menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Ondervloeren

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
FOAMForbo foam

Forbo foam zilver is een geluidsreducerende ondervloer van 4,5 mm met pe vochtwerende folie. Het is TNO getest en voldoet aan -10dB. De warmtegelijdingsweerstand is 0,11 K/W m2.

vanaf89,10
bekijk productBekijk product ▸
Ondervloertegel 7 mm FSCFsc ondervloertegel 7 mm fsc

FSC Ondervloertegel 61011 7 mm 59x79cm is een zachtboard ondervloertegel van 7 mm dik. Het is FSC gecertificeerd, heeft een groot uitvlakkend vermogen, reduceert zowel contactgeluid als loopgeluid en is te gebruiken onder zowel laminaat als semi-massieve en massieve vloerdelen. Afmetingen: 59 x 79 cm.

vanaf32,29
bekijk productBekijk product ▸
ONDERVLOER COMFORT SUPER 5 MMMac lean ondervloer comfort super 5 mm

Mac lean comfort super is geschikt als ondervloer voor laminaat en parket. Het is 5 mm dik en bevat 19 platen per pak. Deze ondervloer verbetert de isolatie van contactgeluid met 22 dB en egaliseert oneffenheden.

vanaf25,01
bekijk productBekijk product ▸
ISOBOARD ONDERVLOER 7MMMac lean isoboard ondervloer 7mm

Mac lean Isoboard is geschikt als ondervloer voor parket en laminaat. De plaat kan zowel op beton als op houten vloeren worden toegepast. Het is een veerkrachtig natuurproduct: spanningsvrij, geluiddempend en isolerend.

vanaf38,95
bekijk productBekijk product ▸
ISOFOLMac lean isofol

Mac Lean Isofol beschermt houten vloeren en laminaat tegen optrekkend vocht. Het kan eenvoudig met een hobbymes op maat gesneden worden. De rol is teruggevouwen van 2 meter naar 1 meter breedte en het heeft een dikte van 0,16 mm.

vanaf32,83
bekijk productBekijk product ▸
ONDERVLOER ISOGOLD 4 MMMac lean ondervloer isogold 4 mm

Mac Lean Isogold reduceert contactgeluid. Dit maakt deze ondervloer speciaal geschikt voor laminaat en parket in etagewoningen.

vanaf34,93
bekijk productBekijk product ▸
ISOHEAT ROOD 2MMMac lean isoheat rood 2mm

Mac lean Isoheat rood is een ondervloer voor het zwevend leggen van laminaat, parket en vloerdelen. Het is een schuim met een zeer hoge dichtheid en is daardoor zeer drukvast. Het is speciaal ontwikkeld voor vloerverwarming en vloerkoeling. Ondanks de beperkte dikte is het goed loopgeluid-reducerend en kan het oneffenheden opvangen tot ca. 2 mm.

vanaf45,50
bekijk productBekijk product ▸
Isosilence 11dB ondervloerMac lean isosilence 11db ondervloer

Mac lean Isosilence is een professionele synthetische ondervloer, geschikt voor vloerverwarming/vloerkoeling en met een hoge geluidsdemping van 11dB. Het is een hoogwaardige ondervloer voor parket en laminaat en het heeft door zijn zware gewicht een zeer hoge geluidsdemping. Contact of reflecterend geluid worden hierdoor sterk gereduceerd. Ook is deze ondervloer voorzien van een versterkte dampdicht aluminiumlaag. Dit zal het laminaat of de parketvloer beschermen tegen vocht van onderaf. De versterkte aluminiumlaag zorgt er ook voor dat de ondervloer erg geschikt is voor een vloerverwarming- of vloerkoelinginstallatie. De aluminiumlaag transporteert de warmte/koelte van de installatie naar het parket of de laminaatvloer.

vanaf69,87
bekijk productBekijk product ▸
ONDERVLOER ISOTAC AQUASTOP EASYCLICKMac lean ondervloer isotac aquastop easyclick

Mac lean Isotac aquastop easyclick is geschikt voor houten en mineralen ondergronden. Het isoleert tot 9 dB contactgeluid en 22 dB loopgeluid en compenseert oneffenheden van 0 mm tot 4 mm. Het is gemaakt van geëxtrudeerd polystyreenschuim (XPS) met gelaagd folieoppervlak. Een verpakking bevat 5 m˛.

vanaf23,75
bekijk productBekijk product ▸
ondervloer Isotac 10 dB goud 5 mmMac lean ondervloer isotac 10 db goud 5 mm

Mac lean Isotac gold voldoet aan de geluidsnormering voor appartementen en is prima geschikt voor koude ruimtes zoals kelders. Deze ondervloer vermindert het loopgeluid in de ruimte zelf en het contactgeluid naar de ruimte eronder. Het is dampdicht en de vouwplaten zijn zeer eenvoudig te leggen door de unieke puzzelverbinding. Het op maat maken van de platen is eenvoudig door het aangebrachte snijraster. De vouwplaten hebben een gezamelijk lengte van 6,25 meter, een breedte van 80 cm en een dikte van 5 mm. Een verpakking is dus geschikt voor 5 m˛.

vanaf25,85
bekijk productBekijk product ▸
ISOTEXMac lean isotex

Mac lean Isotex is een ondervloer voor laminaat en parket. Deze ultradunne ondervloer egaliseert en isoleert warmte en geluid. Het is Brandklasse EN 13501-1-F en heeft geluidsreducering van max. 16dB.

vanaf13,41
bekijk productBekijk product ▸
Ondervloer Isotherm 1 x 10 meter dikte 1,5 mmMac lean ondervloer isotherm 1 x 10 meter dikte 1,5 mm

Mac lean Isotherm is een eenvoudige dampopen ondervloer op rol bestaande uit een dunne PE schuim. De lage warmteweerstand (R < 0,050 m˛K/W) maakt deze ondervloer ideaal voor op vloerverwarming. Het is geschikt voor installatie in minder frequent gebruikte ruimten.

vanaf22,21
bekijk productBekijk product ▸
10DB S-SILENT+ 10 MMMac lean 10db s-silent+ 10 mm

Mac lean 10dB S-silent+ 4,66 m˛ is de perfecte geluiddempende ondervloer. Het bestaat uit meerdere lagen en is maar liefst 10 millimeter dik. Het reduceert loop- en contactgeluid aanzienlijk. Het geluid wordt teruggebracht tot slechts 10dB. De ondervloer is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en voorzien van de FSC Certificering. Geluid wordt geweerd en warmte wordt geisoleerd. Het is geschikt in combinate met laminaat, parket en (semi)massieve vloerdelen.

vanaf31,97
bekijk productBekijk product ▸
Selit-bloc blauw 1 mmMac lean selit-bloc blauw 1 mm

Mac lean Selit-bloc blauw is door de vouwplaat gemakkelijk te leggen en door het snijraster is het gemakkelijk op maat te snijden. Het is dampdicht, beschermt de vloer, verbetert het wooncomfort en vermindert het loopgeluid. Het is geschikt voor vloerverwarming en geschikt voor keukens en badkamers.

vanaf90,45
bekijk productBekijk product ▸
Ondervloer Selitflex zilver vouwplaat 0,85 x 1,2 mMac lean ondervloer selitflex zilver vouwplaat 0,85 x 1,2 m

Mac lean Selitflex 3mm zilver 10,2 m˛ incl. tape beschermt de vloer tegen optrekkend vocht. De hoge drukvastheid is ideaal bij kliklaminaat vloeren. Het reduceert het loopgeluid en verbetert de klankbeleving. Het is gemakkelijk te leggen en op maat te snijden door het snijraster. Dit product wordt geleverd inclusief een rol alu-tape.

vanaf33,53
bekijk productBekijk product ▸
ONDERVLOER SELITFLEX GOLD 1,6 MM INCLUSIEF TAPEMac lean ondervloer selitflex gold 1,6 mm inclusief tape

Mac lean Selitflex goud is een geschikte ondervloer bij vloerverwarming in combinatie met laminaat tot 11 mm of parket tot 14 mm dikte. De isolatiewaarde is 0,040 m˛ K/W.

vanaf54,91
bekijk productBekijk product ▸
SELITPROTECTMac lean selitprotect

Mac lean Selitprotect is een ondervloer voor het zwevend leggen van laminaat, parket en vloerdelen. Het heeft uitstekende egaliserende en warmte-isolerende eigenschappen. Het verbetert de akoestische eigenschappen in de woonruimte en door de hoge drukvastheid is het zeer geschikt voor vloeren met klikverbinding. De platen zijn reukloos en vervuilen en schimmelen niet.

vanaf61,48
bekijk productBekijk product ▸
DAMPDICHTE FOLIEMac lean dampdichte folie

Mac lean vochtscherm blauw is toe te passen op betonvloeren. De folie heeft een dikte van 0,16 mm en is extra sterk. Een verpakking bevat 17,6 m˛.

vanaf19,25
bekijk productBekijk product ▸
DUO-GUARD 2 MM DIK 25 M2 PER ROLMeister duo-guard 2 mm dik 25 m2 per rol

Meister duo-guard 2 mm met geďntegreerde vocht barričre en stootrandafdichting.

vanaf127,65
bekijk productBekijk product ▸
PE-FOLIE 0.2 MM  4 KEER 4X6 MMeister pe-folie 0.2 mm 4 keer 4x6 m

Meister PE-folie 0,2 mm bestaat uit polyethyleen, is FCKW-vrij en geheel recyclebaar.

vanaf135,26
bekijk productBekijk product ▸
PE-FOLIE 0.2 MMMeister pe-folie 0.2 mm

Meister PE-folie is 0,2 mm sterk uit polyethyleen. SD waarde 100 m als dampscherm, Afmeting: 1300x100 cm, dikte 0,2 mm, rol á 26 m˛.

vanaf38,09
bekijk productBekijk product ▸
SILENCE 15 ROL 8,5 M2Meister silence 15 rol 8,5 m2

Meister Silence 15 is een speciaal opgebouwde loopgeluidreducerende mat met geďntegreerde vocht barričre op voornamelijk natuurlijke en ecologische basis (meer dan 90 %) voor het los leggen onder Meister parket, naduravloeren, laminaatvloeren en optioneel onder kurkvloeren en linoleumvloeren. Het biedt een goede vermindering van het kamer –en doorgangsgeluid, door een hoog eigen gewicht. Afmetingen: 1000 x 140 mm. Dikte: 2 mm. Rol bevat ca. 8,5 m˛.

vanaf56,79
bekijk productBekijk product ▸
SILENCE 20 2.5 MM 7 M2 OP ROLMeister silence 20 2.5 mm 7 m2 op rol

Meister silence 20 is een ondervloer gemaakt van PUR-mineraalmengsel. Het is FCKW-vrij en volledig recyclebaar.

vanaf48,83
bekijk productBekijk product ▸
SILENCE 25 DB. 3 MM. 5M2 OP ROLMeister silence 25 db. 3 mm. 5m2 op rol

Meister silence is een ondervloer gemaakt van een PUR-mineraalmengsel met een geďntegreerde vocht barričre. Het is FCKW-vrij, volledig recyclebaar en heeft een optimale reductie van contact- en reflectiegeluid door een hoog eigen gewicht. De Aluminium strip van Meister is noodzakelijk bij het leggen van de ondervloer.

vanaf57,70
bekijk productBekijk product ▸
BLUEFLOORUnifloor bluefloor

Unifloor Bluefloor is een loopgeluid- en contactgeluidreducerende ondervloer voor o.a. click laminaat. Het zorgt voor een bijzonder laag loopgeluid wat het wooncomfort verbetert. Het is voorzien van een dampremmende PE-folie met zelfklevende overlap. Daarnaast reduceert deze ondervloer uitstekend het loopgeluid. Het behaalt de minimale contactgeluidreductie van 10 dB met click laminaat. Het is zeer stabiel en daardoor geschikt voor vrijwel alle click laminaat systemen. Het draagt het NSG label.

vanaf80,19
bekijk productBekijk product ▸
HEAT-FOILUnifloor heat-foil

Unifloor heat-foil is een zeer stabiele en geluidreducerende ondervloer voor click-laminaat en lamelparket. Het is 1,2 mm dik, voorzien van een dampremmende folie met zelfklevende overlap en geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Het reduceerthet loopgeluid met 24% t.o.v. de standaard wat het wooncomfort sterk verbetert. Het is ttoepasbaar voor alle soorten clicklaminaat en draagt het NSG keurmerk.

vanaf74,12
bekijk productBekijk product ▸
REDFLOORUnifloor redfloor

Unifloor redfloor is een stabiele en contactgeluid reducerende ondervloer voor op vloerverwarming en vloerkoelingsystemen. Het behaalt met PVC click een contactgeluidreductie van 10 dB. Het is zeer stabiel en maar 1,2 mm en daardoor geschikt voor vrijwel alle click PVC systemen. Het heeft een warmteweerstand van 0,014 m˛ K/W. Hiermee biedt het de mogelijkheid om er direct PVC click te leggen in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Het draagt het NSG keurmerk. Een rol bevat 15 m˛.

vanaf74,12
bekijk productBekijk product ▸
REDUPAXUnifloor redupax

Unifloor Redupax is een geluidsreducerende ondervloer speciaal voor o.a. klik laminaat en lamelparket. Het is 9 mm dik en samengesteld uit zuiver natuurlijk resthout van populieren, berken en naaldbomen en is daarmee volledig milieuvriendelijk. Naast de reeds vernoemde geluidsreductie, zorgt het ook voor een hoge mate van thermische isolatie en een egalisatie van oneffenheden tot 3 mm in iedere draagvloer. Het draagt het NSG keurmerk.

vanaf33,81
bekijk productBekijk product ▸
REDUPAX PLUSUnifloor redupax plus

Unifloor Redupax+ is een loopgeluid- en contactgeluidsreducerende ondervloer. Het is speciaal voor kliklaminaat, fineerparket en linoleumclick. Het reduceert tevens het loopgeluid in de ruimte zelf. Het heeft een hoge densiteit waardoor lucht tussen de basisvloer en vloerbedekking geminimaliseerd wordt. Hierdoor wordt het loopgeluid flink verminderd. Het draagt het NSG keurmerk.

vanaf39,14
bekijk productBekijk product ▸
EASYFOLD 3MMYour floor easyfold 3mm

Your Floor EasyFold 3 mm is een loopgeluidreducerende budget ondervloer. Het is sterk egaliserend tot ca. 3 mm, hoogtebesparend door de geringe dikte, makkelijk te snijden en gemakkelijk te verwerken. HEt is uiterst vochtwerend door PET folie, temparatuurbestendig van -30 tot circa 90 graden Celcius en warmtegeleidigscoëfficient 0,048 m2 K/W.

vanaf26,55
bekijk productBekijk product ▸
professional + overlap 2 mm Your floor professional + overlap 2 mm

Your Floor Professional 140 is een ondervloer voor laminaat- en parketvloeren met geďntrigeerd dampremmende laag inclusief overlap en zelfklevende strip. Deze loopgeluidreducerende ondervloer, met een waarde tot 21 sone, zorgt voor een uitstekende demping van het geluid in de ruimte. Doordat deze ondervloer is vervaardigd van Fysisch vertakt polyolefine schuim is deze zeer licht in gewicht (3,2 kg per rol). Met een thermische weerstand van 0.053 m2 K/W kan de ondervloer ook goed gebruikt worden i.c.m. vloerverwarming. Het is geschikt voor alle ruimtes in de woning met een ondergrond van beton.

vanaf80,32
bekijk productBekijk product ▸
FOAM

Forbo foam

Forbo foam zilver is een geluidsreducerende ondervloer van 4,5 mm met pe vochtwerende folie. Het is TNO getest en voldoet aan -10dB. De warmtegelijdingsweerstand is 0,11 K/W m2.

vanaf89,10
bekijk productBekijk product ▸
Ondervloertegel 7 mm FSC

Fsc ondervloertegel 7 mm fsc

FSC Ondervloertegel 61011 7 mm 59x79cm is een zachtboard ondervloertegel van 7 mm dik. Het is FSC gecertificeerd, heeft een groot uitvlakkend vermogen, reduceert zowel contactgeluid als loopgeluid en is te gebruiken onder zowel laminaat als semi-massieve en massieve vloerdelen. Afmetingen: 59 x 79 cm.

vanaf32,29
bekijk productBekijk product ▸
ONDERVLOER COMFORT SUPER 5 MM

Mac lean ondervloer comfort super 5 mm

Mac lean comfort super is geschikt als ondervloer voor laminaat en parket. Het is 5 mm dik en bevat 19 platen per pak. Deze ondervloer verbetert de isolatie van contactgeluid met 22 dB en egaliseert oneffenheden.

vanaf25,01
bekijk productBekijk product ▸
ISOBOARD ONDERVLOER 7MM

Mac lean isoboard ondervloer 7mm

Mac lean Isoboard is geschikt als ondervloer voor parket en laminaat. De plaat kan zowel op beton als op houten vloeren worden toegepast. Het is een veerkrachtig natuurproduct: spanningsvrij, geluiddempend en isolerend.

vanaf38,95
bekijk productBekijk product ▸
ISOFOL

Mac lean isofol

Mac Lean Isofol beschermt houten vloeren en laminaat tegen optrekkend vocht. Het kan eenvoudig met een hobbymes op maat gesneden worden. De rol is teruggevouwen van 2 meter naar 1 meter breedte en het heeft een dikte van 0,16 mm.

vanaf32,83
bekijk productBekijk product ▸
ONDERVLOER ISOGOLD 4 MM

Mac lean ondervloer isogold 4 mm

Mac Lean Isogold reduceert contactgeluid. Dit maakt deze ondervloer speciaal geschikt voor laminaat en parket in etagewoningen.

vanaf34,93
bekijk productBekijk product ▸
ISOHEAT ROOD 2MM

Mac lean isoheat rood 2mm

Mac lean Isoheat rood is een ondervloer voor het zwevend leggen van laminaat, parket en vloerdelen. Het is een schuim met een zeer hoge dichtheid en is daardoor zeer drukvast. Het is speciaal ontwikkeld voor vloerverwarming en vloerkoeling. Ondanks de beperkte dikte is het goed loopgeluid-reducerend en kan het oneffenheden opvangen tot ca. 2 mm.

vanaf45,50
bekijk productBekijk product ▸
Isosilence 11dB ondervloer

Mac lean isosilence 11db ondervloer

Mac lean Isosilence is een professionele synthetische ondervloer, geschikt voor vloerverwarming/vloerkoeling en met een hoge geluidsdemping van 11dB. Het is een hoogwaardige ondervloer voor parket en laminaat en het heeft door zijn zware gewicht een zeer hoge geluidsdemping. Contact of reflecterend geluid worden hierdoor sterk gereduceerd. Ook is deze ondervloer voorzien van een versterkte dampdicht aluminiumlaag. Dit zal het laminaat of de parketvloer beschermen tegen vocht van onderaf. De versterkte aluminiumlaag zorgt er ook voor dat de ondervloer erg geschikt is voor een vloerverwarming- of vloerkoelinginstallatie. De aluminiumlaag transporteert de warmte/koelte van de installatie naar het parket of de laminaatvloer.

vanaf69,87
bekijk productBekijk product ▸
ONDERVLOER ISOTAC AQUASTOP EASYCLICK

Mac lean ondervloer isotac aquastop easyclick

Mac lean Isotac aquastop easyclick is geschikt voor houten en mineralen ondergronden. Het isoleert tot 9 dB contactgeluid en 22 dB loopgeluid en compenseert oneffenheden van 0 mm tot 4 mm. Het is gemaakt van geëxtrudeerd polystyreenschuim (XPS) met gelaagd folieoppervlak. Een verpakking bevat 5 m˛.

vanaf23,75
bekijk productBekijk product ▸
ondervloer Isotac 10 dB goud 5 mm

Mac lean ondervloer isotac 10 db goud 5 mm

Mac lean Isotac gold voldoet aan de geluidsnormering voor appartementen en is prima geschikt voor koude ruimtes zoals kelders. Deze ondervloer vermindert het loopgeluid in de ruimte zelf en het contactgeluid naar de ruimte eronder. Het is dampdicht en de vouwplaten zijn zeer eenvoudig te leggen door de unieke puzzelverbinding. Het op maat maken van de platen is eenvoudig door het aangebrachte snijraster. De vouwplaten hebben een gezamelijk lengte van 6,25 meter, een breedte van 80 cm en een dikte van 5 mm. Een verpakking is dus geschikt voor 5 m˛.

vanaf25,85
bekijk productBekijk product ▸
ISOTEX

Mac lean isotex

Mac lean Isotex is een ondervloer voor laminaat en parket. Deze ultradunne ondervloer egaliseert en isoleert warmte en geluid. Het is Brandklasse EN 13501-1-F en heeft geluidsreducering van max. 16dB.

vanaf13,41
bekijk productBekijk product ▸
Ondervloer Isotherm 1 x 10 meter dikte 1,5 mm

Mac lean ondervloer isotherm 1 x 10 meter dikte 1,5 mm

Mac lean Isotherm is een eenvoudige dampopen ondervloer op rol bestaande uit een dunne PE schuim. De lage warmteweerstand (R < 0,050 m˛K/W) maakt deze ondervloer ideaal voor op vloerverwarming. Het is geschikt voor installatie in minder frequent gebruikte ruimten.

vanaf22,21
bekijk productBekijk product ▸
10DB S-SILENT+ 10 MM

Mac lean 10db s-silent+ 10 mm

Mac lean 10dB S-silent+ 4,66 m˛ is de perfecte geluiddempende ondervloer. Het bestaat uit meerdere lagen en is maar liefst 10 millimeter dik. Het reduceert loop- en contactgeluid aanzienlijk. Het geluid wordt teruggebracht tot slechts 10dB. De ondervloer is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en voorzien van de FSC Certificering. Geluid wordt geweerd en warmte wordt geisoleerd. Het is geschikt in combinate met laminaat, parket en (semi)massieve vloerdelen.

vanaf31,97
bekijk productBekijk product ▸
Selit-bloc blauw 1 mm

Mac lean selit-bloc blauw 1 mm

Mac lean Selit-bloc blauw is door de vouwplaat gemakkelijk te leggen en door het snijraster is het gemakkelijk op maat te snijden. Het is dampdicht, beschermt de vloer, verbetert het wooncomfort en vermindert het loopgeluid. Het is geschikt voor vloerverwarming en geschikt voor keukens en badkamers.

vanaf90,45
bekijk productBekijk product ▸
Ondervloer Selitflex zilver vouwplaat 0,85 x 1,2 m

Mac lean ondervloer selitflex zilver vouwplaat 0,85 x 1,2 m

Mac lean Selitflex 3mm zilver 10,2 m˛ incl. tape beschermt de vloer tegen optrekkend vocht. De hoge drukvastheid is ideaal bij kliklaminaat vloeren. Het reduceert het loopgeluid en verbetert de klankbeleving. Het is gemakkelijk te leggen en op maat te snijden door het snijraster. Dit product wordt geleverd inclusief een rol alu-tape.

vanaf33,53
bekijk productBekijk product ▸
ONDERVLOER SELITFLEX GOLD 1,6 MM INCLUSIEF TAPE

Mac lean ondervloer selitflex gold 1,6 mm inclusief tape

Mac lean Selitflex goud is een geschikte ondervloer bij vloerverwarming in combinatie met laminaat tot 11 mm of parket tot 14 mm dikte. De isolatiewaarde is 0,040 m˛ K/W.

vanaf54,91
bekijk productBekijk product ▸
SELITPROTECT

Mac lean selitprotect

Mac lean Selitprotect is een ondervloer voor het zwevend leggen van laminaat, parket en vloerdelen. Het heeft uitstekende egaliserende en warmte-isolerende eigenschappen. Het verbetert de akoestische eigenschappen in de woonruimte en door de hoge drukvastheid is het zeer geschikt voor vloeren met klikverbinding. De platen zijn reukloos en vervuilen en schimmelen niet.

vanaf61,48
bekijk productBekijk product ▸
DAMPDICHTE FOLIE

Mac lean dampdichte folie

Mac lean vochtscherm blauw is toe te passen op betonvloeren. De folie heeft een dikte van 0,16 mm en is extra sterk. Een verpakking bevat 17,6 m˛.

vanaf19,25
bekijk productBekijk product ▸
DUO-GUARD 2 MM DIK 25 M2 PER ROL

Meister duo-guard 2 mm dik 25 m2 per rol

Meister duo-guard 2 mm met geďntegreerde vocht barričre en stootrandafdichting.

vanaf127,65
bekijk productBekijk product ▸
PE-FOLIE 0.2 MM  4 KEER 4X6 M

Meister pe-folie 0.2 mm 4 keer 4x6 m

Meister PE-folie 0,2 mm bestaat uit polyethyleen, is FCKW-vrij en geheel recyclebaar.

vanaf135,26
bekijk productBekijk product ▸
PE-FOLIE 0.2 MM

Meister pe-folie 0.2 mm

Meister PE-folie is 0,2 mm sterk uit polyethyleen. SD waarde 100 m als dampscherm, Afmeting: 1300x100 cm, dikte 0,2 mm, rol á 26 m˛.

vanaf38,09
bekijk productBekijk product ▸
SILENCE 15 ROL 8,5 M2

Meister silence 15 rol 8,5 m2

Meister Silence 15 is een speciaal opgebouwde loopgeluidreducerende mat met geďntegreerde vocht barričre op voornamelijk natuurlijke en ecologische basis (meer dan 90 %) voor het los leggen onder Meister parket, naduravloeren, laminaatvloeren en optioneel onder kurkvloeren en linoleumvloeren. Het biedt een goede vermindering van het kamer –en doorgangsgeluid, door een hoog eigen gewicht. Afmetingen: 1000 x 140 mm. Dikte: 2 mm. Rol bevat ca. 8,5 m˛.

vanaf56,79
bekijk productBekijk product ▸
SILENCE 20 2.5 MM 7 M2 OP ROL

Meister silence 20 2.5 mm 7 m2 op rol

Meister silence 20 is een ondervloer gemaakt van PUR-mineraalmengsel. Het is FCKW-vrij en volledig recyclebaar.

vanaf48,83
bekijk productBekijk product ▸
SILENCE 25 DB. 3 MM. 5M2 OP ROL

Meister silence 25 db. 3 mm. 5m2 op rol

Meister silence is een ondervloer gemaakt van een PUR-mineraalmengsel met een geďntegreerde vocht barričre. Het is FCKW-vrij, volledig recyclebaar en heeft een optimale reductie van contact- en reflectiegeluid door een hoog eigen gewicht. De Aluminium strip van Meister is noodzakelijk bij het leggen van de ondervloer.

vanaf57,70
bekijk productBekijk product ▸
BLUEFLOOR

Unifloor bluefloor

Unifloor Bluefloor is een loopgeluid- en contactgeluidreducerende ondervloer voor o.a. click laminaat. Het zorgt voor een bijzonder laag loopgeluid wat het wooncomfort verbetert. Het is voorzien van een dampremmende PE-folie met zelfklevende overlap. Daarnaast reduceert deze ondervloer uitstekend het loopgeluid. Het behaalt de minimale contactgeluidreductie van 10 dB met click laminaat. Het is zeer stabiel en daardoor geschikt voor vrijwel alle click laminaat systemen. Het draagt het NSG label.

vanaf80,19
bekijk productBekijk product ▸
HEAT-FOIL

Unifloor heat-foil

Unifloor heat-foil is een zeer stabiele en geluidreducerende ondervloer voor click-laminaat en lamelparket. Het is 1,2 mm dik, voorzien van een dampremmende folie met zelfklevende overlap en geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Het reduceerthet loopgeluid met 24% t.o.v. de standaard wat het wooncomfort sterk verbetert. Het is ttoepasbaar voor alle soorten clicklaminaat en draagt het NSG keurmerk.

vanaf74,12
bekijk productBekijk product ▸
REDFLOOR

Unifloor redfloor

Unifloor redfloor is een stabiele en contactgeluid reducerende ondervloer voor op vloerverwarming en vloerkoelingsystemen. Het behaalt met PVC click een contactgeluidreductie van 10 dB. Het is zeer stabiel en maar 1,2 mm en daardoor geschikt voor vrijwel alle click PVC systemen. Het heeft een warmteweerstand van 0,014 m˛ K/W. Hiermee biedt het de mogelijkheid om er direct PVC click te leggen in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Het draagt het NSG keurmerk. Een rol bevat 15 m˛.

vanaf74,12
bekijk productBekijk product ▸
REDUPAX

Unifloor redupax

Unifloor Redupax is een geluidsreducerende ondervloer speciaal voor o.a. klik laminaat en lamelparket. Het is 9 mm dik en samengesteld uit zuiver natuurlijk resthout van populieren, berken en naaldbomen en is daarmee volledig milieuvriendelijk. Naast de reeds vernoemde geluidsreductie, zorgt het ook voor een hoge mate van thermische isolatie en een egalisatie van oneffenheden tot 3 mm in iedere draagvloer. Het draagt het NSG keurmerk.

vanaf33,81
bekijk productBekijk product ▸
REDUPAX PLUS

Unifloor redupax plus

Unifloor Redupax+ is een loopgeluid- en contactgeluidsreducerende ondervloer. Het is speciaal voor kliklaminaat, fineerparket en linoleumclick. Het reduceert tevens het loopgeluid in de ruimte zelf. Het heeft een hoge densiteit waardoor lucht tussen de basisvloer en vloerbedekking geminimaliseerd wordt. Hierdoor wordt het loopgeluid flink verminderd. Het draagt het NSG keurmerk.

vanaf39,14
bekijk productBekijk product ▸
EASYFOLD 3MM

Your floor easyfold 3mm

Your Floor EasyFold 3 mm is een loopgeluidreducerende budget ondervloer. Het is sterk egaliserend tot ca. 3 mm, hoogtebesparend door de geringe dikte, makkelijk te snijden en gemakkelijk te verwerken. HEt is uiterst vochtwerend door PET folie, temparatuurbestendig van -30 tot circa 90 graden Celcius en warmtegeleidigscoëfficient 0,048 m2 K/W.

vanaf26,55
bekijk productBekijk product ▸
professional + overlap 2 mm

Your floor professional + overlap 2 mm

Your Floor Professional 140 is een ondervloer voor laminaat- en parketvloeren met geďntrigeerd dampremmende laag inclusief overlap en zelfklevende strip. Deze loopgeluidreducerende ondervloer, met een waarde tot 21 sone, zorgt voor een uitstekende demping van het geluid in de ruimte. Doordat deze ondervloer is vervaardigd van Fysisch vertakt polyolefine schuim is deze zeer licht in gewicht (3,2 kg per rol). Met een thermische weerstand van 0.053 m2 K/W kan de ondervloer ook goed gebruikt worden i.c.m. vloerverwarming. Het is geschikt voor alle ruimtes in de woning met een ondergrond van beton.

vanaf80,32
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER