menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Sikkens

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Schrobvastheidsklasse
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
ACRYLAATKIT DSPSikkens acrylaatkit dsp

Sikkens acrylaatkit dsp is een sneldrogende, plasto-elastische kit op basis van acrylaatharsdispersie voor binnen en buiten. Het is geschikt als vocht- en tochtwerende afdichtingskit voor voegen die aan geringe werking worden blootgesteld en die redelijk bestand moeten zijn tegen mechanische belastingen. Het hecht op o.a. hout, winddroog beton, gemenied staal, aluminium, glas, kunststoffen en tegel- en schilderwerk, zowel droog als enigszins vochtig. Het kan met zowel watergedragen als terpentineverven worden overgeschilderd. Het is soepel verwerkbaar met handkit- of persluchtspuit. Let op, het is niet te verwerken bij een omgevingstemperatuur beneden 5C, aangezien er bij lagere temperatuur geen technisch stabiele filmvorming plaatsvindt. Na uitharding is het temperatuurbestendig van -20C tot +80C. Het is niet geschikt als beglazingskit.

vanaf
5,74
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA AQUA SISikkens alpha aqua si

Sikkens alpha aqua Si is een kleurloos, watergedragen, waterdampdoorlatend impregneermiddel voor de buitengevel. Het is geschikt voor o.a. (gas)beton, metselwerk, natuursteen, pleisterwerk en kalkzandsteen, zowel droog als vochtig. Het voorkomt vochtindringing en vermindert vuilaanhang en kans op zoutuitslag, vorstschade, wapeningscorrosie en mos- en algaangroei. Het is overschilderbaar met disperiemuurverven en toepasbaar met kwast, rolborstel of spuit- en sproeiapparatuur. De gunstigste verwerkingstemperatuur ligt tussen 10C en 25C (niet verwerkbaar bij temperaturen lager dan 5C of bij directe zonnestraling op de gevel). Rendement: ca. 1 m per liter.

vanaf
175,56
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA AQUAFIXSikkens alpha aquafix

Sikkens Alpha Aquafix is een kleurloos, waterverdunbaar acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor muren binnen en buiten. Het is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Het vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden en fixeert licht poederende ondergronden. Het heeft een optimaal indringend vermogen en is geurarm. Hoeveelheid verdunning: 0-30% (met water). Het is overschilderbaar na ca. 10 uur. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf
143,87
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA COLSikkens alpha col

Sikkens alpha col is een glasweefsellijm voor binnen op basis van copolymeerdispersie. Met Alpha Col verlijmd glasweefsel is overschilderbaar met dispersiemuurverven, meerkleurige muurverf en watergedragen epoxycoating. Het is vrijwel reukloos en goed bestand tegen vocht en hoge temperaturen tot 70C. Het heeft een hoog vastestofgehalte en is zeer elastisch. Het is verwerkbaar met kwast, rolborstel of spuitapparatuur en overschilderbaar na 16 uur. Rendement: 3 m per liter.

vanaf
88,44
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA FIXSikkens alpha fix

Sikkens Alpha Fix is een kleurloos, synthetisch fixeermiddel op basis van acrylaat copolymeer voor binnen en buiten. Het zorgt voor vermindering van de zuiging van o.a. cementgebonden ondergronden en bouwplaten en fixeert poederende oppervlakken en krijtende verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur met dispersiemuurverven. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf
92,40
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA HUMITEX SFSikkens alpha humitex sf

Sikkens Alpha Humitex SF is een matte, watergedragen, waterdampdoorlatende muur- en plafondverf voor binnen. Het is zeer geschikt voor muren en plafonds in vochtige ruimten zoals in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in badkamers. Het is toepasbaar op o.a. beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en oude intacte verflagen. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf
117,81
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA ISOLUX SFSikkens alpha isolux sf

Sikkens Alpha Isolux SF is een matte, optimaal isolerende, schrobvaste, watergedragen, oplosmiddelvrije, waterdampdoorlatende binnenmuurverf. Het voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling zoals nicotinevlekken, waterkringen, koffievlekken en viltstrepen op alle gangbare ondergronden zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Bij ernstige vervuiling wordt geadviseerd eerst Sikkens Alpha Isoprimer te gebruiken. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
251,46
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA ISOPRIMERSikkens alpha isoprimer

Sikkens Alpha Isoprimer is een watergedragen, isolerende primer voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het isoleren van vervuilde, onbehandelde, doorbloedende of reeds geschilderde ondergronden. Het is niet toepasbaar op veegvaste muurverf. Het isoleert o.a. waterkringen, houtvezelplaten, bitumineuze producten, nicotineaanslag, ingetrokken roet- en vetvlekken, teer en viltstift. Het is vervolgens, al na 3 tot 5 uur, af te werken met de Alpha Isolux SF of een andere dispersiemuurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf
162,03
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA METALLICSikkens alpha metallic

Sikkens Alpha Metallic is een decoratieve, zijdeglanzende, watergedragen, metallic muurverf voor binnenmuren zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang en glasweefselsystemen. Er wordt geadviseerd om bontheid te voorkomen op grote vlakken bij voorkeur eerst de Alpha Quartz toe te passen. Het is niet toepasbaar op oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten. Verbruik: ca. 5-7 m per liter.

vanaf
98,70
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA MUURFIXSikkens alpha muurfix

Sikkens Alpha Muurfix is een geurarm voorstrijkmiddel met een zeer goed indringend vermogen voor binnen op basis van acrylaatcopolymeerdispersie. Het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Het is ook geschikt voor spuitpleister en fixeert tevens licht poederende ondergronden. Het is na ca. 8 uur overschilderbaar met dispersiemuurverven en over te plakken met behang. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
68,97
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA PRIMER SFSikkens alpha primer sf

Sikkens Alpha Primer SF is een watergedragen, matte hechtprimer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken onbehandelde ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk om een goede hechting en dekkracht te krijgen. Het is overschilderbaar met alle dispersie- en siloxaangemodificeerde muurverven. Het is zeer gemakkelijk te verwerken, geur- en oplosmiddelarm en waterdampdoorlatend. Bij binnentoepassing kan in de meeste gevallen in n laag een dekkende laag worden verkregen die vervolgens met n laag muurverf is af te werken. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
85,80
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA PROJECTTEXSikkens alpha projecttex

Sikkens Alpha Projecttex is een zeer matte, wasbare, watergedragen, waterdampdoorlatende, goed dekkende muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is na 30 dagen schrobvast volgens EN 13300 klasse 2. Verbruik: Ca. 8 m per liter.

vanaf
36,80
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA QUARTZ SFSikkens alpha quartz sf

Sikkens Alpha Quartz SF is een kwartshoudende, watergedragen, oplosmiddelvrije structuurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen. De verf is eenvoudig verwerkbaar in elke gewenste structuur en camoufleert oneffenheden in de ondergrond van o.a. beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, gipselementen en gipskartonplaten. Verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf
157,74
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA REZISTO MATSikkens alpha rezisto mat

Sikkens Alpha Rezisto Mat is een extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf. Het is extreem vlekafstotend, zorgt ervoor dat wateroplosbare vlekken uitstekend reinigbaar zijn, is goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen, glanst niet op na reinigen en is zeer schrobvast (Klasse 1 volgens DIN EN 13300). Het is geschikt voor het behandelen van alle ondergronden binnen zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Het is uitermate geschikt voor ruimten waar een hoge duurzaamheid of vlotte reinigbaarheid gewenst is zoals scholen en kantines. Het is niet geschikt voor ruimten met hoge luchtvochtigheid zoals badkamer of doucheruimte. Rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf
26,34
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA SANOCRYLSikkens alpha sanocryl

Sikkens alpha sanocryl is een zeer goed reinigbare bacteriebestendige muurverf voor binnen op basis van zilverionen technologie en waterverdunbare acrylaatcopolymeerdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van pleisterwerk, beton en glasvezelbekleding in bijvoorbeeld therapie- en behandelingsruimtes en openbare ruimtes, daar waar een goede hygine gewenst is. Het is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1, zeer gemakkelijk te verwerken met kwast, roller, airless spuitapparatuur en Easy Spray methode, heeft een lange open tijd en is geurarm en sneldrogend. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf
221,76
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA TOPCOAT FLEXSikkens alpha topcoat flex

Sikkens Alpha Topcoat Flex is een matte, scheuroverbruggende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. Het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. Het is bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elasticiteit gewenst is. Verbruik: Ca. 6 m per liter per laag.

vanaf
269,28
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA TOPCOATSikkens alpha topcoat

Sikkens Alpha Topcoat is een zijdeglanzende, schrobvaste, waterdampdoorlatende, weinig vuilaanhechtende, elastische, carbonatieremmende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. Het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. Schrobvastheid: klasse 1 volgens DIN EN 13300. Buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf
157,20
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACASOSikkens alphacaso

Sikkens Alphacaso is een zijdematte muurverf voor buiten voor het behandelen van o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf
26,23
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACOATSikkens alphacoat

Sikkens Alphacoat is een waterverdunbare, kwartshoudende structuurverf op basis van copolymeerdisperie voor buiten. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. beton, gasbeton, metselwerk en bouwplaten. Het heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch, waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf
178,20
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL EASY SPRAYSikkens alphacryl easy spray

Sikkens Alphacryl Easy Spray is een verspuitbare, matte, schrobvaste muur- en plafondverf voor binnen. Het is zeer geschikt voor licht zuigende en egale ondergronden en tevens zeer geschikt om aan te brengen over een spuitpleister (spack). Het is gemakkelijk te verwerken, geurarm, heeft een lange open tijd, uitstekende vloeiing en een hoge dekkracht: over het algemeen hoeft er maar n laag te worden aangebracht. Schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2. Theoretisch verbruik: ca. 6 m per liter op een gladde ondergrond.

vanaf
147,18
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL MATSikkens alphacryl mat

Een extreem matte, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. Alphacryl Mat is zeer schrobvast, goed isolerend, spanningsarm en heeft een mooi mat uiterlijk. Verbruik: Ca. 10 m²/ltr.

vanaf
16,61
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL PERLINOSikkens alphacryl perlino

Sikkens alphacryl perlino is een fluweelachtige, niet opglanzende, schrobvaste, watergedragen binnenmuurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt op nagenoeg alle binnenondergronden zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen en beton. Het is spanningsarm en isolerend en tevens zeer geschikt om te gebruiken bij renovatie. Schrobvast klasse 1 volgens DIN EN 13300. Theoretisch verbruik: Ca. 9-11 m per liter.

vanaf
46,29
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL PLAFONDSikkens alphacryl plafond

Sikkens Alphacryl Plafond is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare plafondverf voor binnen met lange open tijd. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, spack, schuurwerk en pleisterwerk. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 3. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
94,05
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL PURE MAT SFSikkens alphacryl pure mat sf

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte, zeer hoogwaardige binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. De verf is zeer schrobvast (klasse 1 volgens DIN EN 13300), licht isolerend en spanningsarm. Hierdoor is de verf ook geschikt om te gebruiken bij renovaties. Daarnaast glanst de verf niet op, waardoor deze uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf
29,64
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL PURE PRIMER SFSikkens alphacryl pure primer sf

Sikkens alphacryl pure primer SF is een watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, Ecosure primer voor binnenmuren. Het is speciaal voor het voorbehandelen van met Alphacryl Pure Mat SF en Alphacryl Pure Semi-satin af te werken ondergronden, om een goede hechting en dekkracht en een mooi esthetisch glad resultaat te krijgen. Het hecht uitstekend op onbehandelde ondergronden en is overschilderbaar na ca. 6 uur. Rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf
102,60
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL PURE SEMI SATIN SFSikkens alphacryl pure semi satin sf

Sikkens Alphacryl Pure Semi Satin is een zijdeglanzende, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. Het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Het is zeer schrobvast (Klasse 1 volgens DIN EN 13300), licht isolerend en spanningsarm en hierdoor ook goed toepasbaar bij renovaties. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
124,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHADUR HD SFSikkens alphadur hd sf

Sikkens Alphadur HD SF is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is schrobvast klasse 3 volgens DIN EN 13 300. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf
22,72
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHALOXAN FLEXSikkens alphaloxan flex

Sikkens Alphaloxan Flex is een matte, open, watergedragen, elastische verf voor buiten op basis van een silicon gemodificeerde, zuivere, vernettende acrylaatdispersie. Het is toepasbaar als renovatieverf voor pleisters op nagesoleerde buitengevels en voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en metselwerk. Deze verf biedt goede bescherming tegen schimmels en algen en is zeer waterdampdoorlatend voor een duurzaam en barstvrij resultaat. Het is alleen toepasbaar bij temperaturen boven 8C. Verbruik: ca. 5-6 m per liter.

vanaf
147,16
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHALOXANSikkens alphaloxan

Sikkens Alphaloxan is een waterverdunbare, matte, minerale muurverf met een groot ademend vermogen op basis van polysiloxan-acrylaat bindmiddel voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op oude minerale verven, watergedragen muurverven, baksteen, beton (geen gewapend beton), cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. Het bevat een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen, is waterafstotend en vochtwerend (hydrofobering), heeft een uitstekende vervuiling- en weerbestendigheid en is spanningsvrij, waterdampdoorlatend en slagregendicht. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf
271,92
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHATEX IQ MATSikkens alphatex iq mat

Sikkens Alphatex IQ Mat is een matte, gladde, weervaste, weinig vuilaanhechtende, carbonatieremmende, waterdampdoorlaatbare muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. Het is zeer schrobvast: klasse 1 volgens DIN EN 13300. Theoretisch verbruik: ca. 9 m per liter per laag.

vanaf
113,52
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHATEX IQSikkens alphatex iq

Sikkens Alphatex IQ is een zijdeglanzende, schrobvaste, gladde, weinig vuilaanhechtende muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. Het is schrobvast Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf
26,20
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHATEX SATIN SFSikkens alphatex satin sf

Sikkens Alphatex Satin SF is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, zijdeglans muurverf voor binnen. Het is geurarm, waterdampdoorlatend en zeer goed reinigbaar (schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 1). Het is toepasbaar op o.a. winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is ook geschikt als toplaag van een Alphaskin-glasweefselsysteem. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
192,72
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHATEX SFSikkens alphatex sf

Sikkens Alphatex SF is een zeer matte, schrobvaste, goed dekkende, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
24,84
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHAXYLAN SFSikkens alphaxylan sf

Sikkens Alphaxylan SF is een kalkmatte, oplosmiddelvrije, spanningsarme, dampopen, goed dekkende muurverf voor binnen op basis van polysiloxaan bindmiddel. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is weinig vuilaanhechtend en schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 1. Daarom is dit een schrobvast alternatief voor muurverven van bijvoorbeeld Painting the past, F&B en Little Green. Verbruik: Ca. 7-9 m per liter.

vanaf
184,14
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI-SLIPSikkens anti-slip

Sikkens anti-slip is een stroefmiddel op basis van aluminium en silica voor het anti-slip maken van diverse coatingssystemen op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. Dit lichtgewicht middel kan direct worden ingeroerd waardoor een extra handeling kan worden uitgespaard. De mengverhouding is ca. 40 ml op 1 L gemengd product.

vanaf
9,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BINNENLAK HOOGGLANS MENGMACHINESikkens binnenlak hoogglans mengmachine

Sikkens Binnenlak hoogglans is een hoogglanzende aflak voor binnen op basis van alkydemulsie. Het is maximal kras- en slijtvast en bestand tegen vlekken. Het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. Het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
43,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BINNENLAK HOOGGLANS READY MIXEDSikkens binnenlak hoogglans ready mixed

Sikkens Binnenlak hoogglans is een hoogglanzende aflak voor binnen op basis van alkydemulsie. Het is maximal kras- en slijtvast en bestand tegen vlekken. Het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. Het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
33,59
bekijk product

Bekijk product ▸

BINNENLAK ZIJDEGLANS MENGMACHINESikkens binnenlak zijdeglans mengmachine

Sikkens Binnenlak zijdeglans is een zijdeglanzende aflak voor binnen op basis van acrylaathars. Het is maximaal kras- en slijtvast, is bestand tegen vlekken en vergeelt niet. Het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. Het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
43,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BINNENLAK ZIJDEGLANSSikkens binnenlak zijdeglans

Sikkens Binnenlak zijdeglans is een zijdeglanzende aflak voor binnen op basis van acrylaathars. Het is maximaal kras- en slijtvast, is bestand tegen vlekken en vergeelt niet. Het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. Het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
33,59
bekijk product

Bekijk product ▸

BUITENLAK HOOGGLANS MENGMACHINESikkens buitenlak hoogglans mengmachine

Sikkens buitenlak hoogglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. Het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. Buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
45,96
bekijk product

Bekijk product ▸

BUITENLAK HOOGGLANSSikkens buitenlak hoogglans

Sikkens buitenlak hoogglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. Het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. Buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
34,79
bekijk product

Bekijk product ▸

Buitenlak transparant hoogglansSikkens buitenlak transparant hoogglans

Sikkens buitenlak transparant hoogglans is een hoogglans aflak op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor het aflakken van houten deuren, kozijnen en gevelbetimmeringen. Het beschermt tegen UV-straling en andere weersinvloeden. Hierdoor wordt een duurzaamheid tot 7 jaar bereikt. Het verfraait het hout en zorgt dat de houtstructuur zichtbaar wordt en afhankelijk van de houtsoort zelfs accentueert. Rendement: 14 m per liter.

vanaf
34,79
bekijk product

Bekijk product ▸

Buitenlak transparant zijdeglansSikkens buitenlak transparant zijdeglans

Sikkens buitenlak transparant zijdeglans is een zijdeglans aflak op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor het aflakken van houten deuren, kozijnen en gevelbetimmeringen. Het beschermt tegen UV-straling en andere weersinvloeden. Hierdoor wordt een duurzaamheid tot 7 jaar bereikt. Het verfraait het hout en zorgt dat de houtstructuur zichtbaar wordt en afhankelijk van de houtsoort zelfs accentueert. Rendement: 14 m per liter.

vanaf
34,79
bekijk product

Bekijk product ▸

BUITENLAK ZIJDEGLANS MENGMACHINESikkens buitenlak zijdeglans mengmachine

Sikkens buitenlak zijdeglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. Het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. Buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
45,96
bekijk product

Bekijk product ▸

BUITENLAK ZIJDEGLANSSikkens buitenlak zijdeglans

Sikkens buitenlak zijdeglans is een aflak voor buiten op basis van alkydhars die goed weervast en vochtregulerend is. Het is gemakkelijk verwerkbaar door de goede vulling en uitstekende vloeiing. Het kan worden toegepast op hout en dekkende terpentine verdunbare verf- of beitslagen buiten. Het is ook geschikt voor o.a. goed voorbehandeld metaal, harde kunststof en gevelbetimmeringen. Buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. Dekvermogen: ca. 15 m per liter.

vanaf
33,56
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL BL DECORSikkens cetol bl decor

Sikkens Cetol BL Decor is een zijdeglanzende, transparante, geurarme, gemakkelijk verwerkbare, kras- en slijtvaste, sneldrogende houtafwerking op basis van watergedragen urethaandispersie voor binnen. Het is geschikt voor het verfraaien en beschermen van naald- en loofhout zoals houten plafonds, wandbetimmeringen en deuren en het accentueert de houtnerf. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
38,34
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL BL VARNISH MATSikkens cetol bl varnish mat

Sikkens Cetol BL Varnish Mat is een krasvaste, matte vernis op basis van watergedragen urethaandispersie voor binnen. Het is geschikt als hoogwaardige, goed afwasbare, gladde afwerking op o.a. ramen, deuren en betimmeringen. Het is ook toepasbaar als extra bescherming op decoratieve werken. De verf accentueert de houtnerf, is niet vergelend en gemakkelijk verwerkbaar, vloeit goed, heeft een lange open tijd, droogt snel (stofdroog na ca. 1 uur) en hardt ook snel door. Verbruik: Ca. 11 m per liter.

vanaf
46,20
bekijk product

Bekijk product ▸

BL XPROSikkens bl xpro

Sikkens Cetol BL Xpro is een watergedragen, licht filmvormende, vochtregulerende, sneldrogende transparante beits voor buiten. Het biedt intensieve en langdurige bescherming tegen vocht en UV-straling. Het is geschikt als n-pot-systeem op niet-maatvaste bouwdelen van loof- en naaldhout zoals houtrijke objecten, gevelbetimmeringen en balkon- en tuinhekken. Het hecht zeer goed op onbehandeld of kaal gemaakt hout en voorkomt vergrijzing van naaldhout. De houtstructuur wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen 8 en 30C. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf
40,68
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL HLS PLUSSikkens cetol hls plus

Sikkens Cetol HLS Plus is een zijdeglanzend, transparant houtbeschermingsproduct op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt als eenpotsysteem op naaldhout voor niet-maatvaste constructies zoals western red cedar rabatdelen, houten gevelbekleding, dakoverstekken, schuttingen en tuinmeubelen. Het is tevens geschikt als primer in een transparant systeem op maatvaste constructies in loofhout. Het beschermt tegen vergrijzen door UV en is zeer waterdampdoorlatend. In drie lagen heeft het een buitenduurzaamheid van ca. 2 jaar. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Verbruik: ca. 14-18 m per liter.

vanaf
35,82
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL NOVATECHSikkens cetol novatech

Sikkens Cetol Novatech is een transparante, zijdeglanzende, vochtregulerende, high solid houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies zoals gevelbeschietingen, puivullingen en houtskeletbouw. Het is bijzonder geschikt voor toepassing op naaldhout en kan tevens goed aangebracht worden over Cetol Novatech, TGL Plus, TGL Satin en TGX Gloss. Buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar (de transparante niet-houtkleuren zijn minder duurzaam dan de houtkleuren). Verbruik: ca. 16-20 m per liter.

vanaf
40,50
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL TGL SATIN PLUSSikkens cetol tgl satin plus

Sikkens Cetol TGL Satin Plus is een zijdeglanzende, transparante houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk van loof- en naaldhout zoals kozijnen, ramen en deuren. Het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en cetol novatech. Bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 2 lagen cetol novatech aan te brengen. Het is zeer goed bestand tegen UV-straling, waardoor een permanente elasticiteit is gewaarborgd, en optimaal houtbeschermend. De houtstructuur blijft zichtbaar en wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar (bij niet-houtkleuren ca. 3-4 jaar). Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf
44,49
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL TGX GLOSSSikkens cetol tgx gloss

Sikkens Cetol TGX Gloss is een hoogglanzende, zeer duurzame, UV-bestendige en weervaste transparante houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. Het is zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies zoals kozijnen, ramen en deuren. Geschikt voor geveltimmerwerk van loof- en naaldhout en over oude intacte transparante beitsen en Cetol Novatech. Bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 2 lagen Cetol Novatech aan te brengen. Buitenduurzaamheid: ca. 6-7 jaar in een 4-lagensysteem (bij niet-houtkleuren ca. 5-6 jaar). Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
49,43
bekijk product

Bekijk product ▸

KWAST / SPUITVERDUNNING EPOXYHARSSikkens kwast / spuitverdunning epoxyhars

Sikkens epoxy brush thinner is een Kwast/Spuitverdunning Epoxyhars.

vanaf
5,16
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAKSikkens grondlak

Sikkens grondlak is een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is de basis voor houtwerk buiten en het is uitermate geschikt voor een verfsysteem met Sikkens Buitenlak Hoogglans en Zijdeglans. Het kan worden toegepast op o.a. dak onderaanzichten, Deuren, Panelen, Ramen en Betimmeringen. Droogtijd: ca. 2 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
21,96
bekijk product

Bekijk product ▸

BINNENLAK GRONDVERFSikkens binnenlak grondverf

Sikkens grondverf binnen is een matte, vullende grondverf voor binnen op basis van acrylaathars. Het is geschikt als grondverf voor binnen op hout en over intacte verflagen. Het is overschilderbaar na 6 uur. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
20,76
bekijk product

Bekijk product ▸

Kleurenkaart 200 voor interieurSikkens kleurenkaart 200 voor interieur

Sikkens KLEURENGIDS 200 COLORS FOR INTERIOR is een handleiding in de wereld van kleuren. Het bevat een selectie van 200 moderne tinten, onderverdeeld in 6 thematische paletten. De voorbeelden illustreren hoe deze het combineren gemakkelijk maken. Het is een ware bron van inspiratie en een keuzehulp die eenvoudig en doeltreffend te gebruiken is door de professional en de klant. Om ervoor te zorgen dat iedereen de kleur van zijn keuze kan vinden, hebben de kleurexperts van Sikkens 200 tinten geselecteerd die zijn gebundeld in de Sikkens kleurwaaier.

vanaf
1,45
bekijk product

Bekijk product ▸

5051 COLOR CONCEPTSikkens 5051 color concept

Sikkens kleurwaaier 5051 color collection is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. Deze waaier combineert 1200 nieuwe tinten met 800 vertrouwde tinten uit de Sikkens 4041 kleurenwaaier. Het biedt grotere en matte stalen en bevat een afzonderlijke selectie van nuances van witte tinten n een aparte selectie van neutrale tinten, die van warme aardse tonen naar koele sfeervolle tinten lopen.

vanaf
45,98
bekijk product

Bekijk product ▸

Kleur Collectie RALSikkens kleur collectie ral

Sikkens kleurwaaier kleurcollectie RAL bevat de RAL-kleuren die leverbaar zijn in sikkens verf.

vanaf
47,80
bekijk product

Bekijk product ▸

Kleurenwaaier Kleurselectie WittenSikkens kleurenwaaier kleurselectie witten

Sikkens kleurwaaier selectie witten bevat alle soorten wit in hoogglans en zijdeglans.

vanaf
31,46
bekijk product

Bekijk product ▸

PU THINNERSikkens pu thinner

Sikkens PU thinner is een kwast- en rolverdunning voor de Redox AC Multi Primer.

vanaf
14,58
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX 0232Sikkens redox 0232

Sikkens Redox 0232 is een polyurethane spuitverdunning voor de Sikkens Redox PUR Finish.

vanaf
75,57
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX 0256Sikkens redox 0256

Sikkens redox 0256 is een epoxy verdunning voor verwerking met borstel en als reinigingsmiddel voor verfmaterialen.

vanaf
14,58
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX AC MULTI PRIMERSikkens redox ac multi primer

Sikkens Redox AC multiprimer is een hechtprimer op basis van acrylaathars voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op diverse ondergronden zoals verzinkt staal, aluminium, koper, kunststof, PVC en plexiglas. Het is na minimaal 16 uur overschilderbaar met alkydharsproducten. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
34,78
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX AK PRIMERSikkens redox ak primer

Sikkens Redox AK primer is een roestwerende, lood- en chromaatvrije primer voor gestraald en handontroest staal buiten, dat wordt afgewerkt met een alkydharssysteem. Het is tevens toepasbaar als tussenlaag over een epoxyprimer, indien afgewerkt wordt met een alkydharslak. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. Verbruik: ca. 11-14 m per liter.

vanaf
37,68
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX BL FORTESikkens redox bl forte

Sikkens redox bl forte is een watergedragen 2-componenten primer/aflak op basis van epoxyhars. Het is geschikt als primer en aflak voor staal. Het is ook toepasbaar op voorbehandeld (thermisch) verzinkt staal, aluminium, roestvast staal en koper en vele andere ondergronden. Het heeft een uitstekende mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is overschilderbaar na minimaal 16 uur en maximaal 72 uur. De temperatuur moet bij verwerking tussen 10 en 30C zijn. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
65,04
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX BL MULTI PRIMERSikkens redox bl multi primer

Sikkens Redox BL Multiprimer is een watergedragen corrosiewerende hechtprimer op basis van acrylaathars. Het is geschikt voor o.a. (verzinkt) staal, koper en aluminium. Het is eveneens toepasbaar op vele andere (kunststof) ondergronden zoals hard PVC en plexiglas. Het is na ca. 4 uur goed overschilderbaar met producten uit de Rubbol BL-reeks. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf
42,66
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX EP MULTI PRIMERSikkens redox ep multi primer

Sikkens Redox EP Multi Primer is een roestwerende 2-componentenprimer op basis van epoxyhars voor gestraald staal, verzinkt staal, aluminium en handontroest staal buiten. Het is overschilderbaar met producten op basis van epoxy-, polyurethaan- en alkydhars en verwerkbaar met kwast, rol en spuit. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 9,6 m per liter.

vanaf
38,54
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX FERROTECHSikkens redox ferrotech

Sikkens redox ferrotech is een alkydhars ijzerglimmerverf die een zeer dichte verffilm geeft. Het heeft goede mechanische eigenschappen voor ferro en non-ferro ondergronden en kan direct worden aangebracht over Redox AK Primer en een aantal Redox Primers. Verbruik: Ca. 11 m per liter.

vanaf
31,18
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX PUR FINISH HIGH GLOSSSikkens redox pur finish high gloss

Sikkens Redox Pur Finish Gloss is een 2-componenten, hoogglanzende, niet-vergelende polyurethandekverf voor afwerking in epoxy-/polyurethan-systemen. Het heeft een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge mechanische en chemische bestendigheid en is niet vergelend. In combinatie met Redox EP Multi Primer biedt het uitstekende bescherming tegen corrosie. Het heeft een potlife van 2 uur. Verbruik: Ca. 14-16 m per liter.

vanaf
62,76
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX PUR FINISH SATINSikkens redox pur finish satin

Sikkens redox pur finish satin is een 2-componenten, zijdeglanzende polyurethandekverf voor de afwerking in epoxy-/polyurethansystemen. Het is extreem weerbestendig, heeft een hoge chemische en mechanische duurzaamheid en is niet vergelend. Het biedt in combinatie met Redox EP Multi Primer uitstekende bescherming tegen corrosie. Verbruik: ca. 14-16 m per liter.

vanaf
62,76
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL AZSikkens rubbol az

Sikkens Rubbol AZ is een hoogglans aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. De buitenduurzaamheid is ongeveer 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
28,36
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL AZURA PLUSSikkens rubbol azura plus

Sikkens Rubbol Azura Plus is een kras- en slijtvaste hoogglans aflak voor buiten en binnen op basis van low solvent alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over Rubbol primer plus voor hout. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf
21,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL AZURASikkens rubbol bl azura

Sikkens Rubbol BL Azura is een hoogglanzende, krasvaste, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydemulsie. Het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard PVC, beton en pleisterwerk na aanbrenging van bijvoorbeeld Rubbol BL Primer. Het is tevens toepasbaar over intacte alkydharsverflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
54,65
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL EASY SPRAY GLOSSSikkens rubbol bl easy spray gloss

Sikkens Rubbol BL Easy Spray Gloss is een watergedragen lak, geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. Het is in het onderhoud ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. Op metalen en kunststof (geen PP of PE) ondergronden moet eerst een geschikte primer zoals de Sikkens Redox BL Multi Primer aangebracht worden. Theoretisch verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf
104,22
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL EASY SPRAY SEMI GLOSSSikkens rubbol bl easy spray semi gloss

Sikkens Rubbol BL Easy spray semi gloss is een verspuitbare, watergedragen, dekkende zijdeglanslak voor binnen en buiten. Het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. Zo kan dit product gebruikt worden voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. In het onderhoud is het ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Verbruik: Ca. 5-7 m per liter.

vanaf
237,60
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL ISOPRIMERSikkens rubbol bl isoprimer

Sikkens Rubbol BL Isoprimer is een watergedragen, isolerende, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. Het is geschikt als isolerende grondverf op kaal hout om verkleuring van verflagen door inhoudstoffen tegen te gaan. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. Het voorkomt doorbloeden van de meeste houtsoorten en heeft een zeer goede hechting op kaal hout en oude verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
43,23
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL MAGURASikkens rubbol bl magura

Sikkens Rubbol BL Magura is een kras- en slijtvaste, matte, watergedragen, goed afwasbare aflak voor binnen op basis van polyurethan-bindmiddel. Het kan aangebracht worden over Rubbol BL Primer en intacte lagen Rubbol BL Magura. Verbruik: ca 10 m per liter.

vanaf
57,35
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL PRIMERSikkens rubbol bl primer

Sikkens Rubbol BL Primer is een watergedragen, PU-versterkte, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, PVC, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Het is na ca. 5 uur uitstekend overschilderbaar met Rubbol BL aflakken, zoals Rubbol BL Satura en BL Azura. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
41,71
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL REZISTO HIGH GLOSSSikkens rubbol bl rezisto high gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto high hloss is een extreem sterke binnenlak op basis van watergedragen alkydemulsie. Het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard PVC, beton en pleisterwerk na toepassing van Rubbol BL (Rezisto) primer of over intacte alkydhars of watergedragen verflagen. Voor buitentoepassing dient altijd eerst een laag Rubbol BL primer te worden aangebracht. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
32,62
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL REZISTO PRIMERSikkens rubbol bl rezisto primer

Sikkens Rubbol BL Rezisto primer is een huidvetresistente primer voor binnen op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Het is na ca. 6 uur uitstekend overschilderbaar met de diverse Rubbol BL lakken. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
41,71
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL REZISTO SATINSikkens rubbol bl rezisto satin

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een zijdeglanzende, watergedragen, huidvetresistente, krasvaste lak voor binnen op basis van crosslinking acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op hout, hard PVC, beton en pleisterwerk over Rubbol BL (Rezisto) primer en/of intacte alkydhars of watergedragen verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
32,62
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL REZISTO SEMI-GLOSSSikkens rubbol bl rezisto semi-gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-gloss is een halfglanzende, watergedragen, huidvetresistente, krasvaste lak voor binnen op basis van crosslinking acrylaatdispersie. Het is geschikt voor o.a. de binnenafwerking van hout, hard PVC, beton en pleisterwerk na aanbrenging van Rubbol BL (Rezisto) primer. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van intacte alkydhars of watergedragen verflagen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
32,62
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL SAFIRASikkens rubbol bl safira

Sikkens Rubbol BL Safira is een halfglanzende, watergedragen, pu-versterkte aflak voor binnen en buiten op basis van watergedragen polyurethanbindmiddel. Dit product is zeer makkelijker verwerkbaar (vrijwel identiek aan alkydharsverf) en zeer goed kras- en slijtvast. Het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard PVC, beton en pleisterwerk. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. De buitenduurzaamheid is ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
57,35
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL SATURASikkens rubbol bl satura

Sikkens Rubbol BL Satura is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-bindmiddel. Het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard PVC, beton en pleisterwerk na toepassing van Rubbol BL Primer en/of over intacte lagen Rubbol BL Satura. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
54,65
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nlSikkens rubbol bl ultragloss

Sikkens Rubbol BL Ultragloss is een sterk thixothope, watergedragen glanslak voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is lichtecht en niet vergelend. Het is geschikt voor de afwerking van hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na voorbehandeling met een geschikte primer. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen. Praktisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf
35,68
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL ULTRASATINSikkens rubbol bl ultrasatin

Sikkens Rubbol BL Ultrasatin is een sterk thixothope, watergedragen zijdeglanslak voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is lichtecht en niet vergelend. Het is geschikt voor de afwerking van hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na voorbehandeling met een geschikte primer. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen. Praktisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf
35,68
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL VENTURA SATINSikkens rubbol bl ventura satin

Sikkens Rubbol BL Ventura Satin is een zijdeglanzend, ademend eenpotlaksysteem op waterbasis, bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden en luifels buiten. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
48,36
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL DSA THIXSikkens rubbol dsa thix

Sikkens Rubbol DSA Thix is een zijdeglanzende, thixotrope beitsverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden en luifels. Door zijn thixotrope karakter kent het product zeer goede applicatie-eigenschappen en is het zeer gemakkelijk te verwerken. Verbruik: ca. 12,5-14,5 m per liter.

vanaf
43,17
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL EPS Sikkens rubbol eps

Sikkens Rubbol EPS (voorheen EPS Plus) is een vochtregulerende, halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. Het is geschikt voor het overgronden en aflakken van geveltimmerwerk, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf
25,38
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL EPS THIXSikkens rubbol eps thix

Sikkens Rubbol EPS Thix is een halfglanzende, thixotrope grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk en speciaal voor houtrijke projecten en projecten waar kleurveranderingen worden toegepast. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
44,15
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL EXPRESS HIGH GLOSSSikkens rubbol express high gloss

Sikkens Rubbol Express High Gloss is een sneldrogende hoogglanslak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het droogt snel en goed door (bij 15C stofdroog na ca. 2 uur) en is zeer geschikt voor gebruik bij lagere temperaturen (aanbevolen temperatuur: 0-15C). Het vloeit zeer goed en heeft een hoge dekkracht. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
64,62
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL FINURA HIGH GLOSSSikkens rubbol finura high gloss

Sikkens Rubbol Finura High Gloss is een kras- en slijtvaste, weervaste, hoogglans aflak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars met geringe donkervergeling. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
28,36
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL FINURA SATINSikkens rubbol finura satin

Sikkens Rubbol Finura Satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglans aflak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars met geringe donkervergeling. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
28,36
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL PRIMER EXPRESSSikkens rubbol primer express

Sikkens Rubbol Primer Express is een sneldrogende, vochtregulerende, weervaste grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van kaal of eerder gelakt geveltimmerwerk. Het is na ca. 3 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
40,59
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL PRIMER EXTRASikkens rubbol primer extra

Sikkens Rubbol Primer Extra is een vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van een nieuwe generatie alkydharsen. Dit is de beste basis voor onderhoudsschilderwerk en met name geschikt als grond- en voorlak onder een duurzaam hoogglans systeem op geveltimmerwerk en voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen. Het is goed schuurbaar, heeft een uitstekende vloei en is gemakkelijk verwerkbaar. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Verbruik: ca. 13-15 m per liter.

vanaf
43,17
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL PRIMERSikkens rubbol primer

Sikkens Rubbol Primer (voorheen Primer Plus) is een weervaste, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers. Het is na ca. 18 uur uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven zoals Rubbol AZ, Rubbol Satura, Rubbol EPS, Rubbol SB en Rubbol XD. Theoretisch verbruik: ca. 14 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf
39,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL SATURASikkens rubbol satura

Sikkens Rubbol Satura (voorheen satura plus) is een kras- en slijtvaste, zijdeglans aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. Het is geschikt voor het afwerken van hout en metaal, dat volgens de voorschriften is voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
29,50
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL SBSikkens rubbol sb

Sikkens Rubbol SB (voorheen SB Plus) is een hoogglans aflak voor buiten op basis van siliconal. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunstoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 7-8 jaar. Verbruik: ca. 16-17 m per liter.

vanaf
34,86
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL XD HIGH GLOSSSikkens rubbol xd high gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss (voorheen XD Gloss) is een extreem duurzame, UV-bestendige hoogglans aflak voor buiten. Het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. Theoretisch verbruik: ca. 14-16 m per liter.

vanaf
38,86
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL XD SEMI-GLOSSSikkens rubbol xd semi-gloss

Sikkens Rubbol XD Semi-gloss is een extreem duurzame, halfglanzende, UV-beschermende buitenlak. Het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
59,93
bekijk product

Bekijk product ▸

URETHAANKITSikkens urethaankit

Sikkens Urethaankit is een elastische beglazings- en afdichtingskit op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing bij enkel en isolerend glas in houten, metalen en kunststof kozijnen, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Daarnaast is de kit ook geschikt voor het afdichten van houtverbindingen en aansluitvoegen tussen houten en steenachtige bouwdelen. De kit is nagenoeg universeel overschilderbaar, is zeer goed UV-bestendig en is goed bestand tegen mechanische invloeden en diverse chemicalin.

vanaf
14,66
bekijk product

Bekijk product ▸

VERDUNNING M600Sikkens verdunning m600

Sikkens verdunning M600 is een uitstekend oplosmiddelhoudend product voor het reinigen en ontvetten van kaal metaal en oude laklagen. Het is niet toepasbaar op kunststof.

vanaf
49,83
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 105Sikkens wapex 105

Sikkens Wapex 105 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor o.a. het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. Het is tevens geschikt voor het beschermen van vrijgekomen wapening, het vullen van grindnesten en het dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. Het is toepasbaar op zowel horizontaal als verticaal werk en is na doorharding overschilderbaar met vrijwel alle verftypen. Het is toe te passen met plamuurmes, troffel, spaan of voegspijker en verwerkbaar bij een temperatuur tussen 10 en 30C. De componenten dienen is een verhouding 1:1 met elkaar gemengd te worden. Praktisch rendement: ca. 1 m per liter per mm laagdikte.

vanaf
30,69
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 501Sikkens wapex 501

Sikkens Wapex 501 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer op basis van epoxyhars. Het heeft een goed impregnerend vermogen en grote kleefkracht. Dit product verzekert een goede hechting aan beton en vermindert de zuiging van poreuze ondergronden. Het is direct na het aanbrengen af te werken met reparatiemortels en troffelvloeren op basis van epoxyhars. Verbruik: ca. 6,5 m per liter.

vanaf
27,76
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 505Sikkens wapex 505

Sikkens wapex 505 is wit zand voor het instrooien van het Sikkens Wapex 660 systeem, waardoor een stroeve en mechanische belastbare vloer gecreerd wordt. Korrelgrootte: 0,2 0,5 millimeter.

vanaf
29,04
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 509Sikkens wapex 509

Sikkens Wapex 509 is een reinigingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van oude verflagen en ondergronden.

vanaf
61,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 520Sikkens wapex 520

Sikkens Wapex 520 is een watergedragen 2-componenten inwasmortel op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Het is geschikt voor het uitvlakken van onregelmatigheden zoals porin, luchtbelgaatjes en gietgallen in cement en betonachtige ondergronden. Het is tevens geschikt voor het plamuren van betonreparatieplekken die met kunststofreparatiemiddelen zijn gerepareerd. De maximale laagdikte is 3 mm. De plamuur hardt in deze laagdikte goed door. Het is na 24 uur overschilderbaar met dispersieverven en na 3-4 dagen met epoxycoatings. Het is toepasbaar bij temperaturen tussen 10 en 30C. en te verwerken met plamuurmes, spaan, troffel of spons.

vanaf
86,63
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 647Sikkens wapex 647

Sikkens Wapex 647 is een oplosmiddelarme, waterdichte 2-componenten PU vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit. Het wordt toegepast als duurzame semi-matte afwerking van galerij- en balkonvloeren buiten. Het heeft uitstekend kleurbehoud, is zeer slijtvast en duurzaam en heeft een goede doorharding tot maar liefst 0C. Door de snelle droging is er minder kans op verregenen van pas gecoate vloeren. Na ca. 8 uur is de coating al beloopbaar (bij 20C) en volledige belastbaarheid is mogelijk na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 5 m per liter per laag.

vanaf
293,70
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 650Sikkens wapex 650

Sikkens Wapex 650 is een zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer. Het wordt voornamelijk toegepast voor de afwerking van balkonvloeren en binnenvloeren (geen garagevloeren). Niet geschikt voor toepassing in goten en bij slecht afschot buiten (hechting en hardheid worden nadelig benvloed). Verbruik: ca. 4,5 m per liter.

vanaf
37,32
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 660Sikkens wapex 660

Sikkens Wapex 660 is een zijdeglanzende, watergedragen 2-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. Het is toepasbaar als duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. Deze coating heeft een zeer goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). Voor dit product wordt 3 lagen geadviseerd. Het is overschilderbaar na minimaal 16 - 72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: bij wandafwerking ca. 10 m per liter en bij vloerafwerking ca. 7 m per liter.

vanaf
51,14
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 660 MATSikkens wapex 660 mat

Sikkens Wapex 660 Mat is een watergedragen, matte, 2-componenten vloercoating op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van binnenvloeren. Het heeft een goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is chemicalinvast. Het is overschilderbaar na ca. 16-72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf
64,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX KLEURENCOLLECTIESikkens wapex kleurencollectie

Sikkens Wapex Kleurencollectie is een kleurenwaaier van diverse door experts geadviseerde Wapex-kleuren. Deze handige waaier toont tevens de effecten wanneer de vloercoating is ingestrooid met zand.

vanaf
19,30
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX PUR CLEARCOATSikkens wapex pur clearcoat

Sikkens Wapex Pur Clearcoat is een watergedragen, 2-componenten, zeer krast- en slijtvaste, mat transparante vloercoating voor binnen. Het is geschikt als beschermende sealer voor o.a. hout, steenachtige ondergronden en beton. Het kan ook uitstekend worden toegepast als extra bescherming op wanden. Het heeft een zeer korte droogtijd: het is overschilderbaar na ca. 1 uur en volledig belastbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
122,60
bekijk product

Bekijk product ▸

Sikkens

Sikkens is onderdeel van Akzo Nobel en van oorsprong een Nederlands bedrijf. De schilder Wiert Willem Sikkens besloot zijn eigen lakken te gaan produceren. Zijn doel was kwalitatief hoogwaardige producten te verkopen, die zorgen voor het beste resultaat voor de schilder. Kwaliteit is altijd een kernwaarde gebleven voor Sikkens. Het merk Sikkens is in eerste instantie bekend om de Sikkens Rubbol buitenverven, maar het assortiment is nog veel groter dan dat!

Sikkens Cetol

Sikkens Cetol is een assortiment hoogwaardige houtlakken voor binnen en buiten. Bescherm je houtwerk met een kleurloze variant van deze lak of kies voor een transparante kleur. Het is verkrijgbaar in diverse glansgraden en heeft een lange buitenduurzaamheid. Afhankelijk van de gekozen variant, kun je tot wel 7 jaar genieten van je schilderwerk! Met een verbruik van ongeveer 15 m per liter is dit een gunstig product om je houtwerk mee te schilderen. Sikkens Cetol is verkrijgbaar in blikken van 1 liter en 2,5 liter.

Sikkens muurverf

Sikkens kent een uitgebreid assortiment muurverven, zowel voor binnen als voor buiten. Kies jij voor de bekende Sikkens Alpha Projecttex? Of zoek je juist een wat specialistischere Sikkens Muurverf, zoals de Sikkens Alpha Topcoat Flex voor buiten? Kleuro.nl heeft het volledige assortiment, dus je vindt bij ons voor iedere muur een geschikte Sikkens verf.

Wist je dat Sikkens een vlekafstotende muurverf in het assortiment heeft? Sikkens Alpha Rezisto Mat heeft al heel wat huishoudens met kinderen blij gemaakt. Zelfs ketchupvlekken veeg je met een vochtig doekje zo van je muren af. Zo blijven je muren langer mooi, ook bij intensief gebruik.

Sikkens buitenlak

Sikkens is bekend om zijn buitenlakken, zoals Sikkens Rubbol en Sikkens Cetol. Eenmaal geschilderd met Sikkens kunnen je kozijnen er weer jarenlang tegen.

Sikkens Rubbol kent verschillende varianten met verschillende gebruiksdoelen:

  • Sikkens Rubbol EPS is een n-pot-systeem. Het is dus een grondverf en aflak in n. Let op dat je wel minimaal 2 lagen aanbrengt voor een mooi schilderresultaat. Rubbol EPS is vochtregulerend, dus het vocht wat in het hout zit kan er uit trekken. Het voordeel is dat je verf niet zo snel kan gaan bladderen. Het nadeel is dat er na 3 tot 4 jaar een nieuwe laag aangebracht moet worden
  • Sikkens Rubbol AZ is een buitenlak op terpentinebasis. Deze lak is ongeveer 5 tot 6 jaar onderhoudsvrij. Ook is Rubbol AZ makkelijk in gebruik en vloeit de verf mooi uit wat zorgt voor een strak resultaat.
  • Sikkens Rubbol SB is een vierseizoenenlak. Dat betekent dat zolang de temperatuur boven het vriespunt is, je deze lak kunt gebruiken. Deze verf is dankzij de weervaste eigenschappen extreem buitenduurzaam buiten.

Ga voor een hoogglans variant als je zo lang mogelijk wilt wachten met schilderen. Hoogglans zorgt dat het vuil minder makkelijk aanhecht, wat de buitenduurzaamheid verlengt.

ACRYLAATKIT DSPSikkens acrylaatkit dsp

Sikkens acrylaatkit dsp is een sneldrogende, plasto-elastische kit op basis van acrylaatharsdispersie voor binnen en buiten. Het is geschikt als vocht- en tochtwerende afdichtingskit voor voegen die aan geringe werking worden blootgesteld en die redelijk bestand moeten zijn tegen mechanische belastingen. Het hecht op o.a. hout, winddroog beton, gemenied staal, aluminium, glas, kunststoffen en tegel- en schilderwerk, zowel droog als enigszins vochtig. Het kan met zowel watergedragen als terpentineverven worden overgeschilderd. Het is soepel verwerkbaar met handkit- of persluchtspuit. Let op, het is niet te verwerken bij een omgevingstemperatuur beneden 5C, aangezien er bij lagere temperatuur geen technisch stabiele filmvorming plaatsvindt. Na uitharding is het temperatuurbestendig van -20C tot +80C. Het is niet geschikt als beglazingskit.

vanaf
5,74
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA AQUA SISikkens alpha aqua si

Sikkens alpha aqua Si is een kleurloos, watergedragen, waterdampdoorlatend impregneermiddel voor de buitengevel. Het is geschikt voor o.a. (gas)beton, metselwerk, natuursteen, pleisterwerk en kalkzandsteen, zowel droog als vochtig. Het voorkomt vochtindringing en vermindert vuilaanhang en kans op zoutuitslag, vorstschade, wapeningscorrosie en mos- en algaangroei. Het is overschilderbaar met disperiemuurverven en toepasbaar met kwast, rolborstel of spuit- en sproeiapparatuur. De gunstigste verwerkingstemperatuur ligt tussen 10C en 25C (niet verwerkbaar bij temperaturen lager dan 5C of bij directe zonnestraling op de gevel). Rendement: ca. 1 m per liter.

vanaf
175,56
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA AQUAFIXSikkens alpha aquafix

Sikkens Alpha Aquafix is een kleurloos, waterverdunbaar acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor muren binnen en buiten. Het is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Het vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden en fixeert licht poederende ondergronden. Het heeft een optimaal indringend vermogen en is geurarm. Hoeveelheid verdunning: 0-30% (met water). Het is overschilderbaar na ca. 10 uur. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf
143,87
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA COLSikkens alpha col

Sikkens alpha col is een glasweefsellijm voor binnen op basis van copolymeerdispersie. Met Alpha Col verlijmd glasweefsel is overschilderbaar met dispersiemuurverven, meerkleurige muurverf en watergedragen epoxycoating. Het is vrijwel reukloos en goed bestand tegen vocht en hoge temperaturen tot 70C. Het heeft een hoog vastestofgehalte en is zeer elastisch. Het is verwerkbaar met kwast, rolborstel of spuitapparatuur en overschilderbaar na 16 uur. Rendement: 3 m per liter.

vanaf
88,44
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA FIXSikkens alpha fix

Sikkens Alpha Fix is een kleurloos, synthetisch fixeermiddel op basis van acrylaat copolymeer voor binnen en buiten. Het zorgt voor vermindering van de zuiging van o.a. cementgebonden ondergronden en bouwplaten en fixeert poederende oppervlakken en krijtende verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur met dispersiemuurverven. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf
92,40
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA HUMITEX SFSikkens alpha humitex sf

Sikkens Alpha Humitex SF is een matte, watergedragen, waterdampdoorlatende muur- en plafondverf voor binnen. Het is zeer geschikt voor muren en plafonds in vochtige ruimten zoals in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in badkamers. Het is toepasbaar op o.a. beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en oude intacte verflagen. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf
117,81
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA ISOLUX SFSikkens alpha isolux sf

Sikkens Alpha Isolux SF is een matte, optimaal isolerende, schrobvaste, watergedragen, oplosmiddelvrije, waterdampdoorlatende binnenmuurverf. Het voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling zoals nicotinevlekken, waterkringen, koffievlekken en viltstrepen op alle gangbare ondergronden zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Bij ernstige vervuiling wordt geadviseerd eerst Sikkens Alpha Isoprimer te gebruiken. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
251,46
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA ISOPRIMERSikkens alpha isoprimer

Sikkens Alpha Isoprimer is een watergedragen, isolerende primer voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het isoleren van vervuilde, onbehandelde, doorbloedende of reeds geschilderde ondergronden. Het is niet toepasbaar op veegvaste muurverf. Het isoleert o.a. waterkringen, houtvezelplaten, bitumineuze producten, nicotineaanslag, ingetrokken roet- en vetvlekken, teer en viltstift. Het is vervolgens, al na 3 tot 5 uur, af te werken met de Alpha Isolux SF of een andere dispersiemuurverf. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf
162,03
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA METALLICSikkens alpha metallic

Sikkens Alpha Metallic is een decoratieve, zijdeglanzende, watergedragen, metallic muurverf voor binnenmuren zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang en glasweefselsystemen. Er wordt geadviseerd om bontheid te voorkomen op grote vlakken bij voorkeur eerst de Alpha Quartz toe te passen. Het is niet toepasbaar op oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten. Verbruik: ca. 5-7 m per liter.

vanaf
98,70
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA MUURFIXSikkens alpha muurfix

Sikkens Alpha Muurfix is een geurarm voorstrijkmiddel met een zeer goed indringend vermogen voor binnen op basis van acrylaatcopolymeerdispersie. Het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Het is ook geschikt voor spuitpleister en fixeert tevens licht poederende ondergronden. Het is na ca. 8 uur overschilderbaar met dispersiemuurverven en over te plakken met behang. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
68,97
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA PRIMER SFSikkens alpha primer sf

Sikkens Alpha Primer SF is een watergedragen, matte hechtprimer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken onbehandelde ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk om een goede hechting en dekkracht te krijgen. Het is overschilderbaar met alle dispersie- en siloxaangemodificeerde muurverven. Het is zeer gemakkelijk te verwerken, geur- en oplosmiddelarm en waterdampdoorlatend. Bij binnentoepassing kan in de meeste gevallen in n laag een dekkende laag worden verkregen die vervolgens met n laag muurverf is af te werken. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
85,80
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA PROJECTTEXSikkens alpha projecttex

Sikkens Alpha Projecttex is een zeer matte, wasbare, watergedragen, waterdampdoorlatende, goed dekkende muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is na 30 dagen schrobvast volgens EN 13300 klasse 2. Verbruik: Ca. 8 m per liter.

vanaf
36,80
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA QUARTZ SFSikkens alpha quartz sf

Sikkens Alpha Quartz SF is een kwartshoudende, watergedragen, oplosmiddelvrije structuurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen. De verf is eenvoudig verwerkbaar in elke gewenste structuur en camoufleert oneffenheden in de ondergrond van o.a. beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, gipselementen en gipskartonplaten. Verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf
157,74
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA REZISTO MATSikkens alpha rezisto mat

Sikkens Alpha Rezisto Mat is een extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf. Het is extreem vlekafstotend, zorgt ervoor dat wateroplosbare vlekken uitstekend reinigbaar zijn, is goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen, glanst niet op na reinigen en is zeer schrobvast (Klasse 1 volgens DIN EN 13300). Het is geschikt voor het behandelen van alle ondergronden binnen zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Het is uitermate geschikt voor ruimten waar een hoge duurzaamheid of vlotte reinigbaarheid gewenst is zoals scholen en kantines. Het is niet geschikt voor ruimten met hoge luchtvochtigheid zoals badkamer of doucheruimte. Rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf
26,34
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA SANOCRYLSikkens alpha sanocryl

Sikkens alpha sanocryl is een zeer goed reinigbare bacteriebestendige muurverf voor binnen op basis van zilverionen technologie en waterverdunbare acrylaatcopolymeerdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van pleisterwerk, beton en glasvezelbekleding in bijvoorbeeld therapie- en behandelingsruimtes en openbare ruimtes, daar waar een goede hygine gewenst is. Het is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1, zeer gemakkelijk te verwerken met kwast, roller, airless spuitapparatuur en Easy Spray methode, heeft een lange open tijd en is geurarm en sneldrogend. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf
221,76
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA TOPCOAT FLEXSikkens alpha topcoat flex

Sikkens Alpha Topcoat Flex is een matte, scheuroverbruggende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. Het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. Het is bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elasticiteit gewenst is. Verbruik: Ca. 6 m per liter per laag.

vanaf
269,28
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHA TOPCOATSikkens alpha topcoat

Sikkens Alpha Topcoat is een zijdeglanzende, schrobvaste, waterdampdoorlatende, weinig vuilaanhechtende, elastische, carbonatieremmende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. Het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. Schrobvastheid: klasse 1 volgens DIN EN 13300. Buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf
157,20
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACASOSikkens alphacaso

Sikkens Alphacaso is een zijdematte muurverf voor buiten voor het behandelen van o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf
26,23
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACOATSikkens alphacoat

Sikkens Alphacoat is een waterverdunbare, kwartshoudende structuurverf op basis van copolymeerdisperie voor buiten. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. beton, gasbeton, metselwerk en bouwplaten. Het heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch, waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf
178,20
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL EASY SPRAYSikkens alphacryl easy spray

Sikkens Alphacryl Easy Spray is een verspuitbare, matte, schrobvaste muur- en plafondverf voor binnen. Het is zeer geschikt voor licht zuigende en egale ondergronden en tevens zeer geschikt om aan te brengen over een spuitpleister (spack). Het is gemakkelijk te verwerken, geurarm, heeft een lange open tijd, uitstekende vloeiing en een hoge dekkracht: over het algemeen hoeft er maar n laag te worden aangebracht. Schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 2. Theoretisch verbruik: ca. 6 m per liter op een gladde ondergrond.

vanaf
147,18
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL MATSikkens alphacryl mat

Een extreem matte, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. Alphacryl Mat is zeer schrobvast, goed isolerend, spanningsarm en heeft een mooi mat uiterlijk. Verbruik: Ca. 10 m²/ltr.

vanaf
16,61
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL PERLINOSikkens alphacryl perlino

Sikkens alphacryl perlino is een fluweelachtige, niet opglanzende, schrobvaste, watergedragen binnenmuurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt op nagenoeg alle binnenondergronden zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen en beton. Het is spanningsarm en isolerend en tevens zeer geschikt om te gebruiken bij renovatie. Schrobvast klasse 1 volgens DIN EN 13300. Theoretisch verbruik: Ca. 9-11 m per liter.

vanaf
46,29
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL PLAFONDSikkens alphacryl plafond

Sikkens Alphacryl Plafond is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare plafondverf voor binnen met lange open tijd. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, spack, schuurwerk en pleisterwerk. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 3. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
94,05
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL PURE MAT SFSikkens alphacryl pure mat sf

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte, zeer hoogwaardige binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. De verf is zeer schrobvast (klasse 1 volgens DIN EN 13300), licht isolerend en spanningsarm. Hierdoor is de verf ook geschikt om te gebruiken bij renovaties. Daarnaast glanst de verf niet op, waardoor deze uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf
29,64
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL PURE PRIMER SFSikkens alphacryl pure primer sf

Sikkens alphacryl pure primer SF is een watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, Ecosure primer voor binnenmuren. Het is speciaal voor het voorbehandelen van met Alphacryl Pure Mat SF en Alphacryl Pure Semi-satin af te werken ondergronden, om een goede hechting en dekkracht en een mooi esthetisch glad resultaat te krijgen. Het hecht uitstekend op onbehandelde ondergronden en is overschilderbaar na ca. 6 uur. Rendement: ca. 10-12 m per liter.

vanaf
102,60
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHACRYL PURE SEMI SATIN SFSikkens alphacryl pure semi satin sf

Sikkens Alphacryl Pure Semi Satin is een zijdeglanzende, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. Het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. Het is zeer schrobvast (Klasse 1 volgens DIN EN 13300), licht isolerend en spanningsarm en hierdoor ook goed toepasbaar bij renovaties. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
124,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHADUR HD SFSikkens alphadur hd sf

Sikkens Alphadur HD SF is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare muurverf voor binnen. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is schrobvast klasse 3 volgens DIN EN 13 300. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf
22,72
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHALOXAN FLEXSikkens alphaloxan flex

Sikkens Alphaloxan Flex is een matte, open, watergedragen, elastische verf voor buiten op basis van een silicon gemodificeerde, zuivere, vernettende acrylaatdispersie. Het is toepasbaar als renovatieverf voor pleisters op nagesoleerde buitengevels en voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en metselwerk. Deze verf biedt goede bescherming tegen schimmels en algen en is zeer waterdampdoorlatend voor een duurzaam en barstvrij resultaat. Het is alleen toepasbaar bij temperaturen boven 8C. Verbruik: ca. 5-6 m per liter.

vanaf
147,16
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHALOXANSikkens alphaloxan

Sikkens Alphaloxan is een waterverdunbare, matte, minerale muurverf met een groot ademend vermogen op basis van polysiloxan-acrylaat bindmiddel voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op oude minerale verven, watergedragen muurverven, baksteen, beton (geen gewapend beton), cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. Het bevat een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen, is waterafstotend en vochtwerend (hydrofobering), heeft een uitstekende vervuiling- en weerbestendigheid en is spanningsvrij, waterdampdoorlatend en slagregendicht. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf
271,92
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHATEX IQ MATSikkens alphatex iq mat

Sikkens Alphatex IQ Mat is een matte, gladde, weervaste, weinig vuilaanhechtende, carbonatieremmende, waterdampdoorlaatbare muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. Het is zeer schrobvast: klasse 1 volgens DIN EN 13300. Theoretisch verbruik: ca. 9 m per liter per laag.

vanaf
113,52
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHATEX IQSikkens alphatex iq

Sikkens Alphatex IQ is een zijdeglanzende, schrobvaste, gladde, weinig vuilaanhechtende muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. Het is schrobvast Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf
26,20
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHATEX SATIN SFSikkens alphatex satin sf

Sikkens Alphatex Satin SF is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, zijdeglans muurverf voor binnen. Het is geurarm, waterdampdoorlatend en zeer goed reinigbaar (schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 1). Het is toepasbaar op o.a. winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is ook geschikt als toplaag van een Alphaskin-glasweefselsysteem. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
192,72
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHATEX SFSikkens alphatex sf

Sikkens Alphatex SF is een zeer matte, schrobvaste, goed dekkende, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. Het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 1. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
24,84
bekijk product

Bekijk product ▸

ALPHAXYLAN SFSikkens alphaxylan sf

Sikkens Alphaxylan SF is een kalkmatte, oplosmiddelvrije, spanningsarme, dampopen, goed dekkende muurverf voor binnen op basis van polysiloxaan bindmiddel. Het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is weinig vuilaanhechtend en schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 1. Daarom is dit een schrobvast alternatief voor muurverven van bijvoorbeeld Painting the past, F&B en Little Green. Verbruik: Ca. 7-9 m per liter.

vanaf
184,14
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI-SLIPSikkens anti-slip

Sikkens anti-slip is een stroefmiddel op basis van aluminium en silica voor het anti-slip maken van diverse coatingssystemen op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. Dit lichtgewicht middel kan direct worden ingeroerd waardoor een extra handeling kan worden uitgespaard. De mengverhouding is ca. 40 ml op 1 L gemengd product.

vanaf
9,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BINNENLAK HOOGGLANS MENGMACHINESikkens binnenlak hoogglans mengmachine

Sikkens Binnenlak hoogglans is een hoogglanzende aflak voor binnen op basis van alkydemulsie. Het is maximal kras- en slijtvast en bestand tegen vlekken. Het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. Het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
43,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BINNENLAK HOOGGLANS READY MIXEDSikkens binnenlak hoogglans ready mixed

Sikkens Binnenlak hoogglans is een hoogglanzende aflak voor binnen op basis van alkydemulsie. Het is maximal kras- en slijtvast en bestand tegen vlekken. Het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. Het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
33,59
bekijk product

Bekijk product ▸

BINNENLAK ZIJDEGLANS MENGMACHINESikkens binnenlak zijdeglans mengmachine

Sikkens Binnenlak zijdeglans is een zijdeglanzende aflak voor binnen op basis van acrylaathars. Het is maximaal kras- en slijtvast, is bestand tegen vlekken en vergeelt niet. Het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. Het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
43,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BINNENLAK ZIJDEGLANSSikkens binnenlak zijdeglans

Sikkens Binnenlak zijdeglans is een zijdeglanzende aflak voor binnen op basis van acrylaathars. Het is maximaal kras- en slijtvast, is bestand tegen vlekken en vergeelt niet. Het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. Het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
33,59
bekijk product

Bekijk product ▸

BUITENLAK HOOGGLANS MENGMACHINESikkens buitenlak hoogglans mengmachine

Sikkens buitenlak hoogglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. Het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. Buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
45,96
bekijk product

Bekijk product ▸

BUITENLAK HOOGGLANSSikkens buitenlak hoogglans

Sikkens buitenlak hoogglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. Het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. Buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
34,79
bekijk product

Bekijk product ▸

Buitenlak transparant hoogglansSikkens buitenlak transparant hoogglans

Sikkens buitenlak transparant hoogglans is een hoogglans aflak op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor het aflakken van houten deuren, kozijnen en gevelbetimmeringen. Het beschermt tegen UV-straling en andere weersinvloeden. Hierdoor wordt een duurzaamheid tot 7 jaar bereikt. Het verfraait het hout en zorgt dat de houtstructuur zichtbaar wordt en afhankelijk van de houtsoort zelfs accentueert. Rendement: 14 m per liter.

vanaf
34,79
bekijk product

Bekijk product ▸

Buitenlak transparant zijdeglansSikkens buitenlak transparant zijdeglans

Sikkens buitenlak transparant zijdeglans is een zijdeglans aflak op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor het aflakken van houten deuren, kozijnen en gevelbetimmeringen. Het beschermt tegen UV-straling en andere weersinvloeden. Hierdoor wordt een duurzaamheid tot 7 jaar bereikt. Het verfraait het hout en zorgt dat de houtstructuur zichtbaar wordt en afhankelijk van de houtsoort zelfs accentueert. Rendement: 14 m per liter.

vanaf
34,79
bekijk product

Bekijk product ▸

BUITENLAK ZIJDEGLANS MENGMACHINESikkens buitenlak zijdeglans mengmachine

Sikkens buitenlak zijdeglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. Het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. Buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. Rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf
45,96
bekijk product

Bekijk product ▸

BUITENLAK ZIJDEGLANSSikkens buitenlak zijdeglans

Sikkens buitenlak zijdeglans is een aflak voor buiten op basis van alkydhars die goed weervast en vochtregulerend is. Het is gemakkelijk verwerkbaar door de goede vulling en uitstekende vloeiing. Het kan worden toegepast op hout en dekkende terpentine verdunbare verf- of beitslagen buiten. Het is ook geschikt voor o.a. goed voorbehandeld metaal, harde kunststof en gevelbetimmeringen. Buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. Dekvermogen: ca. 15 m per liter.

vanaf
33,56
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL BL DECORSikkens cetol bl decor

Sikkens Cetol BL Decor is een zijdeglanzende, transparante, geurarme, gemakkelijk verwerkbare, kras- en slijtvaste, sneldrogende houtafwerking op basis van watergedragen urethaandispersie voor binnen. Het is geschikt voor het verfraaien en beschermen van naald- en loofhout zoals houten plafonds, wandbetimmeringen en deuren en het accentueert de houtnerf. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
38,34
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL BL VARNISH MATSikkens cetol bl varnish mat

Sikkens Cetol BL Varnish Mat is een krasvaste, matte vernis op basis van watergedragen urethaandispersie voor binnen. Het is geschikt als hoogwaardige, goed afwasbare, gladde afwerking op o.a. ramen, deuren en betimmeringen. Het is ook toepasbaar als extra bescherming op decoratieve werken. De verf accentueert de houtnerf, is niet vergelend en gemakkelijk verwerkbaar, vloeit goed, heeft een lange open tijd, droogt snel (stofdroog na ca. 1 uur) en hardt ook snel door. Verbruik: Ca. 11 m per liter.

vanaf
46,20
bekijk product

Bekijk product ▸

BL XPROSikkens bl xpro

Sikkens Cetol BL Xpro is een watergedragen, licht filmvormende, vochtregulerende, sneldrogende transparante beits voor buiten. Het biedt intensieve en langdurige bescherming tegen vocht en UV-straling. Het is geschikt als n-pot-systeem op niet-maatvaste bouwdelen van loof- en naaldhout zoals houtrijke objecten, gevelbetimmeringen en balkon- en tuinhekken. Het hecht zeer goed op onbehandeld of kaal gemaakt hout en voorkomt vergrijzing van naaldhout. De houtstructuur wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen 8 en 30C. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf
40,68
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL HLS PLUSSikkens cetol hls plus

Sikkens Cetol HLS Plus is een zijdeglanzend, transparant houtbeschermingsproduct op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt als eenpotsysteem op naaldhout voor niet-maatvaste constructies zoals western red cedar rabatdelen, houten gevelbekleding, dakoverstekken, schuttingen en tuinmeubelen. Het is tevens geschikt als primer in een transparant systeem op maatvaste constructies in loofhout. Het beschermt tegen vergrijzen door UV en is zeer waterdampdoorlatend. In drie lagen heeft het een buitenduurzaamheid van ca. 2 jaar. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Verbruik: ca. 14-18 m per liter.

vanaf
35,82
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL NOVATECHSikkens cetol novatech

Sikkens Cetol Novatech is een transparante, zijdeglanzende, vochtregulerende, high solid houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies zoals gevelbeschietingen, puivullingen en houtskeletbouw. Het is bijzonder geschikt voor toepassing op naaldhout en kan tevens goed aangebracht worden over Cetol Novatech, TGL Plus, TGL Satin en TGX Gloss. Buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar (de transparante niet-houtkleuren zijn minder duurzaam dan de houtkleuren). Verbruik: ca. 16-20 m per liter.

vanaf
40,50
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL TGL SATIN PLUSSikkens cetol tgl satin plus

Sikkens Cetol TGL Satin Plus is een zijdeglanzende, transparante houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk van loof- en naaldhout zoals kozijnen, ramen en deuren. Het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en cetol novatech. Bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 2 lagen cetol novatech aan te brengen. Het is zeer goed bestand tegen UV-straling, waardoor een permanente elasticiteit is gewaarborgd, en optimaal houtbeschermend. De houtstructuur blijft zichtbaar en wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar (bij niet-houtkleuren ca. 3-4 jaar). Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf
44,49
bekijk product

Bekijk product ▸

CETOL TGX GLOSSSikkens cetol tgx gloss

Sikkens Cetol TGX Gloss is een hoogglanzende, zeer duurzame, UV-bestendige en weervaste transparante houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. Het is zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies zoals kozijnen, ramen en deuren. Geschikt voor geveltimmerwerk van loof- en naaldhout en over oude intacte transparante beitsen en Cetol Novatech. Bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 2 lagen Cetol Novatech aan te brengen. Buitenduurzaamheid: ca. 6-7 jaar in een 4-lagensysteem (bij niet-houtkleuren ca. 5-6 jaar). Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf
49,43
bekijk product

Bekijk product ▸

KWAST / SPUITVERDUNNING EPOXYHARSSikkens kwast / spuitverdunning epoxyhars

Sikkens epoxy brush thinner is een Kwast/Spuitverdunning Epoxyhars.

vanaf
5,16
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAKSikkens grondlak

Sikkens grondlak is een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is de basis voor houtwerk buiten en het is uitermate geschikt voor een verfsysteem met Sikkens Buitenlak Hoogglans en Zijdeglans. Het kan worden toegepast op o.a. dak onderaanzichten, Deuren, Panelen, Ramen en Betimmeringen. Droogtijd: ca. 2 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
21,96
bekijk product

Bekijk product ▸

BINNENLAK GRONDVERFSikkens binnenlak grondverf

Sikkens grondverf binnen is een matte, vullende grondverf voor binnen op basis van acrylaathars. Het is geschikt als grondverf voor binnen op hout en over intacte verflagen. Het is overschilderbaar na 6 uur. Rendement: 12 m per liter.

vanaf
20,76
bekijk product

Bekijk product ▸

Kleurenkaart 200 voor interieurSikkens kleurenkaart 200 voor interieur

Sikkens KLEURENGIDS 200 COLORS FOR INTERIOR is een handleiding in de wereld van kleuren. Het bevat een selectie van 200 moderne tinten, onderverdeeld in 6 thematische paletten. De voorbeelden illustreren hoe deze het combineren gemakkelijk maken. Het is een ware bron van inspiratie en een keuzehulp die eenvoudig en doeltreffend te gebruiken is door de professional en de klant. Om ervoor te zorgen dat iedereen de kleur van zijn keuze kan vinden, hebben de kleurexperts van Sikkens 200 tinten geselecteerd die zijn gebundeld in de Sikkens kleurwaaier.

vanaf
1,45
bekijk product

Bekijk product ▸

5051 COLOR CONCEPTSikkens 5051 color concept

Sikkens kleurwaaier 5051 color collection is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. Deze waaier combineert 1200 nieuwe tinten met 800 vertrouwde tinten uit de Sikkens 4041 kleurenwaaier. Het biedt grotere en matte stalen en bevat een afzonderlijke selectie van nuances van witte tinten n een aparte selectie van neutrale tinten, die van warme aardse tonen naar koele sfeervolle tinten lopen.

vanaf
45,98
bekijk product

Bekijk product ▸

Kleur Collectie RALSikkens kleur collectie ral

Sikkens kleurwaaier kleurcollectie RAL bevat de RAL-kleuren die leverbaar zijn in sikkens verf.

vanaf
47,80
bekijk product

Bekijk product ▸

Kleurenwaaier Kleurselectie WittenSikkens kleurenwaaier kleurselectie witten

Sikkens kleurwaaier selectie witten bevat alle soorten wit in hoogglans en zijdeglans.

vanaf
31,46
bekijk product

Bekijk product ▸

PU THINNERSikkens pu thinner

Sikkens PU thinner is een kwast- en rolverdunning voor de Redox AC Multi Primer.

vanaf
14,58
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX 0232Sikkens redox 0232

Sikkens Redox 0232 is een polyurethane spuitverdunning voor de Sikkens Redox PUR Finish.

vanaf
75,57
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX 0256Sikkens redox 0256

Sikkens redox 0256 is een epoxy verdunning voor verwerking met borstel en als reinigingsmiddel voor verfmaterialen.

vanaf
14,58
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX AC MULTI PRIMERSikkens redox ac multi primer

Sikkens Redox AC multiprimer is een hechtprimer op basis van acrylaathars voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op diverse ondergronden zoals verzinkt staal, aluminium, koper, kunststof, PVC en plexiglas. Het is na minimaal 16 uur overschilderbaar met alkydharsproducten. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
34,78
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX AK PRIMERSikkens redox ak primer

Sikkens Redox AK primer is een roestwerende, lood- en chromaatvrije primer voor gestraald en handontroest staal buiten, dat wordt afgewerkt met een alkydharssysteem. Het is tevens toepasbaar als tussenlaag over een epoxyprimer, indien afgewerkt wordt met een alkydharslak. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. Verbruik: ca. 11-14 m per liter.

vanaf
37,68
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX BL FORTESikkens redox bl forte

Sikkens redox bl forte is een watergedragen 2-componenten primer/aflak op basis van epoxyhars. Het is geschikt als primer en aflak voor staal. Het is ook toepasbaar op voorbehandeld (thermisch) verzinkt staal, aluminium, roestvast staal en koper en vele andere ondergronden. Het heeft een uitstekende mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is overschilderbaar na minimaal 16 uur en maximaal 72 uur. De temperatuur moet bij verwerking tussen 10 en 30C zijn. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
65,04
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX BL MULTI PRIMERSikkens redox bl multi primer

Sikkens Redox BL Multiprimer is een watergedragen corrosiewerende hechtprimer op basis van acrylaathars. Het is geschikt voor o.a. (verzinkt) staal, koper en aluminium. Het is eveneens toepasbaar op vele andere (kunststof) ondergronden zoals hard PVC en plexiglas. Het is na ca. 4 uur goed overschilderbaar met producten uit de Rubbol BL-reeks. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf
42,66
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX EP MULTI PRIMERSikkens redox ep multi primer

Sikkens Redox EP Multi Primer is een roestwerende 2-componentenprimer op basis van epoxyhars voor gestraald staal, verzinkt staal, aluminium en handontroest staal buiten. Het is overschilderbaar met producten op basis van epoxy-, polyurethaan- en alkydhars en verwerkbaar met kwast, rol en spuit. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 9,6 m per liter.

vanaf
38,54
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX FERROTECHSikkens redox ferrotech

Sikkens redox ferrotech is een alkydhars ijzerglimmerverf die een zeer dichte verffilm geeft. Het heeft goede mechanische eigenschappen voor ferro en non-ferro ondergronden en kan direct worden aangebracht over Redox AK Primer en een aantal Redox Primers. Verbruik: Ca. 11 m per liter.

vanaf
31,18
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX PUR FINISH HIGH GLOSSSikkens redox pur finish high gloss

Sikkens Redox Pur Finish Gloss is een 2-componenten, hoogglanzende, niet-vergelende polyurethandekverf voor afwerking in epoxy-/polyurethan-systemen. Het heeft een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge mechanische en chemische bestendigheid en is niet vergelend. In combinatie met Redox EP Multi Primer biedt het uitstekende bescherming tegen corrosie. Het heeft een potlife van 2 uur. Verbruik: Ca. 14-16 m per liter.

vanaf
62,76
bekijk product

Bekijk product ▸

REDOX PUR FINISH SATINSikkens redox pur finish satin

Sikkens redox pur finish satin is een 2-componenten, zijdeglanzende polyurethandekverf voor de afwerking in epoxy-/polyurethansystemen. Het is extreem weerbestendig, heeft een hoge chemische en mechanische duurzaamheid en is niet vergelend. Het biedt in combinatie met Redox EP Multi Primer uitstekende bescherming tegen corrosie. Verbruik: ca. 14-16 m per liter.

vanaf
62,76
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL AZSikkens rubbol az

Sikkens Rubbol AZ is een hoogglans aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. De buitenduurzaamheid is ongeveer 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
28,36
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL AZURA PLUSSikkens rubbol azura plus

Sikkens Rubbol Azura Plus is een kras- en slijtvaste hoogglans aflak voor buiten en binnen op basis van low solvent alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over Rubbol primer plus voor hout. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf
21,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL AZURASikkens rubbol bl azura

Sikkens Rubbol BL Azura is een hoogglanzende, krasvaste, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydemulsie. Het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard PVC, beton en pleisterwerk na aanbrenging van bijvoorbeeld Rubbol BL Primer. Het is tevens toepasbaar over intacte alkydharsverflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
54,65
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL EASY SPRAY GLOSSSikkens rubbol bl easy spray gloss

Sikkens Rubbol BL Easy Spray Gloss is een watergedragen lak, geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. Het is in het onderhoud ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. Op metalen en kunststof (geen PP of PE) ondergronden moet eerst een geschikte primer zoals de Sikkens Redox BL Multi Primer aangebracht worden. Theoretisch verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf
104,22
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL EASY SPRAY SEMI GLOSSSikkens rubbol bl easy spray semi gloss

Sikkens Rubbol BL Easy spray semi gloss is een verspuitbare, watergedragen, dekkende zijdeglanslak voor binnen en buiten. Het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. Zo kan dit product gebruikt worden voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. In het onderhoud is het ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Verbruik: Ca. 5-7 m per liter.

vanaf
237,60
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL ISOPRIMERSikkens rubbol bl isoprimer

Sikkens Rubbol BL Isoprimer is een watergedragen, isolerende, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. Het is geschikt als isolerende grondverf op kaal hout om verkleuring van verflagen door inhoudstoffen tegen te gaan. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. Het voorkomt doorbloeden van de meeste houtsoorten en heeft een zeer goede hechting op kaal hout en oude verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
43,23
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL MAGURASikkens rubbol bl magura

Sikkens Rubbol BL Magura is een kras- en slijtvaste, matte, watergedragen, goed afwasbare aflak voor binnen op basis van polyurethan-bindmiddel. Het kan aangebracht worden over Rubbol BL Primer en intacte lagen Rubbol BL Magura. Verbruik: ca 10 m per liter.

vanaf
57,35
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL PRIMERSikkens rubbol bl primer

Sikkens Rubbol BL Primer is een watergedragen, PU-versterkte, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, PVC, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Het is na ca. 5 uur uitstekend overschilderbaar met Rubbol BL aflakken, zoals Rubbol BL Satura en BL Azura. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
41,71
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL REZISTO HIGH GLOSSSikkens rubbol bl rezisto high gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto high hloss is een extreem sterke binnenlak op basis van watergedragen alkydemulsie. Het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard PVC, beton en pleisterwerk na toepassing van Rubbol BL (Rezisto) primer of over intacte alkydhars of watergedragen verflagen. Voor buitentoepassing dient altijd eerst een laag Rubbol BL primer te worden aangebracht. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
32,62
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL REZISTO PRIMERSikkens rubbol bl rezisto primer

Sikkens Rubbol BL Rezisto primer is een huidvetresistente primer voor binnen op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Het is na ca. 6 uur uitstekend overschilderbaar met de diverse Rubbol BL lakken. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
41,71
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL REZISTO SATINSikkens rubbol bl rezisto satin

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een zijdeglanzende, watergedragen, huidvetresistente, krasvaste lak voor binnen op basis van crosslinking acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op hout, hard PVC, beton en pleisterwerk over Rubbol BL (Rezisto) primer en/of intacte alkydhars of watergedragen verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
32,62
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL REZISTO SEMI-GLOSSSikkens rubbol bl rezisto semi-gloss

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-gloss is een halfglanzende, watergedragen, huidvetresistente, krasvaste lak voor binnen op basis van crosslinking acrylaatdispersie. Het is geschikt voor o.a. de binnenafwerking van hout, hard PVC, beton en pleisterwerk na aanbrenging van Rubbol BL (Rezisto) primer. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van intacte alkydhars of watergedragen verflagen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf
32,62
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL SAFIRASikkens rubbol bl safira

Sikkens Rubbol BL Safira is een halfglanzende, watergedragen, pu-versterkte aflak voor binnen en buiten op basis van watergedragen polyurethanbindmiddel. Dit product is zeer makkelijker verwerkbaar (vrijwel identiek aan alkydharsverf) en zeer goed kras- en slijtvast. Het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard PVC, beton en pleisterwerk. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. De buitenduurzaamheid is ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
57,35
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL SATURASikkens rubbol bl satura

Sikkens Rubbol BL Satura is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-bindmiddel. Het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard PVC, beton en pleisterwerk na toepassing van Rubbol BL Primer en/of over intacte lagen Rubbol BL Satura. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
54,65
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nlSikkens rubbol bl ultragloss

Sikkens Rubbol BL Ultragloss is een sterk thixothope, watergedragen glanslak voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is lichtecht en niet vergelend. Het is geschikt voor de afwerking van hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na voorbehandeling met een geschikte primer. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen. Praktisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf
35,68
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL ULTRASATINSikkens rubbol bl ultrasatin

Sikkens Rubbol BL Ultrasatin is een sterk thixothope, watergedragen zijdeglanslak voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is lichtecht en niet vergelend. Het is geschikt voor de afwerking van hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na voorbehandeling met een geschikte primer. Het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen. Praktisch rendement: ca. 8 m per liter.

vanaf
35,68
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL BL VENTURA SATINSikkens rubbol bl ventura satin

Sikkens Rubbol BL Ventura Satin is een zijdeglanzend, ademend eenpotlaksysteem op waterbasis, bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden en luifels buiten. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf
48,36
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL DSA THIXSikkens rubbol dsa thix

Sikkens Rubbol DSA Thix is een zijdeglanzende, thixotrope beitsverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden en luifels. Door zijn thixotrope karakter kent het product zeer goede applicatie-eigenschappen en is het zeer gemakkelijk te verwerken. Verbruik: ca. 12,5-14,5 m per liter.

vanaf
43,17
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL EPS Sikkens rubbol eps

Sikkens Rubbol EPS (voorheen EPS Plus) is een vochtregulerende, halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. Het is geschikt voor het overgronden en aflakken van geveltimmerwerk, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf
25,38
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL EPS THIXSikkens rubbol eps thix

Sikkens Rubbol EPS Thix is een halfglanzende, thixotrope grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk en speciaal voor houtrijke projecten en projecten waar kleurveranderingen worden toegepast. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
44,15
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL EXPRESS HIGH GLOSSSikkens rubbol express high gloss

Sikkens Rubbol Express High Gloss is een sneldrogende hoogglanslak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het droogt snel en goed door (bij 15C stofdroog na ca. 2 uur) en is zeer geschikt voor gebruik bij lagere temperaturen (aanbevolen temperatuur: 0-15C). Het vloeit zeer goed en heeft een hoge dekkracht. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
64,62
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL FINURA HIGH GLOSSSikkens rubbol finura high gloss

Sikkens Rubbol Finura High Gloss is een kras- en slijtvaste, weervaste, hoogglans aflak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars met geringe donkervergeling. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
28,36
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL FINURA SATINSikkens rubbol finura satin

Sikkens Rubbol Finura Satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglans aflak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars met geringe donkervergeling. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
28,36
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL PRIMER EXPRESSSikkens rubbol primer express

Sikkens Rubbol Primer Express is een sneldrogende, vochtregulerende, weervaste grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van kaal of eerder gelakt geveltimmerwerk. Het is na ca. 3 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf
40,59
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL PRIMER EXTRASikkens rubbol primer extra

Sikkens Rubbol Primer Extra is een vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van een nieuwe generatie alkydharsen. Dit is de beste basis voor onderhoudsschilderwerk en met name geschikt als grond- en voorlak onder een duurzaam hoogglans systeem op geveltimmerwerk en voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen. Het is goed schuurbaar, heeft een uitstekende vloei en is gemakkelijk verwerkbaar. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Verbruik: ca. 13-15 m per liter.

vanaf
43,17
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL PRIMERSikkens rubbol primer

Sikkens Rubbol Primer (voorheen Primer Plus) is een weervaste, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers. Het is na ca. 18 uur uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven zoals Rubbol AZ, Rubbol Satura, Rubbol EPS, Rubbol SB en Rubbol XD. Theoretisch verbruik: ca. 14 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf
39,80
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL SATURASikkens rubbol satura

Sikkens Rubbol Satura (voorheen satura plus) is een kras- en slijtvaste, zijdeglans aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. Het is geschikt voor het afwerken van hout en metaal, dat volgens de voorschriften is voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf
29,50
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL SBSikkens rubbol sb

Sikkens Rubbol SB (voorheen SB Plus) is een hoogglans aflak voor buiten op basis van siliconal. Het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunstoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 7-8 jaar. Verbruik: ca. 16-17 m per liter.

vanaf
34,86
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL XD HIGH GLOSSSikkens rubbol xd high gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss (voorheen XD Gloss) is een extreem duurzame, UV-bestendige hoogglans aflak voor buiten. Het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. Theoretisch verbruik: ca. 14-16 m per liter.

vanaf
38,86
bekijk product

Bekijk product ▸

RUBBOL XD SEMI-GLOSSSikkens rubbol xd semi-gloss

Sikkens Rubbol XD Semi-gloss is een extreem duurzame, halfglanzende, UV-beschermende buitenlak. Het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. Buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

vanaf
59,93
bekijk product

Bekijk product ▸

URETHAANKITSikkens urethaankit

Sikkens Urethaankit is een elastische beglazings- en afdichtingskit op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing bij enkel en isolerend glas in houten, metalen en kunststof kozijnen, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Daarnaast is de kit ook geschikt voor het afdichten van houtverbindingen en aansluitvoegen tussen houten en steenachtige bouwdelen. De kit is nagenoeg universeel overschilderbaar, is zeer goed UV-bestendig en is goed bestand tegen mechanische invloeden en diverse chemicalin.

vanaf
14,66
bekijk product

Bekijk product ▸

VERDUNNING M600Sikkens verdunning m600

Sikkens verdunning M600 is een uitstekend oplosmiddelhoudend product voor het reinigen en ontvetten van kaal metaal en oude laklagen. Het is niet toepasbaar op kunststof.

vanaf
49,83
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 105Sikkens wapex 105

Sikkens Wapex 105 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor o.a. het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. Het is tevens geschikt voor het beschermen van vrijgekomen wapening, het vullen van grindnesten en het dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. Het is toepasbaar op zowel horizontaal als verticaal werk en is na doorharding overschilderbaar met vrijwel alle verftypen. Het is toe te passen met plamuurmes, troffel, spaan of voegspijker en verwerkbaar bij een temperatuur tussen 10 en 30C. De componenten dienen is een verhouding 1:1 met elkaar gemengd te worden. Praktisch rendement: ca. 1 m per liter per mm laagdikte.

vanaf
30,69
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 501Sikkens wapex 501

Sikkens Wapex 501 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer op basis van epoxyhars. Het heeft een goed impregnerend vermogen en grote kleefkracht. Dit product verzekert een goede hechting aan beton en vermindert de zuiging van poreuze ondergronden. Het is direct na het aanbrengen af te werken met reparatiemortels en troffelvloeren op basis van epoxyhars. Verbruik: ca. 6,5 m per liter.

vanaf
27,76
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 505Sikkens wapex 505

Sikkens wapex 505 is wit zand voor het instrooien van het Sikkens Wapex 660 systeem, waardoor een stroeve en mechanische belastbare vloer gecreerd wordt. Korrelgrootte: 0,2 0,5 millimeter.

vanaf
29,04
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 509Sikkens wapex 509

Sikkens Wapex 509 is een reinigingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van oude verflagen en ondergronden.

vanaf
61,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 520Sikkens wapex 520

Sikkens Wapex 520 is een watergedragen 2-componenten inwasmortel op basis van gemodificeerde epoxyharsen. Het is geschikt voor het uitvlakken van onregelmatigheden zoals porin, luchtbelgaatjes en gietgallen in cement en betonachtige ondergronden. Het is tevens geschikt voor het plamuren van betonreparatieplekken die met kunststofreparatiemiddelen zijn gerepareerd. De maximale laagdikte is 3 mm. De plamuur hardt in deze laagdikte goed door. Het is na 24 uur overschilderbaar met dispersieverven en na 3-4 dagen met epoxycoatings. Het is toepasbaar bij temperaturen tussen 10 en 30C. en te verwerken met plamuurmes, spaan, troffel of spons.

vanaf
86,63
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 647Sikkens wapex 647

Sikkens Wapex 647 is een oplosmiddelarme, waterdichte 2-componenten PU vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit. Het wordt toegepast als duurzame semi-matte afwerking van galerij- en balkonvloeren buiten. Het heeft uitstekend kleurbehoud, is zeer slijtvast en duurzaam en heeft een goede doorharding tot maar liefst 0C. Door de snelle droging is er minder kans op verregenen van pas gecoate vloeren. Na ca. 8 uur is de coating al beloopbaar (bij 20C) en volledige belastbaarheid is mogelijk na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 5 m per liter per laag.

vanaf
293,70
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 650Sikkens wapex 650

Sikkens Wapex 650 is een zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer. Het wordt voornamelijk toegepast voor de afwerking van balkonvloeren en binnenvloeren (geen garagevloeren). Niet geschikt voor toepassing in goten en bij slecht afschot buiten (hechting en hardheid worden nadelig benvloed). Verbruik: ca. 4,5 m per liter.

vanaf
37,32
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 660Sikkens wapex 660

Sikkens Wapex 660 is een zijdeglanzende, watergedragen 2-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. Het is toepasbaar als duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. Deze coating heeft een zeer goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). Voor dit product wordt 3 lagen geadviseerd. Het is overschilderbaar na minimaal 16 - 72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: bij wandafwerking ca. 10 m per liter en bij vloerafwerking ca. 7 m per liter.

vanaf
51,14
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 660 MATSikkens wapex 660 mat

Sikkens Wapex 660 Mat is een watergedragen, matte, 2-componenten vloercoating op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van binnenvloeren. Het heeft een goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is chemicalinvast. Het is overschilderbaar na ca. 16-72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: ca. 7 m per liter.

vanaf
64,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX KLEURENCOLLECTIESikkens wapex kleurencollectie

Sikkens Wapex Kleurencollectie is een kleurenwaaier van diverse door experts geadviseerde Wapex-kleuren. Deze handige waaier toont tevens de effecten wanneer de vloercoating is ingestrooid met zand.

vanaf
19,30
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX PUR CLEARCOATSikkens wapex pur clearcoat

Sikkens Wapex Pur Clearcoat is een watergedragen, 2-componenten, zeer krast- en slijtvaste, mat transparante vloercoating voor binnen. Het is geschikt als beschermende sealer voor o.a. hout, steenachtige ondergronden en beton. Het kan ook uitstekend worden toegepast als extra bescherming op wanden. Het heeft een zeer korte droogtijd: het is overschilderbaar na ca. 1 uur en volledig belastbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf
122,60
bekijk product

Bekijk product ▸

Sikkens

Sikkens is onderdeel van Akzo Nobel en van oorsprong een Nederlands bedrijf. De schilder Wiert Willem Sikkens besloot zijn eigen lakken te gaan produceren. Zijn doel was kwalitatief hoogwaardige producten te verkopen, die zorgen voor het beste resultaat voor de schilder. Kwaliteit is altijd een kernwaarde gebleven voor Sikkens. Het merk Sikkens is in eerste instantie bekend om de Sikkens Rubbol buitenverven, maar het assortiment is nog veel groter dan dat!

Sikkens Cetol

Sikkens Cetol is een assortiment hoogwaardige houtlakken voor binnen en buiten. Bescherm je houtwerk met een kleurloze variant van deze lak of kies voor een transparante kleur. Het is verkrijgbaar in diverse glansgraden en heeft een lange buitenduurzaamheid. Afhankelijk van de gekozen variant, kun je tot wel 7 jaar genieten van je schilderwerk! Met een verbruik van ongeveer 15 m per liter is dit een gunstig product om je houtwerk mee te schilderen. Sikkens Cetol is verkrijgbaar in blikken van 1 liter en 2,5 liter.

Sikkens muurverf

Sikkens kent een uitgebreid assortiment muurverven, zowel voor binnen als voor buiten. Kies jij voor de bekende Sikkens Alpha Projecttex? Of zoek je juist een wat specialistischere Sikkens Muurverf, zoals de Sikkens Alpha Topcoat Flex voor buiten? Kleuro.nl heeft het volledige assortiment, dus je vindt bij ons voor iedere muur een geschikte Sikkens verf.

Wist je dat Sikkens een vlekafstotende muurverf in het assortiment heeft? Sikkens Alpha Rezisto Mat heeft al heel wat huishoudens met kinderen blij gemaakt. Zelfs ketchupvlekken veeg je met een vochtig doekje zo van je muren af. Zo blijven je muren langer mooi, ook bij intensief gebruik.

Sikkens buitenlak

Sikkens is bekend om zijn buitenlakken, zoals Sikkens Rubbol en Sikkens Cetol. Eenmaal geschilderd met Sikkens kunnen je kozijnen er weer jarenlang tegen.

Sikkens Rubbol kent verschillende varianten met verschillende gebruiksdoelen:

  • Sikkens Rubbol EPS is een n-pot-systeem. Het is dus een grondverf en aflak in n. Let op dat je wel minimaal 2 lagen aanbrengt voor een mooi schilderresultaat. Rubbol EPS is vochtregulerend, dus het vocht wat in het hout zit kan er uit trekken. Het voordeel is dat je verf niet zo snel kan gaan bladderen. Het nadeel is dat er na 3 tot 4 jaar een nieuwe laag aangebracht moet worden
  • Sikkens Rubbol AZ is een buitenlak op terpentinebasis. Deze lak is ongeveer 5 tot 6 jaar onderhoudsvrij. Ook is Rubbol AZ makkelijk in gebruik en vloeit de verf mooi uit wat zorgt voor een strak resultaat.
  • Sikkens Rubbol SB is een vierseizoenenlak. Dat betekent dat zolang de temperatuur boven het vriespunt is, je deze lak kunt gebruiken. Deze verf is dankzij de weervaste eigenschappen extreem buitenduurzaam buiten.

Ga voor een hoogglans variant als je zo lang mogelijk wilt wachten met schilderen. Hoogglans zorgt dat het vuil minder makkelijk aanhecht, wat de buitenduurzaamheid verlengt.

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Schrobvastheidsklasse
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)