menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Hout en mdf

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
EXTRA ALLESVULLER HOUT

Alabastine extra allesvuller hout

Alabastine Extra Alles Vuller Hout vult zowel grove nerven als kleine en grote gaten, zorgt voor een spiegelglad resultaat en is schroef- en spijkervast. Door de lichtgewichtformule is dit vulmiddel ook ideaal voor verticale reparaties. Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal of kunststof en zowel binnen als buiten toepasbaar. Maximale laagdikte: 10 cm per laag.

vanaf
15,74
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTKIT FLEXIBEL

Alabastine houtkit flexibel

Alabastine Houtkit Flexibel vult kieren en naden van kozijnen, deuren, trappen, plinten en overige verbindingen. Het is blijvend flexibel, ideaal voor werkende ondergronden en UV- en weerbestendig. Het is overschilderbaar na 24 uur en volledig uitgehard na ca. 10 dagen. Verbruik: ongeveer 10 meter voeg van 5x5 mm per verpakking.

vanaf
5,85
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTPLAMUUR UNIVERSEEL

Alabastine houtplamuur universeel

Alabastine houtplamuur universeel is geschikt voor het milieuvriendelijk en glad afwerken van nerven, krasjes en kleine beschadigingen in het hout. Het is geschikt voor zowel geschilderd als ongeschilderd hout, is zeer makkelijk te verwerken en snel overschilderbaar met elke verf (droogtijd is ca. 1 uur). Het is zowel binnen als buiten te gebruiken. Dikte: max. 1 mm per laag.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTREPARATIE

Alabastine houtreparatie

Alabastine Houtreparatie is een 2-componenten product om beschadigd hout duurzaam te repareren. Scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels kunnen hiermee ijzersterk gerepareerd worden. Dit product heeft alle eigenschappen van hout en krimpt niet. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf
12,74
bekijk product

Bekijk product ▸

REPARATIEPLAATJES

Alabastine reparatieplaatjes

Alabastine Reparatieplaatjes maken het repareren van grotere beschadigingen eenvoudiger. De plaatjes kunnen als mal gebruikt worden bij het repareren van hoeken in deuren en kozijnen. Hierdoor is het heel eenvoudig om een strakke hoek te maken. De set bestaat uit 5 plaatjes van verschillende maten. Daarom is er altijd een maat die goed past bij de klus. Ze zijn te gebruiken met Alabastine Houtrotvuller, Alabastine Houtrotvuller Professioneel en Alabastine Houtreparatie.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTVULLER REPARATIESET

Alabastine houtrotvuller reparatieset

Alabastine houtrot reparatieset is een complete set voor houtrotreparatie en biedt alles wat nodig is voor een perfect resultaat. Dit pakket bestaat uit Alabastine Impregneer, Alabastine Houtrotvuller 500 gram, Speciale reparatiespatel, Mengplateau en een gebruiksaanwijzing. Het is een professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout. Het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Verwerkingstijd: 20 minuten. Droogtijd: 6 uur.

vanaf
35,54
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROT IMPREGNEER

Alabastine houtrot impregneer

Alabastine Houtrotimpregneer maakt zacht en verrot hout, binnen en buiten, weer hard. Het voorkomt verdere aantasting van het houten krimpt niet. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf
14,75
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTIMPREGNEER PROFESSIONEEL

Alabastine houtrotimpregneer professioneel

Alabastine houtrotimpregneer professioneel zorgt voor een perfecte voorbehandeling voordat een beschadiging gevuld kan worden met Alabastine Houtrotvuller Professioneel. Het impregneert en versterkt het door houtrot aangetaste hout. Hierdoor wordt de ondergrond steviger om een reparatie op aan te brengen. Deze stevige ondergrond zorgt er ook voor dat het vulmiddel beter zal hechten aan het hout. Hierdoor wordt de reparatie nog duurzamer. Na het aanbrengen kan na 30 minuten al gestart worden met het vullen van de beschadiging. Het is alleen te gebruiken in combinatie met Houtrotvuller Professioneel.

vanaf
19,76
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTVULLER

Alabastine houtrotvuller

Alabastine Houtrotvuller levert gegarandeerd professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout, binnen en buiten. Het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf
24,74
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTVULLER PROFESSIONEEL

Alabastine houtrotvuller professioneel

Alabastine Houtrotvuller Professioneel is geschikt voor reparatie van beschadigingen door houtrot op bijvoorbeeld kozijnen, deuren, dorpels of tuinhuis, binnen en buiten. Door de flexibele eigenschappen vormt dit product zich gemakkelijk naar de juiste vorm en het zakt niet uit, zelfs niet bij grote reparaties. Het is ook geschikt voor toepassing bij lage temperaturen en uitstekend schuurbaar. Het is te overschilderen met alle soorten verf (alkyd en acryl) en beits.

vanaf
29,66
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUT VULLER

Alabastine hout vuller

Alabastine Houtvuller is perfect voor alle houtsoorten, binnen en buiten. Deze vuller is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. Droogtijd: ca. 3 uur.

vanaf
10,52
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTVULLER KOKER

Alabastine houtvuller koker

Alabastine Houtvuller is geschikt voor het moeiteloos vullen van scheuren en naden tot 1 cm in alle houtsoorten binnen en buiten. Het is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf na ca. 3 uur.

vanaf
13,13
bekijk product

Bekijk product ▸

KNEEDBAAR HOUT

Alabastine kneedbaar hout

Alabastine Kneedbaar Hout repareert kleine scheurtjes en gaatjes in hout. Zoals de naam al aangeeft, is het een kneedbare vulling voor hout. Het is zowel binnen als buiten toe te passen en er zitten geen oplosmiddelen in. Het is bovendien verkrijgbaar in 6 houtkleuren en wit die onderling mengbaar zijn. Hierdoor kan ook zelf een kleur gecreëerd worden. Dikte: max. 1 cm per laag.

vanaf
3,77
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKPLAMUUR

Alabastine lakplamuur

Alabastine lakplamuur is perfect geschikt voor het repareren van lakbeschadigingen en kleine krasjes. Het is speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout, zowel binnen als buiten. Het is na ongeveer 14 uur droogtijd overschilderbaar met alle gangbare verven. Dikte: max. 1 mm per laag.

vanaf
6,83
bekijk product

Bekijk product ▸

LAMINAATVULLER

Alabastine laminaatvuller

Alabastine Laminaatvuller repareert gaatjes en krasjes in laminaat zo onzichtbaar en kleurecht mogelijk. De 6 kleuren zijn ook onderling mengbaar waardoor altijd de perfecte kleur gemaakt kan worden. Dikte: max. 1 mm per laag. Droogtijd: ca. 24 uur.

vanaf
5,39
bekijk product

Bekijk product ▸

MDF VULLER

Alabastine mdf vuller

Alabastine mdf vuller is speciaal ontwikkeld voor mdf en is het enige vulmiddel dat na aflakken onzichtbaar is. Spiegelglad eindresultaat. Al na 2 uur overschilderbaar.

vanaf
10,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

Alabastine sneldrogende houtreparatie

Alabastine Sneldrogende Houtreparatie is een oplosmiddelvrij middel voor het snel repareren van beschadigd en verrot hout. Het is in 30 minuten droog, minder schadelijk voor het milieu en krimpt niet. Dikte: max. 3 cm per laag. Verwerkingstijd: 20 minuten. Droogtijd: 2 uur.

vanaf
27,62
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELDROGENDE HOUTROTVULLER (2K)

Alabastine sneldrogende houtrotvuller (2k)

Alabastine Sneldrogende Houtrotvuller 2K is speciaal ontwikkeld voor het snel, ijzersterk en duurzaam repareren van houtrotbeschadigingen aan o.a. kozijnen, deuren, dorpels en tuinhuisjes, binnen en buiten. Het is sneldrogend (na 20 minuten overschilderbaar), heeft een uitstekende hechting, is vormvast, zakt niet uit en krimpt niet. Het is blijvend flexibel en vangt de werking van het hout op, perfect schuurbaar, spijker- en schroefbaar en overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl) of beits.

vanaf
30,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELPLAMUUR

Alabastine snelplamuur

Alabastine snelplamuur is al na 30 minuten overschilderbaar met alle gangbare verven. Het is te gebruiken voor schilderwerk op hout, metaal of polyester, ouder dan een half jaar. Het is zowel binnen als buiten te gebruiken. Dikte: max. 1 mm per laag.

vanaf
7,64
bekijk product

Bekijk product ▸

S.O.S. HOUTVULLER

Alabastine s.o.s. houtvuller

Houtvuller voor het in één keer vullen van kleine gaatjes, nerven en beschadigingen in hout. Hecht uitstekend op alle houtsoorten. Dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. Door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor verticale reparaties. Geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. Met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20°C), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20°C). Kleur: wit. Maximale laagdikte is 5 cm per laag.

vanaf
4,94
bekijk product

Bekijk product ▸

STOPVERF

Alabastine stopverf

Alabastine Stopverf is geschikt voor het aanstoppen van ruiten in glassponningen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, beton en metaal en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is na ca. 2-6 weken overschilderbaar met alkydharsverf (afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid). Het is dan nog niet volledig uitgehard, maar wel overschilderbaar. Bij het overschilderen met een acrylverf moet eerst een alkyd primer of grondverf gebruikt worden. Maximale diepte: 1 cm.

vanaf
4,04
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERSTERK VULLER (HOUT)

Alabastine supersterk vuller (hout)

alabastine supersterke houtvuller is een 2-componenten polyesterplamuur voor ijzersterke reparaties aan hout, metaal, steen en polyester. Het is binnen 15 minuten uitgehard en zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is niet geschikt voor acrylverfsystemen, krimpt niet, zakt niet uit en vult gaten tot max. 1 cm diep in een keer.

vanaf
13,40
bekijk product

Bekijk product ▸

KNEEDBAAR HOUT

Bison kneedbaar hout

Bison kneedbaar hout is een vulmiddel voor alle soorten hout. Het is geschikt voor het opvullen en glad afwerken van beschadigingen aan houtoppervlakken, zoals scheurtjes en spijkergaatjes. Het is verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, die onderling mengbaar zijn. De droogtijd is ongeveer 30 minuten.

vanaf
4,22
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL LAKPLAMUUR

Bolivia acryl lakplamuur

Bolivia Acryl Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de fijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Door meerdere lagen aan te brengen met tussenpauze van 3-4 uur ontstaat een bijzonder glad oppervlak waardoor schuren bijna overbodig wordt.

vanaf
7,05
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL PLAMUUR

Bolivia acryl plamuur

Bolivia Acrylplamuur is een sneldrogende, waterverdunbare dispersieplamuur van zeer hoge kwaliteit.

vanaf
17,67
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL PLAMUUR RAPID

Bolivia acryl plamuur rapid

Bolivia Acryl Plamuur Rapid is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het plamuren van gaten, scheurtjes en oneffenheden op gegrond houtwerk (binnen), stucwerk, beton en gegrond ijzerwerk (binnen en buiten). Het is scheuroverbruggend, ook bij grotere laagdiktes tot ca. 1000 µm natte laagdikte. Het is te schuren na 1-2 uur en over te lakken met dispersieverven, acryl- en kunstharslakken.

vanaf
12,21
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA KWASTPLAMUUR

Bolivia aqua kwastplamuur

Bolivia Aqua Kwastplamuur is een witte, goed vullende, reukloze, sneldrogende, waterverdunbare kwastplamuur voor houtwerk binnen. Het is geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten met grove porien zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. Het is tevens geschikt voor plaatsen waar geen mesplamuur kan worden aangebracht, zoals houten lijstwerk en deurkozijnen. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf
25,29
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FLEX REPARATIEPASTA

Bolivia epoxy flex reparatiepasta

Bolivia epoxy flex reparatiepasta is een oplosmiddelvrije pasta voor het repareren van kleine gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies van zowel nieuw als bestaand hout. Het is een duurzame oplossing voor houtrot in kozijnen en toepasbaar op deuren, ramen en kozijnen en daarnaast optimaal geschikt voor het verlijmen van openstaande verbindingen en het vullen van kleine noesten in het hout. Het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor het verlijmen van houtverbindingen bij o.a. meubels en zowel buiten als binnen toepasbaar. Het is schuurbaar en overschilderbaar na ca. 24 uur.

vanaf
51,35
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTSTOP

Bolivia houtrotstop

Bolivia houtrotstop is een 2-componenten houtverzegeling op basis van epoxy. Het is toepasbaar op hout als deze voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Het dringt diep in het hout en doodt alle organismen die houtrot veroorzaken. Het hardt uit tot een epoxy bescherming en is in combinatie met de Bolivia houtrotstop een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf
26,01
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTROTVULLER

Bolivia epoxy houtrotvuller

Bolivia epoxy houtrotvuller is een 2-componenten plamuur op basis van epoxy. Dit product krimpt niet, is boter fijn, werkt soepel, hecht zeer goed, is blijvend flexibel, spijker en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. Geschikt voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle houtwerken. In combinatie met de Bolivia houtrotstop is dit een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf
21,39
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 30 MINUTEN

Bolivia epoxy houtvuller 30 minuten

Bolivia houtvuller Epoxy 30 minuten is een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. Het is uitermate geschikt voor kleine reparaties van oneffenheden tot 1 cm diep, zoals schroef- en spijkergaten en kleine houtrotreparaties. Het is schuurbaar en overschilderbaar na 30 minuten bij 20°C.

vanaf
41,59
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 4 UUR

Bolivia epoxy houtvuller 4 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 4 uur is een professionele vulpasta voor hout. Het is uitermate geschikt voor reparaties van oneffenheden vanaf 1 cm diep. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam en is schuurbaar en overschilderbaar na 4 uur bij 20°C.

vanaf
62,38
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 8 UUR

Bolivia epoxy houtvuller 8 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 8 uur is een professionele vulpasta voor hout, beton, steenachtige ondergronden en metaal op basis van oplosmiddelvrije epoxyharsen. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch en is duurzaam. Schuurbaar en overschilderbaar na 8 uur bij 20° C.

vanaf
46,59
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTVULMIDDEL

Bolivia houtvulmiddel

Bolivia houtvuller is een waterverdunbaar vulmiddel van zeer hoge kwaliteit. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in hout. Het laat zich eenvoudig en glad verwerken en hardt gelijkmatig en zonder scheuren uit, wanneer afgewerkt met een waterbestendige beschermlaag, ook buiten. Het blijft ook na uitharding enigszins elastisch.

vanaf
11,21
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKPLAMUUR

Bolivia lakplamuur

Bolivia Lakplamuur is speciaal geformuleerd voor het glad maken van oppervlakken die geverfd moeten worden. Het is geschikt voor diverse soorten hout (mdf) en kan worden afgelakt met synthetische lak, acryllak en latexverf. Het is niet geschikt voor kunststof en metaal.

vanaf
9,22
bekijk product

Bekijk product ▸

RAPID PLAMUUR

Bolivia rapid plamuur

Bolivia Rapid is een unieke, snelhardende 1-component plamuur op basis van een speciale kunststofcombinatie. Het is een echte snelplamuur voor spoedeisend werk en kan al na 2 á 3 uur overgeschilderd worden met alle normale grond- en aflakken.

vanaf
25,56
bekijk product

Bekijk product ▸

SYNTHETISCHE LAKPLAMUUR

Bolivia synthetische lakplamuur

Bolivia Synthetische Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de boterfijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Het kan direct in dunne lagen worden toegepast op nieuw hout (binnen), aangeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met acryl en synthetische verf.

vanaf
7,46
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTPASTA WATERVERDUNBAAR

Clou houtpasta waterverdunbaar

Clou Houtpasta is kneedbaar hout en wordt gebruikt om beschadigingen in hout te herstellen en weg te werken. Het is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren.

vanaf
9,21
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTREPARATIEMASSA

Den braven houtreparatiemassa

Den Braven Zwaluw Houtreparatiemassa is een 2-componenten, lichtgewicht reparatiemiddel voor hout. Na uitharding kan het product worden verwerkt als hout. Het kan op veel ondergronden zoals hout, steen en metaal worden gebruikt. Het krimpt niet, is weersbestendig en bij voorkeur na 24 uur overschilderbaar met alle gangbare verven.

vanaf
13,10
bekijk product

Bekijk product ▸

REPOX FAST

Den braven repox fast

Den Braven Zwaluw Repox Fast is geschikt als er binnen 30 tot 60 minuten overschilderd dient te worden. Het is speciaal ontwikkeld voor het repareren van spijker- en schroefgaatjes, noesten, langsscheuren en andere gebreken van zowel nieuw als bestaand hout, binnen en buiten. Het is geschikt voor alle typen reparaties van minimaal 2-3 mm tot 15-20 mm en toepasbaar op deuren, ramen, trappen, (gevel)aftimmeringen en plaatmateriaal zoals spaanplaat, meubelplaat en triplex. Het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor meubels en het opnieuw monteren van scharnieren en raam- en deurbeslag.

vanaf
56,13
bekijk product

Bekijk product ▸

REPOX

Den braven repox

Den Braven Zwaluw Repox® is geschikt voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies van zowel nieuw als bestaand hout, binnen en buiten. Het is geschikt voor alle typen reparaties van minimaal 10 mm tot 20 cm en volumes tot ca. 1,5 liter inhoud. Het is toepasbaar op deuren, ramen, trappen, (gevel)aftimmeringen en plaatmateriaal zoals spaanplaat, meubelplaat en triplex. Het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor meubels en het opnieuw monteren van scharnieren en raam- en deurbeslag.

vanaf
29,63
bekijk product

Bekijk product ▸

WOODSEALER

Den braven woodsealer

Den braven zwaluw woodsealer is een vloeibare gebruiksklare coating op basis van acrylaatdispersie. Het product hardt uit door verdamping van water en vormt zo een weerbestendige en duurzame coating. Het is geschikt voor zowel kopse als vlakke kanten van hout, gebruiksklaar, overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. Het is speciaal geschikt voor het conserveren van vurenhout, meranti, merbau en gelamineerd houten plaatmateriaal (triplex, multiplex).

vanaf
18,86
bekijk product

Bekijk product ▸

PREMIUM HOUTROTVULLER

Eazyfix premium houtrotvuller

Eazyfix premium houtrotvuller is geschikt voor het blijvend repareren van kozijnen, deuren, trappen en meubels met houtrot of andere schade. Het kan ook gebruikt worden voor het vullen van scheuren, noesten en verbindingen en is geschikt voor zowel binnen als buiten. De 2 componenten bevinden zich in 1 koker. Omdat deze houtrotvuller op basis van epoxy is, blijft de reparatie na uitharding elastisch en beweegt het mee met de werking van het hout. Dit zorgt ervoor dat de reparatie goed blijft. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd eerst Eazyfix Premium Houtversterker te gebruiken. Verwerkingstemperatuur: 0–30°C. Reparatiedikte: 0–20 mm. Verwerkingstijd na menging: 20–25 minuten. Uithardtijd: 4 uur bij 20°C.

vanaf
32,99
bekijk product

Bekijk product ▸

PREMIUM HOUTVERSTERKER

Eazyfix premium houtversterker

Eazyfix Premium houtversterker is een 2-componenten houtversterker. het is geschikt voor het behandelen van hout voordat Eazyfix Premium Houtrotvuller aangebracht wordt. Hierdoor wordt het hout zo sterk mogelijk gemaakt en blijft de houtrotvuller hechten aan het hout. De houtversterker is gemakkelijk te verwerken met een kwast. Er wordt geadviseerd om de componenten te mengen in een Eazyfix Mengbeker, aangezien deze beker door de speciale binnencoating bestand is tegen de warmte die vrijkomt bij het mengen van de componenten. Verwerkingstemperatuur: 0–30°C. Inwerktijd: 25 minuten.

vanaf
8,99
bekijk product

Bekijk product ▸

PREMIUM PLAMUUR

Eazyfix premium plamuur

Eazyfix premium plamuur is een 2-componenten plamuur, geschikt voor het snel repareren van kleine beschadigingen en gebreken binnen en buiten. Deze plamuur kan ook gebruikt worden wanneer een houtreparatie niet volledig glad is. De epoxy moet in dat geval eerst geschuurd worden. Beide componenten bevinden zich in 1 koker. Voorbehandeling is niet nodig en de plamuur is goed schuurbaar. Omdat de plamuur op basis van epoxy is, beweegt de reparatie mee met de werking van het hout. Dit zorgt ervoor dat de reparatie goed blijft. Verwerkingstemperatuur: 0–30°C. Reparatiedikte: 0–6 mm. Verwerkingstijd na menging: 7–10 minuten. Uitharding: 30 minuten bij 20°C.

vanaf
39,99
bekijk product

Bekijk product ▸

PLASTOPAN SUPER N

Mathys plastopan super n

Mathys plastopan super n is een plamuur voor binnen- en buitengebruik. Het wordt gebruikt voor het egaliseren van oneffenheden in houtwerk alvorens deze te schilderen met solventgedragen verven. Theoretisch rendement: 1-5 kg per m².

vanaf
10,28
bekijk product

Bekijk product ▸

COSMOBOIS

Owatrol cosmobois

Owatrol Cosmobois grenen vult o.a. gaten en scheuren, hardt uit in 10 minuten zonder krimp en is af te werken met o.a. beits, verf en impregneerolie.

vanaf
28,45
bekijk product

Bekijk product ▸

LIANFLOOR

Owatrol lianfloor

Owatrol Lianfloor is een vulmiddel op styreen-acrylbasis voor voegen, barsten, gaten en kieren van max. 2 cm breed. Het is geschikt voor alle soorten hout, geurloos, niet verkleurend, heeft een snelle droging, is eenvoudig schuurbaar en behoudt elasticiteit in de loop van de tijd. Het wordt gemengd met het schuurstof (korrel nr. 80 tot 100) en voorkomt dat de vloerplanken door de parketvernis aan elkaar kleven. De voegen tussen de planken blijven op die manier als ‘schokdemper’ fungeren. Het is toepasbaar op zowel nieuwe als bestaande parketvloeren, plankenvloeren en trappen binnenshuis.

vanaf
25,45
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTREPARATIE W300

Polyfilla pro epoxy houtreparatie w300

Polyfilla pro epoxy houtreparatie w300 is een duurzame, makkelijk te modelleren 2-componenten epoxy voor houtreparatie binnen en buiten. Het is geschikt voor het repareren van houtrot en beschadigd hout. Het is na ca. 4 uur overschilderbaar. Maximale diepte van reparatie: 2 cm.

vanaf
44,96
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTEN SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

Polyfilla pro 2-componenten sneldrogende houtreparatie

Polyfilla pro sneldrogend epoxy houtreparatie w310 is een 2-componenten, sneldrogende epoxy voor het vullen en repareren van kleine beschadigingen in houtwerk zowel binnen als buiten. Het is na slechts 20 minuten overschilderbaar, perfect schuurbaar en blijvend flexibel. Diepe reparaties van meer dan 1 cm in lagen opbouwen.

vanaf
56,21
bekijk product

Bekijk product ▸

W100 HOUTPLAMUUR ACRYL

Polyfilla pro w100 houtplamuur acryl

Polyfilla pro W100 is een watergedragen plamuur op basis van polymeerdispersie voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden in houten ondergronden in nieuw en bestaand schilderwerk binnen. Dit product is speciaal voor gladde afwerking met watergedragen lakken.

vanaf
7,34
bekijk product

Bekijk product ▸

W110 HOUTPLAMUUR ALKYD

Polyfilla pro w110 houtplamuur alkyd

Polyfilla pro w110 is een lakplamuur op basis van alkydhars voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden in houten ondergronden en nieuw en bestaand schilderwerk buiten. Het hecht uitstekend, zorgt voor een zeer glad eindresultaat en is zeer geschikt om toe te passen op grote oppervlakken. De droogtijd is afhankelijk van o.a. de ondergrond en temperatuur en het is overschilderbaar na minimaal 12 uur.

vanaf
9,36
bekijk product

Bekijk product ▸

W130 2K POLYSTOP PLAMUUR

Polyfilla pro w130 2k polystop plamuur

Polyfilla Pro W130 2K Polystop Plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van polyester. Het is geschikt voor het plamuren van oneffenheden en beschadigingen in houten en metalen ondergronden, binnen en buiten. Het is schuur- en overschilderbaar na minimaal 40 minuten (afhankelijk van de ondergrond, laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid).

vanaf
40,46
bekijk product

Bekijk product ▸

W200 KNEEDBAAR HOUT

Polyfilla pro w200 kneedbaar hout

Polyfilla pro w200 is een gebruiksklaar houtvulmiddel voor binnen en buiten. Het is speciaal voor het kleurecht repareren van schroef- en spijkergaten en kleine beschadigingen. De kleuren zijn onderling mengbaar, het is geschikt voor alle houtsoorten en overschilderbaar met acryl- en alkydverf. Maximale laagdikte: 2 cm.

vanaf
5,27
bekijk product

Bekijk product ▸

W205

Polyfilla pro w205

POLYFILLA PRO W205 is een gebruiksklaar lichtgewicht 1-component houtvulmiddel voor binnen, en een poriënvuller voor binnen en buiten. Het is als vulmiddel zeer eenvoudig te gebruiken voor kleine scheuren en reparaties binnen (tot 1 cm) en te verwerken met een plamuurmes. Het is als poriënvuller te gebruiken om kleine houtvaten en poriën te vullen. Het voorkomt o.a. blazen in verflagen die ontstaan door het uitzettende gas wat in de houtvaten van sommige hardhoutsoorten zit. Het is als poriënvuller aan te brengen met doek of dichte spons.

vanaf
8,01
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTEN HOUTVULMIDDEL

Polyfilla pro 2-componenten houtvulmiddel

Polyfilla pro w210 is een 2-componenten houtvulmiddel op basis van gips/polymeerdispersie voor het repareren van gaten in houten ondergronden binnen. Het is perfect modelleerbaar, licht expanderend, zeer goed schuurbaar en overschilderbaar na 45 minuten.

vanaf
27,90
bekijk product

Bekijk product ▸

W335 1K HOUTSEALER

Polyfilla pro w335 1k houtsealer

Polyfilla pro W335 is een sealer op waterbasis voor het afdichten van kopshout en (on)behandelde zaagkanten van plaatmateriaal binnen en buiten. Het is geurarm, sneldrogend en voldoet aan BRL 08-01. Het is overschilderbaar na 6 uur.

vanaf
29,12
bekijk product

Bekijk product ▸

W340 2-COMPONENTEN HOUTPRIMER

Polyfilla pro w340 2-componenten houtprimer

Polyfilla pro w340 is een 2-componenten houtprimer op basis van urethaanacrylaat voor het voorbehandelen en impregneren van houtreparaties en het afdichten en sealen van kopse kanten zowel binnen als buiten. Het is te gebruiken als basis in combinatie met de W360 en de W370 houtreparatiepasta's. Het trekt diep in het hout, versterkt de hechting, voorkomt vochtindringing en is gemakkelijk doseer- en mengbaar.

vanaf
57,87
bekijk product

Bekijk product ▸

W350 2-COMPONENTEN SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

Polyfilla pro w350 2-componenten sneldrogende houtreparatie

Polyfilla pro w350 is een 2-componenten, sneldrogende houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat voor het duurzaam repareren van schroef- en spijkergaten, kleine gaten en scheuren zowel binnen als buiten. Het is tevens als plamuur te gebruiken. Bij uitgevreesde noesten en kwasten wordt geadviseerd om te primeren met de W340. Het hecht uitstekend, is perfect schuurbaar en na 30 minuten overschilderbaar.

vanaf
55,89
bekijk product

Bekijk product ▸

W360 2-COMPONENTEN HOUTREPARATIE

Polyfilla pro w360 2-componenten houtreparatie

Polyfilla pro W360 is een 2-componenten houtreparatie op basis van urethaan-acrylaat voor het duurzaam repareren van houtrot, gaten en beschadigingen zowel binnen als buiten. Het is ook geschikt voor lamineren. Het is perfect schuurbaar, hecht uitstekend en wordt geleverd in een handige 2-in-1 koker. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar.

vanaf
40,73
bekijk product

Bekijk product ▸

W370 2-COMPONENTEN HOUTREPARATIE GROTE GATEN

Polyfilla pro w370 2-componenten houtreparatie grote gaten

Polyfilla pro W370 is een 2-componenten houtreparatie op basis van urethaanacrylaat voor duurzame reparaties van grote gaten in hout, houtrot en deelvervangingen tot 5 cm, zowel binnen als buiten. Het is tevens geschikt voor lamineren, heeft een uitstekende modelleerbaarheid, standvermogen en hechting, is perfect schuurbaar en overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf
79,92
bekijk product

Bekijk product ▸

W510 STOPVERF PASTA

Polyfilla pro w510 stopverf pasta

Polyfilla pro W510 is een hybride en vochtuithardende kit op basis van ms polymeer met het uiterlijk van een stopverf, voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het afstoppen van beglazingsvoegen met een traditioneel uiterlijk en enkel en dubbel glas in oude gebouwen en monumenten. Het is toepasbaar op vrijwel alle in de bouw voorkomende ondergronden met uitzondering van PE, PP, PTFE en bitumineuze ondergronden. Het is Blijvend elastisch na uitharding, vocht- en weerbestendig, heeft een zeer goede hechting op glasen geeft geen geurhinder. Het is overschilderbaar na 1 dag.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

HOEK REPARATIE PASTA

Probastine hoek reparatie pasta

Probastine Hoek Reparatie Pasta is een beige 2-componenten pasta op epoxybasis, voor professionele houtreparatie. Na het mengen van de hars met de verharder, ontstaat een stevige reparatiepasta die vervolgens toegepast kan worden op de te repareren plek. Hecht uitstekend. De reparatieplek is na 16 uur schuurbaar en overschilderbaar. De pasta is vormvast, flexibel en scheurt of krimpt niet.

vanaf
49,14
bekijk product

Bekijk product ▸

HOEK STABILISATOR

Probastine hoek stabilisator

Probastine Hoek Stabilisator is een 2-componenten impregneer op basis van epoxyhars voor professionele houtreparatie. Het is na 1 op 1 mengen geschikt voor het aanbrengen als voorbehandelingslaag op de reparatieplek (gezond en uitgefreesd hout). Deze kan na ca. 20-30 minuten tot maximaal 6 uur afgewerkt worden met Prof 333 Hoek Reparatie Pasta. Het trekt diep in, is watervast en gemakkelijk doseerbaar.

vanaf
22,55
bekijk product

Bekijk product ▸

MASTERFILL SMARTEC 2K

Probastine masterfill smartec 2k

Probastine Masterfill Smartec 2K is een unieke, licht expanderende 2-componenten watergedragen pasta met Smartec 2K technologie waarmee alle reparaties aan hout binnen kunnen worden uitgevoerd. Het is op basis van gips en emulsie bindmiddel, geeft geen krimp of scheuring, is flexibel, heeft een stevige hechting op hout en is gemakkelijk te schuren. Het is overschilderbaar met acryl- en alkydverven, water- en oliegebaseerde beitsen en vernissen.

vanaf
15,81
bekijk product

Bekijk product ▸

NUL GRADEN EPOXY

Probastine nul graden epoxy

Probastine Nul Graden Epoxy is een licht beige 2-componenten pasta op epoxybasis voor professionele houtreparaties. Het hecht uitstekend en de reparatie is na 2 uur droog en dan als hout te bewerken en overschilderbaar. Het is vormvast en flexibel en scheurt of krimpt niet.

vanaf
29,99
bekijk product

Bekijk product ▸

RENOVATIEPASTA

Probastine renovatiepasta

Probastine Renovatiepasta is uitermate geschikt voor het repareren van beschadigd hout van ramen, deuren, meubels, trappen, etc. ook toepasbaar op spaanplaat, meubelplaat en triplex. ideaal voor het vullen van kleine gaten, kieren, naden en open houtverbindingen, het modelleren van beschadigde houtprofielen en het uitvlakken van kleine oneffenheden. zeer geschikt als basis voor het (opnieuw) monteren van scharnieren, accessoires, etc. of het bevestigen van hout op hout, metaal, steen, etc. renovatiepasta is binnen en buiten toepasbaar. de reparatie is al na 20 minuten droog en dan als hout te bewerken en overschilderbaar. de pasta is vormvast, flexibel en scheurt of krimpt niet.

vanaf
50,95
bekijk product

Bekijk product ▸

2K HOUTREPARATIE

Progold 2k houtreparatie

Progold 2k houtreparatie is een duurzame, elastische, gemodificeerde polyester reparatiecompound, speciaal ontwikkeld voor het repareren van houtwerk binnen en buiten. Het is uitstekend verwerkbaar, schuurbaar en schilderbaar na ca. 1 á 2 uur.

vanaf
35,87
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYPASTA 2 IN 1

Progold epoxypasta 2 in 1

Progold epoxypasta 2 in 1 is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy reparatiemassa. De pasta is goed overschilderbaar en speciaal ontwikkeld voor het herstellen van aangetast hout en het afdichten van openstaande houtverbindingen, scheuren en gaten.

vanaf
36,18
bekijk product

Bekijk product ▸

Epoxypasta 2 in 1 QD

Progold epoxypasta 2 in 1 qd

PROGOLD EPOXYPASTA QD 2 IN 1 is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy reparatiemassa, geschikt voor o.a. het herstellen van aangetast hout. Het is schuur- en overschilderbaar na 4 uur bij 20 graden en 65% RV.

vanaf
45,50
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTIMPREGNEERSET

Progold houtimpregneerset

Progold houtimpregneerset is een oplosmiddelvrij 2-componenten product op basis van epoxy. Het is geschikt als hechtlaag tussen hout en Progold Epoxypasta of Progold Quickrepair.

vanaf
22,96
bekijk product

Bekijk product ▸

DRY FIX 1

Repair care dry fix 1

Repair care DRY FIX 1 is een primer die zorgt voor optimale aanhechting van de reparatiepasta DRY FLEX 1 aan de ondergrond. Het is gemakkelijk te verwerken met de kwast en eenvoudig en schoon te doseren en af te sluiten. Het is zowel binnen als buiten te gebruiken. Rendement: ca. 250 gram per m².

vanaf
40,96
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Fix 16

Repair care dry fix 16

Repair care DRY FIX 16 zorgt voor een optimale aanhechting van de reparatiepasta DRY FLEX 16. Het is uitstekend te verwerken met de kwast, heeft een lage viscositeit en is makkelijk en schoon te doseren en af te sluiten.

vanaf
65,90
bekijk product

Bekijk product ▸

DRY FIX 4

Repair care dry fix 4

Repair care DRY FIX 4 is een 2-componenten elastische voorstrijk/voorbehandelingsproduct voor DRY FLEX 4 toepassing. Het is een snelle oplossing tegen houtrot en door de snelle droging is het nog dezelfde dag overschilderbaar.

vanaf
35,61
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Fix Uni

Repair care dry fix uni

Repair care dry fix uni is een elastische voorstrijk voor alle soorten Dry Flex. Het zorgt voor een optimale hechting van alle soorten Dry Flex aan de ondergrond, buiten. Het is tot 24 uur na aanbrengen af te werken met de kwast.

vanaf
86,45
bekijk product

Bekijk product ▸

DRY FLEX 1 (2-IN-1)

Repair care dry flex 1 (2-in-1)

Repair care dry flex 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in één koker voor zeer snelle houtreparaties en lamineren. Het is makkelijk doseerbaar met een standaard kitpistool en ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen. Uniek is de makkelijke verwerkbaarheid in combinatie met de zeer korte droogtijd. Het is geschikt voor het permanent repareren van beschadigd en rot hout van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels, het snel repareren van inbraakschades, het verlijmen en vullen van scheuren, voegen en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf
55,90
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex 1

Repair care dry flex 1

Repair care DRY FLEX 1 is een reparatiepasta voor zeer snelle houtreparaties en lamineren, binnen en buiten. Het is na 1 uur overschilderbaar.

vanaf
84,21
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex 16

Repair care dry flex 16

Repair care DRY FLEX 16 is een reparatiepasta voor alle kleine tot grote soorten houtreparaties en projecten zonder tijdsdruk (het is na 16 uur schuur- en overschilderbaar). Het is geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen. Het is in één keer glad en strak af te werken, gemakkelijk schuurbaar en geschikt voor binnen en buiten.

vanaf
64,51
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex 4 (2-in-1)

Repair care dry flex 4 (2-in-1)

Repair care DRY FLEX 4 2IN1 is een reparatiepasta met beide componenten in een koker, welke in elk enkelvoudig kitpistool past. Dit vulmiddel gedraagt zich als hout waardoor het op dezelfde manier te bewerken en schilderen is, en beweegt met het hout mee. Het is geschikt voor kleine en middelgrote houtreparaties binnen en buiten en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Het is ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen waarbij de tijdsfactor van groot belang is. Uniek is de prettige verwerkbaarheid in combinatie met de korte droogtijd. Het is in alle seizoenen te gebruiken.

vanaf
42,73
bekijk product

Bekijk product ▸

DRY FLEX 4

Repair care dry flex 4

Repair care DRY FLEX 4 is een 2-componenten reparatiepasta op basis van epoxy voor permanente, kleine (5 mm) tot middelgrote (20 mm) houtreparaties, binnen en buiten. Het is gemakkelijk en prettig te verwerken en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Verwerkingstemeratuur: 0-35 graden celcius. Bij een juiste vermenging wordt hetegaal geel van kleur.

vanaf
72,87
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex Cool (Winterkwaliteit)

Repair care dry flex cool (winterkwaliteit)

Repair care dry flex cool is een topkwaliteit houtreparatiepasta voor temperaturen onder 15ºC. Het heeft een extra lange potlife van 1 uur en is tot 24 uur na aanbrengen af te werken. Het is gemakkelijk te verwerken met de kwast en schuurbaar en overschilderbaar na ca. 15 uur met watergedragen (acrylaat), alkydhars- of high solid verf. Kaal hout dient eerst te worden behandeld met dry flex uni. Gebruiksaanwijzing: de benodigde hoeveelheid op een mengplateau doseren en mengen tot de blauwe kleur van Component A is verdwenen. Verwerkingstemperatuur: 0-15°C.

vanaf
72,87
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex IN

Repair care dry flex in

Repair care DRY FLEX IN 2IN1 is een reparatiepasta die zorgt voor repareren van beschadigd hout binnen. het is krimp- en oplosmiddelvrij.

vanaf
34,60
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex Super Finish SF (2-in-1)

Repair care dry flex super finish sf (2-in-1)

Repair care DRY FLEX SF 2IN1 is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. Het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.

vanaf
52,94
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Seal MP

Repair care dry seal mp

Repair care DRY SEAL MP is geschikt voor het plamuren en repareren van kleine gebreken in hout, binnen en buiten. Het is oplosmiddelvrij, overschilderbaar en uv-bestendig.

vanaf
23,13
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Shield SK

Repair care dry shield sk

Repair care DRY SHIELD SK is een uniek 2-in-1 product voor het afdichten van onbeschermd hout. Het voorkomt haarscheuren en is na 6 uur overschilderbaar. Het is goed schuurbaar, heeft een optimale hechting en is geschikt voor binnen en buiten.

vanaf
55,35
bekijk product

Bekijk product ▸

WOODFILLER QUICK

Rubio monocoat woodfiller quick

Rubio Monocoat Woodfiller Quick is geschikt om kieren, gaatjes en kleine beschadigingen in houtwerk binnen te vullen. Het heeft een snelle uitharding, is milieuvriendelijk en zeer goed schuurbaar na ongeveer 2 uur. Het is tevens uitstekend over te kleuren met alle kleuren uit het Rubio Monocoat kleurenpalet.

vanaf
30,00
bekijk product

Bekijk product ▸

FLEXIDUR FIX

Sigma flexidur fix

Sigma flexidur fix is een witte 2-componenten houtimpregneer voor de voorbehandeling van houtconstructies. Het bewerkstelligt een goede hechting tussen hout en de Sigma Flexidur reparatiemiddelen. Het is toepasbaar bij temperaturen tussen 0°C en 30°C.

vanaf
50,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FLEXIDUR REPAIR 1

Sigma flexidur repair 1

Sigma flexidur repair 1 is een duurzame, sneldrogende, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor kleine reparaties. Het is sneldrogend (ca. na 1 uur overschilderbaar), heeft een uitstekend standvermogen, is blijvend elastisch, soepel verwerkbaar en uitstekend moduleerbaar.

vanaf
61,56
bekijk product

Bekijk product ▸

Flexidur Repair 16 2K

Sigma flexidur repair 16 2k

Sigma flexidur repair 16 is een 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor het herstellen van aangetast hout, noesten en harsgangen en het afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies, zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar.

vanaf
48,22
bekijk product

Bekijk product ▸

Flexidur WK (Flexidur Repair 4)

Sigma flexidur wk (flexidur repair 4)

Sigma flexidur repair 4 is een 2-componenten epoxy reparatiemiddel voor in de winter, toe te passen tussen de 0 en 15 graden. Het is te gebruiken voor effectieve en duurzame houtreparatie en bijzonder geschikt voor pastareparatie, lamineren en deelkozijnrenovatie.

vanaf
54,45
bekijk product

Bekijk product ▸

Flexidur WoodSeal

Sigma flexidur woodseal

Sigma flexidur woodseal is een oplosmiddelvrij, 2-componenten, blijvend elastisch lijm- en afdichtingsmiddel op basis van epoxy. Het heeft een Zeer hoge lijmkracht en is geschikt voor het volledig afdichten van kopse kanten, randafdichtingen en onbeschermd hout. Het is ook in te zetten voor het herstellen van hout met oppervlakkige gebreken, zoals scheurvorming en openstaande vingerlassen (vliessysteem). Het kan worden toegepast bij temperaturen van 10°C tot 30°C.

vanaf
51,57
bekijk product

Bekijk product ▸

STOPVERF

Toupret stopverf

Toupret stopverf op lijnoliebasis is geschikt voor het plaatsen van glas, kleeft niet aan de handen en blijft flexibel, zelfs na het drogen. Het is geschikt voor toepassing op in de grondverf gezet houtwerk, zowel buiten als binnen, en is tevens geschikt om barstjes in hout op te vullen. Het kan vervolgens worden afgewerkt met beits, vernis of lak. Het is gemakkelijk glad te strijken en barst niet. Het is niet geschikt voor dubbelglas.

vanaf
17,97
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTREPARATIE EP FLEX

Wijzonol houtreparatie ep flex

Wijzonol Houtreparatie EP Flex is een oplosmiddelvrije 2-componenten houtreparatiemassa voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt voor het dichten van o.a. scheuren en naden en het duurzaam repareren van houten constructies, daar waar aangetast hout verwijderd is. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur.

vanaf
62,64
bekijk product

Bekijk product ▸

EXTRA ALLESVULLER HOUT

Alabastine extra allesvuller hout

Alabastine Extra Alles Vuller Hout vult zowel grove nerven als kleine en grote gaten, zorgt voor een spiegelglad resultaat en is schroef- en spijkervast. Door de lichtgewichtformule is dit vulmiddel ook ideaal voor verticale reparaties. Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal of kunststof en zowel binnen als buiten toepasbaar. Maximale laagdikte: 10 cm per laag.

vanaf
15,74
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTKIT FLEXIBEL

Alabastine houtkit flexibel

Alabastine Houtkit Flexibel vult kieren en naden van kozijnen, deuren, trappen, plinten en overige verbindingen. Het is blijvend flexibel, ideaal voor werkende ondergronden en UV- en weerbestendig. Het is overschilderbaar na 24 uur en volledig uitgehard na ca. 10 dagen. Verbruik: ongeveer 10 meter voeg van 5x5 mm per verpakking.

vanaf
5,85
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTPLAMUUR UNIVERSEEL

Alabastine houtplamuur universeel

Alabastine houtplamuur universeel is geschikt voor het milieuvriendelijk en glad afwerken van nerven, krasjes en kleine beschadigingen in het hout. Het is geschikt voor zowel geschilderd als ongeschilderd hout, is zeer makkelijk te verwerken en snel overschilderbaar met elke verf (droogtijd is ca. 1 uur). Het is zowel binnen als buiten te gebruiken. Dikte: max. 1 mm per laag.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTREPARATIE

Alabastine houtreparatie

Alabastine Houtreparatie is een 2-componenten product om beschadigd hout duurzaam te repareren. Scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels kunnen hiermee ijzersterk gerepareerd worden. Dit product heeft alle eigenschappen van hout en krimpt niet. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf
12,74
bekijk product

Bekijk product ▸

REPARATIEPLAATJES

Alabastine reparatieplaatjes

Alabastine Reparatieplaatjes maken het repareren van grotere beschadigingen eenvoudiger. De plaatjes kunnen als mal gebruikt worden bij het repareren van hoeken in deuren en kozijnen. Hierdoor is het heel eenvoudig om een strakke hoek te maken. De set bestaat uit 5 plaatjes van verschillende maten. Daarom is er altijd een maat die goed past bij de klus. Ze zijn te gebruiken met Alabastine Houtrotvuller, Alabastine Houtrotvuller Professioneel en Alabastine Houtreparatie.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTVULLER REPARATIESET

Alabastine houtrotvuller reparatieset

Alabastine houtrot reparatieset is een complete set voor houtrotreparatie en biedt alles wat nodig is voor een perfect resultaat. Dit pakket bestaat uit Alabastine Impregneer, Alabastine Houtrotvuller 500 gram, Speciale reparatiespatel, Mengplateau en een gebruiksaanwijzing. Het is een professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout. Het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Verwerkingstijd: 20 minuten. Droogtijd: 6 uur.

vanaf
35,54
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROT IMPREGNEER

Alabastine houtrot impregneer

Alabastine Houtrotimpregneer maakt zacht en verrot hout, binnen en buiten, weer hard. Het voorkomt verdere aantasting van het houten krimpt niet. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf
14,75
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTIMPREGNEER PROFESSIONEEL

Alabastine houtrotimpregneer professioneel

Alabastine houtrotimpregneer professioneel zorgt voor een perfecte voorbehandeling voordat een beschadiging gevuld kan worden met Alabastine Houtrotvuller Professioneel. Het impregneert en versterkt het door houtrot aangetaste hout. Hierdoor wordt de ondergrond steviger om een reparatie op aan te brengen. Deze stevige ondergrond zorgt er ook voor dat het vulmiddel beter zal hechten aan het hout. Hierdoor wordt de reparatie nog duurzamer. Na het aanbrengen kan na 30 minuten al gestart worden met het vullen van de beschadiging. Het is alleen te gebruiken in combinatie met Houtrotvuller Professioneel.

vanaf
19,76
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTVULLER

Alabastine houtrotvuller

Alabastine Houtrotvuller levert gegarandeerd professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout, binnen en buiten. Het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf
24,74
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTVULLER PROFESSIONEEL

Alabastine houtrotvuller professioneel

Alabastine Houtrotvuller Professioneel is geschikt voor reparatie van beschadigingen door houtrot op bijvoorbeeld kozijnen, deuren, dorpels of tuinhuis, binnen en buiten. Door de flexibele eigenschappen vormt dit product zich gemakkelijk naar de juiste vorm en het zakt niet uit, zelfs niet bij grote reparaties. Het is ook geschikt voor toepassing bij lage temperaturen en uitstekend schuurbaar. Het is te overschilderen met alle soorten verf (alkyd en acryl) en beits.

vanaf
29,66
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUT VULLER

Alabastine hout vuller

Alabastine Houtvuller is perfect voor alle houtsoorten, binnen en buiten. Deze vuller is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. Droogtijd: ca. 3 uur.

vanaf
10,52
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTVULLER KOKER

Alabastine houtvuller koker

Alabastine Houtvuller is geschikt voor het moeiteloos vullen van scheuren en naden tot 1 cm in alle houtsoorten binnen en buiten. Het is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf na ca. 3 uur.

vanaf
13,13
bekijk product

Bekijk product ▸

KNEEDBAAR HOUT

Alabastine kneedbaar hout

Alabastine Kneedbaar Hout repareert kleine scheurtjes en gaatjes in hout. Zoals de naam al aangeeft, is het een kneedbare vulling voor hout. Het is zowel binnen als buiten toe te passen en er zitten geen oplosmiddelen in. Het is bovendien verkrijgbaar in 6 houtkleuren en wit die onderling mengbaar zijn. Hierdoor kan ook zelf een kleur gecreëerd worden. Dikte: max. 1 cm per laag.

vanaf
3,77
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKPLAMUUR

Alabastine lakplamuur

Alabastine lakplamuur is perfect geschikt voor het repareren van lakbeschadigingen en kleine krasjes. Het is speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout, zowel binnen als buiten. Het is na ongeveer 14 uur droogtijd overschilderbaar met alle gangbare verven. Dikte: max. 1 mm per laag.

vanaf
6,83
bekijk product

Bekijk product ▸

LAMINAATVULLER

Alabastine laminaatvuller

Alabastine Laminaatvuller repareert gaatjes en krasjes in laminaat zo onzichtbaar en kleurecht mogelijk. De 6 kleuren zijn ook onderling mengbaar waardoor altijd de perfecte kleur gemaakt kan worden. Dikte: max. 1 mm per laag. Droogtijd: ca. 24 uur.

vanaf
5,39
bekijk product

Bekijk product ▸

MDF VULLER

Alabastine mdf vuller

Alabastine mdf vuller is speciaal ontwikkeld voor mdf en is het enige vulmiddel dat na aflakken onzichtbaar is. Spiegelglad eindresultaat. Al na 2 uur overschilderbaar.

vanaf
10,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

Alabastine sneldrogende houtreparatie

Alabastine Sneldrogende Houtreparatie is een oplosmiddelvrij middel voor het snel repareren van beschadigd en verrot hout. Het is in 30 minuten droog, minder schadelijk voor het milieu en krimpt niet. Dikte: max. 3 cm per laag. Verwerkingstijd: 20 minuten. Droogtijd: 2 uur.

vanaf
27,62
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELDROGENDE HOUTROTVULLER (2K)

Alabastine sneldrogende houtrotvuller (2k)

Alabastine Sneldrogende Houtrotvuller 2K is speciaal ontwikkeld voor het snel, ijzersterk en duurzaam repareren van houtrotbeschadigingen aan o.a. kozijnen, deuren, dorpels en tuinhuisjes, binnen en buiten. Het is sneldrogend (na 20 minuten overschilderbaar), heeft een uitstekende hechting, is vormvast, zakt niet uit en krimpt niet. Het is blijvend flexibel en vangt de werking van het hout op, perfect schuurbaar, spijker- en schroefbaar en overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl) of beits.

vanaf
30,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELPLAMUUR

Alabastine snelplamuur

Alabastine snelplamuur is al na 30 minuten overschilderbaar met alle gangbare verven. Het is te gebruiken voor schilderwerk op hout, metaal of polyester, ouder dan een half jaar. Het is zowel binnen als buiten te gebruiken. Dikte: max. 1 mm per laag.

vanaf
7,64
bekijk product

Bekijk product ▸

S.O.S. HOUTVULLER

Alabastine s.o.s. houtvuller

Houtvuller voor het in één keer vullen van kleine gaatjes, nerven en beschadigingen in hout. Hecht uitstekend op alle houtsoorten. Dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. Door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor verticale reparaties. Geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. Met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20°C), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20°C). Kleur: wit. Maximale laagdikte is 5 cm per laag.

vanaf
4,94
bekijk product

Bekijk product ▸

STOPVERF

Alabastine stopverf

Alabastine Stopverf is geschikt voor het aanstoppen van ruiten in glassponningen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, beton en metaal en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is na ca. 2-6 weken overschilderbaar met alkydharsverf (afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid). Het is dan nog niet volledig uitgehard, maar wel overschilderbaar. Bij het overschilderen met een acrylverf moet eerst een alkyd primer of grondverf gebruikt worden. Maximale diepte: 1 cm.

vanaf
4,04
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERSTERK VULLER (HOUT)

Alabastine supersterk vuller (hout)

alabastine supersterke houtvuller is een 2-componenten polyesterplamuur voor ijzersterke reparaties aan hout, metaal, steen en polyester. Het is binnen 15 minuten uitgehard en zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is niet geschikt voor acrylverfsystemen, krimpt niet, zakt niet uit en vult gaten tot max. 1 cm diep in een keer.

vanaf
13,40
bekijk product

Bekijk product ▸

KNEEDBAAR HOUT

Bison kneedbaar hout

Bison kneedbaar hout is een vulmiddel voor alle soorten hout. Het is geschikt voor het opvullen en glad afwerken van beschadigingen aan houtoppervlakken, zoals scheurtjes en spijkergaatjes. Het is verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, die onderling mengbaar zijn. De droogtijd is ongeveer 30 minuten.

vanaf
4,22
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL LAKPLAMUUR

Bolivia acryl lakplamuur

Bolivia Acryl Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de fijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Door meerdere lagen aan te brengen met tussenpauze van 3-4 uur ontstaat een bijzonder glad oppervlak waardoor schuren bijna overbodig wordt.

vanaf
7,05
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL PLAMUUR

Bolivia acryl plamuur

Bolivia Acrylplamuur is een sneldrogende, waterverdunbare dispersieplamuur van zeer hoge kwaliteit.

vanaf
17,67
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL PLAMUUR RAPID

Bolivia acryl plamuur rapid

Bolivia Acryl Plamuur Rapid is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het plamuren van gaten, scheurtjes en oneffenheden op gegrond houtwerk (binnen), stucwerk, beton en gegrond ijzerwerk (binnen en buiten). Het is scheuroverbruggend, ook bij grotere laagdiktes tot ca. 1000 µm natte laagdikte. Het is te schuren na 1-2 uur en over te lakken met dispersieverven, acryl- en kunstharslakken.

vanaf
12,21
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA KWASTPLAMUUR

Bolivia aqua kwastplamuur

Bolivia Aqua Kwastplamuur is een witte, goed vullende, reukloze, sneldrogende, waterverdunbare kwastplamuur voor houtwerk binnen. Het is geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten met grove porien zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. Het is tevens geschikt voor plaatsen waar geen mesplamuur kan worden aangebracht, zoals houten lijstwerk en deurkozijnen. Verbruik: ca. 5 m² per liter.

vanaf
25,29
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FLEX REPARATIEPASTA

Bolivia epoxy flex reparatiepasta

Bolivia epoxy flex reparatiepasta is een oplosmiddelvrije pasta voor het repareren van kleine gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies van zowel nieuw als bestaand hout. Het is een duurzame oplossing voor houtrot in kozijnen en toepasbaar op deuren, ramen en kozijnen en daarnaast optimaal geschikt voor het verlijmen van openstaande verbindingen en het vullen van kleine noesten in het hout. Het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor het verlijmen van houtverbindingen bij o.a. meubels en zowel buiten als binnen toepasbaar. Het is schuurbaar en overschilderbaar na ca. 24 uur.

vanaf
51,35
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTROTSTOP

Bolivia houtrotstop

Bolivia houtrotstop is een 2-componenten houtverzegeling op basis van epoxy. Het is toepasbaar op hout als deze voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Het dringt diep in het hout en doodt alle organismen die houtrot veroorzaken. Het hardt uit tot een epoxy bescherming en is in combinatie met de Bolivia houtrotstop een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf
26,01
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTROTVULLER

Bolivia epoxy houtrotvuller

Bolivia epoxy houtrotvuller is een 2-componenten plamuur op basis van epoxy. Dit product krimpt niet, is boter fijn, werkt soepel, hecht zeer goed, is blijvend flexibel, spijker en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. Geschikt voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle houtwerken. In combinatie met de Bolivia houtrotstop is dit een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf
21,39
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 30 MINUTEN

Bolivia epoxy houtvuller 30 minuten

Bolivia houtvuller Epoxy 30 minuten is een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. Het is uitermate geschikt voor kleine reparaties van oneffenheden tot 1 cm diep, zoals schroef- en spijkergaten en kleine houtrotreparaties. Het is schuurbaar en overschilderbaar na 30 minuten bij 20°C.

vanaf
41,59
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 4 UUR

Bolivia epoxy houtvuller 4 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 4 uur is een professionele vulpasta voor hout. Het is uitermate geschikt voor reparaties van oneffenheden vanaf 1 cm diep. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam en is schuurbaar en overschilderbaar na 4 uur bij 20°C.

vanaf
62,38
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTVULLER 8 UUR

Bolivia epoxy houtvuller 8 uur

Bolivia houtvuller epoxy 2k 8 uur is een professionele vulpasta voor hout, beton, steenachtige ondergronden en metaal op basis van oplosmiddelvrije epoxyharsen. De vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. Het blijft elastisch en is duurzaam. Schuurbaar en overschilderbaar na 8 uur bij 20° C.

vanaf
46,59
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTVULMIDDEL

Bolivia houtvulmiddel

Bolivia houtvuller is een waterverdunbaar vulmiddel van zeer hoge kwaliteit. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in hout. Het laat zich eenvoudig en glad verwerken en hardt gelijkmatig en zonder scheuren uit, wanneer afgewerkt met een waterbestendige beschermlaag, ook buiten. Het blijft ook na uitharding enigszins elastisch.

vanaf
11,21
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKPLAMUUR

Bolivia lakplamuur

Bolivia Lakplamuur is speciaal geformuleerd voor het glad maken van oppervlakken die geverfd moeten worden. Het is geschikt voor diverse soorten hout (mdf) en kan worden afgelakt met synthetische lak, acryllak en latexverf. Het is niet geschikt voor kunststof en metaal.

vanaf
9,22
bekijk product

Bekijk product ▸

RAPID PLAMUUR

Bolivia rapid plamuur

Bolivia Rapid is een unieke, snelhardende 1-component plamuur op basis van een speciale kunststofcombinatie. Het is een echte snelplamuur voor spoedeisend werk en kan al na 2 á 3 uur overgeschilderd worden met alle normale grond- en aflakken.

vanaf
25,56
bekijk product

Bekijk product ▸

SYNTHETISCHE LAKPLAMUUR

Bolivia synthetische lakplamuur

Bolivia Synthetische Lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de boterfijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Het kan direct in dunne lagen worden toegepast op nieuw hout (binnen), aangeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met acryl en synthetische verf.

vanaf
7,46
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTPASTA WATERVERDUNBAAR

Clou houtpasta waterverdunbaar

Clou Houtpasta is kneedbaar hout en wordt gebruikt om beschadigingen in hout te herstellen en weg te werken. Het is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren.

vanaf
9,21
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTREPARATIEMASSA

Den braven houtreparatiemassa

Den Braven Zwaluw Houtreparatiemassa is een 2-componenten, lichtgewicht reparatiemiddel voor hout. Na uitharding kan het product worden verwerkt als hout. Het kan op veel ondergronden zoals hout, steen en metaal worden gebruikt. Het krimpt niet, is weersbestendig en bij voorkeur na 24 uur overschilderbaar met alle gangbare verven.

vanaf
13,10
bekijk product

Bekijk product ▸

REPOX FAST

Den braven repox fast

Den Braven Zwaluw Repox Fast is geschikt als er binnen 30 tot 60 minuten overschilderd dient te worden. Het is speciaal ontwikkeld voor het repareren van spijker- en schroefgaatjes, noesten, langsscheuren en andere gebreken van zowel nieuw als bestaand hout, binnen en buiten. Het is geschikt voor alle typen reparaties van minimaal 2-3 mm tot 15-20 mm en toepasbaar op deuren, ramen, trappen, (gevel)aftimmeringen en plaatmateriaal zoals spaanplaat, meubelplaat en triplex. Het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor meubels en het opnieuw monteren van scharnieren en raam- en deurbeslag.

vanaf
56,13
bekijk product

Bekijk product ▸

REPOX

Den braven repox

Den Braven Zwaluw Repox® is geschikt voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies van zowel nieuw als bestaand hout, binnen en buiten. Het is geschikt voor alle typen reparaties van minimaal 10 mm tot 20 cm en volumes tot ca. 1,5 liter inhoud. Het is toepasbaar op deuren, ramen, trappen, (gevel)aftimmeringen en plaatmateriaal zoals spaanplaat, meubelplaat en triplex. Het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor meubels en het opnieuw monteren van scharnieren en raam- en deurbeslag.

vanaf
29,63
bekijk product

Bekijk product ▸

WOODSEALER

Den braven woodsealer

Den braven zwaluw woodsealer is een vloeibare gebruiksklare coating op basis van acrylaatdispersie. Het product hardt uit door verdamping van water en vormt zo een weerbestendige en duurzame coating. Het is geschikt voor zowel kopse als vlakke kanten van hout, gebruiksklaar, overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. Het is speciaal geschikt voor het conserveren van vurenhout, meranti, merbau en gelamineerd houten plaatmateriaal (triplex, multiplex).

vanaf
18,86
bekijk product

Bekijk product ▸

PREMIUM HOUTROTVULLER

Eazyfix premium houtrotvuller

Eazyfix premium houtrotvuller is geschikt voor het blijvend repareren van kozijnen, deuren, trappen en meubels met houtrot of andere schade. Het kan ook gebruikt worden voor het vullen van scheuren, noesten en verbindingen en is geschikt voor zowel binnen als buiten. De 2 componenten bevinden zich in 1 koker. Omdat deze houtrotvuller op basis van epoxy is, blijft de reparatie na uitharding elastisch en beweegt het mee met de werking van het hout. Dit zorgt ervoor dat de reparatie goed blijft. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd eerst Eazyfix Premium Houtversterker te gebruiken. Verwerkingstemperatuur: 0–30°C. Reparatiedikte: 0–20 mm. Verwerkingstijd na menging: 20–25 minuten. Uithardtijd: 4 uur bij 20°C.

vanaf
32,99
bekijk product

Bekijk product ▸

PREMIUM HOUTVERSTERKER

Eazyfix premium houtversterker

Eazyfix Premium houtversterker is een 2-componenten houtversterker. het is geschikt voor het behandelen van hout voordat Eazyfix Premium Houtrotvuller aangebracht wordt. Hierdoor wordt het hout zo sterk mogelijk gemaakt en blijft de houtrotvuller hechten aan het hout. De houtversterker is gemakkelijk te verwerken met een kwast. Er wordt geadviseerd om de componenten te mengen in een Eazyfix Mengbeker, aangezien deze beker door de speciale binnencoating bestand is tegen de warmte die vrijkomt bij het mengen van de componenten. Verwerkingstemperatuur: 0–30°C. Inwerktijd: 25 minuten.

vanaf
8,99
bekijk product

Bekijk product ▸

PREMIUM PLAMUUR

Eazyfix premium plamuur

Eazyfix premium plamuur is een 2-componenten plamuur, geschikt voor het snel repareren van kleine beschadigingen en gebreken binnen en buiten. Deze plamuur kan ook gebruikt worden wanneer een houtreparatie niet volledig glad is. De epoxy moet in dat geval eerst geschuurd worden. Beide componenten bevinden zich in 1 koker. Voorbehandeling is niet nodig en de plamuur is goed schuurbaar. Omdat de plamuur op basis van epoxy is, beweegt de reparatie mee met de werking van het hout. Dit zorgt ervoor dat de reparatie goed blijft. Verwerkingstemperatuur: 0–30°C. Reparatiedikte: 0–6 mm. Verwerkingstijd na menging: 7–10 minuten. Uitharding: 30 minuten bij 20°C.

vanaf
39,99
bekijk product

Bekijk product ▸

PLASTOPAN SUPER N

Mathys plastopan super n

Mathys plastopan super n is een plamuur voor binnen- en buitengebruik. Het wordt gebruikt voor het egaliseren van oneffenheden in houtwerk alvorens deze te schilderen met solventgedragen verven. Theoretisch rendement: 1-5 kg per m².

vanaf
10,28
bekijk product

Bekijk product ▸

COSMOBOIS

Owatrol cosmobois

Owatrol Cosmobois grenen vult o.a. gaten en scheuren, hardt uit in 10 minuten zonder krimp en is af te werken met o.a. beits, verf en impregneerolie.

vanaf
28,45
bekijk product

Bekijk product ▸

LIANFLOOR

Owatrol lianfloor

Owatrol Lianfloor is een vulmiddel op styreen-acrylbasis voor voegen, barsten, gaten en kieren van max. 2 cm breed. Het is geschikt voor alle soorten hout, geurloos, niet verkleurend, heeft een snelle droging, is eenvoudig schuurbaar en behoudt elasticiteit in de loop van de tijd. Het wordt gemengd met het schuurstof (korrel nr. 80 tot 100) en voorkomt dat de vloerplanken door de parketvernis aan elkaar kleven. De voegen tussen de planken blijven op die manier als ‘schokdemper’ fungeren. Het is toepasbaar op zowel nieuwe als bestaande parketvloeren, plankenvloeren en trappen binnenshuis.

vanaf
25,45
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY HOUTREPARATIE W300

Polyfilla pro epoxy houtreparatie w300

Polyfilla pro epoxy houtreparatie w300 is een duurzame, makkelijk te modelleren 2-componenten epoxy voor houtreparatie binnen en buiten. Het is geschikt voor het repareren van houtrot en beschadigd hout. Het is na ca. 4 uur overschilderbaar. Maximale diepte van reparatie: 2 cm.

vanaf
44,96
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTEN SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

Polyfilla pro 2-componenten sneldrogende houtreparatie

Polyfilla pro sneldrogend epoxy houtreparatie w310 is een 2-componenten, sneldrogende epoxy voor het vullen en repareren van kleine beschadigingen in houtwerk zowel binnen als buiten. Het is na slechts 20 minuten overschilderbaar, perfect schuurbaar en blijvend flexibel. Diepe reparaties van meer dan 1 cm in lagen opbouwen.

vanaf
56,21
bekijk product

Bekijk product ▸

W100 HOUTPLAMUUR ACRYL

Polyfilla pro w100 houtplamuur acryl

Polyfilla pro W100 is een watergedragen plamuur op basis van polymeerdispersie voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden in houten ondergronden in nieuw en bestaand schilderwerk binnen. Dit product is speciaal voor gladde afwerking met watergedragen lakken.

vanaf
7,34
bekijk product

Bekijk product ▸

W110 HOUTPLAMUUR ALKYD

Polyfilla pro w110 houtplamuur alkyd

Polyfilla pro w110 is een lakplamuur op basis van alkydhars voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden in houten ondergronden en nieuw en bestaand schilderwerk buiten. Het hecht uitstekend, zorgt voor een zeer glad eindresultaat en is zeer geschikt om toe te passen op grote oppervlakken. De droogtijd is afhankelijk van o.a. de ondergrond en temperatuur en het is overschilderbaar na minimaal 12 uur.

vanaf
9,36
bekijk product

Bekijk product ▸

W130 2K POLYSTOP PLAMUUR

Polyfilla pro w130 2k polystop plamuur

Polyfilla Pro W130 2K Polystop Plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van polyester. Het is geschikt voor het plamuren van oneffenheden en beschadigingen in houten en metalen ondergronden, binnen en buiten. Het is schuur- en overschilderbaar na minimaal 40 minuten (afhankelijk van de ondergrond, laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid).

vanaf
40,46
bekijk product

Bekijk product ▸

W200 KNEEDBAAR HOUT

Polyfilla pro w200 kneedbaar hout

Polyfilla pro w200 is een gebruiksklaar houtvulmiddel voor binnen en buiten. Het is speciaal voor het kleurecht repareren van schroef- en spijkergaten en kleine beschadigingen. De kleuren zijn onderling mengbaar, het is geschikt voor alle houtsoorten en overschilderbaar met acryl- en alkydverf. Maximale laagdikte: 2 cm.

vanaf
5,27
bekijk product

Bekijk product ▸

W205

Polyfilla pro w205

POLYFILLA PRO W205 is een gebruiksklaar lichtgewicht 1-component houtvulmiddel voor binnen, en een poriënvuller voor binnen en buiten. Het is als vulmiddel zeer eenvoudig te gebruiken voor kleine scheuren en reparaties binnen (tot 1 cm) en te verwerken met een plamuurmes. Het is als poriënvuller te gebruiken om kleine houtvaten en poriën te vullen. Het voorkomt o.a. blazen in verflagen die ontstaan door het uitzettende gas wat in de houtvaten van sommige hardhoutsoorten zit. Het is als poriënvuller aan te brengen met doek of dichte spons.

vanaf
8,01
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTEN HOUTVULMIDDEL

Polyfilla pro 2-componenten houtvulmiddel

Polyfilla pro w210 is een 2-componenten houtvulmiddel op basis van gips/polymeerdispersie voor het repareren van gaten in houten ondergronden binnen. Het is perfect modelleerbaar, licht expanderend, zeer goed schuurbaar en overschilderbaar na 45 minuten.

vanaf
27,90
bekijk product

Bekijk product ▸

W335 1K HOUTSEALER

Polyfilla pro w335 1k houtsealer

Polyfilla pro W335 is een sealer op waterbasis voor het afdichten van kopshout en (on)behandelde zaagkanten van plaatmateriaal binnen en buiten. Het is geurarm, sneldrogend en voldoet aan BRL 08-01. Het is overschilderbaar na 6 uur.

vanaf
29,12
bekijk product

Bekijk product ▸

W340 2-COMPONENTEN HOUTPRIMER

Polyfilla pro w340 2-componenten houtprimer

Polyfilla pro w340 is een 2-componenten houtprimer op basis van urethaanacrylaat voor het voorbehandelen en impregneren van houtreparaties en het afdichten en sealen van kopse kanten zowel binnen als buiten. Het is te gebruiken als basis in combinatie met de W360 en de W370 houtreparatiepasta's. Het trekt diep in het hout, versterkt de hechting, voorkomt vochtindringing en is gemakkelijk doseer- en mengbaar.

vanaf
57,87
bekijk product

Bekijk product ▸

W350 2-COMPONENTEN SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

Polyfilla pro w350 2-componenten sneldrogende houtreparatie

Polyfilla pro w350 is een 2-componenten, sneldrogende houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat voor het duurzaam repareren van schroef- en spijkergaten, kleine gaten en scheuren zowel binnen als buiten. Het is tevens als plamuur te gebruiken. Bij uitgevreesde noesten en kwasten wordt geadviseerd om te primeren met de W340. Het hecht uitstekend, is perfect schuurbaar en na 30 minuten overschilderbaar.

vanaf
55,89
bekijk product

Bekijk product ▸

W360 2-COMPONENTEN HOUTREPARATIE

Polyfilla pro w360 2-componenten houtreparatie

Polyfilla pro W360 is een 2-componenten houtreparatie op basis van urethaan-acrylaat voor het duurzaam repareren van houtrot, gaten en beschadigingen zowel binnen als buiten. Het is ook geschikt voor lamineren. Het is perfect schuurbaar, hecht uitstekend en wordt geleverd in een handige 2-in-1 koker. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar.

vanaf
40,73
bekijk product

Bekijk product ▸

W370 2-COMPONENTEN HOUTREPARATIE GROTE GATEN

Polyfilla pro w370 2-componenten houtreparatie grote gaten

Polyfilla pro W370 is een 2-componenten houtreparatie op basis van urethaanacrylaat voor duurzame reparaties van grote gaten in hout, houtrot en deelvervangingen tot 5 cm, zowel binnen als buiten. Het is tevens geschikt voor lamineren, heeft een uitstekende modelleerbaarheid, standvermogen en hechting, is perfect schuurbaar en overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf
79,92
bekijk product

Bekijk product ▸

W510 STOPVERF PASTA

Polyfilla pro w510 stopverf pasta

Polyfilla pro W510 is een hybride en vochtuithardende kit op basis van ms polymeer met het uiterlijk van een stopverf, voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het afstoppen van beglazingsvoegen met een traditioneel uiterlijk en enkel en dubbel glas in oude gebouwen en monumenten. Het is toepasbaar op vrijwel alle in de bouw voorkomende ondergronden met uitzondering van PE, PP, PTFE en bitumineuze ondergronden. Het is Blijvend elastisch na uitharding, vocht- en weerbestendig, heeft een zeer goede hechting op glasen geeft geen geurhinder. Het is overschilderbaar na 1 dag.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

HOEK REPARATIE PASTA

Probastine hoek reparatie pasta

Probastine Hoek Reparatie Pasta is een beige 2-componenten pasta op epoxybasis, voor professionele houtreparatie. Na het mengen van de hars met de verharder, ontstaat een stevige reparatiepasta die vervolgens toegepast kan worden op de te repareren plek. Hecht uitstekend. De reparatieplek is na 16 uur schuurbaar en overschilderbaar. De pasta is vormvast, flexibel en scheurt of krimpt niet.

vanaf
49,14
bekijk product

Bekijk product ▸

HOEK STABILISATOR

Probastine hoek stabilisator

Probastine Hoek Stabilisator is een 2-componenten impregneer op basis van epoxyhars voor professionele houtreparatie. Het is na 1 op 1 mengen geschikt voor het aanbrengen als voorbehandelingslaag op de reparatieplek (gezond en uitgefreesd hout). Deze kan na ca. 20-30 minuten tot maximaal 6 uur afgewerkt worden met Prof 333 Hoek Reparatie Pasta. Het trekt diep in, is watervast en gemakkelijk doseerbaar.

vanaf
22,55
bekijk product

Bekijk product ▸

MASTERFILL SMARTEC 2K

Probastine masterfill smartec 2k

Probastine Masterfill Smartec 2K is een unieke, licht expanderende 2-componenten watergedragen pasta met Smartec 2K technologie waarmee alle reparaties aan hout binnen kunnen worden uitgevoerd. Het is op basis van gips en emulsie bindmiddel, geeft geen krimp of scheuring, is flexibel, heeft een stevige hechting op hout en is gemakkelijk te schuren. Het is overschilderbaar met acryl- en alkydverven, water- en oliegebaseerde beitsen en vernissen.

vanaf
15,81
bekijk product

Bekijk product ▸

NUL GRADEN EPOXY

Probastine nul graden epoxy

Probastine Nul Graden Epoxy is een licht beige 2-componenten pasta op epoxybasis voor professionele houtreparaties. Het hecht uitstekend en de reparatie is na 2 uur droog en dan als hout te bewerken en overschilderbaar. Het is vormvast en flexibel en scheurt of krimpt niet.

vanaf
29,99
bekijk product

Bekijk product ▸

RENOVATIEPASTA

Probastine renovatiepasta

Probastine Renovatiepasta is uitermate geschikt voor het repareren van beschadigd hout van ramen, deuren, meubels, trappen, etc. ook toepasbaar op spaanplaat, meubelplaat en triplex. ideaal voor het vullen van kleine gaten, kieren, naden en open houtverbindingen, het modelleren van beschadigde houtprofielen en het uitvlakken van kleine oneffenheden. zeer geschikt als basis voor het (opnieuw) monteren van scharnieren, accessoires, etc. of het bevestigen van hout op hout, metaal, steen, etc. renovatiepasta is binnen en buiten toepasbaar. de reparatie is al na 20 minuten droog en dan als hout te bewerken en overschilderbaar. de pasta is vormvast, flexibel en scheurt of krimpt niet.

vanaf
50,95
bekijk product

Bekijk product ▸

2K HOUTREPARATIE

Progold 2k houtreparatie

Progold 2k houtreparatie is een duurzame, elastische, gemodificeerde polyester reparatiecompound, speciaal ontwikkeld voor het repareren van houtwerk binnen en buiten. Het is uitstekend verwerkbaar, schuurbaar en schilderbaar na ca. 1 á 2 uur.

vanaf
35,87
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYPASTA 2 IN 1

Progold epoxypasta 2 in 1

Progold epoxypasta 2 in 1 is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy reparatiemassa. De pasta is goed overschilderbaar en speciaal ontwikkeld voor het herstellen van aangetast hout en het afdichten van openstaande houtverbindingen, scheuren en gaten.

vanaf
36,18
bekijk product

Bekijk product ▸

Epoxypasta 2 in 1 QD

Progold epoxypasta 2 in 1 qd

PROGOLD EPOXYPASTA QD 2 IN 1 is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy reparatiemassa, geschikt voor o.a. het herstellen van aangetast hout. Het is schuur- en overschilderbaar na 4 uur bij 20 graden en 65% RV.

vanaf
45,50
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTIMPREGNEERSET

Progold houtimpregneerset

Progold houtimpregneerset is een oplosmiddelvrij 2-componenten product op basis van epoxy. Het is geschikt als hechtlaag tussen hout en Progold Epoxypasta of Progold Quickrepair.

vanaf
22,96
bekijk product

Bekijk product ▸

DRY FIX 1

Repair care dry fix 1

Repair care DRY FIX 1 is een primer die zorgt voor optimale aanhechting van de reparatiepasta DRY FLEX 1 aan de ondergrond. Het is gemakkelijk te verwerken met de kwast en eenvoudig en schoon te doseren en af te sluiten. Het is zowel binnen als buiten te gebruiken. Rendement: ca. 250 gram per m².

vanaf
40,96
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Fix 16

Repair care dry fix 16

Repair care DRY FIX 16 zorgt voor een optimale aanhechting van de reparatiepasta DRY FLEX 16. Het is uitstekend te verwerken met de kwast, heeft een lage viscositeit en is makkelijk en schoon te doseren en af te sluiten.

vanaf
65,90
bekijk product

Bekijk product ▸

DRY FIX 4

Repair care dry fix 4

Repair care DRY FIX 4 is een 2-componenten elastische voorstrijk/voorbehandelingsproduct voor DRY FLEX 4 toepassing. Het is een snelle oplossing tegen houtrot en door de snelle droging is het nog dezelfde dag overschilderbaar.

vanaf
35,61
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Fix Uni

Repair care dry fix uni

Repair care dry fix uni is een elastische voorstrijk voor alle soorten Dry Flex. Het zorgt voor een optimale hechting van alle soorten Dry Flex aan de ondergrond, buiten. Het is tot 24 uur na aanbrengen af te werken met de kwast.

vanaf
86,45
bekijk product

Bekijk product ▸

DRY FLEX 1 (2-IN-1)

Repair care dry flex 1 (2-in-1)

Repair care dry flex 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in één koker voor zeer snelle houtreparaties en lamineren. Het is makkelijk doseerbaar met een standaard kitpistool en ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen. Uniek is de makkelijke verwerkbaarheid in combinatie met de zeer korte droogtijd. Het is geschikt voor het permanent repareren van beschadigd en rot hout van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels, het snel repareren van inbraakschades, het verlijmen en vullen van scheuren, voegen en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf
55,90
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex 1

Repair care dry flex 1

Repair care DRY FLEX 1 is een reparatiepasta voor zeer snelle houtreparaties en lamineren, binnen en buiten. Het is na 1 uur overschilderbaar.

vanaf
84,21
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex 16

Repair care dry flex 16

Repair care DRY FLEX 16 is een reparatiepasta voor alle kleine tot grote soorten houtreparaties en projecten zonder tijdsdruk (het is na 16 uur schuur- en overschilderbaar). Het is geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen. Het is in één keer glad en strak af te werken, gemakkelijk schuurbaar en geschikt voor binnen en buiten.

vanaf
64,51
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex 4 (2-in-1)

Repair care dry flex 4 (2-in-1)

Repair care DRY FLEX 4 2IN1 is een reparatiepasta met beide componenten in een koker, welke in elk enkelvoudig kitpistool past. Dit vulmiddel gedraagt zich als hout waardoor het op dezelfde manier te bewerken en schilderen is, en beweegt met het hout mee. Het is geschikt voor kleine en middelgrote houtreparaties binnen en buiten en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Het is ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen waarbij de tijdsfactor van groot belang is. Uniek is de prettige verwerkbaarheid in combinatie met de korte droogtijd. Het is in alle seizoenen te gebruiken.

vanaf
42,73
bekijk product

Bekijk product ▸

DRY FLEX 4

Repair care dry flex 4

Repair care DRY FLEX 4 is een 2-componenten reparatiepasta op basis van epoxy voor permanente, kleine (5 mm) tot middelgrote (20 mm) houtreparaties, binnen en buiten. Het is gemakkelijk en prettig te verwerken en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Verwerkingstemeratuur: 0-35 graden celcius. Bij een juiste vermenging wordt hetegaal geel van kleur.

vanaf
72,87
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex Cool (Winterkwaliteit)

Repair care dry flex cool (winterkwaliteit)

Repair care dry flex cool is een topkwaliteit houtreparatiepasta voor temperaturen onder 15ºC. Het heeft een extra lange potlife van 1 uur en is tot 24 uur na aanbrengen af te werken. Het is gemakkelijk te verwerken met de kwast en schuurbaar en overschilderbaar na ca. 15 uur met watergedragen (acrylaat), alkydhars- of high solid verf. Kaal hout dient eerst te worden behandeld met dry flex uni. Gebruiksaanwijzing: de benodigde hoeveelheid op een mengplateau doseren en mengen tot de blauwe kleur van Component A is verdwenen. Verwerkingstemperatuur: 0-15°C.

vanaf
72,87
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex IN

Repair care dry flex in

Repair care DRY FLEX IN 2IN1 is een reparatiepasta die zorgt voor repareren van beschadigd hout binnen. het is krimp- en oplosmiddelvrij.

vanaf
34,60
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Flex Super Finish SF (2-in-1)

Repair care dry flex super finish sf (2-in-1)

Repair care DRY FLEX SF 2IN1 is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. Het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.

vanaf
52,94
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Seal MP

Repair care dry seal mp

Repair care DRY SEAL MP is geschikt voor het plamuren en repareren van kleine gebreken in hout, binnen en buiten. Het is oplosmiddelvrij, overschilderbaar en uv-bestendig.

vanaf
23,13
bekijk product

Bekijk product ▸

Dry Shield SK

Repair care dry shield sk

Repair care DRY SHIELD SK is een uniek 2-in-1 product voor het afdichten van onbeschermd hout. Het voorkomt haarscheuren en is na 6 uur overschilderbaar. Het is goed schuurbaar, heeft een optimale hechting en is geschikt voor binnen en buiten.

vanaf
55,35
bekijk product

Bekijk product ▸

WOODFILLER QUICK

Rubio monocoat woodfiller quick

Rubio Monocoat Woodfiller Quick is geschikt om kieren, gaatjes en kleine beschadigingen in houtwerk binnen te vullen. Het heeft een snelle uitharding, is milieuvriendelijk en zeer goed schuurbaar na ongeveer 2 uur. Het is tevens uitstekend over te kleuren met alle kleuren uit het Rubio Monocoat kleurenpalet.

vanaf
30,00
bekijk product

Bekijk product ▸

FLEXIDUR FIX

Sigma flexidur fix

Sigma flexidur fix is een witte 2-componenten houtimpregneer voor de voorbehandeling van houtconstructies. Het bewerkstelligt een goede hechting tussen hout en de Sigma Flexidur reparatiemiddelen. Het is toepasbaar bij temperaturen tussen 0°C en 30°C.

vanaf
50,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FLEXIDUR REPAIR 1

Sigma flexidur repair 1

Sigma flexidur repair 1 is een duurzame, sneldrogende, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor kleine reparaties. Het is sneldrogend (ca. na 1 uur overschilderbaar), heeft een uitstekend standvermogen, is blijvend elastisch, soepel verwerkbaar en uitstekend moduleerbaar.

vanaf
61,56
bekijk product

Bekijk product ▸

Flexidur Repair 16 2K

Sigma flexidur repair 16 2k

Sigma flexidur repair 16 is een 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor het herstellen van aangetast hout, noesten en harsgangen en het afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies, zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar.

vanaf
48,22
bekijk product

Bekijk product ▸

Flexidur WK (Flexidur Repair 4)

Sigma flexidur wk (flexidur repair 4)

Sigma flexidur repair 4 is een 2-componenten epoxy reparatiemiddel voor in de winter, toe te passen tussen de 0 en 15 graden. Het is te gebruiken voor effectieve en duurzame houtreparatie en bijzonder geschikt voor pastareparatie, lamineren en deelkozijnrenovatie.

vanaf
54,45
bekijk product

Bekijk product ▸

Flexidur WoodSeal

Sigma flexidur woodseal

Sigma flexidur woodseal is een oplosmiddelvrij, 2-componenten, blijvend elastisch lijm- en afdichtingsmiddel op basis van epoxy. Het heeft een Zeer hoge lijmkracht en is geschikt voor het volledig afdichten van kopse kanten, randafdichtingen en onbeschermd hout. Het is ook in te zetten voor het herstellen van hout met oppervlakkige gebreken, zoals scheurvorming en openstaande vingerlassen (vliessysteem). Het kan worden toegepast bij temperaturen van 10°C tot 30°C.

vanaf
51,57
bekijk product

Bekijk product ▸

STOPVERF

Toupret stopverf

Toupret stopverf op lijnoliebasis is geschikt voor het plaatsen van glas, kleeft niet aan de handen en blijft flexibel, zelfs na het drogen. Het is geschikt voor toepassing op in de grondverf gezet houtwerk, zowel buiten als binnen, en is tevens geschikt om barstjes in hout op te vullen. Het kan vervolgens worden afgewerkt met beits, vernis of lak. Het is gemakkelijk glad te strijken en barst niet. Het is niet geschikt voor dubbelglas.

vanaf
17,97
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTREPARATIE EP FLEX

Wijzonol houtreparatie ep flex

Wijzonol Houtreparatie EP Flex is een oplosmiddelvrije 2-componenten houtreparatiemassa voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt voor het dichten van o.a. scheuren en naden en het duurzaam repareren van houten constructies, daar waar aangetast hout verwijderd is. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur.

vanaf
62,64
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER