menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Meerdere ondergronden

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
ALLES VULLER KANT EN KLAAR

Alabastine alles vuller kant en klaar

Alabastine Allesvuller Kant en Klaar is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren tot 2 cm diep in ťťn keer. Het heeft een uitstekende hechting op bijna alle ondergronden zoals pleister, baksteen, steen en beton, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor op vochtige ondergronden, plastic en metaal. Het is na ongeveer 24 uur overschilderbaar met alle soorten verf. Bij buitengebruik moet het direct na droging worden overgeschilderd met minimaal 2 lagen.

vanaf
4,58
bekijk product

Bekijk product ▸

AUTOPLAMUUR

Alabastine autoplamuur

Alabastine Autoplamuur is een afwerkplamuur voor het egaliseren van krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes in metaal, polyester en diverse andere materialen. De plamuur is sneldrogend en creŽert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten.

vanaf
7,82
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZELPLAMUUR

Alabastine glasvezelplamuur

Alabastine Glasvezelplamuur is een grove plamuur die van pas komt bij ingrijpende hout-, metaal- en polyesterreparaties. Dit product is ijzersterk doordat het met glasvezel is versterkt.

vanaf
11,87
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTERHARS

Alabastine polyesterhars

Alabastine Polyester hars is ideaal voor snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen. Het kan voor het beste resultaat gebruikt worden i.c.m. met de Alabastine Polyester Glasmat en Verharder.

vanaf
14,84
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER REPARATIESET

Alabastine polyester reparatieset

Alabastine Polyester Reparatieset is een complete set voor ingrijpende reparaties aan metaal, polyester, hout en diverse kunststoffen. Dit product overbrugt zeer grote gaten en is ijzersterk. Verpakking: 240 gr. Polyesterhars, 10 gr. Verharder, 1/8 m≤ Glasmat. Droogtijd: 20 minuten.

vanaf
16,82
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER PLAMUUR

Alabastine polyester plamuur

Alabastine Polyesterplamuur is een reparatieplamuur voor het repareren van gaten en deuken (max. 5 mm diep) in metaal, hout, polyester en diverse andere materialen. Dit flexibele product is overigens heel gemakkelijk glad te schuren. Droogtijd: ca. 20 minuten.

vanaf
5,08
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHEUREN EN NADENVULLER TUBE

Alabastine scheuren en nadenvuller tube

Alabastine Scheuren en Nadenvuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. Het is al na 1 uur overschilderbaar en geschikt voor binnen en buiten. Verbruik: Ī 20 m, bij een scheur van 4 x 4 mm.

vanaf
9,89
bekijk product

Bekijk product ▸

VERHARDER

Alabastine verharder

Alabastine Verharder is te gebruiken bij polyesterplamuur, glasvezelplamuur, polyesterhars en glasmat.

vanaf
5,93
bekijk product

Bekijk product ▸

KOMBI STICK

Bison kombi stick

Bison kombi stick is een 2-Componenten epoxy kneedmassa voor 1001 permanente reparaties en restauraties in en om het huis, zoals de auto, boot en caravan, machines en gereedschap. Het vult scheuren en gaten in steen, hout, staal en kunststoffen, zoals polyester en epoxy. Het is ook te gebruiken als kneedbare plug voor het opvullen van schroefgaten.

vanaf
4,49
bekijk product

Bekijk product ▸

REPAIR KIT ALLESVULLER

Bison repair kit allesvuller

Bison repair kit allesvuller is een gebruiksklaar reparatiemiddel voor snelle en eenvoudige reparatie van beschadigingen, gaten, scheuren, naden en kieren, voor vrijwel alle ondergronden, zowel binnen als buiten. Het heeft een uitstekende hechting op pleisterwerk, stucwerk, gipsplaten, spaanplaat, steen, beton, metaal en hout.

vanaf
5,48
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Boero epoflex

Boero epoflex is een lichtgewicht, high build 2-componenten epoxy filler.

vanaf
703,99
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOMAR

Boero epomar

Boero epomar is een zeer geconcentreerde epoxy plamuur voor toepassing op hout, staal, aluminium en glasvezel onder en boven de waterlijn. Het bevat geen oplosmiddelen en zal daarom niet krimpen bij het drogen, is gemakkelijk aan te brengen, zelfs op grote oppervlakken en kan gemakkelijk worden geschuurd, zowel nat als droog. Het is ook geschikt voor het polijsten van oppervlakken behandeld met high build epoxy plamuur (Epolight) en kan daar ook mee worden gemengd. In verschillende lagen aanbrengen op schone en droge oppervlakten om de juiste dikte te verkrijgen (max. 3mm) en dan na het schuren een geschikte laag epoxy of polyurethaan aanbrengen. Schuurbaar na 24 uur.

vanaf
207,57
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYCOQUE

Boero epoxycoque

Boero Epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. Het is geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn, op alle soorten ondergronden. Het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. Het is overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur, totaal uitgehard na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 1 liter per m≤ in een 1 mm laagdikte.

vanaf
26,44
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOYACHT

Boero epoyacht

Boero Epoyacht is een lichtgewicht epoxyplamuur, geschikt voor alle soorten vaartuigen. Het is toepasbaar op alle ondergronden, is makkelijk mengbaar, werkbaar en schuurbaar en heeft een uitstekend esthetisch eindresultaat. Aanbevolen laagdikte: 2-8 mm. Het is schuurbaar na 24 uur. Potlife: 60 minuten.

vanaf
269,87
bekijk product

Bekijk product ▸

RENOVATIEPASTA

Bolivia renovatiepasta

Bolivia renovatiepasta is een snelhardende 2-componentenpasta op basis van asbestvrije polyester. Het is geschikt voor een goede en duurzame reparatie, zowel binnen als buiten, voornamelijk bij onderhoudsschilderwerk. Het is ideaal voor het herstellen van diverse ondergronden zoals hout, ijzer, kunststof, steen, cement en beton. Het is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. Let op, de verpakking van 1,4 KG bevat al een harder.

vanaf
7,88
bekijk product

Bekijk product ▸

2K SOFTPLAMUUR

Colormatic 2k softplamuur

Colormatic 2K Softplamuur met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf
16,79
bekijk product

Bekijk product ▸

2K UNIVERSEEL PLAMUUR

Colormatic 2k universeel plamuur

ColorMatic 2K Universeel Plamuur is geschikt voor een gladde ondergrond en is gemakkelijk te schuren. Het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden bij restauratie, ook verticaal. Het is te gebruiken op o.a. gepolijste metalen, hout, beton, oude verf en glasvezel.

vanaf
20,93
bekijk product

Bekijk product ▸

PEROXAN HARDER BT50

De ijssel peroxan harder bt50

De ijssel peroxan bp-pasta 50 voor dosering bij polyester- en glasvezelplamuur. Toevoeging: 2%.

vanaf
2,08
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

De ijssel verharder peroxan

vanaf
2,97
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

De ijssel verharder

De Ijssel Poltix mekp verharder voor polyesterharsen.

vanaf
4,39
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX LG PLAMUUR

De ijssel variopox lg plamuur

De IJssel variopox LG plamuur is een 2-componenten epoxy lichtgewicht plamuur. Het is toepasbaar als vullende plamuur en bevat geen oplosmiddelen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden (mits op de juiste wijze voorbehandeld) onder de waterlijn. Het is over te schilderen na minimaal 24 uur. Rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf
186,33
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX PLAMUUR

De ijssel variopox plamuur

De IJssel Variopox Plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden mits op de juiste wijze voorbehandeld. Het heeft een hoge waterdamp dichtheid, is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Geschikt voor toepassing onder de waterlijn.

vanaf
28,73
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX SNEL PLAMUUR

De ijssel variopox snel plamuur

De Ijssel variopox snel plamuur is een epoxy plamuur zonder oplosmiddelen en heeft een snelle droging en is snel schuurbaar (na ca. 2 uur). Het is te vergelijken met een polyester plamuur, maar heeft niet de nadelen van een polyester plamuur. Het krimpt niet, heeft een uitstekende watervastheid en goede hechting op de meeste ondergronden. Rendement: ca. 1,5 m≤ per KG.

vanaf
35,62
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

De ijssel epoxy thix

De Ijssel variopox thix.

vanaf
37,97
bekijk product

Bekijk product ▸

POLY-PLAMUUR

Den braven poly-plamuur

Den braven Zwaluw Polyplamuur is een witte, snel verhardende, professionele, 2-componenten, goed schuurbare plamuur met een fijne structuur op basis van polyesterharsen. Het is geschikt voor het uitvlakken van deuken in polyester en metaal, goed overschilderbaar en duurzaam. Het wordt geleverd in een set met 2-componenten, een losse verharder hoeft er dus niet bij besteld te worden.

vanaf
3,00
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYSET

Den braven polyset

Den braven zwaluw polyset is een 2-componenten, vloeibare polyesterhars met een glasvezelmat. Het heeft een snelle doorharding, is schuurbaar en overschilderbaar en vrijwel krimpvrij. Het is ontwikkeld voor het repareren van scheuren en gaten in metaal en kunststof ondergronden zoals polyester en PVC.

vanaf
4,73
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYSOFT FLEXIBEL

Den braven polysoft flexibel

Den braven zwaluw polysoft flexibel is een 2-componenten, snel verhardende reparatiepasta op basis van polyesterharsen. Het product is na uitharden duurzaam blijvend flexibel, goed schuur- en overschilderbaar en kan goed temperatuurverschillen opvangen. Het is geschikt voor metaal, beton, steen, hout en kunststof.

vanaf
20,62
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYSOFT PROFESSIONEEL

Den braven polysoft professioneel

Den Braven zwaluw Polysoft Professioneel is een snelverhardende, goed schuurbare, overschilderbare 2-componenten egalisatieplamuur op basis van polyesterharsen. Het is geschikt voor het uitvlakken en egaliseren van beschadigingen, naden en kieren in vooral houtwerk zoals deuren en kozijnen. Het is ook toepasbaar op steenachtige, metalen of polyester ondergronden. Door het speciale doseerpistool is het zeer eenvoudig de juiste hoeveelheid verharder te gebruiken. Let op, u krijgt een set geleverd en hoeft normaliter dus gťťn losse verharder te bestellen.

vanaf
4,26
bekijk product

Bekijk product ▸

PROFSTOP UNIVERSAL

Den braven profstop universal

Den braven zwaluw profstop universeel is een hoogwaardige, overschilderbare stopverf op basis van lijnzaadolie, synthetische harsen en vulmiddelen. Het is ontwikkeld voor het afdichten en aanstoppen van enkel glas tot 0,6 m≤ in houten, stalen en betonnen kozijnen. Let op, de doorhardingstijd kan oplopen van enkele maanden tot een jaar. Voor toepassing waar snel overschilderd dient te worden wordt Zwaluw Monustop aangeraden.

vanaf
2,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SILSTOP

Den braven silstop

Den braven zwaluw silstop is een stopverf vervanger op basis van siliconen technologie welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. Gedurende de doorharding kan het noodzakelijk zijn het glas tijdelijk te fixeren.

vanaf
10,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VEZEL-PLAMUUR

Den braven vezel-plamuur

Den braven zwaluw vezelplamuur is een snel uithardende 2-componenten plamuur op basis van polyesterharsen en glasvezels. Het product is goed schuurbaar en goed overschilderbaar, geschikt voor grotere gaten, schuurbaar en overschilderbaar en vrijwel krimpvrij. Het is ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van deuken, scheuren, krassen en andere beschadigingen in polyester en metalen ondergronden.

vanaf
8,37
bekijk product

Bekijk product ▸

COMBI PLAMUUR

Epifanes combi plamuur

Epifanes Combi Plamuur is een traditionele schraapplamuur voor toepassing in 1-componentsystemen op hout en staal boven de waterlijn. Het dient in zeer dunne lagen van max. 1 mm te worden aangebracht.

vanaf
6,66
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FILLER 1500

Epifanes epoxy filler 1500

Epifanes epoxy filler 1500 is een zeer dichte, watervaste en krimpvrije 2-componenten plamuur op basis van epoxyhars. Het kan in ťťn bewerking tot maximaal 1,5 cm worden aangebracht. Het is geschikt voor toepassing op hout, staal, aluminium en polyester, onder en boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Vůůr gebruik moeten de componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk intensief gemengd worden.

vanaf
29,51
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FILLER LG 800

Epifanes epoxy filler lg 800

Epifanes Epoxy Filler LG 800 is een professionele 2-componenten lichtgewicht plamuur voor het uitvullen en egaliseren van grotere oneffenheden in hout, staal, aluminium en polyester, onder en boven water. Het heeft een uitstekende directe hechting op staal, aluminium, hout en polyester nadat de vereiste voorbehandeling is uitgevoerd. Het heeft een zeer soepele verwerking, is goed schuurbaar, hoog mechanisch bestendig en heeft een zeer goede stoot- en slagvastheid. Het is krimpvrij bij drogen en uitharden. Mengverhouding: 2:1.

vanaf
267,33
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FINISHING FILLER

Epifanes epoxy finishing filler

Epifanes Epoxy finishing filler is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van epoxyhars. Het is zeer fijn en soepel, bijzonder sterk en krimpvrij bij doorharding. Het geeft een zeer glad oppervlak en is bij voorkeur in dunnere lagen tot 1 mm aan te brengen. Voor gebruik beide componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk goed mengen. Het is geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester, boven en eventueel onder de waterlijn, als fijne afwerklaag over Epifanes Epoxy Filler 1300. Verbruik: ca. 1,2 m≤ per 750 ml.

vanaf
32,10
bekijk product

Bekijk product ▸

MONO-FILL KWASTPLAMUUR

Epifanes mono-fill kwastplamuur

Epifanes Mono-fill kwastplamuur is een traditionele kwastplamuur voor toepassing in 1-componentsystemen boven de waterlijn. Het dient in zeer dunne lagen van maximaal 1 mm te worden aangebracht. Het is geschikt voor de reparatie en het vullen van geringe oneffenheden op hout en staal. Het is na ca. 24 uur schuurbaar en overschilderbaar.

vanaf
19,89
bekijk product

Bekijk product ▸

HYDRA

Griffon hydra

Griffon Hydra is een vuurvaste afdichtingskit (1250įC) voor het afdichten van naden, voegen en kieren en het repareren van scheuren bij o.a. (open)haarden, allesbranders, kachels en schoorstenen. Het heeft een uitstekende hechting op metaal, (bak)steen en beton.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FINISHING FILLER

International epoxy finishing filler

International Epoxy Finishing Filler is een 2-componenten, krimpvrije afwerkplamuur op basis van epoxyharsen voor hout, plamuur en polyester. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar en kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden. Let op, component A en B moeten in een verhouding van 2:1 met elkaar gemengd worden. Theoretisch verbruik: ca. 1 m≤ per liter bij een droge laagdikte van 1 mm.

vanaf
103,05
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERFILL DECK

International interfill deck

International Interfill Deck is een lichtgewicht, 2-componenten epoxy vuller, geschikt voor gebruik op aluminium, staal en polyester oppervlakken welke met een correcte primer zijn voorbehandeld. Het is specifiek bedoeld om het oppervlak van het dek uit te vlakken en strak te maken. Mengverhouding in volume: 1:1. Theoretisch rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf
199,35
bekijk product

Bekijk product ▸

WATERTITE

International watertite

International Watertite epoxy filler is een sneldrogende 2-componenten plamuur voor gebruik op polyester, metaal en stabiele houtconstructies. De samenstelling is krimpvrij en extreem waterbestendig, dit maakt het geschikt voor osmose reparaties. Het is geschikt voor gebruik boven en onder de waterlijn en vult tot 20 mm dik zonder uitzakken in 1 applicatielaag.

vanaf
26,81
bekijk product

Bekijk product ▸

2K POLYESTER PLAMUUR SA

Jansen 2k polyester plamuur sa

Jansen 2k Polyester Plamuur SA is een styreen-arme 2K PE plamuur die daardoor minder belastend is voor mens en milieu. Het onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). De plamuur is tevens goed vullend, gemakkelijk te schuren en daardoor zeer geschikt voor o.a. schilder- en renovatiewerkzaamheden, reparatie van autoís, staal en houtwerk en de meubelindustrie, zowel binnen als buiten.

vanaf
8,33
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL LAKPLAMUUR

Jansen acryl lakplamuur

Jansen Acryl Lakplamuur is een unieke watergedragen lakplamuur voor binnen en buiten waarmee het mogelijk is om eenvoudig grote oppervlakken te plamuren. Het heeft een zeer hoge laagdikte (tot 800 mu) en er kunnen meerdere lagen per dag aangebracht worden. Het geeft tevens een gladde afwerking zonder te schuren en is geschikt voor hout, ijzer, oude verflagen en staal.

vanaf
7,16
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL SNELPLAMUUR

Jansen acryl snelplamuur

Jansen Acryl snelplamuur is een witte, watergedragen dispersie plamuur met een roest-inhibitor en is dus zonder gronden direct toe te passen in spijker-, schroef- en nietgaatjes. Het is geschikt voor het herstellen van oneffenheden in houtporiŽn, verstekken, kleine gaatjes en beschadigingen in hout, metaal en andere ondergronden binnen en buiten. De plamuur is overschilderbaar met alle verven (watergedragen, kunsthars, dispersie). Tevens is de plamuur zeer snel drogend (ca. 1-2 uur) en goed vullend: tot 1000 mu scheurvrij op te zetten. Het is niet geschikt voor grotere reparaties.

vanaf
12,64
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKPLAMUUR

Jansen lakplamuur

Jansen lakplamuur voor binnen en buiten is uitermate geschikt voor het plamuren van grote vlakken, zelfs tot wel 5 lagen per dag, ook nat in nat. De laagdikte kan max. 500 mu. nat zijn. Dankzij de boterzachte structuur en lichte verwerking is het mogelijk om te plamuren zonder te schuren, maar slechts door het na te trekken met een schoon plamuurmes. Toepasbaar op hout, ijzer, non-ferro, oude verflagen, staal en steen.

vanaf
6,98
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELPLAMUUR

Jansen snelplamuur

Jansen Snelplamuur is een witte, sneldrogende plamuur voor het vullen en herstellen van houtporiŽn, verstekken, kleine gaatjes, beschadigingen in hout en metaal en het wegwerken van krassen. Ook diepere gaten laten zich probleemloos vullen. Het is na ca. 2-3 uur overschilderbaar met alle verven. De natte laag mag maximaal 1000 mu zijn.

vanaf
8,75
bekijk product

Bekijk product ▸

2K-POLYESTER PLAMUUR

Jansen 2k-polyester plamuur

Jansen 2K-Polyester Plamuur op basis van onverzadigde polyesterhars voor buiten, maar met name binnen, onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). Het is onder andere geschikt voor het vullen van grotere gaten als schroefgaten en houtrot en voor de reparatie van autoís, staal en houtwerk en voor de meubelindustrie en schrijnwerking. Overschilderbaar na ca. 20-25 minuten. Let op: aangezien de verharder ook wit is dienen de componenten extra goed gemengd te worden. De 1 kg, 250 gram en 500 gram verpakkingen worden inclusief verharder geleverd.

vanaf
3,20
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLOSTOP

Koopmans nylostop

Koopmans Nylostop is een praktisch reukloos, ijzersterk, chemicaliŽnvast 2-componenten reparatiemiddel op basis van epoxy voor het opvullen van gaten in hout, staal en beton. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van de meest uiteenlopende materialen. Het kan in ťťn bewerking op staand werk in een dikte van 1 ŗ 2 cm worden opgebracht, voor liggend werk is in deze geen beperking. Bij grotere laagdikte kan het met gaaf hout of droog grind worden opgevuld. Het mag niet worden toegepast als (lak)plamuur. Het kan na 24 uur droogtijd en licht schuren worden afgewerkt met traditionele verfsystemen en 2-componenten verfsystemen.

vanaf
16,79
bekijk product

Bekijk product ▸

PEGAFLEX EGALISATIEPLAMUUR

Mathys pegaflex egalisatieplamuur

Mathys pegaflex is een universele watergedragen plamuur, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het heeft een hoge soepelheid en elasticiteit, uitmuntende hechting op alle in goede staat verkerende ondergronden en op de meeste verftypes, is alkali-bestendig, behoudt zijn soepelheid, is makkelijk schuurbaar en absorbeert praktisch geen bindmiddel van aangebrachte verven, waardoor doffe vlekken vermeden worden. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: maximal 1,8 kg per m≤ (= 1 mm dik).

vanaf
12,33
bekijk product

Bekijk product ▸

FIJNPLAMUUR

Motip fijnplamuur

MoTip fijnplamuur is een 2-componenten fijnplamuur voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter. Verwerkingstijd: 3 tot 5 minuten.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

FILLER GEEL

Motip filler geel

Motip Filler is een sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. De filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering, is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en overspuitbaar met alle laksystemen. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZEL PLAMUUR GEVULD

Motip glasvezel plamuur gevuld

MoTip glasvezel gevuld is een 2-componenten glasvezel plamuur met speciale vulstoffen. Het is geschikt voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOFPLAMUUR

Motip kunststofplamuur

Motip Kunststof plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van alle soorten kunststof met uitzondering van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Het is tevens zeer geschikt voor ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester, welke onderhevig zijn aan trillingen. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poedercoatings, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicalien en weersinvloedenen heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf
16,19
bekijk product

Bekijk product ▸

METAALPLAMUUR

Motip metaalplamuur

MoTip metaal plamuur is een 2-componenten metaalplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

AFWERKPLAMUUR

Motip afwerkplamuur

MoTip nc combiplamuur is een sneldrogende afwerkplamuur voor het egaliseren van kleine, oppervlakkige oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout en polyester. Het heeft een zeer fijne structuur, is goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 millimeter.

vanaf
5,54
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZEL PLAMUUR ONGEVULD

Motip glasvezel plamuur ongevuld

MoTip Polyester Glasvezelplamuur is een 2-componenten glasvezel plamuur voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid, is overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
12,25
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER HARS

Motip polyester hars

MoTip Polyester hars is een 2-componenten polyesterhars te gebruiken in combinatie met glasvezelmat of glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor het creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. Het is elastisch en bestand tegen chemicalien en weersinvloeden, heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER PLAMUUR

Motip polyester plamuur

MoTip Polyester plamuur is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton. Het is aan te brengen in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER PLAMUUR SOFT

Motip polyester plamuur soft

Motip polyester plamuur soft is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton.

vanaf
18,93
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER REPARATIE SET

Motip polyester reparatie set

Motip Polyester ReparatieSet is een 2-componenten polyester hars te gebruiken in combinatie met bijgevoegde glasvezelmat en glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen waarbij een mal gebruikt wordt. De hars is elastisch en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf
12,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITPLAMUUR

Motip spuitplamuur

MoTip spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
9,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TUBE HARDER

Motip tube harder

Motip tube harder.

vanaf
5,05
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL SPUITPLAMUUR

Motip industrial spuitplamuur

MoTip Industrial Spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

CHOUKROUT

Owatrol choukrout

Owatrol Choukrout is een vezelversterkte 2-componenten polyesterplamuur. Het is geschikt voor het vullen en repareren van beschadigde oppervlakken waar een hoge mechanische sterkte vereist is, binnen en buiten en horizontaal en verticaal. Het hecht uitstekend op de meeste ondergronden, zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar, vlot schuurbaar, zeer goed bestand tegen water, petroleum, benzine, verdunde zuren en alkaliŽn, overschilderbaar met alle verfsystemen (1- of 2-componenten) en zeer schokbestendig.

vanaf
16,40
bekijk product

Bekijk product ▸

COSMOFER

Owatrol cosmofer

Owatrol cosmofer is een witte, universele polyester vuller, geschikt voor het opvullen, afdichten, stoppen, voegen, verankeren, isoleren, lijmen, vastzetten en egaliseren van oneffenheden op tal van ondergronden binnen en buiten zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en vlot schuurbaar en de afbindtijd kan naar behoefte worden aangepast. Het is na uitharding geschikt voor mechanische bewerkingen, boren, tappen, vijlen, slijpen, zagen en schroeven en overschilderbaar met alle soorten verf (1- of 2-componenten). Het is goed bestand tegen hitte (120įC), trillingen en chemicaliŽn, zeer elastisch, scheurt niet, barst niet en doet schuurpapier niet vollopen.

vanaf
15,35
bekijk product

Bekijk product ▸

W120 SNELPLAMUUR

Polyfilla pro w120 snelplamuur

Polyfilla Pro W120 is een snelplamuur op basis van gemodificeerd alkydhars in xyleen voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden buiten in hout, metaal, polyester en bestaand schilderwerk ouder dan 6 maanden. Het zorgt voor een zeer glad eindresultaat, is sneldrogend (na ca. 30 minuten overschilderbaar met zowel watergedragen als synthetische lakken) en hecht uitstekend. De verwerkingstemperatuur moet tussen 5įC en 30įC zijn.

vanaf
12,74
bekijk product

Bekijk product ▸

2K PROFI PLAMUUR

Presto 2k profi plamuur

Presto 2-K profi plamuur inclusief harder.

vanaf
39,15
bekijk product

Bekijk product ▸

2-K VERSPUITBARE FILLER

Presto 2-k verspuitbare filler

Presto 2-K Verspuitbare filler is een 2-componenten spuitfiller op basis van polyester voor het vullen van grote schuurkrassen, poriŽn en andere onvolkomenheden. Het is toepasbaar op blank staal, polyester plamuur, oude laklagen en GKF.

vanaf
36,54
bekijk product

Bekijk product ▸

ALUMINIUM METAAL PLAMUUR

Presto aluminium metaal plamuur

Presto alu/metaal plamuur is een 2-componenten aluminium-plamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
10,39
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZELPLAMUUR

Presto glasvezelplamuur

Presto Glasvezel plamuur is een 2-componenten polyester plamuur. Het is een mengsel van pure, onverzadigde polyesterhars en glasvezeldeeltjes. Het is zeer elastisch na uitharding en de uitstekende hechtende eigenschappen maken de elastische vulplamuur ideaal voor grotere schades/gaten, die zijn ontstaan door corrosie of die worden blootgesteld aan hoge mechanische trillingen, zoals spatborden of portieren. Het is ook geschikt voor reparatie van droge steen en beton, evenals voorwerpen van kunststof en keramiek. Schuurbaarheid: na 30 minuten bij 20įC.

vanaf
15,62
bekijk product

Bekijk product ▸

NC COMBIPLAMUUR

Presto nc combiplamuur

Presto nc combiplamuur.

vanaf
4,57
bekijk product

Bekijk product ▸

PLAMUUR PROFI

Presto plamuur profi

Presto plamuur profi.

vanaf
22,15
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER FIJN PLAMUUR

Presto polyester fijn plamuur

Presto Polyester fijn plamuur is een 2-componenten plamuur, geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter.

vanaf
10,39
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER HARS

Presto polyester hars

Presto polyester hars.

vanaf
8,49
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER EPOXY HARS

Presto polyester epoxy hars

Presto polyester hars is te gebruiken in combinatie met glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. De hars is elastisch, bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een zeer goede hechting en kan gebruikt worden op kaal metaal. Tevens heeft het een uitstekende hechting en is het na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf
22,15
bekijk product

Bekijk product ▸

REPARATIEBOX

Presto reparatiebox

Presto polyester reparatieset is een reparatieverpakking met polyesterhars, verharder en glasvezelvlies en glasvezelweefsel. Het is geschikt voor het overbruggen van grotere gaten, doorroestingen en beschadigde plekken in o.a. metaal, hout en beton. Het is zeer goed bruikbaar in vormen- en modelbouw, in de tuin (spuitvezelvijvers) en in andere industriŽle sectoren. Het is o.a. toepasbaar bij ondichte leidingen en buizen, ketels en boten.

vanaf
14,30
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER REPARATIESET

Presto polyester reparatieset

Presto Polyester Reparatieset is ontwikkeld voor het repareren van grotere gaten en scheuren in metaal, kunststof en hout die veroorzaakt zijn door o.a. schade en roest. Deze polyester en glasvezel reparatieset is krimpvrij en bestand tegen o.a. logen, drijfgas, oplosmiddelen en water. Het kan afgewerkt worden met polyesterplamuur of kombiplamuur en de deksel functioneert als mengbeker. Het is schuurbaar na ongeveer 40 min.

vanaf
36,54
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALPLAMUUR

Presto staalplamuur

Presto polyester staalplamuur egaliseert duurzaam kleinere en middelgrote oneffenheden. Het kan op metaal, hout, beton en kunststoffen gebruikt worden. Verwerkingstijd: 3-5 minuten. Na 30 minuten schuurbaar.

vanaf
8,49
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITPLAMUUR

Presto spuitplamuur

Presto Spuitplamuur is een 1-component spuitplamuur op basis van acrylaat. Het is geschikt voor het vullen en afdekken van kleine oneffenheden en krassen. Het heeft een hoog vulvermogen, een korte droogtijd en hecht uitstekend.

vanaf
10,39
bekijk product

Bekijk product ▸

UNI PLAMUUR PROFI

Presto uni plamuur profi

Presto Uni Plamuur Profi is een 2-componenten polyestervuller en -stopverf. Het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden op voorbehandelde oppervlakken bij de reparatie van carrosserie onderdelen en andere metalen oppervlakken, hout en beton. Het heeft een verbeterde receptuur en is goed snijdbaar, makkelijk te verwerken en sneldrogend.

vanaf
22,15
bekijk product

Bekijk product ▸

QUICKREPAIR 2 IN 1

Progold quickrepair 2 in 1

PROGOLD QUICKREPAIR 2 IN 1 is een snel uithardende 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. Het is oplosmiddelvrij, ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van kleine beschadigingen en goed overschilderbaar.

vanaf
56,24
bekijk product

Bekijk product ▸

LEAKSEAL

Rust-oleum leakseal

Rust-oleum leakseal is een semi-glanzende, makkelijk te gebruiken, rubberachtige, beschermende coating die ontwikkeld is voor het vullen en afdichten van lekkages en scheuren. Het geeft een waterdichte flexibele afdichting die vochtindringing en roestvorming tegen gaat, zakt en druipt niet en is na 24 uur af te werken met een latex of alkyd toplaag. Het is geschikt voor toepassing op o.a. metaal, aluminium, gegalvaniseerd metaal, PVC, beton, pleisterwerk, metselwerk, asfalt/bitumineuze dakbedekking,vinyl gevel beplating en fiberglas. Theoretisch verbruik: 0,74 m≤ per spuitbus.

vanaf
20,60
bekijk product

Bekijk product ▸

MUREX REPARATIEMIDDEL

Toupret murex reparatiemiddel

Toupret murex is een snelhardend reparatiemiddel in poedervorm op basis van cement, grondstoffen uit geselecteerde steengroeven en harsen, om buiten alle gaten en barsten van elke omvang op elke droge, ruwe of geschilderde ondergrond te vullen. Na aanmaak wordt de pasta wit van kleur. Het heeft een uitzonderlijke hechting, is schokbestendig, er is geen maximale laagdikte en het is niet geschikt voor polystyreen. Het is na 24 uur overschilderbaar.

vanaf
57,10
bekijk product

Bekijk product ▸

TX110 REPARATIEMIDDEL

Toupret tx110 reparatiemiddel

Toupret TX110 is een poedervormig reparatiemiddel op basis van cement, grondstoffen uit geselecteerde steengroeven en harsen. Het is ideaal voor het vullen van gaten en scheuren van iedere omvang op ongeverfde en geverfde ondergronden binnenshuis. Het is geschikt op diverse ondergronden zoals gips, gipskarton, met verf voorbehandeld hout, tegels, faience, cement, steen, gasbeton en kalkzandsteen. Het kan vervolgens worden afgewerkt met vrijwel alle soorten pleisters, behang en verven (pas op met epoxy- of polyurethaanverf). Het is niet geschikt voor polystyreen en behang.

vanaf
47,56
bekijk product

Bekijk product ▸

SOFTPLAST PLAMUUR

Trimetal softplast plamuur

Trimetal softplast plamuur is een 2-componenten, thixotrope plamuur op basis van polyester. Het is geschikt voor hout, staal en polyester buiten. Het is overschilderbaar na ca. 30 minuten

vanaf
55,06
bekijk product

Bekijk product ▸

ALLES VULLER KANT EN KLAAR

Alabastine alles vuller kant en klaar

Alabastine Allesvuller Kant en Klaar is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren tot 2 cm diep in ťťn keer. Het heeft een uitstekende hechting op bijna alle ondergronden zoals pleister, baksteen, steen en beton, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor op vochtige ondergronden, plastic en metaal. Het is na ongeveer 24 uur overschilderbaar met alle soorten verf. Bij buitengebruik moet het direct na droging worden overgeschilderd met minimaal 2 lagen.

vanaf
4,58
bekijk product

Bekijk product ▸

AUTOPLAMUUR

Alabastine autoplamuur

Alabastine Autoplamuur is een afwerkplamuur voor het egaliseren van krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes in metaal, polyester en diverse andere materialen. De plamuur is sneldrogend en creŽert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten.

vanaf
7,82
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZELPLAMUUR

Alabastine glasvezelplamuur

Alabastine Glasvezelplamuur is een grove plamuur die van pas komt bij ingrijpende hout-, metaal- en polyesterreparaties. Dit product is ijzersterk doordat het met glasvezel is versterkt.

vanaf
11,87
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTERHARS

Alabastine polyesterhars

Alabastine Polyester hars is ideaal voor snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen. Het kan voor het beste resultaat gebruikt worden i.c.m. met de Alabastine Polyester Glasmat en Verharder.

vanaf
14,84
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER REPARATIESET

Alabastine polyester reparatieset

Alabastine Polyester Reparatieset is een complete set voor ingrijpende reparaties aan metaal, polyester, hout en diverse kunststoffen. Dit product overbrugt zeer grote gaten en is ijzersterk. Verpakking: 240 gr. Polyesterhars, 10 gr. Verharder, 1/8 m≤ Glasmat. Droogtijd: 20 minuten.

vanaf
16,82
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER PLAMUUR

Alabastine polyester plamuur

Alabastine Polyesterplamuur is een reparatieplamuur voor het repareren van gaten en deuken (max. 5 mm diep) in metaal, hout, polyester en diverse andere materialen. Dit flexibele product is overigens heel gemakkelijk glad te schuren. Droogtijd: ca. 20 minuten.

vanaf
5,08
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHEUREN EN NADENVULLER TUBE

Alabastine scheuren en nadenvuller tube

Alabastine Scheuren en Nadenvuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. Het is al na 1 uur overschilderbaar en geschikt voor binnen en buiten. Verbruik: Ī 20 m, bij een scheur van 4 x 4 mm.

vanaf
9,89
bekijk product

Bekijk product ▸

VERHARDER

Alabastine verharder

Alabastine Verharder is te gebruiken bij polyesterplamuur, glasvezelplamuur, polyesterhars en glasmat.

vanaf
5,93
bekijk product

Bekijk product ▸

KOMBI STICK

Bison kombi stick

Bison kombi stick is een 2-Componenten epoxy kneedmassa voor 1001 permanente reparaties en restauraties in en om het huis, zoals de auto, boot en caravan, machines en gereedschap. Het vult scheuren en gaten in steen, hout, staal en kunststoffen, zoals polyester en epoxy. Het is ook te gebruiken als kneedbare plug voor het opvullen van schroefgaten.

vanaf
4,49
bekijk product

Bekijk product ▸

REPAIR KIT ALLESVULLER

Bison repair kit allesvuller

Bison repair kit allesvuller is een gebruiksklaar reparatiemiddel voor snelle en eenvoudige reparatie van beschadigingen, gaten, scheuren, naden en kieren, voor vrijwel alle ondergronden, zowel binnen als buiten. Het heeft een uitstekende hechting op pleisterwerk, stucwerk, gipsplaten, spaanplaat, steen, beton, metaal en hout.

vanaf
5,48
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Boero epoflex

Boero epoflex is een lichtgewicht, high build 2-componenten epoxy filler.

vanaf
703,99
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOMAR

Boero epomar

Boero epomar is een zeer geconcentreerde epoxy plamuur voor toepassing op hout, staal, aluminium en glasvezel onder en boven de waterlijn. Het bevat geen oplosmiddelen en zal daarom niet krimpen bij het drogen, is gemakkelijk aan te brengen, zelfs op grote oppervlakken en kan gemakkelijk worden geschuurd, zowel nat als droog. Het is ook geschikt voor het polijsten van oppervlakken behandeld met high build epoxy plamuur (Epolight) en kan daar ook mee worden gemengd. In verschillende lagen aanbrengen op schone en droge oppervlakten om de juiste dikte te verkrijgen (max. 3mm) en dan na het schuren een geschikte laag epoxy of polyurethaan aanbrengen. Schuurbaar na 24 uur.

vanaf
207,57
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYCOQUE

Boero epoxycoque

Boero Epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. Het is geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn, op alle soorten ondergronden. Het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. Het is overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur, totaal uitgehard na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 1 liter per m≤ in een 1 mm laagdikte.

vanaf
26,44
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOYACHT

Boero epoyacht

Boero Epoyacht is een lichtgewicht epoxyplamuur, geschikt voor alle soorten vaartuigen. Het is toepasbaar op alle ondergronden, is makkelijk mengbaar, werkbaar en schuurbaar en heeft een uitstekend esthetisch eindresultaat. Aanbevolen laagdikte: 2-8 mm. Het is schuurbaar na 24 uur. Potlife: 60 minuten.

vanaf
269,87
bekijk product

Bekijk product ▸

RENOVATIEPASTA

Bolivia renovatiepasta

Bolivia renovatiepasta is een snelhardende 2-componentenpasta op basis van asbestvrije polyester. Het is geschikt voor een goede en duurzame reparatie, zowel binnen als buiten, voornamelijk bij onderhoudsschilderwerk. Het is ideaal voor het herstellen van diverse ondergronden zoals hout, ijzer, kunststof, steen, cement en beton. Het is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. Let op, de verpakking van 1,4 KG bevat al een harder.

vanaf
7,88
bekijk product

Bekijk product ▸

2K SOFTPLAMUUR

Colormatic 2k softplamuur

Colormatic 2K Softplamuur met uitstekende hechting voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium en polyester. Het is goed schuurbaar en blijvend elastisch. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden.

vanaf
16,79
bekijk product

Bekijk product ▸

2K UNIVERSEEL PLAMUUR

Colormatic 2k universeel plamuur

ColorMatic 2K Universeel Plamuur is geschikt voor een gladde ondergrond en is gemakkelijk te schuren. Het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden bij restauratie, ook verticaal. Het is te gebruiken op o.a. gepolijste metalen, hout, beton, oude verf en glasvezel.

vanaf
20,93
bekijk product

Bekijk product ▸

PEROXAN HARDER BT50

De ijssel peroxan harder bt50

De ijssel peroxan bp-pasta 50 voor dosering bij polyester- en glasvezelplamuur. Toevoeging: 2%.

vanaf
2,08
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

De ijssel verharder peroxan

vanaf
2,97
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

De ijssel verharder

De Ijssel Poltix mekp verharder voor polyesterharsen.

vanaf
4,39
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX LG PLAMUUR

De ijssel variopox lg plamuur

De IJssel variopox LG plamuur is een 2-componenten epoxy lichtgewicht plamuur. Het is toepasbaar als vullende plamuur en bevat geen oplosmiddelen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden (mits op de juiste wijze voorbehandeld) onder de waterlijn. Het is over te schilderen na minimaal 24 uur. Rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf
186,33
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX PLAMUUR

De ijssel variopox plamuur

De IJssel Variopox Plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. Het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden mits op de juiste wijze voorbehandeld. Het heeft een hoge waterdamp dichtheid, is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. Geschikt voor toepassing onder de waterlijn.

vanaf
28,73
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX SNEL PLAMUUR

De ijssel variopox snel plamuur

De Ijssel variopox snel plamuur is een epoxy plamuur zonder oplosmiddelen en heeft een snelle droging en is snel schuurbaar (na ca. 2 uur). Het is te vergelijken met een polyester plamuur, maar heeft niet de nadelen van een polyester plamuur. Het krimpt niet, heeft een uitstekende watervastheid en goede hechting op de meeste ondergronden. Rendement: ca. 1,5 m≤ per KG.

vanaf
35,62
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

De ijssel epoxy thix

De Ijssel variopox thix.

vanaf
37,97
bekijk product

Bekijk product ▸

POLY-PLAMUUR

Den braven poly-plamuur

Den braven Zwaluw Polyplamuur is een witte, snel verhardende, professionele, 2-componenten, goed schuurbare plamuur met een fijne structuur op basis van polyesterharsen. Het is geschikt voor het uitvlakken van deuken in polyester en metaal, goed overschilderbaar en duurzaam. Het wordt geleverd in een set met 2-componenten, een losse verharder hoeft er dus niet bij besteld te worden.

vanaf
3,00
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYSET

Den braven polyset

Den braven zwaluw polyset is een 2-componenten, vloeibare polyesterhars met een glasvezelmat. Het heeft een snelle doorharding, is schuurbaar en overschilderbaar en vrijwel krimpvrij. Het is ontwikkeld voor het repareren van scheuren en gaten in metaal en kunststof ondergronden zoals polyester en PVC.

vanaf
4,73
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYSOFT FLEXIBEL

Den braven polysoft flexibel

Den braven zwaluw polysoft flexibel is een 2-componenten, snel verhardende reparatiepasta op basis van polyesterharsen. Het product is na uitharden duurzaam blijvend flexibel, goed schuur- en overschilderbaar en kan goed temperatuurverschillen opvangen. Het is geschikt voor metaal, beton, steen, hout en kunststof.

vanaf
20,62
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYSOFT PROFESSIONEEL

Den braven polysoft professioneel

Den Braven zwaluw Polysoft Professioneel is een snelverhardende, goed schuurbare, overschilderbare 2-componenten egalisatieplamuur op basis van polyesterharsen. Het is geschikt voor het uitvlakken en egaliseren van beschadigingen, naden en kieren in vooral houtwerk zoals deuren en kozijnen. Het is ook toepasbaar op steenachtige, metalen of polyester ondergronden. Door het speciale doseerpistool is het zeer eenvoudig de juiste hoeveelheid verharder te gebruiken. Let op, u krijgt een set geleverd en hoeft normaliter dus gťťn losse verharder te bestellen.

vanaf
4,26
bekijk product

Bekijk product ▸

PROFSTOP UNIVERSAL

Den braven profstop universal

Den braven zwaluw profstop universeel is een hoogwaardige, overschilderbare stopverf op basis van lijnzaadolie, synthetische harsen en vulmiddelen. Het is ontwikkeld voor het afdichten en aanstoppen van enkel glas tot 0,6 m≤ in houten, stalen en betonnen kozijnen. Let op, de doorhardingstijd kan oplopen van enkele maanden tot een jaar. Voor toepassing waar snel overschilderd dient te worden wordt Zwaluw Monustop aangeraden.

vanaf
2,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SILSTOP

Den braven silstop

Den braven zwaluw silstop is een stopverf vervanger op basis van siliconen technologie welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. Gedurende de doorharding kan het noodzakelijk zijn het glas tijdelijk te fixeren.

vanaf
10,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VEZEL-PLAMUUR

Den braven vezel-plamuur

Den braven zwaluw vezelplamuur is een snel uithardende 2-componenten plamuur op basis van polyesterharsen en glasvezels. Het product is goed schuurbaar en goed overschilderbaar, geschikt voor grotere gaten, schuurbaar en overschilderbaar en vrijwel krimpvrij. Het is ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van deuken, scheuren, krassen en andere beschadigingen in polyester en metalen ondergronden.

vanaf
8,37
bekijk product

Bekijk product ▸

COMBI PLAMUUR

Epifanes combi plamuur

Epifanes Combi Plamuur is een traditionele schraapplamuur voor toepassing in 1-componentsystemen op hout en staal boven de waterlijn. Het dient in zeer dunne lagen van max. 1 mm te worden aangebracht.

vanaf
6,66
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FILLER 1500

Epifanes epoxy filler 1500

Epifanes epoxy filler 1500 is een zeer dichte, watervaste en krimpvrije 2-componenten plamuur op basis van epoxyhars. Het kan in ťťn bewerking tot maximaal 1,5 cm worden aangebracht. Het is geschikt voor toepassing op hout, staal, aluminium en polyester, onder en boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Vůůr gebruik moeten de componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk intensief gemengd worden.

vanaf
29,51
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FILLER LG 800

Epifanes epoxy filler lg 800

Epifanes Epoxy Filler LG 800 is een professionele 2-componenten lichtgewicht plamuur voor het uitvullen en egaliseren van grotere oneffenheden in hout, staal, aluminium en polyester, onder en boven water. Het heeft een uitstekende directe hechting op staal, aluminium, hout en polyester nadat de vereiste voorbehandeling is uitgevoerd. Het heeft een zeer soepele verwerking, is goed schuurbaar, hoog mechanisch bestendig en heeft een zeer goede stoot- en slagvastheid. Het is krimpvrij bij drogen en uitharden. Mengverhouding: 2:1.

vanaf
267,33
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FINISHING FILLER

Epifanes epoxy finishing filler

Epifanes Epoxy finishing filler is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van epoxyhars. Het is zeer fijn en soepel, bijzonder sterk en krimpvrij bij doorharding. Het geeft een zeer glad oppervlak en is bij voorkeur in dunnere lagen tot 1 mm aan te brengen. Voor gebruik beide componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk goed mengen. Het is geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester, boven en eventueel onder de waterlijn, als fijne afwerklaag over Epifanes Epoxy Filler 1300. Verbruik: ca. 1,2 m≤ per 750 ml.

vanaf
32,10
bekijk product

Bekijk product ▸

MONO-FILL KWASTPLAMUUR

Epifanes mono-fill kwastplamuur

Epifanes Mono-fill kwastplamuur is een traditionele kwastplamuur voor toepassing in 1-componentsystemen boven de waterlijn. Het dient in zeer dunne lagen van maximaal 1 mm te worden aangebracht. Het is geschikt voor de reparatie en het vullen van geringe oneffenheden op hout en staal. Het is na ca. 24 uur schuurbaar en overschilderbaar.

vanaf
19,89
bekijk product

Bekijk product ▸

HYDRA

Griffon hydra

Griffon Hydra is een vuurvaste afdichtingskit (1250įC) voor het afdichten van naden, voegen en kieren en het repareren van scheuren bij o.a. (open)haarden, allesbranders, kachels en schoorstenen. Het heeft een uitstekende hechting op metaal, (bak)steen en beton.

vanaf
5,57
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXY FINISHING FILLER

International epoxy finishing filler

International Epoxy Finishing Filler is een 2-componenten, krimpvrije afwerkplamuur op basis van epoxyharsen voor hout, plamuur en polyester. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar en kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden. Let op, component A en B moeten in een verhouding van 2:1 met elkaar gemengd worden. Theoretisch verbruik: ca. 1 m≤ per liter bij een droge laagdikte van 1 mm.

vanaf
103,05
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERFILL DECK

International interfill deck

International Interfill Deck is een lichtgewicht, 2-componenten epoxy vuller, geschikt voor gebruik op aluminium, staal en polyester oppervlakken welke met een correcte primer zijn voorbehandeld. Het is specifiek bedoeld om het oppervlak van het dek uit te vlakken en strak te maken. Mengverhouding in volume: 1:1. Theoretisch rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf
199,35
bekijk product

Bekijk product ▸

WATERTITE

International watertite

International Watertite epoxy filler is een sneldrogende 2-componenten plamuur voor gebruik op polyester, metaal en stabiele houtconstructies. De samenstelling is krimpvrij en extreem waterbestendig, dit maakt het geschikt voor osmose reparaties. Het is geschikt voor gebruik boven en onder de waterlijn en vult tot 20 mm dik zonder uitzakken in 1 applicatielaag.

vanaf
26,81
bekijk product

Bekijk product ▸

2K POLYESTER PLAMUUR SA

Jansen 2k polyester plamuur sa

Jansen 2k Polyester Plamuur SA is een styreen-arme 2K PE plamuur die daardoor minder belastend is voor mens en milieu. Het onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). De plamuur is tevens goed vullend, gemakkelijk te schuren en daardoor zeer geschikt voor o.a. schilder- en renovatiewerkzaamheden, reparatie van autoís, staal en houtwerk en de meubelindustrie, zowel binnen als buiten.

vanaf
8,33
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL LAKPLAMUUR

Jansen acryl lakplamuur

Jansen Acryl Lakplamuur is een unieke watergedragen lakplamuur voor binnen en buiten waarmee het mogelijk is om eenvoudig grote oppervlakken te plamuren. Het heeft een zeer hoge laagdikte (tot 800 mu) en er kunnen meerdere lagen per dag aangebracht worden. Het geeft tevens een gladde afwerking zonder te schuren en is geschikt voor hout, ijzer, oude verflagen en staal.

vanaf
7,16
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL SNELPLAMUUR

Jansen acryl snelplamuur

Jansen Acryl snelplamuur is een witte, watergedragen dispersie plamuur met een roest-inhibitor en is dus zonder gronden direct toe te passen in spijker-, schroef- en nietgaatjes. Het is geschikt voor het herstellen van oneffenheden in houtporiŽn, verstekken, kleine gaatjes en beschadigingen in hout, metaal en andere ondergronden binnen en buiten. De plamuur is overschilderbaar met alle verven (watergedragen, kunsthars, dispersie). Tevens is de plamuur zeer snel drogend (ca. 1-2 uur) en goed vullend: tot 1000 mu scheurvrij op te zetten. Het is niet geschikt voor grotere reparaties.

vanaf
12,64
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKPLAMUUR

Jansen lakplamuur

Jansen lakplamuur voor binnen en buiten is uitermate geschikt voor het plamuren van grote vlakken, zelfs tot wel 5 lagen per dag, ook nat in nat. De laagdikte kan max. 500 mu. nat zijn. Dankzij de boterzachte structuur en lichte verwerking is het mogelijk om te plamuren zonder te schuren, maar slechts door het na te trekken met een schoon plamuurmes. Toepasbaar op hout, ijzer, non-ferro, oude verflagen, staal en steen.

vanaf
6,98
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELPLAMUUR

Jansen snelplamuur

Jansen Snelplamuur is een witte, sneldrogende plamuur voor het vullen en herstellen van houtporiŽn, verstekken, kleine gaatjes, beschadigingen in hout en metaal en het wegwerken van krassen. Ook diepere gaten laten zich probleemloos vullen. Het is na ca. 2-3 uur overschilderbaar met alle verven. De natte laag mag maximaal 1000 mu zijn.

vanaf
8,75
bekijk product

Bekijk product ▸

2K-POLYESTER PLAMUUR

Jansen 2k-polyester plamuur

Jansen 2K-Polyester Plamuur op basis van onverzadigde polyesterhars voor buiten, maar met name binnen, onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). Het is onder andere geschikt voor het vullen van grotere gaten als schroefgaten en houtrot en voor de reparatie van autoís, staal en houtwerk en voor de meubelindustrie en schrijnwerking. Overschilderbaar na ca. 20-25 minuten. Let op: aangezien de verharder ook wit is dienen de componenten extra goed gemengd te worden. De 1 kg, 250 gram en 500 gram verpakkingen worden inclusief verharder geleverd.

vanaf
3,20
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLOSTOP

Koopmans nylostop

Koopmans Nylostop is een praktisch reukloos, ijzersterk, chemicaliŽnvast 2-componenten reparatiemiddel op basis van epoxy voor het opvullen van gaten in hout, staal en beton. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van de meest uiteenlopende materialen. Het kan in ťťn bewerking op staand werk in een dikte van 1 ŗ 2 cm worden opgebracht, voor liggend werk is in deze geen beperking. Bij grotere laagdikte kan het met gaaf hout of droog grind worden opgevuld. Het mag niet worden toegepast als (lak)plamuur. Het kan na 24 uur droogtijd en licht schuren worden afgewerkt met traditionele verfsystemen en 2-componenten verfsystemen.

vanaf
16,79
bekijk product

Bekijk product ▸

PEGAFLEX EGALISATIEPLAMUUR

Mathys pegaflex egalisatieplamuur

Mathys pegaflex is een universele watergedragen plamuur, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het heeft een hoge soepelheid en elasticiteit, uitmuntende hechting op alle in goede staat verkerende ondergronden en op de meeste verftypes, is alkali-bestendig, behoudt zijn soepelheid, is makkelijk schuurbaar en absorbeert praktisch geen bindmiddel van aangebrachte verven, waardoor doffe vlekken vermeden worden. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: maximal 1,8 kg per m≤ (= 1 mm dik).

vanaf
12,33
bekijk product

Bekijk product ▸

FIJNPLAMUUR

Motip fijnplamuur

MoTip fijnplamuur is een 2-componenten fijnplamuur voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter. Verwerkingstijd: 3 tot 5 minuten.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

FILLER GEEL

Motip filler geel

Motip Filler is een sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. De filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering, is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en overspuitbaar met alle laksystemen. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
15,61
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZEL PLAMUUR GEVULD

Motip glasvezel plamuur gevuld

MoTip glasvezel gevuld is een 2-componenten glasvezel plamuur met speciale vulstoffen. Het is geschikt voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOFPLAMUUR

Motip kunststofplamuur

Motip Kunststof plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van alle soorten kunststof met uitzondering van polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). Het is tevens zeer geschikt voor ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester, welke onderhevig zijn aan trillingen. Het is zeer elastisch, goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poedercoatings, en heeft een zeer fijne structuur. Het is bestand tegen chemicalien en weersinvloedenen heeft een uitstekende hechting. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.

vanaf
16,19
bekijk product

Bekijk product ▸

METAALPLAMUUR

Motip metaalplamuur

MoTip metaal plamuur is een 2-componenten metaalplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
8,91
bekijk product

Bekijk product ▸

AFWERKPLAMUUR

Motip afwerkplamuur

MoTip nc combiplamuur is een sneldrogende afwerkplamuur voor het egaliseren van kleine, oppervlakkige oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout en polyester. Het heeft een zeer fijne structuur, is goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 millimeter.

vanaf
5,54
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZEL PLAMUUR ONGEVULD

Motip glasvezel plamuur ongevuld

MoTip Polyester Glasvezelplamuur is een 2-componenten glasvezel plamuur voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid, is overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
12,25
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER HARS

Motip polyester hars

MoTip Polyester hars is een 2-componenten polyesterhars te gebruiken in combinatie met glasvezelmat of glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor het creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. Het is elastisch en bestand tegen chemicalien en weersinvloeden, heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER PLAMUUR

Motip polyester plamuur

MoTip Polyester plamuur is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton. Het is aan te brengen in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER PLAMUUR SOFT

Motip polyester plamuur soft

Motip polyester plamuur soft is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton.

vanaf
18,93
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER REPARATIE SET

Motip polyester reparatie set

Motip Polyester ReparatieSet is een 2-componenten polyester hars te gebruiken in combinatie met bijgevoegde glasvezelmat en glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen waarbij een mal gebruikt wordt. De hars is elastisch en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf
12,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITPLAMUUR

Motip spuitplamuur

MoTip spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: Ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf
9,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TUBE HARDER

Motip tube harder

Motip tube harder.

vanaf
5,05
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIAL SPUITPLAMUUR

Motip industrial spuitplamuur

MoTip Industrial Spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf
16,91
bekijk product

Bekijk product ▸

CHOUKROUT

Owatrol choukrout

Owatrol Choukrout is een vezelversterkte 2-componenten polyesterplamuur. Het is geschikt voor het vullen en repareren van beschadigde oppervlakken waar een hoge mechanische sterkte vereist is, binnen en buiten en horizontaal en verticaal. Het hecht uitstekend op de meeste ondergronden, zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar, vlot schuurbaar, zeer goed bestand tegen water, petroleum, benzine, verdunde zuren en alkaliŽn, overschilderbaar met alle verfsystemen (1- of 2-componenten) en zeer schokbestendig.

vanaf
16,40
bekijk product

Bekijk product ▸

COSMOFER

Owatrol cosmofer

Owatrol cosmofer is een witte, universele polyester vuller, geschikt voor het opvullen, afdichten, stoppen, voegen, verankeren, isoleren, lijmen, vastzetten en egaliseren van oneffenheden op tal van ondergronden binnen en buiten zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en vlot schuurbaar en de afbindtijd kan naar behoefte worden aangepast. Het is na uitharding geschikt voor mechanische bewerkingen, boren, tappen, vijlen, slijpen, zagen en schroeven en overschilderbaar met alle soorten verf (1- of 2-componenten). Het is goed bestand tegen hitte (120įC), trillingen en chemicaliŽn, zeer elastisch, scheurt niet, barst niet en doet schuurpapier niet vollopen.

vanaf
15,35
bekijk product

Bekijk product ▸

W120 SNELPLAMUUR

Polyfilla pro w120 snelplamuur

Polyfilla Pro W120 is een snelplamuur op basis van gemodificeerd alkydhars in xyleen voor het vullen van nerven en kleine oneffenheden buiten in hout, metaal, polyester en bestaand schilderwerk ouder dan 6 maanden. Het zorgt voor een zeer glad eindresultaat, is sneldrogend (na ca. 30 minuten overschilderbaar met zowel watergedragen als synthetische lakken) en hecht uitstekend. De verwerkingstemperatuur moet tussen 5įC en 30įC zijn.

vanaf
12,74
bekijk product

Bekijk product ▸

2K PROFI PLAMUUR

Presto 2k profi plamuur

Presto 2-K profi plamuur inclusief harder.

vanaf
39,15
bekijk product

Bekijk product ▸

2-K VERSPUITBARE FILLER

Presto 2-k verspuitbare filler

Presto 2-K Verspuitbare filler is een 2-componenten spuitfiller op basis van polyester voor het vullen van grote schuurkrassen, poriŽn en andere onvolkomenheden. Het is toepasbaar op blank staal, polyester plamuur, oude laklagen en GKF.

vanaf
36,54
bekijk product

Bekijk product ▸

ALUMINIUM METAAL PLAMUUR

Presto aluminium metaal plamuur

Presto alu/metaal plamuur is een 2-componenten aluminium-plamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. Het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.

vanaf
10,39
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASVEZELPLAMUUR

Presto glasvezelplamuur

Presto Glasvezel plamuur is een 2-componenten polyester plamuur. Het is een mengsel van pure, onverzadigde polyesterhars en glasvezeldeeltjes. Het is zeer elastisch na uitharding en de uitstekende hechtende eigenschappen maken de elastische vulplamuur ideaal voor grotere schades/gaten, die zijn ontstaan door corrosie of die worden blootgesteld aan hoge mechanische trillingen, zoals spatborden of portieren. Het is ook geschikt voor reparatie van droge steen en beton, evenals voorwerpen van kunststof en keramiek. Schuurbaarheid: na 30 minuten bij 20įC.

vanaf
15,62
bekijk product

Bekijk product ▸

NC COMBIPLAMUUR

Presto nc combiplamuur

Presto nc combiplamuur.

vanaf
4,57
bekijk product

Bekijk product ▸

PLAMUUR PROFI

Presto plamuur profi

Presto plamuur profi.

vanaf
22,15
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER FIJN PLAMUUR

Presto polyester fijn plamuur

Presto Polyester fijn plamuur is een 2-componenten plamuur, geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. Het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter.

vanaf
10,39
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER HARS

Presto polyester hars

Presto polyester hars.

vanaf
8,49
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER EPOXY HARS

Presto polyester epoxy hars

Presto polyester hars is te gebruiken in combinatie met glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. De hars is elastisch, bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een zeer goede hechting en kan gebruikt worden op kaal metaal. Tevens heeft het een uitstekende hechting en is het na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf
22,15
bekijk product

Bekijk product ▸

REPARATIEBOX

Presto reparatiebox

Presto polyester reparatieset is een reparatieverpakking met polyesterhars, verharder en glasvezelvlies en glasvezelweefsel. Het is geschikt voor het overbruggen van grotere gaten, doorroestingen en beschadigde plekken in o.a. metaal, hout en beton. Het is zeer goed bruikbaar in vormen- en modelbouw, in de tuin (spuitvezelvijvers) en in andere industriŽle sectoren. Het is o.a. toepasbaar bij ondichte leidingen en buizen, ketels en boten.

vanaf
14,30
bekijk product

Bekijk product ▸

POLYESTER REPARATIESET

Presto polyester reparatieset

Presto Polyester Reparatieset is ontwikkeld voor het repareren van grotere gaten en scheuren in metaal, kunststof en hout die veroorzaakt zijn door o.a. schade en roest. Deze polyester en glasvezel reparatieset is krimpvrij en bestand tegen o.a. logen, drijfgas, oplosmiddelen en water. Het kan afgewerkt worden met polyesterplamuur of kombiplamuur en de deksel functioneert als mengbeker. Het is schuurbaar na ongeveer 40 min.

vanaf
36,54
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALPLAMUUR

Presto staalplamuur

Presto polyester staalplamuur egaliseert duurzaam kleinere en middelgrote oneffenheden. Het kan op metaal, hout, beton en kunststoffen gebruikt worden. Verwerkingstijd: 3-5 minuten. Na 30 minuten schuurbaar.

vanaf
8,49
bekijk product

Bekijk product ▸

SPUITPLAMUUR

Presto spuitplamuur

Presto Spuitplamuur is een 1-component spuitplamuur op basis van acrylaat. Het is geschikt voor het vullen en afdekken van kleine oneffenheden en krassen. Het heeft een hoog vulvermogen, een korte droogtijd en hecht uitstekend.

vanaf
10,39
bekijk product

Bekijk product ▸

UNI PLAMUUR PROFI

Presto uni plamuur profi

Presto Uni Plamuur Profi is een 2-componenten polyestervuller en -stopverf. Het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden op voorbehandelde oppervlakken bij de reparatie van carrosserie onderdelen en andere metalen oppervlakken, hout en beton. Het heeft een verbeterde receptuur en is goed snijdbaar, makkelijk te verwerken en sneldrogend.

vanaf
22,15
bekijk product

Bekijk product ▸

QUICKREPAIR 2 IN 1

Progold quickrepair 2 in 1

PROGOLD QUICKREPAIR 2 IN 1 is een snel uithardende 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. Het is oplosmiddelvrij, ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van kleine beschadigingen en goed overschilderbaar.

vanaf
56,24
bekijk product

Bekijk product ▸

LEAKSEAL

Rust-oleum leakseal

Rust-oleum leakseal is een semi-glanzende, makkelijk te gebruiken, rubberachtige, beschermende coating die ontwikkeld is voor het vullen en afdichten van lekkages en scheuren. Het geeft een waterdichte flexibele afdichting die vochtindringing en roestvorming tegen gaat, zakt en druipt niet en is na 24 uur af te werken met een latex of alkyd toplaag. Het is geschikt voor toepassing op o.a. metaal, aluminium, gegalvaniseerd metaal, PVC, beton, pleisterwerk, metselwerk, asfalt/bitumineuze dakbedekking,vinyl gevel beplating en fiberglas. Theoretisch verbruik: 0,74 m≤ per spuitbus.

vanaf
20,60
bekijk product

Bekijk product ▸

MUREX REPARATIEMIDDEL

Toupret murex reparatiemiddel

Toupret murex is een snelhardend reparatiemiddel in poedervorm op basis van cement, grondstoffen uit geselecteerde steengroeven en harsen, om buiten alle gaten en barsten van elke omvang op elke droge, ruwe of geschilderde ondergrond te vullen. Na aanmaak wordt de pasta wit van kleur. Het heeft een uitzonderlijke hechting, is schokbestendig, er is geen maximale laagdikte en het is niet geschikt voor polystyreen. Het is na 24 uur overschilderbaar.

vanaf
57,10
bekijk product

Bekijk product ▸

TX110 REPARATIEMIDDEL

Toupret tx110 reparatiemiddel

Toupret TX110 is een poedervormig reparatiemiddel op basis van cement, grondstoffen uit geselecteerde steengroeven en harsen. Het is ideaal voor het vullen van gaten en scheuren van iedere omvang op ongeverfde en geverfde ondergronden binnenshuis. Het is geschikt op diverse ondergronden zoals gips, gipskarton, met verf voorbehandeld hout, tegels, faience, cement, steen, gasbeton en kalkzandsteen. Het kan vervolgens worden afgewerkt met vrijwel alle soorten pleisters, behang en verven (pas op met epoxy- of polyurethaanverf). Het is niet geschikt voor polystyreen en behang.

vanaf
47,56
bekijk product

Bekijk product ▸

SOFTPLAST PLAMUUR

Trimetal softplast plamuur

Trimetal softplast plamuur is een 2-componenten, thixotrope plamuur op basis van polyester. Het is geschikt voor hout, staal en polyester buiten. Het is overschilderbaar na ca. 30 minuten

vanaf
55,06
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)