menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Specials

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
PALEN & BIELZEN ZWARTE TEER

Cetabever palen & bielzen zwarte teer

Cetabever palen en bielzen zwarte teer (voorheen zwarte teer) is een oplosmiddelhoudende tuinbeits met een matte uitstraling. Het is sneldrogend en dekt goed. Buitenduurzaamheid: 4 jaar. Verbruik: Ca. 14 mē per liter.

vanaf
14,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELGEL BLANK

Cetabever tuinmeubelgel blank

Cetabever tuinmeubelgel blank is een zijdematte olie met gelstructuur, speciaal voor tuinmeubelen. Door de structuur is de gel zeer gemakkelijk aan te brengen en druipt het niet. Het voedt en verzorgt het hout waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden wordt.

vanaf
14,79
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTOLIE PV-94

Hermadix houtolie pv-94

Hermadix Houtolie PV-94 is op basis van o.a. natuurlijke asfalt en olie. Het is een goed en veilig alternatief voor koolteer en carbeaulineum. Het beschermt hout tegen nadelige invloeden en geeft een mooie donkere klassieke kleur. Het is toepasbaar op nieuw ongeverfd of eerder met carbolineum of koolteer behandeld hout. Er wordt geadviseerd kaal hout vooraf te behandelen met impraline bruin en nieuw hout bij voorkeur eerst te impregneren met impraline pre activ. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
12,33
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPRALINE BIELZENZWART

Hermadix impraline bielzenzwart

Hermadix Impraline bielzenzwart is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen en rolborders. Het kan ook over oude creosoot- of carbolineumlagen worden aangebracht. Bij gebruik op onbehandeld hout eerst voorbehandelen met Impraline Pre activ. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
11,26
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPRALINE CARBEAULEUM

Hermadix impraline carbeauleum

Hermadix Impraline carbeauleum is een beschermend product op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is prettig verwerkbaar en geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen, schuttingen, hekken, pergola's, steigers en schuren. Het dient verzadigend opgebracht te worden met kwast of door te dompelen. Het te behandelen hout dient droog, kaal (verfvrij) en stofvrij te zijn. Het kan ook over oude lagen carbolineum worden aangebracht. Bij gebruik op onbehandeld hout wordt geadviseerd eerst voor te behandelen met Impraline pre activ. Verbruik: ongeveer 10 mē per liter per laag.

vanaf
10,40
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPRALINE ZWARTE TEER

Hermadix impraline zwarte teer

Hermadix Impraline zwarte teer is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is geschikt voor houtwerk buitenshuis zoals houten schuren, loodsen en steigers. Het kan ook over oude koolteer- of carbolineumlagen worden aangebracht. Onbehandeld hout moet eerst voorbehandeld worden met Impraline pre-activ. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
12,12
bekijk product

Bekijk product ▸

TEMPERZON

Hermadix temperzon

Hermadix Temperzon zorgt voor een wit, regenvast zonnefilter op o.a. serres, lichtkoepels en kassen. Zodra het regent wordt het middel transparant, daarna droogt het weer wit op. In het najaar kan de beschermlaag eenvoudig afgeborsteld worden. Het is watergedragen en in droge toestand een volledig inert product. Het bevat absoluut geen stoffen die schadelijk zijn of het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. Verbruik: ca. 40 mē per liter.

vanaf
16,12
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA ZONBESCHERMINGSLAK

Jaeger aqua zonbeschermingslak

Jaeger aqua sonnenschutz lack is een witte licht- en warmtewerende lak. Deze beschermingslak is o.a. toepasbaar op glazen daken, kassen, lichtkoepels en damwandplaten van polycarbonaat, plexiglas en polistyrol en reduceert de opwarming van binnenruimtes, absorbeert 60% van de schadelijke UV-stralen en is weersbestendig. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf
145,32
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUT & BIELZENZWART

Koopmans hout & bielzenzwart

Koopmans Hout & Bielzenzwart is een beschermende, impregnerende coating op basis van gemodificeerde alkydhars voor houten delen onder en boven de grond welke o.a. in de tuin worden gebruikt, zoals bielzen, balken en grondpalen. Het is ook geschikt voor toepassing op oude bitumenlagen. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
13,29
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUT & IJZER ZWART

Koopmans hout & ijzer zwart

Koopmans Hout & IJzer zwart is een beschermende coating op basis van teervrije bitumen voor houten en metalen delen welke o.a. in de tuin worden gebruikt, zoals bielzen, grondpalen en ijzerwerk. Verbruik: Ca. 6-7 mē/ltr.

vanaf
18,28
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Orange nano stayclean+protect marble & natural stones

Orange nano GuardonŪ StayClean+Protect Marble & Natural Stones vormt een uitstekende bescherming voor (gepolijst) marmer en natuursteen. Het product is zeer geschikt om makkelijk reinigbare oppervlakken te creëren op marmer, natuursteen en geglazuurde tegels. Het is UV-stabiel, vormt een zeer goed water en olie afstotend oppervlak, vermindert de hechting van o.a. kauwgom en aanplakbiljetten en het remt de groei van micro-organismen, schimmels en algen. Duurzaamheid: ca. 5 jaar. Zwaar belaste (horizontale) oppervlakken dienen elke 0,5 tot 2 jaar opnieuw behandeld te worden.

vanaf
189,67
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Orange nano stayclean + protect mineral pro

GuardonŪ StayClean+Protect Mineral Pro is een silaan-systeem op waterbasis dat minerale bouwmaterialen een zeer langdurige hydro- en oleofobe bescherming biedt. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf, is onzichtbaar en hecht zich chemisch zeer sterk aan het oppervlak waardoor het bestand is tegen UV en mechanische slijtage. Het product vormt een ademende beschermlaag die door haar lage oppervlakte energie de opbouw van vervuiling remt en de tijd tussen opeenvolgende reinigingen verlengt. Dit kost dus minder tijd, inspanning en schoonmaakmiddelen. Toepasbaar op (kalk)zandsteen en baksteen metselwerk, beton, marmer en graniet, (siliconenhars)pleister en geglazuurde tegels. Duurzaamheid: meer dan 10 jaar. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
262,54
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Orange nano stayclean + protect wood

Orange nano Guardon StayClean+Protect Wood biedt een jarenlange, vrijwel onzichtbare bescherming voor uiteenlopende houtsoorten binnen en buiten. Het geeft hout een hydro- en oleofobe bescherming en vormt een makkelijk reinigbaar oppervlak. Het voorkomen van vochtindringing verlengt de levensduur van het behandelde hout en ook remt dit product de vorming en groei van groene aanslag, algen, mos en schimmels. Het absorbeert UV-straling waardoor de natuurlijke verkleuring van hout sterk wordt vertraagd. Verbruik: ca. 2-10 mē per liter, afhankelijk van de houtsoort.

vanaf
61,06
bekijk product

Bekijk product ▸

BIELZENZWART TEERVRIJ

Tenco bielzenzwart teervrij

Tenco bielzenzwart teervrij is speciaal gemaakt om tuinbielzen op de beste manier te beschermen en te verfraaien. Het is diepzwart van kleur, gebruiksvriendelijk, sneldrogend en geeft niet af. Het kan zowel op voorheen met carbolineum behandelde als op nieuwe bielzen worden gebruikt. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ALUMINIUM

Tenco bitumen constructielak aluminium

Tenco Bitumen Constructielak Aluminium is een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. Het beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk, zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzeren golfplaten en zinken dakgoten. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
19,76
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ZWART

Tenco bitumen constructielak zwart

Tenco Bitumen Constructielak Zwart is voor het beschermen van ijzer, beton, steen en asbestcement. Het is eveneens prima te gebruiken als coating voor tanks (ook voor drinkwater) of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers. Het is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: Ca. 8-10 m2 per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN SILOLAK

Tenco bitumen silolak

Tenco Bitumen Silolak is een zwarte, goed verstrijkbare bitumenlak. Het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo’s, waarin veevoeder wordt opgeslagen. Het is ook geschikt voor drinkwaterbakken en na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BOERENGROEN

Tenco boerengroen

Tenco Boerengroen is een diepgroene, matte carbolineum. Het is een terpentineverdunbare, impregnerende houtconservering op basis van steenkooldestillaat en hoogwaardige teeroliën. Het conserveert tegen schimmels, insecten en houtrot, is vochtregulerend en zeer goed weervast. Het is geschikt als bescherming van alle zachte houtsoorten, zowel op nieuw als gebruikt hout zoals schuren, schuttingen, hekken en hokken. Er mag geen verflaag als ondergrond aanwezig zijn. Verbruik: Ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTCOAT TEERVRIJ

Tenco houtcoat teervrij

Tenco Houtcoat teervrij Zwart is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Het biedt een prima bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
14,85
bekijk product

Bekijk product ▸

IJZERCOAT TEERVRIJ

Tenco ijzercoat teervrij

Tenco IJzercoat teervrij Zwart is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis en betonnen palen welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. Het hecht direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

KASSENWIT

Tenco kassenwit

Tenco Kassenwit is een zonwerende verf die te veel warmte in de tuinkas voorkomt. De verf wordt transparant bij regen en droogt wit op bij droog weer. Het zorgt voor een wit zonnefilter dat het teveel aan warmte buiten houdt door de inval van zonlicht te verminderen. Het is watergedragen en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. Het kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. Verbruik: ca. 35 m2 per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

PARATOL

Tenco paratol

Tenco Paratol teervrij is een sneldrogende zwarte lak. Het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen, en beton. Het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Het is zuur- en alkalibestendig, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk in onderhoud en beperkt zonlichtbestendig. Voor toepassingen in het volle zonlicht wordt geadviseerd gebruik te maken van Tenco Houtcoat Zwart of Tenco ijzercoat Zwart. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
14,85
bekijk product

Bekijk product ▸

STOCKHOLMER TEER

Tenco stockholmer teer

Tenco Stockholmer-teer is een bruine Zweedse houtteer van prima kwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. Verbruik: ca. 5-6 mē per liter.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOGARANT TEERVRIJ

Tenco tencogarant teervrij

Tenco Tencogarant teervrij is zuur- en alkalibestendig en beschermt beton, metaal en hout dat permanent in contact staat met grond- en/of oppervlaktewater. Het is geschikt voor palen, beschoeiingen, mestsilo's en funderingen. Verbruik: Ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
13,28
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOPRACHT CARBOBRUIN

Tenco tencopracht carbobruin

Tenco Tencopracht Carbobruin is het alternatief voor bruine carbolineum. Het is een uitstekend houtbeschermingsmiddel, dringt diep in het hout, accentueert de houtnerf en beschermt hout tegen weersinvloeden. Het is eenvoudig te verwerken en makkelijk in onderhoud. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van alle buitenhoutwerk, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, loodsen, schuren en steigers. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
12,15
bekijk product

Bekijk product ▸

BIELZENZWART

Verfijn bielzenzwart

Verfijn bielzenzwart is onder andere toepasbaar op bielzen. Het is een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen die direct met grond of water in aanraking zijn. Het kan gebruikt worden op hout dat eerder met carbolineum bewerkt is en het is op basis van bitumen (vrij van teer) en het brand niet op de huid of planten. Voor objecten die onder het maaiveld komen wordt zwarte teer aanbevolen. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

BLACK VARNISH

Verfijn black varnish

Verfijn Black varnish is te gebruiken als vervanger van teer. Het beschermt ijzer, staal, beton en hout tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water. Ook materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. Het kan ook aangebracht worden op materialen die al behandeld zijn met carbolineum, zwarte teer of koolteer en het is niet overschilderbaar met verf. Verbruik: Ca. 5-10 mē per liter sterk afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak.

vanaf
9,70
bekijk product

Bekijk product ▸

BRUINOLEUM

Verfijn bruinoleum

Verfijn Bruinoleum is het ideale alternatief voor carbolineum. Het kan ook gebruikt worden op oppervlakken die reeds met carbolineum behandeld zijn, mits die al enigszins verweerd zijn. Het is samengesteld op basis van plantaardige vetzuren. Het heeft een mooie bruine kleur, geeft het hout een fraaie nostalgische uitstraling en biedt een optimale bescherming voor een lange tijd. Het dringt diep in het hout en heeft een sterke waterafstotende werking. Verbruik: Ca. 8-12 mē per liter.

vanaf
9,11
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUT TEER

Verfijn hout teer

Verfijn hout teer is een coating op basis van kunsthars en is vanwege de goede UV-bestendigheid toepasbaar op bovengrondse objecten, zoals schuren, palen en hekwerk. Het kan worden aangebracht op oppervlakken die reeds behandeld zijn met bitumen of carbolineum. Het is eenvoudig te verwerken, sneldrogend, vochtregulerend en weerbestendig. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

ZWARTE TEER

Verfijn zwarte teer

Verfijn zwarte teer is bij uitstek het product voor de behandeling van hout, ijzer en beton dat beschermd moet worden. Specifieke materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. Na droging blijft het enigszins flexibel en is het reukloos. Het is ook toepasbaar op boten onder de waterlijn en niet giftig. Verbruik: Ca. 5-10 mē per liter, afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak.

vanaf
10,45
bekijk product

Bekijk product ▸

PALEN & BIELZEN ZWARTE TEER

Cetabever palen & bielzen zwarte teer

Cetabever palen en bielzen zwarte teer (voorheen zwarte teer) is een oplosmiddelhoudende tuinbeits met een matte uitstraling. Het is sneldrogend en dekt goed. Buitenduurzaamheid: 4 jaar. Verbruik: Ca. 14 mē per liter.

vanaf
14,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELGEL BLANK

Cetabever tuinmeubelgel blank

Cetabever tuinmeubelgel blank is een zijdematte olie met gelstructuur, speciaal voor tuinmeubelen. Door de structuur is de gel zeer gemakkelijk aan te brengen en druipt het niet. Het voedt en verzorgt het hout waardoor de natuurlijke uitstraling van het hout behouden wordt.

vanaf
14,79
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTOLIE PV-94

Hermadix houtolie pv-94

Hermadix Houtolie PV-94 is op basis van o.a. natuurlijke asfalt en olie. Het is een goed en veilig alternatief voor koolteer en carbeaulineum. Het beschermt hout tegen nadelige invloeden en geeft een mooie donkere klassieke kleur. Het is toepasbaar op nieuw ongeverfd of eerder met carbolineum of koolteer behandeld hout. Er wordt geadviseerd kaal hout vooraf te behandelen met impraline bruin en nieuw hout bij voorkeur eerst te impregneren met impraline pre activ. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
12,33
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPRALINE BIELZENZWART

Hermadix impraline bielzenzwart

Hermadix Impraline bielzenzwart is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen en rolborders. Het kan ook over oude creosoot- of carbolineumlagen worden aangebracht. Bij gebruik op onbehandeld hout eerst voorbehandelen met Impraline Pre activ. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
11,26
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPRALINE CARBEAULEUM

Hermadix impraline carbeauleum

Hermadix Impraline carbeauleum is een beschermend product op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is prettig verwerkbaar en geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen, schuttingen, hekken, pergola's, steigers en schuren. Het dient verzadigend opgebracht te worden met kwast of door te dompelen. Het te behandelen hout dient droog, kaal (verfvrij) en stofvrij te zijn. Het kan ook over oude lagen carbolineum worden aangebracht. Bij gebruik op onbehandeld hout wordt geadviseerd eerst voor te behandelen met Impraline pre activ. Verbruik: ongeveer 10 mē per liter per laag.

vanaf
10,40
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPRALINE ZWARTE TEER

Hermadix impraline zwarte teer

Hermadix Impraline zwarte teer is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. Het is geschikt voor houtwerk buitenshuis zoals houten schuren, loodsen en steigers. Het kan ook over oude koolteer- of carbolineumlagen worden aangebracht. Onbehandeld hout moet eerst voorbehandeld worden met Impraline pre-activ. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
12,12
bekijk product

Bekijk product ▸

TEMPERZON

Hermadix temperzon

Hermadix Temperzon zorgt voor een wit, regenvast zonnefilter op o.a. serres, lichtkoepels en kassen. Zodra het regent wordt het middel transparant, daarna droogt het weer wit op. In het najaar kan de beschermlaag eenvoudig afgeborsteld worden. Het is watergedragen en in droge toestand een volledig inert product. Het bevat absoluut geen stoffen die schadelijk zijn of het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. Verbruik: ca. 40 mē per liter.

vanaf
16,12
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA ZONBESCHERMINGSLAK

Jaeger aqua zonbeschermingslak

Jaeger aqua sonnenschutz lack is een witte licht- en warmtewerende lak. Deze beschermingslak is o.a. toepasbaar op glazen daken, kassen, lichtkoepels en damwandplaten van polycarbonaat, plexiglas en polistyrol en reduceert de opwarming van binnenruimtes, absorbeert 60% van de schadelijke UV-stralen en is weersbestendig. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf
145,32
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUT & BIELZENZWART

Koopmans hout & bielzenzwart

Koopmans Hout & Bielzenzwart is een beschermende, impregnerende coating op basis van gemodificeerde alkydhars voor houten delen onder en boven de grond welke o.a. in de tuin worden gebruikt, zoals bielzen, balken en grondpalen. Het is ook geschikt voor toepassing op oude bitumenlagen. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
13,29
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUT & IJZER ZWART

Koopmans hout & ijzer zwart

Koopmans Hout & IJzer zwart is een beschermende coating op basis van teervrije bitumen voor houten en metalen delen welke o.a. in de tuin worden gebruikt, zoals bielzen, grondpalen en ijzerwerk. Verbruik: Ca. 6-7 mē/ltr.

vanaf
18,28
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Orange nano stayclean+protect marble & natural stones

Orange nano GuardonŪ StayClean+Protect Marble & Natural Stones vormt een uitstekende bescherming voor (gepolijst) marmer en natuursteen. Het product is zeer geschikt om makkelijk reinigbare oppervlakken te creëren op marmer, natuursteen en geglazuurde tegels. Het is UV-stabiel, vormt een zeer goed water en olie afstotend oppervlak, vermindert de hechting van o.a. kauwgom en aanplakbiljetten en het remt de groei van micro-organismen, schimmels en algen. Duurzaamheid: ca. 5 jaar. Zwaar belaste (horizontale) oppervlakken dienen elke 0,5 tot 2 jaar opnieuw behandeld te worden.

vanaf
189,67
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Orange nano stayclean + protect mineral pro

GuardonŪ StayClean+Protect Mineral Pro is een silaan-systeem op waterbasis dat minerale bouwmaterialen een zeer langdurige hydro- en oleofobe bescherming biedt. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf, is onzichtbaar en hecht zich chemisch zeer sterk aan het oppervlak waardoor het bestand is tegen UV en mechanische slijtage. Het product vormt een ademende beschermlaag die door haar lage oppervlakte energie de opbouw van vervuiling remt en de tijd tussen opeenvolgende reinigingen verlengt. Dit kost dus minder tijd, inspanning en schoonmaakmiddelen. Toepasbaar op (kalk)zandsteen en baksteen metselwerk, beton, marmer en graniet, (siliconenhars)pleister en geglazuurde tegels. Duurzaamheid: meer dan 10 jaar. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
262,54
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Orange nano stayclean + protect wood

Orange nano Guardon StayClean+Protect Wood biedt een jarenlange, vrijwel onzichtbare bescherming voor uiteenlopende houtsoorten binnen en buiten. Het geeft hout een hydro- en oleofobe bescherming en vormt een makkelijk reinigbaar oppervlak. Het voorkomen van vochtindringing verlengt de levensduur van het behandelde hout en ook remt dit product de vorming en groei van groene aanslag, algen, mos en schimmels. Het absorbeert UV-straling waardoor de natuurlijke verkleuring van hout sterk wordt vertraagd. Verbruik: ca. 2-10 mē per liter, afhankelijk van de houtsoort.

vanaf
61,06
bekijk product

Bekijk product ▸

BIELZENZWART TEERVRIJ

Tenco bielzenzwart teervrij

Tenco bielzenzwart teervrij is speciaal gemaakt om tuinbielzen op de beste manier te beschermen en te verfraaien. Het is diepzwart van kleur, gebruiksvriendelijk, sneldrogend en geeft niet af. Het kan zowel op voorheen met carbolineum behandelde als op nieuwe bielzen worden gebruikt. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ALUMINIUM

Tenco bitumen constructielak aluminium

Tenco Bitumen Constructielak Aluminium is een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. Het beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk, zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzeren golfplaten en zinken dakgoten. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
19,76
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ZWART

Tenco bitumen constructielak zwart

Tenco Bitumen Constructielak Zwart is voor het beschermen van ijzer, beton, steen en asbestcement. Het is eveneens prima te gebruiken als coating voor tanks (ook voor drinkwater) of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers. Het is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: Ca. 8-10 m2 per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BITUMEN SILOLAK

Tenco bitumen silolak

Tenco Bitumen Silolak is een zwarte, goed verstrijkbare bitumenlak. Het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo’s, waarin veevoeder wordt opgeslagen. Het is ook geschikt voor drinkwaterbakken en na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BOERENGROEN

Tenco boerengroen

Tenco Boerengroen is een diepgroene, matte carbolineum. Het is een terpentineverdunbare, impregnerende houtconservering op basis van steenkooldestillaat en hoogwaardige teeroliën. Het conserveert tegen schimmels, insecten en houtrot, is vochtregulerend en zeer goed weervast. Het is geschikt als bescherming van alle zachte houtsoorten, zowel op nieuw als gebruikt hout zoals schuren, schuttingen, hekken en hokken. Er mag geen verflaag als ondergrond aanwezig zijn. Verbruik: Ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTCOAT TEERVRIJ

Tenco houtcoat teervrij

Tenco Houtcoat teervrij Zwart is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. Het biedt een prima bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. Verbruik: Ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
14,85
bekijk product

Bekijk product ▸

IJZERCOAT TEERVRIJ

Tenco ijzercoat teervrij

Tenco IJzercoat teervrij Zwart is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis en betonnen palen welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. Het hecht direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

KASSENWIT

Tenco kassenwit

Tenco Kassenwit is een zonwerende verf die te veel warmte in de tuinkas voorkomt. De verf wordt transparant bij regen en droogt wit op bij droog weer. Het zorgt voor een wit zonnefilter dat het teveel aan warmte buiten houdt door de inval van zonlicht te verminderen. Het is watergedragen en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. Het kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. Verbruik: ca. 35 m2 per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

PARATOL

Tenco paratol

Tenco Paratol teervrij is een sneldrogende zwarte lak. Het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen, en beton. Het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Het is zuur- en alkalibestendig, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk in onderhoud en beperkt zonlichtbestendig. Voor toepassingen in het volle zonlicht wordt geadviseerd gebruik te maken van Tenco Houtcoat Zwart of Tenco ijzercoat Zwart. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
14,85
bekijk product

Bekijk product ▸

STOCKHOLMER TEER

Tenco stockholmer teer

Tenco Stockholmer-teer is een bruine Zweedse houtteer van prima kwaliteit. Het is geschikt voor de bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. Verbruik: ca. 5-6 mē per liter.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOGARANT TEERVRIJ

Tenco tencogarant teervrij

Tenco Tencogarant teervrij is zuur- en alkalibestendig en beschermt beton, metaal en hout dat permanent in contact staat met grond- en/of oppervlaktewater. Het is geschikt voor palen, beschoeiingen, mestsilo's en funderingen. Verbruik: Ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
13,28
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOPRACHT CARBOBRUIN

Tenco tencopracht carbobruin

Tenco Tencopracht Carbobruin is het alternatief voor bruine carbolineum. Het is een uitstekend houtbeschermingsmiddel, dringt diep in het hout, accentueert de houtnerf en beschermt hout tegen weersinvloeden. Het is eenvoudig te verwerken en makkelijk in onderhoud. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van alle buitenhoutwerk, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, loodsen, schuren en steigers. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
12,15
bekijk product

Bekijk product ▸

BIELZENZWART

Verfijn bielzenzwart

Verfijn bielzenzwart is onder andere toepasbaar op bielzen. Het is een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen die direct met grond of water in aanraking zijn. Het kan gebruikt worden op hout dat eerder met carbolineum bewerkt is en het is op basis van bitumen (vrij van teer) en het brand niet op de huid of planten. Voor objecten die onder het maaiveld komen wordt zwarte teer aanbevolen. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

BLACK VARNISH

Verfijn black varnish

Verfijn Black varnish is te gebruiken als vervanger van teer. Het beschermt ijzer, staal, beton en hout tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water. Ook materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. Het kan ook aangebracht worden op materialen die al behandeld zijn met carbolineum, zwarte teer of koolteer en het is niet overschilderbaar met verf. Verbruik: Ca. 5-10 mē per liter sterk afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak.

vanaf
9,70
bekijk product

Bekijk product ▸

BRUINOLEUM

Verfijn bruinoleum

Verfijn Bruinoleum is het ideale alternatief voor carbolineum. Het kan ook gebruikt worden op oppervlakken die reeds met carbolineum behandeld zijn, mits die al enigszins verweerd zijn. Het is samengesteld op basis van plantaardige vetzuren. Het heeft een mooie bruine kleur, geeft het hout een fraaie nostalgische uitstraling en biedt een optimale bescherming voor een lange tijd. Het dringt diep in het hout en heeft een sterke waterafstotende werking. Verbruik: Ca. 8-12 mē per liter.

vanaf
9,11
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUT TEER

Verfijn hout teer

Verfijn hout teer is een coating op basis van kunsthars en is vanwege de goede UV-bestendigheid toepasbaar op bovengrondse objecten, zoals schuren, palen en hekwerk. Het kan worden aangebracht op oppervlakken die reeds behandeld zijn met bitumen of carbolineum. Het is eenvoudig te verwerken, sneldrogend, vochtregulerend en weerbestendig. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
12,56
bekijk product

Bekijk product ▸

ZWARTE TEER

Verfijn zwarte teer

Verfijn zwarte teer is bij uitstek het product voor de behandeling van hout, ijzer en beton dat beschermd moet worden. Specifieke materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. Na droging blijft het enigszins flexibel en is het reukloos. Het is ook toepasbaar op boten onder de waterlijn en niet giftig. Verbruik: Ca. 5-10 mē per liter, afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak.

vanaf
10,45
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER