menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Poetsdoeken en stoffers

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
SCOTCH-BRITE 2012 MICROVEZELDOEKEN3m scotch-brite 2012 microvezeldoeken

3M 2012 Essential Microvezeldoek is een multifunctionele microvezeldoek voor alle oppervlakken. Het weerstaat 200 wasbeurten van 95°C. Een verpakking bevat 10 stuks.

vanaf20,92
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGINGSZEEP3m handreinigingszeep

3M™ handreinigingsproducten. Het advies is om de producten te gebruiken in drie stappen voor optimale bescherming van de handen. Stap 1: beschermings- en verzorgingscrème. Door voor aanvang van het werk de handen in te smeren met de beschermings- en verzorgingscrème trekt het vuil niet in de handen en zijn ze naderhand makkelijker schoon te maken. Stap 2: handreiniger. De keuze van de juiste handreiniger hangt af van de mate van vervuiling. Stap 3: beschermings- en verzorgingscrème. Een optimale verzorging van de huid na het werk wordt verkregen door het gebruik van de beschermings- en verzorgingscrème. Op deze manier wordt het vochtgehalte van de huid namelijk weer op een natuurlijke wijze hersteld.

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT-IT III POETSDOEKEN3m perfect-it iii poetsdoeken

3m Perfect-It III polijstdoekjes zijn zachte poetsdoeken met een groot opnamevermogen, geschikt voor alle voorkomende poetswerkzaamheden. Ze krassen niet en geven geen statische lading. Verpakking bevat 275 stuks.

vanaf72,00
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGINGSDOEKJES3m handreinigingsdoekjes

3m Handreinigingsdoekjes zijn gemaakt van getextureerd materiaal, specifiek ontwikkeld voor schadeherstelwerkzaamheden. Ze zorgen voor een perfect schoonmaakresultaat zonder de handen te beschadigen door de toevoeging van Aloe Vera wat de handen verzorgt. Ze hebben een dubbele laag materiaal voor een groter absorptievermogen. In 1 emmer zit 100 reinigingsdoekjes.

vanaf44,04
bekijk productBekijk product ▸
REINIGING- EN ONTVETTINGSDOEKEN3m reiniging- en ontvettingsdoeken

3m Ontvettingsdoekjes zijn geschikt voor het reinigen van kozijnen, het droogmaken van vochtige ondergronden of voor het afstrijken van de kwast. In één handeling neemt de doek vuil en aanslag van de ondergrond op en laat het een superschoon oppervlak achter. Ook op een lichtvochtige ondergrond bewijst de doek zijn diensten. De doek heeft namelijk een hoog absorptievermogen van zes maal het eigen gewicht. De doek is gemaakt van nat geweven papier. Tegelijkertijd is de doek ook buitengewoon sterk, waardoor het papier niet ’snottert’ als het nat wordt. De doeken worden geleverd op een rol met perforaties, waardoor elke keer een doek beschikbaar is. Hierdoor wordt nooit teveel materiaal afgescheurd en is de rol economisch in het gebruik. De rol wordt geleverd in een handzame doos - die ook dienst doet als dispenser – zodat de doeken goed beschermd worden tegen vuil en zo hun optimale werking behouden. Verpakking bevat 400 stuks.

vanaf98,50
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE 2010 MICROVEZELDOEKEN3m scotch-brite 2010 microvezeldoeken

3m SB2010 Scotch-Brite high performance doek is gemaakt van 80% polyester en 20% nylon. Het is geschikt voor het droog, vochtig of nat reinigen van alle oppervlakken, zelfs hele delicate. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf40,03
bekijk productBekijk product ▸
HIGH PERFORMANCE POETSDOEK3m high performance poetsdoek

3m Scotch Brite microvezeldoek is een extra zachte poetsdoek met een hoog absorptievermogen die poetsresten verwijdert zonder micro-krasjes te maken. Afmetingen: 360 mm x 320 mm.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT-IT III HIGH PERMORMANCE POLISHING CLOTH3m perfect-it iii high permormance polishing cloth

3m Scotch-Brite microvezeldoek Roos Ultra zacht is een zachte synthetische doek van de hoogste kwaliteit. De doek pluist nauwelijks en werkt snel. Hierdoor is deze ideaal voor het polijsten, poetsen en uitpoetsen. Afmetingen: 38 x 30 cm. Materiaal: 83% Polyester en 17% Nylon.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKJE UNIRAG GTI86Anza kleefdoekje unirag gti86

Anza kleefdoekje prof UNIRAG GTI86 is een geïmpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
POETSLAPAnza poetslap

Anza poetslap.

vanaf5,48
bekijk productBekijk product ▸
HANDCLEANERBison handcleaner

Bison handcleaner is een handreinigingscreme met scrub-functie. Het reinigt sterk vervuilde handen snel en gemakkelijk en is speciaal voor lijm, kit, alkyd- en nitroverven, opgedroogde latex, inkt, olie, vet, teer en bitumen.

vanaf5,21
bekijk productBekijk product ▸
WIPES SCRUBBison wipes scrub

Bison wipes scrub zijn vezelversterkte reinigingsdoekjes voor het zwaardere schoonmaakwerk. Ze zijn ideaal voor tijdens en na het klussen. Ze reinigen handen, gereedschappen en werkoppervlakken en verwijderen moeiteloos natte en deels ingedroogde vlekken verf, kit, bitumen, polyurethaan, purschuim, lijm, polyester vuller, epoxy, olie, smeer, benzine en inkt.

vanaf8,98
bekijk productBekijk product ▸
CLEANING WIPESDen braven cleaning wipes

Den Braven Zwaluw Universal Cleaning Wipes zijn snelle, doeltreffende schoonmaakdoekjes die niet uitgeharde siliconenkit, niet uitgeharde PU schuim, olie, vele lijmen, verf en vet van handen, gereedschap en oppervlakken verwijderen. Het reinigt en frist tevens oude verf en kit op. Een pot bevat 80 stuks.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKJESEazyfix reinigingsdoekjes

Eazyfix reinigingsdoekjes zijn speciaal voor het grondig schoonmaken van gereedschap en handen. De reinigingsdoekjes verwijderen resten van epoxy, kit, verf, lijm, vet en olie. Ze zijn tot twee keer effectiever dan normale reinigingsdoekjes. De doekjes scheuren niet, zijn pluisvrij en hebben een aangename geur. Ze zijn gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en het achtergebleven reinigingsmiddel op het product lost vanzelf op.

vanaf1,99
bekijk productBekijk product ▸
ECOLOGISCHE HANDZEEPEco point ecologische handzeep

Ecopoint Eco100 handzeep is een unieke "heavy-duty" handzeep voor het verwijderen van zeer zware vervuilingen zoals verf, olie, vet, teer, kleurstoffen, roet, aarde en grondvuil. Het unieke is dat deze handzeep naast een krachtige reiniging een terugvettende werking heeft. Het bevat, naast een natuurlijk oplosmiddel, een zeep gebaseerd op kokosolie voor extra reinigingskracht. De handzeep is daarnaast zeer economisch in gebruik dankzij de extreme reinigingskracht.

vanaf8,66
bekijk productBekijk product ▸
SPONSHardy spons

Hardy spons absorberend.

vanaf0,90
bekijk productBekijk product ▸
VUILE HANDENREINIGERHg vuile handenreiniger

HG vuile handenreiniger is een unieke, zeer krachtige handreinigingsgel met een aangename frisse geur. Het verwijdert snel en gemakkelijk olie, vet, inkt, grondvuil en ander hardnekkig vuil, zonder de huid aan te tasten. Gebruiksaanwijzing: druk de doseerpomp 1 of 2 maal in en wrijf de gel met een normale handwasbeweging in. Onder invloed van de lichaamstemperatuur smelt de gel snel en dringt deze diep door in het vuil op de huid. Door de handwasbeweging wordt het vuil verder losgemaakt en verwijderd. Spoel vervolgens de handen goed na met schoon water.

vanaf5,79
bekijk productBekijk product ▸
354 AFVALZAKKENKip 354 afvalzakken

Kip Afvalzakken 354 zijn blauwe afvalzakken van sterke 50 mu en 80 mu LDPE-folie. Ze zijn uitstekend geschikt voor het weggooien van al het afval bij tal van schilder-, afplak- en afdekwerkzaamheden.

vanaf9,93
bekijk productBekijk product ▸
SPECIAL ULTRAKresto special ultra

Kresto handcleaner special ultra is een specialistische handreiniger met een milde formule op basis van oplosmiddelen voor het verwijderen van moeilijke, klevende verontreinigingen. Het astopon® natuurlijk scrubmiddel verwijdert vuil op zachte wijze zonder de huid te beschadigen. Het is een geconcentreerde formule, dus er is slechts een kleine hoeveelheid nodig om verontreinigingen te verwijderen. Het is geschikt voor gebruik in industriële omgevingen, voor het verwijderen van verf, lak en hechtmiddelen.

vanaf7,16
bekijk productBekijk product ▸
SKETCHPAINT AANVULLENDE PRODUCTENMagpaint sketchpaint aanvullende producten

Magpaint accessoires voor de sketchpaint whiteboard producten.

vanaf2,45
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKENMaster poetsdoeken

Master poetsdoeken zijn sterk absorberend, pluisvrij en oplosmiddelbestendig. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
VERFZEEFMaster verfzeef

Master verfzeefje van 190 micron.

vanaf0,23
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSDOEKENMeesterhand schildersdoeken

Meesterhand schildersdoeken zijn ideaal voor het ontvetten en ze nemen schuur- en vloeistoffen op. Doos bevat 180 stuks.

vanaf42,01
bekijk productBekijk product ▸
PARKETKRULLENPiwel parketkrullen

Piwel fijne staalkrullen 200 gram is geschikt voor het verwijderen van verf, verglazers, lazuren en sierpleisters in combinatie met het geschikte afbijtmiddel. Het reinigt tevens vervuild parket in combinatie met boenwasverwijderaar. Het is ook geschikt voor het schrobben van natuursteen, ontmossen van daken en het ontroesten van staal.

vanaf5,72
bekijk productBekijk product ▸
STAALWOL EXTRA FIJNPiwel staalwol extra fijn

Piwel staalwol extra fijn is geschikt om te polijsten, schuren en te reinigen. Het is ook bijzonder geschikt om meubelen mee in de was te zetten. Het is niet geschikt voor kaal hout omdat er resten staal kunnen achterblijven in het hout. Deze resten kunnen gaan roesten en vlekjes achterlaten. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf1,70
bekijk productBekijk product ▸
STAALWOLPiwel staalwol

Piwel staalwol is stevige staalwol, geschikt voor het grondig schuren en reinigen van diverse oppervlakken zoals gasfornuizen, pannen, gereedschap en textiel. Bovendien kan de staalwol gebruikt worden om roest en vlekken te verwijderen.

vanaf5,16
bekijk productBekijk product ▸
HANDZEEP HOUTMEELPresto handzeep houtmeel

Presto handzeep houtmeel is een zeepvrije houtmeel handzeep om medium tot sterke vervuiling van onlosmakelijke ingrediënten zoals olie, vet en pigment te verwijderen.

vanaf38,81
bekijk productBekijk product ▸
SCRUB & CLEANRust-oleum scrub & clean

Prochemko Scrub & Clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. De doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden.

vanaf21,16
bekijk productBekijk product ▸
STOF-WEG DOEKENRust-oleum stof-weg doeken

Prochemko Stof-weg zijn handige doekjes voor het stofvrij maken. Het verwijdert de laatste stofjes en geeft een professioneel resultaat. Het is ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van schuurstof voor het schilderen. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf41,99
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL DOEKJESRust-oleum universol doekjes

Prochemko Universol is dé vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Pot bevat 100 doekjes.

vanaf21,16
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER DOEKJESProgold allesreiniger doekjes

Progold allesreiniger doekjes zijn geïmpregneerd met sterk geconcentreerde universeel reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Ze zijn geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk en het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Door de goede eigenschappen van dit product de ondergrond niet meer nagewassen te worden, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden. De doekjes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren en huishoudelijk apparatuur.

vanaf18,83
bekijk productBekijk product ▸
BEZEM EN ZAALVEGERSProgold bezem en zaalvegers

Progold bezems en zaalvegers.

vanaf5,61
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGERProgold handreiniger

Progold handreiniger is een hoogwaardige handreiniger op basis van D-Limoneen, Aloë Vera extracten, Jojoba extracten en huidvriendelijke schuurmiddelen. Het verwijdert extreem zware vervuilingen zoals verf, lak, inkt, vet, lijm en bitumen.

vanaf8,51
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK EN HANDVEGERProgold stofblik en handveger

Progold handveger is een combinatie van een metalen stofblik met een handveger.

vanaf3,26
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKProgold kleefdoek

Progold kleefdoek geïmpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. Ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het geïmpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.

vanaf2,49
bekijk productBekijk product ▸
Reinigingsdoekjes 100 stuksProgold reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoek is geschikt voor het verwijderen van verf-, lijm-, olie- en kitresten op gereedschap en oppervlakken. Het heeft een 1 schurende zijde en 1 reinigende werking. Een verpakking bevat 100 stuks.

vanaf22,88
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK METAALProgold stofblik metaal

Progold metalen stofblik.

vanaf6,90
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER BIGGETJEProgold stoffer biggetje

Progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER HALVE MAANProgold stoffer halve maan

Progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf10,36
bekijk productBekijk product ▸
Schilderstoffer VladderProgold schilderstoffer vladder

Progold stoffer vladder is een wat grotere schilderstoffer, waardoor deze lekker in de hand ligt.

vanaf13,69
bekijk productBekijk product ▸
Vuilniszak 10 stuks op rol 120 literProgold vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf6,37
bekijk productBekijk product ▸
POETSPAPIER 1-LAAGS 21.5 CM X 280 MQleaniq poetspapier 1-laags 21.5 cm x 280 m

Qleaniq poetspapier is gemaakt van stevig en sterk absorberend papier. Het past in de Qleaniq poetsroldispenser midi en kan snel en eenvoudig naar beneden worden getrokken vanuit het midden van de rol. Omdat er geen kartonnen kern in zit, kan de rol ook gewoon op het werkblad of de tafel gezet worden en kan het papier vanuit de bovenkant getrokken worden. Het is dus direct klaar voor gebruik. Afmetingen: 275 m x 21,5 cm.

vanaf8,06
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q WIPESRepair care easy q wipes

Repair care easy q wipes zijn vochtige reinigingsdoekjes voor het snel en effectief reinigen van gereedschap en handen. Epoxy, verf, vet, vuil en olie worden met deze doekjes grondig verwijderd.

vanaf27,29
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS V74Reynst schuurspons v74

Reynst schuurspons V74 is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar, specifiek ontwikkeld voor de bouw en bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf1,69
bekijk productBekijk product ▸
WAVE SPONSReynst wave spons

Reynst Wave spons is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar en is ergonomisch afgestemd op de wensen van de professionele verwerker. Het is namelijk aan de zijkant in een golf gesneden waardoor het perfect in de hand ligt en er efficient mee gewerkt kan worden. Er wordt tijd en daarmee geld bespaard en het werkt ook nog eens prettiger en duurzaam. Het is bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf2,12
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PARLEMOURRolith cural parlemour

Rolith Cural Parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. Buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. Het heeft een frisse geur en is door zijn hoge concentratie zuinig in gebruik. Het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines..

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PROTECTRolith cural protect

Rolith Cural Protect is een handcrème ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. Door regelmatig gebruik van deze handcrème worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. Het is volkomen veilig in gebruik.

vanaf17,64
bekijk productBekijk product ▸
MICROVEZEL DOEK Rupes microvezel doek

Rupes microvezel doek is ideaal voor auto onderhoud: van het drogen tot het uitpoetsen en verwijderen van overtollig polijstmiddel. Dankzij de structuur kan de doek stof verwijderen zonder krassen op de behandelde oppervlakken te veroorzaken. Het kan gewassen en hergebruikt worden.

vanaf32,02
bekijk productBekijk product ▸
MICROVEZEL DOEKRupes microvezel doek

Rupes microvezel doek is een speciale, ultra soft microvezel poetsdoek van 40 x 40 cm. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf13,79
bekijk productBekijk product ▸
GROFVUILZAKKENSam grofvuilzakken

Sam grofvuilzakken blauw zijn van extra sterke en gecontroleerde kwaliteit, extra groot en handig voor tuinafval en gemakkelijk voor afval van doe-het-zelfklussen.

vanaf4,58
bekijk productBekijk product ▸
GROFVUILZAKKENSam grofvuilzakken

Sam grofvuilzakken zijn extra sterke zakken voor het opslaan en vervoeren van zwaar afval, puin en zand. Praktisch bij bouw, verbouw en verhuizen. Afmetingen: 68x68 cm. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf3,89
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKSam kleefdoek

Sam kleefdoekje is een geïmpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen. Afmetingen: 45 x 90 cm.

vanaf1,02
bekijk productBekijk product ▸
piwel staalwol 3 x 30 gramSam piwel staalwol 3 x 30 gram

Sam piwel staalwol voor industrieel gebruik, voor schuren, reinigen of polijsten.

vanaf3,51
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSSTOFFER HALVE MAANSam schildersstoffer halve maan

Sam schildersstoffertje halve maan is een handig zakformaat schildersstoffertje voor het verwijderen van stof van o.a. kozijnen en deuren. Afmetingen: 15 x 4 x 5 cm.

vanaf6,42
bekijk productBekijk product ▸
STAALBORSTELSam staalborstel

Sam Staalborstel voor universeel gebruik.

vanaf1,26
bekijk productBekijk product ▸
STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIPSam staaldraadborstel softgrip

Sam Staaldraadborstel met softgrip handvat en 4 rijen.

vanaf4,52
bekijk productBekijk product ▸
STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP VERKOPERDSam staaldraadborstel softgrip verkoperd

Sam Staaldraadborstel met een softgrip handvat en 4 verkoperde rijen.

vanaf4,75
bekijk productBekijk product ▸
Draadborstel messing 4 rijenSam draadborstel messing 4 rijen

Sam Staaldraadborstel verkoperd heeft 4 rijen en een houten handgreep.

vanaf1,01
bekijk productBekijk product ▸
DRAADBORSTEL MESSING MET HANDGREEPSam draadborstel messing met handgreep

Sam Staaldraadborstel verkoperd + handgreep is een blokmodel en heeft een gesloten houten handgreep.

vanaf6,88
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSSTOFFERSam schildersstoffer

Sam Stofborstel biggetje prof is een schildersstoffer met zwart haar. Het is geschikt voor het makkelijk stofvrij maken van schilderwerk.

vanaf8,48
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKSia reinigingsdoek

Sia reinigingsdoek is geschikt voor het reinigen van oppervlakken.

vanaf19,41
bekijk productBekijk product ▸
SPONS NR. 6Spontex spons nr. 6

Spontex nr 6 super absorberend Tradition is een scheurvrije cellulose spons met een zeer hoog absorptievermogen. Het is extra duurzaam door de randversterking met sponshuid en bestand tegen de meeste zuren, alkaliën en oplosmiddelen.

vanaf5,94
bekijk productBekijk product ▸
BORSTELSETTop tools borstelset

Top tools borstelset.

vanaf2,61
bekijk productBekijk product ▸
PUINZAK 80 LTopex puinzak 80 l

Topex Puinzak super sterk van 100 mu met een inhoud van 80 L. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf4,28
bekijk productBekijk product ▸
SPONS BLOKTopex spons blok

Topex Spons blok is een spons van 140x110x70mm.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
STAALBORSTELTopex staalborstel

Topex Staalborstel. De getoonde afbeelding is artikel 14a5231.

vanaf2,14
bekijk productBekijk product ▸
VUILNISZAKTopex vuilniszak

Topex Vuilniszak.

vanaf4,28
bekijk productBekijk product ▸
ZEEM SYNTHETISCH IN KOKERValma zeem synthetisch in koker

Valma zeem synthetisch in koker wordt zacht en soepel in combinatie met water.

vanaf5,45
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE 2012 MICROVEZELDOEKEN

3m scotch-brite 2012 microvezeldoeken

3M 2012 Essential Microvezeldoek is een multifunctionele microvezeldoek voor alle oppervlakken. Het weerstaat 200 wasbeurten van 95°C. Een verpakking bevat 10 stuks.

vanaf20,92
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGINGSZEEP

3m handreinigingszeep

3M™ handreinigingsproducten. Het advies is om de producten te gebruiken in drie stappen voor optimale bescherming van de handen. Stap 1: beschermings- en verzorgingscrème. Door voor aanvang van het werk de handen in te smeren met de beschermings- en verzorgingscrème trekt het vuil niet in de handen en zijn ze naderhand makkelijker schoon te maken. Stap 2: handreiniger. De keuze van de juiste handreiniger hangt af van de mate van vervuiling. Stap 3: beschermings- en verzorgingscrème. Een optimale verzorging van de huid na het werk wordt verkregen door het gebruik van de beschermings- en verzorgingscrème. Op deze manier wordt het vochtgehalte van de huid namelijk weer op een natuurlijke wijze hersteld.

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT-IT III POETSDOEKEN

3m perfect-it iii poetsdoeken

3m Perfect-It III polijstdoekjes zijn zachte poetsdoeken met een groot opnamevermogen, geschikt voor alle voorkomende poetswerkzaamheden. Ze krassen niet en geven geen statische lading. Verpakking bevat 275 stuks.

vanaf72,00
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGINGSDOEKJES

3m handreinigingsdoekjes

3m Handreinigingsdoekjes zijn gemaakt van getextureerd materiaal, specifiek ontwikkeld voor schadeherstelwerkzaamheden. Ze zorgen voor een perfect schoonmaakresultaat zonder de handen te beschadigen door de toevoeging van Aloe Vera wat de handen verzorgt. Ze hebben een dubbele laag materiaal voor een groter absorptievermogen. In 1 emmer zit 100 reinigingsdoekjes.

vanaf44,04
bekijk productBekijk product ▸
REINIGING- EN ONTVETTINGSDOEKEN

3m reiniging- en ontvettingsdoeken

3m Ontvettingsdoekjes zijn geschikt voor het reinigen van kozijnen, het droogmaken van vochtige ondergronden of voor het afstrijken van de kwast. In één handeling neemt de doek vuil en aanslag van de ondergrond op en laat het een superschoon oppervlak achter. Ook op een lichtvochtige ondergrond bewijst de doek zijn diensten. De doek heeft namelijk een hoog absorptievermogen van zes maal het eigen gewicht. De doek is gemaakt van nat geweven papier. Tegelijkertijd is de doek ook buitengewoon sterk, waardoor het papier niet ’snottert’ als het nat wordt. De doeken worden geleverd op een rol met perforaties, waardoor elke keer een doek beschikbaar is. Hierdoor wordt nooit teveel materiaal afgescheurd en is de rol economisch in het gebruik. De rol wordt geleverd in een handzame doos - die ook dienst doet als dispenser – zodat de doeken goed beschermd worden tegen vuil en zo hun optimale werking behouden. Verpakking bevat 400 stuks.

vanaf98,50
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE 2010 MICROVEZELDOEKEN

3m scotch-brite 2010 microvezeldoeken

3m SB2010 Scotch-Brite high performance doek is gemaakt van 80% polyester en 20% nylon. Het is geschikt voor het droog, vochtig of nat reinigen van alle oppervlakken, zelfs hele delicate. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf40,03
bekijk productBekijk product ▸
HIGH PERFORMANCE POETSDOEK

3m high performance poetsdoek

3m Scotch Brite microvezeldoek is een extra zachte poetsdoek met een hoog absorptievermogen die poetsresten verwijdert zonder micro-krasjes te maken. Afmetingen: 360 mm x 320 mm.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT-IT III HIGH PERMORMANCE POLISHING CLOTH

3m perfect-it iii high permormance polishing cloth

3m Scotch-Brite microvezeldoek Roos Ultra zacht is een zachte synthetische doek van de hoogste kwaliteit. De doek pluist nauwelijks en werkt snel. Hierdoor is deze ideaal voor het polijsten, poetsen en uitpoetsen. Afmetingen: 38 x 30 cm. Materiaal: 83% Polyester en 17% Nylon.

vanaf8,18
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKJE UNIRAG GTI86

Anza kleefdoekje unirag gti86

Anza kleefdoekje prof UNIRAG GTI86 is een geïmpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
POETSLAP

Anza poetslap

Anza poetslap.

vanaf5,48
bekijk productBekijk product ▸
HANDCLEANER

Bison handcleaner

Bison handcleaner is een handreinigingscreme met scrub-functie. Het reinigt sterk vervuilde handen snel en gemakkelijk en is speciaal voor lijm, kit, alkyd- en nitroverven, opgedroogde latex, inkt, olie, vet, teer en bitumen.

vanaf5,21
bekijk productBekijk product ▸
WIPES SCRUB

Bison wipes scrub

Bison wipes scrub zijn vezelversterkte reinigingsdoekjes voor het zwaardere schoonmaakwerk. Ze zijn ideaal voor tijdens en na het klussen. Ze reinigen handen, gereedschappen en werkoppervlakken en verwijderen moeiteloos natte en deels ingedroogde vlekken verf, kit, bitumen, polyurethaan, purschuim, lijm, polyester vuller, epoxy, olie, smeer, benzine en inkt.

vanaf8,98
bekijk productBekijk product ▸
CLEANING WIPES

Den braven cleaning wipes

Den Braven Zwaluw Universal Cleaning Wipes zijn snelle, doeltreffende schoonmaakdoekjes die niet uitgeharde siliconenkit, niet uitgeharde PU schuim, olie, vele lijmen, verf en vet van handen, gereedschap en oppervlakken verwijderen. Het reinigt en frist tevens oude verf en kit op. Een pot bevat 80 stuks.

vanaf12,38
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKJES

Eazyfix reinigingsdoekjes

Eazyfix reinigingsdoekjes zijn speciaal voor het grondig schoonmaken van gereedschap en handen. De reinigingsdoekjes verwijderen resten van epoxy, kit, verf, lijm, vet en olie. Ze zijn tot twee keer effectiever dan normale reinigingsdoekjes. De doekjes scheuren niet, zijn pluisvrij en hebben een aangename geur. Ze zijn gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en het achtergebleven reinigingsmiddel op het product lost vanzelf op.

vanaf1,99
bekijk productBekijk product ▸
ECOLOGISCHE HANDZEEP

Eco point ecologische handzeep

Ecopoint Eco100 handzeep is een unieke "heavy-duty" handzeep voor het verwijderen van zeer zware vervuilingen zoals verf, olie, vet, teer, kleurstoffen, roet, aarde en grondvuil. Het unieke is dat deze handzeep naast een krachtige reiniging een terugvettende werking heeft. Het bevat, naast een natuurlijk oplosmiddel, een zeep gebaseerd op kokosolie voor extra reinigingskracht. De handzeep is daarnaast zeer economisch in gebruik dankzij de extreme reinigingskracht.

vanaf8,66
bekijk productBekijk product ▸
SPONS

Hardy spons

Hardy spons absorberend.

vanaf0,90
bekijk productBekijk product ▸
VUILE HANDENREINIGER

Hg vuile handenreiniger

HG vuile handenreiniger is een unieke, zeer krachtige handreinigingsgel met een aangename frisse geur. Het verwijdert snel en gemakkelijk olie, vet, inkt, grondvuil en ander hardnekkig vuil, zonder de huid aan te tasten. Gebruiksaanwijzing: druk de doseerpomp 1 of 2 maal in en wrijf de gel met een normale handwasbeweging in. Onder invloed van de lichaamstemperatuur smelt de gel snel en dringt deze diep door in het vuil op de huid. Door de handwasbeweging wordt het vuil verder losgemaakt en verwijderd. Spoel vervolgens de handen goed na met schoon water.

vanaf5,79
bekijk productBekijk product ▸
354 AFVALZAKKEN

Kip 354 afvalzakken

Kip Afvalzakken 354 zijn blauwe afvalzakken van sterke 50 mu en 80 mu LDPE-folie. Ze zijn uitstekend geschikt voor het weggooien van al het afval bij tal van schilder-, afplak- en afdekwerkzaamheden.

vanaf9,93
bekijk productBekijk product ▸
SPECIAL ULTRA

Kresto special ultra

Kresto handcleaner special ultra is een specialistische handreiniger met een milde formule op basis van oplosmiddelen voor het verwijderen van moeilijke, klevende verontreinigingen. Het astopon® natuurlijk scrubmiddel verwijdert vuil op zachte wijze zonder de huid te beschadigen. Het is een geconcentreerde formule, dus er is slechts een kleine hoeveelheid nodig om verontreinigingen te verwijderen. Het is geschikt voor gebruik in industriële omgevingen, voor het verwijderen van verf, lak en hechtmiddelen.

vanaf7,16
bekijk productBekijk product ▸
SKETCHPAINT AANVULLENDE PRODUCTEN

Magpaint sketchpaint aanvullende producten

Magpaint accessoires voor de sketchpaint whiteboard producten.

vanaf2,45
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN

Master poetsdoeken

Master poetsdoeken zijn sterk absorberend, pluisvrij en oplosmiddelbestendig. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
VERFZEEF

Master verfzeef

Master verfzeefje van 190 micron.

vanaf0,23
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSDOEKEN

Meesterhand schildersdoeken

Meesterhand schildersdoeken zijn ideaal voor het ontvetten en ze nemen schuur- en vloeistoffen op. Doos bevat 180 stuks.

vanaf42,01
bekijk productBekijk product ▸
PARKETKRULLEN

Piwel parketkrullen

Piwel fijne staalkrullen 200 gram is geschikt voor het verwijderen van verf, verglazers, lazuren en sierpleisters in combinatie met het geschikte afbijtmiddel. Het reinigt tevens vervuild parket in combinatie met boenwasverwijderaar. Het is ook geschikt voor het schrobben van natuursteen, ontmossen van daken en het ontroesten van staal.

vanaf5,72
bekijk productBekijk product ▸
STAALWOL EXTRA FIJN

Piwel staalwol extra fijn

Piwel staalwol extra fijn is geschikt om te polijsten, schuren en te reinigen. Het is ook bijzonder geschikt om meubelen mee in de was te zetten. Het is niet geschikt voor kaal hout omdat er resten staal kunnen achterblijven in het hout. Deze resten kunnen gaan roesten en vlekjes achterlaten. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf1,70
bekijk productBekijk product ▸
STAALWOL

Piwel staalwol

Piwel staalwol is stevige staalwol, geschikt voor het grondig schuren en reinigen van diverse oppervlakken zoals gasfornuizen, pannen, gereedschap en textiel. Bovendien kan de staalwol gebruikt worden om roest en vlekken te verwijderen.

vanaf5,16
bekijk productBekijk product ▸
HANDZEEP HOUTMEEL

Presto handzeep houtmeel

Presto handzeep houtmeel is een zeepvrije houtmeel handzeep om medium tot sterke vervuiling van onlosmakelijke ingrediënten zoals olie, vet en pigment te verwijderen.

vanaf38,81
bekijk productBekijk product ▸
SCRUB & CLEAN

Rust-oleum scrub & clean

Prochemko Scrub & Clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. De doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden.

vanaf21,16
bekijk productBekijk product ▸
STOF-WEG DOEKEN

Rust-oleum stof-weg doeken

Prochemko Stof-weg zijn handige doekjes voor het stofvrij maken. Het verwijdert de laatste stofjes en geeft een professioneel resultaat. Het is ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van schuurstof voor het schilderen. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf41,99
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL DOEKJES

Rust-oleum universol doekjes

Prochemko Universol is dé vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Pot bevat 100 doekjes.

vanaf21,16
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER DOEKJES

Progold allesreiniger doekjes

Progold allesreiniger doekjes zijn geïmpregneerd met sterk geconcentreerde universeel reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Ze zijn geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk en het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Door de goede eigenschappen van dit product de ondergrond niet meer nagewassen te worden, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden. De doekjes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren en huishoudelijk apparatuur.

vanaf18,83
bekijk productBekijk product ▸
BEZEM EN ZAALVEGERS

Progold bezem en zaalvegers

Progold bezems en zaalvegers.

vanaf5,61
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGER

Progold handreiniger

Progold handreiniger is een hoogwaardige handreiniger op basis van D-Limoneen, Aloë Vera extracten, Jojoba extracten en huidvriendelijke schuurmiddelen. Het verwijdert extreem zware vervuilingen zoals verf, lak, inkt, vet, lijm en bitumen.

vanaf8,51
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK EN HANDVEGER

Progold stofblik en handveger

Progold handveger is een combinatie van een metalen stofblik met een handveger.

vanaf3,26
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEK

Progold kleefdoek

Progold kleefdoek geïmpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. Ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het geïmpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.

vanaf2,49
bekijk productBekijk product ▸
Reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoek is geschikt voor het verwijderen van verf-, lijm-, olie- en kitresten op gereedschap en oppervlakken. Het heeft een 1 schurende zijde en 1 reinigende werking. Een verpakking bevat 100 stuks.

vanaf22,88
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK METAAL

Progold stofblik metaal

Progold metalen stofblik.

vanaf6,90
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER BIGGETJE

Progold stoffer biggetje

Progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf9,03
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER HALVE MAAN

Progold stoffer halve maan

Progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf10,36
bekijk productBekijk product ▸
Schilderstoffer Vladder

Progold schilderstoffer vladder

Progold stoffer vladder is een wat grotere schilderstoffer, waardoor deze lekker in de hand ligt.

vanaf13,69
bekijk productBekijk product ▸
Vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf6,37
bekijk productBekijk product ▸
POETSPAPIER 1-LAAGS 21.5 CM X 280 M

Qleaniq poetspapier 1-laags 21.5 cm x 280 m

Qleaniq poetspapier is gemaakt van stevig en sterk absorberend papier. Het past in de Qleaniq poetsroldispenser midi en kan snel en eenvoudig naar beneden worden getrokken vanuit het midden van de rol. Omdat er geen kartonnen kern in zit, kan de rol ook gewoon op het werkblad of de tafel gezet worden en kan het papier vanuit de bovenkant getrokken worden. Het is dus direct klaar voor gebruik. Afmetingen: 275 m x 21,5 cm.

vanaf8,06
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q WIPES

Repair care easy q wipes

Repair care easy q wipes zijn vochtige reinigingsdoekjes voor het snel en effectief reinigen van gereedschap en handen. Epoxy, verf, vet, vuil en olie worden met deze doekjes grondig verwijderd.

vanaf27,29
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS V74

Reynst schuurspons v74

Reynst schuurspons V74 is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar, specifiek ontwikkeld voor de bouw en bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf1,69
bekijk productBekijk product ▸
WAVE SPONS

Reynst wave spons

Reynst Wave spons is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar en is ergonomisch afgestemd op de wensen van de professionele verwerker. Het is namelijk aan de zijkant in een golf gesneden waardoor het perfect in de hand ligt en er efficient mee gewerkt kan worden. Er wordt tijd en daarmee geld bespaard en het werkt ook nog eens prettiger en duurzaam. Het is bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf2,12
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PARLEMOUR

Rolith cural parlemour

Rolith Cural Parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. Buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. Het heeft een frisse geur en is door zijn hoge concentratie zuinig in gebruik. Het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines..

vanaf9,45
bekijk productBekijk product ▸
CURAL PROTECT

Rolith cural protect

Rolith Cural Protect is een handcrème ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. Door regelmatig gebruik van deze handcrème worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. Het is volkomen veilig in gebruik.

vanaf17,64
bekijk productBekijk product ▸
MICROVEZEL DOEK

Rupes microvezel doek

Rupes microvezel doek is ideaal voor auto onderhoud: van het drogen tot het uitpoetsen en verwijderen van overtollig polijstmiddel. Dankzij de structuur kan de doek stof verwijderen zonder krassen op de behandelde oppervlakken te veroorzaken. Het kan gewassen en hergebruikt worden.

vanaf32,02
bekijk productBekijk product ▸
MICROVEZEL DOEK

Rupes microvezel doek

Rupes microvezel doek is een speciale, ultra soft microvezel poetsdoek van 40 x 40 cm. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf13,79
bekijk productBekijk product ▸
GROFVUILZAKKEN

Sam grofvuilzakken

Sam grofvuilzakken blauw zijn van extra sterke en gecontroleerde kwaliteit, extra groot en handig voor tuinafval en gemakkelijk voor afval van doe-het-zelfklussen.

vanaf4,58
bekijk productBekijk product ▸
GROFVUILZAKKEN

Sam grofvuilzakken

Sam grofvuilzakken zijn extra sterke zakken voor het opslaan en vervoeren van zwaar afval, puin en zand. Praktisch bij bouw, verbouw en verhuizen. Afmetingen: 68x68 cm. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf3,89
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEK

Sam kleefdoek

Sam kleefdoekje is een geïmpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen. Afmetingen: 45 x 90 cm.

vanaf1,02
bekijk productBekijk product ▸
piwel staalwol 3 x 30 gram

Sam piwel staalwol 3 x 30 gram

Sam piwel staalwol voor industrieel gebruik, voor schuren, reinigen of polijsten.

vanaf3,51
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSSTOFFER HALVE MAAN

Sam schildersstoffer halve maan

Sam schildersstoffertje halve maan is een handig zakformaat schildersstoffertje voor het verwijderen van stof van o.a. kozijnen en deuren. Afmetingen: 15 x 4 x 5 cm.

vanaf6,42
bekijk productBekijk product ▸
STAALBORSTEL

Sam staalborstel

Sam Staalborstel voor universeel gebruik.

vanaf1,26
bekijk productBekijk product ▸
STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP

Sam staaldraadborstel softgrip

Sam Staaldraadborstel met softgrip handvat en 4 rijen.

vanaf4,52
bekijk productBekijk product ▸
STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP VERKOPERD

Sam staaldraadborstel softgrip verkoperd

Sam Staaldraadborstel met een softgrip handvat en 4 verkoperde rijen.

vanaf4,75
bekijk productBekijk product ▸
Draadborstel messing 4 rijen

Sam draadborstel messing 4 rijen

Sam Staaldraadborstel verkoperd heeft 4 rijen en een houten handgreep.

vanaf1,01
bekijk productBekijk product ▸
DRAADBORSTEL MESSING MET HANDGREEP

Sam draadborstel messing met handgreep

Sam Staaldraadborstel verkoperd + handgreep is een blokmodel en heeft een gesloten houten handgreep.

vanaf6,88
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSSTOFFER

Sam schildersstoffer

Sam Stofborstel biggetje prof is een schildersstoffer met zwart haar. Het is geschikt voor het makkelijk stofvrij maken van schilderwerk.

vanaf8,48
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEK

Sia reinigingsdoek

Sia reinigingsdoek is geschikt voor het reinigen van oppervlakken.

vanaf19,41
bekijk productBekijk product ▸
SPONS NR. 6

Spontex spons nr. 6

Spontex nr 6 super absorberend Tradition is een scheurvrije cellulose spons met een zeer hoog absorptievermogen. Het is extra duurzaam door de randversterking met sponshuid en bestand tegen de meeste zuren, alkaliën en oplosmiddelen.

vanaf5,94
bekijk productBekijk product ▸
BORSTELSET

Top tools borstelset

Top tools borstelset.

vanaf2,61
bekijk productBekijk product ▸
PUINZAK 80 L

Topex puinzak 80 l

Topex Puinzak super sterk van 100 mu met een inhoud van 80 L. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf4,28
bekijk productBekijk product ▸
SPONS BLOK

Topex spons blok

Topex Spons blok is een spons van 140x110x70mm.

vanaf3,33
bekijk productBekijk product ▸
STAALBORSTEL

Topex staalborstel

Topex Staalborstel. De getoonde afbeelding is artikel 14a5231.

vanaf2,14
bekijk productBekijk product ▸
VUILNISZAK

Topex vuilniszak

Topex Vuilniszak.

vanaf4,28
bekijk productBekijk product ▸
ZEEM SYNTHETISCH IN KOKER

Valma zeem synthetisch in koker

Valma zeem synthetisch in koker wordt zacht en soepel in combinatie met water.

vanaf5,45
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen