menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Rambo

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
BANKIRAI OLIE

Rambo bankirai olie

Rambo Bankirai Olie impregneert en voedt bankirai en tropisch hardhout in de tuin, zoals vlonders en schuttingen. De olie beschermt kleur en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 18 m per liter.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF BINNEN DEKKEND

Rambo grondverf binnen dekkend

Rambo Grondverf dekkend is de perfecte eerste laag voor al het schilderwerk. Het is vochtregulerend en bevordert de hechting van lak voor vloeren, parket, trappen en meubels. Het is geschikt voor nieuw hout en oude intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
14,80
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF HOUT BUITEN

Rambo grondverf hout buiten

Rambo Grondverf Hout Buiten is een vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is ideaal voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het heeft een goede hechting, hoge dekkracht, goede vulling en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF BINNEN TRANSPARANT

Rambo grondverf binnen transparant

Rambo grondverf transparant is de perfecte eerste laag voor al het schilderwerk. Het is vochtregulerend en bevordert de hechting van lak en vernis op vloeren, parket, trappen en meubels. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout (alle houtsoorten) en oude intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
6,80
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPREGNANT

Rambo impregnant

Rambo Impregnant is de perfecte weer- en UV-bestendige, oplosmiddelhoudende eerste laag op hout voor transparant schilderwerk, binnen en buiten. Het dringt in het houtoppervlak en bevordert de hechting van aan te brengen transparante beitslagen, vooral op verweerd en vergrijsd hout. Het is geschikt voor toepassing op schuttingen, tuinbanken, plantenbakken en tuinhout. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
12,40
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBEL OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo meubel olie transparant mat

Rambo meubel olie transparant mat voedt en verzorgt houten meubels, deuren en onbehandeld en ongelakt hout binnenshuis, trekt diep in het hout en beschermt tegen vuil en vlekken. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Rendement: 14 m per liter.

vanaf
15,60
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTVETTER

Rambo ontvetter

Rambo ontvetter is een universele reiniger voor het ontvetten, antistatisch maken en voorbereiden van schilderwerk. Het kan op veel verschillende ondergronden gebruikt worden. Verdunning: 1 deel op 5 tot maximaal 25 delen water.

vanaf
8,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSER JACHTLAK TRANSPARANT

Rambo pantser jachtlak transparant

Rambo Pantser Jachtlak transparant op basis van houtoliefenol-alkydhars geeft jachten (boven de waterlijn), meubels, deuren en ander hout een prachtig langdurige bolle hoogglans. De lak is geschikt voor binnen en buiten en is extreem weer- en water bestendig. Het vloeit mooi uit en beschermt jaren met blijvende hoogglans. Verbruik: ca. 17 m per liter.

vanaf
11,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSER VERNIS TRANSPARANT

Rambo pantser vernis transparant

Rambo pantser vernis kleurloos is de optimale bescherming voor (gelakte) meubelen, deuren, kozijnen, lambriseringen en hout binnenshuis. De lak is extra kras- en slijtvast, vloeit mooi uit en beschermt jaren met een blijvende hoogglans. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
10,80
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN BEITS HOOGGLANS DEKKEND

Rambo deur & kozijn beits hoogglans dekkend

Rambo Pantserbeits Deur & Kozijn Hoogglans Dekkend is een pantserbeits op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en aflakken van hout zoals kozijnen, ramen, deuren, betimmeringen en daklijsten. Deze beits heeft een hoog gehalte vaste stoffen, goede verwerking en goede vloeiing, is extra dekkend, UV-bestendig en extra vochtregulerend door de VR-Flex technologie. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
24,40
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN BEITS HOOGGLANS TRANSPARANT

Rambo deur & kozijn beits hoogglans transparant

Rambo pantserbeits deur & kozijn hoogglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. De beits is extra vochtregulerend door de vr-flex technologie, uv-bestendig, waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. buitenduurzaamheid: 5 jaar. verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
24,40
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

Rambo deur & kozijn beits zijdeglans dekkend

Rambo pantserbeits deur & kozijn zijdeglans dekkend is een vochtregulerende, dekkende zijdeglans beits op basis van alkydhars bindmiddel. Het is geschikt voor het gronden, overgronden en afschilderen van vrijstaand houtwerk in de tuin zoals schuren, schuttingen, tuinmeubels, hekken, pergola's, hokken en speeltoestellen. De beits is goed dekkend, extra vochtregulerend door de VR-flex technologie, UV-bestendig, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf
24,40
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo deur & kozijn beits zijdeglans transparant

Rambo pantserbeits deur & kozijn zijdeglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. De beits is extra vochtregulerend door de VR-flex technologie, UV-bestendig, waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
24,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS MEUBEL & INTERIEUR

Rambo pantserbeits meubel & interieur

Rambo Pantserbeits Meubel en Interieur is een semi-transparante beits voor binnen, op basis van een gemodificeerd urethan-acrylhars. Het is gemakkelijk aan te brengen en afhankelijk van het gewenste effect in 1 laag klaar. Het is geschikt voor al het hout binnenshuis, zoals meubels, deuren, kozijnen en lambriseringen. De houtnerf blijft zichtbaar, het is vocht- en vuilwerend, stoot- en krasvast en geurarm. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
19,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS SCHUTTING MAT

Rambo pantserbeits schutting mat

Rambo Pantserbeits schutting mat is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. De beits is waterafstotend, makkelijk verwerkbaar, weerbestendig en sneldrogend (ca. 1 uur!). Ook wordt met dit product de nerftekening van het hout versterkt. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
23,60
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

Rambo schuur & tuinhuis beits zijdeglans dekkend

Rambo Pantserbeits schuur en tuinhuis zijdeglans dekkend is een buitenbeits met UV bescherming. Deze vochtwerende beits is geschikt voor kwalitatief hout in de tuin zoals schuren, schuttingen, hekken, pergola's en speeltoestellen. Het is groene aanslag- en houtwerkingbestendig door de slow release technologie, sneldrogend en makkelijk verwerkbaar. Daarnaast is deze beits elastisch en heeft het vermogen om mee te bewegen met de houtwerking. Hierdoor ontstaan geen scheurtjes in de beits. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
20,40
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo schuur & tuinhuis beits zijdeglans transparant

Rambo pantserbeits schuur & tuinhuis zijdeglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. Het is extra vochtregulerend door de VR-flex technologie, UV-, groene aanslag- en houtwerkingbestendig en waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
20,40
bekijk product

Bekijk product ▸

Pantserbeits Tuin- & Steigerhout Dekkend

Rambo pantserbeits tuin- & steigerhout dekkend

RAMBO PANTSERBEITS TUIN&STEIGERHOUT ZG DEKKEND is waterafstotend, dekt goed en is makkelijk aan te brengen. Het 1-potsysteem maakt elke beitsklus eenvoudig en door de snelle droogtijd (2 uur) kan de klus in 1 dag afgemaakt worden. Buitenduurzaamheid: 2 jaar. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
12,76
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS TUINHOUT ZIJDEGLANS DEKKEND

Rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans dekkend

Rambo Pantserbeits tuinhout zijdeglans dekkend is een beits met UV-F Technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. Het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo tuinhout beits zijdeglans transparant

rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans transparant is een beits met uv-f technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBEL ZIJDEMAT TRANSPARANT

Rambo tuinmeubel zijdemat transparant

Rambo Pantserbeits Tuinmeubel zijdemat transparant is een waterafstotende, UV-blockende beits, met name geschikt voor tuinmeubelen. De beits is groene aanslag bestendig, bladdert niet af, is gemakkelijk te reinigen en ook gemakkelijk verwerkbaar. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
16,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS VLONDER EN TERRAS

Rambo pantserbeits vlonder en terras

Rambo Pantserbeits Vlonder & Terras is een matte, sneldrogende anti-slipbeits speciaal geschikt voor vlonders en terrassen. Deze beits is waterafstotend, vochtregulerend en chloorwaterbestendig. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
17,56
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK DEUR & KOZIJN DEKKEND

Rambo pantserlak deur & kozijn dekkend

Rambo Pantserlak Deur & Kozijn Dekkend is een terpentinegedragen, kras-en slijtvaste en extra goed dekkende lak. De lak biedt jarenlange bescherming van deuren en kozijnen, waardoor deze bestand zijn tegen wind, regen en Uv-straling. Het is geschikt voor alle soorten hout. Buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
27,96
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN LAK HOOGGLANS TRANSPARANT

Rambo deur & kozijn lak hoogglans transparant

Rambo Pantserlak Deur & Kozijn Hoogglans Transparant is een extreem kras- en slijtvaste buitenlak op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. Het is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van houtwerk aan huizen zoals kozijnen, ramen, deuren. De lak is weersbestendig, vochtregulerend, beschermt het hout tegen Uv-straling en is makkelijk aan te brengen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
27,96
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN LAK ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo deur & kozijn lak zijdeglans transparant

Rambo Pantserlak Deur & Kozijn Zijdeglans Transparant is een extreem kras- en slijtvaste buitenlak op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. Het is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van houtwerk aan huizen zoals kozijnen, ramen, deuren. De lak is weersbestendig, vochtregulerend, beschermt het hout tegen Uv-straling en is makkelijk aan te brengen. Het Is overschilderbaar na ca. 16 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
27,96
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK INTERIEUR TRANSPARANT MAT

Rambo pantserlak interieur transparant mat

Rambo Pantserlak Interieur Transparant Mat is dankzij de gepatenteerde DB technologie extra kras- en stootvast. Dit maakt dat deze lak bijzonder geschikt is voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen. Het is geurarm en geschikt voor meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen en hout binnenshuis. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
9,56
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIEUR LAK TRANSPARANT ZIJDEGLANS

Rambo interieur lak transparant zijdeglans

Rambo PANTSERLAK INTERIEUR TRANSPARANT zijdeglans is dankzij de gepatenteerde DB technologie extra kras- en stootvast. Dit maakt dat deze lak bijzonder geschikt is voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen. Het is geurarm en geschikt voor meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen en hout binnenshuis. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
9,56
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK PARKET TRANSPARANT

Rambo pantserlak parket transparant

Rambo pantserlak parket beschermt parket en (hard)houten vloeren. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak extra kras- en slijtvast. Het vloeit mooi uit en beschermt jarenlang. Het is geschikt voor parket, houten trappen en houten vloeren. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
11,60
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK TRAP DEKKEND

Rambo pantserlak trap dekkend

Rambo Pantserlak Trap dekkend is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast, vloeit het mooi uit en beschermt het jaren met een blijvende zijdeglans. Het is geschikt voor de gehele trap (trap- en trapopbouw). VErbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf
28,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK TRAP TRANSPARANT

Rambo pantserlak trap transparant

Rambo pantserlak Trap transparant is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast, vloeit het mooi uit en beschermt het jaren met een blijvende zijdeglans. Het is geschikt voor de gehele trap (trap- en trapopbouw). Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
28,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK VLOER

Rambo pantserlak vloer

Rambo pantserlak vloer beschermt (zacht)houten vloeren, mt behoud van het natuurlijke karakter van hout. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast. Het vloeit mooi uit en beschermt jaren met een mooie uitstraling. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
24,76
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAK OLIE

Rambo teak olie

Rambo Teak olie is een onderhoudsolie op basis van uit hoogwaardige in water gemulgeerde olin. Het is perfect voor het onderhouden van Teakhout buiten en het voorkomen van vergrijzing. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is niet vergelend, voorkomt vergrijzing, is geurarm, gemakkelijk verwerkbaar en minder belastend voor het milieu. Theoretisch verbruik: Ca. 14 m per liter. Let op, veel tuinhout heeft door de structuur in het hout een lager praktisch rendement.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSER OLIE TUINMEUBEL

Rambo pantser olie tuinmeubel

Rambo Pantserolie Tuinmeubel is een transparante olie op basis van hoogwaardige in water gemulgeerde olin. Het wordt gebruikt tegen het vergrijzen van hardhouten tuinmeubelen en voor het onderhouden van hardhouten tuinmeubelen. Niet geschikt voor toepassing op houtsoorten met inhoudsstoffen en harshoudend hout. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is impregnerend, vergeelt niet, heeft een onbehandeld uiterlijk, is gemakkelijk verwerkbaar, geurarm en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo vloer olie transparant mat

RAMBO VLOER OLIE TRansparant MAT voedt en verzorgt houten vloeren binnenshuis. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Rendement: 25 m per liter.

vanaf
19,96
bekijk product

Bekijk product ▸

VOEDENDE VLOERREINIGER

Rambo voedende vloerreiniger

Rambo voedende vloerreiniger reinigt en voedt geoliede houten vloeren binnenshuis. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop. Gebruikt dit product 1 x per 1 2 weken voor middelzwaar belasten vloeren (zoals woonkamers). Verdunnen: 1 deel op 10 delen water.

vanaf
10,00
bekijk product

Bekijk product ▸

WERKBLAD OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo werkblad olie transparant mat

Rambo WERKBLAD OLIE TRANSPARANT MAT verzorgt en beschermt houten werkbladen. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vocht en vuil. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Verbruik: 14 m per liter.

vanaf
15,60
bekijk product

Bekijk product ▸

Rambo is al bijna 50 jaar ht merk voor klussers die hun houtwerk in en om het huis langdurig willen beschermen. Het uitgebreide assortiment duurzame lakken en beitsen zorgt ervoor dat het al jarenlang een geliefd merk is onder zowel schilders als particulieren. Je merkt dat Rambo een Nederlands merk is, aangezien de producten zijn afgestemd op het wisselende Nederlandse klimaat. Het houtwerk buiten heeft in Nederland extra (langdurige) bescherming nodig tegen vocht en uv-straling. Daarbij heeft ook elke houtsoort weer een andere aanpak nodig; tuinmeubels hebben weer een andere bescherming nodig dan schuttingen of kozijnen. Voor elke houtsoort en situatie heeft Rambo het juiste product!

Rambo beits

Rambo beits wordt veel gebruikt voor houtwerk, zowel binnen als buiten. De meeste soorten Rambo beits zijn verkrijgbaar in zowel dekkend als transparant. Bij transparante beits wordt door de minimale hoeveelheid pigmenten de houtkleur behouden en de houtnerf geaccentueerd. Dekkende beitsen bevatten heel veel pigmenten en zorgen ervoor dat het houtwerk een heel andere uitstraling krijgt die perfect is aan te passen op de inrichting van je tuin of interieur. Doordat dekkende beitsen meer pigmenten bevatten zijn ze duurzamer dan transparante beitsen.

Rambo pantserbeits

Rambo Pantserbeits is een productlijn met verschillende soorten beitsen, waardoor je altijd de juiste oplossing hebt. Kozijnen hebben namelijk een andere bescherming en dus een andere Rambo pantserbeits nodig dan bijvoorbeeld schuttingen of tuinmeubels.

Voor de buitenkant van je woning kun je Rambo Pantserbeits Deur & Kozijn gebruiken. Deze beits beschermt het houtwerk dankzij de impregnerende werking langdurig tegen weersinvloeden en is extra vochtregulerend. Deze beits is geschikt voor de behandeling van bijvoorbeeld deuren, kozijnen en daklijsten. Rambo Pantserbeits Deur & kozijn heeft een buitenduurzaamheid tot 7 jaar.

Voor tuinmeubelen kies je Rambo Pantserbeits Tuinmeubel. Deze beits beschermt je tuinmeubels goed tegen bijvoorbeeld achterblijvend water. Ook is deze beits is extra vochtdoorlatend, waardoor de beits minder snel afbladdert. Hierdoor blijven tuinmeubels langer beschermd. Rambo Pantserbeits Tuinmeubel heeft een buitenduurzaamheid tot 3 jaar.

Voor houten tuinhuizen en schuurtjes heeft Rambo een speciaal product ontwikkeld, namelijk Rambo Pantserbeits Schuur & Tuinhuis. Dankzij de Slow Release technologie beschermt dit product het houtwerk langdurig tegen o.a. groene aanslag. Ook is deze beits extra elastisch, waardoor deze goed kan meebewegen met werkend hout en er geen scheurtjes in de beits ontstaan. Rambo Pantserbeits Schuur & Tuinhuis heeft een buitenduurzaamheid tot 5 jaar.

Voor je schutting kun je Rambo Pantserbeits Schutting gebruiken. Deze beits heeft een matte, natuurlijke uitstraling waardoor de oorspronkelijke uitstraling van de schutting behouden wordt. Het is vochtregulerend en waterafstotend, dus jouw schutting is met dit product optimaal beschermd. Rambo Pantserbeits Schutting heeft een buitenduurzaamheid tot 2 jaar.

Speciaal voor vurenhout zoals steigerhout, heeft Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout in het assortiment. Deze beits is waterafstotend, dekt goed en is heel eenvoudig aan te brengen. Deze beits is verkrijgbaar in 8 prachtige vintage kleuren waardoor je jouw steigerhout een unieke uitstraling kunt geven. Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout heeft een buitenduurzaamheid tot 2 jaar. Beloopbare delen mogen natuurlijk niet te glad worden. Daarom heeft Rambo speciaal voor jouw vlonder of terras de Rambo Pantserbeits Vlonder & Terras ontwikkeld. Deze beits zorgt ervoor dat jouw vlonder of terras waterafstotend is en door de kleine antislip korrel is er geen kans meer op uitglijden, zonder dat de natuurlijke, matte uitstraling verloren gaat. Ook is deze beits goed chloorwaterbestendig en omdat het al na 1 uur droog is, is er minder kans op vuilaanhechting tijdens en na het schilderen. Rambo Pantserbeits Vlonder & terras heeft een buitenduurzaamheid tot 2 jaar.

Wil je ander tuinhout zoals een speeltoestel, plantenbak of pergola behandelen? Dan is Rambo Pantserbeits Tuinhout het geschikte product. Deze beits is goed dekkend, heel eenvoudig aan te brengen en goed bestand tegen weersinvloeden. Rambo Pantserbeits Tuinhout heeft een buitenduurzaamheid van 3 jaar.

Rambo Pantserlak

Zowel voor je houtwerk buiten als binnen heeft Rambo Pansterlak in het assortiment. Rambo Pantserlak Interieur is een transparante lak die dankzij de gepatenteerde DB technologie extra kras- en slijtvast is. Perfect dus voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen! Rambo Pantserlak Interieur is geschikt voor bijvoorbeeld deuren, kozijnen, meubels en lambriseringen. Ook kun je het gebruiken om je vloer op kleur te brengen. Het is verkrijgbaar in 15 kleuren en grondverf is niet nodig. Wel wordt geadviseerd eerst een laag kleurloze lak aan te brengen om de eventuele zuiging op te heffen, zodat je een egaal resultaat krijgt.

Voor het houtwerk aan de buitenzijde van het huis is Rambo Pantserlak Deur & Kozijn een geschikt product. Deze professionele lak is extra dekkend en extreem kras-en slijtvast. De lak vloeit mooi uit, geeft een strak en egaal eindresultaat en de gepatenteerde Dual Binder technologie zorgt voor een jarenlange glans. Ook is deze lak goed bestand tegen de Hollandse weersinvloeden zoals uv-straling, regen en wind. Rambo Pantserlak Deur & Kozijn is geschikt voor bijvoorbeeld deuren, kozijnen en daklijsten. De buitenduurzaamheid is tot 8 jaar.

Rambo Jachtlak

Ook voor boten heeft Rambo een ideale lak in het assortiment. Rambo Jacht Lak Transparant is een hoogglanslak die een supersterke bescherming biedt voor de houten opbouw en het interieur van boten. Deze lak is heel eenvoudig te verwerken, goed bestand tegen zoet en zout water en weersinvloeden, extra duurzaam door de UV-F technologie en flexibel. Je kunt het gebruiken voor het aflakken van houten, metalen en stalen (pleziervaart)jachten boven de waterlijn, maar het is daarnaast ook geschikt als ijzersterke aflak voor kozijnen, deuren en betimmeringen. Een multifunctionele lak dus!

BANKIRAI OLIE

Rambo bankirai olie

Rambo Bankirai Olie impregneert en voedt bankirai en tropisch hardhout in de tuin, zoals vlonders en schuttingen. De olie beschermt kleur en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 18 m per liter.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF BINNEN DEKKEND

Rambo grondverf binnen dekkend

Rambo Grondverf dekkend is de perfecte eerste laag voor al het schilderwerk. Het is vochtregulerend en bevordert de hechting van lak voor vloeren, parket, trappen en meubels. Het is geschikt voor nieuw hout en oude intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
14,80
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF HOUT BUITEN

Rambo grondverf hout buiten

Rambo Grondverf Hout Buiten is een vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is ideaal voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. Het heeft een goede hechting, hoge dekkracht, goede vulling en is goed schuurbaar. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF BINNEN TRANSPARANT

Rambo grondverf binnen transparant

Rambo grondverf transparant is de perfecte eerste laag voor al het schilderwerk. Het is vochtregulerend en bevordert de hechting van lak en vernis op vloeren, parket, trappen en meubels. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout (alle houtsoorten) en oude intacte verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
6,80
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPREGNANT

Rambo impregnant

Rambo Impregnant is de perfecte weer- en UV-bestendige, oplosmiddelhoudende eerste laag op hout voor transparant schilderwerk, binnen en buiten. Het dringt in het houtoppervlak en bevordert de hechting van aan te brengen transparante beitslagen, vooral op verweerd en vergrijsd hout. Het is geschikt voor toepassing op schuttingen, tuinbanken, plantenbakken en tuinhout. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
12,40
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBEL OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo meubel olie transparant mat

Rambo meubel olie transparant mat voedt en verzorgt houten meubels, deuren en onbehandeld en ongelakt hout binnenshuis, trekt diep in het hout en beschermt tegen vuil en vlekken. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Rendement: 14 m per liter.

vanaf
15,60
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTVETTER

Rambo ontvetter

Rambo ontvetter is een universele reiniger voor het ontvetten, antistatisch maken en voorbereiden van schilderwerk. Het kan op veel verschillende ondergronden gebruikt worden. Verdunning: 1 deel op 5 tot maximaal 25 delen water.

vanaf
8,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSER JACHTLAK TRANSPARANT

Rambo pantser jachtlak transparant

Rambo Pantser Jachtlak transparant op basis van houtoliefenol-alkydhars geeft jachten (boven de waterlijn), meubels, deuren en ander hout een prachtig langdurige bolle hoogglans. De lak is geschikt voor binnen en buiten en is extreem weer- en water bestendig. Het vloeit mooi uit en beschermt jaren met blijvende hoogglans. Verbruik: ca. 17 m per liter.

vanaf
11,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSER VERNIS TRANSPARANT

Rambo pantser vernis transparant

Rambo pantser vernis kleurloos is de optimale bescherming voor (gelakte) meubelen, deuren, kozijnen, lambriseringen en hout binnenshuis. De lak is extra kras- en slijtvast, vloeit mooi uit en beschermt jaren met een blijvende hoogglans. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
10,80
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN BEITS HOOGGLANS DEKKEND

Rambo deur & kozijn beits hoogglans dekkend

Rambo Pantserbeits Deur & Kozijn Hoogglans Dekkend is een pantserbeits op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en aflakken van hout zoals kozijnen, ramen, deuren, betimmeringen en daklijsten. Deze beits heeft een hoog gehalte vaste stoffen, goede verwerking en goede vloeiing, is extra dekkend, UV-bestendig en extra vochtregulerend door de VR-Flex technologie. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
24,40
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN BEITS HOOGGLANS TRANSPARANT

Rambo deur & kozijn beits hoogglans transparant

Rambo pantserbeits deur & kozijn hoogglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. De beits is extra vochtregulerend door de vr-flex technologie, uv-bestendig, waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. buitenduurzaamheid: 5 jaar. verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
24,40
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

Rambo deur & kozijn beits zijdeglans dekkend

Rambo pantserbeits deur & kozijn zijdeglans dekkend is een vochtregulerende, dekkende zijdeglans beits op basis van alkydhars bindmiddel. Het is geschikt voor het gronden, overgronden en afschilderen van vrijstaand houtwerk in de tuin zoals schuren, schuttingen, tuinmeubels, hekken, pergola's, hokken en speeltoestellen. De beits is goed dekkend, extra vochtregulerend door de VR-flex technologie, UV-bestendig, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf
24,40
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo deur & kozijn beits zijdeglans transparant

Rambo pantserbeits deur & kozijn zijdeglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. De beits is extra vochtregulerend door de VR-flex technologie, UV-bestendig, waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
24,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS MEUBEL & INTERIEUR

Rambo pantserbeits meubel & interieur

Rambo Pantserbeits Meubel en Interieur is een semi-transparante beits voor binnen, op basis van een gemodificeerd urethan-acrylhars. Het is gemakkelijk aan te brengen en afhankelijk van het gewenste effect in 1 laag klaar. Het is geschikt voor al het hout binnenshuis, zoals meubels, deuren, kozijnen en lambriseringen. De houtnerf blijft zichtbaar, het is vocht- en vuilwerend, stoot- en krasvast en geurarm. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
19,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS SCHUTTING MAT

Rambo pantserbeits schutting mat

Rambo Pantserbeits schutting mat is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. De beits is waterafstotend, makkelijk verwerkbaar, weerbestendig en sneldrogend (ca. 1 uur!). Ook wordt met dit product de nerftekening van het hout versterkt. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
23,60
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

Rambo schuur & tuinhuis beits zijdeglans dekkend

Rambo Pantserbeits schuur en tuinhuis zijdeglans dekkend is een buitenbeits met UV bescherming. Deze vochtwerende beits is geschikt voor kwalitatief hout in de tuin zoals schuren, schuttingen, hekken, pergola's en speeltoestellen. Het is groene aanslag- en houtwerkingbestendig door de slow release technologie, sneldrogend en makkelijk verwerkbaar. Daarnaast is deze beits elastisch en heeft het vermogen om mee te bewegen met de houtwerking. Hierdoor ontstaan geen scheurtjes in de beits. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
20,40
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo schuur & tuinhuis beits zijdeglans transparant

Rambo pantserbeits schuur & tuinhuis zijdeglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. Het is extra vochtregulerend door de VR-flex technologie, UV-, groene aanslag- en houtwerkingbestendig en waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
20,40
bekijk product

Bekijk product ▸

Pantserbeits Tuin- & Steigerhout Dekkend

Rambo pantserbeits tuin- & steigerhout dekkend

RAMBO PANTSERBEITS TUIN&STEIGERHOUT ZG DEKKEND is waterafstotend, dekt goed en is makkelijk aan te brengen. Het 1-potsysteem maakt elke beitsklus eenvoudig en door de snelle droogtijd (2 uur) kan de klus in 1 dag afgemaakt worden. Buitenduurzaamheid: 2 jaar. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
12,76
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS TUINHOUT ZIJDEGLANS DEKKEND

Rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans dekkend

Rambo Pantserbeits tuinhout zijdeglans dekkend is een beits met UV-F Technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. Het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo tuinhout beits zijdeglans transparant

rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans transparant is een beits met uv-f technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBEL ZIJDEMAT TRANSPARANT

Rambo tuinmeubel zijdemat transparant

Rambo Pantserbeits Tuinmeubel zijdemat transparant is een waterafstotende, UV-blockende beits, met name geschikt voor tuinmeubelen. De beits is groene aanslag bestendig, bladdert niet af, is gemakkelijk te reinigen en ook gemakkelijk verwerkbaar. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
16,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS VLONDER EN TERRAS

Rambo pantserbeits vlonder en terras

Rambo Pantserbeits Vlonder & Terras is een matte, sneldrogende anti-slipbeits speciaal geschikt voor vlonders en terrassen. Deze beits is waterafstotend, vochtregulerend en chloorwaterbestendig. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
17,56
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK DEUR & KOZIJN DEKKEND

Rambo pantserlak deur & kozijn dekkend

Rambo Pantserlak Deur & Kozijn Dekkend is een terpentinegedragen, kras-en slijtvaste en extra goed dekkende lak. De lak biedt jarenlange bescherming van deuren en kozijnen, waardoor deze bestand zijn tegen wind, regen en Uv-straling. Het is geschikt voor alle soorten hout. Buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
27,96
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN LAK HOOGGLANS TRANSPARANT

Rambo deur & kozijn lak hoogglans transparant

Rambo Pantserlak Deur & Kozijn Hoogglans Transparant is een extreem kras- en slijtvaste buitenlak op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. Het is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van houtwerk aan huizen zoals kozijnen, ramen, deuren. De lak is weersbestendig, vochtregulerend, beschermt het hout tegen Uv-straling en is makkelijk aan te brengen. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
27,96
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN LAK ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo deur & kozijn lak zijdeglans transparant

Rambo Pantserlak Deur & Kozijn Zijdeglans Transparant is een extreem kras- en slijtvaste buitenlak op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. Het is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van houtwerk aan huizen zoals kozijnen, ramen, deuren. De lak is weersbestendig, vochtregulerend, beschermt het hout tegen Uv-straling en is makkelijk aan te brengen. Het Is overschilderbaar na ca. 16 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
27,96
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK INTERIEUR TRANSPARANT MAT

Rambo pantserlak interieur transparant mat

Rambo Pantserlak Interieur Transparant Mat is dankzij de gepatenteerde DB technologie extra kras- en stootvast. Dit maakt dat deze lak bijzonder geschikt is voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen. Het is geurarm en geschikt voor meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen en hout binnenshuis. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
9,56
bekijk product

Bekijk product ▸

INTERIEUR LAK TRANSPARANT ZIJDEGLANS

Rambo interieur lak transparant zijdeglans

Rambo PANTSERLAK INTERIEUR TRANSPARANT zijdeglans is dankzij de gepatenteerde DB technologie extra kras- en stootvast. Dit maakt dat deze lak bijzonder geschikt is voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen. Het is geurarm en geschikt voor meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen en hout binnenshuis. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
9,56
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK PARKET TRANSPARANT

Rambo pantserlak parket transparant

Rambo pantserlak parket beschermt parket en (hard)houten vloeren. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak extra kras- en slijtvast. Het vloeit mooi uit en beschermt jarenlang. Het is geschikt voor parket, houten trappen en houten vloeren. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
11,60
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK TRAP DEKKEND

Rambo pantserlak trap dekkend

Rambo Pantserlak Trap dekkend is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast, vloeit het mooi uit en beschermt het jaren met een blijvende zijdeglans. Het is geschikt voor de gehele trap (trap- en trapopbouw). VErbruik: Ca. 12 m per liter.

vanaf
28,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK TRAP TRANSPARANT

Rambo pantserlak trap transparant

Rambo pantserlak Trap transparant is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast, vloeit het mooi uit en beschermt het jaren met een blijvende zijdeglans. Het is geschikt voor de gehele trap (trap- en trapopbouw). Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
28,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK VLOER

Rambo pantserlak vloer

Rambo pantserlak vloer beschermt (zacht)houten vloeren, mt behoud van het natuurlijke karakter van hout. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast. Het vloeit mooi uit en beschermt jaren met een mooie uitstraling. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
24,76
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAK OLIE

Rambo teak olie

Rambo Teak olie is een onderhoudsolie op basis van uit hoogwaardige in water gemulgeerde olin. Het is perfect voor het onderhouden van Teakhout buiten en het voorkomen van vergrijzing. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is niet vergelend, voorkomt vergrijzing, is geurarm, gemakkelijk verwerkbaar en minder belastend voor het milieu. Theoretisch verbruik: Ca. 14 m per liter. Let op, veel tuinhout heeft door de structuur in het hout een lager praktisch rendement.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSER OLIE TUINMEUBEL

Rambo pantser olie tuinmeubel

Rambo Pantserolie Tuinmeubel is een transparante olie op basis van hoogwaardige in water gemulgeerde olin. Het wordt gebruikt tegen het vergrijzen van hardhouten tuinmeubelen en voor het onderhouden van hardhouten tuinmeubelen. Niet geschikt voor toepassing op houtsoorten met inhoudsstoffen en harshoudend hout. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is impregnerend, vergeelt niet, heeft een onbehandeld uiterlijk, is gemakkelijk verwerkbaar, geurarm en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo vloer olie transparant mat

RAMBO VLOER OLIE TRansparant MAT voedt en verzorgt houten vloeren binnenshuis. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Rendement: 25 m per liter.

vanaf
19,96
bekijk product

Bekijk product ▸

VOEDENDE VLOERREINIGER

Rambo voedende vloerreiniger

Rambo voedende vloerreiniger reinigt en voedt geoliede houten vloeren binnenshuis. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop. Gebruikt dit product 1 x per 1 2 weken voor middelzwaar belasten vloeren (zoals woonkamers). Verdunnen: 1 deel op 10 delen water.

vanaf
10,00
bekijk product

Bekijk product ▸

WERKBLAD OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo werkblad olie transparant mat

Rambo WERKBLAD OLIE TRANSPARANT MAT verzorgt en beschermt houten werkbladen. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vocht en vuil. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Verbruik: 14 m per liter.

vanaf
15,60
bekijk product

Bekijk product ▸

Rambo is al bijna 50 jaar ht merk voor klussers die hun houtwerk in en om het huis langdurig willen beschermen. Het uitgebreide assortiment duurzame lakken en beitsen zorgt ervoor dat het al jarenlang een geliefd merk is onder zowel schilders als particulieren. Je merkt dat Rambo een Nederlands merk is, aangezien de producten zijn afgestemd op het wisselende Nederlandse klimaat. Het houtwerk buiten heeft in Nederland extra (langdurige) bescherming nodig tegen vocht en uv-straling. Daarbij heeft ook elke houtsoort weer een andere aanpak nodig; tuinmeubels hebben weer een andere bescherming nodig dan schuttingen of kozijnen. Voor elke houtsoort en situatie heeft Rambo het juiste product!

Rambo beits

Rambo beits wordt veel gebruikt voor houtwerk, zowel binnen als buiten. De meeste soorten Rambo beits zijn verkrijgbaar in zowel dekkend als transparant. Bij transparante beits wordt door de minimale hoeveelheid pigmenten de houtkleur behouden en de houtnerf geaccentueerd. Dekkende beitsen bevatten heel veel pigmenten en zorgen ervoor dat het houtwerk een heel andere uitstraling krijgt die perfect is aan te passen op de inrichting van je tuin of interieur. Doordat dekkende beitsen meer pigmenten bevatten zijn ze duurzamer dan transparante beitsen.

Rambo pantserbeits

Rambo Pantserbeits is een productlijn met verschillende soorten beitsen, waardoor je altijd de juiste oplossing hebt. Kozijnen hebben namelijk een andere bescherming en dus een andere Rambo pantserbeits nodig dan bijvoorbeeld schuttingen of tuinmeubels.

Voor de buitenkant van je woning kun je Rambo Pantserbeits Deur & Kozijn gebruiken. Deze beits beschermt het houtwerk dankzij de impregnerende werking langdurig tegen weersinvloeden en is extra vochtregulerend. Deze beits is geschikt voor de behandeling van bijvoorbeeld deuren, kozijnen en daklijsten. Rambo Pantserbeits Deur & kozijn heeft een buitenduurzaamheid tot 7 jaar.

Voor tuinmeubelen kies je Rambo Pantserbeits Tuinmeubel. Deze beits beschermt je tuinmeubels goed tegen bijvoorbeeld achterblijvend water. Ook is deze beits is extra vochtdoorlatend, waardoor de beits minder snel afbladdert. Hierdoor blijven tuinmeubels langer beschermd. Rambo Pantserbeits Tuinmeubel heeft een buitenduurzaamheid tot 3 jaar.

Voor houten tuinhuizen en schuurtjes heeft Rambo een speciaal product ontwikkeld, namelijk Rambo Pantserbeits Schuur & Tuinhuis. Dankzij de Slow Release technologie beschermt dit product het houtwerk langdurig tegen o.a. groene aanslag. Ook is deze beits extra elastisch, waardoor deze goed kan meebewegen met werkend hout en er geen scheurtjes in de beits ontstaan. Rambo Pantserbeits Schuur & Tuinhuis heeft een buitenduurzaamheid tot 5 jaar.

Voor je schutting kun je Rambo Pantserbeits Schutting gebruiken. Deze beits heeft een matte, natuurlijke uitstraling waardoor de oorspronkelijke uitstraling van de schutting behouden wordt. Het is vochtregulerend en waterafstotend, dus jouw schutting is met dit product optimaal beschermd. Rambo Pantserbeits Schutting heeft een buitenduurzaamheid tot 2 jaar.

Speciaal voor vurenhout zoals steigerhout, heeft Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout in het assortiment. Deze beits is waterafstotend, dekt goed en is heel eenvoudig aan te brengen. Deze beits is verkrijgbaar in 8 prachtige vintage kleuren waardoor je jouw steigerhout een unieke uitstraling kunt geven. Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout heeft een buitenduurzaamheid tot 2 jaar. Beloopbare delen mogen natuurlijk niet te glad worden. Daarom heeft Rambo speciaal voor jouw vlonder of terras de Rambo Pantserbeits Vlonder & Terras ontwikkeld. Deze beits zorgt ervoor dat jouw vlonder of terras waterafstotend is en door de kleine antislip korrel is er geen kans meer op uitglijden, zonder dat de natuurlijke, matte uitstraling verloren gaat. Ook is deze beits goed chloorwaterbestendig en omdat het al na 1 uur droog is, is er minder kans op vuilaanhechting tijdens en na het schilderen. Rambo Pantserbeits Vlonder & terras heeft een buitenduurzaamheid tot 2 jaar.

Wil je ander tuinhout zoals een speeltoestel, plantenbak of pergola behandelen? Dan is Rambo Pantserbeits Tuinhout het geschikte product. Deze beits is goed dekkend, heel eenvoudig aan te brengen en goed bestand tegen weersinvloeden. Rambo Pantserbeits Tuinhout heeft een buitenduurzaamheid van 3 jaar.

Rambo Pantserlak

Zowel voor je houtwerk buiten als binnen heeft Rambo Pansterlak in het assortiment. Rambo Pantserlak Interieur is een transparante lak die dankzij de gepatenteerde DB technologie extra kras- en slijtvast is. Perfect dus voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen! Rambo Pantserlak Interieur is geschikt voor bijvoorbeeld deuren, kozijnen, meubels en lambriseringen. Ook kun je het gebruiken om je vloer op kleur te brengen. Het is verkrijgbaar in 15 kleuren en grondverf is niet nodig. Wel wordt geadviseerd eerst een laag kleurloze lak aan te brengen om de eventuele zuiging op te heffen, zodat je een egaal resultaat krijgt.

Voor het houtwerk aan de buitenzijde van het huis is Rambo Pantserlak Deur & Kozijn een geschikt product. Deze professionele lak is extra dekkend en extreem kras-en slijtvast. De lak vloeit mooi uit, geeft een strak en egaal eindresultaat en de gepatenteerde Dual Binder technologie zorgt voor een jarenlange glans. Ook is deze lak goed bestand tegen de Hollandse weersinvloeden zoals uv-straling, regen en wind. Rambo Pantserlak Deur & Kozijn is geschikt voor bijvoorbeeld deuren, kozijnen en daklijsten. De buitenduurzaamheid is tot 8 jaar.

Rambo Jachtlak

Ook voor boten heeft Rambo een ideale lak in het assortiment. Rambo Jacht Lak Transparant is een hoogglanslak die een supersterke bescherming biedt voor de houten opbouw en het interieur van boten. Deze lak is heel eenvoudig te verwerken, goed bestand tegen zoet en zout water en weersinvloeden, extra duurzaam door de UV-F technologie en flexibel. Je kunt het gebruiken voor het aflakken van houten, metalen en stalen (pleziervaart)jachten boven de waterlijn, maar het is daarnaast ook geschikt als ijzersterke aflak voor kozijnen, deuren en betimmeringen. Een multifunctionele lak dus!

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)