menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Metalen

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
MULTI SPRAY

Colormatic multi spray

Colormatic professionele multispray laat een beschermende film achter na reiniging. Het heeft een uitstekende smerende werking, verwijdert olie, vet, was, tectyl en teer en is siliconenvrij, vochtverdringend en corrosiewerend.

vanaf
9,17
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Colormatic ptfe spray

Colormatic professionele ptfe spray smeert zonder kleverige vet- of olierestanten achter te laten. Het voorkomt slijtage en vastklemmen en is geschikt voor onderdelen die onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. Het is bestand tegen weersinvloeden en geschikt voor het lossen van mallen en het bevat PTFE (Polytetrafluoretheen).

vanaf
11,74
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Den braven ptfe spray

Den braven Zwaluw PTFE Spray is een op siliconenolie en PTFE-poeder gebaseerd kleurloos smeermiddel. Dankzij de eigenschappen kan het universeel ingezet worden. Zeer specifiek kan het ook toegepast worden waar minerale oliën of MoS2 niet gebruikt kunnen worden vanwege mogelijke verontreiniging. Het is bestand tegen temperaturen van -50°C tot +260°C, vetvrij, niet klevend, vuil-, stof- en waterafstotend, het garandeert een langdurige zelfsmering, voorkomt vroegtijdige slijtage en aankoeken, maakt een eind aan wrijving, vasthaken, piepen en knarsen en heeft zeer goede penetratie- en kruipeigenschappen. Het is geschikt voor metaal, rubber, kunststoffen en andere materialen in o.a. de elektrotechniek, elektromechanica, kunststofverwerking, papierindustrie en textielindustrie.

vanaf
3,83
bekijk product

Bekijk product ▸

WITVET SPRAY

Den braven witvet spray

Den braven Zwaluw Witvet Spray biedt een duurzame smering en bescherming van hoogbelaste lagers, spillen en geleidingen. Het verlengt de onderhoudsintervallen dankzij het dubbele smeereffect en verzekert van een langer functioneren van kostbare installaties, met minder falen en reparaties. Het is langdurig bestand tegen zoutwater, bestand tegen temperaturen van -30°C tot +120°C, voorkomt roest, heeft een zeer goede hechting, is geschikt als smeervet voor onderdelen die 100% vuilvrij moeten blijven, bespaart onderhouds- en smeerstofkosten en is ook te gebruiken als accupoolvet en scheidings- en conserveermiddel.

vanaf
4,38
bekijk product

Bekijk product ▸

CONSISTENTVET

Griffon consistentvet

Griffon Consistentvet is een hoogwaardig zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet op basis van lithium. Het is geschikt voor onderhoud en bescherming van metalen zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.

vanaf
5,03
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Griffon ptfe spray

Griffon PTFE Spray is een hoogwaardig multifunctioneel smeermiddel op basis van P.T.F.E. Geschikt voor het smeren van metalen en kunststoffen die onder langdurige en hoge belasting staan zoals machines, scharnieren, gereedschap, kettingen, derailleurs, rollagers en katrollen. Te gebruiken in o.a. werkplaats, huis, garage, caravan, auto, boot.

vanaf
10,25
bekijk product

Bekijk product ▸

UNILUBE

Griffon unilube

Griffon Unilube is een transparant smeermiddel voor schone en lichte smering van lichtdraaiende metalen onderdelen zoals (naai)machines, schuifdeuren, sloten, scharnieren, (gordijn)rails, rollagers en huishoudelijke apparatuur.

vanaf
4,85
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINE

Griffon vaseline

Griffon vaseline is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie. Tevens geschikt als bescherming van handen en huid.

vanaf
4,85
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINE SPRAY

Griffon vaseline spray

Griffon Vaselinespray is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.

vanaf
6,56
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING PTFE-SPRAY

Motip cycling ptfe-spray

Motip PTFE Spray Cycling is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt en een goede hechting, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een fijne structuur (deelgrootte van ca. 5 micrometer) en een gericht spuitbeeld.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE SPUITVET

Motip food grade spuitvet

MoTip Food Grade grease met PTFE voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Door de hoge viscositeit is het uitermate geschikt voor het zeer gericht smeren van onderdelen welke onderhevig zijn aan hoge druk. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139849. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en zeer goede hechting. Het voorkomt slijtage en vastklemmen, heeft een hoge viscositeit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking, is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE ULTRA OIL

Motip food grade ultra oil

MoTip Food Grade Ultra Oil is een universele olie met PTFE voor het smeren en beschermen van onderdelen van metaal en kunststof. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie met overeenkomstig NSF registratie H1 nummer 139850. Het heeft een uitstekende penetrerende werking en is waterafstotend, vochtverdringend, corrosiewerend en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTISPRAY

Motip multispray

Motip Multispray is een universele olie voor het smeren, beschermen en reinigen van onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekend penetrerende en reinigende werking, is vochtverdringend en corrosiewerend. Het verwijdert olie, vet, was, tectyl en teer, laat na reiniging een beschermende film achter en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
5,48
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE DROOG

Motip ptfe droog

Motip PTFE dry is een droog oppervlaktesmeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof waarbij geen olie of vet mag achterblijven. Het laat geen vet of olie achter (droge film) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt, een zeer goede hechting en is bestand tegen weersinvloeden. Het is geschikt voor onderdelen welke onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. Het is ook geschikt voor het lossen van mallen, waarbij het gebruik van siliconen niet wenselijk is.

vanaf
8,78
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE OLIE

Motip ptfe olie

Motip PTFE Olie is een universeel smeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een fijne structuur (deelgrootte van circa 5 micrometer) en een goede hechting. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van – 50°C tot + 250°C.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Motip ptfe spray

MoTip PTFE Spray is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van metalen onderdelen van tweewielers, welke onderhevig zijn aan beweging. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt, heeft een fijne structuur (deelgrootte circa 5 micrometer) en heeft een goede hechting. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en is pH-neutraal. Het voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen temperaturen van – 50°C tot + 250°C.

vanaf
7,02
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENSPRAY

Motip siliconenspray

MoTip Silicon spray is perfect voor het smeren en beschermen van metalen en kunststof onderdelen van tweewielers. Het is waterafstotend, pH-neutraal en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, geeft een duurzame glans en heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit. Het is bestand tegen temperaturen van - 50ºC tot + 200ºC.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SILICONENSPRAY

Motip cycling siliconenspray

Motip silicone spray cycling is een siliconenspray voor het smeren en beschermen van kunststof en gelakte onderdelen. Het is waterafstotend, vochtverdringend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een gericht spuitbeeld.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

WHITE GREASE

Motip white grease

Motip White Grease is een spuitvet met zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, waterafstotend en pH-neutraal. Het bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van – 30°C tot + 160°C.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

WIT SPUITVET

Motip wit spuitvet

Motip wit spuitvet heeft een zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een uitstekende corrosiewerende werking. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal, bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van – 30°C tot + 160°C.

vanaf
11,94
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTI SPRAY

Presto multi spray

Presto Multi Spray is een universeel hoge kwaliteit smeermiddel en beschermt metalen en rubberen onderdelen. Het is ideaal voor gebruik bij elk type onderhoudswerk, thuis of in de werkplaats.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINESPRAY

Presto vaselinespray

Presto Vaselinespray is geschikt voor het smeren en beschermen van diverse metalen, zoals aluminium, koper, messing, chroom en staal. Het is bestand tegen zuren, logen en zouten.

vanaf
9,34
bekijk product

Bekijk product ▸

X1 EXCELLENT MULTISPRAY

Rust-oleum x1 excellent multispray

Rust-oleum x1 excellent multispray is een veelzijdige smeervloeistof die metalen en plastic onderdelen zoals kabels, kettingen, sloten, schakelaars en contacten tegen vocht en corrosie beschermt en reinigt. Het is versterkt met BoroTecX™, een prima penetrerende vloeistof met corrosiewerende en waterafstotende eigenschappen. Na gebruik laat hij een beschermlaag achter. Het is H1-geregistreerd en goedgekeurd voor incidenteel contact met voedsel.

vanaf
7,69
bekijk product

Bekijk product ▸

X1 EXCELLENT PTFE SPRAY

Rust-oleum x1 excellent ptfe spray

Rust-Oleum X1 PTFE spray is een zeer zuiver, licht smeermiddel dat PTFE bevat. Het is uitermate geschikt voor smering van precisie-instrumenten en kleine mechanische onderdelen. Het beschikt over uitstekende smeer en waterafstotende eigenschappen, heeft een zeer lage wrijvingscoëfficiënt, een temperatuurbereik van -40°C tot +120°C en is op basis van een zuivere formule. Geschikt voor toepassing op lichte kettingen, scharnieren, sledes en tandwielen, is ideaal voor persluchtgereedschap en andere kleine machines, is een zuiver product, dus geschikt voor gebruik in auto’s, smeert landbouw- en tuinbouwmachines en is ideaal voor naai- en breimachines

vanaf
16,73
bekijk product

Bekijk product ▸

X1 EXCELLENT SILICONENSPRAY

Rust-oleum x1 excellent siliconenspray

Rust-oleum x1 excellent siliconenspray is een geur- en kleurloos ultradun smeermiddel met een uitstekende thermische stabiliteit, voor alle mogelijke algemene smeertoepassingen. Het penetreert en beschermt metalen, rubber en plastic onderdelen, stopt piepen, is waterbestendig en -afstotend, heeft een goede chemische weerstand, heeft een temperatuurbereik van – 40 °C tot +200 °C en kleeft niet en laat geen residu achter. Daarnaast beschermt het sloten tegen bevriezing en is het ideaal voor gebruik in de farmaceutische en andere zuivere industrieën.

vanaf
16,73
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTI SPRAY

Colormatic multi spray

Colormatic professionele multispray laat een beschermende film achter na reiniging. Het heeft een uitstekende smerende werking, verwijdert olie, vet, was, tectyl en teer en is siliconenvrij, vochtverdringend en corrosiewerend.

vanaf
9,17
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Colormatic ptfe spray

Colormatic professionele ptfe spray smeert zonder kleverige vet- of olierestanten achter te laten. Het voorkomt slijtage en vastklemmen en is geschikt voor onderdelen die onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. Het is bestand tegen weersinvloeden en geschikt voor het lossen van mallen en het bevat PTFE (Polytetrafluoretheen).

vanaf
11,74
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Den braven ptfe spray

Den braven Zwaluw PTFE Spray is een op siliconenolie en PTFE-poeder gebaseerd kleurloos smeermiddel. Dankzij de eigenschappen kan het universeel ingezet worden. Zeer specifiek kan het ook toegepast worden waar minerale oliën of MoS2 niet gebruikt kunnen worden vanwege mogelijke verontreiniging. Het is bestand tegen temperaturen van -50°C tot +260°C, vetvrij, niet klevend, vuil-, stof- en waterafstotend, het garandeert een langdurige zelfsmering, voorkomt vroegtijdige slijtage en aankoeken, maakt een eind aan wrijving, vasthaken, piepen en knarsen en heeft zeer goede penetratie- en kruipeigenschappen. Het is geschikt voor metaal, rubber, kunststoffen en andere materialen in o.a. de elektrotechniek, elektromechanica, kunststofverwerking, papierindustrie en textielindustrie.

vanaf
3,83
bekijk product

Bekijk product ▸

WITVET SPRAY

Den braven witvet spray

Den braven Zwaluw Witvet Spray biedt een duurzame smering en bescherming van hoogbelaste lagers, spillen en geleidingen. Het verlengt de onderhoudsintervallen dankzij het dubbele smeereffect en verzekert van een langer functioneren van kostbare installaties, met minder falen en reparaties. Het is langdurig bestand tegen zoutwater, bestand tegen temperaturen van -30°C tot +120°C, voorkomt roest, heeft een zeer goede hechting, is geschikt als smeervet voor onderdelen die 100% vuilvrij moeten blijven, bespaart onderhouds- en smeerstofkosten en is ook te gebruiken als accupoolvet en scheidings- en conserveermiddel.

vanaf
4,38
bekijk product

Bekijk product ▸

CONSISTENTVET

Griffon consistentvet

Griffon Consistentvet is een hoogwaardig zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet op basis van lithium. Het is geschikt voor onderhoud en bescherming van metalen zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.

vanaf
5,03
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Griffon ptfe spray

Griffon PTFE Spray is een hoogwaardig multifunctioneel smeermiddel op basis van P.T.F.E. Geschikt voor het smeren van metalen en kunststoffen die onder langdurige en hoge belasting staan zoals machines, scharnieren, gereedschap, kettingen, derailleurs, rollagers en katrollen. Te gebruiken in o.a. werkplaats, huis, garage, caravan, auto, boot.

vanaf
10,25
bekijk product

Bekijk product ▸

UNILUBE

Griffon unilube

Griffon Unilube is een transparant smeermiddel voor schone en lichte smering van lichtdraaiende metalen onderdelen zoals (naai)machines, schuifdeuren, sloten, scharnieren, (gordijn)rails, rollagers en huishoudelijke apparatuur.

vanaf
4,85
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINE

Griffon vaseline

Griffon vaseline is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie. Tevens geschikt als bescherming van handen en huid.

vanaf
4,85
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINE SPRAY

Griffon vaseline spray

Griffon Vaselinespray is een zuurvrij onderhoud- en beschermingsvet voor metalen, zoals (tuin)gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren en accuklemmen, tegen roest en corrosie.

vanaf
6,56
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING PTFE-SPRAY

Motip cycling ptfe-spray

Motip PTFE Spray Cycling is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt en een goede hechting, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, heeft een fijne structuur (deelgrootte van ca. 5 micrometer) en een gericht spuitbeeld.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE SPUITVET

Motip food grade spuitvet

MoTip Food Grade grease met PTFE voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Door de hoge viscositeit is het uitermate geschikt voor het zeer gericht smeren van onderdelen welke onderhevig zijn aan hoge druk. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139849. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en zeer goede hechting. Het voorkomt slijtage en vastklemmen, heeft een hoge viscositeit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het heeft tevens een uitstekende corrosiewerende werking, is waterafstotend en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

FOOD GRADE ULTRA OIL

Motip food grade ultra oil

MoTip Food Grade Ultra Oil is een universele olie met PTFE voor het smeren en beschermen van onderdelen van metaal en kunststof. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie met overeenkomstig NSF registratie H1 nummer 139850. Het heeft een uitstekende penetrerende werking en is waterafstotend, vochtverdringend, corrosiewerend en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
12,29
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTISPRAY

Motip multispray

Motip Multispray is een universele olie voor het smeren, beschermen en reinigen van onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekend penetrerende en reinigende werking, is vochtverdringend en corrosiewerend. Het verwijdert olie, vet, was, tectyl en teer, laat na reiniging een beschermende film achter en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf
5,48
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE DROOG

Motip ptfe droog

Motip PTFE dry is een droog oppervlaktesmeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof waarbij geen olie of vet mag achterblijven. Het laat geen vet of olie achter (droge film) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt, een zeer goede hechting en is bestand tegen weersinvloeden. Het is geschikt voor onderdelen welke onderhevig zijn aan lichte belasting en lage snelheden. Het is ook geschikt voor het lossen van mallen, waarbij het gebruik van siliconen niet wenselijk is.

vanaf
8,78
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE OLIE

Motip ptfe olie

Motip PTFE Olie is een universeel smeermiddel voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een fijne structuur (deelgrootte van circa 5 micrometer) en een goede hechting. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van – 50°C tot + 250°C.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PTFE SPRAY

Motip ptfe spray

MoTip PTFE Spray is een universeel smeermiddel met uitstekende mechanische en thermische stabiliteit voor het behandelen van metalen onderdelen van tweewielers, welke onderhevig zijn aan beweging. Het heeft een zeer geringe wrijvingscoëfficiënt, heeft een fijne structuur (deelgrootte circa 5 micrometer) en heeft een goede hechting. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en is pH-neutraal. Het voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen temperaturen van – 50°C tot + 250°C.

vanaf
7,02
bekijk product

Bekijk product ▸

SILICONENSPRAY

Motip siliconenspray

MoTip Silicon spray is perfect voor het smeren en beschermen van metalen en kunststof onderdelen van tweewielers. Het is waterafstotend, pH-neutraal en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, geeft een duurzame glans en heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit. Het is bestand tegen temperaturen van - 50ºC tot + 200ºC.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

CYCLING SILICONENSPRAY

Motip cycling siliconenspray

Motip silicone spray cycling is een siliconenspray voor het smeren en beschermen van kunststof en gelakte onderdelen. Het is waterafstotend, vochtverdringend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een gericht spuitbeeld.

vanaf
4,46
bekijk product

Bekijk product ▸

WHITE GREASE

Motip white grease

Motip White Grease is een spuitvet met zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking, is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, waterafstotend en pH-neutraal. Het bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van – 30°C tot + 160°C.

vanaf
5,40
bekijk product

Bekijk product ▸

WIT SPUITVET

Motip wit spuitvet

Motip wit spuitvet heeft een zeer goede hechting en hoge viscositeit voor het behandelen van mechanische onderdelen van metaal en kunststof. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een uitstekende corrosiewerende werking. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen, is waterafstotend en pH-neutraal, bevat PTFE (Polytetrafluoretheen) en voorkomt slijtage en vastklemmen. Het is tevens bestand tegen temperaturen van – 30°C tot + 160°C.

vanaf
11,94
bekijk product

Bekijk product ▸

MULTI SPRAY

Presto multi spray

Presto Multi Spray is een universeel hoge kwaliteit smeermiddel en beschermt metalen en rubberen onderdelen. Het is ideaal voor gebruik bij elk type onderhoudswerk, thuis of in de werkplaats.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VASELINESPRAY

Presto vaselinespray

Presto Vaselinespray is geschikt voor het smeren en beschermen van diverse metalen, zoals aluminium, koper, messing, chroom en staal. Het is bestand tegen zuren, logen en zouten.

vanaf
9,34
bekijk product

Bekijk product ▸

X1 EXCELLENT MULTISPRAY

Rust-oleum x1 excellent multispray

Rust-oleum x1 excellent multispray is een veelzijdige smeervloeistof die metalen en plastic onderdelen zoals kabels, kettingen, sloten, schakelaars en contacten tegen vocht en corrosie beschermt en reinigt. Het is versterkt met BoroTecX™, een prima penetrerende vloeistof met corrosiewerende en waterafstotende eigenschappen. Na gebruik laat hij een beschermlaag achter. Het is H1-geregistreerd en goedgekeurd voor incidenteel contact met voedsel.

vanaf
7,69
bekijk product

Bekijk product ▸

X1 EXCELLENT PTFE SPRAY

Rust-oleum x1 excellent ptfe spray

Rust-Oleum X1 PTFE spray is een zeer zuiver, licht smeermiddel dat PTFE bevat. Het is uitermate geschikt voor smering van precisie-instrumenten en kleine mechanische onderdelen. Het beschikt over uitstekende smeer en waterafstotende eigenschappen, heeft een zeer lage wrijvingscoëfficiënt, een temperatuurbereik van -40°C tot +120°C en is op basis van een zuivere formule. Geschikt voor toepassing op lichte kettingen, scharnieren, sledes en tandwielen, is ideaal voor persluchtgereedschap en andere kleine machines, is een zuiver product, dus geschikt voor gebruik in auto’s, smeert landbouw- en tuinbouwmachines en is ideaal voor naai- en breimachines

vanaf
16,73
bekijk product

Bekijk product ▸

X1 EXCELLENT SILICONENSPRAY

Rust-oleum x1 excellent siliconenspray

Rust-oleum x1 excellent siliconenspray is een geur- en kleurloos ultradun smeermiddel met een uitstekende thermische stabiliteit, voor alle mogelijke algemene smeertoepassingen. Het penetreert en beschermt metalen, rubber en plastic onderdelen, stopt piepen, is waterbestendig en -afstotend, heeft een goede chemische weerstand, heeft een temperatuurbereik van – 40 °C tot +200 °C en kleeft niet en laat geen residu achter. Daarnaast beschermt het sloten tegen bevriezing en is het ideaal voor gebruik in de farmaceutische en andere zuivere industrieën.

vanaf
16,73
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER