menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Voertuigen en machines

Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
SLOTONTDOOIERBleko slotontdooier

Bleko Slotontdooier ontdooit en smeert sloten. Het bevat glycol tegen herbevriezing.

vanaf1,43
bekijk productBekijk product ▸
ANTI CORROSIE SPUITPISTOOLColormatic anti corrosie spuitpistool

Colormatic professionele ml anti corrosie is geschikt voor de holle ruimtes in de carrosserie van voertuigen. Het is bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen en heeft een goede penetrerende en corrosiewerende werking.

vanaf12,24
bekijk productBekijk product ▸
V-SNAREN SPRAYDen braven v-snaren spray

Den braven Zwaluw V-Snaren Spray is vooral geschikt voor machines en aggregaten die in de buitenlucht of een vochtige omgeving staan en dus blootstaan aan grote belastingen. Het zorgt voor hogere prestatie en betere trekkracht, is direct werkzaam, heeft een uitstekende hechting, verhoogt de levensduur door diep in de poriŽn te dringen, is bestand tegen zout water, trekt vuil en stof niet aan en bevat geen teer en hars. Het is te gebruiken op alle aandrijfriemen en V-snaren (vlakke, platte, ronde etc.) gemaakt van weefsel, PVC, leer en rubber.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
CYCLING SUPER LUBRICANTMotip cycling super lubricant

Motip Super Lubricant is een laagviskeus smeermiddel voor het behandelen van alle niet gelagerde, bewegende onderdelen van fietsen, met uitzondering van kettingen. Het is geschikt voor het behandelen van onderdelen van behandeld en onbehandeld carbon, aluminium, staal en kunststof. Het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekend smerende werking, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting. Het bevat PTFE en is bestand tegen weersinvloeden en waterafstotend.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
ELEKTROBESCHERMERMotip elektrobeschermer

Motip Electro protect heeft een goede penetrerende werking en is ter voorkoming van startproblemen door vocht. Het is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen en pH-neutraal. Daarnaast heeft het een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.

vanaf4,86
bekijk productBekijk product ▸
FOOD GRADE MACHINE REINIGERMotip food grade machine reiniger

MoTip Food Grade Machine Cleaner is ideaal voor het verwijderen van a-polaire verontreinigingen, zoals olie, vet en smeermiddelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie A1, nummer 140010. De reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en verwijdert a-polaire verontreinigingen (olie, vet en smeermiddelen), laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een 360į Ventiel.

vanaf12,29
bekijk productBekijk product ▸
FOOD GRADE MACHINE OLIEMotip food grade machine olie

MoTip Food Grade Machine-Oil is een penetrerend smeer- en beschermingsmiddel voor machine onderdelen. Het is uitermate geschikt als hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste machine onderdelen. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139847. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een goede penetrerende werking, is vochtverdringend, corrosiewerend, oplosmiddelvrij en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf12,29
bekijk productBekijk product ▸
FOOD GRADE SILICONENOLIEMotip food grade siliconenolie

Motip Food Grade siliconenolie is geschikt voor het smeren en beschermen van onderdelen van kunststof en rubber. Het is uitermate geschikt voor het behandelen van onderdelen welke onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139226. Het heeft een uitstekende penetrerende werking en uitstekende hechting. Het is waterafstotend en voorkomt vastvriezen en uitdrogen van onderdelen van rubber en piepen en kraken van onderdelen van kunststof. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen.

vanaf12,29
bekijk productBekijk product ▸
FOOD GRADE VASELINEMotip food grade vaseline

MoTip Food Grade Vaseline is een viskeus smeer- en beschermingsmiddel. Het is te verwerken als vet, met de smerende eigenschappen van een olie. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139225. Het is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden, zout water en zwakke zuren en basen. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en een nevelend spuitbeeld.

vanaf12,29
bekijk productBekijk product ▸
HYDRAULIC VALVE LIFTER TREATMENTMotip hydraulic valve lifter treatment

Motip Hydraulic valve lifter treatment is geschikt voor het herstellen van de efficiente werking van hydraulische klepstoters.

vanaf11,13
bekijk productBekijk product ▸
KOUD KRIMP OLIEMotip koud krimp olie

Motip koud krimp olie is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. Door de heftige temperatuursdaling tot Ė30įC in combinatie met de smerende werking van de olie, kan de schroefverbinding gelost worden. Het heeft een smerende werking en een gericht spuitbeeld.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
ML ANTI ROESTMotip ml anti roest

Motip ML Anti Roest is een beschermingsmiddel met zeer goede hechting voor de holle ruimtes in de carrosserie van voertuigen. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen en heeft een uitstekende corrosie werende en penetrerende werking.

vanaf9,80
bekijk productBekijk product ▸
PAKKINGVERWIJDERAARMotip pakkingverwijderaar

Motip pakking verwijderaar is een spray voor het snel en eenvoudig verwijderen van aangedroogde kleef- en dichtstoffen en uitgeharde afdichtingmaterialen van motor- en machineonderdelen. Het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. Door de hoge viscositeit is een optimale inwerking mogelijk, het is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf13,45
bekijk productBekijk product ▸
SNELSTARTMotip snelstart

Motip Quick Start is een effectief hulpmiddel bij startproblemen van verbrandingsmotoren. Gebruiksaanwijzing: enkele seconden inspuiten in de luchtinlaat van het luchtfilter en de motor starten.

vanaf5,40
bekijk productBekijk product ▸
CYCLING SILICONENSPRAYMotip cycling siliconenspray

Motip silicone spray cycling is een siliconenspray voor het smeren en beschermen van kunststof en gelakte onderdelen. Het is waterafstotend, vochtverdringend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een gericht spuitbeeld.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
TEERSPRAYMotip teerspray

Motip teerspray is een smeer- en beschermingsmiddel op basis van Stockholmer teer, ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zware belasting. Het geeft een langdurige bescherming, is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting en een uitstekende corrosie-werende werking.

vanaf19,46
bekijk productBekijk product ▸
V-SNAARSPRAYMotip v-snaarspray

Motip V-snaar spray is een spray met uitstekende hechting voor het beschermen van V-snaren en het verhelpen en voorkomen van slippen. De spray is dilatant en gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming, vertraagt de slijtage, conditioneert V-snaren en is bestand tegen weersinvloeden.

vanaf13,45
bekijk productBekijk product ▸
ANTI CORROSIEWASPresto anti corrosiewas

Presto Anti Corrosiewas is een antiroest was voor de langdurige bescherming van motorhuizen, kooien, ruimtes en holtes in auto's, fietsen en alle soorten machines.

vanaf10,53
bekijk productBekijk product ▸
CERAMIC SPRAYPresto ceramic spray

Presto Ceramic Spray is met name geschikt voor onderdelen die blootstaan ​​aan zeer hoge belastingen of temperaturen.

vanaf15,24
bekijk productBekijk product ▸
ML ANTI ROEST SPRAYPresto ml anti roest spray

Presto ML Anti roest spray is een transparante spray voor de bescherming tegen roestvorming op voornamelijk moeilijk toegankelijke holle plaatsen.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
MOTORREINIGERPresto motorreiniger

Presto Motorreiniger is geschikt voor het verwijderen van olie, vet, vuil en andere verontreinigingen van motoren, cilinders en machines en vele andere onderdelen zonder resten achter te laten. Door de sterke ontvettende werking lost olie, vet en vuil direct op en kan het oppervlak met water worden na behandeld.

vanaf9,34
bekijk productBekijk product ▸
PTFE SPRAYPresto ptfe spray

Presto PTFE Spray is een universeel, synthetisch smeermiddel van hoge kwaliteit met krachtige vocht- en roestwerende eigenschappen. Het laat na droging geen residu achter. Het is geschikt voor toepassing op auto's, brommers, fietsen, boten en caravans (o.a. bedrading, schuifdeuren, gereedschappen, scharnieren, zonnedak, sloten, antennes, kettingen, velgen en pedalen).

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
V-SNAAR SPRAYPresto v-snaar spray

Presto V-snaar spray elimineert en verhindert het slippen en piepen van V-snaren. Door de uitstekende hechting zorgt het voor minder slijtage en een langere levensduur. Het is niet geschikt voor multi-riemen.

vanaf10,53
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL 106 SRolith procool 106 s

Rolith procool 106-S is een universeel synthetisch koelsmeermiddel met goede corrosiebeschermende- en spoeleigenschappen voor lichte tot middelzware bewerkingen. Tevens is het product zeer geschikt bij het precisiedraaien van kleine delen.

vanaf71,92
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL ALURolith procool alu

Rolith procool alu is een product voor veeleisende verspaning van lichtmetaal≠legeringen evenals staal en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf438,57
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL GTYRolith procool gty

Rolith procool gty is een product voor middelzware bewerkingen van staal en gietijzer. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf357,50
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL HGSRolith procool hgs

Rolith procool HGS is een product voor zware verspaning van hooggelegerde staalsoorten met een hoog EP-gehalte. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf412,78
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL HYDRAU Rolith procool hydrau

Rolith procool hydrau is een hydraulische olie voor zwaarbelaste hydraulische systemen en systemen die aan sterk wisselende temperaturen worden blootgesteld. Viscositeit: 22 mm≤ per seconde.

vanaf44,74
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL LEIBAANOLIERolith procool leibaanolie

Rolith procool Leibaanolie is een olie met zeer goede wrijvingseigenschappen voor het smeren van leibanen en geleidingen van kunststof en metaal. Het is geproduceerd op basis van geraffineerde minerale oliŽn met toevoegingen om o.a. de kleefkracht, anti-stick slip en anti-slijtage te verhogen.

vanaf46,17
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL LUBERolith procool lube

Rolith Procool Lube wordt ingezet voor het draadsnijden van alle soorten metaal, maar is met name geschikt voor roestvrijstaal. Daarnaast wordt het ook gebruikt bij het frezen en tappen van hooggelegeerd staal, verticaal brootsen en het tandwielsteken van grote profielen.

vanaf68,73
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL MICRORolith procool micro

Rolith Procool Microdoseer Olie is een minimaal smeermiddel geschikt voor diverse metaalsoorten. Het is samengesteld uit hoogwaardige basisolie met een uitgekiend pakket EP-aditieven, waardoor het product een hoog drukopnemend vermogen heeft. Het bevat geen chloor en heeft een uitstekend spoel- en bevochtigende eigenschappen. Het is gebruiksklaar en kan onverdund worden toegepast.

vanaf57,63
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL UNI-MRolith procool uni-m

Rolith procool uni-m is een universeel product voor lichte tot middelzware bewerkingen. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming. Het product bevat geen formaldehyden.

vanaf80,87
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL UNI-SRolith procool uni-s

Rolith procool uni-s is een hoogwaardig synthetisch koelsmeermiddel voor het slijpen van staal, gietijzer en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf75,19
bekijk productBekijk product ▸
MACHINE SMEERMIDDELTopex machine smeermiddel

Topex Machine smeermiddel is geschikt voor kogellagers en alles met frictie.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
PENETRATIE OLIETopex penetratie olie

Topex Penetratie olie is speciaal voor het verwijderen en smeren van roest.

vanaf6,18
bekijk productBekijk product ▸
SILICONE SPRAYTopex silicone spray

Topex Silicone spray verhelpt het verweren, kleven en bevriezen van rubberdelen.

vanaf6,60
bekijk productBekijk product ▸
SLOTONTDOOIER

Bleko slotontdooier

Bleko Slotontdooier ontdooit en smeert sloten. Het bevat glycol tegen herbevriezing.

vanaf1,43
bekijk productBekijk product ▸
ANTI CORROSIE SPUITPISTOOL

Colormatic anti corrosie spuitpistool

Colormatic professionele ml anti corrosie is geschikt voor de holle ruimtes in de carrosserie van voertuigen. Het is bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen en heeft een goede penetrerende en corrosiewerende werking.

vanaf12,24
bekijk productBekijk product ▸
V-SNAREN SPRAY

Den braven v-snaren spray

Den braven Zwaluw V-Snaren Spray is vooral geschikt voor machines en aggregaten die in de buitenlucht of een vochtige omgeving staan en dus blootstaan aan grote belastingen. Het zorgt voor hogere prestatie en betere trekkracht, is direct werkzaam, heeft een uitstekende hechting, verhoogt de levensduur door diep in de poriŽn te dringen, is bestand tegen zout water, trekt vuil en stof niet aan en bevat geen teer en hars. Het is te gebruiken op alle aandrijfriemen en V-snaren (vlakke, platte, ronde etc.) gemaakt van weefsel, PVC, leer en rubber.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
CYCLING SUPER LUBRICANT

Motip cycling super lubricant

Motip Super Lubricant is een laagviskeus smeermiddel voor het behandelen van alle niet gelagerde, bewegende onderdelen van fietsen, met uitzondering van kettingen. Het is geschikt voor het behandelen van onderdelen van behandeld en onbehandeld carbon, aluminium, staal en kunststof. Het heeft een lage wrijvingscoŽfficiŽnt voor minimale weerstand en een uitstekend smerende werking, voorkomt slijtage en vermindert de vuilaanhechting. Het bevat PTFE en is bestand tegen weersinvloeden en waterafstotend.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
ELEKTROBESCHERMER

Motip elektrobeschermer

Motip Electro protect heeft een goede penetrerende werking en is ter voorkoming van startproblemen door vocht. Het is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen en pH-neutraal. Daarnaast heeft het een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.

vanaf4,86
bekijk productBekijk product ▸
FOOD GRADE MACHINE REINIGER

Motip food grade machine reiniger

MoTip Food Grade Machine Cleaner is ideaal voor het verwijderen van a-polaire verontreinigingen, zoals olie, vet en smeermiddelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie A1, nummer 140010. De reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en verwijdert a-polaire verontreinigingen (olie, vet en smeermiddelen), laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een 360į Ventiel.

vanaf12,29
bekijk productBekijk product ▸
FOOD GRADE MACHINE OLIE

Motip food grade machine olie

MoTip Food Grade Machine-Oil is een penetrerend smeer- en beschermingsmiddel voor machine onderdelen. Het is uitermate geschikt als hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste machine onderdelen. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139847. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit, een goede penetrerende werking, is vochtverdringend, corrosiewerend, oplosmiddelvrij en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf12,29
bekijk productBekijk product ▸
FOOD GRADE SILICONENOLIE

Motip food grade siliconenolie

Motip Food Grade siliconenolie is geschikt voor het smeren en beschermen van onderdelen van kunststof en rubber. Het is uitermate geschikt voor het behandelen van onderdelen welke onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139226. Het heeft een uitstekende penetrerende werking en uitstekende hechting. Het is waterafstotend en voorkomt vastvriezen en uitdrogen van onderdelen van rubber en piepen en kraken van onderdelen van kunststof. Het heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen.

vanaf12,29
bekijk productBekijk product ▸
FOOD GRADE VASELINE

Motip food grade vaseline

MoTip Food Grade Vaseline is een viskeus smeer- en beschermingsmiddel. Het is te verwerken als vet, met de smerende eigenschappen van een olie. Door de unieke receptuur is het geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, overeenkomstig NSF registratie H1, nummer 139225. Het is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting, voorkomt slijtage en vastklemmen en is bestand tegen weersinvloeden, zout water en zwakke zuren en basen. Het heeft een uitstekende corrosiewerende werking en een nevelend spuitbeeld.

vanaf12,29
bekijk productBekijk product ▸
HYDRAULIC VALVE LIFTER TREATMENT

Motip hydraulic valve lifter treatment

Motip Hydraulic valve lifter treatment is geschikt voor het herstellen van de efficiente werking van hydraulische klepstoters.

vanaf11,13
bekijk productBekijk product ▸
KOUD KRIMP OLIE

Motip koud krimp olie

Motip koud krimp olie is een effectief hulpmiddel voor het losmaken van vastgeroeste onderdelen. Door de heftige temperatuursdaling tot Ė30įC in combinatie met de smerende werking van de olie, kan de schroefverbinding gelost worden. Het heeft een smerende werking en een gericht spuitbeeld.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
ML ANTI ROEST

Motip ml anti roest

Motip ML Anti Roest is een beschermingsmiddel met zeer goede hechting voor de holle ruimtes in de carrosserie van voertuigen. Het is bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen en heeft een uitstekende corrosie werende en penetrerende werking.

vanaf9,80
bekijk productBekijk product ▸
PAKKINGVERWIJDERAAR

Motip pakkingverwijderaar

Motip pakking verwijderaar is een spray voor het snel en eenvoudig verwijderen van aangedroogde kleef- en dichtstoffen en uitgeharde afdichtingmaterialen van motor- en machineonderdelen. Het heeft een hoog oplossend vermogen en is niet geleidend en niet corrosief. Door de hoge viscositeit is een optimale inwerking mogelijk, het is gebruiksvriendelijk en heeft een gericht spuitbeeld.

vanaf13,45
bekijk productBekijk product ▸
SNELSTART

Motip snelstart

Motip Quick Start is een effectief hulpmiddel bij startproblemen van verbrandingsmotoren. Gebruiksaanwijzing: enkele seconden inspuiten in de luchtinlaat van het luchtfilter en de motor starten.

vanaf5,40
bekijk productBekijk product ▸
CYCLING SILICONENSPRAY

Motip cycling siliconenspray

Motip silicone spray cycling is een siliconenspray voor het smeren en beschermen van kunststof en gelakte onderdelen. Het is waterafstotend, vochtverdringend en bestand tegen weersinvloeden en zwakke zuren en basen. Het voorkomt het piepen en kraken van onderdelen van kunststof, heeft een uitstekende mechanische en thermische stabiliteit en een gericht spuitbeeld.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
TEERSPRAY

Motip teerspray

Motip teerspray is een smeer- en beschermingsmiddel op basis van Stockholmer teer, ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zware belasting. Het geeft een langdurige bescherming, is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting en een uitstekende corrosie-werende werking.

vanaf19,46
bekijk productBekijk product ▸
V-SNAARSPRAY

Motip v-snaarspray

Motip V-snaar spray is een spray met uitstekende hechting voor het beschermen van V-snaren en het verhelpen en voorkomen van slippen. De spray is dilatant en gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming, vertraagt de slijtage, conditioneert V-snaren en is bestand tegen weersinvloeden.

vanaf13,45
bekijk productBekijk product ▸
ANTI CORROSIEWAS

Presto anti corrosiewas

Presto Anti Corrosiewas is een antiroest was voor de langdurige bescherming van motorhuizen, kooien, ruimtes en holtes in auto's, fietsen en alle soorten machines.

vanaf10,53
bekijk productBekijk product ▸
CERAMIC SPRAY

Presto ceramic spray

Presto Ceramic Spray is met name geschikt voor onderdelen die blootstaan ​​aan zeer hoge belastingen of temperaturen.

vanaf15,24
bekijk productBekijk product ▸
ML ANTI ROEST SPRAY

Presto ml anti roest spray

Presto ML Anti roest spray is een transparante spray voor de bescherming tegen roestvorming op voornamelijk moeilijk toegankelijke holle plaatsen.

vanaf8,82
bekijk productBekijk product ▸
MOTORREINIGER

Presto motorreiniger

Presto Motorreiniger is geschikt voor het verwijderen van olie, vet, vuil en andere verontreinigingen van motoren, cilinders en machines en vele andere onderdelen zonder resten achter te laten. Door de sterke ontvettende werking lost olie, vet en vuil direct op en kan het oppervlak met water worden na behandeld.

vanaf9,34
bekijk productBekijk product ▸
PTFE SPRAY

Presto ptfe spray

Presto PTFE Spray is een universeel, synthetisch smeermiddel van hoge kwaliteit met krachtige vocht- en roestwerende eigenschappen. Het laat na droging geen residu achter. Het is geschikt voor toepassing op auto's, brommers, fietsen, boten en caravans (o.a. bedrading, schuifdeuren, gereedschappen, scharnieren, zonnedak, sloten, antennes, kettingen, velgen en pedalen).

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
V-SNAAR SPRAY

Presto v-snaar spray

Presto V-snaar spray elimineert en verhindert het slippen en piepen van V-snaren. Door de uitstekende hechting zorgt het voor minder slijtage en een langere levensduur. Het is niet geschikt voor multi-riemen.

vanaf10,53
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL 106 S

Rolith procool 106 s

Rolith procool 106-S is een universeel synthetisch koelsmeermiddel met goede corrosiebeschermende- en spoeleigenschappen voor lichte tot middelzware bewerkingen. Tevens is het product zeer geschikt bij het precisiedraaien van kleine delen.

vanaf71,92
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL ALU

Rolith procool alu

Rolith procool alu is een product voor veeleisende verspaning van lichtmetaal≠legeringen evenals staal en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf438,57
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL GTY

Rolith procool gty

Rolith procool gty is een product voor middelzware bewerkingen van staal en gietijzer. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf357,50
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL HGS

Rolith procool hgs

Rolith procool HGS is een product voor zware verspaning van hooggelegerde staalsoorten met een hoog EP-gehalte. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf412,78
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL HYDRAU

Rolith procool hydrau

Rolith procool hydrau is een hydraulische olie voor zwaarbelaste hydraulische systemen en systemen die aan sterk wisselende temperaturen worden blootgesteld. Viscositeit: 22 mm≤ per seconde.

vanaf44,74
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL LEIBAANOLIE

Rolith procool leibaanolie

Rolith procool Leibaanolie is een olie met zeer goede wrijvingseigenschappen voor het smeren van leibanen en geleidingen van kunststof en metaal. Het is geproduceerd op basis van geraffineerde minerale oliŽn met toevoegingen om o.a. de kleefkracht, anti-stick slip en anti-slijtage te verhogen.

vanaf46,17
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL LUBE

Rolith procool lube

Rolith Procool Lube wordt ingezet voor het draadsnijden van alle soorten metaal, maar is met name geschikt voor roestvrijstaal. Daarnaast wordt het ook gebruikt bij het frezen en tappen van hooggelegeerd staal, verticaal brootsen en het tandwielsteken van grote profielen.

vanaf68,73
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL MICRO

Rolith procool micro

Rolith Procool Microdoseer Olie is een minimaal smeermiddel geschikt voor diverse metaalsoorten. Het is samengesteld uit hoogwaardige basisolie met een uitgekiend pakket EP-aditieven, waardoor het product een hoog drukopnemend vermogen heeft. Het bevat geen chloor en heeft een uitstekend spoel- en bevochtigende eigenschappen. Het is gebruiksklaar en kan onverdund worden toegepast.

vanaf57,63
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL UNI-M

Rolith procool uni-m

Rolith procool uni-m is een universeel product voor lichte tot middelzware bewerkingen. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming. Het product bevat geen formaldehyden.

vanaf80,87
bekijk productBekijk product ▸
PROCOOL UNI-S

Rolith procool uni-s

Rolith procool uni-s is een hoogwaardig synthetisch koelsmeermiddel voor het slijpen van staal, gietijzer en edelstaal. Het vormt bij menging met water een emulsie met zeer goede slijtage- en corrosiebescherming.

vanaf75,19
bekijk productBekijk product ▸
MACHINE SMEERMIDDEL

Topex machine smeermiddel

Topex Machine smeermiddel is geschikt voor kogellagers en alles met frictie.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
PENETRATIE OLIE

Topex penetratie olie

Topex Penetratie olie is speciaal voor het verwijderen en smeren van roest.

vanaf6,18
bekijk productBekijk product ▸
SILICONE SPRAY

Topex silicone spray

Topex Silicone spray verhelpt het verweren, kleven en bevriezen van rubberdelen.

vanaf6,60
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER