menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

Customer ServiceAanbiedingen
verf.nu

Wijzonol

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Schrobvastheidsklasse
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagteken
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulier
Of bel naar +31(0)172 - 423 323

LiveChat & telefoon direct bereikbaar:

maandag t/m vrijdag - 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag - 09:00 - 17:00 uur
DEKKEND HALFGLANS 2012 (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol dekkend halfglans 2012 (standaard kleuren)

Wijzonol Dekkend Halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. De buitenduurzaamheid is ongeveer 4-5 jaar. Verbruik: Ca. 17,3 mē per liter.

vanaf
12,50
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND HOOGGLANS 2012 (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol dekkend hoogglans 2012 (standaard kleuren)

Wijzonol Dekkend Hoogglans is een universele aflak voor buiten op basis van alkydhars voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol Dekkend Grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 13 mē per liter.

vanaf
12,50
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANT HOOGGLANS 2012

Wijzonol transparant hoogglans 2012

Wijzonol Transparant Hoogglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. Het is toepasbaar als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. Het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en Konserveergrond. Bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. Het is overschilderbaar na 16 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. Verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

vanaf
12,50
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANT ZIJDEGLANS 2012

Wijzonol transparant zijdeglans 2012

Wijzonol Transparant Zijdeglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. Het is geschikt als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. Het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en Konserveergrond. Bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. Buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. Verbruik: Ca. 15 mē per liter.

vanaf
12,50
bekijk product

Bekijk product ▸

3 IN 1

Wijzonol 3 in 1

Wijzonol 3 in 1 is een vochtregulerende, dekkende, zijdeglanzende beitsverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het afwerken van ondergronden zoals (ruwe) betimmeringen en andere houten bouwdelen waarbij vochtregulatie gewenst is. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 15,5 mē per liter.

vanaf
17,00
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH 4SO GRONDLAK

Wijzonol lbh 4so grondlak

Wijzonol LBH 4SO Grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de LBH 4SO Hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
44,04
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH 4SO HOOGGLANS

Wijzonol lbh 4so hoogglans

Wijzonol LBH 4SO Alkyd Hoogglanslak is een het hele jaar door te verwerken '4-seizoenen' aflak voor buiten op basis van urethan/alkydhars. Het is geschikt in LBH-systemen op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf
56,98
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA PREMIUM GLANS

Wijzonol aqua premium glans

Wijzonol Aqua Premium Glans is een glanzende watergedragen aflak voor binnen op basis van urethan technologie. Het kan aangebracht worden over Aqua Premium Grondlak, Aqua Premium Hechtprimer en intakte matgeschuurde watergedragen verflagen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
24,05
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA PREMIUM HECHTPRIMER

Wijzonol aqua premium hechtprimer

Wijzonol Aqua Premium Hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifike acrylaattechnologie. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Het is uitstekend overschilderbaar met aqua (premium) lakken. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
19,67
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL GLANSLAK

Wijzonol acryl glanslak

Wijzonol Acryl Glanslak is een hoogglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaattechnologie. Het kan aangebracht worden over aqua (premium) grondlak, aqua (premium) hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: Ca. 11,4 mē per liter.

vanaf
11,50
bekijk product

Bekijk product ▸

Additief PU/MP

Wijzonol additief pu/mp

Wijzonol Additief PU/MP is een additief voor het verkorten van de doorhardingstijd van de Wijzodur Vloercoating MP en MP/AS. Maximale toevoeging bij 5 kg verpakkingen (ondergrondtemperaturen): 0-1°C: 3 flacons. 1-5°C: 2 flacons. 5-10°C: 1 flacon. Boven 10°C is dit product niet geschikt.

vanaf
6,08
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA BLANK

Wijzonol aqua blank

Wijzonol Aqua Blank is een zijdeglanzende, hoogwaardige, waterverdunbare, niet-vergelende blanke lak op basis van urethan technologie, geschikt voor binnen. De lak is tevens handvetbestendig, kras- en slijtvast en geurarm. Het is geschikt als blanke grond-, tussen- en eindlaag op houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren, leuningen, vloeren en trappen. Het is ook geschikt als extra beschermlaag over wanden met muurverven die extra reinigbaar of belastbaar moeten zijn. Theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
40,32
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA CORROSIEWERENDE PRIMER

Wijzonol aqua corrosiewerende primer

Wijzonol Aqua Corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. Het is geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). Het is ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. Verbruik: ca. 13 mē per liter.

vanaf
43,23
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA HECHTPRIMER

Wijzonol aqua hechtprimer

Wijzonol Aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10,3 mē per liter.

vanaf
45,28
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA HOOGGLANS

Wijzonol aqua hoogglans

Wijzonol Aqua Hoogglans is een hoogwaardige, vullende, waterverdunbare hoogglanslak voor binnen en buiten op basis van alkydtechnologie. Het is handvetbestendig, goed vullend, heeft een mooie vloei, hoge glans en kleurbehoud, een lange open tijd en uitstekende dekking, is makkelijk te verwerken, goed reinigbaar, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt voor toepassing op volgens de voorschriften voorbehandeld hout, staal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
55,54
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA KLEURBEITS

Wijzonol aqua kleurbeits

Wijzonol Aqua Kleurbeits is een matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende, transparante kleurbeits voor binnen en buiten met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaattechnologie. Het heeft een snelle droging, hoge vochtregulering en zeer gemakkelijke verwerking. Het is geschikt voor het inkleuren van houtwerk van kozijnen, ramen, vloeren en trappen. Het is ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. Blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 17,5 mē per liter.

vanaf
37,60
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA SYSTEEMVERF

Wijzonol aqua systeemverf

Wijzonol Aqua Systeemverf is een glanzende, waterverdunbare, hoog vochtregulerende systeemverf voor buiten op basis van acrylaat technologie. Het is geschikt als grond- en afwerklaag (eenpotsysteem) op o.a. houten gevelkozijnen, raamkozijnen, deuren en betimmeringen. Het is zeer geschikt voor het afwerken van ondergronden zoals (ruwe) betimmeringen waarbij vochtregulatie gewenst en het is tevens het ideale niet-verzepende product voor de afwerking van steenachtig plaatmateriaal. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Buitenduurzaamheid: 6-8 jaar. Verbruik: ca. 11,6 mē per liter.

vanaf
50,94
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA VLOERCOAT

Wijzonol aqua vloercoat

Wijzonol Aqua vloercoat is een waterverdunbare, slijtvaste, zijdeglanzende 1-component vloer- en wandcoat voor binnen op basis van polyurethaan/methacrylaat. Het is geschikt als duurzame, gladde en hygiëne bevorderende (goed reinigbare) afwerking op cementgebonden ondergronden zoals beton en metsel- en stucwerk op normaal belaste vloeren en wanden van keukens, bijkeukens, ketelruimten, hobbyruimten, trappen, trappenhuizen, gangen en lokalen van scholen en kantoren. Verbruik: ca. 6 mē per liter.

vanaf
34,91
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA ZIJDEGLANS

Wijzonol aqua zijdeglans

Wijzonol Aqua Zijdeglans is een duurzame, handvetresistente lak voor binnen op basis van acrylaat technologie. Het verwerkt soepel, heeft een zeer goede vloei, is snel overschilderbaar en dekt optimaal. Het is geschikt voor toepassing op volgens voorschrift voorbehandeld hout, metaal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk. Verbruik: ca. 10,6 mē per liter.

vanaf
55,54
bekijk product

Bekijk product ▸

BADKAMERMUURVERF

Wijzonol badkamermuurverf

Wijzonol Badkamermuurverf is een oplosmiddelvrije, watergedragen, matte, schimmelbestendige, gladde muurverf op basis van terpolymeerdispersie. Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens, binnen. Dit product is ook zeer geschikt voor renovatieschilderwerk. Het is schrobvast volgens en 13300, klasse 3. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
22,23
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAK (MENGMACHINE)

Wijzonol grondlak (mengmachine)

Wijzonol Grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND HALFGLANS (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol dekkend halfglans (standaard kleuren)

Wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. De buitenduurzaamheid is tot 7 jaar. Verbruik: ca. 14,7 mē per liter.

vanaf
29,40
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND HALFGLANS (MENGMACHINE)

Wijzonol dekkend halfglans (mengmachine)

Wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. De buitenduurzaamheid is tot 7 jaar. Verbruik: ca. 14,7 mē per liter.

vanaf
22,28
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND HOOGGLANS (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol dekkend hoogglans (standaard kleuren)

Wijzonol Dekkend Hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol Dekkend Grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metal buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
31,80
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND HOOGGLANS (MENGMACHINE)

Wijzonol dekkend hoogglans (mengmachine)

Wijzonol Dekkend Hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol Dekkend Grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
23,76
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND ZIJDEGLANS (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol dekkend zijdeglans (standaard kleuren)

Wijzonol Dekkend Zijdeglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie zijdeglans op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Dekkend Grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
29,40
bekijk product

Bekijk product ▸

DW HOOGGLANS

Wijzonol dw hoogglans

Wijzonol DW Hoogglans is een hoogglanzende aflak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt als voor- en aflak in Wijzonol DW systemen op o.a. voorbehandeld hout, plaatmateriaal en metaal, zowel voor nieuwbouw als onderhoudsschilderwerk. Het is specifiek geschikt voor (afgeschermd) buitenschilderwerk in de winterperiode. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

vanaf
19,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ECO TOP GLOSS

Wijzonol eco top gloss

Wijzonol eco top gloss is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriële voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. Het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform BRL 0801; KOMO certificaatnr: 33200. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Rendement: 7,6 mē per liter.

vanaf
203,90
bekijk product

Bekijk product ▸

ECO TOP SATIN

Wijzonol eco top satin

Wijzonol eco top satin is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriële voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. Het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform BRL 0801; KOMO certificaatnr: 33200. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Rendement: 7,6 mē per liter.

vanaf
203,90
bekijk product

Bekijk product ▸

GEVELIMPREGNEER

Wijzonol gevelimpregneer

Wijzonol Gevelimpregneer is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van diep indringende copolymer voor buiten. Het is geschikt voor toepassing als voorstrijkmiddel op zuigende, poreuze, steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, die afgewerkt worden met Wijzoplex Gevelcoat. Bij sterk zuigende ondergronden kan de behandeling nat-in-nat herhaald worden. Verbruik: Ca. 3-7 mē per liter.

vanaf
83,36
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAK (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol grondlak (standaard kleuren)

Wijzonol Grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld Wijzonol Dekkend Hoogglans. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
19,04
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF ACRYL

Wijzonol grondverf acryl

Wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. De verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
17,87
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF ALKYD

Wijzonol grondverf alkyd

Wijzonol grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
22,51
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF

Wijzonol grondverf

Wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
19,16
bekijk product

Bekijk product ▸

HECHTGROND

Wijzonol hechtgrond

Wijzonol Hechtgrond is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie. Het vermindert zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting, droogt snel en is waterdampdoorlatend. Geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten en binnen, als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Het kan ook gemengd met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven toegepast worden. Overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 mē per liter.

vanaf
88,24
bekijk product

Bekijk product ▸

HECHTPRIMER

Wijzonol hechtprimer

Wijzonol Hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
19,44
bekijk product

Bekijk product ▸

HOOGGLANS ACRYL

Wijzonol hoogglans acryl

Wijzonol hoogglans acryl is een waterverdunbare verf voor binnen met een snelle droging. Deze verf is extra stoot- en krasvast en geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Grondverf acryl) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
21,56
bekijk product

Bekijk product ▸

HOOGGLANS ALKYD

Wijzonol hoogglans alkyd

Wijzonol hoogglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste lak voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Interieurverven Grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: Ca. 13 mē per liter.

vanaf
11,30
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTREPARATIE EP FLEX

Wijzonol houtreparatie ep flex

Wijzonol Houtreparatie EP Flex is een oplosmiddelvrije 2-componenten houtreparatiemassa voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt voor het dichten van o.a. scheuren en naden en het duurzaam repareren van houten constructies, daar waar aangetast hout verwijderd is. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur.

vanaf
62,64
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIELAK HOOGGLANS

Wijzonol industrielak hoogglans

Wijzonol Industrielak Hoogglans is een hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is ca. 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: Ca. 15 mē per liter.

vanaf
26,20
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIELAK ZIJDEGLANS

Wijzonol industrielak zijdeglans

Wijzonol Industrielak Zijdeglans is een krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 15 mē per liter.

vanaf
26,20
bekijk product

Bekijk product ▸

ISOLEERGROND

Wijzonol isoleergrond

Wijzonol isoleergrond is een waterverdunbare, aankleurbare, isolerende voorstrijk op basis van acrylaatcopolymeer, die het doorslaan van vele vervuilingen voorkomt. Het is geschikt voor toepassing op onbehandelde of met muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal binnen, met o.a. nicotineaanslag, waterkringen, koffievlekken, restanten van roetvlekken en bitumen. Het is ook ideaal op houtvezelplaten met in water oplosbare inhoudstoffen. Afhankelijk van de vervuiling of te isoleren stof kan een tweede laag noodzakelijk zijn. Het is geschikt om af te werken met waterverdunbare muurverven. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
45,88
bekijk product

Bekijk product ▸

KONSERVEERGROND

Wijzonol konserveergrond

Wijzonol Konserveergrond is een transparante, matte, vochtregulerende, beperkt filmvormende kleurbeits voor buiten op basis van alkydkhars-oliecompositie. Het kan aangebracht worden op zachte houtsoorten zoals (western) red cedar, vuren en grenen. Het is ook geschikt voor tuinhout en als (in)kleurbeits in transparante systemen. Blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 12,5 mē per liter.

vanaf
10,95
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOFPRIMER

Wijzonol kunststofprimer

Wijzonol Kunststofprimer is een hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie voor binnen en buiten. Het is geschikt als eerste hechtprimer op kunststof. Na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. Het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 10,3 mē per liter.

vanaf
14,76
bekijk product

Bekijk product ▸

LATEX

Wijzonol latex

Wijzonol Latex is een waterverdunbare, matte, goed dekkende latex op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel (zetmeeltechnologie). Het is geschikt voor toepassing op plafonds en muren van pleister- en metselwerk, beton, gipsplaat en goed hechtend behang, binnen. Het is schrobvast klasse 2-3. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
17,92
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH GRONDLAK HV

Wijzonol lbh grondlak hv

Wijzonol LBH Grondlak HV is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 mē per liter.

vanaf
25,92
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH SDT ULTRA GRONDLAK

Wijzonol lbh sdt ultra grondlak

Wijzonol LBH SDT Ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. Het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na één laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). Rendement: 16 mē per liter.

vanaf
49,88
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH SDT ULTRA HOOGGLANSLAK

Wijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is een aflak met een zeer lange buitenduurzaamheid en optimaal glansbehoud voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het is met name inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: 10-12 jaar. Verbruik: ca. 13 mē per liter.

vanaf
37,76
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH SILICON ALKYD HOOGGLANSLAK

Wijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslak

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglans is een aflak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. Verbruik: Ca. 13 mē per liter.

vanaf
33,36
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH SILICON ALKYD SYSTEEMVERF

Wijzonol lbh silicon alkyd systeemverf

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Systeemverf is een halfglanzende systeemverf voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het is toepasbaar in combinatie met o.a. LBH Grondlak HV of LBH 4SO Grondlak en als eenpotsysteem op hout en voorbehandeld metaal en kunststof. Het is overschilderbaar na 18 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: Ca. 14,7 mē per liter.

vanaf
24,96
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH TRANSPARANT UV HOOGGLANS

Wijzonol lbh transparant uv hoogglans

Wijzonol LBH Transparant UV Hoogglans is een transparante grond-, tussen- en eindlaag voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag en uitstekende vulling en glansbehoud. Door de uitstekende weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

vanaf
40,04
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH TRANSPARANT UV ZIJDEGLANS

Wijzonol lbh transparant uv zijdeglans

Wijzonol LBH Transparant UV Zijdeglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. Door de weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

vanaf
40,04
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH URETHAN ALKYD ZIJDEGLANSLAK

Wijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslak

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak is een kras- en stootvaste aflak voor buiten op basis van urethan-alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Deze lak is het hele jaar door te verwerken. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 15 mē per liter.

vanaf
31,88
bekijk product

Bekijk product ▸

MARINELAK DEK EN DENVERF

Wijzonol marinelak dek en denverf

Wijzonol Marine Dek en Denverf is een 1-component sneldrogende, krasvaste en corrosiewerende zijdeglanzende dek- en denverf op basis van urethan-alkydhars. Het is geschikt als aflak op o.a. loopdekken en gangboorden.

vanaf
9,95
bekijk product

Bekijk product ▸

MARINELAK PRIMER

Wijzonol marinelak primer

Wijzonol Marinelak Primer is een universeel toepasbare primer met uitstekende roestwerende eigenschappen op basis van epoxyester voor staal, polyester, epoxy en aluminium ondergronden.

vanaf
10,78
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Wijzonol marinelak hoogglans

Wijzonol Marinelak Hoogglans is een 1-component, superieure hoogglanzende aflak op basis van gesiliconiseerde alkydhars voor voorbehandeld hout, staal, aluminium en polyester, boven de waterlijn. Het heeft een optimaal vloeiend vermogen en bijzonder lang glansbehoud.

vanaf
9,95
bekijk product

Bekijk product ▸

MATLAK WATERVERDUNBAAR

Wijzonol matlak waterverdunbaar

Wijzonol matlak acryl is een sterke, kras- en stootvaste, matte, dekkende lakverf op basis van acrylaattechnologie voor binnen. De lak is niet vergelend en heeft een goede vloeiing en dekkracht. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
21,56
bekijk product

Bekijk product ▸

MATLAK

Wijzonol matlak

Wijzonol matlak is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen. De lak is minimaal vergelend, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing en dekkracht. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout, voor bestaand schilderwerk en voor voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 13 mē per liter.

vanaf
21,56
bekijk product

Bekijk product ▸

METAAL PRIMER

Wijzonol metaal primer

Wijzonol metaal primer is een matte, sneldrogende, zeer goed hechtende en roestwerende primer op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als eerste hechtprimer op metaal (roestplekken dienen vooraf verwijderd te zijn). Het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk, na goed reinigen en mat schuren. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 mē per liter.

vanaf
14,72
bekijk product

Bekijk product ▸

METAALLAK HOOGGLANS

Wijzonol metaallak hoogglans

Wijzonol Metaallak Hoogglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als afwerking voor metaal (voorbehandeld met Wijzonol Metaal Primer) en ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 14,9 mē per liter.

vanaf
17,20
bekijk product

Bekijk product ▸

METAALLAK ZIJDEGLANS

Wijzonol metaallak zijdeglans

Wijzonol Metaallak Zijdeglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als afwerking op metaal (voorbehandeld met Wijzonol Metaal Primer) en is ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 14,9 mē per liter.

vanaf
17,20
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF EXTRA REINIGBAAR

Wijzonol muurverf extra reinigbaar

Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar is een waterverdunbare, matte, extra goed reinigbare (schrobvast klasse 1), gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. De verf is uitstekend reinigbaar zonder cleaner, perfect dekkend en heeft een soepele verwerking. Geschikt als toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en op goed hechtend behang binnen. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
24,21
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF EXTRAMAT

Wijzonol muurverf extramat

Wijzonol Muurverf Extramat is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig matte en aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack) pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 Klasse 1. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
21,74
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF KALKMAT

Wijzonol muurverf kalkmat

Wijzonol muurverf kalkmat is een waterverdunbare, goed dekkende en reinigbare, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal, glasweefsel en op goed hechtend behang en met latex muurverf behandelde ondergronden. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
12,65
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF MAT

Wijzonol muurverf mat

Wijzonol Muurverf mat is een matte muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. Verbruik: Ca. 7,5 mē per liter.

vanaf
9,81
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF MAT

Wijzonol muurverf mat

Wijzonol Muurverf Mat is een waterverdunbare, zeer goed dekkende, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en goed hechtend behang binnen. Het is zeer geschikt voor renovatieschilderwerk en schrobvast volgens DIN EN 13300 Klasse 2. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
25,16
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF VOOR BUITEN

Wijzonol muurverf voor buiten

Wijzonol muurverf voor buiten is een weerbestendige muurverf die speciaal ontwikkeld is voor toepassing buiten en zeer geschikt is voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. De muurverf heeft een lage zijdeglans, waardoor de vuilaanhechting minimaal is, en het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
22,37
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF ZIJDEGLANS

Wijzonol muurverf zijdeglans

Wijzonol Muurverf Zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. De verf is uitstekend reinigbaar (schrobvastheid klasse 1), zeer goed buitenduurzaam, perfect dekkend en geurarm. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
21,74
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVOORSTRIJK

Wijzonol muurvoorstrijk

Wijzonol Muurvoorstrijk is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt als voorstrijk op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is toepasbaar als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven en kan ook gemengd worden met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven. Deze voorstrijk verbetert de hechting, heeft een snelle droging en is waterdampdoorlatend. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 mē per liter.

vanaf
23,68
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVOORSTRIJK AANKLEURBAAR

Wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar

Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar is een waterverdunbaar, goed dekkend, aankleurbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het vermindert zuiging van de ondergrond, verbetert de hechting en bespaart 1 laag muurverf. Het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook geschikt als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf
31,41
bekijk product

Bekijk product ▸

OER ZIJDEGLANSLAK

Wijzonol oer zijdeglanslak

Wijzonol Oer Zijdeglanslak is een goed buitenduurzame lakverf op basis van lijnolie voor binnen en buiten. De lak kenmerkt zich door de duurzame bescherming van het hout en de makkelijke verwerking. Het heeft een uitstekende droogtijd, optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep. Het is geschikt voor toepassing op lijnolie grondverf of over bestaand schilderwerk. Verbruik: ca. 14,8 mē per liter.

vanaf
23,85
bekijk product

Bekijk product ▸

PROJECTLATEX

Wijzonol projectlatex

Wijzonol Projectlatex Mat is een zeer goed dekkende, makkelijk verwerkbare muurverf voor binnen. Het is geschikt voor toepassing op alle soorten stucwerk, metselwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
44,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELGROND

Wijzonol snelgrond

Wijzonol Snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het plaatselijk gronden (o.a. beschadigingen) van hout en voorbehandeld metaal in diverse Wijzonol (lak)verfsystemen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 15,6 mē per liter.

vanaf
36,68
bekijk product

Bekijk product ▸

SPACKLATEX

Wijzonol spacklatex

Wijzonol Spacklatex is een matte, oplosmiddelvrije en waterverdunbare, gladde muurverf voor binnen met een lange open tijd op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt als afwerking op plafonds en wanden voorzien van spackpleister en op onbehandeld of met acrylaat muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk en (gipskarton)plaatmateriaal. Het is makkelijk te verwerken en aanzetvrij, heeft een goede dekkracht en is spatarm en dampdoorlatend. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 2-3. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf
128,24
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY-OKAY SATIN

Wijzonol spray-okay satin

Wijzonol Spray-okay satin is een hoogwaardige, verspuitbare, waterverdunbare, laag zijdeglanzende grond-, voor- en aflak in één, geschikt voor industriele toepassingen, op basis van alkyd technologie. De verf dekt zeer goed, is goed vullend, sneldrogend, heeft een optimale vloei en een goed standvermogen, is universeel overschilderbaar en is handvetbestendig. Het is zeer geschikt als eenpotsysteem, maar ook als grond- en/of voorlak onder de Wijzonol Spray-Okay Gloss en andere dekverven op houten, metalen en kunststof ondergronden. Het is zowel geschikt voor nieuw als voor onderhoudsschilderwerk. De tweede laag is aan te brengen na ca. 4 uur droogtijd. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik bij 60 micrometer droge laagdikte: ca. 6,3 mē per liter.

vanaf
104,81
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERDEK

Wijzonol superdek

Wijzonol Superdek is een matte, waterverdunbare, sneldrogende muurverf met hoge dekkracht voor binnen op basis van zetmeeltechnologie. Het is geschikt voor toepassing op cementgebonden ondergronden zoals beton, pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook geschikt voor toepassing op goed hechtend behang. Het is schrobvast volgens EN 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
22,52
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANT HOOGGLANS

Wijzonol transparant hoogglans

Wijzonol Transparant Hoogglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. Het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale UV-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. De lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

vanaf
21,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANT ZIJDEGLANS

Wijzonol transparant zijdeglans

Wijzonol Transparant zijdeglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. Het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale UV-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. De lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. Buitenduurzaamheid: 4 jaar. Verbruik: Ca. 14-17 mē per liter.

vanaf
28,52
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS DEKKEND

Wijzonol tuinbeits dekkend

Wijzonol Tuinbeits dekkend is een vochtregulerende, laag zijdeglanzende beitsverf op basis van alkydhars voor tuin en terras. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem) zoals tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. Het is overschilderbaar na ongeveer 18 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
18,28
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS TRANSPARANT READY MIXED

Wijzonol tuinbeits transparant ready mixed

Wijzonol Transparant Tuinbeits is een matte, beperkt filmvormende beitsverf met hoge vochtregulering op basis van alkydhars. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag (eenpotsysteem) op hout buiten zoals tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. Het is zeer geschikt voor toepassing op zachte hardhoutsoorten zoals redwood, western red cedar en ruw vuren. Het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur en de buitenduurzaamheid is ca. 2-3 jaar. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
18,28
bekijk product

Bekijk product ▸

UNI COAT

Wijzonol uni coat

Wijzonol Uni Coat is een universeel toepasbare en actief corrosiewerende zijdeglans primer en dekverf op basis van urethan alkyd. Het is buiten toe te passen op onbehandelde metalen en kunststof ondergronden. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande en/of beschadigde coating lagen. Het is na 3,5 uur overschilderbaar. Rendement: 11,4 mē per liter.

vanaf
48,87
bekijk product

Bekijk product ▸

UNI PRIMER

Wijzonol uni primer

Wijzonol Uni Primer is een sneldrogende, roestwerende primer op basis van epoxy-ester, geschikt voor diverse metalen ondergronden buiten. Het is geschikt als universele primer in diverse Wijzonol-systemen op gestraald en goed ontroest staal, verzinkt staal en aluminium. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 mē per liter.

vanaf
20,64
bekijk product

Bekijk product ▸

VERDUNNING EP

Wijzonol verdunning ep

Wijzonol verdunning EP is een hoogwaardige verdunning voor 2-componenten epoxy producten.

vanaf
84,06
bekijk product

Bekijk product ▸

VERDUNNING PU

Wijzonol verdunning pu

Wijzonol verdunning PU is een Hoogwaardige verdunning voor 2-componenten polyurethaan producten. Het is geschikt Als verdunning bij applicatie van polyurethaan coatings en als reinigingsmiddel van gereedschappen en apparatuur.

vanaf
84,06
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZO CHIPSMELANGE

Wijzonol wijzo chipsmelange

Wijzonol wijzo chipsmelange zijn kleurvlokken (chips) op basis van kunststofdispersie. Ze zijn gemakkelijk verspuitbaar, decoratief, veelkleurig en kleurecht en bieden een naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. Dit product is in diverse kleuren leverbaar. U kunt contact met ons opnemen om de desgewenste kleur te bespreken.

vanaf
199,76
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR BLANK AQ GLANS

Wijzonol wijzodur blank aq glans

Wijzonol Wijzodur Blank AQ glans is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende, 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 8,4 mē per kilo.

vanaf
99,72
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR BLANK AQ MAT

Wijzonol wijzodur blank aq mat

Wijzonol Wijzodur Blank AQ Mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 8,5 mē per kilo.

vanaf
110,84
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR DEKVERF AQ

Wijzonol wijzodur dekverf aq

Wijzonol Wijzodur dekverf AQ is een 2-componenten dekvef voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een makkelijke verwerking, lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 7-8 mē per liter.

vanaf
108,99
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR DEKVERF

Wijzonol wijzodur dekverf

Wijzonol wijzodur dekverf is een 2-componenten hoogglanzende dekverf op basis van polyurethaan voor buiten. Het is geschikt als eindlaag in 2-componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden. Het is slag- en stootvast, heeft een goed glansbehoud, hoge buitenduurzaamheid, goede uv-bestendigheid en is niet vergelend. Theoretisch rendement: ca. 14,9 mē.

vanaf
61,76
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR MULTICOAT AQ ZIJDEGLANS

Wijzonol wijzodur multicoat aq zijdeglans

Wijzonol Wijzodur multicoat AQ zijdeglans is een oplosmiddelarme, slag- en slijtvaste, waterverdunbare, 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. Het is te gebruiken als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating, zowel buiten als binnen. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Het heeft een zeer goede hechting, heeft een hoog laagdiktebereik, is goed watervast en is bestand tegen mors- en spatbelasting van zwak agressieve chemicaliën. Het is overschilderbaar na 10 uur tot maximaal 14 dagen en beloopbaar na 16 uur. Verbruik bij 40 micrometer droog: ca. 8,5 mē per kilo.

vanaf
80,46
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR VLOERCOATING MP / AS

Wijzonol wijzodur vloercoating mp / as

Wijzonol Wijzodur vloercoating mp/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. Het is toe te passen als eindlaag in epoxy-vloersystemen vanaf 0°C ondergrondtemperatuur. Het heeft een hoge slijtvastheid, is slag- en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliën, niet vergelend, heeft een hoge U.V. bestendigheid en is antislip. Verbruik: ca. 4 mē per kilo.

vanaf
417,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR VLOERCOATING MP

Wijzonol wijzodur vloercoating mp

Wijzonol Wijzodur vloercoating mp is een oplosmiddelarme, 2-componenten, veelzijdig inzebare vloercoating op basis van polyurethaan. Het is toe te passen als tussen- en eindlaag voor epoxy-instrooisysteem (0,2-06 mm) vanaf 0°C ondergrondtemperatuur. Het product is slag-, slijt en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliën, niet vergelend en heeft een hoge UV-bestendigheid. Verbruik: ca. 2,5 mē per kilo.

vanaf
369,36
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST BASECOAT/ADDITIEF

Wijzonol wijzofast basecoat/additief

Wijzonol wijzofast basecoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende 2-componenten vloercoating op basis van epoxy technologie. Het is geschikt in combinatie met Wijzofast Additief als tussenlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. Zonder toevoeging van Wijzofast Additief vind er geen doorharding plaats. Het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. Rendement: ca. 2,2 mē per KG.

vanaf
3,83
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST PRIMER

Wijzonol wijzofast primer

Wijzonol wijzofast primer is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, blanke 2-componenten primer voor binnen en buiten op basis van polyurea technologie. Het is geschikt als hechtlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden. Het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. Rendement: ca. 4,2 mē per kg.

vanaf
684,68
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST TOPCOAT

Wijzonol wijzofast topcoat

Wijzonol wijzofast topcoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, glanzende 2-componenten vloercoating op basis van polyurea technologie. Het is geschikt els eindlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. Rendement: ca. 3,6 mē per kg.

vanaf
836,15
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPLEX 2SO EXTREEM

Wijzonol wijzoplex 2so extreem

Wijzonol Wijzoplex 2SO Extreem is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is inzetbaar bij lage temperaturen en bij snel wisselende weersomstandigheden. Het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Onderhoudstermijn: 4-6 jaar. Rendement: 6-8 mē per liter.

vanaf
164,75
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPLEX EIGLANS

Wijzonol wijzoplex eiglans

Wijzonol Wijzoplex Eiglans is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 Klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 4-6 jaar. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
26,86
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPLEX ELASTDECOR

Wijzonol wijzoplex elastdecor

Wijzonol Wijzoplex Elastdecor is een zijdeglanzende, elastische, watergedragen structuurmuurverf met een uitstekende buitenduurzaamheid voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing als hoogvullende, decoratieve, haarscheuroverbruggende wandafwerking (tot 0,3 mm) op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Verbruik: ca. 2,5-5 mē per liter.

vanaf
260,76
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPLEX GEVELCOAT

Wijzonol wijzoplex gevelcoat

Wijzonol Wijzoplex Gevelcoat is een matte, waterafstotende, watergedragen, zeer damp-open, gladde muurverf voor buiten op basis van silan acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op geïsoleerde en na-geïsoleerde gevels en steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
173,46
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX DEKVERF EWN

Wijzonol wijzopox dekverf ewn

Wijzonol Wijzopox Dekverf EWN is een hoogglanzende, waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. De verf is goed slag-/ slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliën. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
193,19
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX DEKVERF EWN/AS

Wijzonol wijzopox dekverf ewn/as

Wijzonol Wijzopox Dekverf EWN/AS is een waterverdunbare, 2-componenten anti-slip dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als anti-slip tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. De verf is goed slag-, slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliën. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
204,02
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX IMPREGNEER EW

Wijzonol wijzopox impregneer ew

Wijzonol Wijzopox Impregneer is een waterverdunbare, 2-componenten impregneer voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt als impregneer in 2-componenten systemen voor beton en andere steenachtige ondergronden. Het is tevens geschikt als stofbinder voor cementgebonden ondergronden (vloeren) binnen. Het is niet toepasbaar op anhydriet vloeren en het is oplosmiddelvrij, reukloos, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goed impregnerend vermogen, ook op een 'vochtige' ondergrond. Als stofbinder is het overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en het is beloopbaar na ca. 36 uur. Verbruik: ca. 7 mē per kilo inclusief water.

vanaf
109,52
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX INWASMORTEL EW

Wijzonol wijzopox inwasmortel ew

Wijzonol Wijzopox Inwasmortel EW is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare 2-componenten egalisatiemortel voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en hecht goed op draagkrachtig beton. Geschikt voor het egaliseren en inwassen van beton en andere steenachtige ondergronden in 2-componenten systemen. Overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 2,6 mē per kilo.

vanaf
123,75
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX PRIMER SF

Wijzonol wijzopox primer sf

Wijzonol Wijzopox Primer SF is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. De primer heeft een goed penetratievermogen en uitstekende kleefkracht. Het is geschikt als hechtlaag onder (epoxy)mortels, troffelvloeren en coatings op beton en andere cementgebonden ondergronden. Het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en bij mortels 'nat in nat' werken. Verbruik: ca. 3 mē per liter.

vanaf
43,04
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX PRIMER T

Wijzonol wijzopox primer t

Wijzonol Wijzopox Primer T is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. Deze verf is goed verwerkbaar, heeft geen zakneiging en hecht uitstekend op gladde/gesloten ondergronden. Het is geschikt als hechtlaag onder coatings op vloer- en wandtegels, glad beton en steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 4,5 mē per liter.

vanaf
84,42
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX REPARATIEMORTEL VW

Wijzonol wijzopox reparatiemortel vw

Wijzonol Wijzopox Reparatiemortel VW is een oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemortel voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het heeft een soepele verwerking, is krimpvrij en na 16 uur overschilderbaar met de meest gebruikelijke muurverven. Het is geschikt voor niet-constructieve reparatie van betonconstructies voor zowel horizontaal, verticaal als hangend werk. Verbruik: ca. 1,3 kg voor 1 liter te vullen ruimte.

vanaf
126,81
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX TOPCOAT AQ

Wijzonol wijzopox topcoat aq

Wijzonol Wijzopox Topcoat AQ is een waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als slijtvaste afwerking op vloeren en wanden van beton en andere steenachtige ondergronden. Het is ook toepasbaar op metaal en hout. De verf is goed slag-, slijt- en stootvast en goed bestand tegen vele chemicaliën. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
126,77
bekijk product

Bekijk product ▸

Wijzopox Unicoat HB

Wijzonol wijzopox unicoat hb

Wijzonol Wijzopox Unicoat HB is een 2-componenten, universele, zijdeglanzende high build grond- en dekverf voor buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als grond- en afwerklaag op metaal en als hechtprimer op thermisch verzinkt staal of aluminium (voorbehandeld). Het is ook geschikt als primer op steenachtige en diverse kunststof en houten ondergronden (bij de inzet als afwerklaag rekening houden met krijten bij UV-belasting). Rendement: ca. 4,6 mē per KG.

vanaf
58,59
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX VLOERCOATING SF

Wijzonol wijzopox vloercoating sf

Wijzonol wijzopox vloercoating SF is een oplosmiddelvrije, halfglanzende 2-componenten rolcoating voor buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. Het is optioneel anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. Let op: UV-belaste vloeren moeten worden afgeseald met een Wijzodur-product. Het is ook geschikt als grond-/kleeflaag om in te strooien met de Wijzo Chipsmelange voor een naadloze decoratieve afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. Deze coating is UV-bestendig, zeer goed slag-, slijt- en stootvast en bestand tegen vele chemicaliën, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale olieën. Het is tevens goed reinigbaar en heeft een hoge scheurbestendigheid. Verbruik: ca. 3,6 mē per liter.

vanaf
248,40
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX ZINKFOSFAATPRIMER EWN

Wijzonol wijzopox zinkfosfaatprimer ewn

Wijzonol Wijzopox zinkfosfaatprimer EWN is een waterverdunbare, roestwerende 2-componenten primer op basis van epoxy. Het is geschikt als universele grondlaag op gestraald staal, speciaal daar waar niet met oplosmiddelen gewerkt mag worden. Let op: thermisch verzinkt en gegalvaniseerd staal vooraf niet etsen! Het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 72 uur. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
59,64
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOTEX EXTRA MAT

Wijzonol wijzotex extra mat

Wijzonol Wijzotex Extra Mat is een watergedragen, aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk, plaatmateriaal en op glasweefsel. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf
171,60
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOTEX EXTRA REINIGBAAR

Wijzonol wijzotex extra reinigbaar

Wijzonol wijzotex extra reinigbaar is een matte, extra goed reinigbare, oplosmiddelarme en waterverdunbare gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Het is zeer goed reinigbaar zonder cleaner, goed dekkend, dampdoorlatend en schrobvast klasse 1. Geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal die zeer goed en meerdere malen gereinigd moeten kunnen worden. Het is ook geschikt voor toepassing over bestaande muurverflagen. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
120,36
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOTEX MAT

Wijzonol wijzotex mat

Wijzonol Wijzotex Mat is een matte, watergedragen, zeer goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van innovatieve zetmeeltechnologie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook toepasbaar op onbehandelde en met acrylaat muurverf behandelde ondergronden en tevens geschikt voor beschut buitenwerk. Het is na 1 maand schrobvast klasse 2 volgens DIN EN 13 300. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf
15,88
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOTEX SCHIMMELBESTENDIG ZIJDEGLANS

Wijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglans

Wijzonol Wijzotex schimmelbestendig Zijdeglans is een oplosmiddelvrije, watergedragen, schimmelbestendige gladde muurverf voor binnen op basis van terpolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens die regelmatig gereinigd worden. Het is zeer geschikt als afwerking van glasweefsel op wanden in o.a. kantoren, hotels, zieken- en verzorgingshuizen en scholen. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf
205,88
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOTEX ZIJDEGLANS

Wijzonol wijzotex zijdeglans

Wijzonol Wijzotex Zijdeglans is een watergedragen, goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. De verf is gemakkelijk te verwerken, dampdoorlatend en schrobvast Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
164,04
bekijk product

Bekijk product ▸

ZIJDEGLANS ALKYD

Wijzonol zijdeglans alkyd

Wijzonol zijdeglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste, gemakkelijk verwerkbare lak met een goede vloeiing en dekkracht op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Grondverf alkyd) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 14-16 mē per liter.

vanaf
11,30
bekijk product

Bekijk product ▸

ZIJDEGLANS ACRYL

Wijzonol zijdeglans acryl

Wijzonol Zijdeglans Acryl is een sterke, kras- en stootvaste lakverf op basis van acrylaat technologie voor binnen. Het is geschikt als afwerking op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol Grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
21,56
bekijk product

Bekijk product ▸

Wijzonol

Wijzonol is een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1916. Met meer dan 100 jaar ervaring in de verfbranche zorgt Wijzonol voor hoogwaardige producten waarin traditioneel vakmanschap gecombineerd wordt met de modernste technieken en inzichten.

Deze producten zijn gericht op schilders, maar ook op kritische consumenten die graag een mooi en langdurig schilderresultaat willen behalen.

Wijzonol kenmerkt zich door innovaties die aansluiten op de behoeftes van de klant, zoals de duurzame binnenmuurverven in de antracietkleurige emmers. Zowel de emmer als de bedrukking is gemaakt van materiaal wat volledig recyclebaar is. Wanneer je op zoek bent naar een duurzaam en milieuvriendelijk product is Wijzonol muurverf een goede keuze.

Wijzonol muurverf

Wijzonol heeft een uitgebreid assortimenten muurverven, met varianten voor binnen, buiten en ook schimmelbestendig voor in de badkamer.

De muurverven zijn voornamelijk schrobvast klasse 1 of 2, wat betekent dat ze goed schoongemaakt kunnen worden zonder beschadigingen aan de verf te krijgen.

Wij kunnen de meeste Wijzonol muurverven voor je op kleur mengen. Kies in het winkelmandje de juiste kleurwaaier en selecteer de benodigde kleur. Wijzonol muurverven zijn over het algemeen beschikbaar in verpakkingen van 1 liter, 2,5 liter, 5 liter en 10 liter.

Wijzonol grondverf

Wijzonol grondverf gebruik je om je houtwerk te beschermen en eventuele beschadigingen op te vullen. De grondverf zorgt ervoor dat de Wijzonol lakverf daarna goed hecht. Er zijn grofweg 2 variaties beschikbaar:

  • Grondverf op waterbasis. Dit wordt ook wel acrylbasis genoemd. Deze grondverf gebruik je voornamelijk binnen. Het voordeel is dat de verf reukloos is en niet vergeelt. Ook droogt deze grondverf snel. Tip: schuur goed voor een goede aanhechting.
  • Grondverf op terpentinebasis. Dit wordt ook wel alkydbasis genoemd. Het wordt voornamelijk buiten gebruikt omdat er oplosmiddelen gebruikt worden in deze grondverf. Het is verdunbaar met terpentine en het zorgt voor goede dekking en een mooi glad resultaat.

Wist je dat ook grondverf op kleur maakbaar is? Een grondverf in (de buurt van) de gekozen kleur voor de aflak helpt bij het bereiken van optimaal kleurresultaat.

Wijzonol buitenlak

Buiten schilderen is waarschijnlijk niet je meest favoriete bezigheid. Daarom heeft Wijzonol voor de buitenlak de ‘goed, beter, best’ mogelijkheid. Ga je voor goed, dan kies je voor Wijzonol Dekkend Hoogglanslak. Deze heeft een hoge dekkracht en een goed vullend vermogen. Je schilderwerk is tot 8 jaar schildervrij.

Denk je dat het beter kan? Dan is WIjzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak iets voor jou. Kies voor hoge glans en lang glansbehoud en zelfs tot 10 jaar schildervrij.

Ga je voor best? Kies dan Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Hiermee ben je zelfs tot 12 jaar schildervrij.

DEKKEND HALFGLANS 2012 (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol dekkend halfglans 2012 (standaard kleuren)

Wijzonol Dekkend Halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. De buitenduurzaamheid is ongeveer 4-5 jaar. Verbruik: Ca. 17,3 mē per liter.

vanaf
12,50
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND HOOGGLANS 2012 (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol dekkend hoogglans 2012 (standaard kleuren)

Wijzonol Dekkend Hoogglans is een universele aflak voor buiten op basis van alkydhars voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol Dekkend Grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 13 mē per liter.

vanaf
12,50
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANT HOOGGLANS 2012

Wijzonol transparant hoogglans 2012

Wijzonol Transparant Hoogglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. Het is toepasbaar als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. Het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en Konserveergrond. Bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. Het is overschilderbaar na 16 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. Verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

vanaf
12,50
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANT ZIJDEGLANS 2012

Wijzonol transparant zijdeglans 2012

Wijzonol Transparant Zijdeglans is een transparante, vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. Het is geschikt als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen. Het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en Konserveergrond. Bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 1 laag konserveergrond aan te brengen. Buitenduurzaamheid: ca. 2-3 jaar. Verbruik: Ca. 15 mē per liter.

vanaf
12,50
bekijk product

Bekijk product ▸

3 IN 1

Wijzonol 3 in 1

Wijzonol 3 in 1 is een vochtregulerende, dekkende, zijdeglanzende beitsverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor het afwerken van ondergronden zoals (ruwe) betimmeringen en andere houten bouwdelen waarbij vochtregulatie gewenst is. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 15,5 mē per liter.

vanaf
17,00
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH 4SO GRONDLAK

Wijzonol lbh 4so grondlak

Wijzonol LBH 4SO Grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de LBH 4SO Hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 mē per liter.

vanaf
44,04
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH 4SO HOOGGLANS

Wijzonol lbh 4so hoogglans

Wijzonol LBH 4SO Alkyd Hoogglanslak is een het hele jaar door te verwerken '4-seizoenen' aflak voor buiten op basis van urethan/alkydhars. Het is geschikt in LBH-systemen op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik: ca. 16 mē per liter.

vanaf
56,98
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA PREMIUM GLANS

Wijzonol aqua premium glans

Wijzonol Aqua Premium Glans is een glanzende watergedragen aflak voor binnen op basis van urethan technologie. Het kan aangebracht worden over Aqua Premium Grondlak, Aqua Premium Hechtprimer en intakte matgeschuurde watergedragen verflagen. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
24,05
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA PREMIUM HECHTPRIMER

Wijzonol aqua premium hechtprimer

Wijzonol Aqua Premium Hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifike acrylaattechnologie. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Het is uitstekend overschilderbaar met aqua (premium) lakken. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
19,67
bekijk product

Bekijk product ▸

ACRYL GLANSLAK

Wijzonol acryl glanslak

Wijzonol Acryl Glanslak is een hoogglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van acrylaattechnologie. Het kan aangebracht worden over aqua (premium) grondlak, aqua (premium) hechtprimer en intacte matgeschuurde watergedragen verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: Ca. 11,4 mē per liter.

vanaf
11,50
bekijk product

Bekijk product ▸

Additief PU/MP

Wijzonol additief pu/mp

Wijzonol Additief PU/MP is een additief voor het verkorten van de doorhardingstijd van de Wijzodur Vloercoating MP en MP/AS. Maximale toevoeging bij 5 kg verpakkingen (ondergrondtemperaturen): 0-1°C: 3 flacons. 1-5°C: 2 flacons. 5-10°C: 1 flacon. Boven 10°C is dit product niet geschikt.

vanaf
6,08
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA BLANK

Wijzonol aqua blank

Wijzonol Aqua Blank is een zijdeglanzende, hoogwaardige, waterverdunbare, niet-vergelende blanke lak op basis van urethan technologie, geschikt voor binnen. De lak is tevens handvetbestendig, kras- en slijtvast en geurarm. Het is geschikt als blanke grond-, tussen- en eindlaag op houtwerk van o.a. kozijnen, ramen, deuren, leuningen, vloeren en trappen. Het is ook geschikt als extra beschermlaag over wanden met muurverven die extra reinigbaar of belastbaar moeten zijn. Theoretisch verbruik: ca. 9 mē per liter.

vanaf
40,32
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA CORROSIEWERENDE PRIMER

Wijzonol aqua corrosiewerende primer

Wijzonol Aqua Corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. Het is geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). Het is ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. Het is na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. Verbruik: ca. 13 mē per liter.

vanaf
43,23
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA HECHTPRIMER

Wijzonol aqua hechtprimer

Wijzonol Aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10,3 mē per liter.

vanaf
45,28
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA HOOGGLANS

Wijzonol aqua hoogglans

Wijzonol Aqua Hoogglans is een hoogwaardige, vullende, waterverdunbare hoogglanslak voor binnen en buiten op basis van alkydtechnologie. Het is handvetbestendig, goed vullend, heeft een mooie vloei, hoge glans en kleurbehoud, een lange open tijd en uitstekende dekking, is makkelijk te verwerken, goed reinigbaar, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Het is geschikt voor toepassing op volgens de voorschriften voorbehandeld hout, staal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
55,54
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA KLEURBEITS

Wijzonol aqua kleurbeits

Wijzonol Aqua Kleurbeits is een matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende, transparante kleurbeits voor binnen en buiten met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaattechnologie. Het heeft een snelle droging, hoge vochtregulering en zeer gemakkelijke verwerking. Het is geschikt voor het inkleuren van houtwerk van kozijnen, ramen, vloeren en trappen. Het is ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. Blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 17,5 mē per liter.

vanaf
37,60
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA SYSTEEMVERF

Wijzonol aqua systeemverf

Wijzonol Aqua Systeemverf is een glanzende, waterverdunbare, hoog vochtregulerende systeemverf voor buiten op basis van acrylaat technologie. Het is geschikt als grond- en afwerklaag (eenpotsysteem) op o.a. houten gevelkozijnen, raamkozijnen, deuren en betimmeringen. Het is zeer geschikt voor het afwerken van ondergronden zoals (ruwe) betimmeringen waarbij vochtregulatie gewenst en het is tevens het ideale niet-verzepende product voor de afwerking van steenachtig plaatmateriaal. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Buitenduurzaamheid: 6-8 jaar. Verbruik: ca. 11,6 mē per liter.

vanaf
50,94
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA VLOERCOAT

Wijzonol aqua vloercoat

Wijzonol Aqua vloercoat is een waterverdunbare, slijtvaste, zijdeglanzende 1-component vloer- en wandcoat voor binnen op basis van polyurethaan/methacrylaat. Het is geschikt als duurzame, gladde en hygiëne bevorderende (goed reinigbare) afwerking op cementgebonden ondergronden zoals beton en metsel- en stucwerk op normaal belaste vloeren en wanden van keukens, bijkeukens, ketelruimten, hobbyruimten, trappen, trappenhuizen, gangen en lokalen van scholen en kantoren. Verbruik: ca. 6 mē per liter.

vanaf
34,91
bekijk product

Bekijk product ▸

AQUA ZIJDEGLANS

Wijzonol aqua zijdeglans

Wijzonol Aqua Zijdeglans is een duurzame, handvetresistente lak voor binnen op basis van acrylaat technologie. Het verwerkt soepel, heeft een zeer goede vloei, is snel overschilderbaar en dekt optimaal. Het is geschikt voor toepassing op volgens voorschrift voorbehandeld hout, metaal, kunststof (pvc), hout- en steenachtig plaatmateriaal en bestaande verflagen. Het is geschikt voor zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk. Verbruik: ca. 10,6 mē per liter.

vanaf
55,54
bekijk product

Bekijk product ▸

BADKAMERMUURVERF

Wijzonol badkamermuurverf

Wijzonol Badkamermuurverf is een oplosmiddelvrije, watergedragen, matte, schimmelbestendige, gladde muurverf op basis van terpolymeerdispersie. Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens, binnen. Dit product is ook zeer geschikt voor renovatieschilderwerk. Het is schrobvast volgens en 13300, klasse 3. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
22,23
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAK (MENGMACHINE)

Wijzonol grondlak (mengmachine)

Wijzonol Grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
16,16
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND HALFGLANS (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol dekkend halfglans (standaard kleuren)

Wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. De buitenduurzaamheid is tot 7 jaar. Verbruik: ca. 14,7 mē per liter.

vanaf
29,40
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND HALFGLANS (MENGMACHINE)

Wijzonol dekkend halfglans (mengmachine)

Wijzonol dekkend halfglans is een vochtregulerende, halfglanzende grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem), met name voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden waarbij vochtregulatie gewenst is. Het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over grondlak en lbh systeemgrondlak. Het is overschilderbaar na ca. 18 uur. De buitenduurzaamheid is tot 7 jaar. Verbruik: ca. 14,7 mē per liter.

vanaf
22,28
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND HOOGGLANS (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol dekkend hoogglans (standaard kleuren)

Wijzonol Dekkend Hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol Dekkend Grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metal buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
31,80
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND HOOGGLANS (MENGMACHINE)

Wijzonol dekkend hoogglans (mengmachine)

Wijzonol Dekkend Hoogglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol Dekkend Grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Buitenduurzaamheid: ca. 5-8 jaar. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
23,76
bekijk product

Bekijk product ▸

DEKKEND ZIJDEGLANS (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol dekkend zijdeglans (standaard kleuren)

Wijzonol Dekkend Zijdeglans is een bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie zijdeglans op basis van alkydhars voor buiten. Het is geschikt voor toepassing op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Dekkend Grondlak) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
29,40
bekijk product

Bekijk product ▸

DW HOOGGLANS

Wijzonol dw hoogglans

Wijzonol DW Hoogglans is een hoogglanzende aflak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt als voor- en aflak in Wijzonol DW systemen op o.a. voorbehandeld hout, plaatmateriaal en metaal, zowel voor nieuwbouw als onderhoudsschilderwerk. Het is specifiek geschikt voor (afgeschermd) buitenschilderwerk in de winterperiode. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

vanaf
19,95
bekijk product

Bekijk product ▸

ECO TOP GLOSS

Wijzonol eco top gloss

Wijzonol eco top gloss is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriële voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. Het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform BRL 0801; KOMO certificaatnr: 33200. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Rendement: 7,6 mē per liter.

vanaf
203,90
bekijk product

Bekijk product ▸

ECO TOP SATIN

Wijzonol eco top satin

Wijzonol eco top satin is een hoogwaardige, waterverdunbare, goed drogende, universeel overschilderbare, glanzende industriële voor- en aflak voor (gevel)timmerwerk binnen en buiten, op basis van innovatieve acrylaat technologie. Het heeft een goede droging en goede dekking en is toepasbaar conform BRL 0801; KOMO certificaatnr: 33200. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Rendement: 7,6 mē per liter.

vanaf
203,90
bekijk product

Bekijk product ▸

GEVELIMPREGNEER

Wijzonol gevelimpregneer

Wijzonol Gevelimpregneer is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van diep indringende copolymer voor buiten. Het is geschikt voor toepassing als voorstrijkmiddel op zuigende, poreuze, steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, die afgewerkt worden met Wijzoplex Gevelcoat. Bij sterk zuigende ondergronden kan de behandeling nat-in-nat herhaald worden. Verbruik: Ca. 3-7 mē per liter.

vanaf
83,36
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDLAK (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol grondlak (standaard kleuren)

Wijzonol Grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld Wijzonol Dekkend Hoogglans. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
19,04
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF ACRYL

Wijzonol grondverf acryl

Wijzonol grondverf acryl is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. De verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
17,87
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF ALKYD

Wijzonol grondverf alkyd

Wijzonol grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
22,51
bekijk product

Bekijk product ▸

GRONDVERF

Wijzonol grondverf

Wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
19,16
bekijk product

Bekijk product ▸

HECHTGROND

Wijzonol hechtgrond

Wijzonol Hechtgrond is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie. Het vermindert zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting, droogt snel en is waterdampdoorlatend. Geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten en binnen, als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Het kan ook gemengd met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven toegepast worden. Overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 mē per liter.

vanaf
88,24
bekijk product

Bekijk product ▸

HECHTPRIMER

Wijzonol hechtprimer

Wijzonol Hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
19,44
bekijk product

Bekijk product ▸

HOOGGLANS ACRYL

Wijzonol hoogglans acryl

Wijzonol hoogglans acryl is een waterverdunbare verf voor binnen met een snelle droging. Deze verf is extra stoot- en krasvast en geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Grondverf acryl) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
21,56
bekijk product

Bekijk product ▸

HOOGGLANS ALKYD

Wijzonol hoogglans alkyd

Wijzonol hoogglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste lak voor binnen op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Interieurverven Grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: Ca. 13 mē per liter.

vanaf
11,30
bekijk product

Bekijk product ▸

HOUTREPARATIE EP FLEX

Wijzonol houtreparatie ep flex

Wijzonol Houtreparatie EP Flex is een oplosmiddelvrije 2-componenten houtreparatiemassa voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt voor het dichten van o.a. scheuren en naden en het duurzaam repareren van houten constructies, daar waar aangetast hout verwijderd is. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur.

vanaf
62,64
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIELAK HOOGGLANS

Wijzonol industrielak hoogglans

Wijzonol Industrielak Hoogglans is een hoogglanzende, krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is ca. 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: Ca. 15 mē per liter.

vanaf
26,20
bekijk product

Bekijk product ▸

INDUSTRIELAK ZIJDEGLANS

Wijzonol industrielak zijdeglans

Wijzonol Industrielak Zijdeglans is een krasvaste en corrosiewerende voor- en aflak op basis van urethaan-alkydhars voor buiten. Het is geschikt als voor- en aflak op voorbehandeld metaal. De buitenduurzaamheid is 5-6 jaar en het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 15 mē per liter.

vanaf
26,20
bekijk product

Bekijk product ▸

ISOLEERGROND

Wijzonol isoleergrond

Wijzonol isoleergrond is een waterverdunbare, aankleurbare, isolerende voorstrijk op basis van acrylaatcopolymeer, die het doorslaan van vele vervuilingen voorkomt. Het is geschikt voor toepassing op onbehandelde of met muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal binnen, met o.a. nicotineaanslag, waterkringen, koffievlekken, restanten van roetvlekken en bitumen. Het is ook ideaal op houtvezelplaten met in water oplosbare inhoudstoffen. Afhankelijk van de vervuiling of te isoleren stof kan een tweede laag noodzakelijk zijn. Het is geschikt om af te werken met waterverdunbare muurverven. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
45,88
bekijk product

Bekijk product ▸

KONSERVEERGROND

Wijzonol konserveergrond

Wijzonol Konserveergrond is een transparante, matte, vochtregulerende, beperkt filmvormende kleurbeits voor buiten op basis van alkydkhars-oliecompositie. Het kan aangebracht worden op zachte houtsoorten zoals (western) red cedar, vuren en grenen. Het is ook geschikt voor tuinhout en als (in)kleurbeits in transparante systemen. Blank (3100) is alleen geschikt voor beschut buitenwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. Verbruik: ca. 12,5 mē per liter.

vanaf
10,95
bekijk product

Bekijk product ▸

KUNSTSTOFPRIMER

Wijzonol kunststofprimer

Wijzonol Kunststofprimer is een hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie voor binnen en buiten. Het is geschikt als eerste hechtprimer op kunststof. Na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. Het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 10,3 mē per liter.

vanaf
14,76
bekijk product

Bekijk product ▸

LATEX

Wijzonol latex

Wijzonol Latex is een waterverdunbare, matte, goed dekkende latex op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel (zetmeeltechnologie). Het is geschikt voor toepassing op plafonds en muren van pleister- en metselwerk, beton, gipsplaat en goed hechtend behang, binnen. Het is schrobvast klasse 2-3. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
17,92
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH GRONDLAK HV

Wijzonol lbh grondlak hv

Wijzonol LBH Grondlak HV is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 mē per liter.

vanaf
25,92
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH SDT ULTRA GRONDLAK

Wijzonol lbh sdt ultra grondlak

Wijzonol LBH SDT Ultra grondlak is een universele, hoogvullende voorlak op basis van alkydhars voor buiten. Het is inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als grondlak op hout en overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na één laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door zijn specifieke eigenschappen is het goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Het is vochtregulerend en heeft een overstaantijd van 3 jaar (als voorlak). Rendement: 16 mē per liter.

vanaf
49,88
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH SDT ULTRA HOOGGLANSLAK

Wijzonol lbh sdt ultra hoogglanslak

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is een aflak met een zeer lange buitenduurzaamheid en optimaal glansbehoud voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het is met name inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Het is geschikt als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: 10-12 jaar. Verbruik: ca. 13 mē per liter.

vanaf
37,76
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH SILICON ALKYD HOOGGLANSLAK

Wijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslak

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglans is een aflak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. Verbruik: Ca. 13 mē per liter.

vanaf
33,36
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH SILICON ALKYD SYSTEEMVERF

Wijzonol lbh silicon alkyd systeemverf

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Systeemverf is een halfglanzende systeemverf voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Het is toepasbaar in combinatie met o.a. LBH Grondlak HV of LBH 4SO Grondlak en als eenpotsysteem op hout en voorbehandeld metaal en kunststof. Het is overschilderbaar na 18 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: Ca. 14,7 mē per liter.

vanaf
24,96
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH TRANSPARANT UV HOOGGLANS

Wijzonol lbh transparant uv hoogglans

Wijzonol LBH Transparant UV Hoogglans is een transparante grond-, tussen- en eindlaag voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag en uitstekende vulling en glansbehoud. Door de uitstekende weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

vanaf
40,04
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH TRANSPARANT UV ZIJDEGLANS

Wijzonol lbh transparant uv zijdeglans

Wijzonol LBH Transparant UV Zijdeglans is een transparante lak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. De lak heeft een mooie bolle glanslaag met uitstekende vulling en glansbehoud. Door de weervastheid en UV-bestendigheid is de lak zeer geschikt voor het transparant afwerken van het houtwerk buiten. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 16,6 mē per liter.

vanaf
40,04
bekijk product

Bekijk product ▸

LBH URETHAN ALKYD ZIJDEGLANSLAK

Wijzonol lbh urethan alkyd zijdeglanslak

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak is een kras- en stootvaste aflak voor buiten op basis van urethan-alkydhars. Het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen en over grondlak of LBH Systeemgrondlak op hout, metaal en kunststof. Deze lak is het hele jaar door te verwerken. Buitenduurzaamheid: ca. 5-6 jaar. Verbruik: ca. 15 mē per liter.

vanaf
31,88
bekijk product

Bekijk product ▸

MARINELAK DEK EN DENVERF

Wijzonol marinelak dek en denverf

Wijzonol Marine Dek en Denverf is een 1-component sneldrogende, krasvaste en corrosiewerende zijdeglanzende dek- en denverf op basis van urethan-alkydhars. Het is geschikt als aflak op o.a. loopdekken en gangboorden.

vanaf
9,95
bekijk product

Bekijk product ▸

MARINELAK PRIMER

Wijzonol marinelak primer

Wijzonol Marinelak Primer is een universeel toepasbare primer met uitstekende roestwerende eigenschappen op basis van epoxyester voor staal, polyester, epoxy en aluminium ondergronden.

vanaf
10,78
bekijk product

Bekijk product ▸

no immage - Kleuro.nl

Wijzonol marinelak hoogglans

Wijzonol Marinelak Hoogglans is een 1-component, superieure hoogglanzende aflak op basis van gesiliconiseerde alkydhars voor voorbehandeld hout, staal, aluminium en polyester, boven de waterlijn. Het heeft een optimaal vloeiend vermogen en bijzonder lang glansbehoud.

vanaf
9,95
bekijk product

Bekijk product ▸

MATLAK WATERVERDUNBAAR

Wijzonol matlak waterverdunbaar

Wijzonol matlak acryl is een sterke, kras- en stootvaste, matte, dekkende lakverf op basis van acrylaattechnologie voor binnen. De lak is niet vergelend en heeft een goede vloeiing en dekkracht. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10 mē per liter.

vanaf
21,56
bekijk product

Bekijk product ▸

MATLAK

Wijzonol matlak

Wijzonol matlak is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen. De lak is minimaal vergelend, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing en dekkracht. Het is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout, voor bestaand schilderwerk en voor voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 13 mē per liter.

vanaf
21,56
bekijk product

Bekijk product ▸

METAAL PRIMER

Wijzonol metaal primer

Wijzonol metaal primer is een matte, sneldrogende, zeer goed hechtende en roestwerende primer op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als eerste hechtprimer op metaal (roestplekken dienen vooraf verwijderd te zijn). Het is ook toepasbaar op bestaand schilderwerk, na goed reinigen en mat schuren. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 mē per liter.

vanaf
14,72
bekijk product

Bekijk product ▸

METAALLAK HOOGGLANS

Wijzonol metaallak hoogglans

Wijzonol Metaallak Hoogglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als afwerking voor metaal (voorbehandeld met Wijzonol Metaal Primer) en ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 14,9 mē per liter.

vanaf
17,20
bekijk product

Bekijk product ▸

METAALLAK ZIJDEGLANS

Wijzonol metaallak zijdeglans

Wijzonol Metaallak Zijdeglans is een sterke, kras- en stootvaste, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Het is geschikt als afwerking op metaal (voorbehandeld met Wijzonol Metaal Primer) en is ook toepasbaar over bestaand schilderwerk. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 14,9 mē per liter.

vanaf
17,20
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF EXTRA REINIGBAAR

Wijzonol muurverf extra reinigbaar

Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar is een waterverdunbare, matte, extra goed reinigbare (schrobvast klasse 1), gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. De verf is uitstekend reinigbaar zonder cleaner, perfect dekkend en heeft een soepele verwerking. Geschikt als toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en op goed hechtend behang binnen. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
24,21
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF EXTRAMAT

Wijzonol muurverf extramat

Wijzonol Muurverf Extramat is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig matte en aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack) pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 Klasse 1. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
21,74
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF KALKMAT

Wijzonol muurverf kalkmat

Wijzonol muurverf kalkmat is een waterverdunbare, goed dekkende en reinigbare, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal, glasweefsel en op goed hechtend behang en met latex muurverf behandelde ondergronden. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
12,65
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF MAT

Wijzonol muurverf mat

Wijzonol Muurverf mat is een matte muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. Verbruik: Ca. 7,5 mē per liter.

vanaf
9,81
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF MAT

Wijzonol muurverf mat

Wijzonol Muurverf Mat is een waterverdunbare, zeer goed dekkende, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en goed hechtend behang binnen. Het is zeer geschikt voor renovatieschilderwerk en schrobvast volgens DIN EN 13300 Klasse 2. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
25,16
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF VOOR BUITEN

Wijzonol muurverf voor buiten

Wijzonol muurverf voor buiten is een weerbestendige muurverf die speciaal ontwikkeld is voor toepassing buiten en zeer geschikt is voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. De muurverf heeft een lage zijdeglans, waardoor de vuilaanhechting minimaal is, en het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
22,37
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVERF ZIJDEGLANS

Wijzonol muurverf zijdeglans

Wijzonol Muurverf Zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. De verf is uitstekend reinigbaar (schrobvastheid klasse 1), zeer goed buitenduurzaam, perfect dekkend en geurarm. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
21,74
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVOORSTRIJK

Wijzonol muurvoorstrijk

Wijzonol Muurvoorstrijk is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt als voorstrijk op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is toepasbaar als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven en kan ook gemengd worden met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven. Deze voorstrijk verbetert de hechting, heeft een snelle droging en is waterdampdoorlatend. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 mē per liter.

vanaf
23,68
bekijk product

Bekijk product ▸

MUURVOORSTRIJK AANKLEURBAAR

Wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar

Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar is een waterverdunbaar, goed dekkend, aankleurbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het vermindert zuiging van de ondergrond, verbetert de hechting en bespaart 1 laag muurverf. Het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook geschikt als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf
31,41
bekijk product

Bekijk product ▸

OER ZIJDEGLANSLAK

Wijzonol oer zijdeglanslak

Wijzonol Oer Zijdeglanslak is een goed buitenduurzame lakverf op basis van lijnolie voor binnen en buiten. De lak kenmerkt zich door de duurzame bescherming van het hout en de makkelijke verwerking. Het heeft een uitstekende droogtijd, optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep. Het is geschikt voor toepassing op lijnolie grondverf of over bestaand schilderwerk. Verbruik: ca. 14,8 mē per liter.

vanaf
23,85
bekijk product

Bekijk product ▸

PROJECTLATEX

Wijzonol projectlatex

Wijzonol Projectlatex Mat is een zeer goed dekkende, makkelijk verwerkbare muurverf voor binnen. Het is geschikt voor toepassing op alle soorten stucwerk, metselwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
44,95
bekijk product

Bekijk product ▸

SNELGROND

Wijzonol snelgrond

Wijzonol Snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het plaatselijk gronden (o.a. beschadigingen) van hout en voorbehandeld metaal in diverse Wijzonol (lak)verfsystemen. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 15,6 mē per liter.

vanaf
36,68
bekijk product

Bekijk product ▸

SPACKLATEX

Wijzonol spacklatex

Wijzonol Spacklatex is een matte, oplosmiddelvrije en waterverdunbare, gladde muurverf voor binnen met een lange open tijd op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt als afwerking op plafonds en wanden voorzien van spackpleister en op onbehandeld of met acrylaat muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk en (gipskarton)plaatmateriaal. Het is makkelijk te verwerken en aanzetvrij, heeft een goede dekkracht en is spatarm en dampdoorlatend. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 2-3. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf
128,24
bekijk product

Bekijk product ▸

SPRAY-OKAY SATIN

Wijzonol spray-okay satin

Wijzonol Spray-okay satin is een hoogwaardige, verspuitbare, waterverdunbare, laag zijdeglanzende grond-, voor- en aflak in één, geschikt voor industriele toepassingen, op basis van alkyd technologie. De verf dekt zeer goed, is goed vullend, sneldrogend, heeft een optimale vloei en een goed standvermogen, is universeel overschilderbaar en is handvetbestendig. Het is zeer geschikt als eenpotsysteem, maar ook als grond- en/of voorlak onder de Wijzonol Spray-Okay Gloss en andere dekverven op houten, metalen en kunststof ondergronden. Het is zowel geschikt voor nieuw als voor onderhoudsschilderwerk. De tweede laag is aan te brengen na ca. 4 uur droogtijd. Buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. Verbruik bij 60 micrometer droge laagdikte: ca. 6,3 mē per liter.

vanaf
104,81
bekijk product

Bekijk product ▸

SUPERDEK

Wijzonol superdek

Wijzonol Superdek is een matte, waterverdunbare, sneldrogende muurverf met hoge dekkracht voor binnen op basis van zetmeeltechnologie. Het is geschikt voor toepassing op cementgebonden ondergronden zoals beton, pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook geschikt voor toepassing op goed hechtend behang. Het is schrobvast volgens EN 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
22,52
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANT HOOGGLANS

Wijzonol transparant hoogglans

Wijzonol Transparant Hoogglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. Het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale UV-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. De lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 14-17 mē per liter.

vanaf
21,39
bekijk product

Bekijk product ▸

TRANSPARANT ZIJDEGLANS

Wijzonol transparant zijdeglans

Wijzonol Transparant zijdeglans is een duurzame, transparante grond-, tussen- en eindlaag op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor nieuw en bestaand houtwerk van o.a. kozijnen, ramen en gevelbetimmeringen. Het geeft het schilderwerk een sprankelende hoogglans uitstraling en de speciale UV-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. De lak is gemakkelijk te verwerken en zorgt ervoor dat de natuurlijke tekening van het hout goed zichtbaar blijft. Buitenduurzaamheid: 4 jaar. Verbruik: Ca. 14-17 mē per liter.

vanaf
28,52
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS DEKKEND

Wijzonol tuinbeits dekkend

Wijzonol Tuinbeits dekkend is een vochtregulerende, laag zijdeglanzende beitsverf op basis van alkydhars voor tuin en terras. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (eenpotsysteem) zoals tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. Het is overschilderbaar na ongeveer 18 uur. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 12-14 mē per liter.

vanaf
18,28
bekijk product

Bekijk product ▸

TUINBEITS TRANSPARANT READY MIXED

Wijzonol tuinbeits transparant ready mixed

Wijzonol Transparant Tuinbeits is een matte, beperkt filmvormende beitsverf met hoge vochtregulering op basis van alkydhars. Het is geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag (eenpotsysteem) op hout buiten zoals tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. Het is zeer geschikt voor toepassing op zachte hardhoutsoorten zoals redwood, western red cedar en ruw vuren. Het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur en de buitenduurzaamheid is ca. 2-3 jaar. Verbruik: ca. 11-13 mē per liter.

vanaf
18,28
bekijk product

Bekijk product ▸

UNI COAT

Wijzonol uni coat

Wijzonol Uni Coat is een universeel toepasbare en actief corrosiewerende zijdeglans primer en dekverf op basis van urethan alkyd. Het is buiten toe te passen op onbehandelde metalen en kunststof ondergronden. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande en/of beschadigde coating lagen. Het is na 3,5 uur overschilderbaar. Rendement: 11,4 mē per liter.

vanaf
48,87
bekijk product

Bekijk product ▸

UNI PRIMER

Wijzonol uni primer

Wijzonol Uni Primer is een sneldrogende, roestwerende primer op basis van epoxy-ester, geschikt voor diverse metalen ondergronden buiten. Het is geschikt als universele primer in diverse Wijzonol-systemen op gestraald en goed ontroest staal, verzinkt staal en aluminium. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 mē per liter.

vanaf
20,64
bekijk product

Bekijk product ▸

VERDUNNING EP

Wijzonol verdunning ep

Wijzonol verdunning EP is een hoogwaardige verdunning voor 2-componenten epoxy producten.

vanaf
84,06
bekijk product

Bekijk product ▸

VERDUNNING PU

Wijzonol verdunning pu

Wijzonol verdunning PU is een Hoogwaardige verdunning voor 2-componenten polyurethaan producten. Het is geschikt Als verdunning bij applicatie van polyurethaan coatings en als reinigingsmiddel van gereedschappen en apparatuur.

vanaf
84,06
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZO CHIPSMELANGE

Wijzonol wijzo chipsmelange

Wijzonol wijzo chipsmelange zijn kleurvlokken (chips) op basis van kunststofdispersie. Ze zijn gemakkelijk verspuitbaar, decoratief, veelkleurig en kleurecht en bieden een naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. Dit product is in diverse kleuren leverbaar. U kunt contact met ons opnemen om de desgewenste kleur te bespreken.

vanaf
199,76
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR BLANK AQ GLANS

Wijzonol wijzodur blank aq glans

Wijzonol Wijzodur Blank AQ glans is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende, 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 8,4 mē per kilo.

vanaf
99,72
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR BLANK AQ MAT

Wijzonol wijzodur blank aq mat

Wijzonol Wijzodur Blank AQ Mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 8,5 mē per kilo.

vanaf
110,84
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR DEKVERF AQ

Wijzonol wijzodur dekverf aq

Wijzonol Wijzodur dekverf AQ is een 2-componenten dekvef voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. Het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een makkelijke verwerking, lange verwerkingstijd en is geurarm. Het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Verbruik: ca. 7-8 mē per liter.

vanaf
108,99
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR DEKVERF

Wijzonol wijzodur dekverf

Wijzonol wijzodur dekverf is een 2-componenten hoogglanzende dekverf op basis van polyurethaan voor buiten. Het is geschikt als eindlaag in 2-componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden. Het is slag- en stootvast, heeft een goed glansbehoud, hoge buitenduurzaamheid, goede uv-bestendigheid en is niet vergelend. Theoretisch rendement: ca. 14,9 mē.

vanaf
61,76
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR MULTICOAT AQ ZIJDEGLANS

Wijzonol wijzodur multicoat aq zijdeglans

Wijzonol Wijzodur multicoat AQ zijdeglans is een oplosmiddelarme, slag- en slijtvaste, waterverdunbare, 2-componenten dekverf op basis van polyurethaan. Het is te gebruiken als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating, zowel buiten als binnen. Het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. Het heeft een zeer goede hechting, heeft een hoog laagdiktebereik, is goed watervast en is bestand tegen mors- en spatbelasting van zwak agressieve chemicaliën. Het is overschilderbaar na 10 uur tot maximaal 14 dagen en beloopbaar na 16 uur. Verbruik bij 40 micrometer droog: ca. 8,5 mē per kilo.

vanaf
80,46
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR VLOERCOATING MP / AS

Wijzonol wijzodur vloercoating mp / as

Wijzonol Wijzodur vloercoating mp/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. Het is toe te passen als eindlaag in epoxy-vloersystemen vanaf 0°C ondergrondtemperatuur. Het heeft een hoge slijtvastheid, is slag- en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliën, niet vergelend, heeft een hoge U.V. bestendigheid en is antislip. Verbruik: ca. 4 mē per kilo.

vanaf
417,38
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZODUR VLOERCOATING MP

Wijzonol wijzodur vloercoating mp

Wijzonol Wijzodur vloercoating mp is een oplosmiddelarme, 2-componenten, veelzijdig inzebare vloercoating op basis van polyurethaan. Het is toe te passen als tussen- en eindlaag voor epoxy-instrooisysteem (0,2-06 mm) vanaf 0°C ondergrondtemperatuur. Het product is slag-, slijt en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliën, niet vergelend en heeft een hoge UV-bestendigheid. Verbruik: ca. 2,5 mē per kilo.

vanaf
369,36
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST BASECOAT/ADDITIEF

Wijzonol wijzofast basecoat/additief

Wijzonol wijzofast basecoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende 2-componenten vloercoating op basis van epoxy technologie. Het is geschikt in combinatie met Wijzofast Additief als tussenlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. Zonder toevoeging van Wijzofast Additief vind er geen doorharding plaats. Het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. Rendement: ca. 2,2 mē per KG.

vanaf
3,83
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST PRIMER

Wijzonol wijzofast primer

Wijzonol wijzofast primer is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, blanke 2-componenten primer voor binnen en buiten op basis van polyurea technologie. Het is geschikt als hechtlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden. Het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. Rendement: ca. 4,2 mē per kg.

vanaf
684,68
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOFAST TOPCOAT

Wijzonol wijzofast topcoat

Wijzonol wijzofast topcoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, glanzende 2-componenten vloercoating op basis van polyurea technologie. Het is geschikt els eindlaag in het Wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. Rendement: ca. 3,6 mē per kg.

vanaf
836,15
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPLEX 2SO EXTREEM

Wijzonol wijzoplex 2so extreem

Wijzonol Wijzoplex 2SO Extreem is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is inzetbaar bij lage temperaturen en bij snel wisselende weersomstandigheden. Het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Onderhoudstermijn: 4-6 jaar. Rendement: 6-8 mē per liter.

vanaf
164,75
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPLEX EIGLANS

Wijzonol wijzoplex eiglans

Wijzonol Wijzoplex Eiglans is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 Klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 4-6 jaar. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
26,86
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPLEX ELASTDECOR

Wijzonol wijzoplex elastdecor

Wijzonol Wijzoplex Elastdecor is een zijdeglanzende, elastische, watergedragen structuurmuurverf met een uitstekende buitenduurzaamheid voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing als hoogvullende, decoratieve, haarscheuroverbruggende wandafwerking (tot 0,3 mm) op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Verbruik: ca. 2,5-5 mē per liter.

vanaf
260,76
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPLEX GEVELCOAT

Wijzonol wijzoplex gevelcoat

Wijzonol Wijzoplex Gevelcoat is een matte, waterafstotende, watergedragen, zeer damp-open, gladde muurverf voor buiten op basis van silan acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op geïsoleerde en na-geïsoleerde gevels en steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
173,46
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX DEKVERF EWN

Wijzonol wijzopox dekverf ewn

Wijzonol Wijzopox Dekverf EWN is een hoogglanzende, waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. De verf is goed slag-/ slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliën. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
193,19
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX DEKVERF EWN/AS

Wijzonol wijzopox dekverf ewn/as

Wijzonol Wijzopox Dekverf EWN/AS is een waterverdunbare, 2-componenten anti-slip dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als anti-slip tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. De verf is goed slag-, slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliën. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. Verbruik: ca. 8 mē per liter.

vanaf
204,02
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX IMPREGNEER EW

Wijzonol wijzopox impregneer ew

Wijzonol Wijzopox Impregneer is een waterverdunbare, 2-componenten impregneer voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt als impregneer in 2-componenten systemen voor beton en andere steenachtige ondergronden. Het is tevens geschikt als stofbinder voor cementgebonden ondergronden (vloeren) binnen. Het is niet toepasbaar op anhydriet vloeren en het is oplosmiddelvrij, reukloos, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goed impregnerend vermogen, ook op een 'vochtige' ondergrond. Als stofbinder is het overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en het is beloopbaar na ca. 36 uur. Verbruik: ca. 7 mē per kilo inclusief water.

vanaf
109,52
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX INWASMORTEL EW

Wijzonol wijzopox inwasmortel ew

Wijzonol Wijzopox Inwasmortel EW is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare 2-componenten egalisatiemortel voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is zeer gemakkelijk verwerkbaar en hecht goed op draagkrachtig beton. Geschikt voor het egaliseren en inwassen van beton en andere steenachtige ondergronden in 2-componenten systemen. Overschilderbaar na 24 uur. Verbruik: ca. 2,6 mē per kilo.

vanaf
123,75
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX PRIMER SF

Wijzonol wijzopox primer sf

Wijzonol Wijzopox Primer SF is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. De primer heeft een goed penetratievermogen en uitstekende kleefkracht. Het is geschikt als hechtlaag onder (epoxy)mortels, troffelvloeren en coatings op beton en andere cementgebonden ondergronden. Het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en bij mortels 'nat in nat' werken. Verbruik: ca. 3 mē per liter.

vanaf
43,04
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX PRIMER T

Wijzonol wijzopox primer t

Wijzonol Wijzopox Primer T is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. Deze verf is goed verwerkbaar, heeft geen zakneiging en hecht uitstekend op gladde/gesloten ondergronden. Het is geschikt als hechtlaag onder coatings op vloer- en wandtegels, glad beton en steenachtige ondergronden. Verbruik: ca. 4,5 mē per liter.

vanaf
84,42
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX REPARATIEMORTEL VW

Wijzonol wijzopox reparatiemortel vw

Wijzonol Wijzopox Reparatiemortel VW is een oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemortel voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het heeft een soepele verwerking, is krimpvrij en na 16 uur overschilderbaar met de meest gebruikelijke muurverven. Het is geschikt voor niet-constructieve reparatie van betonconstructies voor zowel horizontaal, verticaal als hangend werk. Verbruik: ca. 1,3 kg voor 1 liter te vullen ruimte.

vanaf
126,81
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX TOPCOAT AQ

Wijzonol wijzopox topcoat aq

Wijzonol Wijzopox Topcoat AQ is een waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als slijtvaste afwerking op vloeren en wanden van beton en andere steenachtige ondergronden. Het is ook toepasbaar op metaal en hout. De verf is goed slag-, slijt- en stootvast en goed bestand tegen vele chemicaliën. Let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. Verbruik: ca. 11 mē per liter.

vanaf
126,77
bekijk product

Bekijk product ▸

Wijzopox Unicoat HB

Wijzonol wijzopox unicoat hb

Wijzonol Wijzopox Unicoat HB is een 2-componenten, universele, zijdeglanzende high build grond- en dekverf voor buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als grond- en afwerklaag op metaal en als hechtprimer op thermisch verzinkt staal of aluminium (voorbehandeld). Het is ook geschikt als primer op steenachtige en diverse kunststof en houten ondergronden (bij de inzet als afwerklaag rekening houden met krijten bij UV-belasting). Rendement: ca. 4,6 mē per KG.

vanaf
58,59
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX VLOERCOATING SF

Wijzonol wijzopox vloercoating sf

Wijzonol wijzopox vloercoating SF is een oplosmiddelvrije, halfglanzende 2-componenten rolcoating voor buiten op basis van epoxy. Het is geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. Het is optioneel anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. Let op: UV-belaste vloeren moeten worden afgeseald met een Wijzodur-product. Het is ook geschikt als grond-/kleeflaag om in te strooien met de Wijzo Chipsmelange voor een naadloze decoratieve afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. Deze coating is UV-bestendig, zeer goed slag-, slijt- en stootvast en bestand tegen vele chemicaliën, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale olieën. Het is tevens goed reinigbaar en heeft een hoge scheurbestendigheid. Verbruik: ca. 3,6 mē per liter.

vanaf
248,40
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOPOX ZINKFOSFAATPRIMER EWN

Wijzonol wijzopox zinkfosfaatprimer ewn

Wijzonol Wijzopox zinkfosfaatprimer EWN is een waterverdunbare, roestwerende 2-componenten primer op basis van epoxy. Het is geschikt als universele grondlaag op gestraald staal, speciaal daar waar niet met oplosmiddelen gewerkt mag worden. Let op: thermisch verzinkt en gegalvaniseerd staal vooraf niet etsen! Het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 72 uur. Verbruik: ca. 12 mē per liter.

vanaf
59,64
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOTEX EXTRA MAT

Wijzonol wijzotex extra mat

Wijzonol Wijzotex Extra Mat is een watergedragen, aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk, plaatmateriaal en op glasweefsel. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf
171,60
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOTEX EXTRA REINIGBAAR

Wijzonol wijzotex extra reinigbaar

Wijzonol wijzotex extra reinigbaar is een matte, extra goed reinigbare, oplosmiddelarme en waterverdunbare gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Het is zeer goed reinigbaar zonder cleaner, goed dekkend, dampdoorlatend en schrobvast klasse 1. Geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal die zeer goed en meerdere malen gereinigd moeten kunnen worden. Het is ook geschikt voor toepassing over bestaande muurverflagen. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf
120,36
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOTEX MAT

Wijzonol wijzotex mat

Wijzonol Wijzotex Mat is een matte, watergedragen, zeer goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van innovatieve zetmeeltechnologie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook toepasbaar op onbehandelde en met acrylaat muurverf behandelde ondergronden en tevens geschikt voor beschut buitenwerk. Het is na 1 maand schrobvast klasse 2 volgens DIN EN 13 300. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf
15,88
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOTEX SCHIMMELBESTENDIG ZIJDEGLANS

Wijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglans

Wijzonol Wijzotex schimmelbestendig Zijdeglans is een oplosmiddelvrije, watergedragen, schimmelbestendige gladde muurverf voor binnen op basis van terpolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens die regelmatig gereinigd worden. Het is zeer geschikt als afwerking van glasweefsel op wanden in o.a. kantoren, hotels, zieken- en verzorgingshuizen en scholen. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf
205,88
bekijk product

Bekijk product ▸

WIJZOTEX ZIJDEGLANS

Wijzonol wijzotex zijdeglans

Wijzonol Wijzotex Zijdeglans is een watergedragen, goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. De verf is gemakkelijk te verwerken, dampdoorlatend en schrobvast Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf
164,04
bekijk product

Bekijk product ▸

ZIJDEGLANS ALKYD

Wijzonol zijdeglans alkyd

Wijzonol zijdeglans alkyd is een universele, kras- en stootvaste, gemakkelijk verwerkbare lak met een goede vloeiing en dekkracht op basis van alkydhars. Het is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Grondverf alkyd) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 14-16 mē per liter.

vanaf
11,30
bekijk product

Bekijk product ▸

ZIJDEGLANS ACRYL

Wijzonol zijdeglans acryl

Wijzonol Zijdeglans Acryl is een sterke, kras- en stootvaste lakverf op basis van acrylaat technologie voor binnen. Het is geschikt als afwerking op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met bijvoorbeeld Wijzonol Grondverf) en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 10-12 mē per liter.

vanaf
21,56
bekijk product

Bekijk product ▸

Wijzonol

Wijzonol is een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1916. Met meer dan 100 jaar ervaring in de verfbranche zorgt Wijzonol voor hoogwaardige producten waarin traditioneel vakmanschap gecombineerd wordt met de modernste technieken en inzichten.

Deze producten zijn gericht op schilders, maar ook op kritische consumenten die graag een mooi en langdurig schilderresultaat willen behalen.

Wijzonol kenmerkt zich door innovaties die aansluiten op de behoeftes van de klant, zoals de duurzame binnenmuurverven in de antracietkleurige emmers. Zowel de emmer als de bedrukking is gemaakt van materiaal wat volledig recyclebaar is. Wanneer je op zoek bent naar een duurzaam en milieuvriendelijk product is Wijzonol muurverf een goede keuze.

Wijzonol muurverf

Wijzonol heeft een uitgebreid assortimenten muurverven, met varianten voor binnen, buiten en ook schimmelbestendig voor in de badkamer.

De muurverven zijn voornamelijk schrobvast klasse 1 of 2, wat betekent dat ze goed schoongemaakt kunnen worden zonder beschadigingen aan de verf te krijgen.

Wij kunnen de meeste Wijzonol muurverven voor je op kleur mengen. Kies in het winkelmandje de juiste kleurwaaier en selecteer de benodigde kleur. Wijzonol muurverven zijn over het algemeen beschikbaar in verpakkingen van 1 liter, 2,5 liter, 5 liter en 10 liter.

Wijzonol grondverf

Wijzonol grondverf gebruik je om je houtwerk te beschermen en eventuele beschadigingen op te vullen. De grondverf zorgt ervoor dat de Wijzonol lakverf daarna goed hecht. Er zijn grofweg 2 variaties beschikbaar:

  • Grondverf op waterbasis. Dit wordt ook wel acrylbasis genoemd. Deze grondverf gebruik je voornamelijk binnen. Het voordeel is dat de verf reukloos is en niet vergeelt. Ook droogt deze grondverf snel. Tip: schuur goed voor een goede aanhechting.
  • Grondverf op terpentinebasis. Dit wordt ook wel alkydbasis genoemd. Het wordt voornamelijk buiten gebruikt omdat er oplosmiddelen gebruikt worden in deze grondverf. Het is verdunbaar met terpentine en het zorgt voor goede dekking en een mooi glad resultaat.

Wist je dat ook grondverf op kleur maakbaar is? Een grondverf in (de buurt van) de gekozen kleur voor de aflak helpt bij het bereiken van optimaal kleurresultaat.

Wijzonol buitenlak

Buiten schilderen is waarschijnlijk niet je meest favoriete bezigheid. Daarom heeft Wijzonol voor de buitenlak de ‘goed, beter, best’ mogelijkheid. Ga je voor goed, dan kies je voor Wijzonol Dekkend Hoogglanslak. Deze heeft een hoge dekkracht en een goed vullend vermogen. Je schilderwerk is tot 8 jaar schildervrij.

Denk je dat het beter kan? Dan is WIjzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak iets voor jou. Kies voor hoge glans en lang glansbehoud en zelfs tot 10 jaar schildervrij.

Ga je voor best? Kies dan Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Hiermee ben je zelfs tot 12 jaar schildervrij.

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Schrobvastheidsklasse
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)