menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Rolith

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
AC PRIMER

Rolith ac primer

Rolith AC Primer is een universele, roestwerende spuitprimer voor hout, ferro en non-ferro metalen en diverse kunststoffen zoals ABS, PVC, polyester en polycarbonaat. Het is niet geschikt voor polypropyleen. Verbruik: ca. 1-2 m² per spuitbus.

vanaf
12,65
bekijk product

Bekijk product ▸

AC ACRYLIC LAKKEN

Rolith ac acrylic lakken

Rolith AC Acrylic Lak is een hoogwaardige, sneldrogende spuitlak die kan worden toegepast op hout, metaal en diverse kunststoffen zoals ABS en PVC. Verbruik: Ca. 1-2 m² per bus.

vanaf
13,99
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Rolith anti foam can

Rolith anti foam rd 100 neutraliseert het hinderlijk schuimen van reinigingsmiddelen. Hierdoor slaat het schuim razendsnel neer op de reinigingsvloeistof en wordt voorkomen dat machines in een beveiliging “slaan”, of overlopen met schuim. Het heeft geen invloed op het toegepaste reinigingsmiddel en het kan ingezet worden bij schrob-zuig automaten, vuilwatertanks en bij sterk schuimende reinigingsmiddelen.

vanaf
121,49
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX COATING

Rolith anti graffiti wax coating

Rolith Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. De behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: ca. 4-6 m² per liter.

vanaf
117,24
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVER

Rolith anti graffiti wax coating remover

Rolith Anti Graffiti Wax Coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de Anti Graffiti Wax Coating. Het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.

vanaf
33,44
bekijk product

Bekijk product ▸

N 2610 ANTISPAT

Rolith n 2610 antispat

Rolith antispat N 2610 is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op werkstukken voorkomt. Het product bevat geen oplosmiddelen en is daardoor veilig voor mens en milieu. Het is siliconenvrij en werkstukken kunnen na gebruik zonder problemen worden gefosfateerd, geanodiseerd, gegalvaniseerd of gelakt.

vanaf
6,89
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTISPAT SB

Rolith antispat sb

Rolith Antispat SB is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op lasbranders en werkstukken voorkomt. Hierdoor kan een kostenverhogende nabewerking en/of beschadiging worden voorkomen.

vanaf
6,97
bekijk product

Bekijk product ▸

CURAL PARLEMOUR

Rolith cural parlemour

Rolith Cural Parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. Buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. Het heeft een frisse geur en is door zijn hoge concentratie zuinig in gebruik. Het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines..

vanaf
9,45
bekijk product

Bekijk product ▸

CURAL PROTECT

Rolith cural protect

Rolith Cural Protect is een handcrème ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. Door regelmatig gebruik van deze handcrème worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. Het is volkomen veilig in gebruik.

vanaf
17,64
bekijk product

Bekijk product ▸

DESOX NF

Rolith desox nf

Rolith Desox NF is een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in 1 behandeling. Het verwijdert tevens walshuid. Het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. Met 1 liter DESOX NF in oplossing kan ca. 2,5 m² ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

vanaf
138,24
bekijk product

Bekijk product ▸

FREEZER

Rolith freezer

Rolith Freezer is een bevriesspray voor diverse toepassingen. Het koelt tot – 55°C en bevat geen CFK’s. Het wordt gebruikt voor het bevriezen van objecten om onder meer de kwaliteit te controleren en temperatuurschommelingen na te bootsen. Bovendien wordt het product toegepast om lagers door middel van krimppassing te monteren. Ook kan het product met succes worden toegepast om kauwgum te bevriezen, hetgeen het verwijderen uit bijvoorbeeld vloerbedekking en van andere oppervlakken sterk vereenvoudigd. Gebruiksaanwijzing: spuit de Freezer van een korte afstand, gedurende enige seconden, op het oppervlak. Vermijdt contact met de huid en de ogen i.v.m. bevriezingsverschijnselen.

vanaf
11,52
bekijk product

Bekijk product ▸

GEVELREINIGER

Rolith gevelreiniger

Rolith Gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. Het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. Niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. Inwerktijd: 15-19 minuten.

vanaf
39,08
bekijk product

Bekijk product ▸

N 74 GLAS & SPIEGELREINIGER AIR

Rolith n 74 glas & spiegelreiniger air

Rolith Glas & Spiegelreiniger Foam N 74 Foam Air is een zeer efficiënt product voor reinigen van glas, spiegels en andere harde oppervlakken. Het bevat een anti-resoiling component waardoor, bij regelmatige behandeling, het beslaan van o.a. spiegels wordt voorkomen en waardoor behandelde oppervlakken minder snel vuil aantrekken. Het droogt tevens streeploos op.

vanaf
9,74
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASSFIX SPUITBUS

Rolith glassfix spuitbus

Rolith Glassfix is een foamreiniger voor glas en harde oppervlakken. Het is geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, interieurs en lakwerk zonder strepen achter te laten.

vanaf
9,98
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI EN INKT REMOVER SPRAYFLACON

Rolith graffiti en inkt remover sprayflacon

Rolith Graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf
17,69
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI REMOVER

Rolith graffiti remover

Rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf
9,70
bekijk product

Bekijk product ▸

HD COLORS

Rolith hd colors

Rolith HD Colors is een professionele, sneldrogende lak met een zeer goede dekkracht. Het is uitstekend geschikt voor toepassing op ondergronden zoals metaal, beton, hout en metselwerk.

vanaf
24,77
bekijk product

Bekijk product ▸

HD FLUOR

Rolith hd fluor

Rolith HD Fluor is een professionele, zeer opvallende markeringsverf in diverse kleuren. Het heeft een zeer goede dekkracht en is, door de fluoriderende eigenschappen, uitermate geschikt voor het laten opvallen van objecten van verschillend materiaal tot wel 12 maanden. Door de 360º spuitkop is de bus bruikbaar in alle richtingen. Ook is de spuitkop zo geplaatst dat ongewenst indrukken voorkomen wordt.

vanaf
26,57
bekijk product

Bekijk product ▸

HD HITTEBESTENDIG

Rolith hd hittebestendig

Rolith HD Hittebestendig is een professionele, hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. Het is bestand tegen temperaturen tot 600ºC.

vanaf
24,80
bekijk product

Bekijk product ▸

HD KOUDVERZINKEN

Rolith hd koudverzinken

Rolith HD Koudverzinken is een sneldrogend product op basis van zuiver zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. Door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. Het kan worden toegepast op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven. Met Rolith HD Koudverzink behandelde materialen kunnen veilig worden gesneden, geboord, gelast en vervormd.

vanaf
24,78
bekijk product

Bekijk product ▸

HD LIJNMARKERING

Rolith hd lijnmarkering

Rolith HD Lijnmarkering is een professionele, sneldrogende markeringsspray. Het is geschikt voor markeringen op steen, beton, asfalt, hout en metaal. Het is slijtvast, heeft een hoge dekkracht en is bestand tegen benzine, chemicaliën en diverse weersinvloeden. In combinatie met de Rolith markeringskar kunnen lijnen getrokken worden van 40 tot 110 mm breed. Tevens kunnen met het Rolith markeringspistool diverse voorwerpen eenvoudig gemarkeerd worden.

vanaf
26,57
bekijk product

Bekijk product ▸

HD METALLIC

Rolith hd metallic

Rolith HD Metallic is een sneldrogende lak op basis van zuivere aluminium pigmenten en speciale bindmiddelen. Het heeft een zeer goede hechting en is corrosiewerend. Het kan worden toegepast op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven.

vanaf
25,33
bekijk product

Bekijk product ▸

HD PRIMER

Rolith hd primer

Rolith HD Primer is een professionele, sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad. Het is gebaseerd op een unieke harscombinatie en is hierdoor uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.

vanaf
23,03
bekijk product

Bekijk product ▸

HD VLEKKENSPRAY

Rolith hd vlekkenspray

Rolith HD Vlekkenspray is speciaal ontwikkeld voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. Het is sneldrogend, overschilderbaar, droogt wit op en is schrobvast.

vanaf
24,80
bekijk product

Bekijk product ▸

HD ZINK 97%

Rolith hd zink 97%

Rolith HD zink 97% is een professionele, matte, grijze, sneldrogende zinkspray geschikt voor metalen. De basis is 97% zuivere zink. Dit product vormt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie op ijzer en staal. Het is elastisch, zelfherstellend en kan dienen als grondlaag voor diverse verfsoorten. Zeer geschikt voor de staalbouw, het bijwerken van beschadigde verzinkte onderdelen en door zijn goede geleiding uitermate geschikt voor puntlassen. Daarnaast is het hittebestendig tot ca. 300ºC.

vanaf
26,57
bekijk product

Bekijk product ▸

HD ZINK ALU

Rolith hd zink alu

Rolith HD Zink Alu Spray is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies en het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oude en verweerde zinken objecten. Het is geschikt voor toepassing in de staalbouw, aanhangerbouw, industrie en op hekwerken. Het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als vers verzinkte metalen. Het is sneldrogend, heeft een uitstekende dekking en is goed overschilderbaar. Hittebestendig tot ca. 250 graden Celcius.

vanaf
26,57
bekijk product

Bekijk product ▸

AC 155 ISOLEERSPRAY

Rolith ac 155 isoleerspray

Rolith isoleerspray ac 155 is een speciaal product voor het snel afdekken en tegen het doorbloeden van vlekken op wanden en plafonds. Het product is spanningsarm, heeft een hoog isolerend vermogen en is geschikt voor gebruik op vrijwel alle mogelijke ondergronden, zoals geschilderde ondergronden, metselwerk, stucwerk, plaatmateriaal en polystyreenschuim. Verbruik: Ca. 3 m² per bus van 500 ml.

vanaf
14,75
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 703 KERAMISCH VET

Rolith rg 703 keramisch vet

Rolith Kera Lube RG 703 is een hoogwaardig smeermiddel bestaande uit zeer fijne keramiek deeltjes opgelost in naftenische oliën. Het beschikt over zeer hoge slijtagewerende eigenschappen en een goede oxidatie-stabiliteit waardoor een langdurige werking is gegarandeerd. Het is geschikt als smeermiddel en als montagepasta en bestand tegen temperaturen van -40ºC. tot 1200ºC.

vanaf
16,87
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 709 KETTINGSMERING

Rolith rg 709 kettingsmering

Rolith kettingsmering RG 709 is een excellent synthetisch smeermiddel voor hoge temperaturen en zware belasting. Het is toepasbaar tot 230ºC, heeft een superieure smeercapaciteit, vermindert wrijving, beschermt tegen slijtage en is ook geschikt voor het smeren van lagers en verbindingen.

vanaf
20,25
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOFREINIGER SPRAY

Rolith kunststofreiniger spray

Rolith Kunststofreiniger N 1225 is een effectief, licht alkalisch reinigingsmiddel voor het snel en veilig verwijderen van atmosferische vervuiling, vet en nicotine van o.a. kunststof en aluminium kozijnen, deuren, tuinmeubels, kunststof schroten en schaaldelen.

vanaf
7,70
bekijk product

Bekijk product ▸

N 2700 LEKZOEKSPRAY

Rolith n 2700 lekzoekspray

Rolith Lekzoekspray N 2700 spoort iedere gas- en luchtlekkage op. Het product tast geen materialen zoals metaal, koper, kunststof en rubber aan en is uitermate geschikt voor gebruik in o.a. de verwarmingsindustrie, loodgietersbedrijven, LPG inbouw- stations, garages en koeltechnische industrie voor o.a. lakwerk, autoruiten en interieurs.

vanaf
7,46
bekijk product

Bekijk product ▸

MARKERINGSSPRAY INDOOR SPUITBUS

Rolith markeringsspray indoor spuitbus

Rolith Indoor Lijnmarkering is speciaal ontwikkeld voor het trekken van duurzame lijnen binnen in o.a. magazijnen en fabrieken. Door de gesloten en zijdeglanzende verfstructuur blijft de lijn langer schoon en is de aangebrachte lijn eenvoudig reinigbaar. Hierdoor blijft de belijning beter zichtbaar.

vanaf
33,50
bekijk product

Bekijk product ▸

MARKERINGSSPRAY

Rolith markeringsspray

Rolith Markeringspray is een hoogwaardige wegen- en markeringsverf, heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is het product uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende antislip-werking en is uitstekend waterbestendig. Het product verkleurt niet.

vanaf
18,59
bekijk product

Bekijk product ▸

MPC 3

Rolith mpc 3

Rolith MPC 3 allereiniger is een geconcentreerde, vloeibare allesreiniger met milde geur. Het product is niet agressief en kan overal gebruikt worden waar water geen schade kan veroorzaken. Het reinigt alle soorten harde oppervlakken zoals lakwerk, linoleum, PVC, formica, metaal, houtwerk (indien geschilderd of gebeitst) en natuursteen.

vanaf
50,20
bekijk product

Bekijk product ▸

MPC 50

Rolith mpc 50

Rolith MPC 50 Reiniger Met Natuurlijke Pijnboomolie is een speciaal ontwikkelde reiniger voor daar waar overheersende luchtjes verdreven moeten worden, zoals in de visverwerkende industrie, vervoer van voedingsmiddelen en in opslagplaatsen.

vanaf
9,28
bekijk product

Bekijk product ▸

AUTOSHAMPOO NEW EXTRA+

Rolith autoshampoo new extra+

Rolith New Extra autoshampoo is geschikt voor o.a. auto’s, vrachtwagens en boten. Deze shampoo geeft een bijzonder goede reiniging van gelakte oppervlakken en laat een beschermende, waterafstotende, glanzende film achter. Gebruiksaanwijzing: het te behandelen oppervlak met behulp van een spons, borstel of machine wassen met de shampoo en afspoelen met schoon water. Het wassen van oppervlakken in de volle zon wordt i.v.m. indrogen ontraden.

vanaf
89,13
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL 106 S

Rolith procool 106 s

Rolith procool 106-S is een universeel synthetisch koelsmeermiddel met goede corrosiebeschermende- en spoeleigenschappen voor lichte tot middelzware bewerkingen. Tevens is het product zeer geschikt bij het precisiedraaien van kleine delen.

vanaf
71,92
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL ALU

Rolith procool alu

Rolith procool alu is een product voor veeleisende verspaning van lichtmetaal­legeringen evenals staal en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf
438,57
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL CLEAN

Rolith procool clean

Rolith Procool clean is een reinigingsmiddel dat aan emulsies en oplossingen wordt toe­gevoegd om de betreffende systemen, zoals machines en baden, goed te reinigen. Het is toepasbaar in water­mengbare metaalbewerkingsemulsies en –oplossingen, druktestvloestoffen en emulsies voor corrosiebescherming. Het draagt bij aan schonere systemen en langere badstandtijden.

vanaf
31,77
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL GTY

Rolith procool gty

Rolith procool gty is een product voor middelzware bewerkingen van staal en gietijzer. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf
357,50
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL HGS

Rolith procool hgs

Rolith procool HGS is een product voor zware verspaning van hooggelegerde staalsoorten met een hoog EP-gehalte. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf
412,78
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL HYDRAU

Rolith procool hydrau

Rolith procool hydrau is een hydraulische olie voor zwaarbelaste hydraulische systemen en systemen die aan sterk wisselende temperaturen worden blootgesteld. Viscositeit: 22 mm² per seconde.

vanaf
44,74
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL LEIBAANOLIE

Rolith procool leibaanolie

Rolith procool Leibaanolie is een olie met zeer goede wrijvingseigenschappen voor het smeren van leibanen en geleidingen van kunststof en metaal. Het is geproduceerd op basis van geraffineerde minerale oliën met toevoegingen om o.a. de kleefkracht, anti-stick slip en anti-slijtage te verhogen.

vanaf
46,17
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL LUBE

Rolith procool lube

Rolith Procool Lube wordt ingezet voor het draadsnijden van alle soorten metaal, maar is met name geschikt voor roestvrijstaal. Daarnaast wordt het ook gebruikt bij het frezen en tappen van hooggelegeerd staal, verticaal brootsen en het tandwielsteken van grote profielen.

vanaf
68,73
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL MICRO

Rolith procool micro

Rolith Procool Microdoseer Olie is een minimaal smeermiddel geschikt voor diverse metaalsoorten. Het is samengesteld uit hoogwaardige basisolie met een uitgekiend pakket EP-aditieven, waardoor het product een hoog drukopnemend vermogen heeft. Het bevat geen chloor en heeft een uitstekend spoel- en bevochtigende eigenschappen. Het is gebruiksklaar en kan onverdund worden toegepast.

vanaf
57,63
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL UNI-M

Rolith procool uni-m

Rolith procool uni-m is een universeel product voor lichte tot middelzware bewerkingen. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming. Het product bevat geen formaldehyden.

vanaf
80,87
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL UNI-S

Rolith procool uni-s

Rolith procool uni-s is een hoogwaardig synthetisch koelsmeermiddel voor het slijpen van staal, gietijzer en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf
75,19
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 704 PTFE KETTING- & KABELSMERING

Rolith rg 704 ptfe ketting- & kabelsmering

Rolith PTFE RG 704 is een speciale samenstelling van vetten geschikt voor de bescherming en smering van kettingen, kabels en algemene smering. Het smeermiddel bezit een goede taaiheid die zorgt voor een blijvende bedekking van het behandelde oppervlak. Bij hoge temperaturen wordt het product niet dun, het koelt snel af en herstelt zich snel na uitrekking. Bovendien is het product onoplosbaar in water, werkt het vocht- en waterafstotend en is het corrosiewerend. Het is tevens zeer geschikt voor onderwatersmering. Het kan worden toegepast bij o.a. rioleringsinstallaties, meng- en roerwerken, hydro-elektrische installaties, irrigatiewerken en schepen.

vanaf
9,19
bekijk product

Bekijk product ▸

R-FIX KRUIPOLIE

Rolith r-fix kruipolie

Rolith R-Fix Kruipolie is een kruipolie die losmaakt en smeert en vochtwerend en roestwerend is. Het maakt vastgeroeste bouten, moeren en andere verbindingen snel weer los. Door de speciale samenstelling heeft het een sterk penetrerend vermogen en het bevat hoogwaardige, corrosiewerende en smerende bestanddelen.

vanaf
9,36
bekijk product

Bekijk product ▸

RAL INDUSTRIAL COLOUR SPRAY

Rolith ral industrial colour spray

Rolith RAL Colour Spray is een professionele, acrylaat hoogglans kwaliteitsspray met een lange levensduur. Het is zowel buiten als binnen toepasbaar.

vanaf
9,19
bekijk product

Bekijk product ▸

RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

Rolith rb 1 cementsluierverwijderaar

Rolith RB 1 Kalk & Cementsluierverwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. Het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen, kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.

vanaf
11,18
bekijk product

Bekijk product ▸

RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOEREN

Rolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloeren

Rolith RB 3 Cementsluierverwijderaar voor Tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. Het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. Het verwijdert ook merbaubloed. Het is geen gevarengoed.

vanaf
45,72
bekijk product

Bekijk product ▸

REGENDICHT SB HYDROFOBEER-MIDDEL OP SOLVENTBASIS

Rolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasis

Rolith Regendicht SB is een uitgekiende balans tussen siliconenpreparaten en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 15 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen en is speciaal geschikt voor kalksteen.

vanaf
49,43
bekijk product

Bekijk product ▸

REGENDICHT WB HYDROFOBEER-MIDDEL OP WATERBASIS

Rolith regendicht wb hydrofobeer-middel op waterbasis

Rolith Regendicht WB is een uitgekiende balans tussen silanen en siloxanenemulsies en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 12 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen. De waterdampdoorlating, alkali- en zuur bestendigheid, de UV-bestendigheid en het penetratievermogen zijn zeer goed en hebben zich al jaren bewezen. Het is geen gevarengoed.

vanaf
44,50
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 702 KOPERPASTA

Rolith rg 702 koperpasta

Rolith RG 702 Koperpasta is een ideale montagepasta op basis van zeer fijn verdeelde koperdeeltjes en bentone basisvet. Het zorgt voor een snelle en makkelijke montage en demontage van draadverbindingen en het voorkomt cavitatie en vreten. Het wordt niet weggespoeld door water en is bestand tegen logen, zouten en zuren.

vanaf
11,04
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLIKAL ONTKALKER

Rolith rolikal ontkalker

Rolith Rolikal Ontkalker is een professionele ontkalker en verwijdert kalk en aanslag uit koffiezetapparatuur, waterkokers, stoomstrijkijzers, keukenboilers en andere warmwaterapparatuur. Het is sterk geconcentreerd en dus economisch in gebruik.

vanaf
11,20
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLIPOOL WHIRLPOOL REINIGER

Rolith rolipool whirlpool reiniger

Rolith Rolipool Professionele Whirlpoolreiniger is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. Het maakt hygiënisch schoon, reinigt, ontkalkt en verwijdert zeep-, haar- en vetresten en daarmee de voedingsbodem voor bacteriën.

vanaf
9,55
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLIREIN FECALIEN REINIGER

Rolith rolirein fecalien reiniger

Rolith Rolirein Professionele Fecalienreiniger is een biologisch product voor het verwijderen van kalk, urinesteen en andere verontreinigingen in fecalienvermalers. Het neemt tot 4x zoveel kalk op dan conventionele producten op zoutzuurbasis. Een oplossing van Rolirein Fecalienreiniger kan tot 48 uur probleemloos in een systeem blijven.

vanaf
14,35
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLISAN SANITAIR REINIGER

Rolith rolisan sanitair reiniger

Rolith Rolisan Sanitair Reiniger is een revolutionair reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van o.a. keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur en mierenzuur, tast geen metalen aan en kunststof oppervlakken en goede vloerbedekking verkleuren niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid en het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer. Het is geschikt voor dagelijks en periodiek onderhoud.

vanaf
8,80
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLISTEAM STOOMCABINE REINIGER

Rolith rolisteam stoomcabine reiniger

Rolith Rolisteam Stoomcabinereiniger is een professioneel en snelwerkend middel voor het reinigen en ontkalken van het systeem van de stoomcabine of hammam. Het reinigt reukloos en zeer effectief. Regelmatig gebruik van de Rolisteam Stoomcabinereiniger verlengt de levensduur van de stoomcabine en bespaart energie.

vanaf
9,06
bekijk product

Bekijk product ▸

LINE MASTER

Rolith line master

Rolith Dubbel Liner Markeringskar is geschikt om 2 spuitbussen in tandemopstelling in te plaatsen om te voorkomen dat er 2 keer dezelfde lijn getrokken moet worden om de gewenste dekking te krijgen. Het apparaat biedt tevens ruimte aan 4 extra spuitbussen, zodat er direct verder gewerkt kan worden wanneer de bussen leeg zijn.

vanaf
377,20
bekijk product

Bekijk product ▸

SANITAIRREINIGER DAGELIJKS

Rolith sanitairreiniger dagelijks

Rolith sanitair reiniger dagelijks is een revolutionair reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik. Het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur, mierenzuur, tast geen metalen aan en verkleurt kunststof oppervlakken en vloerbedekking niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid. Het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf
9,54
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLITHERM

Rolith rolitherm

Rolith Rolitherm is een zuur, vloeibaar ontstoppingsmiddel voor het gebruik in afvoersystemen met een maximale diameter van 10 cm. Verstoppingen veroorzaakt door kalkaanslag en organische stoffen zoals vetafzetting, urinesteen, vet, haren, maandverband, keukenafval, zeepresten en bierslijm worden hiermee snel opgelost. Doordat het product een hogere soortelijke massa heeft dan water zakt het snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping. Het doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks en geeft geen terugslag en explosieve reacties. Let op: alleen geschikt voor professioneel gebruik.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLITHOI KALK- URINESTEEN VERWIJDERAAR

Rolith rolithoi kalk- urinesteen verwijderaar

Rolith Rolithoi Professionele Kalk- en urinsteenverwijderaar met slim doseersysteem is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. Het maakt hygiënisch schoon, reinigt en ontkalkt. Het is een geconcentreerd, dik en vloeibaar zuur product voor de reiniging van toiletten en ander sanitair. Vervuiling zoals kalk- en zeepresten, urinesteen en roestaanslag wordt snel en veilig verwijderd en onaangename geuren worden verdreven. Het tast geen porselein of glazuur aan en doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks. Het is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

R 23 RVS REINIGER

Rolith r 23 rvs reiniger

Rolith R 23 RVS Reiniger is een uniek product dat roestvrijstaal in 1 behandeling reinigt en beschermt. In 1 enkele behandeling verwijdert het lichte vervuiling, vingerafdrukken, nicotineaanslag en herstelt diepte en kleur van gepolijste oppervlakken.

vanaf
11,31
bekijk product

Bekijk product ▸

SBO 901 ONDERDELEN REINIGER

Rolith sbo 901 onderdelen reiniger

Rolith SBO 901 is een universele reiniger voor het ontvetten van o.a. kleine metaaldelen, kettingen, motoronderdelen, scharnieren, sloten en carburateurs. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van bitume en teer. Het tast geen lakken, kunststoffen en metalen aan. Langdurige inwerking op rubber vermijden.

vanaf
8,71
bekijk product

Bekijk product ▸

SBO 909 ELECTRO CLEANER

Rolith sbo 909 electro cleaner

Rolith SBO 909 is een snel verdampende elektro en elektronica cleaner op basis van alcohol. Het is geschikt voor het snel verwijderen van vet en vuil van elektro en elektronica componenten, het tast geen isolatiemateriaal of lak aan en is zeer geschikt voor het reinigen van instrumenten, elektronicacomponenten, bedieningspanelen, schakelingen, kantoormachines, audio-, video- en computerapparatuur.

vanaf
8,53
bekijk product

Bekijk product ▸

SBO MP 6

Rolith sbo mp 6

Rolith SBO MP 6 is een krachtige, vloeibare koudreiniger op basis van hoogwaardige gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. Het heeft een uitstekend oplossend vermogen voor minerale oliën en vetten en is uitermate geschikt voor het verwijderen van olie- en vetachtige vervuilingen van onderdelen en machines, alsmede conserveringsolie en andere industriële vervuilingen.

vanaf
294,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SEAL EN BOND REMOVER SPUITBUS

Rolith seal en bond remover spuitbus

Rolith Seal & Bond Remover is een hoogwaardig product voor het weekmaken en verwijderen van vele soorten lijmen en kitten. Zelfs siliconenresten zijn geen enkel probleem. Het is ideaal te gebruiken om ondergronden mee te ontvetten alvorens over te gaan tot vervolgwerkzaamheden. Het tast de meeste lak- en kunststofsoorten niet aan en vervliegt zonder resten na te laten.

vanaf
16,68
bekijk product

Bekijk product ▸

RS 80

Rolith rs 80

Rolith Siliconen DroogSmeermiddel RS 80 is een universeel glij- en smeermiddel op basis van siliconen. Het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en waterafstotend en laat geen residu na. Het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Stabiel van –20ºC tot 240ºC.

vanaf
19,74
bekijk product

Bekijk product ▸

RS 2000 FOOD GRADE SILICONENSPRAY

Rolith rs 2000 food grade siliconenspray

Rolith Siliconen Food Grade RS 2000 is een veelzijdig toepasbaar product met uitsluitend FDA toegelaten grondstoffen. Het is een universeel product op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. Het product is stabiel van –40ºC tot 280ºC.

vanaf
15,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RS 81 SILICONEN

Rolith rs 81 siliconen

Rolith Siliconen Spuitbus RS 81 Air is een universeel smeermiddel op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. Het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Het heeft een lange levensduur (afhankelijk van de belasting) en is stabiel van – 20ºC tot 240ºC.

vanaf
9,21
bekijk product

Bekijk product ▸

R 139

Rolith r 139

Rolith siliconenvrij smeermiddel R 139 is een universeel siliconenvrij glijmiddel, daar toe te passen waar nadien gelakt, gelijmd of bedrukt moet worden. Het reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. Bovendien kleeft en vlekt het niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Het is speciaal geschikt voor de houtbewerkingindustrie.

vanaf
19,74
bekijk product

Bekijk product ▸

SV 2000

Rolith sv 2000

Rolith SV 2000 is een universeel siliconenvrij glij- en smeermiddel met onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. Het kleeft en vlekt niet en kan door zijn siliconenvrije samenstelling zonder gevaar worden toegepast op oppervlakken welke nadien gelakt, gelijmd of bedrukt worden.

vanaf
8,90
bekijk product

Bekijk product ▸

T 595 SNIJOLIE

Rolith t 595 snijolie

Rolith Snijolie Harde Metalen ST 595 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije EP-additieven voor het tappen en snijden van metalen. Het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. De oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. Het is speciaal geschikt voor het bewerken van harde metalen zoals nikkel, chroom en RVS.

vanaf
11,90
bekijk product

Bekijk product ▸

ST 501 SNIJOLIE

Rolith st 501 snijolie

Rolith Snijolie Zachte Metalen ST 501 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije EP-additieven voor het tappen en snijden van metalen. Het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. De oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. Het is speciaal geschikt voor het bewerken van “zachte tot harde” metalen, zoals aluminium, staal, messing en koper.

vanaf
11,50
bekijk product

Bekijk product ▸

SPACKSPRAY

Rolith spackspray

Rolith spackspray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuur effecten (spack) op wanden en plafonds. Het kan worden toegepast op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton binnenshuis. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk).

vanaf
19,69
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERAFBIJT

Rolith superafbijt

Rolith Super afbijt is een nieuwe generatie afbijtmiddel, zonder het giftige Methyleenchloride, en is geschikt voor het afbijten van verschillende verfsoorten. Deze afbijt is minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan de conventionele afbijtmiddelen. Door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven, lakken en beitsen zoals latexverven, sierpleisters, lijmresten en diverse industrielakken van alle houtsoorten en metalen (uitgezonderd aluminium). Voor acrylverf is de inwerktijd ca. 30 min. en voor alkydverf ca. 45 min. Tot slot kan de verflaag verwijderd worden met een plamuurmes, verfkrabber of eventueel staalwol bij lastigere oppervlakken. Verbruik: ca. 2-3 m² per liter.

vanaf
26,73
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 803 SUPERLUBE

Rolith rg 803 superlube

Rolith superlube rg 803 is een hoogwaardig multifunctioneel smeer- en glijmiddel op basis van minerale olie, versterkt met PTFE, zonder aromatische koolwaterstoffen. Het is zeer lang werkzaam en zeer gevarieerd toepasbaar als algemeen smeermiddel voor o.a. scharnieren, werktuigen en transportbanden.

vanaf
25,05
bekijk product

Bekijk product ▸

TANTOX WZ

Rolith tantox wz

Rolith Tantox roestomvormer is een watergedragen roestomvormer, stabilisator en grondverf in één product. Het product is toepasbaar waar ijzer of staal aangetast is door roest.

vanaf
11,70
bekijk product

Bekijk product ▸

WBO 206 REINIGER

Rolith wbo 206 reiniger

Rolith WBO 206 is de ideale multireiniger voor het ontvetten en reinigen van alle ondergronden welke met waterhoudende reinigingsmiddelen gereinigd mogen worden. Toepasbaar op vloeren, wanden en deuren, gelakte oppervlakken (hout en metaal), machines (gelakt en RVS), werkbanken en kunststoffen. Geen gevarengoed.

vanaf
60,39
bekijk product

Bekijk product ▸

WBO 288

Rolith wbo 288

Rolith WBO 288 is een zeer krachtige, waterverdunbare ontvetter, geschikt voor het verwijderen van aangekoekt vuil, minerale vetten, oliën en nicotine-aanslag op niet alkali gevoelige oppervlakken. Sterk geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.

vanaf
8,70
bekijk product

Bekijk product ▸

WBO 37 A REINIGER

Rolith wbo 37 a reiniger

Rolith WBO 37 A Industriële Multi-Reiniger is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterverdunbare reinigers. Het product is speciaal geschikt voor het verwijderen van organische vervuiling zoals oliën en vetten. In veel gevallen kan deze reiniger reinigers op basis van solvent (oplosmiddelen) en alkaliën vervangen.

vanaf
67,04
bekijk product

Bekijk product ▸

WBO 410

Rolith wbo 410

Rolith WBO 410 Industriële Sterk Alkalische Reiniger is een zeer krachtige superontvetter geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken. Het kan worden gebruikt op alle niet-alkaligevoelige oppervlakken. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde rookkasten, bakplaten alsmede sterk vervuilde vloeroppervlakken. Het is zeer geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.

vanaf
75,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WBO 509 HYBRIDE ONTVETTER

Rolith wbo 509 hybride ontvetter

Rolith WBO 509 hybride ontvetter is een zeer krachtige, sterk alkalische super ontvetter geschikt voor het reinigen en ontvetten van sterk vervuilde oppervlakken. Het verwijdert de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. Het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQ’s, velgen, boten en tuinmeubelen. Het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.

vanaf
9,34
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 711 WHITE GREASE

Rolith rg 711 white grease

Rolith white grease Rg 711 is een blank smeermiddel met een zeer goed hechtvermogen. Het is uitstekend toepasbaar op kettingen, tandwielen, kabels, sloten, kogellagers en mechanismen onder belasting. Het product is water- en hittebestendig en heeft corrosiewerende eigenschappen. Het product zorgt voor een langdurige bedekking en kan een druk van 40 kg per mm² weerstaan.

vanaf
11,21
bekijk product

Bekijk product ▸

ZN 1020 ALUMINIUMSPRAY

Rolith zn 1020 aluminiumspray

Rolith ZN 1020 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere aluminiumpigmenten en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is bijzonder goed corrosiewerend.

vanaf
14,49
bekijk product

Bekijk product ▸

ZN 1220 ZINK CR SPRAY

Rolith zn 1220 zink cr spray

Rolith ZN 1220 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en chroom en speciale bindmiddelen. Het is bijzonder goed corrosiewerend en gemakkelijk te verwerken. Het benadert de kleur van gegalvaniseerd metaal zodat het uitermate geschikt is als reparatiecoating.

vanaf
15,56
bekijk product

Bekijk product ▸

ZN 1510 ZINKSPRAY

Rolith zn 1510 zinkspray

Rolith ZN 1510 zinkspray is een sneldrogend product op basis van zeer zuiver zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting, is gemakkelijk te verwerken en door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen corrosie.

vanaf
15,56
bekijk product

Bekijk product ▸

ZRS 43

Rolith zrs 43

Rolith ZRS 43 is een licht zuur product, op basis van een organisch C+ zuur dat zeer effectief zink en aluminium, RVS en chroom reinigt. Ondanks het zure karakter van het product tast het metalen niet aan. Verwijdert eenvoudig vet, organisch vuil, lichte oxidatie, cement- en kalksluier etc. Geen gevarengoed.

vanaf
36,15
bekijk product

Bekijk product ▸

AC PRIMER

Rolith ac primer

Rolith AC Primer is een universele, roestwerende spuitprimer voor hout, ferro en non-ferro metalen en diverse kunststoffen zoals ABS, PVC, polyester en polycarbonaat. Het is niet geschikt voor polypropyleen. Verbruik: ca. 1-2 m² per spuitbus.

vanaf
12,65
bekijk product

Bekijk product ▸

AC ACRYLIC LAKKEN

Rolith ac acrylic lakken

Rolith AC Acrylic Lak is een hoogwaardige, sneldrogende spuitlak die kan worden toegepast op hout, metaal en diverse kunststoffen zoals ABS en PVC. Verbruik: Ca. 1-2 m² per bus.

vanaf
13,99
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Rolith anti foam can

Rolith anti foam rd 100 neutraliseert het hinderlijk schuimen van reinigingsmiddelen. Hierdoor slaat het schuim razendsnel neer op de reinigingsvloeistof en wordt voorkomen dat machines in een beveiliging “slaan”, of overlopen met schuim. Het heeft geen invloed op het toegepaste reinigingsmiddel en het kan ingezet worden bij schrob-zuig automaten, vuilwatertanks en bij sterk schuimende reinigingsmiddelen.

vanaf
121,49
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX COATING

Rolith anti graffiti wax coating

Rolith Anti Graffiti Wax Coating is een transparante, zogenaamd semipermanente anti-graffiti coating. De coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen, is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. De behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. Sterk afhankelijk van de belasting werkt deze coating 2 tot 4 jaar en na uitharding is het zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. Verbruik: ca. 4-6 m² per liter.

vanaf
117,24
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVER

Rolith anti graffiti wax coating remover

Rolith Anti Graffiti Wax Coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de Anti Graffiti Wax Coating. Het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.

vanaf
33,44
bekijk product

Bekijk product ▸

N 2610 ANTISPAT

Rolith n 2610 antispat

Rolith antispat N 2610 is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op werkstukken voorkomt. Het product bevat geen oplosmiddelen en is daardoor veilig voor mens en milieu. Het is siliconenvrij en werkstukken kunnen na gebruik zonder problemen worden gefosfateerd, geanodiseerd, gegalvaniseerd of gelakt.

vanaf
6,89
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTISPAT SB

Rolith antispat sb

Rolith Antispat SB is een lasspray welke aanhechting van lasspatten op lasbranders en werkstukken voorkomt. Hierdoor kan een kostenverhogende nabewerking en/of beschadiging worden voorkomen.

vanaf
6,97
bekijk product

Bekijk product ▸

CURAL PARLEMOUR

Rolith cural parlemour

Rolith Cural Parlemour is een zeer fijne cremezeep op basis van synthetische zeep, huidbeschermingsmiddelen, parfum en conserveringsmiddelen. Buiten voortreffelijk reinigende bestanddelen bevat dit product overvettende bestanddelen, welke uitdroging van de huid voorkomen. Het heeft een frisse geur en is door zijn hoge concentratie zuinig in gebruik. Het is ideaal voor gebruik in o.a. hotels, kantoren, restaurants en kantines..

vanaf
9,45
bekijk product

Bekijk product ▸

CURAL PROTECT

Rolith cural protect

Rolith Cural Protect is een handcrème ter voorkoming van irritatie van de huid welke kan ontstaan door uitdroging van de huid door invloed van ontvetting als gevolg van werkzaamheden. Door regelmatig gebruik van deze handcrème worden handen niet ruw en ontstaan er geen kloven. Het is volkomen veilig in gebruik.

vanaf
17,64
bekijk product

Bekijk product ▸

DESOX NF

Rolith desox nf

Rolith Desox NF is een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in 1 behandeling. Het verwijdert tevens walshuid. Het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. Met 1 liter DESOX NF in oplossing kan ca. 2,5 m² ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

vanaf
138,24
bekijk product

Bekijk product ▸

FREEZER

Rolith freezer

Rolith Freezer is een bevriesspray voor diverse toepassingen. Het koelt tot – 55°C en bevat geen CFK’s. Het wordt gebruikt voor het bevriezen van objecten om onder meer de kwaliteit te controleren en temperatuurschommelingen na te bootsen. Bovendien wordt het product toegepast om lagers door middel van krimppassing te monteren. Ook kan het product met succes worden toegepast om kauwgum te bevriezen, hetgeen het verwijderen uit bijvoorbeeld vloerbedekking en van andere oppervlakken sterk vereenvoudigd. Gebruiksaanwijzing: spuit de Freezer van een korte afstand, gedurende enige seconden, op het oppervlak. Vermijdt contact met de huid en de ogen i.v.m. bevriezingsverschijnselen.

vanaf
11,52
bekijk product

Bekijk product ▸

GEVELREINIGER

Rolith gevelreiniger

Rolith Gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. Het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. Niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. Inwerktijd: 15-19 minuten.

vanaf
39,08
bekijk product

Bekijk product ▸

N 74 GLAS & SPIEGELREINIGER AIR

Rolith n 74 glas & spiegelreiniger air

Rolith Glas & Spiegelreiniger Foam N 74 Foam Air is een zeer efficiënt product voor reinigen van glas, spiegels en andere harde oppervlakken. Het bevat een anti-resoiling component waardoor, bij regelmatige behandeling, het beslaan van o.a. spiegels wordt voorkomen en waardoor behandelde oppervlakken minder snel vuil aantrekken. Het droogt tevens streeploos op.

vanaf
9,74
bekijk product

Bekijk product ▸

GLASSFIX SPUITBUS

Rolith glassfix spuitbus

Rolith Glassfix is een foamreiniger voor glas en harde oppervlakken. Het is geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, vliegen, vingerafdrukken en nicotineaanslag van glas en andere harde oppervlakken zoals autoruiten, spiegels, interieurs en lakwerk zonder strepen achter te laten.

vanaf
9,98
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI EN INKT REMOVER SPRAYFLACON

Rolith graffiti en inkt remover sprayflacon

Rolith Graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf
17,69
bekijk product

Bekijk product ▸

GRAFFITI REMOVER

Rolith graffiti remover

Rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf
9,70
bekijk product

Bekijk product ▸

HD COLORS

Rolith hd colors

Rolith HD Colors is een professionele, sneldrogende lak met een zeer goede dekkracht. Het is uitstekend geschikt voor toepassing op ondergronden zoals metaal, beton, hout en metselwerk.

vanaf
24,77
bekijk product

Bekijk product ▸

HD FLUOR

Rolith hd fluor

Rolith HD Fluor is een professionele, zeer opvallende markeringsverf in diverse kleuren. Het heeft een zeer goede dekkracht en is, door de fluoriderende eigenschappen, uitermate geschikt voor het laten opvallen van objecten van verschillend materiaal tot wel 12 maanden. Door de 360º spuitkop is de bus bruikbaar in alle richtingen. Ook is de spuitkop zo geplaatst dat ongewenst indrukken voorkomen wordt.

vanaf
26,57
bekijk product

Bekijk product ▸

HD HITTEBESTENDIG

Rolith hd hittebestendig

Rolith HD Hittebestendig is een professionele, hittebestendige deklaag voor objecten die voortdurend aan zeer hoge temperaturen worden blootgesteld. Het is bestand tegen temperaturen tot 600ºC.

vanaf
24,80
bekijk product

Bekijk product ▸

HD KOUDVERZINKEN

Rolith hd koudverzinken

Rolith HD Koudverzinken is een sneldrogend product op basis van zuiver zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is gemakkelijk te verwerken. Door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen roesten. Het kan worden toegepast op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven. Met Rolith HD Koudverzink behandelde materialen kunnen veilig worden gesneden, geboord, gelast en vervormd.

vanaf
24,78
bekijk product

Bekijk product ▸

HD LIJNMARKERING

Rolith hd lijnmarkering

Rolith HD Lijnmarkering is een professionele, sneldrogende markeringsspray. Het is geschikt voor markeringen op steen, beton, asfalt, hout en metaal. Het is slijtvast, heeft een hoge dekkracht en is bestand tegen benzine, chemicaliën en diverse weersinvloeden. In combinatie met de Rolith markeringskar kunnen lijnen getrokken worden van 40 tot 110 mm breed. Tevens kunnen met het Rolith markeringspistool diverse voorwerpen eenvoudig gemarkeerd worden.

vanaf
26,57
bekijk product

Bekijk product ▸

HD METALLIC

Rolith hd metallic

Rolith HD Metallic is een sneldrogende lak op basis van zuivere aluminium pigmenten en speciale bindmiddelen. Het heeft een zeer goede hechting en is corrosiewerend. Het kan worden toegepast op gestraald, blank, en geëtst materiaal in o.a. de scheepsbouw, constructiebedrijven en reparatie- en onderhoudsbedrijven.

vanaf
25,33
bekijk product

Bekijk product ▸

HD PRIMER

Rolith hd primer

Rolith HD Primer is een professionele, sneldrogende primer met een zeer hoge vulgraad. Het is gebaseerd op een unieke harscombinatie en is hierdoor uitstekend geschikt voor het spuitklaar maken van carrosseriedelen en vele andere metalen oppervlakken.

vanaf
23,03
bekijk product

Bekijk product ▸

HD VLEKKENSPRAY

Rolith hd vlekkenspray

Rolith HD Vlekkenspray is speciaal ontwikkeld voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. Het is sneldrogend, overschilderbaar, droogt wit op en is schrobvast.

vanaf
24,80
bekijk product

Bekijk product ▸

HD ZINK 97%

Rolith hd zink 97%

Rolith HD zink 97% is een professionele, matte, grijze, sneldrogende zinkspray geschikt voor metalen. De basis is 97% zuivere zink. Dit product vormt de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie op ijzer en staal. Het is elastisch, zelfherstellend en kan dienen als grondlaag voor diverse verfsoorten. Zeer geschikt voor de staalbouw, het bijwerken van beschadigde verzinkte onderdelen en door zijn goede geleiding uitermate geschikt voor puntlassen. Daarnaast is het hittebestendig tot ca. 300ºC.

vanaf
26,57
bekijk product

Bekijk product ▸

HD ZINK ALU

Rolith hd zink alu

Rolith HD Zink Alu Spray is speciaal ontwikkeld voor het koud verzinken van ijzer- en staalconstructies en het bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oude en verweerde zinken objecten. Het is geschikt voor toepassing in de staalbouw, aanhangerbouw, industrie en op hekwerken. Het geeft de ondergrond een duurzame bescherming tegen corrosievorming en laat door zijn kleurechtheid het behandelde oppervlak er net zo uitzien als vers verzinkte metalen. Het is sneldrogend, heeft een uitstekende dekking en is goed overschilderbaar. Hittebestendig tot ca. 250 graden Celcius.

vanaf
26,57
bekijk product

Bekijk product ▸

AC 155 ISOLEERSPRAY

Rolith ac 155 isoleerspray

Rolith isoleerspray ac 155 is een speciaal product voor het snel afdekken en tegen het doorbloeden van vlekken op wanden en plafonds. Het product is spanningsarm, heeft een hoog isolerend vermogen en is geschikt voor gebruik op vrijwel alle mogelijke ondergronden, zoals geschilderde ondergronden, metselwerk, stucwerk, plaatmateriaal en polystyreenschuim. Verbruik: Ca. 3 m² per bus van 500 ml.

vanaf
14,75
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 703 KERAMISCH VET

Rolith rg 703 keramisch vet

Rolith Kera Lube RG 703 is een hoogwaardig smeermiddel bestaande uit zeer fijne keramiek deeltjes opgelost in naftenische oliën. Het beschikt over zeer hoge slijtagewerende eigenschappen en een goede oxidatie-stabiliteit waardoor een langdurige werking is gegarandeerd. Het is geschikt als smeermiddel en als montagepasta en bestand tegen temperaturen van -40ºC. tot 1200ºC.

vanaf
16,87
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 709 KETTINGSMERING

Rolith rg 709 kettingsmering

Rolith kettingsmering RG 709 is een excellent synthetisch smeermiddel voor hoge temperaturen en zware belasting. Het is toepasbaar tot 230ºC, heeft een superieure smeercapaciteit, vermindert wrijving, beschermt tegen slijtage en is ook geschikt voor het smeren van lagers en verbindingen.

vanaf
20,25
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOFREINIGER SPRAY

Rolith kunststofreiniger spray

Rolith Kunststofreiniger N 1225 is een effectief, licht alkalisch reinigingsmiddel voor het snel en veilig verwijderen van atmosferische vervuiling, vet en nicotine van o.a. kunststof en aluminium kozijnen, deuren, tuinmeubels, kunststof schroten en schaaldelen.

vanaf
7,70
bekijk product

Bekijk product ▸

N 2700 LEKZOEKSPRAY

Rolith n 2700 lekzoekspray

Rolith Lekzoekspray N 2700 spoort iedere gas- en luchtlekkage op. Het product tast geen materialen zoals metaal, koper, kunststof en rubber aan en is uitermate geschikt voor gebruik in o.a. de verwarmingsindustrie, loodgietersbedrijven, LPG inbouw- stations, garages en koeltechnische industrie voor o.a. lakwerk, autoruiten en interieurs.

vanaf
7,46
bekijk product

Bekijk product ▸

MARKERINGSSPRAY INDOOR SPUITBUS

Rolith markeringsspray indoor spuitbus

Rolith Indoor Lijnmarkering is speciaal ontwikkeld voor het trekken van duurzame lijnen binnen in o.a. magazijnen en fabrieken. Door de gesloten en zijdeglanzende verfstructuur blijft de lijn langer schoon en is de aangebrachte lijn eenvoudig reinigbaar. Hierdoor blijft de belijning beter zichtbaar.

vanaf
33,50
bekijk product

Bekijk product ▸

MARKERINGSSPRAY

Rolith markeringsspray

Rolith Markeringspray is een hoogwaardige wegen- en markeringsverf, heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. Bovendien is het product uitermate slijtvast. Ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende antislip-werking en is uitstekend waterbestendig. Het product verkleurt niet.

vanaf
18,59
bekijk product

Bekijk product ▸

MPC 3

Rolith mpc 3

Rolith MPC 3 allereiniger is een geconcentreerde, vloeibare allesreiniger met milde geur. Het product is niet agressief en kan overal gebruikt worden waar water geen schade kan veroorzaken. Het reinigt alle soorten harde oppervlakken zoals lakwerk, linoleum, PVC, formica, metaal, houtwerk (indien geschilderd of gebeitst) en natuursteen.

vanaf
50,20
bekijk product

Bekijk product ▸

MPC 50

Rolith mpc 50

Rolith MPC 50 Reiniger Met Natuurlijke Pijnboomolie is een speciaal ontwikkelde reiniger voor daar waar overheersende luchtjes verdreven moeten worden, zoals in de visverwerkende industrie, vervoer van voedingsmiddelen en in opslagplaatsen.

vanaf
9,28
bekijk product

Bekijk product ▸

AUTOSHAMPOO NEW EXTRA+

Rolith autoshampoo new extra+

Rolith New Extra autoshampoo is geschikt voor o.a. auto’s, vrachtwagens en boten. Deze shampoo geeft een bijzonder goede reiniging van gelakte oppervlakken en laat een beschermende, waterafstotende, glanzende film achter. Gebruiksaanwijzing: het te behandelen oppervlak met behulp van een spons, borstel of machine wassen met de shampoo en afspoelen met schoon water. Het wassen van oppervlakken in de volle zon wordt i.v.m. indrogen ontraden.

vanaf
89,13
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL 106 S

Rolith procool 106 s

Rolith procool 106-S is een universeel synthetisch koelsmeermiddel met goede corrosiebeschermende- en spoeleigenschappen voor lichte tot middelzware bewerkingen. Tevens is het product zeer geschikt bij het precisiedraaien van kleine delen.

vanaf
71,92
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL ALU

Rolith procool alu

Rolith procool alu is een product voor veeleisende verspaning van lichtmetaal­legeringen evenals staal en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf
438,57
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL CLEAN

Rolith procool clean

Rolith Procool clean is een reinigingsmiddel dat aan emulsies en oplossingen wordt toe­gevoegd om de betreffende systemen, zoals machines en baden, goed te reinigen. Het is toepasbaar in water­mengbare metaalbewerkingsemulsies en –oplossingen, druktestvloestoffen en emulsies voor corrosiebescherming. Het draagt bij aan schonere systemen en langere badstandtijden.

vanaf
31,77
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL GTY

Rolith procool gty

Rolith procool gty is een product voor middelzware bewerkingen van staal en gietijzer. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf
357,50
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL HGS

Rolith procool hgs

Rolith procool HGS is een product voor zware verspaning van hooggelegerde staalsoorten met een hoog EP-gehalte. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf
412,78
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL HYDRAU

Rolith procool hydrau

Rolith procool hydrau is een hydraulische olie voor zwaarbelaste hydraulische systemen en systemen die aan sterk wisselende temperaturen worden blootgesteld. Viscositeit: 22 mm² per seconde.

vanaf
44,74
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL LEIBAANOLIE

Rolith procool leibaanolie

Rolith procool Leibaanolie is een olie met zeer goede wrijvingseigenschappen voor het smeren van leibanen en geleidingen van kunststof en metaal. Het is geproduceerd op basis van geraffineerde minerale oliën met toevoegingen om o.a. de kleefkracht, anti-stick slip en anti-slijtage te verhogen.

vanaf
46,17
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL LUBE

Rolith procool lube

Rolith Procool Lube wordt ingezet voor het draadsnijden van alle soorten metaal, maar is met name geschikt voor roestvrijstaal. Daarnaast wordt het ook gebruikt bij het frezen en tappen van hooggelegeerd staal, verticaal brootsen en het tandwielsteken van grote profielen.

vanaf
68,73
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL MICRO

Rolith procool micro

Rolith Procool Microdoseer Olie is een minimaal smeermiddel geschikt voor diverse metaalsoorten. Het is samengesteld uit hoogwaardige basisolie met een uitgekiend pakket EP-aditieven, waardoor het product een hoog drukopnemend vermogen heeft. Het bevat geen chloor en heeft een uitstekend spoel- en bevochtigende eigenschappen. Het is gebruiksklaar en kan onverdund worden toegepast.

vanaf
57,63
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL UNI-M

Rolith procool uni-m

Rolith procool uni-m is een universeel product voor lichte tot middelzware bewerkingen. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming. Het product bevat geen formaldehyden.

vanaf
80,87
bekijk product

Bekijk product ▸

PROCOOL UNI-S

Rolith procool uni-s

Rolith procool uni-s is een hoogwaardig synthetisch koelsmeermiddel voor het slijpen van staal, gietijzer en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf
75,19
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 704 PTFE KETTING- & KABELSMERING

Rolith rg 704 ptfe ketting- & kabelsmering

Rolith PTFE RG 704 is een speciale samenstelling van vetten geschikt voor de bescherming en smering van kettingen, kabels en algemene smering. Het smeermiddel bezit een goede taaiheid die zorgt voor een blijvende bedekking van het behandelde oppervlak. Bij hoge temperaturen wordt het product niet dun, het koelt snel af en herstelt zich snel na uitrekking. Bovendien is het product onoplosbaar in water, werkt het vocht- en waterafstotend en is het corrosiewerend. Het is tevens zeer geschikt voor onderwatersmering. Het kan worden toegepast bij o.a. rioleringsinstallaties, meng- en roerwerken, hydro-elektrische installaties, irrigatiewerken en schepen.

vanaf
9,19
bekijk product

Bekijk product ▸

R-FIX KRUIPOLIE

Rolith r-fix kruipolie

Rolith R-Fix Kruipolie is een kruipolie die losmaakt en smeert en vochtwerend en roestwerend is. Het maakt vastgeroeste bouten, moeren en andere verbindingen snel weer los. Door de speciale samenstelling heeft het een sterk penetrerend vermogen en het bevat hoogwaardige, corrosiewerende en smerende bestanddelen.

vanaf
9,36
bekijk product

Bekijk product ▸

RAL INDUSTRIAL COLOUR SPRAY

Rolith ral industrial colour spray

Rolith RAL Colour Spray is een professionele, acrylaat hoogglans kwaliteitsspray met een lange levensduur. Het is zowel buiten als binnen toepasbaar.

vanaf
9,19
bekijk product

Bekijk product ▸

RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

Rolith rb 1 cementsluierverwijderaar

Rolith RB 1 Kalk & Cementsluierverwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. Het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen, kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.

vanaf
11,18
bekijk product

Bekijk product ▸

RB 3 CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR VOOR TEGELVLOEREN

Rolith rb 3 cementsluierverwijderaar voor tegelvloeren

Rolith RB 3 Cementsluierverwijderaar voor Tegelvoeren is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel kalk- en cementsluier van praktisch alle bouwmaterialen, tegelvloeren, wandtegels, raamdorpels, kozijnen, trappen, tegelvloeren en wanden. Het is ook geschikt voor het verwijderen van olie, vet en tabaksvlekken en roestvorming uit beton en tegels. Het verwijdert ook merbaubloed. Het is geen gevarengoed.

vanaf
45,72
bekijk product

Bekijk product ▸

REGENDICHT SB HYDROFOBEER-MIDDEL OP SOLVENTBASIS

Rolith regendicht sb hydrofobeer-middel op solventbasis

Rolith Regendicht SB is een uitgekiende balans tussen siliconenpreparaten en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 15 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen en is speciaal geschikt voor kalksteen.

vanaf
49,43
bekijk product

Bekijk product ▸

REGENDICHT WB HYDROFOBEER-MIDDEL OP WATERBASIS

Rolith regendicht wb hydrofobeer-middel op waterbasis

Rolith Regendicht WB is een uitgekiende balans tussen silanen en siloxanenemulsies en dragers welke jarenlang gegarandeerde (tot 12 jaar) bescherming geeft tegen weersinvloeden. Het product werkt vuilafwijzend, isolerend, voorkomt groei van micro-organismen zoals algen. De waterdampdoorlating, alkali- en zuur bestendigheid, de UV-bestendigheid en het penetratievermogen zijn zeer goed en hebben zich al jaren bewezen. Het is geen gevarengoed.

vanaf
44,50
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 702 KOPERPASTA

Rolith rg 702 koperpasta

Rolith RG 702 Koperpasta is een ideale montagepasta op basis van zeer fijn verdeelde koperdeeltjes en bentone basisvet. Het zorgt voor een snelle en makkelijke montage en demontage van draadverbindingen en het voorkomt cavitatie en vreten. Het wordt niet weggespoeld door water en is bestand tegen logen, zouten en zuren.

vanaf
11,04
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLIKAL ONTKALKER

Rolith rolikal ontkalker

Rolith Rolikal Ontkalker is een professionele ontkalker en verwijdert kalk en aanslag uit koffiezetapparatuur, waterkokers, stoomstrijkijzers, keukenboilers en andere warmwaterapparatuur. Het is sterk geconcentreerd en dus economisch in gebruik.

vanaf
11,20
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLIPOOL WHIRLPOOL REINIGER

Rolith rolipool whirlpool reiniger

Rolith Rolipool Professionele Whirlpoolreiniger is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. Het maakt hygiënisch schoon, reinigt, ontkalkt en verwijdert zeep-, haar- en vetresten en daarmee de voedingsbodem voor bacteriën.

vanaf
9,55
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLIREIN FECALIEN REINIGER

Rolith rolirein fecalien reiniger

Rolith Rolirein Professionele Fecalienreiniger is een biologisch product voor het verwijderen van kalk, urinesteen en andere verontreinigingen in fecalienvermalers. Het neemt tot 4x zoveel kalk op dan conventionele producten op zoutzuurbasis. Een oplossing van Rolirein Fecalienreiniger kan tot 48 uur probleemloos in een systeem blijven.

vanaf
14,35
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLISAN SANITAIR REINIGER

Rolith rolisan sanitair reiniger

Rolith Rolisan Sanitair Reiniger is een revolutionair reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van o.a. keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur en mierenzuur, tast geen metalen aan en kunststof oppervlakken en goede vloerbedekking verkleuren niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid en het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer. Het is geschikt voor dagelijks en periodiek onderhoud.

vanaf
8,80
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLISTEAM STOOMCABINE REINIGER

Rolith rolisteam stoomcabine reiniger

Rolith Rolisteam Stoomcabinereiniger is een professioneel en snelwerkend middel voor het reinigen en ontkalken van het systeem van de stoomcabine of hammam. Het reinigt reukloos en zeer effectief. Regelmatig gebruik van de Rolisteam Stoomcabinereiniger verlengt de levensduur van de stoomcabine en bespaart energie.

vanaf
9,06
bekijk product

Bekijk product ▸

LINE MASTER

Rolith line master

Rolith Dubbel Liner Markeringskar is geschikt om 2 spuitbussen in tandemopstelling in te plaatsen om te voorkomen dat er 2 keer dezelfde lijn getrokken moet worden om de gewenste dekking te krijgen. Het apparaat biedt tevens ruimte aan 4 extra spuitbussen, zodat er direct verder gewerkt kan worden wanneer de bussen leeg zijn.

vanaf
377,20
bekijk product

Bekijk product ▸

SANITAIRREINIGER DAGELIJKS

Rolith sanitairreiniger dagelijks

Rolith sanitair reiniger dagelijks is een revolutionair reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik. Het is geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag, zeep- en huidvetresten, cementsluier en roestvlekken van keramiek en douchewanden. Het bevat geen zoutzuur, fosforzuur, mierenzuur, tast geen metalen aan en verkleurt kunststof oppervlakken en vloerbedekking niet. Bij normaal gebruik is het niet irriterend of etsend voor de huid. Het is niet geschikt voor kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf
9,54
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLITHERM

Rolith rolitherm

Rolith Rolitherm is een zuur, vloeibaar ontstoppingsmiddel voor het gebruik in afvoersystemen met een maximale diameter van 10 cm. Verstoppingen veroorzaakt door kalkaanslag en organische stoffen zoals vetafzetting, urinesteen, vet, haren, maandverband, keukenafval, zeepresten en bierslijm worden hiermee snel opgelost. Doordat het product een hogere soortelijke massa heeft dan water zakt het snel door de waterkolom naar de plaats van de verstopping. Het doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks en geeft geen terugslag en explosieve reacties. Let op: alleen geschikt voor professioneel gebruik.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLITHOI KALK- URINESTEEN VERWIJDERAAR

Rolith rolithoi kalk- urinesteen verwijderaar

Rolith Rolithoi Professionele Kalk- en urinsteenverwijderaar met slim doseersysteem is een product op basis van biologisch afbreekbare grondstoffen. Het maakt hygiënisch schoon, reinigt en ontkalkt. Het is een geconcentreerd, dik en vloeibaar zuur product voor de reiniging van toiletten en ander sanitair. Vervuiling zoals kalk- en zeepresten, urinesteen en roestaanslag wordt snel en veilig verwijderd en onaangename geuren worden verdreven. Het tast geen porselein of glazuur aan en doet geen afbreuk aan de werking van septic tanks. Het is niet geschikt voor het gebruik op kalkhoudende materialen zoals marmer.

vanaf
7,63
bekijk product

Bekijk product ▸

R 23 RVS REINIGER

Rolith r 23 rvs reiniger

Rolith R 23 RVS Reiniger is een uniek product dat roestvrijstaal in 1 behandeling reinigt en beschermt. In 1 enkele behandeling verwijdert het lichte vervuiling, vingerafdrukken, nicotineaanslag en herstelt diepte en kleur van gepolijste oppervlakken.

vanaf
11,31
bekijk product

Bekijk product ▸

SBO 901 ONDERDELEN REINIGER

Rolith sbo 901 onderdelen reiniger

Rolith SBO 901 is een universele reiniger voor het ontvetten van o.a. kleine metaaldelen, kettingen, motoronderdelen, scharnieren, sloten en carburateurs. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van bitume en teer. Het tast geen lakken, kunststoffen en metalen aan. Langdurige inwerking op rubber vermijden.

vanaf
8,71
bekijk product

Bekijk product ▸

SBO 909 ELECTRO CLEANER

Rolith sbo 909 electro cleaner

Rolith SBO 909 is een snel verdampende elektro en elektronica cleaner op basis van alcohol. Het is geschikt voor het snel verwijderen van vet en vuil van elektro en elektronica componenten, het tast geen isolatiemateriaal of lak aan en is zeer geschikt voor het reinigen van instrumenten, elektronicacomponenten, bedieningspanelen, schakelingen, kantoormachines, audio-, video- en computerapparatuur.

vanaf
8,53
bekijk product

Bekijk product ▸

SBO MP 6

Rolith sbo mp 6

Rolith SBO MP 6 is een krachtige, vloeibare koudreiniger op basis van hoogwaardige gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. Het heeft een uitstekend oplossend vermogen voor minerale oliën en vetten en is uitermate geschikt voor het verwijderen van olie- en vetachtige vervuilingen van onderdelen en machines, alsmede conserveringsolie en andere industriële vervuilingen.

vanaf
294,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SEAL EN BOND REMOVER SPUITBUS

Rolith seal en bond remover spuitbus

Rolith Seal & Bond Remover is een hoogwaardig product voor het weekmaken en verwijderen van vele soorten lijmen en kitten. Zelfs siliconenresten zijn geen enkel probleem. Het is ideaal te gebruiken om ondergronden mee te ontvetten alvorens over te gaan tot vervolgwerkzaamheden. Het tast de meeste lak- en kunststofsoorten niet aan en vervliegt zonder resten na te laten.

vanaf
16,68
bekijk product

Bekijk product ▸

RS 80

Rolith rs 80

Rolith Siliconen DroogSmeermiddel RS 80 is een universeel glij- en smeermiddel op basis van siliconen. Het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en waterafstotend en laat geen residu na. Het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Stabiel van –20ºC tot 240ºC.

vanaf
19,74
bekijk product

Bekijk product ▸

RS 2000 FOOD GRADE SILICONENSPRAY

Rolith rs 2000 food grade siliconenspray

Rolith Siliconen Food Grade RS 2000 is een veelzijdig toepasbaar product met uitsluitend FDA toegelaten grondstoffen. Het is een universeel product op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. Het product is stabiel van –40ºC tot 280ºC.

vanaf
15,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RS 81 SILICONEN

Rolith rs 81 siliconen

Rolith Siliconen Spuitbus RS 81 Air is een universeel smeermiddel op basis van siliconen met vele toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving en maakt antistatisch en waterafstotend. Het product kleeft en vlekt niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Het heeft een lange levensduur (afhankelijk van de belasting) en is stabiel van – 20ºC tot 240ºC.

vanaf
9,21
bekijk product

Bekijk product ▸

R 139

Rolith r 139

Rolith siliconenvrij smeermiddel R 139 is een universeel siliconenvrij glijmiddel, daar toe te passen waar nadien gelakt, gelijmd of bedrukt moet worden. Het reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. Bovendien kleeft en vlekt het niet waardoor het aankoeken van stof en vuil wordt voorkomen. Het is speciaal geschikt voor de houtbewerkingindustrie.

vanaf
19,74
bekijk product

Bekijk product ▸

SV 2000

Rolith sv 2000

Rolith SV 2000 is een universeel siliconenvrij glij- en smeermiddel met onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Het smeert, reduceert wrijving, maakt antistatisch en laat geen residu na. Het kleeft en vlekt niet en kan door zijn siliconenvrije samenstelling zonder gevaar worden toegepast op oppervlakken welke nadien gelakt, gelijmd of bedrukt worden.

vanaf
8,90
bekijk product

Bekijk product ▸

T 595 SNIJOLIE

Rolith t 595 snijolie

Rolith Snijolie Harde Metalen ST 595 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije EP-additieven voor het tappen en snijden van metalen. Het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. De oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. Het is speciaal geschikt voor het bewerken van harde metalen zoals nikkel, chroom en RVS.

vanaf
11,90
bekijk product

Bekijk product ▸

ST 501 SNIJOLIE

Rolith st 501 snijolie

Rolith Snijolie Zachte Metalen ST 501 is een snijolie gebaseerd op speciale oliën en chloorvrije EP-additieven voor het tappen en snijden van metalen. Het heeft een zeer goede afvoer van warmte en optimale snij- en tapeigenschappen. De oppervlaktekwaliteit van het werkstuk wordt verbeterd en de standtijd van het gereedschap aanmerkelijk verlengd. Het is speciaal geschikt voor het bewerken van “zachte tot harde” metalen, zoals aluminium, staal, messing en koper.

vanaf
11,50
bekijk product

Bekijk product ▸

SPACKSPRAY

Rolith spackspray

Rolith spackspray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU-dispersie voor het repareren van structuur effecten (spack) op wanden en plafonds. Het kan worden toegepast op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton binnenshuis. Het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk).

vanaf
19,69
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERAFBIJT

Rolith superafbijt

Rolith Super afbijt is een nieuwe generatie afbijtmiddel, zonder het giftige Methyleenchloride, en is geschikt voor het afbijten van verschillende verfsoorten. Deze afbijt is minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan de conventionele afbijtmiddelen. Door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken. Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven, lakken en beitsen zoals latexverven, sierpleisters, lijmresten en diverse industrielakken van alle houtsoorten en metalen (uitgezonderd aluminium). Voor acrylverf is de inwerktijd ca. 30 min. en voor alkydverf ca. 45 min. Tot slot kan de verflaag verwijderd worden met een plamuurmes, verfkrabber of eventueel staalwol bij lastigere oppervlakken. Verbruik: ca. 2-3 m² per liter.

vanaf
26,73
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 803 SUPERLUBE

Rolith rg 803 superlube

Rolith superlube rg 803 is een hoogwaardig multifunctioneel smeer- en glijmiddel op basis van minerale olie, versterkt met PTFE, zonder aromatische koolwaterstoffen. Het is zeer lang werkzaam en zeer gevarieerd toepasbaar als algemeen smeermiddel voor o.a. scharnieren, werktuigen en transportbanden.

vanaf
25,05
bekijk product

Bekijk product ▸

TANTOX WZ

Rolith tantox wz

Rolith Tantox roestomvormer is een watergedragen roestomvormer, stabilisator en grondverf in één product. Het product is toepasbaar waar ijzer of staal aangetast is door roest.

vanaf
11,70
bekijk product

Bekijk product ▸

WBO 206 REINIGER

Rolith wbo 206 reiniger

Rolith WBO 206 is de ideale multireiniger voor het ontvetten en reinigen van alle ondergronden welke met waterhoudende reinigingsmiddelen gereinigd mogen worden. Toepasbaar op vloeren, wanden en deuren, gelakte oppervlakken (hout en metaal), machines (gelakt en RVS), werkbanken en kunststoffen. Geen gevarengoed.

vanaf
60,39
bekijk product

Bekijk product ▸

WBO 288

Rolith wbo 288

Rolith WBO 288 is een zeer krachtige, waterverdunbare ontvetter, geschikt voor het verwijderen van aangekoekt vuil, minerale vetten, oliën en nicotine-aanslag op niet alkali gevoelige oppervlakken. Sterk geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.

vanaf
8,70
bekijk product

Bekijk product ▸

WBO 37 A REINIGER

Rolith wbo 37 a reiniger

Rolith WBO 37 A Industriële Multi-Reiniger is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterverdunbare reinigers. Het product is speciaal geschikt voor het verwijderen van organische vervuiling zoals oliën en vetten. In veel gevallen kan deze reiniger reinigers op basis van solvent (oplosmiddelen) en alkaliën vervangen.

vanaf
67,04
bekijk product

Bekijk product ▸

WBO 410

Rolith wbo 410

Rolith WBO 410 Industriële Sterk Alkalische Reiniger is een zeer krachtige superontvetter geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken. Het kan worden gebruikt op alle niet-alkaligevoelige oppervlakken. Het product is uitermate geschikt voor het reinigen van zwaar vervuilde rookkasten, bakplaten alsmede sterk vervuilde vloeroppervlakken. Het is zeer geconcentreerd en daardoor economisch in gebruik.

vanaf
75,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WBO 509 HYBRIDE ONTVETTER

Rolith wbo 509 hybride ontvetter

Rolith WBO 509 hybride ontvetter is een zeer krachtige, sterk alkalische super ontvetter geschikt voor het reinigen en ontvetten van sterk vervuilde oppervlakken. Het verwijdert de zware aanslag van o.a. roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil en verkeersvuil. Het is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, kozijnen, motoren, machines, machineonderdelen, ovens, BBQ’s, velgen, boten en tuinmeubelen. Het tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.

vanaf
9,34
bekijk product

Bekijk product ▸

RG 711 WHITE GREASE

Rolith rg 711 white grease

Rolith white grease Rg 711 is een blank smeermiddel met een zeer goed hechtvermogen. Het is uitstekend toepasbaar op kettingen, tandwielen, kabels, sloten, kogellagers en mechanismen onder belasting. Het product is water- en hittebestendig en heeft corrosiewerende eigenschappen. Het product zorgt voor een langdurige bedekking en kan een druk van 40 kg per mm² weerstaan.

vanaf
11,21
bekijk product

Bekijk product ▸

ZN 1020 ALUMINIUMSPRAY

Rolith zn 1020 aluminiumspray

Rolith ZN 1020 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere aluminiumpigmenten en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting en is bijzonder goed corrosiewerend.

vanaf
14,49
bekijk product

Bekijk product ▸

ZN 1220 ZINK CR SPRAY

Rolith zn 1220 zink cr spray

Rolith ZN 1220 is een sneldrogend product op basis van zeer zuivere zink en chroom en speciale bindmiddelen. Het is bijzonder goed corrosiewerend en gemakkelijk te verwerken. Het benadert de kleur van gegalvaniseerd metaal zodat het uitermate geschikt is als reparatiecoating.

vanaf
15,56
bekijk product

Bekijk product ▸

ZN 1510 ZINKSPRAY

Rolith zn 1510 zinkspray

Rolith ZN 1510 zinkspray is een sneldrogend product op basis van zeer zuiver zink en speciale bindmiddelen. Het product heeft een zeer goede hechting, is gemakkelijk te verwerken en door het zeer hoge gehalte aan zuiver zink biedt het product een uitermate goede kathodische bescherming tegen corrosie.

vanaf
15,56
bekijk product

Bekijk product ▸

ZRS 43

Rolith zrs 43

Rolith ZRS 43 is een licht zuur product, op basis van een organisch C+ zuur dat zeer effectief zink en aluminium, RVS en chroom reinigt. Ondanks het zure karakter van het product tast het metalen niet aan. Verwijdert eenvoudig vet, organisch vuil, lichte oxidatie, cement- en kalksluier etc. Geen gevarengoed.

vanaf
36,15
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER