menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Purschuim

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
PROMAX PURSCHUIM EXTRA

Bison promax purschuim extra

Bison promax purschuim extra is het meest complete en universele isolatieschuim (hoogrendement polyurethaanschuim) met maximale snelheid, elasticiteit en opbrengst. Het heeft een snelle doorharding en is binnen 10 minuten kleefvrij, het is blijvend elastisch en dus ook geschikt voor werkende materialen, het geeft extra opbrengst: directe expansie zonder verder uitzetting (minder snijverlies) (450 ml geeft 30 - 35 liter schuim). Het is te gebruiken in o.a. garages, kelders, zolders en schuren voor aansluitvoegen bij scheidingswanden met plafonds, wanden onderling, stelruimtes tussen raam- of deurkozijnen en muur, aansluitnaden van nokken, dakbeschot, schoorstenen en dakkapellen, doorvoeringen van pijpen, buizen, kabels en elektrische leidingen. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van isolatieplaten, het monteren van elektriciteitsdozen en kozijnen, deuren en vensters en voor het maken van maquettes en modellandschappen. Het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen en diverse kunststoffen (polyester, polystyreenschuim (tempex), PVC en PU-schuim).

vanaf
9,53
bekijk product

Bekijk product ▸

PURSCHUIM B2

Bison purschuim b2

Bison purschuim brandvertragend P2 is een universeel, brandvertragend polyurethaanschuim met speciale spuitslang voor efficiente applicatie. Het is geschikt voor het snel, brandvertragend (B2) en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. Het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. Het heeft geen hechting op polyethyleenfolie, siliconen of P.T.F.E. en het heeft brandklasse B2. Verbruik: Ca. 750 ml voor 30-35 liter schuim.

vanaf
10,43
bekijk product

Bekijk product ▸

PURSCHUIM

Bison purschuim

Bison purschuim is een universeel polyurethaanschuim met een groot uitzettingsvermogen, binnen en buiten toepasbaar. Het is geschikt voor het snel en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. Het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. Het heeft geen hechting op polyethyleenfolie, siliconen of P.T.F.E.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERSCHUIM

Bison superschuim

Bison super schuim is een polyurethaanschuim met een groot uitzettingsvermogen voor het snel en gemakkelijk afdichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen, aansluitingen, scheuren en gaten tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht, binnen en buiten, zoals aansluitvoegen bij scheidingswanden met plafonds en wanden onderling, stelruimtes tussen raam- of deurkozijnen en muur, aansluitnaden van nokken, dakbeschot, schoorstenen en dakkapellen, doorvoeringen van pijpen, buizen, kabels en elektrische leidingen. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van isolatieplaten, het monteren van elektriciteitsdozen en kozijnen, deuren en vensters, het opvullen van holle ruimtes en het maken van maquettes en modellandschappen. Het is verwerkbaar in alle standen (ook rechtopstaand) en uitspuitbaar in alle richtingen. Het is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

vanaf
9,53
bekijk product

Bekijk product ▸

TURBO SCHUIM

Bison turbo schuim

Bison turbo schuim is een zeer snel uitharend polyurethaanschuim met een groot uitzettingsvermogen voor het zeer snel en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. Het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. Het heeft geen hechting op polyethyleenfolie, siliconen of P.T.F.E. Het is snel kleefvrij en snijdbaar.

vanaf
9,53
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

De ijssel pu schuim

De Ijssel PU schuim is een 2-componenten polyurethaan schuim op basis van polyether polyolen en aromatische isocyanaten. Het is geschikt voor het vullen van luchtkasten, drijflichamen en surfplanken, modelbouw en decorbouw. Het heeft goede warmte- en geluidsisolatie, heeft een gesloten celstructuur en is eenvoudig te bewerken met zaag, vijl of schuurpapier. Rendement: 1 KG PU Schuim (gemengd) voor 30 KG schuim.

vanaf
23,48
bekijk product

Bekijk product ▸

WAX OIL

Timberex wax oil

Timberex wax oil is een snel drogende olie zonder oplosmiddelen met carnaubawas. Het is volledig veilig voor mens, dier en plant. Het voedt en beschermt de houten ondergrond, laat geen kringen achter en verwerkt snel en gemakkelijk. Verbruik: 15-20 m² per liter.

vanaf
40,24
bekijk product

Bekijk product ▸

TrendTime 6

De ijssel trendtime 6

Parador Trendtime 6 4V is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Het laminaat ziet er niet alleen uit als hout, maar het voelt ook nog eens zo. Het oppervlak heeft een houtreliëf dat zeer natuurgetrouw aanvoelt. Deze serie heeft een uniek formaat. De planken zijn ruim twee meter lang en bijna 25 cm breed. De plank heeft aan alle plankzijden een groef en de vloer staat naast het formaat ook bekend om de aantrekkelijke decors. Dikte: 9 mm.

vanaf
177,90
bekijk product

Bekijk product ▸

DBS 9802-PUR & NBS

Den braven dbs 9802-pur & nbs

Den Braven Zwaluw DBS 9802-PUR & NBS is een vlamvertragend isolatie- en montageschuim voor het maken van vlamvertragende afdichtingen tussen steenachtige bouwdelen tot en met een voegdiepte van 40 mm. Kan worden gebruikt in voegen tussen scheidingswanden, plafond en vloeren en voor het afdichten van voegen rondom raam- en deurkozijnen. Het schuim hecht over het algemeen uitstekend op beton, baksteen, steen, pleisterwerk, hout, metaal en vele kunststoffen zoals polystyreenschuim, PU-hardschuim en uPVC.

vanaf
7,79
bekijk product

Bekijk product ▸

ELAST-O-FOAM

Den braven elast-o-foam

Den braven Zwaluw Elast-O-Foam is een professioneel flexibel 1-component pistoolschuim op polyurethaan basis. Door het flexibele karakter kan een duurzame en sterk isolerende (lucht)afdichting gecreëerd worden. Het is getest volgens de EN1026 op luchtverlies bij 1050Pa. Het heeft een uitstekende hechting, een duurzaam dichtende functie en hoge isolerende waarden. Het beschikt over een A+ label voor VOC-gehalte. Het is speciaal ontwikkeld voor het luchtdicht maken van en het thermisch isoleren van voegen rondom kozijnen en bouwkundige constructies onderling. Het is ook geschikt voor aansluitingen van scheidingswanden, plafond en vloer, bij doorvoeringen van leidingen en buizen in o.a. passiefhuis- en energieneutraalhuisdetails.

vanaf
11,71
bekijk product

Bekijk product ▸

FIREPROTECT PU FOAM

Den braven fireprotect pu foam

Den braven zwaluw fireprotect fp pu foam gun is een professioneel gemodificeerd 1-component, brandwerend polyurethaan schuim. Het kan met de hand of pistool aangebracht worden en biedt brandweerstand tot 120 minuten. Gecombineerd met andere FP producten loopt dit op tot 4 uur. De bussen zijn uitgerust met een adapter om het schuim accuraat met de hand aan te brengen, het bevat goede brandwerende en zeer goede hechtingseigenschappen en is na uitharding snijdbaar. Geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden of op plaatsen waar eisen worden gesteld aan brandwerendheid van bepaalde ruimten of constructies. Brandwerendheid getest conform EN 1366-4 tot 60 minuten in een voeg van 20 mm breed.

vanaf
16,04
bekijk product

Bekijk product ▸

FP PU FOAM

Den braven fp pu foam

Den Braven Zwaluw Fireprotect® FP PU Foam Handfoam is een gemodificeerde 1-component brandwerende polyurethaan vul- en montageschuim. Het biedt brandweerstand tot 120 minuten en gecombineerd met andere FP-producten loopt dit op tot zelfs 4 uur! Het is geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden. De brandwerendheid is getest conform EN 1366-4 tot 60 minuten in een voeg van 20 mm breed en gecombineerd met FP Silicone Sealant tot 180 minuten in een voeg van 40 mm breed. Het heeft een B1 formulering (reactie bij brand), een zeer goede hechting en na uitharding is het materiaal snijbaar, kleefvrij na 8 tot 12 minuten en gecertificeerd volgens EN 1366-4 en DIN4102 - Deel 2 - Klasse B1.

vanaf
16,04
bekijk product

Bekijk product ▸

FLEX-FOAM B2

Den braven flex-foam b2

Den braven zwaluw Flexfoam NBS is een door een erkend testinstituut (0960) getest en goedgekeurd flexibel 1-component isolerend polyurethaanschuim met een zeer hoge opbrengst. Het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten en opvullen van voegen, naden en aansluitingen. Door de unieke samenstelling is het ook toepasbaar bij lage temperaturen. Het is specifiek getest conform de richtlijnen van NEN-EN 1026: 2000 om het luchtverlies te bepalen bij een druk tot 1050 Pa. Het luchtverlies is 25 keer lager dan de norm voorschrijft. Het is geschikt voor toepassing in details bij 'passiefhuizen' en energieneutrale woningen en gebouwen. Op de juiste wijze aangebracht draagt dit product bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen.

vanaf
14,81
bekijk product

Bekijk product ▸

PU FOAM B3

Den braven pu foam b3

Den Braven Zwaluw PU Foam B3 is een 100% (H) CFK-vrij 1-component, PU vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan dat snel uithardt, isoleert en een uitstekend hecht- en vulvermogen heeft. Geschikt voor het opvullen van monteer- en stelruimten tussen muur en kozijn en rondom prefab elementen, voor het afdichten van doorvoeringen. Tevens geschikt voor het afdichten van diverse aansluitnaden.

vanaf
6,63
bekijk product

Bekijk product ▸

PU GUNFOAM B3

Den braven pu gunfoam b3

Den Braven Zwaluw PU Gunfoam B3 is een 100% (H) CFK-vrij 1-component PU vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan, die snel uithardt, isoleert, een goed hecht- en vulvermogen heeft en perfect te doseren is in combinatie met een Zwaluw® NBS pistool. Voldoet aan brandklasse B3 (DIN 4102) en aan het SBR specificatieblad S.065 van het nationaal pakket woningbouw "Duurzaam bouwen".

vanaf
7,88
bekijk product

Bekijk product ▸

PU-FOAM B2 2K

Den braven pu-foam b2 2k

Den braven zwaluw PU schuim 2K is een 2-componenten montage- en isolatieschuim. Het heeft een uitstekende hechting op beton, metselwerk, hout en vele kunststoffen. Het heeft een uitstekend warmtebestendig en geluiddempend vermogen en is speciaal voor het vullen van holtes waar onvoldoende vocht beschikbaar is. Het kan worden gebruikt voor het verlijmen van raam- en deurkozijnen en polystyreenprofielen.

vanaf
17,23
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSAL PU-CLEANER

Den braven universal pu-cleaner

Den Braven Zwaluw purreiniger universeel is geschikt om vlekken en resten van zowel 1- als 2-componenten polyurethaanschuim te verwijderen. Het is toepasbaar zolang het schuim nog vers is: uitgehard schuim is niet oplosbaar en kan alleen mechanisch worden verwijderd. Deze cleaner is ook geschikt voor het inwendig reinigen van PUR pistolen.

vanaf
8,98
bekijk product

Bekijk product ▸

PU-GUNFOAM PU1

Proby pu-gunfoam pu1

Proby PU Foam gun PU1 is een hoogwaardig professioneel purschuim. Het is een 1-component isolate en montageschuim gemaakt voor het afdichten tussen bouwdelen.

vanaf
6,76
bekijk product

Bekijk product ▸

PURSCHUIM PU2

Proby purschuim pu2

Proby Pu Foam hand PU2 is een 1-component isolatie- en montageschuim, ontwikkeld voor het maken van afdichtingen tussen bouwdelen. Het hardt uit onder invloed van vocht uit de lucht en vocht uit het bouwmateriaal. Het kan worden gebruikt in voegen tussen scheidingswanden, plafonds en vloeren en aansluitvoegen rondom raam- en deurkozijnen. Het hecht over het algemeen uitstekend op beton, baksteen, steen, pleisterwerk, hout, metaal en vele kunststoffen zoals polystyreenschuim, PU-hardschuim en uPVC.

vanaf
6,76
bekijk product

Bekijk product ▸

PROMAX PURSCHUIM EXTRA

Bison promax purschuim extra

Bison promax purschuim extra is het meest complete en universele isolatieschuim (hoogrendement polyurethaanschuim) met maximale snelheid, elasticiteit en opbrengst. Het heeft een snelle doorharding en is binnen 10 minuten kleefvrij, het is blijvend elastisch en dus ook geschikt voor werkende materialen, het geeft extra opbrengst: directe expansie zonder verder uitzetting (minder snijverlies) (450 ml geeft 30 - 35 liter schuim). Het is te gebruiken in o.a. garages, kelders, zolders en schuren voor aansluitvoegen bij scheidingswanden met plafonds, wanden onderling, stelruimtes tussen raam- of deurkozijnen en muur, aansluitnaden van nokken, dakbeschot, schoorstenen en dakkapellen, doorvoeringen van pijpen, buizen, kabels en elektrische leidingen. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van isolatieplaten, het monteren van elektriciteitsdozen en kozijnen, deuren en vensters en voor het maken van maquettes en modellandschappen. Het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen en diverse kunststoffen (polyester, polystyreenschuim (tempex), PVC en PU-schuim).

vanaf
9,53
bekijk product

Bekijk product ▸

PURSCHUIM B2

Bison purschuim b2

Bison purschuim brandvertragend P2 is een universeel, brandvertragend polyurethaanschuim met speciale spuitslang voor efficiente applicatie. Het is geschikt voor het snel, brandvertragend (B2) en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. Het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. Het heeft geen hechting op polyethyleenfolie, siliconen of P.T.F.E. en het heeft brandklasse B2. Verbruik: Ca. 750 ml voor 30-35 liter schuim.

vanaf
10,43
bekijk product

Bekijk product ▸

PURSCHUIM

Bison purschuim

Bison purschuim is een universeel polyurethaanschuim met een groot uitzettingsvermogen, binnen en buiten toepasbaar. Het is geschikt voor het snel en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. Het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. Het heeft geen hechting op polyethyleenfolie, siliconen of P.T.F.E.

vanaf
7,28
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERSCHUIM

Bison superschuim

Bison super schuim is een polyurethaanschuim met een groot uitzettingsvermogen voor het snel en gemakkelijk afdichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen, aansluitingen, scheuren en gaten tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht, binnen en buiten, zoals aansluitvoegen bij scheidingswanden met plafonds en wanden onderling, stelruimtes tussen raam- of deurkozijnen en muur, aansluitnaden van nokken, dakbeschot, schoorstenen en dakkapellen, doorvoeringen van pijpen, buizen, kabels en elektrische leidingen. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van isolatieplaten, het monteren van elektriciteitsdozen en kozijnen, deuren en vensters, het opvullen van holle ruimtes en het maken van maquettes en modellandschappen. Het is verwerkbaar in alle standen (ook rechtopstaand) en uitspuitbaar in alle richtingen. Het is ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

vanaf
9,53
bekijk product

Bekijk product ▸

TURBO SCHUIM

Bison turbo schuim

Bison turbo schuim is een zeer snel uitharend polyurethaanschuim met een groot uitzettingsvermogen voor het zeer snel en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. Het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. Het heeft geen hechting op polyethyleenfolie, siliconen of P.T.F.E. Het is snel kleefvrij en snijdbaar.

vanaf
9,53
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

De ijssel pu schuim

De Ijssel PU schuim is een 2-componenten polyurethaan schuim op basis van polyether polyolen en aromatische isocyanaten. Het is geschikt voor het vullen van luchtkasten, drijflichamen en surfplanken, modelbouw en decorbouw. Het heeft goede warmte- en geluidsisolatie, heeft een gesloten celstructuur en is eenvoudig te bewerken met zaag, vijl of schuurpapier. Rendement: 1 KG PU Schuim (gemengd) voor 30 KG schuim.

vanaf
23,48
bekijk product

Bekijk product ▸

WAX OIL

Timberex wax oil

Timberex wax oil is een snel drogende olie zonder oplosmiddelen met carnaubawas. Het is volledig veilig voor mens, dier en plant. Het voedt en beschermt de houten ondergrond, laat geen kringen achter en verwerkt snel en gemakkelijk. Verbruik: 15-20 m² per liter.

vanaf
40,24
bekijk product

Bekijk product ▸

TrendTime 6

De ijssel trendtime 6

Parador Trendtime 6 4V is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Het laminaat ziet er niet alleen uit als hout, maar het voelt ook nog eens zo. Het oppervlak heeft een houtreliëf dat zeer natuurgetrouw aanvoelt. Deze serie heeft een uniek formaat. De planken zijn ruim twee meter lang en bijna 25 cm breed. De plank heeft aan alle plankzijden een groef en de vloer staat naast het formaat ook bekend om de aantrekkelijke decors. Dikte: 9 mm.

vanaf
177,90
bekijk product

Bekijk product ▸

DBS 9802-PUR & NBS

Den braven dbs 9802-pur & nbs

Den Braven Zwaluw DBS 9802-PUR & NBS is een vlamvertragend isolatie- en montageschuim voor het maken van vlamvertragende afdichtingen tussen steenachtige bouwdelen tot en met een voegdiepte van 40 mm. Kan worden gebruikt in voegen tussen scheidingswanden, plafond en vloeren en voor het afdichten van voegen rondom raam- en deurkozijnen. Het schuim hecht over het algemeen uitstekend op beton, baksteen, steen, pleisterwerk, hout, metaal en vele kunststoffen zoals polystyreenschuim, PU-hardschuim en uPVC.

vanaf
7,79
bekijk product

Bekijk product ▸

ELAST-O-FOAM

Den braven elast-o-foam

Den braven Zwaluw Elast-O-Foam is een professioneel flexibel 1-component pistoolschuim op polyurethaan basis. Door het flexibele karakter kan een duurzame en sterk isolerende (lucht)afdichting gecreëerd worden. Het is getest volgens de EN1026 op luchtverlies bij 1050Pa. Het heeft een uitstekende hechting, een duurzaam dichtende functie en hoge isolerende waarden. Het beschikt over een A+ label voor VOC-gehalte. Het is speciaal ontwikkeld voor het luchtdicht maken van en het thermisch isoleren van voegen rondom kozijnen en bouwkundige constructies onderling. Het is ook geschikt voor aansluitingen van scheidingswanden, plafond en vloer, bij doorvoeringen van leidingen en buizen in o.a. passiefhuis- en energieneutraalhuisdetails.

vanaf
11,71
bekijk product

Bekijk product ▸

FIREPROTECT PU FOAM

Den braven fireprotect pu foam

Den braven zwaluw fireprotect fp pu foam gun is een professioneel gemodificeerd 1-component, brandwerend polyurethaan schuim. Het kan met de hand of pistool aangebracht worden en biedt brandweerstand tot 120 minuten. Gecombineerd met andere FP producten loopt dit op tot 4 uur. De bussen zijn uitgerust met een adapter om het schuim accuraat met de hand aan te brengen, het bevat goede brandwerende en zeer goede hechtingseigenschappen en is na uitharding snijdbaar. Geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden of op plaatsen waar eisen worden gesteld aan brandwerendheid van bepaalde ruimten of constructies. Brandwerendheid getest conform EN 1366-4 tot 60 minuten in een voeg van 20 mm breed.

vanaf
16,04
bekijk product

Bekijk product ▸

FP PU FOAM

Den braven fp pu foam

Den Braven Zwaluw Fireprotect® FP PU Foam Handfoam is een gemodificeerde 1-component brandwerende polyurethaan vul- en montageschuim. Het biedt brandweerstand tot 120 minuten en gecombineerd met andere FP-producten loopt dit op tot zelfs 4 uur! Het is geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden. De brandwerendheid is getest conform EN 1366-4 tot 60 minuten in een voeg van 20 mm breed en gecombineerd met FP Silicone Sealant tot 180 minuten in een voeg van 40 mm breed. Het heeft een B1 formulering (reactie bij brand), een zeer goede hechting en na uitharding is het materiaal snijbaar, kleefvrij na 8 tot 12 minuten en gecertificeerd volgens EN 1366-4 en DIN4102 - Deel 2 - Klasse B1.

vanaf
16,04
bekijk product

Bekijk product ▸

FLEX-FOAM B2

Den braven flex-foam b2

Den braven zwaluw Flexfoam NBS is een door een erkend testinstituut (0960) getest en goedgekeurd flexibel 1-component isolerend polyurethaanschuim met een zeer hoge opbrengst. Het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten en opvullen van voegen, naden en aansluitingen. Door de unieke samenstelling is het ook toepasbaar bij lage temperaturen. Het is specifiek getest conform de richtlijnen van NEN-EN 1026: 2000 om het luchtverlies te bepalen bij een druk tot 1050 Pa. Het luchtverlies is 25 keer lager dan de norm voorschrijft. Het is geschikt voor toepassing in details bij 'passiefhuizen' en energieneutrale woningen en gebouwen. Op de juiste wijze aangebracht draagt dit product bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen.

vanaf
14,81
bekijk product

Bekijk product ▸

PU FOAM B3

Den braven pu foam b3

Den Braven Zwaluw PU Foam B3 is een 100% (H) CFK-vrij 1-component, PU vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan dat snel uithardt, isoleert en een uitstekend hecht- en vulvermogen heeft. Geschikt voor het opvullen van monteer- en stelruimten tussen muur en kozijn en rondom prefab elementen, voor het afdichten van doorvoeringen. Tevens geschikt voor het afdichten van diverse aansluitnaden.

vanaf
6,63
bekijk product

Bekijk product ▸

PU GUNFOAM B3

Den braven pu gunfoam b3

Den Braven Zwaluw PU Gunfoam B3 is een 100% (H) CFK-vrij 1-component PU vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan, die snel uithardt, isoleert, een goed hecht- en vulvermogen heeft en perfect te doseren is in combinatie met een Zwaluw® NBS pistool. Voldoet aan brandklasse B3 (DIN 4102) en aan het SBR specificatieblad S.065 van het nationaal pakket woningbouw "Duurzaam bouwen".

vanaf
7,88
bekijk product

Bekijk product ▸

PU-FOAM B2 2K

Den braven pu-foam b2 2k

Den braven zwaluw PU schuim 2K is een 2-componenten montage- en isolatieschuim. Het heeft een uitstekende hechting op beton, metselwerk, hout en vele kunststoffen. Het heeft een uitstekend warmtebestendig en geluiddempend vermogen en is speciaal voor het vullen van holtes waar onvoldoende vocht beschikbaar is. Het kan worden gebruikt voor het verlijmen van raam- en deurkozijnen en polystyreenprofielen.

vanaf
17,23
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSAL PU-CLEANER

Den braven universal pu-cleaner

Den Braven Zwaluw purreiniger universeel is geschikt om vlekken en resten van zowel 1- als 2-componenten polyurethaanschuim te verwijderen. Het is toepasbaar zolang het schuim nog vers is: uitgehard schuim is niet oplosbaar en kan alleen mechanisch worden verwijderd. Deze cleaner is ook geschikt voor het inwendig reinigen van PUR pistolen.

vanaf
8,98
bekijk product

Bekijk product ▸

PU-GUNFOAM PU1

Proby pu-gunfoam pu1

Proby PU Foam gun PU1 is een hoogwaardig professioneel purschuim. Het is een 1-component isolate en montageschuim gemaakt voor het afdichten tussen bouwdelen.

vanaf
6,76
bekijk product

Bekijk product ▸

PURSCHUIM PU2

Proby purschuim pu2

Proby Pu Foam hand PU2 is een 1-component isolatie- en montageschuim, ontwikkeld voor het maken van afdichtingen tussen bouwdelen. Het hardt uit onder invloed van vocht uit de lucht en vocht uit het bouwmateriaal. Het kan worden gebruikt in voegen tussen scheidingswanden, plafonds en vloeren en aansluitvoegen rondom raam- en deurkozijnen. Het hecht over het algemeen uitstekend op beton, baksteen, steen, pleisterwerk, hout, metaal en vele kunststoffen zoals polystyreenschuim, PU-hardschuim en uPVC.

vanaf
6,76
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER