menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Schuurschijven

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Ondergrond
> Korrelgrofte
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
245 HOOKIT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN 6 GATEN3m 245 hookit zelfklittende schuurschijven 6 gaten

3m 245 Hookit LD600A schuurschijven groen zijn gemaakt van hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek Hookit ď klittebandĒ systeem op de rugzijde. Ze zijn uitgevoerd met aluminiumoxideschuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf44,04
bekijk productBekijk product ▸
245 HOOKIT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN 7 GATEN3m 245 hookit zelfklittende schuurschijven 7 gaten

3m 245 Hookit LD601A schuurschijven groen zijn gemaakt van hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek Hookit ď klittebandĒ systeem op de rugzijde. Ze zijn uitgevoerd met aluminiumoxideschuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf49,55
bekijk productBekijk product ▸
255P HOOKIT FRE-CUT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN3m 255p hookit fre-cut zelfklittende schuurschijven

3m 255P+ Hookit Fre-Cut LD861 schuurschijf goud is hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek Hookit ď klittebandĒ systeem op de rugzijde. Het is uitgevoerd met aluminiumoxide schuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf80,22
bekijk productBekijk product ▸
255P HOOKIT FRE-CUT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN3m 255p hookit fre-cut zelfklittende schuurschijven

3m 255P+ Hookit Fre-Cut LD861A schuurschijf goud is hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek Hookit ď klittebandĒ systeem op de rugzijde. Het is uitgevoerd met aluminiumoxide schuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf8,97
bekijk productBekijk product ▸
260L MICRO POLIJSTFILM3m 260l micro polijstfilm

3m 260L schuurschijven LD861A zorgen voor een perfect eindresultaat bij het schuren van clear coat applicaties. Ze zijn specifiek ontworpen met een verbeterde coating waardoor de swirlmarks/pigtails enorm verminderd worden. Deze duurzameschijven bieden veel betere schuurprestaties bij toepassingen zoals matteren en microfijn finishen voorafgaand aan het polijsten. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf95,95
bekijk productBekijk product ▸
325U/525U BLUE MULTIHOLE SCHUURSCHIJVEN3m 325u/525u blue multihole schuurschijven

3m 325U/525U Hookit Schuurschijf LD019A maakt gebruik van een uniek 19-gaten patroon. De groftes P150 t/m P600 maken gebruik van het 78-gaten patroon. Het biedt uitstekende schuurprestaties en standtijd in combinatie met superieure stofafzuiging. Het unieke spiraal ontwerp minimaliseert loading en maximaliseert snijkracht. Er is minder stof door efficiŽnte stofafzuiging en er is snelle en efficiŽnte schijfwissel mogelijk door richtgaten op schijf en pad. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf88,09
bekijk productBekijk product ▸
MICRO POLIJSTSCHIJFJES3m micro polijstschijfjes

3m 466L Trizact Finesse-It schuurschijven A5 ō 32 mm zijn speciaal ontwikkelde polijstschijfjes voor het verwijderen van stofjes in auto(reparatie)lak. Ze zijn zelfklevend met een polyester filmrug, de gegolfde buitenrand voorkomt ongewenst "insnijden" in de lak en ze zijn speciaal voor een superfijne schuurkras. Geschikt voor hand- en machinetoepassingen. Grofte: 5 micron. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf102,25
bekijk productBekijk product ▸
566A LAMELLENSCHIJVEN3m 566a lamellenschijven

3m 566A Lamellenschijf conisch blauw met geoptimaliseerde lamellenconstructie is duurzaam en universeel, voorzien van aluminium zirkonium mineralen en gesloten bestrooid. Het wordt gebruikt met de haakse slijpmachine, is geschikt voor verspanen en finishen van alle metalen en kan direct op de machine worden gemonteerd. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf44,36
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN & STRIP GP BLUE SCHIJVEN VASTE OPSPANSTIFT3m clean & strip gp blue schijven vaste opspanstift

3m CG-ZS Scotch-Brite Clean & Strip schijf is de verbeterde versie van de bekende zwarte Clean & Strip Schijf. Het is geschikt voor algemene werkzaamheden, heeft een grotere flexibiliteit en is speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. Het is geschikt voor het verwijderen van o.a. roest, oxidatie, lasverkleuringen, coatings en oude verflagen en het reinigen van lasnaden. Het loopt niet vol. Maximaal aanbevolen toerental: 8.000 rpm voor 100 mm diameter en 6.000 rpm voor 150 mm diameter.

vanaf12,29
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE FF-ZS CLEAN & FINISH LAMELLENBORSTEL3m scotch-brite ff-zs clean & finish lamellenborstel

3m FF-ZS Scotch-Brite surface conditioning borstel op 6 mm stift is een soepele, zachte lamellenborstel. Het volgt rondingen en profielen, heeft een geringe snijkracht en heeft een vaste stift van ō 6 mm. Het is ideaal voor het reinigen, finishen en matteren van metalen voorwerpen.

vanaf24,55
bekijk productBekijk product ▸
FIBERSCHIJF3m fiberschijf

3m Fiberschijf 501C is geschikt voor het verwijderen van roest, oude verflagen, coatings en lasrupsen. Het is te gebruiken op een haakse slijpmachine in combinatie met fiber steunschijven. het biedt optimale schuur- en slijpprestaties en heeft een aluminium-zirconium schuurkorrel en een asgat voorzien van 4 sleuven. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf151,48
bekijk productBekijk product ▸
TRIZACT SCHUURSCHIJVEN3m trizact schuurschijven

3m Hookit Trizact schuurschijf vertegenwoordigt de nieuwste 3M-technologie voor precisie finishwerkzaamheden. De kern van deze technologie wordt gevormd door de microreplicatie coatings van nauwkeurig gepositioneerde mineraalstructuren Ė perfect voor het superieur verfraaien en finishen. Door een constante, gelijkmatige slijtage van het schuurmineraal komen steeds weer nieuwe schuurmineralen beschikbaar. Dit is ideaal als de oorspronkelijke finish nodig is op delicate of ingewikkelde componenten. Omdat het schuurmineraal veel langer mee gaat dan conventionele schuurmaterialen, is het ook kostenbesparend. Er zijn minder bewerkingen nodig in het finishproces, er is minder machinestilstand door minder schuurbandwisselingen, er is weinig uitval, er is lagere machinedruk mogelijk en dus minder vermoeidheid op de werkvloer en het bespaart tijd op zowel polijsten, reinigen als galvaniseren. Verpakking bevat 15 stuks.

vanaf79,99
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE PF-ZS CUT & POLISH LAMELLENBORSTEL3m scotch-brite pf-zs cut & polish lamellenborstel

3m PF-ZS Scotch-Brite Cut & Polish borstel op 6 mm stift bruin is een schuurborstel met lamellen van een sterkere Scotch-Brite webconstructie. Het geeft een zeer universeel, dicht krassenpatroon en heeft een vaste stift van ō 6 mm. Het is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verwijderen van lichte beschadigingen op plaatwerk na het lassen en solderen.

vanaf27,54
bekijk productBekijk product ▸
ROLOC BRISTLE SCHIJVEN3m roloc bristle schijven

3m RD-ZB Scotch-Brite Roloc Bristle schijven zijn flexibele kunststof schuurborstels waarin 3M Cubitron schuurmineralen zijn verwerkt. Het zijn ideale vervangers voor staalborstels en door de unieke constructie zijn ze veilig en betrouwbaar. Ze zijn geschikt voor het verwijderen van o.a. roest, bitumen, lichte krassen en bramen en lasverkleuringen. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf44,52
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE SURFACE CONDITIONING3m scotch-brite surface conditioning

3m SC-DH Scotch-Brite Hookit surface conditioning schijven zijn nylon webs voorzien van mineralen, een versterkte rug en een klit-hechting en hebben een open structuur. Ze worden gebruikt met haakse slijp- en excentrische machines, voor het reinigen, finishen en ontbramen van diverse metalen en het verwijderen van lakken en coatings. Ze zijn te gebruiken met 3M DH-AC Houder T-haak met center pin. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf38,38
bekijk productBekijk product ▸
Reinigings Borstel BD-ZB groen3m reinigings borstel bd-zb groen

3m Scotch-Brite Bristle Schijf BD-ZB is een Flexibele, borstelvormige, kunststof schuurborstel waarin 3M Cubitron schuurmineralen zijn verwerkt. Door de constructie en vorm is het uitstekend geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken. Het loopt niet vol en is geschikt voor het verwijderen van roest, bitumen, kalkaanslag, coatings en lasverkleuringen. Het is geschikt voor machineaansluiting M14, hittebestendig, vereist slechts een minimale contactdruk en zorgt voor een efficiŽnt resultaat zonder het oppervlak te beschadigen. Het is geschikt voor reinigen, mengen, ontbramen en polijsten.

vanaf508,66
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Brite Clean & Strip GP Schijf CG-DC3m scotch-brite clean & strip gp schijf cg-dc

3m Scotch-Brite Clean & Strip Schijf is geschikt voor algemene werkzaamheden. Het heeft een grotere flexibiliteit, loopt niet vol en is speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. Het is geschikt voor o.a. het verwijderen van roest, oxidatie, lasverkleuringen, coatings en oude verflagen en het reinigen van lasnaden.

vanaf18,92
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE LIGHT GRINDING & BLENDING SCHIJF3m scotch-brite light grinding & blending schijf

3m Scotch-Brite Light Grinding and Blending schijf GB-DH heeft een nylon web voorzien van Cubitron mineralen, met een versterkte rug, een klit-hechting en een open structuur. Het is agressief, heeft een licht verspanende werking en is bestand tegen scherpe kanten. Het wordt gebruikt met haakse slijp- en excentrische machines, voor het reinigen, finishen, ontbramen van diverse metalen en het verwijderen van lakken en coatings. Verpakking bevat 25 stuks.

vanaf240,32
bekijk productBekijk product ▸
ROLOC BORSTELSCHIJF 76MM RD-ZB GROEN3m roloc borstelschijf 76mm rd-zb groen

3m Scotch-Brite Roloc Bristle Schijf RD-ZB maakt gebruik van exclusieve keramische schuurkorrels in combinatie met aluminiumoxide en gevormde flexibele borstels. Het biedt meer oppervlaktecontact dan staalborstels en behoudt zijn schuureigenschappen tijdens de volledige levensduur van de schijf.Het zijn radiale kunststof borstels waarin het Cubitron mineraal is verwerkt. Hierdoor gaat het strippen, ontbramen, blenden, finishen, polijsten, reinigen en verwijderen van coatings op een meer doeltreffende manier en met minder druk dan staalborstels.De Exclusieve 3M Keramische schuurkorrel zorgt tijdens de volledige levensduur van de borstel voor agressief snijden en constante finish. De ruimte tussen de borstels maakt deze ideaal voor het verwijderen van coatings en andere stoffen die veel stof genereren. De flexilbele borstels volgen eenvoudig de contouren van het oppervlak en het 3M Roloc bevestigingssysteem biedt een snelle en makkelijke schijf wisseling.

vanaf174,99
bekijk productBekijk product ▸
3M CLEAN & STRIP XT PURPLE SCHIJVEN MET ASGAT3m 3m clean & strip xt purple schijven met asgat

3m XT-DC Scotch-Brite clean & strip schijven met asgat paars zijn zeer sterk, uiterst agressief en bestand tegen scherpe kanten. Ze zijn vooral geschikt voor het verwijderen van de walshuid en het reinigen van MIG/MAG lassen. Ze zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van hardnekkige verontreiniging, het reinigen van TIG lassen en het terugzetten van een finish op RVS. Ze zijn ook geschikt voor het verwijderen van o.a. roest, oxidatie, lasverkleuringen, coatings en oude verflagen en het reinigen van lasnaden. Ze lopen niet vol. Maximaal aanbevolen toerental: 6.000 rpm (voor 100 mm schijven) en 4.000 rpm (voor 150 mm schijven). Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSCHIJF SCOTCH BRITE XT-RD S XCS 115X22 MM3m schuurschijf scotch brite xt-rd s xcs 115x22 mm

3m XT-RD Scotch-Brite clean & strip schijf met glasvezelrug paars is een hoogwaardige schuurschijf vervaardigd uit hoog verspanend Scotch-Brite weefsel. Het is goed bestand tegen randen en kanten, behandeld tegen vollopen en behoudt zijn scherpte. Het is onder meer geschikt voor het verwijderen van antisteenslag, kitten, laklagen, roest en lijmresten. Grofte: extra grof (S XCS). Korrel: siliciumcarbide. Diameter: 115 mm. Asgat: 22 mm.

vanaf21,72
bekijk productBekijk product ▸
AFBRAAMSCHIJFGraphite afbraamschijf

Graphite Afbraamschijf Metaal 27 A30-S-BF.

vanaf2,61
bekijk productBekijk product ▸
CIRKEL SCHUURPAPIERGraphite cirkel schuurpapier

Graphite Cirkel Schuurpapier 150 mm velcro. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
LAMELLENSCHIJFGraphite lamellenschijf

Graphite Lamellenschijf van zirkonium met 72 Lamellen en 22,2 mm asgat.

vanaf5,65
bekijk productBekijk product ▸
MOUSE SCHUURPAPIERGraphite mouse schuurpapier

Graphite Mouse Schuurpapier velcro. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf4,99
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURCIRKEL 125 MMGraphite schuurcirkel 125 mm

Graphite schuurcirkel 125 mm Velcro. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURCIRKEL 225 MMGraphite schuurcirkel 225 mm

Graphite schuurcirkel 225 mm.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURCIRKEL 225 MMGraphite schuurcirkel 225 mm

Graphite schuurcirkel velcro 225 mm. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
KC69 MET 15 STOFGATEN 150 MMMaiburg kc69 met 15 stofgaten 150 mm

Maiburg schijf KC69 + 15 stofgaten.

vanaf46,51
bekijk productBekijk product ▸
KC69 ZONDER STOFGATEN 150 MMMaiburg kc69 zonder stofgaten 150 mm

Sia schijf KC69 zonder stofgaten 150 mm.

vanaf27,00
bekijk productBekijk product ▸
Schijf 125 mm 50 STUKSProgold schijf 125 mm 50 stuks

Progold schuurschijf 125 mm is geschikt voor het machinaal excentrisch schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. Het is voorzien van een aluminiumoxide korrel, verkrijgbaar in diverse groftes, heeft een handig klittenbandsysteem waardoor deze snel en makkelijk te verwisselen is en een 60% open strooiing (boven P120 altijd gesloten strooiing). Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf30,64
bekijk productBekijk product ▸
Schijf 150 mm 50 stuksProgold schijf 150 mm 50 stuks

Progold schuurschijf 150 mm is geschikt voor het machinaal excentrisch schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. De schijf is voorzien van een aluminiumoxide korrel, verkrijgbaar in diverse groftes en heeft een handig klittenbandsysteem waardoor deze snel en makkelijk te verwisselen zijn en een 60% open strooiing (boven P120 altijd gesloten strooiing). Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf35,36
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSCHIJVEN DIVERSE GROFTESRepair care schuurschijven diverse groftes

Repair care schuurschijven met diverse groftes.

vanaf2,88
bekijk productBekijk product ▸
HQ400 SCHUURFILM 90 MM 7 GATEN 100 STUKSRupes hq400 schuurfilm 90 mm 7 gaten 100 stuks

Rupes HQ400 film abrasive 90 mm disc 7 holes is een nieuwe lijn schuurfilm met polyesterfilm als drager in plaats van papier. Dit innovatieve schuurmateriaal gaat langer mee dan traditionele producten. Dankzij de sterke en vormvaste polyester drager kan strak en effectief geschuurd worden. Ook gaat de schuurzool langer mee. De flexibiliteit en de stabiliteit maakt dit product uitermate geschikt voor het schuren van randen, hoeken en onregelmatige oppervlakken. De schuurfilm blijft vormvast tot de laatste schuurkorrel zijn werk heeft gedaan. Het materiaal scheurt en vervormt niet, ook niet aan de randen, en het is niet gevoelig voor vocht. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf41,38
bekijk productBekijk product ▸
MP330 SCHUURPAPIERRupes mp330 schuurpapier

Rupes MP330 Multifunctionele schuurfilm heeft hoge schuurefficientie en zorgt voor een strak resultaat.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
X-CUT SCHUURFOAMRupes x-cut schuurfoam

Rupes x-cut schuurfoam is een schuurpad met klithechting, speciaal ontwikkeld voor het nat schuren. Het zorgt voor een glad resultaat zonder krassen.

vanaf7,24
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURPAPIER 100 STUKSRupes schuurpapier 100 stuks

Rupes Zelfklevende schuurschijf voor denibbing. Het heeft een diameter van 35 mm. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf32,19
bekijk productBekijk product ▸
AFBRAAMSCHIJVENSia afbraamschijven

Sia afbraamschijf met verzonken middenstuk voor staal, rvs en gietijzer. Wordt geleverd in verpakking van 10 stuks.

vanaf39,48
bekijk productBekijk product ▸
1707 SIAPAR SCHIJVEN MET KLITSia 1707 siapar schijven met klit

Sia schijf 1707 siapar met klit is te gebruiken op hout, glas, steen, beton en piepschuim en ideaal voor het verwijderen van oude lijmresten op de ondervloer. Deze zwarte schijf is voorzien van een klittenbandsysteem waardoor deze gemakkelijk aan de machine kan worden bevestigd.

vanaf3,85
bekijk productBekijk product ▸
1707 SIAPAR SCHIJVEN 178MM KLIT + STERASGATSia 1707 siapar schijven 178mm klit + sterasgat

Sia schijf 1707 siapar p024 178mm klit + sterasgat is te gebruiken op hout, glas, steen, beton, piepschuim en ideaal voor het verwijderen van oude lijmresten op de ondervloer. Deze zwarte schijf is voorzien van een klittenbandsysteem waardoor deze gemakkelijk aan de machine kan worden bevestigd. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf92,68
bekijk productBekijk product ▸
1707 SIAPAR SCHIJVEN ASGAT 178MM ASGAT 22MMSia 1707 siapar schijven asgat 178mm asgat 22mm

SIA schijf 1707 Siapar is te gebruiken op hout, glas, steen, beton en piepschuim en ideaal voor het verwijderen van oude lijmresten op de ondervloer. Deze zwarte schijf is voorzien van een klittenbandsysteem waardoor deze gemakkelijk aan de machine kan worden bevestigd. Wordt geleverd in verpakking van 50 stuks.

vanaf49,17
bekijk productBekijk product ▸
1815 SIATOP SCHIJVEN 115MMSia 1815 siatop schijven 115mm

Sia schijf 1815 siatop is uitermate geschikt voor het droogschuren van staal- en haarlegeringen, rvs, glasvezel en titaan. De schijf heeft een zeer hoge standtijd op glasvezel, een hoge afname en kan goed tegen hoge temperaturen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf31,07
bekijk productBekijk product ▸
1815 SIATOP SCHIJVEN 150MMSia 1815 siatop schijven 150mm

Sia schijf 1815 siatop is uitermate geschikt voor het droogschuren van staal- en haarlegeringen, rvs, glasvezel en titaan. De schijf heeft een zeer hoge standtijd op glasvezel, een hoge afname en kan goed tegen hoge temperaturen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf38,05
bekijk productBekijk product ▸
1815 SIATOP SCHIJVEN 178MM KLIT + STERASGATSia 1815 siatop schijven 178mm klit + sterasgat

Sia schijf 1815 siatop is uitermate geschikt voor het droogschuren van staal- en haarlegeringen, rvs, glasvezel en titaan. De schijf heeft een zeer hoge standtijd op glasvezel, een hoge afname en kan goed tegen hoge temperaturen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf60,31
bekijk productBekijk product ▸
1815 SIATOP SCHIJVEN 150MM + 17 STGSia 1815 siatop schijven 150mm + 17 stg

Sia schijf 1815 siatop is uitermate geschikt voor het droogschuren van staal- en haarlegeringen, rvs, glasvezel en titaan. De schijf heeft een zeer hoge standtijd op glasvezel, een hoge afname en kan goed tegen hoge temperaturen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf46,33
bekijk productBekijk product ▸
1913 SIAWAT SCHIJVEN ZELFKLEVENDSia 1913 siawat schijven zelfklevend

SIA schijf 1913 Siawat geeft een zeer fijn schuurbeeld, zorgt voor gelijkmatige oppervlakken, ook op gewelfd materiaal, is zeer goed aanpasbaar aan contouren, heeft een hoge waterbestendigheid en is nat en droog toepasbaar. Het is zeer geschikt voor gebruik op geoliede oppervlakken, als polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het bewerken van hoogglanslakken met fijne korrel en het egaliseren van lakfouten.

vanaf21,17
bekijk productBekijk product ▸
SIAWAT SIAFAST SCHIJVENSia siawat siafast schijven

Sia schijf 1913 siawat siafast heeft een zeer fijn schuurbeeld en zorgt voor gelijkmatige oppervlakken, ook op gewelfd materiaal. Het is zeer goed aanpasbaar aan contouren, heeft een hoge waterbestendigheid, is nat en droog toepasbaar en zeer geschikt voor gebruik op geoliede oppervlakken, zoals polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het bewerken van hoogglanslakken met fijne korrel en het egaliseren van lakfouten.

vanaf22,14
bekijk productBekijk product ▸
1919 SIAWOOD SCHIJFSia 1919 siawood schijf

SIA schijf 1919 Siawood is een premiumproduct voor de hoogste kwaliteitseisen bij het stationair houtschuren. Minimaal aanbakken dankzij moderne strooitechnologie, zeer grote capaciteit en lange levensduur, heel hoge afnamecapaciteit met een goede afwerking, maximale stabiliteit en stijfheid van het dragermateriaal, geringere schuurkosten door langere standtijd en minder bandwissels. Het is geschikt voor het kalibreren van oppervlakken, het grof schuren van massief hout en houtmaterialen en het fijnschuren van massief hout, fineer en houtmaterialen. Het wordt geleverd in een verpakking van 50 stuks.

vanaf30,16
bekijk productBekijk product ▸
1919 SIAWOOD SCHIJF KLIT + STERASGATSia 1919 siawood schijf klit + sterasgat

Sia schijf 1919 siawood is een premium product voor de hoogste kwaliteitseisen bij het stationair houtschuren. Dankzij de moderne strooitechnologie bakt het minimaal aan, heeft het een grote capaciteit en een lange levensduur. Het heeft een heel hoge afnamecapaciteit met een goede afwerking en het dragersmateriaal is maximaal stabiel en stijf. Het is geschikt voor het grof en fijn schuren van massief hout, fineer en houtmaterialen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX SCHIJVEN 150 MMSia 1948 siaflex schijven 150 mm

Sia schijf 1948 siaflex is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Ze hebben een groot afnamevermogen met een goede afwerking, zijn zeer flexibel, passen zich goed aan contouren aan, hebben een lange standtijd en zijn universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf31,89
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX MULTIHOLE SCHIJVEN 125 MMSia 1948 siaflex multihole schijven 125 mm

Sia 1948 Siaflex multihole schijven zijn flexibel en perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Ze hebben een groot afnamevermogen met een goede afwerking, zijn zeer flexibel, passen zich goed aan contouren aan, hebben een lange standtijd en zijn universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf55,43
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX SCHIJVEN 150 MM + 15 STGSia 1948 siaflex schijven 150 mm + 15 stg

Sia schijf 1948 siaflex is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een groot afnamevermogen met een goede afwerking, is zeer flexibel, past zich goed aan contouren aan, heeft een lange standtijd en is universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf35,68
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX MULTIHOLE SCHIJVEN 150 MMSia 1948 siaflex multihole schijven 150 mm

Sia schijf 1948 siaflex is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Ze hebben een groot afnamevermogen met een goede afwerking, zijn zeer flexibel, passen zich goed aan contouren aan, hebben een lange standtijd en zijn universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf35,68
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 150 MM + 15 STGSia 1950 siaspeed schijven 150 mm + 15 stg

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Een verpakking bevat 50 schuurschijven.

vanaf47,60
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 203 MM + 9 STGSia 1950 siaspeed schijven 203 mm + 9 stg

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.

vanaf80,50
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 80MMSia 1950 siaspeed schijven 80mm

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Een verpakking bevat 50 schuurschijven.

vanaf20,71
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 125MM MULTIHOLESia 1950 siaspeed schijven 125mm multihole

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Een verpakking bevat 50 schuurschijven.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 150 MM + 17 STGSia 1950 siaspeed schijven 150 mm + 17 stg

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.

vanaf43,49
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 150 MM MULTIHOLESia 1950 siaspeed schijven 150 mm multihole

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 90MM + 7 STGSia 1950 siaspeed schijven 90mm + 7 stg

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Een verpakking bevat 100 schuurschijven.

vanaf47,10
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 285MM ASGAT 150MMSia 1950 siaspeed schijven 285mm asgat 150mm

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Een verpakking bevat 50 schuurschijven.

vanaf210,24
bekijk productBekijk product ▸
1958 SIAPRO SCHIJFSia 1958 siapro schijf

Sia schijf 1958 Siapro 150mm s-perforatie is speciaal ontwikkeld voor autolakkers. Het is geschikt voor uitslijpen/lak verwijderen, verfijnen, het vlakschuren, verfijnen en fijnschuren van plamuur, het opruwen van uitspuitzone vulmiddel, het vlakschuren en fijnschuren van vulmiddel en matteren. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf96,50
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX SCHIJVEN 115MMSia 1960 siarexx schijven 115mm

Sia schijf 1960 siarexx is met name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling.

vanaf30,74
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX SCHIJVEN 125MM MULTIHOLESia 1960 siarexx schijven 125mm multihole

Sia schijf 1960 siarexx is met name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling.

vanaf36,47
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX SCHIJVEN 150MM MULTIHOLESia 1960 siarexx schijven 150mm multihole

Sia schijf 1960 siarexx is met name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling.

vanaf42,02
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX SCHIJVEN 225MM + 19 STGSia 1960 siarexx schijven 225mm + 19 stg

Sia schijf 1960 siarexx is met name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling.

vanaf41,76
bekijk productBekijk product ▸
2820 SIAMET X SCHIJVEN 50MMSia 2820 siamet x schijven 50mm

Sia schijf 2820 siamet x is speciaal voor het machinaal schuren van alle soorten metalen objecten. Het heeft een agressieve werking, zeer hoge prestaties en het schuurt koel. Er vindt vrijwel geen verkleuring van de werkstukken plaats en heeft een hoge randstabiliteit. Het wordt geleverd in een verpakking van 50 stuks.

vanaf55,17
bekijk productBekijk product ▸
2820 SIAMET X SCHIJVEN 75MMSia 2820 siamet x schijven 75mm

Sia schijf 2820 siamet x is speciaal voor het machinaal schuren van alle soorten metalen objecten. Het heeft een agressieve werking, zeer hoge prestaties en schuurt koel. De werkstukken verkleuren vrijwel niet en het heeft een hoge randstabiliteit. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf83,64
bekijk productBekijk product ▸
4515 SIABITE SCHIJVEN 115MM ASGAT 22MMSia 4515 siabite schijven 115mm asgat 22mm

Sia 4515 Siabite schijven hebben een hoog rendement en materiaalafname, een stevige fiber onderlaag en agressieve werking. Ze schuren koel en zijn met name geschikt voor het schuren van vlakken, ontbramen en bewerken van gietstukken en het bewerken van lasnaden. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf58,19
bekijk productBekijk product ▸
4515 SIABITE SCHIJVEN 125MM ASGAT 22MMSia 4515 siabite schijven 125mm asgat 22mm

Sia schijf 4515 siabite heeft een hoog rendement en materiaalafname, een stevige fiber onderlaag, een agressieve werking en schuurt koel. Het is met name geschikt voor het schuren van vlakken, het ontbramen en bewerken van gietstukken en het bewerken van lasnaden. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf67,63
bekijk productBekijk product ▸
4560 siabiteSia 4560 siabite

Sia Schijf 4560 Siabite voor een hoge afname op ongelegeerde/laaggelegeerde staalsoorten. Het levert op roestvrij staal in de fijnere korrelbereiken een regelmatige en uitstekende oppervlaktekwaliteit. Het is geschikt voor lasvoorbereiding, het verwijderen van aanloopverkleuringen, afbramen, oppervlaktebewerking, gladmaken en fouten wegwerken. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf55,00
bekijk productBekijk product ▸
4570 SIABITE XSia 4570 siabite x

Sia schijf 4570 Siabite X zorgt voor aanzienlijk koeler schuren met een lange standtijd en gelijkmatige prestaties op roestvrij staal en bouwstaal. Met de unieke X-technologie wordt een actief koelende werkzame stof direct op de bovenste laag gestrooid, wat de koeling optimaliseert en verkleuringen tot een minimum beperkt. Het is geschikt voor het verwijderen van lasnaden, het verwijderen van hamerslag en walshuid, het verhelpen van fouten en het verwijderen van verkleuringen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf74,89
bekijk productBekijk product ▸
4815 SIACUT SCHIJVEN 125MM ASGAT 22MMSia 4815 siacut schijven 125mm asgat 22mm

Sia schijf 4815 siacut is uitermate geschikt voor bewerkingen met staal en roestvrij staal. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf44,86
bekijk productBekijk product ▸
4815 SIACUT SCHIJVEN 180MM ASGAT 22MMSia 4815 siacut schijven 180mm asgat 22mm

Sia 4815 siacut schijven zijn uitermate geschikt voor bewerkingen met staal en roestvrij staal. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf137,11
bekijk productBekijk product ▸
4815 SIACUT SCHIJVEN 115MM ASGAT 22MMSia 4815 siacut schijven 115mm asgat 22mm

SIA schijf 4815 Siacut is uitermate geschikt voor bewerkingen met staal en roestvrij staal. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf39,19
bekijk productBekijk product ▸
4819 SIARON SCHIJFSia 4819 siaron schijf

SIA schijf 4819 Siaron is speciaal ontwikkeld voor staaltoepassingen. De werkzame stoffen garanderen koel schuren met nauwelijks aanloopverkleuringen van de werkstukken. Het is met name geschikt voor wegschuren van lasrupsen, schuren van aluminium gietwerk, vlakken schuren, afbramen en kanten breken en algemene afbaardingswerkzaamheden.

vanaf39,22
bekijk productBekijk product ▸
4961 SIALOX 115 MMSia 4961 sialox 115 mm

Sia Schijf 4961 Sialox 115mm asgat 22 mm is geschikt voor alle ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten en non-ferrometalen. Het heeft een aluminiumoxide korrel, een fiber dragermateriaal, een volkunsthars binding en een speciale bekleding van een koelende werkzame stof. Het is geschikt voor het verwijderen van roest, lasvoorbereiding, het verwijderen van aanloopverkleuringen, afbramen, oppervlaktebewerking en gladmaken en fouten wegwerken.

vanaf23,80
bekijk productBekijk product ▸
4961 SIALOX 125 MMSia 4961 sialox 125 mm

Sia Schijf 4961 Sialox 125mm asgat 22 mm is geschikt voor alle ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten en non-ferrometalen. Het heeft een aluminiumoxide korrel, een fiber dragermateriaal, een volkunsthars binding en een speciale bekleding van een koelende werkzame stof. Het is geschikt voor het verwijderen van roest, lasvoorbereiding, het verwijderen van aanloopverkleuringen, afbramen, oppervlaktebewerking en gladmaken en fouten wegwerken.

vanaf27,76
bekijk productBekijk product ▸
4961 SIALOX 180 MMSia 4961 sialox 180 mm

Sia Schijf 4961 Sialox 180mm asgat 22 mm is geschikt voor alle ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten en non-ferrometalen. Het heeft een aluminiumoxide korrel, een fiber dragermateriaal, een volkunsthars binding en een speciale bekleding van een koelende werkzame stof. Het is geschikt voor het verwijderen van roest, lasvoorbereiding, het verwijderen van aanloopverkleuringen, afbramen, oppervlaktebewerking en gladmaken en fouten wegwerken.

vanaf55,45
bekijk productBekijk product ▸
6120 SIAVLIES SIASPEED SCHIJVENSia 6120 siavlies siaspeed schijven

SIA schijf 6120 Siavlies Siaspeed is een verbeterd non-woven product voor de metaalsector. Het heeft grotere flexbiliteit voor moeilijk bereikbare plaatsen, een consistent schuurpatroon door de verbeterde korrelconsistentie, langere levensduur als gevolg van de korrelverdeling door het hele vlies, verbeterde scheurbestendigheid, geen verstopping en een braamvrij resultaat. Het is geschikt voor manuele toepassingen, toepassingen op lage snelheid en met lage druk en zorgt voor een micro afwerking van hoge kwaliteit, met name op metaal, maar ook op kunststof, coatings en composiete materialen. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf53,40
bekijk productBekijk product ▸
SIAVLIES SCHIJVEN 90MMSia siavlies schijven 90mm

Sia Schijf Siavlies 90mm p320 - Very Fine A past zich heel goed aan alle vormen aan, in het bijzonder op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een gelijkmatig slijppatroon, een lange levensduur dankzij de dichte korrelspreiding, is nat of droog bruikbaar, is geschikt voor handmatige of machinale toepassingen, heeft een hoge scheurweerstand en geen verstopping. verpakking bevat 10 stuks.

vanaf22,80
bekijk productBekijk product ▸
6250 SIAFIX SCHIJVEN 75 MMSia 6250 siafix schijven 75 mm

Sia schijf 6250 siafix is geschikt voor het afschuren van kleine en moeilijk toegankelijke plaatsen bij het grof schuren. Verpakking bevat 25 stuks.

vanaf72,67
bekijk productBekijk product ▸
6250 SIAFIX SCHIJVEN 50 MMSia 6250 siafix schijven 50 mm

Sia schijf 6250 siafix is geschikt voor het afschuren van kleine en moeilijk toegankelijke plaatsen bij het grof schuren. Een verpakking bevat 25 stuks.

vanaf65,15
bekijk productBekijk product ▸
6924 SIAMET SCHIJVENSia 6924 siamet schijven

Sia schijf 6924 scm is een nieuw type SCM schijf met hoog prestatievermogen. Het is geschikt voor zwaar gebruik, waarbij de focus meer ligt op agressieve afname dan op een fijne afwerking van het oppervlak. Dit product wordt gekenmerkt door een hoge bewerkingssnelheid en initiŽle materiaalafname en is zeer geschikt voor zware slijpklussen op zacht staal en roestvrij staal. Het heeft een aluminiumoxide korrel, nylonvezels dragermateriaal en een kunsthars bindmiddel. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf120,06
bekijk productBekijk product ▸
7240 SIACARAT SCHIJVEN 150MMSia 7240 siacarat schijven 150mm

sia schijf 7240 siacarat is geschikt voor de bewerking van krasvaste oppervlakken. Het is geschikt voor het schuren van krasbestendige laksystemen, fijnschuren van mineralen, bewerken van materialen op epoxybasis en het matteren en verfijnen van zeer harde oppervlakken. de krachtige diamantschuurmaterialen zorgen voor een lange levensduur. het is waterbestendig en afwasbaar, zeer geschikt voor het schuren van contouren, geringe krasdiepte met hoog afnamevermogen en geen doorschuren door het drukcompenserende schuim. een schijf is meerdere keren te gebruiken. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf94,77
bekijk productBekijk product ▸
SIA 7240 SIACARAT SCHIJVEN 35MMSia sia 7240 siacarat schijven 35mm

sia schijf 7240 siacarat is geschikt voor de bewerking van krasvaste oppervlakken. Het is geschikt voor het schuren van krasbestendige laksystemen, fijnschuren van mineralen, bewerken van materialen op epoxybasis en het matteren en verfijnen van zeer harde oppervlakken. de krachtige diamantschuurmaterialen zorgen voor een lange levensduur. het is waterbestendig en afwasbaar, zeer geschikt voor het schuren van contouren, geringe krasdiepte met hoog afnamevermogen en geen doorschuren door het drukcompenserende schuim. een schijf is meerdere keren te gebruiken. verpakking bevat 50 stuks.

vanaf174,02
bekijk productBekijk product ▸
7240 SIACARAT SCHIJVEN 80MMSia 7240 siacarat schijven 80mm

sia schijf 7240 siacarat is geschikt voor de bewerking van krasvaste oppervlakken. Het is geschikt voor het schuren van krasbestendige laksystemen, fijnschuren van mineralen, bewerken van materialen op epoxybasis en het matteren en verfijnen van zeer harde oppervlakken. de krachtige diamantschuurmaterialen zorgen voor een lange levensduur. het is waterbestendig en afwasbaar, zeer geschikt voor het schuren van contouren, geringe krasdiepte met hoog afnamevermogen en geen doorschuren door het drukcompenserende schuim. een schijf is meerdere keren te gebruiken. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf52,77
bekijk productBekijk product ▸
7241 SIACARBON SCHIJVENSia 7241 siacarbon schijven

Sia Schijf 7241 Siacarbon is ideaal voor het bewerken van harde grondlagen, KTL primer, krasbestendige lakken, nanolakken, UV-lakken en gelcoats van polyester of epoxy. Het heeft een erg goede levensduur en laag afnamevermogen door de uitmuntende diamanttechnologie. Er is stofafvoer over het gehele oppervlak en is met elk gatensysteem van de schuurmachines te gebruiken en er is minimaal risico op doorschuren op hoeken. Het is droog en nat toepasbaar. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf52,22
bekijk productBekijk product ▸
7500 SIANET SCHIJVEN 203 MMSia 7500 sianet schijven 203 mm

sia 7500 sianet schijven 203 mm hebben keramische schuurkorrels en vormen hierdoor krachtig schuurmateriaal met een netbacking. deze schijven bereiken de beste stofafzuiging door de netbacking, wat beter is voor de gezondheid en veiligheid op het werk. ook het werkstuk en de omgeving blijven tot 95% stofvrij. het voorkomt bovendien vollopen van het schuurmateriaal. de schijven hebben een zeer sterke flexibele backing met minder kans op insnijden in de lak, wat zorgt voor optimale schuurresultaten op talloze oppervlakken. doordat er geen sprake is van een gatenpatroon is de schijf gemakkelijk aan te brengen op elke steunpad of handschuurblok met klittebandhechting. doordat de korrel slechts aan een zijde is opgebracht, is daarnaast geen tussenpad benodigd. Ze zijn geschikt voor het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf119,28
bekijk productBekijk product ▸
7500 SIANET CER SCHIJVEN 150 MMSia 7500 sianet cer schijven 150 mm

Sia 7500 Sianet CER schijven hebben keramische schuurkorrels en vormen hierdoor krachtig schuurmateriaal met een netbacking. Deze schijven bereiken de beste stofafzuiging door de netbacking, wat voordelig is voor de gezondheid en veiligheid op het werk. Ook het werkstuk en de omgeving blijven tot 95% stofvrij. Het voorkomt bovendien vollopen van het schuurmateriaal. De schijven hebben een zeer sterke flexibele backing met minder kans op insnijden in de lak, wat zorgt voor optimale schuurresultaten op talloze oppervlakken. Doordat er geen sprake is van een gatenpatroon is de schijf gemakkelijk aan te brengen op elke steunpad of handschuurblok met klittebandhechting. Doordat de korrel slechts aan een zijde is opgebracht, is daarnaast geen tussenpad benodigd. Geschikt voor het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.

vanaf69,84
bekijk productBekijk product ▸
7500 SIANET CER SCHIJVEN 225 MMSia 7500 sianet cer schijven 225 mm

Sia 7500 Sianet CER schijven hebben keramische schuurkorrels en vormen hierdoor krachtig schuurmateriaal met een netbacking. Deze schijven bereiken de beste stofafzuiging door de netbacking, wat voordelig is voor de gezondheid en veiligheid op het werk. Ook het werkstuk en de omgeving blijven tot 95% stofvrij. Het voorkomt bovendien vollopen van het schuurmateriaal. De schijven hebben een zeer sterke flexibele backing met minder kans op insnijden in de lak, wat zorgt voor optimale schuurresultaten op talloze oppervlakken. Doordat er geen sprake is van een gatenpatroon is de schijf gemakkelijk aan te brengen op elke steunpad of handschuurblok met klittebandhechting. Doordat de korrel slechts aan een zijde is opgebracht, is daarnaast geen tussenpad benodigd.

vanaf83,51
bekijk productBekijk product ▸
7900 SIANET SCHIJVEN 125 MMSia 7900 sianet schijven 125 mm

Sia 7900 Sianet schijf is ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. Het is uiterst efficiŽnt en productief, zorgt voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, is niet gebonden aan perforatiesystemen, heeft een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte, dankzij de stabiele net-onderlaag. Het is geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.

vanaf44,04
bekijk productBekijk product ▸
7900 SIANET SCHIJVEN 150 MMSia 7900 sianet schijven 150 mm

Sia 7900 Sianet schijf is ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. Het is uiterst efficiŽnt en productief, zorgt voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, is niet gebonden aan perforatiesystemen, heeft een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte, dankzij de stabiele net-onderlaag. Het is geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.

vanaf47,07
bekijk productBekijk product ▸
7940 SIAAIR BESCHERMINGSSCHIJFSia 7940 siaair beschermingsschijf

Sia schijf 7940 siaair 150 mm beschermingsschijf 145 mm is een beschermschijf voor het vochtig schuren met 7940 siaair en 7240 siacarat. Dikte: 1 mm.

vanaf17,68
bekijk productBekijk product ▸
7940 SIAAIR SCHIJVEN 150MMSia 7940 siaair schijven 150mm

Sia schijf 7940 siaair is geschikt voor het schuren van o.a. conventionele en Reflow-lak. Het heeft een zeer lange levensduur, zorgt voor geringe krasdieptes, heeft een goede drukverdeling, is watervast en uitwasbaar, zorgt voor een heel geringe verstopping bij het droog schuren, is meermaals te gebruiken, waterabsorberend, lucht- en vloeistofdoorlatend en bestand tegen siliconenverwijderingsmiddelen. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf34,41
bekijk productBekijk product ▸
7940 SIAAIR SCHIJVEN 80MMSia 7940 siaair schijven 80mm

Sia schijf 7940 siaair is geschikt voor o.a. het schuren van conventionele en Reflow-lak. Het heeft een zeer lange levensduur, zorgt voor geringe krasdieptes en goede drukverdeling en is watervast en uitwasbaar. Het heeft heel geringe verstopping bij het droog schuren, is meermaals te gebruiken, waterabsorberend, Lucht- en vloeistofdoorlatend en bestendig tegen siliconenverwijderingsmiddelen. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf24,06
bekijk productBekijk product ▸
SNAPPER SCHUINE FIBER SCHIJVEN 115/22MMSia snapper schuine fiber schijven 115/22mm

Sia schijf snapper schuin fiber is een lamellenschijf met fiber rug. Het is universeel te gebruiken voor mechanische toepassingen, is een combinatie van slijp- en schuurschijf en zorgt voor een koeler slijpeffect. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf32,80
bekijk productBekijk product ▸
SNAPPER SCHUINE FIBER SCHIJVEN 125/22MMSia snapper schuine fiber schijven 125/22mm

Sia schijf snapper schuin fiber is een schuine lamellenschijf met fiber rug. Het is universeel te gebruiken voor mechanische toepassingen en een combinatie van slijp- en schuurschijf. Het zorgt voor een koeler slijpeffect. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf42,97
bekijk productBekijk product ▸
STINGRAY SCHUINE FIBER SCHIJVEN 115/22MMSia stingray schuine fiber schijven 115/22mm

Sia schijf stingray schuin fiber is een schuine lamellenschijf met fiber rug. Het is met name te gebruiken voor industriŽle toepassingen en een combinatie van slijp- en schuurschijf. Het zorgt voor een koeler slijpeffect. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf48,91
bekijk productBekijk product ▸
STINGRAY SCHUINE FIBER SCHIJVEN 125/22MMSia stingray schuine fiber schijven 125/22mm

Sia schijf stingray schuin is een schuine lamellenschijf met fiber rug, met name te gebruiken voor industriŽle toepassingen. Het is een combinatie van slijp- en schuurschijf en zorgt voor een koeler slijpeffect. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf58,97
bekijk productBekijk product ▸
STINGRAY VLAKKE FIBER SCHIJVEN 115/22MMSia stingray vlakke fiber schijven 115/22mm

Sia Stingray vlakke fiberschrijf is een platte lamellenschijf met een fiber rug. Het is een combinatie van slijp- en schuurschijf, met name te gebruiken voor industriŽle toepassingen, en zorgt voor een koeler slijpeffect. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf48,91
bekijk productBekijk product ▸
STINGRAY VLAKKE FIBER SCHIJVEN 125/22MMSia stingray vlakke fiber schijven 125/22mm

Sia schijf stingray vlak fiber is een vlakke lamellenschijf met fiber rug. Het is met name te gebruiken voor industriŽle toepassingen. Het is een combinatie van slijp- en schuurschijf en zorgt voor een koeler slijpeffect. Een verpakking bevat 10 stuks.

vanaf58,97
bekijk productBekijk product ▸
1919 SIAWOOD SCHIJVEN TRIOSia 1919 siawood schijven trio

SIA schijf Trio 1919 Siawood is een premiumproduct voor de hoogste kwaliteitseisen bij het stationair houtschuren. Minimaal aanbakken dankzij moderne strooitechnologie, zeer grote capaciteit en lange levensduur, heel hoge afnamecapaciteit met een goede afwerking, maximale stabiliteit en stijfheid van het dragermateriaal en gereduceerde schuurkosten door langere standtijd. Het is geschikt voor grof en fijn schuren van massief hout, fineer en houtmaterialen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf50,01
bekijk productBekijk product ▸
SIAVLIES SCHIJVEN 150MMSia siavlies schijven 150mm

Sia siavlies schijf past zich heel goed aan alle vormen aan, in het bijzonder op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een gelijkmatig slijppatroon en een lange levensduur dankzij de dichte korrelspreiding. Het is nat of droog bruikbaar, geschikt voor handmatige of machinale toepassingen, heeft een hoge scheurweerstand en geen verstopping. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf64,84
bekijk productBekijk product ▸
SIERSTRIPPENVERWIJDERAARSia sierstrippenverwijderaar

Sia sierstrippenverwijderaar verwijdert diverse soorten tape en stickers zonder het oppervlak te beschadigen. Verpakking bevat 3 gommen en 1 adapter.

vanaf72,28
bekijk productBekijk product ▸
SIANET SLIJPNETSia sianet slijpnet

Sia slijpnet sianet is ideaal geschikt voor het polijsten van de vloer en voor het tussenschuren na de eerste laklaag. Het is een erg duurzaam slijpnet door een zware laag silicium carbide. Het is geschikt voor de kanten- en trappenschuurmachine Lšgler Single, de Cleanfix R44-180 en vergelijkbare machines met de afmeting Ý 407 mm. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf82,23
bekijk productBekijk product ▸
AFBRAAMSCHIJFVerto afbraamschijf

Verto afbraamschijf EN12413 27 A24-R-BF. Wordt geleverd per 5 stuks in seal.

vanaf1,85
bekijk productBekijk product ▸
LAMELLESCHIJFVerto lamelleschijf

Topex Lamelleschijf 72 lamellen asgat 22,2 mm.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
SLIJPSTEENVerto slijpsteen

Verto slijpsteen Asgat 20/16/12,7 mm, Dikte 20 mm. Verpakking bevat 2 stuks. De getoonde afbeelding is artikel 61h603.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
245 HOOKIT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN 6 GATEN

3m 245 hookit zelfklittende schuurschijven 6 gaten

3m 245 Hookit LD600A schuurschijven groen zijn gemaakt van hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek Hookit ď klittebandĒ systeem op de rugzijde. Ze zijn uitgevoerd met aluminiumoxideschuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf44,04
bekijk productBekijk product ▸
245 HOOKIT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN 7 GATEN

3m 245 hookit zelfklittende schuurschijven 7 gaten

3m 245 Hookit LD601A schuurschijven groen zijn gemaakt van hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek Hookit ď klittebandĒ systeem op de rugzijde. Ze zijn uitgevoerd met aluminiumoxideschuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf49,55
bekijk productBekijk product ▸
255P HOOKIT FRE-CUT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN

3m 255p hookit fre-cut zelfklittende schuurschijven

3m 255P+ Hookit Fre-Cut LD861 schuurschijf goud is hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek Hookit ď klittebandĒ systeem op de rugzijde. Het is uitgevoerd met aluminiumoxide schuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf80,22
bekijk productBekijk product ▸
255P HOOKIT FRE-CUT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN

3m 255p hookit fre-cut zelfklittende schuurschijven

3m 255P+ Hookit Fre-Cut LD861A schuurschijf goud is hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek Hookit ď klittebandĒ systeem op de rugzijde. Het is uitgevoerd met aluminiumoxide schuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf8,97
bekijk productBekijk product ▸
260L MICRO POLIJSTFILM

3m 260l micro polijstfilm

3m 260L schuurschijven LD861A zorgen voor een perfect eindresultaat bij het schuren van clear coat applicaties. Ze zijn specifiek ontworpen met een verbeterde coating waardoor de swirlmarks/pigtails enorm verminderd worden. Deze duurzameschijven bieden veel betere schuurprestaties bij toepassingen zoals matteren en microfijn finishen voorafgaand aan het polijsten. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf95,95
bekijk productBekijk product ▸
325U/525U BLUE MULTIHOLE SCHUURSCHIJVEN

3m 325u/525u blue multihole schuurschijven

3m 325U/525U Hookit Schuurschijf LD019A maakt gebruik van een uniek 19-gaten patroon. De groftes P150 t/m P600 maken gebruik van het 78-gaten patroon. Het biedt uitstekende schuurprestaties en standtijd in combinatie met superieure stofafzuiging. Het unieke spiraal ontwerp minimaliseert loading en maximaliseert snijkracht. Er is minder stof door efficiŽnte stofafzuiging en er is snelle en efficiŽnte schijfwissel mogelijk door richtgaten op schijf en pad. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf88,09
bekijk productBekijk product ▸
MICRO POLIJSTSCHIJFJES

3m micro polijstschijfjes

3m 466L Trizact Finesse-It schuurschijven A5 ō 32 mm zijn speciaal ontwikkelde polijstschijfjes voor het verwijderen van stofjes in auto(reparatie)lak. Ze zijn zelfklevend met een polyester filmrug, de gegolfde buitenrand voorkomt ongewenst "insnijden" in de lak en ze zijn speciaal voor een superfijne schuurkras. Geschikt voor hand- en machinetoepassingen. Grofte: 5 micron. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf102,25
bekijk productBekijk product ▸
566A LAMELLENSCHIJVEN

3m 566a lamellenschijven

3m 566A Lamellenschijf conisch blauw met geoptimaliseerde lamellenconstructie is duurzaam en universeel, voorzien van aluminium zirkonium mineralen en gesloten bestrooid. Het wordt gebruikt met de haakse slijpmachine, is geschikt voor verspanen en finishen van alle metalen en kan direct op de machine worden gemonteerd. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf44,36
bekijk productBekijk product ▸
CLEAN & STRIP GP BLUE SCHIJVEN VASTE OPSPANSTIFT

3m clean & strip gp blue schijven vaste opspanstift

3m CG-ZS Scotch-Brite Clean & Strip schijf is de verbeterde versie van de bekende zwarte Clean & Strip Schijf. Het is geschikt voor algemene werkzaamheden, heeft een grotere flexibiliteit en is speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. Het is geschikt voor het verwijderen van o.a. roest, oxidatie, lasverkleuringen, coatings en oude verflagen en het reinigen van lasnaden. Het loopt niet vol. Maximaal aanbevolen toerental: 8.000 rpm voor 100 mm diameter en 6.000 rpm voor 150 mm diameter.

vanaf12,29
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE FF-ZS CLEAN & FINISH LAMELLENBORSTEL

3m scotch-brite ff-zs clean & finish lamellenborstel

3m FF-ZS Scotch-Brite surface conditioning borstel op 6 mm stift is een soepele, zachte lamellenborstel. Het volgt rondingen en profielen, heeft een geringe snijkracht en heeft een vaste stift van ō 6 mm. Het is ideaal voor het reinigen, finishen en matteren van metalen voorwerpen.

vanaf24,55
bekijk productBekijk product ▸
FIBERSCHIJF

3m fiberschijf

3m Fiberschijf 501C is geschikt voor het verwijderen van roest, oude verflagen, coatings en lasrupsen. Het is te gebruiken op een haakse slijpmachine in combinatie met fiber steunschijven. het biedt optimale schuur- en slijpprestaties en heeft een aluminium-zirconium schuurkorrel en een asgat voorzien van 4 sleuven. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf151,48
bekijk productBekijk product ▸
TRIZACT SCHUURSCHIJVEN

3m trizact schuurschijven

3m Hookit Trizact schuurschijf vertegenwoordigt de nieuwste 3M-technologie voor precisie finishwerkzaamheden. De kern van deze technologie wordt gevormd door de microreplicatie coatings van nauwkeurig gepositioneerde mineraalstructuren Ė perfect voor het superieur verfraaien en finishen. Door een constante, gelijkmatige slijtage van het schuurmineraal komen steeds weer nieuwe schuurmineralen beschikbaar. Dit is ideaal als de oorspronkelijke finish nodig is op delicate of ingewikkelde componenten. Omdat het schuurmineraal veel langer mee gaat dan conventionele schuurmaterialen, is het ook kostenbesparend. Er zijn minder bewerkingen nodig in het finishproces, er is minder machinestilstand door minder schuurbandwisselingen, er is weinig uitval, er is lagere machinedruk mogelijk en dus minder vermoeidheid op de werkvloer en het bespaart tijd op zowel polijsten, reinigen als galvaniseren. Verpakking bevat 15 stuks.

vanaf79,99
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE PF-ZS CUT & POLISH LAMELLENBORSTEL

3m scotch-brite pf-zs cut & polish lamellenborstel

3m PF-ZS Scotch-Brite Cut & Polish borstel op 6 mm stift bruin is een schuurborstel met lamellen van een sterkere Scotch-Brite webconstructie. Het geeft een zeer universeel, dicht krassenpatroon en heeft een vaste stift van ō 6 mm. Het is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verwijderen van lichte beschadigingen op plaatwerk na het lassen en solderen.

vanaf27,54
bekijk productBekijk product ▸
ROLOC BRISTLE SCHIJVEN

3m roloc bristle schijven

3m RD-ZB Scotch-Brite Roloc Bristle schijven zijn flexibele kunststof schuurborstels waarin 3M Cubitron schuurmineralen zijn verwerkt. Het zijn ideale vervangers voor staalborstels en door de unieke constructie zijn ze veilig en betrouwbaar. Ze zijn geschikt voor het verwijderen van o.a. roest, bitumen, lichte krassen en bramen en lasverkleuringen. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf44,52
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE SURFACE CONDITIONING

3m scotch-brite surface conditioning

3m SC-DH Scotch-Brite Hookit surface conditioning schijven zijn nylon webs voorzien van mineralen, een versterkte rug en een klit-hechting en hebben een open structuur. Ze worden gebruikt met haakse slijp- en excentrische machines, voor het reinigen, finishen en ontbramen van diverse metalen en het verwijderen van lakken en coatings. Ze zijn te gebruiken met 3M DH-AC Houder T-haak met center pin. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf38,38
bekijk productBekijk product ▸
Reinigings Borstel BD-ZB groen

3m reinigings borstel bd-zb groen

3m Scotch-Brite Bristle Schijf BD-ZB is een Flexibele, borstelvormige, kunststof schuurborstel waarin 3M Cubitron schuurmineralen zijn verwerkt. Door de constructie en vorm is het uitstekend geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken. Het loopt niet vol en is geschikt voor het verwijderen van roest, bitumen, kalkaanslag, coatings en lasverkleuringen. Het is geschikt voor machineaansluiting M14, hittebestendig, vereist slechts een minimale contactdruk en zorgt voor een efficiŽnt resultaat zonder het oppervlak te beschadigen. Het is geschikt voor reinigen, mengen, ontbramen en polijsten.

vanaf508,66
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Brite Clean & Strip GP Schijf CG-DC

3m scotch-brite clean & strip gp schijf cg-dc

3m Scotch-Brite Clean & Strip Schijf is geschikt voor algemene werkzaamheden. Het heeft een grotere flexibiliteit, loopt niet vol en is speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. Het is geschikt voor o.a. het verwijderen van roest, oxidatie, lasverkleuringen, coatings en oude verflagen en het reinigen van lasnaden.

vanaf18,92
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE LIGHT GRINDING & BLENDING SCHIJF

3m scotch-brite light grinding & blending schijf

3m Scotch-Brite Light Grinding and Blending schijf GB-DH heeft een nylon web voorzien van Cubitron mineralen, met een versterkte rug, een klit-hechting en een open structuur. Het is agressief, heeft een licht verspanende werking en is bestand tegen scherpe kanten. Het wordt gebruikt met haakse slijp- en excentrische machines, voor het reinigen, finishen, ontbramen van diverse metalen en het verwijderen van lakken en coatings. Verpakking bevat 25 stuks.

vanaf240,32
bekijk productBekijk product ▸
ROLOC BORSTELSCHIJF 76MM RD-ZB GROEN

3m roloc borstelschijf 76mm rd-zb groen

3m Scotch-Brite Roloc Bristle Schijf RD-ZB maakt gebruik van exclusieve keramische schuurkorrels in combinatie met aluminiumoxide en gevormde flexibele borstels. Het biedt meer oppervlaktecontact dan staalborstels en behoudt zijn schuureigenschappen tijdens de volledige levensduur van de schijf.Het zijn radiale kunststof borstels waarin het Cubitron mineraal is verwerkt. Hierdoor gaat het strippen, ontbramen, blenden, finishen, polijsten, reinigen en verwijderen van coatings op een meer doeltreffende manier en met minder druk dan staalborstels.De Exclusieve 3M Keramische schuurkorrel zorgt tijdens de volledige levensduur van de borstel voor agressief snijden en constante finish. De ruimte tussen de borstels maakt deze ideaal voor het verwijderen van coatings en andere stoffen die veel stof genereren. De flexilbele borstels volgen eenvoudig de contouren van het oppervlak en het 3M Roloc bevestigingssysteem biedt een snelle en makkelijke schijf wisseling.

vanaf174,99
bekijk productBekijk product ▸
3M CLEAN & STRIP XT PURPLE SCHIJVEN MET ASGAT

3m 3m clean & strip xt purple schijven met asgat

3m XT-DC Scotch-Brite clean & strip schijven met asgat paars zijn zeer sterk, uiterst agressief en bestand tegen scherpe kanten. Ze zijn vooral geschikt voor het verwijderen van de walshuid en het reinigen van MIG/MAG lassen. Ze zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van hardnekkige verontreiniging, het reinigen van TIG lassen en het terugzetten van een finish op RVS. Ze zijn ook geschikt voor het verwijderen van o.a. roest, oxidatie, lasverkleuringen, coatings en oude verflagen en het reinigen van lasnaden. Ze lopen niet vol. Maximaal aanbevolen toerental: 6.000 rpm (voor 100 mm schijven) en 4.000 rpm (voor 150 mm schijven). Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf24,00
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSCHIJF SCOTCH BRITE XT-RD S XCS 115X22 MM

3m schuurschijf scotch brite xt-rd s xcs 115x22 mm

3m XT-RD Scotch-Brite clean & strip schijf met glasvezelrug paars is een hoogwaardige schuurschijf vervaardigd uit hoog verspanend Scotch-Brite weefsel. Het is goed bestand tegen randen en kanten, behandeld tegen vollopen en behoudt zijn scherpte. Het is onder meer geschikt voor het verwijderen van antisteenslag, kitten, laklagen, roest en lijmresten. Grofte: extra grof (S XCS). Korrel: siliciumcarbide. Diameter: 115 mm. Asgat: 22 mm.

vanaf21,72
bekijk productBekijk product ▸
AFBRAAMSCHIJF

Graphite afbraamschijf

Graphite Afbraamschijf Metaal 27 A30-S-BF.

vanaf2,61
bekijk productBekijk product ▸
CIRKEL SCHUURPAPIER

Graphite cirkel schuurpapier

Graphite Cirkel Schuurpapier 150 mm velcro. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
LAMELLENSCHIJF

Graphite lamellenschijf

Graphite Lamellenschijf van zirkonium met 72 Lamellen en 22,2 mm asgat.

vanaf5,65
bekijk productBekijk product ▸
MOUSE SCHUURPAPIER

Graphite mouse schuurpapier

Graphite Mouse Schuurpapier velcro. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf4,99
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURCIRKEL 125 MM

Graphite schuurcirkel 125 mm

Graphite schuurcirkel 125 mm Velcro. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURCIRKEL 225 MM

Graphite schuurcirkel 225 mm

Graphite schuurcirkel 225 mm.

vanaf3,75
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURCIRKEL 225 MM

Graphite schuurcirkel 225 mm

Graphite schuurcirkel velcro 225 mm. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
KC69 MET 15 STOFGATEN 150 MM

Maiburg kc69 met 15 stofgaten 150 mm

Maiburg schijf KC69 + 15 stofgaten.

vanaf46,51
bekijk productBekijk product ▸
KC69 ZONDER STOFGATEN 150 MM

Maiburg kc69 zonder stofgaten 150 mm

Sia schijf KC69 zonder stofgaten 150 mm.

vanaf27,00
bekijk productBekijk product ▸
Schijf 125 mm 50 STUKS

Progold schijf 125 mm 50 stuks

Progold schuurschijf 125 mm is geschikt voor het machinaal excentrisch schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. Het is voorzien van een aluminiumoxide korrel, verkrijgbaar in diverse groftes, heeft een handig klittenbandsysteem waardoor deze snel en makkelijk te verwisselen is en een 60% open strooiing (boven P120 altijd gesloten strooiing). Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf30,64
bekijk productBekijk product ▸
Schijf 150 mm 50 stuks

Progold schijf 150 mm 50 stuks

Progold schuurschijf 150 mm is geschikt voor het machinaal excentrisch schuren binnen een breed en universeel toepassingsbereik. De schijf is voorzien van een aluminiumoxide korrel, verkrijgbaar in diverse groftes en heeft een handig klittenbandsysteem waardoor deze snel en makkelijk te verwisselen zijn en een 60% open strooiing (boven P120 altijd gesloten strooiing). Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf35,36
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSCHIJVEN DIVERSE GROFTES

Repair care schuurschijven diverse groftes

Repair care schuurschijven met diverse groftes.

vanaf2,88
bekijk productBekijk product ▸
HQ400 SCHUURFILM 90 MM 7 GATEN 100 STUKS

Rupes hq400 schuurfilm 90 mm 7 gaten 100 stuks

Rupes HQ400 film abrasive 90 mm disc 7 holes is een nieuwe lijn schuurfilm met polyesterfilm als drager in plaats van papier. Dit innovatieve schuurmateriaal gaat langer mee dan traditionele producten. Dankzij de sterke en vormvaste polyester drager kan strak en effectief geschuurd worden. Ook gaat de schuurzool langer mee. De flexibiliteit en de stabiliteit maakt dit product uitermate geschikt voor het schuren van randen, hoeken en onregelmatige oppervlakken. De schuurfilm blijft vormvast tot de laatste schuurkorrel zijn werk heeft gedaan. Het materiaal scheurt en vervormt niet, ook niet aan de randen, en het is niet gevoelig voor vocht. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf41,38
bekijk productBekijk product ▸
MP330 SCHUURPAPIER

Rupes mp330 schuurpapier

Rupes MP330 Multifunctionele schuurfilm heeft hoge schuurefficientie en zorgt voor een strak resultaat.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
X-CUT SCHUURFOAM

Rupes x-cut schuurfoam

Rupes x-cut schuurfoam is een schuurpad met klithechting, speciaal ontwikkeld voor het nat schuren. Het zorgt voor een glad resultaat zonder krassen.

vanaf7,24
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURPAPIER 100 STUKS

Rupes schuurpapier 100 stuks

Rupes Zelfklevende schuurschijf voor denibbing. Het heeft een diameter van 35 mm. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf32,19
bekijk productBekijk product ▸
AFBRAAMSCHIJVEN

Sia afbraamschijven

Sia afbraamschijf met verzonken middenstuk voor staal, rvs en gietijzer. Wordt geleverd in verpakking van 10 stuks.

vanaf39,48
bekijk productBekijk product ▸
1707 SIAPAR SCHIJVEN MET KLIT

Sia 1707 siapar schijven met klit

Sia schijf 1707 siapar met klit is te gebruiken op hout, glas, steen, beton en piepschuim en ideaal voor het verwijderen van oude lijmresten op de ondervloer. Deze zwarte schijf is voorzien van een klittenbandsysteem waardoor deze gemakkelijk aan de machine kan worden bevestigd.

vanaf3,85
bekijk productBekijk product ▸
1707 SIAPAR SCHIJVEN 178MM KLIT + STERASGAT

Sia 1707 siapar schijven 178mm klit + sterasgat

Sia schijf 1707 siapar p024 178mm klit + sterasgat is te gebruiken op hout, glas, steen, beton, piepschuim en ideaal voor het verwijderen van oude lijmresten op de ondervloer. Deze zwarte schijf is voorzien van een klittenbandsysteem waardoor deze gemakkelijk aan de machine kan worden bevestigd. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf92,68
bekijk productBekijk product ▸
1707 SIAPAR SCHIJVEN ASGAT 178MM ASGAT 22MM

Sia 1707 siapar schijven asgat 178mm asgat 22mm

SIA schijf 1707 Siapar is te gebruiken op hout, glas, steen, beton en piepschuim en ideaal voor het verwijderen van oude lijmresten op de ondervloer. Deze zwarte schijf is voorzien van een klittenbandsysteem waardoor deze gemakkelijk aan de machine kan worden bevestigd. Wordt geleverd in verpakking van 50 stuks.

vanaf49,17
bekijk productBekijk product ▸
1815 SIATOP SCHIJVEN 115MM

Sia 1815 siatop schijven 115mm

Sia schijf 1815 siatop is uitermate geschikt voor het droogschuren van staal- en haarlegeringen, rvs, glasvezel en titaan. De schijf heeft een zeer hoge standtijd op glasvezel, een hoge afname en kan goed tegen hoge temperaturen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf31,07
bekijk productBekijk product ▸
1815 SIATOP SCHIJVEN 150MM

Sia 1815 siatop schijven 150mm

Sia schijf 1815 siatop is uitermate geschikt voor het droogschuren van staal- en haarlegeringen, rvs, glasvezel en titaan. De schijf heeft een zeer hoge standtijd op glasvezel, een hoge afname en kan goed tegen hoge temperaturen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf38,05
bekijk productBekijk product ▸
1815 SIATOP SCHIJVEN 178MM KLIT + STERASGAT

Sia 1815 siatop schijven 178mm klit + sterasgat

Sia schijf 1815 siatop is uitermate geschikt voor het droogschuren van staal- en haarlegeringen, rvs, glasvezel en titaan. De schijf heeft een zeer hoge standtijd op glasvezel, een hoge afname en kan goed tegen hoge temperaturen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf60,31
bekijk productBekijk product ▸
1815 SIATOP SCHIJVEN 150MM + 17 STG

Sia 1815 siatop schijven 150mm + 17 stg

Sia schijf 1815 siatop is uitermate geschikt voor het droogschuren van staal- en haarlegeringen, rvs, glasvezel en titaan. De schijf heeft een zeer hoge standtijd op glasvezel, een hoge afname en kan goed tegen hoge temperaturen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf46,33
bekijk productBekijk product ▸
1913 SIAWAT SCHIJVEN ZELFKLEVEND

Sia 1913 siawat schijven zelfklevend

SIA schijf 1913 Siawat geeft een zeer fijn schuurbeeld, zorgt voor gelijkmatige oppervlakken, ook op gewelfd materiaal, is zeer goed aanpasbaar aan contouren, heeft een hoge waterbestendigheid en is nat en droog toepasbaar. Het is zeer geschikt voor gebruik op geoliede oppervlakken, als polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het bewerken van hoogglanslakken met fijne korrel en het egaliseren van lakfouten.

vanaf21,17
bekijk productBekijk product ▸
SIAWAT SIAFAST SCHIJVEN

Sia siawat siafast schijven

Sia schijf 1913 siawat siafast heeft een zeer fijn schuurbeeld en zorgt voor gelijkmatige oppervlakken, ook op gewelfd materiaal. Het is zeer goed aanpasbaar aan contouren, heeft een hoge waterbestendigheid, is nat en droog toepasbaar en zeer geschikt voor gebruik op geoliede oppervlakken, zoals polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het bewerken van hoogglanslakken met fijne korrel en het egaliseren van lakfouten.

vanaf22,14
bekijk productBekijk product ▸
1919 SIAWOOD SCHIJF

Sia 1919 siawood schijf

SIA schijf 1919 Siawood is een premiumproduct voor de hoogste kwaliteitseisen bij het stationair houtschuren. Minimaal aanbakken dankzij moderne strooitechnologie, zeer grote capaciteit en lange levensduur, heel hoge afnamecapaciteit met een goede afwerking, maximale stabiliteit en stijfheid van het dragermateriaal, geringere schuurkosten door langere standtijd en minder bandwissels. Het is geschikt voor het kalibreren van oppervlakken, het grof schuren van massief hout en houtmaterialen en het fijnschuren van massief hout, fineer en houtmaterialen. Het wordt geleverd in een verpakking van 50 stuks.

vanaf30,16
bekijk productBekijk product ▸
1919 SIAWOOD SCHIJF KLIT + STERASGAT

Sia 1919 siawood schijf klit + sterasgat

Sia schijf 1919 siawood is een premium product voor de hoogste kwaliteitseisen bij het stationair houtschuren. Dankzij de moderne strooitechnologie bakt het minimaal aan, heeft het een grote capaciteit en een lange levensduur. Het heeft een heel hoge afnamecapaciteit met een goede afwerking en het dragersmateriaal is maximaal stabiel en stijf. Het is geschikt voor het grof en fijn schuren van massief hout, fineer en houtmaterialen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf41,19
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX SCHIJVEN 150 MM

Sia 1948 siaflex schijven 150 mm

Sia schijf 1948 siaflex is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Ze hebben een groot afnamevermogen met een goede afwerking, zijn zeer flexibel, passen zich goed aan contouren aan, hebben een lange standtijd en zijn universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf31,89
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX MULTIHOLE SCHIJVEN 125 MM

Sia 1948 siaflex multihole schijven 125 mm

Sia 1948 Siaflex multihole schijven zijn flexibel en perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Ze hebben een groot afnamevermogen met een goede afwerking, zijn zeer flexibel, passen zich goed aan contouren aan, hebben een lange standtijd en zijn universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf55,43
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX SCHIJVEN 150 MM + 15 STG

Sia 1948 siaflex schijven 150 mm + 15 stg

Sia schijf 1948 siaflex is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een groot afnamevermogen met een goede afwerking, is zeer flexibel, past zich goed aan contouren aan, heeft een lange standtijd en is universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf35,68
bekijk productBekijk product ▸
1948 SIAFLEX MULTIHOLE SCHIJVEN 150 MM

Sia 1948 siaflex multihole schijven 150 mm

Sia schijf 1948 siaflex is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Ze hebben een groot afnamevermogen met een goede afwerking, zijn zeer flexibel, passen zich goed aan contouren aan, hebben een lange standtijd en zijn universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf35,68
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 150 MM + 15 STG

Sia 1950 siaspeed schijven 150 mm + 15 stg

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Een verpakking bevat 50 schuurschijven.

vanaf47,60
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 203 MM + 9 STG

Sia 1950 siaspeed schijven 203 mm + 9 stg

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.

vanaf80,50
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 80MM

Sia 1950 siaspeed schijven 80mm

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Een verpakking bevat 50 schuurschijven.

vanaf20,71
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 125MM MULTIHOLE

Sia 1950 siaspeed schijven 125mm multihole

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Een verpakking bevat 50 schuurschijven.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 150 MM + 17 STG

Sia 1950 siaspeed schijven 150 mm + 17 stg

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.

vanaf43,49
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 150 MM MULTIHOLE

Sia 1950 siaspeed schijven 150 mm multihole

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 90MM + 7 STG

Sia 1950 siaspeed schijven 90mm + 7 stg

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Een verpakking bevat 100 schuurschijven.

vanaf47,10
bekijk productBekijk product ▸
1950 SIASPEED SCHIJVEN 285MM ASGAT 150MM

Sia 1950 siaspeed schijven 285mm asgat 150mm

Sia schijf 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. Het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. De geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel. Een verpakking bevat 50 schuurschijven.

vanaf210,24
bekijk productBekijk product ▸
1958 SIAPRO SCHIJF

Sia 1958 siapro schijf

Sia schijf 1958 Siapro 150mm s-perforatie is speciaal ontwikkeld voor autolakkers. Het is geschikt voor uitslijpen/lak verwijderen, verfijnen, het vlakschuren, verfijnen en fijnschuren van plamuur, het opruwen van uitspuitzone vulmiddel, het vlakschuren en fijnschuren van vulmiddel en matteren. Verpakking bevat 100 stuks.

vanaf96,50
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX SCHIJVEN 115MM

Sia 1960 siarexx schijven 115mm

Sia schijf 1960 siarexx is met name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling.

vanaf30,74
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX SCHIJVEN 125MM MULTIHOLE

Sia 1960 siarexx schijven 125mm multihole

Sia schijf 1960 siarexx is met name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling.

vanaf36,47
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX SCHIJVEN 150MM MULTIHOLE

Sia 1960 siarexx schijven 150mm multihole

Sia schijf 1960 siarexx is met name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling.

vanaf42,02
bekijk productBekijk product ▸
1960 SIAREXX SCHIJVEN 225MM + 19 STG

Sia 1960 siarexx schijven 225mm + 19 stg

Sia schijf 1960 siarexx is met name geschikt voor houtbewerking. Het heeft een universeel, breed toepassingsbereik en een speciale coating tegen opvulling.

vanaf41,76
bekijk productBekijk product ▸
2820 SIAMET X SCHIJVEN 50MM

Sia 2820 siamet x schijven 50mm

Sia schijf 2820 siamet x is speciaal voor het machinaal schuren van alle soorten metalen objecten. Het heeft een agressieve werking, zeer hoge prestaties en het schuurt koel. Er vindt vrijwel geen verkleuring van de werkstukken plaats en heeft een hoge randstabiliteit. Het wordt geleverd in een verpakking van 50 stuks.

vanaf55,17
bekijk productBekijk product ▸
2820 SIAMET X SCHIJVEN 75MM

Sia 2820 siamet x schijven 75mm

Sia schijf 2820 siamet x is speciaal voor het machinaal schuren van alle soorten metalen objecten. Het heeft een agressieve werking, zeer hoge prestaties en schuurt koel. De werkstukken verkleuren vrijwel niet en het heeft een hoge randstabiliteit. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf83,64
bekijk productBekijk product ▸
4515 SIABITE SCHIJVEN 115MM ASGAT 22MM

Sia 4515 siabite schijven 115mm asgat 22mm

Sia 4515 Siabite schijven hebben een hoog rendement en materiaalafname, een stevige fiber onderlaag en agressieve werking. Ze schuren koel en zijn met name geschikt voor het schuren van vlakken, ontbramen en bewerken van gietstukken en het bewerken van lasnaden. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf58,19
bekijk productBekijk product ▸
4515 SIABITE SCHIJVEN 125MM ASGAT 22MM

Sia 4515 siabite schijven 125mm asgat 22mm

Sia schijf 4515 siabite heeft een hoog rendement en materiaalafname, een stevige fiber onderlaag, een agressieve werking en schuurt koel. Het is met name geschikt voor het schuren van vlakken, het ontbramen en bewerken van gietstukken en het bewerken van lasnaden. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf67,63
bekijk productBekijk product ▸
4560 siabite

Sia 4560 siabite

Sia Schijf 4560 Siabite voor een hoge afname op ongelegeerde/laaggelegeerde staalsoorten. Het levert op roestvrij staal in de fijnere korrelbereiken een regelmatige en uitstekende oppervlaktekwaliteit. Het is geschikt voor lasvoorbereiding, het verwijderen van aanloopverkleuringen, afbramen, oppervlaktebewerking, gladmaken en fouten wegwerken. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf55,00
bekijk productBekijk product ▸
4570 SIABITE X

Sia 4570 siabite x

Sia schijf 4570 Siabite X zorgt voor aanzienlijk koeler schuren met een lange standtijd en gelijkmatige prestaties op roestvrij staal en bouwstaal. Met de unieke X-technologie wordt een actief koelende werkzame stof direct op de bovenste laag gestrooid, wat de koeling optimaliseert en verkleuringen tot een minimum beperkt. Het is geschikt voor het verwijderen van lasnaden, het verwijderen van hamerslag en walshuid, het verhelpen van fouten en het verwijderen van verkleuringen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf74,89
bekijk productBekijk product ▸
4815 SIACUT SCHIJVEN 125MM ASGAT 22MM

Sia 4815 siacut schijven 125mm asgat 22mm

Sia schijf 4815 siacut is uitermate geschikt voor bewerkingen met staal en roestvrij staal. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf44,86
bekijk productBekijk product ▸
4815 SIACUT SCHIJVEN 180MM ASGAT 22MM

Sia 4815 siacut schijven 180mm asgat 22mm

Sia 4815 siacut schijven zijn uitermate geschikt voor bewerkingen met staal en roestvrij staal. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf137,11
bekijk productBekijk product ▸
4815 SIACUT SCHIJVEN 115MM ASGAT 22MM

Sia 4815 siacut schijven 115mm asgat 22mm

SIA schijf 4815 Siacut is uitermate geschikt voor bewerkingen met staal en roestvrij staal. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf39,19
bekijk productBekijk product ▸
4819 SIARON SCHIJF

Sia 4819 siaron schijf

SIA schijf 4819 Siaron is speciaal ontwikkeld voor staaltoepassingen. De werkzame stoffen garanderen koel schuren met nauwelijks aanloopverkleuringen van de werkstukken. Het is met name geschikt voor wegschuren van lasrupsen, schuren van aluminium gietwerk, vlakken schuren, afbramen en kanten breken en algemene afbaardingswerkzaamheden.

vanaf39,22
bekijk productBekijk product ▸
4961 SIALOX 115 MM

Sia 4961 sialox 115 mm

Sia Schijf 4961 Sialox 115mm asgat 22 mm is geschikt voor alle ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten en non-ferrometalen. Het heeft een aluminiumoxide korrel, een fiber dragermateriaal, een volkunsthars binding en een speciale bekleding van een koelende werkzame stof. Het is geschikt voor het verwijderen van roest, lasvoorbereiding, het verwijderen van aanloopverkleuringen, afbramen, oppervlaktebewerking en gladmaken en fouten wegwerken.

vanaf23,80
bekijk productBekijk product ▸
4961 SIALOX 125 MM

Sia 4961 sialox 125 mm

Sia Schijf 4961 Sialox 125mm asgat 22 mm is geschikt voor alle ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten en non-ferrometalen. Het heeft een aluminiumoxide korrel, een fiber dragermateriaal, een volkunsthars binding en een speciale bekleding van een koelende werkzame stof. Het is geschikt voor het verwijderen van roest, lasvoorbereiding, het verwijderen van aanloopverkleuringen, afbramen, oppervlaktebewerking en gladmaken en fouten wegwerken.

vanaf27,76
bekijk productBekijk product ▸
4961 SIALOX 180 MM

Sia 4961 sialox 180 mm

Sia Schijf 4961 Sialox 180mm asgat 22 mm is geschikt voor alle ongelegeerde en laaggelegeerde staalsoorten en non-ferrometalen. Het heeft een aluminiumoxide korrel, een fiber dragermateriaal, een volkunsthars binding en een speciale bekleding van een koelende werkzame stof. Het is geschikt voor het verwijderen van roest, lasvoorbereiding, het verwijderen van aanloopverkleuringen, afbramen, oppervlaktebewerking en gladmaken en fouten wegwerken.

vanaf55,45
bekijk productBekijk product ▸
6120 SIAVLIES SIASPEED SCHIJVEN

Sia 6120 siavlies siaspeed schijven

SIA schijf 6120 Siavlies Siaspeed is een verbeterd non-woven product voor de metaalsector. Het heeft grotere flexbiliteit voor moeilijk bereikbare plaatsen, een consistent schuurpatroon door de verbeterde korrelconsistentie, langere levensduur als gevolg van de korrelverdeling door het hele vlies, verbeterde scheurbestendigheid, geen verstopping en een braamvrij resultaat. Het is geschikt voor manuele toepassingen, toepassingen op lage snelheid en met lage druk en zorgt voor een micro afwerking van hoge kwaliteit, met name op metaal, maar ook op kunststof, coatings en composiete materialen. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf53,40
bekijk productBekijk product ▸
SIAVLIES SCHIJVEN 90MM

Sia siavlies schijven 90mm

Sia Schijf Siavlies 90mm p320 - Very Fine A past zich heel goed aan alle vormen aan, in het bijzonder op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een gelijkmatig slijppatroon, een lange levensduur dankzij de dichte korrelspreiding, is nat of droog bruikbaar, is geschikt voor handmatige of machinale toepassingen, heeft een hoge scheurweerstand en geen verstopping. verpakking bevat 10 stuks.

vanaf22,80
bekijk productBekijk product ▸
6250 SIAFIX SCHIJVEN 75 MM

Sia 6250 siafix schijven 75 mm

Sia schijf 6250 siafix is geschikt voor het afschuren van kleine en moeilijk toegankelijke plaatsen bij het grof schuren. Verpakking bevat 25 stuks.

vanaf72,67
bekijk productBekijk product ▸
6250 SIAFIX SCHIJVEN 50 MM

Sia 6250 siafix schijven 50 mm

Sia schijf 6250 siafix is geschikt voor het afschuren van kleine en moeilijk toegankelijke plaatsen bij het grof schuren. Een verpakking bevat 25 stuks.

vanaf65,15
bekijk productBekijk product ▸
6924 SIAMET SCHIJVEN

Sia 6924 siamet schijven

Sia schijf 6924 scm is een nieuw type SCM schijf met hoog prestatievermogen. Het is geschikt voor zwaar gebruik, waarbij de focus meer ligt op agressieve afname dan op een fijne afwerking van het oppervlak. Dit product wordt gekenmerkt door een hoge bewerkingssnelheid en initiŽle materiaalafname en is zeer geschikt voor zware slijpklussen op zacht staal en roestvrij staal. Het heeft een aluminiumoxide korrel, nylonvezels dragermateriaal en een kunsthars bindmiddel. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf120,06
bekijk productBekijk product ▸
7240 SIACARAT SCHIJVEN 150MM

Sia 7240 siacarat schijven 150mm

sia schijf 7240 siacarat is geschikt voor de bewerking van krasvaste oppervlakken. Het is geschikt voor het schuren van krasbestendige laksystemen, fijnschuren van mineralen, bewerken van materialen op epoxybasis en het matteren en verfijnen van zeer harde oppervlakken. de krachtige diamantschuurmaterialen zorgen voor een lange levensduur. het is waterbestendig en afwasbaar, zeer geschikt voor het schuren van contouren, geringe krasdiepte met hoog afnamevermogen en geen doorschuren door het drukcompenserende schuim. een schijf is meerdere keren te gebruiken. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf94,77
bekijk productBekijk product ▸
SIA 7240 SIACARAT SCHIJVEN 35MM

Sia sia 7240 siacarat schijven 35mm

sia schijf 7240 siacarat is geschikt voor de bewerking van krasvaste oppervlakken. Het is geschikt voor het schuren van krasbestendige laksystemen, fijnschuren van mineralen, bewerken van materialen op epoxybasis en het matteren en verfijnen van zeer harde oppervlakken. de krachtige diamantschuurmaterialen zorgen voor een lange levensduur. het is waterbestendig en afwasbaar, zeer geschikt voor het schuren van contouren, geringe krasdiepte met hoog afnamevermogen en geen doorschuren door het drukcompenserende schuim. een schijf is meerdere keren te gebruiken. verpakking bevat 50 stuks.

vanaf174,02
bekijk productBekijk product ▸
7240 SIACARAT SCHIJVEN 80MM

Sia 7240 siacarat schijven 80mm

sia schijf 7240 siacarat is geschikt voor de bewerking van krasvaste oppervlakken. Het is geschikt voor het schuren van krasbestendige laksystemen, fijnschuren van mineralen, bewerken van materialen op epoxybasis en het matteren en verfijnen van zeer harde oppervlakken. de krachtige diamantschuurmaterialen zorgen voor een lange levensduur. het is waterbestendig en afwasbaar, zeer geschikt voor het schuren van contouren, geringe krasdiepte met hoog afnamevermogen en geen doorschuren door het drukcompenserende schuim. een schijf is meerdere keren te gebruiken. Verpakking bevat 4 stuks.

vanaf52,77
bekijk productBekijk product ▸
7241 SIACARBON SCHIJVEN

Sia 7241 siacarbon schijven

Sia Schijf 7241 Siacarbon is ideaal voor het bewerken van harde grondlagen, KTL primer, krasbestendige lakken, nanolakken, UV-lakken en gelcoats van polyester of epoxy. Het heeft een erg goede levensduur en laag afnamevermogen door de uitmuntende diamanttechnologie. Er is stofafvoer over het gehele oppervlak en is met elk gatensysteem van de schuurmachines te gebruiken en er is minimaal risico op doorschuren op hoeken. Het is droog en nat toepasbaar. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf52,22
bekijk productBekijk product ▸
7500 SIANET SCHIJVEN 203 MM

Sia 7500 sianet schijven 203 mm

sia 7500 sianet schijven 203 mm hebben keramische schuurkorrels en vormen hierdoor krachtig schuurmateriaal met een netbacking. deze schijven bereiken de beste stofafzuiging door de netbacking, wat beter is voor de gezondheid en veiligheid op het werk. ook het werkstuk en de omgeving blijven tot 95% stofvrij. het voorkomt bovendien vollopen van het schuurmateriaal. de schijven hebben een zeer sterke flexibele backing met minder kans op insnijden in de lak, wat zorgt voor optimale schuurresultaten op talloze oppervlakken. doordat er geen sprake is van een gatenpatroon is de schijf gemakkelijk aan te brengen op elke steunpad of handschuurblok met klittebandhechting. doordat de korrel slechts aan een zijde is opgebracht, is daarnaast geen tussenpad benodigd. Ze zijn geschikt voor het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf119,28
bekijk productBekijk product ▸
7500 SIANET CER SCHIJVEN 150 MM

Sia 7500 sianet cer schijven 150 mm

Sia 7500 Sianet CER schijven hebben keramische schuurkorrels en vormen hierdoor krachtig schuurmateriaal met een netbacking. Deze schijven bereiken de beste stofafzuiging door de netbacking, wat voordelig is voor de gezondheid en veiligheid op het werk. Ook het werkstuk en de omgeving blijven tot 95% stofvrij. Het voorkomt bovendien vollopen van het schuurmateriaal. De schijven hebben een zeer sterke flexibele backing met minder kans op insnijden in de lak, wat zorgt voor optimale schuurresultaten op talloze oppervlakken. Doordat er geen sprake is van een gatenpatroon is de schijf gemakkelijk aan te brengen op elke steunpad of handschuurblok met klittebandhechting. Doordat de korrel slechts aan een zijde is opgebracht, is daarnaast geen tussenpad benodigd. Geschikt voor het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.

vanaf69,84
bekijk productBekijk product ▸
7500 SIANET CER SCHIJVEN 225 MM

Sia 7500 sianet cer schijven 225 mm

Sia 7500 Sianet CER schijven hebben keramische schuurkorrels en vormen hierdoor krachtig schuurmateriaal met een netbacking. Deze schijven bereiken de beste stofafzuiging door de netbacking, wat voordelig is voor de gezondheid en veiligheid op het werk. Ook het werkstuk en de omgeving blijven tot 95% stofvrij. Het voorkomt bovendien vollopen van het schuurmateriaal. De schijven hebben een zeer sterke flexibele backing met minder kans op insnijden in de lak, wat zorgt voor optimale schuurresultaten op talloze oppervlakken. Doordat er geen sprake is van een gatenpatroon is de schijf gemakkelijk aan te brengen op elke steunpad of handschuurblok met klittebandhechting. Doordat de korrel slechts aan een zijde is opgebracht, is daarnaast geen tussenpad benodigd.

vanaf83,51
bekijk productBekijk product ▸
7900 SIANET SCHIJVEN 125 MM

Sia 7900 sianet schijven 125 mm

Sia 7900 Sianet schijf is ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. Het is uiterst efficiŽnt en productief, zorgt voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, is niet gebonden aan perforatiesystemen, heeft een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte, dankzij de stabiele net-onderlaag. Het is geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.

vanaf44,04
bekijk productBekijk product ▸
7900 SIANET SCHIJVEN 150 MM

Sia 7900 sianet schijven 150 mm

Sia 7900 Sianet schijf is ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. Het is uiterst efficiŽnt en productief, zorgt voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, is niet gebonden aan perforatiesystemen, heeft een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte, dankzij de stabiele net-onderlaag. Het is geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.

vanaf47,07
bekijk productBekijk product ▸
7940 SIAAIR BESCHERMINGSSCHIJF

Sia 7940 siaair beschermingsschijf

Sia schijf 7940 siaair 150 mm beschermingsschijf 145 mm is een beschermschijf voor het vochtig schuren met 7940 siaair en 7240 siacarat. Dikte: 1 mm.

vanaf17,68
bekijk productBekijk product ▸
7940 SIAAIR SCHIJVEN 150MM

Sia 7940 siaair schijven 150mm

Sia schijf 7940 siaair is geschikt voor het schuren van o.a. conventionele en Reflow-lak. Het heeft een zeer lange levensduur, zorgt voor geringe krasdieptes, heeft een goede drukverdeling, is watervast en uitwasbaar, zorgt voor een heel geringe verstopping bij het droog schuren, is meermaals te gebruiken, waterabsorberend, lucht- en vloeistofdoorlatend en bestand tegen siliconenverwijderingsmiddelen. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf34,41
bekijk productBekijk product ▸
7940 SIAAIR SCHIJVEN 80MM

Sia 7940 siaair schijven 80mm

Sia schijf 7940 siaair is geschikt voor o.a. het schuren van conventionele en Reflow-lak. Het heeft een zeer lange levensduur, zorgt voor geringe krasdieptes en goede drukverdeling en is watervast en uitwasbaar. Het heeft heel geringe verstopping bij het droog schuren, is meermaals te gebruiken, waterabsorberend, Lucht- en vloeistofdoorlatend en bestendig tegen siliconenverwijderingsmiddelen. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf24,06
bekijk productBekijk product ▸
SNAPPER SCHUINE FIBER SCHIJVEN 115/22MM

Sia snapper schuine fiber schijven 115/22mm

Sia schijf snapper schuin fiber is een lamellenschijf met fiber rug. Het is universeel te gebruiken voor mechanische toepassingen, is een combinatie van slijp- en schuurschijf en zorgt voor een koeler slijpeffect. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf32,80
bekijk productBekijk product ▸
SNAPPER SCHUINE FIBER SCHIJVEN 125/22MM

Sia snapper schuine fiber schijven 125/22mm

Sia schijf snapper schuin fiber is een schuine lamellenschijf met fiber rug. Het is universeel te gebruiken voor mechanische toepassingen en een combinatie van slijp- en schuurschijf. Het zorgt voor een koeler slijpeffect. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf42,97
bekijk productBekijk product ▸
STINGRAY SCHUINE FIBER SCHIJVEN 115/22MM

Sia stingray schuine fiber schijven 115/22mm

Sia schijf stingray schuin fiber is een schuine lamellenschijf met fiber rug. Het is met name te gebruiken voor industriŽle toepassingen en een combinatie van slijp- en schuurschijf. Het zorgt voor een koeler slijpeffect. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf48,91
bekijk productBekijk product ▸
STINGRAY SCHUINE FIBER SCHIJVEN 125/22MM

Sia stingray schuine fiber schijven 125/22mm

Sia schijf stingray schuin is een schuine lamellenschijf met fiber rug, met name te gebruiken voor industriŽle toepassingen. Het is een combinatie van slijp- en schuurschijf en zorgt voor een koeler slijpeffect. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf58,97
bekijk productBekijk product ▸
STINGRAY VLAKKE FIBER SCHIJVEN 115/22MM

Sia stingray vlakke fiber schijven 115/22mm

Sia Stingray vlakke fiberschrijf is een platte lamellenschijf met een fiber rug. Het is een combinatie van slijp- en schuurschijf, met name te gebruiken voor industriŽle toepassingen, en zorgt voor een koeler slijpeffect. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf48,91
bekijk productBekijk product ▸
STINGRAY VLAKKE FIBER SCHIJVEN 125/22MM

Sia stingray vlakke fiber schijven 125/22mm

Sia schijf stingray vlak fiber is een vlakke lamellenschijf met fiber rug. Het is met name te gebruiken voor industriŽle toepassingen. Het is een combinatie van slijp- en schuurschijf en zorgt voor een koeler slijpeffect. Een verpakking bevat 10 stuks.

vanaf58,97
bekijk productBekijk product ▸
1919 SIAWOOD SCHIJVEN TRIO

Sia 1919 siawood schijven trio

SIA schijf Trio 1919 Siawood is een premiumproduct voor de hoogste kwaliteitseisen bij het stationair houtschuren. Minimaal aanbakken dankzij moderne strooitechnologie, zeer grote capaciteit en lange levensduur, heel hoge afnamecapaciteit met een goede afwerking, maximale stabiliteit en stijfheid van het dragermateriaal en gereduceerde schuurkosten door langere standtijd. Het is geschikt voor grof en fijn schuren van massief hout, fineer en houtmaterialen. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf50,01
bekijk productBekijk product ▸
SIAVLIES SCHIJVEN 150MM

Sia siavlies schijven 150mm

Sia siavlies schijf past zich heel goed aan alle vormen aan, in het bijzonder op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een gelijkmatig slijppatroon en een lange levensduur dankzij de dichte korrelspreiding. Het is nat of droog bruikbaar, geschikt voor handmatige of machinale toepassingen, heeft een hoge scheurweerstand en geen verstopping. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf64,84
bekijk productBekijk product ▸
SIERSTRIPPENVERWIJDERAAR

Sia sierstrippenverwijderaar

Sia sierstrippenverwijderaar verwijdert diverse soorten tape en stickers zonder het oppervlak te beschadigen. Verpakking bevat 3 gommen en 1 adapter.

vanaf72,28
bekijk productBekijk product ▸
SIANET SLIJPNET

Sia sianet slijpnet

Sia slijpnet sianet is ideaal geschikt voor het polijsten van de vloer en voor het tussenschuren na de eerste laklaag. Het is een erg duurzaam slijpnet door een zware laag silicium carbide. Het is geschikt voor de kanten- en trappenschuurmachine Lšgler Single, de Cleanfix R44-180 en vergelijkbare machines met de afmeting Ý 407 mm. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf82,23
bekijk productBekijk product ▸
AFBRAAMSCHIJF

Verto afbraamschijf

Verto afbraamschijf EN12413 27 A24-R-BF. Wordt geleverd per 5 stuks in seal.

vanaf1,85
bekijk productBekijk product ▸
LAMELLESCHIJF

Verto lamelleschijf

Topex Lamelleschijf 72 lamellen asgat 22,2 mm.

vanaf3,56
bekijk productBekijk product ▸
SLIJPSTEEN

Verto slijpsteen

Verto slijpsteen Asgat 20/16/12,7 mm, Dikte 20 mm. Verpakking bevat 2 stuks. De getoonde afbeelding is artikel 61h603.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
FILTER