menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 887 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
EXTRA ALLESVULLER HOUTAlabastine extra allesvuller houtAlabastine extra allesvuller hout

Alabastine extra alles vuller hout vult zowel grove nerven als kleine en grote gaten, zorgt voor een spiegelglad resultaat en is schroef- en spijkervast. Door de lichtgewichtformule is dit vulmiddel ook ideaal voor verticale reparaties. Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal of kunststof en zowel binnen als buiten toepasbaar. Maximale laagdikte: 10 cm per laag.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
ALLESVULLER KANT EN KLAARAlabastine allesvuller kant en klaarAlabastine allesvuller kant en klaar

Alabastine allesvuller is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren tot 2 cm diep in ťťn keer. Het heeft een uitstekende hechting op bijna alle ondergronden zoals pleister, baksteen, steen en beton, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor op vochtige ondergronden, plastic en metaal. Het is na ongeveer 24 uur overschilderbaar met alle soorten verf. Bij buitengebruik moet het direct na droging worden overgeschilderd met minimaal 2 lagen.

vanaf4,98
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI STICKBison kombi stickBison kombi stick

Bison kombi stick is een 2-componenten epoxy kneedmassa voor 1001 permanente reparaties en restauraties in en om het huis, zoals de auto, boot en caravan, machines en gereedschap. Het vult scheuren en gaten in steen, hout, staal en kunststoffen, zoals polyester en epoxy. Het is ook te gebruiken als kneedbare plug voor het opvullen van schroefgaten.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
EPOMARBoero epomarBoero epomar

Boero epomar is een zeer geconcentreerde epoxy plamuur voor toepassing op hout, staal, aluminium en glasvezel onder en boven de waterlijn. Het bevat geen oplosmiddelen en zal daarom niet krimpen bij het drogen, is gemakkelijk aan te brengen, zelfs op grote oppervlakken en kan gemakkelijk worden geschuurd, zowel nat als droog. Het is ook geschikt voor het polijsten van oppervlakken behandeld met high build epoxy plamuur (Epolight) en kan daar ook mee worden gemengd. In verschillende lagen aanbrengen op schone en droge oppervlakten om de juiste dikte te verkrijgen (max. 3mm) en dan na het schuren een geschikte laag epoxy of polyurethaan aanbrengen. Schuurbaar na 24 uur.

vanaf216,90
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY FINISHING FILLEREpifanes epoxy finishing fillerEpifanes epoxy finishing filler

Epifanes epoxy finishing filler is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van epoxyhars. Het is zeer fijn en soepel, bijzonder sterk en krimpvrij bij doorharding. Het geeft een zeer glad oppervlak en is bij voorkeur in dunnere lagen tot 1 mm aan te brengen. Het is geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester, boven en eventueel onder de waterlijn, als fijne afwerklaag over Epifanes epoxy filler 1300. Verbruik: ca. 1,2 m≤ per 750 ml.

vanaf35,11
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY FILLER 1500Epifanes epoxy filler 1500Epifanes epoxy filler 1500

Epifanes epoxy filler 1500 is een zeer dichte, watervaste en krimpvrije 2-componenten plamuur op basis van epoxyhars. Het kan in ťťn bewerking tot maximaal 1,5 cm worden aangebracht. Het is geschikt voor toepassing op hout, staal, aluminium en polyester, onder en boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Vůůr gebruik moeten de componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk intensief gemengd worden.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY FINISHING FILLERInternational epoxy finishing fillerInternational epoxy finishing filler

International Epoxy Finishing Filler is een 2-componenten, krimpvrije afwerkplamuur op basis van epoxyharsen voor hout, plamuur en polyester. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar en kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden. Let op, component A en B moeten in een verhouding van 2:1 met elkaar gemengd worden. Theoretisch verbruik: ca. 1 m≤ per liter bij een droge laagdikte van 1 mm.

vanaf80,98
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL DECKInternational interfill deckInternational interfill deck

International Interfill Deck is een lichtgewicht, 2-componenten epoxy vuller, geschikt voor gebruik op aluminium, staal en polyester oppervlakken welke met een correcte primer zijn voorbehandeld. Het is specifiek bedoeld om het oppervlak van het dek uit te vlakken en strak te maken. Mengverhouding in volume: 1:1. Theoretisch rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf200,44
bekijk productBekijk product ▸
NYLOSTOPKoopmans nylostopKoopmans nylostop

Koopmans Nylostop is een praktisch reukloos, ijzersterk, chemicaliŽnvast 2-componenten reparatiemiddel op basis van epoxy voor het opvullen van gaten in hout, staal en beton. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van de meest uiteenlopende materialen. Het kan in ťťn bewerking op staand werk in een dikte van 1 ŗ 2 cm worden opgebracht, voor liggend werk is in deze geen beperking. Bij grotere laagdikte kan het met gaaf hout of droog grind worden opgevuld. Het mag niet worden toegepast als (lak)plamuur. Het kan na 24 uur droogtijd en licht schuren worden afgewerkt met traditionele verfsystemen en 2-componenten verfsystemen.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL SPUITPLAMUURMotip industrial spuitplamuurMotip industrial spuitplamuur

MoTip Industrial Spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
FILLERMotip fillerMotip filler

Motip filler is een sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. De filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering, is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en overspuitbaar met alle laksystemen. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf18,32
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER HARSMotip polyester harsMotip polyester hars

MoTip Polyester hars is een 2-componenten polyesterhars te gebruiken in combinatie met glasvezelmat of glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor het creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. Het is elastisch en bestand tegen chemicalien en weersinvloeden, heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf8,85
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER REPARATIESETMotip polyester reparatiesetMotip polyester reparatieset

Motip polyester reparatieset is een 2-componenten polyesterhars. Het is te gebruiken in combinatie met bijgevoegde glasvezelmat en glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen waarbij een mal gebruikt wordt. De hars is elastisch en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf14,88
bekijk productBekijk product ▸
COSMOFEROwatrol cosmoferOwatrol cosmofer

Owatrol cosmofer is een witte, universele polyester vuller, geschikt voor het opvullen, afdichten, stoppen, voegen, verankeren, isoleren, lijmen, vastzetten en egaliseren van oneffenheden op tal van ondergronden binnen en buiten zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en vlot schuurbaar en de afbindtijd kan naar behoefte worden aangepast. Het is na uitharding geschikt voor mechanische bewerkingen, boren, tappen, vijlen, slijpen, zagen en schroeven en overschilderbaar met alle soorten verf (1- of 2-componenten). Het is goed bestand tegen hitte (120įC), trillingen en chemicaliŽn, zeer elastisch, scheurt niet, barst niet en doet schuurpapier niet vollopen.

vanaf17,90
bekijk productBekijk product ▸
2-K VERSPUITBARE FILLERPresto 2-k verspuitbare fillerPresto 2-k verspuitbare filler

Presto 2-K Verspuitbare filler is een 2-componenten spuitfiller op basis van polyester voor het vullen van grote schuurkrassen, poriŽn en andere onvolkomenheden. Het is toepasbaar op blank staal, polyester plamuur, oude laklagen en GKF.

vanaf46,10
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER EPOXY HARSPresto polyester epoxy harsPresto polyester epoxy hars

Presto polyester hars is te gebruiken in combinatie met glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. De hars is elastisch, bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een zeer goede hechting en kan gebruikt worden op kaal metaal. Tevens heeft het een uitstekende hechting en is het na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf27,95
bekijk productBekijk product ▸
LEAKSEALRust-oleum leaksealRust-oleum leakseal

Rust-oleum leakseal is een semi-glanzende, makkelijk te gebruiken, rubberachtige, beschermende coating die ontwikkeld is voor het vullen en afdichten van lekkages en scheuren. Het geeft een waterdichte flexibele afdichting die vochtindringing en roestvorming tegen gaat, zakt en druipt niet en is na 24 uur af te werken met een latex of alkyd toplaag. Het is geschikt voor toepassing op o.a. metaal, aluminium, gegalvaniseerd metaal, PVC, beton, pleisterwerk, metselwerk, asfalt/bitumineuze dakbedekking, vinyl gevel beplating en fiberglas. Theoretisch verbruik: 0,74 m≤ per spuitbus.

vanaf25,88
bekijk productBekijk product ▸
MUREX REPARATIEMIDDELToupret murex reparatiemiddelToupret murex reparatiemiddel

Toupret murex is een snelhardend reparatiemiddel in poedervorm op basis van cement, grondstoffen uit geselecteerde steengroeven en harsen, om buiten alle gaten en barsten van elke omvang op elke droge, ruwe of geschilderde ondergrond te vullen. Na aanmaak wordt de pasta wit van kleur. Het heeft een uitzonderlijke hechting, is schokbestendig, er is geen maximale laagdikte en het is niet geschikt voor polystyreen. Het is na 24 uur overschilderbaar.

vanaf62,04
bekijk productBekijk product ▸
TX110 REPARATIEMIDDELToupret tx110 reparatiemiddelToupret tx110 reparatiemiddel

Toupret TX110 is een poedervormig reparatiemiddel op basis van cement, grondstoffen uit geselecteerde steengroeven en harsen. Het is ideaal voor het vullen van gaten en scheuren van iedere omvang op ongeverfde en geverfde ondergronden binnenshuis. Het is geschikt op diverse ondergronden zoals gips, gipskarton, met verf voorbehandeld hout, tegels, faience, cement, steen, gasbeton en kalkzandsteen. Het kan vervolgens worden afgewerkt met vrijwel alle soorten pleisters, behang en verven (pas op met epoxy- of polyurethaanverf). Het is niet geschikt voor polystyreen en behang.

vanaf51,71
bekijk productBekijk product ▸
EXTRA ALLESVULLER HOUTAlabastine extra allesvuller hout

Alabastine extra allesvuller hout

Alabastine extra alles vuller hout vult zowel grove nerven als kleine en grote gaten, zorgt voor een spiegelglad resultaat en is schroef- en spijkervast. Door de lichtgewichtformule is dit vulmiddel ook ideaal voor verticale reparaties. Het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal of kunststof en zowel binnen als buiten toepasbaar. Maximale laagdikte: 10 cm per laag.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
ALLESVULLER KANT EN KLAARAlabastine allesvuller kant en klaar

Alabastine allesvuller kant en klaar

Alabastine allesvuller is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren tot 2 cm diep in ťťn keer. Het heeft een uitstekende hechting op bijna alle ondergronden zoals pleister, baksteen, steen en beton, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor op vochtige ondergronden, plastic en metaal. Het is na ongeveer 24 uur overschilderbaar met alle soorten verf. Bij buitengebruik moet het direct na droging worden overgeschilderd met minimaal 2 lagen.

vanaf4,98
bekijk productBekijk product ▸
KOMBI STICKBison kombi stick

Bison kombi stick

Bison kombi stick is een 2-componenten epoxy kneedmassa voor 1001 permanente reparaties en restauraties in en om het huis, zoals de auto, boot en caravan, machines en gereedschap. Het vult scheuren en gaten in steen, hout, staal en kunststoffen, zoals polyester en epoxy. Het is ook te gebruiken als kneedbare plug voor het opvullen van schroefgaten.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
EPOMARBoero epomar

Boero epomar

Boero epomar is een zeer geconcentreerde epoxy plamuur voor toepassing op hout, staal, aluminium en glasvezel onder en boven de waterlijn. Het bevat geen oplosmiddelen en zal daarom niet krimpen bij het drogen, is gemakkelijk aan te brengen, zelfs op grote oppervlakken en kan gemakkelijk worden geschuurd, zowel nat als droog. Het is ook geschikt voor het polijsten van oppervlakken behandeld met high build epoxy plamuur (Epolight) en kan daar ook mee worden gemengd. In verschillende lagen aanbrengen op schone en droge oppervlakten om de juiste dikte te verkrijgen (max. 3mm) en dan na het schuren een geschikte laag epoxy of polyurethaan aanbrengen. Schuurbaar na 24 uur.

vanaf216,90
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY FINISHING FILLEREpifanes epoxy finishing filler

Epifanes epoxy finishing filler

Epifanes epoxy finishing filler is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van epoxyhars. Het is zeer fijn en soepel, bijzonder sterk en krimpvrij bij doorharding. Het geeft een zeer glad oppervlak en is bij voorkeur in dunnere lagen tot 1 mm aan te brengen. Het is geschikt voor hout, staal, aluminium en polyester, boven en eventueel onder de waterlijn, als fijne afwerklaag over Epifanes epoxy filler 1300. Verbruik: ca. 1,2 m≤ per 750 ml.

vanaf35,11
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY FILLER 1500Epifanes epoxy filler 1500

Epifanes epoxy filler 1500

Epifanes epoxy filler 1500 is een zeer dichte, watervaste en krimpvrije 2-componenten plamuur op basis van epoxyhars. Het kan in ťťn bewerking tot maximaal 1,5 cm worden aangebracht. Het is geschikt voor toepassing op hout, staal, aluminium en polyester, onder en boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Vůůr gebruik moeten de componenten eerst afzonderlijk en daarna gezamenlijk intensief gemengd worden.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY FINISHING FILLERInternational epoxy finishing filler

International epoxy finishing filler

International Epoxy Finishing Filler is een 2-componenten, krimpvrije afwerkplamuur op basis van epoxyharsen voor hout, plamuur en polyester. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar en kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden. Let op, component A en B moeten in een verhouding van 2:1 met elkaar gemengd worden. Theoretisch verbruik: ca. 1 m≤ per liter bij een droge laagdikte van 1 mm.

vanaf80,98
bekijk productBekijk product ▸
INTERFILL DECKInternational interfill deck

International interfill deck

International Interfill Deck is een lichtgewicht, 2-componenten epoxy vuller, geschikt voor gebruik op aluminium, staal en polyester oppervlakken welke met een correcte primer zijn voorbehandeld. Het is specifiek bedoeld om het oppervlak van het dek uit te vlakken en strak te maken. Mengverhouding in volume: 1:1. Theoretisch rendement: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf200,44
bekijk productBekijk product ▸
NYLOSTOPKoopmans nylostop

Koopmans nylostop

Koopmans Nylostop is een praktisch reukloos, ijzersterk, chemicaliŽnvast 2-componenten reparatiemiddel op basis van epoxy voor het opvullen van gaten in hout, staal en beton. Het is tevens geschikt voor het verlijmen van de meest uiteenlopende materialen. Het kan in ťťn bewerking op staand werk in een dikte van 1 ŗ 2 cm worden opgebracht, voor liggend werk is in deze geen beperking. Bij grotere laagdikte kan het met gaaf hout of droog grind worden opgevuld. Het mag niet worden toegepast als (lak)plamuur. Het kan na 24 uur droogtijd en licht schuren worden afgewerkt met traditionele verfsystemen en 2-componenten verfsystemen.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIAL SPUITPLAMUURMotip industrial spuitplamuur

Motip industrial spuitplamuur

MoTip Industrial Spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. Het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. Het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). Verbruik: Ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.

vanaf20,54
bekijk productBekijk product ▸
FILLERMotip filler

Motip filler

Motip filler is een sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. De filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering, is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en overspuitbaar met alle laksystemen. Verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

vanaf18,32
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER HARSMotip polyester hars

Motip polyester hars

MoTip Polyester hars is een 2-componenten polyesterhars te gebruiken in combinatie met glasvezelmat of glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor het creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. Het is elastisch en bestand tegen chemicalien en weersinvloeden, heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf8,85
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER REPARATIESETMotip polyester reparatieset

Motip polyester reparatieset

Motip polyester reparatieset is een 2-componenten polyesterhars. Het is te gebruiken in combinatie met bijgevoegde glasvezelmat en glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen waarbij een mal gebruikt wordt. De hars is elastisch en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. Het heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf14,88
bekijk productBekijk product ▸
COSMOFEROwatrol cosmofer

Owatrol cosmofer

Owatrol cosmofer is een witte, universele polyester vuller, geschikt voor het opvullen, afdichten, stoppen, voegen, verankeren, isoleren, lijmen, vastzetten en egaliseren van oneffenheden op tal van ondergronden binnen en buiten zoals metaal, aluminium, hout, steen en polyester. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en vlot schuurbaar en de afbindtijd kan naar behoefte worden aangepast. Het is na uitharding geschikt voor mechanische bewerkingen, boren, tappen, vijlen, slijpen, zagen en schroeven en overschilderbaar met alle soorten verf (1- of 2-componenten). Het is goed bestand tegen hitte (120įC), trillingen en chemicaliŽn, zeer elastisch, scheurt niet, barst niet en doet schuurpapier niet vollopen.

vanaf17,90
bekijk productBekijk product ▸
2-K VERSPUITBARE FILLERPresto 2-k verspuitbare filler

Presto 2-k verspuitbare filler

Presto 2-K Verspuitbare filler is een 2-componenten spuitfiller op basis van polyester voor het vullen van grote schuurkrassen, poriŽn en andere onvolkomenheden. Het is toepasbaar op blank staal, polyester plamuur, oude laklagen en GKF.

vanaf46,10
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER EPOXY HARSPresto polyester epoxy hars

Presto polyester epoxy hars

Presto polyester hars is te gebruiken in combinatie met glasvezelvlies. Het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. Het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. De hars is elastisch, bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een zeer goede hechting en kan gebruikt worden op kaal metaal. Tevens heeft het een uitstekende hechting en is het na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

vanaf27,95
bekijk productBekijk product ▸
LEAKSEALRust-oleum leakseal

Rust-oleum leakseal

Rust-oleum leakseal is een semi-glanzende, makkelijk te gebruiken, rubberachtige, beschermende coating die ontwikkeld is voor het vullen en afdichten van lekkages en scheuren. Het geeft een waterdichte flexibele afdichting die vochtindringing en roestvorming tegen gaat, zakt en druipt niet en is na 24 uur af te werken met een latex of alkyd toplaag. Het is geschikt voor toepassing op o.a. metaal, aluminium, gegalvaniseerd metaal, PVC, beton, pleisterwerk, metselwerk, asfalt/bitumineuze dakbedekking, vinyl gevel beplating en fiberglas. Theoretisch verbruik: 0,74 m≤ per spuitbus.

vanaf25,88
bekijk productBekijk product ▸
MUREX REPARATIEMIDDELToupret murex reparatiemiddel

Toupret murex reparatiemiddel

Toupret murex is een snelhardend reparatiemiddel in poedervorm op basis van cement, grondstoffen uit geselecteerde steengroeven en harsen, om buiten alle gaten en barsten van elke omvang op elke droge, ruwe of geschilderde ondergrond te vullen. Na aanmaak wordt de pasta wit van kleur. Het heeft een uitzonderlijke hechting, is schokbestendig, er is geen maximale laagdikte en het is niet geschikt voor polystyreen. Het is na 24 uur overschilderbaar.

vanaf62,04
bekijk productBekijk product ▸
TX110 REPARATIEMIDDELToupret tx110 reparatiemiddel

Toupret tx110 reparatiemiddel

Toupret TX110 is een poedervormig reparatiemiddel op basis van cement, grondstoffen uit geselecteerde steengroeven en harsen. Het is ideaal voor het vullen van gaten en scheuren van iedere omvang op ongeverfde en geverfde ondergronden binnenshuis. Het is geschikt op diverse ondergronden zoals gips, gipskarton, met verf voorbehandeld hout, tegels, faience, cement, steen, gasbeton en kalkzandsteen. Het kan vervolgens worden afgewerkt met vrijwel alle soorten pleisters, behang en verven (pas op met epoxy- of polyurethaanverf). Het is niet geschikt voor polystyreen en behang.

vanaf51,71
bekijk productBekijk product ▸
FILTER