menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
CLEANERSigma cleanerSigma cleaner

Sigma cleaner is speciaal geschikt voor het reinigen van de muur waarop de Sigmapearl clean matt of satin is aangebracht. Vlekken verdwijnen simpel door het sprayen van deze cleaner.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
SIERPLEISTERREINIGERAlabastine sierpleisterreinigerAlabastine sierpleisterreiniger

Alabastine Sierpleister reiniger is een geconcentreerd synthetisch reinigingsmiddel met milde geur, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sierpleister en structuurverf. Het is chloorvrij en verwijdert vet, nicotine en roet zonder de ondergrond aan te tasten. Het kan gebruikt worden voor regulier onderhoud of als voorbehandeling voor het verven.

vanaf13,01
bekijk productBekijk product ▸
MULTI KLUS MUURREINIGER CONCENTRAATAlabastine multi klus muurreiniger concentraatAlabastine multi klus muurreiniger concentraat

Alabastine muurreiniger is een unieke formule speciaal ontwikkeld voor de Alabastine multi-klus sprayer, waarmee je 4x sneller de klus kunt klaren. Alabastine muurreiniger is een chloorvrij concentraat en verwijdert vet, vlekken en andere aanslag zonder de ondergrond aan te tasten. Het kan gebruikt worden voor regulier reinigingsonderhoud of als voorbehandeling voor het verven, ter verbetering van de hechting. Door toevoeging van oxygen clean heeft alabastine muurreiniger een aangename geur. Verbruik: Ca. 60 m²/ltr.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR VLEKKENSPRAYBison wand en klaar vlekkensprayBison wand en klaar vlekkenspray

Bison wand&klaar vlekkenspray is een kant-en-klare, witte vlekkenspray voor het eenvoudig bedekken van permanente en terugkerende vlekken op de ondergrond zodat deze later niet door het behang schijnen. Het is geschikt voor o.a roet-, roest-, nicotine-, potlood-, balpen- en vochtvlekken en het is superdekkend en sneldrogend.

vanaf9,26
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI-EXDupli color graffiti-exDupli color graffiti-ex

Dupli-color Graffiti-ex is een biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor het probleemloos verwijderen van Graffiti op allerlei ondergronden zoals baksteen, cement, beton, marmer, asfalt, glas, metaal en hout. Niet op auto's gebruiken!

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITIVERWIJDERAAREco point graffitiverwijderaarEco point graffitiverwijderaar

Ecopoint ECO100 Graffitiverwijderaar is geformuleerd uit biologisch afbreekbare bestanddelen. Het is speciaal ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord graffiti te verwijderen van gesloten ondergronden. Gebruiksaanwijzing: Benat het te reinigen oppervlak met ECO100 Graffitiverwijderaar door innevelen of door middel van een benatte doek. Laat het product enige tijd inwerken, zodat de graffiti zacht wordt, oprimpelt of oplost en ondersteun het eventueel met een schuurspons. Neem het hierna af met een schone doek of spuit het af met water (hogedruk). Het is werkzaam op diverse verftypen (alkyd- en acrylsystemen) en pen- en stiftmarkeringen op diverse gesloten ondergronden (bij twijfel eerst testen op een minder zichtbare plaats).

vanaf13,01
bekijk productBekijk product ▸
Pegagraff cleaner newMathys pegagraff cleaner newMathys pegagraff cleaner new

Mathys Pegagraff Cleaner new is een gebruiksvriendelijke vloeibare graffitiverwijderaar op basis van ethanolammine voor gebruik op ondergronden behandeld met Pegagraff Hydro of Pegagraff Plus. Het is geschikt voor o.a. hout, blanke metalen, glas, alkyd lakken, kunststof, polyurethaanlakken, Trespa en Plexiglas.

vanaf161,23
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT GRAFFITI-EXMotip deco effect graffiti-exMotip deco effect graffiti-ex

Motip deco effect graffiti-ex is een kwalitatief hoogwaardig hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen en ongewenste graffiti op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. Het is gebruiksvriendelijk, zeer effectief en heeft een gel-structuur.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
MURODEX BIOProchemko murodex bioProchemko murodex bio

Prochemko murodex bio is een watergedragen gevelreiniger, op basis van speciale enzymen en bacterie culturen, met een hoog vuil oplossend vermogen. Het is speciaal geschikt voor het zuur- en base-vrij reinigen van minerale bouwmaterialen zoals metselsteen, beton, natuursteen, gewassen grindplaten en cementgebonden stuclagen. Het is zeer geschikt voor de reiniging van minerale stuclagen in gevelisolatiesystemen. Het is milieu- en gebruikersvriendelijk en economisch in gebruik. Het is tevens werkzaam bij lagere temperaturen, bevat geen sterke zuren of alkalin en is veilig voor schilderwerk, kunststoffen en glas.

vanaf123,61
bekijk productBekijk product ▸
GRAFITEX 3Prochemko grafitex 3Prochemko grafitex 3

Prochemko grafitex 3 is een graffitiverwijderaar van inkt en spuitbusverf op niet poreuze ondergronden. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van graffiti van anti-graffiticoatings. Het tast diverse kunststoffen, zoals polycarbonaat en acrylaatglas niet aan en het heeft een relatief lage verdampingssnelheid. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m per liter.

vanaf363,94
bekijk productBekijk product ▸
GRAFITEX 4Prochemko grafitex 4Prochemko grafitex 4

Prochemko Grafitex 4 is een sterk oplossende graffitiverwijderaar voor niet poreuze oplosmiddelbestendige ondergronden. Het is tevens geschikt als versterker van andere Grafitex soorten. Het droogt snel en is wateroplosbaar. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m per liter.

vanaf315,05
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVER 2Prochemko graffiti remover 2Prochemko graffiti remover 2

Chemtec Graffiti Remover 2 is een sterke, gebruiksklare, vloeibare graffitireiniger op basis van diverse oplosmiddelen. Het is gebruikersvriendelijk, heeft een snelle werking, is milieuvriendelijk, veilig voor de meeste ondergronden en praktisch reukloos. Het is geschikt als graffitireiniger voor diverse soorten graffiti zoals markerinkt, spuitbusverven en dergelijke op vrijwel alle ondergronden. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, marmer, polyurethaanlakken en trespa. Het is tevens veilig voor het meeste schilderwerk. Wel wordt geadviseerd vooraf op de graffiti en de ondergrond een proef te zetten. Theoretisch verbruik: ca. 1020 m per liter.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
TOPPERProchemko topperProchemko topper

Prochemko topper is een gebruiksvriendelijke, vloeibare graffiti-verwijderaar. Kenmerkend aan dit product is zijn universele toepasbaarheid op gesloten ondergronden. Het wordt ook vaak toegepast in combinatie met de anti-graffiti coating uni-coat 5000. Het is uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten op blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, hpl, plexiglas, lexaan en uni-coat 5000. Verbruik: ca. 415 m per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort graffiti.

vanaf19,33
bekijk productBekijk product ▸
KALK-CEMENT-EXProchemko kalk-cement-exProchemko kalk-cement-ex

Prochemko kalk-cement-ex is een sterk zuur, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. Het verwijdert moeiteloos oude en vastzittende kalk- en cementaanslag op zuurvaste ondergronden. Het tast intacte metalen, rubber, glas en dergelijke niet aan en geeft een snel resultaat. Theoretisch verbruik: ca. 4-8 m per liter.

vanaf10,51
bekijk productBekijk product ▸
GEVELREINIGERRolith gevelreinigerRolith gevelreiniger

Rolith Gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. Het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. Niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. Inwerktijd: 15-19 minuten.

vanaf45,25
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVERRolith graffiti removerRolith graffiti remover

Rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf10,50
bekijk productBekijk product ▸
RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAARRolith rb 1 cementsluierverwijderaarRolith rb 1 cementsluierverwijderaar

Rolith RB 1 kalk en cementsluier verwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. Het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen en kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.

vanaf12,95
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVERRolith anti graffiti wax coating removerRolith anti graffiti wax coating remover

Rolith Anti Graffiti Wax Coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de Anti Graffiti Wax Coating. Het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.

vanaf38,72
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD WAXRust-oleum graffitishield waxRust-oleum graffitishield wax

Rust-oleum graffitishield wax is een zelfopofferende anti-graffiti laag gebaseerd op natuurlijke was. Het is geschikt voor n enkele reiniging. Het is zo goed als onzichtbaar, UV-bestendig, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelarm, waterdampdoorlaatbaar, direct graffitibestendig en eenvoudig aan te brengen. Het is toepasbaar op onbehandelde minerale ondergronden zoals baksteen, zandsteen, natuursteen en marmer. Het is verwerkbaar met pompspray of airless-spuit. Het is overschilderbaar tussen 10 minuten en 2 uur. Verbruik: ca. 6,7 m per liter.

vanaf366,89
bekijk productBekijk product ▸
TOPPER GELRust-oleum topper gelRust-oleum topper gel

Chemtec topper gel is een gebruiksvriendelijke, pasteuze graffitireiniger voor het verwijderen van bekladding op poreuze ondergronden. Het is toepasbaar in gesloten ruimten, verwijdert inkt, spuitbusverven en was kleurstoffen, het tast de meeste ondergronden niet aan en het heeft een snelle, grondige werking. Het is veilig voor bijna alle ondergronden zoals kunststoffen, gecoat metaal, damwandprofielplaten met Plastisol, Trespa, Lexaan-en plexiglas en alle van antigraffiticoating voorziene ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 415 m, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort vervuiling.

vanaf311,35
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERSigma cleaner

Sigma cleaner

Sigma cleaner is speciaal geschikt voor het reinigen van de muur waarop de Sigmapearl clean matt of satin is aangebracht. Vlekken verdwijnen simpel door het sprayen van deze cleaner.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
SIERPLEISTERREINIGERAlabastine sierpleisterreiniger

Alabastine sierpleisterreiniger

Alabastine Sierpleister reiniger is een geconcentreerd synthetisch reinigingsmiddel met milde geur, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sierpleister en structuurverf. Het is chloorvrij en verwijdert vet, nicotine en roet zonder de ondergrond aan te tasten. Het kan gebruikt worden voor regulier onderhoud of als voorbehandeling voor het verven.

vanaf13,01
bekijk productBekijk product ▸
MULTI KLUS MUURREINIGER CONCENTRAATAlabastine multi klus muurreiniger concentraat

Alabastine multi klus muurreiniger concentraat

Alabastine muurreiniger is een unieke formule speciaal ontwikkeld voor de Alabastine multi-klus sprayer, waarmee je 4x sneller de klus kunt klaren. Alabastine muurreiniger is een chloorvrij concentraat en verwijdert vet, vlekken en andere aanslag zonder de ondergrond aan te tasten. Het kan gebruikt worden voor regulier reinigingsonderhoud of als voorbehandeling voor het verven, ter verbetering van de hechting. Door toevoeging van oxygen clean heeft alabastine muurreiniger een aangename geur. Verbruik: Ca. 60 m²/ltr.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
WAND EN KLAAR VLEKKENSPRAYBison wand en klaar vlekkenspray

Bison wand en klaar vlekkenspray

Bison wand&klaar vlekkenspray is een kant-en-klare, witte vlekkenspray voor het eenvoudig bedekken van permanente en terugkerende vlekken op de ondergrond zodat deze later niet door het behang schijnen. Het is geschikt voor o.a roet-, roest-, nicotine-, potlood-, balpen- en vochtvlekken en het is superdekkend en sneldrogend.

vanaf9,26
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI-EXDupli color graffiti-ex

Dupli color graffiti-ex

Dupli-color Graffiti-ex is een biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor het probleemloos verwijderen van Graffiti op allerlei ondergronden zoals baksteen, cement, beton, marmer, asfalt, glas, metaal en hout. Niet op auto's gebruiken!

vanaf19,70
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITIVERWIJDERAAREco point graffitiverwijderaar

Eco point graffitiverwijderaar

Ecopoint ECO100 Graffitiverwijderaar is geformuleerd uit biologisch afbreekbare bestanddelen. Het is speciaal ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord graffiti te verwijderen van gesloten ondergronden. Gebruiksaanwijzing: Benat het te reinigen oppervlak met ECO100 Graffitiverwijderaar door innevelen of door middel van een benatte doek. Laat het product enige tijd inwerken, zodat de graffiti zacht wordt, oprimpelt of oplost en ondersteun het eventueel met een schuurspons. Neem het hierna af met een schone doek of spuit het af met water (hogedruk). Het is werkzaam op diverse verftypen (alkyd- en acrylsystemen) en pen- en stiftmarkeringen op diverse gesloten ondergronden (bij twijfel eerst testen op een minder zichtbare plaats).

vanaf13,01
bekijk productBekijk product ▸
Pegagraff cleaner newMathys pegagraff cleaner new

Mathys pegagraff cleaner new

Mathys Pegagraff Cleaner new is een gebruiksvriendelijke vloeibare graffitiverwijderaar op basis van ethanolammine voor gebruik op ondergronden behandeld met Pegagraff Hydro of Pegagraff Plus. Het is geschikt voor o.a. hout, blanke metalen, glas, alkyd lakken, kunststof, polyurethaanlakken, Trespa en Plexiglas.

vanaf161,23
bekijk productBekijk product ▸
DECO EFFECT GRAFFITI-EXMotip deco effect graffiti-ex

Motip deco effect graffiti-ex

Motip deco effect graffiti-ex is een kwalitatief hoogwaardig hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen en ongewenste graffiti op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. Het is gebruiksvriendelijk, zeer effectief en heeft een gel-structuur.

vanaf15,34
bekijk productBekijk product ▸
MURODEX BIOProchemko murodex bio

Prochemko murodex bio

Prochemko murodex bio is een watergedragen gevelreiniger, op basis van speciale enzymen en bacterie culturen, met een hoog vuil oplossend vermogen. Het is speciaal geschikt voor het zuur- en base-vrij reinigen van minerale bouwmaterialen zoals metselsteen, beton, natuursteen, gewassen grindplaten en cementgebonden stuclagen. Het is zeer geschikt voor de reiniging van minerale stuclagen in gevelisolatiesystemen. Het is milieu- en gebruikersvriendelijk en economisch in gebruik. Het is tevens werkzaam bij lagere temperaturen, bevat geen sterke zuren of alkalin en is veilig voor schilderwerk, kunststoffen en glas.

vanaf123,61
bekijk productBekijk product ▸
GRAFITEX 3Prochemko grafitex 3

Prochemko grafitex 3

Prochemko grafitex 3 is een graffitiverwijderaar van inkt en spuitbusverf op niet poreuze ondergronden. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van graffiti van anti-graffiticoatings. Het tast diverse kunststoffen, zoals polycarbonaat en acrylaatglas niet aan en het heeft een relatief lage verdampingssnelheid. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m per liter.

vanaf363,94
bekijk productBekijk product ▸
GRAFITEX 4Prochemko grafitex 4

Prochemko grafitex 4

Prochemko Grafitex 4 is een sterk oplossende graffitiverwijderaar voor niet poreuze oplosmiddelbestendige ondergronden. Het is tevens geschikt als versterker van andere Grafitex soorten. Het droogt snel en is wateroplosbaar. Theoretisch rendement: ca. 5-10 m per liter.

vanaf315,05
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVER 2Prochemko graffiti remover 2

Prochemko graffiti remover 2

Chemtec Graffiti Remover 2 is een sterke, gebruiksklare, vloeibare graffitireiniger op basis van diverse oplosmiddelen. Het is gebruikersvriendelijk, heeft een snelle werking, is milieuvriendelijk, veilig voor de meeste ondergronden en praktisch reukloos. Het is geschikt als graffitireiniger voor diverse soorten graffiti zoals markerinkt, spuitbusverven en dergelijke op vrijwel alle ondergronden. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, marmer, polyurethaanlakken en trespa. Het is tevens veilig voor het meeste schilderwerk. Wel wordt geadviseerd vooraf op de graffiti en de ondergrond een proef te zetten. Theoretisch verbruik: ca. 1020 m per liter.

vanaf11,94
bekijk productBekijk product ▸
TOPPERProchemko topper

Prochemko topper

Prochemko topper is een gebruiksvriendelijke, vloeibare graffiti-verwijderaar. Kenmerkend aan dit product is zijn universele toepasbaarheid op gesloten ondergronden. Het wordt ook vaak toegepast in combinatie met de anti-graffiti coating uni-coat 5000. Het is uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten op blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, hpl, plexiglas, lexaan en uni-coat 5000. Verbruik: ca. 415 m per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort graffiti.

vanaf19,33
bekijk productBekijk product ▸
KALK-CEMENT-EXProchemko kalk-cement-ex

Prochemko kalk-cement-ex

Prochemko kalk-cement-ex is een sterk zuur, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. Het verwijdert moeiteloos oude en vastzittende kalk- en cementaanslag op zuurvaste ondergronden. Het tast intacte metalen, rubber, glas en dergelijke niet aan en geeft een snel resultaat. Theoretisch verbruik: ca. 4-8 m per liter.

vanaf10,51
bekijk productBekijk product ▸
GEVELREINIGERRolith gevelreiniger

Rolith gevelreiniger

Rolith Gevelreiniger is een krachtige, pasteuze gevelreiniger speciaal ontwikkeld voor het reinigen van gevels die zijn vervuild met atmosferische vervuiling. Het is toepasbaar op baksteen, klinkers, diverse betonstenen, grindtegels en pleisterwerk. Niet geschikt voor gepolijst graniet, metalen, kalkhoudende stenen, glas en geglazuurde tegels. Inwerktijd: 15-19 minuten.

vanaf45,25
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITI REMOVERRolith graffiti remover

Rolith graffiti remover

Rolith graffiti remover is een biologisch afbreekbaar product geschikt voor het verwijderen van ballpoint, viltstift- en stempelinkt, krijtvet, lijmresten en vele verfsoorten van nagenoeg alle harde oppervlakken. Het is veilig te gebruiken op de meeste materialen zoals plexiglas, gelakte oppervlakken, verkeersborden en kunststoffen zonder deze aan te tasten.

vanaf10,50
bekijk productBekijk product ▸
RB 1 CEMENTSLUIERVERWIJDERAARRolith rb 1 cementsluierverwijderaar

Rolith rb 1 cementsluierverwijderaar

Rolith RB 1 kalk en cementsluier verwijderaar is een krachtig en veilig reinigingsmiddel op basis van het unieke C+ zuur, ter vervanging van o.a. zoutzuur en andere sterke zuren. Het verwijdert snel zoutuitslag van gevelsteen en cementsluier en cementresten van praktisch alle bouwmaterialen. Het is geschikt voor o.a. hard gebakken gevelstenen en kalkzand-, mangaan-, verblend-, westwalderklei- en geengobeerde steensoorten.

vanaf12,95
bekijk productBekijk product ▸
ANTI GRAFFITI WAX COATING REMOVERRolith anti graffiti wax coating remover

Rolith anti graffiti wax coating remover

Rolith Anti Graffiti Wax Coating remover is een speciaal ontwikkelde reiniger voor het oplossen van de waslaag van de Anti Graffiti Wax Coating. Het is tevens geschikt als hulpmiddel om de graffiti van de muur te verwijderen.

vanaf38,72
bekijk productBekijk product ▸
GRAFFITISHIELD WAXRust-oleum graffitishield wax

Rust-oleum graffitishield wax

Rust-oleum graffitishield wax is een zelfopofferende anti-graffiti laag gebaseerd op natuurlijke was. Het is geschikt voor n enkele reiniging. Het is zo goed als onzichtbaar, UV-bestendig, biologisch afbreekbaar, oplosmiddelarm, waterdampdoorlaatbaar, direct graffitibestendig en eenvoudig aan te brengen. Het is toepasbaar op onbehandelde minerale ondergronden zoals baksteen, zandsteen, natuursteen en marmer. Het is verwerkbaar met pompspray of airless-spuit. Het is overschilderbaar tussen 10 minuten en 2 uur. Verbruik: ca. 6,7 m per liter.

vanaf366,89
bekijk productBekijk product ▸
TOPPER GELRust-oleum topper gel

Rust-oleum topper gel

Chemtec topper gel is een gebruiksvriendelijke, pasteuze graffitireiniger voor het verwijderen van bekladding op poreuze ondergronden. Het is toepasbaar in gesloten ruimten, verwijdert inkt, spuitbusverven en was kleurstoffen, het tast de meeste ondergronden niet aan en het heeft een snelle, grondige werking. Het is veilig voor bijna alle ondergronden zoals kunststoffen, gecoat metaal, damwandprofielplaten met Plastisol, Trespa, Lexaan-en plexiglas en alle van antigraffiticoating voorziene ondergronden. Theoretisch verbruik: ca. 415 m, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort vervuiling.

vanaf311,35
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER