menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Schuurvellen

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Korrelgrofte
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
216U SOFT HANDVELLEN

3m 216u soft handvellen

3m 216U Fre-Cut schuurstrook met schuim is flexibel handschuurpapier voor alle voorkomende schuurbewerkingen. Het is uitermate geschikt voor gebruik bij moeilijk bereikbare plaatsen zoals rondingen en kanten. Het past zich aan alle vormen van de ondergrond aan, waardoor onnodig verwijderen van de laagdikte (bijvoorbeeld doorschuren op randen en kanten) wordt voorkomen. Het is voorzien van een anti-volloopcoating en is geschikt voor droog schuren. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf
31,46
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURVEL 230X280 MM 230U

3m schuurvel 230x280 mm 230u

3m 230U Fre-cut schuurvel groen is soepel zwaar schuurpapier met aluminiumoxide schuurmineralen en een open structuur. In vergelijking met de 235U loopt de 230U minder snel vol door behandeling met Fre-Cut anti-volloop coating. Het werkt uitstekend op gevormde en geprofileerde houten werkstukken en lakondergronden en kan met hand en met de vlakschuurmachine gebruikt worden.

vanaf
33,43
bekijk product

Bekijk product ▸

235U FRE-CUT VELLEN

3m 235u fre-cut vellen

3m 235U Fre-cut schuurvel is flexibel schuurpapier voorzien van een aluminium-oxide mineraal. Het is makkelijk te gebruiken, vooral op gevormde of geprofileerde oppervlakken, en geschikt voor handmatig en machinaal gebruik op hout en lakken. Het papier is behandeld met de Fre-Cut anti-volloop coating en is geschikt voor het voorbewerken en afwerken van o.a. meubels, ramen en deuren. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf
49,55
bekijk product

Bekijk product ▸

255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURPAPIER 23X28 CM

3m 255p fre-cut production schuurpapier 23x28 cm

3m 255P Fre-Cut schuurvellen hebben een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. Het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating (fre-cut).

vanaf
29,10
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURVEL 618 230 MM X 280 MM

3m schuurvel 618 230 mm x 280 mm

3m 618 Fre-cut schuurvel grijs 230mm x 280mm is voorzien van het siliciumcarbide mineraal, is semi-watervast, open gestrooid en voorzien van Fre-cut anti-volloop coating. Het is flexibel en heeft een fijne finish. Het is geschikt voor zowel handmatig machinaal gebruik bij het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van diverse metalen, hout, plamuur en primers. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf
52,70
bekijk product

Bekijk product ▸

622 FRE-CUT SCHUURPAPIER

3m 622 fre-cut schuurpapier

3m 622 Fre-Cut schuurpapier heeft een silicium carbide schuurkorrel op een soepele papieren rug. Het is geschikt voor het droog schuren van (verse) verf- en laklagen en voorzien van een anti-volloopcoating.

vanaf
49,55
bekijk product

Bekijk product ▸

734 WET OR DRY ZWART 23X28 CM

3m 734 wet or dry zwart 23x28 cm

3M 734 Wet or dry zwart schuurpapier heeft een silicium carbide schuurkorrel met een hoge snijkracht. Geschikt voor het handmatig (nat) schuren van contouren, rondingen en moeilijk bereikbare plaatsen zoals randen en kanten op (verse) verf- en laklagen.

vanaf
29,89
bekijk product

Bekijk product ▸

SANDBLASTER SCHUURPAPIER PAARS

3m sandblaster schuurpapier paars

3m Sandblaster schuurpapier paars voor het voorbereiden, glad of verfklaar maken van ruwe, kale ondergronden zoals hout, metaal, stuc- en pleisterwerk en kunststof. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf
3,99
bekijk product

Bekijk product ▸

SANDBLASTER SCHUURPAPIER GOUD

3m sandblaster schuurpapier goud

3M Sandblaster Schuurpapier Goud is met name geschikt voor het prepareren van de ondergrond tussen verf- en laklagen. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf
3,99
bekijk product

Bekijk product ▸

SANDBLASTER ULTRAFLEX SCHUURPAPIER

3m sandblaster ultraflex schuurpapier

3m SandBlaster Ultra Flexible Sanding Sheets is ultra flexibel schuurpapier. Het scheurt niet, is slijtvast en het synthetisch schuurmineraal zorgt voor gelijkmatig schuurresultaat. Het is geschikt voor vouwen, rollen en draaien, komt in alle hoekjes en is supersterk. Het is nat en droog te gebruiken, binnen en buiten, en kan onder een handgreep worden geklemd.

vanaf
12,68
bekijk product

Bekijk product ▸

DRYWALL SCHUURGAAS

3m drywall schuurgaas

3M schuurgaas stuc- en pleisterwerk en gipsplaat is een sterk, duurzaam schuurgaas geschikt voor het schuren van stuc- en pleisterwerk, gipsplaat en reparatiemiddel. Het is met name geschikt voor het verwijderen van oneffenheden en het gaas heeft een open structuur: het loopt niet vol want de schuurstof valt er doorheen. Het is rondom voorzien van schuurkorrels en schuurt dus aan beide zijden. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
4,79
bekijk product

Bekijk product ▸

DRYWALL SCHUURSTROOK

3m drywall schuurstrook

3m schuurvellen voor stuc- en pleisterwerk zijn geschikt voor het glad schuren van stuc- en pleisterwerk, gipsplaat en reparatiemiddel. Ze zijn geschikt voor het verwijderen van oneffenheden, vouwbaar zonder breken, sterk, gaan lang mee en zijn zowel met hand als schuurblok te gebruiken. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSEEL SCHUURPAPIER BRUIN

3m universeel schuurpapier bruin

3m schuurpapier universeel voor algemene toepassingen zoals het verwijderen, voorbereiden of afwerken op hout, metaal en kunststof. Dit papier heeft een goede kwaliteit schuurkorrel van natuurlijke mineralen en een sterke, soepele rug. Het is geschikt voor zowel handmatig als machinaal schuren. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
3,25
bekijk product

Bekijk product ▸

WETORDRY SCHUURPAPIER

3m wetordry schuurpapier

3m schuurpapier watervast wet or dry is schuurpapier voor watervaste toepassingen op geschilderde ondergronden. Het is geschikt voor lichte verf- en lakverwijdering op kunststof en polyester voor de fijne tot extra fijne afwerking. Het is watervast, breekt niet en heeft een flexibele rug.

vanaf
4,75
bekijk product

Bekijk product ▸

SANDBLASTER SCHUURPAPIER GROEN

3m sandblaster schuurpapier groen

3M Schuurvellen Sandblaster Groen zijn met name geschikt voor het verwijderen van verf- en laklagen, roest en stuc- en pleisterwerk op gelakte ondergronden. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf
5,19
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDSCHUURPAPIER

Progold handschuurpapier

Progold schuurvel is voorzien van een aluminium oxide korrel voor een duurzame werking. Het wordt geleverd in een verpakking van 10 stuks.

vanaf
4,55
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURLINNEN

Sam schuurlinnen

Sam prof schuurlinnen is een flexibel schuurlinnen met slijtvaste korrel. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf
2,27
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURPAPIER DROOG/WATERPROOF 5 STUKS

Sam schuurpapier droog/waterproof 5 stuks

Sam prof schuurpapier droog + waterproof is geschikt voor het droog schuren van verf, plamuur en harde houtsoorten.

vanaf
2,10
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURPAPIER DROOG 3 STUKS

Sam schuurpapier droog 3 stuks

Sam prof schuurpapier korund is geschikt voor het droog schuren van zachte houtsoorten en oude verflagen.

vanaf
1,96
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURPAPIER WATERPROOF 5 VEL

Sam schuurpapier waterproof 5 vel

Sam prof schuurpapier waterproof is geschikt voor het nat schuren en slijpen van verf, lak en plamuur. Het is bijzonder geschikt voor autolakken. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
2,10
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURPAPIER DROOG

Sam schuurpapier droog

Sam prof schuurpapier flint is geschikt voor het droog schuren van verf, plamuur en harde houtsoorten.

vanaf
1,12
bekijk product

Bekijk product ▸

1748 SIAREXX VELLEN

Sia 1748 siarexx vellen

Sia vel 1748 siarexx fine siasoft is een kunstharsgebonden schuurvel van a-papier met zeer hoge flexibiliteit op basis van silicium carbide met open strooiing. Het heeft een speciale toplaag tegen opvulling en is uitermate geschikt voor het schuren van contouren en profielen van vernis en watergedragen lakken. Een verpakking bevat 250 stuks.

vanaf
457,82
bekijk product

Bekijk product ▸

1913 SIAWAT FC VELLEN

Sia 1913 siawat fc vellen

Sia 1913 Siawat FC vel heeft een zeer fijn schuurbeeld en zorgt voor gelijkmatige oppervlakken, ook op gewelfd materiaal. Het is zeer goed aanpasbaar aan contouren, heeft een hoge waterbestendigheid en is nat en droog toepasbaar. Geschikt voor gebruik op geoliede oppervlakken, als polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het bewerken van hoogglanslakken met fijne korrel en het egaliseren van lakfouten. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf
39,73
bekijk product

Bekijk product ▸

1948 SIAFLEX VELLEN 230X280 MM

Sia 1948 siaflex vellen 230x280 mm

Sia 1948 Siaflex vellen zijn perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. De vellen hebben een groot afnamevermogen met een goede afwerking, zijn zeer flexibel, passen zich goed aan contouren aan, hebben een lange standtijd en zijn universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf
4,17
bekijk product

Bekijk product ▸

Schuurglitter 280x110 mm

Topex schuurglitter 280x110 mm

Topex Topex Schuurglitter van 280x110 mm. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
2,80
bekijk product

Bekijk product ▸

216U SOFT HANDVELLEN

3m 216u soft handvellen

3m 216U Fre-Cut schuurstrook met schuim is flexibel handschuurpapier voor alle voorkomende schuurbewerkingen. Het is uitermate geschikt voor gebruik bij moeilijk bereikbare plaatsen zoals rondingen en kanten. Het past zich aan alle vormen van de ondergrond aan, waardoor onnodig verwijderen van de laagdikte (bijvoorbeeld doorschuren op randen en kanten) wordt voorkomen. Het is voorzien van een anti-volloopcoating en is geschikt voor droog schuren. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf
31,46
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURVEL 230X280 MM 230U

3m schuurvel 230x280 mm 230u

3m 230U Fre-cut schuurvel groen is soepel zwaar schuurpapier met aluminiumoxide schuurmineralen en een open structuur. In vergelijking met de 235U loopt de 230U minder snel vol door behandeling met Fre-Cut anti-volloop coating. Het werkt uitstekend op gevormde en geprofileerde houten werkstukken en lakondergronden en kan met hand en met de vlakschuurmachine gebruikt worden.

vanaf
33,43
bekijk product

Bekijk product ▸

235U FRE-CUT VELLEN

3m 235u fre-cut vellen

3m 235U Fre-cut schuurvel is flexibel schuurpapier voorzien van een aluminium-oxide mineraal. Het is makkelijk te gebruiken, vooral op gevormde of geprofileerde oppervlakken, en geschikt voor handmatig en machinaal gebruik op hout en lakken. Het papier is behandeld met de Fre-Cut anti-volloop coating en is geschikt voor het voorbewerken en afwerken van o.a. meubels, ramen en deuren. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf
49,55
bekijk product

Bekijk product ▸

255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURPAPIER 23X28 CM

3m 255p fre-cut production schuurpapier 23x28 cm

3m 255P Fre-Cut schuurvellen hebben een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. Het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating (fre-cut).

vanaf
29,10
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURVEL 618 230 MM X 280 MM

3m schuurvel 618 230 mm x 280 mm

3m 618 Fre-cut schuurvel grijs 230mm x 280mm is voorzien van het siliciumcarbide mineraal, is semi-watervast, open gestrooid en voorzien van Fre-cut anti-volloop coating. Het is flexibel en heeft een fijne finish. Het is geschikt voor zowel handmatig machinaal gebruik bij het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van diverse metalen, hout, plamuur en primers. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf
52,70
bekijk product

Bekijk product ▸

622 FRE-CUT SCHUURPAPIER

3m 622 fre-cut schuurpapier

3m 622 Fre-Cut schuurpapier heeft een silicium carbide schuurkorrel op een soepele papieren rug. Het is geschikt voor het droog schuren van (verse) verf- en laklagen en voorzien van een anti-volloopcoating.

vanaf
49,55
bekijk product

Bekijk product ▸

734 WET OR DRY ZWART 23X28 CM

3m 734 wet or dry zwart 23x28 cm

3M 734 Wet or dry zwart schuurpapier heeft een silicium carbide schuurkorrel met een hoge snijkracht. Geschikt voor het handmatig (nat) schuren van contouren, rondingen en moeilijk bereikbare plaatsen zoals randen en kanten op (verse) verf- en laklagen.

vanaf
29,89
bekijk product

Bekijk product ▸

SANDBLASTER SCHUURPAPIER PAARS

3m sandblaster schuurpapier paars

3m Sandblaster schuurpapier paars voor het voorbereiden, glad of verfklaar maken van ruwe, kale ondergronden zoals hout, metaal, stuc- en pleisterwerk en kunststof. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf
3,99
bekijk product

Bekijk product ▸

SANDBLASTER SCHUURPAPIER GOUD

3m sandblaster schuurpapier goud

3M Sandblaster Schuurpapier Goud is met name geschikt voor het prepareren van de ondergrond tussen verf- en laklagen. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf
3,99
bekijk product

Bekijk product ▸

SANDBLASTER ULTRAFLEX SCHUURPAPIER

3m sandblaster ultraflex schuurpapier

3m SandBlaster Ultra Flexible Sanding Sheets is ultra flexibel schuurpapier. Het scheurt niet, is slijtvast en het synthetisch schuurmineraal zorgt voor gelijkmatig schuurresultaat. Het is geschikt voor vouwen, rollen en draaien, komt in alle hoekjes en is supersterk. Het is nat en droog te gebruiken, binnen en buiten, en kan onder een handgreep worden geklemd.

vanaf
12,68
bekijk product

Bekijk product ▸

DRYWALL SCHUURGAAS

3m drywall schuurgaas

3M schuurgaas stuc- en pleisterwerk en gipsplaat is een sterk, duurzaam schuurgaas geschikt voor het schuren van stuc- en pleisterwerk, gipsplaat en reparatiemiddel. Het is met name geschikt voor het verwijderen van oneffenheden en het gaas heeft een open structuur: het loopt niet vol want de schuurstof valt er doorheen. Het is rondom voorzien van schuurkorrels en schuurt dus aan beide zijden. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
4,79
bekijk product

Bekijk product ▸

DRYWALL SCHUURSTROOK

3m drywall schuurstrook

3m schuurvellen voor stuc- en pleisterwerk zijn geschikt voor het glad schuren van stuc- en pleisterwerk, gipsplaat en reparatiemiddel. Ze zijn geschikt voor het verwijderen van oneffenheden, vouwbaar zonder breken, sterk, gaan lang mee en zijn zowel met hand als schuurblok te gebruiken. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
4,99
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSEEL SCHUURPAPIER BRUIN

3m universeel schuurpapier bruin

3m schuurpapier universeel voor algemene toepassingen zoals het verwijderen, voorbereiden of afwerken op hout, metaal en kunststof. Dit papier heeft een goede kwaliteit schuurkorrel van natuurlijke mineralen en een sterke, soepele rug. Het is geschikt voor zowel handmatig als machinaal schuren. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
3,25
bekijk product

Bekijk product ▸

WETORDRY SCHUURPAPIER

3m wetordry schuurpapier

3m schuurpapier watervast wet or dry is schuurpapier voor watervaste toepassingen op geschilderde ondergronden. Het is geschikt voor lichte verf- en lakverwijdering op kunststof en polyester voor de fijne tot extra fijne afwerking. Het is watervast, breekt niet en heeft een flexibele rug.

vanaf
4,75
bekijk product

Bekijk product ▸

SANDBLASTER SCHUURPAPIER GROEN

3m sandblaster schuurpapier groen

3M Schuurvellen Sandblaster Groen zijn met name geschikt voor het verwijderen van verf- en laklagen, roest en stuc- en pleisterwerk op gelakte ondergronden. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf
5,19
bekijk product

Bekijk product ▸

HANDSCHUURPAPIER

Progold handschuurpapier

Progold schuurvel is voorzien van een aluminium oxide korrel voor een duurzame werking. Het wordt geleverd in een verpakking van 10 stuks.

vanaf
4,55
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURLINNEN

Sam schuurlinnen

Sam prof schuurlinnen is een flexibel schuurlinnen met slijtvaste korrel. Verpakking bevat 3 stuks.

vanaf
2,27
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURPAPIER DROOG/WATERPROOF 5 STUKS

Sam schuurpapier droog/waterproof 5 stuks

Sam prof schuurpapier droog + waterproof is geschikt voor het droog schuren van verf, plamuur en harde houtsoorten.

vanaf
2,10
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURPAPIER DROOG 3 STUKS

Sam schuurpapier droog 3 stuks

Sam prof schuurpapier korund is geschikt voor het droog schuren van zachte houtsoorten en oude verflagen.

vanaf
1,96
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURPAPIER WATERPROOF 5 VEL

Sam schuurpapier waterproof 5 vel

Sam prof schuurpapier waterproof is geschikt voor het nat schuren en slijpen van verf, lak en plamuur. Het is bijzonder geschikt voor autolakken. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
2,10
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUURPAPIER DROOG

Sam schuurpapier droog

Sam prof schuurpapier flint is geschikt voor het droog schuren van verf, plamuur en harde houtsoorten.

vanaf
1,12
bekijk product

Bekijk product ▸

1748 SIAREXX VELLEN

Sia 1748 siarexx vellen

Sia vel 1748 siarexx fine siasoft is een kunstharsgebonden schuurvel van a-papier met zeer hoge flexibiliteit op basis van silicium carbide met open strooiing. Het heeft een speciale toplaag tegen opvulling en is uitermate geschikt voor het schuren van contouren en profielen van vernis en watergedragen lakken. Een verpakking bevat 250 stuks.

vanaf
457,82
bekijk product

Bekijk product ▸

1913 SIAWAT FC VELLEN

Sia 1913 siawat fc vellen

Sia 1913 Siawat FC vel heeft een zeer fijn schuurbeeld en zorgt voor gelijkmatige oppervlakken, ook op gewelfd materiaal. Het is zeer goed aanpasbaar aan contouren, heeft een hoge waterbestendigheid en is nat en droog toepasbaar. Geschikt voor gebruik op geoliede oppervlakken, als polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het bewerken van hoogglanslakken met fijne korrel en het egaliseren van lakfouten. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf
39,73
bekijk product

Bekijk product ▸

1948 SIAFLEX VELLEN 230X280 MM

Sia 1948 siaflex vellen 230x280 mm

Sia 1948 Siaflex vellen zijn perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. De vellen hebben een groot afnamevermogen met een goede afwerking, zijn zeer flexibel, passen zich goed aan contouren aan, hebben een lange standtijd en zijn universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.

vanaf
4,17
bekijk product

Bekijk product ▸

Schuurglitter 280x110 mm

Topex schuurglitter 280x110 mm

Topex Topex Schuurglitter van 280x110 mm. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf
2,80
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER