menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Motip

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3751 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
AFBIJTMIDDEL

Motip afbijtmiddel

Motip afbijtmiddel is een zeer effectief hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. Het heeft een gelstructuur en is gebruiksvriendelijk.

vanaf
16,44
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO REFRESHER

Motip airco refresher

Motip airco Refresher is een spray voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO REINIGER

Motip airco reiniger

Motip airco reiniger is een effectief werkzaam schuim voor het reinigen van de airconditioning in motorvoertuigen. Het heeft een aangename geur en geeft een langdurige bescherming tegen het ontstaan van geurtjes.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ALU PRESSURE CAN

Motip alu pressure can

Motip alu-can is een navulbare, aluminium bus voor het verwerken van MoTip werkstoffen. De minimale druk is 5 bar, de maximale druk is 10 bar (perslucht). Geschikt voor het verwerken van 500 ml werkstof. De volgende werkstoffen kunnen verwerkt worden: Kopervet (can van 5 liter), Remmenreiniger (can van 5 liter en drum van 25 liter), Multispray (can van 5 liter) en Universele Reiniger (can van 5 liter).

vanaf
7,98
bekijk product

Bekijk product ▸

ALU-ZINK

Motip alu-zink

MoTip Alu zink is een sneldrogende alu zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het is hittebestendig tot 250ļC. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
16,94
bekijk product

Bekijk product ▸

ALU-ZINKSPRAY

Motip alu-zinkspray

MoTip Alu-zinkspray is een sneldrogende alu-zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal, heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Ook is het hittebestendig tot 250ļC. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI CONDENS

Motip anti condens

Motip anti condens is een spray ter voorkoming van condensvorming op ruiten en spiegels. Het is voor zowel interieur als exterieur gebruik, eenvoudig aan te brengen en oplosmiddelvrij.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI CORROSIE PRIMER

Motip anti corrosie primer

MoTip Anti Corrosie Primer is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. Het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting, is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus van 400 ml.

vanaf
7,68
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI SPAT

Motip anti spat

Motip antispatspray-lasspray is ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters tijdens laswerkzaamheden op de lasmond en de omgeving rond de laszone. Het is onbrandbaar, siliconenvrij en niet corrosief. Het is licht basisch en te verwijderen met water. Door de unieke samenstelling, met zuivere stikstof, heeft het een hoog rendement. Het heeft een nevelend spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
9,14
bekijk product

Bekijk product ▸

BANDENREINIGER

Motip bandenreiniger

MoTip tyre foam is schuim voor het reinigen en conditioneren van banden en het intensiveren van de kleur van banden. Het is gebruiksvriendelijk en geeft een glanzend resultaat, bevat siliconen en is oplosmiddelarm. Het beschermt tegen weersinvloeden en kan aangebracht worden op natte banden. Niet geschikt voor tweewielers.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL BI-CHROMATAGE SPRAY

Motip industrial bi-chromatage spray

MoTip Bi-Chromatage Spray is een sneldrogende bi-chromatage spray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van goud verchroomd staal. Het heeft een goede oppervlakte hardheid en is lichtecht en UV-bestendig. Het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. Verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

BIJSPUITVERDUNNING

Motip bijspuitverdunning

MoTip Bijspuitverdunning is een mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij spot repair. Door het samenvloeien van de spuitnevel, wordt een gelijkmatige overgang tussen oude en nieuwe laklaag verkregen. Het heeft een gericht spuitbeeld en een fijne verneveling en geeft een direct (on)zichtbaar resultaat.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING BIO CLEANER

Motip cycling bio cleaner

Motip bio cleaner cycling is een zeer effectieve, biologisch afbreekbare reiniger voor alle onderdelen van de fiets. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur.

vanaf
7,20
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN

Motip bitumen

MoTip Bitumen is een Beschermingsmiddel voor de onderkant van voertuigen. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. Het is tevens blijvend elastisch en geluiddempend. Verbruik: ca. 2-3 m≤ per spuitbus.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING DISC BRAKE CONDITIONER

Motip cycling disc brake conditioner

Motip Brake disc Conditioner is een kwalitatief hoogwaardige spray voor het conditioneren van schijfremmen. Het voorkomt vastklemmen en slijtage, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, heeft een uitstekende hechting en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

ELEKTRONICA FREEZER

Motip elektronica freezer

Motip Elektronica Freezer is een effectief, onbrandbaar hulpmiddel voor het opsporen van breuken in printplaten. Het is onder elke hoek te gebruiken, het verlaagt de temperatuur kortstondig tot - 55įC en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
26,15
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPER BLACK

Motip bumper black

Motip bumperblack is een onderhoudsproduct voor zwarte, kunststof bumpers, voor het herstellen van de kleur en de glans. Het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting, bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. Gebruiksaanwijzing: met een droge doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPERLAK

Motip bumperlak

MoTip bumperlak heeft een zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. Het heeft een duurzame kleur en glans en behoudt de originele bumperstructuur. Het is kras- en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 2 bumpers per spuitbus.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

CAMOUFLAGELAK

Motip camouflagelak

MoTip Camouflage is een camouflagelak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, textiel en diverse soorten kunststof. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
11,72
bekijk product

Bekijk product ▸

CARAT

Motip carat

Motip Carat is een lak op basis op basis van acrylaathars voor decoratieve doeleinden. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een zeer hoge dekkracht, een duurzame kleur, hoog standvermogen, uitstekende hechting en duurzame glans. Verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.

vanaf
5,64
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CARBON GRIP

Motip cycling carbon grip

Motip carbon grip is een hulpmiddel voor de montage van carbon onderdelen. Door de unieke receptuur, een combinatie van lithiumvet en kwartsdeeltjes, heeft het een voor het monteren van carbon onderdelen uniek fixerende werking. Het vergemakkelijkt de montage, heeft een gericht spuitbeeld, is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

CARBURATEUR REINIGER

Motip carburateur reiniger

Motip carburateur is een reiniger voor de binnenkant en de buitenkant van carburateurs, vlinderkleppen en leegloopkleppen, zonder demontage. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
11,94
bekijk product

Bekijk product ▸

DECO EFFECT KERAMIEKLAK

Motip deco effect keramieklak

Motip Ceramic Emaille Spray is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. Het is bestand tegen schoonmaakmiddelen, slijt- en krasvast, heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en goede oppervlaktehardheid.

vanaf
12,62
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN CLEANER (KETTINGSPRAY)

Motip cycling chain cleaner (kettingspray)

Motip cycling chain cleaner gel is een reiniger met hoog oplossend vermogen voor kettingen en tandwielen. Door de unieke receptuur (een combinatie van een gelstructuur, emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking. Het is geschikt voor het verwijderen van vet en olie en heeft een gericht spuitbeeld en een 360į ventiel.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN CLEANER GEL BLINK

Motip cycling chain cleaner gel blink

Motip chain cleaner gel blink is een reiniger voor het verwijderen van vet en olie op kettingen en tandwielen. Door de unieke receptuur (een combinatie van de emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking en een hoog oplossend vermogen.

vanaf
70,73
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN LUBE

Motip cycling chain lube

Motip Chain lube Ultra is een hoogviskeus smeermiddel voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. Het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekende hechting. Door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking langdurig behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. Het is bestand tegen weersinvloeden, waterafstotend en voorkomt slijtage.

vanaf
7,20
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN SPRAY SPORT

Motip cycling chain spray sport

Motip chain spray sport is een smeermiddel met keramiekdeeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. Het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand met behoud van de uitstekende smerende werking, ook bij zware belasting. Het is speciaal ontwikkeld voor kettingen en tandwielen van racefietsen, crossbikes en mountainbikes. Het is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN SPRAY ULTRA

Motip cycling chain spray ultra

Motip chain spray ultra is een hoogviskeus smeermiddel met keramiek deeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. Het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekende hechting. Door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking langdurig behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. Het is bestand tegen weersinvloeden, waterafstotend, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

CHROME POLISH

Motip chrome polish

Motip chrome polish is een polijstmiddel voor het beschermen en reinigen van verchroomde onderdelen. Het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: met een droge doek aanbrengen en poetsen tot de aanslag verdwenen is. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

CHROOMLAK

Motip chroomlak

MoTip chroomspray is een decoratieve lak met metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof binnen. De lak heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Het is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

CITRUS REINIGER

Motip citrus reiniger

Motip Citrus cleaner is geschikt voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt, hars, stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. De reiniger heeft een hoog en langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid, is niet corrosief en laat geen residu achter.

vanaf
16,76
bekijk product

Bekijk product ▸

COCKPITSPRAY

Motip cockpitspray

Motip Cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. Het heeft een subtiele geur en uitstekende reinigende eigenschappen, is vuilafstotend en antistatisch, geeft een duurzame glans en bevat siliconen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

COLORCARD INDUSTRIAL

Motip colorcard industrial

Motip Colorcard Industrial met de diverse kleuren van de Industrial productlijn.

vanaf
42,78
bekijk product

Bekijk product ▸

COLORMARK LINEMARKER 2-COMPONENTEN VERF

Motip colormark linemarker 2-componenten verf

Motip colormark 2k linemarking is geschikt voor binnen- en buitengebruik. De verf, in handige spuitbus, zorgt voor een duurzame markering op verschillende ondergronden. De spray is sneldrogend en bestand tegen water, benzine, olie, chemicaliŽn en strooizout. Daarom is deze markeerverf ideaal voor gebruik in het verkeer. Het bevat geen schadelijke zware metalen. Droogtijd: 20 uur. 1 bus markeert 50 meter bij een lijnbreedte van 5 cm.

vanaf
50,72
bekijk product

Bekijk product ▸

COLORMARK LINEMARKER MARKEERVERF

Motip colormark linemarker markeerverf

Motip colormark is dť standaardmarkering voor betonvloeren. Het heeft een speciale klep voor schone en scherpe markeringslijnen en minimale nevel. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en zorgt voor duurzame markering. De bus is voorzien van een gepatenteerde spuitkop voor strakke, heldere lijnen met een minimale nevel. De verf bevat geen zware schadelijke metalen en heeft een bereik van 150 meter bij een bus van 750 ml. De bus van 500 ml heeft een bereik van ongeveer 50 meter wanneer een spraybreedte van 5 cm wordt toegepast. Het wordt veelal gebruikt bij autogarages, sport- en speelterreinen, ateliers en industriŽle installaties. Dit maakt het product multifunctioneel inzetbaar met minimaal kleurverlies doordat de verf een hoge licht- en weerbestendigheid heeft. Droogtijd: 24 uur.

vanaf
6,19
bekijk product

Bekijk product ▸

FLUO SPOTMARKER ALLROUND

Motip fluo spotmarker allround

Motip COLORMARK SPOTMARKER ALLROUND heeft een speciaal ventiel voor 360į gebruik. De gepatenteerde veiligheidsdop, die met ťťn hand bediend kan worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. Dankzij het zelfreinigingsysteem wordt volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. De slijtvaste en weerbestendige markering blijft tot 6 tot 9 maanden zichtbaar en het heeft een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. Het heeft een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en het heeft uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. Het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC), en uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode. Het is gemakkelijk aan te brengen, zelfs met handschoenen aan, en milieuvriendelijk.

vanaf
5,56
bekijk product

Bekijk product ▸

Non fluo spotmarker 180 graden

Motip non fluo spotmarker 180 graden

Motip COLORMARK SPOTMARKER heeft een gepatenteerde veiligheidsdop die met ťťn hand kan bediend worden en een afsluitbare vergrendeling bezit. Het voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers en is ideaal voor het snel, proper en precies markeren van asfalt, beton, baksteen, pleister, hout, aarde en vele andere oppervlakken. Dankzij het zelfreinigingsysteem wordt het volledig leegspuiten van de bus gegarandeerd en de 180į spuitkop zorgt voor nauwkeurige wand- en grondmarkering. De slijtvaste en weerbestendige markering blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar en het biedt een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. Het is een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. Het is betrouwbaar en zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC) inzetbaar. Het is uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode, en gemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. De veiligheidsdop kan verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen en het is milieuvriendelijk.

vanaf
5,56
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR POLISH

Motip colour polish

Motip colour polish is een polijstmiddel met pigment voor het maskeren van oppervlakkige krassen in gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het geeft een glanzend resultaat en herstelt de originele kleur, is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
17,21
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR RENOVATOR

Motip colour renovator

Motip colour renovator is een polijstmiddel voor het herstellen van de glans en de kleur van verweerde, gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. Het beschermt tegen weersinvloeden, herstelt de originele kleur en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: de colour renovator met een vochtige doek aanbrengen en goed poetsen. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOURSPRAY CLEAR VARNISH

Motip colourspray clear varnish

Motip colourspray clear varnish is ideaal voor behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. De blanke lak is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
5,37
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF

Motip grondverf

MoTip colourspray primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml en ca. 0,5 m2 per 150 ml.

vanaf
5,37
bekijk product

Bekijk product ▸

CONTACTREINIGER

Motip contactreiniger

Motip contact cleaner is een spray met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van elektrische contacten. Het is niet geleidend, niet corrosief en laat geen residu achter. Ook heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

CRAFTS SPRAY

Motip crafts spray

Motip crafts spray is een lak voor decoratieve doeleinden. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een hoog standvermogen en een uitstekende hechting. Het is uitgehard/overspuitbaar na 1 uur. Verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.

vanaf
5,64
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING REMMENREINIGER

Motip cycling remmenreiniger

Motip cycling brake cleaner is een remmenreiniger met hoog oplossend vermogen. Het laat geen residu achter, is niet geleidend, niet corrosief en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld. Het is toepasbaar op remschijven en remblokjes.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING E BIKE CONTACTSPRAY

Motip cycling e bike contactspray

Motip cycling contact reiniger is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het reinigen van elektrische contacten. Het is niet geleidend en niet corrosief en laat geen residu achter. Het heeft een krachtig, gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken. Het is toepasbaar op schakelaars, kabels en stekkers.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING E-BIKE ELECTRO BESCHERMER

Motip cycling e-bike electro beschermer

Motip cycling electro beschermer is een elektrobeschermer met goede penetrerende werking voor elektrische systemen die tegen vocht beschermd moeten worden. De elektrobeschermer is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen. Het heeft een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SCHUIMREINIGER

Motip cycling schuimreiniger

Motip cycling schuimreiniger is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. Het is gebruiksvriendelijk en heeft een subtiele geur.

vanaf
7,43
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING BANDENDICHTER SPRAY

Motip cycling bandendichter spray

Motip cycling tyre repair is een kwalitatief hoogwaardige spray op rubberbasis voor kleine noodreparaties aan banden, zonder demontage te gebruiken. Het is geschikt voor toepassing op fietsbanden (AV- en DV-ventiel) en brommer- en scooterbanden.

vanaf
7,43
bekijk product

Bekijk product ▸

DIESEL INJECTIE REINIGER

Motip diesel injectie reiniger

Motip Diesel injection Cleaner is een speciale reiniger voor de reiniging van diesel injectoren en inlaat zonder deze te hoeven demonteren. Daarbij zorgt deze reiniger ook voor een langdurige smering van de injectiepomp, met name bij de laagzwavelige dieselbrandstoffen. Het is tevens geschikt voor systemen die werken met directe injectie, common-rail technologie of pompinjectoren. Een blik is voldoende voor 60 liter diesel.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

Diesel System Cleaner Plus

Motip diesel system cleaner plus

Motip Diesel System Cleaner Plus is een krachtig product voor gebruik in dieselmotoren, ook voor common-rail injectiesystemen. Het zorgt voor betrouwbare verwijdering van vervuiling in het gehele brandstofsysteem, verwijdert vocht uit het dieselsysteem en zorgt voor goede bescherming van de hogedrukpomp. Het heeft een optimale brandstofverstuiving, duurzame smering en bescherming van alle brandstofbevattende onderdelen. Het is geschikt voor voertuigen met roetfilters en zorgt voor een verbeterde motorprestatie en lagere uitstoot van uitlaatgassen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

DPF-REINIGER

Motip dpf-reiniger

Motip DPF cleaner is een hulpmiddel voor het, zonder demontage, losmaken en verwijderen van vervuiling door en afzetting van roet in roetfilter-systemen. Het heeft een snelle werking en is niet corrosief, oplosmiddelvrij en onbrandbaar.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

DPF Cleaner

Motip dpf cleaner

Motip DPF cleaner is geschikt voor alle dieselmotoren en voor alle soorten dieselbrandstof. Het vermindert roetvorming, verbetert regeneratie van het roetfilter en verbetert werking bij koude start.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

EGR REINIGER

Motip egr reiniger

Motip EGR cleaner is een uitlaatgas recirculatie reiniger voor het oplossen van vervuiling in EGR-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. Het herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen. Het heeft een snelle werking, laat geen residu achter, voorkomt de afzetting van hars en heeft een 360į ventiel.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

ELEKTROBESCHERMER

Motip elektrobeschermer

Motip Electro protect heeft een goede penetrerende werking en is ter voorkoming van startproblemen door vocht. Het is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen en pH-neutraal. Daarnaast heeft het een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.

vanaf
4,86
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL ELOXALSPRAY

Motip industrial eloxalspray

MoTip Eloxalspray is een sneldrogende eloxalspray met goede dekkracht voor professioneel gebruik, voor het herstellen van geanodiseerd aluminium. Het heeft een duurzame glans, een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en UV-bestendig. Het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

ENGINE OIL FLUSH

Motip engine oil flush

Motip Engine oil flush is geschikt voor diesel- en benzinemotoren met of zonder turbolader. Het lost vervuiling in het gehele oliesysteem op zodat deze bij olieverversing met de gebruikte olie wordt verwijderd. Het bevat effectieve smeermiddelen die de motor tijdens het reinigingsproces beschermen.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

ENGINE OIL STOP LEAK

Motip engine oil stop leak

Motip Engine oil stop leak verbetert de conditie van motorpakkingen en houdt deze soepel. Het is speciaal om olie lekkage te stoppen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

ENGINE PAINT

Motip engine paint

MoTip Engine Paint is lak voor het behandelen van motorblokken. De lak is krasvast en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden, elastisch en bestand tegen temperatuurwisselingen. Het heeft een goede corrosiewering, een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
13,02
bekijk product

Bekijk product ▸

FIJNPLAMUUR

Motip fijnplamuur

MoTip fijnplamuur is een 2-componenten fijnplamuur voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter. Verwerkingstijd: 3 tot 5 minuten.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

FILLER GEEL

Motip filler geel

Motip Filler is een sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. De filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering, is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en overspuitbaar met alle laksystemen. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

FLUORESCERENDE LAK

Motip fluorescerende lak

Motip fluorescerende lak is een decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. Voor een optimaal fluorescerend resultaat wordt geadviseerd om eerst te gronden met MoTip Primer wit. Ter verbetering van de UV- en weerbestandheid wordt geadviseerd een aflaklaag MoTip acryl blanke lak aan te brengen. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE KETTINGOLIE

Motip food grade kettingolie

MoTip Food Grade chain-oil is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139848. Het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet, en heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een zeer goede hechting. Het is dilatant, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE SPUITVET

Motip food grade spuitvet

MoTip Food Grade grease met PTFE voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Door de hoge viscositeit is het uitermate geschikt voor het zeer gericht smeren van onderdelen welke onderhevig zijn aan hoge druk. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139849. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en zeer goede hechting. Het voorkomt slijtage en vastklemmen, heeft een hoge viscositeit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking, is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE MACHINE REINIGER

Motip food grade machine reiniger

MoTip Food Grade Machine Cleaner is ideaal voor het verwijderen van a-polaire verontreinigingen, zoals olie, vet en smeermiddelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie A1, nummer 140010. De reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en verwijdert a-polaire verontreinigingen (olie, vet en smeermiddelen), laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een 360į Ventiel.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE MACHINE OLIE

Motip food grade machine olie

MoTip Food Grade Machine-Oil is een penetrerend smeer- en beschermingsmiddel voor machine onderdelen. Het is uitermate geschikt als hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste machine onderdelen. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139847. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een goede penetrerende werking, is vochtverdringend, corrosiewerend, oplosmiddelvrij en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE SILICONENOLIE

Motip food grade siliconenolie

Motip Food Grade siliconenolie is geschikt voor het smeren en beschermen van onderdelen van kunststof en rubber. Het is uitermate geschikt voor het behandelen van onderdelen welke onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139226. Het heeft een uitstekende penetrerende werking en uitstekende hechting. Het is waterafstotend en voorkomt vastvriezen en uitdrogen van onderdelen van rubber en piepen en kraken van onderdelen van kunststof. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE ULTRA OIL

Motip food grade ultra oil

MoTip Food Grade Ultra Oil is een universele olie met PTFE voor het smeren en beschermen van onderdelen van metaal en kunststof. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie met overeenkomstig NSF registratie H1 nummer 139850. Het heeft een uitstekende penetrerende werking en is waterafstotend, vochtverdringend, corrosiewerend en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE VASELINE

Motip food grade vaseline

MoTip Food Grade Vaseline is een viskeus smeer- en beschermingsmiddel. Het is te verwerken als vet, met de smerende eigenschappen van een olie. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139225. Het is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden, zout water en zwakke zuren en basen. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en een nevelend spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASS CLEANER

Motip glass cleaner

MoTip Glass Cleaner is een gebruiksvriendelijke, ontvettende spray voor het reinigen van ruiten. De reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en is licht basisch.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZELWEEFSEL

Motip glasvezelweefsel

Motip glasvezel.

vanaf
10,00
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZEL PLAMUUR GEVULD

Motip glasvezel plamuur gevuld

MoTip glasvezel gevuld is een 2-componenten glasvezel plamuur met speciale vulstoffen. Het is geschikt voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZELMAT

Motip glasvezelmat

Motip glasvezelmat.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVLIES

Motip glasvlies

Motip Glasvlies.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

HAMERSLAG LAK

Motip hamerslag lak

MoTip Hamerslag lak is een sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFFEN

Motip hechtprimer voor kunststoffen

MoTip hechtprimer voor kunststof is een sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Het heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen. Theoretisch verbruik: 2-3 m≤ per spuitbus.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

HITTEBESTENDIGE BLANKE LAK

Motip hittebestendige blanke lak

MoTip hittebestendige blanke lak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen tot 800ļC. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

HITTEBESTENDIGE LAK

Motip hittebestendige lak

MoTip Hittebestendige lak is ideaal voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Donker antraciet, zwart, wit, antraciet, beige, grijs, bruin en zilver zijn hittebestendig tot 800 graden Celcius. Rood is hittebestendig tot Hittebestendig tot 300 graden Celcius. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

HYDRAULIC VALVE LIFTER TREATMENT

Motip hydraulic valve lifter treatment

motip hydraulic valve lifter treatment is geschikt voor het herstellen van de efficiente werking van hydraulische klepstoters.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPREGNEERMIDDEL

Motip impregneermiddel

Motip impregnation spray is geschikt voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. Door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch luchtdoorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.

vanaf
7,43
bekijk product

Bekijk product ▸

RAL INDUSTRIAL LAK

Motip ral industrial lak

MoTip Industrial is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. Het is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
12,96
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL BLANKE LAK

Motip industrial blanke lak

Motip Industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. Het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
12,96
bekijk product

Bekijk product ▸

KETTINGSPRAY

Motip kettingspray

Motip Kettingspray is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. Het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal en bestand tegen temperaturen van Ė 50įC tot + 200įC.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

INSECT CLEANER

Motip insect cleaner

Motip Insect Cleaner is een intensieve reiniger voor het verwijderen van insecten. Het is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. De cleaner is licht basisch en veilig voor kunststoffen en gelakte onderdelen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIOR CLEANER

Motip interior cleaner

MoTip interior cleaner is een zeer effectieve reiniger voor het interieur. Het heeft een hoog reinigend vermogen en een aangename citrusgeur.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

KAUWGOMVERWIJDERAAR

Motip kauwgomverwijderaar

Motip kauwgomverwijderaar is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van kauwgom uit bekleding en vloerbedekking en van bestrating. Het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -40įC, is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

KERAMISCH VET

Motip keramisch vet

Motip keramisch vet is een metaalvrij keramisch vet met uitstekende hechting, geschikt voor het behandelen van onderdelen welke aan extreem hoge belasting onderhevig zijn en/of blootstaan aan zeer hoge temperaturen. Het beschermt tegen elektrolytische corrosie, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, voorkomt slijtage en vastklemmen en heeft een gericht spuitbeeld. Het is uitermate geschikt voor de montage van ABS-remsystemen en lambda sensoren.

vanaf
19,46
bekijk product

Bekijk product ▸

KOMPAKT

Motip kompakt

Motip Kompakt is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
18,94
bekijk product

Bekijk product ▸

KOMPAKT METALLIC

Motip kompakt metallic

Motip Kompakt Metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
18,94
bekijk product

Bekijk product ▸

KOMPAKT LAKSTIFT METALLIC

Motip kompakt lakstift metallic

Motip Kompakt lakstift metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.

vanaf
9,86
bekijk product

Bekijk product ▸

KOMPAKT LAKSTIFT

Motip kompakt lakstift

Motip Kompakt lakstift is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.

vanaf
9,86
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Motip kompakt kleurenwaaier

Motip Kompakt kleurenwaaier met de diverse kleuren in de Kompakt-lijn.

vanaf
45,08
bekijk product

Bekijk product ▸

KOPERVET

Motip kopervet

Motip koperpray heeft een hoog kopergehalte ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. Het heeft een hoge thermische stabiliteit en goede corrosiewering, is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 40įC tot + 1100įC.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

KOPLAMP RENOVATIE SET

Motip koplamp renovatie set

Motip Koplamp renovatie set is speciaal geschikt voor het herstellen van de helderheid en UV-bestendigheid van polycarbonaat koplampen. Het is te gebruiken zonder demontage. In deze set wordt een 2-componenten coating meegeleverd die normaal ook door professionals wordt gebruikt. Met de meegeleverde handleiding kan iedereen zelf zijn doffe koplampen renoveren. Inhoud van de set:1 ColorMatic 2K Blanke lak in hoogglans 200 ml, 1 ColorMatic Kunststof reiniger 400 ml, 1 ColorMatic Kunststof primer 150 ml, 1 hoog kwalitiatieve spons (viscose), 1 paar handschoenen voor eenmalig gebruik, 1 gebruiksaanwijzing, 2 vellen schuurpapier P800 voor natschuren en 2 vellen schuurpapier P2000 voor natschuren.

vanaf
42,56
bekijk product

Bekijk product ▸

KOUD KRIMP OLIE

Motip koud krimp olie

Motip koud krimp olie is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. Door de heftige temperatuursdaling tot Ė30įC in combinatie met de smerende werking van de olie, kan de schroefverbinding gelost worden. Het heeft een smerende werking en een gericht spuitbeeld.

vanaf
11,94
bekijk product

Bekijk product ▸

KOUD KRIMP

Motip koud krimp

Motip koud krimp spray is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van geperste verbindingen. Het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -50įC en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

KOUD ONTVETTER

Motip koud ontvetter

Motip Koud Ontvetter is een emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen zoals olie, vet, was, tectyl en teer van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en niet corrosief.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOFPLAMUUR

Motip kunststofplamuur

Motip Kunststof plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van alle soorten kunststof met uitzondering van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Het is tevens zeer geschikt voor ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester, welke onderhevig zijn aan trillingen. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poedercoatings, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicalien en weersinvloedenen heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf
16,19
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPERREPARATIE PLAMUUR

Motip bumperreparatie plamuur

Motip kunststof reparatie plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in bumpers. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poeder coating, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR

Motip colour

Motip Colour is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf
5,37
bekijk product

Bekijk product ▸

DECO EFFECT HITTEBESTENDIGE LAK

Motip deco effect hittebestendige lak

Motip Kwastblik Hittebestendig is een hittebestendige lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en hittebestendig tot 800ļC.

vanaf
10,73
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING LAGERVET

Motip cycling lagervet

Motip lagervet cycling is een hoogviskeus lithiumvet voor alle lagers in een speciale dispenser voor een gebruiksvriendelijke en economische dosering. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en is waterafstotend.

vanaf
24,26
bekijk product

Bekijk product ▸

LEATHER CONDITIONER

Motip leather conditioner

Motip leather conditioner is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. Het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

LEKZOEKER

Motip lekzoeker

Motip lekzoekerspray is geschikt voor het opsporen van lekkages in gasleidingen. Het is onbrandbaar, niet corrosief, te verwijderen met water en milieuvriendelijk. Het is licht basisch, licht schuimend en DVGW geregistreerd, nummer NG/5170BR0105.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

GLUE SPRAY

Motip glue spray

Motip Glue spray is een lijm voor zowel permanente als tijdelijke hechting. Het is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Voor een permanente hechting: beide te verlijmen oppervlakken behandelen, laten aandrogen en goed op elkaar drukken. Voor een tijdelijke hechting: een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, laten drogen en goed op elkaar drukken.

vanaf
10,94
bekijk product

Bekijk product ▸

M600 ONTVETTER

Motip m600 ontvetter

MoTip M600 Ontvetter is geschikt voor het reinigen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen, is niet geleidend en niet corrosief, het verwijdert siliconen, teer en was en laat geen residu achter.

vanaf
6,44
bekijk product

Bekijk product ▸

MARKERINGSPRAY

Motip markeringspray

MoTip Markeringspray is een sneldrogende markeringspray voor het aanbrengen van markeringen op steen, beton, asfalt en metaal. Het heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame hechting, is slijtvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 60 meter per 600 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI-MARTER

Motip anti-marter

Motip Marterspray is een transparante spray met uitstekende hechting ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. Marters zullen de behandelde ondergrond mijden door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. Door de speciale samenstelling kan de spray zelfs aangebracht worden op bewegende delen. Het geeft een langdurige bescherming, is reukloos en bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

METAALPLAMUUR

Motip metaalplamuur

MoTip metaal plamuur is een 2-componenten metaalplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

METALLIC LAK

Motip metallic lak

MoTip Metallic Lak is een sneldrogende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal, steen, hout, glas en diverse soorten kunststof. De lak is slijtvast en bestand tegen weersinvloeden. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m2 per spuitbus.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

ML ANTI ROEST

Motip ml anti roest

Motip ML Anti Roest is een beschermingsmiddel met zeer goede hechting voor de holle ruimtes in de carrosserie van voertuigen. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen en heeft een uitstekende corrosie werende en penetrerende werking.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

MONTAGEVET

Motip montagevet

MoTip zwart montagevet is vet met een zeer goede hechting ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zware belasting. Het is waterafstotend en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een gericht spuitbeeld en een 360¬į ventiel. Gebruiksaanwijzing: de te behandelen onderdelen voor montage inspuiten. Na verdamping van het oplosmiddel wordt een beschermende film gevormd waardoor latere demontage vergemakkelijkt wordt. De beschermende film kan verwijderd worden met MoTip Industrieel Reiniger.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

MOTORREINIGER

Motip motorreiniger

Motip motorreiniger is een effectief hulpmiddel voor het reinigen van motoren van voertuigen. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief.

vanaf
11,94
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTISPRAY

Motip multispray

Motip Multispray is een universele olie voor het smeren, beschermen en reinigen van onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekend penetrerende en reinigende werking, is vochtverdringend en corrosiewerend. Het verwijdert olie, vet, was, tectyl en teer, laat na reiniging een beschermende film achter en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
5,48
bekijk product

Bekijk product ▸

NADENKIT

Motip nadenkit

Motip nadenkit is een strijkbare nadenkit voor het afdichten van carrosserienaden, zoals gepuntlaste metaaloverlappingen, las- en felsnaden in motor- en kofferruimtes, wielkasten, de zijkant en in de binnenruimte. Het trekt geen draden en is door de grote standvastigheid zeer geschikt om de originele fabrieksstructuur na te bootsen. Het hecht uitstekend op blank, verzinkt, gegrond of gelakt plaatwerk. Het droogt snel en drupt niet, kan overgeschilderd worden en is temperatuurbestendig van -25 graden celsius tot + 80 Graden Celsius. De te behandelen delen moeten schoon, droog, olie- en vetvrij zijn.

vanaf
22,15
bekijk product

Bekijk product ▸

AFWERKPLAMUUR

Motip afwerkplamuur

MoTip nc combiplamuur is een sneldrogende afwerkplamuur voor het egaliseren van kleine, oppervlakkige oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout en polyester. Het heeft een zeer fijne structuur, is goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 millimeter.

vanaf
5,54
bekijk product

Bekijk product ▸

OIL BOOSTER

Motip oil booster

Motip Oil booster is speciaal ontwikkeld voor de vermindering van slijtage in oudere motoren, evenals ter voorkoming van slijtage in nieuwe motoren. Het verbetert smeercapaciteit van motoroliŽn en heeft sterke adhesie, zelfs bij hoge temperaturen. Het kan worden vermengd met alle motoroliŽn en synthetische smeermiddelen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

ONE SHOT AIR REFRESHER CITRUS

Motip one shot air refresher citrus

Motip One Shot citrus is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. Verbruik: Ca. 50 shots.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

PAKKINGVERWIJDERAAR

Motip pakkingverwijderaar

Motip pakking verwijderaar is een spray voor het snel en eenvoudig verwijderen van aangedroogde kleef- en dichtstoffen en uitgeharde afdichtingmaterialen van motor- en machineonderdelen. Het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. Door de hoge viscositeit is een optimale inwerking mogelijk, het is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

KRUIPOLIE

Motip kruipolie

Motip penetrating oil is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. Het heeft een goede penetrerende werking en bevat grafiet en MoS2. Het is vochtverdringend en corrosiewerend, heeft een gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

BENZINE INJECTIE REINIGER

Motip benzine injectie reiniger

Motip petrol injection cleaner zorgt voor een effectieve reiniging van injectormonden en inlaat zonder demontage. Het verwijdert vervuiling in het gehele benzine-injectiesysteem ontstaan door het draaien van de motor. Het kan voor het voltanken worden toegevoegd aan de benzinetank.Het is aanbevolen voor alle benzinemotoren en in het bijzonder bij problemen met de koude start of hoge uitlaatgaswaarden. Een blik is voldoende voor 60 liter benzine.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

PETROL SYTEM CLEANER PLUS

Motip petrol sytem cleaner plus

Motip petrol system cleaner plus is geschikt voor gebuik in benzine motoren. Het verwijdert vervuiling in het hele brandstofsysteem.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

Motip plastic & rubber conditioner

Motip Plastic & rubber conditioner is een gebruiksvriendelijke spray voor onderdelen van het exterieur van voertuigen. Het is geschikt voor het conditioneren van onderdelen van rubber, het herstellen van de glans en het intensiveren van de kleur van onderdelen van kunststof. Het geeft een duurzame glans en is uitermate geschikt voor het verwijderen van residu van polishes. Het voorkomt vastvriezen en uitdrogen van rubbers en beschermt tegen weersinvloeden.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

POLISH & WAX

Motip polish & wax

Motip polish & wax is een polijstend onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. Het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: met een vochtige doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen en laten drogen. Met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZEL PLAMUUR ONGEVULD

Motip glasvezel plamuur ongevuld

MoTip Polyester Glasvezelplamuur is een 2-componenten glasvezel plamuur voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid, is overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
12,25
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER HARS

Motip polyester hars

MoTip Polyester hars is een 2-componenten polyesterhars te gebruiken in combinatie met glasvezelmat of glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor het creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. Het is elastisch en bestand tegen chemicalien en weersinvloeden, heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER PLAMUUR

Motip polyester plamuur

MoTip Polyester plamuur is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton. Het is aan te brengen in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER PLAMUUR SOFT

Motip polyester plamuur soft

Motip polyester plamuur soft is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton.

vanaf
18,93
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER REPARATIE SET

Motip polyester reparatie set

Motip Polyester ReparatieSet is een 2-componenten polyester hars te gebruiken in combinatie met bijgevoegde glasvezelmat en glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen waarbij een mal gebruikt wordt. De hars is elastisch en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf
12,25
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMER

Motip primer

MoTip Primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE DROOG

Motip ptfe droog

Motip PTFE dry is een droog oppervlaktesmeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof waarbij geen olie of vet mag achterblijven. Het laat geen vet of olie achter (droge film) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt, een zeer goede hechting en is bestand tegen weersinvloeden. Het is geschikt voor onderdelen welke onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. Het is ook geschikt voor het lossen van mallen, waarbij het gebruik van siliconen niet wenselijk is.

vanaf
8,78
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE OLIE

Motip ptfe olie

Motip PTFE Olie is een universeel smeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een fijne structuur (deelgrootte van circa 5 micrometer) en een goede hechting. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 50įC tot + 250įC.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING PTFE-SPRAY

Motip cycling ptfe-spray

Motip PTFE Spray Cycling is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt en een goede hechting, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een fijne structuur (deelgrootte van ca. 5 micrometer) en een gericht spuitbeeld.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Motip ptfe spray

MoTip PTFE Spray is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van metalen onderdelen van tweewielers, welke onderhevig zijn aan beweging. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt, heeft een fijne structuur (deelgrootte circa 5 micrometer) en heeft een goede hechting. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en is pH-neutraal. Het voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen temperaturen van Ė 50įC tot + 250įC.

vanaf
7,02
bekijk product

Bekijk product ▸

RADIATOR CLEANER

Motip radiator cleaner

Motip Radiator cleaner is geschikt voor gebruik in alle watergekoelde, gesloten koelsystemen. Het reinigt het gehele koelsysteem, lost aanslag op en verwijdert dit, en verbetert de werking van kleppen, thermostaten en waterpompen. Het verbetert de werkingsbetrouwbaarheid van het koelsysteem en verlengt de levensduur.

vanaf
9,27
bekijk product

Bekijk product ▸

RADIATOR SEALANT

Motip radiator sealant

Motip Radiator Sealant is geschikt voor gebruik in alle watergekoelde en gesloten koelsystemen. Het voorkomt verlies van koelvloeistof.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

RADIATORLAK

Motip radiatorlak

MoTip Radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. De lak heeft een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast. Ook wanneer de lak uitgehard is, kan het niet overgespoten worden met acryllak of nitro-cellulose lak. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
13,01
bekijk product

Bekijk product ▸

RAIN AWAY

Motip rain away

Motip Rain away trigger is een waterafstotende spray voor ruiten, spiegels en vizieren van helmen. Het is waterafstotend, vermindert de vuilaanhechting en bevat siliconen.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

LAK ZWART

Motip lak zwart

Motip Rallye lak zwart is een sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en UV-bestendig. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 400 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.

vanaf
8,70
bekijk product

Bekijk product ▸

LAK WIT

Motip lak wit

MoTip Rallye lak wit is een sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en UV-bestendig. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 400 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.

vanaf
9,46
bekijk product

Bekijk product ▸

RAL LAK

Motip ral lak

Motip Rallye is een lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid, is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en UV-bestendig. Verbruik: 1,5 tot 2 m≤ per spuitbus.

vanaf
9,46
bekijk product

Bekijk product ▸

RALLYE VERNIS

Motip rallye vernis

MoTip rallye vernis is een sneldrogende acrylaat lak met duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. Het is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf
8,70
bekijk product

Bekijk product ▸

BACKLIGHT

Motip backlight

MoTip Backlight is een transparante lak voor het accentueren van achterlichten. De lak heeft een duurzame glans en is kras- en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: 2 Š 4 achterlichten met 150 ml en ongeveer 8 achterlichten met 400 ml.

vanaf
13,02
bekijk product

Bekijk product ▸

REM MONTAGEVET

Motip rem montagevet

MoTip rem montagevet is een metaalvrij vet met een hoge thermische stabiliteit, ter voorkoming van vastklemmen van remsystemen. Het is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen. Het heeft een uitstekende hechting en een gericht spuitbeeld, is uitermate geschikt voor de montage van remsystemen en vergemakkelijkt de latere demontage. Let op, vermijd contact met remschijf en remblokken!

vanaf
4,28
bekijk product

Bekijk product ▸

BRAKE CALIPER SPRAY

Motip brake caliper spray

Motip remklauwlakspray is een lak voor het accentueren van remklauwen. De lak heeft een goede vulkracht, goede corrosiewering en een duurzame glans. De lak is kras- en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is vuilwerend. Verbruik: ca. 4 remklauwen.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

REMMENREINIGER

Motip remmenreiniger

Motip Remmenreiniger heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. Daarnaast heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
4,28
bekijk product

Bekijk product ▸

RVS REINIGER

Motip rvs reiniger

Motip RVS reiniger is een spray voor het reinigen en beschermen van onderdelen van roestvast staal. Door de unieke receptuur wordt na reiniging een dunne, beschermende film gevormd, die het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het is corrosiewerend, herstelt en intensiveert de glans, is gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming en is niet schurend.

vanaf
9,77
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUIMREINIGER

Motip schuimreiniger

Motip Multi foam is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een subtiele geur en hiermee kan aanslag van rook, inkt en vet verwijderd worden.

vanaf
5,48
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURGIDS

Motip schuurgids

MoTip schuurgids is een sneldrogende zwarte controlelak als hulpmiddel bij het schuren. Het is eenvoudig in gebruik. Verbruik: ca. 3-4 m≤ per 400 ml.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

SCRATCH AWAY

Motip scratch away

Motip scratch away is een polijstpasta voor het verwijderen van kleine, oppervlakkige beschadigingen in gelakte ondergronden. Het heeft een hoog polijstend vermogen, behoudt de glans en herstelt de originele kleur, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

WASH AND SHINE

Motip wash and shine

Motip shampoo wash and shine is geschikt voor het reinigen van motorvoertuigen. Het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SHIELD

Motip cycling shield

Motip shield cycling is een spray voor het behandelen van bevestigingsmaterialen ter voorkoming van corrosie. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, een zeer goede hechting en hoog standvermogen. Het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en zwakke zuren en basen.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SHINE & PROTECT

Motip cycling shine & protect

Motip Cycling Shine & Protect is een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct voor het reinigen, beschermen en het verkrijgen van een duurzame glans. Het is geschikt voor het behandelen van alle gelakte en carbon onderdelen van fietsen. Het is waterafstotend en antistatisch, vermindert de vuilaanhechting en beschermt tegen weersinvloeden. Het product is niet polijstend en bevat siliconen.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENSPRAY

Motip siliconenspray

MoTip Silicon spray is perfect voor het smeren en beschermen van metalen en kunststof onderdelen van tweewielers. Het is waterafstotend, pH-neutraal en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, geeft een duurzame glans en heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit. Het is bestand tegen temperaturen van - 50ļC tot + 200ļC.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SILICONENSPRAY

Motip cycling siliconenspray

Motip silicone spray cycling is een siliconenspray voor het smeren en beschermen van kunststof en gelakte onderdelen. Het is waterafstotend, vochtverdringend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een gericht spuitbeeld.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELSTART

Motip snelstart

Motip Quick Start is een effectief hulpmiddel bij startproblemen van verbrandingsmotoren. Gebruiksaanwijzing: enkele seconden inspuiten in de luchtinlaat van het luchtfilter en de motor starten.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

SNIJ- EN BOOROLIE

Motip snij- en boorolie

Motip snijboorolie is een olie ter voorkoming van oververhitting van metalen bij snij- en boorwerkzaamheden. Het beschermt en smeert het gereedschap en vermindert slijtage van het gereedschap. De olie is siliconenvrij en niet corrosief.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SPEEDMARKER 2-WHEEL ACCESSOIRE MARKERING

Motip speedmarker 2-wheel accessoire markering

Motip Speedmarker 2-wheel is de optimale markeerhulp voor het aanbrengen van markeringen van lange duur. De harde rubberen wielen verzekeren gemakkelijk rollende bewegingen.

vanaf
379,40
bekijk product

Bekijk product ▸

markeerpistool lang

Motip markeerpistool lang

Motip speedmarker long marking tool is de optimale markeerhulp om comfort te garanderen tijdens het aanbrengen van lange markeringen, zonder voorover te hoeven buigen.

vanaf
144,87
bekijk product

Bekijk product ▸

markeerpistool kort

Motip markeerpistool kort

Motip Speedmarker short-marking tool kan gebruikt worden om markeringswerken uit te voeren met een interval van 20-50 cm zonder moe te worden.

vanaf
131,54
bekijk product

Bekijk product ▸

SPEED WAX

Motip speed wax

Motip Speed Wax is een gebruiksvriendelijke spray voor het verkrijgen van een duurzame glans. Geschikt voor het behandelen van gelakte, kunststof of verchroomde oppervlakken. Het is waterafstotend, geeft een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. Het beschermt tegen weersinvloeden en is pH-neutraal. Het is niet polijstend en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAYPLAST

Motip sprayplast

Motip SprayPlast is een flexibele beschermfolie die eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen is.

vanaf
14,09
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITKOPSET

Motip spuitkopset

Motip sproeikopset bestaat uit 3 verschillende soorten spuitkoppen, van elk 2 stuks. Hiermee kan in verschillende breedtes en vanaf verschillende afstanden gespoten worden. Afmetingen zwart: 10-12 cm. Rood: 15-17 cm. Zilver: 18-20 cm.

vanaf
5,64
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITPLAMUUR

Motip spuitplamuur

MoTip spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
9,46
bekijk product

Bekijk product ▸

STICKER VERWIJDERAAR

Motip sticker verwijderaar

Motip sticker remover is een citrus reiniger voor het verwijderen van stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Het heeft tevens een langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid en is niet corrosief.

vanaf
10,83
bekijk product

Bekijk product ▸

TEERSPRAY

Motip teerspray

Motip teerspray is een smeer- en beschermingsmiddel op basis van Stockholmer teer, ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zware belasting. Het geeft een langdurige bescherming, is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting en een uitstekende corrosie-werende werking.

vanaf
19,46
bekijk product

Bekijk product ▸

STOFVRIJ

Motip stofvrij

Motip dust remover is een krachtig hulpmiddel voor het onder hoge druk verwijderen van stof en los vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. Het is onbrandbaar en reukloos en laat geen residu achter. Het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.

vanaf
19,46
bekijk product

Bekijk product ▸

STREPENKAR

Motip strepenkar

Motip Strepenkar is geschikt voor markering met de markeringsspray.

vanaf
409,73
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SUPER LUBRICANT

Motip cycling super lubricant

Motip Super Lubricant is een laagviskeus smeermiddel voor het behandelen van alle niet gelagerde, bewegende onderdelen van fietsen, met uitzondering van kettingen. Het is geschikt voor het behandelen van onderdelen van behandeld en onbehandeld carbon, aluminium, staal en kunststof. Het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekend smerende werking, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting. Het bevat PTFE en is bestand tegen weersinvloeden en waterafstotend.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SHAMPOO AND WAX

Motip super shampoo and wax

Motip super shampoo & wax is geschikt voor het reinigen en beschermen van motorvoertuigen. Het geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERFAST WAX

Motip superfast wax

Motip superfast wax is een onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

TAR & RESIN REMOVER

Motip tar & resin remover

Motip Tar resin Remover is een gebruiksvriendelijke spray voor het verwijderen van teer, bitumen, asfalt en hars. Het heeft een hoog oplossend vermogen, een nevelend spuitbeeld, laat geen residu achter en heeft een 360į ventiel.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTILE CLEANER

Motip textile cleaner

Motip Textiel Cleaner is een gebruiksvriendelijk, effectief, sneldrogend schuim met een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur voor het reinigen van textiel.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTIEL REINIGER

Motip textiel reiniger

Motip textielreiniger is een effectief, sneldrogend schuim met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van textiel. Het is gebruiksvriendelijk, neutraliseert onaangename luchtjes en heeft een subtiele geur. Verbruik: Ca. 3-5 m≤ per 400 ml.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

TUBE HARDER

Motip tube harder

Motip tube harder.

vanaf
5,05
bekijk product

Bekijk product ▸

BACKLIGHT REMOVER

Motip backlight remover

Motip Backlight Remover is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het verwijderen van op achterlichten aangebrachte transparante lak. De remover is eenvoudig in het gebruik en tast achterlichten niet aan. Verbruik: ca. 2 tot 4 achterlichten.

vanaf
7,01
bekijk product

Bekijk product ▸

TYRE REPAIR

Motip tyre repair

MoTip Tyre Repair is een spray op basis van rubber voor het uitvoeren van noodreparaties aan tubeless banden. Het is eenvoudig in gebruik en is zonder demontage van de band te gebruiken. Gebruiksaanwijzing: de veroorzaker van de lekkage opsporen en verwijderen, de band geheel leeg laten lopen, de adapter op het ventiel schroeven, de spuitbus op de kop houden en geheel leegspuiten. Daarna circa 10 kilometer rijden met een maximale snelheid van 50 kilometer per uur om het product gelijkmatig in de band te verdelen. Vervolgens het drijfgas uit de band laten ontsnappen en de band weer op spanning brengen. De band zo snel mogelijk laten repareren en bij deze reparatie duidelijk aangeven, dat de band voorlopig met dit product hersteld is. Geschikt voor het repareren van kleine lekkages in het loopvlak van de band.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

TYRE SHINE

Motip tyre shine

Motip tyre shine is een gebruiksvriendelijke spray voor het intensiveren van de kleur van autobanden. Het bevat siliconen en geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en is pH-neutraal. Niet geschikt voor tweewielers.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI STEENSLAG

Motip anti steenslag

MoTip undercoating Anti Steenslag is een beschermingsmiddel voor de onderkant en zichtbare carrosserie onderdelen van voertuigen. Het is overspuitbaar met alle verfsystemen en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is geluiddempend en blijvend elastisch. Verbruik: ca. 2-3 m≤ per 500 ml.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI ROEST WAXCOATING

Motip anti roest waxcoating

MoTip Anti Roest Waxcoating is een beschermingsmiddel op wasbasis voor ondergronden van behandeld en onbehandeld metaal. De waxcoating is bestand tegen weersinvloeden, zout, water en zwakke zuren en basen. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en is aan te brengen in dikke lagen.

vanaf
11,72
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSEEL REINIGER

Motip universeel reiniger

Motip Universal Cleaner is een universele reiniger voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt en hars van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief en heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking. Daarnaast heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL SPUITPLAMUUR

Motip industrial spuitplamuur

MoTip Industrial Spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIEEL REINIGER

Motip industrieel reiniger

Motip industrieel reiniger is een universele reiniger voor het verwijderen van a-polaire en polaire verontreinigingen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. Het heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking, een krachtig, gericht spuitbeeld en het is onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
8,94
bekijk product

Bekijk product ▸

V-SNAARSPRAY

Motip v-snaarspray

Motip V-snaar spray is een spray met uitstekende hechting voor het beschermen van V-snaren en het verhelpen en voorkomen van slippen. De spray is dilatant en gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming, vertraagt de slijtage, conditioneert V-snaren en is bestand tegen weersinvloeden.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINESPRAY

Motip vaselinespray

Motip Vaselinespray is een transparant, universeel smeer- en beschermingsmiddel met zeer goede hechting. De vaseline is waterafstotend en pH-neutraal en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Ook heeft het een uitstekende corrosiewerende werking en voorkomt het slijtage en vastklemmen. Het is bestand tegen temperaturen van Ė 30įC tot + 160įC.

vanaf
7,41
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING VASELINESPRAY

Motip cycling vaselinespray

Motip vaselinespray cycling is een transparant, universeel smeer- en beschermingsmiddel met zeer goede hechting. Het is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking en voorkomt slijtage en vastklemmen.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

VELGENLAK

Motip velgenlak

MoTip Velgenlak is een sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen. De lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicali√ęn en weersinvloeden, lichtecht en UV-bestendig en is slijtvast en krasvast. Verbruik: ca. 4-5 velgen/wieldoppen per spuitbus van 500 ml.

vanaf
8,70
bekijk product

Bekijk product ▸

VINYLSPRAY

Motip vinylspray

MoTip Vinylspray is een elastische vinylspray met uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van vinyl, leer en kunstleer. Het heeft een duurzame kleur en een duurzame glans en behoudt de originele structuur. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

CAP RONDSTRAAL

Motip cap rondstraal

Motip vrouwelijk ventiel rondstraal is een reserve spuitkopje voor Motip Kompakt en Deco Effects.

vanaf
0,56
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITMOND VLAKSTRAAL

Motip spuitmond vlakstraal

motip vrouwelijk ventiel vlakstraal is een vlakstraal spuitdop voor het behandelen van grotere oppervlaktes.

vanaf
0,56
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL WAX

Motip wheel wax

Motip wheel protect wax is een eenvoudig aan te brengen wheel wax voor velgen en wieldoppen. Het geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij, is pH-neutraal en bevat siliconen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL CLEANER

Motip wheel cleaner

MoTip Wheelcleaner is een gebruiksvriendelijke, intensieve reiniger voor velgen en wieldoppen. Het is een effectief schuim met hoog reinigend vermogen en hoog standvermogen, geeft een glanzend resultaat en heeft een 360į ventiel. Gebruiksaanwijzing: rijkelijk aanbrengen en enkele minuten in laten werken. Het vuil met een velgenborstel verwijderen en rijkelijk naspoelen met water. Mits goed nagespoeld is het veilig voor banden en remdelen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

WHITE GREASE

Motip white grease

Motip White Grease is een spuitvet met zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, waterafstotend en pH-neutraal. Het bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 30įC tot + 160įC.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

WIT SPUITVET

Motip wit spuitvet

Motip wit spuitvet heeft een zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een uitstekende corrosiewerende werking. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal, bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 30įC tot + 160įC.

vanaf
11,94
bekijk product

Bekijk product ▸

WOOD MARKING SPRAY

Motip wood marking spray

Motip Wood Marking Spray is een sneldrogende markeringspray met zeer hoge dekkracht, voor het aanbrengen van markeringen op hout, zowel nat als droog. Het is bestand tegen weersinvloeden en heeft een gericht spuitbeeld voor het aanbrengen van tekens.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL ZINK REPARATIESPRAY

Motip industrial zink reparatiespray

Motip zinc repair spray is een sneldrogende zink reparatiespray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van dompel verzinkt staal. Het heeft een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en UV-bestendig. Het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en slijt- en krasvast. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

ZINKSPRAY

Motip zinkspray

Motip Zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicalien en weersinvloeden. Daarnaast is het hittebestendig tot 350ļC. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
16,94
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL ZINKSPRAY

Motip industrial zinkspray

MoTip Industrial Zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het is hittebestendig tot 350 ļC. Verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

AFBIJTMIDDEL

Motip afbijtmiddel

Motip afbijtmiddel is een zeer effectief hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. Het heeft een gelstructuur en is gebruiksvriendelijk.

vanaf
16,44
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO REFRESHER

Motip airco refresher

Motip airco Refresher is een spray voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

AIRCO REINIGER

Motip airco reiniger

Motip airco reiniger is een effectief werkzaam schuim voor het reinigen van de airconditioning in motorvoertuigen. Het heeft een aangename geur en geeft een langdurige bescherming tegen het ontstaan van geurtjes.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ALU PRESSURE CAN

Motip alu pressure can

Motip alu-can is een navulbare, aluminium bus voor het verwerken van MoTip werkstoffen. De minimale druk is 5 bar, de maximale druk is 10 bar (perslucht). Geschikt voor het verwerken van 500 ml werkstof. De volgende werkstoffen kunnen verwerkt worden: Kopervet (can van 5 liter), Remmenreiniger (can van 5 liter en drum van 25 liter), Multispray (can van 5 liter) en Universele Reiniger (can van 5 liter).

vanaf
7,98
bekijk product

Bekijk product ▸

ALU-ZINK

Motip alu-zink

MoTip Alu zink is een sneldrogende alu zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het is hittebestendig tot 250ļC. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
16,94
bekijk product

Bekijk product ▸

ALU-ZINKSPRAY

Motip alu-zinkspray

MoTip Alu-zinkspray is een sneldrogende alu-zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal, heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Ook is het hittebestendig tot 250ļC. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI CONDENS

Motip anti condens

Motip anti condens is een spray ter voorkoming van condensvorming op ruiten en spiegels. Het is voor zowel interieur als exterieur gebruik, eenvoudig aan te brengen en oplosmiddelvrij.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI CORROSIE PRIMER

Motip anti corrosie primer

MoTip Anti Corrosie Primer is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. Het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting, is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus van 400 ml.

vanaf
7,68
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI SPAT

Motip anti spat

Motip antispatspray-lasspray is ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters tijdens laswerkzaamheden op de lasmond en de omgeving rond de laszone. Het is onbrandbaar, siliconenvrij en niet corrosief. Het is licht basisch en te verwijderen met water. Door de unieke samenstelling, met zuivere stikstof, heeft het een hoog rendement. Het heeft een nevelend spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
9,14
bekijk product

Bekijk product ▸

BANDENREINIGER

Motip bandenreiniger

MoTip tyre foam is schuim voor het reinigen en conditioneren van banden en het intensiveren van de kleur van banden. Het is gebruiksvriendelijk en geeft een glanzend resultaat, bevat siliconen en is oplosmiddelarm. Het beschermt tegen weersinvloeden en kan aangebracht worden op natte banden. Niet geschikt voor tweewielers.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL BI-CHROMATAGE SPRAY

Motip industrial bi-chromatage spray

MoTip Bi-Chromatage Spray is een sneldrogende bi-chromatage spray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van goud verchroomd staal. Het heeft een goede oppervlakte hardheid en is lichtecht en UV-bestendig. Het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. Verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

BIJSPUITVERDUNNING

Motip bijspuitverdunning

MoTip Bijspuitverdunning is een mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij spot repair. Door het samenvloeien van de spuitnevel, wordt een gelijkmatige overgang tussen oude en nieuwe laklaag verkregen. Het heeft een gericht spuitbeeld en een fijne verneveling en geeft een direct (on)zichtbaar resultaat.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING BIO CLEANER

Motip cycling bio cleaner

Motip bio cleaner cycling is een zeer effectieve, biologisch afbreekbare reiniger voor alle onderdelen van de fiets. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur.

vanaf
7,20
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN

Motip bitumen

MoTip Bitumen is een Beschermingsmiddel voor de onderkant van voertuigen. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. Het is tevens blijvend elastisch en geluiddempend. Verbruik: ca. 2-3 m≤ per spuitbus.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING DISC BRAKE CONDITIONER

Motip cycling disc brake conditioner

Motip Brake disc Conditioner is een kwalitatief hoogwaardige spray voor het conditioneren van schijfremmen. Het voorkomt vastklemmen en slijtage, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, heeft een uitstekende hechting en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

ELEKTRONICA FREEZER

Motip elektronica freezer

Motip Elektronica Freezer is een effectief, onbrandbaar hulpmiddel voor het opsporen van breuken in printplaten. Het is onder elke hoek te gebruiken, het verlaagt de temperatuur kortstondig tot - 55įC en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
26,15
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPER BLACK

Motip bumper black

Motip bumperblack is een onderhoudsproduct voor zwarte, kunststof bumpers, voor het herstellen van de kleur en de glans. Het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting, bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. Gebruiksaanwijzing: met een droge doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPERLAK

Motip bumperlak

MoTip bumperlak heeft een zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. Het heeft een duurzame kleur en glans en behoudt de originele bumperstructuur. Het is kras- en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 2 bumpers per spuitbus.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

CAMOUFLAGELAK

Motip camouflagelak

MoTip Camouflage is een camouflagelak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, textiel en diverse soorten kunststof. Het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
11,72
bekijk product

Bekijk product ▸

CARAT

Motip carat

Motip Carat is een lak op basis op basis van acrylaathars voor decoratieve doeleinden. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een zeer hoge dekkracht, een duurzame kleur, hoog standvermogen, uitstekende hechting en duurzame glans. Verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.

vanaf
5,64
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CARBON GRIP

Motip cycling carbon grip

Motip carbon grip is een hulpmiddel voor de montage van carbon onderdelen. Door de unieke receptuur, een combinatie van lithiumvet en kwartsdeeltjes, heeft het een voor het monteren van carbon onderdelen uniek fixerende werking. Het vergemakkelijkt de montage, heeft een gericht spuitbeeld, is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

CARBURATEUR REINIGER

Motip carburateur reiniger

Motip carburateur is een reiniger voor de binnenkant en de buitenkant van carburateurs, vlinderkleppen en leegloopkleppen, zonder demontage. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
11,94
bekijk product

Bekijk product ▸

DECO EFFECT KERAMIEKLAK

Motip deco effect keramieklak

Motip Ceramic Emaille Spray is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. Het is bestand tegen schoonmaakmiddelen, slijt- en krasvast, heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en goede oppervlaktehardheid.

vanaf
12,62
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN CLEANER (KETTINGSPRAY)

Motip cycling chain cleaner (kettingspray)

Motip cycling chain cleaner gel is een reiniger met hoog oplossend vermogen voor kettingen en tandwielen. Door de unieke receptuur (een combinatie van een gelstructuur, emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking. Het is geschikt voor het verwijderen van vet en olie en heeft een gericht spuitbeeld en een 360į ventiel.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN CLEANER GEL BLINK

Motip cycling chain cleaner gel blink

Motip chain cleaner gel blink is een reiniger voor het verwijderen van vet en olie op kettingen en tandwielen. Door de unieke receptuur (een combinatie van de emulgerende werking en de lage verdampingssnelheid) heeft het een optimaal reinigende werking en een hoog oplossend vermogen.

vanaf
70,73
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN LUBE

Motip cycling chain lube

Motip Chain lube Ultra is een hoogviskeus smeermiddel voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. Het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekende hechting. Door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking langdurig behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. Het is bestand tegen weersinvloeden, waterafstotend en voorkomt slijtage.

vanaf
7,20
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN SPRAY SPORT

Motip cycling chain spray sport

Motip chain spray sport is een smeermiddel met keramiekdeeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. Het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand met behoud van de uitstekende smerende werking, ook bij zware belasting. Het is speciaal ontwikkeld voor kettingen en tandwielen van racefietsen, crossbikes en mountainbikes. Het is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING CHAIN SPRAY ULTRA

Motip cycling chain spray ultra

Motip chain spray ultra is een hoogviskeus smeermiddel met keramiek deeltjes voor het behandelen van kettingen en tandwielen van fietsen. Het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekende hechting. Door de unieke receptuur blijft de uitstekende smerende werking langdurig behouden en wordt de vuilaanhechting sterk verminderd. Het is bestand tegen weersinvloeden, waterafstotend, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

CHROME POLISH

Motip chrome polish

Motip chrome polish is een polijstmiddel voor het beschermen en reinigen van verchroomde onderdelen. Het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: met een droge doek aanbrengen en poetsen tot de aanslag verdwenen is. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

CHROOMLAK

Motip chroomlak

MoTip chroomspray is een decoratieve lak met metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof binnen. De lak heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Het is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

CITRUS REINIGER

Motip citrus reiniger

Motip Citrus cleaner is geschikt voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt, hars, stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. De reiniger heeft een hoog en langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid, is niet corrosief en laat geen residu achter.

vanaf
16,76
bekijk product

Bekijk product ▸

COCKPITSPRAY

Motip cockpitspray

Motip Cockpitspray is geschikt voor het reinigen, beschermen en verfraaien van het dashboard en overige kunststof onderdelen in de auto. Het heeft een subtiele geur en uitstekende reinigende eigenschappen, is vuilafstotend en antistatisch, geeft een duurzame glans en bevat siliconen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

COLORCARD INDUSTRIAL

Motip colorcard industrial

Motip Colorcard Industrial met de diverse kleuren van de Industrial productlijn.

vanaf
42,78
bekijk product

Bekijk product ▸

COLORMARK LINEMARKER 2-COMPONENTEN VERF

Motip colormark linemarker 2-componenten verf

Motip colormark 2k linemarking is geschikt voor binnen- en buitengebruik. De verf, in handige spuitbus, zorgt voor een duurzame markering op verschillende ondergronden. De spray is sneldrogend en bestand tegen water, benzine, olie, chemicaliŽn en strooizout. Daarom is deze markeerverf ideaal voor gebruik in het verkeer. Het bevat geen schadelijke zware metalen. Droogtijd: 20 uur. 1 bus markeert 50 meter bij een lijnbreedte van 5 cm.

vanaf
50,72
bekijk product

Bekijk product ▸

COLORMARK LINEMARKER MARKEERVERF

Motip colormark linemarker markeerverf

Motip colormark is dť standaardmarkering voor betonvloeren. Het heeft een speciale klep voor schone en scherpe markeringslijnen en minimale nevel. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en zorgt voor duurzame markering. De bus is voorzien van een gepatenteerde spuitkop voor strakke, heldere lijnen met een minimale nevel. De verf bevat geen zware schadelijke metalen en heeft een bereik van 150 meter bij een bus van 750 ml. De bus van 500 ml heeft een bereik van ongeveer 50 meter wanneer een spraybreedte van 5 cm wordt toegepast. Het wordt veelal gebruikt bij autogarages, sport- en speelterreinen, ateliers en industriŽle installaties. Dit maakt het product multifunctioneel inzetbaar met minimaal kleurverlies doordat de verf een hoge licht- en weerbestendigheid heeft. Droogtijd: 24 uur.

vanaf
6,19
bekijk product

Bekijk product ▸

FLUO SPOTMARKER ALLROUND

Motip fluo spotmarker allround

Motip COLORMARK SPOTMARKER ALLROUND heeft een speciaal ventiel voor 360į gebruik. De gepatenteerde veiligheidsdop, die met ťťn hand bediend kan worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. Dankzij het zelfreinigingsysteem wordt volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. De slijtvaste en weerbestendige markering blijft tot 6 tot 9 maanden zichtbaar en het heeft een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. Het heeft een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en het heeft uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. Het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC), en uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode. Het is gemakkelijk aan te brengen, zelfs met handschoenen aan, en milieuvriendelijk.

vanaf
5,56
bekijk product

Bekijk product ▸

Non fluo spotmarker 180 graden

Motip non fluo spotmarker 180 graden

Motip COLORMARK SPOTMARKER heeft een gepatenteerde veiligheidsdop die met ťťn hand kan bediend worden en een afsluitbare vergrendeling bezit. Het voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers en is ideaal voor het snel, proper en precies markeren van asfalt, beton, baksteen, pleister, hout, aarde en vele andere oppervlakken. Dankzij het zelfreinigingsysteem wordt het volledig leegspuiten van de bus gegarandeerd en de 180į spuitkop zorgt voor nauwkeurige wand- en grondmarkering. De slijtvaste en weerbestendige markering blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar en het biedt een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. Het is een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. Het is betrouwbaar en zelfs bij vriestemperaturen (tot -20įC) inzetbaar. Het is uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode, en gemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. De veiligheidsdop kan verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen en het is milieuvriendelijk.

vanaf
5,56
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR POLISH

Motip colour polish

Motip colour polish is een polijstmiddel met pigment voor het maskeren van oppervlakkige krassen in gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het geeft een glanzend resultaat en herstelt de originele kleur, is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het bevat siliconen en is oplosmiddelvrij. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
17,21
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR RENOVATOR

Motip colour renovator

Motip colour renovator is een polijstmiddel voor het herstellen van de glans en de kleur van verweerde, gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. Het beschermt tegen weersinvloeden, herstelt de originele kleur en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: de colour renovator met een vochtige doek aanbrengen en goed poetsen. Laten drogen en met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
10,49
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOURSPRAY CLEAR VARNISH

Motip colourspray clear varnish

Motip colourspray clear varnish is ideaal voor behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. De blanke lak is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
5,37
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF

Motip grondverf

MoTip colourspray primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml en ca. 0,5 m2 per 150 ml.

vanaf
5,37
bekijk product

Bekijk product ▸

CONTACTREINIGER

Motip contactreiniger

Motip contact cleaner is een spray met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van elektrische contacten. Het is niet geleidend, niet corrosief en laat geen residu achter. Ook heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

CRAFTS SPRAY

Motip crafts spray

Motip crafts spray is een lak voor decoratieve doeleinden. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een hoog standvermogen en een uitstekende hechting. Het is uitgehard/overspuitbaar na 1 uur. Verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.

vanaf
5,64
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING REMMENREINIGER

Motip cycling remmenreiniger

Motip cycling brake cleaner is een remmenreiniger met hoog oplossend vermogen. Het laat geen residu achter, is niet geleidend, niet corrosief en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld. Het is toepasbaar op remschijven en remblokjes.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING E BIKE CONTACTSPRAY

Motip cycling e bike contactspray

Motip cycling contact reiniger is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het reinigen van elektrische contacten. Het is niet geleidend en niet corrosief en laat geen residu achter. Het heeft een krachtig, gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken. Het is toepasbaar op schakelaars, kabels en stekkers.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING E-BIKE ELECTRO BESCHERMER

Motip cycling e-bike electro beschermer

Motip cycling electro beschermer is een elektrobeschermer met goede penetrerende werking voor elektrische systemen die tegen vocht beschermd moeten worden. De elektrobeschermer is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen. Het heeft een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SCHUIMREINIGER

Motip cycling schuimreiniger

Motip cycling schuimreiniger is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. Het is gebruiksvriendelijk en heeft een subtiele geur.

vanaf
7,43
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING BANDENDICHTER SPRAY

Motip cycling bandendichter spray

Motip cycling tyre repair is een kwalitatief hoogwaardige spray op rubberbasis voor kleine noodreparaties aan banden, zonder demontage te gebruiken. Het is geschikt voor toepassing op fietsbanden (AV- en DV-ventiel) en brommer- en scooterbanden.

vanaf
7,43
bekijk product

Bekijk product ▸

DIESEL INJECTIE REINIGER

Motip diesel injectie reiniger

Motip Diesel injection Cleaner is een speciale reiniger voor de reiniging van diesel injectoren en inlaat zonder deze te hoeven demonteren. Daarbij zorgt deze reiniger ook voor een langdurige smering van de injectiepomp, met name bij de laagzwavelige dieselbrandstoffen. Het is tevens geschikt voor systemen die werken met directe injectie, common-rail technologie of pompinjectoren. Een blik is voldoende voor 60 liter diesel.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

Diesel System Cleaner Plus

Motip diesel system cleaner plus

Motip Diesel System Cleaner Plus is een krachtig product voor gebruik in dieselmotoren, ook voor common-rail injectiesystemen. Het zorgt voor betrouwbare verwijdering van vervuiling in het gehele brandstofsysteem, verwijdert vocht uit het dieselsysteem en zorgt voor goede bescherming van de hogedrukpomp. Het heeft een optimale brandstofverstuiving, duurzame smering en bescherming van alle brandstofbevattende onderdelen. Het is geschikt voor voertuigen met roetfilters en zorgt voor een verbeterde motorprestatie en lagere uitstoot van uitlaatgassen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

DPF-REINIGER

Motip dpf-reiniger

Motip DPF cleaner is een hulpmiddel voor het, zonder demontage, losmaken en verwijderen van vervuiling door en afzetting van roet in roetfilter-systemen. Het heeft een snelle werking en is niet corrosief, oplosmiddelvrij en onbrandbaar.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

DPF Cleaner

Motip dpf cleaner

Motip DPF cleaner is geschikt voor alle dieselmotoren en voor alle soorten dieselbrandstof. Het vermindert roetvorming, verbetert regeneratie van het roetfilter en verbetert werking bij koude start.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

EGR REINIGER

Motip egr reiniger

Motip EGR cleaner is een uitlaatgas recirculatie reiniger voor het oplossen van vervuiling in EGR-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. Het herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen. Het heeft een snelle werking, laat geen residu achter, voorkomt de afzetting van hars en heeft een 360į ventiel.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

ELEKTROBESCHERMER

Motip elektrobeschermer

Motip Electro protect heeft een goede penetrerende werking en is ter voorkoming van startproblemen door vocht. Het is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen en pH-neutraal. Daarnaast heeft het een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.

vanaf
4,86
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL ELOXALSPRAY

Motip industrial eloxalspray

MoTip Eloxalspray is een sneldrogende eloxalspray met goede dekkracht voor professioneel gebruik, voor het herstellen van geanodiseerd aluminium. Het heeft een duurzame glans, een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en UV-bestendig. Het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

ENGINE OIL FLUSH

Motip engine oil flush

Motip Engine oil flush is geschikt voor diesel- en benzinemotoren met of zonder turbolader. Het lost vervuiling in het gehele oliesysteem op zodat deze bij olieverversing met de gebruikte olie wordt verwijderd. Het bevat effectieve smeermiddelen die de motor tijdens het reinigingsproces beschermen.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

ENGINE OIL STOP LEAK

Motip engine oil stop leak

Motip Engine oil stop leak verbetert de conditie van motorpakkingen en houdt deze soepel. Het is speciaal om olie lekkage te stoppen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

ENGINE PAINT

Motip engine paint

MoTip Engine Paint is lak voor het behandelen van motorblokken. De lak is krasvast en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden, elastisch en bestand tegen temperatuurwisselingen. Het heeft een goede corrosiewering, een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
13,02
bekijk product

Bekijk product ▸

FIJNPLAMUUR

Motip fijnplamuur

MoTip fijnplamuur is een 2-componenten fijnplamuur voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter. Verwerkingstijd: 3 tot 5 minuten.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

FILLER GEEL

Motip filler geel

Motip Filler is een sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. De filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering, is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en overspuitbaar met alle laksystemen. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

FLUORESCERENDE LAK

Motip fluorescerende lak

Motip fluorescerende lak is een decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. Voor een optimaal fluorescerend resultaat wordt geadviseerd om eerst te gronden met MoTip Primer wit. Ter verbetering van de UV- en weerbestandheid wordt geadviseerd een aflaklaag MoTip acryl blanke lak aan te brengen. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE KETTINGOLIE

Motip food grade kettingolie

MoTip Food Grade chain-oil is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139848. Het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet, en heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een zeer goede hechting. Het is dilatant, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE SPUITVET

Motip food grade spuitvet

MoTip Food Grade grease met PTFE voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Door de hoge viscositeit is het uitermate geschikt voor het zeer gericht smeren van onderdelen welke onderhevig zijn aan hoge druk. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139849. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en zeer goede hechting. Het voorkomt slijtage en vastklemmen, heeft een hoge viscositeit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking, is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE MACHINE REINIGER

Motip food grade machine reiniger

MoTip Food Grade Machine Cleaner is ideaal voor het verwijderen van a-polaire verontreinigingen, zoals olie, vet en smeermiddelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie A1, nummer 140010. De reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en verwijdert a-polaire verontreinigingen (olie, vet en smeermiddelen), laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een 360į Ventiel.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE MACHINE OLIE

Motip food grade machine olie

MoTip Food Grade Machine-Oil is een penetrerend smeer- en beschermingsmiddel voor machine onderdelen. Het is uitermate geschikt als hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste machine onderdelen. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139847. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een goede penetrerende werking, is vochtverdringend, corrosiewerend, oplosmiddelvrij en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE SILICONENOLIE

Motip food grade siliconenolie

Motip Food Grade siliconenolie is geschikt voor het smeren en beschermen van onderdelen van kunststof en rubber. Het is uitermate geschikt voor het behandelen van onderdelen welke onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139226. Het heeft een uitstekende penetrerende werking en uitstekende hechting. Het is waterafstotend en voorkomt vastvriezen en uitdrogen van onderdelen van rubber en piepen en kraken van onderdelen van kunststof. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE ULTRA OIL

Motip food grade ultra oil

MoTip Food Grade Ultra Oil is een universele olie met PTFE voor het smeren en beschermen van onderdelen van metaal en kunststof. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie met overeenkomstig NSF registratie H1 nummer 139850. Het heeft een uitstekende penetrerende werking en is waterafstotend, vochtverdringend, corrosiewerend en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE VASELINE

Motip food grade vaseline

MoTip Food Grade Vaseline is een viskeus smeer- en beschermingsmiddel. Het is te verwerken als vet, met de smerende eigenschappen van een olie. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139225. Het is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden, zout water en zwakke zuren en basen. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en een nevelend spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASS CLEANER

Motip glass cleaner

MoTip Glass Cleaner is een gebruiksvriendelijke, ontvettende spray voor het reinigen van ruiten. De reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en is licht basisch.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZELWEEFSEL

Motip glasvezelweefsel

Motip glasvezel.

vanaf
10,00
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZEL PLAMUUR GEVULD

Motip glasvezel plamuur gevuld

MoTip glasvezel gevuld is een 2-componenten glasvezel plamuur met speciale vulstoffen. Het is geschikt voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZELMAT

Motip glasvezelmat

Motip glasvezelmat.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVLIES

Motip glasvlies

Motip Glasvlies.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

HAMERSLAG LAK

Motip hamerslag lak

MoTip Hamerslag lak is een sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFFEN

Motip hechtprimer voor kunststoffen

MoTip hechtprimer voor kunststof is een sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. Het heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen. Theoretisch verbruik: 2-3 m≤ per spuitbus.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

HITTEBESTENDIGE BLANKE LAK

Motip hittebestendige blanke lak

MoTip hittebestendige blanke lak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen tot 800ļC. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

HITTEBESTENDIGE LAK

Motip hittebestendige lak

MoTip Hittebestendige lak is ideaal voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Donker antraciet, zwart, wit, antraciet, beige, grijs, bruin en zilver zijn hittebestendig tot 800 graden Celcius. Rood is hittebestendig tot Hittebestendig tot 300 graden Celcius. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

HYDRAULIC VALVE LIFTER TREATMENT

Motip hydraulic valve lifter treatment

motip hydraulic valve lifter treatment is geschikt voor het herstellen van de efficiente werking van hydraulische klepstoters.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPREGNEERMIDDEL

Motip impregneermiddel

Motip impregnation spray is geschikt voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. Door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch luchtdoorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.

vanaf
7,43
bekijk product

Bekijk product ▸

RAL INDUSTRIAL LAK

Motip ral industrial lak

MoTip Industrial is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. Het is bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
12,96
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL BLANKE LAK

Motip industrial blanke lak

Motip Industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. Het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. Het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
12,96
bekijk product

Bekijk product ▸

KETTINGSPRAY

Motip kettingspray

Motip Kettingspray is een smeermiddel voor het behandelen van ketting aangedreven overbrengingen, welke onderhevig zijn aan zware belasting. Het is te verwerken als olie, met de eigenschappen van vet. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, voorkomt slijtage en vastklemmen, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal en bestand tegen temperaturen van Ė 50įC tot + 200įC.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

INSECT CLEANER

Motip insect cleaner

Motip Insect Cleaner is een intensieve reiniger voor het verwijderen van insecten. Het is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. De cleaner is licht basisch en veilig voor kunststoffen en gelakte onderdelen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIOR CLEANER

Motip interior cleaner

MoTip interior cleaner is een zeer effectieve reiniger voor het interieur. Het heeft een hoog reinigend vermogen en een aangename citrusgeur.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

KAUWGOMVERWIJDERAAR

Motip kauwgomverwijderaar

Motip kauwgomverwijderaar is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van kauwgom uit bekleding en vloerbedekking en van bestrating. Het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -40įC, is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

KERAMISCH VET

Motip keramisch vet

Motip keramisch vet is een metaalvrij keramisch vet met uitstekende hechting, geschikt voor het behandelen van onderdelen welke aan extreem hoge belasting onderhevig zijn en/of blootstaan aan zeer hoge temperaturen. Het beschermt tegen elektrolytische corrosie, heeft een hoge thermische stabiliteit, is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen, voorkomt slijtage en vastklemmen en heeft een gericht spuitbeeld. Het is uitermate geschikt voor de montage van ABS-remsystemen en lambda sensoren.

vanaf
19,46
bekijk product

Bekijk product ▸

KOMPAKT

Motip kompakt

Motip Kompakt is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
18,94
bekijk product

Bekijk product ▸

KOMPAKT METALLIC

Motip kompakt metallic

Motip Kompakt Metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
18,94
bekijk product

Bekijk product ▸

KOMPAKT LAKSTIFT METALLIC

Motip kompakt lakstift metallic

Motip Kompakt lakstift metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.

vanaf
9,86
bekijk product

Bekijk product ▸

KOMPAKT LAKSTIFT

Motip kompakt lakstift

Motip Kompakt lakstift is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. Het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is UV-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting.

vanaf
9,86
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Motip kompakt kleurenwaaier

Motip Kompakt kleurenwaaier met de diverse kleuren in de Kompakt-lijn.

vanaf
45,08
bekijk product

Bekijk product ▸

KOPERVET

Motip kopervet

Motip koperpray heeft een hoog kopergehalte ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. Het heeft een hoge thermische stabiliteit en goede corrosiewering, is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 40įC tot + 1100įC.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

KOPLAMP RENOVATIE SET

Motip koplamp renovatie set

Motip Koplamp renovatie set is speciaal geschikt voor het herstellen van de helderheid en UV-bestendigheid van polycarbonaat koplampen. Het is te gebruiken zonder demontage. In deze set wordt een 2-componenten coating meegeleverd die normaal ook door professionals wordt gebruikt. Met de meegeleverde handleiding kan iedereen zelf zijn doffe koplampen renoveren. Inhoud van de set:1 ColorMatic 2K Blanke lak in hoogglans 200 ml, 1 ColorMatic Kunststof reiniger 400 ml, 1 ColorMatic Kunststof primer 150 ml, 1 hoog kwalitiatieve spons (viscose), 1 paar handschoenen voor eenmalig gebruik, 1 gebruiksaanwijzing, 2 vellen schuurpapier P800 voor natschuren en 2 vellen schuurpapier P2000 voor natschuren.

vanaf
42,56
bekijk product

Bekijk product ▸

KOUD KRIMP OLIE

Motip koud krimp olie

Motip koud krimp olie is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. Door de heftige temperatuursdaling tot Ė30įC in combinatie met de smerende werking van de olie, kan de schroefverbinding gelost worden. Het heeft een smerende werking en een gericht spuitbeeld.

vanaf
11,94
bekijk product

Bekijk product ▸

KOUD KRIMP

Motip koud krimp

Motip koud krimp spray is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van geperste verbindingen. Het verlaagt de temperatuur kortstondig tot -50įC en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

KOUD ONTVETTER

Motip koud ontvetter

Motip Koud Ontvetter is een emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen zoals olie, vet, was, tectyl en teer van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en niet corrosief.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOFPLAMUUR

Motip kunststofplamuur

Motip Kunststof plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van alle soorten kunststof met uitzondering van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Het is tevens zeer geschikt voor ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester, welke onderhevig zijn aan trillingen. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poedercoatings, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicalien en weersinvloedenen heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf
16,19
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPERREPARATIE PLAMUUR

Motip bumperreparatie plamuur

Motip kunststof reparatie plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in bumpers. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poeder coating, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOUR

Motip colour

Motip Colour is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf
5,37
bekijk product

Bekijk product ▸

DECO EFFECT HITTEBESTENDIGE LAK

Motip deco effect hittebestendige lak

Motip Kwastblik Hittebestendig is een hittebestendige lak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en hittebestendig tot 800ļC.

vanaf
10,73
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING LAGERVET

Motip cycling lagervet

Motip lagervet cycling is een hoogviskeus lithiumvet voor alle lagers in een speciale dispenser voor een gebruiksvriendelijke en economische dosering. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en is waterafstotend.

vanaf
24,26
bekijk product

Bekijk product ▸

LEATHER CONDITIONER

Motip leather conditioner

Motip leather conditioner is een onderhoudsproduct met reinigend vermogen voor het reinigen en beschermen van bekleding van leer en kunstleer. Het beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat, vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

LEKZOEKER

Motip lekzoeker

Motip lekzoekerspray is geschikt voor het opsporen van lekkages in gasleidingen. Het is onbrandbaar, niet corrosief, te verwijderen met water en milieuvriendelijk. Het is licht basisch, licht schuimend en DVGW geregistreerd, nummer NG/5170BR0105.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

GLUE SPRAY

Motip glue spray

Motip Glue spray is een lijm voor zowel permanente als tijdelijke hechting. Het is geschikt voor het verlijmen van papier, karton, hout, textiel en diverse soorten kunststof. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Voor een permanente hechting: beide te verlijmen oppervlakken behandelen, laten aandrogen en goed op elkaar drukken. Voor een tijdelijke hechting: een van de te verlijmen oppervlakken behandelen, laten drogen en goed op elkaar drukken.

vanaf
10,94
bekijk product

Bekijk product ▸

M600 ONTVETTER

Motip m600 ontvetter

MoTip M600 Ontvetter is geschikt voor het reinigen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen, is niet geleidend en niet corrosief, het verwijdert siliconen, teer en was en laat geen residu achter.

vanaf
6,44
bekijk product

Bekijk product ▸

MARKERINGSPRAY

Motip markeringspray

MoTip Markeringspray is een sneldrogende markeringspray voor het aanbrengen van markeringen op steen, beton, asfalt en metaal. Het heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame hechting, is slijtvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: Ca. 60 meter per 600 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI-MARTER

Motip anti-marter

Motip Marterspray is een transparante spray met uitstekende hechting ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. Marters zullen de behandelde ondergrond mijden door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. Door de speciale samenstelling kan de spray zelfs aangebracht worden op bewegende delen. Het geeft een langdurige bescherming, is reukloos en bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

METAALPLAMUUR

Motip metaalplamuur

MoTip metaal plamuur is een 2-componenten metaalplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

METALLIC LAK

Motip metallic lak

MoTip Metallic Lak is een sneldrogende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal, steen, hout, glas en diverse soorten kunststof. De lak is slijtvast en bestand tegen weersinvloeden. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m2 per spuitbus.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

ML ANTI ROEST

Motip ml anti roest

Motip ML Anti Roest is een beschermingsmiddel met zeer goede hechting voor de holle ruimtes in de carrosserie van voertuigen. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen en heeft een uitstekende corrosie werende en penetrerende werking.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

MONTAGEVET

Motip montagevet

MoTip zwart montagevet is vet met een zeer goede hechting ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zware belasting. Het is waterafstotend en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een gericht spuitbeeld en een 360¬į ventiel. Gebruiksaanwijzing: de te behandelen onderdelen voor montage inspuiten. Na verdamping van het oplosmiddel wordt een beschermende film gevormd waardoor latere demontage vergemakkelijkt wordt. De beschermende film kan verwijderd worden met MoTip Industrieel Reiniger.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

MOTORREINIGER

Motip motorreiniger

Motip motorreiniger is een effectief hulpmiddel voor het reinigen van motoren van voertuigen. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief.

vanaf
11,94
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTISPRAY

Motip multispray

Motip Multispray is een universele olie voor het smeren, beschermen en reinigen van onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekend penetrerende en reinigende werking, is vochtverdringend en corrosiewerend. Het verwijdert olie, vet, was, tectyl en teer, laat na reiniging een beschermende film achter en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
5,48
bekijk product

Bekijk product ▸

NADENKIT

Motip nadenkit

Motip nadenkit is een strijkbare nadenkit voor het afdichten van carrosserienaden, zoals gepuntlaste metaaloverlappingen, las- en felsnaden in motor- en kofferruimtes, wielkasten, de zijkant en in de binnenruimte. Het trekt geen draden en is door de grote standvastigheid zeer geschikt om de originele fabrieksstructuur na te bootsen. Het hecht uitstekend op blank, verzinkt, gegrond of gelakt plaatwerk. Het droogt snel en drupt niet, kan overgeschilderd worden en is temperatuurbestendig van -25 graden celsius tot + 80 Graden Celsius. De te behandelen delen moeten schoon, droog, olie- en vetvrij zijn.

vanaf
22,15
bekijk product

Bekijk product ▸

AFWERKPLAMUUR

Motip afwerkplamuur

MoTip nc combiplamuur is een sneldrogende afwerkplamuur voor het egaliseren van kleine, oppervlakkige oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout en polyester. Het heeft een zeer fijne structuur, is goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 millimeter.

vanaf
5,54
bekijk product

Bekijk product ▸

OIL BOOSTER

Motip oil booster

Motip Oil booster is speciaal ontwikkeld voor de vermindering van slijtage in oudere motoren, evenals ter voorkoming van slijtage in nieuwe motoren. Het verbetert smeercapaciteit van motoroliŽn en heeft sterke adhesie, zelfs bij hoge temperaturen. Het kan worden vermengd met alle motoroliŽn en synthetische smeermiddelen.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

ONE SHOT AIR REFRESHER CITRUS

Motip one shot air refresher citrus

Motip One Shot citrus is een krachtige, zeer effectieve spray voor het maskeren van ongewenste geuren in kleine en grote ruimten. Het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekend maskerende werking. Verbruik: Ca. 50 shots.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

PAKKINGVERWIJDERAAR

Motip pakkingverwijderaar

Motip pakking verwijderaar is een spray voor het snel en eenvoudig verwijderen van aangedroogde kleef- en dichtstoffen en uitgeharde afdichtingmaterialen van motor- en machineonderdelen. Het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. Door de hoge viscositeit is een optimale inwerking mogelijk, het is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

KRUIPOLIE

Motip kruipolie

Motip penetrating oil is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. Het heeft een goede penetrerende werking en bevat grafiet en MoS2. Het is vochtverdringend en corrosiewerend, heeft een gericht spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

BENZINE INJECTIE REINIGER

Motip benzine injectie reiniger

Motip petrol injection cleaner zorgt voor een effectieve reiniging van injectormonden en inlaat zonder demontage. Het verwijdert vervuiling in het gehele benzine-injectiesysteem ontstaan door het draaien van de motor. Het kan voor het voltanken worden toegevoegd aan de benzinetank.Het is aanbevolen voor alle benzinemotoren en in het bijzonder bij problemen met de koude start of hoge uitlaatgaswaarden. Een blik is voldoende voor 60 liter benzine.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

PETROL SYTEM CLEANER PLUS

Motip petrol sytem cleaner plus

Motip petrol system cleaner plus is geschikt voor gebuik in benzine motoren. Het verwijdert vervuiling in het hele brandstofsysteem.

vanaf
15,78
bekijk product

Bekijk product ▸

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

Motip plastic & rubber conditioner

Motip Plastic & rubber conditioner is een gebruiksvriendelijke spray voor onderdelen van het exterieur van voertuigen. Het is geschikt voor het conditioneren van onderdelen van rubber, het herstellen van de glans en het intensiveren van de kleur van onderdelen van kunststof. Het geeft een duurzame glans en is uitermate geschikt voor het verwijderen van residu van polishes. Het voorkomt vastvriezen en uitdrogen van rubbers en beschermt tegen weersinvloeden.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

POLISH & WAX

Motip polish & wax

Motip polish & wax is een polijstend onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen en geeft een glanzend resultaat. Het beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Gebruiksaanwijzing: met een vochtige doek in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen en laten drogen. Met een droge, zachte doek tot hoogglans uitpoetsen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZEL PLAMUUR ONGEVULD

Motip glasvezel plamuur ongevuld

MoTip Polyester Glasvezelplamuur is een 2-componenten glasvezel plamuur voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid, is overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
12,25
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER HARS

Motip polyester hars

MoTip Polyester hars is een 2-componenten polyesterhars te gebruiken in combinatie met glasvezelmat of glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor het creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. Het is elastisch en bestand tegen chemicalien en weersinvloeden, heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER PLAMUUR

Motip polyester plamuur

MoTip Polyester plamuur is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton. Het is aan te brengen in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER PLAMUUR SOFT

Motip polyester plamuur soft

Motip polyester plamuur soft is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton.

vanaf
18,93
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER REPARATIE SET

Motip polyester reparatie set

Motip Polyester ReparatieSet is een 2-componenten polyester hars te gebruiken in combinatie met bijgevoegde glasvezelmat en glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen waarbij een mal gebruikt wordt. De hars is elastisch en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf
12,25
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMER

Motip primer

MoTip Primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE DROOG

Motip ptfe droog

Motip PTFE dry is een droog oppervlaktesmeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof waarbij geen olie of vet mag achterblijven. Het laat geen vet of olie achter (droge film) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt, een zeer goede hechting en is bestand tegen weersinvloeden. Het is geschikt voor onderdelen welke onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. Het is ook geschikt voor het lossen van mallen, waarbij het gebruik van siliconen niet wenselijk is.

vanaf
8,78
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE OLIE

Motip ptfe olie

Motip PTFE Olie is een universeel smeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een fijne structuur (deelgrootte van circa 5 micrometer) en een goede hechting. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 50įC tot + 250įC.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING PTFE-SPRAY

Motip cycling ptfe-spray

Motip PTFE Spray Cycling is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt en een goede hechting, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een fijne structuur (deelgrootte van ca. 5 micrometer) en een gericht spuitbeeld.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Motip ptfe spray

MoTip PTFE Spray is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van metalen onderdelen van tweewielers, welke onderhevig zijn aan beweging. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoŽfficiŽnt, heeft een fijne structuur (deelgrootte circa 5 micrometer) en heeft een goede hechting. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en is pH-neutraal. Het voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen temperaturen van Ė 50įC tot + 250įC.

vanaf
7,02
bekijk product

Bekijk product ▸

RADIATOR CLEANER

Motip radiator cleaner

Motip Radiator cleaner is geschikt voor gebruik in alle watergekoelde, gesloten koelsystemen. Het reinigt het gehele koelsysteem, lost aanslag op en verwijdert dit, en verbetert de werking van kleppen, thermostaten en waterpompen. Het verbetert de werkingsbetrouwbaarheid van het koelsysteem en verlengt de levensduur.

vanaf
9,27
bekijk product

Bekijk product ▸

RADIATOR SEALANT

Motip radiator sealant

Motip Radiator Sealant is geschikt voor gebruik in alle watergekoelde en gesloten koelsystemen. Het voorkomt verlies van koelvloeistof.

vanaf
11,13
bekijk product

Bekijk product ▸

RADIATORLAK

Motip radiatorlak

MoTip Radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. De lak heeft een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast. Ook wanneer de lak uitgehard is, kan het niet overgespoten worden met acryllak of nitro-cellulose lak. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
13,01
bekijk product

Bekijk product ▸

RAIN AWAY

Motip rain away

Motip Rain away trigger is een waterafstotende spray voor ruiten, spiegels en vizieren van helmen. Het is waterafstotend, vermindert de vuilaanhechting en bevat siliconen.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

LAK ZWART

Motip lak zwart

Motip Rallye lak zwart is een sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en UV-bestendig. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 400 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.

vanaf
8,70
bekijk product

Bekijk product ▸

LAK WIT

Motip lak wit

MoTip Rallye lak wit is een sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en UV-bestendig. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 400 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.

vanaf
9,46
bekijk product

Bekijk product ▸

RAL LAK

Motip ral lak

Motip Rallye is een lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid, is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en UV-bestendig. Verbruik: 1,5 tot 2 m≤ per spuitbus.

vanaf
9,46
bekijk product

Bekijk product ▸

RALLYE VERNIS

Motip rallye vernis

MoTip rallye vernis is een sneldrogende acrylaat lak met duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. Het is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf
8,70
bekijk product

Bekijk product ▸

BACKLIGHT

Motip backlight

MoTip Backlight is een transparante lak voor het accentueren van achterlichten. De lak heeft een duurzame glans en is kras- en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Verbruik: 2 Š 4 achterlichten met 150 ml en ongeveer 8 achterlichten met 400 ml.

vanaf
13,02
bekijk product

Bekijk product ▸

REM MONTAGEVET

Motip rem montagevet

MoTip rem montagevet is een metaalvrij vet met een hoge thermische stabiliteit, ter voorkoming van vastklemmen van remsystemen. Het is bestand tegen chemicaliŽn, weersinvloeden, water, zout en zwakke zuren en basen. Het heeft een uitstekende hechting en een gericht spuitbeeld, is uitermate geschikt voor de montage van remsystemen en vergemakkelijkt de latere demontage. Let op, vermijd contact met remschijf en remblokken!

vanaf
4,28
bekijk product

Bekijk product ▸

BRAKE CALIPER SPRAY

Motip brake caliper spray

Motip remklauwlakspray is een lak voor het accentueren van remklauwen. De lak heeft een goede vulkracht, goede corrosiewering en een duurzame glans. De lak is kras- en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is vuilwerend. Verbruik: ca. 4 remklauwen.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

REMMENREINIGER

Motip remmenreiniger

Motip Remmenreiniger heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. Daarnaast heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
4,28
bekijk product

Bekijk product ▸

RVS REINIGER

Motip rvs reiniger

Motip RVS reiniger is een spray voor het reinigen en beschermen van onderdelen van roestvast staal. Door de unieke receptuur wordt na reiniging een dunne, beschermende film gevormd, die het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. Het is corrosiewerend, herstelt en intensiveert de glans, is gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming en is niet schurend.

vanaf
9,77
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUIMREINIGER

Motip schuimreiniger

Motip Multi foam is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. Het is gebruiksvriendelijk, heeft een subtiele geur en hiermee kan aanslag van rook, inkt en vet verwijderd worden.

vanaf
5,48
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURGIDS

Motip schuurgids

MoTip schuurgids is een sneldrogende zwarte controlelak als hulpmiddel bij het schuren. Het is eenvoudig in gebruik. Verbruik: ca. 3-4 m≤ per 400 ml.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

SCRATCH AWAY

Motip scratch away

Motip scratch away is een polijstpasta voor het verwijderen van kleine, oppervlakkige beschadigingen in gelakte ondergronden. Het heeft een hoog polijstend vermogen, behoudt de glans en herstelt de originele kleur, is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

WASH AND SHINE

Motip wash and shine

Motip shampoo wash and shine is geschikt voor het reinigen van motorvoertuigen. Het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SHIELD

Motip cycling shield

Motip shield cycling is een spray voor het behandelen van bevestigingsmaterialen ter voorkoming van corrosie. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, een zeer goede hechting en hoog standvermogen. Het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en zwakke zuren en basen.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SHINE & PROTECT

Motip cycling shine & protect

Motip Cycling Shine & Protect is een gebruiksvriendelijk onderhoudsproduct voor het reinigen, beschermen en het verkrijgen van een duurzame glans. Het is geschikt voor het behandelen van alle gelakte en carbon onderdelen van fietsen. Het is waterafstotend en antistatisch, vermindert de vuilaanhechting en beschermt tegen weersinvloeden. Het product is niet polijstend en bevat siliconen.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENSPRAY

Motip siliconenspray

MoTip Silicon spray is perfect voor het smeren en beschermen van metalen en kunststof onderdelen van tweewielers. Het is waterafstotend, pH-neutraal en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, geeft een duurzame glans en heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit. Het is bestand tegen temperaturen van - 50ļC tot + 200ļC.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SILICONENSPRAY

Motip cycling siliconenspray

Motip silicone spray cycling is een siliconenspray voor het smeren en beschermen van kunststof en gelakte onderdelen. Het is waterafstotend, vochtverdringend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een gericht spuitbeeld.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELSTART

Motip snelstart

Motip Quick Start is een effectief hulpmiddel bij startproblemen van verbrandingsmotoren. Gebruiksaanwijzing: enkele seconden inspuiten in de luchtinlaat van het luchtfilter en de motor starten.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

SNIJ- EN BOOROLIE

Motip snij- en boorolie

Motip snijboorolie is een olie ter voorkoming van oververhitting van metalen bij snij- en boorwerkzaamheden. Het beschermt en smeert het gereedschap en vermindert slijtage van het gereedschap. De olie is siliconenvrij en niet corrosief.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SPEEDMARKER 2-WHEEL ACCESSOIRE MARKERING

Motip speedmarker 2-wheel accessoire markering

Motip Speedmarker 2-wheel is de optimale markeerhulp voor het aanbrengen van markeringen van lange duur. De harde rubberen wielen verzekeren gemakkelijk rollende bewegingen.

vanaf
379,40
bekijk product

Bekijk product ▸

markeerpistool lang

Motip markeerpistool lang

Motip speedmarker long marking tool is de optimale markeerhulp om comfort te garanderen tijdens het aanbrengen van lange markeringen, zonder voorover te hoeven buigen.

vanaf
144,87
bekijk product

Bekijk product ▸

markeerpistool kort

Motip markeerpistool kort

Motip Speedmarker short-marking tool kan gebruikt worden om markeringswerken uit te voeren met een interval van 20-50 cm zonder moe te worden.

vanaf
131,54
bekijk product

Bekijk product ▸

SPEED WAX

Motip speed wax

Motip Speed Wax is een gebruiksvriendelijke spray voor het verkrijgen van een duurzame glans. Geschikt voor het behandelen van gelakte, kunststof of verchroomde oppervlakken. Het is waterafstotend, geeft een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. Het beschermt tegen weersinvloeden en is pH-neutraal. Het is niet polijstend en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAYPLAST

Motip sprayplast

Motip SprayPlast is een flexibele beschermfolie die eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen is.

vanaf
14,09
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITKOPSET

Motip spuitkopset

Motip sproeikopset bestaat uit 3 verschillende soorten spuitkoppen, van elk 2 stuks. Hiermee kan in verschillende breedtes en vanaf verschillende afstanden gespoten worden. Afmetingen zwart: 10-12 cm. Rood: 15-17 cm. Zilver: 18-20 cm.

vanaf
5,64
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITPLAMUUR

Motip spuitplamuur

MoTip spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
9,46
bekijk product

Bekijk product ▸

STICKER VERWIJDERAAR

Motip sticker verwijderaar

Motip sticker remover is een citrus reiniger voor het verwijderen van stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter. Het heeft tevens een langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid en is niet corrosief.

vanaf
10,83
bekijk product

Bekijk product ▸

TEERSPRAY

Motip teerspray

Motip teerspray is een smeer- en beschermingsmiddel op basis van Stockholmer teer, ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zware belasting. Het geeft een langdurige bescherming, is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting en een uitstekende corrosie-werende werking.

vanaf
19,46
bekijk product

Bekijk product ▸

STOFVRIJ

Motip stofvrij

Motip dust remover is een krachtig hulpmiddel voor het onder hoge druk verwijderen van stof en los vuil op moeilijk bereikbare plaatsen. Het is onbrandbaar en reukloos en laat geen residu achter. Het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een krachtig, gericht spuitbeeld.

vanaf
19,46
bekijk product

Bekijk product ▸

STREPENKAR

Motip strepenkar

Motip Strepenkar is geschikt voor markering met de markeringsspray.

vanaf
409,73
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SUPER LUBRICANT

Motip cycling super lubricant

Motip Super Lubricant is een laagviskeus smeermiddel voor het behandelen van alle niet gelagerde, bewegende onderdelen van fietsen, met uitzondering van kettingen. Het is geschikt voor het behandelen van onderdelen van behandeld en onbehandeld carbon, aluminium, staal en kunststof. Het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekend smerende werking, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting. Het bevat PTFE en is bestand tegen weersinvloeden en waterafstotend.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SHAMPOO AND WAX

Motip super shampoo and wax

Motip super shampoo & wax is geschikt voor het reinigen en beschermen van motorvoertuigen. Het geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en vermindert de vuilaanhechting. Het is sterk geconcentreerd en oplosmiddelvrij. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERFAST WAX

Motip superfast wax

Motip superfast wax is een onderhoudsproduct voor het beschermen en het herstellen van de glans van gelakte ondergronden, zowel metallic als non-metallic. Het is snel en eenvoudig aan te brengen, beschermt tegen weersinvloeden, geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting. Het is oplosmiddelvrij en bevat siliconen. Niet gebruiken in de volle zon.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

TAR & RESIN REMOVER

Motip tar & resin remover

Motip Tar resin Remover is een gebruiksvriendelijke spray voor het verwijderen van teer, bitumen, asfalt en hars. Het heeft een hoog oplossend vermogen, een nevelend spuitbeeld, laat geen residu achter en heeft een 360į ventiel.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTILE CLEANER

Motip textile cleaner

Motip Textiel Cleaner is een gebruiksvriendelijk, effectief, sneldrogend schuim met een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur voor het reinigen van textiel.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTIEL REINIGER

Motip textiel reiniger

Motip textielreiniger is een effectief, sneldrogend schuim met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van textiel. Het is gebruiksvriendelijk, neutraliseert onaangename luchtjes en heeft een subtiele geur. Verbruik: Ca. 3-5 m≤ per 400 ml.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

TUBE HARDER

Motip tube harder

Motip tube harder.

vanaf
5,05
bekijk product

Bekijk product ▸

BACKLIGHT REMOVER

Motip backlight remover

Motip Backlight Remover is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het verwijderen van op achterlichten aangebrachte transparante lak. De remover is eenvoudig in het gebruik en tast achterlichten niet aan. Verbruik: ca. 2 tot 4 achterlichten.

vanaf
7,01
bekijk product

Bekijk product ▸

TYRE REPAIR

Motip tyre repair

MoTip Tyre Repair is een spray op basis van rubber voor het uitvoeren van noodreparaties aan tubeless banden. Het is eenvoudig in gebruik en is zonder demontage van de band te gebruiken. Gebruiksaanwijzing: de veroorzaker van de lekkage opsporen en verwijderen, de band geheel leeg laten lopen, de adapter op het ventiel schroeven, de spuitbus op de kop houden en geheel leegspuiten. Daarna circa 10 kilometer rijden met een maximale snelheid van 50 kilometer per uur om het product gelijkmatig in de band te verdelen. Vervolgens het drijfgas uit de band laten ontsnappen en de band weer op spanning brengen. De band zo snel mogelijk laten repareren en bij deze reparatie duidelijk aangeven, dat de band voorlopig met dit product hersteld is. Geschikt voor het repareren van kleine lekkages in het loopvlak van de band.

vanaf
13,37
bekijk product

Bekijk product ▸

TYRE SHINE

Motip tyre shine

Motip tyre shine is een gebruiksvriendelijke spray voor het intensiveren van de kleur van autobanden. Het bevat siliconen en geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en is pH-neutraal. Niet geschikt voor tweewielers.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI STEENSLAG

Motip anti steenslag

MoTip undercoating Anti Steenslag is een beschermingsmiddel voor de onderkant en zichtbare carrosserie onderdelen van voertuigen. Het is overspuitbaar met alle verfsystemen en heeft een uitstekende corrosiewerende werking. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is geluiddempend en blijvend elastisch. Verbruik: ca. 2-3 m≤ per 500 ml.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI ROEST WAXCOATING

Motip anti roest waxcoating

MoTip Anti Roest Waxcoating is een beschermingsmiddel op wasbasis voor ondergronden van behandeld en onbehandeld metaal. De waxcoating is bestand tegen weersinvloeden, zout, water en zwakke zuren en basen. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en is aan te brengen in dikke lagen.

vanaf
11,72
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSEEL REINIGER

Motip universeel reiniger

Motip Universal Cleaner is een universele reiniger voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt en hars van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief en heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking. Daarnaast heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL SPUITPLAMUUR

Motip industrial spuitplamuur

MoTip Industrial Spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIEEL REINIGER

Motip industrieel reiniger

Motip industrieel reiniger is een universele reiniger voor het verwijderen van a-polaire en polaire verontreinigingen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. Het heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking, een krachtig, gericht spuitbeeld en het is onder elke hoek te gebruiken.

vanaf
8,94
bekijk product

Bekijk product ▸

V-SNAARSPRAY

Motip v-snaarspray

Motip V-snaar spray is een spray met uitstekende hechting voor het beschermen van V-snaren en het verhelpen en voorkomen van slippen. De spray is dilatant en gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming, vertraagt de slijtage, conditioneert V-snaren en is bestand tegen weersinvloeden.

vanaf
13,45
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINESPRAY

Motip vaselinespray

Motip Vaselinespray is een transparant, universeel smeer- en beschermingsmiddel met zeer goede hechting. De vaseline is waterafstotend en pH-neutraal en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Ook heeft het een uitstekende corrosiewerende werking en voorkomt het slijtage en vastklemmen. Het is bestand tegen temperaturen van Ė 30įC tot + 160įC.

vanaf
7,41
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING VASELINESPRAY

Motip cycling vaselinespray

Motip vaselinespray cycling is een transparant, universeel smeer- en beschermingsmiddel met zeer goede hechting. Het is waterafstotend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking en voorkomt slijtage en vastklemmen.

vanaf
7,67
bekijk product

Bekijk product ▸

VELGENLAK

Motip velgenlak

MoTip Velgenlak is een sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen. De lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid. De lak is bestand tegen benzine, chemicali√ęn en weersinvloeden, lichtecht en UV-bestendig en is slijtvast en krasvast. Verbruik: ca. 4-5 velgen/wieldoppen per spuitbus van 500 ml.

vanaf
8,70
bekijk product

Bekijk product ▸

VINYLSPRAY

Motip vinylspray

MoTip Vinylspray is een elastische vinylspray met uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van vinyl, leer en kunstleer. Het heeft een duurzame kleur en een duurzame glans en behoudt de originele structuur. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

CAP RONDSTRAAL

Motip cap rondstraal

Motip vrouwelijk ventiel rondstraal is een reserve spuitkopje voor Motip Kompakt en Deco Effects.

vanaf
0,56
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITMOND VLAKSTRAAL

Motip spuitmond vlakstraal

motip vrouwelijk ventiel vlakstraal is een vlakstraal spuitdop voor het behandelen van grotere oppervlaktes.

vanaf
0,56
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL WAX

Motip wheel wax

Motip wheel protect wax is een eenvoudig aan te brengen wheel wax voor velgen en wieldoppen. Het geeft een glanzend resultaat en vermindert de vuilaanhechting, is oplosmiddelvrij, is pH-neutraal en bevat siliconen.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

WHEEL CLEANER

Motip wheel cleaner

MoTip Wheelcleaner is een gebruiksvriendelijke, intensieve reiniger voor velgen en wieldoppen. Het is een effectief schuim met hoog reinigend vermogen en hoog standvermogen, geeft een glanzend resultaat en heeft een 360į ventiel. Gebruiksaanwijzing: rijkelijk aanbrengen en enkele minuten in laten werken. Het vuil met een velgenborstel verwijderen en rijkelijk naspoelen met water. Mits goed nagespoeld is het veilig voor banden en remdelen.

vanaf
8,62
bekijk product

Bekijk product ▸

WHITE GREASE

Motip white grease

Motip White Grease is een spuitvet met zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, waterafstotend en pH-neutraal. Het bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 30įC tot + 160įC.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

WIT SPUITVET

Motip wit spuitvet

Motip wit spuitvet heeft een zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een uitstekende corrosiewerende werking. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal, bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van Ė 30įC tot + 160įC.

vanaf
11,94
bekijk product

Bekijk product ▸

WOOD MARKING SPRAY

Motip wood marking spray

Motip Wood Marking Spray is een sneldrogende markeringspray met zeer hoge dekkracht, voor het aanbrengen van markeringen op hout, zowel nat als droog. Het is bestand tegen weersinvloeden en heeft een gericht spuitbeeld voor het aanbrengen van tekens.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL ZINK REPARATIESPRAY

Motip industrial zink reparatiespray

Motip zinc repair spray is een sneldrogende zink reparatiespray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van dompel verzinkt staal. Het heeft een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en UV-bestendig. Het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en slijt- en krasvast. Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

ZINKSPRAY

Motip zinkspray

Motip Zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicalien en weersinvloeden. Daarnaast is het hittebestendig tot 350ļC. Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
16,94
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL ZINKSPRAY

Motip industrial zinkspray

MoTip Industrial Zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. Het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. Het is hittebestendig tot 350 ļC. Verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER