menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Vloer trap en meubelverf

Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
GARAGEVLOER COATING

Alabastine garagevloer coating

Alabastine Garagevloer Coating is een grijze, hoogwaardige 2-componenten epoxycoating op waterbasis voor binnen. Het is eenvoudig te reinigen en levert showroomkwaliteit. De coating is duurzaam en hoogwaardig met een levenslange garantie. Het is maximaal bestand tegen bandafdrukken en chemicaliën. Het is niet geschikt voor zeer gesloten vloeren en anhydrietvloeren. Bij vloeren met vloerverwarming kan verkleuring optreden. 1 laag is al voldoende voor maximale hardheid en hechting. Verbruik: Ca. 20 mē per verpakking bij een gladde opgeruwde betonnen vloer. Droogtijd: voetverkeer na 48 uur, autobelastbaar na ca. 7 dagen.

vanaf
129,60
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTIEK IMPREGNEER

Cepe antiek impregneer

Cepe Antiek Impregneer is een 1-component impregneer op waterbasis. Het is toepasbaar op vrijwel elke houtsoort, geeft extra bescherming aan onder andere met was of olie behandelde vloeren en meubels en is uitsluitend geschikt voor binnengebruik.

vanaf
18,45
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTIQUE WASOLIE

Cepe antique wasolie

Cepe Antique Wasolie is een 1-component houtolie op waterbasis, geschikt voor vrijwel elke houtsoort binnen. De olie geeft een mooi, zachtglanzend effect aan de vloer of meubels, heeft een hoge kras- en slijtvastheid, is praktisch reukloos en heeft een snelle aan- en doordroging. Bij toepassing op vloeren dient eerst de Cepe Impregneer aangebracht te zijn. Verbruik: ca. 20 mē per liter.

vanaf
24,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTIEKLAK

Cepe antieklak

Cepe Antieklak is een transparante, universele 1-component parket- en meubellak voor binnen op basis van polyurethane. De lak bezit een grote slijt- en krasvastheid, is reukvrij, droogt snel en vergeelt niet. Bijzonder geschikt voor kindermeubels. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
31,68
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTIQUE WAX

Cepe antique wax

Cepe Antique Wax is een ouderwets goede boenwas vervaardigd naar oud hollands recept, aanbevolen door antiquairs. Het beschermt en verfraait de kleur van o.a. meubelen en vloeren. Een blik van 380 ml is geschikt voor ca. 5-7 mē.

vanaf
19,76
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK DEKKEND

Cetabever trappenlak dekkend

Cetabever dekkende trappenlak is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige dekkende eindlaag. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
25,19
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK TRANSPARANT

Cetabever meubellak transparant

Cetabever meubellak transparant is een watergedragen lak voor binnen. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Rendement: 12 mē per liter.

vanaf
8,39
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER- & PARKETLAK TRANSPARANT MENGMACHINE

Cetabever vloer- & parketlak transparant mengmachine

Cetabever transparant vloer- en parketlak (voorheen vloerlak transparant) is een watergedragen, zijdeglanzende lak voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Theoretisch verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
30,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK TRANSPARANT

Cetabever trappenlak transparant

CetaBever transparante trappenlak (voorheen parketlak) is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
27,59
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK ANTISLIP TRANSPARANT

Cetabever trappenlak antislip transparant

Cetabever transparante trappenlak bl zijdeglans antislip is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Rendement: 10 mē per liter.

vanaf
27,19
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER- & PARKETLAK TRANSPARANT READY MIXED

Cetabever vloer- & parketlak transparant ready mixed

Cetabever transparante vloer en parketlak (voorheen vloerlak transparant) is een transparante, watergedragen, zijdeglanzende lak voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Het is geschikt als transparante afwerking op kaal of eerder gelakt of gebeitst hout. Het is zeer kras- en slijtvast, sneldrogend, beschermt tegen vlekken en verrijkt de natuurlijke houtkleur. Verbruik: Ca. 12 mē per liter.

vanaf
25,19
bekijk product

Bekijk product ▸

GARAGEVLOERVERF WATERGEDRAGEN

Flexa garagevloerverf watergedragen

Flexa Garagevloerverf is een slijtvaste antislip grond- en eindlaag voor vloeren binnen en beperkt buiten op basis van acrylaathars en grove vulstoffen. Het is geschikt voor toepassing op beton en zandcement en over intacte betonverflagen. Aantal aanbevolen lagen: 3. Het is overschilderbaar na 4 uur. Verbruik: Ca. 8 mē per liter.

vanaf
17,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERVERF

Flexa vloerverf

Flexa Vloerverf is een slijtvaste grond- en eindlaag voor vloeren binnen op basis van epoxyester. Het is geschikt als grond- en eindlaag voor beton, zandcement en over intacte betonverflagen. Na voldoende doorharding (ca. 5 dagen bij 20°C) is deze verf ook bestand tegen tijdelijke belasting met olie en benzine. Het is beperkt geschikt voor bedrijfsmatig gebruik. Verbruik: Ca. 10 mē per liter.

vanaf
16,49
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK

Glitsa meubellak

Glitsa Meubellak is, door de toevoeging van Polyurethaan, zeer slijt- en krasvast en beschermt uitstekend tegen vlekken. Deze hoogwaardige meubellak op basis van polyurethan acrylaatdispersie is geschikt voor alle houten meubelen binnen, die onbehandeld of gebeitst zijn. Beperkt belastbaar na ca. 12 uur en volledig doorgehard na ca. 7 dagen. Verbruik: Ca. 10 mē per liter.

vanaf
15,29
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK

Glitsa parketlak

Glitsa Parketlak Acryl is op basis van polyurethan dispersie, waardoor het zeer kras- en slijtvast is. Het biedt een goede bescherming voor hardhouten vloeren en (lamel)parket en is geschikt voor normaal gebruik. Met Glitsa behandelde vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met Glitsa Vloerreiniger en Glitsa Vloerpolish. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
15,29
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK PT

Glitsa parketlak pt

Glitsa Parketlak PT is een kleurloze, slijtvaste en krasvaste parketlak voor binnen op basis van polyurethaan dispersie versterkt met polyurethaandiamant technologie. Het is geschikt als slijtvaste parketlak op intensief belaste houten vloeren binnenshuis. Het is volledig doorgehard na ca. 4-7 dagen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
16,64
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK

Glitsa trappenlak

Glitsa Trappenlak een sneldrogende, zijdeglanzende lak op basis van polyurethan dispersie, waardoor het zeer slijt- en krasvast is. Deze lak beschermt zachthouten en hardhouten trappen (inclusief leuningen) welke intensief gebruikt worden. Het is minder milieubelastend en geurarm. Bij 20°C is het beperkt belastbaar na ca. 16 uur en volledig doorgehard na ca. 4 dagen. Verbruik: Ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
35,54
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK ANTISLIP

Glitsa trappenlak antislip

Glitsa Trappenlak Antislip Acryl is een kleurloze, zijdeglanzende, waterverdunbare lak, versterkt met polyurethaan, waardoor het slijt- en krasvast is. Door de toegevoegde antislip granulaat biedt het goede antislipbescherming voor alle zacht- en hardhouten trappen, welke intensief gebruikt worden. Het is beperkt belastbaar na ca. 16 uur en volledig doorgehard na ca. 4 dagen. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
38,24
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERLAK

Glitsa vloerlak

Glitsa Vloerlak is een eiglanzende, professionele, hoogwaardige, kras- en slijtvaste aflak op basis van polyurethan dispersie voor een langdurige bescherming van zachthouten- en kurkvloeren. Het is voldoende elastisch om barstvorming te voorkomen, minder milieubelastend, geurarm en snel droog. Het is bij 20°C beperkt belastbaar na ca. 12 uur en volledig uitgehard na ca. 4 dagen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
31,94
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOEROLIE

Glitsa vloerolie

Glitsa Vloerolie dringt diep in het hout door en verrijkt de natuurlijke houtkleur. Deze professionele, zijdematte en hoogwaardige vloerolie op basis van alkydester beschermt zachthouten en hardhouten vloeren en kurk welke normaal gebruikt worden. High Solid (minder oplosmiddel).Minder milieubelastend en geurarm. Beperkt belastbaar na ca. 16 uur. Volledig doorgehard na ca. 3 dagen. Verbruik: Ca. 10–25 mē per liter.

vanaf
36,44
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTIEKWAX

Golden wave antiekwax

Golden Wave Antiekwax is een traditioneel gemaakte boenwas op basis van natuurlijke grondstoffen zoals carnauba, candelilla, ruwe bijenwas en Portugese terpentijnolie. Het is geschikt voor het boenen van geboende of verniste meubelen, balken, deuren, vloeren, marmer of linoleum. Nieuw hout kan vooraf gekleurd worden met watergedragen houtpigment. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
11,77
bekijk product

Bekijk product ▸

KALKPASTA

Golden wave kalkpasta

Golden Wave Kalkpasta is een gebruiksklare witte pasta om hout met open poriën te accentueren. Met deze unieke kalkpasta is het mogelijk om de open poriën van bijvoorbeeld eiken en essen te voorzien van een witte kalklaag. Het verbruik is sterk afhankelijk van de houtsoort.

vanaf
23,16
bekijk product

Bekijk product ▸

KLEURWAX

Golden wave kleurwax

Golden Wave Kleurwax is een traditioneel gemaakte terpentijnboenwas op basis van natuurlijke grondstoffen, Portugese terpentijnolie en speciale pigmenten. Met deze unieke kleurwax krijgt blank hout snel en gemakkelijk een subtiel kleureffect. Over hout, reeds behandeld met kalkwax, een laagje kleurwax aanbrengen geeft een mooi verweerd effect. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
17,77
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOEIBARE PARKETWAX

Golden wave vloeibare parketwax

Golden Wave Vloeibare Parketwax is een traditioneel gemaakte boenwas op basis van natuurlijke en synthetische wassen zoals terpentijnolie, white spirit en een waterafstotende hars. Deze wax kleeft niet en geeft een langdurige glans. Het is geschikt voor het boenen van geboende of verniste meubelen, balken, deuren en vloeren. Het kan op een natuurlijke boenwas gebruikt worden en is specifiek gemaakt voor het onderhouden van houten parketvloeren door zijn waterafstotend karakter en zijn goede antislip-eigenschappen. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
21,11
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK KLEURLOOS

Hermadix meubellak kleurloos

Hermadix Meubellak Extra is een blanke, watergedragen, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor binnentoepassing op meubelen. Het is geschikt voor alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. De lak heeft een goed standvermogen, een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
24,23
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK EXTRA

Hermadix meubellak extra

Hermadix Meubellak eXtra is een watergedragen, polyurethaan acrylaathars lak met goed standvermogen en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het is ontwikkeld voor de binnentoepassing op alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
24,23
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELOLIE EXTRA

Hermadix meubelolie extra

Hermadix meubelolie eXtra is geschikt voor binnentoepassing op o.a. vloerdelen, trappen en meubels. Het kan toegepast worden op de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het geeft een matte, natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. Het laat zich makkelijk en snel verwerken en eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf
22,53
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK EXTRA

Hermadix parketlak extra

Hermadix Parketlak extra is een waterverdunbare, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor de binnentoepassing op parket, vloerdelen, deuren en betimmeringen. Het is geschikt voor alle zacht- en hardhout soorten als grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het heeft een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. De lak laat zich makkelijk en snel verwerken. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
79,85
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK

Hermadix parketlak

Hermadix Parketlak is een watergedragen parketlak voor binnen op basis van urethaan-acrylaathars. Het is zeer slijt- en krasvast, uitstekend bestand tegen water, alcohol en schoonmaakmiddelen, reukvrij, droogt snel en vergeelt niet, waardoor het natuurlijke karakter van de ondergrond beter behouden blijft. Het kan worden toegepast op o.a. parket, vloerdelen, trappen, schrootjes en plafonds. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
26,32
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETOLIE

Hermadix parketolie

Hermadix parketolie eXtra is ontwikkeld voor de binnentoepassing op o.a. parket, vloerdelen, trappen en meubels. Het is geschikt voor de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het geeft een matte natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. Eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
73,92
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK

Hermadix trappenlak

Hermadix trappenlak is een waterverdunbare, polyurethaan acrylaathars lak met anti-slipwerking en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het is speciaal ontwikkeld voor de binnentoepassing op trappen en is geschikt voor alle zacht- en hardhouten trappen. Het is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, vergeelt niet en bestand tegen intensief gebruik. het is na 3 uur beloopbaar en na 4 dagen volledig belastbaar. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
26,32
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERLAK DEKKEND

Hermadix vloerlak dekkend

Hermadix Vloerlak dekkend is een zijdeglanzende polyurethaan acrylaathars lak op terpentinebasis met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het maakt vloeren kras- en slijtvast, betonvloeren stuifvrij en is gemakkelijk te reinigen. Het is geschikt voor toepassing op hout, beton en steen bij bijvoorbeeld parket, trappen, garages en schuren. Betonvloeren dienen minimaal 6 maanden oud te zijn. Beloopbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
8,48
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERLAK TRANSPARANT

Hermadix vloerlak transparant

Hermadix vloerlak blank is een sneldrogende vloerlak op basis van polyurethaan-kunsthars voor hout en beton. Het maakt vloeren kras- en slijtvast, betonvloeren stuifvrij en is gemakkelijk te reinigen. Het is geschikt voor de toepassing op hout, beton en steen bij bijvoorbeeld parket, trappen, garages en schuren. Betonvloeren dienen minimaal 6 maanden oud te zijn. Het is na ca. 5 uur droog en na ca. 24 uur beloopbaar. Theoretisch verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
16,95
bekijk product

Bekijk product ▸

BIJENWAS

Hg bijenwas

HG bijenwas wit, geel of bruin is een natuurlijke voeding voor licht houten meubelen, zoals bijvoorbeeld grenen, waardoor uitdroging wordt voorkomen. Het geeft bovendien een warme kleur en een zijdeglans, zelfs op plaatsen die verkleurd zijn. Gebruiksaanwijzing: opbrengen en uitwrijven met een zachte, niet pluizende doek.

vanaf
7,99
bekijk product

Bekijk product ▸

BIJENWASSPRAY

Hg bijenwasspray

HG bijenwasspray geeft onbehandelde houtsoorten een natuurlijke voeding waardoor het hout langer mooi blijft en uitdroging wordt voorkomen. Het heeft een heerlijke geur, is neutraal van kleur en dus toepasbaar op alle houtsoorten. Gebruiksaanwijzing: spuit het hout gelijkmatig in op c.a. 20 cm afstand van het oppervlak en wrijf daarna de was uit met een zachte doek.

vanaf
6,95
bekijk product

Bekijk product ▸

VERZORGENDE MEUBELOLIE EIKEN

Hg verzorgende meubelolie eiken

HG verzorgende meubelolie voor eiken, mahonie en kersen is een speciale verzorgende meubelolie die zeer snel en gemakkelijk op te brengen is en direct een zichtbaar resultaat geeft. Regelmatig gebruik van deze meubelolie verfraait niet alleen de kostbare meubels, maar zorgt er tevens voor dat ze in goede conditie blijven. Gebruiksaanwijzing: voor gebruik dient het te behandelen hout schoon te zijn. Eventuele vervuiling daarom vooraf verwijderen met HG interieurspray. De meubelolie goed schudden voor gebruik en dun en gelijkmatig aanbrengen met behulp van een niet-pluizende doek. Wrijf de olie daarna direct en volledig uit.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

VERZORGENDE MEUBELOLIE NOTEN

Hg verzorgende meubelolie noten

HG verzorgende meubelolie voor noten, palissander en wengé is een speciale verzorgende meubelolie die zeer snel en gemakkelijk op te brengen is en direct een zichtbaar resultaat geeft. Regelmatig gebruik van deze meubelolie verfraait niet alleen de kostbare meubels, maar zorgt er tevens voor dat ze in goede conditie blijven. Gebruiksaanwijzing: voor gebruik dient het te behandelen hout schoon te zijn. Eventuele vervuiling daarom vooraf verwijderen met HG interieurspray. De meubelolie goed schudden voor gebruik en dun en gelijkmatig aanbrengen met behulp van een niet-pluizende doek. Wrijf de olie daarna direct en volledig uit.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

VERZORGENDE MEUBELOLIE TEAK

Hg verzorgende meubelolie teak

HG verzorgende meubelolie voor teak is een speciale verzorgende meubelolie die zeer snel en gemakkelijk op te brengen is en direct een zichtbaar resultaat geeft. Regelmatig gebruik van deze meubelolie verfraait niet alleen de kostbare meubels, maar zorgt er tevens voor dat ze in goede conditie blijven. Gebruiksaanwijzing: voor gebruik dient het te behandelen hout schoon te zijn. Eventuele vervuiling daarom vooraf verwijderen met HG interieurspray. De meubelolie goed schudden voor gebruik en dun en gelijkmatig aanbrengen met behulp van een niet-pluizende doek. Wrijf de olie daarna direct en volledig uit.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOEIBARE ANTIEKWAS

Hg vloeibare antiekwas

HG vloeibare antiekwas is een zeer hoogwaardige was op basis van bijenwassen en carnaubawas. De was geeft meubelen een natuurlijke voeding waardoor uitdroging wordt voorkomen. Het geeft een prachtige hoogglans en is door de beschermende harde laag sterk vuilafstotend. Gebruiksaanwijzing: de fles voor gebruik goed schudden. Het hout licht inwrijven met een zachte doek of een kwast. De was 15 minuten laten intrekken en vervolgens met een borstel goed uitpoetsen tot een diepe glans ontstaat. De antiekwas is verkrijgbaar in twee kleuren: bruin voor donkere houtsoorten en geel voor lichtere houtsoorten en voor antiek hout dat niet donkerder mag worden.

vanaf
6,69
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOEIBARE WHITE WASH MEUBELWAS

Hg vloeibare white wash meubelwas

HG vloeibare White Wash meubelwas is een kwalitatief hoogwaardige meubelwas. Dit product geeft de nerven en noesten van het hout een mooie witte tekening (het zogenaamde White Wash effect) en beschermt het hout bovendien tegen uitdroging, vuil en vlekken. Verwijder oude waslagen eerst volledig met HG meubelwas remover en laat vervolgens de ondergrond goed drogen. Gelakte of geverfde meubels moeten eerst ontdaan worden van de lak- of verflaag, met behulp van bijvoorbeeld HG verf kracht afbijter en/of goed schuren. Maak het meubel goed stofvrij. Schud daarna HG white wash meubelwas eerst goed voor het te gebruiken en breng het product vervolgens dun en gelijkmatig op. Na ongeveer 15 minuten kunt u de was opwrijven. Indien meer White Wash effect gewenst is, kunnen meerdere lagen aangebracht worden.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

WAX

Histor wax

Histor one wax is een decoratieve wax geschikt voor meubels en accessoires. Deze wax is speciaal geschikt voor het gebruik over Krijtverf en is gemakkelijk aan te brengen met een spalter (korte brede kwast) of doek. Rendement: ca. 5-7 mē per 250 ml.

vanaf
14,41
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH BETONVLOER ZIJDEGLANS READY MIXED

Histor perfect finish betonvloer zijdeglans ready mixed

Histor Perfect Finish Betonvloer zijdeglans is een watergedragen verf, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van betonnen vloeren binnen. Grondverf is niet nodig, de verf kan direct op de ondergrond aangebracht worden. Het is extreem slijtvast, extra dekkend en geurarm. De verf is makkelijk aan te brengen en de betonnen vloer is snel weer beloopbaar: na 2 uur is de verf stofdroog en na 6 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
16,17
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH BETONVLOER ZIJDEGLANS MENGMACHINE

Histor perfect finish betonvloer zijdeglans mengmachine

Histor Perfect Finish Betonvloer zijdeglans is een watergedragen verf, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van betonnen vloeren binnen. Grondverf is niet nodig, de verf kan direct op de ondergrond aangebracht worden. Het is extreem slijtvast, extra dekkend en geurarm. De verf is makkelijk aan te brengen en de betonnen vloer is snel weer beloopbaar: na 2 uur is de verf stofdroog en na 6 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
24,26
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH HOUTEN VLOER ZIJDEGLANS MENGMACHINE

Histor perfect finish houten vloer zijdeglans mengmachine

Histor perfect Finish houten vloer zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten vloeren binnen. De lak is zeer slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en de houten vloer is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
26,96
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH HOUTEN VLOER ZIJDEGLANS READY MIXED

Histor perfect finish houten vloer zijdeglans ready mixed

Histor perfect Finish houten vloer zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten vloeren binnen. De lak is zeer slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en de houten vloer is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
26,96
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH TRAPLAK MENGMACHINE

Histor perfect finish traplak mengmachine

Histor perfect finish traplak is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten trappen binnen. De lak is anti-slip en voelt een beetje stroef aan, wat uitglijden voorkomt. Het is zeer kras- en slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de trap aangebracht worden. De verf is makkelijk aan te brengen en de trap is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
31,46
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH TRAPLAK READY MIXED

Histor perfect finish traplak ready mixed

Histor perfect finish traplak is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten trappen binnen. De lak is anti-slip en voelt een beetje stroef aan, wat uitglijden voorkomt. Het is zeer kras- en slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de trap aangebracht worden. De verf is makkelijk aan te brengen en de trap is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
31,46
bekijk product

Bekijk product ▸

SCANO VLOEROLIE

Jotun scano vloerolie

Jotun scano vloerolie is een transparante sealer voor betonnen en houten vloeren. Het brengt de kleur van plavuizen en tegelvloeren weer tot leven, is eenvoudig aan te brengen en eenvoudig in onderhoud.

vanaf
31,93
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK AQUA

Koopmans parketlak aqua

Koopmans parketlak aqua zijdeglans is een sneldrogende, waterverdunbare, slijt- en krasvaste, niet vergelende blanke lak voor het afwerken van (blank) hout zoals parketvloeren, trappen en tafelbladen. Verbruik: ca. 5-7 mē per liter.

vanaf
26,79
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK PU

Koopmans parketlak pu

Koopmans Parketlak PU is een slijtvaste, sneldrogende blanke lak op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerklaag op parketvloeren en andere diverse houten objecten binnen zoals trappen, meubelen, tafelbladen, deuren en plafond-, wand-, en scheepsbetimmeringen. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
8,69
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERLAK PU ZIJDEGLANS

Koopmans vloerlak pu zijdeglans

Koopmans vloerlak PU zijdeglans is een dekkende lakverf op basis van polyurethaan gemodificeerde alkydhars voor houten vloeren binnen. Verbruik: ca. 9 mē per liter, afhankelijk van de zuiging en ruwheid van de ondergrond.

vanaf
30,49
bekijk product

Bekijk product ▸

PLASTI-PARKET PARKETVERNIS

Mathys plasti-parket parketvernis

Mathys plasti-parket is een Solventgedragen polyurethaan – alkydvernis voor de bescherming van parketvloeren en houten trappen. Het vergemakkelijkt het onderhoud, biedt uitmuntende weerstand tegen slijtage, is luchtdrogend, eenvoudig in gebruik en ook geschikt voor eenvoudig bijwerken. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 2. Theoretisch rendement: 10 mē per liter.

vanaf
34,34
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLO COAT STX

Koopmans nylo coat stx

Nelf nylo coat stx is een halfglanzende, waterverdunbare vloer- en betonverf voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren en stootvaste wandafwerking maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van MDF tafelbladen en kasten en andere belaste delen. Het is goed weerbestendig, makkelijk reinigbaar, heeft een goede slijtvastheid en laat zich makkelijk verwerken. Het is niet geschikt voor garagevloeren. Theoretisch rendement: ca. 8-9 mē per liter.

vanaf
32,59
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLO FINISH PU/WV BLANK

Koopmans nylo finish pu/wv blank

Nelf nylo finish PU/WV (A+B) is een waterverdunbare, 2‐componenten, zijdematte blanke lak op basis van hoogwaardige polyurethaan. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren, stootvaste wandafwerking en staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen) deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. Het is ook ideaal voor het aflakken van wanden in de keuken. Het is zeer goed reinigbaar, heeft een goede slijtvastheid en een minimale geurbelasting, is chemicaliënbestendig en niet vergelend. Aantal aanbevolen lagen: 3. Overschilderbaar na 16 uur maar binnen 48 uur. Volledig belastbaar na 7-14 dagen. Theoretisch rendement: ca. 7 mē per liter.

vanaf
53,99
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMAFLOOR

Owatrol primafloor

Owatrol Primafloor is een 1-component isolerende grondlaag en houtkleurmiddel op basis van hoogwaardig acryl. Het is geschikt voor alle houtsoorten, niet lichtgevoelig, het vergeelt niet in de loop van de tijd, is kleur- en reukloos, gebruiksklaar, vertraagt doorslaande vlekken op houtsoorten die veel looistoffen of natuurlijke olie bevatten en kan worden afgewerkt met alle soorten parketvernis. Het verbetert de levensduur van de vernislaag, zorgt voor een optimaal resultaat en isoleert het houtoppervlak (meer bepaald bij tropische houtsoorten) voor de afwerking met parketvernis. Geschikt voor toepassing op zowel nieuwe als bestaande parketvloeren, plankenvloeren en trappen. Verbruik: ca. 6-7 mē per liter.

vanaf
25,10
bekijk product

Bekijk product ▸

VEGAFLOOR

Owatrol vegafloor

Owatrol Vegafloor is een watergedragen 1-component parketvernis op basis van polyurethaan-acryl voor normaal tot intensief gebruik. Het is gemakkelijk aan te brengen, heeft een uitstekende mechanische en chemische weerstand, ook tegen ammoniakhoudende producten, is kleurloos- en reukloos, vergeelt niet in de loop van de tijd, is lichtvast en niet glad. Het verfraait en beschermt trappen, parketvloeren en houten vloeren binnenshuis, zowel oud als nieuw. En het geeft het hout een warme uitstraling. Aantal aanbevolen lagen: 3. Theoretisch verbruik: ca. 6-7 mē per liter per laag.

vanaf
35,70
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBEL OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo meubel olie transparant mat

Rambo meubel olie transparant mat voedt en verzorgt houten meubels, deuren en onbehandeld en ongelakt hout binnenshuis, trekt diep in het hout en beschermt tegen vuil en vlekken. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Rendement: 14 mē per liter.

vanaf
15,60
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS MEUBEL & INTERIEUR

Rambo pantserbeits meubel & interieur

Rambo Pantserbeits Meubel en Interieur is een semi-transparante beits voor binnen, op basis van een gemodificeerd urethan-acrylhars. Het is gemakkelijk aan te brengen en afhankelijk van het gewenste effect in 1 laag klaar. Het is geschikt voor al het hout binnenshuis, zoals meubels, deuren, kozijnen en lambriseringen. De houtnerf blijft zichtbaar, het is vocht- en vuilwerend, stoot- en krasvast en geurarm. Rendement: 12 mē per liter.

vanaf
19,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK PARKET TRANSPARANT

Rambo pantserlak parket transparant

Rambo pantserlak parket beschermt parket en (hard)houten vloeren. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak extra kras- en slijtvast. Het vloeit mooi uit en beschermt jarenlang. Het is geschikt voor parket, houten trappen en houten vloeren. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf
11,60
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK TRAP DEKKEND

Rambo pantserlak trap dekkend

Rambo Pantserlak Trap dekkend is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast, vloeit het mooi uit en beschermt het jaren met een blijvende zijdeglans. Het is geschikt voor de gehele trap (trap- en trapopbouw). VErbruik: Ca. 12 mē per liter.

vanaf
28,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK TRAP TRANSPARANT

Rambo pantserlak trap transparant

Rambo pantserlak Trap transparant is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast, vloeit het mooi uit en beschermt het jaren met een blijvende zijdeglans. Het is geschikt voor de gehele trap (trap- en trapopbouw). Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
28,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK VLOER

Rambo pantserlak vloer

Rambo pantserlak vloer beschermt (zacht)houten vloeren, mét behoud van het natuurlijke karakter van hout. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast. Het vloeit mooi uit en beschermt jaren met een mooie uitstraling. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
24,76
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo vloer olie transparant mat

RAMBO VLOER OLIE TRansparant MAT voedt en verzorgt houten vloeren binnenshuis. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Rendement: 25 mē per liter.

vanaf
19,96
bekijk product

Bekijk product ▸

WERKBLAD OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo werkblad olie transparant mat

Rambo WERKBLAD OLIE TRANSPARANT MAT verzorgt en beschermt houten werkbladen. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vocht en vuil. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Verbruik: 14 mē per liter.

vanaf
15,60
bekijk product

Bekijk product ▸

Balkonbeschichtung

Relius balkonbeschichtung

Relius Balkonbeschichtung is een 2-componenten elastische, weerbestendige, zelfnivellerende, glanzende PU gietvloer voor balkons en terassen. Verbruik: 1,4 KG per mē.

vanaf
109,70
bekijk product

Bekijk product ▸

Bodensiegel TC-300

Relius bodensiegel tc-300

Relius Bodensiegel TC-300 is een 1-component, zijdematte, dekkende, watergedragen vloercoating. Het is buitengewoon slijtvast en blijvend elastisch. Het is geschikt voor het behandelen van vloeren en wanden, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor vloeren met waterbelasting. Theoretisch rendement: ca. 5,5 mē per liter.

vanaf
29,68
bekijk product

Bekijk product ▸

Glanzsiegel DS

Relius glanzsiegel ds

Relius Glanzsiegel DS is een 2-componenten hoogvullende, glanzende, UV-bestendige, transparante verzegeling. Theoretisch rendement: 7 mē per liter.

vanaf
607,06
bekijk product

Bekijk product ▸

GLANZSIEGEL W

Relius glanzsiegel w

Relius Glanzsiegel W is een hoogglanzende, UV-bestendige, transparante verzegeling. Verbruik: 10 mē per liter.

vanaf
145,41
bekijk product

Bekijk product ▸

Hydro-PU Holzsiegel

Relius hydro-pu holzsiegel

Relius Hydro-PU Holzsiegel is een transparante, reukarme, sneldrogende, watergedragen parketlak voor binnen. Het is geschikt voor meubels, deuren, trappen, parket en houten vloerdelen. Theoretisch rendement: 10 mē per liter.

vanaf
36,98
bekijk product

Bekijk product ▸

OIL PLUS 2C

Rubio monocoat oil plus 2c

Rubio Monocoat Oil Plus 2C kleurt en beschermt het hout in slechts 1 laag. De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B) garandeert een snelle droging en doorharding, en een superieure bescherming. Het verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout en is ecologisch: 0% VOC en zonder water of oplosmiddel! Het is eenvoudig te onderhouden, er ontstaan geen aanzetten of overlappingen, heeft een snelle doorharding van 80% in 2 dagen en een korte periode voor het ‘droog onderhoud': na 5 dagen mag het gereinigd worden met water en zeep. Het kan op alle houttypes gebruikt worden, zowel voor vloeren als meubilair (o.a. massief hout, fineer en MDF), is resistent tegen slijtage, waterbestendig (geschikt voor badkamers en keukens) en hittebestendig. Verbruik: ca. 30-50 mē per liter.

vanaf
33,00
bekijk product

Bekijk product ▸

PRECOLOR EASY

Rubio monocoat precolor easy

Rubio Monocoat Precolor Easy is een voorkleuring die kan worden toegepast in combinatie met de Rubio Monocoat Oil Plus 2C, met de bedoeling speciale effecten en contrasten te creëren. De kleuren zijn onderling mengbaar en de combinatiemogelijkheid met de olie zorgt voor onbeperkte creatieve mogelijkheden, zonder af te doen aan de optimale moleculaire binding van de Rubio Monocoat Oil Plus 2C met het hout. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is zowel manueel als met de boenmachine aan te brengen. Verbruik: ca. 15-20 mē per liter, afhankelijk van de voorbehandeling en de houtsoort.

vanaf
15,00
bekijk product

Bekijk product ▸

7100 ANTI-SLIP COATING

Rust-oleum 7100 anti-slip coating

Rust-oleum anti-slip coating is een hoogglanzend, eenvoudig aan te brengen, solventgedragen antislip vloerverf op basis van alkydharsen, die bijzonder geschikt is voor het behandelen van oude (>2 jaar), droge betonvloeren, metaal en hout binnen en buiten. Het is geschikt voor voetverkeer en de antislip toevoeging is voorgemengd in de coating. Kleefvrij na ongeveer 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
23,04
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERCOATING

Rust-oleum vloercoating

Rust-oleum 7100 vloercoating is een glanzende, slijtvaste 1-component vloercoating voor lichte belasting op basis van oplosmiddelhoudende alkyd. Het is geschikt voor oude, droge betonvloeren, binnen en buiten. Het is goed bestand tegen olie, benzine en niet alkalische reinigingsmiddelen en zeer makkelijk met de kwast of roller aan te brengen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
19,09
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERCOATING PU 7200 HOOGGLANS

Rust-oleum vloercoating pu 7200 hoogglans

Rust-oleum 7200 vloercoating hoogglans is een zeer slijtvaste, eenvoudig te gebruiken 1-component vloercoating met polyurethaan toevoeging. Het kan direct aangebracht worden op betonvloeren die volkomen droog en zuiver zijn (met uitsluiting van glad beton of beton dat vochtwerende producten bevat, welke een goede hechting verhinderen). Kan ook aangebracht worden op eerder aangebrachte goed hechtende gave coatings en op goed voorbehandelde en met de juiste primer gecoate metalen, houten en gemetselde ondergronden. Het is extra slijtvast door polyurethaan toevoeging en heeft een uitstekende vloei. Theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
43,40
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERCOATING PU 7250 ZIJDEGLANS

Rust-oleum vloercoating pu 7250 zijdeglans

rust-oleum 7250 vloercoating zijdeglans is een slijtvaste, eenvoudig aan te brengen solventgedragen vloerverf op basis van met urethaan gemodificeerde alkydhars die bijzonder geschikt is voor het behandelen van droge betonvloeren, hout en metselwerk. Het kan direct aangebracht worden op betonvloeren die volkomen droog en zuiver zijn, met uitzondering van glad beton of beton dat vochtwerende producten bevat, welke een goede hechting verhinderen. Het kan ook aangebracht worden op eerder aangebrachte goed hechtende intacte lagen. Het kan tevens aangebracht worden op goed voorbehandelde en met de juiste Rust-Oleum primer gecoate metalen ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 9 mē per liter.

vanaf
45,25
bekijk product

Bekijk product ▸

CHALKY FINISH MEUBELVERF

Rust-oleum chalky finish meubelverf

Rust-oleum chalky finish meubelverf is op waterbasis en geschikt voor het schilderen van meubels. Het kan rechtstreeks worden aangebracht op hout (blank of gelakt), steen, pleisterwerk en voorbehandeld metaal of kunststof. Het heeft een uitzonderlijke dekking in 1 laag en grondverven of schuren is niet nodig (mits de ondergrond glad, droog en niet verontreinigd is). Het werkt tevens uitstekend over oude verf- en beitslagen heen. Rendement: tot 14 Mē per liter.

vanaf
5,12
bekijk product

Bekijk product ▸

CHALKY FINISH VLOERVERF

Rust-oleum chalky finish vloerverf

Rust-oleum Chalky finish vloerverf is een duurzame, decoratieve en beschermende verf op waterbasis. Het is kras- en stootvast en heeft een matte afwerking. Het is geschikt voor houten en betonnen vloeren. Het is overschilderbaar na 4 uur en de kamer kan na 24 uur weer in gebruik worden genomen. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: ca. 14 mē per liter per laag.

vanaf
44,87
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYSHIELD ANTI-SLIP ADDITIVE

Rust-oleum epoxyshield anti-slip additive

Rust-oleum epoxyshield anti-slip additief voorziet de vloer van een veilige anti-slip laag. Het is geschikt voor toepassing in Rust-oleum epoxyshield garage vloer coating.

vanaf
10,84
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYSHIELD DECORATIEVE CHIPS

Rust-oleum epoxyshield decoratieve chips

Rust-oleum epoxyshield decoratieve chips kunnen gemakkelijk in de nog natte laag Rust-oleum Epoxyshield Maxx worden gestrooid.

vanaf
14,80
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYSHIELD GARAGEVLOERCOATING

Rust-oleum epoxyshield garagevloercoating

Rust-oleum epoxyshield garage vloer coating is een halfglanzende, gebruiksvriendelijke, waterverdunbare epoxy garagevloercoating met uitstekende hechting. Het is geschikt voor betonnen vloeren en het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Het pakket bevat een complete DHZ-kit met de 2-componenten epoxycoating, een schoonmaakmiddel, decoratieve chips, een roerhoutje en een DVD met instructiefilm. Normaal gesproken volstaat 1 laag en er is geen primer nodig. Het is bestand tegen benzine, olie, zout en autobanden en gemakkelijk schoon te houden. Het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Een kit is goed voor 25 mē.

vanaf
160,51
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYSHIELD MAXX

Rust-oleum epoxyshield maxx

Rust-oleum epoxyshield maxx 2K-Epoxyvloercoating waterbasis kan aangebracht worden op betonnen vloeren die volledig schoon en droog zijn. Het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf
167,54
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYSHIELD ULTRA

Rust-oleum epoxyshield ultra

Rust-oleum epoxyshield ultra 1-k vloercoating is een matglanzende coating die aangebracht kan worden op betonnen vloeren die volledig schoon, droog en voorzien zijn van de Rust-Oleum EpoxyShield Sealer 5220. Het wordt afgeraden om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Het is bestand tegen lichte tot middelzware belasting, eenvoudig verwerkbaar, sneldrogend, kleefvrij na slechts 2 uur en goed bestand tegen chemicaliën en autobanden. Theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
128,61
bekijk product

Bekijk product ▸

Metallic Finish Meubelverf

Rust-oleum metallic finish meubelverf

Rust-Oleum Metallic Finish Meubelverf is een elegante, rijke metallic afwerking voor alle soorten meubilair van hout of pleister. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
7,61
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELWAS

Rust-oleum meubelwas

Rust-oleum meubelwas beschermt en verbetert de afwerking en het resultaat van Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf. De was is makkelijk aan te brengen met een borstel of zachte doek en geeft een fluweelachtige glans. Het zorgt ervoor dat het geverfde oppervlak waterafstotend is en beschermd is tegen vlekken. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
5,12
bekijk product

Bekijk product ▸

4900 Polycoat 2K Heavy Duty Vernis

Rust-oleum 4900 polycoat 2k heavy duty vernis

Rust-oleum polycoat 2k is een transparante 2K polyurethaan deklaag op waterbasis in mat of hoogglans. Het is zeer slijtvast, vergeelt niet, is geschikt voor binnen- en buitengebruik en bestand tegen kokend water, alcohol, koffie, rode wijn en verdunde zuren en basen. Het is tevens anti-graffiti en eenvoudig te reinigen met GraffitiShield Cleaner. Het is bruikbaar als transparante sealer voor beton om stof te verminderen en eenvoudiger te kunnen reinigen, als anti-graffiti coating, of als deklaag op eerder geschilderde oppervlakken om extra bescherming te bieden of de glansgraad te veranderen. Verbruik: 20 mē per liter.

vanaf
42,75
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY ANTISLIP

Rust-oleum spray antislip

Rust-oleum Supergrip anti-slip coating maakt elk oppervlak direct stroef. Het is een spuitlak met anti-slip deeltjes, ideaal voor opstapjes, grepen, hendels en gereedschap. Het hecht op metaal, hout, beton, tegels en parket, binnen en buiten (met mate). Hanteerbaar na ca. 1 uur. Theoretisch verbruik: ca. 3-4 mē per liter.

vanaf
27,52
bekijk product

Bekijk product ▸

TARMACOAT VLOERVERF

Rust-oleum tarmacoat vloerverf

Rust-oleum tarmacoat sneldrogende vloerverf is een watergebaseerde, flexibele, matte/licht glanzende acrylverf die op vele oppervlakken inzetbaar is. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik met een uitstekende UV-en weerbestendigheid. Het is geschikt als afwerklaag op o.a. asfalt, beton, straatstenen, bitumen, op parkeerplaatsen, als lijnmarkering, op tennisvelden en speelplaatsen. Het kan aangebracht worden op enigszins vochtige ondergronden, heeft een waterdicht membraan en is na 1 uur overschilderbaar. Het is na ongeveer 24 uur voldoende uitgehard om licht verkeer aan te kunnen (fiets, auto, e.d.), maar volledige belasting van het oppervlak wordt pas na 48 uur aangeraden (heavy traffic, vrachtwagen, heftruck, e.d.). Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
122,73
bekijk product

Bekijk product ▸

S2U NOVA TRAPLAK

Sigma s2u nova traplak

Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is een antislip traplak met LTA+-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de Sigma Traplak extra hard is en de trap beschermt tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Sigma S2U Nova Traplak is uniek door de antislip die is opgenomen in de verf. Deze antislip heeft zo’n kleine korrel dat het geen schade brengt aan de sokken maar wel zorgt voor voldoende structuur om niet uit te glijden. Sigma S2U Nova Traplak Soft satin vergeelt niet omdat het een watergedragen lak is. Je hebt er dus jarenlang plezier van. Sigma Nova S2U Traplak is ook prettig in gebruik. Het heeft een lange opentijd, wat je de gelegenheid geeft een mooi strak resultaat neer te zetten. De Sigma S2U Nova Traplak Soft satin is overschilderbaar na 5 uur. Let op dat je een voldoende dikke laag Sigma S2U Nova Traplak aanbrengt, ook op de hoeken. Met 1 liter Sigma traplak kun je ongeveer 10 mē schilderen. Voor een trap van 13 treden heb je voldoende aan een literblik om je trap één keer te lakken. Er wordt geadviseerd om na 1 laag grondverf nog 2 lagen Sigma S2U Nova Traplak soft satin aan te brengen. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is beschikbaar in potten van 1 liter en 2,5 liter. Wij kunnen de traplak in vrijwel iedere gewenste kleur voor je mengen. Hiervoor gebruiken wij de originele kleurpasta’s van Sigma voor optimale kwaliteit.

vanaf
51,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAVAR WS PROJECT SATIN

Sigma sigmavar ws project satin

Sigma Sigmavar WS Project Satin is een blanke, zijdeglanzende, watergedragen, 2-componenten parketlak voor binnen op basis van polyurethan. Het is geschikt voor toepassing op houten vloeren en trappen. De verf is uitstekend slijt- en krasvast, heeft een goede chemicalienbestandheid, is zeer goed bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, reukarm, niet vergelend, sneldrogend en gemakkelijk verwerkbaar. Verbruik: ca. 11,5 mē per liter.

vanaf
15,05
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 647

Sikkens wapex 647

Sikkens Wapex 647 is een oplosmiddelarme, waterdichte 2-componenten PU vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit. Het wordt toegepast als duurzame semi-matte afwerking van galerij- en balkonvloeren buiten. Het heeft uitstekend kleurbehoud, is zeer slijtvast en duurzaam en heeft een goede doorharding tot maar liefst 0°C. Door de snelle droging is er minder kans op verregenen van pas gecoate vloeren. Na ca. 8 uur is de coating al beloopbaar (bij 20°C) en volledige belastbaarheid is mogelijk na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 5 mē per liter per laag.

vanaf
293,70
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 650

Sikkens wapex 650

Sikkens Wapex 650 is een zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer. Het wordt voornamelijk toegepast voor de afwerking van balkonvloeren en binnenvloeren (geen garagevloeren). Niet geschikt voor toepassing in goten en bij slecht afschot buiten (hechting en hardheid worden nadelig beïnvloed). Verbruik: ca. 4,5 mē per liter.

vanaf
37,32
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 660

Sikkens wapex 660

Sikkens Wapex 660 is een zijdeglanzende, watergedragen 2-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. Het is toepasbaar als duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. Deze coating heeft een zeer goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). Voor dit product wordt 3 lagen geadviseerd. Het is overschilderbaar na minimaal 16 - 72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: bij wandafwerking ca. 10 mē per liter en bij vloerafwerking ca. 7 mē per liter.

vanaf
51,14
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 660 MAT

Sikkens wapex 660 mat

Sikkens Wapex 660 Mat is een watergedragen, matte, 2-componenten vloercoating op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van binnenvloeren. Het heeft een goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is chemicaliënvast. Het is overschilderbaar na ca. 16-72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf
64,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX PUR CLEARCOAT

Sikkens wapex pur clearcoat

Sikkens Wapex Pur Clearcoat is een watergedragen, 2-componenten, zeer krast- en slijtvaste, mat transparante vloercoating voor binnen. Het is geschikt als beschermende sealer voor o.a. hout, steenachtige ondergronden en beton. Het kan ook uitstekend worden toegepast als extra bescherming op wanden. Het heeft een zeer korte droogtijd: het is overschilderbaar na ca. 1 uur en volledig belastbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
122,60
bekijk product

Bekijk product ▸

METHACRYL VLOERVERF MENGMACHINE

Sudwest methacryl vloerverf mengmachine

Südwest Methacryl is een 1-component, waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. Het kan worden toegepast op o.a. beton, cement, hout en spaanplaat, alsmede oude, niet sterk elastische, 1-component vloerverven. Het is niet bestand tegen weekmakers in autobanden etc. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf
28,03
bekijk product

Bekijk product ▸

METHACRYL VLOERVERF READY MIXED

Sudwest methacryl vloerverf ready mixed

Südwest Methacryl is een 1-component, waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. Het kan worden toegepast op o.a. beton, cement, hout en spaanplaat, alsmede oude, niet sterk elastische, 1-component vloerverven. Het is niet bestand tegen weekmakers in autobanden etc. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf
27,12
bekijk product

Bekijk product ▸

BLANKE LAK

Tenco blanke lak

Tenco Blanke Lak is een parketlak op polyurethaan-alkydbasis voor vloeren en trappen. Het is een kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten en ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, meubels en interieur-betimmeringen. Verbruik: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf
20,66
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOVLOER

Tenco tencovloer

Tenco Tencovloer is een zijdeglanzende, watergedragen vloerverf geschikt voor beton- en tegelvloeren. Het heeft een grote slijtvastheid en is bestendig tegen vet en vuil. Het is geschikt voor vloeren van o.a. schuren, bergingen, terrassen, tegelpaden, kelders en balkons. Het is praktisch reukloos, sneldrogend en zeer decoratief. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
23,36
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOURED

Timberex coloured

Timberex coloured is een natuurlijke olie met kleurpigmenten en wordt gemaakt met natuurlijke harsen. Het is hierdoor goed voor mens, dier en plant. Het is zeer slijtvast en waterbestendig en geschikt voor bedrijfs- en thuisgebruik op o.a. vloeren, trappen en wandpanelen. Verbruik: 8-12 mē per liter.

vanaf
45,29
bekijk product

Bekijk product ▸

Hard Wax Oil

Timberex hard wax oil

Timberex hard wax oil is een uiterst sterke en milieuvriendelijke olie op basis van natuurlijke oliën en wassoorten voor het behandelen van o.a. houten vloeren en werkbladen. Het is niet schadelijk voor mens, dier en plant. Verbruik: 15-20 mē per liter.

vanaf
33,98
bekijk product

Bekijk product ▸

NATURAL

Timberex natural

Timberex natural is een traditionele, sneldrogende, slijtvaste olie voor thuisgebruik. Het is ideaal voor o.a. houten vloeren en meubels. Het is gemaakt van natuurlijke oliën en harsen en goed voor mens, dier en plant. Verbruik: 8- 12 mē per liter.

vanaf
31,45
bekijk product

Bekijk product ▸

WAX OIL

Timberex wax oil

Timberex wax oil is een snel drogende olie zonder oplosmiddelen met carnaubawas. Het is volledig veilig voor mens, dier en plant. Het voedt en beschermt de houten ondergrond, laat geen kringen achter en verwerkt snel en gemakkelijk. Verbruik: 15-20 mē per liter.

vanaf
40,24
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA PARKET OLIE

Trae lyx aqua parket olie

Trae lyx aqua parket olie met een zijdematte afwerking is het watergedragen milieuvriendelijk alternatief voor parketolie op basis van lijnolie. Het kan worden toegepast op parket, houten vloeren en meubelen. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
16,71
bekijk product

Bekijk product ▸

KLEURBEITS

Trae lyx kleurbeits

Trae Lyx Kleurbeits is een watervaste waterbeits voor nieuwe of kaalgeschuurde zachte en harde houtsoorten, zowel vloeren als meubels (binnen). De karakteristieke tekening van het hout blijft hierbij bewaard. Na intensieve droging (ca. 8 uur) kan Trae Lyx lak of olie er over worden aangebracht. De kleurbeitsen zijn onderling mengbaar, zodat de ideale kleur zelf gecreëerd kan worden. Verbruik: ca. 10-15 mē per liter.

vanaf
10,72
bekijk product

Bekijk product ▸

NATUREL OLIE

Trae lyx naturel olie

Trae lyx naturel is een milieuvriendelijke impregneerolie voor onbehandeld parket, houten vloeren en meubelen. Het hout behoudt met deze olie zijn natuurlijke, onbehandelde uitstraling. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
18,57
bekijk product

Bekijk product ▸

PROJECTLAK

Trae lyx projectlak

Trae-lyx Projectlak is een watergedragen 2-componenten polyurethaan parketlak speciaal ontwikkeld voor houten vloeren die zeer intensief belast worden. De lak heeft een optimale slijtvastheid, krasvastheid en chemicaliënbestendigheid en is daardoor uitermate geschikt voor de verzegeling van zowel lichte, donkere als gekleurde houten vloeren en trappen in openbare gebouwen, sportscholen en bijvoorbeeld winkels. De lak is sneldrogend (overschilderbaar na ca. 5-6 uur), licht belastbaar na ca. 12-16 uur en volledig belastbaar na ca. 7 dagen. Applicatiemethode: kwast, mohair roller of een kortharige, niet pluizende vachtroller. Aanbevolen aantal lagen: 3. Verbruik: ca. 10–12 mē per liter. Het wordt geleverd inclusief verharder.

vanaf
17,17
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAK

Trae lyx grondlak

Trae Lyx Grondlak is een watergedragen 1-component blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van houten vloeren en voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de daarna aan te brengen laag Trae Lyx lak. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter, afhankelijk van de houtsoort.

vanaf
24,02
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDWAX BLANK

Trae lyx hardwax blank

Trae-Lyx Hardwax blank is een hoogwaardig product voor de afwerking van onbehandelde houten en kurken oppervlakken. Het is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen, eenvoudig aan te brengen en geeft de vloer een mooie zijdeglanzende afwerking.

vanaf
23,21
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDWAX PRO METALLIC

Trae lyx hardwax pro metallic

Trae lyx hardwax pro metallic is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. Deze olie is zeer mat en glanst niet op en heeft een hoge chemische en mechanische weerstand. Uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren. Het geeft parket of de houten vloer een modern uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud. Laagopbouw: 2-3 lagen. Let op: deze olie wel altijd afwerken met Trae Lyx Hardwax pro blank. Overschilderbaar na ca. 6-8 uur en volledig uitgehard na 5 dagen. Verbruik: ca. 25 - 30 mē per liter.

vanaf
37,15
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDWAX PRO BLANK MAT

Trae lyx hardwax pro blank mat

TRAE LYX HARDWAX PRO blank MAT is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling, natuurlijke kleur en een uitstekende chemische en mechanische weerstand. Deze hardwax is zeer mat en glanst niet op. Het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. Het is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren. Het geeft parket of de houten vloer een rustiek uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 25-30 mē per liter.

vanaf
25,06
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDWAX PRO COLOR

Trae lyx hardwax pro color

Trae Lyx Hardwax Pro Color is een zeer sterke hardwax olie met zeer goede vulling en uitstekende slijtvastheid. De olie heeft een zeer goede chemische en mechanische weerstand, is makkelijk in het onderhoud en geeft houten vloeren een rustiek uiterlijk. Het is uitsluitend binnen te gebruiken op onbehandeld parket en planken vloeren en dient altijd afgewerkt te worden met 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Mat. De olie kan in 1 of 2 lagen aangebracht worden op hardhout en in 3 lagen op zachthout. Verbruik: ca. 25 mē per liter.

vanaf
29,72
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDWAX PRO

Trae lyx hardwax pro

Trae lyx hardwax pro is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. De hardwax is zeer mat en glanst niet op. Het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. Het heeft een uitstekende chemische en mechanische bestandheid en is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren binnen. Het is na 1 dag licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. Theoretisch verbruik: ca. 25-30 mē per liter.

vanaf
29,72
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK

Trae lyx meubellak

Trae-Lyx Meubellak is een waterverdunbare, niet-vergelende, transparante lak op basis van polyurethaan-acrylaathars. De lak is vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en bestand tegen vocht, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, diverse chemicalien en drinkalcohol. De lak is niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. Verbruik: ca. 10-15 mē per liter.

vanaf
10,82
bekijk product

Bekijk product ▸

NATUREL

Trae lyx naturel

Trae Lyx Naturel is een ultra matte, watergedragen 2-componentenlak van projectkwaliteit. Het bijzondere aan deze lak is dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. Vloeren, die met dit product behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. Daardoor is het ook uitstekend te gebruiken als projectlak. Het is zeer slijt-, kras- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliën. Het kan worden aangebracht op diverse soorten parket en houten vloeren en kan probleemloos als meubellak gebruikt worden. Het kan na slechts 2 á 3 uur overgeschilderd worden. Aantal aanbevolen lagen: 3. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
40,02
bekijk product

Bekijk product ▸

NATUREL EXTREME

Trae lyx naturel extreme

TRAE LYX Naturel Extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije, 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. De lak is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals winkels en restaurants, die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. De lak is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en snel drogend, niet vergelend en biedt weerstand tegen slijtage, opglansstrepen, huishoudchemicaliën, schoenstrepen en (micro-)krassen. Een slijtvast laksysteem bestaat uit minimaal 3 volle lagen. Verbruik: ca. 10–12 mē per liter.

vanaf
43,81
bekijk product

Bekijk product ▸

NATUREL FINISH

Trae lyx naturel finish

Trae Lyx Naturel Finish is een matte, watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. Het is geschikt voor toepassing op wanden die zijn afgewerkt met o.a. latex, stucwerk en spack. Het is ook geschikt voor de afwerking van minerale ondergronden zoals vloeren en wanden met betonlook en betonnen ondergronden. Het geeft geen witte waas en kan daarom ook goed worden toegepast op donkere houtsoorten. Verbruik: ca. 10–12 mē per liter.

vanaf
40,02
bekijk product

Bekijk product ▸

NATUREL GRONDLAK

Trae lyx naturel grondlak

Trae Lyx naturel grondlak is een blanke, watergedragen 1-component primer voor kaal parket, planken vloeren en meubelen. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. De grondlak voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag. Slechts een laag grondlak is voldoende om vervolgens na ongeveer 2 uur droging over te schilderen met 3 lagen Trae-Lyx Parketlak, Vloerlak, Projectlak of Naturel (extreme). Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
26,96
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKET OLIE

Trae lyx parket olie

Trae lyx parket olie is een oplosmiddelarme voedende olie voor onbehandeld kurk en hout binnenshuis. Het impregneert en beschermt en is vuil- en waterafstotend. Verbruik: ca. 20-25 mē per liter.

vanaf
21,35
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK

Trae lyx parketlak

Trae Lyx Parketlak is een kras- en slijtvaste lak op basis van polyurethaan. Het geeft een helder resultaat, vergeelt niet, is licht chemicaliënbestendig, zeer makkelijk te verwerken, sneldrogend en vloeit goed uit. Het is toe te passen op houten vloeren en trappen (voor intensief gebruik wordt de Trae Lyx 2-componenten projectlak geadviseerd). Aantal aanbevolen lagen: 3. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
26,81
bekijk product

Bekijk product ▸

RAW WOOD EFFECT OIL

Trae lyx raw wood effect oil

Trae-Lyx Raw Wood Effect Oil geeft houten objecten zoals vloeren, parket, trappen, meubels en kinderspeelgoed een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming. Het is een water-olie-combinatie met een milde geur, geschikt voor gebruik binnen. Het is DIBt gecertificeerd, goedgekeurd voor Kinderspeelgoed (DIN EN 71-3) en speeksel- en huidvetbestendig (DIN 53160). Het is V.O.S.-vrij en vrij van formaldehyde, cobalt en oxim (Giscode Ö10). Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is na 2 uur overschilderbaar en/of licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. Theoretisch verbruik: ca 12 mē per liter.

vanaf
14,21
bekijk product

Bekijk product ▸

RUSTIEKE LOOGBEITS

Trae lyx rustieke loogbeits

TRAE LYX RUSTIEKE LOOGBEITS is een reactieve beits op waterbasis om het hout en in het bijzonder eikenhout op een eenvoudige manier een verouderde rustieke uitstraling te geven. Het is verkrijgbaar in de kleuren naturel eik, gerookte eik, verweerde eik, oude eik, gebrande eik en vergrijsde eik. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
26,93
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK

Trae lyx trappenlak

Trae-lyx Trappenlak is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componentenlak op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. De lak is speciaal ontwikkeld om te gebruiken op houten trappen in woonruimten en openbare ruimten die zeer intensief belast worden. Het heeft een zeer hoge krasvastheid en is chemicaliënbestendig.

vanaf
42,71
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK ANTISLIP

Trae lyx trappenlak antislip

Trae-lyx trappenlak antislip geeft extra stroefheid aan houten ondergronden en heeft ook een uitstekende werking onder vochtige omstandigheden. Voor een slijtvast laksysteem wordt aanbevolen om 3 lagen aan te brengen.

vanaf
44,96
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERLAK

Trae lyx vloerlak

Trae lyx vloerlak is een waterverdunbare, elastische 1-componentlak met een hoge slijtvastheid. Het is te gebruiken voor de bescherming en verfraaiing van al het houtwerk bestaande uit zachte houtsoorten zoals grenen en vuren. De lak is blank, glashelder en verandert door de unieke samenstelling de kleur van het te behandelen materiaal nagenoeg niet. Verbruik: ca. 10-15 mē per liter.

vanaf
23,41
bekijk product

Bekijk product ▸

STELFLOOR EPOXY HYDRO

Trimetal stelfloor epoxy hydro

Trimetal stelfloor epoxy hydro is een dekkende, halfglanzende, waterverdunbare vloer- en wandcoating voor binnen op basis van een 2-componenten epoxyhars bindmiddel. Het beschermt vloeren en muren van beton en cement, zoals garages, werkplaatsen, opslagruimten en scholen. Het is het ideale product voor onderhoud van oude, in goede staat verkerende, geschilderde vloeren (poly-urethaan, alkydurethaan en epoxy). De verf heeft een goede mechanische bestandheid (slag-,stoot- en slijtvast) en is bestand tegen water, oliën, vetten en benzine en daarom geschikt voor ruimten en wanden die regelmatig schoongemaakt moeten worden. Theoretisch verbruik: ca. 5,9 mē per liter.

vanaf
55,62
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA INVISIBLE 5.0

Vista aqua invisible 5.0

Vista aqua invisible 5.0 is een waterverdunbare 2-componenten polyurethaan parketlak. Het zeer matte uiterlijk geeft de vloer een natuurlijke, onbehandelde uitstraling, zelfs bij toepassing van meerdere lagen. De lak is ontwikkeld vanuit decoratief oogpunt en is geschikt voor normaal belaste houten vloeren (zoals eik en teak), trappen, parket, bamboe en OSB-platen. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 3. Mengverhouding: 20:1 in gewicht. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
49,33
bekijk product

Bekijk product ▸

PROJECT MEUBELLAK

Vista project meubellak

Vista Project Meubellak is een huidvetresistente, blanke, watergedragen, 1-component meubellak op basis van acryl/polyurethaan, geschikt om een kwalitatief hoogwaardig houtoppervlak op meubels en tafelbladen te verkrijgen. Tevens is deze meubellak toe te passen als wandafwerking over witte en licht gekleurde muurverven. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
40,79
bekijk product

Bekijk product ▸

PROJECT PARKETLAK EXTRA MAT

Vista project parketlak extra mat

Vista Project Parketlak extra mat is een transparante, watergedragen, 1-component parketlak op basis van acryl/polyurethaan voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. De Parketlak is zeer slijtvast, heeft een mooie vloeiing en snelle droging. Daarnaast is de lak goed bestand tegen water en huishoudelijke alcoholvrije en licht alcoholhoudende reinigingsmiddelen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
46,37
bekijk product

Bekijk product ▸

PROJECT PARKETLAK ZIJDEGLANS

Vista project parketlak zijdeglans

Vista Project Parketlak zijdeglans is een transparante, watergedragen, 1-component parketlak op basis van acryl/polyurethaan voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. De lak is zeer slijtvast en heeft een mooie vloeiing en snelle droging. Daarnaast is de lak goed bestand tegen water en huishoudelijke alcoholvrije en licht alcoholhoudende reinigingsmiddelen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
38,77
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK EXTRA MAT

Vista universele beschermingslak extra mat

Vista Universele Beschermingslak extra mat is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. Het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. Deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vast stof gehalte. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
25,34
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK HOOGGLANS

Vista universele beschermingslak hoogglans

Vista Universele Beschermingslak hoogglans is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. Het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. Deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vast stof gehalte. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
23,04
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK ZIJDEGLANS

Vista universele beschermingslak zijdeglans

Vista Universele Beschermingslak zijdeglans is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. Het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. Deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vaste stof gehalte. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
23,04
bekijk product

Bekijk product ▸

VISTAPOX HECHTPRIMER AEH

Vista vistapox hechtprimer aeh

Vista Vistapox Hechtprimer AEH is een hoogwaardige, watergedragen 2-componenten epoxy primer. Het is speciaal voor het creëren van hechting op zeer gladde/gesloten ondergronden zoals verdicht beton (Polybeton), keramiek, tegels, hardsteen en glas. Gevlinderde vloeren hoeven in veel gevallen niet meer geschuurd of gestraald te worden voordat er een vloercoating kan worden aangebracht: de hechtprimer kan vaak direct toegepast worden op gevlinderde vloeren. Het is na 16 uur en binnen 48 uur overschilderbaar met epoxy, polyurethaan en acrylaat coatings. Verbruik: ca. 15 mē per liter.

vanaf
43,56
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERVERF

Vista vloerverf

Vista vloerverf is een oplosmiddelhoudende, dekkende vloercoating op basis van een polyurethaan alkydhars voor binnen- en buitengebruik. Het kan worden toegepast als afwerking op o.a. hout en steenachtige ondergronden. Het is dus bij uitstek geschikt voor o.a. houten vloeren, vloeren in schuren en betonnen balkons. Het is niet bestand tegen weekmakers (hiervoor is Vistapox 4000 geschikt). Het is stofdroog na ca. 1 uur, overschilderbaar na ca. 10 uur en volledig belastbaar na 4 dagen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
48,14
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA VLOERCOAT

Wijzonol aqua vloercoat

Wijzonol Aqua vloercoat is een waterverdunbare, slijtvaste, zijdeglanzende 1-component vloer- en wandcoat voor binnen op basis van polyurethaan/methacrylaat. Het is geschikt als duurzame, gladde en hygiëne bevorderende (goed reinigbare) afwerking op cementgebonden ondergronden zoals beton en metsel- en stucwerk op normaal belaste vloeren en wanden van keukens, bijkeukens, ketelruimten, hobbyruimten, trappen, trappenhuizen, gangen en lokalen van scholen en kantoren. Verbruik: ca. 6 mē per liter.

vanaf
34,91
bekijk product

Bekijk product ▸

GARAGEVLOER COATING

Alabastine garagevloer coating

Alabastine Garagevloer Coating is een grijze, hoogwaardige 2-componenten epoxycoating op waterbasis voor binnen. Het is eenvoudig te reinigen en levert showroomkwaliteit. De coating is duurzaam en hoogwaardig met een levenslange garantie. Het is maximaal bestand tegen bandafdrukken en chemicaliën. Het is niet geschikt voor zeer gesloten vloeren en anhydrietvloeren. Bij vloeren met vloerverwarming kan verkleuring optreden. 1 laag is al voldoende voor maximale hardheid en hechting. Verbruik: Ca. 20 mē per verpakking bij een gladde opgeruwde betonnen vloer. Droogtijd: voetverkeer na 48 uur, autobelastbaar na ca. 7 dagen.

vanaf
129,60
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTIEK IMPREGNEER

Cepe antiek impregneer

Cepe Antiek Impregneer is een 1-component impregneer op waterbasis. Het is toepasbaar op vrijwel elke houtsoort, geeft extra bescherming aan onder andere met was of olie behandelde vloeren en meubels en is uitsluitend geschikt voor binnengebruik.

vanaf
18,45
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTIQUE WASOLIE

Cepe antique wasolie

Cepe Antique Wasolie is een 1-component houtolie op waterbasis, geschikt voor vrijwel elke houtsoort binnen. De olie geeft een mooi, zachtglanzend effect aan de vloer of meubels, heeft een hoge kras- en slijtvastheid, is praktisch reukloos en heeft een snelle aan- en doordroging. Bij toepassing op vloeren dient eerst de Cepe Impregneer aangebracht te zijn. Verbruik: ca. 20 mē per liter.

vanaf
24,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTIEKLAK

Cepe antieklak

Cepe Antieklak is een transparante, universele 1-component parket- en meubellak voor binnen op basis van polyurethane. De lak bezit een grote slijt- en krasvastheid, is reukvrij, droogt snel en vergeelt niet. Bijzonder geschikt voor kindermeubels. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
31,68
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTIQUE WAX

Cepe antique wax

Cepe Antique Wax is een ouderwets goede boenwas vervaardigd naar oud hollands recept, aanbevolen door antiquairs. Het beschermt en verfraait de kleur van o.a. meubelen en vloeren. Een blik van 380 ml is geschikt voor ca. 5-7 mē.

vanaf
19,76
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK DEKKEND

Cetabever trappenlak dekkend

Cetabever dekkende trappenlak is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige dekkende eindlaag. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
25,19
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK TRANSPARANT

Cetabever meubellak transparant

Cetabever meubellak transparant is een watergedragen lak voor binnen. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Rendement: 12 mē per liter.

vanaf
8,39
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER- & PARKETLAK TRANSPARANT MENGMACHINE

Cetabever vloer- & parketlak transparant mengmachine

Cetabever transparant vloer- en parketlak (voorheen vloerlak transparant) is een watergedragen, zijdeglanzende lak voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Theoretisch verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
30,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK TRANSPARANT

Cetabever trappenlak transparant

CetaBever transparante trappenlak (voorheen parketlak) is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
27,59
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK ANTISLIP TRANSPARANT

Cetabever trappenlak antislip transparant

Cetabever transparante trappenlak bl zijdeglans antislip is een watergedragen lak. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige kleurloze eindlaag waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Rendement: 10 mē per liter.

vanaf
27,19
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER- & PARKETLAK TRANSPARANT READY MIXED

Cetabever vloer- & parketlak transparant ready mixed

Cetabever transparante vloer en parketlak (voorheen vloerlak transparant) is een transparante, watergedragen, zijdeglanzende lak voor binnen op basis van polyurethaan acrylaatdispersie. Het beschermt en verzorgt het hout en geeft het hout een prachtige transparante kleur waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Het is geschikt als transparante afwerking op kaal of eerder gelakt of gebeitst hout. Het is zeer kras- en slijtvast, sneldrogend, beschermt tegen vlekken en verrijkt de natuurlijke houtkleur. Verbruik: Ca. 12 mē per liter.

vanaf
25,19
bekijk product

Bekijk product ▸

GARAGEVLOERVERF WATERGEDRAGEN

Flexa garagevloerverf watergedragen

Flexa Garagevloerverf is een slijtvaste antislip grond- en eindlaag voor vloeren binnen en beperkt buiten op basis van acrylaathars en grove vulstoffen. Het is geschikt voor toepassing op beton en zandcement en over intacte betonverflagen. Aantal aanbevolen lagen: 3. Het is overschilderbaar na 4 uur. Verbruik: Ca. 8 mē per liter.

vanaf
17,99
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERVERF

Flexa vloerverf

Flexa Vloerverf is een slijtvaste grond- en eindlaag voor vloeren binnen op basis van epoxyester. Het is geschikt als grond- en eindlaag voor beton, zandcement en over intacte betonverflagen. Na voldoende doorharding (ca. 5 dagen bij 20°C) is deze verf ook bestand tegen tijdelijke belasting met olie en benzine. Het is beperkt geschikt voor bedrijfsmatig gebruik. Verbruik: Ca. 10 mē per liter.

vanaf
16,49
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK

Glitsa meubellak

Glitsa Meubellak is, door de toevoeging van Polyurethaan, zeer slijt- en krasvast en beschermt uitstekend tegen vlekken. Deze hoogwaardige meubellak op basis van polyurethan acrylaatdispersie is geschikt voor alle houten meubelen binnen, die onbehandeld of gebeitst zijn. Beperkt belastbaar na ca. 12 uur en volledig doorgehard na ca. 7 dagen. Verbruik: Ca. 10 mē per liter.

vanaf
15,29
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK

Glitsa parketlak

Glitsa Parketlak Acryl is op basis van polyurethan dispersie, waardoor het zeer kras- en slijtvast is. Het biedt een goede bescherming voor hardhouten vloeren en (lamel)parket en is geschikt voor normaal gebruik. Met Glitsa behandelde vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met Glitsa Vloerreiniger en Glitsa Vloerpolish. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
15,29
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK PT

Glitsa parketlak pt

Glitsa Parketlak PT is een kleurloze, slijtvaste en krasvaste parketlak voor binnen op basis van polyurethaan dispersie versterkt met polyurethaandiamant technologie. Het is geschikt als slijtvaste parketlak op intensief belaste houten vloeren binnenshuis. Het is volledig doorgehard na ca. 4-7 dagen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
16,64
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK

Glitsa trappenlak

Glitsa Trappenlak een sneldrogende, zijdeglanzende lak op basis van polyurethan dispersie, waardoor het zeer slijt- en krasvast is. Deze lak beschermt zachthouten en hardhouten trappen (inclusief leuningen) welke intensief gebruikt worden. Het is minder milieubelastend en geurarm. Bij 20°C is het beperkt belastbaar na ca. 16 uur en volledig doorgehard na ca. 4 dagen. Verbruik: Ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
35,54
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK ANTISLIP

Glitsa trappenlak antislip

Glitsa Trappenlak Antislip Acryl is een kleurloze, zijdeglanzende, waterverdunbare lak, versterkt met polyurethaan, waardoor het slijt- en krasvast is. Door de toegevoegde antislip granulaat biedt het goede antislipbescherming voor alle zacht- en hardhouten trappen, welke intensief gebruikt worden. Het is beperkt belastbaar na ca. 16 uur en volledig doorgehard na ca. 4 dagen. Verbruik: ca. 12-15 mē per liter.

vanaf
38,24
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERLAK

Glitsa vloerlak

Glitsa Vloerlak is een eiglanzende, professionele, hoogwaardige, kras- en slijtvaste aflak op basis van polyurethan dispersie voor een langdurige bescherming van zachthouten- en kurkvloeren. Het is voldoende elastisch om barstvorming te voorkomen, minder milieubelastend, geurarm en snel droog. Het is bij 20°C beperkt belastbaar na ca. 12 uur en volledig uitgehard na ca. 4 dagen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
31,94
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOEROLIE

Glitsa vloerolie

Glitsa Vloerolie dringt diep in het hout door en verrijkt de natuurlijke houtkleur. Deze professionele, zijdematte en hoogwaardige vloerolie op basis van alkydester beschermt zachthouten en hardhouten vloeren en kurk welke normaal gebruikt worden. High Solid (minder oplosmiddel).Minder milieubelastend en geurarm. Beperkt belastbaar na ca. 16 uur. Volledig doorgehard na ca. 3 dagen. Verbruik: Ca. 10–25 mē per liter.

vanaf
36,44
bekijk product

Bekijk product ▸

ANTIEKWAX

Golden wave antiekwax

Golden Wave Antiekwax is een traditioneel gemaakte boenwas op basis van natuurlijke grondstoffen zoals carnauba, candelilla, ruwe bijenwas en Portugese terpentijnolie. Het is geschikt voor het boenen van geboende of verniste meubelen, balken, deuren, vloeren, marmer of linoleum. Nieuw hout kan vooraf gekleurd worden met watergedragen houtpigment. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
11,77
bekijk product

Bekijk product ▸

KALKPASTA

Golden wave kalkpasta

Golden Wave Kalkpasta is een gebruiksklare witte pasta om hout met open poriën te accentueren. Met deze unieke kalkpasta is het mogelijk om de open poriën van bijvoorbeeld eiken en essen te voorzien van een witte kalklaag. Het verbruik is sterk afhankelijk van de houtsoort.

vanaf
23,16
bekijk product

Bekijk product ▸

KLEURWAX

Golden wave kleurwax

Golden Wave Kleurwax is een traditioneel gemaakte terpentijnboenwas op basis van natuurlijke grondstoffen, Portugese terpentijnolie en speciale pigmenten. Met deze unieke kleurwax krijgt blank hout snel en gemakkelijk een subtiel kleureffect. Over hout, reeds behandeld met kalkwax, een laagje kleurwax aanbrengen geeft een mooi verweerd effect. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
17,77
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOEIBARE PARKETWAX

Golden wave vloeibare parketwax

Golden Wave Vloeibare Parketwax is een traditioneel gemaakte boenwas op basis van natuurlijke en synthetische wassen zoals terpentijnolie, white spirit en een waterafstotende hars. Deze wax kleeft niet en geeft een langdurige glans. Het is geschikt voor het boenen van geboende of verniste meubelen, balken, deuren en vloeren. Het kan op een natuurlijke boenwas gebruikt worden en is specifiek gemaakt voor het onderhouden van houten parketvloeren door zijn waterafstotend karakter en zijn goede antislip-eigenschappen. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
21,11
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK KLEURLOOS

Hermadix meubellak kleurloos

Hermadix Meubellak Extra is een blanke, watergedragen, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor binnentoepassing op meubelen. Het is geschikt voor alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. De lak heeft een goed standvermogen, een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
24,23
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK EXTRA

Hermadix meubellak extra

Hermadix Meubellak eXtra is een watergedragen, polyurethaan acrylaathars lak met goed standvermogen en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het is ontwikkeld voor de binnentoepassing op alle zacht- en hardhouten meubelen zoals tafels, kasten, stoelen en andere meubelen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
24,23
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELOLIE EXTRA

Hermadix meubelolie extra

Hermadix meubelolie eXtra is geschikt voor binnentoepassing op o.a. vloerdelen, trappen en meubels. Het kan toegepast worden op de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het geeft een matte, natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. Het laat zich makkelijk en snel verwerken en eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf
22,53
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK EXTRA

Hermadix parketlak extra

Hermadix Parketlak extra is een waterverdunbare, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor de binnentoepassing op parket, vloerdelen, deuren en betimmeringen. Het is geschikt voor alle zacht- en hardhout soorten als grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het heeft een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. De lak laat zich makkelijk en snel verwerken. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
79,85
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK

Hermadix parketlak

Hermadix Parketlak is een watergedragen parketlak voor binnen op basis van urethaan-acrylaathars. Het is zeer slijt- en krasvast, uitstekend bestand tegen water, alcohol en schoonmaakmiddelen, reukvrij, droogt snel en vergeelt niet, waardoor het natuurlijke karakter van de ondergrond beter behouden blijft. Het kan worden toegepast op o.a. parket, vloerdelen, trappen, schrootjes en plafonds. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
26,32
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETOLIE

Hermadix parketolie

Hermadix parketolie eXtra is ontwikkeld voor de binnentoepassing op o.a. parket, vloerdelen, trappen en meubels. Het is geschikt voor de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azobé en merbau. Het geeft een matte natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. Eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
73,92
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK

Hermadix trappenlak

Hermadix trappenlak is een waterverdunbare, polyurethaan acrylaathars lak met anti-slipwerking en zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het is speciaal ontwikkeld voor de binnentoepassing op trappen en is geschikt voor alle zacht- en hardhouten trappen. Het is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, vergeelt niet en bestand tegen intensief gebruik. het is na 3 uur beloopbaar en na 4 dagen volledig belastbaar. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
26,32
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERLAK DEKKEND

Hermadix vloerlak dekkend

Hermadix Vloerlak dekkend is een zijdeglanzende polyurethaan acrylaathars lak op terpentinebasis met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Het maakt vloeren kras- en slijtvast, betonvloeren stuifvrij en is gemakkelijk te reinigen. Het is geschikt voor toepassing op hout, beton en steen bij bijvoorbeeld parket, trappen, garages en schuren. Betonvloeren dienen minimaal 6 maanden oud te zijn. Beloopbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
8,48
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERLAK TRANSPARANT

Hermadix vloerlak transparant

Hermadix vloerlak blank is een sneldrogende vloerlak op basis van polyurethaan-kunsthars voor hout en beton. Het maakt vloeren kras- en slijtvast, betonvloeren stuifvrij en is gemakkelijk te reinigen. Het is geschikt voor de toepassing op hout, beton en steen bij bijvoorbeeld parket, trappen, garages en schuren. Betonvloeren dienen minimaal 6 maanden oud te zijn. Het is na ca. 5 uur droog en na ca. 24 uur beloopbaar. Theoretisch verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
16,95
bekijk product

Bekijk product ▸

BIJENWAS

Hg bijenwas

HG bijenwas wit, geel of bruin is een natuurlijke voeding voor licht houten meubelen, zoals bijvoorbeeld grenen, waardoor uitdroging wordt voorkomen. Het geeft bovendien een warme kleur en een zijdeglans, zelfs op plaatsen die verkleurd zijn. Gebruiksaanwijzing: opbrengen en uitwrijven met een zachte, niet pluizende doek.

vanaf
7,99
bekijk product

Bekijk product ▸

BIJENWASSPRAY

Hg bijenwasspray

HG bijenwasspray geeft onbehandelde houtsoorten een natuurlijke voeding waardoor het hout langer mooi blijft en uitdroging wordt voorkomen. Het heeft een heerlijke geur, is neutraal van kleur en dus toepasbaar op alle houtsoorten. Gebruiksaanwijzing: spuit het hout gelijkmatig in op c.a. 20 cm afstand van het oppervlak en wrijf daarna de was uit met een zachte doek.

vanaf
6,95
bekijk product

Bekijk product ▸

VERZORGENDE MEUBELOLIE EIKEN

Hg verzorgende meubelolie eiken

HG verzorgende meubelolie voor eiken, mahonie en kersen is een speciale verzorgende meubelolie die zeer snel en gemakkelijk op te brengen is en direct een zichtbaar resultaat geeft. Regelmatig gebruik van deze meubelolie verfraait niet alleen de kostbare meubels, maar zorgt er tevens voor dat ze in goede conditie blijven. Gebruiksaanwijzing: voor gebruik dient het te behandelen hout schoon te zijn. Eventuele vervuiling daarom vooraf verwijderen met HG interieurspray. De meubelolie goed schudden voor gebruik en dun en gelijkmatig aanbrengen met behulp van een niet-pluizende doek. Wrijf de olie daarna direct en volledig uit.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

VERZORGENDE MEUBELOLIE NOTEN

Hg verzorgende meubelolie noten

HG verzorgende meubelolie voor noten, palissander en wengé is een speciale verzorgende meubelolie die zeer snel en gemakkelijk op te brengen is en direct een zichtbaar resultaat geeft. Regelmatig gebruik van deze meubelolie verfraait niet alleen de kostbare meubels, maar zorgt er tevens voor dat ze in goede conditie blijven. Gebruiksaanwijzing: voor gebruik dient het te behandelen hout schoon te zijn. Eventuele vervuiling daarom vooraf verwijderen met HG interieurspray. De meubelolie goed schudden voor gebruik en dun en gelijkmatig aanbrengen met behulp van een niet-pluizende doek. Wrijf de olie daarna direct en volledig uit.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

VERZORGENDE MEUBELOLIE TEAK

Hg verzorgende meubelolie teak

HG verzorgende meubelolie voor teak is een speciale verzorgende meubelolie die zeer snel en gemakkelijk op te brengen is en direct een zichtbaar resultaat geeft. Regelmatig gebruik van deze meubelolie verfraait niet alleen de kostbare meubels, maar zorgt er tevens voor dat ze in goede conditie blijven. Gebruiksaanwijzing: voor gebruik dient het te behandelen hout schoon te zijn. Eventuele vervuiling daarom vooraf verwijderen met HG interieurspray. De meubelolie goed schudden voor gebruik en dun en gelijkmatig aanbrengen met behulp van een niet-pluizende doek. Wrijf de olie daarna direct en volledig uit.

vanaf
6,29
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOEIBARE ANTIEKWAS

Hg vloeibare antiekwas

HG vloeibare antiekwas is een zeer hoogwaardige was op basis van bijenwassen en carnaubawas. De was geeft meubelen een natuurlijke voeding waardoor uitdroging wordt voorkomen. Het geeft een prachtige hoogglans en is door de beschermende harde laag sterk vuilafstotend. Gebruiksaanwijzing: de fles voor gebruik goed schudden. Het hout licht inwrijven met een zachte doek of een kwast. De was 15 minuten laten intrekken en vervolgens met een borstel goed uitpoetsen tot een diepe glans ontstaat. De antiekwas is verkrijgbaar in twee kleuren: bruin voor donkere houtsoorten en geel voor lichtere houtsoorten en voor antiek hout dat niet donkerder mag worden.

vanaf
6,69
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOEIBARE WHITE WASH MEUBELWAS

Hg vloeibare white wash meubelwas

HG vloeibare White Wash meubelwas is een kwalitatief hoogwaardige meubelwas. Dit product geeft de nerven en noesten van het hout een mooie witte tekening (het zogenaamde White Wash effect) en beschermt het hout bovendien tegen uitdroging, vuil en vlekken. Verwijder oude waslagen eerst volledig met HG meubelwas remover en laat vervolgens de ondergrond goed drogen. Gelakte of geverfde meubels moeten eerst ontdaan worden van de lak- of verflaag, met behulp van bijvoorbeeld HG verf kracht afbijter en/of goed schuren. Maak het meubel goed stofvrij. Schud daarna HG white wash meubelwas eerst goed voor het te gebruiken en breng het product vervolgens dun en gelijkmatig op. Na ongeveer 15 minuten kunt u de was opwrijven. Indien meer White Wash effect gewenst is, kunnen meerdere lagen aangebracht worden.

vanaf
6,99
bekijk product

Bekijk product ▸

WAX

Histor wax

Histor one wax is een decoratieve wax geschikt voor meubels en accessoires. Deze wax is speciaal geschikt voor het gebruik over Krijtverf en is gemakkelijk aan te brengen met een spalter (korte brede kwast) of doek. Rendement: ca. 5-7 mē per 250 ml.

vanaf
14,41
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH BETONVLOER ZIJDEGLANS READY MIXED

Histor perfect finish betonvloer zijdeglans ready mixed

Histor Perfect Finish Betonvloer zijdeglans is een watergedragen verf, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van betonnen vloeren binnen. Grondverf is niet nodig, de verf kan direct op de ondergrond aangebracht worden. Het is extreem slijtvast, extra dekkend en geurarm. De verf is makkelijk aan te brengen en de betonnen vloer is snel weer beloopbaar: na 2 uur is de verf stofdroog en na 6 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
16,17
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH BETONVLOER ZIJDEGLANS MENGMACHINE

Histor perfect finish betonvloer zijdeglans mengmachine

Histor Perfect Finish Betonvloer zijdeglans is een watergedragen verf, speciaal ontwikkeld voor het schilderen van betonnen vloeren binnen. Grondverf is niet nodig, de verf kan direct op de ondergrond aangebracht worden. Het is extreem slijtvast, extra dekkend en geurarm. De verf is makkelijk aan te brengen en de betonnen vloer is snel weer beloopbaar: na 2 uur is de verf stofdroog en na 6 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
24,26
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH HOUTEN VLOER ZIJDEGLANS MENGMACHINE

Histor perfect finish houten vloer zijdeglans mengmachine

Histor perfect Finish houten vloer zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten vloeren binnen. De lak is zeer slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en de houten vloer is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
26,96
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH HOUTEN VLOER ZIJDEGLANS READY MIXED

Histor perfect finish houten vloer zijdeglans ready mixed

Histor perfect Finish houten vloer zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten vloeren binnen. De lak is zeer slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Het is makkelijk aan te brengen en de houten vloer is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
26,96
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH TRAPLAK MENGMACHINE

Histor perfect finish traplak mengmachine

Histor perfect finish traplak is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten trappen binnen. De lak is anti-slip en voelt een beetje stroef aan, wat uitglijden voorkomt. Het is zeer kras- en slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de trap aangebracht worden. De verf is makkelijk aan te brengen en de trap is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
31,46
bekijk product

Bekijk product ▸

PERFECT FINISH TRAPLAK READY MIXED

Histor perfect finish traplak ready mixed

Histor perfect finish traplak is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van houten trappen binnen. De lak is anti-slip en voelt een beetje stroef aan, wat uitglijden voorkomt. Het is zeer kras- en slijtvast, extra dekkend en geurarm. Het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. Grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de trap aangebracht worden. De verf is makkelijk aan te brengen en de trap is snel weer beloopbaar: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 12 mē per liter.

vanaf
31,46
bekijk product

Bekijk product ▸

SCANO VLOEROLIE

Jotun scano vloerolie

Jotun scano vloerolie is een transparante sealer voor betonnen en houten vloeren. Het brengt de kleur van plavuizen en tegelvloeren weer tot leven, is eenvoudig aan te brengen en eenvoudig in onderhoud.

vanaf
31,93
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK AQUA

Koopmans parketlak aqua

Koopmans parketlak aqua zijdeglans is een sneldrogende, waterverdunbare, slijt- en krasvaste, niet vergelende blanke lak voor het afwerken van (blank) hout zoals parketvloeren, trappen en tafelbladen. Verbruik: ca. 5-7 mē per liter.

vanaf
26,79
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK PU

Koopmans parketlak pu

Koopmans Parketlak PU is een slijtvaste, sneldrogende blanke lak op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerklaag op parketvloeren en andere diverse houten objecten binnen zoals trappen, meubelen, tafelbladen, deuren en plafond-, wand-, en scheepsbetimmeringen. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
8,69
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERLAK PU ZIJDEGLANS

Koopmans vloerlak pu zijdeglans

Koopmans vloerlak PU zijdeglans is een dekkende lakverf op basis van polyurethaan gemodificeerde alkydhars voor houten vloeren binnen. Verbruik: ca. 9 mē per liter, afhankelijk van de zuiging en ruwheid van de ondergrond.

vanaf
30,49
bekijk product

Bekijk product ▸

PLASTI-PARKET PARKETVERNIS

Mathys plasti-parket parketvernis

Mathys plasti-parket is een Solventgedragen polyurethaan – alkydvernis voor de bescherming van parketvloeren en houten trappen. Het vergemakkelijkt het onderhoud, biedt uitmuntende weerstand tegen slijtage, is luchtdrogend, eenvoudig in gebruik en ook geschikt voor eenvoudig bijwerken. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 2. Theoretisch rendement: 10 mē per liter.

vanaf
34,34
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLO COAT STX

Koopmans nylo coat stx

Nelf nylo coat stx is een halfglanzende, waterverdunbare vloer- en betonverf voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren en stootvaste wandafwerking maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van MDF tafelbladen en kasten en andere belaste delen. Het is goed weerbestendig, makkelijk reinigbaar, heeft een goede slijtvastheid en laat zich makkelijk verwerken. Het is niet geschikt voor garagevloeren. Theoretisch rendement: ca. 8-9 mē per liter.

vanaf
32,59
bekijk product

Bekijk product ▸

NYLO FINISH PU/WV BLANK

Koopmans nylo finish pu/wv blank

Nelf nylo finish PU/WV (A+B) is een waterverdunbare, 2‐componenten, zijdematte blanke lak op basis van hoogwaardige polyurethaan. Het is breed inzetbaar voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals (antislip)vloeren, stootvaste wandafwerking en staalconstructies maar bijvoorbeeld ook voor het afwerken van tafelbladen en (stalen) deuren, leuningen en andere zwaar belaste delen. Het is ook ideaal voor het aflakken van wanden in de keuken. Het is zeer goed reinigbaar, heeft een goede slijtvastheid en een minimale geurbelasting, is chemicaliënbestendig en niet vergelend. Aantal aanbevolen lagen: 3. Overschilderbaar na 16 uur maar binnen 48 uur. Volledig belastbaar na 7-14 dagen. Theoretisch rendement: ca. 7 mē per liter.

vanaf
53,99
bekijk product

Bekijk product ▸

PRIMAFLOOR

Owatrol primafloor

Owatrol Primafloor is een 1-component isolerende grondlaag en houtkleurmiddel op basis van hoogwaardig acryl. Het is geschikt voor alle houtsoorten, niet lichtgevoelig, het vergeelt niet in de loop van de tijd, is kleur- en reukloos, gebruiksklaar, vertraagt doorslaande vlekken op houtsoorten die veel looistoffen of natuurlijke olie bevatten en kan worden afgewerkt met alle soorten parketvernis. Het verbetert de levensduur van de vernislaag, zorgt voor een optimaal resultaat en isoleert het houtoppervlak (meer bepaald bij tropische houtsoorten) voor de afwerking met parketvernis. Geschikt voor toepassing op zowel nieuwe als bestaande parketvloeren, plankenvloeren en trappen. Verbruik: ca. 6-7 mē per liter.

vanaf
25,10
bekijk product

Bekijk product ▸

VEGAFLOOR

Owatrol vegafloor

Owatrol Vegafloor is een watergedragen 1-component parketvernis op basis van polyurethaan-acryl voor normaal tot intensief gebruik. Het is gemakkelijk aan te brengen, heeft een uitstekende mechanische en chemische weerstand, ook tegen ammoniakhoudende producten, is kleurloos- en reukloos, vergeelt niet in de loop van de tijd, is lichtvast en niet glad. Het verfraait en beschermt trappen, parketvloeren en houten vloeren binnenshuis, zowel oud als nieuw. En het geeft het hout een warme uitstraling. Aantal aanbevolen lagen: 3. Theoretisch verbruik: ca. 6-7 mē per liter per laag.

vanaf
35,70
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBEL OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo meubel olie transparant mat

Rambo meubel olie transparant mat voedt en verzorgt houten meubels, deuren en onbehandeld en ongelakt hout binnenshuis, trekt diep in het hout en beschermt tegen vuil en vlekken. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Rendement: 14 mē per liter.

vanaf
15,60
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERBEITS MEUBEL & INTERIEUR

Rambo pantserbeits meubel & interieur

Rambo Pantserbeits Meubel en Interieur is een semi-transparante beits voor binnen, op basis van een gemodificeerd urethan-acrylhars. Het is gemakkelijk aan te brengen en afhankelijk van het gewenste effect in 1 laag klaar. Het is geschikt voor al het hout binnenshuis, zoals meubels, deuren, kozijnen en lambriseringen. De houtnerf blijft zichtbaar, het is vocht- en vuilwerend, stoot- en krasvast en geurarm. Rendement: 12 mē per liter.

vanaf
19,16
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK PARKET TRANSPARANT

Rambo pantserlak parket transparant

Rambo pantserlak parket beschermt parket en (hard)houten vloeren. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak extra kras- en slijtvast. Het vloeit mooi uit en beschermt jarenlang. Het is geschikt voor parket, houten trappen en houten vloeren. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf
11,60
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK TRAP DEKKEND

Rambo pantserlak trap dekkend

Rambo Pantserlak Trap dekkend is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast, vloeit het mooi uit en beschermt het jaren met een blijvende zijdeglans. Het is geschikt voor de gehele trap (trap- en trapopbouw). VErbruik: Ca. 12 mē per liter.

vanaf
28,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK TRAP TRANSPARANT

Rambo pantserlak trap transparant

Rambo pantserlak Trap transparant is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast, vloeit het mooi uit en beschermt het jaren met een blijvende zijdeglans. Het is geschikt voor de gehele trap (trap- en trapopbouw). Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
28,40
bekijk product

Bekijk product ▸

PANTSERLAK VLOER

Rambo pantserlak vloer

Rambo pantserlak vloer beschermt (zacht)houten vloeren, mét behoud van het natuurlijke karakter van hout. De lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. Ook is de lak zeer kras- en slijtvast. Het vloeit mooi uit en beschermt jaren met een mooie uitstraling. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
24,76
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOER OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo vloer olie transparant mat

RAMBO VLOER OLIE TRansparant MAT voedt en verzorgt houten vloeren binnenshuis. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Rendement: 25 mē per liter.

vanaf
19,96
bekijk product

Bekijk product ▸

WERKBLAD OLIE TRANSPARANT MAT

Rambo werkblad olie transparant mat

Rambo WERKBLAD OLIE TRANSPARANT MAT verzorgt en beschermt houten werkbladen. Het trekt diep in het hout en beschermt tegen vocht en vuil. Het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. Verbruik: 14 mē per liter.

vanaf
15,60
bekijk product

Bekijk product ▸

Balkonbeschichtung

Relius balkonbeschichtung

Relius Balkonbeschichtung is een 2-componenten elastische, weerbestendige, zelfnivellerende, glanzende PU gietvloer voor balkons en terassen. Verbruik: 1,4 KG per mē.

vanaf
109,70
bekijk product

Bekijk product ▸

Bodensiegel TC-300

Relius bodensiegel tc-300

Relius Bodensiegel TC-300 is een 1-component, zijdematte, dekkende, watergedragen vloercoating. Het is buitengewoon slijtvast en blijvend elastisch. Het is geschikt voor het behandelen van vloeren en wanden, binnen en buiten. Het is niet geschikt voor vloeren met waterbelasting. Theoretisch rendement: ca. 5,5 mē per liter.

vanaf
29,68
bekijk product

Bekijk product ▸

Glanzsiegel DS

Relius glanzsiegel ds

Relius Glanzsiegel DS is een 2-componenten hoogvullende, glanzende, UV-bestendige, transparante verzegeling. Theoretisch rendement: 7 mē per liter.

vanaf
607,06
bekijk product

Bekijk product ▸

GLANZSIEGEL W

Relius glanzsiegel w

Relius Glanzsiegel W is een hoogglanzende, UV-bestendige, transparante verzegeling. Verbruik: 10 mē per liter.

vanaf
145,41
bekijk product

Bekijk product ▸

Hydro-PU Holzsiegel

Relius hydro-pu holzsiegel

Relius Hydro-PU Holzsiegel is een transparante, reukarme, sneldrogende, watergedragen parketlak voor binnen. Het is geschikt voor meubels, deuren, trappen, parket en houten vloerdelen. Theoretisch rendement: 10 mē per liter.

vanaf
36,98
bekijk product

Bekijk product ▸

OIL PLUS 2C

Rubio monocoat oil plus 2c

Rubio Monocoat Oil Plus 2C kleurt en beschermt het hout in slechts 1 laag. De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B) garandeert een snelle droging en doorharding, en een superieure bescherming. Het verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout en is ecologisch: 0% VOC en zonder water of oplosmiddel! Het is eenvoudig te onderhouden, er ontstaan geen aanzetten of overlappingen, heeft een snelle doorharding van 80% in 2 dagen en een korte periode voor het ‘droog onderhoud': na 5 dagen mag het gereinigd worden met water en zeep. Het kan op alle houttypes gebruikt worden, zowel voor vloeren als meubilair (o.a. massief hout, fineer en MDF), is resistent tegen slijtage, waterbestendig (geschikt voor badkamers en keukens) en hittebestendig. Verbruik: ca. 30-50 mē per liter.

vanaf
33,00
bekijk product

Bekijk product ▸

PRECOLOR EASY

Rubio monocoat precolor easy

Rubio Monocoat Precolor Easy is een voorkleuring die kan worden toegepast in combinatie met de Rubio Monocoat Oil Plus 2C, met de bedoeling speciale effecten en contrasten te creëren. De kleuren zijn onderling mengbaar en de combinatiemogelijkheid met de olie zorgt voor onbeperkte creatieve mogelijkheden, zonder af te doen aan de optimale moleculaire binding van de Rubio Monocoat Oil Plus 2C met het hout. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is zowel manueel als met de boenmachine aan te brengen. Verbruik: ca. 15-20 mē per liter, afhankelijk van de voorbehandeling en de houtsoort.

vanaf
15,00
bekijk product

Bekijk product ▸

7100 ANTI-SLIP COATING

Rust-oleum 7100 anti-slip coating

Rust-oleum anti-slip coating is een hoogglanzend, eenvoudig aan te brengen, solventgedragen antislip vloerverf op basis van alkydharsen, die bijzonder geschikt is voor het behandelen van oude (>2 jaar), droge betonvloeren, metaal en hout binnen en buiten. Het is geschikt voor voetverkeer en de antislip toevoeging is voorgemengd in de coating. Kleefvrij na ongeveer 6 uur. Theoretisch verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
23,04
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERCOATING

Rust-oleum vloercoating

Rust-oleum 7100 vloercoating is een glanzende, slijtvaste 1-component vloercoating voor lichte belasting op basis van oplosmiddelhoudende alkyd. Het is geschikt voor oude, droge betonvloeren, binnen en buiten. Het is goed bestand tegen olie, benzine en niet alkalische reinigingsmiddelen en zeer makkelijk met de kwast of roller aan te brengen. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
19,09
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERCOATING PU 7200 HOOGGLANS

Rust-oleum vloercoating pu 7200 hoogglans

Rust-oleum 7200 vloercoating hoogglans is een zeer slijtvaste, eenvoudig te gebruiken 1-component vloercoating met polyurethaan toevoeging. Het kan direct aangebracht worden op betonvloeren die volkomen droog en zuiver zijn (met uitsluiting van glad beton of beton dat vochtwerende producten bevat, welke een goede hechting verhinderen). Kan ook aangebracht worden op eerder aangebrachte goed hechtende gave coatings en op goed voorbehandelde en met de juiste primer gecoate metalen, houten en gemetselde ondergronden. Het is extra slijtvast door polyurethaan toevoeging en heeft een uitstekende vloei. Theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
43,40
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERCOATING PU 7250 ZIJDEGLANS

Rust-oleum vloercoating pu 7250 zijdeglans

rust-oleum 7250 vloercoating zijdeglans is een slijtvaste, eenvoudig aan te brengen solventgedragen vloerverf op basis van met urethaan gemodificeerde alkydhars die bijzonder geschikt is voor het behandelen van droge betonvloeren, hout en metselwerk. Het kan direct aangebracht worden op betonvloeren die volkomen droog en zuiver zijn, met uitzondering van glad beton of beton dat vochtwerende producten bevat, welke een goede hechting verhinderen. Het kan ook aangebracht worden op eerder aangebrachte goed hechtende intacte lagen. Het kan tevens aangebracht worden op goed voorbehandelde en met de juiste Rust-Oleum primer gecoate metalen ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 9 mē per liter.

vanaf
45,25
bekijk product

Bekijk product ▸

CHALKY FINISH MEUBELVERF

Rust-oleum chalky finish meubelverf

Rust-oleum chalky finish meubelverf is op waterbasis en geschikt voor het schilderen van meubels. Het kan rechtstreeks worden aangebracht op hout (blank of gelakt), steen, pleisterwerk en voorbehandeld metaal of kunststof. Het heeft een uitzonderlijke dekking in 1 laag en grondverven of schuren is niet nodig (mits de ondergrond glad, droog en niet verontreinigd is). Het werkt tevens uitstekend over oude verf- en beitslagen heen. Rendement: tot 14 Mē per liter.

vanaf
5,12
bekijk product

Bekijk product ▸

CHALKY FINISH VLOERVERF

Rust-oleum chalky finish vloerverf

Rust-oleum Chalky finish vloerverf is een duurzame, decoratieve en beschermende verf op waterbasis. Het is kras- en stootvast en heeft een matte afwerking. Het is geschikt voor houten en betonnen vloeren. Het is overschilderbaar na 4 uur en de kamer kan na 24 uur weer in gebruik worden genomen. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: ca. 14 mē per liter per laag.

vanaf
44,87
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYSHIELD ANTI-SLIP ADDITIVE

Rust-oleum epoxyshield anti-slip additive

Rust-oleum epoxyshield anti-slip additief voorziet de vloer van een veilige anti-slip laag. Het is geschikt voor toepassing in Rust-oleum epoxyshield garage vloer coating.

vanaf
10,84
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYSHIELD DECORATIEVE CHIPS

Rust-oleum epoxyshield decoratieve chips

Rust-oleum epoxyshield decoratieve chips kunnen gemakkelijk in de nog natte laag Rust-oleum Epoxyshield Maxx worden gestrooid.

vanaf
14,80
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYSHIELD GARAGEVLOERCOATING

Rust-oleum epoxyshield garagevloercoating

Rust-oleum epoxyshield garage vloer coating is een halfglanzende, gebruiksvriendelijke, waterverdunbare epoxy garagevloercoating met uitstekende hechting. Het is geschikt voor betonnen vloeren en het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Het pakket bevat een complete DHZ-kit met de 2-componenten epoxycoating, een schoonmaakmiddel, decoratieve chips, een roerhoutje en een DVD met instructiefilm. Normaal gesproken volstaat 1 laag en er is geen primer nodig. Het is bestand tegen benzine, olie, zout en autobanden en gemakkelijk schoon te houden. Het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Een kit is goed voor 25 mē.

vanaf
160,51
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYSHIELD MAXX

Rust-oleum epoxyshield maxx

Rust-oleum epoxyshield maxx 2K-Epoxyvloercoating waterbasis kan aangebracht worden op betonnen vloeren die volledig schoon en droog zijn. Het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf
167,54
bekijk product

Bekijk product ▸

EPOXYSHIELD ULTRA

Rust-oleum epoxyshield ultra

Rust-oleum epoxyshield ultra 1-k vloercoating is een matglanzende coating die aangebracht kan worden op betonnen vloeren die volledig schoon, droog en voorzien zijn van de Rust-Oleum EpoxyShield Sealer 5220. Het wordt afgeraden om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. Het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. Het is bestand tegen lichte tot middelzware belasting, eenvoudig verwerkbaar, sneldrogend, kleefvrij na slechts 2 uur en goed bestand tegen chemicaliën en autobanden. Theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
128,61
bekijk product

Bekijk product ▸

Metallic Finish Meubelverf

Rust-oleum metallic finish meubelverf

Rust-Oleum Metallic Finish Meubelverf is een elegante, rijke metallic afwerking voor alle soorten meubilair van hout of pleister. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
7,61
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELWAS

Rust-oleum meubelwas

Rust-oleum meubelwas beschermt en verbetert de afwerking en het resultaat van Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf. De was is makkelijk aan te brengen met een borstel of zachte doek en geeft een fluweelachtige glans. Het zorgt ervoor dat het geverfde oppervlak waterafstotend is en beschermd is tegen vlekken. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
5,12
bekijk product

Bekijk product ▸

4900 Polycoat 2K Heavy Duty Vernis

Rust-oleum 4900 polycoat 2k heavy duty vernis

Rust-oleum polycoat 2k is een transparante 2K polyurethaan deklaag op waterbasis in mat of hoogglans. Het is zeer slijtvast, vergeelt niet, is geschikt voor binnen- en buitengebruik en bestand tegen kokend water, alcohol, koffie, rode wijn en verdunde zuren en basen. Het is tevens anti-graffiti en eenvoudig te reinigen met GraffitiShield Cleaner. Het is bruikbaar als transparante sealer voor beton om stof te verminderen en eenvoudiger te kunnen reinigen, als anti-graffiti coating, of als deklaag op eerder geschilderde oppervlakken om extra bescherming te bieden of de glansgraad te veranderen. Verbruik: 20 mē per liter.

vanaf
42,75
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY ANTISLIP

Rust-oleum spray antislip

Rust-oleum Supergrip anti-slip coating maakt elk oppervlak direct stroef. Het is een spuitlak met anti-slip deeltjes, ideaal voor opstapjes, grepen, hendels en gereedschap. Het hecht op metaal, hout, beton, tegels en parket, binnen en buiten (met mate). Hanteerbaar na ca. 1 uur. Theoretisch verbruik: ca. 3-4 mē per liter.

vanaf
27,52
bekijk product

Bekijk product ▸

TARMACOAT VLOERVERF

Rust-oleum tarmacoat vloerverf

Rust-oleum tarmacoat sneldrogende vloerverf is een watergebaseerde, flexibele, matte/licht glanzende acrylverf die op vele oppervlakken inzetbaar is. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik met een uitstekende UV-en weerbestendigheid. Het is geschikt als afwerklaag op o.a. asfalt, beton, straatstenen, bitumen, op parkeerplaatsen, als lijnmarkering, op tennisvelden en speelplaatsen. Het kan aangebracht worden op enigszins vochtige ondergronden, heeft een waterdicht membraan en is na 1 uur overschilderbaar. Het is na ongeveer 24 uur voldoende uitgehard om licht verkeer aan te kunnen (fiets, auto, e.d.), maar volledige belasting van het oppervlak wordt pas na 48 uur aangeraden (heavy traffic, vrachtwagen, heftruck, e.d.). Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
122,73
bekijk product

Bekijk product ▸

S2U NOVA TRAPLAK

Sigma s2u nova traplak

Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is een antislip traplak met LTA+-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de Sigma Traplak extra hard is en de trap beschermt tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Sigma S2U Nova Traplak is uniek door de antislip die is opgenomen in de verf. Deze antislip heeft zo’n kleine korrel dat het geen schade brengt aan de sokken maar wel zorgt voor voldoende structuur om niet uit te glijden. Sigma S2U Nova Traplak Soft satin vergeelt niet omdat het een watergedragen lak is. Je hebt er dus jarenlang plezier van. Sigma Nova S2U Traplak is ook prettig in gebruik. Het heeft een lange opentijd, wat je de gelegenheid geeft een mooi strak resultaat neer te zetten. De Sigma S2U Nova Traplak Soft satin is overschilderbaar na 5 uur. Let op dat je een voldoende dikke laag Sigma S2U Nova Traplak aanbrengt, ook op de hoeken. Met 1 liter Sigma traplak kun je ongeveer 10 mē schilderen. Voor een trap van 13 treden heb je voldoende aan een literblik om je trap één keer te lakken. Er wordt geadviseerd om na 1 laag grondverf nog 2 lagen Sigma S2U Nova Traplak soft satin aan te brengen. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is beschikbaar in potten van 1 liter en 2,5 liter. Wij kunnen de traplak in vrijwel iedere gewenste kleur voor je mengen. Hiervoor gebruiken wij de originele kleurpasta’s van Sigma voor optimale kwaliteit.

vanaf
51,25
bekijk product

Bekijk product ▸

SIGMAVAR WS PROJECT SATIN

Sigma sigmavar ws project satin

Sigma Sigmavar WS Project Satin is een blanke, zijdeglanzende, watergedragen, 2-componenten parketlak voor binnen op basis van polyurethan. Het is geschikt voor toepassing op houten vloeren en trappen. De verf is uitstekend slijt- en krasvast, heeft een goede chemicalienbestandheid, is zeer goed bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, reukarm, niet vergelend, sneldrogend en gemakkelijk verwerkbaar. Verbruik: ca. 11,5 mē per liter.

vanaf
15,05
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 647

Sikkens wapex 647

Sikkens Wapex 647 is een oplosmiddelarme, waterdichte 2-componenten PU vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit. Het wordt toegepast als duurzame semi-matte afwerking van galerij- en balkonvloeren buiten. Het heeft uitstekend kleurbehoud, is zeer slijtvast en duurzaam en heeft een goede doorharding tot maar liefst 0°C. Door de snelle droging is er minder kans op verregenen van pas gecoate vloeren. Na ca. 8 uur is de coating al beloopbaar (bij 20°C) en volledige belastbaarheid is mogelijk na ca. 7 dagen. Verbruik: ca. 5 mē per liter per laag.

vanaf
293,70
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 650

Sikkens wapex 650

Sikkens Wapex 650 is een zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer. Het wordt voornamelijk toegepast voor de afwerking van balkonvloeren en binnenvloeren (geen garagevloeren). Niet geschikt voor toepassing in goten en bij slecht afschot buiten (hechting en hardheid worden nadelig beïnvloed). Verbruik: ca. 4,5 mē per liter.

vanaf
37,32
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 660

Sikkens wapex 660

Sikkens Wapex 660 is een zijdeglanzende, watergedragen 2-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. Het is toepasbaar als duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. Deze coating heeft een zeer goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). Voor dit product wordt 3 lagen geadviseerd. Het is overschilderbaar na minimaal 16 - 72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: bij wandafwerking ca. 10 mē per liter en bij vloerafwerking ca. 7 mē per liter.

vanaf
51,14
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX 660 MAT

Sikkens wapex 660 mat

Sikkens Wapex 660 Mat is een watergedragen, matte, 2-componenten vloercoating op basis van epoxyhars. Het is geschikt voor de duurzame afwerking van binnenvloeren. Het heeft een goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is chemicaliënvast. Het is overschilderbaar na ca. 16-72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. Verbruik: ca. 7 mē per liter.

vanaf
64,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WAPEX PUR CLEARCOAT

Sikkens wapex pur clearcoat

Sikkens Wapex Pur Clearcoat is een watergedragen, 2-componenten, zeer krast- en slijtvaste, mat transparante vloercoating voor binnen. Het is geschikt als beschermende sealer voor o.a. hout, steenachtige ondergronden en beton. Het kan ook uitstekend worden toegepast als extra bescherming op wanden. Het heeft een zeer korte droogtijd: het is overschilderbaar na ca. 1 uur en volledig belastbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
122,60
bekijk product

Bekijk product ▸

METHACRYL VLOERVERF MENGMACHINE

Sudwest methacryl vloerverf mengmachine

Südwest Methacryl is een 1-component, waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. Het kan worden toegepast op o.a. beton, cement, hout en spaanplaat, alsmede oude, niet sterk elastische, 1-component vloerverven. Het is niet bestand tegen weekmakers in autobanden etc. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf
28,03
bekijk product

Bekijk product ▸

METHACRYL VLOERVERF READY MIXED

Sudwest methacryl vloerverf ready mixed

Südwest Methacryl is een 1-component, waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. Het kan worden toegepast op o.a. beton, cement, hout en spaanplaat, alsmede oude, niet sterk elastische, 1-component vloerverven. Het is niet bestand tegen weekmakers in autobanden etc. Verbruik: ca. 4-8 mē per liter.

vanaf
27,12
bekijk product

Bekijk product ▸

BLANKE LAK

Tenco blanke lak

Tenco Blanke Lak is een parketlak op polyurethaan-alkydbasis voor vloeren en trappen. Het is een kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten en ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, meubels en interieur-betimmeringen. Verbruik: ca. 13-15 mē per liter.

vanaf
20,66
bekijk product

Bekijk product ▸

TENCOVLOER

Tenco tencovloer

Tenco Tencovloer is een zijdeglanzende, watergedragen vloerverf geschikt voor beton- en tegelvloeren. Het heeft een grote slijtvastheid en is bestendig tegen vet en vuil. Het is geschikt voor vloeren van o.a. schuren, bergingen, terrassen, tegelpaden, kelders en balkons. Het is praktisch reukloos, sneldrogend en zeer decoratief. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
23,36
bekijk product

Bekijk product ▸

COLOURED

Timberex coloured

Timberex coloured is een natuurlijke olie met kleurpigmenten en wordt gemaakt met natuurlijke harsen. Het is hierdoor goed voor mens, dier en plant. Het is zeer slijtvast en waterbestendig en geschikt voor bedrijfs- en thuisgebruik op o.a. vloeren, trappen en wandpanelen. Verbruik: 8-12 mē per liter.

vanaf
45,29
bekijk product

Bekijk product ▸

Hard Wax Oil

Timberex hard wax oil

Timberex hard wax oil is een uiterst sterke en milieuvriendelijke olie op basis van natuurlijke oliën en wassoorten voor het behandelen van o.a. houten vloeren en werkbladen. Het is niet schadelijk voor mens, dier en plant. Verbruik: 15-20 mē per liter.

vanaf
33,98
bekijk product

Bekijk product ▸

NATURAL

Timberex natural

Timberex natural is een traditionele, sneldrogende, slijtvaste olie voor thuisgebruik. Het is ideaal voor o.a. houten vloeren en meubels. Het is gemaakt van natuurlijke oliën en harsen en goed voor mens, dier en plant. Verbruik: 8- 12 mē per liter.

vanaf
31,45
bekijk product

Bekijk product ▸

WAX OIL

Timberex wax oil

Timberex wax oil is een snel drogende olie zonder oplosmiddelen met carnaubawas. Het is volledig veilig voor mens, dier en plant. Het voedt en beschermt de houten ondergrond, laat geen kringen achter en verwerkt snel en gemakkelijk. Verbruik: 15-20 mē per liter.

vanaf
40,24
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA PARKET OLIE

Trae lyx aqua parket olie

Trae lyx aqua parket olie met een zijdematte afwerking is het watergedragen milieuvriendelijk alternatief voor parketolie op basis van lijnolie. Het kan worden toegepast op parket, houten vloeren en meubelen. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
16,71
bekijk product

Bekijk product ▸

KLEURBEITS

Trae lyx kleurbeits

Trae Lyx Kleurbeits is een watervaste waterbeits voor nieuwe of kaalgeschuurde zachte en harde houtsoorten, zowel vloeren als meubels (binnen). De karakteristieke tekening van het hout blijft hierbij bewaard. Na intensieve droging (ca. 8 uur) kan Trae Lyx lak of olie er over worden aangebracht. De kleurbeitsen zijn onderling mengbaar, zodat de ideale kleur zelf gecreëerd kan worden. Verbruik: ca. 10-15 mē per liter.

vanaf
10,72
bekijk product

Bekijk product ▸

NATUREL OLIE

Trae lyx naturel olie

Trae lyx naturel is een milieuvriendelijke impregneerolie voor onbehandeld parket, houten vloeren en meubelen. Het hout behoudt met deze olie zijn natuurlijke, onbehandelde uitstraling. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
18,57
bekijk product

Bekijk product ▸

PROJECTLAK

Trae lyx projectlak

Trae-lyx Projectlak is een watergedragen 2-componenten polyurethaan parketlak speciaal ontwikkeld voor houten vloeren die zeer intensief belast worden. De lak heeft een optimale slijtvastheid, krasvastheid en chemicaliënbestendigheid en is daardoor uitermate geschikt voor de verzegeling van zowel lichte, donkere als gekleurde houten vloeren en trappen in openbare gebouwen, sportscholen en bijvoorbeeld winkels. De lak is sneldrogend (overschilderbaar na ca. 5-6 uur), licht belastbaar na ca. 12-16 uur en volledig belastbaar na ca. 7 dagen. Applicatiemethode: kwast, mohair roller of een kortharige, niet pluizende vachtroller. Aanbevolen aantal lagen: 3. Verbruik: ca. 10–12 mē per liter. Het wordt geleverd inclusief verharder.

vanaf
17,17
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAK

Trae lyx grondlak

Trae Lyx Grondlak is een watergedragen 1-component blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van houten vloeren en voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de daarna aan te brengen laag Trae Lyx lak. Verbruik: ca. 8-10 mē per liter, afhankelijk van de houtsoort.

vanaf
24,02
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDWAX BLANK

Trae lyx hardwax blank

Trae-Lyx Hardwax blank is een hoogwaardig product voor de afwerking van onbehandelde houten en kurken oppervlakken. Het is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen, eenvoudig aan te brengen en geeft de vloer een mooie zijdeglanzende afwerking.

vanaf
23,21
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDWAX PRO METALLIC

Trae lyx hardwax pro metallic

Trae lyx hardwax pro metallic is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. Deze olie is zeer mat en glanst niet op en heeft een hoge chemische en mechanische weerstand. Uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren. Het geeft parket of de houten vloer een modern uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud. Laagopbouw: 2-3 lagen. Let op: deze olie wel altijd afwerken met Trae Lyx Hardwax pro blank. Overschilderbaar na ca. 6-8 uur en volledig uitgehard na 5 dagen. Verbruik: ca. 25 - 30 mē per liter.

vanaf
37,15
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDWAX PRO BLANK MAT

Trae lyx hardwax pro blank mat

TRAE LYX HARDWAX PRO blank MAT is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling, natuurlijke kleur en een uitstekende chemische en mechanische weerstand. Deze hardwax is zeer mat en glanst niet op. Het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. Het is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren. Het geeft parket of de houten vloer een rustiek uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 25-30 mē per liter.

vanaf
25,06
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDWAX PRO COLOR

Trae lyx hardwax pro color

Trae Lyx Hardwax Pro Color is een zeer sterke hardwax olie met zeer goede vulling en uitstekende slijtvastheid. De olie heeft een zeer goede chemische en mechanische weerstand, is makkelijk in het onderhoud en geeft houten vloeren een rustiek uiterlijk. Het is uitsluitend binnen te gebruiken op onbehandeld parket en planken vloeren en dient altijd afgewerkt te worden met 1 laag Trae Lyx Hardwax Pro Mat. De olie kan in 1 of 2 lagen aangebracht worden op hardhout en in 3 lagen op zachthout. Verbruik: ca. 25 mē per liter.

vanaf
29,72
bekijk product

Bekijk product ▸

HARDWAX PRO

Trae lyx hardwax pro

Trae lyx hardwax pro is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. De hardwax is zeer mat en glanst niet op. Het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. Het heeft een uitstekende chemische en mechanische bestandheid en is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren binnen. Het is na 1 dag licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. Theoretisch verbruik: ca. 25-30 mē per liter.

vanaf
29,72
bekijk product

Bekijk product ▸

MEUBELLAK

Trae lyx meubellak

Trae-Lyx Meubellak is een waterverdunbare, niet-vergelende, transparante lak op basis van polyurethaan-acrylaathars. De lak is vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en bestand tegen vocht, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, diverse chemicalien en drinkalcohol. De lak is niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. Verbruik: ca. 10-15 mē per liter.

vanaf
10,82
bekijk product

Bekijk product ▸

NATUREL

Trae lyx naturel

Trae Lyx Naturel is een ultra matte, watergedragen 2-componentenlak van projectkwaliteit. Het bijzondere aan deze lak is dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. Vloeren, die met dit product behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. Daardoor is het ook uitstekend te gebruiken als projectlak. Het is zeer slijt-, kras- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliën. Het kan worden aangebracht op diverse soorten parket en houten vloeren en kan probleemloos als meubellak gebruikt worden. Het kan na slechts 2 á 3 uur overgeschilderd worden. Aantal aanbevolen lagen: 3. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
40,02
bekijk product

Bekijk product ▸

NATUREL EXTREME

Trae lyx naturel extreme

TRAE LYX Naturel Extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije, 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. De lak is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals winkels en restaurants, die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. De lak is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en snel drogend, niet vergelend en biedt weerstand tegen slijtage, opglansstrepen, huishoudchemicaliën, schoenstrepen en (micro-)krassen. Een slijtvast laksysteem bestaat uit minimaal 3 volle lagen. Verbruik: ca. 10–12 mē per liter.

vanaf
43,81
bekijk product

Bekijk product ▸

NATUREL FINISH

Trae lyx naturel finish

Trae Lyx Naturel Finish is een matte, watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. Het is geschikt voor toepassing op wanden die zijn afgewerkt met o.a. latex, stucwerk en spack. Het is ook geschikt voor de afwerking van minerale ondergronden zoals vloeren en wanden met betonlook en betonnen ondergronden. Het geeft geen witte waas en kan daarom ook goed worden toegepast op donkere houtsoorten. Verbruik: ca. 10–12 mē per liter.

vanaf
40,02
bekijk product

Bekijk product ▸

NATUREL GRONDLAK

Trae lyx naturel grondlak

Trae Lyx naturel grondlak is een blanke, watergedragen 1-component primer voor kaal parket, planken vloeren en meubelen. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. De grondlak voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag. Slechts een laag grondlak is voldoende om vervolgens na ongeveer 2 uur droging over te schilderen met 3 lagen Trae-Lyx Parketlak, Vloerlak, Projectlak of Naturel (extreme). Verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

vanaf
26,96
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKET OLIE

Trae lyx parket olie

Trae lyx parket olie is een oplosmiddelarme voedende olie voor onbehandeld kurk en hout binnenshuis. Het impregneert en beschermt en is vuil- en waterafstotend. Verbruik: ca. 20-25 mē per liter.

vanaf
21,35
bekijk product

Bekijk product ▸

PARKETLAK

Trae lyx parketlak

Trae Lyx Parketlak is een kras- en slijtvaste lak op basis van polyurethaan. Het geeft een helder resultaat, vergeelt niet, is licht chemicaliënbestendig, zeer makkelijk te verwerken, sneldrogend en vloeit goed uit. Het is toe te passen op houten vloeren en trappen (voor intensief gebruik wordt de Trae Lyx 2-componenten projectlak geadviseerd). Aantal aanbevolen lagen: 3. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
26,81
bekijk product

Bekijk product ▸

RAW WOOD EFFECT OIL

Trae lyx raw wood effect oil

Trae-Lyx Raw Wood Effect Oil geeft houten objecten zoals vloeren, parket, trappen, meubels en kinderspeelgoed een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming. Het is een water-olie-combinatie met een milde geur, geschikt voor gebruik binnen. Het is DIBt gecertificeerd, goedgekeurd voor Kinderspeelgoed (DIN EN 71-3) en speeksel- en huidvetbestendig (DIN 53160). Het is V.O.S.-vrij en vrij van formaldehyde, cobalt en oxim (Giscode Ö10). Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is na 2 uur overschilderbaar en/of licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. Theoretisch verbruik: ca 12 mē per liter.

vanaf
14,21
bekijk product

Bekijk product ▸

RUSTIEKE LOOGBEITS

Trae lyx rustieke loogbeits

TRAE LYX RUSTIEKE LOOGBEITS is een reactieve beits op waterbasis om het hout en in het bijzonder eikenhout op een eenvoudige manier een verouderde rustieke uitstraling te geven. Het is verkrijgbaar in de kleuren naturel eik, gerookte eik, verweerde eik, oude eik, gebrande eik en vergrijsde eik. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
26,93
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK

Trae lyx trappenlak

Trae-lyx Trappenlak is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componentenlak op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. De lak is speciaal ontwikkeld om te gebruiken op houten trappen in woonruimten en openbare ruimten die zeer intensief belast worden. Het heeft een zeer hoge krasvastheid en is chemicaliënbestendig.

vanaf
42,71
bekijk product

Bekijk product ▸

TRAPPENLAK ANTISLIP

Trae lyx trappenlak antislip

Trae-lyx trappenlak antislip geeft extra stroefheid aan houten ondergronden en heeft ook een uitstekende werking onder vochtige omstandigheden. Voor een slijtvast laksysteem wordt aanbevolen om 3 lagen aan te brengen.

vanaf
44,96
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERLAK

Trae lyx vloerlak

Trae lyx vloerlak is een waterverdunbare, elastische 1-componentlak met een hoge slijtvastheid. Het is te gebruiken voor de bescherming en verfraaiing van al het houtwerk bestaande uit zachte houtsoorten zoals grenen en vuren. De lak is blank, glashelder en verandert door de unieke samenstelling de kleur van het te behandelen materiaal nagenoeg niet. Verbruik: ca. 10-15 mē per liter.

vanaf
23,41
bekijk product

Bekijk product ▸

STELFLOOR EPOXY HYDRO

Trimetal stelfloor epoxy hydro

Trimetal stelfloor epoxy hydro is een dekkende, halfglanzende, waterverdunbare vloer- en wandcoating voor binnen op basis van een 2-componenten epoxyhars bindmiddel. Het beschermt vloeren en muren van beton en cement, zoals garages, werkplaatsen, opslagruimten en scholen. Het is het ideale product voor onderhoud van oude, in goede staat verkerende, geschilderde vloeren (poly-urethaan, alkydurethaan en epoxy). De verf heeft een goede mechanische bestandheid (slag-,stoot- en slijtvast) en is bestand tegen water, oliën, vetten en benzine en daarom geschikt voor ruimten en wanden die regelmatig schoongemaakt moeten worden. Theoretisch verbruik: ca. 5,9 mē per liter.

vanaf
55,62
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA INVISIBLE 5.0

Vista aqua invisible 5.0

Vista aqua invisible 5.0 is een waterverdunbare 2-componenten polyurethaan parketlak. Het zeer matte uiterlijk geeft de vloer een natuurlijke, onbehandelde uitstraling, zelfs bij toepassing van meerdere lagen. De lak is ontwikkeld vanuit decoratief oogpunt en is geschikt voor normaal belaste houten vloeren (zoals eik en teak), trappen, parket, bamboe en OSB-platen. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 3. Mengverhouding: 20:1 in gewicht. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
49,33
bekijk product

Bekijk product ▸

PROJECT MEUBELLAK

Vista project meubellak

Vista Project Meubellak is een huidvetresistente, blanke, watergedragen, 1-component meubellak op basis van acryl/polyurethaan, geschikt om een kwalitatief hoogwaardig houtoppervlak op meubels en tafelbladen te verkrijgen. Tevens is deze meubellak toe te passen als wandafwerking over witte en licht gekleurde muurverven. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
40,79
bekijk product

Bekijk product ▸

PROJECT PARKETLAK EXTRA MAT

Vista project parketlak extra mat

Vista Project Parketlak extra mat is een transparante, watergedragen, 1-component parketlak op basis van acryl/polyurethaan voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. De Parketlak is zeer slijtvast, heeft een mooie vloeiing en snelle droging. Daarnaast is de lak goed bestand tegen water en huishoudelijke alcoholvrije en licht alcoholhoudende reinigingsmiddelen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
46,37
bekijk product

Bekijk product ▸

PROJECT PARKETLAK ZIJDEGLANS

Vista project parketlak zijdeglans

Vista Project Parketlak zijdeglans is een transparante, watergedragen, 1-component parketlak op basis van acryl/polyurethaan voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. De lak is zeer slijtvast en heeft een mooie vloeiing en snelle droging. Daarnaast is de lak goed bestand tegen water en huishoudelijke alcoholvrije en licht alcoholhoudende reinigingsmiddelen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
38,77
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK EXTRA MAT

Vista universele beschermingslak extra mat

Vista Universele Beschermingslak extra mat is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. Het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. Deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vast stof gehalte. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
25,34
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK HOOGGLANS

Vista universele beschermingslak hoogglans

Vista Universele Beschermingslak hoogglans is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. Het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. Deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vast stof gehalte. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
23,04
bekijk product

Bekijk product ▸

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK ZIJDEGLANS

Vista universele beschermingslak zijdeglans

Vista Universele Beschermingslak zijdeglans is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. Het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. Deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vaste stof gehalte. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
23,04
bekijk product

Bekijk product ▸

VISTAPOX HECHTPRIMER AEH

Vista vistapox hechtprimer aeh

Vista Vistapox Hechtprimer AEH is een hoogwaardige, watergedragen 2-componenten epoxy primer. Het is speciaal voor het creëren van hechting op zeer gladde/gesloten ondergronden zoals verdicht beton (Polybeton), keramiek, tegels, hardsteen en glas. Gevlinderde vloeren hoeven in veel gevallen niet meer geschuurd of gestraald te worden voordat er een vloercoating kan worden aangebracht: de hechtprimer kan vaak direct toegepast worden op gevlinderde vloeren. Het is na 16 uur en binnen 48 uur overschilderbaar met epoxy, polyurethaan en acrylaat coatings. Verbruik: ca. 15 mē per liter.

vanaf
43,56
bekijk product

Bekijk product ▸

VLOERVERF

Vista vloerverf

Vista vloerverf is een oplosmiddelhoudende, dekkende vloercoating op basis van een polyurethaan alkydhars voor binnen- en buitengebruik. Het kan worden toegepast als afwerking op o.a. hout en steenachtige ondergronden. Het is dus bij uitstek geschikt voor o.a. houten vloeren, vloeren in schuren en betonnen balkons. Het is niet bestand tegen weekmakers (hiervoor is Vistapox 4000 geschikt). Het is stofdroog na ca. 1 uur, overschilderbaar na ca. 10 uur en volledig belastbaar na 4 dagen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
48,14
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA VLOERCOAT

Wijzonol aqua vloercoat

Wijzonol Aqua vloercoat is een waterverdunbare, slijtvaste, zijdeglanzende 1-component vloer- en wandcoat voor binnen op basis van polyurethaan/methacrylaat. Het is geschikt als duurzame, gladde en hygiëne bevorderende (goed reinigbare) afwerking op cementgebonden ondergronden zoals beton en metsel- en stucwerk op normaal belaste vloeren en wanden van keukens, bijkeukens, ketelruimten, hobbyruimten, trappen, trappenhuizen, gangen en lokalen van scholen en kantoren. Verbruik: ca. 6 mē per liter.

vanaf
34,91
bekijk product

Bekijk product ▸

FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Maximale verwerkingstijd
> Rendement per liter (m2)