menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Oogbeschermers

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
2720 VEILIGHEIDSBRIL3m 2720 veiligheidsbril

3M 2720 veiligheidsbril is zeer licht en comfortabel en heeft een sportief en modern design. Het biedt goede bescherming en heeft een anti-condenslaag. De polycarbonaat lens biedt een betrouwbare bescherming tegen o.a. schadelijke UV straling. Het is uitgevoerd met een krasvaste laag voor een verlengde levensduur en beter zicht. De anti-condenslaag vermindert het beslaan en verzekert helder zicht bij bijvoorbeeld het dragen van een halfgelaatsmasker. Deze bril is ideaal voor gebruik in vele omgevingen, waaronder metaalverwerking, landbouw, assemblage, laboratoria, bouw, houtbewerking, schuren en slijpen. De bril heeft een smalle neusbrug en platte veren. Deze aspecten verhogen de compatibiliteit met andere PBM's. Zo zijn de veiligheidsbrillen ideaal te combineren met de 3M stofmaskers.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL 2740 KUNSTSTOF EN 1663m veiligheidsbril 2740 kunststof en 166

3m 2740 Veiligheidsbril met polycarbonaat lens heeft een modern design en hoog draagcomfort. De veelzijdige instelmogelijkheden zorgen voor een optimale pasvorm en professionele bescherming. De bijzonder zachte beugeluiteinden zorgen voor een pasvorm die niet knelt. De bril heeft een onbeperkt zichtveld en de hoogste optische klasse (1) voor vervormingsvrij zicht.

vanaf15,10
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL 2750 POLYCARBONAAT EN 1663m veiligheidsbril 2750 polycarbonaat en 166

3m 2750 Veiligheidsbril met polycarbonaat lens is een sportief design gecombineerd met hoge functionaliteit. Dit zorgt voor een hoge draagacceptatie. Het nauw aansluitende model biedt bescherming rondom en verhoogt daarmee de subjectief waargenomen beschermingsfunctie. De instelbare beugellengte maakt een goede individuele aanpassing mogelijk. Het heeft glazen van polycarbonaat voor een uitstekende slagvastheid, een 5-voudig verstelbare beugellengte, een zacht en geprofileerd neusstukje wat wegglijden voorkomt en zeer comfortabel is, een rondlopend design voor een hoger veiligheidsgevoel, een onbeperkt zichtveld en de hoogste optische klasse (1) voor vervormingsvrij zicht.

vanaf16,33
bekijk productBekijk product ▸
 2800 OVERZETBRIL MET POLYCARBONAAT LENS3m 2800 overzetbril met polycarbonaat lens

3m 2800 Veiligheidsbril met polycarbonaat lens is ontworpen om met minimale hinder op de meeste door oogartsen voorgeschreven brillen te passen. De bril geeft een uitstekende bedekking en zichtveld, gecombineerd met een hoog beschermingsniveau tegen impact. Het heeft een afstelbare lengte voor de slapen (vier standen) voor optimaal comfort en geschikte pasvorm. Het heeft een kantelbare lens om gemakkelijk af te stellen en voor maximaal comfort. Het heeft zachte slapen met laag profiel voor comfort en minimale hinder met door oogarts voorgeschreven bril.

vanaf12,02
bekijk productBekijk product ▸
2820 VEILIGHEIDSBRIL3m 2820 veiligheidsbril

3m 2820 Veiligheidsbril met polycarbonaat lens heeft een zwart montuur met polycarbonaat lenzen met antikras (AS) en antidamp (AF) coating. De bril is zeer lichtgewicht, heeft een strak, modern ontwerp en beschermt de ogen terwijl het gezichtsveld optimaal is. De veerscharnieren maken schuinstelling van de lenzen mogelijk en de zachte passing van de veren verhoogt het draagcomfort. Lensmarkering: 2C-1.2 3M 1 FT.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
VELIGHEIDSBRIL 2840 PC LENS3m veligheidsbril 2840 pc lens

3m 2840 veiligheidsbril met polycarbonaat lens heeft verstelbare oorveren (drie posities) voor comfort en een optimale pasvorm. Door de zachte binnenkant zit hij prettiger en de bril heeft naast een ge´ntegreerde wenkbrauwbescherming voor een nog betere bescherming ook een sterke lens in polycarbonaat. Het is ideaal in combinatie met de 3M maskers uit de 9300 en de 4000-serie en de 3M halfgelaatsmaskers uit de 7500-serie,

vanaf15,53
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL 2845 IR5 PC3m veiligheidsbril 2845 ir5 pc

3m 2845 Veiligheidsbril met IR5 polycarbonaat lens heeft een groene lens met zilverkleurig montuur en een antikras (AS) en antidamp (AF) coating. De bril heeft UV- en IR-bescherming voor lastoepassingen, verstelbare oorveren (drie posities) voor comfort en een optimale pasvorm. Door de zachte binnenkant zit hij prettiger en de bril heeft naast een ge´ntegreerde wenkbrauwbescherming voor een nog betere bescherming ook een sterke lens in polycarbonaat. Het is ideaal in combinatie met de 3M maskers uit de 9300 en de 4000-serie en de 3M halfgelaatsmaskers uit de 7500-serie. Lensmarkering: 5 3M 1 FT.

vanaf23,80
bekijk productBekijk product ▸
SOFTBRIL 4800 KUNSTSTOF3m softbril 4800 kunststof

3M 4800 ruimzichtbril polycarbonaat is een allround-bril die bescherming biedt tegen spuitende vloeistoffen, stof en gesmolten metaal.

vanaf3,24
bekijk productBekijk product ▸
BX READER VEILIGHEIDSBRIL POLYCARBONAAT3m bx reader veiligheidsbril polycarbonaat

3M BX Reader veiligheidsbril polycarbonaat helder heeft optioneel een onderkant voorzien van sterkte +1.50, +2.00 of +2.50. Het biedt bescherming tegen rondvliegende deeltjes, voorkomt condensvorming door antidampcoating en heeft een heldere lens.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
FLYER RUIMZICHTBRIL3m flyer ruimzichtbril

3M Flyer ruimzichtbril heeft een uitzonderlijk draagcomfort en geeft een uiterst effectieve bescherming en een optimaal gezichtsveld.

vanaf26,99
bekijk productBekijk product ▸
FUEL VEILIGHEIDSBRIL POLYCARBONAAT3m fuel veiligheidsbril polycarbonaat

3M Fuel veiligheidsbril is geschikt voor gebruik op het werk, thuis en bij recreatie buitenshuis. De hoge-kwaliteitslenzen zijn vervaardigd uit hogedichtheidsnylon. Ze zijn daardoor bestand tegen impact, torsie en extreme hitte. De vormgeving van het spuitgegoten montuur voorkomt dat de lenzen door een frontale klap worden ontwricht.

vanaf26,69
bekijk productBekijk product ▸
MARCUS GRONHOLM VEILIGHEIDSBRIL POLYCARBONAAT3m marcus gronholm veiligheidsbril polycarbonaat

3M Marcus Gronholm veiligheidsbril polycarbonaat heeft een stoere hypoallergene metalen montuur met instelbare neuspads. Het heeft platte oortippen met verende scharnieren en is te dragen onder de veiligheidshelm. Het heeft gedecentreerde dubbele en sterk gebogen polycarbonaatlenzen voor optimale oogbescherming en maximaal gezichtsveld.

vanaf18,97
bekijk productBekijk product ▸
RUIMZICHTBRIL COMFORT3m ruimzichtbril comfort

3M ruimzichtbril heeft een modern, slank en comfortabel design. Het is een indirect ventilerende ruimzichtbril met polycarbonaat brilglazen. De bril heeft een optische helderheid klasse 1 voor comfort bij langdurig dragen, een ontwerp met indirecte ventilatie voor een betere luchtcirculatie en minder aandampen in warme of vochtige omgevingen en polycarbonaatglazen die beschermen tegen snelle deeltjes met een middelzware impact (EN 166 1BT) en gesmolten metaal. De speciale coating beperkt aandampen en bevordert een helder zicht. De Uv-bescherming biedt betrouwbare bescherming tegen bepaalde niveaus van gevaarlijke uv-straling.

vanaf24,99
bekijk productBekijk product ▸
RUIMZICHTBRIL 4700C3m ruimzichtbril 4700c

3M ruimzichtbril goggle impact basismodel 4700C1 kan over een bril worden gedragen, voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging en heeft een anti-kras en impactbescherming.

vanaf7,99
bekijk productBekijk product ▸
SECUREFIT VEILIGHEIDSBRIL3m securefit veiligheidsbril

3M SecureFit Veiligheidsbril bevat Pressure Diffusion Temple Technology. Dit vangt de druk op en verdeelt het over het montuur. De resterende druk op het hoofd is minimaal maar toch groot genoeg om een veilig gevoel te geven. Het laat de brilveren toe om zichop natuurlijke wijze aan te passen aan de grootte van elk individueel hoofd. Het vermindert het afglijden van de bril door hoofdbewegingen op de werkplaats en heeft een stijlvol design dat maar 18 gram weegt voor lichtgewicht comfort.

vanaf7,60
bekijk productBekijk product ▸
veiligheidsbril SecureFit helder3m veiligheidsbril securefit helder

3M SecureFit 400 Veiligheidsbril SF401AF Lens helder is een professionele veiligheidsbril. Het is krasongevoelig en voorzien van antidamp laag. Het voldoet aan EN 166:2001.

vanaf10,48
bekijk productBekijk product ▸
PELTOR BRIL SOLUS3m peltor bril solus

3M Solus veiligheidsbril polycarbonaat heeft polycarbonaat lenzen en combineert een modern ontwerp met dubbele lenzen. De zachte binnenkant van de oorveren draagt prettiger en beschermt zonder af te doen aan het gezichtsvel. Gewicht: slechts 23 gram.

vanaf12,13
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL 2822C3m veiligheidsbril 2822c

3m veiligheidsbril design contrast 2822C beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. De bril zit lekker en heeft een stoer en modern design. Het is gemaakt van kras- en stootwerend polycarbonaat, optische klasse 1 (veiligheidsglas). Het is bovendien ook nog voorzien van een antidamp- en antikrascoating. Het is geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij recreatieve toepassingen. Het voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging. Het heeft geel getint kunststof glas, beschermt tegen uv-straling en geeft beter contrast bij minder licht.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL 2820C3m veiligheidsbril 2820c

3M veiligheidsbril design met helder glas beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes, uv-straling en brokstukken. De brillen zitten lekker en hebben een stoer en modern design. Ze zijn gemaakt van kras- en stootwerend polycarbonaat, optisch klasse 1 (veiligheidsglas) en voorzien van een antidamp- en antikrascoating. Geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij recreatieve toepassingen. Het voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging.

vanaf16,99
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL CLASSIC3m veiligheidsbril classic

3m veiligheidsbril design ongetint biedt optimale bescherming van optische klasse 1 voor een hoge optische helderheid en comfort bij langdurig dragen. De polycarbonaatglazen zijn schokbestendig en heel licht. Ook kan de gebruiker de kijkhoek verstellen via de scharnieren aan de veren. Het heeft een stijlvol, modern design en zorgt voor een uitstekende dekking en gezichtsveld. Het heeft zachte, flexibele veren voor extra comfort en is goed te combineren met 3MÖ 9300 stofmaskers.

vanaf16,99
bekijk productBekijk product ▸
RUIMZICHTBRIL 4800C3m ruimzichtbril 4800c

3M veiligheidsbril ruimzicht 4800C zit prettig en beschermt niet alleen tegen stofdeeltjes maar ook tegen vloeistoffen, gassen en damp. De bril kan over een bril worden gedragen, voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging en beschermt tegen spuitende vloeistoffen, stof en gesmolten metaal. Het heeft tevens een anti-dampcoating.

vanaf10,50
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL VIRTUA3m veiligheidsbril virtua

3M Virtua veiligheidsbril beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. De bril is licht, heeft een zeer goede impactbescherming en heeft een sportief en gestroomlijnd design. Het is geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij klussen waarbij chemische dampen de ogen kunnen irriteren (bijvoorbeeld bij verfspuiten).

vanaf9,99
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL VS160C3m veiligheidsbril vs160c

3m visitor veiligheidsbril basismodel VS160C beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. De bril is licht, heeft een zeer goede impactbescherming en heeft een sportief en gestroomlijnd design.

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
BILLINGS SAFETY GLASSESCarhartt billings safety glasses

Carhartt billings glasses is een voordelig alternatief voor een brede reeks van toepassingen, zonder in te leveren op stijl. Het heeft een lichtgewicht en randloos ontwerp met ronde pasvorm voor een superieure bescherming. Het is verkrijgbaar met transparante, grijze of zandsteen bronzen anti-fog glazen en voldoet aan de ANSI Z87.1 norm en de CE EN166 certificatie.

vanaf9,62
bekijk productBekijk product ▸
CARBONDALE GLASSESCarhartt carbondale glasses

Carhartt carbondale glasses heeft een aangename pasvorm, een modieus, tweekleurig montuur en een flexibel rubberen neusstuk. De bril heeft antifog glazen en is gekeurd volgens de CE EN166 norm.

vanaf9,65
bekijk productBekijk product ▸
CARTHAGE SAFETY GLASSESCarhartt carthage safety glasses

Carhartt Carthage glasses is een veelzijdige oplossing, perfect voor bijna iedere situatie. Het indirect ventilerende schuimrubberen montuur biedt maximale bescherming tegen stof, maar laat voldoende lucht door om te voorkomen dat de glazen beslaan. Het wordt geleverd inclusief uitwisselbare brillenpoten/band en voldoet aan de ANSI Z87.1 norm en CE EN166 certificatie.

vanaf26,56
bekijk productBekijk product ▸
CAYCE SAFETY GLASSESCarhartt cayce safety glasses

Carhartt cayce glasses is een veiligheidsbril met slim frame design die rondom het gezicht aansluit voor optimale bescherming. Het heeft een op twee manieren te verstellen rubberen neusstuk voor een stevige pasvorm en het dunne frame vermindert het gewicht tot 25 gram. Het heeft anti-condens glazen, voldoet aan de ANSI-norm Z87.1-norm en CE EN166 certificering, biedt 99% bescherming tegen schadelijke UV-staling en is gemaakt van krasbestendig hard gecoat polycarbonaat.

vanaf15,67
bekijk productBekijk product ▸
EASLY SAFETY GLASSESCarhartt easly safety glasses

Carhartt easly glasses is een veiligheidsbril met wenkbrauwbescherming en ventilatie aan de zijkant. Het heeft een verstelbaar neusstuk voor een comfortabele en stevige pasvorm en anti-condens glazen. Het voldoet aan de ANSI-norm Z87.1-norm en CE EN166 certificering, biedt 99% bescherming tegen schadelijke UV-staling en is gemaakt van krasbestendig hard gecoat polycarbonaat.

vanaf12,04
bekijk productBekijk product ▸
IRONSIDE SAFETY GLASSESCarhartt ironside safety glasses

Carhartt ironside plus glasses heeft antifog glazen en een rubberen neusstuk en brillenoortjes. Het wordt geleverd inclusief neopreen opbergtas en microfiber reinigingsdoekje en is gecertificeerd volgens ANSI Z87.1 High Impact Requirements.

vanaf19,30
bekijk productBekijk product ▸
ROCKWOOD SAFETY GLASSESCarhartt rockwood safety glasses

Carhartt rockwood glasses is de perfecte oplossing voor stijl en draagcomfort. De grote anti-fog glazen, de verstelbaar rubberen neuskussentjes en de ge´ntegreerde uiteinden van de brillenpoten staan garant voor de meest comfortabele pasvorm. Het product wordt geleverd met een brillenkoker van neopreen en een microvezel schoonmaakdoekje. Het voldoet aan de ANSI Z87.1 norm en de CE EN166 certificatie.

vanaf9,65
bekijk productBekijk product ▸
TOCCOA SAFETY GLASSESCarhartt toccoa safety glasses

Carhartt toccoa glasses is een veiligheidsbril met afneembare band. Het biedt maximale bescherming tegen stof. Het heeft een clip-on achterframe met schuimrubberen afwerking voor maximale stofbescherming en het smalle montuur en de afneembare elastische banden bieden veelzijdige opties. Het krasbestendig hard gecoat polycarbonaat zorgt voor duurzaamheid terwijl het water ook effectief wordt afgevoerd. Het voldoet aan de ANSI-norm Z87.1-norm en CE EN166 certificering en biedt 99% bescherming tegen schadelijke UV-staling.

vanaf24,14
bekijk productBekijk product ▸
BESCHERMBRILSam beschermbril

Sam beschermbril is een eenvoudige beschermingsbril met vaste zijkapjes. Het kan over de normale bril gedragen worden.

vanaf2,97
bekijk productBekijk product ▸
LASBRILTopex lasbril

Topex Lasbril "Dicht" Model. CE en TUV gecertificeerd.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRILTopex veiligheidsbril

Topex veiligheidsbril CE en TUV gecertificeerd. De getoonde afbeelding betreft artikel 82S116.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
2720 VEILIGHEIDSBRIL

3m 2720 veiligheidsbril

3M 2720 veiligheidsbril is zeer licht en comfortabel en heeft een sportief en modern design. Het biedt goede bescherming en heeft een anti-condenslaag. De polycarbonaat lens biedt een betrouwbare bescherming tegen o.a. schadelijke UV straling. Het is uitgevoerd met een krasvaste laag voor een verlengde levensduur en beter zicht. De anti-condenslaag vermindert het beslaan en verzekert helder zicht bij bijvoorbeeld het dragen van een halfgelaatsmasker. Deze bril is ideaal voor gebruik in vele omgevingen, waaronder metaalverwerking, landbouw, assemblage, laboratoria, bouw, houtbewerking, schuren en slijpen. De bril heeft een smalle neusbrug en platte veren. Deze aspecten verhogen de compatibiliteit met andere PBM's. Zo zijn de veiligheidsbrillen ideaal te combineren met de 3M stofmaskers.

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL 2740 KUNSTSTOF EN 166

3m veiligheidsbril 2740 kunststof en 166

3m 2740 Veiligheidsbril met polycarbonaat lens heeft een modern design en hoog draagcomfort. De veelzijdige instelmogelijkheden zorgen voor een optimale pasvorm en professionele bescherming. De bijzonder zachte beugeluiteinden zorgen voor een pasvorm die niet knelt. De bril heeft een onbeperkt zichtveld en de hoogste optische klasse (1) voor vervormingsvrij zicht.

vanaf15,10
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL 2750 POLYCARBONAAT EN 166

3m veiligheidsbril 2750 polycarbonaat en 166

3m 2750 Veiligheidsbril met polycarbonaat lens is een sportief design gecombineerd met hoge functionaliteit. Dit zorgt voor een hoge draagacceptatie. Het nauw aansluitende model biedt bescherming rondom en verhoogt daarmee de subjectief waargenomen beschermingsfunctie. De instelbare beugellengte maakt een goede individuele aanpassing mogelijk. Het heeft glazen van polycarbonaat voor een uitstekende slagvastheid, een 5-voudig verstelbare beugellengte, een zacht en geprofileerd neusstukje wat wegglijden voorkomt en zeer comfortabel is, een rondlopend design voor een hoger veiligheidsgevoel, een onbeperkt zichtveld en de hoogste optische klasse (1) voor vervormingsvrij zicht.

vanaf16,33
bekijk productBekijk product ▸
 2800 OVERZETBRIL MET POLYCARBONAAT LENS

3m 2800 overzetbril met polycarbonaat lens

3m 2800 Veiligheidsbril met polycarbonaat lens is ontworpen om met minimale hinder op de meeste door oogartsen voorgeschreven brillen te passen. De bril geeft een uitstekende bedekking en zichtveld, gecombineerd met een hoog beschermingsniveau tegen impact. Het heeft een afstelbare lengte voor de slapen (vier standen) voor optimaal comfort en geschikte pasvorm. Het heeft een kantelbare lens om gemakkelijk af te stellen en voor maximaal comfort. Het heeft zachte slapen met laag profiel voor comfort en minimale hinder met door oogarts voorgeschreven bril.

vanaf12,02
bekijk productBekijk product ▸
2820 VEILIGHEIDSBRIL

3m 2820 veiligheidsbril

3m 2820 Veiligheidsbril met polycarbonaat lens heeft een zwart montuur met polycarbonaat lenzen met antikras (AS) en antidamp (AF) coating. De bril is zeer lichtgewicht, heeft een strak, modern ontwerp en beschermt de ogen terwijl het gezichtsveld optimaal is. De veerscharnieren maken schuinstelling van de lenzen mogelijk en de zachte passing van de veren verhoogt het draagcomfort. Lensmarkering: 2C-1.2 3M 1 FT.

vanaf11,00
bekijk productBekijk product ▸
VELIGHEIDSBRIL 2840 PC LENS

3m veligheidsbril 2840 pc lens

3m 2840 veiligheidsbril met polycarbonaat lens heeft verstelbare oorveren (drie posities) voor comfort en een optimale pasvorm. Door de zachte binnenkant zit hij prettiger en de bril heeft naast een ge´ntegreerde wenkbrauwbescherming voor een nog betere bescherming ook een sterke lens in polycarbonaat. Het is ideaal in combinatie met de 3M maskers uit de 9300 en de 4000-serie en de 3M halfgelaatsmaskers uit de 7500-serie,

vanaf15,53
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL 2845 IR5 PC

3m veiligheidsbril 2845 ir5 pc

3m 2845 Veiligheidsbril met IR5 polycarbonaat lens heeft een groene lens met zilverkleurig montuur en een antikras (AS) en antidamp (AF) coating. De bril heeft UV- en IR-bescherming voor lastoepassingen, verstelbare oorveren (drie posities) voor comfort en een optimale pasvorm. Door de zachte binnenkant zit hij prettiger en de bril heeft naast een ge´ntegreerde wenkbrauwbescherming voor een nog betere bescherming ook een sterke lens in polycarbonaat. Het is ideaal in combinatie met de 3M maskers uit de 9300 en de 4000-serie en de 3M halfgelaatsmaskers uit de 7500-serie. Lensmarkering: 5 3M 1 FT.

vanaf23,80
bekijk productBekijk product ▸
SOFTBRIL 4800 KUNSTSTOF

3m softbril 4800 kunststof

3M 4800 ruimzichtbril polycarbonaat is een allround-bril die bescherming biedt tegen spuitende vloeistoffen, stof en gesmolten metaal.

vanaf3,24
bekijk productBekijk product ▸
BX READER VEILIGHEIDSBRIL POLYCARBONAAT

3m bx reader veiligheidsbril polycarbonaat

3M BX Reader veiligheidsbril polycarbonaat helder heeft optioneel een onderkant voorzien van sterkte +1.50, +2.00 of +2.50. Het biedt bescherming tegen rondvliegende deeltjes, voorkomt condensvorming door antidampcoating en heeft een heldere lens.

vanaf10,70
bekijk productBekijk product ▸
FLYER RUIMZICHTBRIL

3m flyer ruimzichtbril

3M Flyer ruimzichtbril heeft een uitzonderlijk draagcomfort en geeft een uiterst effectieve bescherming en een optimaal gezichtsveld.

vanaf26,99
bekijk productBekijk product ▸
FUEL VEILIGHEIDSBRIL POLYCARBONAAT

3m fuel veiligheidsbril polycarbonaat

3M Fuel veiligheidsbril is geschikt voor gebruik op het werk, thuis en bij recreatie buitenshuis. De hoge-kwaliteitslenzen zijn vervaardigd uit hogedichtheidsnylon. Ze zijn daardoor bestand tegen impact, torsie en extreme hitte. De vormgeving van het spuitgegoten montuur voorkomt dat de lenzen door een frontale klap worden ontwricht.

vanaf26,69
bekijk productBekijk product ▸
MARCUS GRONHOLM VEILIGHEIDSBRIL POLYCARBONAAT

3m marcus gronholm veiligheidsbril polycarbonaat

3M Marcus Gronholm veiligheidsbril polycarbonaat heeft een stoere hypoallergene metalen montuur met instelbare neuspads. Het heeft platte oortippen met verende scharnieren en is te dragen onder de veiligheidshelm. Het heeft gedecentreerde dubbele en sterk gebogen polycarbonaatlenzen voor optimale oogbescherming en maximaal gezichtsveld.

vanaf18,97
bekijk productBekijk product ▸
RUIMZICHTBRIL COMFORT

3m ruimzichtbril comfort

3M ruimzichtbril heeft een modern, slank en comfortabel design. Het is een indirect ventilerende ruimzichtbril met polycarbonaat brilglazen. De bril heeft een optische helderheid klasse 1 voor comfort bij langdurig dragen, een ontwerp met indirecte ventilatie voor een betere luchtcirculatie en minder aandampen in warme of vochtige omgevingen en polycarbonaatglazen die beschermen tegen snelle deeltjes met een middelzware impact (EN 166 1BT) en gesmolten metaal. De speciale coating beperkt aandampen en bevordert een helder zicht. De Uv-bescherming biedt betrouwbare bescherming tegen bepaalde niveaus van gevaarlijke uv-straling.

vanaf24,99
bekijk productBekijk product ▸
RUIMZICHTBRIL 4700C

3m ruimzichtbril 4700c

3M ruimzichtbril goggle impact basismodel 4700C1 kan over een bril worden gedragen, voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging en heeft een anti-kras en impactbescherming.

vanaf7,99
bekijk productBekijk product ▸
SECUREFIT VEILIGHEIDSBRIL

3m securefit veiligheidsbril

3M SecureFit Veiligheidsbril bevat Pressure Diffusion Temple Technology. Dit vangt de druk op en verdeelt het over het montuur. De resterende druk op het hoofd is minimaal maar toch groot genoeg om een veilig gevoel te geven. Het laat de brilveren toe om zichop natuurlijke wijze aan te passen aan de grootte van elk individueel hoofd. Het vermindert het afglijden van de bril door hoofdbewegingen op de werkplaats en heeft een stijlvol design dat maar 18 gram weegt voor lichtgewicht comfort.

vanaf7,60
bekijk productBekijk product ▸
veiligheidsbril SecureFit helder

3m veiligheidsbril securefit helder

3M SecureFit 400 Veiligheidsbril SF401AF Lens helder is een professionele veiligheidsbril. Het is krasongevoelig en voorzien van antidamp laag. Het voldoet aan EN 166:2001.

vanaf10,48
bekijk productBekijk product ▸
PELTOR BRIL SOLUS

3m peltor bril solus

3M Solus veiligheidsbril polycarbonaat heeft polycarbonaat lenzen en combineert een modern ontwerp met dubbele lenzen. De zachte binnenkant van de oorveren draagt prettiger en beschermt zonder af te doen aan het gezichtsvel. Gewicht: slechts 23 gram.

vanaf12,13
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL 2822C

3m veiligheidsbril 2822c

3m veiligheidsbril design contrast 2822C beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. De bril zit lekker en heeft een stoer en modern design. Het is gemaakt van kras- en stootwerend polycarbonaat, optische klasse 1 (veiligheidsglas). Het is bovendien ook nog voorzien van een antidamp- en antikrascoating. Het is geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij recreatieve toepassingen. Het voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging. Het heeft geel getint kunststof glas, beschermt tegen uv-straling en geeft beter contrast bij minder licht.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL 2820C

3m veiligheidsbril 2820c

3M veiligheidsbril design met helder glas beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes, uv-straling en brokstukken. De brillen zitten lekker en hebben een stoer en modern design. Ze zijn gemaakt van kras- en stootwerend polycarbonaat, optisch klasse 1 (veiligheidsglas) en voorzien van een antidamp- en antikrascoating. Geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij recreatieve toepassingen. Het voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging.

vanaf16,99
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL CLASSIC

3m veiligheidsbril classic

3m veiligheidsbril design ongetint biedt optimale bescherming van optische klasse 1 voor een hoge optische helderheid en comfort bij langdurig dragen. De polycarbonaatglazen zijn schokbestendig en heel licht. Ook kan de gebruiker de kijkhoek verstellen via de scharnieren aan de veren. Het heeft een stijlvol, modern design en zorgt voor een uitstekende dekking en gezichtsveld. Het heeft zachte, flexibele veren voor extra comfort en is goed te combineren met 3MÖ 9300 stofmaskers.

vanaf16,99
bekijk productBekijk product ▸
RUIMZICHTBRIL 4800C

3m ruimzichtbril 4800c

3M veiligheidsbril ruimzicht 4800C zit prettig en beschermt niet alleen tegen stofdeeltjes maar ook tegen vloeistoffen, gassen en damp. De bril kan over een bril worden gedragen, voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging en beschermt tegen spuitende vloeistoffen, stof en gesmolten metaal. Het heeft tevens een anti-dampcoating.

vanaf10,50
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL VIRTUA

3m veiligheidsbril virtua

3M Virtua veiligheidsbril beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. De bril is licht, heeft een zeer goede impactbescherming en heeft een sportief en gestroomlijnd design. Het is geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij klussen waarbij chemische dampen de ogen kunnen irriteren (bijvoorbeeld bij verfspuiten).

vanaf9,99
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL VS160C

3m veiligheidsbril vs160c

3m visitor veiligheidsbril basismodel VS160C beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. De bril is licht, heeft een zeer goede impactbescherming en heeft een sportief en gestroomlijnd design.

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
BILLINGS SAFETY GLASSES

Carhartt billings safety glasses

Carhartt billings glasses is een voordelig alternatief voor een brede reeks van toepassingen, zonder in te leveren op stijl. Het heeft een lichtgewicht en randloos ontwerp met ronde pasvorm voor een superieure bescherming. Het is verkrijgbaar met transparante, grijze of zandsteen bronzen anti-fog glazen en voldoet aan de ANSI Z87.1 norm en de CE EN166 certificatie.

vanaf9,62
bekijk productBekijk product ▸
CARBONDALE GLASSES

Carhartt carbondale glasses

Carhartt carbondale glasses heeft een aangename pasvorm, een modieus, tweekleurig montuur en een flexibel rubberen neusstuk. De bril heeft antifog glazen en is gekeurd volgens de CE EN166 norm.

vanaf9,65
bekijk productBekijk product ▸
CARTHAGE SAFETY GLASSES

Carhartt carthage safety glasses

Carhartt Carthage glasses is een veelzijdige oplossing, perfect voor bijna iedere situatie. Het indirect ventilerende schuimrubberen montuur biedt maximale bescherming tegen stof, maar laat voldoende lucht door om te voorkomen dat de glazen beslaan. Het wordt geleverd inclusief uitwisselbare brillenpoten/band en voldoet aan de ANSI Z87.1 norm en CE EN166 certificatie.

vanaf26,56
bekijk productBekijk product ▸
CAYCE SAFETY GLASSES

Carhartt cayce safety glasses

Carhartt cayce glasses is een veiligheidsbril met slim frame design die rondom het gezicht aansluit voor optimale bescherming. Het heeft een op twee manieren te verstellen rubberen neusstuk voor een stevige pasvorm en het dunne frame vermindert het gewicht tot 25 gram. Het heeft anti-condens glazen, voldoet aan de ANSI-norm Z87.1-norm en CE EN166 certificering, biedt 99% bescherming tegen schadelijke UV-staling en is gemaakt van krasbestendig hard gecoat polycarbonaat.

vanaf15,67
bekijk productBekijk product ▸
EASLY SAFETY GLASSES

Carhartt easly safety glasses

Carhartt easly glasses is een veiligheidsbril met wenkbrauwbescherming en ventilatie aan de zijkant. Het heeft een verstelbaar neusstuk voor een comfortabele en stevige pasvorm en anti-condens glazen. Het voldoet aan de ANSI-norm Z87.1-norm en CE EN166 certificering, biedt 99% bescherming tegen schadelijke UV-staling en is gemaakt van krasbestendig hard gecoat polycarbonaat.

vanaf12,04
bekijk productBekijk product ▸
IRONSIDE SAFETY GLASSES

Carhartt ironside safety glasses

Carhartt ironside plus glasses heeft antifog glazen en een rubberen neusstuk en brillenoortjes. Het wordt geleverd inclusief neopreen opbergtas en microfiber reinigingsdoekje en is gecertificeerd volgens ANSI Z87.1 High Impact Requirements.

vanaf19,30
bekijk productBekijk product ▸
ROCKWOOD SAFETY GLASSES

Carhartt rockwood safety glasses

Carhartt rockwood glasses is de perfecte oplossing voor stijl en draagcomfort. De grote anti-fog glazen, de verstelbaar rubberen neuskussentjes en de ge´ntegreerde uiteinden van de brillenpoten staan garant voor de meest comfortabele pasvorm. Het product wordt geleverd met een brillenkoker van neopreen en een microvezel schoonmaakdoekje. Het voldoet aan de ANSI Z87.1 norm en de CE EN166 certificatie.

vanaf9,65
bekijk productBekijk product ▸
TOCCOA SAFETY GLASSES

Carhartt toccoa safety glasses

Carhartt toccoa glasses is een veiligheidsbril met afneembare band. Het biedt maximale bescherming tegen stof. Het heeft een clip-on achterframe met schuimrubberen afwerking voor maximale stofbescherming en het smalle montuur en de afneembare elastische banden bieden veelzijdige opties. Het krasbestendig hard gecoat polycarbonaat zorgt voor duurzaamheid terwijl het water ook effectief wordt afgevoerd. Het voldoet aan de ANSI-norm Z87.1-norm en CE EN166 certificering en biedt 99% bescherming tegen schadelijke UV-staling.

vanaf24,14
bekijk productBekijk product ▸
BESCHERMBRIL

Sam beschermbril

Sam beschermbril is een eenvoudige beschermingsbril met vaste zijkapjes. Het kan over de normale bril gedragen worden.

vanaf2,97
bekijk productBekijk product ▸
LASBRIL

Topex lasbril

Topex Lasbril "Dicht" Model. CE en TUV gecertificeerd.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
VEILIGHEIDSBRIL

Topex veiligheidsbril

Topex veiligheidsbril CE en TUV gecertificeerd. De getoonde afbeelding betreft artikel 82S116.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER