menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Siliconenkit

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
SILICONENKIT AUTO MARINE

Bison siliconenkit auto marine

Bison siliconenkit auto marine is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis voor het afdichten van koplampen, autoruiten, luikgaten, patrijspoorten en bootlichten en voor het coaten van rubberprofielen van caravan, auto of boot. Het is ongevoelig voor schimmel en ideaal voor het afdichten van koplampen, autoruiten, luikgaten, patrijspoorten en bootlichten en voor het coaten van rubberprofielen van caravan, auto of boot. Het heeft een goede hechting op niet-poreuze oppervlakken, zoals glas, aluminium, gelakt metaal en hout, rubber en diverse kunststoffen. Het heeft geen hechting op Polyethyleen, Polypropyleen, P.T.F.E, acrylglas en onbehandelde metalen.

vanaf
8,54
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT BOUW

Bison siliconenkit bouw

Bison Siliconenkit Bouw is een hoogwaardige, neutrale/zuurvrije, blijvend elastische, water-, uv- en chemicalienbestendige siliconenkit voor alle bouwafdichtingen. Het is geschikt voor het afdichten van bewegende voegen en dilatatie- en aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto, boot en caravan. Het is ideaal voor kunststoffen (PVC deur- en raamkozijnen, polycarbonaat en plexiglas koepels), steen en metselwerk en (gevoelige) metalen (koper, zink, ijzer, aluminium, messing en roestvrijstaal). Het zorgt voor een universele hechting zonder primer op alle gangbare bouwmaterialen zoals beton, steen, natuursteen, keramiek, emaille, glas, metalen, rubber, hout en kunststoffen (acryl, PVC, ABS, polystyreen, polyester). Het hecht niet op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en P.T.F.E.

vanaf
9,89
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT GLAS

Bison siliconenkit glas

Bison siliconenkit glas is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit voor glastoepassingen. Het is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren in de woning, glasbouw, vitrinebouw, auto, boot en caravan. Het is speciaal voor het lijmen en voegen van blank glas, volglasaquaria, vitrines, etalageruiten, glazen terraria, waterbekkens en (dubbel)glasconstructies. Het hecht op blank glas (niet gecoat, ongelaagd), keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen (aluminium) en diverse kunststoffen. Het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polyproyleen en P.T.F.E. Het is ook te gebruiken voor 3D kaartverlijmingen.

vanaf
5,75
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT HIGH TEMP

Bison siliconenkit high temp

Bison siliconenkit high temp is een hittebestendige siliconenkit voor het verlijmen en afdichten van voegen die blootgesteld worden aan hoge temperaturen tot 300įC. Het hecht zeer goed op glas, emaille, tegels, geglazuurde keramiek en gladde metalen en is uitermate geschikt voor met name het verlijmen en afdichten van oven- en magnetronruiten, randen rondom (keramische) kookplaten, warmte afvoerkanalen, rookkanalen, hitteschermen voor de openhaard en als vloeibare pakking voor automotive toepassingen.

vanaf
8,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT SANITAIR

Bison siliconenkit sanitair

Bison Siliconenkit Sanitair is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis voor sanitair afdichtingen. De kit is ongevoelig voor schimmel en na 2 uur belastbaar met water. Geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren in de badkamer, keuken, toilet, douche, auto, boot en caravan. Speciaal voor afdichtingen bij sanitair- en keramische toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en bad, douchebak, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. Hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. Geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en P.T.F.E.

vanaf
8,90
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT ACRYLBADEN

Bison siliconenkit acrylbaden

Bison Siliconenkit Acrylbaden is een hoogwaardige, zuurvrije, neutrale siliconenkit voor acrylbaden en kunststof douchewanden. De kit is ongevoelig voor schimmel, waterbestendig, blijvend elastisch en kleurvast. Het is geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen, naden en kieren in badkamer, keuken, toilet en douche, speciaal bij acrylbaden en kunststof douchewanden. Het is tevens geschikt voor afdichtingen bij sanitair-toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en douchebak, bad, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. Het hecht op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. Verbruik: 1 koker voor ca. 8 meter voeg van 6 x 6 mm.

vanaf
10,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SEALER CONSTRUCTION

Bison super sealer construction

Bison super sealer construction is een unieke, overschilderbare afdichtingskit voor een duurzame, elastische afdichting onder alle omstandigheden. Het is geschikt voor alle bouwafdichtingen zoals dilatatievoegen, aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto boot en caravan. Het is ideaal voor afdichtingen bij (kunststof) deur- en raamkozijnen, steen en metselwerk en (gevoelige) metalen. Het is overschilderbaar met alle watergedragen en de meeste oplosmiddelhoudende (alkyd) verven en tevens geschikt als overschilderbare (top)afdichting bij enkele en isolerende (dubbel glas) beglazingen. Het hecht niet op bitumen, polyethyleen (PE), polypropyleen (PP), PTFE en acrylglas.

vanaf
10,79
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SILICONE KITCHEN

Bison super silicone kitchen

Bison super silicone kitchen is een hoogwaardige, neutrale, zeer snelle siliconenkit voor het elastisch afdichten van aansluitvoegen, naden en kieren in de keuken, zoals voegen tussen aanrecht, tegelwand en vloer, spoelbak en tegelwanden onderling. Het heeft een uitstekende hechting op alle materialen in en rondom de keuken zoals glas, natuursteen, composiet, graniet, geschilderd hout, beton, RVS en vele andere metalen en kunststoffen. Het is uitermate geschikt voor toepassing met een hoge hygiene eis.

vanaf
7,64
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SILICONE SANITAIR

Bison super silicone sanitair

Bison super silicone sanitair is een blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis met langdurige bescherming. Het is geschikt voor sanitaire afdichtingen zoals het afdichten van naden, voegen en kieren tussen tegelwand, bad, douchebak, wastafel en aanrecht in sanitaire ruimtes zoals badkamers, toilet en keukens. Het is ook ideaal voor acrylbaden, kunststof douchebakken en douchewanden. Het hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. Het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en PTFE en het is niet geschikt voor aquaria. Het is ongevoelig voor schimmel, 100% kleurvast en na 2 uur belastbaar met water.

vanaf
7,55
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Den braven silicone-colours ns

den braven silicone colours ns

vanaf
11,58
bekijk product

Bekijk product ▸

SPECTRUM SEAL UNIVERSAL SILICONE

Den braven spectrum seal universal silicone

Den Braven Spectrum seal universal is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in natuursteen, beton, metselwerk, gevelconstructies, keukens, badkamers en douches, voor industriŽle toepassingen en topafdichting in beglazingssystemen. Het is op basis van siliconen technologie dat onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het geeft geen randzone vervuiling of vlekvorming bij natuursteen, Hecht perfect zonder primer op meeste ondergronden en is goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden.

vanaf
34,35
bekijk product

Bekijk product ▸

CLEARSIL

Den braven clearsil

Den braven zwaluw clearsil transparant is een glasheldere, azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is speciaal ontwikkeld voor het glashelder lijmen en afdichten van glasconstructies uit enkelglas zoals vitrines, meubels en overige glasdecoraties.

vanaf
18,61
bekijk product

Bekijk product ▸

FP SILICONE SEALANT

Den braven fp silicone sealant

Den Braven FPģ Silicone Sealant is een brandwerende, elastomere, neutraal verhardende siliconekit. Het heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire (bewegings)voegen en biedt een bewegingsopname tot 25%. Het kan worden toegepast in voegen tot 30 mm breed en gecombineerd met FP PU Foam tot 40 mm breed. Het is water-, weer- en UV-bestendig, weerstaat schimmels en ongedierte, is luchtdicht en ook buiten toepasbaar.

vanaf
17,68
bekijk product

Bekijk product ▸

GASKET-SEALANT

Den braven gasket-sealant

Den braven zwaluw gasket seal 300 graden is een azijnzuurhoudende, hittebestendige siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is speciaal ontwikkeld als vloeibare pakking voor het afdichten van ovendeuren, kookplaten en verwarmingsinstallaties en voegen waar een extreem hoge temperatuurweerstand vereist is, zoals afvoerkanalen, thermostaten, pompen, verwarmingsbuizen en lagedruk motor onderdelen.

vanaf
6,90
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA-SILICONE

Den braven aqua-silicone

Den braven zwaluw silicone aquarium is een azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is een afdichtingskit en lijm in ťťn, is na uitharding niet giftig voor vissen en geschikt voor zoet- en zoutwateraquaria. Het is speciaal ontwikkeld voor het lijmen en afdichten van volledig glazen constructies zoals aquaria, terraria en vitrine bouw.

vanaf
10,40
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONE-BB

Den braven silicone-bb

Den braven zwaluw silicone BB is een azijnzuurhoudende siliconenkit welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Het is uitstekend bestand tegen UV, water- en weersomstandigheden, heeft een perfecte hechting op glas, geschilderd hout, keramiek en emaille, en een snelle huidvorming en doorharding. Het is speciaal ontwikkeld als topafdichting in beglazingssystemen en voor aansluitvoegen in de bouw. Het is niet overschilderbaar. Voor keukens en badkamers wordt de zwaluw Silicone-NO of Zwaluw Silicone Sanitary geadviseerd.

vanaf
7,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONE-NM

Den braven silicone-nm

Den Braven Zwaluw Silicone NM is een weekmakervrije, neutrale siliconenkit, speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van voegen tussen natuursteen en dilatatievoegen in beton en metselwerk, aansluitvoegen, vliesgevelconstructies, beglazingsystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriŽle toepassingen. Risico van randzonevervuiling en vlekvorming in de ondergrond wordt met dit product beperkt en het is goed bestand tegen UV, water, vocht, schimmel en weersomstandigheden.

vanaf
6,44
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONE-NO

Den braven silicone-no

Den Braven Zwaluw Silicone NO is een veelzijdige, neutrale siliconenkit voor sanitair-, bouw-, beglazings- en gevelvoegen binnen en buiten, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Deze kit is zeer goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden, schimmelbestendig en heeft een goede hechting op glas, geschilderd hout, keramiek, emaille, rvs en diverse kunststoffen.

vanaf
8,47
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONE-COLOURS

Den braven silicone-colours

Den braven zwaluw Silicone-Colours is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair-, glas-, bouw- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriŽle toepassingen.

vanaf
3,74
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONE-N

Den braven silicone-n

Den Braven zwaluw Silicone-n is een neutrale siliconenkit met een lage modulus die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het heeft een neutrale uitharding, is vrijwel reukloos, heeft een mat aanzicht, een trage huidvorming en doorharding, een hoge rek bij breuk en bewegingsopname en is zeer goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies en weather sealing. Het is tevens geschikt voor de afdichting van PMMA en PC plaatmateriaal.

vanaf
10,30
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT S2

Proby siliconenkit s2

Proby Acetoxy Silicone Sealant S2 is azijnzuurverhardend, goed bestand tegen UV, water, vocht en weersomstandigheden en heeft een goede hechting op vele ondergronden.

vanaf
4,33
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT NEUTRAAL S1

Proby siliconenkit neutraal s1

Proby neutral silicone sealant S1 is neutraal verhardend, universeel inzetbaar en heeft een goede hechting op de meeste ondergronden.

vanaf
6,41
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT

Progold siliconenkit

Progold siliconenkit is een neutrale siliconenkit voor binnen met een breed toepassingsgebied die standaard schimmelwerend is. De minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.

vanaf
8,24
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT AUTO MARINE

Bison siliconenkit auto marine

Bison siliconenkit auto marine is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis voor het afdichten van koplampen, autoruiten, luikgaten, patrijspoorten en bootlichten en voor het coaten van rubberprofielen van caravan, auto of boot. Het is ongevoelig voor schimmel en ideaal voor het afdichten van koplampen, autoruiten, luikgaten, patrijspoorten en bootlichten en voor het coaten van rubberprofielen van caravan, auto of boot. Het heeft een goede hechting op niet-poreuze oppervlakken, zoals glas, aluminium, gelakt metaal en hout, rubber en diverse kunststoffen. Het heeft geen hechting op Polyethyleen, Polypropyleen, P.T.F.E, acrylglas en onbehandelde metalen.

vanaf
8,54
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT BOUW

Bison siliconenkit bouw

Bison Siliconenkit Bouw is een hoogwaardige, neutrale/zuurvrije, blijvend elastische, water-, uv- en chemicalienbestendige siliconenkit voor alle bouwafdichtingen. Het is geschikt voor het afdichten van bewegende voegen en dilatatie- en aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto, boot en caravan. Het is ideaal voor kunststoffen (PVC deur- en raamkozijnen, polycarbonaat en plexiglas koepels), steen en metselwerk en (gevoelige) metalen (koper, zink, ijzer, aluminium, messing en roestvrijstaal). Het zorgt voor een universele hechting zonder primer op alle gangbare bouwmaterialen zoals beton, steen, natuursteen, keramiek, emaille, glas, metalen, rubber, hout en kunststoffen (acryl, PVC, ABS, polystyreen, polyester). Het hecht niet op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en P.T.F.E.

vanaf
9,89
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT GLAS

Bison siliconenkit glas

Bison siliconenkit glas is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit voor glastoepassingen. Het is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren in de woning, glasbouw, vitrinebouw, auto, boot en caravan. Het is speciaal voor het lijmen en voegen van blank glas, volglasaquaria, vitrines, etalageruiten, glazen terraria, waterbekkens en (dubbel)glasconstructies. Het hecht op blank glas (niet gecoat, ongelaagd), keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen (aluminium) en diverse kunststoffen. Het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polyproyleen en P.T.F.E. Het is ook te gebruiken voor 3D kaartverlijmingen.

vanaf
5,75
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT HIGH TEMP

Bison siliconenkit high temp

Bison siliconenkit high temp is een hittebestendige siliconenkit voor het verlijmen en afdichten van voegen die blootgesteld worden aan hoge temperaturen tot 300įC. Het hecht zeer goed op glas, emaille, tegels, geglazuurde keramiek en gladde metalen en is uitermate geschikt voor met name het verlijmen en afdichten van oven- en magnetronruiten, randen rondom (keramische) kookplaten, warmte afvoerkanalen, rookkanalen, hitteschermen voor de openhaard en als vloeibare pakking voor automotive toepassingen.

vanaf
8,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT SANITAIR

Bison siliconenkit sanitair

Bison Siliconenkit Sanitair is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis voor sanitair afdichtingen. De kit is ongevoelig voor schimmel en na 2 uur belastbaar met water. Geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren in de badkamer, keuken, toilet, douche, auto, boot en caravan. Speciaal voor afdichtingen bij sanitair- en keramische toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en bad, douchebak, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. Hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. Geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en P.T.F.E.

vanaf
8,90
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT ACRYLBADEN

Bison siliconenkit acrylbaden

Bison Siliconenkit Acrylbaden is een hoogwaardige, zuurvrije, neutrale siliconenkit voor acrylbaden en kunststof douchewanden. De kit is ongevoelig voor schimmel, waterbestendig, blijvend elastisch en kleurvast. Het is geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen, naden en kieren in badkamer, keuken, toilet en douche, speciaal bij acrylbaden en kunststof douchewanden. Het is tevens geschikt voor afdichtingen bij sanitair-toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en douchebak, bad, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. Het hecht op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. Verbruik: 1 koker voor ca. 8 meter voeg van 6 x 6 mm.

vanaf
10,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SEALER CONSTRUCTION

Bison super sealer construction

Bison super sealer construction is een unieke, overschilderbare afdichtingskit voor een duurzame, elastische afdichting onder alle omstandigheden. Het is geschikt voor alle bouwafdichtingen zoals dilatatievoegen, aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto boot en caravan. Het is ideaal voor afdichtingen bij (kunststof) deur- en raamkozijnen, steen en metselwerk en (gevoelige) metalen. Het is overschilderbaar met alle watergedragen en de meeste oplosmiddelhoudende (alkyd) verven en tevens geschikt als overschilderbare (top)afdichting bij enkele en isolerende (dubbel glas) beglazingen. Het hecht niet op bitumen, polyethyleen (PE), polypropyleen (PP), PTFE en acrylglas.

vanaf
10,79
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SILICONE KITCHEN

Bison super silicone kitchen

Bison super silicone kitchen is een hoogwaardige, neutrale, zeer snelle siliconenkit voor het elastisch afdichten van aansluitvoegen, naden en kieren in de keuken, zoals voegen tussen aanrecht, tegelwand en vloer, spoelbak en tegelwanden onderling. Het heeft een uitstekende hechting op alle materialen in en rondom de keuken zoals glas, natuursteen, composiet, graniet, geschilderd hout, beton, RVS en vele andere metalen en kunststoffen. Het is uitermate geschikt voor toepassing met een hoge hygiene eis.

vanaf
7,64
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER SILICONE SANITAIR

Bison super silicone sanitair

Bison super silicone sanitair is een blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis met langdurige bescherming. Het is geschikt voor sanitaire afdichtingen zoals het afdichten van naden, voegen en kieren tussen tegelwand, bad, douchebak, wastafel en aanrecht in sanitaire ruimtes zoals badkamers, toilet en keukens. Het is ook ideaal voor acrylbaden, kunststof douchebakken en douchewanden. Het hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. Het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en PTFE en het is niet geschikt voor aquaria. Het is ongevoelig voor schimmel, 100% kleurvast en na 2 uur belastbaar met water.

vanaf
7,55
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Den braven silicone-colours ns

den braven silicone colours ns

vanaf
11,58
bekijk product

Bekijk product ▸

SPECTRUM SEAL UNIVERSAL SILICONE

Den braven spectrum seal universal silicone

Den Braven Spectrum seal universal is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in natuursteen, beton, metselwerk, gevelconstructies, keukens, badkamers en douches, voor industriŽle toepassingen en topafdichting in beglazingssystemen. Het is op basis van siliconen technologie dat onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het geeft geen randzone vervuiling of vlekvorming bij natuursteen, Hecht perfect zonder primer op meeste ondergronden en is goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden.

vanaf
34,35
bekijk product

Bekijk product ▸

CLEARSIL

Den braven clearsil

Den braven zwaluw clearsil transparant is een glasheldere, azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is speciaal ontwikkeld voor het glashelder lijmen en afdichten van glasconstructies uit enkelglas zoals vitrines, meubels en overige glasdecoraties.

vanaf
18,61
bekijk product

Bekijk product ▸

FP SILICONE SEALANT

Den braven fp silicone sealant

Den Braven FPģ Silicone Sealant is een brandwerende, elastomere, neutraal verhardende siliconekit. Het heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire (bewegings)voegen en biedt een bewegingsopname tot 25%. Het kan worden toegepast in voegen tot 30 mm breed en gecombineerd met FP PU Foam tot 40 mm breed. Het is water-, weer- en UV-bestendig, weerstaat schimmels en ongedierte, is luchtdicht en ook buiten toepasbaar.

vanaf
17,68
bekijk product

Bekijk product ▸

GASKET-SEALANT

Den braven gasket-sealant

Den braven zwaluw gasket seal 300 graden is een azijnzuurhoudende, hittebestendige siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is speciaal ontwikkeld als vloeibare pakking voor het afdichten van ovendeuren, kookplaten en verwarmingsinstallaties en voegen waar een extreem hoge temperatuurweerstand vereist is, zoals afvoerkanalen, thermostaten, pompen, verwarmingsbuizen en lagedruk motor onderdelen.

vanaf
6,90
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA-SILICONE

Den braven aqua-silicone

Den braven zwaluw silicone aquarium is een azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is een afdichtingskit en lijm in ťťn, is na uitharding niet giftig voor vissen en geschikt voor zoet- en zoutwateraquaria. Het is speciaal ontwikkeld voor het lijmen en afdichten van volledig glazen constructies zoals aquaria, terraria en vitrine bouw.

vanaf
10,40
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONE-BB

Den braven silicone-bb

Den braven zwaluw silicone BB is een azijnzuurhoudende siliconenkit welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Het is uitstekend bestand tegen UV, water- en weersomstandigheden, heeft een perfecte hechting op glas, geschilderd hout, keramiek en emaille, en een snelle huidvorming en doorharding. Het is speciaal ontwikkeld als topafdichting in beglazingssystemen en voor aansluitvoegen in de bouw. Het is niet overschilderbaar. Voor keukens en badkamers wordt de zwaluw Silicone-NO of Zwaluw Silicone Sanitary geadviseerd.

vanaf
7,45
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONE-NM

Den braven silicone-nm

Den Braven Zwaluw Silicone NM is een weekmakervrije, neutrale siliconenkit, speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van voegen tussen natuursteen en dilatatievoegen in beton en metselwerk, aansluitvoegen, vliesgevelconstructies, beglazingsystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriŽle toepassingen. Risico van randzonevervuiling en vlekvorming in de ondergrond wordt met dit product beperkt en het is goed bestand tegen UV, water, vocht, schimmel en weersomstandigheden.

vanaf
6,44
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONE-NO

Den braven silicone-no

Den Braven Zwaluw Silicone NO is een veelzijdige, neutrale siliconenkit voor sanitair-, bouw-, beglazings- en gevelvoegen binnen en buiten, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Deze kit is zeer goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden, schimmelbestendig en heeft een goede hechting op glas, geschilderd hout, keramiek, emaille, rvs en diverse kunststoffen.

vanaf
8,47
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONE-COLOURS

Den braven silicone-colours

Den braven zwaluw Silicone-Colours is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair-, glas-, bouw- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriŽle toepassingen.

vanaf
3,74
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONE-N

Den braven silicone-n

Den Braven zwaluw Silicone-n is een neutrale siliconenkit met een lage modulus die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het heeft een neutrale uitharding, is vrijwel reukloos, heeft een mat aanzicht, een trage huidvorming en doorharding, een hoge rek bij breuk en bewegingsopname en is zeer goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies en weather sealing. Het is tevens geschikt voor de afdichting van PMMA en PC plaatmateriaal.

vanaf
10,30
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT S2

Proby siliconenkit s2

Proby Acetoxy Silicone Sealant S2 is azijnzuurverhardend, goed bestand tegen UV, water, vocht en weersomstandigheden en heeft een goede hechting op vele ondergronden.

vanaf
4,33
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT NEUTRAAL S1

Proby siliconenkit neutraal s1

Proby neutral silicone sealant S1 is neutraal verhardend, universeel inzetbaar en heeft een goede hechting op de meeste ondergronden.

vanaf
6,41
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENKIT

Progold siliconenkit

Progold siliconenkit is een neutrale siliconenkit voor binnen met een breed toepassingsgebied die standaard schimmelwerend is. De minimale voegbreedte is 4 mm en de maximale voegbreedte 25 mm.

vanaf
8,24
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Soort verpakking