menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Rollers

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Oplosmiddel
> Soort product
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Poolhoogte
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
ANTEX MAXI MICROVEZELROLLER KORFBEUGEL

Anza antex maxi microvezelroller korfbeugel

Anza antex maxi microvezelrol korfbeugel is een microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is anti-spat en geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken. Let op: alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.

vanaf
4,60
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTEX WIT MAXI MICROVEZELROLLER

Anza antex wit maxi microvezelroller

Anza antex wit maxi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf
5,98
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTEX WIT MIDI MICROVEZELROLLER

Anza antex wit midi microvezelroller

Anza antex wit midi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf
4,34
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTEX WIT MINI MICROVEZELROLLER

Anza antex wit mini microvezelroller

Anza antex wit mini microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf
1,74
bekijk product

Bekijk product ▸

ELON MAXI MUURVERFROLLER

Anza elon maxi muurverfroller

Anza elon maxi muurverfrol voor een medium grove ondergrond. Het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.

vanaf
5,34
bekijk product

Bekijk product ▸

ELON MINI MUURVERFROLLER

Anza elon mini muurverfroller

Anza elon mini muurverfrol voor een medium grove ondergrond. Het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.

vanaf
1,64
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTEX LAKSET 2+1

Anza antex lakset 2+1

Anza antex lakset 2+1 is speciaal geschikt voor watergedragen lakken. Het is een microvezel die veel verf opneemt en waar verf dus dikker mee opgezet kan worden. Het bestaat uit 3 Antex rollers, 1 verfbeugel en 1 verfbakje.

vanaf
6,34
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKSET

Anza lakset

Anza lakset is een professioneel Anza lakset met beugel, verfbakje en 3 mini Anza viltrollers van 10 cm voor een superglad resultaat op deuren en houtwerk.

vanaf
6,34
bekijk product

Bekijk product ▸

MAMUT MUURVERFROLLERS + BEUGEL

Anza mamut muurverfrollers + beugel

Anza mamut 2 rollen met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf
6,87
bekijk product

Bekijk product ▸

MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROL

Anza micmex maxi microvezel muurverfrol

Anza micmex maxi microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven en verkrijgbaar in 18 cm en 25 cm.

vanaf
6,73
bekijk product

Bekijk product ▸

MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROL KORFBEUGEL

Anza micmex maxi microvezel muurverfrol korfbeugel

Anza micmex maxi microvezel muurverfrol korfbeugel voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. De roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Let op: het is alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.

vanaf
4,81
bekijk product

Bekijk product ▸

MICMEX MIDI MICROVEZEL MUURVERFROL

Anza micmex midi microvezel muurverfrol

Anza microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 18 mm x 10 cm.

vanaf
5,10
bekijk product

Bekijk product ▸

MICMEX MINI MICROVEZEL MUURVERFROL

Anza micmex mini microvezel muurverfrol

Anza micmex mini microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. De roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 15 mm x 10 cm.

vanaf
2,05
bekijk product

Bekijk product ▸

MOLTO LAKROL EXTRA FIJN 10 STUKS

Anza molto lakrol extra fijn 10 stuks

Anza molto lakrol extra fijn is een schuim lakrol, geschikt voor alle lakken. Een verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
8,38
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFSET 6-DELIG

Anza muurverfset 6-delig

Anza muurverfset 6-delig is een volledig pakket met 2 Anza muurverfrollers van 18 cm, 1 bijpassende beugel, 1 kwast maat 12, 1 verfbakje en 1 inzetbakje. De muurverfroller is universeel inzetbaar, van hoogwaardige kwaliteit, pluisvrij en geeft een middelmatig glad resultaat.

vanaf
23,94
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLON ROLLER 5CM 7MM 20 STUKS

Sam nylon roller 5cm 7mm 20 stuks

Anza nylon roller met een poolhoogte van 7 mm. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf
14,09
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLON VERVANGROL RADIATOR 10 STUKS

Anza nylon vervangrol radiator 10 stuks

Anza Nylon vervangrol radiator is een roller voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
12,07
bekijk product

Bekijk product ▸

RILON MAXI VERF- EN LIJMROL

Anza rilon maxi verf- en lijmrol

Anza rilon maxi muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. Voor gebruik goed uitwassen.

vanaf
5,55
bekijk product

Bekijk product ▸

RILON MIDI VERF- EN LIJMROL

Anza rilon midi verf- en lijmrol

Anza rilon midi muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. Voor gebruik goed uitwassen.

vanaf
3,24
bekijk product

Bekijk product ▸

RYTEX MIDI

Anza rytex midi

Anza rytex midi muurverfrol is een dubbeldikke muurverfroller voor een medium tot grove ondergrond. Het geeft een medium grove structuur, heeft een hoge verfopname en is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
4,32
bekijk product

Bekijk product ▸

RILON MINI VERF- EN LIJMROL

Anza rilon mini verf- en lijmrol

Anza rilon mini muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. Voor gebruik goed uitwassen.

vanaf
1,30
bekijk product

Bekijk product ▸

RILON MUURVERFROL KORFBEUGEL

Anza rilon muurverfrol korfbeugel

Anza rilon muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. Voor gebruik goed uitwassen. Let op, deze roller kan alleen gebruikt worden in combinatie met een korfbeugel.

vanaf
3,07
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER RIMAX

Anza muurverfroller rimax

Anza rimax is een muurverfroller voor de wat gestructureerde ondergrond. De roller pluist niet, heeft een grote verfopname en een goede dekking en zorgt voor een mooi en fijn eindresultaat.

vanaf
3,25
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLLING PAD

Anza rolling pad

Anza rolling pad is een complete kanten verfpad met synthetische vervangbare vacht en pp handvat voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
6,73
bekijk product

Bekijk product ▸

TITEXROL

Anza titexrol

Anza titex vloerverfrol voor vlakke ondergronden. Het geeft een gladde structuur en heeft een hoge verfopname. Het is geschikt voor vernissen, betonverven en 2-componentenlakken op grotere oppervlakten.

vanaf
2,62
bekijk product

Bekijk product ▸

VILTROL MAXI KORFBEUGEL

Anza viltrol maxi korfbeugel

Anza viltrol maxi korfbeugel voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Let op: het is alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.

vanaf
3,32
bekijk product

Bekijk product ▸

VILTROL MAXI

Anza viltrol maxi

Anza viltrol maxi voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken.

vanaf
5,05
bekijk product

Bekijk product ▸

VILTROL MIDI

Anza viltrol midi

Anza dubbeldikke viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.

vanaf
3,74
bekijk product

Bekijk product ▸

VILTROL MINI

Anza viltrol mini

Anza Viltrol Mini voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.

vanaf
1,90
bekijk product

Bekijk product ▸

VILTROL MINI 2 STUKS

Anza viltrol mini 2 stuks

Anza viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 5 cm.

vanaf
3,11
bekijk product

Bekijk product ▸

WISTEX MAXI MUURVERFROL 22MM

Anza wistex maxi muurverfrol 22mm

Anza wistex maxi muurverfrol voor een medium tot grove ondergrond. Het geeft een grove structuur en heeft een hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
9,04
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKROLLER

Copenhagen gold aflakroller

Copenhagen gold aflakroller is een superfijne schuimroller voor een streeploos resultaat en goede hoekafwerking.

vanaf
2,11
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKROLLER SUPER ACRYL

Copenhagen gold aflakroller super acryl

Copenhagen gold aflakrol super acryl microvezel heeft een korte vacht met een vachthoogte van 4 mm, zorgt voor een zeer glad resultaat en direct goede dekking en is geschikt voor o.a. verf op waterbasis. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
1,89
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKROLLER ACRYL

Copenhagen gold aflakroller acryl

Copenhagen gold aflakroller acryl is een flockroller, beugelzijde rond, voor een streeploos resultaat en goede hoekafwerking.

vanaf
3,89
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKROLLER SCHUIM CONCAAF

Copenhagen gold aflakroller schuim concaaf

Copenhagen gold aflakroller concaaf is een superfijne schuimroller, beide zijden concaaf. Het zorgt voor streeploos werken en een strak resultaat.

vanaf
2,94
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKROLLER ALKYD VILT

Copenhagen gold aflakroller alkyd vilt

Copenhagen gold aflakroller vilt is een viltroller met een vachthoogte van 4 mm voor een zeer strak en streeploos resultaat.

vanaf
2,37
bekijk product

Bekijk product ▸

BEITSROLLER

Copenhagen gold beitsroller

Copenhagen Gold Beitsroller is een microvezelroller met een 9 mm vachthoogte. De roller heeft een zeer goede beitsopname en -afgifte.

vanaf
2,55
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER TOP TEX

Copenhagen gold muurverfroller top tex

Copenhagen gold muurverfrol toptex is een toptexroller met een vachthoogte van 15 mm. Het is geschikt voor o.a. muurverven op gladde ondergronden en zorgt voor een zeer glad resultaat.

vanaf
2,62
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER FLEXIBELE BINNENKERN

Copenhagen gold muurverfroller flexibele binnenkern

Copenhagen gold muurverfroller met flexibele binnenkern voor matig ruwe tot zeer ruwe ondergronden.

vanaf
9,13
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER HARDE BINNENKERN

Copenhagen gold muurverfroller harde binnenkern

Copenhagen gold muurverfroller harde binnenkern voor gladde tot matig ruwe ondergronden.

vanaf
2,87
bekijk product

Bekijk product ▸

2 COMPONENTENROLLER

Copenhagen gold 2 componentenroller

Copenhagen gold nylonroller voor o.a. 2-componenten verven, epoxyverven, polyesterlakken en metaalverven.

vanaf
2,28
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAKROLLER

Copenhagen gold parketlakroller

Copenhagen Gold Parketlakroller is een veloursroller met een vachthoogte van 4 mm. Het is geschikt voor de verwerking van parketlak.

vanaf
2,75
bekijk product

Bekijk product ▸

STRUCTUURROLLER

Copenhagen gold structuurroller

Copenhagen gold structuurroller middelgrof is een schuimroller met middelfijne structuur.

vanaf
4,42
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTLUCHTINGSROL ALUMINIUM

De ijssel ontluchtingsrol aluminium

De Ijssel Aluminium ontluchtingsrol 70-12 voor het verwijderen van lucht tijdens het aanbrengen van een polyester of epoxy laminaat.

vanaf
17,83
bekijk product

Bekijk product ▸

Double Coat Schuimroller 11 cm

De ijssel double coat schuimroller 11 cm

De Ijssel double coat schruimroller fijn wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van Double Coat, Double Coat Dubbel UV, Double Coat Karaat of Double Coat Cabin Varnish.

vanaf
1,15
bekijk product

Bekijk product ▸

IJMOPOX VILTROLLER 11 CM

De ijssel ijmopox viltroller 11 cm

De Ijssel ijmopox viltroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van IJmopox HB coating en IJmopox ZF primer. Het geeft weinig sinaasappelhuid, maar toch een zeer hoge verfopbrengst en door het gladde resultaat is minder schuurwerk nodig.

vanaf
3,66
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX NYLONROLLER

De ijssel variopox nylonroller

De Ijssel variopox nylonroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van Variopox Impregneerhars, Universele hars of Rolcoating.

vanaf
3,66
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller schuim concaaf

Goudhaantje verfroller schuim concaaf

Goudhaantje Lakroller schuim concaaf super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Doordat de uiteinden van de verfroller naar binnen zijn afgerond, wordt de verf naar binnen gedrukt bij het afrollen zodat er geen dikkere streepjes verf aan de zijkanten van de roller ontstaan. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is goed geschikt voor synthetische en watergedragen lakken en is ook geschikt voor Roestwerende lakken en polyester.

vanaf
0,94
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller Microstar 9 mm

Goudhaantje verfroller microstar 9 mm

Goudhaantje Verfrol blauwe microstar is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyestervezels met een poolhoogte van 9 mm. Deze roller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van alle soorten muurverven op gladde ondergronden, (parket)lakken en voorstrijkmiddel en kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. De roller spat minimaal, vervilt niet en is makkelijk te reinigen.

vanaf
1,30
bekijk product

Bekijk product ▸

Nylon Roller 11 mm

Goudhaantje nylon roller 11 mm

Goudhaantje Verfrol is een professionele, slijtvaste nylon roller voor het werken met oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals kunstharsen, roestwerende lakken, 2-componenten verven en epoxy lakken. het heeft een goede verfopname, spat nauwelijks en vervilt niet.

vanaf
1,13
bekijk product

Bekijk product ▸

verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock is gemaakt van speciale weerstandgevende schuim waarop minuscule kleine vezels zijn aangebracht. Het biedt een perfect gladde en gelijkmatige eindafwerking. Het is geschikt voor kunsthars lakken, watergedragen lakken, roestwerende lakken en polyester lakken.

vanaf
3,92
bekijk product

Bekijk product ▸

Muurverfroller Groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 13 mm is een Professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf
1,22
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MICROSTAR 5 MM

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyester vezels. Het kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen, vervilt niet, is makkelijk te reinigen en spat minimaal. Het is bijzonder geschikt voor de nieuwe generatie PU en hybride lakken. Het is ook geschikt voor parketlakken.

vanaf
1,46
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLON ROLLER

Goudhaantje nylon roller

Goudhaantje Verfrol standaard nylon 6 mm is een professionele, slijtvaste nylonroller. Het wordt gebruikt voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven.

vanaf
5,42
bekijk product

Bekijk product ▸

Muurverfroller Groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 21 mm is een Professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf
9,20
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROLLER Schuim extra fijn

Goudhaantje verfroller schuim extra fijn

Goudhaantje verfrol schuim super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal van 55 kg/m3. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is geschikt voor Kunstharslakken en watergedragen lakken.

vanaf
0,76
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROLLER VESTAN 20-22 MM

Goudhaantje verfroller vestan 20-22 mm

Goudhaantje Verfrol standaard vestan wit 20-22 mm is gemaakt van een solide polyester vezel en beschikt over een hoge zuigkracht. Het is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf
3,93
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfrol vilt is een topkwaliteit roller gemaakt van een gemodificeerde acrylvezel. Doordat de korte vacht van 5 mm dik zeer dicht verweven is, krijg je door de speciale vezelstructuur een prachtige gelijkmatige verfafgifte. In vergelijking met een schuimroller zorgt deze roller voor een dikkere laagdikte waardoor de verf beter vloeit en het object langer wordt beschermd.

vanaf
0,88
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKSET ACRYL

Master aflakset acryl

Master aflakset acryl voor een zeer glad eindresultaat en direct goede dekking. De aflakset bestaat uit 2 flockrollers van 5 cm, 1 verfbak en 1 beugel. De flockrollers hebben een hoge verfopname en –afgifte. Ze bestaan behalve uit schuim ook uit fibers. Hoe meer fibers, hoe hoger de kwaliteit en beter het eindresultaat. Door de hogere rolweerstand gaat de roller niet glijden. Deze aflakrollers zijn met name geschikt voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag.

vanaf
2,55
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKSET ALKYD

Master aflakset alkyd

Master aflakset alkyd voor een zeer glad eindresultaat en direct goede dekking. De set bestaat uit 2 schuimrollers superfijn 10 cm en 5 cm, 1 verfbakje en 1 beugel. Deze aflakrollers zijn met name geschikt voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag.

vanaf
1,84
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAKROLLER

Master parketlakroller

Master parketlakroller is een veloursroller, geschikt voor o.a. parketlakken.

vanaf
4,38
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTLUCHTINGSROL

Meesterhand ontluchtingsrol

Meesterhand 2K ontluchtingsrol om lucht uit vloercoatings te prikken.

vanaf
14,96
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTENROLLER

Meesterhand 2-componentenroller

Meesterhand 2k roller poolhoogte is speciaal voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven. Het heeft een zeer sterke oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. Het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.

vanaf
1,23
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTEN VLOERROLLER

Meesterhand 2-componenten vloerroller

Meesterhand 2k rotanyl vloerrol is speciaal voor het lakken van watergedragen 2-componenten verven en vloercoatings. Het heeft een zeer sterke, oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. Het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.

vanaf
15,62
bekijk product

Bekijk product ▸

BUISROLLER

Meesterhand buisroller

Meesterhand buisroller heeft een robuuste polyamidevacht met korte vezels voor een strak afwerkresultaat. Het is geschikt voor het snel en eenvoudig verven van buizen.

vanaf
8,55
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER MICROVEZEL

Meesterhand lakroller microvezel

Meesterhand lakroller microvezel is een roller voor het lakken van watergedragen lakken en lakken met een laag V.O.S. gehalte. De speciale vacht is gemaakt van 100% eindeloze polyestervezel en het neemt tot 6 maal het eigen volume aan vloeistof op.

vanaf
1,31
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKVILTROLLER

Meesterhand lakviltroller

Meesterhand lakviltroller heeft een geweven vacht met een korte, hoge dichtheid en is gemaakt van hoogwaardige polyestervezel. Het is ideaal omwatergedragen verven, vernis en lage viscositeit lakken aan te brengen. Ook terpentinegedragen verf is probleemloos aan te brengen met deze lakviltroller. Door de speciale structuur van de vacht kan een zeer glad eindresultaat worden bereikt.

vanaf
1,58
bekijk product

Bekijk product ▸

LAMSVACHTROLLER PREMIUM

Meesterhand lamsvachtroller premium

Meesterhand lamsvachtroller premium is vervaardigd van de beste lamsvachten en ideaal voor watergedragen muurverven. Het is onovertroffen qua verfopname en gelijkmatige verfafgifte.

vanaf
40,45
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER

Meesterhand muurverfroller

Meesterhand muurverfroller is geschikt voor muurverven met hogere viscositeit en zorgt voor een strak afwerkresultaat. Het is de laagpolige variant van de duurzame polyamide vacht met een optimale absorptie en gelijkmatige verfafgifte.

vanaf
1,49
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER TRIPLE BLUE

Meesterhand muurverfroller triple blue

Meesterhand muurverfroller triple blue met duurzame polyamide geweven vacht zorgt voor een zeer glad en fijn oppervlak, zeer hoge verfopname en gelijkmatige verfafgifte. Het is geschikt voor universeel gebruik van muurverf.

vanaf
1,22
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER GROVE ONDERGRONDEN

Meesterhand muurverfroller grove ondergronden

Meesterhand muurverfroller voor grove ondergronden heeft een zeer duurzame polyamidevacht met een optimale absorptie. Dit zorgt voor een gelijkmatige verfafgifte. De vezels richten zich na gebruik weer op en combineren een gelijkmatig structuurbeeld en een strak afwerkresultaat. De rol is eenvoudig te reinigen en is geschikt om verven met hogere viscositeit op grove ondergronden toe te passen.

vanaf
13,87
bekijk product

Bekijk product ▸

ONDERDEURTJE

Meesterhand onderdeurtje

Meesterhand onderdeurtje is een hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUIMROLLER CONCAAF

Meesterhand schuimroller concaaf

Meesterhand schuimroller concaaf bevat geen siliconen en/of oplosmiddelen. Het heeft een revolutionaire concave afronding waardoor er geen sprake is van aanzetten en/of baanvorming. Deze roller wordt met name aanbevolen voor lakken op terpentinebasis, polyesterbasis en waterbasis.

vanaf
1,13
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUIMROLLER

Meesterhand schuimroller

Meesterhand schuimroller extra fijn is een fijne schuimroller voor terpentineverdunbare verven.

vanaf
0,86
bekijk product

Bekijk product ▸

STRIJKPAD

Meesterhand strijkpad

Meesterhand strijkpad voor het lakken van de onderzijde van deuren. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
5,98
bekijk product

Bekijk product ▸

STRUCTUURROLLER

Meesterhand structuurroller

Meesterhand structuurroller bestaat uit schuim wat gegarandeerd oplosmiddelvrij is en uitermate geschikt is voor het aanbrengen van reliëf in kwartshoudende muurverven en structuurverven op o.a. pleisterwerk.

vanaf
1,42
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL PERLON 2 STUKS

Progold verfrol perlon 2 stuks

Progold dhz perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven. Een verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
1,91
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol Velours rol 10 cm 2 stuks

Progold verfrol velours rol 10 cm 2 stuks

Progold dhz velours rol is een verfrol van imitatie-mohair, speciaal geschikt voor het verwerken van blanke lak, in dunne lagen opgezet. Een verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
3,12
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol Velvet 5 cm 2 stuks

Progold verfrol velvet 5 cm 2 stuks

Progold dhz velvet rol is een verfrol van gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylon vezels. Het is geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf
4,47
bekijk product

Bekijk product ▸

HOEKROLLER COMPLEET

Progold hoekroller compleet

Progold hoekverfroller is een complete verfroller voor het rollen van alle muurverven in hoeken.

vanaf
8,76
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VACHT MICROFIBRE

Progold verfrol vacht microfibre

Progold microfibre rol is een verfrol van microvezels. Het absorbeert 9 x het eigen gewicht aan verf. Naast het zeer goed opnamevermogen geeft het de verf gedoseerd af waardoor minder lekkage optreedt en een veel egaler beeld ontstaat. Deze verfrol is daarom uitermate geschikt voor het opbrengen van alle dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf
1,35
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MICRONYL

Progold verfrol micronyl

Progold micronyl verfrol is geschikt voor zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende laksystemen en alle dispersie- en latexverven op gladde ondergronden.

vanaf
8,27
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL NYLON

Progold verfrol nylon

ProGold Verfrol Nylon is gemaakt van dicht geweven nylon garen. Deze verfrol is buitengewoon sterk, pluisvrij en zeer geschikt voor het verwerken van alle verrolbare vloercoatings. Door zijn fijne structuur is deze verfrol ook geschikt voor het verwerken van muurverven op gladde ondergronden.

vanaf
1,84
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL PERLON

Progold verfrol perlon

Progold perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven.

vanaf
1,13
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL PROFLOR

Progold verfrol proflor

Progold proflor rol met geweven vacht van 100% polyamide is geschikt voor alle muurverven op gestructureerde ondergronden. Het is pluisvrij en heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen.

vanaf
12,75
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL SCHAPENVACHT

Progold verfrol schapenvacht

Progold schaapvacht rol is een muurverfrol met de best verkrijgbare schapenvacht. De rol heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen en is geschikt voor alle muurverven en toepassingen.

vanaf
27,59
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL SCHUIM SUPERFIJN

Progold verfrol schuim superfijn

Progold schuim rol van polyesterschuim. Het is geschikt voor zowel watergedragen- als oplosmiddelhoudende lakken en zorgt voor een strakke afwerking op gladde ondergronden.

vanaf
0,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL STRUCTUUR

Progold verfrol structuur

Progold structuur rol is gemaakt van opencellig polyesterschuim en is geschikt voor het aanbrengen van effecten of reliëf met kwarts en structuurverven.

vanaf
1,91
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL TEX MUURVERFROLLER

Progold verfrol tex muurverfroller

Progold tex rol is van geweven polyerstervacht. De verfrol is geschikt voor alle muurverven op gladde ondergronden.

vanaf
1,92
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL ULTRA FINISH

Progold verfrol ultra finish

Progold ultra finish rol zorgt voor een glad eindresultaat. De vacht is van polyamide, geeft een fijne verffilm structuur en is minder aanzet- en baangevoelig.

vanaf
2,00
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VACHT COMPLEET MET BEUGEL

Progold verfrol vacht compleet met beugel

Progold vacht rol + beugel is een muurverfrol met donzige polyestervacht. Het is pluisvrij en geeft een goed resultaat door zijn groot verfopname- en afgiftevermogen. De rol is geschikt voor alle muurverven, zowel voor binnen als buiten, en wordt geleverd met beugel.

vanaf
3,02
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VELOURS

Progold verfrol velours

Progold velours rol is een verfrol van imitatie-mohair die speciaal geschikt is voor het verwerken van blanke lak die in dunne lagen wordt opgezet. De verfrol zorgt voor een gladde en pluisvrije afwerking.

vanaf
1,82
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VELVET

Progold verfrol velvet

Progold verfrol velvet is vervaardigd uit gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylonvezels en is geschikt voor watergedragen lakken. Het zorgt voor een strakke en fluweelachtige afwerking op gladde ondergronden.

vanaf
2,59
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL LAK 10 CM 5 STUKS

Progold verfrol lak 10 cm 5 stuks

Progold verfrol lakset bevat 5 professionele vervangrollen van 10 cm breed en 4 mm dik. Het is geschikt om alle soorten lak mee te verwerken.

vanaf
7,84
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VESTAN

Progold verfrol vestan

Progold vestan rol is een allround muurverfrol met donzige polyestervacht en een verstevigde rug. Het geeft een goed resultaat met alle muurverven op alle ondergronden door het grote opname- en afgiftevermogen.

vanaf
3,70
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VILT

Progold verfrol vilt

Progold vilt rol heeft een zeer kortgeschoren viltvacht. De rol is geschikt voor het voor- en aflakken van zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende lakken.

vanaf
1,87
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER SET SUPERFIJN

Sam lakroller set superfijn

Sam aflakset superfijn is een complete set met verfbak, beugel en roller voor een gladde ondergrond.

vanaf
1,72
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER TWEEZIJDIG AFGEROND 10 CM 10 STUKS

Sam lakroller tweezijdig afgerond 10 cm 10 stuks

Sam alkyd lakrol 2-zijdig afgerond 10 cm bestaat uit een verpakking met 10 rollers, afgerond aan beide zijden, van superfijne schuimkwaliteit voor gladde ondergronden. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
6,02
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER RECHT 5 CM 20 STUKS

Sam lakroller recht 5 cm 20 stuks

Sam alkyd lakrol 5 cm is een box met rollers van superfijne schuimkwaliteit voor gladde ondergronden. Ze zijn geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
10,88
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER AFGEROND 10CM

Sam lakroller afgerond 10cm

Sam alkyd lakrol recht afgerond 10 cm is een verpakking met 2 rollers van superfijne schuimkwaliteit, geschikt voor gladde ondergronden. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
1,28
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROLLERS 5 CM

Sam verfrollers 5 cm

Sam alkyd lakrol recht mini 5 cm is van superfijne schuimkwaliteit en geschikt voor gladde ondergronden. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
1,09
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER TOP AFGEROND 10 CM 10 STUKS

Sam lakroller top afgerond 10 cm 10 stuks

Sam alkyd lakrol top afgerond 10 cm bestaat uit een verpakking met 10 rollers van superfijne schuimkwaliteit afgerond aan de top, voor gladde ondergronden. Ze zijn geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
5,87
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER RUWE ONDERGRONDEN DHZ KWALITEIT

Sam muurverfroller ruwe ondergronden dhz kwaliteit

Sam basic muur verfrol dd voor ruwe ondergronden 12 cm is een extra dikke roller, geschikt voor alle muurverven.

vanaf
1,55
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER GLADDE ONDERGRONDEN

Sam muurverfroller gladde ondergronden

Sam basic muurverfrol gladde ondergrond is een roller van doe-het-zelfkwaliteit voor een gladde ondergrond en alle muurverven.

vanaf
1,50
bekijk product

Bekijk product ▸

muurverfroller gladde ondergronden DHZ kwaliteit

Sam muurverfroller gladde ondergronden dhz kwaliteit

Sam basic muurverfrol voor gladde ondergronden 18 cm.

vanaf
2,12
bekijk product

Bekijk product ▸

muurverfroller ruwe ondergronden DHZ kwaliteit

Sam muurverfroller ruwe ondergronden dhz kwaliteit

Sam basic muurverfrol voor ruwe ondergronden heeft een grote verfopname en is geschikt voor gladde of gestructureerde ondergronden.

vanaf
3,27
bekijk product

Bekijk product ▸

ROL ANTISPAT + BEUGEL

Sam rol antispat + beugel

Sam basic muurverfroller antispat voor alle muurverven.

vanaf
3,22
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER COMPLEET 18 CM

Sam muurverfroller compleet 18 cm

SAM basic muurverfroller 18 cm + beugel van doe-het-zelfkwaliteit.

vanaf
2,20
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAKROLLER COMPLEET 18 CM

Sam parketlakroller compleet 18 cm

Sam Basic parketlakrol + beugel is een veloursroller met beugel van doe-het-zelf kwaliteit.

vanaf
4,80
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MET BEUGEL ANTI-SPAT 18 CM

Sam verfrol met beugel anti-spat 18 cm

Sam gold prof muurverfrol anti-spat + beugel 18 cm is geschikt voor het aanbrengen van verf zonder spatten.

vanaf
6,61
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAKROLLER 2 STUKS

Sam grondlakroller 2 stuks

Sam grondlakrol 10 cm is een schuimroller voor alle soorten grondverf, primer en menie. Het heeft een fijne schuimkwaliteit.

vanaf
1,04
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAKSET GEEL

Sam grondlakset geel

Sam grondlakset fijn is speciaal ontwikkeld om te schilderen met alkydverf. De verpakking bevat een bak en een verfrol van 10 cm breed met houder.

vanaf
1,98
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER JUMBO ROLLER MET BEUGEL

Sam super jumbo roller met beugel

Sam jumbo met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 8 mm, 47 mm x 20 cm.

vanaf
3,66
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER RECHT

Sam lakroller recht

Sam lakrol alkyd voor gladde ondergronden en voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
1,30
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER ALKYD 2-ZIJDIG AFGEROND

Sam lakroller alkyd 2-zijdig afgerond

Sam lakrol alkyd 2-zijdig afgerond 15 cm is een schuimroller voor gladde ondergronden en geschikt voor alkydverven. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
2,00
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROL ROOD/GRIJS MINI

Sam muurverfrol rood/grijs mini

Sam mini muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
14,09
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROL ANTI-SPAT + STEEL

Sam muurverfrol anti-spat + steel

Sam muurverfrol anti-spat 18 cm + steel van 200 cm. Het is geschikt voor bijvoorbeeld het sauzen van muren en plafonds.

vanaf
6,95
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel vestan 20 cm

Sam verfrol met beugel vestan 20 cm

SAM muurverfrol ANTI-SPAT van vestan, geschikt voor ruwe ondergronden.

vanaf
4,72
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MET BEUGEL

Sam verfrol met beugel

Sam muurverfrol van polyacryl met beugel.

vanaf
3,08
bekijk product

Bekijk product ▸

verfrol superchampion

Sam verfrol superchampion

SAM muurverfrol SUPERCHAMPION is een Wegwerp verfrol voor de prijsbewuste schilder. Het is van vestan (perlon) en geschikt voor latex muurverven. Het heeft een grote verfopname en is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf
2,74
bekijk product

Bekijk product ▸

muurverfroller gladde ondergronden

Sam muurverfroller gladde ondergronden

Sam muurverfroller voor gladde ondergronden is geschikt voor alle muurverven op een gladde ondergrond en heeft een hoge verfopname.

vanaf
4,15
bekijk product

Bekijk product ▸

Vervangrol Façade 18 cm

Sam vervangrol façade 18 cm

Sam muurverfrol voor ruwe ondergronden is gemaakt van polyacryl en 18 cm breed.

vanaf
4,10
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFSET + EMMER

Sam muurverfset + emmer

Sam muurverfset + emmer.

vanaf
8,08
bekijk product

Bekijk product ▸

3-delige muurverfset anti-spat

Sam 3-delige muurverfset anti-spat

Sam muurverfset anti-spat is een muurverfset bestaand uit verfbak, muurverfroller van 18 cm en beugel.

vanaf
7,60
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFSET PROF 6-DELIG

Sam muurverfset prof 6-delig

Sam muurverfset prof 6-delig bestaat uit 2 rollen, 2 beugels, een verfbakje en een houder.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMER ROLLER 18 CM + BEUGEL

Sam primer roller 18 cm + beugel

Sam primer roller 18 cm + beugel is gemaakt van thermofusie polyester, wat het zeer geschikt maakt om watergedragen primers aan te brengen op muren en plafonds. De kanten zijn recht afgewerkt en het wordt geleverd inclusief beugel.

vanaf
6,38
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL MICROVEZEL 18 CM

Sam vervangrol microvezel 18 cm

Sam primerrol gemaakt uit microvezel. Geschikt voor muurverven op gladde ondergronden.

vanaf
5,28
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL LAKROLLER

Sam acryl lakroller

Sam Pro lakrol acryl is geschikt voor alle waterverdunbare verven en zorgt voor een streeploos resultaat en een strakke afwerking.

vanaf
2,42
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKVILTROLLER

Sam lakviltroller

SAM PRO LAKVILTROL zorgt voor een superglad resultaat en perfecte dekking. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
1,38
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTENROLLER

Sam 2-componentenroller

Sam prof 2-componentenroller is een professionele nylon rol voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy.

vanaf
3,18
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL VILT 10 CM 2 STUKS

Sam vervangrol vilt 10 cm 2 stuks

Sam prof acryl lakrol vilt is geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
1,42
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTENROLLERS 10 CM 2 STUKS

Sam 2-componentenrollers 10 cm 2 stuks

Sam prof alkyd 2-componentenrol is geschikt voor alle 2-componenten verven en antifoulings op basis van polyurethaan en epoxy. Het wordt geleverd per 2 stuks.

vanaf
1,66
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKVILTROLLERS

Sam lakviltrollers

Sam prof alkyd lakrol vilt is een box met rollers van 10 cm voor het professioneel schilderen met een superglad resultaat en een perfecte dekking. Ze zijn geschikt voor lakken op oplosmiddelbasis.

vanaf
10,45
bekijk product

Bekijk product ▸

PROF BEITS LAKROL 10 CM

Sam prof beits lakrol 10 cm

Sam prof beits lakrol is gemaakt van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.

vanaf
3,05
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel beits 12 cm dubbeldik

Sam verfrol met beugel beits 12 cm dubbeldik

Sam prof beits lakrol dik + beugel 12 cm is van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.

vanaf
5,96
bekijk product

Bekijk product ▸

Vervangrol beits 12 cm dubbeldik

Sam vervangrol beits 12 cm dubbeldik

Sam prof beits lakrol dik 12 cm is van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.

vanaf
2,68
bekijk product

Bekijk product ▸

BEITSSET 3 DELIG 10 CM

Sam beitsset 3 delig 10 cm

Sam prof beitsset 3-delig 10 cm.

vanaf
2,79
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER ANTI PLUIS

Sam muurverfroller anti pluis

Sam prof gevel muurverfrol set bestaat uit een box met 10 slijtvaste rollers van 10 cm voor het pluisvrij verwerken van alle muurverven.

vanaf
7,57
bekijk product

Bekijk product ▸

GEVELROLLER

Sam gevelroller

Sam prof gevelroller is een façade/gevelmuurrol met flexibele binnenkern voor zeer grove ondergronden. Het geeft een medium grove structuur en heeft een hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
6,24
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel anti-spat

Sam verfrol met beugel anti-spat

Sam prof muurverfrol anti-spat + beugel is van polyamide en geschikt voor het aanbrengen van verf op gladde ondergronden zonder spatten.

vanaf
5,85
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER ANTI SPAT 10 CM 2 STUKS

Sam muurverfroller anti spat 10 cm 2 stuks

Sam prof muurverfrol anti-spat is een topkwaliteit anti-spat roller van polyacryl met gele draad. Verpakking bevat 2 rollers van 10 cm.

vanaf
1,61
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL ANTI-SPAT PROFESSIONAL 11 CM 2 STUKS

Sam vervangrol anti-spat professional 11 cm 2 stuks

Sam prof muurverfrol anti-spat extra is geschikt voor het professioneel aanbrengen van verf op gladde muren zonder spatten.

vanaf
2,40
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER ANTISPAT

Sam muurverfroller antispat

Sam prof muurverfrol gold anti-spat is een professionele anti-spat roller met gele draad van top kwaliteit.

vanaf
5,70
bekijk product

Bekijk product ▸

muurverfroller voor ruwe ondergronden

Sam muurverfroller voor ruwe ondergronden

Sam prof muurverfrol voor ruwe ondergronden is een professionele roller met flexibele binnenkern voor oneffen of gestructureerde ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname en een lange levensduur.

vanaf
8,64
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER ANTI-SPAT

Sam muurverfroller anti-spat

Sam prof muurverfroller anti-spat is een professionele anti-spat muurverfrol voor medium tot grove ondergronden. Het geeft een medium grove structuur, heeft een goede verfopname en is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
9,45
bekijk product

Bekijk product ▸

professional muurverfroller anti spat 10 stuks

Sam professional muurverfroller anti spat 10 stuks

Sam prof muurverfroller antispat is een box met topkwaliteit anti-spat rollers met gele draad. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
19,12
bekijk product

Bekijk product ▸

6-DELIGE MUURVERFSET

Sam 6-delige muurverfset

Sam prof muurverfset 6-delig is een speciaal samengestelde muurverfset, bestaande uit degelijke en onmisbare producten voor de muurverfklus. Het bevat 1 x Sam professional anti-spatroller 18 cm, 1 x Sam maskingtape 25 mm x 25 m, 1 x Sam muurverfkwast 2”, 1 x Sam verfbeugel 18 cm, 1 x Sam afdekfolie 4 x 5 m en 1 x Sam verfbak.

vanaf
17,79
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel vernis/parketlak

Sam verfrol met beugel vernis/parketlak

Sam prof parket lakrol + beugel voor het aanbrengen van vernis en parketlak.

vanaf
4,15
bekijk product

Bekijk product ▸

VELOURS EN PARKETROL

Sam velours en parketrol

Sam prof parketroller is een professionele veloursroller voor vernissen en parket- en celluloselakken. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
12,07
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAKROLLER

Sam parketlakroller

Sam prof parketroller is een professionele veloursroller voor vernissen en parket- en celluloselakken.

vanaf
6,35
bekijk product

Bekijk product ▸

verfrol anti-spat

Sam verfrol anti-spat

Sam prof verfroller anti-spat is 18 cm breed en geschikt voor het aanbrengen van muurverf op gladde ondergronden zonder spatten.

vanaf
3,93
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL VERNIS/BEITS 11 CM 2 STUKS

Sam vervangrol vernis/beits 11 cm 2 stuks

Sam prof vernis acryl lakrol vilt 11 cm is uitermate geschikt voor het aanbrengen van vernis en beits.

vanaf
2,97
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL VELOURS

Sam vervangrol velours

Sam Prof vervangrol vernis is geschikt voor het aanbrengen van vernis.

vanaf
0,77
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL VELOURS DUBBELDIK

Sam vervangrol velours dubbeldik

Sam prof vernis lakrol dubbeldik is geschikt voor het aanbrengen van vernis.

vanaf
2,11
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol voor vernis vilt 12 cm

Sam verfrol voor vernis vilt 12 cm

Sam prof vernis lakrol vilt dubbeldik is speciaal ontwikkeld om te vernissen. De rol bestaat uit vilt en is 12 cm breed.

vanaf
2,40
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROL R7

Sam lakrol r7

Sam R7 lakrol is geschikt voor alle lakverven en vernissen op terpentine- en waterbasis en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

vanaf
4,07
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER R7

Sam muurverfroller r7

SAM R7 MUURVERFROL + beugelis geschikt voor alle verfsoorten op waterbasis. De rol kan zowel binnen als buiten op gladde ondergronden worden gebruikt.

vanaf
12,37
bekijk product

Bekijk product ▸

R7 MUURVERFROLLER

Sam r7 muurverfroller

Sam R7 muurverfrol is geschikt voor elk type muurverf.

vanaf
11,52
bekijk product

Bekijk product ▸

SAM structuurroller fijn

Sam sam structuurroller fijn

Sam structuurrol fijn 11 cm is geschikt voor een lichte structuur op een gladde ondergrond.

vanaf
1,61
bekijk product

Bekijk product ▸

STRUCTUURROLLER FIJN

Sam structuurroller fijn

Sam structuurrol fijn is een schuimroller voor fijne structuur-, rauhfahse- en pleistermuurverven.

vanaf
5,56
bekijk product

Bekijk product ▸

STRUCTUURROLLER GROF

Sam structuurroller grof

Sam structuurroller grof is een schuimroller voor grove structuur-, rauhfase- en pleistermuurverven.

vanaf
6,72
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL FLOCK

Sam verfrol flock

Sam verfrol flock is gemaakt uit flock en uitermate geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken op gladde ondergronden.

vanaf
4,89
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MET BEUGEL AFGEROND

Sam verfrol met beugel afgerond

Sam verfrol met beugel afgerond is aan de beugelzijde afgerond en is geschikt voor het aanbrengen van solventgedragen lakken op gladde ondergronden.

vanaf
1,46
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel 18 cm fijn

Sam verfrol met beugel 18 cm fijn

Sam Verfrol met beugel 18cm fijn is een universele muurverfrol voor gladde ondergronden.

vanaf
3,67
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel vestan 18 cm grijs

Sam verfrol met beugel vestan 18 cm grijs

Sam verfrol met beugel vestan 18 cm grijs is een universele muurverfroller voor ruwe ondergronden.

vanaf
2,97
bekijk product

Bekijk product ▸

verfrol schuim 15 cm

Sam verfrol schuim 15 cm

Sam verfrol molto 15 cm is geschikt voor het aanbrengen van solventgedragen lakken op gladde ondergronden. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
2,96
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VILT 11 CM

Sam verfrol vilt 11 cm

Sam verfrol vilt 11 cm komt compleet met beugel en is gemaakt van hoogwaardig polyester, wat het uitermate geschikt maakt voor het werken met producten op waterbasis op gladde ondergronden.

vanaf
1,95
bekijk product

Bekijk product ▸

WEGWERPROLLER VOORSTRIJK

Sam wegwerproller voorstrijk

Sam wegwerproller met beugel om voorstrijk mee te verwerken. Afmetingen: 17.5 cm met 47 mm kern en 6 mm beugel.

vanaf
2,61
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLLEN

Vista rollen

Vista Rol 3-8 nap is speciaal geschikt voor vloercoatings en ideaal toepasbaar in combinatie met de Vista Rolhouder en de Vista Verlengstok. Prijs is per stuk en exclusief verfbak.

vanaf
4,28
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTEX MAXI MICROVEZELROLLER KORFBEUGEL

Anza antex maxi microvezelroller korfbeugel

Anza antex maxi microvezelrol korfbeugel is een microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is anti-spat en geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken. Let op: alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.

vanaf
4,60
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTEX WIT MAXI MICROVEZELROLLER

Anza antex wit maxi microvezelroller

Anza antex wit maxi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf
5,98
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTEX WIT MIDI MICROVEZELROLLER

Anza antex wit midi microvezelroller

Anza antex wit midi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf
4,34
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTEX WIT MINI MICROVEZELROLLER

Anza antex wit mini microvezelroller

Anza antex wit mini microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. Het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.

vanaf
1,74
bekijk product

Bekijk product ▸

ELON MAXI MUURVERFROLLER

Anza elon maxi muurverfroller

Anza elon maxi muurverfrol voor een medium grove ondergrond. Het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.

vanaf
5,34
bekijk product

Bekijk product ▸

ELON MINI MUURVERFROLLER

Anza elon mini muurverfroller

Anza elon mini muurverfrol voor een medium grove ondergrond. Het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.

vanaf
1,64
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTEX LAKSET 2+1

Anza antex lakset 2+1

Anza antex lakset 2+1 is speciaal geschikt voor watergedragen lakken. Het is een microvezel die veel verf opneemt en waar verf dus dikker mee opgezet kan worden. Het bestaat uit 3 Antex rollers, 1 verfbeugel en 1 verfbakje.

vanaf
6,34
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKSET

Anza lakset

Anza lakset is een professioneel Anza lakset met beugel, verfbakje en 3 mini Anza viltrollers van 10 cm voor een superglad resultaat op deuren en houtwerk.

vanaf
6,34
bekijk product

Bekijk product ▸

MAMUT MUURVERFROLLERS + BEUGEL

Anza mamut muurverfrollers + beugel

Anza mamut 2 rollen met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf
6,87
bekijk product

Bekijk product ▸

MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROL

Anza micmex maxi microvezel muurverfrol

Anza micmex maxi microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven en verkrijgbaar in 18 cm en 25 cm.

vanaf
6,73
bekijk product

Bekijk product ▸

MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROL KORFBEUGEL

Anza micmex maxi microvezel muurverfrol korfbeugel

Anza micmex maxi microvezel muurverfrol korfbeugel voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. De roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Let op: het is alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.

vanaf
4,81
bekijk product

Bekijk product ▸

MICMEX MIDI MICROVEZEL MUURVERFROL

Anza micmex midi microvezel muurverfrol

Anza microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 18 mm x 10 cm.

vanaf
5,10
bekijk product

Bekijk product ▸

MICMEX MINI MICROVEZEL MUURVERFROL

Anza micmex mini microvezel muurverfrol

Anza micmex mini microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. De roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 15 mm x 10 cm.

vanaf
2,05
bekijk product

Bekijk product ▸

MOLTO LAKROL EXTRA FIJN 10 STUKS

Anza molto lakrol extra fijn 10 stuks

Anza molto lakrol extra fijn is een schuim lakrol, geschikt voor alle lakken. Een verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
8,38
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFSET 6-DELIG

Anza muurverfset 6-delig

Anza muurverfset 6-delig is een volledig pakket met 2 Anza muurverfrollers van 18 cm, 1 bijpassende beugel, 1 kwast maat 12, 1 verfbakje en 1 inzetbakje. De muurverfroller is universeel inzetbaar, van hoogwaardige kwaliteit, pluisvrij en geeft een middelmatig glad resultaat.

vanaf
23,94
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLON ROLLER 5CM 7MM 20 STUKS

Sam nylon roller 5cm 7mm 20 stuks

Anza nylon roller met een poolhoogte van 7 mm. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf
14,09
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLON VERVANGROL RADIATOR 10 STUKS

Anza nylon vervangrol radiator 10 stuks

Anza Nylon vervangrol radiator is een roller voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
12,07
bekijk product

Bekijk product ▸

RILON MAXI VERF- EN LIJMROL

Anza rilon maxi verf- en lijmrol

Anza rilon maxi muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. Voor gebruik goed uitwassen.

vanaf
5,55
bekijk product

Bekijk product ▸

RILON MIDI VERF- EN LIJMROL

Anza rilon midi verf- en lijmrol

Anza rilon midi muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. Voor gebruik goed uitwassen.

vanaf
3,24
bekijk product

Bekijk product ▸

RYTEX MIDI

Anza rytex midi

Anza rytex midi muurverfrol is een dubbeldikke muurverfroller voor een medium tot grove ondergrond. Het geeft een medium grove structuur, heeft een hoge verfopname en is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
4,32
bekijk product

Bekijk product ▸

RILON MINI VERF- EN LIJMROL

Anza rilon mini verf- en lijmrol

Anza rilon mini muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. Voor gebruik goed uitwassen.

vanaf
1,30
bekijk product

Bekijk product ▸

RILON MUURVERFROL KORFBEUGEL

Anza rilon muurverfrol korfbeugel

Anza rilon muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. Voor gebruik goed uitwassen. Let op, deze roller kan alleen gebruikt worden in combinatie met een korfbeugel.

vanaf
3,07
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER RIMAX

Anza muurverfroller rimax

Anza rimax is een muurverfroller voor de wat gestructureerde ondergrond. De roller pluist niet, heeft een grote verfopname en een goede dekking en zorgt voor een mooi en fijn eindresultaat.

vanaf
3,25
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLLING PAD

Anza rolling pad

Anza rolling pad is een complete kanten verfpad met synthetische vervangbare vacht en pp handvat voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
6,73
bekijk product

Bekijk product ▸

TITEXROL

Anza titexrol

Anza titex vloerverfrol voor vlakke ondergronden. Het geeft een gladde structuur en heeft een hoge verfopname. Het is geschikt voor vernissen, betonverven en 2-componentenlakken op grotere oppervlakten.

vanaf
2,62
bekijk product

Bekijk product ▸

VILTROL MAXI KORFBEUGEL

Anza viltrol maxi korfbeugel

Anza viltrol maxi korfbeugel voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Let op: het is alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.

vanaf
3,32
bekijk product

Bekijk product ▸

VILTROL MAXI

Anza viltrol maxi

Anza viltrol maxi voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken.

vanaf
5,05
bekijk product

Bekijk product ▸

VILTROL MIDI

Anza viltrol midi

Anza dubbeldikke viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.

vanaf
3,74
bekijk product

Bekijk product ▸

VILTROL MINI

Anza viltrol mini

Anza Viltrol Mini voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.

vanaf
1,90
bekijk product

Bekijk product ▸

VILTROL MINI 2 STUKS

Anza viltrol mini 2 stuks

Anza viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. De roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. Het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. Afmetingen: 5 mm x 5 cm.

vanaf
3,11
bekijk product

Bekijk product ▸

WISTEX MAXI MUURVERFROL 22MM

Anza wistex maxi muurverfrol 22mm

Anza wistex maxi muurverfrol voor een medium tot grove ondergrond. Het geeft een grove structuur en heeft een hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
9,04
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKROLLER

Copenhagen gold aflakroller

Copenhagen gold aflakroller is een superfijne schuimroller voor een streeploos resultaat en goede hoekafwerking.

vanaf
2,11
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKROLLER SUPER ACRYL

Copenhagen gold aflakroller super acryl

Copenhagen gold aflakrol super acryl microvezel heeft een korte vacht met een vachthoogte van 4 mm, zorgt voor een zeer glad resultaat en direct goede dekking en is geschikt voor o.a. verf op waterbasis. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
1,89
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKROLLER ACRYL

Copenhagen gold aflakroller acryl

Copenhagen gold aflakroller acryl is een flockroller, beugelzijde rond, voor een streeploos resultaat en goede hoekafwerking.

vanaf
3,89
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKROLLER SCHUIM CONCAAF

Copenhagen gold aflakroller schuim concaaf

Copenhagen gold aflakroller concaaf is een superfijne schuimroller, beide zijden concaaf. Het zorgt voor streeploos werken en een strak resultaat.

vanaf
2,94
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKROLLER ALKYD VILT

Copenhagen gold aflakroller alkyd vilt

Copenhagen gold aflakroller vilt is een viltroller met een vachthoogte van 4 mm voor een zeer strak en streeploos resultaat.

vanaf
2,37
bekijk product

Bekijk product ▸

BEITSROLLER

Copenhagen gold beitsroller

Copenhagen Gold Beitsroller is een microvezelroller met een 9 mm vachthoogte. De roller heeft een zeer goede beitsopname en -afgifte.

vanaf
2,55
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER TOP TEX

Copenhagen gold muurverfroller top tex

Copenhagen gold muurverfrol toptex is een toptexroller met een vachthoogte van 15 mm. Het is geschikt voor o.a. muurverven op gladde ondergronden en zorgt voor een zeer glad resultaat.

vanaf
2,62
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER FLEXIBELE BINNENKERN

Copenhagen gold muurverfroller flexibele binnenkern

Copenhagen gold muurverfroller met flexibele binnenkern voor matig ruwe tot zeer ruwe ondergronden.

vanaf
9,13
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER HARDE BINNENKERN

Copenhagen gold muurverfroller harde binnenkern

Copenhagen gold muurverfroller harde binnenkern voor gladde tot matig ruwe ondergronden.

vanaf
2,87
bekijk product

Bekijk product ▸

2 COMPONENTENROLLER

Copenhagen gold 2 componentenroller

Copenhagen gold nylonroller voor o.a. 2-componenten verven, epoxyverven, polyesterlakken en metaalverven.

vanaf
2,28
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAKROLLER

Copenhagen gold parketlakroller

Copenhagen Gold Parketlakroller is een veloursroller met een vachthoogte van 4 mm. Het is geschikt voor de verwerking van parketlak.

vanaf
2,75
bekijk product

Bekijk product ▸

STRUCTUURROLLER

Copenhagen gold structuurroller

Copenhagen gold structuurroller middelgrof is een schuimroller met middelfijne structuur.

vanaf
4,42
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTLUCHTINGSROL ALUMINIUM

De ijssel ontluchtingsrol aluminium

De Ijssel Aluminium ontluchtingsrol 70-12 voor het verwijderen van lucht tijdens het aanbrengen van een polyester of epoxy laminaat.

vanaf
17,83
bekijk product

Bekijk product ▸

Double Coat Schuimroller 11 cm

De ijssel double coat schuimroller 11 cm

De Ijssel double coat schruimroller fijn wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van Double Coat, Double Coat Dubbel UV, Double Coat Karaat of Double Coat Cabin Varnish.

vanaf
1,15
bekijk product

Bekijk product ▸

IJMOPOX VILTROLLER 11 CM

De ijssel ijmopox viltroller 11 cm

De Ijssel ijmopox viltroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van IJmopox HB coating en IJmopox ZF primer. Het geeft weinig sinaasappelhuid, maar toch een zeer hoge verfopbrengst en door het gladde resultaat is minder schuurwerk nodig.

vanaf
3,66
bekijk product

Bekijk product ▸

VARIOPOX NYLONROLLER

De ijssel variopox nylonroller

De Ijssel variopox nylonroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van Variopox Impregneerhars, Universele hars of Rolcoating.

vanaf
3,66
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller schuim concaaf

Goudhaantje verfroller schuim concaaf

Goudhaantje Lakroller schuim concaaf super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Doordat de uiteinden van de verfroller naar binnen zijn afgerond, wordt de verf naar binnen gedrukt bij het afrollen zodat er geen dikkere streepjes verf aan de zijkanten van de roller ontstaan. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is goed geschikt voor synthetische en watergedragen lakken en is ook geschikt voor Roestwerende lakken en polyester.

vanaf
0,94
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller Microstar 9 mm

Goudhaantje verfroller microstar 9 mm

Goudhaantje Verfrol blauwe microstar is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyestervezels met een poolhoogte van 9 mm. Deze roller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van alle soorten muurverven op gladde ondergronden, (parket)lakken en voorstrijkmiddel en kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. De roller spat minimaal, vervilt niet en is makkelijk te reinigen.

vanaf
1,30
bekijk product

Bekijk product ▸

Nylon Roller 11 mm

Goudhaantje nylon roller 11 mm

Goudhaantje Verfrol is een professionele, slijtvaste nylon roller voor het werken met oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals kunstharsen, roestwerende lakken, 2-componenten verven en epoxy lakken. het heeft een goede verfopname, spat nauwelijks en vervilt niet.

vanaf
1,13
bekijk product

Bekijk product ▸

verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock is gemaakt van speciale weerstandgevende schuim waarop minuscule kleine vezels zijn aangebracht. Het biedt een perfect gladde en gelijkmatige eindafwerking. Het is geschikt voor kunsthars lakken, watergedragen lakken, roestwerende lakken en polyester lakken.

vanaf
3,92
bekijk product

Bekijk product ▸

Muurverfroller Groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 13 mm is een Professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf
1,22
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MICROSTAR 5 MM

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyester vezels. Het kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen, vervilt niet, is makkelijk te reinigen en spat minimaal. Het is bijzonder geschikt voor de nieuwe generatie PU en hybride lakken. Het is ook geschikt voor parketlakken.

vanaf
1,46
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLON ROLLER

Goudhaantje nylon roller

Goudhaantje Verfrol standaard nylon 6 mm is een professionele, slijtvaste nylonroller. Het wordt gebruikt voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven.

vanaf
5,42
bekijk product

Bekijk product ▸

Muurverfroller Groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 21 mm is een Professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf
9,20
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROLLER Schuim extra fijn

Goudhaantje verfroller schuim extra fijn

Goudhaantje verfrol schuim super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal van 55 kg/m3. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is geschikt voor Kunstharslakken en watergedragen lakken.

vanaf
0,76
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROLLER VESTAN 20-22 MM

Goudhaantje verfroller vestan 20-22 mm

Goudhaantje Verfrol standaard vestan wit 20-22 mm is gemaakt van een solide polyester vezel en beschikt over een hoge zuigkracht. Het is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf
3,93
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfrol vilt is een topkwaliteit roller gemaakt van een gemodificeerde acrylvezel. Doordat de korte vacht van 5 mm dik zeer dicht verweven is, krijg je door de speciale vezelstructuur een prachtige gelijkmatige verfafgifte. In vergelijking met een schuimroller zorgt deze roller voor een dikkere laagdikte waardoor de verf beter vloeit en het object langer wordt beschermd.

vanaf
0,88
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKSET ACRYL

Master aflakset acryl

Master aflakset acryl voor een zeer glad eindresultaat en direct goede dekking. De aflakset bestaat uit 2 flockrollers van 5 cm, 1 verfbak en 1 beugel. De flockrollers hebben een hoge verfopname en –afgifte. Ze bestaan behalve uit schuim ook uit fibers. Hoe meer fibers, hoe hoger de kwaliteit en beter het eindresultaat. Door de hogere rolweerstand gaat de roller niet glijden. Deze aflakrollers zijn met name geschikt voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag.

vanaf
2,55
bekijk product

Bekijk product ▸

AFLAKSET ALKYD

Master aflakset alkyd

Master aflakset alkyd voor een zeer glad eindresultaat en direct goede dekking. De set bestaat uit 2 schuimrollers superfijn 10 cm en 5 cm, 1 verfbakje en 1 beugel. Deze aflakrollers zijn met name geschikt voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag.

vanaf
1,84
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAKROLLER

Master parketlakroller

Master parketlakroller is een veloursroller, geschikt voor o.a. parketlakken.

vanaf
4,38
bekijk product

Bekijk product ▸

ONTLUCHTINGSROL

Meesterhand ontluchtingsrol

Meesterhand 2K ontluchtingsrol om lucht uit vloercoatings te prikken.

vanaf
14,96
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTENROLLER

Meesterhand 2-componentenroller

Meesterhand 2k roller poolhoogte is speciaal voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven. Het heeft een zeer sterke oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. Het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.

vanaf
1,23
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTEN VLOERROLLER

Meesterhand 2-componenten vloerroller

Meesterhand 2k rotanyl vloerrol is speciaal voor het lakken van watergedragen 2-componenten verven en vloercoatings. Het heeft een zeer sterke, oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. Het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.

vanaf
15,62
bekijk product

Bekijk product ▸

BUISROLLER

Meesterhand buisroller

Meesterhand buisroller heeft een robuuste polyamidevacht met korte vezels voor een strak afwerkresultaat. Het is geschikt voor het snel en eenvoudig verven van buizen.

vanaf
8,55
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER MICROVEZEL

Meesterhand lakroller microvezel

Meesterhand lakroller microvezel is een roller voor het lakken van watergedragen lakken en lakken met een laag V.O.S. gehalte. De speciale vacht is gemaakt van 100% eindeloze polyestervezel en het neemt tot 6 maal het eigen volume aan vloeistof op.

vanaf
1,31
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKVILTROLLER

Meesterhand lakviltroller

Meesterhand lakviltroller heeft een geweven vacht met een korte, hoge dichtheid en is gemaakt van hoogwaardige polyestervezel. Het is ideaal omwatergedragen verven, vernis en lage viscositeit lakken aan te brengen. Ook terpentinegedragen verf is probleemloos aan te brengen met deze lakviltroller. Door de speciale structuur van de vacht kan een zeer glad eindresultaat worden bereikt.

vanaf
1,58
bekijk product

Bekijk product ▸

LAMSVACHTROLLER PREMIUM

Meesterhand lamsvachtroller premium

Meesterhand lamsvachtroller premium is vervaardigd van de beste lamsvachten en ideaal voor watergedragen muurverven. Het is onovertroffen qua verfopname en gelijkmatige verfafgifte.

vanaf
40,45
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER

Meesterhand muurverfroller

Meesterhand muurverfroller is geschikt voor muurverven met hogere viscositeit en zorgt voor een strak afwerkresultaat. Het is de laagpolige variant van de duurzame polyamide vacht met een optimale absorptie en gelijkmatige verfafgifte.

vanaf
1,49
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER TRIPLE BLUE

Meesterhand muurverfroller triple blue

Meesterhand muurverfroller triple blue met duurzame polyamide geweven vacht zorgt voor een zeer glad en fijn oppervlak, zeer hoge verfopname en gelijkmatige verfafgifte. Het is geschikt voor universeel gebruik van muurverf.

vanaf
1,22
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER GROVE ONDERGRONDEN

Meesterhand muurverfroller grove ondergronden

Meesterhand muurverfroller voor grove ondergronden heeft een zeer duurzame polyamidevacht met een optimale absorptie. Dit zorgt voor een gelijkmatige verfafgifte. De vezels richten zich na gebruik weer op en combineren een gelijkmatig structuurbeeld en een strak afwerkresultaat. De rol is eenvoudig te reinigen en is geschikt om verven met hogere viscositeit op grove ondergronden toe te passen.

vanaf
13,87
bekijk product

Bekijk product ▸

ONDERDEURTJE

Meesterhand onderdeurtje

Meesterhand onderdeurtje is een hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.

vanaf
14,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUIMROLLER CONCAAF

Meesterhand schuimroller concaaf

Meesterhand schuimroller concaaf bevat geen siliconen en/of oplosmiddelen. Het heeft een revolutionaire concave afronding waardoor er geen sprake is van aanzetten en/of baanvorming. Deze roller wordt met name aanbevolen voor lakken op terpentinebasis, polyesterbasis en waterbasis.

vanaf
1,13
bekijk product

Bekijk product ▸

SCHUIMROLLER

Meesterhand schuimroller

Meesterhand schuimroller extra fijn is een fijne schuimroller voor terpentineverdunbare verven.

vanaf
0,86
bekijk product

Bekijk product ▸

STRIJKPAD

Meesterhand strijkpad

Meesterhand strijkpad voor het lakken van de onderzijde van deuren. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
5,98
bekijk product

Bekijk product ▸

STRUCTUURROLLER

Meesterhand structuurroller

Meesterhand structuurroller bestaat uit schuim wat gegarandeerd oplosmiddelvrij is en uitermate geschikt is voor het aanbrengen van reliëf in kwartshoudende muurverven en structuurverven op o.a. pleisterwerk.

vanaf
1,42
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL PERLON 2 STUKS

Progold verfrol perlon 2 stuks

Progold dhz perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven. Een verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
1,91
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol Velours rol 10 cm 2 stuks

Progold verfrol velours rol 10 cm 2 stuks

Progold dhz velours rol is een verfrol van imitatie-mohair, speciaal geschikt voor het verwerken van blanke lak, in dunne lagen opgezet. Een verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
3,12
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol Velvet 5 cm 2 stuks

Progold verfrol velvet 5 cm 2 stuks

Progold dhz velvet rol is een verfrol van gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylon vezels. Het is geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf
4,47
bekijk product

Bekijk product ▸

HOEKROLLER COMPLEET

Progold hoekroller compleet

Progold hoekverfroller is een complete verfroller voor het rollen van alle muurverven in hoeken.

vanaf
8,76
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VACHT MICROFIBRE

Progold verfrol vacht microfibre

Progold microfibre rol is een verfrol van microvezels. Het absorbeert 9 x het eigen gewicht aan verf. Naast het zeer goed opnamevermogen geeft het de verf gedoseerd af waardoor minder lekkage optreedt en een veel egaler beeld ontstaat. Deze verfrol is daarom uitermate geschikt voor het opbrengen van alle dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf
1,35
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MICRONYL

Progold verfrol micronyl

Progold micronyl verfrol is geschikt voor zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende laksystemen en alle dispersie- en latexverven op gladde ondergronden.

vanaf
8,27
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL NYLON

Progold verfrol nylon

ProGold Verfrol Nylon is gemaakt van dicht geweven nylon garen. Deze verfrol is buitengewoon sterk, pluisvrij en zeer geschikt voor het verwerken van alle verrolbare vloercoatings. Door zijn fijne structuur is deze verfrol ook geschikt voor het verwerken van muurverven op gladde ondergronden.

vanaf
1,84
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL PERLON

Progold verfrol perlon

Progold perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven.

vanaf
1,13
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL PROFLOR

Progold verfrol proflor

Progold proflor rol met geweven vacht van 100% polyamide is geschikt voor alle muurverven op gestructureerde ondergronden. Het is pluisvrij en heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen.

vanaf
12,75
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL SCHAPENVACHT

Progold verfrol schapenvacht

Progold schaapvacht rol is een muurverfrol met de best verkrijgbare schapenvacht. De rol heeft een zeer groot verfopname- en afgiftevermogen en is geschikt voor alle muurverven en toepassingen.

vanaf
27,59
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL SCHUIM SUPERFIJN

Progold verfrol schuim superfijn

Progold schuim rol van polyesterschuim. Het is geschikt voor zowel watergedragen- als oplosmiddelhoudende lakken en zorgt voor een strakke afwerking op gladde ondergronden.

vanaf
0,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL STRUCTUUR

Progold verfrol structuur

Progold structuur rol is gemaakt van opencellig polyesterschuim en is geschikt voor het aanbrengen van effecten of reliëf met kwarts en structuurverven.

vanaf
1,91
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL TEX MUURVERFROLLER

Progold verfrol tex muurverfroller

Progold tex rol is van geweven polyerstervacht. De verfrol is geschikt voor alle muurverven op gladde ondergronden.

vanaf
1,92
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL ULTRA FINISH

Progold verfrol ultra finish

Progold ultra finish rol zorgt voor een glad eindresultaat. De vacht is van polyamide, geeft een fijne verffilm structuur en is minder aanzet- en baangevoelig.

vanaf
2,00
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VACHT COMPLEET MET BEUGEL

Progold verfrol vacht compleet met beugel

Progold vacht rol + beugel is een muurverfrol met donzige polyestervacht. Het is pluisvrij en geeft een goed resultaat door zijn groot verfopname- en afgiftevermogen. De rol is geschikt voor alle muurverven, zowel voor binnen als buiten, en wordt geleverd met beugel.

vanaf
3,02
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VELOURS

Progold verfrol velours

Progold velours rol is een verfrol van imitatie-mohair die speciaal geschikt is voor het verwerken van blanke lak die in dunne lagen wordt opgezet. De verfrol zorgt voor een gladde en pluisvrije afwerking.

vanaf
1,82
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VELVET

Progold verfrol velvet

Progold verfrol velvet is vervaardigd uit gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylonvezels en is geschikt voor watergedragen lakken. Het zorgt voor een strakke en fluweelachtige afwerking op gladde ondergronden.

vanaf
2,59
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL LAK 10 CM 5 STUKS

Progold verfrol lak 10 cm 5 stuks

Progold verfrol lakset bevat 5 professionele vervangrollen van 10 cm breed en 4 mm dik. Het is geschikt om alle soorten lak mee te verwerken.

vanaf
7,84
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VESTAN

Progold verfrol vestan

Progold vestan rol is een allround muurverfrol met donzige polyestervacht en een verstevigde rug. Het geeft een goed resultaat met alle muurverven op alle ondergronden door het grote opname- en afgiftevermogen.

vanaf
3,70
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VILT

Progold verfrol vilt

Progold vilt rol heeft een zeer kortgeschoren viltvacht. De rol is geschikt voor het voor- en aflakken van zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende lakken.

vanaf
1,87
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER SET SUPERFIJN

Sam lakroller set superfijn

Sam aflakset superfijn is een complete set met verfbak, beugel en roller voor een gladde ondergrond.

vanaf
1,72
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER TWEEZIJDIG AFGEROND 10 CM 10 STUKS

Sam lakroller tweezijdig afgerond 10 cm 10 stuks

Sam alkyd lakrol 2-zijdig afgerond 10 cm bestaat uit een verpakking met 10 rollers, afgerond aan beide zijden, van superfijne schuimkwaliteit voor gladde ondergronden. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
6,02
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER RECHT 5 CM 20 STUKS

Sam lakroller recht 5 cm 20 stuks

Sam alkyd lakrol 5 cm is een box met rollers van superfijne schuimkwaliteit voor gladde ondergronden. Ze zijn geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
10,88
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER AFGEROND 10CM

Sam lakroller afgerond 10cm

Sam alkyd lakrol recht afgerond 10 cm is een verpakking met 2 rollers van superfijne schuimkwaliteit, geschikt voor gladde ondergronden. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
1,28
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROLLERS 5 CM

Sam verfrollers 5 cm

Sam alkyd lakrol recht mini 5 cm is van superfijne schuimkwaliteit en geschikt voor gladde ondergronden. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
1,09
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER TOP AFGEROND 10 CM 10 STUKS

Sam lakroller top afgerond 10 cm 10 stuks

Sam alkyd lakrol top afgerond 10 cm bestaat uit een verpakking met 10 rollers van superfijne schuimkwaliteit afgerond aan de top, voor gladde ondergronden. Ze zijn geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
5,87
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER RUWE ONDERGRONDEN DHZ KWALITEIT

Sam muurverfroller ruwe ondergronden dhz kwaliteit

Sam basic muur verfrol dd voor ruwe ondergronden 12 cm is een extra dikke roller, geschikt voor alle muurverven.

vanaf
1,55
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER GLADDE ONDERGRONDEN

Sam muurverfroller gladde ondergronden

Sam basic muurverfrol gladde ondergrond is een roller van doe-het-zelfkwaliteit voor een gladde ondergrond en alle muurverven.

vanaf
1,50
bekijk product

Bekijk product ▸

muurverfroller gladde ondergronden DHZ kwaliteit

Sam muurverfroller gladde ondergronden dhz kwaliteit

Sam basic muurverfrol voor gladde ondergronden 18 cm.

vanaf
2,12
bekijk product

Bekijk product ▸

muurverfroller ruwe ondergronden DHZ kwaliteit

Sam muurverfroller ruwe ondergronden dhz kwaliteit

Sam basic muurverfrol voor ruwe ondergronden heeft een grote verfopname en is geschikt voor gladde of gestructureerde ondergronden.

vanaf
3,27
bekijk product

Bekijk product ▸

ROL ANTISPAT + BEUGEL

Sam rol antispat + beugel

Sam basic muurverfroller antispat voor alle muurverven.

vanaf
3,22
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER COMPLEET 18 CM

Sam muurverfroller compleet 18 cm

SAM basic muurverfroller 18 cm + beugel van doe-het-zelfkwaliteit.

vanaf
2,20
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAKROLLER COMPLEET 18 CM

Sam parketlakroller compleet 18 cm

Sam Basic parketlakrol + beugel is een veloursroller met beugel van doe-het-zelf kwaliteit.

vanaf
4,80
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MET BEUGEL ANTI-SPAT 18 CM

Sam verfrol met beugel anti-spat 18 cm

Sam gold prof muurverfrol anti-spat + beugel 18 cm is geschikt voor het aanbrengen van verf zonder spatten.

vanaf
6,61
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAKROLLER 2 STUKS

Sam grondlakroller 2 stuks

Sam grondlakrol 10 cm is een schuimroller voor alle soorten grondverf, primer en menie. Het heeft een fijne schuimkwaliteit.

vanaf
1,04
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAKSET GEEL

Sam grondlakset geel

Sam grondlakset fijn is speciaal ontwikkeld om te schilderen met alkydverf. De verpakking bevat een bak en een verfrol van 10 cm breed met houder.

vanaf
1,98
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPER JUMBO ROLLER MET BEUGEL

Sam super jumbo roller met beugel

Sam jumbo met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven. Afmetingen: 8 mm, 47 mm x 20 cm.

vanaf
3,66
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER RECHT

Sam lakroller recht

Sam lakrol alkyd voor gladde ondergronden en voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
1,30
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROLLER ALKYD 2-ZIJDIG AFGEROND

Sam lakroller alkyd 2-zijdig afgerond

Sam lakrol alkyd 2-zijdig afgerond 15 cm is een schuimroller voor gladde ondergronden en geschikt voor alkydverven. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
2,00
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROL ROOD/GRIJS MINI

Sam muurverfrol rood/grijs mini

Sam mini muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. Het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
14,09
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROL ANTI-SPAT + STEEL

Sam muurverfrol anti-spat + steel

Sam muurverfrol anti-spat 18 cm + steel van 200 cm. Het is geschikt voor bijvoorbeeld het sauzen van muren en plafonds.

vanaf
6,95
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel vestan 20 cm

Sam verfrol met beugel vestan 20 cm

SAM muurverfrol ANTI-SPAT van vestan, geschikt voor ruwe ondergronden.

vanaf
4,72
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MET BEUGEL

Sam verfrol met beugel

Sam muurverfrol van polyacryl met beugel.

vanaf
3,08
bekijk product

Bekijk product ▸

verfrol superchampion

Sam verfrol superchampion

SAM muurverfrol SUPERCHAMPION is een Wegwerp verfrol voor de prijsbewuste schilder. Het is van vestan (perlon) en geschikt voor latex muurverven. Het heeft een grote verfopname en is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf
2,74
bekijk product

Bekijk product ▸

muurverfroller gladde ondergronden

Sam muurverfroller gladde ondergronden

Sam muurverfroller voor gladde ondergronden is geschikt voor alle muurverven op een gladde ondergrond en heeft een hoge verfopname.

vanaf
4,15
bekijk product

Bekijk product ▸

Vervangrol Façade 18 cm

Sam vervangrol façade 18 cm

Sam muurverfrol voor ruwe ondergronden is gemaakt van polyacryl en 18 cm breed.

vanaf
4,10
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFSET + EMMER

Sam muurverfset + emmer

Sam muurverfset + emmer.

vanaf
8,08
bekijk product

Bekijk product ▸

3-delige muurverfset anti-spat

Sam 3-delige muurverfset anti-spat

Sam muurverfset anti-spat is een muurverfset bestaand uit verfbak, muurverfroller van 18 cm en beugel.

vanaf
7,60
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFSET PROF 6-DELIG

Sam muurverfset prof 6-delig

Sam muurverfset prof 6-delig bestaat uit 2 rollen, 2 beugels, een verfbakje en een houder.

vanaf
9,80
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMER ROLLER 18 CM + BEUGEL

Sam primer roller 18 cm + beugel

Sam primer roller 18 cm + beugel is gemaakt van thermofusie polyester, wat het zeer geschikt maakt om watergedragen primers aan te brengen op muren en plafonds. De kanten zijn recht afgewerkt en het wordt geleverd inclusief beugel.

vanaf
6,38
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL MICROVEZEL 18 CM

Sam vervangrol microvezel 18 cm

Sam primerrol gemaakt uit microvezel. Geschikt voor muurverven op gladde ondergronden.

vanaf
5,28
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL LAKROLLER

Sam acryl lakroller

Sam Pro lakrol acryl is geschikt voor alle waterverdunbare verven en zorgt voor een streeploos resultaat en een strakke afwerking.

vanaf
2,42
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKVILTROLLER

Sam lakviltroller

SAM PRO LAKVILTROL zorgt voor een superglad resultaat en perfecte dekking. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf
1,38
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTENROLLER

Sam 2-componentenroller

Sam prof 2-componentenroller is een professionele nylon rol voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy.

vanaf
3,18
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL VILT 10 CM 2 STUKS

Sam vervangrol vilt 10 cm 2 stuks

Sam prof acryl lakrol vilt is geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
1,42
bekijk product

Bekijk product ▸

2-COMPONENTENROLLERS 10 CM 2 STUKS

Sam 2-componentenrollers 10 cm 2 stuks

Sam prof alkyd 2-componentenrol is geschikt voor alle 2-componenten verven en antifoulings op basis van polyurethaan en epoxy. Het wordt geleverd per 2 stuks.

vanaf
1,66
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKVILTROLLERS

Sam lakviltrollers

Sam prof alkyd lakrol vilt is een box met rollers van 10 cm voor het professioneel schilderen met een superglad resultaat en een perfecte dekking. Ze zijn geschikt voor lakken op oplosmiddelbasis.

vanaf
10,45
bekijk product

Bekijk product ▸

PROF BEITS LAKROL 10 CM

Sam prof beits lakrol 10 cm

Sam prof beits lakrol is gemaakt van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.

vanaf
3,05
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel beits 12 cm dubbeldik

Sam verfrol met beugel beits 12 cm dubbeldik

Sam prof beits lakrol dik + beugel 12 cm is van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.

vanaf
5,96
bekijk product

Bekijk product ▸

Vervangrol beits 12 cm dubbeldik

Sam vervangrol beits 12 cm dubbeldik

Sam prof beits lakrol dik 12 cm is van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.

vanaf
2,68
bekijk product

Bekijk product ▸

BEITSSET 3 DELIG 10 CM

Sam beitsset 3 delig 10 cm

Sam prof beitsset 3-delig 10 cm.

vanaf
2,79
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER ANTI PLUIS

Sam muurverfroller anti pluis

Sam prof gevel muurverfrol set bestaat uit een box met 10 slijtvaste rollers van 10 cm voor het pluisvrij verwerken van alle muurverven.

vanaf
7,57
bekijk product

Bekijk product ▸

GEVELROLLER

Sam gevelroller

Sam prof gevelroller is een façade/gevelmuurrol met flexibele binnenkern voor zeer grove ondergronden. Het geeft een medium grove structuur en heeft een hoge verfopname. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
6,24
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel anti-spat

Sam verfrol met beugel anti-spat

Sam prof muurverfrol anti-spat + beugel is van polyamide en geschikt voor het aanbrengen van verf op gladde ondergronden zonder spatten.

vanaf
5,85
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER ANTI SPAT 10 CM 2 STUKS

Sam muurverfroller anti spat 10 cm 2 stuks

Sam prof muurverfrol anti-spat is een topkwaliteit anti-spat roller van polyacryl met gele draad. Verpakking bevat 2 rollers van 10 cm.

vanaf
1,61
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL ANTI-SPAT PROFESSIONAL 11 CM 2 STUKS

Sam vervangrol anti-spat professional 11 cm 2 stuks

Sam prof muurverfrol anti-spat extra is geschikt voor het professioneel aanbrengen van verf op gladde muren zonder spatten.

vanaf
2,40
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER ANTISPAT

Sam muurverfroller antispat

Sam prof muurverfrol gold anti-spat is een professionele anti-spat roller met gele draad van top kwaliteit.

vanaf
5,70
bekijk product

Bekijk product ▸

muurverfroller voor ruwe ondergronden

Sam muurverfroller voor ruwe ondergronden

Sam prof muurverfrol voor ruwe ondergronden is een professionele roller met flexibele binnenkern voor oneffen of gestructureerde ondergronden. Het heeft een zeer grote verfopname en een lange levensduur.

vanaf
8,64
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER ANTI-SPAT

Sam muurverfroller anti-spat

Sam prof muurverfroller anti-spat is een professionele anti-spat muurverfrol voor medium tot grove ondergronden. Het geeft een medium grove structuur, heeft een goede verfopname en is geschikt voor alle muurverven.

vanaf
9,45
bekijk product

Bekijk product ▸

professional muurverfroller anti spat 10 stuks

Sam professional muurverfroller anti spat 10 stuks

Sam prof muurverfroller antispat is een box met topkwaliteit anti-spat rollers met gele draad. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
19,12
bekijk product

Bekijk product ▸

6-DELIGE MUURVERFSET

Sam 6-delige muurverfset

Sam prof muurverfset 6-delig is een speciaal samengestelde muurverfset, bestaande uit degelijke en onmisbare producten voor de muurverfklus. Het bevat 1 x Sam professional anti-spatroller 18 cm, 1 x Sam maskingtape 25 mm x 25 m, 1 x Sam muurverfkwast 2”, 1 x Sam verfbeugel 18 cm, 1 x Sam afdekfolie 4 x 5 m en 1 x Sam verfbak.

vanaf
17,79
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel vernis/parketlak

Sam verfrol met beugel vernis/parketlak

Sam prof parket lakrol + beugel voor het aanbrengen van vernis en parketlak.

vanaf
4,15
bekijk product

Bekijk product ▸

VELOURS EN PARKETROL

Sam velours en parketrol

Sam prof parketroller is een professionele veloursroller voor vernissen en parket- en celluloselakken. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf
12,07
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAKROLLER

Sam parketlakroller

Sam prof parketroller is een professionele veloursroller voor vernissen en parket- en celluloselakken.

vanaf
6,35
bekijk product

Bekijk product ▸

verfrol anti-spat

Sam verfrol anti-spat

Sam prof verfroller anti-spat is 18 cm breed en geschikt voor het aanbrengen van muurverf op gladde ondergronden zonder spatten.

vanaf
3,93
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL VERNIS/BEITS 11 CM 2 STUKS

Sam vervangrol vernis/beits 11 cm 2 stuks

Sam prof vernis acryl lakrol vilt 11 cm is uitermate geschikt voor het aanbrengen van vernis en beits.

vanaf
2,97
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL VELOURS

Sam vervangrol velours

Sam Prof vervangrol vernis is geschikt voor het aanbrengen van vernis.

vanaf
0,77
bekijk product

Bekijk product ▸

VERVANGROL VELOURS DUBBELDIK

Sam vervangrol velours dubbeldik

Sam prof vernis lakrol dubbeldik is geschikt voor het aanbrengen van vernis.

vanaf
2,11
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol voor vernis vilt 12 cm

Sam verfrol voor vernis vilt 12 cm

Sam prof vernis lakrol vilt dubbeldik is speciaal ontwikkeld om te vernissen. De rol bestaat uit vilt en is 12 cm breed.

vanaf
2,40
bekijk product

Bekijk product ▸

LAKROL R7

Sam lakrol r7

Sam R7 lakrol is geschikt voor alle lakverven en vernissen op terpentine- en waterbasis en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

vanaf
4,07
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERFROLLER R7

Sam muurverfroller r7

SAM R7 MUURVERFROL + beugelis geschikt voor alle verfsoorten op waterbasis. De rol kan zowel binnen als buiten op gladde ondergronden worden gebruikt.

vanaf
12,37
bekijk product

Bekijk product ▸

R7 MUURVERFROLLER

Sam r7 muurverfroller

Sam R7 muurverfrol is geschikt voor elk type muurverf.

vanaf
11,52
bekijk product

Bekijk product ▸

SAM structuurroller fijn

Sam sam structuurroller fijn

Sam structuurrol fijn 11 cm is geschikt voor een lichte structuur op een gladde ondergrond.

vanaf
1,61
bekijk product

Bekijk product ▸

STRUCTUURROLLER FIJN

Sam structuurroller fijn

Sam structuurrol fijn is een schuimroller voor fijne structuur-, rauhfahse- en pleistermuurverven.

vanaf
5,56
bekijk product

Bekijk product ▸

STRUCTUURROLLER GROF

Sam structuurroller grof

Sam structuurroller grof is een schuimroller voor grove structuur-, rauhfase- en pleistermuurverven.

vanaf
6,72
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL FLOCK

Sam verfrol flock

Sam verfrol flock is gemaakt uit flock en uitermate geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken op gladde ondergronden.

vanaf
4,89
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL MET BEUGEL AFGEROND

Sam verfrol met beugel afgerond

Sam verfrol met beugel afgerond is aan de beugelzijde afgerond en is geschikt voor het aanbrengen van solventgedragen lakken op gladde ondergronden.

vanaf
1,46
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel 18 cm fijn

Sam verfrol met beugel 18 cm fijn

Sam Verfrol met beugel 18cm fijn is een universele muurverfrol voor gladde ondergronden.

vanaf
3,67
bekijk product

Bekijk product ▸

Verfrol met beugel vestan 18 cm grijs

Sam verfrol met beugel vestan 18 cm grijs

Sam verfrol met beugel vestan 18 cm grijs is een universele muurverfroller voor ruwe ondergronden.

vanaf
2,97
bekijk product

Bekijk product ▸

verfrol schuim 15 cm

Sam verfrol schuim 15 cm

Sam verfrol molto 15 cm is geschikt voor het aanbrengen van solventgedragen lakken op gladde ondergronden. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf
2,96
bekijk product

Bekijk product ▸

VERFROL VILT 11 CM

Sam verfrol vilt 11 cm

Sam verfrol vilt 11 cm komt compleet met beugel en is gemaakt van hoogwaardig polyester, wat het uitermate geschikt maakt voor het werken met producten op waterbasis op gladde ondergronden.

vanaf
1,95
bekijk product

Bekijk product ▸

WEGWERPROLLER VOORSTRIJK

Sam wegwerproller voorstrijk

Sam wegwerproller met beugel om voorstrijk mee te verwerken. Afmetingen: 17.5 cm met 47 mm kern en 6 mm beugel.

vanaf
2,61
bekijk product

Bekijk product ▸

ROLLEN

Vista rollen

Vista Rol 3-8 nap is speciaal geschikt voor vloercoatings en ideaal toepasbaar in combinatie met de Vista Rolhouder en de Vista Verlengstok. Prijs is per stuk en exclusief verfbak.

vanaf
4,28
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER