menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Reinigers tuin

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
GROENE AANSLAGVRETERBison groene aanslagvreter

Bison groene aanslagvreter is een superkrachtig concentraat voor het verwijderen en voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, (tegel)paden, ramen, bielzen en zonnepanelen. Het verwijdert eenvoudig groene aanslag en beschermt maandenlang.

vanaf6,02
bekijk productBekijk product ▸
ONTWERINGSWATERBleko ontweringswater

Bleko ontweringswater is geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. Indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. Bij gebruik van afbijtmiddelen dient het hout goed nagewassen te worden. Het product dient op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.

vanaf2,27
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBELREINIGER 2 IN 1Cetabever tuinmeubelreiniger 2 in 1

CetaBever Tuinmeubel reiniger 2 in 1 verwijdert algen en mos op hout en bestaande verf- en beitslagen. De reiniger reinigt ook de aanslag op tegels en muren, herstelt de oorspronkelijke houtkleur en ontgrijst verweerd hout. Verbruik: ca. 18-20 m≤ per liter.

vanaf12,79
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUTREINIGERHermadix hardhoutreiniger

Hermadix Hardhoutreiniger is uitermate geschikt voor het schoonmaken en ontgrijzen van hardhout. Het is geschikt voor tuinmeubelen, vlonders en schuttingen. Het reinigt grondig en verwijdert olieresten, vergrijzing, aanslag en andere vervuiling van vrijwel alle hardhoutsoorten. Met behulp van het bijgeleverde schuursponsje worden verweerde ondergronden als nieuw. De tuinmeubelen kunnen vervolgens met E-OFF, TOFF of hardhoutbeits worden behandeld.

vanaf16,58
bekijk productBekijk product ▸
TEAK CLEANERHermadix teak cleaner

Hermadix Teak-Cleaner is ideaal voor het schoonmaken en ontgrijzen van teak en ander hardhout zoals tuinmeubels, vlonders en schuttingen. Het reinigt grondig en verwijdert teakolieresten, vergrijzing, aanslag en andere vervuiling. Het is geschikt voor o.a. teak, bangkirai, afzelia, bilinga, keruing en meranti. Met behulp van het bijgeleverde schuursponsje worden verweerde ondergronden als nieuw. Tuinmeubelen kunnen vervolgens behandeld worden met toff, wat de natuurlijke uitstraling accentueert en vergrijzing voorkomt. Vlonders en schuttingen blijven langer mooi door ze te behandelen met bangkirai-olie.

vanaf16,58
bekijk productBekijk product ▸
BARBECUEREINIGERHg barbecuereiniger

HG barbecuereiniger verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet van de barbecue. De werking van de barbecuereiniger wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen. Gebruiksaanwijzing: besproei het oppervlak en laat de reiniger 3 tot 5 minuten inwerken. Zo nodig boenen met een borstel of schuurspons. Spoel hierna de behandelde onderdelen met warm water schoon. Bij sterk vervuilde barbecueroosters de behandeling eventueel enige malen herhalen.

vanaf6,95
bekijk productBekijk product ▸
GRAFSTEENREINIGERHg grafsteenreiniger

HG Grafsteenreiniger verwijdert gemakkelijk aanslag, vlekken en vuil van alle natuurstenen grafstenen. Het is geschikt voor marmer, blauwe hardsteen en andere natuurstenen grafstenen, stucwerk en muren. Gebruiksaanwijzing: houd 5 centimeter afstand en spray het middel op het te reinigen oppervlak. Laat 25 minuten inwerken en verwijder vervolgens het achtergebleven vuil met een doek. Spoel de grafsteen daarna af met water. Is het een hardnekkige vlek? Herhaal de bovenstaande handeling dan na een half uur.Verbruik: ca. 3 m≤ per verpakking.

vanaf8,49
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAGREINIGERHg groene aanslagreiniger

HG groene aanslagreiniger verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei, van o.a. terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terracotta potten en grafzerken. Na het aanbrengen is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Vanzelfsprekend is het product niet schadelijk voor gras en planten.

vanaf3,99
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT KRACHT REINIGERHg hardhout kracht reiniger

HG hardhout kracht reiniger is een zeer speciale, krachtige en geconcentreerde reiniger die o.a. hardhouten tuinmeubelen, terrassen, vlonders, schuttingen en pergolaís tot diep in de poriŽn ontdoet van atmosferische vervuiling en andere aanslag zonder het hout aan te tasten, desgewenst met behoud van de grijze (patina) uitstraling. Het product is ook bij uitstek geschikt als voorbehandeling voor HG hardhout ontgrijzer, HG hardhout vernieuwer en HG teak e.a. hardhout vernieuwer. Gedurende het buitenseizoen is de hardhout kracht reiniger, in verdunde vorm, ook ideaal voor het regelmatig reinigen van hardhouten tuinmeubelen.

vanaf6,95
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT ONDERHOUDSOLIEHg hardhout onderhoudsolie

HG hardhout onderhoudsolie werkt verkleuringen e.d. op hardhouten delen snel en eenvoudig bij, zodat de hardhouten meubels het hele jaar op kleur blijven en beschermd zijn. Gebruiksaanwijzing: Breng de olie dun aan met behulp van een niet-pluizende doek of kwast. Verwijder, na ongeveer 10 minuten, het overtollig product en laat het hardhout vervolgens drogen.

vanaf5,95
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT ONTGRIJZERHg hardhout ontgrijzer

HG hardhout ontgrijzer maakt vergrijst en grauw geworden hardhouten tuinmeubelen in 1 eenvoudige behandeling weer blank en schoon. Hierna kan de HG hardhouten tuinmeubel vernieuwer toegepast worden, om het hout te beschermen en de natuurlijke warme uitstraling terug te geven. De hardhout ontgrijzer is ook toepasbaar op andere houtsoorten zoals bijvoorbeeld meranti, mahonie en vuren maar ook op riet en rotanmeubelen.

vanaf3,99
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT VERNIEUWERHg hardhout vernieuwer

HG hardhout vernieuwer is speciaal ontwikkeld voor het herstellen, gedurende een heel buitenseizoen, van de natuurlijke kleur en uitstraling van het hardhout. Bovendien voedt dit product het hardhout tot diep in de porien waardoor het wordt beschermd tegen UV-licht en uitdroging. Het werkt snel en is eenvoudig aan te brengen op o.a. hardhouten tuinmeubelen, vlonders, schuttingen en plantenbakken. Gebruiksaanwijzing: aanwezige vergrijzing vooraf verwijderen met HG hardhout ontgrijzer. Weerplekken verwijderen met HG weerplekken reiniger voor hout en rotan. Het hardhout goed naspoelen met schoon water en volledig laten drogen. HG hardhout vernieuwer in de richting van de houtnerf aanbrengen met een kwast en in laten trekken. Te veel aan product binnen 10 minuten verwijderen met een droge niet pluizende doek. Na 24 uur kan het behandelde hardhout weer in gebruik genomen worden.

vanaf9,69
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF TUINMEUBELVERNIEUWERHg kunststof tuinmeubelvernieuwer

HG Kunststof tuinmeubelvernieuwer zorgt ervoor dat licht verweerde of sterk vervuilde tuinmeubels weer glanzen als nieuw. Gebruiksaanwijzing: begin de behandeling met het verwijderen van al het losse vuil. Gebruik hiervoor bij voorkeur HG tuinmeubelkrachtreiniger. Laat de tuinmeubels nu eerst drogen. De tuinmeubelvernieuwer aanbrengen met een doek en licht inwrijven. Dit in een richting omdat het product een licht polijstende werking heeft. Daarna alles opwrijven met een schone zachte doek tot een schoon en glanzend oppervlak ontstaat. Dit product is zeer geschikt voor regelmatig onderhoud.

vanaf8,95
bekijk productBekijk product ▸
METSELWERKUITSLAGVERWIJDERAARHg metselwerkuitslagverwijderaar

HG metselwerkuitslag verwijderaar verwijdert eenvoudig metselwerkuitslag (ook wel bekend als salpeteruitbloeiing). Gebruiksaanwijzing: afhankelijk van de graad van vervuiling 1 op 4 tot 1 op 10 verdunnen met water. De muur vooraf goed bevochtigen, eventueel met behulp van een tuinslang. Vervolgens de verdunde oplossing met behulp van een borstel aanbrengen en verdelen. Even laten inwerken en het oppervlak goed naspoelen met water.

vanaf8,39
bekijk productBekijk product ▸
OVEN, GRILL EN BARBECUEREINIGERHg oven, grill en barbecuereiniger

HG oven, grill en barbecue reiniger verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet uit ovens, grills en barbecues. De werking van dit product wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen. Besproei het oppervlak en laat de reiniger 3 tot 5 minuten inwerken. Maak het oppervlak nu schoon met een natte spons. Nadat al het vet is verwijderd, de oven of grill nogmaals goed schoonmaken met heet water. Bij sterk vervuilde ovenbakplaten of barbecueroosters de behandeling enige malen herhalen.

vanaf6,95
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOPLOSSERHg roestoplosser

HG roestoplosser is geschikt voor het verwijderen van roest van tuingereedschap, moeren en bouten. Schrobben is niet nodig. Het droogt zeer langzaam, waardoor het product lang kan inwerken. Door de krachtige roestbescherming kan het metaal direct na de behandeling worden afgewerkt. Gebruiksaanwijzing: begin de behandeling met het afkrabben van loszittend roest. Kleinere voorwerpen kunnen gewoon worden ondergedompeld: in dat geval moet HG roestoplosser met water worden verdund in een oplossing van 1:5. Afhankelijk van de hoeveelheid roest moet de roestoplosser 10 minuten tot 12 uur inwerken. Daarna met veel water goed afspoelen. Bij grotere voorwerpen die niet in water kunnen worden ondergedompeld, moet de roestoplosser onverdund met een borstel aangebracht worden. De benodigde inwerktijd is weer afhankelijk van de hoeveelheid roest. Altijd met veel water goed afspoelen.

vanaf8,39
bekijk productBekijk product ▸
ROLLUIKENREINIGERHg rolluikenreiniger

HG rolluikenreiniger is een uiterst krachtige reiniger die moeiteloos atmosferische en andere sterke verontreinigingen verwijdert, zonder het risico van dof worden of krassen. Het is geschikt voor kunststof, aluminium en andere soorten metaal, maar ook voor geverfde en gelakte rolluiken en rolluikkasten. Het is gemakkelijk in gebruik: het hoeft alleen op een doekje of direct op het te reinigen materiaal gespoten te worden, even laten inwerken en vervolgens afgenomen te worden.

vanaf5,25
bekijk productBekijk product ▸
SCHOORSTEENVEEGPOEDERHg schoorsteenveegpoeder

HG schoorsteenveegpoeder verwijdert op zeer gemakkelijke wijze roetaanslag en voorkomt daarmee schoorsteenbranden en houdt bovendien de vuurplaats schoner. Gebruiksaanwijzing: het vuur in de open haard of allesbrander dient stevig te branden. Werp of strooi vervolgens 2 eetlepels schoorsteenveegpoeder in het vuur. Het product doet de rest. Inhoud: 0,5 kg.

vanaf7,89
bekijk productBekijk product ▸
TEAK E.A. HARDHOUT VERNIEUWERHg teak e.a. hardhout vernieuwer

HG teak en ander hardhout vernieuwer is speciaal ontwikkeld voor het herstellen, gedurende een heel buitenseizoen, van de natuurlijke kleur en uitstraling van het hardhout. Bovendien voedt dit product het hardhout tot diep in de pori√ęn waardoor het wordt beschermd tegen UV-licht en uitdroging. Het werkt snel en is eenvoudig aan te brengen op bijvoorbeeld hardhouten tuinmeubelen, vlonders, schuttingen en plantenbakken. Gebruiksaanwijzing: aanwezige vergrijzing vooraf verwijderen met HG hardhout ontgrijzer. Weerplekken verwijderen met HG weerplekken reiniger voor hout en rotan. Het hardhout goed naspoelen met schoon water en volledig laten drogen. De teak en ander hardhout vernieuwer in de richting van de houtnerf aanbrengen met een kwast en in laten trekken. Het te veel aan product binnen 10 minuten verwijderen met een droge niet pluizende doek. Na 24 uur kan het behandelde hardhout weer in gebruik genomen worden.

vanaf21,20
bekijk productBekijk product ▸
GRIND- EN TERRASTEGELREINIGERHg grind- en terrastegelreiniger

HG terrastegel reiniger is een sterk geconcentreerde reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van vuile, grauwe grind- en betontegels. Gebruiksaanwijzing: maak de tegels goed nat en vergeet vooral de voegen niet. Veeg de plassen weg. Vermeng de inhoud van de fles met 4 liter water in een bak waar een harde bezem inpast, bijvoorbeeld een afwasbakje. Doop de bezem in de bak en breng de vloeistof al schrobbend aan. Laat de vloeistof nu eerst enkele minuten inwerken. Dan nog even naschrobben en voordat de vloeistof opdroogt de tegels grondig met water afspuiten. Hierna kan eventueel HG grind- en andere terrastegelvernieuwer worden toegepast. De tegels krijgen, dankzij dit zeer krachtige en zelfwerkende middel, hun sprankeling en oorspronkelijke kleuren terug en worden zo weer als nieuw.

vanaf6,79
bekijk productBekijk product ▸
TERRASTEGELVERNIEUWERHg terrastegelvernieuwer

HG terrastegel vernieuwer is een zeer krachtig zelfreinigend middel dat alleen maar aangebracht hoeft te worden en dan zín werk volledig vanzelf doet. De terrasregels worden weer als nieuw. Gebruiksaanwijzing: gebruik de terrastegelvernieuwer bij droog weer en verwijder eerst zoveel mogelijk al het losse vuil met behulp van een bezem. Giet vervolgens het product onverdund in een verfrollerbak en breng het aan op het te behandelen oppervlak met behulp van een grote vachtroller. Daarna gewoon laten inwerken en opdrogen, dus niet naspoelen met water.

vanaf6,35
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBEL KRACHT REINIGERHg tuinmeubel kracht reiniger

HG tuinmeubel kracht reiniger verwijdert snel en gemakkelijk sterk aangehechte vervuiling van tuinmeubelen van kunststof, aluminium, rotan(look), pitriet en metaal, maar ook van geëpoxeerde, gegalvaniseerde en vrijwel alle andere (combinaties van) materialen. Besproei het oppervlak en laat de reiniger 1 à 2 minuten inwerken. Neem het vuil af met een doek of keukenpapier. Bij zeer sterke en hardnekkige vervuiling de reiniger langer laten inwerken. Vervolgens het vuil losmaken en met een borstel of spons het vuil afspoelen.

vanaf3,52
bekijk productBekijk product ▸
WATERDICHT VOOR ZONNESCHERMEN DEKZEILEN EN TENTENHg waterdicht voor zonneschermen dekzeilen en tenten

HG Waterdicht voor zonneschermen, dekzeilen en tenten maakt eenvoudig en snel zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, canvas (dek)zeilen, maar ook paviljoen- en partytenten waterdicht.

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
ZONNESCHERM- DEKZEIL- EN TENTEN REINIGERHg zonnescherm- dekzeil- en tenten reiniger

HG zonnescherm-, dekzeil- en tentenreiniger is de ideale oplossing om vervuilde oppervlakken van zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, strandschermen en canvas (dek)zeilen weer op te frissen. Gebruiksaanwijzing: Maak het te reinigen oppervlak eerst vochtig met water. Spuit vervolgens de vloeistof gelijkmatig op en borstel deze goed in met een schone borstel of bezem. Laat dit minimaal 5 minuten inwerken, maar voorkom indroging. Na het inwerken het oppervlak nogmaals goed borstelen en aansluitend goed afspoelen met water. Een flacon van 500 ml is geschikt voor maximaal 10 m≤.

vanaf5,99
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlOrange nano cleanon remover algae & moss

Orange nano Cleanon Remover Algae & Moss is een krachtige reiniger voor het verwijderen van algen, mos, schimmels en andere biologische vervuiling. Het product is biologisch afbreekbaar en kan op vrijwel alle materialen worden gebruikt. Het verwijdert niet alleen algen, mos en schimmels maar kan ook worden ingezet als preventieve behandeling tegen toekomstige aangroei. De werkingsduur bedraagt tot 5 jaar (de preventieve werking geldt alleen bij licht poreuze oppervlakken). Verbruik: ca. 0,2Ė0,5 liter per m≤.

vanaf35,54
bekijk productBekijk product ▸
AQUANETTOwatrol aquanett

Owatrol aquanett verwijdert zwart geworden olielagen en hardnekkige vlekken op hout buiten. Het is een oplosmiddelvrije, onontvlambare, biologisch afbreekbare olieverwijderaar/ontgrijzer zonder paraffine. Het is gelvormig en druipt niet en is dus ideaal voor verticale oppervlakken. Het verwijdert grondig en moeiteloos (gewoon afspoelen met water) door uv-straling zwart geworden teak- en lijnolie en hardnekkige vetvlekken van het houtoppervlak. Het maakt de olie en de vlekken wateroplosbaar en geeft het hout zijn natuurlijke houtkleur terug (behalve eik en kastanje). Het is geschikt voor naaldhout, al dan niet druk geÔmpregneerd, exotisch hout en loofhout, het tast o.a. plastic en zwembadliners niet aan en is ook geschikt om nieuw exotisch hout te ontglanzen. Verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf20,20
bekijk productBekijk product ▸
ATM007Owatrol atm007

Owatrol ATM007 is een atmosreiniger op waterbasis. Het werkt preventief en curatief, geeft een langdurige bescherming, is reukloos en chloorvrij, heeft een sterk bevochtigingsvermogen, wordt aanbevolen als voorbehandeling bij schilderwerk, heeft een lichtgele kleur en heeft geen invloed op de kleur van de ondergrond. Het vernietigt mos, korstmos, algen (rode en andere), bacteriŽn, schimmels, luchtvervuiling en olieresten. Het reinigt met een blijvende werking. Het is geschikt voor toepassing o.a. op gevels, daken, balkons, tegels, trappen, terrassen, monumenten, potten en coatings van tennisterreinen van o.a. natuursteen, baksteen, leien, dakpannen, shingles, beton, vezelcement, pleister en kunststof. Niet geschikt voor glas en riet. Let op: Het mag niet regenen 12 uur voor de behandeling tot minstens 48 uur na de behandeling. Verbruik wanneer verdund: ca. 50 m≤ per liter.

vanaf13,75
bekijk productBekijk product ▸
COMPO CAREOwatrol compo care

Owatrol Compo-care is een transparante, gekleurde bescherming op waterbasis voor buiten. Het is vlekbestendig (olie, vetten), maakt het oppervlak waterafstotend, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het is geschikt voor alle soorten composiethout zoals terrassen, gevelbetimmering, tuinmeubels en gegroefde planken. De eerste 24 uur nadat het product is aangebracht mag het niet regenen en delen die niet behandeld moeten worden moeten goed worden afgedekt. Theoretisch verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf27,35
bekijk productBekijk product ▸
COMPO-CLEANOwatrol compo-clean

Owatrol compo-clean is een schoonmaakmiddel in gelvorm speciaal voor alle soorten houtcomposiet buiten. Het verwijdert alle soorten verontreinigingen, zoals vet, vlekken en vervuiling. Het is zelfwerkend: na werking kan het gewoon afgespoeld worden met water. Het werkt efficiŽnt op gevelbetimmering, terrassen en meubelen en is onschadelijk voor o.a. kunststoffen, zwembadliners, steen en glas. Verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf22,25
bekijk productBekijk product ▸
NET-TROLOwatrol net-trol

Owatrol Net-trol is een krachtig reinigings- en glansmiddel dat de natuurlijke houtkleur van grijs en verweerd onafgewerkt hout zoals ceder, lork, grenen (al dan niet druk geÔmpregneerd), teak, iroko en ipť buitenshuis herstelt. In tegenstelling tot reinigers die bleekmiddelen of chloor bevatten, tast dit product de houtvezelsniet aan. Het verwijdert vuilaanslag tot in het hout en geeft het oppervlak een stralend fris aanzien. Theoretisch verbruik: ca. 5 tot 10 m≤ per liter.

vanaf18,10
bekijk productBekijk product ▸
SEASONITEOwatrol seasonite

Owatrol Seasonite stabiliseert en beschermt het hout in de eerste maanden dat het aan weersinvloeden is blootgesteld. Het dringt in het nieuwe houtoppervlak, houdt overmatig vocht tegen en laat de houtporiŽn op een natuurlijke manier opengaan. Het beperkt het risico op scheurvorming, barsten of vervorming als gevolg van een plotse blootstelling aan zon of regen. Het is een kleurloos product, eenvoudig in gebruik en ideaal voor alle zachte houtsoorten en vooral voor drukgeÔmpregneerd hout.

vanaf22,95
bekijk productBekijk product ▸
TEXTROLOwatrol textrol

Owatrol textrol een houtverzadiger voor al dan niet drukgeÔmpregneerd hout in buitentoepassingen. Het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken, dringt in het hout en isoleert en beschermt het van binnenuit. Het zorgt voor een uitstekende impregnering van het hout, schilfert of bladdert niet af want is niet filmvormend en moet zich in het hout bevinden en niet op het houtoppervlak. Het is tevens tijdbesparend, want het wordt 'nat in nat' aangebracht, schimmelbestendig en gemakkelijk te onderhouden zonder het hout te verdonkeren. Theoretisch verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf28,80
bekijk productBekijk product ▸
OLIEVLEK VERWIJDERAARPresto olievlek verwijderaar

Presto olievlek verwijderaar is een zeer krachtige en effectieve reiniger. Het is geschikt voor absorberende en niet absorberende ondergronden zoals beton, bestrating, asfalt, baksteen of keramische tegels.

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
ALGENDODER CONCENTRAATRust-oleum algendoder concentraat

Prochemko Algendoder Concentraat is een zeer efficiŽnt product op basis van quaternaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels. Het is geschikt voor o.a. daken, terrassen en gevels. Het is een concentraat en maximaal tot 1:100 te verdunnen. Het is raadzaam het product minimaal 18 uur te laten inwerken om er zeker van te zijn dat de sporen totaal gedood worden. Nadien afspuiten (liefst met hogedruk). Het is ook mogelijk eerst de vervuiling met een hogedrukreiniger te verwijderen en daarna het gereinigde oppervlak in te zetten met de algendoder.

vanaf15,24
bekijk productBekijk product ▸
ALGVRIJProgold algvrij

Progold algvrij is een zeer efficiŽnt product voor het verwijderen ťn voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, tegelpaden en bielsen. Het is een efficiŽnt product op basis van quatinaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen van algmos en schimmelsen het verwijdert en voorkomt groene aanslag op muren, daken en tegelpaden.

vanaf40,90
bekijk productBekijk product ▸
ALGWEGRelius algweg

Relius Algweg is is een zeer sterk mos- en algdodend middel. Het is geschikt voor binnen en buiten en kan met alle gevelcoatings worden overgeschilderd. Het wordt afhankelijk van de toepassing, 1:40 met water verdund. Theoretisch rendement: ca. 150 m≤ per liter.

vanaf12,07
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR SOAPRubio monocoat exterior soap

Rubio Monocoat Exterior Soap is een zeep met een reinigende en voedende werking. Dit product is geschikt voor de tussentijdse reiniging van buitenhout zoals terrassen en meubelen, behandeld met een product uit het Rubio Monocoat exterior assortiment.

vanaf35,00
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUT BEITS BESCHERMER SPRAYTenco steigerhout beits beschermer spray

Tenco Steigerhoutbeits Beschermer is een hoogwaardige beschermer voor met Tenco Steigerhoutbeits behandeld hout. Door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming. Het is waterafstotend, onzichtbaar, sneldrogend, gebruiksvriendelijk en laat geen vlekken achter. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
Timberguard Mousse Timberex timberguard mousse

Timberex Timberguard Mousse is speciaal voor het onderhoud van tuin- en terrasmeubilair. Het bevat een UV filter en beschermt tegen schimmels en algen. Het is waterbestendig na 24-48 uur. Verbruik: 20-30 m≤ per verpakking (ongeveer 4 stoelen en 1 tafel).

vanaf28,88
bekijk productBekijk product ▸
PARAMOSSTrimetal paramoss

Trimetal Paramoss is een waterig voorbehandelingsproduct met actieve stoffen dat algen, groenaangroei en schimmels vernietigt. Het renoveert muren die groen geworden zijn als gevolg van algen of groenaanslag en geeft ze een nieuw en fris uiterlijk. Het saneert, voor het schilderen, muren die overwoekerd zijn door vegetatie welke het loskomen van de verffilm kan veroorzaken. De vegetatie dient vooraf verwijderd te worden. Het heeft als bestrijdings- en saneringsmiddel talrijke toepassingsmogelijkheden buiten, zoals op gevels, muurtjes, terrastegels, stoepen, grafstenen, tuinvazen, baksteen, beton, gehouwen steen en leisteen. Verbruik: Ca. 4-8 m≤ per liter.

vanaf53,71
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAG VERWIJDERAARVerfijn groene aanslag verwijderaar

Verfijn Groene aanslagverwijderaar reinigt terrassen, tuinmeubelen, muren en daken van groene aanslag en het voorkomt voor geruime tijd nieuwe aangroei. Het middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen. Gebruiksaanwijzing: sterk verdund met borstel of spuit aangebrengen. Na enkele dagen kan de verontreiniging met een harde straal, al dan niet in combinatie met een borstel, afgespoten worden.

vanaf5,80
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUTONTGRIJZERVerfijn hardhoutontgrijzer

Verfijn hardhoutontgrijzer is het alternatief voor langdurig schuren. Onbehandelde hardhouten, teak en rotan tuinmeubelen krijgen hun oorspronkelijke kleur weer terug wanneer ze behandeld worden met deze Hardhoutontgrijzer. Gebruiksaanwijzing: smeer het gehele oppervlak in en laat het middel ongeveer 10 minuten inwerken. Maak met behulp van een harde borstel het vuil los. Spoel het vuil af met water. Wanneer het vuil hardnekkig is, kan de behandeling herhaald worden. Voor een optimale bescherming kan tot slot, al naar gelang de houtsoort, Verfijn Teakhoutolie, Bangkirai-olie of Hardhoutolie aangebracht worden.

vanaf2,31
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSSET HARDHOUTVerfijn onderhoudsset hardhout

Verfijn hardhoutontgrijzer set bestaat uit hardhout olie spuitbus 400 ml, ontgrijzer 500 ml en een borstel en schuurpad.

vanaf17,71
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF ROTAN REINIGERVerfijn kunststof rotan reiniger

Verfijn kunststof rotan reiniger is een krachtige en veilige reiniger voor kunststofrotan. Alle kunststoffen aan het huis en in de tuin worden met dit product weer schoon en zijn vervolgens beschermd tegen weersinvloeden. Het is toepasbaar op tuinmeubelen, kozijnen, rolluiken, caravans, auto-interieurs, surfplanken, zeilboten en vele andere kunststof producten, aluminium/textileen tuinmeubelen en geŽmailleerde, geglazuurde en gelakte oppervlakken. Het is vuilafstotend, antistatisch en UV-filterend. Voor een optimaal resultaat wordt herhaling van de behandeling aanbevolen.

vanaf2,73
bekijk productBekijk product ▸
TEXTILEEN REINIGERVerfijn textileen reiniger

Verfijn textileen reiniger is een krachtige en veilige reiniger voor textileen. Alle textileen aan het huis en in de tuin worden weer schoon en zijn beschermd tegen weersinvloeden. Het is toepasbaar op tuinmeubelen, kozijnen, rolluiken, caravans, auto-interieurs, surfplanken, zeilboten en vele andere kunststof producten, aluminium/textileen tuinmeubelen en geŽmailleerde, geglazuurde en gelakte oppervlakken. De reiniger is vuilafstotend, antistatisch en UV-filterend. Voor een optimaal resultaat wordt herhaling van de behandeling aanbevolen. Verbruik: 1 deel op 10 delen water (1:10).

vanaf2,50
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAGVRETER

Bison groene aanslagvreter

Bison groene aanslagvreter is een superkrachtig concentraat voor het verwijderen en voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, (tegel)paden, ramen, bielzen en zonnepanelen. Het verwijdert eenvoudig groene aanslag en beschermt maandenlang.

vanaf6,02
bekijk productBekijk product ▸
ONTWERINGSWATER

Bleko ontweringswater

Bleko ontweringswater is geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. Indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. Bij gebruik van afbijtmiddelen dient het hout goed nagewassen te worden. Het product dient op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.

vanaf2,27
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBELREINIGER 2 IN 1

Cetabever tuinmeubelreiniger 2 in 1

CetaBever Tuinmeubel reiniger 2 in 1 verwijdert algen en mos op hout en bestaande verf- en beitslagen. De reiniger reinigt ook de aanslag op tegels en muren, herstelt de oorspronkelijke houtkleur en ontgrijst verweerd hout. Verbruik: ca. 18-20 m≤ per liter.

vanaf12,79
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUTREINIGER

Hermadix hardhoutreiniger

Hermadix Hardhoutreiniger is uitermate geschikt voor het schoonmaken en ontgrijzen van hardhout. Het is geschikt voor tuinmeubelen, vlonders en schuttingen. Het reinigt grondig en verwijdert olieresten, vergrijzing, aanslag en andere vervuiling van vrijwel alle hardhoutsoorten. Met behulp van het bijgeleverde schuursponsje worden verweerde ondergronden als nieuw. De tuinmeubelen kunnen vervolgens met E-OFF, TOFF of hardhoutbeits worden behandeld.

vanaf16,58
bekijk productBekijk product ▸
TEAK CLEANER

Hermadix teak cleaner

Hermadix Teak-Cleaner is ideaal voor het schoonmaken en ontgrijzen van teak en ander hardhout zoals tuinmeubels, vlonders en schuttingen. Het reinigt grondig en verwijdert teakolieresten, vergrijzing, aanslag en andere vervuiling. Het is geschikt voor o.a. teak, bangkirai, afzelia, bilinga, keruing en meranti. Met behulp van het bijgeleverde schuursponsje worden verweerde ondergronden als nieuw. Tuinmeubelen kunnen vervolgens behandeld worden met toff, wat de natuurlijke uitstraling accentueert en vergrijzing voorkomt. Vlonders en schuttingen blijven langer mooi door ze te behandelen met bangkirai-olie.

vanaf16,58
bekijk productBekijk product ▸
BARBECUEREINIGER

Hg barbecuereiniger

HG barbecuereiniger verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet van de barbecue. De werking van de barbecuereiniger wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen. Gebruiksaanwijzing: besproei het oppervlak en laat de reiniger 3 tot 5 minuten inwerken. Zo nodig boenen met een borstel of schuurspons. Spoel hierna de behandelde onderdelen met warm water schoon. Bij sterk vervuilde barbecueroosters de behandeling eventueel enige malen herhalen.

vanaf6,95
bekijk productBekijk product ▸
GRAFSTEENREINIGER

Hg grafsteenreiniger

HG Grafsteenreiniger verwijdert gemakkelijk aanslag, vlekken en vuil van alle natuurstenen grafstenen. Het is geschikt voor marmer, blauwe hardsteen en andere natuurstenen grafstenen, stucwerk en muren. Gebruiksaanwijzing: houd 5 centimeter afstand en spray het middel op het te reinigen oppervlak. Laat 25 minuten inwerken en verwijder vervolgens het achtergebleven vuil met een doek. Spoel de grafsteen daarna af met water. Is het een hardnekkige vlek? Herhaal de bovenstaande handeling dan na een half uur.Verbruik: ca. 3 m≤ per verpakking.

vanaf8,49
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAGREINIGER

Hg groene aanslagreiniger

HG groene aanslagreiniger verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei, van o.a. terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terracotta potten en grafzerken. Na het aanbrengen is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Vanzelfsprekend is het product niet schadelijk voor gras en planten.

vanaf3,99
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT KRACHT REINIGER

Hg hardhout kracht reiniger

HG hardhout kracht reiniger is een zeer speciale, krachtige en geconcentreerde reiniger die o.a. hardhouten tuinmeubelen, terrassen, vlonders, schuttingen en pergolaís tot diep in de poriŽn ontdoet van atmosferische vervuiling en andere aanslag zonder het hout aan te tasten, desgewenst met behoud van de grijze (patina) uitstraling. Het product is ook bij uitstek geschikt als voorbehandeling voor HG hardhout ontgrijzer, HG hardhout vernieuwer en HG teak e.a. hardhout vernieuwer. Gedurende het buitenseizoen is de hardhout kracht reiniger, in verdunde vorm, ook ideaal voor het regelmatig reinigen van hardhouten tuinmeubelen.

vanaf6,95
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT ONDERHOUDSOLIE

Hg hardhout onderhoudsolie

HG hardhout onderhoudsolie werkt verkleuringen e.d. op hardhouten delen snel en eenvoudig bij, zodat de hardhouten meubels het hele jaar op kleur blijven en beschermd zijn. Gebruiksaanwijzing: Breng de olie dun aan met behulp van een niet-pluizende doek of kwast. Verwijder, na ongeveer 10 minuten, het overtollig product en laat het hardhout vervolgens drogen.

vanaf5,95
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT ONTGRIJZER

Hg hardhout ontgrijzer

HG hardhout ontgrijzer maakt vergrijst en grauw geworden hardhouten tuinmeubelen in 1 eenvoudige behandeling weer blank en schoon. Hierna kan de HG hardhouten tuinmeubel vernieuwer toegepast worden, om het hout te beschermen en de natuurlijke warme uitstraling terug te geven. De hardhout ontgrijzer is ook toepasbaar op andere houtsoorten zoals bijvoorbeeld meranti, mahonie en vuren maar ook op riet en rotanmeubelen.

vanaf3,99
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUT VERNIEUWER

Hg hardhout vernieuwer

HG hardhout vernieuwer is speciaal ontwikkeld voor het herstellen, gedurende een heel buitenseizoen, van de natuurlijke kleur en uitstraling van het hardhout. Bovendien voedt dit product het hardhout tot diep in de porien waardoor het wordt beschermd tegen UV-licht en uitdroging. Het werkt snel en is eenvoudig aan te brengen op o.a. hardhouten tuinmeubelen, vlonders, schuttingen en plantenbakken. Gebruiksaanwijzing: aanwezige vergrijzing vooraf verwijderen met HG hardhout ontgrijzer. Weerplekken verwijderen met HG weerplekken reiniger voor hout en rotan. Het hardhout goed naspoelen met schoon water en volledig laten drogen. HG hardhout vernieuwer in de richting van de houtnerf aanbrengen met een kwast en in laten trekken. Te veel aan product binnen 10 minuten verwijderen met een droge niet pluizende doek. Na 24 uur kan het behandelde hardhout weer in gebruik genomen worden.

vanaf9,69
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF TUINMEUBELVERNIEUWER

Hg kunststof tuinmeubelvernieuwer

HG Kunststof tuinmeubelvernieuwer zorgt ervoor dat licht verweerde of sterk vervuilde tuinmeubels weer glanzen als nieuw. Gebruiksaanwijzing: begin de behandeling met het verwijderen van al het losse vuil. Gebruik hiervoor bij voorkeur HG tuinmeubelkrachtreiniger. Laat de tuinmeubels nu eerst drogen. De tuinmeubelvernieuwer aanbrengen met een doek en licht inwrijven. Dit in een richting omdat het product een licht polijstende werking heeft. Daarna alles opwrijven met een schone zachte doek tot een schoon en glanzend oppervlak ontstaat. Dit product is zeer geschikt voor regelmatig onderhoud.

vanaf8,95
bekijk productBekijk product ▸
METSELWERKUITSLAGVERWIJDERAAR

Hg metselwerkuitslagverwijderaar

HG metselwerkuitslag verwijderaar verwijdert eenvoudig metselwerkuitslag (ook wel bekend als salpeteruitbloeiing). Gebruiksaanwijzing: afhankelijk van de graad van vervuiling 1 op 4 tot 1 op 10 verdunnen met water. De muur vooraf goed bevochtigen, eventueel met behulp van een tuinslang. Vervolgens de verdunde oplossing met behulp van een borstel aanbrengen en verdelen. Even laten inwerken en het oppervlak goed naspoelen met water.

vanaf8,39
bekijk productBekijk product ▸
OVEN, GRILL EN BARBECUEREINIGER

Hg oven, grill en barbecuereiniger

HG oven, grill en barbecue reiniger verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet uit ovens, grills en barbecues. De werking van dit product wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen. Besproei het oppervlak en laat de reiniger 3 tot 5 minuten inwerken. Maak het oppervlak nu schoon met een natte spons. Nadat al het vet is verwijderd, de oven of grill nogmaals goed schoonmaken met heet water. Bij sterk vervuilde ovenbakplaten of barbecueroosters de behandeling enige malen herhalen.

vanaf6,95
bekijk productBekijk product ▸
ROESTOPLOSSER

Hg roestoplosser

HG roestoplosser is geschikt voor het verwijderen van roest van tuingereedschap, moeren en bouten. Schrobben is niet nodig. Het droogt zeer langzaam, waardoor het product lang kan inwerken. Door de krachtige roestbescherming kan het metaal direct na de behandeling worden afgewerkt. Gebruiksaanwijzing: begin de behandeling met het afkrabben van loszittend roest. Kleinere voorwerpen kunnen gewoon worden ondergedompeld: in dat geval moet HG roestoplosser met water worden verdund in een oplossing van 1:5. Afhankelijk van de hoeveelheid roest moet de roestoplosser 10 minuten tot 12 uur inwerken. Daarna met veel water goed afspoelen. Bij grotere voorwerpen die niet in water kunnen worden ondergedompeld, moet de roestoplosser onverdund met een borstel aangebracht worden. De benodigde inwerktijd is weer afhankelijk van de hoeveelheid roest. Altijd met veel water goed afspoelen.

vanaf8,39
bekijk productBekijk product ▸
ROLLUIKENREINIGER

Hg rolluikenreiniger

HG rolluikenreiniger is een uiterst krachtige reiniger die moeiteloos atmosferische en andere sterke verontreinigingen verwijdert, zonder het risico van dof worden of krassen. Het is geschikt voor kunststof, aluminium en andere soorten metaal, maar ook voor geverfde en gelakte rolluiken en rolluikkasten. Het is gemakkelijk in gebruik: het hoeft alleen op een doekje of direct op het te reinigen materiaal gespoten te worden, even laten inwerken en vervolgens afgenomen te worden.

vanaf5,25
bekijk productBekijk product ▸
SCHOORSTEENVEEGPOEDER

Hg schoorsteenveegpoeder

HG schoorsteenveegpoeder verwijdert op zeer gemakkelijke wijze roetaanslag en voorkomt daarmee schoorsteenbranden en houdt bovendien de vuurplaats schoner. Gebruiksaanwijzing: het vuur in de open haard of allesbrander dient stevig te branden. Werp of strooi vervolgens 2 eetlepels schoorsteenveegpoeder in het vuur. Het product doet de rest. Inhoud: 0,5 kg.

vanaf7,89
bekijk productBekijk product ▸
TEAK E.A. HARDHOUT VERNIEUWER

Hg teak e.a. hardhout vernieuwer

HG teak en ander hardhout vernieuwer is speciaal ontwikkeld voor het herstellen, gedurende een heel buitenseizoen, van de natuurlijke kleur en uitstraling van het hardhout. Bovendien voedt dit product het hardhout tot diep in de pori√ęn waardoor het wordt beschermd tegen UV-licht en uitdroging. Het werkt snel en is eenvoudig aan te brengen op bijvoorbeeld hardhouten tuinmeubelen, vlonders, schuttingen en plantenbakken. Gebruiksaanwijzing: aanwezige vergrijzing vooraf verwijderen met HG hardhout ontgrijzer. Weerplekken verwijderen met HG weerplekken reiniger voor hout en rotan. Het hardhout goed naspoelen met schoon water en volledig laten drogen. De teak en ander hardhout vernieuwer in de richting van de houtnerf aanbrengen met een kwast en in laten trekken. Het te veel aan product binnen 10 minuten verwijderen met een droge niet pluizende doek. Na 24 uur kan het behandelde hardhout weer in gebruik genomen worden.

vanaf21,20
bekijk productBekijk product ▸
GRIND- EN TERRASTEGELREINIGER

Hg grind- en terrastegelreiniger

HG terrastegel reiniger is een sterk geconcentreerde reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van vuile, grauwe grind- en betontegels. Gebruiksaanwijzing: maak de tegels goed nat en vergeet vooral de voegen niet. Veeg de plassen weg. Vermeng de inhoud van de fles met 4 liter water in een bak waar een harde bezem inpast, bijvoorbeeld een afwasbakje. Doop de bezem in de bak en breng de vloeistof al schrobbend aan. Laat de vloeistof nu eerst enkele minuten inwerken. Dan nog even naschrobben en voordat de vloeistof opdroogt de tegels grondig met water afspuiten. Hierna kan eventueel HG grind- en andere terrastegelvernieuwer worden toegepast. De tegels krijgen, dankzij dit zeer krachtige en zelfwerkende middel, hun sprankeling en oorspronkelijke kleuren terug en worden zo weer als nieuw.

vanaf6,79
bekijk productBekijk product ▸
TERRASTEGELVERNIEUWER

Hg terrastegelvernieuwer

HG terrastegel vernieuwer is een zeer krachtig zelfreinigend middel dat alleen maar aangebracht hoeft te worden en dan zín werk volledig vanzelf doet. De terrasregels worden weer als nieuw. Gebruiksaanwijzing: gebruik de terrastegelvernieuwer bij droog weer en verwijder eerst zoveel mogelijk al het losse vuil met behulp van een bezem. Giet vervolgens het product onverdund in een verfrollerbak en breng het aan op het te behandelen oppervlak met behulp van een grote vachtroller. Daarna gewoon laten inwerken en opdrogen, dus niet naspoelen met water.

vanaf6,35
bekijk productBekijk product ▸
TUINMEUBEL KRACHT REINIGER

Hg tuinmeubel kracht reiniger

HG tuinmeubel kracht reiniger verwijdert snel en gemakkelijk sterk aangehechte vervuiling van tuinmeubelen van kunststof, aluminium, rotan(look), pitriet en metaal, maar ook van geëpoxeerde, gegalvaniseerde en vrijwel alle andere (combinaties van) materialen. Besproei het oppervlak en laat de reiniger 1 à 2 minuten inwerken. Neem het vuil af met een doek of keukenpapier. Bij zeer sterke en hardnekkige vervuiling de reiniger langer laten inwerken. Vervolgens het vuil losmaken en met een borstel of spons het vuil afspoelen.

vanaf3,52
bekijk productBekijk product ▸
WATERDICHT VOOR ZONNESCHERMEN DEKZEILEN EN TENTEN

Hg waterdicht voor zonneschermen dekzeilen en tenten

HG Waterdicht voor zonneschermen, dekzeilen en tenten maakt eenvoudig en snel zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, canvas (dek)zeilen, maar ook paviljoen- en partytenten waterdicht.

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
ZONNESCHERM- DEKZEIL- EN TENTEN REINIGER

Hg zonnescherm- dekzeil- en tenten reiniger

HG zonnescherm-, dekzeil- en tentenreiniger is de ideale oplossing om vervuilde oppervlakken van zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, strandschermen en canvas (dek)zeilen weer op te frissen. Gebruiksaanwijzing: Maak het te reinigen oppervlak eerst vochtig met water. Spuit vervolgens de vloeistof gelijkmatig op en borstel deze goed in met een schone borstel of bezem. Laat dit minimaal 5 minuten inwerken, maar voorkom indroging. Na het inwerken het oppervlak nogmaals goed borstelen en aansluitend goed afspoelen met water. Een flacon van 500 ml is geschikt voor maximaal 10 m≤.

vanaf5,99
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nl

Orange nano cleanon remover algae & moss

Orange nano Cleanon Remover Algae & Moss is een krachtige reiniger voor het verwijderen van algen, mos, schimmels en andere biologische vervuiling. Het product is biologisch afbreekbaar en kan op vrijwel alle materialen worden gebruikt. Het verwijdert niet alleen algen, mos en schimmels maar kan ook worden ingezet als preventieve behandeling tegen toekomstige aangroei. De werkingsduur bedraagt tot 5 jaar (de preventieve werking geldt alleen bij licht poreuze oppervlakken). Verbruik: ca. 0,2Ė0,5 liter per m≤.

vanaf35,54
bekijk productBekijk product ▸
AQUANETT

Owatrol aquanett

Owatrol aquanett verwijdert zwart geworden olielagen en hardnekkige vlekken op hout buiten. Het is een oplosmiddelvrije, onontvlambare, biologisch afbreekbare olieverwijderaar/ontgrijzer zonder paraffine. Het is gelvormig en druipt niet en is dus ideaal voor verticale oppervlakken. Het verwijdert grondig en moeiteloos (gewoon afspoelen met water) door uv-straling zwart geworden teak- en lijnolie en hardnekkige vetvlekken van het houtoppervlak. Het maakt de olie en de vlekken wateroplosbaar en geeft het hout zijn natuurlijke houtkleur terug (behalve eik en kastanje). Het is geschikt voor naaldhout, al dan niet druk geÔmpregneerd, exotisch hout en loofhout, het tast o.a. plastic en zwembadliners niet aan en is ook geschikt om nieuw exotisch hout te ontglanzen. Verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf20,20
bekijk productBekijk product ▸
ATM007

Owatrol atm007

Owatrol ATM007 is een atmosreiniger op waterbasis. Het werkt preventief en curatief, geeft een langdurige bescherming, is reukloos en chloorvrij, heeft een sterk bevochtigingsvermogen, wordt aanbevolen als voorbehandeling bij schilderwerk, heeft een lichtgele kleur en heeft geen invloed op de kleur van de ondergrond. Het vernietigt mos, korstmos, algen (rode en andere), bacteriŽn, schimmels, luchtvervuiling en olieresten. Het reinigt met een blijvende werking. Het is geschikt voor toepassing o.a. op gevels, daken, balkons, tegels, trappen, terrassen, monumenten, potten en coatings van tennisterreinen van o.a. natuursteen, baksteen, leien, dakpannen, shingles, beton, vezelcement, pleister en kunststof. Niet geschikt voor glas en riet. Let op: Het mag niet regenen 12 uur voor de behandeling tot minstens 48 uur na de behandeling. Verbruik wanneer verdund: ca. 50 m≤ per liter.

vanaf13,75
bekijk productBekijk product ▸
COMPO CARE

Owatrol compo care

Owatrol Compo-care is een transparante, gekleurde bescherming op waterbasis voor buiten. Het is vlekbestendig (olie, vetten), maakt het oppervlak waterafstotend, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het is geschikt voor alle soorten composiethout zoals terrassen, gevelbetimmering, tuinmeubels en gegroefde planken. De eerste 24 uur nadat het product is aangebracht mag het niet regenen en delen die niet behandeld moeten worden moeten goed worden afgedekt. Theoretisch verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf27,35
bekijk productBekijk product ▸
COMPO-CLEAN

Owatrol compo-clean

Owatrol compo-clean is een schoonmaakmiddel in gelvorm speciaal voor alle soorten houtcomposiet buiten. Het verwijdert alle soorten verontreinigingen, zoals vet, vlekken en vervuiling. Het is zelfwerkend: na werking kan het gewoon afgespoeld worden met water. Het werkt efficiŽnt op gevelbetimmering, terrassen en meubelen en is onschadelijk voor o.a. kunststoffen, zwembadliners, steen en glas. Verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.

vanaf22,25
bekijk productBekijk product ▸
NET-TROL

Owatrol net-trol

Owatrol Net-trol is een krachtig reinigings- en glansmiddel dat de natuurlijke houtkleur van grijs en verweerd onafgewerkt hout zoals ceder, lork, grenen (al dan niet druk geÔmpregneerd), teak, iroko en ipť buitenshuis herstelt. In tegenstelling tot reinigers die bleekmiddelen of chloor bevatten, tast dit product de houtvezelsniet aan. Het verwijdert vuilaanslag tot in het hout en geeft het oppervlak een stralend fris aanzien. Theoretisch verbruik: ca. 5 tot 10 m≤ per liter.

vanaf18,10
bekijk productBekijk product ▸
SEASONITE

Owatrol seasonite

Owatrol Seasonite stabiliseert en beschermt het hout in de eerste maanden dat het aan weersinvloeden is blootgesteld. Het dringt in het nieuwe houtoppervlak, houdt overmatig vocht tegen en laat de houtporiŽn op een natuurlijke manier opengaan. Het beperkt het risico op scheurvorming, barsten of vervorming als gevolg van een plotse blootstelling aan zon of regen. Het is een kleurloos product, eenvoudig in gebruik en ideaal voor alle zachte houtsoorten en vooral voor drukgeÔmpregneerd hout.

vanaf22,95
bekijk productBekijk product ▸
TEXTROL

Owatrol textrol

Owatrol textrol een houtverzadiger voor al dan niet drukgeÔmpregneerd hout in buitentoepassingen. Het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken, dringt in het hout en isoleert en beschermt het van binnenuit. Het zorgt voor een uitstekende impregnering van het hout, schilfert of bladdert niet af want is niet filmvormend en moet zich in het hout bevinden en niet op het houtoppervlak. Het is tevens tijdbesparend, want het wordt 'nat in nat' aangebracht, schimmelbestendig en gemakkelijk te onderhouden zonder het hout te verdonkeren. Theoretisch verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

vanaf28,80
bekijk productBekijk product ▸
OLIEVLEK VERWIJDERAAR

Presto olievlek verwijderaar

Presto olievlek verwijderaar is een zeer krachtige en effectieve reiniger. Het is geschikt voor absorberende en niet absorberende ondergronden zoals beton, bestrating, asfalt, baksteen of keramische tegels.

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
ALGENDODER CONCENTRAAT

Rust-oleum algendoder concentraat

Prochemko Algendoder Concentraat is een zeer efficiŽnt product op basis van quaternaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels. Het is geschikt voor o.a. daken, terrassen en gevels. Het is een concentraat en maximaal tot 1:100 te verdunnen. Het is raadzaam het product minimaal 18 uur te laten inwerken om er zeker van te zijn dat de sporen totaal gedood worden. Nadien afspuiten (liefst met hogedruk). Het is ook mogelijk eerst de vervuiling met een hogedrukreiniger te verwijderen en daarna het gereinigde oppervlak in te zetten met de algendoder.

vanaf15,24
bekijk productBekijk product ▸
ALGVRIJ

Progold algvrij

Progold algvrij is een zeer efficiŽnt product voor het verwijderen ťn voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, tegelpaden en bielsen. Het is een efficiŽnt product op basis van quatinaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen van algmos en schimmelsen het verwijdert en voorkomt groene aanslag op muren, daken en tegelpaden.

vanaf40,90
bekijk productBekijk product ▸
ALGWEG

Relius algweg

Relius Algweg is is een zeer sterk mos- en algdodend middel. Het is geschikt voor binnen en buiten en kan met alle gevelcoatings worden overgeschilderd. Het wordt afhankelijk van de toepassing, 1:40 met water verdund. Theoretisch rendement: ca. 150 m≤ per liter.

vanaf12,07
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR SOAP

Rubio monocoat exterior soap

Rubio Monocoat Exterior Soap is een zeep met een reinigende en voedende werking. Dit product is geschikt voor de tussentijdse reiniging van buitenhout zoals terrassen en meubelen, behandeld met een product uit het Rubio Monocoat exterior assortiment.

vanaf35,00
bekijk productBekijk product ▸
STEIGERHOUT BEITS BESCHERMER SPRAY

Tenco steigerhout beits beschermer spray

Tenco Steigerhoutbeits Beschermer is een hoogwaardige beschermer voor met Tenco Steigerhoutbeits behandeld hout. Door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming. Het is waterafstotend, onzichtbaar, sneldrogend, gebruiksvriendelijk en laat geen vlekken achter. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
Timberguard Mousse

Timberex timberguard mousse

Timberex Timberguard Mousse is speciaal voor het onderhoud van tuin- en terrasmeubilair. Het bevat een UV filter en beschermt tegen schimmels en algen. Het is waterbestendig na 24-48 uur. Verbruik: 20-30 m≤ per verpakking (ongeveer 4 stoelen en 1 tafel).

vanaf28,88
bekijk productBekijk product ▸
PARAMOSS

Trimetal paramoss

Trimetal Paramoss is een waterig voorbehandelingsproduct met actieve stoffen dat algen, groenaangroei en schimmels vernietigt. Het renoveert muren die groen geworden zijn als gevolg van algen of groenaanslag en geeft ze een nieuw en fris uiterlijk. Het saneert, voor het schilderen, muren die overwoekerd zijn door vegetatie welke het loskomen van de verffilm kan veroorzaken. De vegetatie dient vooraf verwijderd te worden. Het heeft als bestrijdings- en saneringsmiddel talrijke toepassingsmogelijkheden buiten, zoals op gevels, muurtjes, terrastegels, stoepen, grafstenen, tuinvazen, baksteen, beton, gehouwen steen en leisteen. Verbruik: Ca. 4-8 m≤ per liter.

vanaf53,71
bekijk productBekijk product ▸
GROENE AANSLAG VERWIJDERAAR

Verfijn groene aanslag verwijderaar

Verfijn Groene aanslagverwijderaar reinigt terrassen, tuinmeubelen, muren en daken van groene aanslag en het voorkomt voor geruime tijd nieuwe aangroei. Het middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen. Gebruiksaanwijzing: sterk verdund met borstel of spuit aangebrengen. Na enkele dagen kan de verontreiniging met een harde straal, al dan niet in combinatie met een borstel, afgespoten worden.

vanaf5,80
bekijk productBekijk product ▸
HARDHOUTONTGRIJZER

Verfijn hardhoutontgrijzer

Verfijn hardhoutontgrijzer is het alternatief voor langdurig schuren. Onbehandelde hardhouten, teak en rotan tuinmeubelen krijgen hun oorspronkelijke kleur weer terug wanneer ze behandeld worden met deze Hardhoutontgrijzer. Gebruiksaanwijzing: smeer het gehele oppervlak in en laat het middel ongeveer 10 minuten inwerken. Maak met behulp van een harde borstel het vuil los. Spoel het vuil af met water. Wanneer het vuil hardnekkig is, kan de behandeling herhaald worden. Voor een optimale bescherming kan tot slot, al naar gelang de houtsoort, Verfijn Teakhoutolie, Bangkirai-olie of Hardhoutolie aangebracht worden.

vanaf2,31
bekijk productBekijk product ▸
ONDERHOUDSSET HARDHOUT

Verfijn onderhoudsset hardhout

Verfijn hardhoutontgrijzer set bestaat uit hardhout olie spuitbus 400 ml, ontgrijzer 500 ml en een borstel en schuurpad.

vanaf17,71
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF ROTAN REINIGER

Verfijn kunststof rotan reiniger

Verfijn kunststof rotan reiniger is een krachtige en veilige reiniger voor kunststofrotan. Alle kunststoffen aan het huis en in de tuin worden met dit product weer schoon en zijn vervolgens beschermd tegen weersinvloeden. Het is toepasbaar op tuinmeubelen, kozijnen, rolluiken, caravans, auto-interieurs, surfplanken, zeilboten en vele andere kunststof producten, aluminium/textileen tuinmeubelen en geŽmailleerde, geglazuurde en gelakte oppervlakken. Het is vuilafstotend, antistatisch en UV-filterend. Voor een optimaal resultaat wordt herhaling van de behandeling aanbevolen.

vanaf2,73
bekijk productBekijk product ▸
TEXTILEEN REINIGER

Verfijn textileen reiniger

Verfijn textileen reiniger is een krachtige en veilige reiniger voor textileen. Alle textileen aan het huis en in de tuin worden weer schoon en zijn beschermd tegen weersinvloeden. Het is toepasbaar op tuinmeubelen, kozijnen, rolluiken, caravans, auto-interieurs, surfplanken, zeilboten en vele andere kunststof producten, aluminium/textileen tuinmeubelen en geŽmailleerde, geglazuurde en gelakte oppervlakken. De reiniger is vuilafstotend, antistatisch en UV-filterend. Voor een optimaal resultaat wordt herhaling van de behandeling aanbevolen. Verbruik: 1 deel op 10 delen water (1:10).

vanaf2,50
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)