menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Beits olie en wax

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
BAMBOE-OLIE

Cepe bamboe-olie

Cepe Bamboe olie is speciaal ontwikkeld voor op bamboe en is een transparante, vochtregulerende watergedragen olie. De olie is anti-alg, schimmelwerend, wordt niet glad en is UV-beschermend. Het is niet broeigevoelig en na droging geeft de olie niet af. Het houdt het natuurlijk vergrijzingsproces van de bamboe zoveel mogelijk tegen. Het is geschikt voor bamboecomposiet materiaal zoals brugdek, bank, gevelbekleding en terrasplanken, bamboe paardenboxplanken en bamboebuitenmeubilair. Maar ook binnenshuis is deze olie te gebruiken op bijvoorbeeld bamboetraptreden, parket en plaatmateriaal. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 15-20 mē per liter. Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar.

vanaf
31,28
bekijk product

Bekijk product ▸

MOLENLIJN BUITENOLIE

Cepe molenlijn buitenolie

Cepe Molenlijn is een transparante, vochtregulerende, milieuvriendelijke kleurolie op waterbasis voor buiten. Deze olie is geschikt voor alle onbehandelde houtsoorten en voor reeds geimpregneerd hout. De olie is antialg en schimmelwerend, wordt niet glad en is uv-beschermend. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
32,09
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND SCHUUR & TUINHUIS BEITS

Cetabever dekkend schuur & tuinhuis beits

Cetabever dekkende schuur- en tuinhuis beits (voorheen Tuinbeits Plus Dekkend) is een hoogwaardige, weersbestendige, watergedragen buitenbeits. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout van hard- en zachthouten schuren, tuinhuizen en blokhutten. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf
18,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS DEKKEND READY MIXED

Cetabever tuinhout beits dekkend ready mixed

Cetabever Dekkende Tuinhout Beits (voorheen Tuinbeits Dekkend) is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking, is vochtregulerend, waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergola’s, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
8,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS DEKKEND MENGMACHINE

Cetabever tuinhout beits dekkend mengmachine

CetaBever dekkende tuinhout beits (voorheen Tuinbeits Dekkend) is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking, is vochtregulerend, waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergola’s, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
18,79
bekijk product

Bekijk product ▸

PALEN & BIELZEN CARBOBRUIN

Cetabever palen & bielzen carbobruin

CetaBever palen en bielzen Carbobruin is een oplosmiddelhoudende tuinbeits met een matte uitstraling. Het is sneldrogend en dekt goed. Buitenduurzaamheid: ca. 4 jaar. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
13,59
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUTTINGBEITS

Cetabever schuttingbeits

CetaBever Schuttingbeits is een matte, watergedragen beits. Het beschermt tegen weersinvloeden, is waterafstotend, vochtregulerend en zorgt voor langdurig kleurbehoud. Het is te gebruiken in combinatie met de Tuinhout Sprayer en geschikt voor hard- en zachthouten tuinschuttingen. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: Ca. 12 mē per liter.

vanaf
23,75
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS TRANSPARANT ZIJDEGLANS

Cetabever schuur & tuinhuis beits transparant zijdeglans

Cetabever transparante schuur- en tuinhuis beits (voorheen tuinbeits plus) is een hoogwaardige watergedragen beits. Het beschermt het schilderwerk en hout al na 1 uur na aanbrengen tegen regen en vocht, doordat er een waterdichte afsluiting op de buitenste laag van de beits wordt gevormd. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf
18,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS TRANSPARANT

Cetabever tuinhout beits transparant

Cetabever transparante tuinhout beits (voorheen tuinbeits transparant) is een oplosmiddelhoudende tuinbeits. Het is sterk impregnerend en voedt en beschermt het hout langdurig tegen weersinvloeden. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
14,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE TUINMEUBELBEITS READY MIXED

Cetabever transparante tuinmeubelbeits ready mixed

Cetabever transparante tuinmeubelbeits op waterbasis is een topkwaliteit tuinbeits en speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van tuinmeubelen. Het voedt het hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-beschermend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Rendement: ca. 16 mē per liter.

vanaf
18,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE TUINMEUBELBEITS MENGMACHINE

Cetabever transparante tuinmeubelbeits mengmachine

Cetabever transparante tuinmeubelbeits op waterbasis is een topkwaliteit tuinbeits en speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van tuinmeubelen. Het voedt het hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-beschermend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Rendement: ca. 16 mē per liter.

vanaf
25,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELBEITS

Cetabever tuinmeubelbeits

Cetabever Tuinmeubelbeits op terpentinebasis geeft tuinmeubelen jarenlange bescherming tegen weersinvloeden, is UV-bestendig, waterafstotend, vochtregulerend en sterk impregnerend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar bij voldoende laagdikte. Verbruik: Ca. 13-16 mē per liter.

vanaf
32,98
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELOLIE

Cetabever tuinmeubelolie

Cetabever tuinmeubelolie verrijkt de natuurlijke houtkleur en biedt bescherming tegen vergrijzing. Het is ideaal voor periodiek onderhoud van tuinmeubelen. Het is geschikt voor ongebeitst hardhout zoals teak, bangkirai, ceder en iroko. Buitenduurzaamheid: ca. 1-2 jaar afhankelijk van de UV belasting en de belastingsgraad. Verbruik: Ca. 18-20 mē per liter.

vanaf
15,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS VLONDER & TERRAS ANTISLIP

Cetabever tuinbeits vlonder & terras antislip

Cetabever vlonder- terrasbeits antislip (voorheen vlonderbeits antislip) is een hoogwaardige, zijdeglanzende weerbestendige beits op terpentinebasis met een hoge duurzaamheid van ca. 3 jaar. Het is vocht- en weerbestendig en beschermt tegen schimmels en algen. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
47,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TERRASOLIE BANGKIRAI UV PROOF

Cetabever terrasolie bangkirai uv proof

Cetabever vlonder- terrasolie bankirai uv proof is een blanke, extra duurzame olie voor het behandelen van onbehandelde of eerder met olie behandelde hardhouten vlonders, terrassen en schuttingen. Door het unieke UV Neutralising System™ wordt hardhout extra beschermd tegen schadelijke effecten van UV-licht. Hierdoor is hardhout 2 x langer beschermd dan met normale oliÃŦn. Het hout wordt gevoed, verrijkt en behoudt langer zijn natuurlijke houtkleur. Verbruik: Ca. 18-19 mē per liter.

vanaf
37,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAKOLIE

Golden wave teakolie

Golden Wave Teakolie is een mengeling van lijnzaadolie, terpentijnolie, aromaatvrije solventen en lavendelolie geïnspireerd op een Scandinavische traditie. Het penetreert in het hart van het hout en geeft geen filmvorming zoals een vernis. Het geeft tuinmeubelen een prima bescherming, exotisch hout wordt gevoed en het geeft een natuurlijke finish. Het maakt het oppervlak mooier en geeft bescherming tegen water en andere weersomstandigheden. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 15 mē per liter.

vanaf
18,19
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE

Hermadix bangkirai olie

Hermadix Bangkirai-olie is gemaakt op basis van speciale oliën die zorgen voor een goede indringing en verankering waarmee bladderen is uitgesloten. Het natuurlijke karakter en de natuurlijke kleur van het hout blijven behouden. Het is watergedragen en dus minder milieubelastend. Het geeft na droging een langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing. Voor een goed onderhoud dient de behandeling ieder jaar herhaald te worden. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
13,18
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUGLAS-OLIE

Hermadix douglas-olie

Hermadix Douglas-olie is een mens- en milieuvriendelijke olie om Lariks hout en Douglas hout, binnen en buiten, duurzaam te beschermen. Het dringt diep in het hout en geeft een matte, natuurlijke uitstraling. Het geeft al voldoende bescherming en een prachtig resultaat met 1-2 lagen. Bij onderhoudslagen hoeft alleen maar de ondergrond ontvet te worden en lichtjes geschuurd te worden. Het is niet overschilderbaar met lak, alleen te onderhouden met Hermadix Douglas-Olie. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
16,58
bekijk product

Bekijk product ▸

E-OFF

Hermadix e-off

Hermadix E-off is een watergedragen, natuurlijke onderhoudsolie voor de bescherming tegen weersinvloeden en het kleuren van hardhouten tuinmeubelen. Verbruik: ca. 8-12 mē per liter.

vanaf
20,83
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTDECOR DEKKEND

Hermadix houtdecor dekkend

Hermadix Houtdecor dekkend is een matglanzende buitenbeits op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). Het is absoluut oplosmiddelvrij en zonder lood of cadmium. Het heeft een goede indringing en verankering en geeft een uitstekende bescherming tegen nadelige invloeden van weer, wind en regen. Het is toepasbaar op grenen, vuren of met alkydharsverf geschilderd hout; op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. Het heeft geen grondverf nodig, is vochtregulerend en verstikt het hout niet. Verbruik: ca. 8-12 mē per liter.

vanaf
19,51
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTDECOR TRANSPARANT

Hermadix houtdecor transparant

Hermadix Houtdecor Transparant is vochtregulerend en op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). Het is oplosmiddel- en aminevrij, dus minder milieubelastend, en geeft een fraaie, matglanzende afwerking met een keiharde bescherming. Het is uitstekend geschikt voor vuren en grenen of met alkydhars geschilderd hout. Op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Bij nieuw hout wordt geadviseerd vooraf te behandelen met impraline pre activ. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
19,51
bekijk product

Bekijk product ▸

STEIGERHOUTBEITS

Hermadix steigerhoutbeits

Hermadix Steigerhoutbeits is een matte, watergedragen, transparante beits op basis van natuurlijke oliën, speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud steigerhout. Het dringt goed in het hout, droogt snel (na 4 uur overschilderbaar) en is gemakkelijk verwerkbaar. Bij buitengebruik moet het hout eerst geimpregneerd worden met Impraline pre-active kleurloos. Theoretisch verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
12,96
bekijk product

Bekijk product ▸

TOFF TEAKOLIE

Hermadix toff teakolie

Hermadix Toff is een zijdeglanzend, watergedragen beschermmiddel op basis van speciale oliën die het behoud van het natuurlijke karakter van kostbaar teakhout garandeert. Het is waterafstotend en voorkomt vergrijzing, bevat geen siliconen en kan desgewenst worden overschilderd. Er wordt aangeraden dit product enkele malen per jaar te gebruiken. Theoretisch verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
7,48
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECORATIEBEITS DEKKEND

Hermadix tuindecoratiebeits dekkend

Hermadix Tuindecoratiebeits Dekkend is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoratiebeits op basis van natuurlijke olie voor geïmpregneerd hout. Het is toepasbaar op o.a. tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. Het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend. Het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. Nieuw onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met Impraline Pre activ. Theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
15,72
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECORATIEBEITS TRANSPARANT

Hermadix tuindecoratiebeits transparant

Hermadix Tuindecoratiebeits Transparant is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoractiebeits op basis van natuurlijke olie. Het is geschikt voor toepassing op geïmpregneerd hout. Het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend, het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. Toepasbaar op bijvoorbeeld tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. Nieuw, onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met Hermadix Impraline Pre activ. Theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
15,72
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTISLIP

Horva antislip

Horva Antislip is een mat, kant-en-klaar product voor gebruik op vlonders en houten terrassen. De onzichtbare microbolletjes zorgen voor een antisliplaag. De vlonder of het houten terras wordt daarmee een stuk veiliger. Het biedt bescherming tegen de zon, vocht en vergrijzing, is waterafstotend en schuren is niet nodig. Het is in 4–6 uur stofdroog. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf
27,54
bekijk product

Bekijk product ▸

BENAR UVR

Jotun benar uvr

Jotun benar UVR is een half-/hoogglanzende, terpentineverdunbare olie, speciaal voor de bescherming van tropisch hardhout en voor het onderhoud van verkleurd hout. Het bevat een uv-filter en het heeft een teak-kleur. Het kan onder andere toegepast worden op ramen, kozijnen, deuren, gevelbeschietingen, hardhouten tuinmeubelen, wanden en plafonds. Het is ook geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn. Doordat dit product tot diep in de poriën van het hout doordringt geeft dit een uitstekende hechting, zelfs na herhaalde vochtbelastingen. Rendement: ca. 14-16 mē per liter.

vanaf
31,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BENAR GLANS

Jotun benar glans

Jotun benarolie glans is een hoogglanzende, transparante, terpentineverdunbare afwerking voor hardhout binnen en buiten. Het geeft jarenlange bescherming, bladdert niet en is waterafstotend. Het kan gebruikt worden op zowel nieuw als eerder behandeld hout, onder andere op ramen, kozijnen, deuren, gevelbeschietingen, hardhouten tuinmeubelen, wanden en plafonds. Het is ook geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn. Doordat dit product tot diep in de poriën van het hout doordringt geeft dit een uitstekende hechting, zelfs na herhaalde vochtbelastingen. Rendement: ca. 14-16 mē per liter.

vanaf
21,92
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE

Koopmans bangkirai olie

Koopmans Bangkirai olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: ca. 6 mē per liter.

vanaf
13,99
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPRA

Koopmans impra

Koopmans Impra is een sterk impregnerende, oliehoudende, semi-transparante kleurbeits voor het beschermen en verfraaien van vooral grenen- en vurenhouten schuttingen, pergola’s en andere houten constructies in o.a. de tuin. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
29,80
bekijk product

Bekijk product ▸

MONUMENTENBEITS

Koopmans monumentenbeits

Koopmans Monumentenbeits is een semi-dekkende, lijnoliehoudende, weersbestendige, matte, zwarte beits, speciaal ontwikkeld voor het beschermen en (opnieuw) zwarten van (zowel onbehandelde als behandelde) houten objecten. De karakteristieke uitstraling van bijvoorbeeld de (kap)schuur, molen of gepotdekselde woning blijft behouden. Het is tevens geschikt voor tuinhout. In tegenstelling tot de Ecoleum is de Monumentenbeits ook op onbehandeld glad geschaafd hout toepasbaar. Hierdoor kan het projectmatig perfect worden gecombineerd. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
38,60
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAKOLIE

Koopmans teakolie

Koopmans Teakolie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: Ca. 6 mē per liter.

vanaf
13,99
bekijk product

Bekijk product ▸

FASSITEK

Mathys fassitek

Mathys fassitek is een terpentinegedragen beits op basis van speciale alkydharsen en gemodificeerde olieen, geschikt voor binnen en buiten (de kleurloze variant is alleen geschikt voor binnen). Het is zeer goed te gebruiken voor het impregneren van hout en het beschermen van meerdere houtsoorten tegen weersinvloeden en UV-licht. Theoretisch rendement: 10-15 mē per liter.

vanaf
18,72
bekijk product

Bekijk product ▸

Fassitek Aqua Opaque

Mathys fassitek aqua opaque

MAthys Fassitek Aqua Opaque is een watergedragen, duurzame, zijdeglanzende, dekkende beits voor buitenhoutwerk. Het biedt een duurzame bescherming waarbij de houtstructuur nog mooi zichtbaar blijft. Het is tevens geschikt voor de decoratie van baksteen en beton. Het kan worden gebruikt op o.a. gevelbekleding, pannen, afdaken, omheiningen en tuinmeubilair. Theoretisch rendement: op ruw hout ca. 4-8 mē en op gewoon hout ca. 8-12 mē per liter per laag.

vanaf
25,48
bekijk product

Bekijk product ▸

ATG ANTISLIP VOOR HOUT

Owatrol atg antislip voor hout

Owatrol ATG is een zijdeglanzende antislipbeits op basis van alkydhars voor nagenoeg alle houtsoorten. Het is een voedende, slipvaste beits, biedt een duurzame bescherming, voorkomt vergrijzing, is eenvoudig in gebruik, toepasbaar op o.a. scheepsdekken, opstapplateaus, steigers, pontons en zwembadranden en kan worden gebruikt in combinatie met Aquanett en/of Net-trol. Aantal aanbevolen lagen: 1 á 2. Rendement: ca. 13 mē per liter per laag.

vanaf
25,20
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTROL HES

Owatrol textrol hes

Owatrol textrol HES is een High solid houtverzadiger voor terrassen en gevelbetimmering. Het is op basis van natuurlijke plantaardige oliën, heeft verbeterde uv-remmers, accentueert de natuurlijke schoonheid van het hout, is zeer goed bestand tegen uitzetten en krimpen van het hout, is niet filmvormend, bladdert niet af en is microporeus. Het is geschikt voor al dan niet behandelde zachte houtsoorten (drukgeïmpregneerd, thermisch behandeld, uitgezonderd thermisch met olie behandeld). Rendement:12 mē per liter.

vanaf
38,00
bekijk product

Bekijk product ▸

TROPITECH ALL IN ONE

Owatrol tropitech all in one

Owatrol tropitech all in one is een semi-transparante, gekleurde bescherming en afwerking op basis van acrylharsen voor houten terrassen en gevelbekleding. Het biedt uitstekende verduurzaming, zorgt voor verbeterde UV-bescherming (wordt niet zwart en is niet filmvormend en sneldrogend. Het is geschikt voor zowel nieuw als bestaand hout, reukarm, geschikt voor horizontale en verticale toepassingen en te gebruiken in combinatie met Prepdeck. Aantal aanbevolen lagen: 3. Rendement: ca. 8-10 mē per liter per laag.

vanaf
91,60
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTBESCHERMING

Profit houtbescherming

Profit houtbescherming is een halfglanzende transparante houtveredeling op terpentinebasis, geschikt voor zachte en harde houtsoorten binnen en buiten. Het beschermt het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. Dit product is vochtregulerend, kan niet bladderen en heeft een ingebouwd UV-filter waardoor het bestand is tegen direct zonlicht. Verbruik: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf
8,96
bekijk product

Bekijk product ▸

BANKIRAI OLIE

Rambo bankirai olie

Rambo Bankirai Olie impregneert en voedt bankirai en tropisch hardhout in de tuin, zoals vlonders en schuttingen. De olie beschermt kleur en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 18 mē per liter.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS SCHUTTING MAT

Rambo pantserbeits schutting mat

Rambo Pantserbeits schutting mat is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. De beits is waterafstotend, makkelijk verwerkbaar, weerbestendig en sneldrogend (ca. 1 uur!). Ook wordt met dit product de nerftekening van het hout versterkt. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
23,60
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

Rambo schuur & tuinhuis beits zijdeglans dekkend

Rambo Pantserbeits schuur en tuinhuis zijdeglans dekkend is een buitenbeits met UV bescherming. Deze vochtwerende beits is geschikt voor kwalitatief hout in de tuin zoals schuren, schuttingen, hekken, pergola's en speeltoestellen. Het is groene aanslag- en houtwerkingbestendig door de slow release technologie, sneldrogend en makkelijk verwerkbaar. Daarnaast is deze beits elastisch en heeft het vermogen om mee te bewegen met de houtwerking. Hierdoor ontstaan geen scheurtjes in de beits. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
20,40
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo schuur & tuinhuis beits zijdeglans transparant

Rambo pantserbeits schuur & tuinhuis zijdeglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. Het is extra vochtregulerend door de VR-flex technologie, UV-, groene aanslag- en houtwerkingbestendig en waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
20,40
bekijk product

Bekijk product ▸

Pantserbeits Tuin- & Steigerhout Dekkend

Rambo pantserbeits tuin- & steigerhout dekkend

RAMBO PANTSERBEITS TUIN&STEIGERHOUT ZG DEKKEND is waterafstotend, dekt goed en is makkelijk aan te brengen. Het 1-potsysteem maakt elke beitsklus eenvoudig en door de snelle droogtijd (2 uur) kan de klus in 1 dag afgemaakt worden. Buitenduurzaamheid: 2 jaar. Rendement: 12 mē per liter.

vanaf
12,76
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS TUINHOUT ZIJDEGLANS DEKKEND

Rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans dekkend

Rambo Pantserbeits tuinhout zijdeglans dekkend is een beits met UV-F Technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. Het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo tuinhout beits zijdeglans transparant

rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans transparant is een beits met uv-f technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBEL ZIJDEMAT TRANSPARANT

Rambo tuinmeubel zijdemat transparant

Rambo Pantserbeits Tuinmeubel zijdemat transparant is een waterafstotende, UV-blockende beits, met name geschikt voor tuinmeubelen. De beits is groene aanslag bestendig, bladdert niet af, is gemakkelijk te reinigen en ook gemakkelijk verwerkbaar. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
16,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS VLONDER EN TERRAS

Rambo pantserbeits vlonder en terras

Rambo Pantserbeits Vlonder & Terras is een matte, sneldrogende anti-slipbeits speciaal geschikt voor vlonders en terrassen. Deze beits is waterafstotend, vochtregulerend en chloorwaterbestendig. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
17,56
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAK OLIE

Rambo teak olie

Rambo Teak olie is een onderhoudsolie op basis van uit hoogwaardige in water geëmulgeerde oliën. Het is perfect voor het onderhouden van Teakhout buiten en het voorkomen van vergrijzing. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is niet vergelend, voorkomt vergrijzing, is geurarm, gemakkelijk verwerkbaar en minder belastend voor het milieu. Theoretisch verbruik: Ca. 14 mē per liter. Let op, veel tuinhout heeft door de structuur in het hout een lager praktisch rendement.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSER OLIE TUINMEUBEL

Rambo pantser olie tuinmeubel

Rambo Pantserolie Tuinmeubel is een transparante olie op basis van hoogwaardige in water geëmulgeerde oliën. Het wordt gebruikt tegen het vergrijzen van hardhouten tuinmeubelen en voor het onderhouden van hardhouten tuinmeubelen. Niet geschikt voor toepassing op houtsoorten met inhoudsstoffen en harshoudend hout. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is impregnerend, vergeelt niet, heeft een onbehandeld uiterlijk, is gemakkelijk verwerkbaar, geurarm en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

Holzschutzgrund

Relius holzschutzgrund

Relius Holzschutzgrund is een transparante beits, geschikt voor buiten. Het is reukarm en geeft een langdurige bescherming tegen houtrot en schimmels. Theoretisch rendement: 16 mē per liter.

vanaf
18,14
bekijk product

Bekijk product ▸

Impragnierlasur

Relius impragnierlasur

Relius Impragnierlasur is een diepindringende, zijdematte kleurbeits, geschikt voor buiten. Het is speciaal voor niet maatvast houtwerk zoals schuttingen, pergola's en omheiningen. Het is waterafstotend en beschermt het hout tegen schimmels en verweringsinvloeden. Theoretisch rendement: ca. 14 mē per liter.

vanaf
21,62
bekijk product

Bekijk product ▸

Wetterschutzlasur

Relius wetterschutzlasur

Relius Wetterschutzlasur is een biocidevrije, tixotrope, transparante halfglanzende houtbeits voor buiten. Het is UV-beschermend en waterafstotend, aromaatvrij en reukarm. Door de lange open tijd is het ook voor grote vlakken geschikt en het is speciaal voor beperkt maatvast houtwerk. Theoretisch rendement: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
26,14
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTOLIE ZIJDEGLANS

Restol houtolie zijdeglans

Restol Houtolie zijdeglans is een bescherming gebaseerd op natuurlijke (plantaardige) lijnolie en wax-bestanddelen voor o.a. tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestellen. Het is geschikt voor toepassing op onbehandeld hout, geimpregneerd hout en hardhout. Het beschermt tegen de zon, vocht en vergrijzing en is waterafstotend. Schuren is met dit product niet nodig en het is na 4–6 uur stofdroog. Theoretisch verbruik: ca. 12-16 mē per liter.

vanaf
28,19
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTOLIE MAT

Restol houtolie mat

Restol Houtolie transparant mat is een watergedragen, matte, UV-werende blanke beitslak. Het is geschikt voor o.a. tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestellen. Het is geschikt voor toepassing op onbehandeld hout, geimpregneerd hout en hardhout. Het beschermt tegen de zon, vocht en vergrijzing en is waterafstotend. Schuren is met dit product niet nodig en het is na 4–6 uur stofdroog. Theoretisch verbruik: ca. 12-16 mē per liter.

vanaf
25,18
bekijk product

Bekijk product ▸

HYBRID WOOD PROTECTOR

Rubio monocoat hybrid wood protector

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector is een ecologisch beschermingsproduct voor zowel nieuw als verweerd hout, binnen en buiten. Het beschermt tegen verkleuring en houtbederf van o.a. gevels, terrassen, luiken, portalen, tuinmeubelen, scheepsdekken, luiken en raamhout pontons. Er is slechts 1 laag nodig, het is eenvoudig in onderhoud, niet filmvormend en schilfert niet af. Verbruik: ca. 30 mē per liter.

vanaf
6,00
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMALIFE STAIN MATT

Sigma sigmalife stain matt

Sigma sigmalife stain matt is een watergedragen, niet-filmvormende, transparante beits voor buiten op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is geschikt voor het behandelen van rabatdelen, zoals bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. Het is tevens toe te passen op tuinhout zoals schuttingen en pergola’s. Het is met name geschikt voor niet-maatvast timmerwerk en heeft een goede hechting op diverse houtsoorten, onder andere verduurzaamd vuren en Western red cedar. Ook is het vochtregulerend en waterafstotend en heeft het een goede weervastheid en buitenduurzaamheid. Tevens beschermt het het houtoppervlak tegen Uv-straling. Verbruik: ca. 15 mē per liter.

vanaf
29,11
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAIOLIE ANTRACIET

Tenco bangkiraiolie antraciet

Tenco Bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE

Tenco bangkirai olie

Tenco Bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van Bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: Ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE DARK TEAK

Tenco bangkirai olie dark teak

Tenco Bangkirai Olie Dark Teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van Bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. De kleur Dark Teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het Bangkirai weer verlevendigt. De olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUGLAS BEITS DEKKEND

Tenco douglas beits dekkend

Tenco douglas houtbeits dekkend is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het biedt een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUGLAS BEITS TRANSPARANT

Tenco douglas beits transparant

Tenco douglasbeits transparant is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het bidet een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDHOUTOLIE

Tenco hardhoutolie

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE HOVENIERS BEITS

Tenco transparante hoveniers beits

Tenco hoveniers tuinbeits transparant is een degelijke, weerbestendige transparante tuinbeits op basis van alkydharsen en kleurechte pigmenten. Het is ideaal geschikt voor houten ondergronden zoals tuinhuizen, tuinmeubelen en buitendeuren. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
22,46
bekijk product

Bekijk product ▸

STEIGERHOUTBEITS

Tenco steigerhoutbeits

Tenco Steigerhoutbeits is een watergedragen beits, bestemd voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Het geeft houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en het biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals meubelen, hekken en schuttingen. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOMILD DEKKEND

Tenco tencomild dekkend

Tenco Tencomild dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geimpregneerd tuinhout te voorkomen. Het biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOMILD TRANSPARANT

Tenco tencomild transparant

Tenco Tencomild transparant is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geïmpregneerd tuinhout te voorkomen. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECOR DEKKEND

Tenco tuindecor dekkend

Tenco Tuindecor dekkend is een prima dekkende tuinbeits op acrylbasis. Het is een duurzame tuinbeits, beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Het is niet geschikt om in de volle zon of beneden de 6°C te verwerken. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van tuinhout in en om de tuin, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, zandbakken en klimrekken. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECOR TRANSPARANT

Tenco tuindecor transparant

Tenco Tuindecor transparant is een transparante tuinbeits op acrylbasis. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van al het tuinhout zoals pergola’s, hekken, schuttingen en rolborders. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend: na ca. 3 uur is het overschilderbaar en er kunnen dus meerdere lagen op een dag worden aangebracht. De beits is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELBEITS

Tenco tuinmeubelbeits

Tenco Tuinmeubelbeits is een watergedragen, transparante beits speciaal voor zachte en hardhouten tuinmeubelen. Het geeft een natuurlijke kleur aan het hout en biedt een zijdeglanzende beschermlaag. Het voorkomt vergrijzing van het hout en is niet filmvormend waardoor het niet kan bladderen of barsten. Verbruik: ca. 12-13 mē per liter.

vanaf
17,55
bekijk product

Bekijk product ▸

TIMBERGUARD

Timberex timberguard

Timberex timberguard is een natuurlijke beschermende olie voor buitengebruik. Het bevat uv-filters die het vergrijzingsproces vertragen en helpen om het hout als nieuw te doen lijken. Het wordt gebruik voor de behandeling en onderhoud van o.a. houten buitenmeubilair, deuren, dekmeubilair en vensters. Verbruik: 8-12 mē per liter.

vanaf
36,44
bekijk product

Bekijk product ▸

SILVANOL LM

Trimetal silvanol lm

Trimetal silvanol LM is een oxidatief drogend, UV absorberend, transparant gepigmenteerd, weinig filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt als decoratieve grond- en aankleurlaag op hout buiten, zoals ongeschaafd rabat, erfafscheiding en pergola's, om vervolgens af te werken met een filmvormende afwerklaag zoals Silvanol LS of Silvanol LB. Het is ook toepasbaar als systeem op zichzelf in drie lagen op bijvoorbeeld western red cedar. Verbruik: Ca. 17-18 mē per liter.

vanaf
29,70
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAIOLIE

Tuinexpert bangkiraiolie

Tuinexpert bangkirai olie is speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van Bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het biedt een uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: Ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
13,77
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAIOLIE

Verfijn bangkiraiolie

Verfijn Bangkirai olie op terpentinebasis beschermt optimaal, voorkomt vergrijzing en geeft vergrijsd hout zijn oorspronkelijke kleur terug. Ook wordt het bewerkte oppervlak waterafstotend. Dit komt omdat aan de olie harde wassoorten zijn toegevoegd. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf
12,22
bekijk product

Bekijk product ▸

GARDEN COLORS

Verfijn garden colors

Verfijn Garden Colors is een dekkende, kleurrijke beits op basis van een alkydhars EPS systeem. Het is een grond- en afwerklaag in 1 bus. Met 1 behandeling krijgen tuinhuisjes en andere houten objecten een jarenlange bescherming tegen alle weersinvloeden. Het is vochtregulerend en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: Ca. 10 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

GARDEN NATURALS

Verfijn garden naturals

Verfijn Garden Naturals is een hoogwaardige, kleurechte, transparante beits waarmee houten objecten in de tuin voor jaren beschermd worden tegen weersinvloeden. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-bestendig. Het is sterk impregnerend en dringt diep door in het hout. Het kan ook gebruikt worden op geïmpregneerd tuinhout en het hout behoudt de tekening van de nerf. Verbruik: Ca. 12 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDHOUT OLIE

Verfijn hardhout olie

Verfijn hardhoutolie verdiept de oorspronkelijke kleur van hardhout en geeft het een hernieuwde natuurlijke uitstraling. Het is tevens waterafstotend. Verbruik: Ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf
11,48
bekijk product

Bekijk product ▸

STEIGERHOUTBEITS

Verfijn steigerhoutbeits

Verfijn Steigerhout beits beschermt steigerhout en onderstreept de authentieke uitstraling. De beits is ook uitstekend te gebruiken op andere soorten zachthout. Op onbehandeld ruw hout is het effect optimaal. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
15,10
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAKHOUTOLIE

Verfijn teakhoutolie

Verfijn teak olie herstelt de mooie en natuurlijke uitstraling van teak en verdiept de specifieke kleur. Na bewerking zal de toplaag geruime tijd waterafstotend zijn. Verbruik: Ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf
12,52
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS TRANSPARANT

Verfijn tuinbeits transparant

Verfijn Tuinbeits transparant is een transparant houtbeschermingsmiddel dat gemakkelijk op naald- en loofhout is aan te brengen en dat hekken, pergola’s, schuren, schuttingen en dergelijke beschermt tegen vergrijzing en tevens verfraait doordat het de houtnerf accentueert. Het kan ook op reeds met carbolineum behandeld hout worden aangebracht, mits eenzekere mate van verwering heeft plaatsgevonden. Het is minder geschikt voor hardhoutsoorten. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
8,81
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS GEIMPREGNEERD HOUT

Verfijn tuinbeits geimpregneerd hout

Verfijn tuinbeits transparant groen gwh is speciaal ontwikkeld voor geïmpregneerd hout. Deze tuinbeits is eenvoudig te verwerken en geeft het hout de oorspronkelijke kleur terug. Gelijktijdig wordt het hout beschermd tegen vergrijzing. Verbruik: Ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
24,89
bekijk product

Bekijk product ▸

VLONDEROLIE

Verfijn vlonderolie

Verfijn vlonder olie is geschikt voor de langdurige bescherming van houten terrassen of vlonders. Omdat bestaande terrassen en vlonders alleen aan de bovenzijde te onderhouden zijn en relatief veel te verduren hebben omdat er op gelopen wordt en ze vocht langer vasthouden omdat het hout horizontaal ligt, dient de bescherming diep in het hout door te dringen. Vlonderolie is hier het ideale product voor en het geeft het hout een warme kleur. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf
15,04
bekijk product

Bekijk product ▸

ZACHTHOUTOLIE

Verfijn zachthoutolie

Verfijn zachthout olie behoudt de oorspronkelijke uitstraling en verlengt de levensduur van zachthout. Het vormt een waterafstotende laag aan het oppervlak. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf
14,41
bekijk product

Bekijk product ▸

KONSERVEERGROND

Wijzonol konserveergrond

Wijzonol Konserveergrond is een transparante, matte, vochtregulerende, beperkt filmvormende kleurbeits voor buiten op basis van alkydkhars-oliecompositie. Het kan aangebracht worden op zachte houtsoorten zoals (western) red cedar, vuren en grenen. Het is ook geschikt voor tuinhout en als (in)kleurbeits in transparante systemen. Blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 12,5 mē per liter.

vanaf
10,95
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS DEKKEND

Wijzonol tuinbeits dekkend

Wijzonol Tuinbeits dekkend is een vochtregulerende, laag zijdeglanzende beitsverf op basis van alkydhars voor tuin en terras. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem) zoals tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. Het is overschilderbaar na ongeveer 18 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
18,28
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS TRANSPARANT READY MIXED

Wijzonol tuinbeits transparant ready mixed

Wijzonol Transparant Tuinbeits is een matte, beperkt filmvormende beitsverf met hoge vochtregulering op basis van alkydhars. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag (eenpotsysteem) op hout buiten zoals tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. Het is zeer geschikt voor toepassing op zachte hardhoutsoorten zoals redwood, western red cedar en ruw vuren. Het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur en de buitenduurzaamheid is ca. 2-3 jaar. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
18,28
bekijk product

Bekijk product ▸

BAMBOE-OLIE

Cepe bamboe-olie

Cepe Bamboe olie is speciaal ontwikkeld voor op bamboe en is een transparante, vochtregulerende watergedragen olie. De olie is anti-alg, schimmelwerend, wordt niet glad en is UV-beschermend. Het is niet broeigevoelig en na droging geeft de olie niet af. Het houdt het natuurlijk vergrijzingsproces van de bamboe zoveel mogelijk tegen. Het is geschikt voor bamboecomposiet materiaal zoals brugdek, bank, gevelbekleding en terrasplanken, bamboe paardenboxplanken en bamboebuitenmeubilair. Maar ook binnenshuis is deze olie te gebruiken op bijvoorbeeld bamboetraptreden, parket en plaatmateriaal. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 15-20 mē per liter. Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar.

vanaf
31,28
bekijk product

Bekijk product ▸

MOLENLIJN BUITENOLIE

Cepe molenlijn buitenolie

Cepe Molenlijn is een transparante, vochtregulerende, milieuvriendelijke kleurolie op waterbasis voor buiten. Deze olie is geschikt voor alle onbehandelde houtsoorten en voor reeds geimpregneerd hout. De olie is antialg en schimmelwerend, wordt niet glad en is uv-beschermend. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
32,09
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND SCHUUR & TUINHUIS BEITS

Cetabever dekkend schuur & tuinhuis beits

Cetabever dekkende schuur- en tuinhuis beits (voorheen Tuinbeits Plus Dekkend) is een hoogwaardige, weersbestendige, watergedragen buitenbeits. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout van hard- en zachthouten schuren, tuinhuizen en blokhutten. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf
18,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS DEKKEND READY MIXED

Cetabever tuinhout beits dekkend ready mixed

Cetabever Dekkende Tuinhout Beits (voorheen Tuinbeits Dekkend) is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking, is vochtregulerend, waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergola’s, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
8,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS DEKKEND MENGMACHINE

Cetabever tuinhout beits dekkend mengmachine

CetaBever dekkende tuinhout beits (voorheen Tuinbeits Dekkend) is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking, is vochtregulerend, waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergola’s, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
18,79
bekijk product

Bekijk product ▸

PALEN & BIELZEN CARBOBRUIN

Cetabever palen & bielzen carbobruin

CetaBever palen en bielzen Carbobruin is een oplosmiddelhoudende tuinbeits met een matte uitstraling. Het is sneldrogend en dekt goed. Buitenduurzaamheid: ca. 4 jaar. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
13,59
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUTTINGBEITS

Cetabever schuttingbeits

CetaBever Schuttingbeits is een matte, watergedragen beits. Het beschermt tegen weersinvloeden, is waterafstotend, vochtregulerend en zorgt voor langdurig kleurbehoud. Het is te gebruiken in combinatie met de Tuinhout Sprayer en geschikt voor hard- en zachthouten tuinschuttingen. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: Ca. 12 mē per liter.

vanaf
23,75
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS TRANSPARANT ZIJDEGLANS

Cetabever schuur & tuinhuis beits transparant zijdeglans

Cetabever transparante schuur- en tuinhuis beits (voorheen tuinbeits plus) is een hoogwaardige watergedragen beits. Het beschermt het schilderwerk en hout al na 1 uur na aanbrengen tegen regen en vocht, doordat er een waterdichte afsluiting op de buitenste laag van de beits wordt gevormd. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf
18,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS TRANSPARANT

Cetabever tuinhout beits transparant

Cetabever transparante tuinhout beits (voorheen tuinbeits transparant) is een oplosmiddelhoudende tuinbeits. Het is sterk impregnerend en voedt en beschermt het hout langdurig tegen weersinvloeden. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
14,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE TUINMEUBELBEITS READY MIXED

Cetabever transparante tuinmeubelbeits ready mixed

Cetabever transparante tuinmeubelbeits op waterbasis is een topkwaliteit tuinbeits en speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van tuinmeubelen. Het voedt het hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-beschermend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Rendement: ca. 16 mē per liter.

vanaf
18,79
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE TUINMEUBELBEITS MENGMACHINE

Cetabever transparante tuinmeubelbeits mengmachine

Cetabever transparante tuinmeubelbeits op waterbasis is een topkwaliteit tuinbeits en speciaal ontwikkeld voor jarenlange bescherming van tuinmeubelen. Het voedt het hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-beschermend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Rendement: ca. 16 mē per liter.

vanaf
25,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELBEITS

Cetabever tuinmeubelbeits

Cetabever Tuinmeubelbeits op terpentinebasis geeft tuinmeubelen jarenlange bescherming tegen weersinvloeden, is UV-bestendig, waterafstotend, vochtregulerend en sterk impregnerend. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar bij voldoende laagdikte. Verbruik: Ca. 13-16 mē per liter.

vanaf
32,98
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELOLIE

Cetabever tuinmeubelolie

Cetabever tuinmeubelolie verrijkt de natuurlijke houtkleur en biedt bescherming tegen vergrijzing. Het is ideaal voor periodiek onderhoud van tuinmeubelen. Het is geschikt voor ongebeitst hardhout zoals teak, bangkirai, ceder en iroko. Buitenduurzaamheid: ca. 1-2 jaar afhankelijk van de UV belasting en de belastingsgraad. Verbruik: Ca. 18-20 mē per liter.

vanaf
15,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS VLONDER & TERRAS ANTISLIP

Cetabever tuinbeits vlonder & terras antislip

Cetabever vlonder- terrasbeits antislip (voorheen vlonderbeits antislip) is een hoogwaardige, zijdeglanzende weerbestendige beits op terpentinebasis met een hoge duurzaamheid van ca. 3 jaar. Het is vocht- en weerbestendig en beschermt tegen schimmels en algen. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
47,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TERRASOLIE BANGKIRAI UV PROOF

Cetabever terrasolie bangkirai uv proof

Cetabever vlonder- terrasolie bankirai uv proof is een blanke, extra duurzame olie voor het behandelen van onbehandelde of eerder met olie behandelde hardhouten vlonders, terrassen en schuttingen. Door het unieke UV Neutralising System™ wordt hardhout extra beschermd tegen schadelijke effecten van UV-licht. Hierdoor is hardhout 2 x langer beschermd dan met normale oliÃŦn. Het hout wordt gevoed, verrijkt en behoudt langer zijn natuurlijke houtkleur. Verbruik: Ca. 18-19 mē per liter.

vanaf
37,99
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAKOLIE

Golden wave teakolie

Golden Wave Teakolie is een mengeling van lijnzaadolie, terpentijnolie, aromaatvrije solventen en lavendelolie geïnspireerd op een Scandinavische traditie. Het penetreert in het hart van het hout en geeft geen filmvorming zoals een vernis. Het geeft tuinmeubelen een prima bescherming, exotisch hout wordt gevoed en het geeft een natuurlijke finish. Het maakt het oppervlak mooier en geeft bescherming tegen water en andere weersomstandigheden. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: ca. 15 mē per liter.

vanaf
18,19
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE

Hermadix bangkirai olie

Hermadix Bangkirai-olie is gemaakt op basis van speciale oliën die zorgen voor een goede indringing en verankering waarmee bladderen is uitgesloten. Het natuurlijke karakter en de natuurlijke kleur van het hout blijven behouden. Het is watergedragen en dus minder milieubelastend. Het geeft na droging een langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing. Voor een goed onderhoud dient de behandeling ieder jaar herhaald te worden. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
13,18
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUGLAS-OLIE

Hermadix douglas-olie

Hermadix Douglas-olie is een mens- en milieuvriendelijke olie om Lariks hout en Douglas hout, binnen en buiten, duurzaam te beschermen. Het dringt diep in het hout en geeft een matte, natuurlijke uitstraling. Het geeft al voldoende bescherming en een prachtig resultaat met 1-2 lagen. Bij onderhoudslagen hoeft alleen maar de ondergrond ontvet te worden en lichtjes geschuurd te worden. Het is niet overschilderbaar met lak, alleen te onderhouden met Hermadix Douglas-Olie. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
16,58
bekijk product

Bekijk product ▸

E-OFF

Hermadix e-off

Hermadix E-off is een watergedragen, natuurlijke onderhoudsolie voor de bescherming tegen weersinvloeden en het kleuren van hardhouten tuinmeubelen. Verbruik: ca. 8-12 mē per liter.

vanaf
20,83
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTDECOR DEKKEND

Hermadix houtdecor dekkend

Hermadix Houtdecor dekkend is een matglanzende buitenbeits op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). Het is absoluut oplosmiddelvrij en zonder lood of cadmium. Het heeft een goede indringing en verankering en geeft een uitstekende bescherming tegen nadelige invloeden van weer, wind en regen. Het is toepasbaar op grenen, vuren of met alkydharsverf geschilderd hout; op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. Het heeft geen grondverf nodig, is vochtregulerend en verstikt het hout niet. Verbruik: ca. 8-12 mē per liter.

vanaf
19,51
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTDECOR TRANSPARANT

Hermadix houtdecor transparant

Hermadix Houtdecor Transparant is vochtregulerend en op basis van watergedragen alkydhars (natuurlijke olie). Het is oplosmiddel- en aminevrij, dus minder milieubelastend, en geeft een fraaie, matglanzende afwerking met een keiharde bescherming. Het is uitstekend geschikt voor vuren en grenen of met alkydhars geschilderd hout. Op andere houtsoorten dient de droging te worden getest. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Bij nieuw hout wordt geadviseerd vooraf te behandelen met impraline pre activ. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
19,51
bekijk product

Bekijk product ▸

STEIGERHOUTBEITS

Hermadix steigerhoutbeits

Hermadix Steigerhoutbeits is een matte, watergedragen, transparante beits op basis van natuurlijke oliën, speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud steigerhout. Het dringt goed in het hout, droogt snel (na 4 uur overschilderbaar) en is gemakkelijk verwerkbaar. Bij buitengebruik moet het hout eerst geimpregneerd worden met Impraline pre-active kleurloos. Theoretisch verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
12,96
bekijk product

Bekijk product ▸

TOFF TEAKOLIE

Hermadix toff teakolie

Hermadix Toff is een zijdeglanzend, watergedragen beschermmiddel op basis van speciale oliën die het behoud van het natuurlijke karakter van kostbaar teakhout garandeert. Het is waterafstotend en voorkomt vergrijzing, bevat geen siliconen en kan desgewenst worden overschilderd. Er wordt aangeraden dit product enkele malen per jaar te gebruiken. Theoretisch verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
7,48
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECORATIEBEITS DEKKEND

Hermadix tuindecoratiebeits dekkend

Hermadix Tuindecoratiebeits Dekkend is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoratiebeits op basis van natuurlijke olie voor geïmpregneerd hout. Het is toepasbaar op o.a. tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. Het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend. Het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. Nieuw onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met Impraline Pre activ. Theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
15,72
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECORATIEBEITS TRANSPARANT

Hermadix tuindecoratiebeits transparant

Hermadix Tuindecoratiebeits Transparant is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoractiebeits op basis van natuurlijke olie. Het is geschikt voor toepassing op geïmpregneerd hout. Het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend, het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. Toepasbaar op bijvoorbeeld tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. Nieuw, onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met Hermadix Impraline Pre activ. Theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
15,72
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTISLIP

Horva antislip

Horva Antislip is een mat, kant-en-klaar product voor gebruik op vlonders en houten terrassen. De onzichtbare microbolletjes zorgen voor een antisliplaag. De vlonder of het houten terras wordt daarmee een stuk veiliger. Het biedt bescherming tegen de zon, vocht en vergrijzing, is waterafstotend en schuren is niet nodig. Het is in 4–6 uur stofdroog. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf
27,54
bekijk product

Bekijk product ▸

BENAR UVR

Jotun benar uvr

Jotun benar UVR is een half-/hoogglanzende, terpentineverdunbare olie, speciaal voor de bescherming van tropisch hardhout en voor het onderhoud van verkleurd hout. Het bevat een uv-filter en het heeft een teak-kleur. Het kan onder andere toegepast worden op ramen, kozijnen, deuren, gevelbeschietingen, hardhouten tuinmeubelen, wanden en plafonds. Het is ook geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn. Doordat dit product tot diep in de poriën van het hout doordringt geeft dit een uitstekende hechting, zelfs na herhaalde vochtbelastingen. Rendement: ca. 14-16 mē per liter.

vanaf
31,56
bekijk product

Bekijk product ▸

BENAR GLANS

Jotun benar glans

Jotun benarolie glans is een hoogglanzende, transparante, terpentineverdunbare afwerking voor hardhout binnen en buiten. Het geeft jarenlange bescherming, bladdert niet en is waterafstotend. Het kan gebruikt worden op zowel nieuw als eerder behandeld hout, onder andere op ramen, kozijnen, deuren, gevelbeschietingen, hardhouten tuinmeubelen, wanden en plafonds. Het is ook geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn. Doordat dit product tot diep in de poriën van het hout doordringt geeft dit een uitstekende hechting, zelfs na herhaalde vochtbelastingen. Rendement: ca. 14-16 mē per liter.

vanaf
21,92
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE

Koopmans bangkirai olie

Koopmans Bangkirai olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: ca. 6 mē per liter.

vanaf
13,99
bekijk product

Bekijk product ▸

IMPRA

Koopmans impra

Koopmans Impra is een sterk impregnerende, oliehoudende, semi-transparante kleurbeits voor het beschermen en verfraaien van vooral grenen- en vurenhouten schuttingen, pergola’s en andere houten constructies in o.a. de tuin. Verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
29,80
bekijk product

Bekijk product ▸

MONUMENTENBEITS

Koopmans monumentenbeits

Koopmans Monumentenbeits is een semi-dekkende, lijnoliehoudende, weersbestendige, matte, zwarte beits, speciaal ontwikkeld voor het beschermen en (opnieuw) zwarten van (zowel onbehandelde als behandelde) houten objecten. De karakteristieke uitstraling van bijvoorbeeld de (kap)schuur, molen of gepotdekselde woning blijft behouden. Het is tevens geschikt voor tuinhout. In tegenstelling tot de Ecoleum is de Monumentenbeits ook op onbehandeld glad geschaafd hout toepasbaar. Hierdoor kan het projectmatig perfect worden gecombineerd. Verbruik: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
38,60
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAKOLIE

Koopmans teakolie

Koopmans Teakolie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. Het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. Verbruik: Ca. 6 mē per liter.

vanaf
13,99
bekijk product

Bekijk product ▸

FASSITEK

Mathys fassitek

Mathys fassitek is een terpentinegedragen beits op basis van speciale alkydharsen en gemodificeerde olieen, geschikt voor binnen en buiten (de kleurloze variant is alleen geschikt voor binnen). Het is zeer goed te gebruiken voor het impregneren van hout en het beschermen van meerdere houtsoorten tegen weersinvloeden en UV-licht. Theoretisch rendement: 10-15 mē per liter.

vanaf
18,72
bekijk product

Bekijk product ▸

Fassitek Aqua Opaque

Mathys fassitek aqua opaque

MAthys Fassitek Aqua Opaque is een watergedragen, duurzame, zijdeglanzende, dekkende beits voor buitenhoutwerk. Het biedt een duurzame bescherming waarbij de houtstructuur nog mooi zichtbaar blijft. Het is tevens geschikt voor de decoratie van baksteen en beton. Het kan worden gebruikt op o.a. gevelbekleding, pannen, afdaken, omheiningen en tuinmeubilair. Theoretisch rendement: op ruw hout ca. 4-8 mē en op gewoon hout ca. 8-12 mē per liter per laag.

vanaf
25,48
bekijk product

Bekijk product ▸

ATG ANTISLIP VOOR HOUT

Owatrol atg antislip voor hout

Owatrol ATG is een zijdeglanzende antislipbeits op basis van alkydhars voor nagenoeg alle houtsoorten. Het is een voedende, slipvaste beits, biedt een duurzame bescherming, voorkomt vergrijzing, is eenvoudig in gebruik, toepasbaar op o.a. scheepsdekken, opstapplateaus, steigers, pontons en zwembadranden en kan worden gebruikt in combinatie met Aquanett en/of Net-trol. Aantal aanbevolen lagen: 1 á 2. Rendement: ca. 13 mē per liter per laag.

vanaf
25,20
bekijk product

Bekijk product ▸

TEXTROL HES

Owatrol textrol hes

Owatrol textrol HES is een High solid houtverzadiger voor terrassen en gevelbetimmering. Het is op basis van natuurlijke plantaardige oliën, heeft verbeterde uv-remmers, accentueert de natuurlijke schoonheid van het hout, is zeer goed bestand tegen uitzetten en krimpen van het hout, is niet filmvormend, bladdert niet af en is microporeus. Het is geschikt voor al dan niet behandelde zachte houtsoorten (drukgeïmpregneerd, thermisch behandeld, uitgezonderd thermisch met olie behandeld). Rendement:12 mē per liter.

vanaf
38,00
bekijk product

Bekijk product ▸

TROPITECH ALL IN ONE

Owatrol tropitech all in one

Owatrol tropitech all in one is een semi-transparante, gekleurde bescherming en afwerking op basis van acrylharsen voor houten terrassen en gevelbekleding. Het biedt uitstekende verduurzaming, zorgt voor verbeterde UV-bescherming (wordt niet zwart en is niet filmvormend en sneldrogend. Het is geschikt voor zowel nieuw als bestaand hout, reukarm, geschikt voor horizontale en verticale toepassingen en te gebruiken in combinatie met Prepdeck. Aantal aanbevolen lagen: 3. Rendement: ca. 8-10 mē per liter per laag.

vanaf
91,60
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTBESCHERMING

Profit houtbescherming

Profit houtbescherming is een halfglanzende transparante houtveredeling op terpentinebasis, geschikt voor zachte en harde houtsoorten binnen en buiten. Het beschermt het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. Dit product is vochtregulerend, kan niet bladderen en heeft een ingebouwd UV-filter waardoor het bestand is tegen direct zonlicht. Verbruik: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf
8,96
bekijk product

Bekijk product ▸

BANKIRAI OLIE

Rambo bankirai olie

Rambo Bankirai Olie impregneert en voedt bankirai en tropisch hardhout in de tuin, zoals vlonders en schuttingen. De olie beschermt kleur en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 18 mē per liter.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS SCHUTTING MAT

Rambo pantserbeits schutting mat

Rambo Pantserbeits schutting mat is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. De beits is waterafstotend, makkelijk verwerkbaar, weerbestendig en sneldrogend (ca. 1 uur!). Ook wordt met dit product de nerftekening van het hout versterkt. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
23,60
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

Rambo schuur & tuinhuis beits zijdeglans dekkend

Rambo Pantserbeits schuur en tuinhuis zijdeglans dekkend is een buitenbeits met UV bescherming. Deze vochtwerende beits is geschikt voor kwalitatief hout in de tuin zoals schuren, schuttingen, hekken, pergola's en speeltoestellen. Het is groene aanslag- en houtwerkingbestendig door de slow release technologie, sneldrogend en makkelijk verwerkbaar. Daarnaast is deze beits elastisch en heeft het vermogen om mee te bewegen met de houtwerking. Hierdoor ontstaan geen scheurtjes in de beits. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
20,40
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo schuur & tuinhuis beits zijdeglans transparant

Rambo pantserbeits schuur & tuinhuis zijdeglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. Het is extra vochtregulerend door de VR-flex technologie, UV-, groene aanslag- en houtwerkingbestendig en waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
20,40
bekijk product

Bekijk product ▸

Pantserbeits Tuin- & Steigerhout Dekkend

Rambo pantserbeits tuin- & steigerhout dekkend

RAMBO PANTSERBEITS TUIN&STEIGERHOUT ZG DEKKEND is waterafstotend, dekt goed en is makkelijk aan te brengen. Het 1-potsysteem maakt elke beitsklus eenvoudig en door de snelle droogtijd (2 uur) kan de klus in 1 dag afgemaakt worden. Buitenduurzaamheid: 2 jaar. Rendement: 12 mē per liter.

vanaf
12,76
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS TUINHOUT ZIJDEGLANS DEKKEND

Rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans dekkend

Rambo Pantserbeits tuinhout zijdeglans dekkend is een beits met UV-F Technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. Het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINHOUT BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

Rambo tuinhout beits zijdeglans transparant

rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans transparant is een beits met uv-f technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBEL ZIJDEMAT TRANSPARANT

Rambo tuinmeubel zijdemat transparant

Rambo Pantserbeits Tuinmeubel zijdemat transparant is een waterafstotende, UV-blockende beits, met name geschikt voor tuinmeubelen. De beits is groene aanslag bestendig, bladdert niet af, is gemakkelijk te reinigen en ook gemakkelijk verwerkbaar. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
16,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS VLONDER EN TERRAS

Rambo pantserbeits vlonder en terras

Rambo Pantserbeits Vlonder & Terras is een matte, sneldrogende anti-slipbeits speciaal geschikt voor vlonders en terrassen. Deze beits is waterafstotend, vochtregulerend en chloorwaterbestendig. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
17,56
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAK OLIE

Rambo teak olie

Rambo Teak olie is een onderhoudsolie op basis van uit hoogwaardige in water geëmulgeerde oliën. Het is perfect voor het onderhouden van Teakhout buiten en het voorkomen van vergrijzing. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is niet vergelend, voorkomt vergrijzing, is geurarm, gemakkelijk verwerkbaar en minder belastend voor het milieu. Theoretisch verbruik: Ca. 14 mē per liter. Let op, veel tuinhout heeft door de structuur in het hout een lager praktisch rendement.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSER OLIE TUINMEUBEL

Rambo pantser olie tuinmeubel

Rambo Pantserolie Tuinmeubel is een transparante olie op basis van hoogwaardige in water geëmulgeerde oliën. Het wordt gebruikt tegen het vergrijzen van hardhouten tuinmeubelen en voor het onderhouden van hardhouten tuinmeubelen. Niet geschikt voor toepassing op houtsoorten met inhoudsstoffen en harshoudend hout. Het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is impregnerend, vergeelt niet, heeft een onbehandeld uiterlijk, is gemakkelijk verwerkbaar, geurarm en voorkomt vergrijzing. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
15,16
bekijk product

Bekijk product ▸

Holzschutzgrund

Relius holzschutzgrund

Relius Holzschutzgrund is een transparante beits, geschikt voor buiten. Het is reukarm en geeft een langdurige bescherming tegen houtrot en schimmels. Theoretisch rendement: 16 mē per liter.

vanaf
18,14
bekijk product

Bekijk product ▸

Impragnierlasur

Relius impragnierlasur

Relius Impragnierlasur is een diepindringende, zijdematte kleurbeits, geschikt voor buiten. Het is speciaal voor niet maatvast houtwerk zoals schuttingen, pergola's en omheiningen. Het is waterafstotend en beschermt het hout tegen schimmels en verweringsinvloeden. Theoretisch rendement: ca. 14 mē per liter.

vanaf
21,62
bekijk product

Bekijk product ▸

Wetterschutzlasur

Relius wetterschutzlasur

Relius Wetterschutzlasur is een biocidevrije, tixotrope, transparante halfglanzende houtbeits voor buiten. Het is UV-beschermend en waterafstotend, aromaatvrij en reukarm. Door de lange open tijd is het ook voor grote vlakken geschikt en het is speciaal voor beperkt maatvast houtwerk. Theoretisch rendement: ca. 9-11 mē per liter.

vanaf
26,14
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTOLIE ZIJDEGLANS

Restol houtolie zijdeglans

Restol Houtolie zijdeglans is een bescherming gebaseerd op natuurlijke (plantaardige) lijnolie en wax-bestanddelen voor o.a. tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestellen. Het is geschikt voor toepassing op onbehandeld hout, geimpregneerd hout en hardhout. Het beschermt tegen de zon, vocht en vergrijzing en is waterafstotend. Schuren is met dit product niet nodig en het is na 4–6 uur stofdroog. Theoretisch verbruik: ca. 12-16 mē per liter.

vanaf
28,19
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTOLIE MAT

Restol houtolie mat

Restol Houtolie transparant mat is een watergedragen, matte, UV-werende blanke beitslak. Het is geschikt voor o.a. tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, tuinmeubilair, gevelbetimmering en houten speeltoestellen. Het is geschikt voor toepassing op onbehandeld hout, geimpregneerd hout en hardhout. Het beschermt tegen de zon, vocht en vergrijzing en is waterafstotend. Schuren is met dit product niet nodig en het is na 4–6 uur stofdroog. Theoretisch verbruik: ca. 12-16 mē per liter.

vanaf
25,18
bekijk product

Bekijk product ▸

HYBRID WOOD PROTECTOR

Rubio monocoat hybrid wood protector

Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector is een ecologisch beschermingsproduct voor zowel nieuw als verweerd hout, binnen en buiten. Het beschermt tegen verkleuring en houtbederf van o.a. gevels, terrassen, luiken, portalen, tuinmeubelen, scheepsdekken, luiken en raamhout pontons. Er is slechts 1 laag nodig, het is eenvoudig in onderhoud, niet filmvormend en schilfert niet af. Verbruik: ca. 30 mē per liter.

vanaf
6,00
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMALIFE STAIN MATT

Sigma sigmalife stain matt

Sigma sigmalife stain matt is een watergedragen, niet-filmvormende, transparante beits voor buiten op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is geschikt voor het behandelen van rabatdelen, zoals bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. Het is tevens toe te passen op tuinhout zoals schuttingen en pergola’s. Het is met name geschikt voor niet-maatvast timmerwerk en heeft een goede hechting op diverse houtsoorten, onder andere verduurzaamd vuren en Western red cedar. Ook is het vochtregulerend en waterafstotend en heeft het een goede weervastheid en buitenduurzaamheid. Tevens beschermt het het houtoppervlak tegen Uv-straling. Verbruik: ca. 15 mē per liter.

vanaf
29,11
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAIOLIE ANTRACIET

Tenco bangkiraiolie antraciet

Tenco Bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE

Tenco bangkirai olie

Tenco Bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van Bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: Ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAI OLIE DARK TEAK

Tenco bangkirai olie dark teak

Tenco Bangkirai Olie Dark Teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van Bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. De kleur Dark Teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het Bangkirai weer verlevendigt. De olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUGLAS BEITS DEKKEND

Tenco douglas beits dekkend

Tenco douglas houtbeits dekkend is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het biedt een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

DOUGLAS BEITS TRANSPARANT

Tenco douglas beits transparant

Tenco douglasbeits transparant is een duurzame buitenbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Het is reukarm en minder belastend voor het milieu. Het accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Verwerking mag niet in de volle zon of beneden de 10°C. Het bidet een uitstekende bescherming voor douglas- en larikshout en kan worden toegepast op tuinhuisjes, hekken, schuttingen, blokhutten, palissaden en klimrekken. Theoretisch rendement: 12-14 mē per liter op geschaafd hout en 6-8 mē per liter op ruw hout.

vanaf
14,36
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDHOUTOLIE

Tenco hardhoutolie

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aantal aanbevolen lagen: 1. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANTE HOVENIERS BEITS

Tenco transparante hoveniers beits

Tenco hoveniers tuinbeits transparant is een degelijke, weerbestendige transparante tuinbeits op basis van alkydharsen en kleurechte pigmenten. Het is ideaal geschikt voor houten ondergronden zoals tuinhuizen, tuinmeubelen en buitendeuren. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
22,46
bekijk product

Bekijk product ▸

STEIGERHOUTBEITS

Tenco steigerhoutbeits

Tenco Steigerhoutbeits is een watergedragen beits, bestemd voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. Het geeft houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en het biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals meubelen, hekken en schuttingen. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOMILD DEKKEND

Tenco tencomild dekkend

Tenco Tencomild dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geimpregneerd tuinhout te voorkomen. Het biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOMILD TRANSPARANT

Tenco tencomild transparant

Tenco Tencomild transparant is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al het tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Het kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast en is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geïmpregneerd tuinhout te voorkomen. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECOR DEKKEND

Tenco tuindecor dekkend

Tenco Tuindecor dekkend is een prima dekkende tuinbeits op acrylbasis. Het is een duurzame tuinbeits, beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Het is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Het is niet geschikt om in de volle zon of beneden de 6°C te verwerken. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van tuinhout in en om de tuin, zoals hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, zandbakken en klimrekken. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
15,26
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINDECOR TRANSPARANT

Tenco tuindecor transparant

Tenco Tuindecor transparant is een transparante tuinbeits op acrylbasis. Het biedt een prima bescherming en verfraaiing van al het tuinhout zoals pergola’s, hekken, schuttingen en rolborders. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend: na ca. 3 uur is het overschilderbaar en er kunnen dus meerdere lagen op een dag worden aangebracht. De beits is reukarm, minder belastend voor het milieu en veilig voor de tuinplanten. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINMEUBELBEITS

Tenco tuinmeubelbeits

Tenco Tuinmeubelbeits is een watergedragen, transparante beits speciaal voor zachte en hardhouten tuinmeubelen. Het geeft een natuurlijke kleur aan het hout en biedt een zijdeglanzende beschermlaag. Het voorkomt vergrijzing van het hout en is niet filmvormend waardoor het niet kan bladderen of barsten. Verbruik: ca. 12-13 mē per liter.

vanaf
17,55
bekijk product

Bekijk product ▸

TIMBERGUARD

Timberex timberguard

Timberex timberguard is een natuurlijke beschermende olie voor buitengebruik. Het bevat uv-filters die het vergrijzingsproces vertragen en helpen om het hout als nieuw te doen lijken. Het wordt gebruik voor de behandeling en onderhoud van o.a. houten buitenmeubilair, deuren, dekmeubilair en vensters. Verbruik: 8-12 mē per liter.

vanaf
36,44
bekijk product

Bekijk product ▸

SILVANOL LM

Trimetal silvanol lm

Trimetal silvanol LM is een oxidatief drogend, UV absorberend, transparant gepigmenteerd, weinig filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt als decoratieve grond- en aankleurlaag op hout buiten, zoals ongeschaafd rabat, erfafscheiding en pergola's, om vervolgens af te werken met een filmvormende afwerklaag zoals Silvanol LS of Silvanol LB. Het is ook toepasbaar als systeem op zichzelf in drie lagen op bijvoorbeeld western red cedar. Verbruik: Ca. 17-18 mē per liter.

vanaf
29,70
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAIOLIE

Tuinexpert bangkiraiolie

Tuinexpert bangkirai olie is speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van Bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. Het biedt een uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. Verbruik: Ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
13,77
bekijk product

Bekijk product ▸

BANGKIRAIOLIE

Verfijn bangkiraiolie

Verfijn Bangkirai olie op terpentinebasis beschermt optimaal, voorkomt vergrijzing en geeft vergrijsd hout zijn oorspronkelijke kleur terug. Ook wordt het bewerkte oppervlak waterafstotend. Dit komt omdat aan de olie harde wassoorten zijn toegevoegd. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf
12,22
bekijk product

Bekijk product ▸

GARDEN COLORS

Verfijn garden colors

Verfijn Garden Colors is een dekkende, kleurrijke beits op basis van een alkydhars EPS systeem. Het is een grond- en afwerklaag in 1 bus. Met 1 behandeling krijgen tuinhuisjes en andere houten objecten een jarenlange bescherming tegen alle weersinvloeden. Het is vochtregulerend en heeft een uitstekende hechting. Verbruik: Ca. 10 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

GARDEN NATURALS

Verfijn garden naturals

Verfijn Garden Naturals is een hoogwaardige, kleurechte, transparante beits waarmee houten objecten in de tuin voor jaren beschermd worden tegen weersinvloeden. Het is vochtregulerend, waterafstotend en UV-bestendig. Het is sterk impregnerend en dringt diep door in het hout. Het kan ook gebruikt worden op geïmpregneerd tuinhout en het hout behoudt de tekening van de nerf. Verbruik: Ca. 12 mē per liter.

vanaf
13,46
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDHOUT OLIE

Verfijn hardhout olie

Verfijn hardhoutolie verdiept de oorspronkelijke kleur van hardhout en geeft het een hernieuwde natuurlijke uitstraling. Het is tevens waterafstotend. Verbruik: Ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de ondergrond.

vanaf
11,48
bekijk product

Bekijk product ▸

STEIGERHOUTBEITS

Verfijn steigerhoutbeits

Verfijn Steigerhout beits beschermt steigerhout en onderstreept de authentieke uitstraling. De beits is ook uitstekend te gebruiken op andere soorten zachthout. Op onbehandeld ruw hout is het effect optimaal. Verbruik: Ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
15,10
bekijk product

Bekijk product ▸

TEAKHOUTOLIE

Verfijn teakhoutolie

Verfijn teak olie herstelt de mooie en natuurlijke uitstraling van teak en verdiept de specifieke kleur. Na bewerking zal de toplaag geruime tijd waterafstotend zijn. Verbruik: Ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf
12,52
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS TRANSPARANT

Verfijn tuinbeits transparant

Verfijn Tuinbeits transparant is een transparant houtbeschermingsmiddel dat gemakkelijk op naald- en loofhout is aan te brengen en dat hekken, pergola’s, schuren, schuttingen en dergelijke beschermt tegen vergrijzing en tevens verfraait doordat het de houtnerf accentueert. Het kan ook op reeds met carbolineum behandeld hout worden aangebracht, mits eenzekere mate van verwering heeft plaatsgevonden. Het is minder geschikt voor hardhoutsoorten. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
8,81
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS GEIMPREGNEERD HOUT

Verfijn tuinbeits geimpregneerd hout

Verfijn tuinbeits transparant groen gwh is speciaal ontwikkeld voor geïmpregneerd hout. Deze tuinbeits is eenvoudig te verwerken en geeft het hout de oorspronkelijke kleur terug. Gelijktijdig wordt het hout beschermd tegen vergrijzing. Verbruik: Ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
24,89
bekijk product

Bekijk product ▸

VLONDEROLIE

Verfijn vlonderolie

Verfijn vlonder olie is geschikt voor de langdurige bescherming van houten terrassen of vlonders. Omdat bestaande terrassen en vlonders alleen aan de bovenzijde te onderhouden zijn en relatief veel te verduren hebben omdat er op gelopen wordt en ze vocht langer vasthouden omdat het hout horizontaal ligt, dient de bescherming diep in het hout door te dringen. Vlonderolie is hier het ideale product voor en het geeft het hout een warme kleur. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf
15,04
bekijk product

Bekijk product ▸

ZACHTHOUTOLIE

Verfijn zachthoutolie

Verfijn zachthout olie behoudt de oorspronkelijke uitstraling en verlengt de levensduur van zachthout. Het vormt een waterafstotende laag aan het oppervlak. Verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.

vanaf
14,41
bekijk product

Bekijk product ▸

KONSERVEERGROND

Wijzonol konserveergrond

Wijzonol Konserveergrond is een transparante, matte, vochtregulerende, beperkt filmvormende kleurbeits voor buiten op basis van alkydkhars-oliecompositie. Het kan aangebracht worden op zachte houtsoorten zoals (western) red cedar, vuren en grenen. Het is ook geschikt voor tuinhout en als (in)kleurbeits in transparante systemen. Blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 12,5 mē per liter.

vanaf
10,95
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS DEKKEND

Wijzonol tuinbeits dekkend

Wijzonol Tuinbeits dekkend is een vochtregulerende, laag zijdeglanzende beitsverf op basis van alkydhars voor tuin en terras. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem) zoals tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. Het is overschilderbaar na ongeveer 18 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
18,28
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS TRANSPARANT READY MIXED

Wijzonol tuinbeits transparant ready mixed

Wijzonol Transparant Tuinbeits is een matte, beperkt filmvormende beitsverf met hoge vochtregulering op basis van alkydhars. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag (eenpotsysteem) op hout buiten zoals tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. Het is zeer geschikt voor toepassing op zachte hardhoutsoorten zoals redwood, western red cedar en ruw vuren. Het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur en de buitenduurzaamheid is ca. 2-3 jaar. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
18,28
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)