menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Kunststof en metaal

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
SPUITPLAMUUR

Alabastine spuitplamuur

Alabastine Spuitplamuur is de ideale afwerkplamuur bij bijvoorbeeld carrosseriereparaties. Het is ook uitstekend te gebruiken als grondlaag voor het afspuiten. Het egaliseert krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes en creŽert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten. Het is gemakkelijk te verwerken en glad te schuren. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur.

vanaf
13,13
bekijk product

Bekijk product ▸

STEEL

Bison steel

Bison steel strip is kneedbaar staal en een ijzersterke epoxy reparatiemassa. Het is vullend en snel en geschikt voor reparaties in huis, schuur, auto, boot en caravan, zoals lekkende waterbuizen, radiatoren, metalen water- en benzinetanks, scheuren in metaal, steen, beton, hout, keramiek en porselein.

vanaf
6,38
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOLIGHT WIN

Boero epolight win

Boero epolight win is een lichtgrijze, high-build, ultralichte, 2-componenten epoxy plamuur, geschikt voor alle toepassing waarin een esthetisch perfect oppervlak verkregen moet worden, zonder veel toe te voegen aan het uiteindelijke gewicht van de boot. Het kan eenvoudig worden toegepast, zowel in koude als warme klimaten, en biedt een goede hechting met slechts een enkele laag zonder verzakking of het ontstaan van een oneffen oppervlak. Het kan gemakkelijk worden geschuurd en is geschikt voor staal en aluminium oppervlakken. Geadviseerde laagdikte: 1 cm. Overschilderbaar na ca. 24 uur.

vanaf
703,99
bekijk product

Bekijk product ▸

U2 POLYESTER VULPASTA

Bolivia u2 polyester vulpasta

Bolivia U2 Polyester Vulpasta is een lichtgrijze 2-componentenplamuur op basis van polyesterharsen. Dit product krimpt niet, werkt soepel, is boterfijn en geeft een prachtig spiegelglad en staalhard oppervlak. Het is geschikt voor het herstellen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast.

vanaf
3,36
bekijk product

Bekijk product ▸

1K FILLER

Colormatic 1k filler

Colormatic 1K filler is een geavanceerde 1K acryl vuller met een uitstekend vullend vermogen en dekking. Het is zeer geschikt voor het egaliseren van oppervlakkige krassen en oneffenheden op geschuurde oppervlakten. Het biedt een uitstekende hechting op polyester plamuur, kunststof en metaal. Het is overspuitbaar en makkelijk te schuren.

vanaf
15,71
bekijk product

Bekijk product ▸

1K SPUITPLAMUUR

Colormatic 1k spuitplamuur

Colormatic 1k spuitplamuur biedt een extreem hoog vullend vermogen en duurzaamheid. Het is ideaal voor het egaliseren van grote oneffenheden op geschuurde grondlagen en biedt een zeer goede hechting op polyester plamuur, kunststoffen en metalen.

vanaf
15,71
bekijk product

Bekijk product ▸

2K SOFTPLAMUUR PROF

Colormatic 2k softplamuur prof

Colormatic 2K SOFTPLAMUUR met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch, heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf
26,17
bekijk product

Bekijk product ▸

2K VERSPUITBARE FILLER

Colormatic 2k verspuitbare filler

Colormatic 2K VERSPUITBARE FILLER voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van behandeld en onbehandeld staal, aluminium en polyester. Het is te verwerken met spuitpistool en is zeer goed schuurbaar. Het is elastisch en heeft een uitstekende hechting en uitstekend standvermogen.

vanaf
22,00
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZEL PLAMUUR

Colormatic glasvezel plamuur

Colormatic GLASVEZEL PLAMUUR met zeer hoge vulkracht voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het heeft een hoge slagvastheid en uitstekende hechting en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf
22,00
bekijk product

Bekijk product ▸

IJMOFIX

De ijssel ijmofix

De Ijssel IJmofix is een fijne witte plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars. Het is speciaal ontwikkeld voor reparaties aan witte (of licht gekleurde) polyester ondergronden.

vanaf
13,53
bekijk product

Bekijk product ▸

POLTIX LAMINEERHARS

De ijssel poltix lamineerhars

De Ijssel Poltix Lamineerhars is een voorversnelde onverzadigde polyesterhars op basis van isoftaalzure harsen. Het is in combinatie met glasvezel geschikt voor het repareren van polyester producten zoals boten, tanks, siloís en carrosserie onderdelen.

vanaf
22,39
bekijk product

Bekijk product ▸

POLTIX REPARATIESET

De ijssel poltix reparatieset

De IJssel Poltix Reparatieset bestaat uit een voorversnelde onverzadigde polyesterhars, tube verharder, glasmat, mengbeker en spatel. Het is geschikt voor kleine reparaties op polyester ondergronden zoals boten, tanks, siloís en carrosserie onderdelen.

vanaf
16,24
bekijk product

Bekijk product ▸

POLTIX SPUITPLAMUUR

De ijssel poltix spuitplamuur

De IJssel poltix spuitplamuur is een hoogvullende plamuur op basis van onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met speciale vulstoffen. Het heeft een zeer snelle droging en is bijzonder goed schuurbaar. Het is geschikt voor polyester, staal en MDF, uitsluitend voor spuitapplicatie. Het is na 8 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf
27,80
bekijk product

Bekijk product ▸

POLTIX SUPERPLAMUUR

De ijssel poltix superplamuur

De IJssel Poltix Superplamuur is een plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars, geschikt voor het vullen van oneffenheden, scheuren, gaten en deuken in blanke, vetvrije carrosserie of staalplaat. Het heeft een uitstekende hechting op staal en polyester ondergronden en is overschilderbaar na ca. 60 minuten.

vanaf
12,62
bekijk product

Bekijk product ▸

POLTIX VEZELPLAMUUR

De ijssel poltix vezelplamuur

De Ijssel Poltix Vezelplamuur is een plamuur op basis van een hoog reactieve, onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met glasvezelversterking. Het is geschikt voor het vullen van diepere gaten in blanke, vetvrije carrosserie- of staalplaat. Het is af te werken met Poltix Superplamuur of IJmofix.

vanaf
14,82
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX FINISHING PLAMUUR

De ijssel variopox finishing plamuur

De IJssel Variopox Finish plamuur is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het is geschikt als afwerklaag voor Variopox Plamuur of Variopox LG plamuur en heeft een uitstekende hechting op epoxy plamuren. Het is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Het is over te schilderen na 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 1,2 m≤ per kilo.

vanaf
21,31
bekijk product

Bekijk product ▸

AUTOSPRAY SPECIALS FILLER

Dupli color autospray specials filler

Dupli-color autospray specials filler is een speciale primer voor ijzer en staal. Het is de perfecte primer voor kleine en grotere reparaties en geschikt voor het vullen van kleine deuken, krassen en verfschade.

vanaf
18,04
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTERPLAMUUR

Epifanes polyesterplamuur

Epifanes Polyesterplamuur is een plamuur op basis van een semi-flexibele polyesterhars. Het is nagenoeg krimpvrij, heeft een hoog vullend vermogen, is snel en goed schuurbaar en heeft een uitstekende directe hechting op goed gereinigd en ontvet polyester. Het is geschikt voor de reparatie van polyester boven de waterlijn of kleinere reparaties in verfsystemen op staal boven de waterlijn. Het is overschilderbaar met alle Epifanes 1- en 2-componenten producten.

vanaf
12,12
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERFILL 830

International interfill 830

International interfill 830 is geschikt voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale 2-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in ťťn arbeidsgang, in een laagdikte van 2,5 cm, aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Het heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast, goed schuurbaar en waterbestendig. Geschuurd is het oppervlak glad genoeg om direct met Interprime 820 high build epoxy primer of Interprotect overschilderd te worden. Het is bij uitstek geschikt voor verwerking op grote oppervlakken. Verbruik: ca. 0.18 m≤ per liter.

vanaf
136,15
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERFILL 833

International interfill 833

International interfill 833 is een makkelijk schuurbare epoxy afwerkplamuur, te gebruiken over Interfill 830 om kleine oneffenheden weg te werken voordat de afwerklagen worden aangebracht. De fijne vulmiddelen zorgen voor een extra glad resultaat en het heeft een contrasterende kleur ten opzichte van Interfill 830. Het kan met een plamuurmes of rei worden aangebracht tot een laagdikte van 0.3 cm. Bij 23įC is het schuurbaar na ongeveer 17 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2.73 m≤ per liter.

vanaf
137,44
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPERREPARATIE PLAMUUR

Motip bumperreparatie plamuur

Motip kunststof reparatie plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in bumpers. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poeder coating, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

UITLAATMONTAGE PASTA

Presto uitlaatmontage pasta

Presto uitlaatmontage pasta is een mastieke pasta voor het maken van verbindingen tussen uitlaatstukken, zoals fittingen en snoeren.

vanaf
2,70
bekijk product

Bekijk product ▸

UITLAATREPARATIESET PASTA

Presto uitlaatreparatieset pasta

Presto uitlaat reparatie set pasta is een mastieke pasta voor het herstellen van gaten, barsten en andere perforaties in uitlaatsystemen.

vanaf
8,17
bekijk product

Bekijk product ▸

PE DIEPVULLER SET INCL. VERHARDER

Progold pe diepvuller set incl. verharder

Progold PE diepvuller + harder is een 2-componenten snel verhardende plamuur op basis van polyesterharsen voor het egaliseren van metaal en polyester ondergronden, binnen en buiten. De diepvuller is goed schuurbaar (na ca. 15 minuten) en goed overschilderbaar (na ca. 14 uur).

vanaf
16,52
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITPLAMUUR

Alabastine spuitplamuur

Alabastine Spuitplamuur is de ideale afwerkplamuur bij bijvoorbeeld carrosseriereparaties. Het is ook uitstekend te gebruiken als grondlaag voor het afspuiten. Het egaliseert krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes en creŽert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten. Het is gemakkelijk te verwerken en glad te schuren. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur.

vanaf
13,13
bekijk product

Bekijk product ▸

STEEL

Bison steel

Bison steel strip is kneedbaar staal en een ijzersterke epoxy reparatiemassa. Het is vullend en snel en geschikt voor reparaties in huis, schuur, auto, boot en caravan, zoals lekkende waterbuizen, radiatoren, metalen water- en benzinetanks, scheuren in metaal, steen, beton, hout, keramiek en porselein.

vanaf
6,38
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOLIGHT WIN

Boero epolight win

Boero epolight win is een lichtgrijze, high-build, ultralichte, 2-componenten epoxy plamuur, geschikt voor alle toepassing waarin een esthetisch perfect oppervlak verkregen moet worden, zonder veel toe te voegen aan het uiteindelijke gewicht van de boot. Het kan eenvoudig worden toegepast, zowel in koude als warme klimaten, en biedt een goede hechting met slechts een enkele laag zonder verzakking of het ontstaan van een oneffen oppervlak. Het kan gemakkelijk worden geschuurd en is geschikt voor staal en aluminium oppervlakken. Geadviseerde laagdikte: 1 cm. Overschilderbaar na ca. 24 uur.

vanaf
703,99
bekijk product

Bekijk product ▸

U2 POLYESTER VULPASTA

Bolivia u2 polyester vulpasta

Bolivia U2 Polyester Vulpasta is een lichtgrijze 2-componentenplamuur op basis van polyesterharsen. Dit product krimpt niet, werkt soepel, is boterfijn en geeft een prachtig spiegelglad en staalhard oppervlak. Het is geschikt voor het herstellen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast.

vanaf
3,36
bekijk product

Bekijk product ▸

1K FILLER

Colormatic 1k filler

Colormatic 1K filler is een geavanceerde 1K acryl vuller met een uitstekend vullend vermogen en dekking. Het is zeer geschikt voor het egaliseren van oppervlakkige krassen en oneffenheden op geschuurde oppervlakten. Het biedt een uitstekende hechting op polyester plamuur, kunststof en metaal. Het is overspuitbaar en makkelijk te schuren.

vanaf
15,71
bekijk product

Bekijk product ▸

1K SPUITPLAMUUR

Colormatic 1k spuitplamuur

Colormatic 1k spuitplamuur biedt een extreem hoog vullend vermogen en duurzaamheid. Het is ideaal voor het egaliseren van grote oneffenheden op geschuurde grondlagen en biedt een zeer goede hechting op polyester plamuur, kunststoffen en metalen.

vanaf
15,71
bekijk product

Bekijk product ▸

2K SOFTPLAMUUR PROF

Colormatic 2k softplamuur prof

Colormatic 2K SOFTPLAMUUR met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch, heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf
26,17
bekijk product

Bekijk product ▸

2K VERSPUITBARE FILLER

Colormatic 2k verspuitbare filler

Colormatic 2K VERSPUITBARE FILLER voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van behandeld en onbehandeld staal, aluminium en polyester. Het is te verwerken met spuitpistool en is zeer goed schuurbaar. Het is elastisch en heeft een uitstekende hechting en uitstekend standvermogen.

vanaf
22,00
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZEL PLAMUUR

Colormatic glasvezel plamuur

Colormatic GLASVEZEL PLAMUUR met zeer hoge vulkracht voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het heeft een hoge slagvastheid en uitstekende hechting en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf
22,00
bekijk product

Bekijk product ▸

IJMOFIX

De ijssel ijmofix

De Ijssel IJmofix is een fijne witte plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars. Het is speciaal ontwikkeld voor reparaties aan witte (of licht gekleurde) polyester ondergronden.

vanaf
13,53
bekijk product

Bekijk product ▸

POLTIX LAMINEERHARS

De ijssel poltix lamineerhars

De Ijssel Poltix Lamineerhars is een voorversnelde onverzadigde polyesterhars op basis van isoftaalzure harsen. Het is in combinatie met glasvezel geschikt voor het repareren van polyester producten zoals boten, tanks, siloís en carrosserie onderdelen.

vanaf
22,39
bekijk product

Bekijk product ▸

POLTIX REPARATIESET

De ijssel poltix reparatieset

De IJssel Poltix Reparatieset bestaat uit een voorversnelde onverzadigde polyesterhars, tube verharder, glasmat, mengbeker en spatel. Het is geschikt voor kleine reparaties op polyester ondergronden zoals boten, tanks, siloís en carrosserie onderdelen.

vanaf
16,24
bekijk product

Bekijk product ▸

POLTIX SPUITPLAMUUR

De ijssel poltix spuitplamuur

De IJssel poltix spuitplamuur is een hoogvullende plamuur op basis van onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met speciale vulstoffen. Het heeft een zeer snelle droging en is bijzonder goed schuurbaar. Het is geschikt voor polyester, staal en MDF, uitsluitend voor spuitapplicatie. Het is na 8 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf
27,80
bekijk product

Bekijk product ▸

POLTIX SUPERPLAMUUR

De ijssel poltix superplamuur

De IJssel Poltix Superplamuur is een plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars, geschikt voor het vullen van oneffenheden, scheuren, gaten en deuken in blanke, vetvrije carrosserie of staalplaat. Het heeft een uitstekende hechting op staal en polyester ondergronden en is overschilderbaar na ca. 60 minuten.

vanaf
12,62
bekijk product

Bekijk product ▸

POLTIX VEZELPLAMUUR

De ijssel poltix vezelplamuur

De Ijssel Poltix Vezelplamuur is een plamuur op basis van een hoog reactieve, onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met glasvezelversterking. Het is geschikt voor het vullen van diepere gaten in blanke, vetvrije carrosserie- of staalplaat. Het is af te werken met Poltix Superplamuur of IJmofix.

vanaf
14,82
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX FINISHING PLAMUUR

De ijssel variopox finishing plamuur

De IJssel Variopox Finish plamuur is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het is geschikt als afwerklaag voor Variopox Plamuur of Variopox LG plamuur en heeft een uitstekende hechting op epoxy plamuren. Het is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Het is over te schilderen na 24 uur. Theoretisch verbruik: ca. 1,2 m≤ per kilo.

vanaf
21,31
bekijk product

Bekijk product ▸

AUTOSPRAY SPECIALS FILLER

Dupli color autospray specials filler

Dupli-color autospray specials filler is een speciale primer voor ijzer en staal. Het is de perfecte primer voor kleine en grotere reparaties en geschikt voor het vullen van kleine deuken, krassen en verfschade.

vanaf
18,04
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTERPLAMUUR

Epifanes polyesterplamuur

Epifanes Polyesterplamuur is een plamuur op basis van een semi-flexibele polyesterhars. Het is nagenoeg krimpvrij, heeft een hoog vullend vermogen, is snel en goed schuurbaar en heeft een uitstekende directe hechting op goed gereinigd en ontvet polyester. Het is geschikt voor de reparatie van polyester boven de waterlijn of kleinere reparaties in verfsystemen op staal boven de waterlijn. Het is overschilderbaar met alle Epifanes 1- en 2-componenten producten.

vanaf
12,12
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERFILL 830

International interfill 830

International interfill 830 is geschikt voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale 2-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in ťťn arbeidsgang, in een laagdikte van 2,5 cm, aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Het heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast, goed schuurbaar en waterbestendig. Geschuurd is het oppervlak glad genoeg om direct met Interprime 820 high build epoxy primer of Interprotect overschilderd te worden. Het is bij uitstek geschikt voor verwerking op grote oppervlakken. Verbruik: ca. 0.18 m≤ per liter.

vanaf
136,15
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERFILL 833

International interfill 833

International interfill 833 is een makkelijk schuurbare epoxy afwerkplamuur, te gebruiken over Interfill 830 om kleine oneffenheden weg te werken voordat de afwerklagen worden aangebracht. De fijne vulmiddelen zorgen voor een extra glad resultaat en het heeft een contrasterende kleur ten opzichte van Interfill 830. Het kan met een plamuurmes of rei worden aangebracht tot een laagdikte van 0.3 cm. Bij 23įC is het schuurbaar na ongeveer 17 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2.73 m≤ per liter.

vanaf
137,44
bekijk product

Bekijk product ▸

BUMPERREPARATIE PLAMUUR

Motip bumperreparatie plamuur

Motip kunststof reparatie plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in bumpers. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poeder coating, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

UITLAATMONTAGE PASTA

Presto uitlaatmontage pasta

Presto uitlaatmontage pasta is een mastieke pasta voor het maken van verbindingen tussen uitlaatstukken, zoals fittingen en snoeren.

vanaf
2,70
bekijk product

Bekijk product ▸

UITLAATREPARATIESET PASTA

Presto uitlaatreparatieset pasta

Presto uitlaat reparatie set pasta is een mastieke pasta voor het herstellen van gaten, barsten en andere perforaties in uitlaatsystemen.

vanaf
8,17
bekijk product

Bekijk product ▸

PE DIEPVULLER SET INCL. VERHARDER

Progold pe diepvuller set incl. verharder

Progold PE diepvuller + harder is een 2-componenten snel verhardende plamuur op basis van polyesterharsen voor het egaliseren van metaal en polyester ondergronden, binnen en buiten. De diepvuller is goed schuurbaar (na ca. 15 minuten) en goed overschilderbaar (na ca. 14 uur).

vanaf
16,52
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)