menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Tenco

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3751 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
AFBIJTPASTA

Tenco afbijtpasta

Tenco Afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van o.a. watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. Het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf
13,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI RUST COMPOUND VAST

Tenco anti rust compound vast

Tenco Anti Rust Compound vast is een roestwerend product op basis van paraffinische componenten en speciale vetten. Het kan ook over bestaande roest aangebracht worden en voorkomt verdere aantasting van het metaal. Het geeft een waterbestendige, niet hardende deklaag en is bruingeel van kleur. Het is zeer geschikt voor achter de betimmering in schepen. Verbruik: ca. 3-4 mē per liter.

vanaf
67,50
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI RUST COMPOUND VLOEIBAAR

Tenco anti rust compound vloeibaar

Tenco Anti Rust Compound vloeibaar is een roestwerend product op basis van dun vloeibaar conserverende olie. Het geeft een waterbestendige, niet hardende, bruingele deklaag. Het is bijzonder geschikt als ruimspuitolie, hecht goed en spoelt niet van het oppervlak af bij het schoonmaken. Het kan ook achter de betimmering in schepen aangebracht worden en wordt tevens gebruikt als tank-float-coating tegen roestvorming van ballasttanks van schepen. Verbruik: ca. 4-6 mē per liter.

vanaf
36,86
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI HOUTWORM

Tenco anti houtworm

Tenco anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt voor een lange tijd heraantasting, mits juist toegepast. Het geeft een preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI REGENDOORSLAG

Tenco anti regendoorslag

Tenco Anti-Regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. Het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. Dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. Verbruik: ca. 4-5 m2 per liter.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAIOLIE ANTRACIET

Tenco bangkiraiolie antraciet

Tenco Bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE

Tenco bangkirai olie

Tenco Bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van Bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: Ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE DARK TEAK

Tenco bangkirai olie dark teak

Tenco Bangkirai Olie Dark Teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van Bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. De kleur Dark Teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het Bangkirai weer verlevendigt. De olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

BIELZENZWART TEERVRIJ

Tenco bielzenzwart teervrij

Tenco bielzenzwart teervrij is speciaal gemaakt om tuinbielzen op de beste manier te beschermen en te verfraaien. Het is diepzwart van kleur, gebruiksvriendelijk, sneldrogend en geeft niet af. Het kan zowel op voorheen met carbolineum behandelde als op nieuwe bielzen worden gebruikt. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ALUMINIUM

Tenco bitumen constructielak aluminium

Tenco Bitumen Constructielak Aluminium is een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. Het beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk, zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzeren golfplaten en zinken dakgoten. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
19,76
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ZWART

Tenco bitumen constructielak zwart

Tenco Bitumen Constructielak Zwart is voor het beschermen van ijzer, beton, steen en asbestcement. Het is eveneens prima te gebruiken als coating voor tanks (ook voor drinkwater) of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers. Het is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: Ca. 8-10 m2 per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN SILOLAK

Tenco bitumen silolak

Tenco Bitumen Silolak is een zwarte, goed verstrijkbare bitumenlak. Het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo’s, waarin veevoeder wordt opgeslagen. Het is ook geschikt voor drinkwaterbakken en na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BLANKE LAK

Tenco blanke lak

Tenco Blanke Lak is een parketlak op polyurethaan-alkydbasis voor vloeren en trappen. Het is een kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten en ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, meubels en interieur-betimmeringen. Verbruik: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf
20,66
bekijk product

Bekijk product ▸

BOERENGROEN

Tenco boerengroen

Tenco Boerengroen is een diepgroene, matte carbolineum. Het is een terpentineverdunbare, impregnerende houtconservering op basis van steenkooldestillaat en hoogwaardige teeroliën. Het conserveert tegen schimmels, insecten en houtrot, is vochtregulerend en zeer goed weervast. Het is geschikt als bescherming van alle zachte houtsoorten, zowel op nieuw als gebruikt hout zoals schuren, schuttingen, hekken en hokken. Er mag geen verflaag als ondergrond aanwezig zijn. Verbruik: Ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

BOOTLAK HOOGGLANS

Tenco bootlak hoogglans

Tenco Bootlak is een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten. Het is uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. Verbruik: Ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
20,66
bekijk product

Bekijk product ▸

BOOTLAK BLANK

Tenco bootlak blank

Tenco Bootlak Blank is een hoogglanzende, sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethaanharsen. Het is toepasbaar op alle houtsoorten boven de waterlijn, zowel binnen als buiten, bestand tegen invloeden van zout en zoet water en uitstekend buitenduurzaam. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
8,55
bekijk product

Bekijk product ▸

BOOTPRIMER

Tenco bootprimer

Tenco Bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de Tenco bootlakken. Het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: Ca. 10-13 mē per liter.

vanaf
18,86
bekijk product

Bekijk product ▸

BOTTOM COAT TEERVRIJ BRONS

Tenco bottom coat teervrij brons

Tenco Bottomcoat teervrij Brons biedt een beschermende afwerklaag voor Tenco Bottomcoat Zwart. Door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijderd. Het is toepasbaar als gladde, beschermende afwerklaag voor pleziervaart- en binnenvaartschepen. Verbruik: Ca. 8-10 m2 per liter.

vanaf
21,15
bekijk product

Bekijk product ▸

BOTTOM COAT ZWART

Tenco bottom coat zwart

Tenco Bottomcoat Zwart is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan. Het wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. Het hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een uitstekende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. Verbruik: Ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
18,45
bekijk product

Bekijk product ▸

DAK KOUDE KLEEFSTOF

Tenco dak koude kleefstof

Tenco dak koude kleefstof is een vloeibare, kleverige bitumen voor het plakken van dakrolnaden als voorstrijklaag en als kleeflaag om na aandroging in te strooien met grindparel of leislag. Verbruik: Ca. 2-3 mē per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

DAK REPARATIEPASTA DIK

Tenco dak reparatiepasta dik

Tenco dakreparatiepasta Dik is een lijvige bitumenpasta die elastich blijft en extra is versterkt met onverwoestbare vezels. Het is geschikt voor het dichten van naden en scheuren in o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en voegen van schoorstenen. Het is vervolgens af te werken met leislag of Tenco Dakzilver. Verbruik: Ca. 1-2 mē per liter.

vanaf
13,73
bekijk product

Bekijk product ▸

DAKCOATING MIDDENDIK

Tenco dakcoating middendik

Tenco dakcoating middik is een vloeibare bitumencoating, versterkt met onverwoestbare vezels. Het is geschikt voor onderhoud en reparaties van naden en haarscheuren in bitumineuze dakbedekking en goten. Het is vervolgens af te werken met leislag of Tenco Dakzilver. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf
13,28
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUGLAS BEITS DEKKEND

Tenco douglas beits dekkend

Tenco douglas houtbeits dekkend is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het biedt een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUGLAS BEITS TRANSPARANT

Tenco douglas beits transparant

Tenco douglasbeits transparant is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het bidet een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

ELASTISCHE DAKCOATING

Tenco elastische dakcoating

Tenco elastische dakcoating is een blijvend elastische pasta op bitumenrubberbasis voor onderhoud en renovatie van o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en de bovenzijde van schoorstenen. Aanbrengen op een vochtige ondergrond is geen probleem en het is UV-bestendig. Verbruik: Ca. 1-2 mē per liter.

vanaf
22,46
bekijk product

Bekijk product ▸

FERRO

Tenco ferro

Tenco ferro is een glanzende, ijzersterke, roestwerende ijzerverf met ’ingebouwde menie’, zodat voorbehandeling met menie of een andere grondlaag overbodig is, voor buiten. Het is dus geschikt voor zowel gronden als aflakken. Het is geschikt voor kleinere klussen zoals hekken, tuinstoelen, speelwerktuigen, maar ook voor caravans, aanhangwagens en ijzer- en staalconstructies. Het is krasvast, goed bestand tegen mechanische beschadigingen en heeft een prima hechting. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
7,48
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIALSPRAY

Tenco industrialspray

Tenco ferro industrialspray is ideaal voor objecten met veel rondingen, hoeken en spijlen. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. velgen, tuindecoraties, hekken, bloempotten en vazen. Door fijne verneveling van het product en uitstekende vloeiing ontstaat een prachtig glad afgewerkt uiterlijk. Het is ook te gebruiken voor objecten van hout, steenachtige ondergronden of reeds eerder geverfde objecten. Het is stoot- en slagvast en roestwerend. Verbruik: ca. 2-3 mē per spuitbus.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

FERRO PRIMER

Tenco ferro primer

Tenco ferro primer is een universele sneldrogende grondlaag met een uitstekende corrosiewering en een hoge dek- en vulkracht. Het is te gebruiken op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse kunststoffen. Het is goed schuurbaar, hecht goed op poreuze en gladde ondergronden en is bestand tegen temperaturen tot 110 °C. Het is na 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

GEKOOKTE LIJNOLIE

Tenco gekookte lijnolie

Tenco gekookte lijnolie is een bewerkte rauwe lijnolie. Het wordt gebruikt voor houtverduurzaming en metaalbescherming en als eindproduct voor het impregneren van natuursteen, alkalisch uitgewerkt beton en metalen. Verbruik: 10-15 mē per liter.

vanaf
9,86
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF WATERBASIS

Tenco grondverf waterbasis

Tenco Grondverf waterbasis is geschikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. Het is na 8 uur overschilderbaar met dekkende verf op terpentine- of waterbasis. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
21,56
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF

Tenco grondverf

Tenco Grondverf is een uitstekende grondlaag voor nieuw hout en kaal gekomen plekken bij bestaand schilderwerk, binnen en buiten. De grondverf dringt goed in het hout en vormt een prima hechtlaag voor alle houtsoorten. Overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDHOUTOLIE

Tenco hardhoutolie

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

HECHTPRIMER

Tenco hechtprimer

Tenco Hechtprimer is een bitumenlak op basis van geblazen bitumen en sneldrogende aromaatarme oplosmiddelen. Het hecht op oude dakbedekking, metaal, hout en steen en is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 4-6 mē per liter.

vanaf
12,15
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTCOAT TEERVRIJ

Tenco houtcoat teervrij

Tenco Houtcoat teervrij Zwart is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Het biedt een prima bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
14,85
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE HOVENIERS BEITS

Tenco transparante hoveniers beits

Tenco hoveniers tuinbeits transparant is een degelijke, weerbestendige transparante tuinbeits op basis van alkydharsen en kleurechte pigmenten. Het is ideaal geschikt voor houten ondergronden zoals tuinhuizen, tuinmeubelen en buitendeuren. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
22,46
bekijk product

Bekijk product ▸

IJZERCOAT TEERVRIJ

Tenco ijzercoat teervrij

Tenco IJzercoat teervrij Zwart is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis en betonnen palen welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. Het hecht direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

IJZERMENIE

Tenco ijzermenie

Tenco IJzermenie is een goede tweede laag over loodmenie of als roestwering van ijzerwerk met dezelfde prima hechtingseigenschappen, op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars voor binnen en buiten. Het is tevens geschikt voor toepassing op zachte houtsoorten. De menie is vochtregulerend, waterafstotend, weer- en UV-bestendig en filmvormend. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
6,75
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Tenco insmeercompound sp

Tenco insmeercompound SP is een goed hechtende, niet drogende technische vaseline welke kan worden gebruikt om roest te voorkomen op metalen ondergronden. Het product scheidt geen olie af en geeft zelfs na een zeer lange gebruiksduur geen verharding. Het wordt o.a. gebruikt voor het conserveren van ballasttanks, stalen beunen en onder de buikdenningen van schepen. Het is na verwarming vloeibaar en kan dan doormiddel van een borstel, roller of warmtebestendige verfspuit verwerkt worden. Verfspuiten moeten gelijk na gebruik schoongemaakt worden i.v.m. de snelle stolling van het product. Het kan direct op een stalen ondergrond worden aangebracht welke goed schoon, droog en ontroest moet zijn. Dit product stolt vrijwel direct na in aanraking te zijn gekomen met de ondergrond.

vanaf
188,10
bekijk product

Bekijk product ▸

KASSENWIT

Tenco kassenwit

Tenco Kassenwit is een zonwerende verf die te veel warmte in de tuinkas voorkomt. De verf wordt transparant bij regen en droogt wit op bij droog weer. Het zorgt voor een wit zonnefilter dat het teveel aan warmte buiten houdt door de inval van zonlicht te verminderen. Het is watergedragen en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. Het kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. Verbruik: ca. 35 m2 per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

LOODBAND

Tenco loodband

Tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. Het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.

vanaf
15,75
bekijk product

Bekijk product ▸

LOODVRIJE MENIE

Tenco loodvrije menie

Tenco Loodvrije menie is een volledig loodvrij alternatief voor de veelgebruikte loodmenie. Het is toepasbaar als beschermende en hechtende grondlaag op een onbehandelde ondergrond zoals hout dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. De verf heeft een goede dekking, is waterafstotend, roestwerend, goed verwerkbaar en zorgt voor een afsluitende laag. Overschilderbaar na ongeveer 24 uur. Verbruik: ca. 10-13 mē per liter.

vanaf
8,96
bekijk product

Bekijk product ▸

PARATOL

Tenco paratol

Tenco Paratol teervrij is een sneldrogende zwarte lak. Het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen, en beton. Het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Het is zuur- en alkalibestendig, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk in onderhoud en beperkt zonlichtbestendig. Voor toepassingen in het volle zonlicht wordt geadviseerd gebruik te maken van Tenco Houtcoat Zwart of Tenco ijzercoat Zwart. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
14,85
bekijk product

Bekijk product ▸

RUIMENVERF

Tenco ruimenverf

Tenco Ruimenverf is een speciaal ontwikkelde coating voor het conserveren van laadruimen en staalconstructies. Het is een verf speciaal bestemd voor scheepsruimen die in contact komen met droog voedsel (het is door TNO geschikt verklaard hiervoor). Het heeft een dekkend vermogen en kan gemakkelijk worden aangebracht op staal. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
168,57
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHEEPSLAK

Tenco scheepslak

Tenco scheepslak is een dunne, roestwerende, sneldrogende scheepslak. Het is te gebruiken voor stalen en houten schepen, hecht direct op oude teer en opgeruwde verflagen en wordt gebruikt op ijzer, beton, hout, steen en verouderd polyester. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
53,96
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELGROND

Tenco snelgrond

Tenco Snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis voor onbehandeld hout en over oude verflagen. Het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
20,03
bekijk product

Bekijk product ▸

STEIGERHOUT BEITS BESCHERMER SPRAY

Tenco steigerhout beits beschermer spray

Tenco Steigerhoutbeits Beschermer is een hoogwaardige beschermer voor met Tenco Steigerhoutbeits behandeld hout. Door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming. Het is waterafstotend, onzichtbaar, sneldrogend, gebruiksvriendelijk en laat geen vlekken achter. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
17,96
bekijk product

Bekijk product ▸

STEIGERHOUTBEITS

Tenco steigerhoutbeits

Tenco Steigerhoutbeits is een watergedragen beits, bestemd voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Het geeft houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en het biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals meubelen, hekken en schuttingen. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

STOCKHOLMER TEER

Tenco stockholmer teer

Tenco Stockholmer-teer is een bruine Zweedse houtteer van prima kwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. Verbruik: ca. 5-6 mē per liter.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOGARANT TEERVRIJ

Tenco tencogarant teervrij

Tenco Tencogarant teervrij is zuur- en alkalibestendig en beschermt beton, metaal en hout dat permanent in contact staat met grond- en/of oppervlaktewater. Het is geschikt voor palen, beschoeiingen, mestsilo's en funderingen. Verbruik: Ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
13,28
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOMILD DEKKEND

Tenco tencomild dekkend

Tenco Tencomild dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geimpregneerd tuinhout te voorkomen. Het biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOMILD TRANSPARANT

Tenco tencomild transparant

Tenco Tencomild transparant is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geïmpregneerd tuinhout te voorkomen. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOPLUS

Tenco tencoplus

Tenco Tencoplus is halfglanzend en geschikt voor harde houtsoorten. Het is gemakkelijk verwerkbaar en waterafstotend en geeft mede daardoor optimale bescherming. Het heeft een prima dekkend vermogen en houdt jarenlang glans, is vochtregulerend, bladdert niet en is krasvast. Het is op buitenwerk duurzaam tot 5-6 jaar bij voldoende laagdikte. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
12,98
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOPRACHT CARBOBRUIN

Tenco tencopracht carbobruin

Tenco Tencopracht Carbobruin is het alternatief voor bruine carbolineum. Het is een uitstekend houtbeschermingsmiddel, dringt diep in het hout, accentueert de houtnerf en beschermt hout tegen weersinvloeden. Het is eenvoudig te verwerken en makkelijk in onderhoud. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van alle buitenhoutwerk, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, loodsen, schuren en steigers. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
12,15
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOTOP HOUTBESCHERMING DEKKEND HOOGGLANS

Tenco tencotop houtbescherming dekkend hoogglans

Tenco tencotop deur & kozijn dekkend hoogglans is een houtbeschermingsbeits voor buitenschilderwerk. Het product biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden en verfraait het houtwerk. Het is weerbestendig, vochtregulerend, waterafstotend en bladdert niet. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
8,96
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOTOP DEUR & KOZIJN DEKKEND

Tenco tencotop deur & kozijn dekkend

Tenco Tencotop deur & kozijn dekkend zijdeglans biedt een jarenlange bescherming door het sterk vochtregulerend vermogen. Het is gemakkelijk te verwerken door de goede vloeiing, is waterafstotend en biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
8,96
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN TRANSPARANT

Tenco deur & kozijn transparant

Tenco Tencotop Deur & kozijn transparant beschermt het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. Het is geschikt voor zachte en harde houtsoorten, vochtregulerend, halfglanzend, kan niet bladderen en heeft een "ingebouwd" UV-filter, waardoor het bestand is tegen fel zonlicht. Let op, de blanke variant kan alleen worden toegepast over eerder met gekleurde transparante beits behandeld hout. Aantal aanbevolen lagen: 3 bij nieuw hout en 1 á 2 bij reeds behandeld hout. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOTOP TRANSPARANT

Tenco tencotop transparant

Tenco Tencotop transparant is een glanzende beits, geschikt voor o.a. hardhouten deuren en kozijnen van meranti, merbau of teak. Het accentueert de houtstructuur en vormt een waterdichte film, waarmee ook het ‘bloeden’ van merbau volledig wordt voorkomen. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
9,63
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOVLOER

Tenco tencovloer

Tenco Tencovloer is een zijdeglanzende, watergedragen vloerverf geschikt voor beton- en tegelvloeren. Het heeft een grote slijtvastheid en is bestendig tegen vet en vuil. Het is geschikt voor vloeren van o.a. schuren, bergingen, terrassen, tegelpaden, kelders en balkons. Het is praktisch reukloos, sneldrogend en zeer decoratief. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
23,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TOPCOAT ZWART

Tenco topcoat zwart

Tenco Topcoat Zwart is een speciale roestwerende coating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigers en andere objecten boven de waterlijn welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton, hout en verouderd polyester en hecht direct op oude teer- en bitumen-lagen. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECOR DEKKEND

Tenco tuindecor dekkend

Tenco Tuindecor dekkend is een prima dekkende tuinbeits op acrylbasis. Het is een duurzame tuinbeits, beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Het is niet geschikt om in de volle zon of beneden de 6°C te verwerken. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van tuinhout in en om de tuin, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, zandbakken en klimrekken. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECOR TRANSPARANT

Tenco tuindecor transparant

Tenco Tuindecor transparant is een transparante tuinbeits op acrylbasis. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van al het tuinhout zoals pergola’s, hekken, schuttingen en rolborders. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend: na ca. 3 uur is het overschilderbaar en er kunnen dus meerdere lagen op een dag worden aangebracht. De beits is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELBEITS

Tenco tuinmeubelbeits

Tenco Tuinmeubelbeits is een watergedragen, transparante beits speciaal voor zachte en hardhouten tuinmeubelen. Het geeft een natuurlijke kleur aan het hout en biedt een zijdeglanzende beschermlaag. Het voorkomt vergrijzing van het hout en is niet filmvormend waardoor het niet kan bladderen of barsten. Verbruik: ca. 12-13 mē per liter.

vanaf
17,55
bekijk product

Bekijk product ▸

UNDERCOATING

Tenco undercoating

Tenco Undercoating is een bitumenverf, geschikt voor auto, aanhangwagen en caravan. Het is een dik vloeibare pasta, versterkt met vezels, maar wel goed verstrijkbaar. Het geeft een solide bescherming aan het chassis en de binnenzijde van spatborden, maar ook de onderkanten van aanhangwagens en caravans krijgen hiermee een prima bescherming. Na droging ontstaat een elastische laag die roestwerend en geluiddempend en bestand tegen pekel en weersinvloeden is. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf
17,96
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSELE PRIMER WATERBASIS

Tenco universele primer waterbasis

Tenco Universele Primer is een roestwerende hechtprimer voor op thermisch of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium. Het is ook geschikt als hechtprimer voor op PVC en diverse andere kunststoffen en speciaal voor objecten zoals hekken, garagedeuren, ramen, kozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Het is overschilderbaar met zowel een terpentine als waterverdunbare dekkende verf. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
26,96
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOEIBAAR ZINK

Tenco vloeibaar zink

Tenco vloeibaar zink is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, blijvend elastische polyurethaancoating. Het is geschikt voor renovatie, herstel en langdurige bescherming van zinken goten. Verbruik: ca. 6 strekkende meters per liter.

vanaf
53,96
bekijk product

Bekijk product ▸

WITTE MENIE

Tenco witte menie

Tenco Witte Menie is een roestwerende grondlaag op basis van het roestwerende pigment zinkfosfaat en bindmiddel op basis van polyerethaanharsen, die speciaal toegepast wordt als er met lichte kleuren moet worden overgeschilderd. Het is tevens geschikt als afsluitende laag tegen vocht voor niet dagziend hout. Overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

Tenco is van origine bekend geworden met het assortiment kwalitatief goede carbolineums en teerproducten, zoals black varnish en koolteer. Deze producten zijn nu verboden, maar Tenco koos ervoor om hier vervangers voor te ontwikkelen die ook uitstekend kunnen worden gebruikt over de oude lagen! Tenco Bottom Coat zwart wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt, met eventueel Tenco Bottom Coat brons er overheen als extra bescherming tegen aangroei van organismen. Of Tenco houtcoat speciaal voor houten objecten zoals schuren, schuttingen, molens en loodsen. Daarnaast heeft Tenco voor met name de binnenvaart de Tenco Topcoat zwart ontwikkeld, heeft het een jachtlak in het assortiment én kan er een goede hechtlaag voor de verf gecreëerd worden met de Tenco Bootprimer . Tenco heeft een mooi en voordelig assortiment producten voor het behandelen van onder andere boten!

Maar Tenco is tegenwoordig in nog veel meer dan alleen boten gespecialiseerd. Zo heeft Tenco beits, maar ook andere producten om allerlei objecten rond het huis en in de tuin mee te behandelen. Een voorbeeld van een veelgebruikte Tenco tuinbeits is de Tenco Steigerhoutbeits . Dit is een weerbestendig product, speciaal voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Tenco Steigerhoutbeits geeft een doorleefde en nostalgische uitstraling en zorgt ervoor dat de natuurlijke houtstructuur mooi zichtbaar blijft.
Ook voor het tegenwoordig veelgebruikte bangkirai hout heeft Tenco een ideaal product: Tenco Bangkirai Olie . Deze olie is speciaal voor het behandelen van objecten van Bangkirai, zoals schuttingen, vlonders, steigers en bruggen. Tenco Bangkirai olie biedt uitstekende bescherming tegen weersomstandigheden, voorkomt vergrijzing en dringt diep in het hout. En dankzij de zorgvuldig ontwikkelde productsamenstelling is het ook nog eens minder milieubelastend!

AFBIJTPASTA

Tenco afbijtpasta

Tenco Afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van o.a. watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. Het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf
13,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI RUST COMPOUND VAST

Tenco anti rust compound vast

Tenco Anti Rust Compound vast is een roestwerend product op basis van paraffinische componenten en speciale vetten. Het kan ook over bestaande roest aangebracht worden en voorkomt verdere aantasting van het metaal. Het geeft een waterbestendige, niet hardende deklaag en is bruingeel van kleur. Het is zeer geschikt voor achter de betimmering in schepen. Verbruik: ca. 3-4 mē per liter.

vanaf
67,50
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI RUST COMPOUND VLOEIBAAR

Tenco anti rust compound vloeibaar

Tenco Anti Rust Compound vloeibaar is een roestwerend product op basis van dun vloeibaar conserverende olie. Het geeft een waterbestendige, niet hardende, bruingele deklaag. Het is bijzonder geschikt als ruimspuitolie, hecht goed en spoelt niet van het oppervlak af bij het schoonmaken. Het kan ook achter de betimmering in schepen aangebracht worden en wordt tevens gebruikt als tank-float-coating tegen roestvorming van ballasttanks van schepen. Verbruik: ca. 4-6 mē per liter.

vanaf
36,86
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI HOUTWORM

Tenco anti houtworm

Tenco anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt voor een lange tijd heraantasting, mits juist toegepast. Het geeft een preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTI REGENDOORSLAG

Tenco anti regendoorslag

Tenco Anti-Regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. Het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. Dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. Verbruik: ca. 4-5 m2 per liter.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAIOLIE ANTRACIET

Tenco bangkiraiolie antraciet

Tenco Bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE

Tenco bangkirai olie

Tenco Bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van Bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: Ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE DARK TEAK

Tenco bangkirai olie dark teak

Tenco Bangkirai Olie Dark Teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van Bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. De kleur Dark Teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het Bangkirai weer verlevendigt. De olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

BIELZENZWART TEERVRIJ

Tenco bielzenzwart teervrij

Tenco bielzenzwart teervrij is speciaal gemaakt om tuinbielzen op de beste manier te beschermen en te verfraaien. Het is diepzwart van kleur, gebruiksvriendelijk, sneldrogend en geeft niet af. Het kan zowel op voorheen met carbolineum behandelde als op nieuwe bielzen worden gebruikt. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ALUMINIUM

Tenco bitumen constructielak aluminium

Tenco Bitumen Constructielak Aluminium is een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. Het beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk, zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzeren golfplaten en zinken dakgoten. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
19,76
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ZWART

Tenco bitumen constructielak zwart

Tenco Bitumen Constructielak Zwart is voor het beschermen van ijzer, beton, steen en asbestcement. Het is eveneens prima te gebruiken als coating voor tanks (ook voor drinkwater) of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers. Het is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: Ca. 8-10 m2 per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN SILOLAK

Tenco bitumen silolak

Tenco Bitumen Silolak is een zwarte, goed verstrijkbare bitumenlak. Het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo’s, waarin veevoeder wordt opgeslagen. Het is ook geschikt voor drinkwaterbakken en na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BLANKE LAK

Tenco blanke lak

Tenco Blanke Lak is een parketlak op polyurethaan-alkydbasis voor vloeren en trappen. Het is een kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten en ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, meubels en interieur-betimmeringen. Verbruik: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf
20,66
bekijk product

Bekijk product ▸

BOERENGROEN

Tenco boerengroen

Tenco Boerengroen is een diepgroene, matte carbolineum. Het is een terpentineverdunbare, impregnerende houtconservering op basis van steenkooldestillaat en hoogwaardige teeroliën. Het conserveert tegen schimmels, insecten en houtrot, is vochtregulerend en zeer goed weervast. Het is geschikt als bescherming van alle zachte houtsoorten, zowel op nieuw als gebruikt hout zoals schuren, schuttingen, hekken en hokken. Er mag geen verflaag als ondergrond aanwezig zijn. Verbruik: Ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

BOOTLAK HOOGGLANS

Tenco bootlak hoogglans

Tenco Bootlak is een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten. Het is uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. Verbruik: Ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
20,66
bekijk product

Bekijk product ▸

BOOTLAK BLANK

Tenco bootlak blank

Tenco Bootlak Blank is een hoogglanzende, sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethaanharsen. Het is toepasbaar op alle houtsoorten boven de waterlijn, zowel binnen als buiten, bestand tegen invloeden van zout en zoet water en uitstekend buitenduurzaam. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
8,55
bekijk product

Bekijk product ▸

BOOTPRIMER

Tenco bootprimer

Tenco Bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de Tenco bootlakken. Het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: Ca. 10-13 mē per liter.

vanaf
18,86
bekijk product

Bekijk product ▸

BOTTOM COAT TEERVRIJ BRONS

Tenco bottom coat teervrij brons

Tenco Bottomcoat teervrij Brons biedt een beschermende afwerklaag voor Tenco Bottomcoat Zwart. Door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijderd. Het is toepasbaar als gladde, beschermende afwerklaag voor pleziervaart- en binnenvaartschepen. Verbruik: Ca. 8-10 m2 per liter.

vanaf
21,15
bekijk product

Bekijk product ▸

BOTTOM COAT ZWART

Tenco bottom coat zwart

Tenco Bottomcoat Zwart is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan. Het wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. Het hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een uitstekende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. Verbruik: Ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
18,45
bekijk product

Bekijk product ▸

DAK KOUDE KLEEFSTOF

Tenco dak koude kleefstof

Tenco dak koude kleefstof is een vloeibare, kleverige bitumen voor het plakken van dakrolnaden als voorstrijklaag en als kleeflaag om na aandroging in te strooien met grindparel of leislag. Verbruik: Ca. 2-3 mē per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

DAK REPARATIEPASTA DIK

Tenco dak reparatiepasta dik

Tenco dakreparatiepasta Dik is een lijvige bitumenpasta die elastich blijft en extra is versterkt met onverwoestbare vezels. Het is geschikt voor het dichten van naden en scheuren in o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en voegen van schoorstenen. Het is vervolgens af te werken met leislag of Tenco Dakzilver. Verbruik: Ca. 1-2 mē per liter.

vanaf
13,73
bekijk product

Bekijk product ▸

DAKCOATING MIDDENDIK

Tenco dakcoating middendik

Tenco dakcoating middik is een vloeibare bitumencoating, versterkt met onverwoestbare vezels. Het is geschikt voor onderhoud en reparaties van naden en haarscheuren in bitumineuze dakbedekking en goten. Het is vervolgens af te werken met leislag of Tenco Dakzilver. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf
13,28
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUGLAS BEITS DEKKEND

Tenco douglas beits dekkend

Tenco douglas houtbeits dekkend is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het biedt een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUGLAS BEITS TRANSPARANT

Tenco douglas beits transparant

Tenco douglasbeits transparant is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het bidet een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

ELASTISCHE DAKCOATING

Tenco elastische dakcoating

Tenco elastische dakcoating is een blijvend elastische pasta op bitumenrubberbasis voor onderhoud en renovatie van o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en de bovenzijde van schoorstenen. Aanbrengen op een vochtige ondergrond is geen probleem en het is UV-bestendig. Verbruik: Ca. 1-2 mē per liter.

vanaf
22,46
bekijk product

Bekijk product ▸

FERRO

Tenco ferro

Tenco ferro is een glanzende, ijzersterke, roestwerende ijzerverf met ’ingebouwde menie’, zodat voorbehandeling met menie of een andere grondlaag overbodig is, voor buiten. Het is dus geschikt voor zowel gronden als aflakken. Het is geschikt voor kleinere klussen zoals hekken, tuinstoelen, speelwerktuigen, maar ook voor caravans, aanhangwagens en ijzer- en staalconstructies. Het is krasvast, goed bestand tegen mechanische beschadigingen en heeft een prima hechting. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
7,48
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIALSPRAY

Tenco industrialspray

Tenco ferro industrialspray is ideaal voor objecten met veel rondingen, hoeken en spijlen. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. velgen, tuindecoraties, hekken, bloempotten en vazen. Door fijne verneveling van het product en uitstekende vloeiing ontstaat een prachtig glad afgewerkt uiterlijk. Het is ook te gebruiken voor objecten van hout, steenachtige ondergronden of reeds eerder geverfde objecten. Het is stoot- en slagvast en roestwerend. Verbruik: ca. 2-3 mē per spuitbus.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

FERRO PRIMER

Tenco ferro primer

Tenco ferro primer is een universele sneldrogende grondlaag met een uitstekende corrosiewering en een hoge dek- en vulkracht. Het is te gebruiken op hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse kunststoffen. Het is goed schuurbaar, hecht goed op poreuze en gladde ondergronden en is bestand tegen temperaturen tot 110 °C. Het is na 24 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

GEKOOKTE LIJNOLIE

Tenco gekookte lijnolie

Tenco gekookte lijnolie is een bewerkte rauwe lijnolie. Het wordt gebruikt voor houtverduurzaming en metaalbescherming en als eindproduct voor het impregneren van natuursteen, alkalisch uitgewerkt beton en metalen. Verbruik: 10-15 mē per liter.

vanaf
9,86
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF WATERBASIS

Tenco grondverf waterbasis

Tenco Grondverf waterbasis is geschikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. Het is na 8 uur overschilderbaar met dekkende verf op terpentine- of waterbasis. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
21,56
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF

Tenco grondverf

Tenco Grondverf is een uitstekende grondlaag voor nieuw hout en kaal gekomen plekken bij bestaand schilderwerk, binnen en buiten. De grondverf dringt goed in het hout en vormt een prima hechtlaag voor alle houtsoorten. Overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDHOUTOLIE

Tenco hardhoutolie

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

HECHTPRIMER

Tenco hechtprimer

Tenco Hechtprimer is een bitumenlak op basis van geblazen bitumen en sneldrogende aromaatarme oplosmiddelen. Het hecht op oude dakbedekking, metaal, hout en steen en is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 4-6 mē per liter.

vanaf
12,15
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTCOAT TEERVRIJ

Tenco houtcoat teervrij

Tenco Houtcoat teervrij Zwart is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Het biedt een prima bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
14,85
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE HOVENIERS BEITS

Tenco transparante hoveniers beits

Tenco hoveniers tuinbeits transparant is een degelijke, weerbestendige transparante tuinbeits op basis van alkydharsen en kleurechte pigmenten. Het is ideaal geschikt voor houten ondergronden zoals tuinhuizen, tuinmeubelen en buitendeuren. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
22,46
bekijk product

Bekijk product ▸

IJZERCOAT TEERVRIJ

Tenco ijzercoat teervrij

Tenco IJzercoat teervrij Zwart is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis en betonnen palen welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. Het hecht direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

IJZERMENIE

Tenco ijzermenie

Tenco IJzermenie is een goede tweede laag over loodmenie of als roestwering van ijzerwerk met dezelfde prima hechtingseigenschappen, op basis van roestwerende pigmenten en alkydhars voor binnen en buiten. Het is tevens geschikt voor toepassing op zachte houtsoorten. De menie is vochtregulerend, waterafstotend, weer- en UV-bestendig en filmvormend. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
6,75
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Tenco insmeercompound sp

Tenco insmeercompound SP is een goed hechtende, niet drogende technische vaseline welke kan worden gebruikt om roest te voorkomen op metalen ondergronden. Het product scheidt geen olie af en geeft zelfs na een zeer lange gebruiksduur geen verharding. Het wordt o.a. gebruikt voor het conserveren van ballasttanks, stalen beunen en onder de buikdenningen van schepen. Het is na verwarming vloeibaar en kan dan doormiddel van een borstel, roller of warmtebestendige verfspuit verwerkt worden. Verfspuiten moeten gelijk na gebruik schoongemaakt worden i.v.m. de snelle stolling van het product. Het kan direct op een stalen ondergrond worden aangebracht welke goed schoon, droog en ontroest moet zijn. Dit product stolt vrijwel direct na in aanraking te zijn gekomen met de ondergrond.

vanaf
188,10
bekijk product

Bekijk product ▸

KASSENWIT

Tenco kassenwit

Tenco Kassenwit is een zonwerende verf die te veel warmte in de tuinkas voorkomt. De verf wordt transparant bij regen en droogt wit op bij droog weer. Het zorgt voor een wit zonnefilter dat het teveel aan warmte buiten houdt door de inval van zonlicht te verminderen. Het is watergedragen en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. Het kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. Verbruik: ca. 35 m2 per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

LOODBAND

Tenco loodband

Tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. Het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.

vanaf
15,75
bekijk product

Bekijk product ▸

LOODVRIJE MENIE

Tenco loodvrije menie

Tenco Loodvrije menie is een volledig loodvrij alternatief voor de veelgebruikte loodmenie. Het is toepasbaar als beschermende en hechtende grondlaag op een onbehandelde ondergrond zoals hout dat direct met metselwerk in aanraking komt en op ijzer- en staalconstructies. De verf heeft een goede dekking, is waterafstotend, roestwerend, goed verwerkbaar en zorgt voor een afsluitende laag. Overschilderbaar na ongeveer 24 uur. Verbruik: ca. 10-13 mē per liter.

vanaf
8,96
bekijk product

Bekijk product ▸

PARATOL

Tenco paratol

Tenco Paratol teervrij is een sneldrogende zwarte lak. Het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen, en beton. Het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Het is zuur- en alkalibestendig, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk in onderhoud en beperkt zonlichtbestendig. Voor toepassingen in het volle zonlicht wordt geadviseerd gebruik te maken van Tenco Houtcoat Zwart of Tenco ijzercoat Zwart. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
14,85
bekijk product

Bekijk product ▸

RUIMENVERF

Tenco ruimenverf

Tenco Ruimenverf is een speciaal ontwikkelde coating voor het conserveren van laadruimen en staalconstructies. Het is een verf speciaal bestemd voor scheepsruimen die in contact komen met droog voedsel (het is door TNO geschikt verklaard hiervoor). Het heeft een dekkend vermogen en kan gemakkelijk worden aangebracht op staal. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
168,57
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHEEPSLAK

Tenco scheepslak

Tenco scheepslak is een dunne, roestwerende, sneldrogende scheepslak. Het is te gebruiken voor stalen en houten schepen, hecht direct op oude teer en opgeruwde verflagen en wordt gebruikt op ijzer, beton, hout, steen en verouderd polyester. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
53,96
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELGROND

Tenco snelgrond

Tenco Snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf op terpentinebasis voor onbehandeld hout en over oude verflagen. Het is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen en het biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
20,03
bekijk product

Bekijk product ▸

STEIGERHOUT BEITS BESCHERMER SPRAY

Tenco steigerhout beits beschermer spray

Tenco Steigerhoutbeits Beschermer is een hoogwaardige beschermer voor met Tenco Steigerhoutbeits behandeld hout. Door een uniek recept wordt een transparante, beschermende filmlaag gevormd die zorgt voor een langdurige extra bescherming. Het is waterafstotend, onzichtbaar, sneldrogend, gebruiksvriendelijk en laat geen vlekken achter. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
17,96
bekijk product

Bekijk product ▸

STEIGERHOUTBEITS

Tenco steigerhoutbeits

Tenco Steigerhoutbeits is een watergedragen beits, bestemd voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Het geeft houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en het biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals meubelen, hekken en schuttingen. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

STOCKHOLMER TEER

Tenco stockholmer teer

Tenco Stockholmer-teer is een bruine Zweedse houtteer van prima kwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. Verbruik: ca. 5-6 mē per liter.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOGARANT TEERVRIJ

Tenco tencogarant teervrij

Tenco Tencogarant teervrij is zuur- en alkalibestendig en beschermt beton, metaal en hout dat permanent in contact staat met grond- en/of oppervlaktewater. Het is geschikt voor palen, beschoeiingen, mestsilo's en funderingen. Verbruik: Ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
13,28
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOMILD DEKKEND

Tenco tencomild dekkend

Tenco Tencomild dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geimpregneerd tuinhout te voorkomen. Het biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOMILD TRANSPARANT

Tenco tencomild transparant

Tenco Tencomild transparant is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geïmpregneerd tuinhout te voorkomen. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOPLUS

Tenco tencoplus

Tenco Tencoplus is halfglanzend en geschikt voor harde houtsoorten. Het is gemakkelijk verwerkbaar en waterafstotend en geeft mede daardoor optimale bescherming. Het heeft een prima dekkend vermogen en houdt jarenlang glans, is vochtregulerend, bladdert niet en is krasvast. Het is op buitenwerk duurzaam tot 5-6 jaar bij voldoende laagdikte. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
12,98
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOPRACHT CARBOBRUIN

Tenco tencopracht carbobruin

Tenco Tencopracht Carbobruin is het alternatief voor bruine carbolineum. Het is een uitstekend houtbeschermingsmiddel, dringt diep in het hout, accentueert de houtnerf en beschermt hout tegen weersinvloeden. Het is eenvoudig te verwerken en makkelijk in onderhoud. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van alle buitenhoutwerk, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, loodsen, schuren en steigers. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
12,15
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOTOP HOUTBESCHERMING DEKKEND HOOGGLANS

Tenco tencotop houtbescherming dekkend hoogglans

Tenco tencotop deur & kozijn dekkend hoogglans is een houtbeschermingsbeits voor buitenschilderwerk. Het product biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden en verfraait het houtwerk. Het is weerbestendig, vochtregulerend, waterafstotend en bladdert niet. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
8,96
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOTOP DEUR & KOZIJN DEKKEND

Tenco tencotop deur & kozijn dekkend

Tenco Tencotop deur & kozijn dekkend zijdeglans biedt een jarenlange bescherming door het sterk vochtregulerend vermogen. Het is gemakkelijk te verwerken door de goede vloeiing, is waterafstotend en biedt een langdurige bescherming tegen weersinvloeden. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
8,96
bekijk product

Bekijk product ▸

DEUR & KOZIJN TRANSPARANT

Tenco deur & kozijn transparant

Tenco Tencotop Deur & kozijn transparant beschermt het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. Het is geschikt voor zachte en harde houtsoorten, vochtregulerend, halfglanzend, kan niet bladderen en heeft een "ingebouwd" UV-filter, waardoor het bestand is tegen fel zonlicht. Let op, de blanke variant kan alleen worden toegepast over eerder met gekleurde transparante beits behandeld hout. Aantal aanbevolen lagen: 3 bij nieuw hout en 1 á 2 bij reeds behandeld hout. Het is overschilderbaar na 24 uur. Theoretisch rendement: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOTOP TRANSPARANT

Tenco tencotop transparant

Tenco Tencotop transparant is een glanzende beits, geschikt voor o.a. hardhouten deuren en kozijnen van meranti, merbau of teak. Het accentueert de houtstructuur en vormt een waterdichte film, waarmee ook het ‘bloeden’ van merbau volledig wordt voorkomen. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
9,63
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOVLOER

Tenco tencovloer

Tenco Tencovloer is een zijdeglanzende, watergedragen vloerverf geschikt voor beton- en tegelvloeren. Het heeft een grote slijtvastheid en is bestendig tegen vet en vuil. Het is geschikt voor vloeren van o.a. schuren, bergingen, terrassen, tegelpaden, kelders en balkons. Het is praktisch reukloos, sneldrogend en zeer decoratief. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
23,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TOPCOAT ZWART

Tenco topcoat zwart

Tenco Topcoat Zwart is een speciale roestwerende coating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigers en andere objecten boven de waterlijn welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton, hout en verouderd polyester en hecht direct op oude teer- en bitumen-lagen. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECOR DEKKEND

Tenco tuindecor dekkend

Tenco Tuindecor dekkend is een prima dekkende tuinbeits op acrylbasis. Het is een duurzame tuinbeits, beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Het is niet geschikt om in de volle zon of beneden de 6°C te verwerken. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van tuinhout in en om de tuin, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, zandbakken en klimrekken. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECOR TRANSPARANT

Tenco tuindecor transparant

Tenco Tuindecor transparant is een transparante tuinbeits op acrylbasis. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van al het tuinhout zoals pergola’s, hekken, schuttingen en rolborders. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend: na ca. 3 uur is het overschilderbaar en er kunnen dus meerdere lagen op een dag worden aangebracht. De beits is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELBEITS

Tenco tuinmeubelbeits

Tenco Tuinmeubelbeits is een watergedragen, transparante beits speciaal voor zachte en hardhouten tuinmeubelen. Het geeft een natuurlijke kleur aan het hout en biedt een zijdeglanzende beschermlaag. Het voorkomt vergrijzing van het hout en is niet filmvormend waardoor het niet kan bladderen of barsten. Verbruik: ca. 12-13 mē per liter.

vanaf
17,55
bekijk product

Bekijk product ▸

UNDERCOATING

Tenco undercoating

Tenco Undercoating is een bitumenverf, geschikt voor auto, aanhangwagen en caravan. Het is een dik vloeibare pasta, versterkt met vezels, maar wel goed verstrijkbaar. Het geeft een solide bescherming aan het chassis en de binnenzijde van spatborden, maar ook de onderkanten van aanhangwagens en caravans krijgen hiermee een prima bescherming. Na droging ontstaat een elastische laag die roestwerend en geluiddempend en bestand tegen pekel en weersinvloeden is. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

vanaf
17,96
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSELE PRIMER WATERBASIS

Tenco universele primer waterbasis

Tenco Universele Primer is een roestwerende hechtprimer voor op thermisch of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium. Het is ook geschikt als hechtprimer voor op PVC en diverse andere kunststoffen en speciaal voor objecten zoals hekken, garagedeuren, ramen, kozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Het is overschilderbaar met zowel een terpentine als waterverdunbare dekkende verf. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
26,96
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOEIBAAR ZINK

Tenco vloeibaar zink

Tenco vloeibaar zink is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, blijvend elastische polyurethaancoating. Het is geschikt voor renovatie, herstel en langdurige bescherming van zinken goten. Verbruik: ca. 6 strekkende meters per liter.

vanaf
53,96
bekijk product

Bekijk product ▸

WITTE MENIE

Tenco witte menie

Tenco Witte Menie is een roestwerende grondlaag op basis van het roestwerende pigment zinkfosfaat en bindmiddel op basis van polyerethaanharsen, die speciaal toegepast wordt als er met lichte kleuren moet worden overgeschilderd. Het is tevens geschikt als afsluitende laag tegen vocht voor niet dagziend hout. Overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
8,06
bekijk product

Bekijk product ▸

Tenco is van origine bekend geworden met het assortiment kwalitatief goede carbolineums en teerproducten, zoals black varnish en koolteer. Deze producten zijn nu verboden, maar Tenco koos ervoor om hier vervangers voor te ontwikkelen die ook uitstekend kunnen worden gebruikt over de oude lagen! Tenco Bottom Coat zwart wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt, met eventueel Tenco Bottom Coat brons er overheen als extra bescherming tegen aangroei van organismen. Of Tenco houtcoat speciaal voor houten objecten zoals schuren, schuttingen, molens en loodsen. Daarnaast heeft Tenco voor met name de binnenvaart de Tenco Topcoat zwart ontwikkeld, heeft het een jachtlak in het assortiment én kan er een goede hechtlaag voor de verf gecreëerd worden met de Tenco Bootprimer . Tenco heeft een mooi en voordelig assortiment producten voor het behandelen van onder andere boten!

Maar Tenco is tegenwoordig in nog veel meer dan alleen boten gespecialiseerd. Zo heeft Tenco beits, maar ook andere producten om allerlei objecten rond het huis en in de tuin mee te behandelen. Een voorbeeld van een veelgebruikte Tenco tuinbeits is de Tenco Steigerhoutbeits . Dit is een weerbestendig product, speciaal voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Tenco Steigerhoutbeits geeft een doorleefde en nostalgische uitstraling en zorgt ervoor dat de natuurlijke houtstructuur mooi zichtbaar blijft.
Ook voor het tegenwoordig veelgebruikte bangkirai hout heeft Tenco een ideaal product: Tenco Bangkirai Olie . Deze olie is speciaal voor het behandelen van objecten van Bangkirai, zoals schuttingen, vlonders, steigers en bruggen. Tenco Bangkirai olie biedt uitstekende bescherming tegen weersomstandigheden, voorkomt vergrijzing en dringt diep in het hout. En dankzij de zorgvuldig ontwikkelde productsamenstelling is het ook nog eens minder milieubelastend!

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)