menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Muurreinigers en beschermers

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
ANTI-GRAFFITI

3m anti-graffiti

3m GR1500 Graffitiverwijderaar is geschikt voor het verwijderen van graffiti op plastiek, polycarbonaat, arcyliek en met latex beschilderde oppervlakken.

vanaf
55,28
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTI KLUS MUURREINIGER CONCENTRAAT

Alabastine multi klus muurreiniger concentraat

Alabastine muurreiniger is een unieke formule speciaal ontwikkeld voor de Alabastine multi-klus sprayer, waarmee je 4x sneller de klus kunt klaren. Alabastine muurreiniger is een chloorvrij concentraat en verwijdert vet, vlekken en andere aanslag zonder de ondergrond aan te tasten. Het kan gebruikt worden voor regulier reinigingsonderhoud of als voorbehandeling voor het verven, ter verbetering van de hechting. Door toevoeging van oxygen clean heeft alabastine muurreiniger een aangename geur. Verbruik: Ca. 60 m²/ltr.

vanaf
5,13
bekijk product

Bekijk product ▸

SIERPLEISTERREINIGER

Alabastine sierpleisterreiniger

Alabastine Sierpleister reiniger is een geconcentreerd synthetisch reinigingsmiddel met milde geur, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sierpleister en structuurverf. Het is chloorvrij en verwijdert vet, nicotine en roet zonder de ondergrond aan te tasten. Het kan gebruikt worden voor regulier onderhoud of als voorbehandeling voor het verven.

vanaf
11,15
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX COATING

Avis anti graffiti wax coating

Avis Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamde semipermanente anti graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen. Avis Anti Graffiti Wax Coating is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. Een met Avis Anti Graffiti Wax Coating behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt Avis Anti Graffiti Wax Coating 2 tot 4 jaar. Na uitharding is de Avis Anti Graffiti Wax Coating zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: Ca. 0,5 liter per m² voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m² voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf
128,90
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX REMOVER

Avis anti graffiti wax remover

Avis anti graffiti wax coating remover is een transparante, zogenaamd semi-permanente anti-graffiti coating gebaseerd op natuurlijke wassen (het komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen). Het is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. Na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf en het is zeer goed toepasbaar op diverse ondergronden.

vanaf
31,22
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA GEVELIMPREGNEER

Avis aqua gevelimpregneer

Avis Aqua Gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van silanen en siloxanenemulsie en dragers voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het kent een breed toepassingsgebied in de bescherming van gevels tegen doorslaand vocht. Behandeling met Avis aqua Gevelimpregneer verhoogt de isolatiewaarde van gevels en reguleert vrijwel 100% de noodzakelijke waterdampdoorlating. Tevens vermindert het (mos- en algen) aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Verbruik: 0,5 liter per m² voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m² voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf
54,87
bekijk product

Bekijk product ▸

GEVELIMPREGNEER

Avis gevelimpregneer

Avis Gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van siliconen voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het verhoogt de isolatiewaarde van gevels en vermindert (mos- en algen)aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Het is toepasbaar op o.a. kalkzand-, metsel-, beton-, zandsteen en pleisterwerk. Het is alkalibestendig, dus ook geschikt voor vers cementgebonden ondergronden vanaf 2 weken oud en voor kalkzandsteen. Het maakt het oppervlak wel waterdicht, maar niet dampdicht. De steen blijft voor 100% waterdampdoorlatend. Na opbrenging begint de waterafstotende werking na ca. 2 uur bij een temperatuur rond 15°C. Na 7 dagen bereikt het de maximale uitharding. Het kan worden aangebracht door middel van spuiten, kwasten of vloeien. Verbruik: ca. 0,5 liter per m² voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m² voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf
62,53
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI-EX

Dupli color graffiti-ex

Dupli-color Graffiti-ex is een biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor het probleemloos verwijderen van Graffiti op allerlei ondergronden zoals baksteen, cement, beton, marmer, asfalt, glas, metaal en hout. Niet op auto's gebruiken!

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITIVERWIJDERAAR

Eco point graffitiverwijderaar

Ecopoint ECO100 Graffitiverwijderaar is geformuleerd uit biologisch afbreekbare bestanddelen. Het is speciaal ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord graffiti te verwijderen van gesloten ondergronden. Gebruiksaanwijzing: Benat het te reinigen oppervlak met ECO100 Graffitiverwijderaar door innevelen of door middel van een benatte doek. Laat het product enige tijd inwerken, zodat de graffiti zacht wordt, oprimpelt of oplost en ondersteun het eventueel met een schuurspons. Neem het hierna af met een schone doek of spuit het af met water (hogedruk). Het is werkzaam op diverse verftypen (alkyd- en acrylsystemen) en pen- en stiftmarkeringen op diverse gesloten ondergronden (bij twijfel eerst testen op een minder zichtbare plaats).

vanaf
13,01
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI REMOVER

Hg graffiti remover

HG graffiti remover is zeer geschikt voor het verwijderen van spuitbusverf, verse verfspatten en viltststiftvervuiling van kwetsbare oppervlakken zoals verf, lak en kunststof. Het is ook te gebruiken op andere gladde oppervlakken zoals glas, metaal, plexiglas, marmer, graniet en eterniet. Gebruiksaanwijzing: Breng de graffiti remover op met een kwast of een schone doek. Laat bij gevoelige ondergronden zoals geverfde of gelakte oppervlakken het product nooit langer dan 2 minuten inwerken om dof worden van de ondergrond te voorkomen. Spoel het oppervlak goed na met warm water. Herhaal de behandeling zo nodig. Bij ongevoelige ondergronden zoals beton en steen kan de graffiti remover wel tot 24 uur inwerken. Gebruik bij de reiniging van ruwe ondergronden altijd een borstel. Daarna afspuiten met lauw water, eventueel onder hoge druk.

vanaf
18,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SIERPLEISTERREINIGER

Hg sierpleisterreiniger

HG sierpleister reiniger maakt ongeverfd, vuil geworden sierpleister zeer snel en goed schoon. Het verwijdert moeiteloos vuilaanslag van vet, roet en nicotine. Oververven wordt hierdoor overbodig. Gebruiksaanwijzing: ontruim het vertrek vooraf. Bedek alle niet te behandelen oppervlakken met afdekfolie. Maak het te reinigen oppervlak stofvrij met behulp van een zachte borstel. Giet de sierpleister reiniger in een verfrollerbak. Rol hierin met een lakroller tot er schuim ontstaat. Het oppervlak dun en gelijkmatig inrollen. Eventueel overtollig schuim afnemen met een vochtige doek. Naspoelen of nabehandelen met water is niet nodig. Na ca. 3 uur is het oppervlak droog.

vanaf
7,69
bekijk product

Bekijk product ▸

WATERDICHT VOOR GEVELS

Hg waterdicht voor gevels

HG waterdicht voor gevels zorgt ervoor dat water niet meer in de gevel dringt. Het is ontwikkeld op basis van de nieuwste chemische technologie, waardoor het minstens 10 jaar werkzaam is. Bovendien is het zeer eenvoudig aan te brengen en blijft de muur gewoon ademen. Gebruiksaanwijzing: het te behandelen oppervlak vooraf reinigen met HG remover. Salpeteruitslag oftewel metselwerkuitslag bij voorkeur verwijderen met HG metselwerkuitslag verwijderaar. Verwijder groene aanslag bij voorkeur met HG groene aanslag verwijderaar. De waterdicht voor gevels aanbrengen met een kwast, roller of pompdrukspuit. Behandel niet meer dan 2m² in 1 keer en werk altijd van boven naar beneden. Breng het product in horizontale banen van bijvoorbeeld links naar rechts aan. Behandel het oppervlak altijd met 2 of meerdere lagen, totdat verzadiging bereikt wordt (liever 2 maal dun aanbrengen, dan 1 maal een dikke laag). De verschillende lagen altijd nat-op-nat aanbrengen. Dat wil zeggen dat de vorige laag niet volledig opgedroogd mag zijn, alvorens de volgende laag wordt aangebracht. Niet in de zon of op warme gevels toepassen. Afhankelijk van de poreusheid van het te behandelen oppervlak, kan met 1 liter 2-10 m2 oppervlak behandeld worden.

vanaf
18,25
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITIBLOCK

Karero graffitiblock

Karero Graffitiblock vereenvoudigt het proces voor het verwijderen van graffiti en nevelverven, binnen en buiten. Het is toepasbaar op o.a. kalkzand, cement, beton, zandsteen en pleisterwerk. Het heeft tevens beschermende en waterafstotende eigenschappen en droogt zonder al te veel glans op. Verbruik: minimaal 0,5 m² per liter.

vanaf
42,13
bekijk product

Bekijk product ▸

WATERBLOCK 50

Karero waterblock 50

Karero Waterblock 50 is een oplosmiddelvrij concentraat voor het impregneren en waterafstotend maken van minerale ondergronden. Het product is met synthetische verf overschilderbaar, vuilafstotend, remt de groei van mos en algen, voorkomt kalkuittreding en vermindert vorstschade aan steen- en voegwerk. Verbruik: minimaal 0,5 m² per liter.

vanaf
32,13
bekijk product

Bekijk product ▸

WATERBLOCK GEL

Karero waterblock gel

Karero waterblock gel is een oplosmiddelvrij concentraat voor het impregneren en waterafstotend maken van minerale ondergronden zoals wanden en vloeren. Het bouwt geen filmlaag op en toont een zeer goede penetratie in diverse bouwmaterialen.

vanaf
163,51
bekijk product

Bekijk product ▸

Pegagraff cleaner new

Mathys pegagraff cleaner new

Mathys Pegagraff Cleaner new is een gebruiksvriendelijke vloeibare graffitiverwijderaar op basis van ethanolammine voor gebruik op ondergronden behandeld met Pegagraff Hydro of Pegagraff Plus. Het is geschikt voor o.a. hout, blanke metalen, glas, alkyd lakken, kunststof, polyurethaanlakken, Trespa en Plexiglas.

vanaf
17,15
bekijk product

Bekijk product ▸

SECCO HYDRO CREME

Mathys secco hydro creme

Mathys secco hydro crème is een pasteus watergedragen hydrofobeermiddel speciaal ontwikkeld voor het duurzaam waterafstotend maken van minerale ondergronden en weinig poreus beton. Door zijn hoge viscositeit is een lange contacttijd mogelijk waardoor een hoge indringdiepte wordt gehaald. Het is toepasbaar voor horizontale, verticale en boven het hoofd toepassingen. Het is toepasbaar op vers voegwerk en vermindert o.a. zoutuitbloeiingen, vorstschade, kalkuitwassingen, schimmels, mos- en algaangroei en erosie. Het is toepasbaar op relatief vochtige en warme ondergronden. Theoretisch rendement: 0,1 – 0,4 kg per m².

vanaf
153,50
bekijk product

Bekijk product ▸

SECCO SUPER

Mathys secco super

Mathys Secco Super maakt buitenmuren zoals baksteen, beton, asbestcement, kalkzandsteen, voegmortels en gasbeton waterafstotend en voorkomt vochtdoorslag. Het droogt transparant op en vermindert algengroei, vorstschade en erosie. Rendement: 1-4 m² per liter.

vanaf
13,64
bekijk product

Bekijk product ▸

ULTRA DRY SW

Nanosign ultra dry sw

NanoSign Ultra Dry SW is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van siloxanen en nanodeeltjes. Het geeft een zeer sterk waterafpareleffect en is toepasbaar op minerale bouwmaterialen. Het is waterdampdoorlatend, na drogen nagenoeg onzichtbaar, toepasbaar op vers, winddroog voegwerk, voorkomt uitbloei van zouten en kalk en heeft een zeer sterk afparelend effect. Theoretisch verbruik: ca. 150–250 ml per m².

vanaf
211,59
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Orange nano antigraffiti guardon mineral protected surfaces

Orange nano Cleanon® AntiGraffiti Guardon® Mineral Protected Surfaces is een reiniger voor het verwijderen van graffiti, verf en permanent markers op oppervlakken die behandeld zijn met Guardon® AntiGraffiti Mineral (Semi) Permanent.

vanaf
62,42
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Orange nano selfclean mineral

Orange nano Guardon Selfclean Mineral is een zelfreinigende coating voor minerale bouwmaterialen op waterbasis. Het houdt het gecoate oppervlak actief schoon en breekt vervuiling en algen af en het oppervlak wordt zelfreinigend.

vanaf
43,32
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFECO 2

Rust-oleum grafeco 2

Chemtec Grafeco 2 is een frisruikende, gebruiksvriendelijke, vloeibare, oplosmiddelvrije graffiti-verwijderaar. Het is geschikt voor toepassing op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, HPL-beplating en Uni-Coat 5000.

vanaf
18,31
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFITEX 3

Prochemko grafitex 3

Prochemko Grafitex 3 is een graffitiverwijderaar van inkt en spuitbusverf op niet poreuze ondergronden. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van graffiti van anti-graffiticoatings. Het tast diverse kunststoffen, zoals polycarbonaat en acrylaatglas niet aan en het heeft een relatief lage verdampingssnelheid. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m² per liter.

vanaf
10,71
bekijk product

Bekijk product ▸

KALK-CEMENT-EX

Rust-oleum kalk-cement-ex

Prochemko Kalk-cement-ex is een sterk zuur, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. Het verwijdert moeiteloos oude en vastzittende kalk- en cementaanslag op zuurvaste ondergronden. Het tast intacte metalen, rubber, glas en dergelijke niet aan en geeft een snel resultaat. Gebruiksaanwijzing: verdun Kalkex met water tot maximaal 1:5, breng het product aan met behulp van een borstel of kwast, laat het product een paar minuten inwerken en spoel zeer goed na met water. Theoretisch verbruik: ca. 4-8 m² per liter.

vanaf
10,06
bekijk product

Bekijk product ▸

TOPPER

Rust-oleum topper

Prochemko Topper is een gebruiksvriendelijke, vloeibare graffiti-verwijderaar. Kenmerkend aan dit product is zijn universele toepasbaarheid op gesloten ondergronden. Het wordt ook vaak toegepast in combinatie met de anti-graffiti coating Uni-Coat 5000. Het is uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten op blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, HPL, plexiglas, lexaan en Uni-Coat 5000. Verbruik: ca. 4–15 m² per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort graffiti.

vanaf
18,29
bekijk product

Bekijk product ▸

TOPPER DOEKJES

Prochemko topper doekjes

Prochemko topper doekjes zijn handig voor het snel en gebruiksvriendelijk verwijderen van graffiti. Ze zijn universeel toepasbaar op niet poreuze ondergronden en ook uitermate geschikt voor toepassing binnen.

vanaf
23,66
bekijk product

Bekijk product ▸

ZYLOX ANTI GRAFFITI COATING

Rust-oleum zylox anti graffiti coating

Chemtec Zylox is een watergedragen, permanente anti-graffiticoating die toepasbaar is op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en natuursteen. Het is na droging nagenoeg onzichtbaar, zeer goed bestand tegen UV-straling, zuur- en alkalibestendig, langdurig werkzaam, niet filmvormend, waterdampdoorlatend en sterk water-, vet- en vuilafstotend. Verbruik: ca. 0,2–0,3 liter per m².

vanaf
307,76
bekijk product

Bekijk product ▸

SILCOSAN HYDROPHOB W

Relius silcosan hydrophob w

Relius Silcosan Hydrophob W is een hydrofobering ter bescherming van natuursteen, metselwerk en betondelen. Het is ook geschikt als fixeerlaag. Het is impregnerend en vergelingsvrij. Het is niet geschikt voor horizontale vlakken. Theoretisch rendement: 2,5-5 m² per liter.

vanaf
126,62
bekijk product

Bekijk product ▸

SILCOSAN PRIMER

Relius silcosan primer

Relius Silcosan Primer is een kleurloze, oplosmiddelvrije impregnering met goede indringende en verstevigende eigenschappen voor binnen en buiten. Het is ook geschikt voor het fixeren van beton. Het is overschilderbaar na ca. 4-5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6 m² per liter.

vanaf
152,40
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX COATING

Rolith anti graffiti wax coating

Rolith Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. De behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: ca. 4-6 m² per liter.

vanaf
117,24
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVER

Rolith anti graffiti wax coating remover

Rolith Anti Graffiti Wax Coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de Anti Graffiti Wax Coating. Het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.

vanaf
33,44
bekijk product

Bekijk product ▸

GEVELREINIGER

Rolith gevelreiniger

Rolith Gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. Het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. Niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. Inwerktijd: 15-19 minuten.

vanaf
39,08
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI EN INKT REMOVER SPRAYFLACON

Rolith graffiti en inkt remover sprayflacon

Rolith Graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf
17,69
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI REMOVER

Rolith graffiti remover

Rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf
9,70
bekijk product

Bekijk product ▸

RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

Rolith rb 1 cementsluierverwijderaar

Rolith RB 1 Kalk & Cementsluierverwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. Het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen, kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.

vanaf
11,18
bekijk product

Bekijk product ▸

RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOEREN

Rolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloeren

Rolith RB 3 Cementsluierverwijderaar voor Tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. Het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. Het verwijdert ook merbaubloed. Het is geen gevarengoed.

vanaf
45,72
bekijk product

Bekijk product ▸

REGENDICHT SB HYDROFOBEER-MIDDEL OP SOLVENTBASIS

Rolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasis

Rolith Regendicht SB is een uitgekiende balans tussen siliconenpreparaten en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 15 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen en is speciaal geschikt voor kalksteen.

vanaf
49,43
bekijk product

Bekijk product ▸

REGENDICHT WB HYDROFOBEER-MIDDEL OP WATERBASIS

Rolith regendicht wb hydrofobeer-middel op waterbasis

Rolith Regendicht WB is een uitgekiende balans tussen silanen en siloxanenemulsies en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 12 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen. De waterdampdoorlating, alkali- en zuur bestendigheid, de UV-bestendigheid en het penetratievermogen zijn zeer goed en hebben zich al jaren bewezen. Het is geen gevarengoed.

vanaf
44,50
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITISHIELD CLEANER

Rust-oleum graffitishield cleaner

Rust-oleum graffitishield cleaner is een speciaal geformuleerde reiniger voor het verwijderen van graffiti op ondergronden die zijn voorbehandeld met GraffitiShield™ hydro, polycoat of nano. Het is tevens te gebruiken op hout, blanke metalen, glas, verouderde alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, trespa, plexiglas en lexaan. Het wordt effectief in slechts enkele minuten, heeft een milde geur, universele werking en is geschikt voor toepassing in gesloten ruimten.

vanaf
17,15
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITISHIELD HYDRO

Rust-oleum graffitishield hydro

Rust-oleum graffitishield hydro is een watergebaseerde, permanente antigraffiti-coating met hydrofoberende eigenschappen. Het is zo goed als onzichtbaar, niet filmvormend, excellent UV-bestendig, waterdampdoorlaatbaar, eenvoudig aan te brengen en waterafstotend (hydrofoberend). Het kan toegepast worden op alle poreuze minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk en natuursteen. Theoretisch verbruik: ca. 5-10 m² per liter.

vanaf
477,31
bekijk product

Bekijk product ▸

GraffitiShield Polycoat

Rust-oleum graffitishield polycoat

Rust-oleum graffitishield polycoat is een zijdeglanzende 1-component oplosmiddelvrije antigraffiti-coating op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. Graffiti hecht hier niet op, 1 laag is voldoende, het is niet-vergelend, geeft een duurzame bescherming en is ook bruikbaar als kleurloze vernis voor vloeren. Verbruik: 10 m² per liter.

vanaf
152,87
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITISHIELD WAX

Rust-oleum graffitishield wax

Rust-oleum graffitishield wax is een zelfopofferende anti-graffiti laag gebaseerd op natuurlijke was. Het is geschikt voor één enkele reiniging. Het is zo goed als onzichtbaar, UV-bestendig, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelarm, waterdampdoorlaatbaar, direct graffitibestendig en eenvoudig aan te brengen. Toepasbaar op onbehandelde minerale ondergronden zoals baksteen, zandsteen, natuursteen en marmer. Verwerkbaar met pompspray of airless-spuit. Overschilderbaar tussen 10 minuten en 2 uur. Verbruik: ca. 6,7 m² per liter.

vanaf
283,91
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAPEARL CLEANER

Sigma sigmapearl cleaner

Sigma Sigmapearl cleaner spray is een reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het reinigen van Sigmapearl Clean Matt. Het verwijdert eenvoudig de meest hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie, wijn, ketchup en zelfs lippenstift.

vanaf
13,16
bekijk product

Bekijk product ▸

HYDROPHOB AQ

Sigma hydrophob aq

Sigma Hydrophob AQ is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van amino-functionele siloxaanverbindingen en fluorcomponenten. Het is geschikt voor het behandelen van gevels van baksteen, kalkzandsteen, beton, cellenbeton en natuursteen, alsmede gevels die met cementpleister zijn afgewerkt. Het is tevens geschikt voor het voorstrijken van cellenbeton en kalkzandsteengevels die met kwartsverven worden geschilderd, zoals Sigma Siloxan Kwarts Matt. Het heft de capillaire werking van poreuze minerale bouwmaterialen op en maakt steenachtige bouwmaterialen aan het oppervlak waterafstotend, zodat regenwater niet kan indringen en de buitenmuur zijn isolatiewaarde behoudt. Door behandeling krijgen olieachtige verontreinigingen, zoals uitlaatgassen van auto’s en uitstoot van zware industrie, geen vat op de gevel. Dit voorkomt vorstschade, vervuiling, zoutuitslag, algen en schimmelvorming. Het geeft geen kleur aan bouwmaterialen en is vochtregulerend: het vocht kan uit het bouwmateriaal verdampen. Verbruiksindicatie baksteen: 0,25-0,75 liter per m². Kalkzandsteen: 0,50-0,80 liter per m². Cellenbeton: 0,50-1,00 liter per m². Natuursteen: 0,25-1,00 liter per m².

vanaf
181,25
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA AQUA SI

Sikkens alpha aqua si

Sikkens alpha aqua Si is een kleurloos, watergedragen, waterdampdoorlatend impregneermiddel voor de buitengevel. Het is geschikt voor o.a. (gas)beton, metselwerk, natuursteen, pleisterwerk en kalkzandsteen, zowel droog als vochtig. Het voorkomt vochtindringing en vermindert vuilaanhang en kans op zoutuitslag, vorstschade, wapeningscorrosie en mos- en algaangroei. Het is overschilderbaar met disperiemuurverven en toepasbaar met kwast, rolborstel of spuit- en sproeiapparatuur. De gunstigste verwerkingstemperatuur ligt tussen 10°C en 25°C (niet verwerkbaar bij temperaturen lager dan 5°C of bij directe zonnestraling op de gevel). Rendement: ca. 1 m² per liter.

vanaf
175,56
bekijk product

Bekijk product ▸

WIKULAC FH20

Sudwest wikulac fh20

Südwest Wikulac is een multi-inzetbare vloeibare kunststof op basis van aromatische polymeer voor de versteviging van o.a. hout, cement, beton en pleisterwerk. Het is ideaal voor het behandelen van vochtproblemen als optrekkend en doorslaand vocht, uitbloedingen en verzepingen door alkaliteit. Dit product is oplosmiddelhoudend en zeer goed bestand tegen diverse chemicaliën. Na 24 uur droging kan een nieuwe pleisterlaag aangebracht worden. Verbruik: ca. 4-8 m² per liter.

vanaf
55,50
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI REGENDOORSLAG

Tenco anti regendoorslag

Tenco Anti-Regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. Het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. Dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. Verbruik: ca. 4-5 m2 per liter.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

GLOBATEC HYDROFUGE

Trimetal globatec hydrofuge

Trimetal globatec hydrofuge is een Hydrofobeermiddel voor buitenmuren op basis van silanen. Het heeft een hydrofoob karakter, is onzichtbaar (geen filmvorming), verandert het aspect van de materialen niet, vermindert mos- en algaangroei, vermindert vuilaanhechting en materialen behouden hun thermische isolatievermogen. Het is geschikt voor minerale ondergronden zoals gevels van baksteen, kalzandsteen, gasbeton, pleister- en metselwerk en natuursteen. Rendement: 0,5-6 m² per liter (sterk afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond).

vanaf
95,51
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI-GRAFFITI

3m anti-graffiti

3m GR1500 Graffitiverwijderaar is geschikt voor het verwijderen van graffiti op plastiek, polycarbonaat, arcyliek en met latex beschilderde oppervlakken.

vanaf
55,28
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTI KLUS MUURREINIGER CONCENTRAAT

Alabastine multi klus muurreiniger concentraat

Alabastine muurreiniger is een unieke formule speciaal ontwikkeld voor de Alabastine multi-klus sprayer, waarmee je 4x sneller de klus kunt klaren. Alabastine muurreiniger is een chloorvrij concentraat en verwijdert vet, vlekken en andere aanslag zonder de ondergrond aan te tasten. Het kan gebruikt worden voor regulier reinigingsonderhoud of als voorbehandeling voor het verven, ter verbetering van de hechting. Door toevoeging van oxygen clean heeft alabastine muurreiniger een aangename geur. Verbruik: Ca. 60 m²/ltr.

vanaf
5,13
bekijk product

Bekijk product ▸

SIERPLEISTERREINIGER

Alabastine sierpleisterreiniger

Alabastine Sierpleister reiniger is een geconcentreerd synthetisch reinigingsmiddel met milde geur, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sierpleister en structuurverf. Het is chloorvrij en verwijdert vet, nicotine en roet zonder de ondergrond aan te tasten. Het kan gebruikt worden voor regulier onderhoud of als voorbehandeling voor het verven.

vanaf
11,15
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX COATING

Avis anti graffiti wax coating

Avis Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamde semipermanente anti graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen. Avis Anti Graffiti Wax Coating is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. Een met Avis Anti Graffiti Wax Coating behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt Avis Anti Graffiti Wax Coating 2 tot 4 jaar. Na uitharding is de Avis Anti Graffiti Wax Coating zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: Ca. 0,5 liter per m² voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m² voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf
128,90
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX REMOVER

Avis anti graffiti wax remover

Avis anti graffiti wax coating remover is een transparante, zogenaamd semi-permanente anti-graffiti coating gebaseerd op natuurlijke wassen (het komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen). Het is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. Na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf en het is zeer goed toepasbaar op diverse ondergronden.

vanaf
31,22
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA GEVELIMPREGNEER

Avis aqua gevelimpregneer

Avis Aqua Gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van silanen en siloxanenemulsie en dragers voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het kent een breed toepassingsgebied in de bescherming van gevels tegen doorslaand vocht. Behandeling met Avis aqua Gevelimpregneer verhoogt de isolatiewaarde van gevels en reguleert vrijwel 100% de noodzakelijke waterdampdoorlating. Tevens vermindert het (mos- en algen) aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Verbruik: 0,5 liter per m² voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m² voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf
54,87
bekijk product

Bekijk product ▸

GEVELIMPREGNEER

Avis gevelimpregneer

Avis Gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van siliconen voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. Het verhoogt de isolatiewaarde van gevels en vermindert (mos- en algen)aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. Het is toepasbaar op o.a. kalkzand-, metsel-, beton-, zandsteen en pleisterwerk. Het is alkalibestendig, dus ook geschikt voor vers cementgebonden ondergronden vanaf 2 weken oud en voor kalkzandsteen. Het maakt het oppervlak wel waterdicht, maar niet dampdicht. De steen blijft voor 100% waterdampdoorlatend. Na opbrenging begint de waterafstotende werking na ca. 2 uur bij een temperatuur rond 15°C. Na 7 dagen bereikt het de maximale uitharding. Het kan worden aangebracht door middel van spuiten, kwasten of vloeien. Verbruik: ca. 0,5 liter per m² voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m² voor sterk zuigende ondergronden.

vanaf
62,53
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI-EX

Dupli color graffiti-ex

Dupli-color Graffiti-ex is een biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor het probleemloos verwijderen van Graffiti op allerlei ondergronden zoals baksteen, cement, beton, marmer, asfalt, glas, metaal en hout. Niet op auto's gebruiken!

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITIVERWIJDERAAR

Eco point graffitiverwijderaar

Ecopoint ECO100 Graffitiverwijderaar is geformuleerd uit biologisch afbreekbare bestanddelen. Het is speciaal ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord graffiti te verwijderen van gesloten ondergronden. Gebruiksaanwijzing: Benat het te reinigen oppervlak met ECO100 Graffitiverwijderaar door innevelen of door middel van een benatte doek. Laat het product enige tijd inwerken, zodat de graffiti zacht wordt, oprimpelt of oplost en ondersteun het eventueel met een schuurspons. Neem het hierna af met een schone doek of spuit het af met water (hogedruk). Het is werkzaam op diverse verftypen (alkyd- en acrylsystemen) en pen- en stiftmarkeringen op diverse gesloten ondergronden (bij twijfel eerst testen op een minder zichtbare plaats).

vanaf
13,01
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI REMOVER

Hg graffiti remover

HG graffiti remover is zeer geschikt voor het verwijderen van spuitbusverf, verse verfspatten en viltststiftvervuiling van kwetsbare oppervlakken zoals verf, lak en kunststof. Het is ook te gebruiken op andere gladde oppervlakken zoals glas, metaal, plexiglas, marmer, graniet en eterniet. Gebruiksaanwijzing: Breng de graffiti remover op met een kwast of een schone doek. Laat bij gevoelige ondergronden zoals geverfde of gelakte oppervlakken het product nooit langer dan 2 minuten inwerken om dof worden van de ondergrond te voorkomen. Spoel het oppervlak goed na met warm water. Herhaal de behandeling zo nodig. Bij ongevoelige ondergronden zoals beton en steen kan de graffiti remover wel tot 24 uur inwerken. Gebruik bij de reiniging van ruwe ondergronden altijd een borstel. Daarna afspuiten met lauw water, eventueel onder hoge druk.

vanaf
18,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SIERPLEISTERREINIGER

Hg sierpleisterreiniger

HG sierpleister reiniger maakt ongeverfd, vuil geworden sierpleister zeer snel en goed schoon. Het verwijdert moeiteloos vuilaanslag van vet, roet en nicotine. Oververven wordt hierdoor overbodig. Gebruiksaanwijzing: ontruim het vertrek vooraf. Bedek alle niet te behandelen oppervlakken met afdekfolie. Maak het te reinigen oppervlak stofvrij met behulp van een zachte borstel. Giet de sierpleister reiniger in een verfrollerbak. Rol hierin met een lakroller tot er schuim ontstaat. Het oppervlak dun en gelijkmatig inrollen. Eventueel overtollig schuim afnemen met een vochtige doek. Naspoelen of nabehandelen met water is niet nodig. Na ca. 3 uur is het oppervlak droog.

vanaf
7,69
bekijk product

Bekijk product ▸

WATERDICHT VOOR GEVELS

Hg waterdicht voor gevels

HG waterdicht voor gevels zorgt ervoor dat water niet meer in de gevel dringt. Het is ontwikkeld op basis van de nieuwste chemische technologie, waardoor het minstens 10 jaar werkzaam is. Bovendien is het zeer eenvoudig aan te brengen en blijft de muur gewoon ademen. Gebruiksaanwijzing: het te behandelen oppervlak vooraf reinigen met HG remover. Salpeteruitslag oftewel metselwerkuitslag bij voorkeur verwijderen met HG metselwerkuitslag verwijderaar. Verwijder groene aanslag bij voorkeur met HG groene aanslag verwijderaar. De waterdicht voor gevels aanbrengen met een kwast, roller of pompdrukspuit. Behandel niet meer dan 2m² in 1 keer en werk altijd van boven naar beneden. Breng het product in horizontale banen van bijvoorbeeld links naar rechts aan. Behandel het oppervlak altijd met 2 of meerdere lagen, totdat verzadiging bereikt wordt (liever 2 maal dun aanbrengen, dan 1 maal een dikke laag). De verschillende lagen altijd nat-op-nat aanbrengen. Dat wil zeggen dat de vorige laag niet volledig opgedroogd mag zijn, alvorens de volgende laag wordt aangebracht. Niet in de zon of op warme gevels toepassen. Afhankelijk van de poreusheid van het te behandelen oppervlak, kan met 1 liter 2-10 m2 oppervlak behandeld worden.

vanaf
18,25
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITIBLOCK

Karero graffitiblock

Karero Graffitiblock vereenvoudigt het proces voor het verwijderen van graffiti en nevelverven, binnen en buiten. Het is toepasbaar op o.a. kalkzand, cement, beton, zandsteen en pleisterwerk. Het heeft tevens beschermende en waterafstotende eigenschappen en droogt zonder al te veel glans op. Verbruik: minimaal 0,5 m² per liter.

vanaf
42,13
bekijk product

Bekijk product ▸

WATERBLOCK 50

Karero waterblock 50

Karero Waterblock 50 is een oplosmiddelvrij concentraat voor het impregneren en waterafstotend maken van minerale ondergronden. Het product is met synthetische verf overschilderbaar, vuilafstotend, remt de groei van mos en algen, voorkomt kalkuittreding en vermindert vorstschade aan steen- en voegwerk. Verbruik: minimaal 0,5 m² per liter.

vanaf
32,13
bekijk product

Bekijk product ▸

WATERBLOCK GEL

Karero waterblock gel

Karero waterblock gel is een oplosmiddelvrij concentraat voor het impregneren en waterafstotend maken van minerale ondergronden zoals wanden en vloeren. Het bouwt geen filmlaag op en toont een zeer goede penetratie in diverse bouwmaterialen.

vanaf
163,51
bekijk product

Bekijk product ▸

Pegagraff cleaner new

Mathys pegagraff cleaner new

Mathys Pegagraff Cleaner new is een gebruiksvriendelijke vloeibare graffitiverwijderaar op basis van ethanolammine voor gebruik op ondergronden behandeld met Pegagraff Hydro of Pegagraff Plus. Het is geschikt voor o.a. hout, blanke metalen, glas, alkyd lakken, kunststof, polyurethaanlakken, Trespa en Plexiglas.

vanaf
17,15
bekijk product

Bekijk product ▸

SECCO HYDRO CREME

Mathys secco hydro creme

Mathys secco hydro crème is een pasteus watergedragen hydrofobeermiddel speciaal ontwikkeld voor het duurzaam waterafstotend maken van minerale ondergronden en weinig poreus beton. Door zijn hoge viscositeit is een lange contacttijd mogelijk waardoor een hoge indringdiepte wordt gehaald. Het is toepasbaar voor horizontale, verticale en boven het hoofd toepassingen. Het is toepasbaar op vers voegwerk en vermindert o.a. zoutuitbloeiingen, vorstschade, kalkuitwassingen, schimmels, mos- en algaangroei en erosie. Het is toepasbaar op relatief vochtige en warme ondergronden. Theoretisch rendement: 0,1 – 0,4 kg per m².

vanaf
153,50
bekijk product

Bekijk product ▸

SECCO SUPER

Mathys secco super

Mathys Secco Super maakt buitenmuren zoals baksteen, beton, asbestcement, kalkzandsteen, voegmortels en gasbeton waterafstotend en voorkomt vochtdoorslag. Het droogt transparant op en vermindert algengroei, vorstschade en erosie. Rendement: 1-4 m² per liter.

vanaf
13,64
bekijk product

Bekijk product ▸

ULTRA DRY SW

Nanosign ultra dry sw

NanoSign Ultra Dry SW is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van siloxanen en nanodeeltjes. Het geeft een zeer sterk waterafpareleffect en is toepasbaar op minerale bouwmaterialen. Het is waterdampdoorlatend, na drogen nagenoeg onzichtbaar, toepasbaar op vers, winddroog voegwerk, voorkomt uitbloei van zouten en kalk en heeft een zeer sterk afparelend effect. Theoretisch verbruik: ca. 150–250 ml per m².

vanaf
211,59
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Orange nano antigraffiti guardon mineral protected surfaces

Orange nano Cleanon® AntiGraffiti Guardon® Mineral Protected Surfaces is een reiniger voor het verwijderen van graffiti, verf en permanent markers op oppervlakken die behandeld zijn met Guardon® AntiGraffiti Mineral (Semi) Permanent.

vanaf
62,42
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Orange nano selfclean mineral

Orange nano Guardon Selfclean Mineral is een zelfreinigende coating voor minerale bouwmaterialen op waterbasis. Het houdt het gecoate oppervlak actief schoon en breekt vervuiling en algen af en het oppervlak wordt zelfreinigend.

vanaf
43,32
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFECO 2

Rust-oleum grafeco 2

Chemtec Grafeco 2 is een frisruikende, gebruiksvriendelijke, vloeibare, oplosmiddelvrije graffiti-verwijderaar. Het is geschikt voor toepassing op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, HPL-beplating en Uni-Coat 5000.

vanaf
18,31
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFITEX 3

Prochemko grafitex 3

Prochemko Grafitex 3 is een graffitiverwijderaar van inkt en spuitbusverf op niet poreuze ondergronden. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van graffiti van anti-graffiticoatings. Het tast diverse kunststoffen, zoals polycarbonaat en acrylaatglas niet aan en het heeft een relatief lage verdampingssnelheid. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m² per liter.

vanaf
10,71
bekijk product

Bekijk product ▸

KALK-CEMENT-EX

Rust-oleum kalk-cement-ex

Prochemko Kalk-cement-ex is een sterk zuur, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. Het verwijdert moeiteloos oude en vastzittende kalk- en cementaanslag op zuurvaste ondergronden. Het tast intacte metalen, rubber, glas en dergelijke niet aan en geeft een snel resultaat. Gebruiksaanwijzing: verdun Kalkex met water tot maximaal 1:5, breng het product aan met behulp van een borstel of kwast, laat het product een paar minuten inwerken en spoel zeer goed na met water. Theoretisch verbruik: ca. 4-8 m² per liter.

vanaf
10,06
bekijk product

Bekijk product ▸

TOPPER

Rust-oleum topper

Prochemko Topper is een gebruiksvriendelijke, vloeibare graffiti-verwijderaar. Kenmerkend aan dit product is zijn universele toepasbaarheid op gesloten ondergronden. Het wordt ook vaak toegepast in combinatie met de anti-graffiti coating Uni-Coat 5000. Het is uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten op blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, HPL, plexiglas, lexaan en Uni-Coat 5000. Verbruik: ca. 4–15 m² per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort graffiti.

vanaf
18,29
bekijk product

Bekijk product ▸

TOPPER DOEKJES

Prochemko topper doekjes

Prochemko topper doekjes zijn handig voor het snel en gebruiksvriendelijk verwijderen van graffiti. Ze zijn universeel toepasbaar op niet poreuze ondergronden en ook uitermate geschikt voor toepassing binnen.

vanaf
23,66
bekijk product

Bekijk product ▸

ZYLOX ANTI GRAFFITI COATING

Rust-oleum zylox anti graffiti coating

Chemtec Zylox is een watergedragen, permanente anti-graffiticoating die toepasbaar is op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en natuursteen. Het is na droging nagenoeg onzichtbaar, zeer goed bestand tegen UV-straling, zuur- en alkalibestendig, langdurig werkzaam, niet filmvormend, waterdampdoorlatend en sterk water-, vet- en vuilafstotend. Verbruik: ca. 0,2–0,3 liter per m².

vanaf
307,76
bekijk product

Bekijk product ▸

SILCOSAN HYDROPHOB W

Relius silcosan hydrophob w

Relius Silcosan Hydrophob W is een hydrofobering ter bescherming van natuursteen, metselwerk en betondelen. Het is ook geschikt als fixeerlaag. Het is impregnerend en vergelingsvrij. Het is niet geschikt voor horizontale vlakken. Theoretisch rendement: 2,5-5 m² per liter.

vanaf
126,62
bekijk product

Bekijk product ▸

SILCOSAN PRIMER

Relius silcosan primer

Relius Silcosan Primer is een kleurloze, oplosmiddelvrije impregnering met goede indringende en verstevigende eigenschappen voor binnen en buiten. Het is ook geschikt voor het fixeren van beton. Het is overschilderbaar na ca. 4-5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6 m² per liter.

vanaf
152,40
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX COATING

Rolith anti graffiti wax coating

Rolith Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. De behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: ca. 4-6 m² per liter.

vanaf
117,24
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVER

Rolith anti graffiti wax coating remover

Rolith Anti Graffiti Wax Coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de Anti Graffiti Wax Coating. Het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.

vanaf
33,44
bekijk product

Bekijk product ▸

GEVELREINIGER

Rolith gevelreiniger

Rolith Gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. Het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. Niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. Inwerktijd: 15-19 minuten.

vanaf
39,08
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI EN INKT REMOVER SPRAYFLACON

Rolith graffiti en inkt remover sprayflacon

Rolith Graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf
17,69
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI REMOVER

Rolith graffiti remover

Rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf
9,70
bekijk product

Bekijk product ▸

RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

Rolith rb 1 cementsluierverwijderaar

Rolith RB 1 Kalk & Cementsluierverwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. Het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen, kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.

vanaf
11,18
bekijk product

Bekijk product ▸

RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOEREN

Rolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloeren

Rolith RB 3 Cementsluierverwijderaar voor Tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. Het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. Het verwijdert ook merbaubloed. Het is geen gevarengoed.

vanaf
45,72
bekijk product

Bekijk product ▸

REGENDICHT SB HYDROFOBEER-MIDDEL OP SOLVENTBASIS

Rolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasis

Rolith Regendicht SB is een uitgekiende balans tussen siliconenpreparaten en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 15 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen en is speciaal geschikt voor kalksteen.

vanaf
49,43
bekijk product

Bekijk product ▸

REGENDICHT WB HYDROFOBEER-MIDDEL OP WATERBASIS

Rolith regendicht wb hydrofobeer-middel op waterbasis

Rolith Regendicht WB is een uitgekiende balans tussen silanen en siloxanenemulsies en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 12 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen. De waterdampdoorlating, alkali- en zuur bestendigheid, de UV-bestendigheid en het penetratievermogen zijn zeer goed en hebben zich al jaren bewezen. Het is geen gevarengoed.

vanaf
44,50
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITISHIELD CLEANER

Rust-oleum graffitishield cleaner

Rust-oleum graffitishield cleaner is een speciaal geformuleerde reiniger voor het verwijderen van graffiti op ondergronden die zijn voorbehandeld met GraffitiShield™ hydro, polycoat of nano. Het is tevens te gebruiken op hout, blanke metalen, glas, verouderde alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, trespa, plexiglas en lexaan. Het wordt effectief in slechts enkele minuten, heeft een milde geur, universele werking en is geschikt voor toepassing in gesloten ruimten.

vanaf
17,15
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITISHIELD HYDRO

Rust-oleum graffitishield hydro

Rust-oleum graffitishield hydro is een watergebaseerde, permanente antigraffiti-coating met hydrofoberende eigenschappen. Het is zo goed als onzichtbaar, niet filmvormend, excellent UV-bestendig, waterdampdoorlaatbaar, eenvoudig aan te brengen en waterafstotend (hydrofoberend). Het kan toegepast worden op alle poreuze minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk en natuursteen. Theoretisch verbruik: ca. 5-10 m² per liter.

vanaf
477,31
bekijk product

Bekijk product ▸

GraffitiShield Polycoat

Rust-oleum graffitishield polycoat

Rust-oleum graffitishield polycoat is een zijdeglanzende 1-component oplosmiddelvrije antigraffiti-coating op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. Graffiti hecht hier niet op, 1 laag is voldoende, het is niet-vergelend, geeft een duurzame bescherming en is ook bruikbaar als kleurloze vernis voor vloeren. Verbruik: 10 m² per liter.

vanaf
152,87
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITISHIELD WAX

Rust-oleum graffitishield wax

Rust-oleum graffitishield wax is een zelfopofferende anti-graffiti laag gebaseerd op natuurlijke was. Het is geschikt voor één enkele reiniging. Het is zo goed als onzichtbaar, UV-bestendig, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelarm, waterdampdoorlaatbaar, direct graffitibestendig en eenvoudig aan te brengen. Toepasbaar op onbehandelde minerale ondergronden zoals baksteen, zandsteen, natuursteen en marmer. Verwerkbaar met pompspray of airless-spuit. Overschilderbaar tussen 10 minuten en 2 uur. Verbruik: ca. 6,7 m² per liter.

vanaf
283,91
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAPEARL CLEANER

Sigma sigmapearl cleaner

Sigma Sigmapearl cleaner spray is een reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het reinigen van Sigmapearl Clean Matt. Het verwijdert eenvoudig de meest hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie, wijn, ketchup en zelfs lippenstift.

vanaf
13,16
bekijk product

Bekijk product ▸

HYDROPHOB AQ

Sigma hydrophob aq

Sigma Hydrophob AQ is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van amino-functionele siloxaanverbindingen en fluorcomponenten. Het is geschikt voor het behandelen van gevels van baksteen, kalkzandsteen, beton, cellenbeton en natuursteen, alsmede gevels die met cementpleister zijn afgewerkt. Het is tevens geschikt voor het voorstrijken van cellenbeton en kalkzandsteengevels die met kwartsverven worden geschilderd, zoals Sigma Siloxan Kwarts Matt. Het heft de capillaire werking van poreuze minerale bouwmaterialen op en maakt steenachtige bouwmaterialen aan het oppervlak waterafstotend, zodat regenwater niet kan indringen en de buitenmuur zijn isolatiewaarde behoudt. Door behandeling krijgen olieachtige verontreinigingen, zoals uitlaatgassen van auto’s en uitstoot van zware industrie, geen vat op de gevel. Dit voorkomt vorstschade, vervuiling, zoutuitslag, algen en schimmelvorming. Het geeft geen kleur aan bouwmaterialen en is vochtregulerend: het vocht kan uit het bouwmateriaal verdampen. Verbruiksindicatie baksteen: 0,25-0,75 liter per m². Kalkzandsteen: 0,50-0,80 liter per m². Cellenbeton: 0,50-1,00 liter per m². Natuursteen: 0,25-1,00 liter per m².

vanaf
181,25
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA AQUA SI

Sikkens alpha aqua si

Sikkens alpha aqua Si is een kleurloos, watergedragen, waterdampdoorlatend impregneermiddel voor de buitengevel. Het is geschikt voor o.a. (gas)beton, metselwerk, natuursteen, pleisterwerk en kalkzandsteen, zowel droog als vochtig. Het voorkomt vochtindringing en vermindert vuilaanhang en kans op zoutuitslag, vorstschade, wapeningscorrosie en mos- en algaangroei. Het is overschilderbaar met disperiemuurverven en toepasbaar met kwast, rolborstel of spuit- en sproeiapparatuur. De gunstigste verwerkingstemperatuur ligt tussen 10°C en 25°C (niet verwerkbaar bij temperaturen lager dan 5°C of bij directe zonnestraling op de gevel). Rendement: ca. 1 m² per liter.

vanaf
175,56
bekijk product

Bekijk product ▸

WIKULAC FH20

Sudwest wikulac fh20

Südwest Wikulac is een multi-inzetbare vloeibare kunststof op basis van aromatische polymeer voor de versteviging van o.a. hout, cement, beton en pleisterwerk. Het is ideaal voor het behandelen van vochtproblemen als optrekkend en doorslaand vocht, uitbloedingen en verzepingen door alkaliteit. Dit product is oplosmiddelhoudend en zeer goed bestand tegen diverse chemicaliën. Na 24 uur droging kan een nieuwe pleisterlaag aangebracht worden. Verbruik: ca. 4-8 m² per liter.

vanaf
55,50
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI REGENDOORSLAG

Tenco anti regendoorslag

Tenco Anti-Regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. Het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. Dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. Verbruik: ca. 4-5 m2 per liter.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

GLOBATEC HYDROFUGE

Trimetal globatec hydrofuge

Trimetal globatec hydrofuge is een Hydrofobeermiddel voor buitenmuren op basis van silanen. Het heeft een hydrofoob karakter, is onzichtbaar (geen filmvorming), verandert het aspect van de materialen niet, vermindert mos- en algaangroei, vermindert vuilaanhechting en materialen behouden hun thermische isolatievermogen. Het is geschikt voor minerale ondergronden zoals gevels van baksteen, kalzandsteen, gasbeton, pleister- en metselwerk en natuursteen. Rendement: 0,5-6 m² per liter (sterk afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond).

vanaf
95,51
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER