menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Poetsdoeken en stoffers

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
SCOTCH-BRITE 2012 MICROVEZELDOEKEN

3m scotch-brite 2012 microvezeldoeken

3M 2012 Essential Microvezeldoek is een multifunctionele microvezeldoek voor alle oppervlakken. Het weerstaat 200 wasbeurten van 95°C. Een verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
20,92
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDREINIGINGSZEEP

3m handreinigingszeep

3M™ handreinigingsproducten. Het advies is om de producten te gebruiken in drie stappen voor optimale bescherming van de handen. Stap 1: beschermings- en verzorgingscrème. Door voor aanvang van het werk de handen in te smeren met de beschermings- en verzorgingscrème trekt het vuil niet in de handen en zijn ze naderhand makkelijker schoon te maken. Stap 2: handreiniger. De keuze van de juiste handreiniger hangt af van de mate van vervuiling. Stap 3: beschermings- en verzorgingscrème. Een optimale verzorging van de huid na het werk wordt verkregen door het gebruik van de beschermings- en verzorgingscrème. Op deze manier wordt het vochtgehalte van de huid namelijk weer op een natuurlijke wijze hersteld.

vanaf
11,66
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT-IT III POETSDOEKEN

3m perfect-it iii poetsdoeken

3m Perfect-It III polijstdoekjes zijn zachte poetsdoeken met een groot opnamevermogen, geschikt voor alle voorkomende poetswerkzaamheden. Ze krassen niet en geven geen statische lading. Verpakking bevat 275 stuks.

vanaf
72,00
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDREINIGINGSDOEKJES

3m handreinigingsdoekjes

3m Handreinigingsdoekjes zijn gemaakt van getextureerd materiaal, specifiek ontwikkeld voor schadeherstelwerkzaamheden. Ze zorgen voor een perfect schoonmaakresultaat zonder de handen te beschadigen door de toevoeging van Aloe Vera wat de handen verzorgt. Ze hebben een dubbele laag materiaal voor een groter absorptievermogen. In 1 emmer zit 100 reinigingsdoekjes.

vanaf
44,04
bekijk product

Bekijk product ▸

REINIGING- EN ONTVETTINGSDOEKEN

3m reiniging- en ontvettingsdoeken

3m Ontvettingsdoekjes zijn geschikt voor het reinigen van kozijnen, het droogmaken van vochtige ondergronden of voor het afstrijken van de kwast. In één handeling neemt de doek vuil en aanslag van de ondergrond op en laat het een superschoon oppervlak achter. Ook op een lichtvochtige ondergrond bewijst de doek zijn diensten. De doek heeft namelijk een hoog absorptievermogen van zes maal het eigen gewicht. De doek is gemaakt van nat geweven papier. Tegelijkertijd is de doek ook buitengewoon sterk, waardoor het papier niet ’snottert’ als het nat wordt. De doeken worden geleverd op een rol met perforaties, waardoor elke keer een doek beschikbaar is. Hierdoor wordt nooit teveel materiaal afgescheurd en is de rol economisch in het gebruik. De rol wordt geleverd in een handzame doos - die ook dienst doet als dispenser – zodat de doeken goed beschermd worden tegen vuil en zo hun optimale werking behouden. Verpakking bevat 400 stuks.

vanaf
98,50
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH-BRITE 2010 MICROVEZELDOEKEN

3m scotch-brite 2010 microvezeldoeken

3m SB2010 Scotch-Brite high performance doek is gemaakt van 80% polyester en 20% nylon. Het is geschikt voor het droog, vochtig of nat reinigen van alle oppervlakken, zelfs hele delicate. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
40,03
bekijk product

Bekijk product ▸

HIGH PERFORMANCE POETSDOEK

3m high performance poetsdoek

3m Scotch Brite microvezeldoek is een extra zachte poetsdoek met een hoog absorptievermogen die poetsresten verwijdert zonder micro-krasjes te maken. Afmetingen: 360 mm x 320 mm.

vanaf
8,18
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT-IT III HIGH PERMORMANCE POLISHING CLOTH

3m perfect-it iii high permormance polishing cloth

3m Scotch-Brite microvezeldoek Roos Ultra zacht is een zachte synthetische doek van de hoogste kwaliteit. De doek pluist nauwelijks en werkt snel. Hierdoor is deze ideaal voor het polijsten, poetsen en uitpoetsen. Afmetingen: 38 x 30 cm. Materiaal: 83% Polyester en 17% Nylon.

vanaf
8,18
bekijk product

Bekijk product ▸

KLEEFDOEKJE UNIRAG GTI86

Anza kleefdoekje unirag gti86

Anza kleefdoekje prof UNIRAG GTI86 is een geïmpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen.

vanaf
2,95
bekijk product

Bekijk product ▸

POETSLAP

Anza poetslap

Anza poetslap.

vanaf
5,48
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDCLEANER

Bison handcleaner

Bison handcleaner is een handreinigingscreme met scrub-functie. Het reinigt sterk vervuilde handen snel en gemakkelijk en is speciaal voor lijm, kit, alkyd- en nitroverven, opgedroogde latex, inkt, olie, vet, teer en bitumen.

vanaf
5,21
bekijk product

Bekijk product ▸

WIPES SCRUB

Bison wipes scrub

Bison wipes scrub zijn vezelversterkte reinigingsdoekjes voor het zwaardere schoonmaakwerk. Ze zijn ideaal voor tijdens en na het klussen. Ze reinigen handen, gereedschappen en werkoppervlakken en verwijderen moeiteloos natte en deels ingedroogde vlekken verf, kit, bitumen, polyurethaan, purschuim, lijm, polyester vuller, epoxy, olie, smeer, benzine en inkt.

vanaf
8,98
bekijk product

Bekijk product ▸

CLEANING WIPES

Den braven cleaning wipes

Den Braven Zwaluw Universal Cleaning Wipes zijn snelle, doeltreffende schoonmaakdoekjes die niet uitgeharde siliconenkit, niet uitgeharde PU schuim, olie, vele lijmen, verf en vet van handen, gereedschap en oppervlakken verwijderen. Het reinigt en frist tevens oude verf en kit op. Een pot bevat 80 stuks.

vanaf
12,38
bekijk product

Bekijk product ▸

REINIGINGSDOEKJES

Eazyfix reinigingsdoekjes

Eazyfix reinigingsdoekjes zijn speciaal voor het grondig schoonmaken van gereedschap en handen. De reinigingsdoekjes verwijderen resten van epoxy, kit, verf, lijm, vet en olie. Ze zijn tot twee keer effectiever dan normale reinigingsdoekjes. De doekjes scheuren niet, zijn pluisvrij en hebben een aangename geur. Ze zijn gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en het achtergebleven reinigingsmiddel op het product lost vanzelf op.

vanaf
1,99
bekijk product

Bekijk product ▸

ECOLOGISCHE HANDZEEP

Eco point ecologische handzeep

Ecopoint Eco100 handzeep is een unieke "heavy-duty" handzeep voor het verwijderen van zeer zware vervuilingen zoals verf, olie, vet, teer, kleurstoffen, roet, aarde en grondvuil. Het unieke is dat deze handzeep naast een krachtige reiniging een terugvettende werking heeft. Het bevat, naast een natuurlijk oplosmiddel, een zeep gebaseerd op kokosolie voor extra reinigingskracht. De handzeep is daarnaast zeer economisch in gebruik dankzij de extreme reinigingskracht.

vanaf
8,66
bekijk product

Bekijk product ▸

SPONS

Hardy spons

Hardy spons absorberend.

vanaf
0,90
bekijk product

Bekijk product ▸

VUILE HANDENREINIGER

Hg vuile handenreiniger

HG vuile handenreiniger is een unieke, zeer krachtige handreinigingsgel met een aangename frisse geur. Het verwijdert snel en gemakkelijk olie, vet, inkt, grondvuil en ander hardnekkig vuil, zonder de huid aan te tasten. Gebruiksaanwijzing: druk de doseerpomp 1 of 2 maal in en wrijf de gel met een normale handwasbeweging in. Onder invloed van de lichaamstemperatuur smelt de gel snel en dringt deze diep door in het vuil op de huid. Door de handwasbeweging wordt het vuil verder losgemaakt en verwijderd. Spoel vervolgens de handen goed na met schoon water.

vanaf
5,79
bekijk product

Bekijk product ▸

354 AFVALZAKKEN

Kip 354 afvalzakken

Kip Afvalzakken 354 zijn blauwe afvalzakken van sterke 50 mu en 80 mu LDPE-folie. Ze zijn uitstekend geschikt voor het weggooien van al het afval bij tal van schilder-, afplak- en afdekwerkzaamheden.

vanaf
9,93
bekijk product

Bekijk product ▸

SPECIAL ULTRA

Kresto special ultra

Kresto handcleaner special ultra is een specialistische handreiniger met een milde formule op basis van oplosmiddelen voor het verwijderen van moeilijke, klevende verontreinigingen. Het astopon® natuurlijk scrubmiddel verwijdert vuil op zachte wijze zonder de huid te beschadigen. Het is een geconcentreerde formule, dus er is slechts een kleine hoeveelheid nodig om verontreinigingen te verwijderen. Het is geschikt voor gebruik in industriële omgevingen, voor het verwijderen van verf, lak en hechtmiddelen.

vanaf
7,16
bekijk product

Bekijk product ▸

SKETCHPAINT AANVULLENDE PRODUCTEN

Magpaint sketchpaint aanvullende producten

Magpaint accessoires voor de sketchpaint whiteboard producten.

vanaf
2,45
bekijk product

Bekijk product ▸

POETSDOEKEN

Master poetsdoeken

Master poetsdoeken zijn sterk absorberend, pluisvrij en oplosmiddelbestendig. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf
16,00
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFZEEF

Master verfzeef

Master verfzeefje van 190 micron.

vanaf
0,23
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHILDERSDOEKEN

Meesterhand schildersdoeken

Meesterhand schildersdoeken zijn ideaal voor het ontvetten en ze nemen schuur- en vloeistoffen op. Doos bevat 180 stuks.

vanaf
42,01
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETKRULLEN

Piwel parketkrullen

Piwel fijne staalkrullen 200 gram is geschikt voor het verwijderen van verf, verglazers, lazuren en sierpleisters in combinatie met het geschikte afbijtmiddel. Het reinigt tevens vervuild parket in combinatie met boenwasverwijderaar. Het is ook geschikt voor het schrobben van natuursteen, ontmossen van daken en het ontroesten van staal.

vanaf
5,72
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALWOL EXTRA FIJN

Piwel staalwol extra fijn

Piwel staalwol extra fijn is geschikt om te polijsten, schuren en te reinigen. Het is ook bijzonder geschikt om meubelen mee in de was te zetten. Het is niet geschikt voor kaal hout omdat er resten staal kunnen achterblijven in het hout. Deze resten kunnen gaan roesten en vlekjes achterlaten. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf
1,70
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALWOL

Piwel staalwol

Piwel staalwol is stevige staalwol, geschikt voor het grondig schuren en reinigen van diverse oppervlakken zoals gasfornuizen, pannen, gereedschap en textiel. Bovendien kan de staalwol gebruikt worden om roest en vlekken te verwijderen.

vanaf
5,16
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDZEEP HOUTMEEL

Presto handzeep houtmeel

Presto handzeep houtmeel is een zeepvrije houtmeel handzeep om medium tot sterke vervuiling van onlosmakelijke ingrediënten zoals olie, vet en pigment te verwijderen.

vanaf
38,81
bekijk product

Bekijk product ▸

SCRUB & CLEAN

Rust-oleum scrub & clean

Prochemko Scrub & Clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. De doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden.

vanaf
21,16
bekijk product

Bekijk product ▸

STOF-WEG DOEKEN

Rust-oleum stof-weg doeken

Prochemko Stof-weg zijn handige doekjes voor het stofvrij maken. Het verwijdert de laatste stofjes en geeft een professioneel resultaat. Het is ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van schuurstof voor het schilderen. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf
41,99
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSOL DOEKJES

Rust-oleum universol doekjes

Prochemko Universol is dé vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Pot bevat 100 doekjes.

vanaf
21,16
bekijk product

Bekijk product ▸

ALLESREINIGER DOEKJES

Progold allesreiniger doekjes

Progold allesreiniger doekjes zijn geïmpregneerd met sterk geconcentreerde universeel reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Ze zijn geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk en het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Door de goede eigenschappen van dit product de ondergrond niet meer nagewassen te worden, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden. De doekjes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren en huishoudelijk apparatuur.

vanaf
18,83
bekijk product

Bekijk product ▸

BEZEM EN ZAALVEGERS

Progold bezem en zaalvegers

Progold bezems en zaalvegers.

vanaf
5,61
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDREINIGER

Progold handreiniger

Progold handreiniger is een hoogwaardige handreiniger op basis van D-Limoneen, Aloë Vera extracten, Jojoba extracten en huidvriendelijke schuurmiddelen. Het verwijdert extreem zware vervuilingen zoals verf, lak, inkt, vet, lijm en bitumen.

vanaf
8,51
bekijk product

Bekijk product ▸

STOFBLIK EN HANDVEGER

Progold stofblik en handveger

Progold handveger is een combinatie van een metalen stofblik met een handveger.

vanaf
3,26
bekijk product

Bekijk product ▸

KLEEFDOEK

Progold kleefdoek

Progold kleefdoek geïmpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. Ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het geïmpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.

vanaf
2,49
bekijk product

Bekijk product ▸

Reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoek is geschikt voor het verwijderen van verf-, lijm-, olie- en kitresten op gereedschap en oppervlakken. Het heeft een 1 schurende zijde en 1 reinigende werking. Een verpakking bevat 100 stuks.

vanaf
22,88
bekijk product

Bekijk product ▸

STOFBLIK METAAL

Progold stofblik metaal

Progold metalen stofblik.

vanaf
6,90
bekijk product

Bekijk product ▸

STOFFER BIGGETJE

Progold stoffer biggetje

Progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf
9,03
bekijk product

Bekijk product ▸

STOFFER HALVE MAAN

Progold stoffer halve maan

Progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf
10,36
bekijk product

Bekijk product ▸

Schilderstoffer Vladder

Progold schilderstoffer vladder

Progold stoffer vladder is een wat grotere schilderstoffer, waardoor deze lekker in de hand ligt.

vanaf
13,69
bekijk product

Bekijk product ▸

Vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
6,37
bekijk product

Bekijk product ▸

POETSPAPIER 1-LAAGS 21.5 CM X 280 M

Qleaniq poetspapier 1-laags 21.5 cm x 280 m

Qleaniq poetspapier is gemaakt van stevig en sterk absorberend papier. Het past in de Qleaniq poetsroldispenser midi en kan snel en eenvoudig naar beneden worden getrokken vanuit het midden van de rol. Omdat er geen kartonnen kern in zit, kan de rol ook gewoon op het werkblad of de tafel gezet worden en kan het papier vanuit de bovenkant getrokken worden. Het is dus direct klaar voor gebruik. Afmetingen: 275 m x 21,5 cm.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

EASY Q WIPES

Repair care easy q wipes

Repair care easy q wipes zijn vochtige reinigingsdoekjes voor het snel en effectief reinigen van gereedschap en handen. Epoxy, verf, vet, vuil en olie worden met deze doekjes grondig verwijderd.

vanaf
27,29
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURSPONS V74

Reynst schuurspons v74

Reynst schuurspons V74 is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar, specifiek ontwikkeld voor de bouw en bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf
1,69
bekijk product

Bekijk product ▸

WAVE SPONS

Reynst wave spons

Reynst Wave spons is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar en is ergonomisch afgestemd op de wensen van de professionele verwerker. Het is namelijk aan de zijkant in een golf gesneden waardoor het perfect in de hand ligt en er efficient mee gewerkt kan worden. Er wordt tijd en daarmee geld bespaard en het werkt ook nog eens prettiger en duurzaam. Het is bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf
2,12
bekijk product

Bekijk product ▸

CURAL PARLEMOUR

Rolith cural parlemour

Rolith Cural Parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. Buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. Het heeft een frisse geur en is door zijn hoge concentratie zuinig in gebruik. Het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines..

vanaf
9,45
bekijk product

Bekijk product ▸

CURAL PROTECT

Rolith cural protect

Rolith Cural Protect is een handcrème ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. Door regelmatig gebruik van deze handcrème worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. Het is volkomen veilig in gebruik.

vanaf
17,64
bekijk product

Bekijk product ▸

MICROVEZEL DOEK

Rupes microvezel doek

Rupes microvezel doek is ideaal voor auto onderhoud: van het drogen tot het uitpoetsen en verwijderen van overtollig polijstmiddel. Dankzij de structuur kan de doek stof verwijderen zonder krassen op de behandelde oppervlakken te veroorzaken. Het kan gewassen en hergebruikt worden.

vanaf
32,02
bekijk product

Bekijk product ▸

MICROVEZEL DOEK

Rupes microvezel doek

Rupes microvezel doek is een speciale, ultra soft microvezel poetsdoek van 40 x 40 cm. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
13,79
bekijk product

Bekijk product ▸

GROFVUILZAKKEN

Sam grofvuilzakken

Sam grofvuilzakken blauw zijn van extra sterke en gecontroleerde kwaliteit, extra groot en handig voor tuinafval en gemakkelijk voor afval van doe-het-zelfklussen.

vanaf
4,58
bekijk product

Bekijk product ▸

GROFVUILZAKKEN

Sam grofvuilzakken

Sam grofvuilzakken zijn extra sterke zakken voor het opslaan en vervoeren van zwaar afval, puin en zand. Praktisch bij bouw, verbouw en verhuizen. Afmetingen: 68x68 cm. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
3,89
bekijk product

Bekijk product ▸

KLEEFDOEK

Sam kleefdoek

Sam kleefdoekje is een geïmpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen. Afmetingen: 45 x 90 cm.

vanaf
1,02
bekijk product

Bekijk product ▸

piwel staalwol 3 x 30 gram

Sam piwel staalwol 3 x 30 gram

Sam piwel staalwol voor industrieel gebruik, voor schuren, reinigen of polijsten.

vanaf
3,51
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHILDERSSTOFFER HALVE MAAN

Sam schildersstoffer halve maan

Sam schildersstoffertje halve maan is een handig zakformaat schildersstoffertje voor het verwijderen van stof van o.a. kozijnen en deuren. Afmetingen: 15 x 4 x 5 cm.

vanaf
6,42
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALBORSTEL

Sam staalborstel

Sam Staalborstel voor universeel gebruik.

vanaf
1,26
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP

Sam staaldraadborstel softgrip

Sam Staaldraadborstel met softgrip handvat en 4 rijen.

vanaf
4,52
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP VERKOPERD

Sam staaldraadborstel softgrip verkoperd

Sam Staaldraadborstel met een softgrip handvat en 4 verkoperde rijen.

vanaf
4,75
bekijk product

Bekijk product ▸

Draadborstel messing 4 rijen

Sam draadborstel messing 4 rijen

Sam Staaldraadborstel verkoperd heeft 4 rijen en een houten handgreep.

vanaf
1,01
bekijk product

Bekijk product ▸

DRAADBORSTEL MESSING MET HANDGREEP

Sam draadborstel messing met handgreep

Sam Staaldraadborstel verkoperd + handgreep is een blokmodel en heeft een gesloten houten handgreep.

vanaf
6,88
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHILDERSSTOFFER

Sam schildersstoffer

Sam Stofborstel biggetje prof is een schildersstoffer met zwart haar. Het is geschikt voor het makkelijk stofvrij maken van schilderwerk.

vanaf
8,48
bekijk product

Bekijk product ▸

REINIGINGSDOEK

Sia reinigingsdoek

Sia reinigingsdoek is geschikt voor het reinigen van oppervlakken.

vanaf
19,41
bekijk product

Bekijk product ▸

SPONS NR. 6

Spontex spons nr. 6

Spontex nr 6 super absorberend Tradition is een scheurvrije cellulose spons met een zeer hoog absorptievermogen. Het is extra duurzaam door de randversterking met sponshuid en bestand tegen de meeste zuren, alkaliën en oplosmiddelen.

vanaf
5,94
bekijk product

Bekijk product ▸

BORSTELSET

Top tools borstelset

Top tools borstelset.

vanaf
2,61
bekijk product

Bekijk product ▸

PUINZAK 80 L

Topex puinzak 80 l

Topex Puinzak super sterk van 100 mu met een inhoud van 80 L. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
4,28
bekijk product

Bekijk product ▸

SPONS BLOK

Topex spons blok

Topex Spons blok is een spons van 140x110x70mm.

vanaf
3,33
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALBORSTEL

Topex staalborstel

Topex Staalborstel. De getoonde afbeelding is artikel 14a5231.

vanaf
2,14
bekijk product

Bekijk product ▸

VUILNISZAK

Topex vuilniszak

Topex Vuilniszak.

vanaf
4,28
bekijk product

Bekijk product ▸

ZEEM SYNTHETISCH IN KOKER

Valma zeem synthetisch in koker

Valma zeem synthetisch in koker wordt zacht en soepel in combinatie met water.

vanaf
5,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH-BRITE 2012 MICROVEZELDOEKEN

3m scotch-brite 2012 microvezeldoeken

3M 2012 Essential Microvezeldoek is een multifunctionele microvezeldoek voor alle oppervlakken. Het weerstaat 200 wasbeurten van 95°C. Een verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
20,92
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDREINIGINGSZEEP

3m handreinigingszeep

3M™ handreinigingsproducten. Het advies is om de producten te gebruiken in drie stappen voor optimale bescherming van de handen. Stap 1: beschermings- en verzorgingscrème. Door voor aanvang van het werk de handen in te smeren met de beschermings- en verzorgingscrème trekt het vuil niet in de handen en zijn ze naderhand makkelijker schoon te maken. Stap 2: handreiniger. De keuze van de juiste handreiniger hangt af van de mate van vervuiling. Stap 3: beschermings- en verzorgingscrème. Een optimale verzorging van de huid na het werk wordt verkregen door het gebruik van de beschermings- en verzorgingscrème. Op deze manier wordt het vochtgehalte van de huid namelijk weer op een natuurlijke wijze hersteld.

vanaf
11,66
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT-IT III POETSDOEKEN

3m perfect-it iii poetsdoeken

3m Perfect-It III polijstdoekjes zijn zachte poetsdoeken met een groot opnamevermogen, geschikt voor alle voorkomende poetswerkzaamheden. Ze krassen niet en geven geen statische lading. Verpakking bevat 275 stuks.

vanaf
72,00
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDREINIGINGSDOEKJES

3m handreinigingsdoekjes

3m Handreinigingsdoekjes zijn gemaakt van getextureerd materiaal, specifiek ontwikkeld voor schadeherstelwerkzaamheden. Ze zorgen voor een perfect schoonmaakresultaat zonder de handen te beschadigen door de toevoeging van Aloe Vera wat de handen verzorgt. Ze hebben een dubbele laag materiaal voor een groter absorptievermogen. In 1 emmer zit 100 reinigingsdoekjes.

vanaf
44,04
bekijk product

Bekijk product ▸

REINIGING- EN ONTVETTINGSDOEKEN

3m reiniging- en ontvettingsdoeken

3m Ontvettingsdoekjes zijn geschikt voor het reinigen van kozijnen, het droogmaken van vochtige ondergronden of voor het afstrijken van de kwast. In één handeling neemt de doek vuil en aanslag van de ondergrond op en laat het een superschoon oppervlak achter. Ook op een lichtvochtige ondergrond bewijst de doek zijn diensten. De doek heeft namelijk een hoog absorptievermogen van zes maal het eigen gewicht. De doek is gemaakt van nat geweven papier. Tegelijkertijd is de doek ook buitengewoon sterk, waardoor het papier niet ’snottert’ als het nat wordt. De doeken worden geleverd op een rol met perforaties, waardoor elke keer een doek beschikbaar is. Hierdoor wordt nooit teveel materiaal afgescheurd en is de rol economisch in het gebruik. De rol wordt geleverd in een handzame doos - die ook dienst doet als dispenser – zodat de doeken goed beschermd worden tegen vuil en zo hun optimale werking behouden. Verpakking bevat 400 stuks.

vanaf
98,50
bekijk product

Bekijk product ▸

SCOTCH-BRITE 2010 MICROVEZELDOEKEN

3m scotch-brite 2010 microvezeldoeken

3m SB2010 Scotch-Brite high performance doek is gemaakt van 80% polyester en 20% nylon. Het is geschikt voor het droog, vochtig of nat reinigen van alle oppervlakken, zelfs hele delicate. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
40,03
bekijk product

Bekijk product ▸

HIGH PERFORMANCE POETSDOEK

3m high performance poetsdoek

3m Scotch Brite microvezeldoek is een extra zachte poetsdoek met een hoog absorptievermogen die poetsresten verwijdert zonder micro-krasjes te maken. Afmetingen: 360 mm x 320 mm.

vanaf
8,18
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT-IT III HIGH PERMORMANCE POLISHING CLOTH

3m perfect-it iii high permormance polishing cloth

3m Scotch-Brite microvezeldoek Roos Ultra zacht is een zachte synthetische doek van de hoogste kwaliteit. De doek pluist nauwelijks en werkt snel. Hierdoor is deze ideaal voor het polijsten, poetsen en uitpoetsen. Afmetingen: 38 x 30 cm. Materiaal: 83% Polyester en 17% Nylon.

vanaf
8,18
bekijk product

Bekijk product ▸

KLEEFDOEKJE UNIRAG GTI86

Anza kleefdoekje unirag gti86

Anza kleefdoekje prof UNIRAG GTI86 is een geïmpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen.

vanaf
2,95
bekijk product

Bekijk product ▸

POETSLAP

Anza poetslap

Anza poetslap.

vanaf
5,48
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDCLEANER

Bison handcleaner

Bison handcleaner is een handreinigingscreme met scrub-functie. Het reinigt sterk vervuilde handen snel en gemakkelijk en is speciaal voor lijm, kit, alkyd- en nitroverven, opgedroogde latex, inkt, olie, vet, teer en bitumen.

vanaf
5,21
bekijk product

Bekijk product ▸

WIPES SCRUB

Bison wipes scrub

Bison wipes scrub zijn vezelversterkte reinigingsdoekjes voor het zwaardere schoonmaakwerk. Ze zijn ideaal voor tijdens en na het klussen. Ze reinigen handen, gereedschappen en werkoppervlakken en verwijderen moeiteloos natte en deels ingedroogde vlekken verf, kit, bitumen, polyurethaan, purschuim, lijm, polyester vuller, epoxy, olie, smeer, benzine en inkt.

vanaf
8,98
bekijk product

Bekijk product ▸

CLEANING WIPES

Den braven cleaning wipes

Den Braven Zwaluw Universal Cleaning Wipes zijn snelle, doeltreffende schoonmaakdoekjes die niet uitgeharde siliconenkit, niet uitgeharde PU schuim, olie, vele lijmen, verf en vet van handen, gereedschap en oppervlakken verwijderen. Het reinigt en frist tevens oude verf en kit op. Een pot bevat 80 stuks.

vanaf
12,38
bekijk product

Bekijk product ▸

REINIGINGSDOEKJES

Eazyfix reinigingsdoekjes

Eazyfix reinigingsdoekjes zijn speciaal voor het grondig schoonmaken van gereedschap en handen. De reinigingsdoekjes verwijderen resten van epoxy, kit, verf, lijm, vet en olie. Ze zijn tot twee keer effectiever dan normale reinigingsdoekjes. De doekjes scheuren niet, zijn pluisvrij en hebben een aangename geur. Ze zijn gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en het achtergebleven reinigingsmiddel op het product lost vanzelf op.

vanaf
1,99
bekijk product

Bekijk product ▸

ECOLOGISCHE HANDZEEP

Eco point ecologische handzeep

Ecopoint Eco100 handzeep is een unieke "heavy-duty" handzeep voor het verwijderen van zeer zware vervuilingen zoals verf, olie, vet, teer, kleurstoffen, roet, aarde en grondvuil. Het unieke is dat deze handzeep naast een krachtige reiniging een terugvettende werking heeft. Het bevat, naast een natuurlijk oplosmiddel, een zeep gebaseerd op kokosolie voor extra reinigingskracht. De handzeep is daarnaast zeer economisch in gebruik dankzij de extreme reinigingskracht.

vanaf
8,66
bekijk product

Bekijk product ▸

SPONS

Hardy spons

Hardy spons absorberend.

vanaf
0,90
bekijk product

Bekijk product ▸

VUILE HANDENREINIGER

Hg vuile handenreiniger

HG vuile handenreiniger is een unieke, zeer krachtige handreinigingsgel met een aangename frisse geur. Het verwijdert snel en gemakkelijk olie, vet, inkt, grondvuil en ander hardnekkig vuil, zonder de huid aan te tasten. Gebruiksaanwijzing: druk de doseerpomp 1 of 2 maal in en wrijf de gel met een normale handwasbeweging in. Onder invloed van de lichaamstemperatuur smelt de gel snel en dringt deze diep door in het vuil op de huid. Door de handwasbeweging wordt het vuil verder losgemaakt en verwijderd. Spoel vervolgens de handen goed na met schoon water.

vanaf
5,79
bekijk product

Bekijk product ▸

354 AFVALZAKKEN

Kip 354 afvalzakken

Kip Afvalzakken 354 zijn blauwe afvalzakken van sterke 50 mu en 80 mu LDPE-folie. Ze zijn uitstekend geschikt voor het weggooien van al het afval bij tal van schilder-, afplak- en afdekwerkzaamheden.

vanaf
9,93
bekijk product

Bekijk product ▸

SPECIAL ULTRA

Kresto special ultra

Kresto handcleaner special ultra is een specialistische handreiniger met een milde formule op basis van oplosmiddelen voor het verwijderen van moeilijke, klevende verontreinigingen. Het astopon® natuurlijk scrubmiddel verwijdert vuil op zachte wijze zonder de huid te beschadigen. Het is een geconcentreerde formule, dus er is slechts een kleine hoeveelheid nodig om verontreinigingen te verwijderen. Het is geschikt voor gebruik in industriële omgevingen, voor het verwijderen van verf, lak en hechtmiddelen.

vanaf
7,16
bekijk product

Bekijk product ▸

SKETCHPAINT AANVULLENDE PRODUCTEN

Magpaint sketchpaint aanvullende producten

Magpaint accessoires voor de sketchpaint whiteboard producten.

vanaf
2,45
bekijk product

Bekijk product ▸

POETSDOEKEN

Master poetsdoeken

Master poetsdoeken zijn sterk absorberend, pluisvrij en oplosmiddelbestendig. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf
16,00
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFZEEF

Master verfzeef

Master verfzeefje van 190 micron.

vanaf
0,23
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHILDERSDOEKEN

Meesterhand schildersdoeken

Meesterhand schildersdoeken zijn ideaal voor het ontvetten en ze nemen schuur- en vloeistoffen op. Doos bevat 180 stuks.

vanaf
42,01
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETKRULLEN

Piwel parketkrullen

Piwel fijne staalkrullen 200 gram is geschikt voor het verwijderen van verf, verglazers, lazuren en sierpleisters in combinatie met het geschikte afbijtmiddel. Het reinigt tevens vervuild parket in combinatie met boenwasverwijderaar. Het is ook geschikt voor het schrobben van natuursteen, ontmossen van daken en het ontroesten van staal.

vanaf
5,72
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALWOL EXTRA FIJN

Piwel staalwol extra fijn

Piwel staalwol extra fijn is geschikt om te polijsten, schuren en te reinigen. Het is ook bijzonder geschikt om meubelen mee in de was te zetten. Het is niet geschikt voor kaal hout omdat er resten staal kunnen achterblijven in het hout. Deze resten kunnen gaan roesten en vlekjes achterlaten. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf
1,70
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALWOL

Piwel staalwol

Piwel staalwol is stevige staalwol, geschikt voor het grondig schuren en reinigen van diverse oppervlakken zoals gasfornuizen, pannen, gereedschap en textiel. Bovendien kan de staalwol gebruikt worden om roest en vlekken te verwijderen.

vanaf
5,16
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDZEEP HOUTMEEL

Presto handzeep houtmeel

Presto handzeep houtmeel is een zeepvrije houtmeel handzeep om medium tot sterke vervuiling van onlosmakelijke ingrediënten zoals olie, vet en pigment te verwijderen.

vanaf
38,81
bekijk product

Bekijk product ▸

SCRUB & CLEAN

Rust-oleum scrub & clean

Prochemko Scrub & Clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. De doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden.

vanaf
21,16
bekijk product

Bekijk product ▸

STOF-WEG DOEKEN

Rust-oleum stof-weg doeken

Prochemko Stof-weg zijn handige doekjes voor het stofvrij maken. Het verwijdert de laatste stofjes en geeft een professioneel resultaat. Het is ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van schuurstof voor het schilderen. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf
41,99
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSOL DOEKJES

Rust-oleum universol doekjes

Prochemko Universol is dé vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Pot bevat 100 doekjes.

vanaf
21,16
bekijk product

Bekijk product ▸

ALLESREINIGER DOEKJES

Progold allesreiniger doekjes

Progold allesreiniger doekjes zijn geïmpregneerd met sterk geconcentreerde universeel reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Ze zijn geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk en het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Door de goede eigenschappen van dit product de ondergrond niet meer nagewassen te worden, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden. De doekjes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren en huishoudelijk apparatuur.

vanaf
18,83
bekijk product

Bekijk product ▸

BEZEM EN ZAALVEGERS

Progold bezem en zaalvegers

Progold bezems en zaalvegers.

vanaf
5,61
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDREINIGER

Progold handreiniger

Progold handreiniger is een hoogwaardige handreiniger op basis van D-Limoneen, Aloë Vera extracten, Jojoba extracten en huidvriendelijke schuurmiddelen. Het verwijdert extreem zware vervuilingen zoals verf, lak, inkt, vet, lijm en bitumen.

vanaf
8,51
bekijk product

Bekijk product ▸

STOFBLIK EN HANDVEGER

Progold stofblik en handveger

Progold handveger is een combinatie van een metalen stofblik met een handveger.

vanaf
3,26
bekijk product

Bekijk product ▸

KLEEFDOEK

Progold kleefdoek

Progold kleefdoek geïmpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. Ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het geïmpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.

vanaf
2,49
bekijk product

Bekijk product ▸

Reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoek is geschikt voor het verwijderen van verf-, lijm-, olie- en kitresten op gereedschap en oppervlakken. Het heeft een 1 schurende zijde en 1 reinigende werking. Een verpakking bevat 100 stuks.

vanaf
22,88
bekijk product

Bekijk product ▸

STOFBLIK METAAL

Progold stofblik metaal

Progold metalen stofblik.

vanaf
6,90
bekijk product

Bekijk product ▸

STOFFER BIGGETJE

Progold stoffer biggetje

Progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf
9,03
bekijk product

Bekijk product ▸

STOFFER HALVE MAAN

Progold stoffer halve maan

Progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf
10,36
bekijk product

Bekijk product ▸

Schilderstoffer Vladder

Progold schilderstoffer vladder

Progold stoffer vladder is een wat grotere schilderstoffer, waardoor deze lekker in de hand ligt.

vanaf
13,69
bekijk product

Bekijk product ▸

Vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
6,37
bekijk product

Bekijk product ▸

POETSPAPIER 1-LAAGS 21.5 CM X 280 M

Qleaniq poetspapier 1-laags 21.5 cm x 280 m

Qleaniq poetspapier is gemaakt van stevig en sterk absorberend papier. Het past in de Qleaniq poetsroldispenser midi en kan snel en eenvoudig naar beneden worden getrokken vanuit het midden van de rol. Omdat er geen kartonnen kern in zit, kan de rol ook gewoon op het werkblad of de tafel gezet worden en kan het papier vanuit de bovenkant getrokken worden. Het is dus direct klaar voor gebruik. Afmetingen: 275 m x 21,5 cm.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

EASY Q WIPES

Repair care easy q wipes

Repair care easy q wipes zijn vochtige reinigingsdoekjes voor het snel en effectief reinigen van gereedschap en handen. Epoxy, verf, vet, vuil en olie worden met deze doekjes grondig verwijderd.

vanaf
27,29
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURSPONS V74

Reynst schuurspons v74

Reynst schuurspons V74 is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar, specifiek ontwikkeld voor de bouw en bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf
1,69
bekijk product

Bekijk product ▸

WAVE SPONS

Reynst wave spons

Reynst Wave spons is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar en is ergonomisch afgestemd op de wensen van de professionele verwerker. Het is namelijk aan de zijkant in een golf gesneden waardoor het perfect in de hand ligt en er efficient mee gewerkt kan worden. Er wordt tijd en daarmee geld bespaard en het werkt ook nog eens prettiger en duurzaam. Het is bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf
2,12
bekijk product

Bekijk product ▸

CURAL PARLEMOUR

Rolith cural parlemour

Rolith Cural Parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. Buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. Het heeft een frisse geur en is door zijn hoge concentratie zuinig in gebruik. Het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines..

vanaf
9,45
bekijk product

Bekijk product ▸

CURAL PROTECT

Rolith cural protect

Rolith Cural Protect is een handcrème ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. Door regelmatig gebruik van deze handcrème worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. Het is volkomen veilig in gebruik.

vanaf
17,64
bekijk product

Bekijk product ▸

MICROVEZEL DOEK

Rupes microvezel doek

Rupes microvezel doek is ideaal voor auto onderhoud: van het drogen tot het uitpoetsen en verwijderen van overtollig polijstmiddel. Dankzij de structuur kan de doek stof verwijderen zonder krassen op de behandelde oppervlakken te veroorzaken. Het kan gewassen en hergebruikt worden.

vanaf
32,02
bekijk product

Bekijk product ▸

MICROVEZEL DOEK

Rupes microvezel doek

Rupes microvezel doek is een speciale, ultra soft microvezel poetsdoek van 40 x 40 cm. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
13,79
bekijk product

Bekijk product ▸

GROFVUILZAKKEN

Sam grofvuilzakken

Sam grofvuilzakken blauw zijn van extra sterke en gecontroleerde kwaliteit, extra groot en handig voor tuinafval en gemakkelijk voor afval van doe-het-zelfklussen.

vanaf
4,58
bekijk product

Bekijk product ▸

GROFVUILZAKKEN

Sam grofvuilzakken

Sam grofvuilzakken zijn extra sterke zakken voor het opslaan en vervoeren van zwaar afval, puin en zand. Praktisch bij bouw, verbouw en verhuizen. Afmetingen: 68x68 cm. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
3,89
bekijk product

Bekijk product ▸

KLEEFDOEK

Sam kleefdoek

Sam kleefdoekje is een geïmpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen. Afmetingen: 45 x 90 cm.

vanaf
1,02
bekijk product

Bekijk product ▸

piwel staalwol 3 x 30 gram

Sam piwel staalwol 3 x 30 gram

Sam piwel staalwol voor industrieel gebruik, voor schuren, reinigen of polijsten.

vanaf
3,51
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHILDERSSTOFFER HALVE MAAN

Sam schildersstoffer halve maan

Sam schildersstoffertje halve maan is een handig zakformaat schildersstoffertje voor het verwijderen van stof van o.a. kozijnen en deuren. Afmetingen: 15 x 4 x 5 cm.

vanaf
6,42
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALBORSTEL

Sam staalborstel

Sam Staalborstel voor universeel gebruik.

vanaf
1,26
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP

Sam staaldraadborstel softgrip

Sam Staaldraadborstel met softgrip handvat en 4 rijen.

vanaf
4,52
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP VERKOPERD

Sam staaldraadborstel softgrip verkoperd

Sam Staaldraadborstel met een softgrip handvat en 4 verkoperde rijen.

vanaf
4,75
bekijk product

Bekijk product ▸

Draadborstel messing 4 rijen

Sam draadborstel messing 4 rijen

Sam Staaldraadborstel verkoperd heeft 4 rijen en een houten handgreep.

vanaf
1,01
bekijk product

Bekijk product ▸

DRAADBORSTEL MESSING MET HANDGREEP

Sam draadborstel messing met handgreep

Sam Staaldraadborstel verkoperd + handgreep is een blokmodel en heeft een gesloten houten handgreep.

vanaf
6,88
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHILDERSSTOFFER

Sam schildersstoffer

Sam Stofborstel biggetje prof is een schildersstoffer met zwart haar. Het is geschikt voor het makkelijk stofvrij maken van schilderwerk.

vanaf
8,48
bekijk product

Bekijk product ▸

REINIGINGSDOEK

Sia reinigingsdoek

Sia reinigingsdoek is geschikt voor het reinigen van oppervlakken.

vanaf
19,41
bekijk product

Bekijk product ▸

SPONS NR. 6

Spontex spons nr. 6

Spontex nr 6 super absorberend Tradition is een scheurvrije cellulose spons met een zeer hoog absorptievermogen. Het is extra duurzaam door de randversterking met sponshuid en bestand tegen de meeste zuren, alkaliën en oplosmiddelen.

vanaf
5,94
bekijk product

Bekijk product ▸

BORSTELSET

Top tools borstelset

Top tools borstelset.

vanaf
2,61
bekijk product

Bekijk product ▸

PUINZAK 80 L

Topex puinzak 80 l

Topex Puinzak super sterk van 100 mu met een inhoud van 80 L. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
4,28
bekijk product

Bekijk product ▸

SPONS BLOK

Topex spons blok

Topex Spons blok is een spons van 140x110x70mm.

vanaf
3,33
bekijk product

Bekijk product ▸

STAALBORSTEL

Topex staalborstel

Topex Staalborstel. De getoonde afbeelding is artikel 14a5231.

vanaf
2,14
bekijk product

Bekijk product ▸

VUILNISZAK

Topex vuilniszak

Topex Vuilniszak.

vanaf
4,28
bekijk product

Bekijk product ▸

ZEEM SYNTHETISCH IN KOKER

Valma zeem synthetisch in koker

Valma zeem synthetisch in koker wordt zacht en soepel in combinatie met water.

vanaf
5,45
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen