menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Overige lijm en kit

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Maximale laagdikte
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
SCOTCH-WELD 525 POLYURETHAAN KIT3m scotch-weld 525 polyurethaan kit

3m 525 PU lijm/afdichtingskit voor bouw is een zeer flexibele kit voor het afdichten van naden. Door de hoge flexibiliteit is het uitstekend geschikt voor het waterdicht maken van ‘bewegende’ naden. Het is geschikt voor het afkitten van steen, beton, dakpannen, expansienaden, metalen, kunststoffen, hout en glasvezel.Het is overschilderbaar nadat de huid is gevormd en niet UV-bestendig.

vanaf6,94
bekijk productBekijk product ▸
QUICK & EASY HOUTKIT FLEXIBELAlabastine quick & easy houtkit flexibel

Alabastine quick and easy houtkit is een flexibel product, ideaal voor het kitten van kieren en naden in werkende ondergronden. Het is toepasbaar bij kozijnen, deuren, afdeklatten, trappen, plinten en overige hout-hout verbindingen. Het is ook geschikt voor kieren en naden tussen kozijnen en muren, wanden en plafonds, bij plinten, trappen, vensterbanken en overige hout-steen verbindingen. Het is zowel binnen (ook in vochtige ruimtes) als buiten toepasbaar en overschilderbaar na 24 uur met alle soorten verf of beits. Maximaal te repareren voegdiepte/-breedte: 5 x 5 mm.

vanaf13,85
bekijk productBekijk product ▸
BEGLAZINGSKITBison beglazingskit

Bison Beglazingskit is een hoogwaardige, overschilderbare, zeer snelle, waterbestendige afdichtingskit op speciale polymeerbasis voor voegen bij enkel en dubbel glas, binnen en buiten. Het is speciaal geschikt voor topafdichting van beglazing in kozijnen van hout, metaal en kunststof en het afdichten van bouwkundige aansluitvoegen tussen kozijn, vensterbank en gevel. Het is ook geschikt voor zelfreinigende beglazing. Het hecht zonder primer op glas, met alkyd- en acrylverf geschilderd hout, beton, metaal en kunststof. Het is niet geschikt voor bitumen, PE, PP en PTFE. De kit is water-, UV, en weersbestendig en ongevoelig voor schimmel.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
BETON KITBison beton kit

Bison beton kit is een hoogwaardige, vullende reparatiekit voor het herstellen van brede scheuren en barsten in o.a. cementvoegen en beton. Het is geschikt voor binnen en buiten, blijvend weerbestendig en heeft een uitstekende hechting op vele bouwmaterialen, zoals beton, metselwerk en steen.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
BUTYLEENKITBison butyleenkit

Bison butyleenkit is geschikt voor het afdichten van voegen bij enkel glas en statische voegen bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, profielstenen en wandplaten. Het hecht op beton, pleisterwerk, baksteen, hout en glas. Het is niet geschikt voor het toepassen op blijvend natte plaatsen, zoals onderwatervoegen, sanitaire installaties en zwembaden en het hecht niet op PE, PP, PTFE en siliconen. Gebruik voor afdichting bij dubbel glas Bison Beglazingskit. Het is overschilderbaar, UV-bestendig en temperatuurbestendig van -20 tot +80ºC.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
HOUT & VLOERBison hout & vloer

Bison hout & vloer is een hoogwaardige, kleurspecifieke afdichtingskit voor aansluitvoegen bij parket, laminaat, planken, kurken, linoleum en PVC vloeren langs o.a. muren en radiatorbuizen. Het is uitermate geschikt voor plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. Daarnaast is het ook geschikt voor het afdichten van naden bij trappen en andere houtconstructies.

vanaf7,46
bekijk productBekijk product ▸
KIT POT MET KWASTBison kit pot met kwast

Bison kit pot met kwast is een supersterke, vloeibare contactlijm op basis van neopreenrubber met een kwast. Dit product is uitermate geschikt voor het verlijmen van vlakverbindingen of lamineren van vele materialen die direct vast, belast en/of bewerkt moeten kunnen worden. De lijm is geschikt voor o.a. hout, board, fineer, rubber, leer, plastic- en metalen bekledingsplaten, kurk, canvas, linoleum en polyetherschuim. Het is ook te gebruiken voor reparaties aan bijv. schoenen, speelgoed en tassen. Niet geschikt voor polystyreenschuim, PE, PP en vinyl.

vanaf7,64
bekijk productBekijk product ▸
LEKKAGEKITBison lekkagekit

Bison Lekkagekit is een hoogwaardige, elastische afdichtingskit voor waterdichte reparaties van voegen of scheuren op en rondom het dak. Het hecht zelfs op vochtige ondergronden en is geschikt voor het waterdicht afdichten van naden, beschadigingen en voegen in daken, dakramen, afvoeren en metaalprofielen. Het is ideaal voor het afdichten van lekkages bij luchtkanalen (airconditioning) en schoorstenen. Het hecht op metalen, glas, (ruw) hout, bitumen, steen, beton en vele kunststoffen, zoals PVC. Het heeft een zeer hoge kleefkracht zonder primer.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
NATUURSTEENKITBison natuursteenkit

Bison natuursteenkit is een hoogwaardige, neutrale siliconenkit voor afdichtingen rondom natuursteen. Het vormt geen vlekken op natuursteen en poreuze ondergronden, is zuurvrij, blijvend elastisch, waterbestendig en ongevoelig voor schimmel. Het is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren bij toepassingen rondom natuursteen zoals marmer, graniet, zandsteen en Belgisch hardsteen). Het is tevens geschikt voor de afdichting bij vloertegels, wandtegels, wastafel, aanrechtblad, vensterbank, bad en douchebak. Het hecht goed op poreuze ondergronden zoals natuursteen en op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. Het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en PTFE.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
OPENHAARDENKITBison openhaardenkit

Bison openhaardenkit is een vuurvaste afdichtingskit voor het repareren en afdichten van scheuren, naden en voegen bij openhaarden, allesbranders, kachels, schoorstenen en het monteren en afdichten van betonnen haarden en barbeques. Het is tevens geschikt voor het tijdelijk afdichten van uitlaatsystemen van auto’s en motoren. Het hecht op metaal, steen en beton en is hittebestendig to 1250°C.

vanaf11,15
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEALBison rubber seal

Bison Rubber Seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. Het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zoals in de badkamer, kelder, tuin, of op daken en muren.

vanaf7,19
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEAL STARTERSKITBison rubber seal starterskit

Bison Rubber Seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. Het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zoals in de badkamer, kelder, tuin, of op daken en muren. De starterskit bevat de volgende producten: Bison Rubber Seal Coating 750 ml, Bison Rubber Seal Textielband 2,5 m x 10 cm, Bison Rubber Seal Kwast, Bison Rubber Seal Schuurvezel, Bison Rubber Seal Roerhoutje, kortingsbon voor Bison Scrub Wipes.

vanaf18,89
bekijk productBekijk product ▸
SEAL MAXBison seal max

Bison Seal Max is een hoogwaardige, universele afdichtingskit op basis van innovatieve polymeertechnologie. Het is blijvend elastisch, overschilderbaar en geschikt voor alle materialen en ondergronden binnen en buiten in natte en droge omstandigheden. Het is ideaal voor aansluitvoegen, sanitairvoegen, dilatatievoegen, beglazingsvoegen en het opvullen van scheuren langs o.a. deur- en raamkozijn, vensterbank, plint, trap, bad, douche, wastafel, tegelwand, aanrechtblad, muur, plafond en vloer. Het is tevens geschikt voor het krimpvrij opvullen van scheuren en kleine gaten. Het hecht uitstekend op vrijwel alle (bouw)materialen zoals beton, steen, stucwerk, gipsplaat, geglazuurde oppervlakken, keramiek, email, tegels, glas, metalen (o.a. aluminium, staal, RVS, chroom), (geverfd) hout en vele kunststoffen (o.a. acrylbaden, polystyreen(schuim), PVC, ABS, PC). Het is ongevoelig voor schimmel en UV-, weer- en chemicaliënbestendig.

vanaf11,15
bekijk productBekijk product ▸
B&B PRIMER UNIVERSALDen braven b&b primer universal

Den braven zwaluw b en b primer universeel is een zeer sneldrogende transparante primer voor poreuze ondergronden zoals steen, beton en hout. Het is speciaal ontwikkeld voor en toegesneden op de butyl- en bitumengebaseerde membranen van Den Braven, zoals Zwaluw Butylband, Zwaluw Butylband Fleece en Zwaluw Alu- & Loodband. Het kent een snelle droogtijd zodat de efficiency behouden blijft. Het is alleen geschikt voor toepassing op plaatsen waar de butylmembranen van Den Braven zullen worden aangebracht en wel met maximaal 30 tot 40 mm speling. Let op, zorg ervoor dat er tijdens het aanbrengen effectief geventileerd wordt.

vanaf23,79
bekijk productBekijk product ▸
BUTYLEENKITDen braven butyleenkit

Den braven zwaluw butylene-x is een hoogwaardige, duurzame, plastisch blijvende afdichtingskit op polybuteenbasis, die gemakkelijk verspuit, geen vlekvorming geeft, snel en goed overschilderbaar is en die binnen 48 uur een gladde en strakke huid vormt. Het is ontwikkeld voor het afdichten van voegen waarin weinig beweging is en die niet blootstaan aan mechanische spanning, voor het afdichten van enkelglas in binnenkozijnen en voor reparatie van oude butyleenvoegen.

vanaf2,67
bekijk productBekijk product ▸
FB HYBRID SEALANTDen braven fb hybrid sealant

Den Braven Zwaluw FP® Hybrid Sealant is een hoogwaardige en duurzame 1-component brandwerende kit op hybride basis. Het biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire (bewegings)voegen en een bewegingsopname tot 25%. De kit is naast in verticale voegen tevens toepasbaar in horizontale voegen en ook geschikt om aansluitingen tussen wand, vloer of plafond brandveilig af te dichten. Het is geschikt voor voegen tot 30 mm breed, niet corrosief t.o.v. metalen, uv-, weer- en waterbestendig en bestand tegen schimmels en ongedierte en getest conform EN 1366-4. Overschilderbaar met de meeste water- en oliebasis verven.

vanaf14,72
bekijk productBekijk product ▸
HYBRISEAL 2PSDen braven hybriseal 2ps

Den Braven Hybriseal 2PS is een hoogwaardige, zachte en elastische, professionele afdichtingskit op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Het is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform NEN 3576/NPR 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Het is tevens geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom raam- en deurkozijnen. Het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2K verven. Synthetische verven kunnen in droging vertragen.

vanaf7,62
bekijk productBekijk product ▸
HYBRISEAL 306 COATINGDen braven hybriseal 306 coating

Den braven zwaluw hybriseal coat is een hoogwaardige, duurzaam elastische spuit- en verkwastbare hybride coating voor het naadloos en luchtdicht afwerken van naden en kieren tussen diverse ondergronden. Het heeft een snelle en schone verwerking, is niet corrosief t.o.v. metalen, kan gemodelleerd worden met behulp van een kwast, is isocyanaat- en siliconenvrij, is overschilderbaar, direct nat-in-nat met coating en/of lak, heeft een snelle doorharding, is krimp- en blaasvrij en permanent elastisch. Het is speciaal ontwikkeld als coating voor het luchtdicht duurzaam elastisch afdichten van naden en kieren tussen diverse bouwdelen. Het is van origine ontwikkeld als coating in de automobiel- en transportsector om beschadigingen te herstellen in de originele structuur.

vanaf6,09
bekijk productBekijk product ▸
HYBRISEAL FACADEDen braven hybriseal facade

Den Braven Hybriseal Facade is een hybride lage modulus afdichtingskit voor gevelvoegen. Het is een veelzijdige 1-component afdichtingskit op basis van hybride voor het afdichten van dilatatie en constructievoegen. Het wordt gebruikt voor expansie- en voegafdichting bij vooraf gestort beton, baksteen en metselwerk, rondom ramen en deuren en gordijnmuren. Het is goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden en vrij van isocyanaat en siliconen. Het hecht ook zonder voorstrijken perfect op beton, baksteen, geschilderd hout, glas en geglazuurde ondergronden, aluminium, staal, RVS en kunststoffen zoals polyester en de meeste uPVC-soorten.

vanaf5,94
bekijk productBekijk product ▸
ZWALUW JOINT FIXDen braven zwaluw joint fix

Den Braven Zwaluw Joint fix is een hoogwaardige, verhardende voegenreparatiepasta op basis van polymeerdispersie en additieven met een optimaal hechtingsspectrum voor voegen in buiten- en binnenmuren. Het is ook geschikt voor scheuren tussen steenstrips en gevelstenen. Het is niet bestand tegen permanente/langdurige waterbelasting en niet geschikt voor dilaterende en bewegende voegen. Het is vrijwel reukloos en met behulp van een kitpistool verwerkbaar. Het kan niet verwerkt worden beneden 5°C of op bevroren ondergronden.

vanaf3,52
bekijk productBekijk product ▸
MONUSTOPDen braven monustop

Den Braven Zwaluw Monustop is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. Het is op basis van hoogwaardige hybridetechnologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is uitstekend verwerkbaar in combinatie met Zwaluw Finisher en afwerkspatel en snel overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf.

vanaf8,15
bekijk productBekijk product ▸
POLYURETHANE-50FC Den braven polyurethane-50fc

Den braven zwaluw polyurethaankit 50 FC is een professionele, hoogwaardige afdichtingskit op basis van polyurethaan technologie die onder invloed van luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het heeft een hoge modulus, een hoge mechanische weerstand, is permanent elastisch en overschilderbaar met watergedragen verven. Het is speciaal ontwikkeld als universele afdichtingskit voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit-, dilatatie- en beloopbare voegen in de bouw en industrie en het is geschikt als universele constructie lijmkit voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., hout en verfsystemen.

vanaf8,39
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER PFDen braven primer pf

Den braven zwaluw Primer PF is een speciaal ontwikkelde primer voor panelen. Het is te gebruiken als voorbehandeling van het regelwerk en ter verduurzaming van het regelwerk i.v.m. schimmel en houtrot. Het geeft de aansluitvoeg tussen de platen een mooie zwarte afwerking, maakt rubberprofielen overbodig en kan worden gebruikt voor metselwerk, hout en beton.

vanaf33,96
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER U12Den braven primer u12

Den braven zwaluw Primer U12 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije epoxy-gebaseerde primer voor neutrale siliconen-, polyurethaan- en hybride kitten op poreuze ondergronden zoals hout, steen en beton. Het is tevens te gebruiken voor toepassingen onder water en onder de grond.

vanaf54,31
bekijk productBekijk product ▸
ROOFPLASTDen braven roofplast

Den braven zwaluw roofplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen die uithardt door verdamping van oplosmiddel tot een plastische afdichting. Het is geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en in goten en kan ook worden toegepast op bitumineuze en vochtige ondergronden.

vanaf3,29
bekijk productBekijk product ▸
TIXOPLASTDen braven tixoplast

Den Braven zwaluw Tixoplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen. Het is uitstekend inzetbaar als noodreparatie bij dakbedekking en geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en goten. Het is te gebruiken bij regenachtig weer en geschikt voor bitumen ondergronden.

vanaf4,55
bekijk productBekijk product ▸
WINDOW SEAL PLUSDen braven window seal plus

Den Braven Zwaluw Window Seal Plus is een overschilderbare, droog afmesbare, 1-component siliconenkit voor het afdichten van beglazingsvoegen. Het product is neutraal en vrijwel reukloos. Na het aanbrengen reageert de silicone met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzaam rubber. Het is een topafdichting in de beglazing en voegen bij raam- en deuromtrekken. In het algemeen hecht dit product, ook zonder primer, perfect op vele bouwmaterialen zoals glas, geglazuurde oppervlakken, emaille, geanodiseerd aluminium, gelakt hout en diverse kunststoffen. Zuigende ondergronden dienen te worden voorbehandeld met een primer en het is overschilderbaar met vele alkydhars verven, dispersie verven en beitsen. Voor optimale resultaten wordt geadviseerd binnen enkele dagen na het aanbrengen van de kit over te schilderen.

vanaf9,33
bekijk productBekijk product ▸
347 kit voor dampremmende folieKip 347 kit voor dampremmende folie

Kip Kit voor dampremmende folie 347 is zelfklevende, blijvend elastische kit, bestand tegen vocht en veroudering en te verwerken vanaf -5°C en vorstbestendig tot -30°C. Het heeft een goede hechting op onder andere beton, steen en pleisterwerk en hecht ook op licht stoffige of vochtige ondergronden. Het is uitstekend geschikt voor luchtdicht afkitten van isolatiematerialen bij aansluitingen zoals wanden volgens EnEV en DIN 4108-7.

vanaf12,41
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOPROMathys elastopro

Mathys elastopro is een plasto-elastische afdichtingskit voor gebruik binnen en buiten op basis van een acrylaat-dispersie die geschikt is voor het afdichten van aansluitvoegen, scheuren en voegen. Het is snel overschilderbaar, krimpt nagenoeg niet en heeft een uitstekende hechting. Het is geschikt voor aansluitvoegen tussen kozijnen en metselwerk, stucwerk en gipskarton met een geringe werking. Het is ook geschikt voor het repareren en afdichten van scheuren en voegen in gasbeton, steen, pleisterwerk en hout. Het is niet geschikt voor dilatatievoegen. Theoretisch rendement: ca. 12 meter bij een voeg van 5x5 mm.

vanaf5,00
bekijk productBekijk product ▸
NADENKITMotip nadenkit

Motip nadenkit is een strijkbare nadenkit voor het afdichten van carrosserienaden, zoals gepuntlaste metaaloverlappingen, las- en felsnaden in motor- en kofferruimtes, wielkasten, de zijkant en in de binnenruimte. Het trekt geen draden en is door de grote standvastigheid zeer geschikt om de originele fabrieksstructuur na te bootsen. Het hecht uitstekend op blank, verzinkt, gegrond of gelakt plaatwerk. Het droogt snel en drupt niet, kan overgeschilderd worden en is temperatuurbestendig van -25 graden celsius tot + 80 Graden Celsius. De te behandelen delen moeten schoon, droog, olie- en vetvrij zijn.

vanaf22,15
bekijk productBekijk product ▸
W500 BEGLAZINGS- EN AFDICHTINGSKITPolyfilla pro w500 beglazings- en afdichtingskit

Polyfilla pro W500 is een duurzame, elastische, siliconenvrije, overschilderbare beglazingskit op basis van MS-polymeer voor het afdichten van aansluitvoegen in beglazingssystemen in hout, zowel binnen als buiten. Deze kit reageer met vocht uit de lucht en vormt hierdoor tot een duurzaam rubber. Het is overschilderbaar na ca. 10 minuten.

vanaf9,90
bekijk productBekijk product ▸
HYBRIDEKIT H1Proby hybridekit h1

Proby Adhesive&Sealants H1 is een veelzijdige 1-component lijm met hoge modulus. Het kan gebruikt worden als lijm voor beton, baksteen en metselwerk en rondom ramen, deuren en gordijnmuren. In het algemeen hecht het, ook zonder voorstrijken, perfect op beton, baksteen, geschilderd hout, glas, geglazuurde ondergronden, aluminium, staal, RVS, kunststoffen zoals polyester en de meeste uPVC-soorten.

vanaf5,70
bekijk productBekijk product ▸
BEGLAZINGSKIT H2Proby beglazingskit h2

Proby Glaszing Sealant H2 is een hybride overschilderbare afdichtingskit/beglazingskit. Het is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Ook is het geschikt voor het afdichten van dilatatie en aansluitvoegen rondom ramen en deurkozijnen. Het product is conform NEN3576/NPR3577. Het is perfect overschilderbaar (met syntetische en watergedragen verf), binnen en buiten toepasbaar, UV-, weer- en waterbestendig, sanitair ingesteld, krimp en blaasvrij, niet corrosief ten opzichte van metalen en isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij.

vanaf6,39
bekijk productBekijk product ▸
FIXOSEALProgold fixoseal

Progold fixoseal 302 is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructielijm op basis van hybride technologie, die uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Vele bouwmaterialen kunnen er mee worden verlijmd: steen, beton, glas, gips harde en zachte kunststoffen, diverse metalen en hout. Het is een weekmakervrije hybride hoogwaardige lijm en kit, geschikt voor natuursteen en marmer, heeft minimale kans op vlekvorming, is geschikt voor binnen- en buitentoepassing, blijvend elastisch, schimmelbestendig en heeft hoge mechanische weerstand, eindsterkte en treksterkte.

vanaf7,80
bekijk productBekijk product ▸
TOPSEAL U KITProgold topseal u kit

Progold topseal U is een hoogwaardige, overschilderbare 1-component beglazingskit. Het is geschikt voor het afdichten van beglazingsvoegen en aansluitvoegen voor binnen en buiten.

vanaf9,88
bekijk productBekijk product ▸
TIXOPHALTEDen braven tixophalte

Den Braven Shell Tixophalte is een plastische afdichtings- en reparatiepasta in handige spuitkoker. Het heeft een goede hechting op vele materialen en zelfs op natte ondergronden. Het is geschikt als afdichtingsmiddel bij noodreparaties zoals het repareren van naden en scheuren in goten en bitumineuze dakbedekking, voegen langs loodslab, het vastzetten van daktrim en het plakken van bitumineuze dakbedekking en shingles.

vanaf7,62
bekijk productBekijk product ▸
FLEXIDUR WINDOWSEALSigma flexidur windowseal

Sigma flexidur windowseal is een duurzame, oplosmiddelvrije en blijvend elastische beglazingskit. Het is Gemakkelijk verwerkbaar, Goed overschilderbaar, Krimpvrij en Vocht- en UV-bestendig, heeft een Hoge mechanische sterkte en een zeer snelle uitharding.

vanaf9,13
bekijk productBekijk product ▸
SIKAFLEX 221 LIJMKITSikaflex sikaflex 221 lijmkit

Sikaflex 221 is een hoogwaardige, multifunctionele, 1-component polyurethane afdichtkit met goed standvermogen die uithardt bij blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Het wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001 en milieuzorgsysteem ISO 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’. Het is elastisch, reukarm, bestand tegen veroudering en weersinvloeden, overschilderbaar, schuurbaar en niet corrososief. Het hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden en is door NSF goedgekeurd voor incidenteel contact met voedingsmiddelen en beperkt gebruik in de buurt van drinkwater.

vanaf12,04
bekijk productBekijk product ▸
SIKAFLEX 291ISikaflex sikaflex 291i

Sikaflex 291I is een specifiek voor de jacht- en scheepsbouw ontwikkelde 1-component polyurethaan afdichtkit met goed standvermogen, die door contact met luchtvochtigheid uithardt en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Het is geschikt voor het afdichten rond en onder het dekbeslag zoals bolders, lieren en kikkers, voor het verlijmen van anti-slip dekbekleding, het afdichten van sanitaire voorzieningen, buis- en kabeldoorvoeren, sier- en stootlijsten en aansluitingen in het kajuitdek, voor het verlijmen of afdichten van dek en romp, raamframes en patrijspoorten en voor het verlijmen van houtdekken op metaal, polyester en hout.

vanaf13,40
bekijk productBekijk product ▸
SIKAFLEX 84 UV+Sikaflex sikaflex 84 uv+

Sikaflex 84 UV+ is een duurzaam elastische en UV-bestendige 1-component beglazingskit op polyurethaanbasis. Het is geschikt voor het afdichten van alle soorten beglazingen, met name isolerend glas. Het is zeer goed bestand tegen alle weersinvloeden en hecht zonder primer uitstekend op bijvoorbeeld glas, hout en vele lakafwerkingen. Op andere materialen, zoals PVC, is toepassing van een primer noodzakelijk.

vanaf13,07
bekijk productBekijk product ▸
URETHAANKITSikkens urethaankit

Sikkens Urethaankit is een elastische beglazings- en afdichtingskit op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing bij enkel en isolerend glas in houten, metalen en kunststof kozijnen, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Daarnaast is de kit ook geschikt voor het afdichten van houtverbindingen en aansluitvoegen tussen houten en steenachtige bouwdelen. De kit is nagenoeg universeel overschilderbaar, is zeer goed UV-bestendig en is goed bestand tegen mechanische invloeden en diverse chemicaliën.

vanaf14,66
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-WELD 525 POLYURETHAAN KIT

3m scotch-weld 525 polyurethaan kit

3m 525 PU lijm/afdichtingskit voor bouw is een zeer flexibele kit voor het afdichten van naden. Door de hoge flexibiliteit is het uitstekend geschikt voor het waterdicht maken van ‘bewegende’ naden. Het is geschikt voor het afkitten van steen, beton, dakpannen, expansienaden, metalen, kunststoffen, hout en glasvezel.Het is overschilderbaar nadat de huid is gevormd en niet UV-bestendig.

vanaf6,94
bekijk productBekijk product ▸
QUICK & EASY HOUTKIT FLEXIBEL

Alabastine quick & easy houtkit flexibel

Alabastine quick and easy houtkit is een flexibel product, ideaal voor het kitten van kieren en naden in werkende ondergronden. Het is toepasbaar bij kozijnen, deuren, afdeklatten, trappen, plinten en overige hout-hout verbindingen. Het is ook geschikt voor kieren en naden tussen kozijnen en muren, wanden en plafonds, bij plinten, trappen, vensterbanken en overige hout-steen verbindingen. Het is zowel binnen (ook in vochtige ruimtes) als buiten toepasbaar en overschilderbaar na 24 uur met alle soorten verf of beits. Maximaal te repareren voegdiepte/-breedte: 5 x 5 mm.

vanaf13,85
bekijk productBekijk product ▸
BEGLAZINGSKIT

Bison beglazingskit

Bison Beglazingskit is een hoogwaardige, overschilderbare, zeer snelle, waterbestendige afdichtingskit op speciale polymeerbasis voor voegen bij enkel en dubbel glas, binnen en buiten. Het is speciaal geschikt voor topafdichting van beglazing in kozijnen van hout, metaal en kunststof en het afdichten van bouwkundige aansluitvoegen tussen kozijn, vensterbank en gevel. Het is ook geschikt voor zelfreinigende beglazing. Het hecht zonder primer op glas, met alkyd- en acrylverf geschilderd hout, beton, metaal en kunststof. Het is niet geschikt voor bitumen, PE, PP en PTFE. De kit is water-, UV, en weersbestendig en ongevoelig voor schimmel.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
BETON KIT

Bison beton kit

Bison beton kit is een hoogwaardige, vullende reparatiekit voor het herstellen van brede scheuren en barsten in o.a. cementvoegen en beton. Het is geschikt voor binnen en buiten, blijvend weerbestendig en heeft een uitstekende hechting op vele bouwmaterialen, zoals beton, metselwerk en steen.

vanaf8,36
bekijk productBekijk product ▸
BUTYLEENKIT

Bison butyleenkit

Bison butyleenkit is geschikt voor het afdichten van voegen bij enkel glas en statische voegen bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, profielstenen en wandplaten. Het hecht op beton, pleisterwerk, baksteen, hout en glas. Het is niet geschikt voor het toepassen op blijvend natte plaatsen, zoals onderwatervoegen, sanitaire installaties en zwembaden en het hecht niet op PE, PP, PTFE en siliconen. Gebruik voor afdichting bij dubbel glas Bison Beglazingskit. Het is overschilderbaar, UV-bestendig en temperatuurbestendig van -20 tot +80ºC.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
HOUT & VLOER

Bison hout & vloer

Bison hout & vloer is een hoogwaardige, kleurspecifieke afdichtingskit voor aansluitvoegen bij parket, laminaat, planken, kurken, linoleum en PVC vloeren langs o.a. muren en radiatorbuizen. Het is uitermate geschikt voor plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. Daarnaast is het ook geschikt voor het afdichten van naden bij trappen en andere houtconstructies.

vanaf7,46
bekijk productBekijk product ▸
KIT POT MET KWAST

Bison kit pot met kwast

Bison kit pot met kwast is een supersterke, vloeibare contactlijm op basis van neopreenrubber met een kwast. Dit product is uitermate geschikt voor het verlijmen van vlakverbindingen of lamineren van vele materialen die direct vast, belast en/of bewerkt moeten kunnen worden. De lijm is geschikt voor o.a. hout, board, fineer, rubber, leer, plastic- en metalen bekledingsplaten, kurk, canvas, linoleum en polyetherschuim. Het is ook te gebruiken voor reparaties aan bijv. schoenen, speelgoed en tassen. Niet geschikt voor polystyreenschuim, PE, PP en vinyl.

vanaf7,64
bekijk productBekijk product ▸
LEKKAGEKIT

Bison lekkagekit

Bison Lekkagekit is een hoogwaardige, elastische afdichtingskit voor waterdichte reparaties van voegen of scheuren op en rondom het dak. Het hecht zelfs op vochtige ondergronden en is geschikt voor het waterdicht afdichten van naden, beschadigingen en voegen in daken, dakramen, afvoeren en metaalprofielen. Het is ideaal voor het afdichten van lekkages bij luchtkanalen (airconditioning) en schoorstenen. Het hecht op metalen, glas, (ruw) hout, bitumen, steen, beton en vele kunststoffen, zoals PVC. Het heeft een zeer hoge kleefkracht zonder primer.

vanaf10,16
bekijk productBekijk product ▸
NATUURSTEENKIT

Bison natuursteenkit

Bison natuursteenkit is een hoogwaardige, neutrale siliconenkit voor afdichtingen rondom natuursteen. Het vormt geen vlekken op natuursteen en poreuze ondergronden, is zuurvrij, blijvend elastisch, waterbestendig en ongevoelig voor schimmel. Het is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren bij toepassingen rondom natuursteen zoals marmer, graniet, zandsteen en Belgisch hardsteen). Het is tevens geschikt voor de afdichting bij vloertegels, wandtegels, wastafel, aanrechtblad, vensterbank, bad en douchebak. Het hecht goed op poreuze ondergronden zoals natuursteen en op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. Het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en PTFE.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
OPENHAARDENKIT

Bison openhaardenkit

Bison openhaardenkit is een vuurvaste afdichtingskit voor het repareren en afdichten van scheuren, naden en voegen bij openhaarden, allesbranders, kachels, schoorstenen en het monteren en afdichten van betonnen haarden en barbeques. Het is tevens geschikt voor het tijdelijk afdichten van uitlaatsystemen van auto’s en motoren. Het hecht op metaal, steen en beton en is hittebestendig to 1250°C.

vanaf11,15
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEAL

Bison rubber seal

Bison Rubber Seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. Het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zoals in de badkamer, kelder, tuin, of op daken en muren.

vanaf7,19
bekijk productBekijk product ▸
RUBBER SEAL STARTERSKIT

Bison rubber seal starterskit

Bison Rubber Seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. Het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zoals in de badkamer, kelder, tuin, of op daken en muren. De starterskit bevat de volgende producten: Bison Rubber Seal Coating 750 ml, Bison Rubber Seal Textielband 2,5 m x 10 cm, Bison Rubber Seal Kwast, Bison Rubber Seal Schuurvezel, Bison Rubber Seal Roerhoutje, kortingsbon voor Bison Scrub Wipes.

vanaf18,89
bekijk productBekijk product ▸
SEAL MAX

Bison seal max

Bison Seal Max is een hoogwaardige, universele afdichtingskit op basis van innovatieve polymeertechnologie. Het is blijvend elastisch, overschilderbaar en geschikt voor alle materialen en ondergronden binnen en buiten in natte en droge omstandigheden. Het is ideaal voor aansluitvoegen, sanitairvoegen, dilatatievoegen, beglazingsvoegen en het opvullen van scheuren langs o.a. deur- en raamkozijn, vensterbank, plint, trap, bad, douche, wastafel, tegelwand, aanrechtblad, muur, plafond en vloer. Het is tevens geschikt voor het krimpvrij opvullen van scheuren en kleine gaten. Het hecht uitstekend op vrijwel alle (bouw)materialen zoals beton, steen, stucwerk, gipsplaat, geglazuurde oppervlakken, keramiek, email, tegels, glas, metalen (o.a. aluminium, staal, RVS, chroom), (geverfd) hout en vele kunststoffen (o.a. acrylbaden, polystyreen(schuim), PVC, ABS, PC). Het is ongevoelig voor schimmel en UV-, weer- en chemicaliënbestendig.

vanaf11,15
bekijk productBekijk product ▸
B&B PRIMER UNIVERSAL

Den braven b&b primer universal

Den braven zwaluw b en b primer universeel is een zeer sneldrogende transparante primer voor poreuze ondergronden zoals steen, beton en hout. Het is speciaal ontwikkeld voor en toegesneden op de butyl- en bitumengebaseerde membranen van Den Braven, zoals Zwaluw Butylband, Zwaluw Butylband Fleece en Zwaluw Alu- & Loodband. Het kent een snelle droogtijd zodat de efficiency behouden blijft. Het is alleen geschikt voor toepassing op plaatsen waar de butylmembranen van Den Braven zullen worden aangebracht en wel met maximaal 30 tot 40 mm speling. Let op, zorg ervoor dat er tijdens het aanbrengen effectief geventileerd wordt.

vanaf23,79
bekijk productBekijk product ▸
BUTYLEENKIT

Den braven butyleenkit

Den braven zwaluw butylene-x is een hoogwaardige, duurzame, plastisch blijvende afdichtingskit op polybuteenbasis, die gemakkelijk verspuit, geen vlekvorming geeft, snel en goed overschilderbaar is en die binnen 48 uur een gladde en strakke huid vormt. Het is ontwikkeld voor het afdichten van voegen waarin weinig beweging is en die niet blootstaan aan mechanische spanning, voor het afdichten van enkelglas in binnenkozijnen en voor reparatie van oude butyleenvoegen.

vanaf2,67
bekijk productBekijk product ▸
FB HYBRID SEALANT

Den braven fb hybrid sealant

Den Braven Zwaluw FP® Hybrid Sealant is een hoogwaardige en duurzame 1-component brandwerende kit op hybride basis. Het biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire (bewegings)voegen en een bewegingsopname tot 25%. De kit is naast in verticale voegen tevens toepasbaar in horizontale voegen en ook geschikt om aansluitingen tussen wand, vloer of plafond brandveilig af te dichten. Het is geschikt voor voegen tot 30 mm breed, niet corrosief t.o.v. metalen, uv-, weer- en waterbestendig en bestand tegen schimmels en ongedierte en getest conform EN 1366-4. Overschilderbaar met de meeste water- en oliebasis verven.

vanaf14,72
bekijk productBekijk product ▸
HYBRISEAL 2PS

Den braven hybriseal 2ps

Den Braven Hybriseal 2PS is een hoogwaardige, zachte en elastische, professionele afdichtingskit op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Het is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform NEN 3576/NPR 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Het is tevens geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom raam- en deurkozijnen. Het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2K verven. Synthetische verven kunnen in droging vertragen.

vanaf7,62
bekijk productBekijk product ▸
HYBRISEAL 306 COATING

Den braven hybriseal 306 coating

Den braven zwaluw hybriseal coat is een hoogwaardige, duurzaam elastische spuit- en verkwastbare hybride coating voor het naadloos en luchtdicht afwerken van naden en kieren tussen diverse ondergronden. Het heeft een snelle en schone verwerking, is niet corrosief t.o.v. metalen, kan gemodelleerd worden met behulp van een kwast, is isocyanaat- en siliconenvrij, is overschilderbaar, direct nat-in-nat met coating en/of lak, heeft een snelle doorharding, is krimp- en blaasvrij en permanent elastisch. Het is speciaal ontwikkeld als coating voor het luchtdicht duurzaam elastisch afdichten van naden en kieren tussen diverse bouwdelen. Het is van origine ontwikkeld als coating in de automobiel- en transportsector om beschadigingen te herstellen in de originele structuur.

vanaf6,09
bekijk productBekijk product ▸
HYBRISEAL FACADE

Den braven hybriseal facade

Den Braven Hybriseal Facade is een hybride lage modulus afdichtingskit voor gevelvoegen. Het is een veelzijdige 1-component afdichtingskit op basis van hybride voor het afdichten van dilatatie en constructievoegen. Het wordt gebruikt voor expansie- en voegafdichting bij vooraf gestort beton, baksteen en metselwerk, rondom ramen en deuren en gordijnmuren. Het is goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden en vrij van isocyanaat en siliconen. Het hecht ook zonder voorstrijken perfect op beton, baksteen, geschilderd hout, glas en geglazuurde ondergronden, aluminium, staal, RVS en kunststoffen zoals polyester en de meeste uPVC-soorten.

vanaf5,94
bekijk productBekijk product ▸
ZWALUW JOINT FIX

Den braven zwaluw joint fix

Den Braven Zwaluw Joint fix is een hoogwaardige, verhardende voegenreparatiepasta op basis van polymeerdispersie en additieven met een optimaal hechtingsspectrum voor voegen in buiten- en binnenmuren. Het is ook geschikt voor scheuren tussen steenstrips en gevelstenen. Het is niet bestand tegen permanente/langdurige waterbelasting en niet geschikt voor dilaterende en bewegende voegen. Het is vrijwel reukloos en met behulp van een kitpistool verwerkbaar. Het kan niet verwerkt worden beneden 5°C of op bevroren ondergronden.

vanaf3,52
bekijk productBekijk product ▸
MONUSTOP

Den braven monustop

Den Braven Zwaluw Monustop is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. Het is op basis van hoogwaardige hybridetechnologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is uitstekend verwerkbaar in combinatie met Zwaluw Finisher en afwerkspatel en snel overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf.

vanaf8,15
bekijk productBekijk product ▸
POLYURETHANE-50FC

Den braven polyurethane-50fc

Den braven zwaluw polyurethaankit 50 FC is een professionele, hoogwaardige afdichtingskit op basis van polyurethaan technologie die onder invloed van luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het heeft een hoge modulus, een hoge mechanische weerstand, is permanent elastisch en overschilderbaar met watergedragen verven. Het is speciaal ontwikkeld als universele afdichtingskit voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit-, dilatatie- en beloopbare voegen in de bouw en industrie en het is geschikt als universele constructie lijmkit voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, R.V.S., hout en verfsystemen.

vanaf8,39
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER PF

Den braven primer pf

Den braven zwaluw Primer PF is een speciaal ontwikkelde primer voor panelen. Het is te gebruiken als voorbehandeling van het regelwerk en ter verduurzaming van het regelwerk i.v.m. schimmel en houtrot. Het geeft de aansluitvoeg tussen de platen een mooie zwarte afwerking, maakt rubberprofielen overbodig en kan worden gebruikt voor metselwerk, hout en beton.

vanaf33,96
bekijk productBekijk product ▸
PRIMER U12

Den braven primer u12

Den braven zwaluw Primer U12 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije epoxy-gebaseerde primer voor neutrale siliconen-, polyurethaan- en hybride kitten op poreuze ondergronden zoals hout, steen en beton. Het is tevens te gebruiken voor toepassingen onder water en onder de grond.

vanaf54,31
bekijk productBekijk product ▸
ROOFPLAST

Den braven roofplast

Den braven zwaluw roofplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen die uithardt door verdamping van oplosmiddel tot een plastische afdichting. Het is geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en in goten en kan ook worden toegepast op bitumineuze en vochtige ondergronden.

vanaf3,29
bekijk productBekijk product ▸
TIXOPLAST

Den braven tixoplast

Den Braven zwaluw Tixoplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen. Het is uitstekend inzetbaar als noodreparatie bij dakbedekking en geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en goten. Het is te gebruiken bij regenachtig weer en geschikt voor bitumen ondergronden.

vanaf4,55
bekijk productBekijk product ▸
WINDOW SEAL PLUS

Den braven window seal plus

Den Braven Zwaluw Window Seal Plus is een overschilderbare, droog afmesbare, 1-component siliconenkit voor het afdichten van beglazingsvoegen. Het product is neutraal en vrijwel reukloos. Na het aanbrengen reageert de silicone met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzaam rubber. Het is een topafdichting in de beglazing en voegen bij raam- en deuromtrekken. In het algemeen hecht dit product, ook zonder primer, perfect op vele bouwmaterialen zoals glas, geglazuurde oppervlakken, emaille, geanodiseerd aluminium, gelakt hout en diverse kunststoffen. Zuigende ondergronden dienen te worden voorbehandeld met een primer en het is overschilderbaar met vele alkydhars verven, dispersie verven en beitsen. Voor optimale resultaten wordt geadviseerd binnen enkele dagen na het aanbrengen van de kit over te schilderen.

vanaf9,33
bekijk productBekijk product ▸
347 kit voor dampremmende folie

Kip 347 kit voor dampremmende folie

Kip Kit voor dampremmende folie 347 is zelfklevende, blijvend elastische kit, bestand tegen vocht en veroudering en te verwerken vanaf -5°C en vorstbestendig tot -30°C. Het heeft een goede hechting op onder andere beton, steen en pleisterwerk en hecht ook op licht stoffige of vochtige ondergronden. Het is uitstekend geschikt voor luchtdicht afkitten van isolatiematerialen bij aansluitingen zoals wanden volgens EnEV en DIN 4108-7.

vanaf12,41
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOPRO

Mathys elastopro

Mathys elastopro is een plasto-elastische afdichtingskit voor gebruik binnen en buiten op basis van een acrylaat-dispersie die geschikt is voor het afdichten van aansluitvoegen, scheuren en voegen. Het is snel overschilderbaar, krimpt nagenoeg niet en heeft een uitstekende hechting. Het is geschikt voor aansluitvoegen tussen kozijnen en metselwerk, stucwerk en gipskarton met een geringe werking. Het is ook geschikt voor het repareren en afdichten van scheuren en voegen in gasbeton, steen, pleisterwerk en hout. Het is niet geschikt voor dilatatievoegen. Theoretisch rendement: ca. 12 meter bij een voeg van 5x5 mm.

vanaf5,00
bekijk productBekijk product ▸
NADENKIT

Motip nadenkit

Motip nadenkit is een strijkbare nadenkit voor het afdichten van carrosserienaden, zoals gepuntlaste metaaloverlappingen, las- en felsnaden in motor- en kofferruimtes, wielkasten, de zijkant en in de binnenruimte. Het trekt geen draden en is door de grote standvastigheid zeer geschikt om de originele fabrieksstructuur na te bootsen. Het hecht uitstekend op blank, verzinkt, gegrond of gelakt plaatwerk. Het droogt snel en drupt niet, kan overgeschilderd worden en is temperatuurbestendig van -25 graden celsius tot + 80 Graden Celsius. De te behandelen delen moeten schoon, droog, olie- en vetvrij zijn.

vanaf22,15
bekijk productBekijk product ▸
W500 BEGLAZINGS- EN AFDICHTINGSKIT

Polyfilla pro w500 beglazings- en afdichtingskit

Polyfilla pro W500 is een duurzame, elastische, siliconenvrije, overschilderbare beglazingskit op basis van MS-polymeer voor het afdichten van aansluitvoegen in beglazingssystemen in hout, zowel binnen als buiten. Deze kit reageer met vocht uit de lucht en vormt hierdoor tot een duurzaam rubber. Het is overschilderbaar na ca. 10 minuten.

vanaf9,90
bekijk productBekijk product ▸
HYBRIDEKIT H1

Proby hybridekit h1

Proby Adhesive&Sealants H1 is een veelzijdige 1-component lijm met hoge modulus. Het kan gebruikt worden als lijm voor beton, baksteen en metselwerk en rondom ramen, deuren en gordijnmuren. In het algemeen hecht het, ook zonder voorstrijken, perfect op beton, baksteen, geschilderd hout, glas, geglazuurde ondergronden, aluminium, staal, RVS, kunststoffen zoals polyester en de meeste uPVC-soorten.

vanaf5,70
bekijk productBekijk product ▸
BEGLAZINGSKIT H2

Proby beglazingskit h2

Proby Glaszing Sealant H2 is een hybride overschilderbare afdichtingskit/beglazingskit. Het is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Ook is het geschikt voor het afdichten van dilatatie en aansluitvoegen rondom ramen en deurkozijnen. Het product is conform NEN3576/NPR3577. Het is perfect overschilderbaar (met syntetische en watergedragen verf), binnen en buiten toepasbaar, UV-, weer- en waterbestendig, sanitair ingesteld, krimp en blaasvrij, niet corrosief ten opzichte van metalen en isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij.

vanaf6,39
bekijk productBekijk product ▸
FIXOSEAL

Progold fixoseal

Progold fixoseal 302 is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructielijm op basis van hybride technologie, die uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Vele bouwmaterialen kunnen er mee worden verlijmd: steen, beton, glas, gips harde en zachte kunststoffen, diverse metalen en hout. Het is een weekmakervrije hybride hoogwaardige lijm en kit, geschikt voor natuursteen en marmer, heeft minimale kans op vlekvorming, is geschikt voor binnen- en buitentoepassing, blijvend elastisch, schimmelbestendig en heeft hoge mechanische weerstand, eindsterkte en treksterkte.

vanaf7,80
bekijk productBekijk product ▸
TOPSEAL U KIT

Progold topseal u kit

Progold topseal U is een hoogwaardige, overschilderbare 1-component beglazingskit. Het is geschikt voor het afdichten van beglazingsvoegen en aansluitvoegen voor binnen en buiten.

vanaf9,88
bekijk productBekijk product ▸
TIXOPHALTE

Den braven tixophalte

Den Braven Shell Tixophalte is een plastische afdichtings- en reparatiepasta in handige spuitkoker. Het heeft een goede hechting op vele materialen en zelfs op natte ondergronden. Het is geschikt als afdichtingsmiddel bij noodreparaties zoals het repareren van naden en scheuren in goten en bitumineuze dakbedekking, voegen langs loodslab, het vastzetten van daktrim en het plakken van bitumineuze dakbedekking en shingles.

vanaf7,62
bekijk productBekijk product ▸
FLEXIDUR WINDOWSEAL

Sigma flexidur windowseal

Sigma flexidur windowseal is een duurzame, oplosmiddelvrije en blijvend elastische beglazingskit. Het is Gemakkelijk verwerkbaar, Goed overschilderbaar, Krimpvrij en Vocht- en UV-bestendig, heeft een Hoge mechanische sterkte en een zeer snelle uitharding.

vanaf9,13
bekijk productBekijk product ▸
SIKAFLEX 221 LIJMKIT

Sikaflex sikaflex 221 lijmkit

Sikaflex 221 is een hoogwaardige, multifunctionele, 1-component polyurethane afdichtkit met goed standvermogen die uithardt bij blootstelling aan luchtvochtigheid en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Het wordt geproduceerd volgens het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001 en milieuzorgsysteem ISO 14001 en wordt ook duurzaam geproduceerd in het kader van ‘responsible care’. Het is elastisch, reukarm, bestand tegen veroudering en weersinvloeden, overschilderbaar, schuurbaar en niet corrososief. Het hecht goed op een groot aantal verschillende soorten ondergronden en is door NSF goedgekeurd voor incidenteel contact met voedingsmiddelen en beperkt gebruik in de buurt van drinkwater.

vanaf12,04
bekijk productBekijk product ▸
SIKAFLEX 291I

Sikaflex sikaflex 291i

Sikaflex 291I is een specifiek voor de jacht- en scheepsbouw ontwikkelde 1-component polyurethaan afdichtkit met goed standvermogen, die door contact met luchtvochtigheid uithardt en zodoende een duurzaam elastomeer vormt. Het is geschikt voor het afdichten rond en onder het dekbeslag zoals bolders, lieren en kikkers, voor het verlijmen van anti-slip dekbekleding, het afdichten van sanitaire voorzieningen, buis- en kabeldoorvoeren, sier- en stootlijsten en aansluitingen in het kajuitdek, voor het verlijmen of afdichten van dek en romp, raamframes en patrijspoorten en voor het verlijmen van houtdekken op metaal, polyester en hout.

vanaf13,40
bekijk productBekijk product ▸
SIKAFLEX 84 UV+

Sikaflex sikaflex 84 uv+

Sikaflex 84 UV+ is een duurzaam elastische en UV-bestendige 1-component beglazingskit op polyurethaanbasis. Het is geschikt voor het afdichten van alle soorten beglazingen, met name isolerend glas. Het is zeer goed bestand tegen alle weersinvloeden en hecht zonder primer uitstekend op bijvoorbeeld glas, hout en vele lakafwerkingen. Op andere materialen, zoals PVC, is toepassing van een primer noodzakelijk.

vanaf13,07
bekijk productBekijk product ▸
URETHAANKIT

Sikkens urethaankit

Sikkens Urethaankit is een elastische beglazings- en afdichtingskit op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing bij enkel en isolerend glas in houten, metalen en kunststof kozijnen, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Daarnaast is de kit ook geschikt voor het afdichten van houtverbindingen en aansluitvoegen tussen houten en steenachtige bouwdelen. De kit is nagenoeg universeel overschilderbaar, is zeer goed UV-bestendig en is goed bestand tegen mechanische invloeden en diverse chemicaliën.

vanaf14,66
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Maximale laagdikte