menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Verfreinigers en ontvetters

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierOf bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
KWASTENREINIGERAlabastine kwastenreiniger

Alabastine Kwastenreiniger is een krachtige reiniger voor het verwijderen van verfresten uit kwasten. Het reinigt tot diep in de kern en houdt de borstelharen zacht waardoor de kwasten langer meegaan. Verbruik: Ca. 10 kwasten per liter.

vanaf5,93
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE ONTVETTERAlabastine universele ontvetter

Alabastine universele ontvetter is een krachtige, geconcentreerde ontvetter en reiniger voor muren en plafonds. Het verbetert de hechting van voorstrijk, nieuwe muurverf of behang.

vanaf16,19
bekijk productBekijk product ▸
VERFREINIGERAlabastine verfreiniger

Alabastine Verfreiniger is een speciaal product dat effectiever is dan ammonia ter voorbereiding op nieuw schilderwerk. Deze ontvettende verfreiniger heeft een aangename geur door toevoeging van Oxygen Clean. Krachtige, geconcentreerde reiniger en ontvetter voor muren, plafonds en geschilderd hout. Verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang, voor een perfect eindresultaat.

vanaf4,13
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REINIGERAvis universeel reiniger

Avis Universeel Reiniger is een krachtige geconcentreerde reiniger en ontvetter voor muren, plafonds en geschilderd hout. Het verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang voor een perfect eindresultaat. Heeft een frisse geur en is veilig voor de huid (verdund). Effectiever en veiliger dan ammoniak.

vanaf4,62
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER EN VERDUNNERBison ontvetter en verdunner

Bison ontvetter/verdunner is geschikt voor het ontvetten van te lijmen oppervlakken en het reinigen van kwasten. Het is ook geschikt voor het verdunnen van Bison Kit.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
ACETONBleko aceton

Bleko Aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. Tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. Het is niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. Ook is dit product brandbaar. Samenstelling: 100% aceton.

vanaf5,85
bekijk productBekijk product ▸
AMMONIAKBleko ammoniak

Bleko Ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. Het is tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. Het mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.

vanaf1,14
bekijk productBekijk product ▸
VERF/ALLESREINIGERBleko verf/allesreiniger

Bleko B-Clean Verf/Allesreiniger is een niet-schuimende, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. Het is de ideale vervanger voor ammonia. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Als allesreiniger verwijdert het bijna alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. Tevens kan dit product gebruiken worden voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen.

vanaf3,77
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGERBleko kwastreiniger

Bleko Kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.

vanaf4,12
bekijk productBekijk product ▸
KWASTENREINIGER ACRYLBleko kwastenreiniger acryl

Bleko Kwastenreiniger Acryl is uitsluitend geschikt voor het reinigen van verfgereedschap wat gebruikt is bij watergedragen verven. Het reinigt grondig en diep tussen de kwastharen, heeft een groter vuilopnemend vermogen en houdt de kwastharen soepel. Na het reinigen kunnen de kwasten en penselen het beste bewaard worden in een blik of pot gevuld met rauwe lijnolie zodat de haren van de kwasten goed in de lijnolie staan.

vanaf2,43
bekijk productBekijk product ▸
PAINTSOLVBleko paintsolv

Bleko paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. Het werkt tevens op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. Het is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. Na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. Het reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines en kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.

vanaf6,27
bekijk productBekijk product ▸
CITRUSREINIGERColormatic citrusreiniger

Colormatic citrus reiniger verwijdert vet, teer, olie, was, inkt, hars, stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. Het laat geen residu achter, heeft een langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid en is niet corrosief.

vanaf15,71
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN CLEANER WATERBASISColormatic spraygun cleaner waterbasis

Colormatic schuimreiniger spuitpistool is speciaal om efficint, snel en met zorg spuitpistolen te reinigen en contaminatie van watergedragen verven uit te sluiten.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN REINIGERColormatic spraygun reiniger

CMP spraygun reiniger is een effectief hulpmiddel met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van spuitpistolen.

vanaf15,71
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT ONTVETTERDe ijssel double coat ontvetter

De IJssel Double Coat Ontvetter is een reinigingsmiddel speciaal samengesteld voor het afnemen van een ondergrond voordat het Double Coat laksysteem wordt aangebracht. Het is geschikt voor diverse ondergronden zoals polyester en hout. Het tast de gelcoat niet aan en is tevens geschikt voor het verwijderen van olie, teer en vet.

vanaf9,99
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERDen braven cleaner

Den Braven Zwaluw Cleaner is een ontvettings- en reinigingsmiddel voor niet-poreuze ondergronden. Het verwijdert vetsporen en lichte oppervlakteverontreinigingen, waardoor de hechting verbetert.

vanaf9,56
bekijk productBekijk product ▸
CLEANER EN ACTIVATORDen braven cleaner en activator

Den braven zwaluw cleaner & activator zorgt voor een betere hechting van kitten op niet-poreuze ondergronden. Het verwijdert vet- en wassporen, lichte oppervlakte verontreinigingen, kleefstofresten en rubber restanten. Het is beperkt geschikt voor acrylaatoppervlakken en materialen die oplosmiddelgevoelig zijn (vooraf testen). Gebruiksaanwijzing: de activator aanbrengen op het materiaal. Met een schone doek in een dezelfde richting droogwrijven. Na volledige droging lijm en/of kit aanbrengen.

vanaf5,60
bekijk productBekijk product ▸
FINISHERDen braven finisher

Den Braven Zwaluw Finisher is een neutraal universeel hulpmiddel voor het afmessen van kitvoegen. Het is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar.

vanaf13,86
bekijk productBekijk product ▸
MIXED FINISHER SPRAYDen braven mixed finisher spray

Den Braven Zwaluw Mixed Finisher Spray is een kant-en-klaar, neutraal, universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. Deze spray is voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar. Na gebruik wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen om eventuele spoorvorming te voorkomen. Resten van Zwaluw Finisher Spray kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en hechting van verf.

vanaf8,15
bekijk productBekijk product ▸
PANELCLEANERDen braven panelcleaner

Den braven zwaluw panelcleaner is een reinigings- en ontvettingsmiddel voor niet-poreuze ondergronden zoals platen en aluminium voordat zwaluw panelfix wordt aangebracht.

vanaf10,99
bekijk productBekijk product ▸
Allesreiniger EcoEco-line allesreiniger eco

Eco-line eco allesreiniger is geschikt voor het streeploos reinigen van alle oppervlakken. Vuil wordt snel en effectief verwijderd en door de unieke samenstelling blijft er een vuilafstotende laag achter waardoor minder vaak gereinigd hoeft te worden.

vanaf5,65
bekijk productBekijk product ▸
KWASTONTHARDER ECOEco-line kwastontharder eco

Eco-line eco kwastontharder is uitermate geschikt voor het weer zacht maken van kwasten. Synthetische verven zoals grondverf, zijdeglansverf, hoogglansverf, latexverven en menie worden opgelost. Afhankelijk van het soort verhard materiaal moeten de kwasten 24 tot 72 uur in de kwastontharder staan. Zacht geworden kwasten moeten worden nagereinigd met kwastreiniger.

vanaf6,54
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGER ECOEco-line kwastreiniger eco

Eco-line eco kwastreiniger is een ecologisch verantwoorde kwastreiniger. Het is uitermate geschikt voor kwasten en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven. Het is niet geschikt voor waterverdunbare verven en muurverven.

vanaf3,72
bekijk productBekijk product ▸
Aceton vervanger EcoEco-line aceton vervanger eco

Eco-line eco reinigingsaceton is een ecologisch verantwoorde aceton vervanger. Het is uitermate geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten zoals nagellak, polyesterharsen en epoxyharsen. Het is niet te gebruiken als verdunner.

vanaf7,56
bekijk productBekijk product ▸
Verfreiniger EcoEco-line verfreiniger eco

Eco-line eco verfreiniger wordt gebruikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Na het reinigen kan direct geschilderd worden. Naspoelen is niet nodig.

vanaf5,71
bekijk productBekijk product ▸
ECO SUPERREINIGER CONCENTRAATEco point eco superreiniger concentraat

Ecopoint eco100 superreiniger is een milieuvriendelijke reiniger, ontwikkeld volgens een speciale, ecologische formule op basis van kokos, suikerbiet en mais. Dit is d ideale milieuvriendelijke vervanger van bijvoorbeeld ammonia en wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van schilderwerk. Ook is dit product inzetbaar voor de reguliere reiniging van o.a. kozijnen, gevelelementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue en fornuis. Het concentraat wordt gewoonlijk 10 maal verdund (vaker is mogelijk) door een sprayflacon te vullen met 500 ml water en 50 ml ECO100 concentraat.

vanaf6,10
bekijk productBekijk product ▸
ECO SUPERREINIGER KANT EN KLAAREco point eco superreiniger kant en klaar

Ecopoint eco100 superreiniger kant-en-klaar is een milieuvriendelijke reiniger van Ecopoint, ontwikkeld volgens een speciale, ecologische formule op basis van kokos, suikerbiet en mais. Dit is d ideale milieuvriendelijke vervanger van bijvoorbeeld ammonia en wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van schilderwerk. Ook is dit product inzetbaar voor de reguliere reiniging van o.a. kozijnen, gevelelementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue en fornuis.

vanaf7,78
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER ONTVETTEREpifanes polyester ontvetter

Epifanes Polyester Ontvetter is een speciale degreaser/ontvetter voor optimale ontvetting van polyester oppervlakken onder en boven de waterlijn. Het verwijdert alle wasachtige bestanddelen van het polyester waardoor de ondergrond geschikt wordt om te schuren en te behandelen met een primer of een aflak.

vanaf9,62
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC CLEANERGriffon hard pvc cleaner

Griffon Hard PVC Cleaner is een reinigings- en ontvettingsmiddel voor Hard-PVC. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van te verlijmen hard PVC goten, buizen, moffen en fittingen. Ook te gebruiken als voorbehandeling omdat het product in het PVC dringt waardoor het oppervlak opzwelt. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van lijmresten, het reinigen van gereedschap en het verdunnen van Hard-PVC-lijm.

vanaf4,05
bekijk productBekijk product ▸
PRIMORGriffon primor

Griffon Primor is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel voor metalen. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van metalen en verwijdert o.a. olie, vuil, vet, was, teer, viltstiftinkt, remvoering- en koolborstelgruis. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van nog niet uitgeharde resten van 2-componentenlijm, verf, siliconenkitten en PU-schuim en is ook te gebruiken bij scheuronderzoek in combinatie met Verimor en Devmor.

vanaf6,65
bekijk productBekijk product ▸
METAALONTVETTERHammerite metaalontvetter

Hammerite Metaalontvetter is de ideale voorbehandeling bij het schilderen van metalen voorwerpen. Het verwijdert stof, vet en vuil van kale of geschilderde metalen oppervlakten en verbetert de hechting van verf. Het voorkomt tevens de vorming van zogenaamde vliegroest op kaal metaal.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF INTENSIEF REINIGERHg kunststof intensief reiniger

HG kunststof intensief reiniger kan worden toegepast op vele ondergronden zoals kunststof schroten, kozijnen, gevelbekleding, trespa, keukenkastjes en afneembaar behang. Het kan direct op het materiaal gespoten worden of op een doekje waarna het oppervlak, na even in te laten werken, gereinigd kan worden. Kunststof blijft langer schoon en is bovendien ook gemakkelijker schoon te maken wanneer de gereinigde oppervlakken vervolgens behandeld worden met HG vuilafstotende polish voor kunststof.

vanaf3,99
bekijk productBekijk product ▸
VERVEN ZONDER SCHURENHg verven zonder schuren

HG verven zonder schuren maakt verfwerk en onbehandelde oppervlakken die nog geschilderd moeten worden z super schoon en vetvrij dat schuren niet meer nodig is waardoor direct met schilderen begonnen kan worden. Daarnaast is dit product ook geschikt om verontreinigd verfwerk razendsnel te ontdoen van bijvoorbeeld nicotineaanslag of atmosferische vervuiling. Dit product kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Gebruiksaanwijzing: om de ondergrond overschilderbaar te maken zonder te schuren dient het 1 op 10 te worden verdund met water. De oplossing aanbrengen met een schuurspons en een paar minuten laten inwerken. Hierna afnemen met ruim water. Voordat er kan worden overgeschilderd, dient de ondergrond goed droog te zijn. Om alleen te reinigen, dient HG verven zonder schuren met water te worden verdund in een verhouding die afhankelijk is van de aard en de sterkte van de vervuiling. Breng de oplossing aan met een normale spons en laat dit even inwerken. Vervolgens afnemen met ruim water en het oppervlak laten drogen of droog maken met een schone doek of zeem.

vanaf5,69
bekijk productBekijk product ▸
VERVEN ZONDER SCHUREN KANT EN KLAARHg verven zonder schuren kant en klaar

HG verven zonder schuren maakt verfwerk en onbehandelde oppervlakken die nog geschilderd moeten worden z super schoon en vetvrij dat schuren niet meer nodig is waardoor direct met schilderen begonnen kan worden. Daarnaast is het geschikt om verontreinigd verfwerk razendsnel te ontdoen van bijvoorbeeld nicotineaanslag of atmosferische vervuiling. Dit product kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Gebruiksaanwijzing: De oplossing aanbrengen met een schuurspons en een paar minuten laten inwerken. Hierna afnemen met ruim water. Voordat er kan worden overgeschilderd, dient de ondergrond goed droog te zijn. Breng de oplossing aan met een normale spons en laat dit even inwerken. Vervolgens afnemen met ruim water en het oppervlak laten drogen of droog maken met een schone doek of zeem.

vanaf3,89
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH ONTVETTERHistor perfect finish ontvetter

Histor Perfect Finish ontvetter is geschikt voor het reinigen en ontvetten van verschillende ondergronden. De formule is geurarm en biologisch afbreekbaar.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERHoeka cleaner

Hoeka Cleaner is een watergedragen reinigingsmiddel voor het neutraliseren van verontreiniging als gevolg van nicotine en overige aanslag en verkleuringen. Het is blekend, diep indringend en sterk reinigend en geschikt voor binnen en buiten op alle steen- en gipsachtige ondergronden. Verdunning: 3 liter water per flacon. Verbruik: ca. 4 m per liter verdund op een gladde ondergrond en ca. 3 m per liter verdund op een ruwe ondergrond.

vanaf4,79
bekijk productBekijk product ▸
OPTICLEANERHydrant opticleaner

Hydrant Opticleaner is een schuimarm reinigingsmiddel o.b.v. alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te schilderen oppervlakken, zoals ijzerconstructies, dekken, opbouw en ruimen, enz. welke vervuild zijn met o.a. vet, olie en was. Toepassing in de bouw-, industrie-, scheepvaart-, jachtbouwsector.

vanaf4,40
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCLEANERKoopmans houtcleaner

Koopmans Houtcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. Het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders in de tuin. Het verbruik is afhankelijk van mate van aantasting.

vanaf10,19
bekijk productBekijk product ▸
PK CLEANER NS 90Koopmans pk cleaner ns 90

Koopmans P.K. Cleaner NS 90 is een krachtig, aangenaam geurend, schuimarm reinigingsmiddel op basis van alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te beschilderen oppervlakken zoals betonvloeren, vloercoatings, ijzerconstructies, deuren en kozijnen, welke vervuild zijn met bijvoorbeeld vet, olie en was. Het is geschikt voor toepassing in o.a. de bouw-, industrie-, voedings-, verpleeg- en gezondheidssector. Het is waterafspoelbaar, biologisch afbreekbaar en het verbruik is afhankelijk van de mate van aantasting.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
clean & go kwastenreinigerMeesterhand clean & go kwastenreiniger

Meesterhand clean & go kwastenreiniger concentraat.

vanaf16,51
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIEEL REINIGERMotip industrieel reiniger

Motip industrieel reiniger is een universele reiniger voor het verwijderen van a-polaire en polaire verontreinigingen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. Het heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking, een krachtig, gericht spuitbeeld en het is onder elke hoek te gebruiken.

vanaf8,94
bekijk productBekijk product ▸
KOUD ONTVETTERMotip koud ontvetter

Motip Koud Ontvetter is een emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen zoals olie, vet, was, tectyl en teer van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en niet corrosief.

vanaf13,45
bekijk productBekijk product ▸
M600 ONTVETTERMotip m600 ontvetter

MoTip M600 Ontvetter is geschikt voor het reinigen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen, is niet geleidend en niet corrosief, het verwijdert siliconen, teer en was en laat geen residu achter.

vanaf6,44
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REINIGERMotip universeel reiniger

Motip Universal Cleaner is een universele reiniger voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt en hars van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief en heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking. Daarnaast heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.

vanaf5,40
bekijk productBekijk product ▸
DSP 800Owatrol dsp 800

Owatrol DSP 800 is een universeel krachtig en snelwerkend afbijtmiddel. Het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken binnen en buiten. Het heeft een snelle werking: de ondergrond is opnieuw overschilderbaar na 1 uur. Het werkt op 1- en 2-componentenverven op solvent-, water-, PU- en epoxybasis, vernis, beitsen en pleisters op bijna alle ondergronden inclusief tanninerijke houtsoorten. Het is niet geschikt voor plastic en voor lang contact met aluminium.

vanaf26,75
bekijk productBekijk product ▸
ESPOwatrol esp

Owatrol ESP reinigt de oude verflaag en vormt een hechtlaag voor de nieuwe verflaag. Het zorgt voor hechting van verf op zeer gladde oppervlakken, maakt schuren overbodig en kan worden overschilderd na 90 minuten tot 7 dagen na het aanbrengen. Het is gebruiksvriendelijk, tast bestaande lagen niet aan en is tijdbesparend: het kost minder werk om de ondergrond voor te bereiden.

vanaf26,70
bekijk productBekijk product ▸
POLYTROLOwatrol polytrol

Owatrol polytrol brengt de kleur van polyester en kunststof terug. Het bevat geen siliconen, is makkelijk in gebruik en inzetbaar als kleur- en/of glanshersteller op o.a. kunststof, marmer, tegels, tuintegels, chroom, aluminium en messing. Verbruik: ca. 18 m per liter.

vanaf15,95
bekijk productBekijk product ▸
SPACENETTOwatrol spacenett

Owatrol Spacenett is een krachtige reiniger op waterbasis voor het verwijderen van opgebouwde waslagen, vettige bestanddelen en ander vuil dat zich na verloop van tijd op de ondergrond vastzet. Het is geschikt voor alle met vernis en olie afgewerkte houten vloeren, kurkvloeren en soepele vloerbedekkingen. Let op: na gebruik van dit product moet het parket altijd behandeld worden met een product zoals Owatrol Polishfloor om de oorspronkelijke afwerklaag te beschermen. Verbruik: ca. 20 m per liter.

vanaf21,30
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REINIGINGSMIDDEL S600Polyfilla pro universeel reinigingsmiddel s600

Polyfilla S600 is een universeel watergedragen reinigingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van geschilderde oppervlakken binnen en buiten.

vanaf10,67
bekijk productBekijk product ▸
KOUDONTVETTERPresto koudontvetter

Presto Koudontvetter is een zeer effectieve koudontvetter, geschikt voor het verwijderen van o.a. olie en vet. Het bevat oplosmiddelen en is geschikt voor toepassing op motoren, machines, gereedschappen, tegels en vloeren.

vanaf11,72
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE REINIGINGSSPRAYPresto universele reinigingsspray

Presto universele reiniger is een universele reiniger om hardnekkige vervuilingen op metaal en kunststoffen te verwijderen. Het heeft een grote oploskracht en is sterk ontvettend.

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
BIOVERSOLChemtec bioversol

Prochemko bioversol is een 100% ecologische verfreiniger/allesreiniger. Het is zeer geschikt voor het reinigen en ontvetten van alle te verven oppervlakken. Nawassen is niet noodzakelijk, waardoor direct gestart kan worden met het schilderwerk.

vanaf9,96
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL Rust-oleum universol

Prochemko Universol is d vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf10,61
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL POMPSPRAYRust-oleum universol pompspray

Prochemko Universol is d vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Deze pompspray is na te vullen met concentraat + water.

vanaf9,06
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEANProchemko vetclean

Prochemko vetclean is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het heeft een snelle en diep doordringende werking, een zeer sterk ontvettend vermogen, is biologisch afbreekbaar en door de emulgerende werking worden olin en vetten waterafspoelbaar. Het is zeer geschikt voor heavy duty reiniging zoals het verwijderen van aanslag door roet en brandschade op o.a. vloeren, wanden en meubilair. Het is ook geschikt voor de reiniging van o.a. kunststof (gevel)panelen. Verdunning: max. 1:10 met water. Theoretisch rendement: ca. 20 m per liter.

vanaf69,59
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN FOAMRust-oleum vetclean foam

Prochemko Vetclean Foam is een sterk geconcentreerde, universele reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is fris ruikend, nawassen is niet noodzakelijk, het droogt streeploos op en is langdurig schuimvormend. Het is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden, zowel hard en glad en licht poreus. Verbruik: ca. 39 m per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en vervuiling.

vanaf9,91
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGERProgold allesreiniger

Progold allesreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc.

vanaf8,75
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER SPRAYProgold allesreiniger spray

Progold allesreiniger is een biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter in handige sprayflacon en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen en machines.

vanaf9,38
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERProgold cleaner

Progold cleaner is een niet agressief ontvettings- en reinigingsmiddel voor niet poreuze ondergronden buiten.

vanaf16,62
bekijk productBekijk product ▸
FINISHERProgold finisher

Progold finisher is een neutraal, reukarm, universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf20,21
bekijk productBekijk product ▸
Heavy Duty CleanerProgold heavy duty cleaner

Progold heavy duty cleaner is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden. Door de goede reinigende eigenschappen van dit product hoeft de ondergrond in de meeste gevallen niet nagewassen te worden.

vanaf10,73
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY FINISHERProgold spray finisher

Progold finisher spray is een neutraal reukarm universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf10,24
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTERRambo ontvetter

Rambo ontvetter is een universele reiniger voor het ontvetten, antistatisch maken en voorbereiden van schilderwerk. Het kan op veel verschillende ondergronden gebruikt worden. Verdunning: 1 deel op 5 tot maximaal 25 delen water.

vanaf8,40
bekijk productBekijk product ▸
POWER CLEANRelius power clean

Relius Power Clean is een industrieel ontvettingsmiddel- en reinigingsconcentraat. Het is een biologisch afbreekbaar alternatief voor ammonia.

vanaf9,53
bekijk productBekijk product ▸
DESOX NFRolith desox nf

Rolith Desox NF is een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in 1 behandeling. Het verwijdert tevens walshuid. Het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. Met 1 liter DESOX NF in oplossing kan ca. 2,5 m ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

vanaf138,24
bekijk productBekijk product ▸
CLEANERRubio monocoat cleaner

Rubio Monocoat Cleaner is geschikt voor het reinigen van onbehandeld hout voordat een behandeling met Rubio Monocoat Oil Plus toegepast wordt. Het is eveneens geschikt voor het reinigen van de gebruikte materialen.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR WOOD CLEANERRubio monocoat exterior wood cleaner

Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner is een voorbereidende reiniger voor alle types van buitenhout en composiet. Het ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil.

vanaf8,00
bekijk productBekijk product ▸
GREASE REMOVERRubio monocoat grease remover

Rubio Monocoat Grease Remover is een kant-en-klaar product dat vetvlekken verwijdert op met Monocoat Oil Plus behandelde vloeren. Het is een kleurloze vloeistof dat ontbrandt bij een temperatuur van 55 graden, dus het product moet uit de zon worden gehouden. Het is volledig oplosbaar in water en kan dus door de gootsteen gespoeld worden. Gebruiksaanwijzing: Een goede hoeveelheid Monocoat Grease Remover aanbrengen op de vlek. Het product een paar minuten laten inwerken. Het product afnemen met keukenpapier of met een droge doek. Goed nareinigen met een met water bevochtigde doek.

vanaf29,00
bekijk productBekijk product ▸
MULTI PURPOSE DEGREASER CONCENTRATERupes multi purpose degreaser concentrate

Rupes multi ontvetter is een veelzijdige, sterk geconcentreerde reiniger voor vele materialen zoals (onbespoten) kunststof, banden, bekleding, motorruimte, interieur, leer, tapijt en zelfs beton. Verdunbaar tussen 1:5 en 1:20 al naar gelang de hoeveelheid vervuiling.

vanaf17,58
bekijk productBekijk product ▸
FK111Rust-oleum fk111

Rust-oleum Fk111 hyginische reiniger is een geconcentreerd, alkalisch, niet ontvlambaar, bijna reukloos reinigingsmiddel en ontvetter voor verticale oppervlakken zoals muren. Het verwijdert vetten, olin, protenen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen, kan als additief voor hogedrukreiniging en stoom reiniging worden ingezet, neutraliseert zuren en zure zouten en is een gebruiksklaar product voor lichte verontreiniging kan het ook verdund worden met water. Verbruik: 6-8 m per liter.

vanaf95,45
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER ND14Rust-oleum ontvetter nd14

Rust-oleum reiniger/ontvetter ND14 is een geconcentreerd, alkalisch, niet ontvlambaar, bijna reukloos reinigingsmiddel. Het is een uitermate krachtige reiniger en verwijdert o.a. vetten, olin, protenen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van gecoate, minerale en metalen oppervlakken. Het kan ook als additief voor hogedrukreiniging en stoom reiniging worden ingezet. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf112,65
bekijk productBekijk product ▸
VERFVOORREINIGERRust-oleum verfvoorreiniger

Rust-oleum verfvoorreiniger is een effectieve, geconcentreerde, biologisch afbreekbare reiniger en ontvetter voor alle typen oppervlakken vr het schilderen. Nawassen met water is niet nodig en het verwijdert moeiteloos alle organische en anorganische vervuiling. Het maakt het oppervlak anti-statisch om hechting van stof voorafgaand aan het schilderen te voorkomen, is niet schuimend, niet brandbaar en nagenoeg reukloos en zeer eenvoudig aan te brengen met een doek. Verbruik: 100 m per liter (bij verdunning van 1:20).

vanaf10,61
bekijk productBekijk product ▸
SIKA AFGLADMIDDEL NSikaflex sika afgladmiddel n

Sikaflex sika afgladmiddel N is een watergedragen, oplosmiddelvrije tenside oplossing voor het afgladden van Sikaflex kitvoegen. Het is een kant-en-klaar alternatief voor zeepoplossingen die soms stoffen kunnen oplossen uit de kit en zo sporen nalaten aan de voegranden.

vanaf9,04
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 509Sikkens wapex 509

Sikkens Wapex 509 is een reinigingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van oude verflagen en ondergronden.

vanaf61,38
bekijk productBekijk product ▸
ST MARC REINIGINGSMIDDELSam st marc reinigingsmiddel

St. marc verfreiniger is een reiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Het is geschikt voor het ontvetten van o.a. metaal, hout, schilderwerk, tegels en kunststoffen. Het is met warm water tevens geschikt om behang af te weken. Het heeft een aangename dennengeur en is volledig biologisch afbreekbaar.

vanaf4,69
bekijk productBekijk product ▸
KOPER- EN ALUMINIUMREINIGER W36Sudwest koper- en aluminiumreiniger w36

Sudwest aluminium/koperreiniger is geschikt voor het reinigen en voorbehandelen van koper, messing en aluminium oppervlakken en als voorbereiding voor afwerklagen. Het verwijdert vuil en vet en zorgt ervoor dat de behandelde oppervlakken 2 3 uur passiverend zijn tegen corrosie. Het zorgt o.a. in combinatie met Scotch Britevlies voor een goede hechting van de volgende laag op koper of aluminium oppervlakken.

vanaf10,66
bekijk productBekijk product ▸
ZINK - KUNSTSTOFREINIGER W35Sudwest zink - kunststofreiniger w35

Sdwest Zink-Kunststofreiniger is een voorbehandelingsproduct en kan ingezet worden voor het reinigen van onbehandeld zink, verzinkt staal of kunststof. Het product verwijdert o.a. vet, vuil, zinkzouten en lossingsmiddel. Nadat het oppervlak is gereinigd, kan de desbetreffende ondergrond voorzien worden van een primer zoals Sdwest all-grund of Sdwest Acryl allgrund.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
STELFLOOR DEGREASERTrimetal stelfloor degreaser

Trimetal Stelfloor Degreaser is een oplossing op waterbasis die zuren en detergenten bevat om vloeren te ontvetten en aan te etsen. Het wordt toegepast op beton- en zandcement dekvloeren om de hechting van vloerverven op onbehandelde of geschilderde ondergronden te bevorderen. Het verwijdert de slikhuid van beton door aan te etsen en ontvet met dieptewerking vloeren die doordrongen zijn met olie en vetten, zoals garages, ateliers, machinekamers en opslagplaatsen. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf94,15
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG TOTAALREINIGERVista lakweg totaalreiniger

Vista Lakweg Totaalreiniger is voor het diep reinigen van porin van met Vista Lakweg of Vista Lakweg F1 Turbo afbijt te behandelden houtoppervlakken. Daarnaast verwijdert de Lakweg Totaalreiniger de laatste verfresten en neutraliseert de reiniger het achtergebleven afbijtmiddel. Tevens blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. Na 15 minuten inwerktijd nawassen met schoon water.

vanaf14,54
bekijk productBekijk product ▸
VIAMOND 704Vista viamond 704

Vista viamond 704 is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel. Het is bijzonder geschikt voor o.a. het verwijderen van olin, vetten, olievlekken, industrile vervuilingen, algen, mossen, roet en verontreinigingen door uitlaatgassen alsmede atmosferische verontreinigingen. Het is vrij van ammoniak en chloorbestanddelen, daarnaast is het biologisch afbreekbaar. Verbruik: ca. 25 m per liter gemengd product.

vanaf14,40
bekijk productBekijk product ▸
KWASTENREINIGER

Alabastine kwastenreiniger

Alabastine Kwastenreiniger is een krachtige reiniger voor het verwijderen van verfresten uit kwasten. Het reinigt tot diep in de kern en houdt de borstelharen zacht waardoor de kwasten langer meegaan. Verbruik: Ca. 10 kwasten per liter.

vanaf5,93
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE ONTVETTER

Alabastine universele ontvetter

Alabastine universele ontvetter is een krachtige, geconcentreerde ontvetter en reiniger voor muren en plafonds. Het verbetert de hechting van voorstrijk, nieuwe muurverf of behang.

vanaf16,19
bekijk productBekijk product ▸
VERFREINIGER

Alabastine verfreiniger

Alabastine Verfreiniger is een speciaal product dat effectiever is dan ammonia ter voorbereiding op nieuw schilderwerk. Deze ontvettende verfreiniger heeft een aangename geur door toevoeging van Oxygen Clean. Krachtige, geconcentreerde reiniger en ontvetter voor muren, plafonds en geschilderd hout. Verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang, voor een perfect eindresultaat.

vanaf4,13
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REINIGER

Avis universeel reiniger

Avis Universeel Reiniger is een krachtige geconcentreerde reiniger en ontvetter voor muren, plafonds en geschilderd hout. Het verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang voor een perfect eindresultaat. Heeft een frisse geur en is veilig voor de huid (verdund). Effectiever en veiliger dan ammoniak.

vanaf4,62
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER EN VERDUNNER

Bison ontvetter en verdunner

Bison ontvetter/verdunner is geschikt voor het ontvetten van te lijmen oppervlakken en het reinigen van kwasten. Het is ook geschikt voor het verdunnen van Bison Kit.

vanaf7,01
bekijk productBekijk product ▸
ACETON

Bleko aceton

Bleko Aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. Tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. Het is niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. Ook is dit product brandbaar. Samenstelling: 100% aceton.

vanaf5,85
bekijk productBekijk product ▸
AMMONIAK

Bleko ammoniak

Bleko Ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. Het is tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. Het mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.

vanaf1,14
bekijk productBekijk product ▸
VERF/ALLESREINIGER

Bleko verf/allesreiniger

Bleko B-Clean Verf/Allesreiniger is een niet-schuimende, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. Het is de ideale vervanger voor ammonia. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Als allesreiniger verwijdert het bijna alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. Tevens kan dit product gebruiken worden voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen.

vanaf3,77
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGER

Bleko kwastreiniger

Bleko Kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.

vanaf4,12
bekijk productBekijk product ▸
KWASTENREINIGER ACRYL

Bleko kwastenreiniger acryl

Bleko Kwastenreiniger Acryl is uitsluitend geschikt voor het reinigen van verfgereedschap wat gebruikt is bij watergedragen verven. Het reinigt grondig en diep tussen de kwastharen, heeft een groter vuilopnemend vermogen en houdt de kwastharen soepel. Na het reinigen kunnen de kwasten en penselen het beste bewaard worden in een blik of pot gevuld met rauwe lijnolie zodat de haren van de kwasten goed in de lijnolie staan.

vanaf2,43
bekijk productBekijk product ▸
PAINTSOLV

Bleko paintsolv

Bleko paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. Het werkt tevens op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. Het is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. Na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. Het reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines en kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.

vanaf6,27
bekijk productBekijk product ▸
CITRUSREINIGER

Colormatic citrusreiniger

Colormatic citrus reiniger verwijdert vet, teer, olie, was, inkt, hars, stickers en lijmresten van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal, hout, steen en diverse soorten kunststof. Het laat geen residu achter, heeft een langdurig oplossend vermogen door de lage verdampingssnelheid en is niet corrosief.

vanaf15,71
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN CLEANER WATERBASIS

Colormatic spraygun cleaner waterbasis

Colormatic schuimreiniger spuitpistool is speciaal om efficint, snel en met zorg spuitpistolen te reinigen en contaminatie van watergedragen verven uit te sluiten.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
SPRAYGUN REINIGER

Colormatic spraygun reiniger

CMP spraygun reiniger is een effectief hulpmiddel met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van spuitpistolen.

vanaf15,71
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT ONTVETTER

De ijssel double coat ontvetter

De IJssel Double Coat Ontvetter is een reinigingsmiddel speciaal samengesteld voor het afnemen van een ondergrond voordat het Double Coat laksysteem wordt aangebracht. Het is geschikt voor diverse ondergronden zoals polyester en hout. Het tast de gelcoat niet aan en is tevens geschikt voor het verwijderen van olie, teer en vet.

vanaf9,99
bekijk productBekijk product ▸
CLEANER

Den braven cleaner

Den Braven Zwaluw Cleaner is een ontvettings- en reinigingsmiddel voor niet-poreuze ondergronden. Het verwijdert vetsporen en lichte oppervlakteverontreinigingen, waardoor de hechting verbetert.

vanaf9,56
bekijk productBekijk product ▸
CLEANER EN ACTIVATOR

Den braven cleaner en activator

Den braven zwaluw cleaner & activator zorgt voor een betere hechting van kitten op niet-poreuze ondergronden. Het verwijdert vet- en wassporen, lichte oppervlakte verontreinigingen, kleefstofresten en rubber restanten. Het is beperkt geschikt voor acrylaatoppervlakken en materialen die oplosmiddelgevoelig zijn (vooraf testen). Gebruiksaanwijzing: de activator aanbrengen op het materiaal. Met een schone doek in een dezelfde richting droogwrijven. Na volledige droging lijm en/of kit aanbrengen.

vanaf5,60
bekijk productBekijk product ▸
FINISHER

Den braven finisher

Den Braven Zwaluw Finisher is een neutraal universeel hulpmiddel voor het afmessen van kitvoegen. Het is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar.

vanaf13,86
bekijk productBekijk product ▸
MIXED FINISHER SPRAY

Den braven mixed finisher spray

Den Braven Zwaluw Mixed Finisher Spray is een kant-en-klaar, neutraal, universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. Deze spray is voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar. Na gebruik wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen om eventuele spoorvorming te voorkomen. Resten van Zwaluw Finisher Spray kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en hechting van verf.

vanaf8,15
bekijk productBekijk product ▸
PANELCLEANER

Den braven panelcleaner

Den braven zwaluw panelcleaner is een reinigings- en ontvettingsmiddel voor niet-poreuze ondergronden zoals platen en aluminium voordat zwaluw panelfix wordt aangebracht.

vanaf10,99
bekijk productBekijk product ▸
Allesreiniger Eco

Eco-line allesreiniger eco

Eco-line eco allesreiniger is geschikt voor het streeploos reinigen van alle oppervlakken. Vuil wordt snel en effectief verwijderd en door de unieke samenstelling blijft er een vuilafstotende laag achter waardoor minder vaak gereinigd hoeft te worden.

vanaf5,65
bekijk productBekijk product ▸
KWASTONTHARDER ECO

Eco-line kwastontharder eco

Eco-line eco kwastontharder is uitermate geschikt voor het weer zacht maken van kwasten. Synthetische verven zoals grondverf, zijdeglansverf, hoogglansverf, latexverven en menie worden opgelost. Afhankelijk van het soort verhard materiaal moeten de kwasten 24 tot 72 uur in de kwastontharder staan. Zacht geworden kwasten moeten worden nagereinigd met kwastreiniger.

vanaf6,54
bekijk productBekijk product ▸
KWASTREINIGER ECO

Eco-line kwastreiniger eco

Eco-line eco kwastreiniger is een ecologisch verantwoorde kwastreiniger. Het is uitermate geschikt voor kwasten en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven. Het is niet geschikt voor waterverdunbare verven en muurverven.

vanaf3,72
bekijk productBekijk product ▸
Aceton vervanger Eco

Eco-line aceton vervanger eco

Eco-line eco reinigingsaceton is een ecologisch verantwoorde aceton vervanger. Het is uitermate geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten zoals nagellak, polyesterharsen en epoxyharsen. Het is niet te gebruiken als verdunner.

vanaf7,56
bekijk productBekijk product ▸
Verfreiniger Eco

Eco-line verfreiniger eco

Eco-line eco verfreiniger wordt gebruikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Na het reinigen kan direct geschilderd worden. Naspoelen is niet nodig.

vanaf5,71
bekijk productBekijk product ▸
ECO SUPERREINIGER CONCENTRAAT

Eco point eco superreiniger concentraat

Ecopoint eco100 superreiniger is een milieuvriendelijke reiniger, ontwikkeld volgens een speciale, ecologische formule op basis van kokos, suikerbiet en mais. Dit is d ideale milieuvriendelijke vervanger van bijvoorbeeld ammonia en wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van schilderwerk. Ook is dit product inzetbaar voor de reguliere reiniging van o.a. kozijnen, gevelelementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue en fornuis. Het concentraat wordt gewoonlijk 10 maal verdund (vaker is mogelijk) door een sprayflacon te vullen met 500 ml water en 50 ml ECO100 concentraat.

vanaf6,10
bekijk productBekijk product ▸
ECO SUPERREINIGER KANT EN KLAAR

Eco point eco superreiniger kant en klaar

Ecopoint eco100 superreiniger kant-en-klaar is een milieuvriendelijke reiniger van Ecopoint, ontwikkeld volgens een speciale, ecologische formule op basis van kokos, suikerbiet en mais. Dit is d ideale milieuvriendelijke vervanger van bijvoorbeeld ammonia en wordt gebruikt voor het ontvetten en reinigen van schilderwerk. Ook is dit product inzetbaar voor de reguliere reiniging van o.a. kozijnen, gevelelementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue en fornuis.

vanaf7,78
bekijk productBekijk product ▸
POLYESTER ONTVETTER

Epifanes polyester ontvetter

Epifanes Polyester Ontvetter is een speciale degreaser/ontvetter voor optimale ontvetting van polyester oppervlakken onder en boven de waterlijn. Het verwijdert alle wasachtige bestanddelen van het polyester waardoor de ondergrond geschikt wordt om te schuren en te behandelen met een primer of een aflak.

vanaf9,62
bekijk productBekijk product ▸
HARD PVC CLEANER

Griffon hard pvc cleaner

Griffon Hard PVC Cleaner is een reinigings- en ontvettingsmiddel voor Hard-PVC. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van te verlijmen hard PVC goten, buizen, moffen en fittingen. Ook te gebruiken als voorbehandeling omdat het product in het PVC dringt waardoor het oppervlak opzwelt. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van lijmresten, het reinigen van gereedschap en het verdunnen van Hard-PVC-lijm.

vanaf4,05
bekijk productBekijk product ▸
PRIMOR

Griffon primor

Griffon Primor is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel voor metalen. Het is geschikt voor het reinigen en ontvetten van metalen en verwijdert o.a. olie, vuil, vet, was, teer, viltstiftinkt, remvoering- en koolborstelgruis. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van nog niet uitgeharde resten van 2-componentenlijm, verf, siliconenkitten en PU-schuim en is ook te gebruiken bij scheuronderzoek in combinatie met Verimor en Devmor.

vanaf6,65
bekijk productBekijk product ▸
METAALONTVETTER

Hammerite metaalontvetter

Hammerite Metaalontvetter is de ideale voorbehandeling bij het schilderen van metalen voorwerpen. Het verwijdert stof, vet en vuil van kale of geschilderde metalen oppervlakten en verbetert de hechting van verf. Het voorkomt tevens de vorming van zogenaamde vliegroest op kaal metaal.

vanaf10,79
bekijk productBekijk product ▸
KUNSTSTOF INTENSIEF REINIGER

Hg kunststof intensief reiniger

HG kunststof intensief reiniger kan worden toegepast op vele ondergronden zoals kunststof schroten, kozijnen, gevelbekleding, trespa, keukenkastjes en afneembaar behang. Het kan direct op het materiaal gespoten worden of op een doekje waarna het oppervlak, na even in te laten werken, gereinigd kan worden. Kunststof blijft langer schoon en is bovendien ook gemakkelijker schoon te maken wanneer de gereinigde oppervlakken vervolgens behandeld worden met HG vuilafstotende polish voor kunststof.

vanaf3,99
bekijk productBekijk product ▸
VERVEN ZONDER SCHUREN

Hg verven zonder schuren

HG verven zonder schuren maakt verfwerk en onbehandelde oppervlakken die nog geschilderd moeten worden z super schoon en vetvrij dat schuren niet meer nodig is waardoor direct met schilderen begonnen kan worden. Daarnaast is dit product ook geschikt om verontreinigd verfwerk razendsnel te ontdoen van bijvoorbeeld nicotineaanslag of atmosferische vervuiling. Dit product kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Gebruiksaanwijzing: om de ondergrond overschilderbaar te maken zonder te schuren dient het 1 op 10 te worden verdund met water. De oplossing aanbrengen met een schuurspons en een paar minuten laten inwerken. Hierna afnemen met ruim water. Voordat er kan worden overgeschilderd, dient de ondergrond goed droog te zijn. Om alleen te reinigen, dient HG verven zonder schuren met water te worden verdund in een verhouding die afhankelijk is van de aard en de sterkte van de vervuiling. Breng de oplossing aan met een normale spons en laat dit even inwerken. Vervolgens afnemen met ruim water en het oppervlak laten drogen of droog maken met een schone doek of zeem.

vanaf5,69
bekijk productBekijk product ▸
VERVEN ZONDER SCHUREN KANT EN KLAAR

Hg verven zonder schuren kant en klaar

HG verven zonder schuren maakt verfwerk en onbehandelde oppervlakken die nog geschilderd moeten worden z super schoon en vetvrij dat schuren niet meer nodig is waardoor direct met schilderen begonnen kan worden. Daarnaast is het geschikt om verontreinigd verfwerk razendsnel te ontdoen van bijvoorbeeld nicotineaanslag of atmosferische vervuiling. Dit product kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Gebruiksaanwijzing: De oplossing aanbrengen met een schuurspons en een paar minuten laten inwerken. Hierna afnemen met ruim water. Voordat er kan worden overgeschilderd, dient de ondergrond goed droog te zijn. Breng de oplossing aan met een normale spons en laat dit even inwerken. Vervolgens afnemen met ruim water en het oppervlak laten drogen of droog maken met een schone doek of zeem.

vanaf3,89
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT FINISH ONTVETTER

Histor perfect finish ontvetter

Histor Perfect Finish ontvetter is geschikt voor het reinigen en ontvetten van verschillende ondergronden. De formule is geurarm en biologisch afbreekbaar.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
CLEANER

Hoeka cleaner

Hoeka Cleaner is een watergedragen reinigingsmiddel voor het neutraliseren van verontreiniging als gevolg van nicotine en overige aanslag en verkleuringen. Het is blekend, diep indringend en sterk reinigend en geschikt voor binnen en buiten op alle steen- en gipsachtige ondergronden. Verdunning: 3 liter water per flacon. Verbruik: ca. 4 m per liter verdund op een gladde ondergrond en ca. 3 m per liter verdund op een ruwe ondergrond.

vanaf4,79
bekijk productBekijk product ▸
OPTICLEANER

Hydrant opticleaner

Hydrant Opticleaner is een schuimarm reinigingsmiddel o.b.v. alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te schilderen oppervlakken, zoals ijzerconstructies, dekken, opbouw en ruimen, enz. welke vervuild zijn met o.a. vet, olie en was. Toepassing in de bouw-, industrie-, scheepvaart-, jachtbouwsector.

vanaf4,40
bekijk productBekijk product ▸
HOUTCLEANER

Koopmans houtcleaner

Koopmans Houtcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. Het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders in de tuin. Het verbruik is afhankelijk van mate van aantasting.

vanaf10,19
bekijk productBekijk product ▸
PK CLEANER NS 90

Koopmans pk cleaner ns 90

Koopmans P.K. Cleaner NS 90 is een krachtig, aangenaam geurend, schuimarm reinigingsmiddel op basis van alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te beschilderen oppervlakken zoals betonvloeren, vloercoatings, ijzerconstructies, deuren en kozijnen, welke vervuild zijn met bijvoorbeeld vet, olie en was. Het is geschikt voor toepassing in o.a. de bouw-, industrie-, voedings-, verpleeg- en gezondheidssector. Het is waterafspoelbaar, biologisch afbreekbaar en het verbruik is afhankelijk van de mate van aantasting.

vanaf11,19
bekijk productBekijk product ▸
clean & go kwastenreiniger

Meesterhand clean & go kwastenreiniger

Meesterhand clean & go kwastenreiniger concentraat.

vanaf16,51
bekijk productBekijk product ▸
INDUSTRIEEL REINIGER

Motip industrieel reiniger

Motip industrieel reiniger is een universele reiniger voor het verwijderen van a-polaire en polaire verontreinigingen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. Het heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking, een krachtig, gericht spuitbeeld en het is onder elke hoek te gebruiken.

vanaf8,94
bekijk productBekijk product ▸
KOUD ONTVETTER

Motip koud ontvetter

Motip Koud Ontvetter is een emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen zoals olie, vet, was, tectyl en teer van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. Het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en niet corrosief.

vanaf13,45
bekijk productBekijk product ▸
M600 ONTVETTER

Motip m600 ontvetter

MoTip M600 Ontvetter is geschikt voor het reinigen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen, is niet geleidend en niet corrosief, het verwijdert siliconen, teer en was en laat geen residu achter.

vanaf6,44
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REINIGER

Motip universeel reiniger

Motip Universal Cleaner is een universele reiniger voor het verwijderen van vet, teer, olie, was, inkt en hars van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief en heeft, door de snelle verdamping, een snelle werking. Daarnaast heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.

vanaf5,40
bekijk productBekijk product ▸
DSP 800

Owatrol dsp 800

Owatrol DSP 800 is een universeel krachtig en snelwerkend afbijtmiddel. Het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken binnen en buiten. Het heeft een snelle werking: de ondergrond is opnieuw overschilderbaar na 1 uur. Het werkt op 1- en 2-componentenverven op solvent-, water-, PU- en epoxybasis, vernis, beitsen en pleisters op bijna alle ondergronden inclusief tanninerijke houtsoorten. Het is niet geschikt voor plastic en voor lang contact met aluminium.

vanaf26,75
bekijk productBekijk product ▸
ESP

Owatrol esp

Owatrol ESP reinigt de oude verflaag en vormt een hechtlaag voor de nieuwe verflaag. Het zorgt voor hechting van verf op zeer gladde oppervlakken, maakt schuren overbodig en kan worden overschilderd na 90 minuten tot 7 dagen na het aanbrengen. Het is gebruiksvriendelijk, tast bestaande lagen niet aan en is tijdbesparend: het kost minder werk om de ondergrond voor te bereiden.

vanaf26,70
bekijk productBekijk product ▸
POLYTROL

Owatrol polytrol

Owatrol polytrol brengt de kleur van polyester en kunststof terug. Het bevat geen siliconen, is makkelijk in gebruik en inzetbaar als kleur- en/of glanshersteller op o.a. kunststof, marmer, tegels, tuintegels, chroom, aluminium en messing. Verbruik: ca. 18 m per liter.

vanaf15,95
bekijk productBekijk product ▸
SPACENETT

Owatrol spacenett

Owatrol Spacenett is een krachtige reiniger op waterbasis voor het verwijderen van opgebouwde waslagen, vettige bestanddelen en ander vuil dat zich na verloop van tijd op de ondergrond vastzet. Het is geschikt voor alle met vernis en olie afgewerkte houten vloeren, kurkvloeren en soepele vloerbedekkingen. Let op: na gebruik van dit product moet het parket altijd behandeld worden met een product zoals Owatrol Polishfloor om de oorspronkelijke afwerklaag te beschermen. Verbruik: ca. 20 m per liter.

vanaf21,30
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL REINIGINGSMIDDEL S600

Polyfilla pro universeel reinigingsmiddel s600

Polyfilla S600 is een universeel watergedragen reinigingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van geschilderde oppervlakken binnen en buiten.

vanaf10,67
bekijk productBekijk product ▸
KOUDONTVETTER

Presto koudontvetter

Presto Koudontvetter is een zeer effectieve koudontvetter, geschikt voor het verwijderen van o.a. olie en vet. Het bevat oplosmiddelen en is geschikt voor toepassing op motoren, machines, gereedschappen, tegels en vloeren.

vanaf11,72
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE REINIGINGSSPRAY

Presto universele reinigingsspray

Presto universele reiniger is een universele reiniger om hardnekkige vervuilingen op metaal en kunststoffen te verwijderen. Het heeft een grote oploskracht en is sterk ontvettend.

vanaf6,99
bekijk productBekijk product ▸
BIOVERSOL

Chemtec bioversol

Prochemko bioversol is een 100% ecologische verfreiniger/allesreiniger. Het is zeer geschikt voor het reinigen en ontvetten van alle te verven oppervlakken. Nawassen is niet noodzakelijk, waardoor direct gestart kan worden met het schilderwerk.

vanaf9,96
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL

Rust-oleum universol

Prochemko Universol is d vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag.

vanaf10,61
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL POMPSPRAY

Rust-oleum universol pompspray

Prochemko Universol is d vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Deze pompspray is na te vullen met concentraat + water.

vanaf9,06
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN

Prochemko vetclean

Prochemko vetclean is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Het heeft een snelle en diep doordringende werking, een zeer sterk ontvettend vermogen, is biologisch afbreekbaar en door de emulgerende werking worden olin en vetten waterafspoelbaar. Het is zeer geschikt voor heavy duty reiniging zoals het verwijderen van aanslag door roet en brandschade op o.a. vloeren, wanden en meubilair. Het is ook geschikt voor de reiniging van o.a. kunststof (gevel)panelen. Verdunning: max. 1:10 met water. Theoretisch rendement: ca. 20 m per liter.

vanaf69,59
bekijk productBekijk product ▸
VETCLEAN FOAM

Rust-oleum vetclean foam

Prochemko Vetclean Foam is een sterk geconcentreerde, universele reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Het is fris ruikend, nawassen is niet noodzakelijk, het droogt streeploos op en is langdurig schuimvormend. Het is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden, zowel hard en glad en licht poreus. Verbruik: ca. 39 m per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en vervuiling.

vanaf9,91
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER

Progold allesreiniger

Progold allesreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc.

vanaf8,75
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER SPRAY

Progold allesreiniger spray

Progold allesreiniger is een biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter in handige sprayflacon en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen en machines.

vanaf9,38
bekijk productBekijk product ▸
CLEANER

Progold cleaner

Progold cleaner is een niet agressief ontvettings- en reinigingsmiddel voor niet poreuze ondergronden buiten.

vanaf16,62
bekijk productBekijk product ▸
FINISHER

Progold finisher

Progold finisher is een neutraal, reukarm, universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf20,21
bekijk productBekijk product ▸
Heavy Duty Cleaner

Progold heavy duty cleaner

Progold heavy duty cleaner is zeer geschikt voor het ontvetten van alle soorten ondergronden. Door de goede reinigende eigenschappen van dit product hoeft de ondergrond in de meeste gevallen niet nagewassen te worden.

vanaf10,73
bekijk productBekijk product ▸
SPRAY FINISHER

Progold spray finisher

Progold finisher spray is een neutraal reukarm universeel hulpmiddel bij het nat afmessen van kitvoegen.

vanaf10,24
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER

Rambo ontvetter

Rambo ontvetter is een universele reiniger voor het ontvetten, antistatisch maken en voorbereiden van schilderwerk. Het kan op veel verschillende ondergronden gebruikt worden. Verdunning: 1 deel op 5 tot maximaal 25 delen water.

vanaf8,40
bekijk productBekijk product ▸
POWER CLEAN

Relius power clean

Relius Power Clean is een industrieel ontvettingsmiddel- en reinigingsconcentraat. Het is een biologisch afbreekbaar alternatief voor ammonia.

vanaf9,53
bekijk productBekijk product ▸
DESOX NF

Rolith desox nf

Rolith Desox NF is een geconcentreerd zuur product geschikt voor het ontroesten, ontvetten en beitsen van metalen in 1 behandeling. Het verwijdert tevens walshuid. Het is op basis van fosforzuur, wat verschillende voordelen heeft t.o.v. andere zuren zoals zwavel- en zoutzuur. Met 1 liter DESOX NF in oplossing kan ca. 2,5 m ijzeroppervlak ontroest worden, afhankelijk van de oxidatie.

vanaf138,24
bekijk productBekijk product ▸
CLEANER

Rubio monocoat cleaner

Rubio Monocoat Cleaner is geschikt voor het reinigen van onbehandeld hout voordat een behandeling met Rubio Monocoat Oil Plus toegepast wordt. Het is eveneens geschikt voor het reinigen van de gebruikte materialen.

vanaf18,00
bekijk productBekijk product ▸
EXTERIOR WOOD CLEANER

Rubio monocoat exterior wood cleaner

Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner is een voorbereidende reiniger voor alle types van buitenhout en composiet. Het ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil.

vanaf8,00
bekijk productBekijk product ▸
GREASE REMOVER

Rubio monocoat grease remover

Rubio Monocoat Grease Remover is een kant-en-klaar product dat vetvlekken verwijdert op met Monocoat Oil Plus behandelde vloeren. Het is een kleurloze vloeistof dat ontbrandt bij een temperatuur van 55 graden, dus het product moet uit de zon worden gehouden. Het is volledig oplosbaar in water en kan dus door de gootsteen gespoeld worden. Gebruiksaanwijzing: Een goede hoeveelheid Monocoat Grease Remover aanbrengen op de vlek. Het product een paar minuten laten inwerken. Het product afnemen met keukenpapier of met een droge doek. Goed nareinigen met een met water bevochtigde doek.

vanaf29,00
bekijk productBekijk product ▸
MULTI PURPOSE DEGREASER CONCENTRATE

Rupes multi purpose degreaser concentrate

Rupes multi ontvetter is een veelzijdige, sterk geconcentreerde reiniger voor vele materialen zoals (onbespoten) kunststof, banden, bekleding, motorruimte, interieur, leer, tapijt en zelfs beton. Verdunbaar tussen 1:5 en 1:20 al naar gelang de hoeveelheid vervuiling.

vanaf17,58
bekijk productBekijk product ▸
FK111

Rust-oleum fk111

Rust-oleum Fk111 hyginische reiniger is een geconcentreerd, alkalisch, niet ontvlambaar, bijna reukloos reinigingsmiddel en ontvetter voor verticale oppervlakken zoals muren. Het verwijdert vetten, olin, protenen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen, kan als additief voor hogedrukreiniging en stoom reiniging worden ingezet, neutraliseert zuren en zure zouten en is een gebruiksklaar product voor lichte verontreiniging kan het ook verdund worden met water. Verbruik: 6-8 m per liter.

vanaf95,45
bekijk productBekijk product ▸
ONTVETTER ND14

Rust-oleum ontvetter nd14

Rust-oleum reiniger/ontvetter ND14 is een geconcentreerd, alkalisch, niet ontvlambaar, bijna reukloos reinigingsmiddel. Het is een uitermate krachtige reiniger en verwijdert o.a. vetten, olin, protenen, vuil en vele andere oppervlakteverontreinigingen van gecoate, minerale en metalen oppervlakken. Het kan ook als additief voor hogedrukreiniging en stoom reiniging worden ingezet. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf112,65
bekijk productBekijk product ▸
VERFVOORREINIGER

Rust-oleum verfvoorreiniger

Rust-oleum verfvoorreiniger is een effectieve, geconcentreerde, biologisch afbreekbare reiniger en ontvetter voor alle typen oppervlakken vr het schilderen. Nawassen met water is niet nodig en het verwijdert moeiteloos alle organische en anorganische vervuiling. Het maakt het oppervlak anti-statisch om hechting van stof voorafgaand aan het schilderen te voorkomen, is niet schuimend, niet brandbaar en nagenoeg reukloos en zeer eenvoudig aan te brengen met een doek. Verbruik: 100 m per liter (bij verdunning van 1:20).

vanaf10,61
bekijk productBekijk product ▸
SIKA AFGLADMIDDEL N

Sikaflex sika afgladmiddel n

Sikaflex sika afgladmiddel N is een watergedragen, oplosmiddelvrije tenside oplossing voor het afgladden van Sikaflex kitvoegen. Het is een kant-en-klaar alternatief voor zeepoplossingen die soms stoffen kunnen oplossen uit de kit en zo sporen nalaten aan de voegranden.

vanaf9,04
bekijk productBekijk product ▸
WAPEX 509

Sikkens wapex 509

Sikkens Wapex 509 is een reinigingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van oude verflagen en ondergronden.

vanaf61,38
bekijk productBekijk product ▸
ST MARC REINIGINGSMIDDEL

Sam st marc reinigingsmiddel

St. marc verfreiniger is een reiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Het is geschikt voor het ontvetten van o.a. metaal, hout, schilderwerk, tegels en kunststoffen. Het is met warm water tevens geschikt om behang af te weken. Het heeft een aangename dennengeur en is volledig biologisch afbreekbaar.

vanaf4,69
bekijk productBekijk product ▸
KOPER- EN ALUMINIUMREINIGER W36

Sudwest koper- en aluminiumreiniger w36

Sudwest aluminium/koperreiniger is geschikt voor het reinigen en voorbehandelen van koper, messing en aluminium oppervlakken en als voorbereiding voor afwerklagen. Het verwijdert vuil en vet en zorgt ervoor dat de behandelde oppervlakken 2 3 uur passiverend zijn tegen corrosie. Het zorgt o.a. in combinatie met Scotch Britevlies voor een goede hechting van de volgende laag op koper of aluminium oppervlakken.

vanaf10,66
bekijk productBekijk product ▸
ZINK - KUNSTSTOFREINIGER W35

Sudwest zink - kunststofreiniger w35

Sdwest Zink-Kunststofreiniger is een voorbehandelingsproduct en kan ingezet worden voor het reinigen van onbehandeld zink, verzinkt staal of kunststof. Het product verwijdert o.a. vet, vuil, zinkzouten en lossingsmiddel. Nadat het oppervlak is gereinigd, kan de desbetreffende ondergrond voorzien worden van een primer zoals Sdwest all-grund of Sdwest Acryl allgrund.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
STELFLOOR DEGREASER

Trimetal stelfloor degreaser

Trimetal Stelfloor Degreaser is een oplossing op waterbasis die zuren en detergenten bevat om vloeren te ontvetten en aan te etsen. Het wordt toegepast op beton- en zandcement dekvloeren om de hechting van vloerverven op onbehandelde of geschilderde ondergronden te bevorderen. Het verwijdert de slikhuid van beton door aan te etsen en ontvet met dieptewerking vloeren die doordrongen zijn met olie en vetten, zoals garages, ateliers, machinekamers en opslagplaatsen. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf94,15
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG TOTAALREINIGER

Vista lakweg totaalreiniger

Vista Lakweg Totaalreiniger is voor het diep reinigen van porin van met Vista Lakweg of Vista Lakweg F1 Turbo afbijt te behandelden houtoppervlakken. Daarnaast verwijdert de Lakweg Totaalreiniger de laatste verfresten en neutraliseert de reiniger het achtergebleven afbijtmiddel. Tevens blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. Na 15 minuten inwerktijd nawassen met schoon water.

vanaf14,54
bekijk productBekijk product ▸
VIAMOND 704

Vista viamond 704

Vista viamond 704 is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel. Het is bijzonder geschikt voor o.a. het verwijderen van olin, vetten, olievlekken, industrile vervuilingen, algen, mossen, roet en verontreinigingen door uitlaatgassen alsmede atmosferische verontreinigingen. Het is vrij van ammoniak en chloorbestanddelen, daarnaast is het biologisch afbreekbaar. Verbruik: ca. 25 m per liter gemengd product.

vanaf14,40
bekijk productBekijk product ▸
FILTER