menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Steen en beton

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
DP600 SL BETONREPARATIESYSTEEM3m dp600 sl betonreparatiesysteem

3m DP600SL Scotch-Weld vulmiddel betonreparatie horizontaal is geschikt voor het snel repareren van scheuren en gaten in betonnen vloeren of andere horizontale oppervlakken. Het is tevens geschikt om ankers in betonnen vloeren aan te brengen. Het kan verwerkt worden met een normale kitspuit, kan 15 minuten na gebruik geschuurd worden en is overschilderbaar na 1 uur.

vanaf61,76
bekijk productBekijk product ▸
ALLES VULLER POEDERAlabastine alles vuller poeder

Alabastine Allesvuller Poeder is perfect voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep). Het is ook geschikt voor het zetten van o.a. hoeken en contactdozen en het is voor vrijwel alle ondergronden te gebruiken.

vanaf7,19
bekijk productBekijk product ▸
BAKSTEENREPARATIEAlabastine baksteenreparatie

Alabastine baksteenreparatie repareert scheuren en gaten in bakstenen blijvend, zowel binnen als buiten. Het hecht uitstekend op alle soorten baksteen. Na droging is het weersbestendig en slijtvast. Het is snel en makkelijk vanuit een kitpistool aan te brengen. De droogtijd is 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid). Max. 1 cm per laag toepassen.

vanaf9,62
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIEAlabastine buitenvoeg reparatie

Alabastine buitenvoeg reparatie is een weerbestendig, slijtvast, overschilderbaar vulmiddel. Het repareert beschadigde buitenvoegen blijvend, hecht uitstekend op steen, beton en cement en is snel en makkelijk met een kitpistool aan te brengen. Het is volledig droog na 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en overschilderbaar na ca. 8 uur. Maximale diepte: 1 cm.

vanaf5,35
bekijk productBekijk product ▸
EXTRA ALLES VULLER STEENAlabastine extra alles vuller steen

Alabastine Extra Allesvuller Steen is perfect voor het behalen van een spiegelglad resultaat, zonder schuren. Het vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Het product zakt niet uit en is makkelijk modelleerbaar, waardoor het ideaal is voor plafonds. Het is overschilderbaar met acrylverf.

vanaf9,80
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER KANT EN KLAARAlabastine gipsplaatvuller kant en klaar

Alabastine Gipsplaatvuller kant en klaar is een met vezels versterkt vulmiddel voor naden tussen gipsplaten en gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds. Voor het vullen van naden tussen gipsplaten (zonder tape). Geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. Dekking: Ca. 7,5 meter gipsplaatnaad.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER POEDERAlabastine gipsplaatvuller poeder

Alabastine Gipsplaatvuller is een met vezels versterkt vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. Werkt makkelijk en geeft een spiegelglad eindresultaat. Je nieuwe wand is snel klaar voor de volgende stap! Geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. Versterkt met vezels. Dekking: ca. 20 meter naad per kg.

vanaf6,83
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLERAlabastine gipsplaatvuller

Alabastine Gisplaatvuller is een lichtgewicht flexibel vulmiddel dat niet krimpt en snel en gemakkelijk uit de koker is aan te brengen. Het is geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten in gipsplaten, blijvend flexibel en na slechts 1 uur overschilderbaar.

vanaf5,84
bekijk productBekijk product ▸
GROTE GATENVULLER POEDERAlabastine grote gatenvuller poeder

Alabastine Grote Gaten Vuller is een lichtgewicht vulmiddel op cementbasis voor binnen en buiten dat diepe gaten tot 10 cm in n keer vult zonder uit te zakken. Het is superglad af te werken en de uithardtijd is 24-36 uur bij een laag van 2-10 cm.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
GROTE GATENVULLER KANT EN KLAARAlabastine grote gatenvuller kant en klaar

Alabastine Grote Gatenvuller vult grote gaten en scheuren in n keer, zowel binnen als buiten. Het zakt niet uit en is daardoor ook geschikt voor verticale en plafondreparaties. Het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het eenvoudig zetten van hoeken. Het hecht uitstekend op steen, pleister- en stucwerk, beton, gipsplaten en polystyreen. Het kan niet worden toegepast op vochtige ondergronden. De maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur met alle soorten verf.

vanaf16,55
bekijk productBekijk product ▸
HAARSCHEURENVULLERAlabastine haarscheurenvuller

Alabastine Haarscheuren Vuller is een vulmiddel voor haarscheuren tot 1 mm diep en repareert de scheurtjes onzichtbaar. Het is makkelijk en snel met de kwast aan te brengen en overschilderbaar. Droogtijd: 20 minuten.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
MUUR VULLER POEDERAlabastine muur vuller poeder

Alabastine Muur vuller is geschikt voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Het droogt wit op, is sneldrogend en het is geschikt voor gaten en scheuren tot max 2-3 cm per laag. Droogtijd: ca. 2 uur.

vanaf2,25
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLADAlabastine muurglad

Alabastine Muurglad is geschikt voor het glad maken van beschadigde of gestructureerde muren zoals wanden met structuurverf, sierpleister of granol. Het is ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. Het is zeer makkelijk aan te brengen met de roller en eenvoudig glad te strijken met de gladstrijker. Het is na 8-12 uur overschilderbaar met alle soorten muurverf en te behangen. Verbruik: ca. 12-15 meter per 5 liter.

vanaf18,26
bekijk productBekijk product ▸
MUURVULLER GRANULAATAlabastine muurvuller granulaat

Alabastine Muurvuller Granulaat is een slijtvast vulmiddel voor gaten en scheuren binnen, tot ca. 2 cm diep. Het stuift niet, is handig te doseren en werkt glad af.

vanaf4,99
bekijk productBekijk product ▸
QUICK & EASY BOUWSCHEURVULLERAlabastine quick & easy bouwscheurvuller

Alabastine Quick & Easy bouwscheurvuller is ideaal voor het vullen van zet- en krimpscheuren in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Het hecht uitstekend op pleister- en stucwerk, gipsplaten, beton en steen. Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal, aluminium, kunststof of pvc. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en zeer gemakkelijk in gebruik: er is geen kitpistool nodig. De maximale scheurbreedte is 2 mm en het product is overschilderbaar na ca. 30 minuten (bij 20C, 2 mm laagdikte) met alle soorten muurverf. Kleur: gebroken wit.

vanaf13,85
bekijk productBekijk product ▸
SCHEUREN- EN NADENVULLER KOKERAlabastine scheuren- en nadenvuller koker

Alabastine scheuren en naden vuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. Het is al na 1 uur overschilderbaar en kan makkelijk en snel met behulp van een kitpistool worden aangebracht. Het is geschikt voor binnen en buiten. Verbruik: ca. 20 meter bij een scheur van 4 x 4 mm.

vanaf7,34
bekijk productBekijk product ▸
SIERPLEISTER VULLERAlabastine sierpleister vuller

Alabastine Sierpleistervuller repareert blijvend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister. Het is bedoeld voor binnenmuren en droogt wit op. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigingen en scheuren in o.a. sierpleister, granol en structuurverf. Droogtijd: 12 uur. Dikte: max. 10 mm per laag.

vanaf10,25
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE EGALISEERPASTAAlabastine sneldrogende egaliseerpasta

Alabastine sneldrogende egaliseerpasta is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden en krassen in wanden en plafonds, tot 3 mm per laag. Het is ook geschikt voor structuurondergronden en granol en toepasbaar op steen, beton, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. Het is een ideale voorbehandeling voor schilderen, tegelen of behangen en alleen geschikt voor binnen. Het is niet geschikt voor buiten, vochtige ruimtes of wanden met vochtdoorslag. Het is overschilderbaar na ca. 6-8 uur. Verbruik: 5 kg is voldoende voor ongeveer 3 m.

vanaf13,40
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE GROTE GATENVULLERAlabastine sneldrogende grote gatenvuller

Alabastine sneldrogende grote gatenvuller is een 2-componenten, oplosmiddelvrij vulmiddel voor het snel en duurzaam repareren van grote scheuren en gaten. Het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het in n keer zetten van hoeken, zonder uitzakken. Het hecht uitstekend op steen, pleister, stucwerk, beton en gipsplaten. Het is na ca. 30 minuten schuurbaar en na ca. 20 minuten overschilderbaar met alle soorten verf. Het is tevens schroef-, boor en spijkerbaar en geschikt voor zowel buiten als binnen (niet voor vochtige ruimtes). De maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm.

vanaf24,29
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE MUURVULLERAlabastine sneldrogende muurvuller

Alabastine Sneldrogende Muurvuller is geschikt voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Met deze muurvuller voor binnen en buiten worden oneffenheden in de muur onzichtbaar gemaakt. Het is na ca. 30 minuten overschilderbaar. Dikte: max. 1 cm per laag.

vanaf3,70
bekijk productBekijk product ▸
S.O.S. MUURVULLERAlabastine s.o.s. muurvuller

Alabastine s.o.s. muurvuller is geschikt voor het in n keer vullen van kleine gaatjes en beschadigingen in steen, beton, stuc- en pleisterwerk en gipsplaten. Dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. Door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor plafondreparaties en geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. Met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20C), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20C). Kleur: wit. De maximale laagdikte is 5 cm per laag.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
SPACKVULLERAlabastine spackvuller

Alabastine spackvuller is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren in spack, spuitwerk en stucwerk. Het is ook toepasbaar in vochtige ruimtes en geschikt voor binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 10 uur.

vanaf10,25
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURKITAlabastine structuurkit

Alabastine structuurkit is voor het vullen van scheuren en naden in structuurondergronden, binnen en buiten. Het is ook geschikt voor reparaties in structuurverf en kan ook worden toegepast in vochtige ruimtes. Het is overschilderbaar na ca. 10 uur.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
SUPERIEURE EGALISEERPASTAAlabastine superieure egaliseerpasta

Alabastine superieure egaliseerpasta is geschikt om beschadigingen tot 5 mm in n laag te repareren en egaliseren. Ook is het mogelijk om een structuurwand makkelijk glad te maken met deze egaliseerpasta. Hiervoor wordt de Alabastine Spaan en strijker aangeraden. Verbruik: 20 kg is geschikt voor ca. 12 m.

vanaf62,54
bekijk productBekijk product ▸
SUPERIEURE MUURVULLERAlabastine superieure muurvuller

Alabastine superieure muurvuller is geschikt voor het in n keer vullen van scheuren en kleine en grote gaten voor een spiegelglad eindresultaat. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden, zoals steen, beton, stuc- en pleisterwerk, gips- en spaanplaten, vrijwel alle houtsoorten en polystyreen. Door de lichtgewichtformule is het ideaal voor verticale en plafondreparaties en het is ook geschikt voor het modelleren en repareren van sierlijsten en ornamenten. Het is ook buiten en in vochtige ruimtes toepasbaar, mits goed afgewerkt met minimaal 2 verflagen of een volledig afgewerkte tegelwand. Het is geschikt voor binnen en buiten, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden, metaal, kunststof en PVC en het is overschilderbaar met watergedragen verf na ongeveer 2 uur. Maximale laagdikte: 5 cm. Maximale diepte: 10 cm.

vanaf24,02
bekijk productBekijk product ▸
SUPERSTERK VULLER (STEEN)Alabastine supersterk vuller (steen)

Alabastine Supersterk vuller is het ideale sneldrogende vulmiddel voor het vastzetten van o.a. trapleuningen, gordijnrails, hekwerken en contactdozen binnen en buiten. Het droogt wit op en is dan ook prima te overschilderen. De reparatie is in 15 minuten muurvast en het is ideaal als schroeven niet meer mogelijk is. Verwerkingstijd: 5 minuten. Droogtijd: ca. 1 uur. Het is belastbaar na ca. 24 uur.

vanaf10,25
bekijk productBekijk product ▸
VLOER VULLERAlabastine vloer vuller

Alabastine Vloervuller is een speciaal vulmiddel met een ijzersterk, slijtvast resultaat voor het vullen van gaten en scheuren in vloeren. Het biedt bovendien uitstekende hechting op beton en cement. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur en belastbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-14 m per liter.

vanaf10,25
bekijk productBekijk product ▸
VOCHTBESTENDIGE EGALISEERPASTAAlabastine vochtbestendige egaliseerpasta

Alabastine vochtbestendige egaliseerpasta is geschikt voor het eenvoudig egaliseren van tegels of beschadigde wanden in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Na het aanbrengen van deze kant-en-klare pasta is de muur klaar om te schilderen, tegelen of behangen. Het is ook geschikt voor wanden met vochtdoorslag en voor wanden buiten. Het is aan te brengen met de Alabastine Spaan en Strijker tot 3 mm in n laag. Het is overschilderbaar na ca. 8 uur. Verbruik: ongeveer 15 kg is voldoende voor ongeveer 9 m (afhankelijk van laagdikte en ondergrond).

vanaf67,04
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR KIT WAND & PLAFOND GLADBison repair kit wand & plafond glad

Bison repair kit wand & plafond glad is een gebruiksklaar reparatiemiddel voor wanden en plafonds binnen en buiten. Het repareert beschadigingen, (plug)gaten, scheuren, naden en oneffenheden in gladde wanden en plafonds snel en eenvoudig. Het vult gaten tot maximaal 50 mm diep en hecht op ondergronden van pleisterwerk, stucwerk, gips(platen), steen, beton en hout.

vanaf5,48
bekijk productBekijk product ▸
MUURVULLERBolivia muurvuller

Bolivia Muurvuller is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf7,66
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIEPASTA LICHTGEWICHTBolivia reparatiepasta lichtgewicht

Bolivia reparatiepasta licht is een gebruiksklare reparatiepasta voor binnen en buiten. Het is superlicht, krimpvrij, barst niet en is overschilderbaar na enkele minuten.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYBolivia spackspray

Bolivia spack reparatie spray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk). Het middel droogt wit op, is zeer standvast op verticale delen en is na ca. 3-4 uur af te werken met alle gangbare muurverven.

vanaf20,75
bekijk productBekijk product ▸
PLASTERBOARD-FILLERDen braven plasterboard-filler

Den braven zwaluw plasterboardfiller is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare, ultralichte vulpasta voor het in n keer vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds. Het is ook geschikt voor het in n keer vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten in steenachtige ondergronden zoals stucwerk, beton en sierpleister.

vanaf3,54
bekijk productBekijk product ▸
SPACK SPRAYHoeka spack spray

Hoeka spack spray is een structuurspray voor het herstellen en bijwerken van spackwerk binnen. Het maakt het mogelijk om bijna onzichtbare reparaties uit te voeren op plafonds en wanden met spuitwerk. Het is zeer standvast, eenvoudig toe te passen en uitstekend overschilderbaar met alle HOEKA muurverven. Verbruik: afhankelijk van de structuur ca. 1,5 m per 500 ml.

vanaf14,35
bekijk productBekijk product ▸
ULTRA-RS RENOVATIEPLAMUURJansen ultra-rs renovatieplamuur

Jansen Ultra-RS Renovatieplamuur is een zeer hoog vullende, snel drogende, krimpvrije, makkelijk schuurbare, lichtgewicht renovatie plamuur voor het snel repareren van diepe gaten en scheuren in wanden en plafonds binnen in n behandeling. De plamuur slinkt, krimpt en scheurt niet tijdens droging. Na 30 min. schuurbaar/overschilderbaar bij <1 cm. en na 2 uur schuurbaar/overschilderbaar bij > 1 cm met acryl- en dispersieverven, alsmede met behang. Verbruik: ca. 1 liter voor een scheur van 2 meter lang, 5 cm breed en 1 cm diep.

vanaf18,49
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOFILLMathys elastofill

Mathys elastofill kan gebruikt worden voor afdichten, afkitten, verlijmen en opvullen. Het is een elastische, overschilderbare acrylaatvoegpasta voor het dichtstoppen van spleten, scheuren of barsten, binnen en buiten. Het heeft een uitstekende hechting op vele ondergronden en is blijvend waterdicht. Het vormt na verdampen van het water een rubberachtige massa met blijvend hoge elasticiteit(>900%) en het kan sterke uitzettingen en vervormingen opvangen. Het is alkalivast en zeer bestendig tegen veroudering en weers- en temperatuursinvloeden. Het is overschilderbaar na 1 dag bij een laagdikte van 8 mm. Rendement voor een voeg van 10 mm breed en 15 mm diep: 6 meter per koker. De voegpasta kan in max. 10 mm natte laagdikte aangebracht worden.

vanaf6,95
bekijk productBekijk product ▸
MUR-FILLERMathys mur-filler

Mathys mur-filler is een Elastische voegpasta voor het herstellen van actieve en niet-actieve voegen en barsten in binnen- en buitenmuren zoals metselwerk, beton of cement, die eventueel met acrylaatverven (behalve kwarts) behandeld moeten worden. Het is tevens geschikt voor het dichtstoppen van voegen bij het plaatsen van vensterramen en deurlijsten en het opvoegen van vloertegels van terrassen waar geen stagnerend water voorkomt. Het heeft een hoge vulkracht en is niet schuurbaar (het bevat kwarts). Rendement: 50-60 cm voeglengte per koker.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
PLASTOPAN LATEXMathys plastopan latex

Mathys plastopan latex is een watergedragen, extra witte, zeer elastische en buigzame latexplamuur. Het is Gemakkelijk uit te strijken, goed schuurbaar en kan aangebracht worden op alkalische ondergronden. Het is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in binnenmuren alvorens deze overschilderd worden met latexverven. Theoretisch rendement: 3 kg per m.

vanaf35,88
bekijk productBekijk product ▸
EGALISEER PLAMUUR FIJN E300Polyfilla pro egaliseer plamuur fijn e300

Polyfilla pro E300 is een gebruiksklaar semi-lichtgewicht egaliseermiddel op basis van polymeerdispersie. Het is geschikt voor het egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton en cementgebonden buitenpleisters. Het is ook geschikt voor niet-zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden. Het is eenvoudig aan te brengen, heeft een perfecte hechting op keramische tegels en is aan te brengen tot 3 mm laagdikte.

vanaf35,96
bekijk productBekijk product ▸
LICHTGEWICHT VULMIDDEL F210Polyfilla pro lichtgewicht vulmiddel f210

Polyfilla pro lichtgewicht vulmiddel f210 is een gebruiksklaar vulmiddel op basis van polymeerdispersie voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton, baksteen en de meeste andere gangbare bouwmaterialen. Het is eenvoudig toepasbaar, krimpt niet en schuren is niet nodig. Maximale laagdikte: 10 cm.

vanaf41,40
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIESPACK S230Polyfilla pro reparatiespack s230

Polyfilla pro reparatiespack s230 is een sneldrogende spack op basis van polyurethaan alkyd en polymeerdispersie voor het repareren van structuureffecten in spuitwerk op wanden en plafonds.

vanaf37,44
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIE PASTA S340Polyfilla pro buitenvoeg reparatie pasta s340

Polyfilla pro s340 is een weerbestendige, goed hechtende reparatiepasta op basis van polymeerdispersie voor het vullen en repareren van voegen in metselwerk buiten. Het is overschilderbaar na ca. 1 dag.

vanaf5,72
bekijk productBekijk product ▸
SEMI LICHTGEWICHT VULMIDDEL F220Polyfilla pro semi lichtgewicht vulmiddel f220

Polyfilla pro f220 is een gebruiksklaar semi-lichtgewicht vulmiddel op basis van polymeerdispersie. Het is geschikt voor het vullen en repareren van scheuren, kleine en grote gaten in hout, steen, beton en de meeste andere minerale ondergronden gebruikt in de bouw. het is schroef- en spijkerbaar, vult in 1 keer, is zeer glad af te werken en geschikt voor binnen en buiten.

vanaf21,15
bekijk productBekijk product ▸
VUL- EN EGALISEERMIDDEL X300Polyfilla pro vul- en egaliseermiddel x300

Polyfilla pro vulmiddel en egaliseer x300 is een uitstekend hechtend vul- en egaliseermiddel voor buiten op basis van cement voor het vullen, repareren en egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton en cementgebonden buitenpleisters. Het is tevens geschikt voor niet-zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden. Maximale laagdikte als vulmiddel: 5 cm. Maximale laagdikte als egaliseermiddel: 1 cm. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf41,94
bekijk productBekijk product ▸
VULMIDDEL KUNSTHARS VERSTERKT F110Polyfilla pro vulmiddel kunsthars versterkt f110

Polyfilla F110 is goed hechtend, gemakkelijk verwerkbaar vulmiddel op basis van gips en polymeerdispersie voor het vullen en repareren van barsten en gaten in hout, pleister, gipskarton, baksteen en de meeste andere minerale ondergronden gebruikt in de bouw. Maximale laagdikte: 5 cm.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
X100 VUL- EN EGALISEERMIDDELPolyfilla pro x100 vul- en egaliseermiddel

Polyfilla pro x100 is een vul- en egaliseermiddel op basis van gips en polymeerdispersie voor binnen. Het is geschikt voor het vullen en repareren van scheuren en gaten (05 cm) en het egaliseren (010 mm) van baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters, andere minerale ondergronden en niet zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden.

vanaf20,03
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIE PASTAProbastine buitenvoeg reparatie pasta

Probastine Buitenvoeg Reparatie Pasta is ideaal voor het vullen en repareren van voegen binnen en buiten. Het is na droging ongevoelig voor vocht en weersinvloeden.

vanaf7,17
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REPARATIEMIDDELProgold universeel reparatiemiddel

Progold 2300 binnenvulmiddel is bedoeld voor het repareren en uitvlakken van ruw metselwerk, beton, cellenbeton en stucwerk voor het behangen of schilderen. Tevens is het zeer geschikt voor het opvullen van naden en schroefgaten in gipsplaten. Het heeft een hoog vullend vermogen en is vrijwel krimpvrij, scheurvrij en zeer goed schuurbaar. Bovendien verhardt het gelijkmatig in elke dikte en heeft het een goed hechtvermogen.

vanaf28,99
bekijk productBekijk product ▸
LICHTGEWICHT VULMIDDEL 2500Progold lichtgewicht vulmiddel 2500

Progold 2500 lichtgewicht vulmiddel is geschikt voor het in n keer snel en eenvoudig repareren en uitvlakken van gaten, voegen en scheuren in vele ondergronden binnen. Het is binnen enkele minuten over te schilderen.

vanaf11,97
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYProgold spackspray

PROGOLD SB SPACKSPRAY is een sneldrogende structuurspray op basis van gemodificeerde kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigde spackafwerkingen op minerale ondergronden zoals beton, gipsplaat en stucwerk, en is overschilderbaar met binnenmuurverven.

vanaf29,37
bekijk productBekijk product ▸
Concrete Uni-MRelius concrete uni-m

Relius Concrete Uni-M is een cementgebonden, universeel 4-in-1 toepasbare, minerale betonmortel in poedervorm. Het is geschikt als primer voor de wapening, als hechtbrug, als mortel voor het herstellen, repareren en vullen van minerale beton ondergronden en als egalisatie voor betonvlakken, binnen en buiten. Het moet worden gemengd met water, de hoeveelheid is afhankelijk van de toepassing. Het voldoet aan de eisen van EN 1504-3 klasse R3. Potlife: 45 minuten. Rendement: ca. 1,9 KG per m.

vanaf170,46
bekijk productBekijk product ▸
Silcosan Flex-RSRelius silcosan flex-rs

Relius Silcosan Flex-RS is een elastische, vezelversterkte reparatiespachtel voor het repareren van gescheurde sierpleister- en betonnen oppervlakken in het Silcosan flex-systeem. Het is overschilderbaar na 24 uur.

vanaf104,18
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYRolith spackspray

Rolith spackspray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuur effecten (spack) op wanden en plafonds. Het kan worden toegepast op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton binnenshuis. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk).

vanaf19,69
bekijk productBekijk product ▸
ASFALT HERSTELLERRust-oleum asfalt hersteller

Rust-oleum asfalt hersteller is een 1-component coating op basis van een hoge kwaliteit bitumen met speciale vloeiadditieven en vulmiddelen voor het esthetisch opfrissen van o.a. asfaltparkeerplaatsen, opritten, voetpaden en fietspaden. Het herstelt grauw, grijs en verkleurd asfalt, brengt de originele zwarte kleur terug en maskeert oude belijning en reparaties. Uitgehard na 2-5 uur. Theoretisch verbruik: ca. 5-10 m per liter.

vanaf80,69
bekijk productBekijk product ▸
ASFALTREPARATIERust-oleum asfaltreparatie

Rust-oleum asfaltreparatie is een duurzaam reparatiemiddel voor gaten in asfalt en beton. Theoretisch verbruik: ca. 0,02 m per kilo.

vanaf89,92
bekijk productBekijk product ▸
5412 Epoxyplamuur voor betonreparatieRust-oleum 5412 epoxyplamuur voor betonreparatie

Rust-oleum epoxy plamuur is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxyplamuur voor de reparatie van kleine scheuren, porin en/of gietgallen in betonvloeren en -wanden. Het is eenvoudig met een plamuurmes aan te brengen en kan rechtstreeks op horizontale en verticale oppervlakken worden gebruikt. Theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m per 1 mm laagdikte.

vanaf90,67
bekijk productBekijk product ▸
5180 EPOXY REPARATIEMORTELRust-oleum 5180 epoxy reparatiemortel

Rust-oleum epoxy reparatiemortel is een Zeer sterke epoxy reparatiemortel voor de reparatie van verweerde of beschadigde vloeren en trappen van beton, metselwerk of steen. Het is sterker dan beton, bestand tegen zware voertuigen en vele chemicalin, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Verbruik: 1.2 m per 10 kg bij 5 mm diepte.

vanaf32,32
bekijk productBekijk product ▸
5190 Epoxy Reparatiemortel DiepvullerRust-oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvuller

Rust-oleum epoxy reparatiemortel grote reparaties voor het snel en economisch repareren van diepe gaten in vloeren. Het is sterker dan beton, Bestand tegen zware voertuigen en vele chemicalin, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Het is na 6 uur overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers of -coatings. Verbruik: 0.5 m per 25 kg bij 3 cm diepte.

vanaf127,96
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONREPARATIEMORTELRust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel

Rust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel is geschikt voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk. Licht verkeer mogelijk na 24 uur (bij 20C) en overschilderbaar na 48 uur. Het is te schuren voor een glad eindresultaat en zowel op horizontale als verticale oppervlakken toepasbaar. Verbruik: ca. 10 kg voor 0.4 m (2 cm laagdikte).

vanaf99,50
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONSCHEURENVULLERRust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller

Rust-oleum Epoxyshield betonscheurenvuller is een krimpvrij, vloeibaar 2-componenten epoxy vulmiddel voor scheuren in betonvloeren. Het is geschikt voor reparatie van kleine scheuren tot 3 mm breed, op basis van een oplosmiddelvrije formule en overschilderbaar na 4 uur (bij 20C). 500 ml is geschikt voor 25 meter (2 mm breed, 5 mm diep).

vanaf54,80
bekijk productBekijk product ▸
5140 Lichtgewicht reparatiemortelRust-oleum 5140 lichtgewicht reparatiemortel

Rust-oleum leight weight repair mortar is een oplosmiddelvrije, krimpvrije epoxy lichtgewicht reparatiemortel voor reparatie van betonvloeren en muren. Het is bestand tegen zware slijtage en stootvast. Het is geschikt voor de reparatie van verweerd of beschadigd beton of muren, binnen en buiten, en is geschikt voor intensief verkeer. Het is overschilderbaar na 4 uur. Verbruik: 1 m per liter.

vanaf132,15
bekijk productBekijk product ▸
PEGACRETE REPARATIEMORTELRust-oleum pegacrete reparatiemortel

Rust-oleum pegacrete reparatiemortel is een poedervormig reparatieproduct voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk binnen en buiten. Het heeft een snelle droging en uitharding, is eenvoudig aan te brengen en 100% krimpvrij en waterverdunbaar. 38 N/mm drukweerstand. Verbruik: 0.3 m per 10 kg bij 2 cm diepte.

vanaf33,76
bekijk productBekijk product ▸
5150 Speed PatchRust-oleum 5150 speed patch

Rust-oleum speed patch is een sneldrogende reparatiemortel met een hoge sterkte welke zorgt voor een duurzame reparatie van o.a. door vorstschade gescheurd, gerodeerd en gebarsten beton, trappen, goten, opritten en kroonlijsten. Het wordt zo hard als graniet, is geschikt voor binnen- en buitengebruik en er kan in geboord worden. Het gemengde materiaal kan 10-15 minuten gebruikt worden, is overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers of -coatings en is aan te brengen met een troffel. Verbruik: 0.5 m per 10 kg bij een diepte van 10 mm (afhankelijk van de ondergrond).

vanaf69,80
bekijk productBekijk product ▸
5110 Verti-Patch verticale reparatiemortelRust-oleum 5110 verti-patch verticale reparatiemortel

Rust-oleum verti-patch is een zeer sterke epoxy reparatiemortel met speciale lichtgewicht vullers voor het repareren van verticaal beton, stucwerk en metselwerk. Het wordt zo hard als graniet, is snel overschilderbaar, geschikt voor binnen- en buitengebruik, zakt niet uit, bolt niet op, krimpt en barst niet, is ideaal bij (door vorst) beschadigde muren met blootliggende wapening en in uitgehard materiaal kan geboord worden. Het is Overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers en -coatings. Verbruik: ca. 0.6 m per 2.5 kg bij 5 mm diepte (afhankelijk van de ondergrond).

vanaf76,27
bekijk productBekijk product ▸
EGALISATIEPLEISTER KALKVRIJSigma egalisatiepleister kalkvrij

Sigma egalisatiepleister kalkvrij is een kalkvrije reparatie- en egalisatiepleister voor binnen op basis van alkalivaste, weekmakervrije kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het egaliseren van nieuwe ondergronden in de prefab-bouw in lagen van 0 tot 2 mm. Het is pastavorming en heeft een Hoog vullend vermogen. Verbruik: ca. 2 kg per m per mm laagdikte.

vanaf65,04
bekijk productBekijk product ▸
Mortar 2K EPSigma mortar 2k ep

Sigma mortar 2k ep is een 2-componenten solventgedragen betonreparatiemortel op basis van epoxyhars en een amineverharder met een toevoeging van kwartszand en speciale vulstoffen. Het is zeer geschikt voor het herstellen van horizontale en verticale betonoppervlakken, krimpt nagenoeg niet, heeft een zeer sterke hechting op gezond beton (zonder cementhuid), is Waterdicht en is bestand tegen gemorste chemicalin, mits aangebracht in een poriedichte laag. Het is geschikt voor het repareren van beton, zandcement en natuursteen in o.a. gaanderijen, balkons, lateien, bruggen, haven- en sluiswerken, chemische bedrijven en slachthuizen. Het is tevens geschikt voor het dichten van niet-dilaterende scheuren.

vanaf76,14
bekijk productBekijk product ▸
MORTAR PRIMER 2K EPSigma mortar primer 2k ep

Sigma mortar primer 2K EP is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, thixotrope primer op basis van epoxy. Het is een kleeflaag voor Sigma Mortar 2K EP bij het repareren van beton, zandcement en calciumsulfaatgebonden ondergronden. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is goed verstrijkbaar. Het is direct en na maximaal 0,5 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 3-4 m per liter.

vanaf27,22
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 105Sikkens wapex 105

Sikkens Wapex 105 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor o.a. het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. Het is tevens geschikt voor het beschermen van vrijgekomen wapening, het vullen van grindnesten en het dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. Het is toepasbaar op zowel horizontaal als verticaal werk en is na doorharding overschilderbaar met vrijwel alle verftypen. Het is toe te passen met plamuurmes, troffel, spaan of voegspijker en verwerkbaar bij een temperatuur tussen 10 en 30C. De componenten dienen is een verhouding 1:1 met elkaar gemengd te worden. Praktisch rendement: ca. 1 m per liter per mm laagdikte.

vanaf30,69
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 520Sikkens wapex 520

Sikkens Wapex 520 is een watergedragen 2-componenten inwasmortel op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Het is geschikt voor het uitvlakken van onregelmatigheden zoals porin, luchtbelgaatjes en gietgallen in cement en betonachtige ondergronden. Het is tevens geschikt voor het plamuren van betonreparatieplekken die met kunststofreparatiemiddelen zijn gerepareerd. De maximale laagdikte is 3 mm. De plamuur hardt in deze laagdikte goed door. Het is na 24 uur overschilderbaar met dispersieverven en na 3-4 dagen met epoxycoatings. Het is toepasbaar bij temperaturen tussen 10 en 30C. en te verwerken met plamuurmes, spaan, troffel of spons.

vanaf86,63
bekijk productBekijk product ▸
SPACK REPARATIEVista spack reparatie

Vista Spack Reparatie is een witte structuurspray op basis van PU-dispersie voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds binnen. Met deze spackspray kan eerder aangebracht spackwerk gedetailleerd worden nagebootst. Toepasbaar op o.a. beton, gipsplaat, stucwerk, hout en andere veel voorkomende ondergronden met de juiste voorbehandeling zoals spaanplaat en multiplex. Het materiaal heeft een uitstekend standvermogen en is na ca. 60 minuten overschilderbaar. Verbruik: ca. 1 m per 400 ml.

vanaf15,05
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPOX INWASMORTEL EWWijzonol wijzopox inwasmortel ew

Wijzonol Wijzopox Inwasmortel EW is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare 2-componenten egalisatiemortel voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en hecht goed op draagkrachtig beton. Geschikt voor het egaliseren en inwassen van beton en andere steenachtige ondergronden in 2-componenten systemen. Overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 2,6 m per kilo.

vanaf123,75
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPOX REPARATIEMORTEL VWWijzonol wijzopox reparatiemortel vw

Wijzonol Wijzopox Reparatiemortel VW is een oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemortel voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het heeft een soepele verwerking, is krimpvrij en na 16 uur overschilderbaar met de meest gebruikelijke muurverven. Het is geschikt voor niet-constructieve reparatie van betonconstructies voor zowel horizontaal, verticaal als hangend werk. Verbruik: ca. 1,3 kg voor 1 liter te vullen ruimte.

vanaf126,81
bekijk productBekijk product ▸
DP600 SL BETONREPARATIESYSTEEM

3m dp600 sl betonreparatiesysteem

3m DP600SL Scotch-Weld vulmiddel betonreparatie horizontaal is geschikt voor het snel repareren van scheuren en gaten in betonnen vloeren of andere horizontale oppervlakken. Het is tevens geschikt om ankers in betonnen vloeren aan te brengen. Het kan verwerkt worden met een normale kitspuit, kan 15 minuten na gebruik geschuurd worden en is overschilderbaar na 1 uur.

vanaf61,76
bekijk productBekijk product ▸
ALLES VULLER POEDER

Alabastine alles vuller poeder

Alabastine Allesvuller Poeder is perfect voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep). Het is ook geschikt voor het zetten van o.a. hoeken en contactdozen en het is voor vrijwel alle ondergronden te gebruiken.

vanaf7,19
bekijk productBekijk product ▸
BAKSTEENREPARATIE

Alabastine baksteenreparatie

Alabastine baksteenreparatie repareert scheuren en gaten in bakstenen blijvend, zowel binnen als buiten. Het hecht uitstekend op alle soorten baksteen. Na droging is het weersbestendig en slijtvast. Het is snel en makkelijk vanuit een kitpistool aan te brengen. De droogtijd is 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid). Max. 1 cm per laag toepassen.

vanaf9,62
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIE

Alabastine buitenvoeg reparatie

Alabastine buitenvoeg reparatie is een weerbestendig, slijtvast, overschilderbaar vulmiddel. Het repareert beschadigde buitenvoegen blijvend, hecht uitstekend op steen, beton en cement en is snel en makkelijk met een kitpistool aan te brengen. Het is volledig droog na 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en overschilderbaar na ca. 8 uur. Maximale diepte: 1 cm.

vanaf5,35
bekijk productBekijk product ▸
EXTRA ALLES VULLER STEEN

Alabastine extra alles vuller steen

Alabastine Extra Allesvuller Steen is perfect voor het behalen van een spiegelglad resultaat, zonder schuren. Het vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. Het product zakt niet uit en is makkelijk modelleerbaar, waardoor het ideaal is voor plafonds. Het is overschilderbaar met acrylverf.

vanaf9,80
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER KANT EN KLAAR

Alabastine gipsplaatvuller kant en klaar

Alabastine Gipsplaatvuller kant en klaar is een met vezels versterkt vulmiddel voor naden tussen gipsplaten en gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds. Voor het vullen van naden tussen gipsplaten (zonder tape). Geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. Dekking: Ca. 7,5 meter gipsplaatnaad.

vanaf13,22
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER POEDER

Alabastine gipsplaatvuller poeder

Alabastine Gipsplaatvuller is een met vezels versterkt vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. Werkt makkelijk en geeft een spiegelglad eindresultaat. Je nieuwe wand is snel klaar voor de volgende stap! Geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. Versterkt met vezels. Dekking: ca. 20 meter naad per kg.

vanaf6,83
bekijk productBekijk product ▸
GIPSPLAATVULLER

Alabastine gipsplaatvuller

Alabastine Gisplaatvuller is een lichtgewicht flexibel vulmiddel dat niet krimpt en snel en gemakkelijk uit de koker is aan te brengen. Het is geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten in gipsplaten, blijvend flexibel en na slechts 1 uur overschilderbaar.

vanaf5,84
bekijk productBekijk product ▸
GROTE GATENVULLER POEDER

Alabastine grote gatenvuller poeder

Alabastine Grote Gaten Vuller is een lichtgewicht vulmiddel op cementbasis voor binnen en buiten dat diepe gaten tot 10 cm in n keer vult zonder uit te zakken. Het is superglad af te werken en de uithardtijd is 24-36 uur bij een laag van 2-10 cm.

vanaf12,59
bekijk productBekijk product ▸
GROTE GATENVULLER KANT EN KLAAR

Alabastine grote gatenvuller kant en klaar

Alabastine Grote Gatenvuller vult grote gaten en scheuren in n keer, zowel binnen als buiten. Het zakt niet uit en is daardoor ook geschikt voor verticale en plafondreparaties. Het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het eenvoudig zetten van hoeken. Het hecht uitstekend op steen, pleister- en stucwerk, beton, gipsplaten en polystyreen. Het kan niet worden toegepast op vochtige ondergronden. De maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur met alle soorten verf.

vanaf16,55
bekijk productBekijk product ▸
HAARSCHEURENVULLER

Alabastine haarscheurenvuller

Alabastine Haarscheuren Vuller is een vulmiddel voor haarscheuren tot 1 mm diep en repareert de scheurtjes onzichtbaar. Het is makkelijk en snel met de kwast aan te brengen en overschilderbaar. Droogtijd: 20 minuten.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
MUUR VULLER POEDER

Alabastine muur vuller poeder

Alabastine Muur vuller is geschikt voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Het droogt wit op, is sneldrogend en het is geschikt voor gaten en scheuren tot max 2-3 cm per laag. Droogtijd: ca. 2 uur.

vanaf2,25
bekijk productBekijk product ▸
MUURGLAD

Alabastine muurglad

Alabastine Muurglad is geschikt voor het glad maken van beschadigde of gestructureerde muren zoals wanden met structuurverf, sierpleister of granol. Het is ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. Het is zeer makkelijk aan te brengen met de roller en eenvoudig glad te strijken met de gladstrijker. Het is na 8-12 uur overschilderbaar met alle soorten muurverf en te behangen. Verbruik: ca. 12-15 meter per 5 liter.

vanaf18,26
bekijk productBekijk product ▸
MUURVULLER GRANULAAT

Alabastine muurvuller granulaat

Alabastine Muurvuller Granulaat is een slijtvast vulmiddel voor gaten en scheuren binnen, tot ca. 2 cm diep. Het stuift niet, is handig te doseren en werkt glad af.

vanaf4,99
bekijk productBekijk product ▸
QUICK & EASY BOUWSCHEURVULLER

Alabastine quick & easy bouwscheurvuller

Alabastine Quick & Easy bouwscheurvuller is ideaal voor het vullen van zet- en krimpscheuren in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Het hecht uitstekend op pleister- en stucwerk, gipsplaten, beton en steen. Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal, aluminium, kunststof of pvc. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar en zeer gemakkelijk in gebruik: er is geen kitpistool nodig. De maximale scheurbreedte is 2 mm en het product is overschilderbaar na ca. 30 minuten (bij 20C, 2 mm laagdikte) met alle soorten muurverf. Kleur: gebroken wit.

vanaf13,85
bekijk productBekijk product ▸
SCHEUREN- EN NADENVULLER KOKER

Alabastine scheuren- en nadenvuller koker

Alabastine scheuren en naden vuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. Het is al na 1 uur overschilderbaar en kan makkelijk en snel met behulp van een kitpistool worden aangebracht. Het is geschikt voor binnen en buiten. Verbruik: ca. 20 meter bij een scheur van 4 x 4 mm.

vanaf7,34
bekijk productBekijk product ▸
SIERPLEISTER VULLER

Alabastine sierpleister vuller

Alabastine Sierpleistervuller repareert blijvend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister. Het is bedoeld voor binnenmuren en droogt wit op. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigingen en scheuren in o.a. sierpleister, granol en structuurverf. Droogtijd: 12 uur. Dikte: max. 10 mm per laag.

vanaf10,25
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE EGALISEERPASTA

Alabastine sneldrogende egaliseerpasta

Alabastine sneldrogende egaliseerpasta is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden en krassen in wanden en plafonds, tot 3 mm per laag. Het is ook geschikt voor structuurondergronden en granol en toepasbaar op steen, beton, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. Het is een ideale voorbehandeling voor schilderen, tegelen of behangen en alleen geschikt voor binnen. Het is niet geschikt voor buiten, vochtige ruimtes of wanden met vochtdoorslag. Het is overschilderbaar na ca. 6-8 uur. Verbruik: 5 kg is voldoende voor ongeveer 3 m.

vanaf13,40
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE GROTE GATENVULLER

Alabastine sneldrogende grote gatenvuller

Alabastine sneldrogende grote gatenvuller is een 2-componenten, oplosmiddelvrij vulmiddel voor het snel en duurzaam repareren van grote scheuren en gaten. Het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het in n keer zetten van hoeken, zonder uitzakken. Het hecht uitstekend op steen, pleister, stucwerk, beton en gipsplaten. Het is na ca. 30 minuten schuurbaar en na ca. 20 minuten overschilderbaar met alle soorten verf. Het is tevens schroef-, boor en spijkerbaar en geschikt voor zowel buiten als binnen (niet voor vochtige ruimtes). De maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm.

vanaf24,29
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE MUURVULLER

Alabastine sneldrogende muurvuller

Alabastine Sneldrogende Muurvuller is geschikt voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. Met deze muurvuller voor binnen en buiten worden oneffenheden in de muur onzichtbaar gemaakt. Het is na ca. 30 minuten overschilderbaar. Dikte: max. 1 cm per laag.

vanaf3,70
bekijk productBekijk product ▸
S.O.S. MUURVULLER

Alabastine s.o.s. muurvuller

Alabastine s.o.s. muurvuller is geschikt voor het in n keer vullen van kleine gaatjes en beschadigingen in steen, beton, stuc- en pleisterwerk en gipsplaten. Dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. Door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor plafondreparaties en geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. Met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20C), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20C). Kleur: wit. De maximale laagdikte is 5 cm per laag.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
SPACKVULLER

Alabastine spackvuller

Alabastine spackvuller is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren in spack, spuitwerk en stucwerk. Het is ook toepasbaar in vochtige ruimtes en geschikt voor binnen en buiten. Het is overschilderbaar na ca. 10 uur.

vanaf10,25
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURKIT

Alabastine structuurkit

Alabastine structuurkit is voor het vullen van scheuren en naden in structuurondergronden, binnen en buiten. Het is ook geschikt voor reparaties in structuurverf en kan ook worden toegepast in vochtige ruimtes. Het is overschilderbaar na ca. 10 uur.

vanaf11,24
bekijk productBekijk product ▸
SUPERIEURE EGALISEERPASTA

Alabastine superieure egaliseerpasta

Alabastine superieure egaliseerpasta is geschikt om beschadigingen tot 5 mm in n laag te repareren en egaliseren. Ook is het mogelijk om een structuurwand makkelijk glad te maken met deze egaliseerpasta. Hiervoor wordt de Alabastine Spaan en strijker aangeraden. Verbruik: 20 kg is geschikt voor ca. 12 m.

vanaf62,54
bekijk productBekijk product ▸
SUPERIEURE MUURVULLER

Alabastine superieure muurvuller

Alabastine superieure muurvuller is geschikt voor het in n keer vullen van scheuren en kleine en grote gaten voor een spiegelglad eindresultaat. Het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden, zoals steen, beton, stuc- en pleisterwerk, gips- en spaanplaten, vrijwel alle houtsoorten en polystyreen. Door de lichtgewichtformule is het ideaal voor verticale en plafondreparaties en het is ook geschikt voor het modelleren en repareren van sierlijsten en ornamenten. Het is ook buiten en in vochtige ruimtes toepasbaar, mits goed afgewerkt met minimaal 2 verflagen of een volledig afgewerkte tegelwand. Het is geschikt voor binnen en buiten, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden, metaal, kunststof en PVC en het is overschilderbaar met watergedragen verf na ongeveer 2 uur. Maximale laagdikte: 5 cm. Maximale diepte: 10 cm.

vanaf24,02
bekijk productBekijk product ▸
SUPERSTERK VULLER (STEEN)

Alabastine supersterk vuller (steen)

Alabastine Supersterk vuller is het ideale sneldrogende vulmiddel voor het vastzetten van o.a. trapleuningen, gordijnrails, hekwerken en contactdozen binnen en buiten. Het droogt wit op en is dan ook prima te overschilderen. De reparatie is in 15 minuten muurvast en het is ideaal als schroeven niet meer mogelijk is. Verwerkingstijd: 5 minuten. Droogtijd: ca. 1 uur. Het is belastbaar na ca. 24 uur.

vanaf10,25
bekijk productBekijk product ▸
VLOER VULLER

Alabastine vloer vuller

Alabastine Vloervuller is een speciaal vulmiddel met een ijzersterk, slijtvast resultaat voor het vullen van gaten en scheuren in vloeren. Het biedt bovendien uitstekende hechting op beton en cement. Het is overschilderbaar na ca. 1 uur en belastbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-14 m per liter.

vanaf10,25
bekijk productBekijk product ▸
VOCHTBESTENDIGE EGALISEERPASTA

Alabastine vochtbestendige egaliseerpasta

Alabastine vochtbestendige egaliseerpasta is geschikt voor het eenvoudig egaliseren van tegels of beschadigde wanden in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Na het aanbrengen van deze kant-en-klare pasta is de muur klaar om te schilderen, tegelen of behangen. Het is ook geschikt voor wanden met vochtdoorslag en voor wanden buiten. Het is aan te brengen met de Alabastine Spaan en Strijker tot 3 mm in n laag. Het is overschilderbaar na ca. 8 uur. Verbruik: ongeveer 15 kg is voldoende voor ongeveer 9 m (afhankelijk van laagdikte en ondergrond).

vanaf67,04
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR KIT WAND & PLAFOND GLAD

Bison repair kit wand & plafond glad

Bison repair kit wand & plafond glad is een gebruiksklaar reparatiemiddel voor wanden en plafonds binnen en buiten. Het repareert beschadigingen, (plug)gaten, scheuren, naden en oneffenheden in gladde wanden en plafonds snel en eenvoudig. Het vult gaten tot maximaal 50 mm diep en hecht op ondergronden van pleisterwerk, stucwerk, gips(platen), steen, beton en hout.

vanaf5,48
bekijk productBekijk product ▸
MUURVULLER

Bolivia muurvuller

Bolivia Muurvuller is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. Het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

vanaf7,66
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIEPASTA LICHTGEWICHT

Bolivia reparatiepasta lichtgewicht

Bolivia reparatiepasta licht is een gebruiksklare reparatiepasta voor binnen en buiten. Het is superlicht, krimpvrij, barst niet en is overschilderbaar na enkele minuten.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAY

Bolivia spackspray

Bolivia spack reparatie spray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. Het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk). Het middel droogt wit op, is zeer standvast op verticale delen en is na ca. 3-4 uur af te werken met alle gangbare muurverven.

vanaf20,75
bekijk productBekijk product ▸
PLASTERBOARD-FILLER

Den braven plasterboard-filler

Den braven zwaluw plasterboardfiller is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare, ultralichte vulpasta voor het in n keer vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds. Het is ook geschikt voor het in n keer vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten in steenachtige ondergronden zoals stucwerk, beton en sierpleister.

vanaf3,54
bekijk productBekijk product ▸
SPACK SPRAY

Hoeka spack spray

Hoeka spack spray is een structuurspray voor het herstellen en bijwerken van spackwerk binnen. Het maakt het mogelijk om bijna onzichtbare reparaties uit te voeren op plafonds en wanden met spuitwerk. Het is zeer standvast, eenvoudig toe te passen en uitstekend overschilderbaar met alle HOEKA muurverven. Verbruik: afhankelijk van de structuur ca. 1,5 m per 500 ml.

vanaf14,35
bekijk productBekijk product ▸
ULTRA-RS RENOVATIEPLAMUUR

Jansen ultra-rs renovatieplamuur

Jansen Ultra-RS Renovatieplamuur is een zeer hoog vullende, snel drogende, krimpvrije, makkelijk schuurbare, lichtgewicht renovatie plamuur voor het snel repareren van diepe gaten en scheuren in wanden en plafonds binnen in n behandeling. De plamuur slinkt, krimpt en scheurt niet tijdens droging. Na 30 min. schuurbaar/overschilderbaar bij <1 cm. en na 2 uur schuurbaar/overschilderbaar bij > 1 cm met acryl- en dispersieverven, alsmede met behang. Verbruik: ca. 1 liter voor een scheur van 2 meter lang, 5 cm breed en 1 cm diep.

vanaf18,49
bekijk productBekijk product ▸
ELASTOFILL

Mathys elastofill

Mathys elastofill kan gebruikt worden voor afdichten, afkitten, verlijmen en opvullen. Het is een elastische, overschilderbare acrylaatvoegpasta voor het dichtstoppen van spleten, scheuren of barsten, binnen en buiten. Het heeft een uitstekende hechting op vele ondergronden en is blijvend waterdicht. Het vormt na verdampen van het water een rubberachtige massa met blijvend hoge elasticiteit(>900%) en het kan sterke uitzettingen en vervormingen opvangen. Het is alkalivast en zeer bestendig tegen veroudering en weers- en temperatuursinvloeden. Het is overschilderbaar na 1 dag bij een laagdikte van 8 mm. Rendement voor een voeg van 10 mm breed en 15 mm diep: 6 meter per koker. De voegpasta kan in max. 10 mm natte laagdikte aangebracht worden.

vanaf6,95
bekijk productBekijk product ▸
MUR-FILLER

Mathys mur-filler

Mathys mur-filler is een Elastische voegpasta voor het herstellen van actieve en niet-actieve voegen en barsten in binnen- en buitenmuren zoals metselwerk, beton of cement, die eventueel met acrylaatverven (behalve kwarts) behandeld moeten worden. Het is tevens geschikt voor het dichtstoppen van voegen bij het plaatsen van vensterramen en deurlijsten en het opvoegen van vloertegels van terrassen waar geen stagnerend water voorkomt. Het heeft een hoge vulkracht en is niet schuurbaar (het bevat kwarts). Rendement: 50-60 cm voeglengte per koker.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
PLASTOPAN LATEX

Mathys plastopan latex

Mathys plastopan latex is een watergedragen, extra witte, zeer elastische en buigzame latexplamuur. Het is Gemakkelijk uit te strijken, goed schuurbaar en kan aangebracht worden op alkalische ondergronden. Het is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in binnenmuren alvorens deze overschilderd worden met latexverven. Theoretisch rendement: 3 kg per m.

vanaf35,88
bekijk productBekijk product ▸
EGALISEER PLAMUUR FIJN E300

Polyfilla pro egaliseer plamuur fijn e300

Polyfilla pro E300 is een gebruiksklaar semi-lichtgewicht egaliseermiddel op basis van polymeerdispersie. Het is geschikt voor het egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton en cementgebonden buitenpleisters. Het is ook geschikt voor niet-zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden. Het is eenvoudig aan te brengen, heeft een perfecte hechting op keramische tegels en is aan te brengen tot 3 mm laagdikte.

vanaf35,96
bekijk productBekijk product ▸
LICHTGEWICHT VULMIDDEL F210

Polyfilla pro lichtgewicht vulmiddel f210

Polyfilla pro lichtgewicht vulmiddel f210 is een gebruiksklaar vulmiddel op basis van polymeerdispersie voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton, baksteen en de meeste andere gangbare bouwmaterialen. Het is eenvoudig toepasbaar, krimpt niet en schuren is niet nodig. Maximale laagdikte: 10 cm.

vanaf41,40
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIESPACK S230

Polyfilla pro reparatiespack s230

Polyfilla pro reparatiespack s230 is een sneldrogende spack op basis van polyurethaan alkyd en polymeerdispersie voor het repareren van structuureffecten in spuitwerk op wanden en plafonds.

vanaf37,44
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIE PASTA S340

Polyfilla pro buitenvoeg reparatie pasta s340

Polyfilla pro s340 is een weerbestendige, goed hechtende reparatiepasta op basis van polymeerdispersie voor het vullen en repareren van voegen in metselwerk buiten. Het is overschilderbaar na ca. 1 dag.

vanaf5,72
bekijk productBekijk product ▸
SEMI LICHTGEWICHT VULMIDDEL F220

Polyfilla pro semi lichtgewicht vulmiddel f220

Polyfilla pro f220 is een gebruiksklaar semi-lichtgewicht vulmiddel op basis van polymeerdispersie. Het is geschikt voor het vullen en repareren van scheuren, kleine en grote gaten in hout, steen, beton en de meeste andere minerale ondergronden gebruikt in de bouw. het is schroef- en spijkerbaar, vult in 1 keer, is zeer glad af te werken en geschikt voor binnen en buiten.

vanaf21,15
bekijk productBekijk product ▸
VUL- EN EGALISEERMIDDEL X300

Polyfilla pro vul- en egaliseermiddel x300

Polyfilla pro vulmiddel en egaliseer x300 is een uitstekend hechtend vul- en egaliseermiddel voor buiten op basis van cement voor het vullen, repareren en egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton en cementgebonden buitenpleisters. Het is tevens geschikt voor niet-zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden. Maximale laagdikte als vulmiddel: 5 cm. Maximale laagdikte als egaliseermiddel: 1 cm. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf41,94
bekijk productBekijk product ▸
VULMIDDEL KUNSTHARS VERSTERKT F110

Polyfilla pro vulmiddel kunsthars versterkt f110

Polyfilla F110 is goed hechtend, gemakkelijk verwerkbaar vulmiddel op basis van gips en polymeerdispersie voor het vullen en repareren van barsten en gaten in hout, pleister, gipskarton, baksteen en de meeste andere minerale ondergronden gebruikt in de bouw. Maximale laagdikte: 5 cm.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
X100 VUL- EN EGALISEERMIDDEL

Polyfilla pro x100 vul- en egaliseermiddel

Polyfilla pro x100 is een vul- en egaliseermiddel op basis van gips en polymeerdispersie voor binnen. Het is geschikt voor het vullen en repareren van scheuren en gaten (05 cm) en het egaliseren (010 mm) van baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters, andere minerale ondergronden en niet zuigende ondergronden zoals geglazuurde tegels en reeds geschilderde ondergronden.

vanaf20,03
bekijk productBekijk product ▸
BUITENVOEG REPARATIE PASTA

Probastine buitenvoeg reparatie pasta

Probastine Buitenvoeg Reparatie Pasta is ideaal voor het vullen en repareren van voegen binnen en buiten. Het is na droging ongevoelig voor vocht en weersinvloeden.

vanaf7,17
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REPARATIEMIDDEL

Progold universeel reparatiemiddel

Progold 2300 binnenvulmiddel is bedoeld voor het repareren en uitvlakken van ruw metselwerk, beton, cellenbeton en stucwerk voor het behangen of schilderen. Tevens is het zeer geschikt voor het opvullen van naden en schroefgaten in gipsplaten. Het heeft een hoog vullend vermogen en is vrijwel krimpvrij, scheurvrij en zeer goed schuurbaar. Bovendien verhardt het gelijkmatig in elke dikte en heeft het een goed hechtvermogen.

vanaf28,99
bekijk productBekijk product ▸
LICHTGEWICHT VULMIDDEL 2500

Progold lichtgewicht vulmiddel 2500

Progold 2500 lichtgewicht vulmiddel is geschikt voor het in n keer snel en eenvoudig repareren en uitvlakken van gaten, voegen en scheuren in vele ondergronden binnen. Het is binnen enkele minuten over te schilderen.

vanaf11,97
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAY

Progold spackspray

PROGOLD SB SPACKSPRAY is een sneldrogende structuurspray op basis van gemodificeerde kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het bijwerken van beschadigde spackafwerkingen op minerale ondergronden zoals beton, gipsplaat en stucwerk, en is overschilderbaar met binnenmuurverven.

vanaf29,37
bekijk productBekijk product ▸
Concrete Uni-M

Relius concrete uni-m

Relius Concrete Uni-M is een cementgebonden, universeel 4-in-1 toepasbare, minerale betonmortel in poedervorm. Het is geschikt als primer voor de wapening, als hechtbrug, als mortel voor het herstellen, repareren en vullen van minerale beton ondergronden en als egalisatie voor betonvlakken, binnen en buiten. Het moet worden gemengd met water, de hoeveelheid is afhankelijk van de toepassing. Het voldoet aan de eisen van EN 1504-3 klasse R3. Potlife: 45 minuten. Rendement: ca. 1,9 KG per m.

vanaf170,46
bekijk productBekijk product ▸
Silcosan Flex-RS

Relius silcosan flex-rs

Relius Silcosan Flex-RS is een elastische, vezelversterkte reparatiespachtel voor het repareren van gescheurde sierpleister- en betonnen oppervlakken in het Silcosan flex-systeem. Het is overschilderbaar na 24 uur.

vanaf104,18
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAY

Rolith spackspray

Rolith spackspray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuur effecten (spack) op wanden en plafonds. Het kan worden toegepast op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton binnenshuis. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk).

vanaf19,69
bekijk productBekijk product ▸
ASFALT HERSTELLER

Rust-oleum asfalt hersteller

Rust-oleum asfalt hersteller is een 1-component coating op basis van een hoge kwaliteit bitumen met speciale vloeiadditieven en vulmiddelen voor het esthetisch opfrissen van o.a. asfaltparkeerplaatsen, opritten, voetpaden en fietspaden. Het herstelt grauw, grijs en verkleurd asfalt, brengt de originele zwarte kleur terug en maskeert oude belijning en reparaties. Uitgehard na 2-5 uur. Theoretisch verbruik: ca. 5-10 m per liter.

vanaf80,69
bekijk productBekijk product ▸
ASFALTREPARATIE

Rust-oleum asfaltreparatie

Rust-oleum asfaltreparatie is een duurzaam reparatiemiddel voor gaten in asfalt en beton. Theoretisch verbruik: ca. 0,02 m per kilo.

vanaf89,92
bekijk productBekijk product ▸
5412 Epoxyplamuur voor betonreparatie

Rust-oleum 5412 epoxyplamuur voor betonreparatie

Rust-oleum epoxy plamuur is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxyplamuur voor de reparatie van kleine scheuren, porin en/of gietgallen in betonvloeren en -wanden. Het is eenvoudig met een plamuurmes aan te brengen en kan rechtstreeks op horizontale en verticale oppervlakken worden gebruikt. Theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m per 1 mm laagdikte.

vanaf90,67
bekijk productBekijk product ▸
5180 EPOXY REPARATIEMORTEL

Rust-oleum 5180 epoxy reparatiemortel

Rust-oleum epoxy reparatiemortel is een Zeer sterke epoxy reparatiemortel voor de reparatie van verweerde of beschadigde vloeren en trappen van beton, metselwerk of steen. Het is sterker dan beton, bestand tegen zware voertuigen en vele chemicalin, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Verbruik: 1.2 m per 10 kg bij 5 mm diepte.

vanaf32,32
bekijk productBekijk product ▸
5190 Epoxy Reparatiemortel Diepvuller

Rust-oleum 5190 epoxy reparatiemortel diepvuller

Rust-oleum epoxy reparatiemortel grote reparaties voor het snel en economisch repareren van diepe gaten in vloeren. Het is sterker dan beton, Bestand tegen zware voertuigen en vele chemicalin, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). Het is na 6 uur overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers of -coatings. Verbruik: 0.5 m per 25 kg bij 3 cm diepte.

vanaf127,96
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONREPARATIEMORTEL

Rust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel

Rust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel is geschikt voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk. Licht verkeer mogelijk na 24 uur (bij 20C) en overschilderbaar na 48 uur. Het is te schuren voor een glad eindresultaat en zowel op horizontale als verticale oppervlakken toepasbaar. Verbruik: ca. 10 kg voor 0.4 m (2 cm laagdikte).

vanaf99,50
bekijk productBekijk product ▸
EPOXYSHIELD BETONSCHEURENVULLER

Rust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller

Rust-oleum Epoxyshield betonscheurenvuller is een krimpvrij, vloeibaar 2-componenten epoxy vulmiddel voor scheuren in betonvloeren. Het is geschikt voor reparatie van kleine scheuren tot 3 mm breed, op basis van een oplosmiddelvrije formule en overschilderbaar na 4 uur (bij 20C). 500 ml is geschikt voor 25 meter (2 mm breed, 5 mm diep).

vanaf54,80
bekijk productBekijk product ▸
5140 Lichtgewicht reparatiemortel

Rust-oleum 5140 lichtgewicht reparatiemortel

Rust-oleum leight weight repair mortar is een oplosmiddelvrije, krimpvrije epoxy lichtgewicht reparatiemortel voor reparatie van betonvloeren en muren. Het is bestand tegen zware slijtage en stootvast. Het is geschikt voor de reparatie van verweerd of beschadigd beton of muren, binnen en buiten, en is geschikt voor intensief verkeer. Het is overschilderbaar na 4 uur. Verbruik: 1 m per liter.

vanaf132,15
bekijk productBekijk product ▸
PEGACRETE REPARATIEMORTEL

Rust-oleum pegacrete reparatiemortel

Rust-oleum pegacrete reparatiemortel is een poedervormig reparatieproduct voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk binnen en buiten. Het heeft een snelle droging en uitharding, is eenvoudig aan te brengen en 100% krimpvrij en waterverdunbaar. 38 N/mm drukweerstand. Verbruik: 0.3 m per 10 kg bij 2 cm diepte.

vanaf33,76
bekijk productBekijk product ▸
5150 Speed Patch

Rust-oleum 5150 speed patch

Rust-oleum speed patch is een sneldrogende reparatiemortel met een hoge sterkte welke zorgt voor een duurzame reparatie van o.a. door vorstschade gescheurd, gerodeerd en gebarsten beton, trappen, goten, opritten en kroonlijsten. Het wordt zo hard als graniet, is geschikt voor binnen- en buitengebruik en er kan in geboord worden. Het gemengde materiaal kan 10-15 minuten gebruikt worden, is overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers of -coatings en is aan te brengen met een troffel. Verbruik: 0.5 m per 10 kg bij een diepte van 10 mm (afhankelijk van de ondergrond).

vanaf69,80
bekijk productBekijk product ▸
5110 Verti-Patch verticale reparatiemortel

Rust-oleum 5110 verti-patch verticale reparatiemortel

Rust-oleum verti-patch is een zeer sterke epoxy reparatiemortel met speciale lichtgewicht vullers voor het repareren van verticaal beton, stucwerk en metselwerk. Het wordt zo hard als graniet, is snel overschilderbaar, geschikt voor binnen- en buitengebruik, zakt niet uit, bolt niet op, krimpt en barst niet, is ideaal bij (door vorst) beschadigde muren met blootliggende wapening en in uitgehard materiaal kan geboord worden. Het is Overschilderbaar met alle Rust-Oleum 2K-primers en -coatings. Verbruik: ca. 0.6 m per 2.5 kg bij 5 mm diepte (afhankelijk van de ondergrond).

vanaf76,27
bekijk productBekijk product ▸
EGALISATIEPLEISTER KALKVRIJ

Sigma egalisatiepleister kalkvrij

Sigma egalisatiepleister kalkvrij is een kalkvrije reparatie- en egalisatiepleister voor binnen op basis van alkalivaste, weekmakervrije kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het egaliseren van nieuwe ondergronden in de prefab-bouw in lagen van 0 tot 2 mm. Het is pastavorming en heeft een Hoog vullend vermogen. Verbruik: ca. 2 kg per m per mm laagdikte.

vanaf65,04
bekijk productBekijk product ▸
Mortar 2K EP

Sigma mortar 2k ep

Sigma mortar 2k ep is een 2-componenten solventgedragen betonreparatiemortel op basis van epoxyhars en een amineverharder met een toevoeging van kwartszand en speciale vulstoffen. Het is zeer geschikt voor het herstellen van horizontale en verticale betonoppervlakken, krimpt nagenoeg niet, heeft een zeer sterke hechting op gezond beton (zonder cementhuid), is Waterdicht en is bestand tegen gemorste chemicalin, mits aangebracht in een poriedichte laag. Het is geschikt voor het repareren van beton, zandcement en natuursteen in o.a. gaanderijen, balkons, lateien, bruggen, haven- en sluiswerken, chemische bedrijven en slachthuizen. Het is tevens geschikt voor het dichten van niet-dilaterende scheuren.

vanaf76,14
bekijk productBekijk product ▸
MORTAR PRIMER 2K EP

Sigma mortar primer 2k ep

Sigma mortar primer 2K EP is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, thixotrope primer op basis van epoxy. Het is een kleeflaag voor Sigma Mortar 2K EP bij het repareren van beton, zandcement en calciumsulfaatgebonden ondergronden. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is goed verstrijkbaar. Het is direct en na maximaal 0,5 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 3-4 m per liter.

vanaf27,22
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 105

Sikkens wapex 105

Sikkens Wapex 105 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor o.a. het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. Het is tevens geschikt voor het beschermen van vrijgekomen wapening, het vullen van grindnesten en het dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. Het is toepasbaar op zowel horizontaal als verticaal werk en is na doorharding overschilderbaar met vrijwel alle verftypen. Het is toe te passen met plamuurmes, troffel, spaan of voegspijker en verwerkbaar bij een temperatuur tussen 10 en 30C. De componenten dienen is een verhouding 1:1 met elkaar gemengd te worden. Praktisch rendement: ca. 1 m per liter per mm laagdikte.

vanaf30,69
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 520

Sikkens wapex 520

Sikkens Wapex 520 is een watergedragen 2-componenten inwasmortel op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Het is geschikt voor het uitvlakken van onregelmatigheden zoals porin, luchtbelgaatjes en gietgallen in cement en betonachtige ondergronden. Het is tevens geschikt voor het plamuren van betonreparatieplekken die met kunststofreparatiemiddelen zijn gerepareerd. De maximale laagdikte is 3 mm. De plamuur hardt in deze laagdikte goed door. Het is na 24 uur overschilderbaar met dispersieverven en na 3-4 dagen met epoxycoatings. Het is toepasbaar bij temperaturen tussen 10 en 30C. en te verwerken met plamuurmes, spaan, troffel of spons.

vanaf86,63
bekijk productBekijk product ▸
SPACK REPARATIE

Vista spack reparatie

Vista Spack Reparatie is een witte structuurspray op basis van PU-dispersie voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds binnen. Met deze spackspray kan eerder aangebracht spackwerk gedetailleerd worden nagebootst. Toepasbaar op o.a. beton, gipsplaat, stucwerk, hout en andere veel voorkomende ondergronden met de juiste voorbehandeling zoals spaanplaat en multiplex. Het materiaal heeft een uitstekend standvermogen en is na ca. 60 minuten overschilderbaar. Verbruik: ca. 1 m per 400 ml.

vanaf15,05
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPOX INWASMORTEL EW

Wijzonol wijzopox inwasmortel ew

Wijzonol Wijzopox Inwasmortel EW is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare 2-componenten egalisatiemortel voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en hecht goed op draagkrachtig beton. Geschikt voor het egaliseren en inwassen van beton en andere steenachtige ondergronden in 2-componenten systemen. Overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 2,6 m per kilo.

vanaf123,75
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPOX REPARATIEMORTEL VW

Wijzonol wijzopox reparatiemortel vw

Wijzonol Wijzopox Reparatiemortel VW is een oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemortel voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het heeft een soepele verwerking, is krimpvrij en na 16 uur overschilderbaar met de meest gebruikelijke muurverven. Het is geschikt voor niet-constructieve reparatie van betonconstructies voor zowel horizontaal, verticaal als hangend werk. Verbruik: ca. 1,3 kg voor 1 liter te vullen ruimte.

vanaf126,81
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)