menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Plinten en profielen

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
Smart 3-in-1 profielBalterio smart 3-in-1 profiel

Balterio 3-in-1 profiel voor de afwerking van Balterio laminaat. Het is verkrijgbaar in diverse bijpassende Balterio decoren. Het is een combinatie van een (1) aanpassingsprofiel, een (2) overgangsprofiel en een (3) eindprofiel, in één enkel profiel. Het wordt geleverd met een SmartCutter om het profiel af te snijden tot de gewenste lengte.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
AANPASSINGSPROFIELBalterio aanpassingsprofiel

voor het verbinden van uw laminaatvloer met lager gelegen oppervlaktes zoals tapijten en linoleum. inclusief pvc strip voor een perfecte aansluiting. 2400 x 44 x 12 mm.

vanaf9,54
bekijk productBekijk product ▸
PARKETPLINT 7 CMBalterio parketplint 7 cm

Balterio parketplint is een strakke en minimalistische plint in 7 cm hoogte. Het is ideaal bij zowel nieuwbouw als renovatie. Er wordt geadviseerd om bij voorkeur Balterio bevestigingsclips te gebruiken. Afmetingen: 2400 x 70 x 14 ,2 mm.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 5 CMBalterio plint 5 cm

Balterio plint 5 cm past in elk interieur. Er wordt geadviseerd om bij voorkeur Balterio bevestigingsclips te gebruiken. Afmetingen: 2400 x 50 x 14 mm.

vanaf3,54
bekijk productBekijk product ▸
BEVESTIGINGSCLIPSBalterio bevestigingsclips

Balterio plint bevestigingsclips zijn voor het snel en makkelijk installeren van wallbasen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor een onzichtbare installatie van de plinten, zo hoeft er geen lijm of nagels gebruikt te worden. De bevestigingsclips hebben een speciaal systeem voor de integratie van kabels. Kabels kunnen achter de plint geplaatst worden, zodat ze niet meer op de vloer hoeven te liggen. De clips en plinten zijn net als de laminaatvloer herplaatsbaar.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
WALLBASE 8 CMBalterio wallbase 8 cm

Balterio wallbase is een 8 cm hoge plint, ideaal voor renovatie, maar ook voor nieuwbouwwoningen. Er wordt geadviseerd om bij voorkeur Balterio bevestigingsclips te gebruiken. Afmetingen: 2400 x 83 x 14 mm.

vanaf4,74
bekijk productBekijk product ▸
STIJLPLINT BLOKLifestyle inter stijlplint blok

Lifestyle interior witte blok plint is afgewerkt met witte folie en heeft daardoor een strak en decoratief uiterlijk. De stijlplint is van MDF en overschilderbaar. Lengte: 240 cm.

vanaf6,12
bekijk productBekijk product ▸
STIJLPLINT KWARTROND WIT FOLIELifestyle inter stijlplint kwartrond wit folie

Lifestyle interior witte kwart rond plint is met wit folie afwerkt en heeft daardoor een mooi en decoratief uiterlijk. Het is van MDF en overschilderbaar en geschikt voor elke vloer. Lengte: 240 cm.

vanaf7,29
bekijk productBekijk product ▸
SFEERPLINT RENOVATIEPLINTLifestyle inter sfeerplint renovatieplint

Lifestyle interior witte reno plint kan direct over de bestaande bouwplint worden gemonteerd. Lengte: 220 cm.

vanaf14,31
bekijk productBekijk product ▸
STIJLPLINT RONDLifestyle inter stijlplint rond

Lifestyle interior witte ronde plint is met wit folie afwerkt en heeft daardoor een mooi en decoratief uiterlijk. De stijlplint is van MDF en overschilderbaar en geschikt voor elke vloer. Lengte: 240 cm.

vanaf7,29
bekijk productBekijk product ▸
AQUAPLINT WITMac lean aquaplint wit

Mac lean Classic aqua wit is een kunststof plint, geschikt voor PVC, vinylvloeren en laminaatvloeren. Het kan ook worden toegepast in vochtige ruimtes.

vanaf12,49
bekijk productBekijk product ▸
CLIPPLINT CLASSIC DE LUXEMac lean clipplint classic de luxe

Mac lean Classic de luxe is een houten mdf plint met folie voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels of vloerbedekking.

vanaf6,98
bekijk productBekijk product ▸
Renovatieplint Classic de luxe 120 mmMac lean renovatieplint classic de luxe 120 mm

Mac lean Classic de luxe reno is een klassieke houten mdf plint met folie. Het heeft een uitsparing van 60x15 mm waardoor deze over de oude plint heen is te plaatsen. Deze uitsparing kan ook gebruikt worden voor kabels. Afmetingen: 22mm x 120mm x 2,4m.

vanaf15,37
bekijk productBekijk product ▸
Clipplint Classic de luxe hoogglansMac lean clipplint classic de luxe hoogglans

Mac lean Classic de luxe wit hoogglans is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf11,03
bekijk productBekijk product ▸
Clipplint Classic exclusiefMac lean clipplint classic exclusief

Mac lean Classic exclusief is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf9,08
bekijk productBekijk product ▸
CLIPPLINT CLASSIC ROBUUSTMac lean clipplint classic robuust

Mac lean Classic robuust is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf6,98
bekijk productBekijk product ▸
Clipplint Classic robuust aluminiumMac lean clipplint classic robuust aluminium

Mac lean Classic robuust alu is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf12,57
bekijk productBekijk product ▸
Clipplint Classic robuust hoogglansMac lean clipplint classic robuust hoogglans

Mac lean Classic robuust wit is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf11,03
bekijk productBekijk product ▸
Clipplint Classic softlineMac lean clipplint classic softline

Mac lean Classic softline is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf9,08
bekijk productBekijk product ▸
PLAKPLINTMac lean plakplint

Mac lean plakplint van hout met folie ommanteld. Het is uitstekend geschikt om te knippen met een kniptang en is voorzien van zelfklevende tape. Afmetingen: 5 x 24 mm en 240 cm lengte.

vanaf3,48
bekijk productBekijk product ▸
PLINTCLIPS INCLUSIEF BOORMALMac lean plintclips inclusief boormal

Mac Lean Plintclips + boormal hebben als voordeel dat plinten direct vastzitten maar ook gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden. Daarnaast komen er dankzij de blinde montage geen schroef- of spijkergaten in het zicht. De clips zijn alleen geschikt voor (bijna) vlakke muren in bijvoorbeeld nieuwbouw of renovatie. Ze worden geleverd inclusief boormal.

vanaf8,24
bekijk productBekijk product ▸
PLINTCLIPS 5 STUKSMac lean plintclips 5 stuks

Mac lean plintclips hebben als voordeel dat plinten direct vastzitten maar ook gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden. Daarnaast komen er dankzij de blinde montage geen schroef- of spijkergaten in het zicht. De clips zijn alleen geschikt voor (bijna) vlakke muren in bijvoorbeeld nieuwbouw of renovatie. Een verpakking bevat 5 stuks.

vanaf5,45
bekijk productBekijk product ▸
Binnenhoek voor classic de luxe plintMac lean binnenhoek voor classic de luxe plint

Mac lean Plinthoek Classic de luxe binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de luxeplint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
Buitenhoek voor classic de luxe plintMac lean buitenhoek voor classic de luxe plint

Mac lean Plinthoek Classic de Luxe buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de luxeplint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
Binnenhoek voor classic exclusive plintMac lean binnenhoek voor classic exclusive plint

Mac lean Plinthoek Classic exclusive binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de luxeplint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
BUITENHOEK VOOR CLASSIC EXCLUSIVE PLINTMac lean buitenhoek voor classic exclusive plint

Mac lean Plinthoek Classic exclusive buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de exclusive plint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
Plinthoek Robuust binnenhoekMac lean plinthoek robuust binnenhoek

Mac lean Plinthoek Classic Robuust binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de robust plint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
PLINTHOEK ROBUUST BUITENHOEKMac lean plinthoek robuust buitenhoek

Mac lean Plinthoek Classic Robuust buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de robust plint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
Binnenhoek voor classic softline plintMac lean binnenhoek voor classic softline plint

Mac lean Plinthoek Classic Softline binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de softline plint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
Buitenhoek voor classic softline plintMac lean buitenhoek voor classic softline plint

Mac lean Plinthoek Classic Softline buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de softline plint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT VERSTEK ROBUUSTPLINT BINNENHOEKMac lean perfect verstek robuustplint binnenhoek

Mac lean Plinthoek Robuustplint 003 binnenhoek is ideaal te gebruiken om een strakke binnenhoek te plaatsen. Aangezien de plint voorgefreesd is, kan doormiddel van een innovatieve hoekverbinder snel gewerkt worden. Er is geen verstekbak nodig, de plinthoek is makkelijk te plaatsen en het voorkomt krimpnaden.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
Perfect verstek Robuustplint buitenhoekMac lean perfect verstek robuustplint buitenhoek

Mac lean Plinthoek Robuustplint 003 buitenhoek is ideaal te gebruiken om een strakke buitenenhoek te plaatsen. Aangezien de plint voorgefreesd is, kan doormiddel van een innovatieve hoekverbinder snel gewerkt worden. Er is geen verstekbak nodig, de plinthoek is makkelijk te plaatsen en het voorkomt krimpnaden.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
ROBUUSTPLINTMac lean robuustplint

Mac lean robuustplint is een decoratieve, moderne met folie ommantelde MDF plint. Afmetingen: 65 x 15 mm x 240 cm.

vanaf8,40
bekijk productBekijk product ▸
lage fineerplint 22x50x2500mmMeister lage fineerplint 22x50x2500mm

Meister 1081 plint 2 PK houtfineer van 22x50 mm met een lengte van 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf43,39
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 3 PK HOUTFINEERMeister plint 3 pk houtfineer

Meister plint 3 pk houtfineer hebben een vormstabiele MDF-kern en zijn gemaakt van hoogwaardig fineer van edelhout. Afmetingen: 250 cm en 60 x 20 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf42,83
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 3 PK KURKMeister plint 3 pk kurk

Meister 1083 plint 3 PK kurk met een harde, slijtbestendige laklaag voor een strakke afwerking van de Meister Kurkvloer. Dikte: 2,0 cm, breedte 6,0 cm, lengte: 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf56,92
bekijk productBekijk product ▸
1930 hoek afdekstrip eiken 60x22 mmMeister 1930 hoek afdekstrip eiken 60x22 mm

Meister 1930 afdekstrip houtfineer eiken met afmetingen van 60 x 22 mm en een lengte van 250 cm. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf47,70
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 16 MKMeister plint 16 mk

Meister plint 16 mk 2500 x 80 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf36,41
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 17 MKMeister plint 17 mk

Meister plint 17 mk. Afmetingen: 2500 x 70 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf28,18
bekijk productBekijk product ▸
PLINT UNI WIT GLANZEND DF 324 50 X 18 MMMeister plint uni wit glanzend df 324 50 x 18 mm

Meister 6935 plint uni wit glanzend DF 324. Afmetingen: 2500 x 50 mm.

vanaf42,83
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 1 MKMeister plint 1 mk

Meister plint 1 mk. Afmetingen: 250 cm. 42 x 22 mm. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf74,64
bekijk productBekijk product ▸
6954 PLINT 5 PKMeister 6954 plint 5 pk

Meister 6954 plint 5 pk. Afmetingen: 2500 x 80 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 8 PK WIT DF 222Meister plint 8 pk wit df 222

Meister 6957 plint 8 PK wit overschilderbaar DF 2222. Afmetingen: 2500 x 50 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf38,09
bekijk productBekijk product ▸
6958 PLINT 8 PK NADURAMeister 6958 plint 8 pk nadura

Meister 6958 plint 8 PK Nadura. Afmetingen: 2600 x 50 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf60,35
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 8 T/M 13 PKMeister 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf7,33
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 1MKMeister 9062 binnenhoekje voor plint 1mk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 1MK. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf7,33
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 2 PKMeister 9062 binnenhoekje voor plint 2 pk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 2PK.

vanaf7,33
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 3 PKMeister 9062 binnenhoekje voor plint 3 pk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 3PK. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf7,33
bekijk productBekijk product ▸
9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 8 T/M 13 PKMeister 9062 buitenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 1MKMeister 9062 buitenhoekje voor plint 1mk

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 1MK. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 2PKMeister 9062 buitenhoekje voor plint 2pk

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 2PK. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 3PKMeister 9062 buitenhoekje voor plint 3pk

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 3PK. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 eindkap voor plint 8 t/m 13 PKMeister 9062 eindkap voor plint 8 t/m 13 pk

Meister eindkap voor plint. Verkrijgbaar voor plinten van 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 2 stuks (links en rechts).

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 EINDKAPJES LINKS EN RECHTS PLINT 2PKMeister 9062 eindkapjes links en rechts plint 2pk

Meister 9062 eindkapjes links en rechts plint 2PK.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 EINDKAPJES LINKS EN RECHTS PLINT 3PK Meister 9062 eindkapjes links en rechts plint 3pk

Meister 9062 eindkapjes links en rechts plint 3PK. Geschikt om de Meister muurplint makkelijk te kunnen afwerken in bijpassend decor als de plint. De plint kan eenvoudig recht afgezaagd worden en eventuele kleine zaagranden worden afgedekt door een randje van de binnenhoek die subtiel over de muurplint geschoven wordt.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 EINDKAPJES LINKS/RECHTS PLINT 1MK Meister 9062 eindkapjes links/rechts plint 1mk

Meister 9062 eindkapjes links/rechts plint 1MK.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 VERBINDINGSTUK VOOR PLINT 8 T/M 13 PKMeister 9062 verbindingstuk voor plint 8 t/m 13 pk

Meister 9062 verbindingstuk voor plint 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9131 UNIVERSEEL CLIP-OVERGANSPROFIEL FLEXO Meister 9131 universeel clip-overgansprofiel flexo

Meister 9131 universeel clip-overgangsprofiel Flexo 7-15 mm.

vanaf23,38
bekijk productBekijk product ▸
9132 UNIVERSELE CLIP AFSLUITPROFIELMeister 9132 universele clip afsluitprofiel

Meister 9132 universele clip afsluitprofiel.

vanaf21,33
bekijk productBekijk product ▸
BEGIN EN EINDCLIPMeister begin en eindclip

Meister begin en eindclip.

vanaf8,79
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlMeister binnenhoek 1k

Meister binnenhoek 1K. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf7,85
bekijk productBekijk product ▸
BUITENHOEKMeister buitenhoek

Meister buitenhoek passend bij profiel 1 en 1 K.

vanaf5,47
bekijk productBekijk product ▸
BUITENHOEK 2PKMeister buitenhoek 2pk

Meister buitenhoek 2PK, passend bij profiel 2 K.

vanaf5,47
bekijk productBekijk product ▸
CLIPS VOOR PLINT PKMeister clips voor plint pk

Meister clips (ABS) zijn geschikt voor plint 2 PK, 3 PK, 5 PK, 8 PK, 8 PKE, 9 PK, 10 PK, 11 PK, 12 PK en 13 PK. Een verpakking bevat 50 stuks (geschikt voor ca. 20 meter plint).

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
CLIPS (METAAL) VOOR PLINTMeister clips (metaal) voor plint

Meister clips (Metaal) voor plint 1, 14, 15, & 16 MK 1. Verpakking bestaat uit 50 clips, genoeg voor 20 meter plint.

vanaf14,65
bekijk productBekijk product ▸
eindkap 2PKMeister eindkap 2pk

Meister eindkap 2PK. Verpakking bevat 2 stuks (links en rechts).

vanaf5,47
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEPROFIELMeister montageprofiel

Meister montageprofiel type 8 staaf 250 cm voor montage tegen de wand van Meister Longlife parket.

vanaf4,64
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 1 MK HOUTFINEERMeister plint 1 mk houtfineer

Meister plint 1 MK houtfineer omtrokken met een decorfolie. Het bevestigen kan eenvoudig met clips die apart bij te bestellen zijn. Verpakking bevat 4 stuks van 250 cm.

vanaf39,34
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 1 MK KURKMeister plint 1 mk kurk

Meister plint 1 mk kurk. Lengte: 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf45,20
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 10-11-12-13 PK OVERSCHILDERBAARMeister plint 10-11-12-13 pk overschilderbaar

Meister plint wit overschilderbaar. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf41,01
bekijk productBekijk product ▸
plint 14 MK 38x16 mmMeister plint 14 mk 38x16 mm

Meister plint 14 MK houtfineer van MDF E1 dragermateriaal. Afmetingen: 38 x 16 mm met een lengte van 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf36,41
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 14-15 PK OVERSCHILDERBAARMeister plint 14-15 pk overschilderbaar

Meister plint wit overschilderbaar. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf24,55
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 15 MK 60x16 MMMeister plint 15 mk 60x16 mm

Meister plint 15 MK houtfineer met afmetingen van 60x16 mm en een lengte van 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf42,27
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 2 PKMeister plint 2 pk

Meister Plint 2 PK. Afmetingen: 50 x 22 mm x 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf33,48
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 2PK HOUTFINEERMeister plint 2pk houtfineer

Meister plint 2 PK Houtfineer bestaat uit een vormstabiele MDF-kern en hoogwaardig fineer van edelhout. Lengte: 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf41,57
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 3 PKMeister plint 3 pk

Meister plint 3 pk. Afmetingen: 250 cm. 60 x 20 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf34,60
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 5PKMeister plint 5pk

Meister muurplint 5 PK is speciaal ontworpen om de Meister laminaatvloer perfect af te werken. Het is een moderne plint met een afronding aan de bovenzijde van de plint. De decoren zijn originele Meister decoren, gelijk aan het assortiment laminaat. De plint is 80 mm hoog en 16 mm dik, wat deze plint ideaal maakt voor alle omstandigheden. De dikte van 16 mm is erg handig om de uitzettingsvoeg af te werken en de hoogte van 80 mm is tijdloos zodat het past in elke interieurstijl. Afmetingen: 250 cm. 80 x 16 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf38,09
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 9 PKMeister plint 9 pk

Meister plint 9 PK 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf51,62
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 1MKMeister plint 1mk

Meister Plint profiel 1 MK van 42 x 22 mm met een lengte van 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf48,13
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 10-11-12-13 PK UNI-WITMeister plint 10-11-12-13 pk uni-wit

Meister plint uni-wit glanzend 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf41,01
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 14-15 MKMeister plint 14-15 mk

Meister plint profiel 14 en 15 MK, omtrokken met folie. Afmetingen: 250 cm. 60 x 16 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf24,55
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 6Meister plint 6

Meister plint profiel 6 250 cm. De afbeelding toont de plint profiel 6 in combinatie met profiel 5K. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf70,45
bekijk productBekijk product ▸
PLINT KWARTLIJST PROFIEL 7Meister plint kwartlijst profiel 7

Meister plint profiel 7. De afbeelding toont profiel 7 i.c.m. met plint profiel 5K. Afmetingen: 250 cm x 12 mm. Verpakking bevat 40 stuks.

vanaf157,64
bekijk productBekijk product ▸
PROFIEL M9044Meister profiel m9044

Meister profiel M9044 100 cm.

vanaf20,29
bekijk productBekijk product ▸
PROFIEL M9114Meister profiel m9114

Meister profiel m9114.

vanaf33,59
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM PROFIEL M9124Meister aluminium profiel m9124

Meister profiel M9124.

vanaf19,85
bekijk productBekijk product ▸
PROFIEL MAGIC M9121Meister profiel magic m9121

Meister profiel Magic M9121.

vanaf36,35
bekijk productBekijk product ▸
Trapkant L-profielMeister trapkant l-profiel

Meister Trapkant parket L-profiel Eik harmonisch. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf241,44
bekijk productBekijk product ▸
TRAPKANT U-PROFIELMeister trapkant u-profiel

Meister Trapkant parket U-profiel Eik harmonisch. Een verpakking bevat 2 stuks.

vanaf291,89
bekijk productBekijk product ▸
TYP 287 B UNIVERSEEL AFSLUITPROFIEL 6.5 TOT 16 MMMeister typ 287 b universeel afsluitprofiel 6.5 tot 16 mm

Meister typ 287 b afsluitprofiel 220 is het ideale hulpmiddel om de vloer bij hoger liggende aangrenzende drempels, tegels of andere verhogingen fraai af te werken. Het past bij Meister laminaat-, fineer-, parket-, kurk- en linoleumvloeren. Het zeer montagevriendelijke onderprofiel zorgt voor een goede bevestiging aan de ondervloer.

vanaf30,65
bekijk productBekijk product ▸
PLINT DX159Orac plint dx159

Orac Axxent DX159 profiel van duropolymer met een lichte hoek biedt heel wat mogelijkheden. Hiermee kan uitstekend maatwerk geleverd worden tegen een schappelijke prijs. Het is ideaal voor een naadloze verbinding met plinten, deurkaders of lambrisering. Afmetingen: 230 x 6 x 1.2 cm.

vanaf14,90
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX162Orac plint sx162

Orac Luxxus SX162 biedt heel wat mogelijkheden. Hiermee kan uitstekend maatwerk geleverd worden tegen een schappelijke prijs. Het maakt deel uit van het Dalton-assortiment met DX157-2300, DX163-2300, DX168-2300. Het is ideaal voor een naadloze verbinding met plinten, deurkaders of lambrisering. Afmetingen: 230 x 4 x 1 cm.

vanaf8,26
bekijk productBekijk product ▸
PLINT DX168-2300Orac plint dx168-2300

Orac Luxxus DX168-2300 biedt heel wat mogelijkheden. Hiermee kan uitstekend maatwerk geleverd worden tegen een schappelijke prijs. Het maakt deel uit van het Dalton-assortiment met DX157-2300, DX162-2300 en DX163-2300. Het is ideaal voor een naadloze verbinding met plinten, deurkaders of lambrisering. Afmetingen: 230 x 15.1 x 1.4 cm.

vanaf33,90
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX104Orac plint sx104

Orac SX104 is een moderne, sterk afgelijnde hoge plint van duropolymer uit de Luxxus collectie. Het is één van de beauties: Het verfijnde, klassieke design met moderne inslag wordt door veel klanten gewaardeerd. Het is ook verkrijgbaar in flexibele variant. Afmetingen: 200 x 1,5 x 15 cm.

vanaf28,70
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX105Orac plint sx105

Orac Luxxus SX105 is een hoge, modern ogende plint. Het verfijnde design met twee horizontale evenwijdige schaduwlijnen floreert in heel wat interieurs. Het is tevens verkrijgbaar in flexibele uitvoering. Materiaal: duropolymer. Afmetingen: 200 x 1,3 x 11 cm.

vanaf20,40
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX118Orac plint sx118

Orac Luxxus plint SX118 van duropolymeer is de moeder van alle plinten. De plint staat heel goed bij een tijdloos of klassiek interieur. Afmetingen: 200 x 1,8 x 14 cm.

vanaf29,00
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX118 FLEXOrac plint sx118 flex

Orac Luxxus SX118 flex plint van duropolymeer is de moeder van alle plinten. De plint staat heel goed bij een tijdloos of klassiek interieur en is dankzij de flexibiliteit heel handig bij gebogen wanden. Afmetingen: 200 x 1,8 x 14 cm.

vanaf95,70
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX122Orac plint sx122

Orac Axxent SX122 plint is schok- en waterbestendig dankzij het polymeermengsel van hoge dichtheid. De plint staat mooi in een tijdloos of klassiek interieur en heeft veel diepte. Er is dus heel wat plaats voorzien om kabels achter de plint te stoppen. Materiaal: duropolymer. Afmetingen: 200 x 2,2 x 8 cm.

vanaf19,60
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX125Orac plint sx125

Orac Axxent SX125 plint is een veel gebruikte plint in tal van projecten. Het is de typische eenvoudige, maar mooie plint met een typische hoogte van +/- 7 cm voor niet te grote ruimtes. Deze plinten zijn gemakkelijk overschilderbaar, hard en waterbestendig. Materiaal: duropolymer. Afmetingen: 200 x 1,5 x 7 cm.

vanaf15,00
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX137Orac plint sx137

Orac Axxent SX137 plint van puropolymeer is schok- en waterbestendig dankzij het polymeermengsel van hoge dichtheid. Dit typisch Engels design wordt vaak gebruikt in een tijdloos en in een klassiek interieur. Het is ook verkrijgbaar in flex. Afmetingen: 200 x 1,5 x 10 cm.

vanaf19,80
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX138Orac plint sx138

Orac Axxent SX138 plint van puropolymeer is schok- en waterbestendig dankzij het polymeermengsel van hoge dichtheid. Dit typisch Engels design wordt vaak gebruikt in een tijdloos en in een klassiek interieur. Het is ook verkrijgbaar in flex. Afmetingen: 200 x 13.8 x 1.5 cm.

vanaf31,90
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX155Orac plint sx155

Orac Luxxus SX155 plint van duropolymeer heeft een statige look en beschikt over heel wat ruimte achteraan om kabeltjes weg te stoppen. Dit unieke design is al jaren een bestseller. Afmetingen: 200 x 2,5 x 11 cm.

vanaf28,30
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX155 FLEXOrac plint sx155 flex

Orac Luxxus SX155 flex plint van duropolymeer heeft een statige look en beschikt over heel wat ruimte achteraan om kabeltjes weg te stoppen. Dit unieke design is al jaren een bestseller en het is dankzij de flexibiliteit heel handig bij gebogen wanden. Afmetingen: 200 x 2,5 x 11 cm.

vanaf85,50
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX156Orac plint sx156

Orac Luxxus SX156 'High Heels' plint kan zijn mannetje staan in zoals een modern als tijdloos of klassiek interieur en werd ontworpen door Xavier Donck. Materiaal: duropolymer. Afmetingen: 200 x 20 x 1.6 cm.

vanaf51,00
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX165Orac plint sx165

Orac Axxent SX165 kan zowel zijn mannetje staan in zowel een tijdloos als een klassiek interieur. Dit is één van de toppers op de markt. Het is tevens verkrijgbaar in flexibele uitvoering. Materiaal: duropolymer. Afmetingen: 200 x 6.9 x 1.1 cm.

vanaf14,50
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX167Orac plint sx167

Orac SC167 Dune, ontworpen door Ulf Moritz, combineert een natuurlijke nonchalance met een perfect en zuiver design. Als plint is de Dune tegelijk opvallend en discreet. Durvers plaatsen de Dune ook rondom de deur of combineren ze met andere Ulf Moritz profielen. De plinten zijn schok- en waterbestendig, reeds geprimed en klaar om te schilderen. Ze kunnen ook kabels verbergen. Het polymeermateriaal voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en duurzaamheid. Afmetingen: 200 x 17.3 x 4.3 cm.

vanaf48,00
bekijk productBekijk product ▸
OVERZETPLINT SX171Orac overzetplint sx171

Orac SX171 overzetplint van duropolymeer is ideaal voor renovaties: het is dé perfect waterbestendige en overschilderbare overzetplint. Het is ontworpen om over bestaande plinten te plaatsen (max. 1,4 x 8,8 cm). Oude of beschadigde plinten die moeilijk te verwijderen zijn en elektriciteitskabels vormen hiermee geen obstakel meer. Afmetingen: 200 x 10 x 2,2 cm.

vanaf18,50
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX172Orac plint sx172

Orac SX172 plint van duropolymer heeft een elegant en tijdloos design, wat ervoor zorgt dat het past in elk interieur. De plint is schok- en waterbestendig, voorzien van een primerlaag én makkelijk overschilderbaar. Afmetingen: 200 x 8.5 x 1.4 cm.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
CONTOUR PLINT SX173FOrac contour plint sx173f

Orac SX173F flexibele plint van duropolymer heeft een elegant en tijdloos design, wat ervoor zorgt dat het past in elk interieur. AlDe plint is schok- en waterbestendig, voorzien van een primerlaag én makkelijk overschilderbaar. Afmetingen: 200 x 10 x 1.6 cm.

vanaf20,50
bekijk productBekijk product ▸
SX180 HIGH LINEOrac sx180 high line

Orac SX180 plint van duropolymer heeft een pure vorm en door de scherpe hoeken en de perfecte proporties wordt extra kracht bijgezet. Het is dé oplossing om de overgang van vloer naar wand te accentueren. Deze plint is ook verkrijgbaar in flexibele versie (SX180F). Gebogen lijnen, cirkels en rondingen kunnen zo zonder enige moeite op muur en plafond afgewerkt worden.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
SX181 HIGH LINEOrac sx181 high line

Orac SX181 plint van duropolymer heeft een pure vorm en door de scherpe hoeken en de perfecte proporties wordt extra kracht bijgezet. Het is dé oplossing om de overgang van vloer naar wand te accentueren.

vanaf53,80
bekijk productBekijk product ▸
OVERZETPLINT SX185 CASCADEOrac overzetplint sx185 cascade

Orac SX185 overzetplint van duropolymer met de heeft een elegante ronde top en is ontwikkeld om over een bestaande plint te plaatsen (max. 1,7 x 9,5 cm). Het is ideaal bij interieurs waar oude plinten moeilijk of niet weg te halen zijn. De overzetplint is daarnaast ook handig om op een decoratieve manier electriciteitskabels te verstoppen. Afmetingen: 200 x 12 x 2.5 cm.

vanaf20,50
bekijk productBekijk product ▸
OVERZETPLINT SX186 CONTOUROrac overzetplint sx186 contour

Orac SX186 overzetplint van duropolymer heeft een elegante afgeronde top en is ontwikkeld om over een bestaande plint te plaatsen (max. 1,7 x 9,9 cm). Het is ideaal bij interieurs waar oude plinten moeilijk of niet weg te halen zijn. De overzetplint is daarnaast ook handig om op een decoratieve manier electriciteitskabels te verstoppen. Afmetingen: 200 x 13.8 x 2 cm.

vanaf29,00
bekijk productBekijk product ▸
PLAKPLINTQuick-step plakplint

Quick-step plakplint is een moderne plint die hoort bij de Quick-Step laminaatdecoren. De plint heeft een lengte van 240 cm.

vanaf3,58
bekijk productBekijk product ▸
Smart 3-in-1 profiel

Balterio smart 3-in-1 profiel

Balterio 3-in-1 profiel voor de afwerking van Balterio laminaat. Het is verkrijgbaar in diverse bijpassende Balterio decoren. Het is een combinatie van een (1) aanpassingsprofiel, een (2) overgangsprofiel en een (3) eindprofiel, in één enkel profiel. Het wordt geleverd met een SmartCutter om het profiel af te snijden tot de gewenste lengte.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
AANPASSINGSPROFIEL

Balterio aanpassingsprofiel

voor het verbinden van uw laminaatvloer met lager gelegen oppervlaktes zoals tapijten en linoleum. inclusief pvc strip voor een perfecte aansluiting. 2400 x 44 x 12 mm.

vanaf9,54
bekijk productBekijk product ▸
PARKETPLINT 7 CM

Balterio parketplint 7 cm

Balterio parketplint is een strakke en minimalistische plint in 7 cm hoogte. Het is ideaal bij zowel nieuwbouw als renovatie. Er wordt geadviseerd om bij voorkeur Balterio bevestigingsclips te gebruiken. Afmetingen: 2400 x 70 x 14 ,2 mm.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 5 CM

Balterio plint 5 cm

Balterio plint 5 cm past in elk interieur. Er wordt geadviseerd om bij voorkeur Balterio bevestigingsclips te gebruiken. Afmetingen: 2400 x 50 x 14 mm.

vanaf3,54
bekijk productBekijk product ▸
BEVESTIGINGSCLIPS

Balterio bevestigingsclips

Balterio plint bevestigingsclips zijn voor het snel en makkelijk installeren van wallbasen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor een onzichtbare installatie van de plinten, zo hoeft er geen lijm of nagels gebruikt te worden. De bevestigingsclips hebben een speciaal systeem voor de integratie van kabels. Kabels kunnen achter de plint geplaatst worden, zodat ze niet meer op de vloer hoeven te liggen. De clips en plinten zijn net als de laminaatvloer herplaatsbaar.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
WALLBASE 8 CM

Balterio wallbase 8 cm

Balterio wallbase is een 8 cm hoge plint, ideaal voor renovatie, maar ook voor nieuwbouwwoningen. Er wordt geadviseerd om bij voorkeur Balterio bevestigingsclips te gebruiken. Afmetingen: 2400 x 83 x 14 mm.

vanaf4,74
bekijk productBekijk product ▸
STIJLPLINT BLOK

Lifestyle inter stijlplint blok

Lifestyle interior witte blok plint is afgewerkt met witte folie en heeft daardoor een strak en decoratief uiterlijk. De stijlplint is van MDF en overschilderbaar. Lengte: 240 cm.

vanaf6,12
bekijk productBekijk product ▸
STIJLPLINT KWARTROND WIT FOLIE

Lifestyle inter stijlplint kwartrond wit folie

Lifestyle interior witte kwart rond plint is met wit folie afwerkt en heeft daardoor een mooi en decoratief uiterlijk. Het is van MDF en overschilderbaar en geschikt voor elke vloer. Lengte: 240 cm.

vanaf7,29
bekijk productBekijk product ▸
SFEERPLINT RENOVATIEPLINT

Lifestyle inter sfeerplint renovatieplint

Lifestyle interior witte reno plint kan direct over de bestaande bouwplint worden gemonteerd. Lengte: 220 cm.

vanaf14,31
bekijk productBekijk product ▸
STIJLPLINT ROND

Lifestyle inter stijlplint rond

Lifestyle interior witte ronde plint is met wit folie afwerkt en heeft daardoor een mooi en decoratief uiterlijk. De stijlplint is van MDF en overschilderbaar en geschikt voor elke vloer. Lengte: 240 cm.

vanaf7,29
bekijk productBekijk product ▸
AQUAPLINT WIT

Mac lean aquaplint wit

Mac lean Classic aqua wit is een kunststof plint, geschikt voor PVC, vinylvloeren en laminaatvloeren. Het kan ook worden toegepast in vochtige ruimtes.

vanaf12,49
bekijk productBekijk product ▸
CLIPPLINT CLASSIC DE LUXE

Mac lean clipplint classic de luxe

Mac lean Classic de luxe is een houten mdf plint met folie voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels of vloerbedekking.

vanaf6,98
bekijk productBekijk product ▸
Renovatieplint Classic de luxe 120 mm

Mac lean renovatieplint classic de luxe 120 mm

Mac lean Classic de luxe reno is een klassieke houten mdf plint met folie. Het heeft een uitsparing van 60x15 mm waardoor deze over de oude plint heen is te plaatsen. Deze uitsparing kan ook gebruikt worden voor kabels. Afmetingen: 22mm x 120mm x 2,4m.

vanaf15,37
bekijk productBekijk product ▸
Clipplint Classic de luxe hoogglans

Mac lean clipplint classic de luxe hoogglans

Mac lean Classic de luxe wit hoogglans is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf11,03
bekijk productBekijk product ▸
Clipplint Classic exclusief

Mac lean clipplint classic exclusief

Mac lean Classic exclusief is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf9,08
bekijk productBekijk product ▸
CLIPPLINT CLASSIC ROBUUST

Mac lean clipplint classic robuust

Mac lean Classic robuust is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf6,98
bekijk productBekijk product ▸
Clipplint Classic robuust aluminium

Mac lean clipplint classic robuust aluminium

Mac lean Classic robuust alu is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf12,57
bekijk productBekijk product ▸
Clipplint Classic robuust hoogglans

Mac lean clipplint classic robuust hoogglans

Mac lean Classic robuust wit is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf11,03
bekijk productBekijk product ▸
Clipplint Classic softline

Mac lean clipplint classic softline

Mac lean Classic softline is een houten mdf plint met folie. Het is geschikt voor laminaatvloeren, parketvloeren, tegels en vloerbedekking.

vanaf9,08
bekijk productBekijk product ▸
PLAKPLINT

Mac lean plakplint

Mac lean plakplint van hout met folie ommanteld. Het is uitstekend geschikt om te knippen met een kniptang en is voorzien van zelfklevende tape. Afmetingen: 5 x 24 mm en 240 cm lengte.

vanaf3,48
bekijk productBekijk product ▸
PLINTCLIPS INCLUSIEF BOORMAL

Mac lean plintclips inclusief boormal

Mac Lean Plintclips + boormal hebben als voordeel dat plinten direct vastzitten maar ook gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden. Daarnaast komen er dankzij de blinde montage geen schroef- of spijkergaten in het zicht. De clips zijn alleen geschikt voor (bijna) vlakke muren in bijvoorbeeld nieuwbouw of renovatie. Ze worden geleverd inclusief boormal.

vanaf8,24
bekijk productBekijk product ▸
PLINTCLIPS 5 STUKS

Mac lean plintclips 5 stuks

Mac lean plintclips hebben als voordeel dat plinten direct vastzitten maar ook gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden. Daarnaast komen er dankzij de blinde montage geen schroef- of spijkergaten in het zicht. De clips zijn alleen geschikt voor (bijna) vlakke muren in bijvoorbeeld nieuwbouw of renovatie. Een verpakking bevat 5 stuks.

vanaf5,45
bekijk productBekijk product ▸
Binnenhoek voor classic de luxe plint

Mac lean binnenhoek voor classic de luxe plint

Mac lean Plinthoek Classic de luxe binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de luxeplint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
Buitenhoek voor classic de luxe plint

Mac lean buitenhoek voor classic de luxe plint

Mac lean Plinthoek Classic de Luxe buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de luxeplint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
Binnenhoek voor classic exclusive plint

Mac lean binnenhoek voor classic exclusive plint

Mac lean Plinthoek Classic exclusive binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de luxeplint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
BUITENHOEK VOOR CLASSIC EXCLUSIVE PLINT

Mac lean buitenhoek voor classic exclusive plint

Mac lean Plinthoek Classic exclusive buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de exclusive plint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
Plinthoek Robuust binnenhoek

Mac lean plinthoek robuust binnenhoek

Mac lean Plinthoek Classic Robuust binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de robust plint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
PLINTHOEK ROBUUST BUITENHOEK

Mac lean plinthoek robuust buitenhoek

Mac lean Plinthoek Classic Robuust buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de robust plint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
Binnenhoek voor classic softline plint

Mac lean binnenhoek voor classic softline plint

Mac lean Plinthoek Classic Softline binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de softline plint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
Buitenhoek voor classic softline plint

Mac lean buitenhoek voor classic softline plint

Mac lean Plinthoek Classic Softline buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de softline plint. Het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.

vanaf10,95
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT VERSTEK ROBUUSTPLINT BINNENHOEK

Mac lean perfect verstek robuustplint binnenhoek

Mac lean Plinthoek Robuustplint 003 binnenhoek is ideaal te gebruiken om een strakke binnenhoek te plaatsen. Aangezien de plint voorgefreesd is, kan doormiddel van een innovatieve hoekverbinder snel gewerkt worden. Er is geen verstekbak nodig, de plinthoek is makkelijk te plaatsen en het voorkomt krimpnaden.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
Perfect verstek Robuustplint buitenhoek

Mac lean perfect verstek robuustplint buitenhoek

Mac lean Plinthoek Robuustplint 003 buitenhoek is ideaal te gebruiken om een strakke buitenenhoek te plaatsen. Aangezien de plint voorgefreesd is, kan doormiddel van een innovatieve hoekverbinder snel gewerkt worden. Er is geen verstekbak nodig, de plinthoek is makkelijk te plaatsen en het voorkomt krimpnaden.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
ROBUUSTPLINT

Mac lean robuustplint

Mac lean robuustplint is een decoratieve, moderne met folie ommantelde MDF plint. Afmetingen: 65 x 15 mm x 240 cm.

vanaf8,40
bekijk productBekijk product ▸
lage fineerplint 22x50x2500mm

Meister lage fineerplint 22x50x2500mm

Meister 1081 plint 2 PK houtfineer van 22x50 mm met een lengte van 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf43,39
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 3 PK HOUTFINEER

Meister plint 3 pk houtfineer

Meister plint 3 pk houtfineer hebben een vormstabiele MDF-kern en zijn gemaakt van hoogwaardig fineer van edelhout. Afmetingen: 250 cm en 60 x 20 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf42,83
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 3 PK KURK

Meister plint 3 pk kurk

Meister 1083 plint 3 PK kurk met een harde, slijtbestendige laklaag voor een strakke afwerking van de Meister Kurkvloer. Dikte: 2,0 cm, breedte 6,0 cm, lengte: 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf56,92
bekijk productBekijk product ▸
1930 hoek afdekstrip eiken 60x22 mm

Meister 1930 hoek afdekstrip eiken 60x22 mm

Meister 1930 afdekstrip houtfineer eiken met afmetingen van 60 x 22 mm en een lengte van 250 cm. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf47,70
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 16 MK

Meister plint 16 mk

Meister plint 16 mk 2500 x 80 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf36,41
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 17 MK

Meister plint 17 mk

Meister plint 17 mk. Afmetingen: 2500 x 70 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf28,18
bekijk productBekijk product ▸
PLINT UNI WIT GLANZEND DF 324 50 X 18 MM

Meister plint uni wit glanzend df 324 50 x 18 mm

Meister 6935 plint uni wit glanzend DF 324. Afmetingen: 2500 x 50 mm.

vanaf42,83
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 1 MK

Meister plint 1 mk

Meister plint 1 mk. Afmetingen: 250 cm. 42 x 22 mm. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf74,64
bekijk productBekijk product ▸
6954 PLINT 5 PK

Meister 6954 plint 5 pk

Meister 6954 plint 5 pk. Afmetingen: 2500 x 80 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 8 PK WIT DF 222

Meister plint 8 pk wit df 222

Meister 6957 plint 8 PK wit overschilderbaar DF 2222. Afmetingen: 2500 x 50 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf38,09
bekijk productBekijk product ▸
6958 PLINT 8 PK NADURA

Meister 6958 plint 8 pk nadura

Meister 6958 plint 8 PK Nadura. Afmetingen: 2600 x 50 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf60,35
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 8 T/M 13 PK

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf7,33
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 1MK

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 1mk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 1MK. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf7,33
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 2 PK

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 2 pk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 2PK.

vanaf7,33
bekijk productBekijk product ▸
9062 BINNENHOEKJE VOOR PLINT 3 PK

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 3 pk

Meister 9062 binnenhoekje voor plint 3PK. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf7,33
bekijk productBekijk product ▸
9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 8 T/M 13 PK

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 8 t/m 13 pk

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 1MK

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 1mk

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 1MK. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 2PK

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 2pk

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 2PK. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 BUITENHOEKJE VOOR PLINT 3PK

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 3pk

Meister 9062 buitenhoekje voor plint 3PK. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 eindkap voor plint 8 t/m 13 PK

Meister 9062 eindkap voor plint 8 t/m 13 pk

Meister eindkap voor plint. Verkrijgbaar voor plinten van 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 2 stuks (links en rechts).

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 EINDKAPJES LINKS EN RECHTS PLINT 2PK

Meister 9062 eindkapjes links en rechts plint 2pk

Meister 9062 eindkapjes links en rechts plint 2PK.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 EINDKAPJES LINKS EN RECHTS PLINT 3PK

Meister 9062 eindkapjes links en rechts plint 3pk

Meister 9062 eindkapjes links en rechts plint 3PK. Geschikt om de Meister muurplint makkelijk te kunnen afwerken in bijpassend decor als de plint. De plint kan eenvoudig recht afgezaagd worden en eventuele kleine zaagranden worden afgedekt door een randje van de binnenhoek die subtiel over de muurplint geschoven wordt.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 EINDKAPJES LINKS/RECHTS PLINT 1MK

Meister 9062 eindkapjes links/rechts plint 1mk

Meister 9062 eindkapjes links/rechts plint 1MK.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9062 VERBINDINGSTUK VOOR PLINT 8 T/M 13 PK

Meister 9062 verbindingstuk voor plint 8 t/m 13 pk

Meister 9062 verbindingstuk voor plint 8 t/m 13 PK. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
9131 UNIVERSEEL CLIP-OVERGANSPROFIEL FLEXO

Meister 9131 universeel clip-overgansprofiel flexo

Meister 9131 universeel clip-overgangsprofiel Flexo 7-15 mm.

vanaf23,38
bekijk productBekijk product ▸
9132 UNIVERSELE CLIP AFSLUITPROFIEL

Meister 9132 universele clip afsluitprofiel

Meister 9132 universele clip afsluitprofiel.

vanaf21,33
bekijk productBekijk product ▸
BEGIN EN EINDCLIP

Meister begin en eindclip

Meister begin en eindclip.

vanaf8,79
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nl

Meister binnenhoek 1k

Meister binnenhoek 1K. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf7,85
bekijk productBekijk product ▸
BUITENHOEK

Meister buitenhoek

Meister buitenhoek passend bij profiel 1 en 1 K.

vanaf5,47
bekijk productBekijk product ▸
BUITENHOEK 2PK

Meister buitenhoek 2pk

Meister buitenhoek 2PK, passend bij profiel 2 K.

vanaf5,47
bekijk productBekijk product ▸
CLIPS VOOR PLINT PK

Meister clips voor plint pk

Meister clips (ABS) zijn geschikt voor plint 2 PK, 3 PK, 5 PK, 8 PK, 8 PKE, 9 PK, 10 PK, 11 PK, 12 PK en 13 PK. Een verpakking bevat 50 stuks (geschikt voor ca. 20 meter plint).

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
CLIPS (METAAL) VOOR PLINT

Meister clips (metaal) voor plint

Meister clips (Metaal) voor plint 1, 14, 15, & 16 MK 1. Verpakking bestaat uit 50 clips, genoeg voor 20 meter plint.

vanaf14,65
bekijk productBekijk product ▸
eindkap 2PK

Meister eindkap 2pk

Meister eindkap 2PK. Verpakking bevat 2 stuks (links en rechts).

vanaf5,47
bekijk productBekijk product ▸
MONTAGEPROFIEL

Meister montageprofiel

Meister montageprofiel type 8 staaf 250 cm voor montage tegen de wand van Meister Longlife parket.

vanaf4,64
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 1 MK HOUTFINEER

Meister plint 1 mk houtfineer

Meister plint 1 MK houtfineer omtrokken met een decorfolie. Het bevestigen kan eenvoudig met clips die apart bij te bestellen zijn. Verpakking bevat 4 stuks van 250 cm.

vanaf39,34
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 1 MK KURK

Meister plint 1 mk kurk

Meister plint 1 mk kurk. Lengte: 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf45,20
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 10-11-12-13 PK OVERSCHILDERBAAR

Meister plint 10-11-12-13 pk overschilderbaar

Meister plint wit overschilderbaar. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf41,01
bekijk productBekijk product ▸
plint 14 MK 38x16 mm

Meister plint 14 mk 38x16 mm

Meister plint 14 MK houtfineer van MDF E1 dragermateriaal. Afmetingen: 38 x 16 mm met een lengte van 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf36,41
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 14-15 PK OVERSCHILDERBAAR

Meister plint 14-15 pk overschilderbaar

Meister plint wit overschilderbaar. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf24,55
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 15 MK 60x16 MM

Meister plint 15 mk 60x16 mm

Meister plint 15 MK houtfineer met afmetingen van 60x16 mm en een lengte van 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf42,27
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 2 PK

Meister plint 2 pk

Meister Plint 2 PK. Afmetingen: 50 x 22 mm x 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf33,48
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 2PK HOUTFINEER

Meister plint 2pk houtfineer

Meister plint 2 PK Houtfineer bestaat uit een vormstabiele MDF-kern en hoogwaardig fineer van edelhout. Lengte: 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf41,57
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 3 PK

Meister plint 3 pk

Meister plint 3 pk. Afmetingen: 250 cm. 60 x 20 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf34,60
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 5PK

Meister plint 5pk

Meister muurplint 5 PK is speciaal ontworpen om de Meister laminaatvloer perfect af te werken. Het is een moderne plint met een afronding aan de bovenzijde van de plint. De decoren zijn originele Meister decoren, gelijk aan het assortiment laminaat. De plint is 80 mm hoog en 16 mm dik, wat deze plint ideaal maakt voor alle omstandigheden. De dikte van 16 mm is erg handig om de uitzettingsvoeg af te werken en de hoogte van 80 mm is tijdloos zodat het past in elke interieurstijl. Afmetingen: 250 cm. 80 x 16 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf38,09
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 9 PK

Meister plint 9 pk

Meister plint 9 PK 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf51,62
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 1MK

Meister plint 1mk

Meister Plint profiel 1 MK van 42 x 22 mm met een lengte van 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf48,13
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 10-11-12-13 PK UNI-WIT

Meister plint 10-11-12-13 pk uni-wit

Meister plint uni-wit glanzend 250 cm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf41,01
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 14-15 MK

Meister plint 14-15 mk

Meister plint profiel 14 en 15 MK, omtrokken met folie. Afmetingen: 250 cm. 60 x 16 mm. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf24,55
bekijk productBekijk product ▸
PLINT 6

Meister plint 6

Meister plint profiel 6 250 cm. De afbeelding toont de plint profiel 6 in combinatie met profiel 5K. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf70,45
bekijk productBekijk product ▸
PLINT KWARTLIJST PROFIEL 7

Meister plint kwartlijst profiel 7

Meister plint profiel 7. De afbeelding toont profiel 7 i.c.m. met plint profiel 5K. Afmetingen: 250 cm x 12 mm. Verpakking bevat 40 stuks.

vanaf157,64
bekijk productBekijk product ▸
PROFIEL M9044

Meister profiel m9044

Meister profiel M9044 100 cm.

vanaf20,29
bekijk productBekijk product ▸
PROFIEL M9114

Meister profiel m9114

Meister profiel m9114.

vanaf33,59
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM PROFIEL M9124

Meister aluminium profiel m9124

Meister profiel M9124.

vanaf19,85
bekijk productBekijk product ▸
PROFIEL MAGIC M9121

Meister profiel magic m9121

Meister profiel Magic M9121.

vanaf36,35
bekijk productBekijk product ▸
Trapkant L-profiel

Meister trapkant l-profiel

Meister Trapkant parket L-profiel Eik harmonisch. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf241,44
bekijk productBekijk product ▸
TRAPKANT U-PROFIEL

Meister trapkant u-profiel

Meister Trapkant parket U-profiel Eik harmonisch. Een verpakking bevat 2 stuks.

vanaf291,89
bekijk productBekijk product ▸
TYP 287 B UNIVERSEEL AFSLUITPROFIEL 6.5 TOT 16 MM

Meister typ 287 b universeel afsluitprofiel 6.5 tot 16 mm

Meister typ 287 b afsluitprofiel 220 is het ideale hulpmiddel om de vloer bij hoger liggende aangrenzende drempels, tegels of andere verhogingen fraai af te werken. Het past bij Meister laminaat-, fineer-, parket-, kurk- en linoleumvloeren. Het zeer montagevriendelijke onderprofiel zorgt voor een goede bevestiging aan de ondervloer.

vanaf30,65
bekijk productBekijk product ▸
PLINT DX159

Orac plint dx159

Orac Axxent DX159 profiel van duropolymer met een lichte hoek biedt heel wat mogelijkheden. Hiermee kan uitstekend maatwerk geleverd worden tegen een schappelijke prijs. Het is ideaal voor een naadloze verbinding met plinten, deurkaders of lambrisering. Afmetingen: 230 x 6 x 1.2 cm.

vanaf14,90
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX162

Orac plint sx162

Orac Luxxus SX162 biedt heel wat mogelijkheden. Hiermee kan uitstekend maatwerk geleverd worden tegen een schappelijke prijs. Het maakt deel uit van het Dalton-assortiment met DX157-2300, DX163-2300, DX168-2300. Het is ideaal voor een naadloze verbinding met plinten, deurkaders of lambrisering. Afmetingen: 230 x 4 x 1 cm.

vanaf8,26
bekijk productBekijk product ▸
PLINT DX168-2300

Orac plint dx168-2300

Orac Luxxus DX168-2300 biedt heel wat mogelijkheden. Hiermee kan uitstekend maatwerk geleverd worden tegen een schappelijke prijs. Het maakt deel uit van het Dalton-assortiment met DX157-2300, DX162-2300 en DX163-2300. Het is ideaal voor een naadloze verbinding met plinten, deurkaders of lambrisering. Afmetingen: 230 x 15.1 x 1.4 cm.

vanaf33,90
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX104

Orac plint sx104

Orac SX104 is een moderne, sterk afgelijnde hoge plint van duropolymer uit de Luxxus collectie. Het is één van de beauties: Het verfijnde, klassieke design met moderne inslag wordt door veel klanten gewaardeerd. Het is ook verkrijgbaar in flexibele variant. Afmetingen: 200 x 1,5 x 15 cm.

vanaf28,70
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX105

Orac plint sx105

Orac Luxxus SX105 is een hoge, modern ogende plint. Het verfijnde design met twee horizontale evenwijdige schaduwlijnen floreert in heel wat interieurs. Het is tevens verkrijgbaar in flexibele uitvoering. Materiaal: duropolymer. Afmetingen: 200 x 1,3 x 11 cm.

vanaf20,40
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX118

Orac plint sx118

Orac Luxxus plint SX118 van duropolymeer is de moeder van alle plinten. De plint staat heel goed bij een tijdloos of klassiek interieur. Afmetingen: 200 x 1,8 x 14 cm.

vanaf29,00
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX118 FLEX

Orac plint sx118 flex

Orac Luxxus SX118 flex plint van duropolymeer is de moeder van alle plinten. De plint staat heel goed bij een tijdloos of klassiek interieur en is dankzij de flexibiliteit heel handig bij gebogen wanden. Afmetingen: 200 x 1,8 x 14 cm.

vanaf95,70
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX122

Orac plint sx122

Orac Axxent SX122 plint is schok- en waterbestendig dankzij het polymeermengsel van hoge dichtheid. De plint staat mooi in een tijdloos of klassiek interieur en heeft veel diepte. Er is dus heel wat plaats voorzien om kabels achter de plint te stoppen. Materiaal: duropolymer. Afmetingen: 200 x 2,2 x 8 cm.

vanaf19,60
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX125

Orac plint sx125

Orac Axxent SX125 plint is een veel gebruikte plint in tal van projecten. Het is de typische eenvoudige, maar mooie plint met een typische hoogte van +/- 7 cm voor niet te grote ruimtes. Deze plinten zijn gemakkelijk overschilderbaar, hard en waterbestendig. Materiaal: duropolymer. Afmetingen: 200 x 1,5 x 7 cm.

vanaf15,00
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX137

Orac plint sx137

Orac Axxent SX137 plint van puropolymeer is schok- en waterbestendig dankzij het polymeermengsel van hoge dichtheid. Dit typisch Engels design wordt vaak gebruikt in een tijdloos en in een klassiek interieur. Het is ook verkrijgbaar in flex. Afmetingen: 200 x 1,5 x 10 cm.

vanaf19,80
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX138

Orac plint sx138

Orac Axxent SX138 plint van puropolymeer is schok- en waterbestendig dankzij het polymeermengsel van hoge dichtheid. Dit typisch Engels design wordt vaak gebruikt in een tijdloos en in een klassiek interieur. Het is ook verkrijgbaar in flex. Afmetingen: 200 x 13.8 x 1.5 cm.

vanaf31,90
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX155

Orac plint sx155

Orac Luxxus SX155 plint van duropolymeer heeft een statige look en beschikt over heel wat ruimte achteraan om kabeltjes weg te stoppen. Dit unieke design is al jaren een bestseller. Afmetingen: 200 x 2,5 x 11 cm.

vanaf28,30
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX155 FLEX

Orac plint sx155 flex

Orac Luxxus SX155 flex plint van duropolymeer heeft een statige look en beschikt over heel wat ruimte achteraan om kabeltjes weg te stoppen. Dit unieke design is al jaren een bestseller en het is dankzij de flexibiliteit heel handig bij gebogen wanden. Afmetingen: 200 x 2,5 x 11 cm.

vanaf85,50
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX156

Orac plint sx156

Orac Luxxus SX156 'High Heels' plint kan zijn mannetje staan in zoals een modern als tijdloos of klassiek interieur en werd ontworpen door Xavier Donck. Materiaal: duropolymer. Afmetingen: 200 x 20 x 1.6 cm.

vanaf51,00
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX165

Orac plint sx165

Orac Axxent SX165 kan zowel zijn mannetje staan in zowel een tijdloos als een klassiek interieur. Dit is één van de toppers op de markt. Het is tevens verkrijgbaar in flexibele uitvoering. Materiaal: duropolymer. Afmetingen: 200 x 6.9 x 1.1 cm.

vanaf14,50
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX167

Orac plint sx167

Orac SC167 Dune, ontworpen door Ulf Moritz, combineert een natuurlijke nonchalance met een perfect en zuiver design. Als plint is de Dune tegelijk opvallend en discreet. Durvers plaatsen de Dune ook rondom de deur of combineren ze met andere Ulf Moritz profielen. De plinten zijn schok- en waterbestendig, reeds geprimed en klaar om te schilderen. Ze kunnen ook kabels verbergen. Het polymeermateriaal voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en duurzaamheid. Afmetingen: 200 x 17.3 x 4.3 cm.

vanaf48,00
bekijk productBekijk product ▸
OVERZETPLINT SX171

Orac overzetplint sx171

Orac SX171 overzetplint van duropolymeer is ideaal voor renovaties: het is dé perfect waterbestendige en overschilderbare overzetplint. Het is ontworpen om over bestaande plinten te plaatsen (max. 1,4 x 8,8 cm). Oude of beschadigde plinten die moeilijk te verwijderen zijn en elektriciteitskabels vormen hiermee geen obstakel meer. Afmetingen: 200 x 10 x 2,2 cm.

vanaf18,50
bekijk productBekijk product ▸
PLINT SX172

Orac plint sx172

Orac SX172 plint van duropolymer heeft een elegant en tijdloos design, wat ervoor zorgt dat het past in elk interieur. De plint is schok- en waterbestendig, voorzien van een primerlaag én makkelijk overschilderbaar. Afmetingen: 200 x 8.5 x 1.4 cm.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
CONTOUR PLINT SX173F

Orac contour plint sx173f

Orac SX173F flexibele plint van duropolymer heeft een elegant en tijdloos design, wat ervoor zorgt dat het past in elk interieur. AlDe plint is schok- en waterbestendig, voorzien van een primerlaag én makkelijk overschilderbaar. Afmetingen: 200 x 10 x 1.6 cm.

vanaf20,50
bekijk productBekijk product ▸
SX180 HIGH LINE

Orac sx180 high line

Orac SX180 plint van duropolymer heeft een pure vorm en door de scherpe hoeken en de perfecte proporties wordt extra kracht bijgezet. Het is dé oplossing om de overgang van vloer naar wand te accentueren. Deze plint is ook verkrijgbaar in flexibele versie (SX180F). Gebogen lijnen, cirkels en rondingen kunnen zo zonder enige moeite op muur en plafond afgewerkt worden.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
SX181 HIGH LINE

Orac sx181 high line

Orac SX181 plint van duropolymer heeft een pure vorm en door de scherpe hoeken en de perfecte proporties wordt extra kracht bijgezet. Het is dé oplossing om de overgang van vloer naar wand te accentueren.

vanaf53,80
bekijk productBekijk product ▸
OVERZETPLINT SX185 CASCADE

Orac overzetplint sx185 cascade

Orac SX185 overzetplint van duropolymer met de heeft een elegante ronde top en is ontwikkeld om over een bestaande plint te plaatsen (max. 1,7 x 9,5 cm). Het is ideaal bij interieurs waar oude plinten moeilijk of niet weg te halen zijn. De overzetplint is daarnaast ook handig om op een decoratieve manier electriciteitskabels te verstoppen. Afmetingen: 200 x 12 x 2.5 cm.

vanaf20,50
bekijk productBekijk product ▸
OVERZETPLINT SX186 CONTOUR

Orac overzetplint sx186 contour

Orac SX186 overzetplint van duropolymer heeft een elegante afgeronde top en is ontwikkeld om over een bestaande plint te plaatsen (max. 1,7 x 9,9 cm). Het is ideaal bij interieurs waar oude plinten moeilijk of niet weg te halen zijn. De overzetplint is daarnaast ook handig om op een decoratieve manier electriciteitskabels te verstoppen. Afmetingen: 200 x 13.8 x 2 cm.

vanaf29,00
bekijk productBekijk product ▸
PLAKPLINT

Quick-step plakplint

Quick-step plakplint is een moderne plint die hoort bij de Quick-Step laminaatdecoren. De plint heeft een lengte van 240 cm.

vanaf3,58
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER