menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
Schroef verwijderset 4-delig met opbergetuiDekton schroef verwijderset 4-delig met opbergetuiDekton schroef verwijderset 4-delig met opbergetui

Dekton schroef verwijderset voor het moeiteloos verwijderen van schroeven. Het zijn 4 verschillende maten in een opbergetui.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERNeo schroevendraaierNeo schroevendraaier

Neo schroevendraaier van chroom molybdeen staal. De hardheid van de schroeftip is speciaal ontworpen voor handschroevendraaiers. Het soft grip handvat voorkomt slippen en heeft een innovatief driezijdig duimstuk. De tip is tevens magnetisch.

vanaf5,65
bekijk productBekijk product ▸
INLAY MET SCHROEVENDRAAIERSETNeo inlay met schroevendraaiersetNeo inlay met schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset 12-delig pz-torx, precisie serie inleglade bestaat uit 12 elementen van s2 staal.

vanaf50,30
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERNeo schroevendraaierNeo schroevendraaier

Neo schroevendraaier is een precisie schroevendraaier met een schacht die is gemaakt van uitzonderlijk duurzaam s2-staal. De schroevendraaierbladen hebben een warmtebehandeling ondergaan om weerstand tegen buigen en hardheid te verkrijgen. Het heeft magnetische punt en de draaibare dop in het handvat zorgt ervoor dat schroeven nauwkeurig kunnen worden aangedraaid. De ergonomische handgreep is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten en de kwaliteit wordt bevestigd met het T‹V-certificaat.

vanaf4,28
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 4-delig 250 mmNeo schroevendraaierset 4-delig 250 mmNeo schroevendraaierset 4-delig 250 mm

Neo schroevendraaierset 4-delig 250 mm bevat 4 schroevendraaiers: kruis en platte sleuf. De schroevendraaierschachten zijn gemaakt van uitzonderlijk duurzaam s2-staal. De schroevendraaierbladen hebben een warmtebehandeling ondergaan om een hoge hardheid en weerstand tegen buigen te verkrijgen. De schroevendraaiers zijn voorzien van gemagnetiseerde punten voor een eenvoudigere bediening. De drielobbige handgreepvorm met geprofileerde duimsteun vermindert handinspanning bij het werken en zorgt voor maximaal koppel. De handgreep is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten. De lange schroevendraaierschachten maken het mogelijk om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. De set bevat een handige hanger om de schroevendraaiers op ťťn plek op te bergen en op orde te houden.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERNeo schroevendraaierNeo schroevendraaier

Neo schroevendraaier van chroom molybdeen staal. De hardheid van de schroeftip is speciaal ontworpen voor handschroevendraaiers en het soft grip handvat voorkomt slippen. Het heeft een innovatief driezijdig duimstuk en de tip is tevens magnetisch.

vanaf5,65
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERSET 7-DELIG PH KRUISKOP INLEGLADENeo schroevendraaierset 7-delig ph kruiskop inlegladeNeo schroevendraaierset 7-delig ph kruiskop inleglade

Neo Schroevendraaierset 7-delig ph serie inleglade bestaat uit ph0x75, ph1x75, ph1x100, ph2x38, ph2x100, ph2x150 en ph3x150mm.

vanaf42,70
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIER PHNeo schroevendraaier phNeo schroevendraaier ph

Neo schroevendraaier ph is een kruiskop-precisieschroevendraaier. De schroevendraaierschacht is gemaakt van uitzonderlijk duurzaam s2-staal. De schroevendraaierbladen hebben een warmtebehandeling ondergaan om weerstand tegen buigen en hardheid te verkrijgen. De schroevendraaier heeft een magnetische punt en de draaibare dop in het handvat zorgt ervoor dat schroeven nauwkeurig kunnen worden aangedraaid. De handgreep is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten. De kwaliteit wordt bevestigd met het T‹V-certificaat

vanaf4,28
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset SL en PH in houder (6-delig)Neo schroevendraaierset sl en ph in houder (6-delig)Neo schroevendraaierset sl en ph in houder (6-delig)

Neo schroevendraaierset 6-delig bevat 6 schroevendraaiers: 5,5 x 38 mm, 5,5 x 100 mm, 6,5 x 150 mm, PH1 x 100 mm, PH2 x 38 mm en PH2 x 150 mm. De schroevendraaierschacht is gemaakt van duurzaam CrV-staal en de drielobbige handgreepvorm met geprofileerde duimsteun vermindert handinspanning tijdens het werk en vergemakkelijkt het verkrijgen van het juiste koppel. Het ergonomische handvat voorkomt wegglijden in de hand. Het is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten en de bijgeleverde houder kan eenvoudig worden bevestigd met twee schroeven.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
HAKENSET 4-DELIGNeo hakenset 4-deligNeo hakenset 4-delig

Neo hakenset 4-delig is een 4-delige set met een rechte, 45 graden, 90 graden en 135 graden haakpunt. Het is tevens geschikt om te schrapen.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
VERWISSELBARE STUBBYNeo verwisselbare stubbyNeo verwisselbare stubby

Neo verwisselbare stubby is magnetisch, van crmo staal en heeft een pro grip handvat. Het is tuv m+t gecertificeerd.

vanaf8,08
bekijk productBekijk product ▸
schroevendraaier phNeo schroevendraaier phNeo schroevendraaier ph

Neo schroevendraaier ph heeft een schroevendraaierschacht gemaakt van duurzaam chroom-vanadiumstaal en een magnetische punt voor extra grip op stalen schroeven. De ergonomische handgreep vermindert de handspanning tijdens het werk en het heeft het T‹V-certificaat.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 6-delig in HouderNeo schroevendraaierset 6-delig in houderNeo schroevendraaierset 6-delig in houder

Neo schroevendraaierset 6-delig in houder bevat 6 schroevendraaiers: plat en kruis. De schacht is gemaakt van uitzonderlijk duurzaam s2-staal. De schroevendraaier heeft een magnetische punt en de handgreep heeft een geprofileerde duimsteun, wat de handinspanning tijdens het werk vermindert. Het is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten.

vanaf26,55
bekijk productBekijk product ▸
SLAGSCHROEVENDRAAIERSET 11-DELIGNeo slagschroevendraaierset 11-deligNeo slagschroevendraaierset 11-delig

Neo schroevendraaierset 11-delig bevat schroevendraaiers met 1/2Ē en 5/16Ē aansluiting, namelijk plat 5, 6, 8, 10, 12 en 14 mm, ph1, ph2 en ph3. Het slagset is uitgerust met het speciale s2 staal om grotere krachten soepel te kunnen weestaan. Het wordt geleverd in degelijke kunststof box.

vanaf66,45
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERSETNeo schroevendraaiersetNeo schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset. De getoonde afbeelding is artikel 04-209.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
sleufschroevendraaierNeo sleufschroevendraaierNeo sleufschroevendraaier

Neo schroevendraaier plat sl heeft een schroevendraaierschacht gemaakt van duurzaam chroom-vanadiumstaal en een magnetische punt voor extra grip op stalen schroeven. De ergonomische handgreep vermindert de handspanning tijdens het werk en het heeft het T‹V-certificaat.

vanaf2,33
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 9-delig In Koffer 1000vNeo schroevendraaierset 9-delig in koffer 1000vNeo schroevendraaierset 9-delig in koffer 1000v

Neo schroevendraaierset 9-delig in koffer 1000v bevat 9 schroevendraaiers: kruis en sleuf. De schroevendraaierschachten zijn gemaakt van uitzonderlijk duurzaam s2-staal. De schroevendraaierbladen hebben een warmtebehandeling ondergaan om een geschikte buigweerstand en hardheid 56 hrc te verkrijgen. De ergonomische handvaten voorkomen wegglijden in de hand.

vanaf75,95
bekijk productBekijk product ▸
Flexibele schroevendraaierNeo flexibele schroevendraaierNeo flexibele schroevendraaier

Neo Flexibele schroevendraaier incl. 12 bits, van CRMO Staal, TUV M+T.

vanaf20,85
bekijk productBekijk product ▸
PRECISIE SCHROEVENDRAAIERSETNeo precisie schroevendraaiersetNeo precisie schroevendraaierset

Neo precisie schroevendraaierset bevat tips waaronder micro-caps en micro-platte sleutels voor populaire smartphonemodellen. De 2-componenten schroevendraaier met een draaiende tip maakt het werk gemakkelijker. Het wordt geleverd in een compacte doos met een transparante klep. De getoonde afbeelding is artikel 06-110.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
schroevendraaier pzNeo schroevendraaier pzNeo schroevendraaier pz

Neo schroevendraaier pz heeft een schroevendraaierschacht gemaakt van duurzaam chroom-vanadiumstaal en een magnetische punt voor extra grip op stalen schroeven. De ergonomische handgreep vermindert de handspanning tijdens het werk en het heeft het T‹V-certificaat.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
Verwisselbare schroevendraaierset 12-delig 1000 vNeo verwisselbare schroevendraaierset 12-delig 1000 vNeo verwisselbare schroevendraaierset 12-delig 1000 v

Neo verwisselbare schroevendraaierset 12-delig 1000v bevat bits die gecertificeerd zijn voor gebruik op onder spanning staande delen tot 1000 V. Dankzij het gebruik van s2 gelegeerd staal is de hardheid van de schroevendraaierbits 60 HRC, wat de levensduur en de kwaliteit van het werk aanzienlijk verbetert. De set biedt een breed scala aan standaard en speciale bits met een lengte van 100 mm en bevat ook een spanningstester 1000 V.

vanaf69,30
bekijk productBekijk product ▸
BITSCHROEVENDRAAIERNeo bitschroevendraaierNeo bitschroevendraaier

Neo bitschroevendraaier met een lengte van 215 mm. het is van CrV Staal, Magnetisch, heeft een Pro Grip en is TUV M+T getest.

vanaf14,20
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 1000V 5-deligNeo schroevendraaierset 1000v 5-deligNeo schroevendraaierset 1000v 5-delig

Neo schroevendraaierset 5-delig 1000v is uitstekend geschikt voor de professionele electricien. De schroevendraaiers zijn gemaakt uit chroom-molybdeen staal, zijn uitgerust met een twee-componenten-greep, hebben een magnetische punt en zijn TUV gecertificeerd. Maat plat: 2.5x75 mm, 4x100 mm en 6.5x150 mm. Maat kruis: PH1x80 mm en PH2x100 mm. Ze zijn getest tot 1000 V.

vanaf40,80
bekijk productBekijk product ▸
FLEXIBELE SCHROEVENDRAAIER 1/4 AANSLUITINGNeo flexibele schroevendraaier 1/4 aansluitingNeo flexibele schroevendraaier 1/4 aansluiting

Neo flexibele schroevendraaier heeft een 1/4 aansluiting, is van magnetisch crmo staal en heeft een pro grip. Het is tuv m+t gecertificeerd.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
TORX SCHROEVENDRAAIERNeo torx schroevendraaierNeo torx schroevendraaier

Neo schroevendraaier torx heeft een schroevendraaierschacht gemaakt van duurzaam chroom-vanadiumstaal en een magnetische punt voor extra grip op stalen schroeven. De ergonomische handgreep vermindert de handspanning tijdens het werk en het heeft het T‹V-certificaat.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERNeo schroevendraaierNeo schroevendraaier

Neo schroevendraaier is gemaakt van chroom-vanadium s2 staal, uitgerust met een 2-componenten-greep en is tuv gecertificeerd. De getoonde afbeelding is artikel 04-085.

vanaf4,42
bekijk productBekijk product ▸
PRECISIESCHROEVENDRAAIERSET 5-DELIGNeo precisieschroevendraaierset 5-deligNeo precisieschroevendraaierset 5-delig

Neo precisieschroevendraaierset 5-delig is bevat magnetische schroevendraaiers van crmo staal die tuv m+t gecertificeerd zijn. De getoonde afbeelding is artikel 04-227.

vanaf31,30
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 14-deligNeo schroevendraaierset 14-deligNeo schroevendraaierset 14-delig

Neo schroevendraaierset 14-delig bevat de volgende items van crv-staal: 4, 5 en 6 mm, torx T10, T15, T20, T25, T27, T30 en T40, 6,5 x 100 mm, PH2 x 100 mm, PH1 x 75 mm en 1 bit set. Ze hebben een ergonomische handgreepvorm met perforatie die de vingerafdrukken nabootst en een plaats voor de duim. Aan de bovenkant van het handvat bevindt zich een maataanduiding, waardoor het gemakkelijk is om een schroevendraaier voor een specifieke taak te selecteren.

vanaf25,60
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERSETNeo schroevendraaiersetNeo schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset is gemaakt van chroom-vanadium s2 staal, uitgerust met een 2-componenten-greep en is tuv gecertificeerd. De getoonde afbeelding is artikel 04-260.

vanaf51,25
bekijk productBekijk product ▸
INLAY MET SCHROEVENDRAAIERS VOOR GEREEDSCHAPSKASTNeo inlay met schroevendraaiers voor gereedschapskastNeo inlay met schroevendraaiers voor gereedschapskast

Neo schroevendraaierset 7-delig sl serie inleglade bevat 7 platte schroevendraaiers van s2-staal.

vanaf44,18
bekijk productBekijk product ▸
PLUS-MINUS SCHROEVENDRAAIER 100 MMNeo plus-minus schroevendraaier 100 mmNeo plus-minus schroevendraaier 100 mm

Neo plus-minus schroevendraaier is speciaal bedoeld voor o.a. klemmen, zekeringskasten en schakelaars. Het is gecertificeerd voor gebruik op onder spanning staande delen tot 1000 v. De schroevendraaierschacht is gemaakt van duurzaam crv-staal en het schroevendraaierblad heeft een warmtebehandeling ondergaan om een geschikte weerstand tegen buigen en hardheid te verkrijgen. De speciale punt is speciaal ontworpen voor op rails gemonteerde stroomonderbrekers. De drielobbige handgreepvorm met geprofileerde duimsteun vermindert handinspanning tijdens het werk en vergemakkelijkt het verkrijgen van het juiste koppel. Het handvat voorkomt wegglijden in de hand en het is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten.

vanaf12,30
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERSETNeo schroevendraaiersetNeo schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset 4-delig bevat 4 schroevendraaiers van crv-staal met de afmetingen 5,5 x 100 mm, 6,5 x 100 mm, ph1 x 100 mm en ph2 x 150 mm. De schroevendraaiers hebben een ergonomische handgreepvorm met perforatie die de vingerafdrukken nabootst en een plaats voor de duim. Aan de bovenkant van het handvat bevindt zich een maataanduiding, waardoor het gemakkelijk is om een schroevendraaier voor een specifieke taak te selecteren.

vanaf20,85
bekijk productBekijk product ▸
PRECISIESETTop tools precisiesetTop tools precisieset

Top tools precisieset. De getoonde afbeelding is artikel 39d193.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
SLAGSCHROEVENDRAAIER 8-DELIGTopex slagschroevendraaier 8-deligTopex slagschroevendraaier 8-delig

Topex slagschroevendraaier 8-delig van crv staal met een 1/2' en 5/16' aansluiting.

vanaf29,40
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 1000V 6-deligTopex schroevendraaierset 1000v 6-deligTopex schroevendraaierset 1000v 6-delig

Topex Schroevendraaierset 1000v 6-delig van CrMo Straal. Het bestaat uit SL3 x 100 mm, SL4 x 100 mm, SL5.5 x 125 mm, PH1 x 80 mm en PH2 x 100 mm. Het wordt geleverd in transparante click-box.

vanaf18,95
bekijk productBekijk product ▸
PRECISIE SCHROEVENDRAAIERTopex precisie schroevendraaierTopex precisie schroevendraaier

Topex precisie schroevendraaier met extra geharde punt, magnetisch en van crv staal. De getoonde afbeelding is artikel 39d77.

vanaf2,09
bekijk productBekijk product ▸
INLEGLADE SCHROEVENDRAAIERS SL 6-DELIGTopex inleglade schroevendraaiers sl 6-deligTopex inleglade schroevendraaiers sl 6-delig

Topex inleglade schroevendraaiers sl.

vanaf21,80
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERTopex schroevendraaierTopex schroevendraaier

Topex schroevendraaier met extra geharde punt, magnetisch en gemaakt van crv staal. De getoonde afbeelding is artikel 39d802.

vanaf2,14
bekijk productBekijk product ▸
INLEGLADE SCHROEVENDRAAIERS PHTopex inleglade schroevendraaiers phTopex inleglade schroevendraaiers ph

Topex inleglade schroevendraaiers ph 6-delig.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
BITSCHROEVENDRAAIER 210 MMTopex bitschroevendraaier 210 mmTopex bitschroevendraaier 210 mm

Topex bitschroevendraaier 210 mm is magnetisch en van crv staal.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERTopex schroevendraaierTopex schroevendraaier

Topex schroevendraaier van 1000v crmo staal. Het is tuv gekeurd.

vanaf3,47
bekijk productBekijk product ▸
FLEXIBELE SCHROEVENDRAAIERTopex flexibele schroevendraaierTopex flexibele schroevendraaier

Topex flexibele schroevendraaier magnetisch van crv staal. Het wordt geleverd inclusief bits.

vanaf18,95
bekijk productBekijk product ▸
STROOMSCHROEVENDRAAIERTopex stroomschroevendraaierTopex stroomschroevendraaier

Topex stroomschroevendraaier is ce en tuv gecertificeerd. De getoonde afbeelding is artikel 39d055.

vanaf1,57
bekijk productBekijk product ▸
Spanningszoeker 190 mmTopex spanningszoeker 190 mmTopex spanningszoeker 190 mm

Topex stroomschroevendraaier 100-250 v maakt het mogelijk om onder spanning staande kabels te detecteren. De geÔsoleerde handgreep ligt goed in de hand voor meer werkcomfort. Het is overeenstemming met Europese veiligheidsnormen, wat wordt bevestigd met het CE-certificaat.

vanaf1,89
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERSETTopex schroevendraaiersetTopex schroevendraaierset

Topex schroevendraaierset van crv staal. De getoonde afbeelding is artikel 39D88.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
PRECISIE SCHROEVENDRAAIERSETTopex precisie schroevendraaiersetTopex precisie schroevendraaierset

Topex precisie schroevendraaierset van crv staal. De getoonde afbeelding is artikel 39D558.

vanaf7,13
bekijk productBekijk product ▸
Schroef verwijderset 4-delig met opbergetuiDekton schroef verwijderset 4-delig met opbergetui

Dekton schroef verwijderset 4-delig met opbergetui

Dekton schroef verwijderset voor het moeiteloos verwijderen van schroeven. Het zijn 4 verschillende maten in een opbergetui.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERNeo schroevendraaier

Neo schroevendraaier

Neo schroevendraaier van chroom molybdeen staal. De hardheid van de schroeftip is speciaal ontworpen voor handschroevendraaiers. Het soft grip handvat voorkomt slippen en heeft een innovatief driezijdig duimstuk. De tip is tevens magnetisch.

vanaf5,65
bekijk productBekijk product ▸
INLAY MET SCHROEVENDRAAIERSETNeo inlay met schroevendraaierset

Neo inlay met schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset 12-delig pz-torx, precisie serie inleglade bestaat uit 12 elementen van s2 staal.

vanaf50,30
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERNeo schroevendraaier

Neo schroevendraaier

Neo schroevendraaier is een precisie schroevendraaier met een schacht die is gemaakt van uitzonderlijk duurzaam s2-staal. De schroevendraaierbladen hebben een warmtebehandeling ondergaan om weerstand tegen buigen en hardheid te verkrijgen. Het heeft magnetische punt en de draaibare dop in het handvat zorgt ervoor dat schroeven nauwkeurig kunnen worden aangedraaid. De ergonomische handgreep is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten en de kwaliteit wordt bevestigd met het T‹V-certificaat.

vanaf4,28
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 4-delig 250 mmNeo schroevendraaierset 4-delig 250 mm

Neo schroevendraaierset 4-delig 250 mm

Neo schroevendraaierset 4-delig 250 mm bevat 4 schroevendraaiers: kruis en platte sleuf. De schroevendraaierschachten zijn gemaakt van uitzonderlijk duurzaam s2-staal. De schroevendraaierbladen hebben een warmtebehandeling ondergaan om een hoge hardheid en weerstand tegen buigen te verkrijgen. De schroevendraaiers zijn voorzien van gemagnetiseerde punten voor een eenvoudigere bediening. De drielobbige handgreepvorm met geprofileerde duimsteun vermindert handinspanning bij het werken en zorgt voor maximaal koppel. De handgreep is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten. De lange schroevendraaierschachten maken het mogelijk om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. De set bevat een handige hanger om de schroevendraaiers op ťťn plek op te bergen en op orde te houden.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERNeo schroevendraaier

Neo schroevendraaier

Neo schroevendraaier van chroom molybdeen staal. De hardheid van de schroeftip is speciaal ontworpen voor handschroevendraaiers en het soft grip handvat voorkomt slippen. Het heeft een innovatief driezijdig duimstuk en de tip is tevens magnetisch.

vanaf5,65
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERSET 7-DELIG PH KRUISKOP INLEGLADENeo schroevendraaierset 7-delig ph kruiskop inleglade

Neo schroevendraaierset 7-delig ph kruiskop inleglade

Neo Schroevendraaierset 7-delig ph serie inleglade bestaat uit ph0x75, ph1x75, ph1x100, ph2x38, ph2x100, ph2x150 en ph3x150mm.

vanaf42,70
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIER PHNeo schroevendraaier ph

Neo schroevendraaier ph

Neo schroevendraaier ph is een kruiskop-precisieschroevendraaier. De schroevendraaierschacht is gemaakt van uitzonderlijk duurzaam s2-staal. De schroevendraaierbladen hebben een warmtebehandeling ondergaan om weerstand tegen buigen en hardheid te verkrijgen. De schroevendraaier heeft een magnetische punt en de draaibare dop in het handvat zorgt ervoor dat schroeven nauwkeurig kunnen worden aangedraaid. De handgreep is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten. De kwaliteit wordt bevestigd met het T‹V-certificaat

vanaf4,28
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset SL en PH in houder (6-delig)Neo schroevendraaierset sl en ph in houder (6-delig)

Neo schroevendraaierset sl en ph in houder (6-delig)

Neo schroevendraaierset 6-delig bevat 6 schroevendraaiers: 5,5 x 38 mm, 5,5 x 100 mm, 6,5 x 150 mm, PH1 x 100 mm, PH2 x 38 mm en PH2 x 150 mm. De schroevendraaierschacht is gemaakt van duurzaam CrV-staal en de drielobbige handgreepvorm met geprofileerde duimsteun vermindert handinspanning tijdens het werk en vergemakkelijkt het verkrijgen van het juiste koppel. Het ergonomische handvat voorkomt wegglijden in de hand. Het is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten en de bijgeleverde houder kan eenvoudig worden bevestigd met twee schroeven.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
HAKENSET 4-DELIGNeo hakenset 4-delig

Neo hakenset 4-delig

Neo hakenset 4-delig is een 4-delige set met een rechte, 45 graden, 90 graden en 135 graden haakpunt. Het is tevens geschikt om te schrapen.

vanaf22,75
bekijk productBekijk product ▸
VERWISSELBARE STUBBYNeo verwisselbare stubby

Neo verwisselbare stubby

Neo verwisselbare stubby is magnetisch, van crmo staal en heeft een pro grip handvat. Het is tuv m+t gecertificeerd.

vanaf8,08
bekijk productBekijk product ▸
schroevendraaier phNeo schroevendraaier ph

Neo schroevendraaier ph

Neo schroevendraaier ph heeft een schroevendraaierschacht gemaakt van duurzaam chroom-vanadiumstaal en een magnetische punt voor extra grip op stalen schroeven. De ergonomische handgreep vermindert de handspanning tijdens het werk en het heeft het T‹V-certificaat.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 6-delig in HouderNeo schroevendraaierset 6-delig in houder

Neo schroevendraaierset 6-delig in houder

Neo schroevendraaierset 6-delig in houder bevat 6 schroevendraaiers: plat en kruis. De schacht is gemaakt van uitzonderlijk duurzaam s2-staal. De schroevendraaier heeft een magnetische punt en de handgreep heeft een geprofileerde duimsteun, wat de handinspanning tijdens het werk vermindert. Het is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten.

vanaf26,55
bekijk productBekijk product ▸
SLAGSCHROEVENDRAAIERSET 11-DELIGNeo slagschroevendraaierset 11-delig

Neo slagschroevendraaierset 11-delig

Neo schroevendraaierset 11-delig bevat schroevendraaiers met 1/2Ē en 5/16Ē aansluiting, namelijk plat 5, 6, 8, 10, 12 en 14 mm, ph1, ph2 en ph3. Het slagset is uitgerust met het speciale s2 staal om grotere krachten soepel te kunnen weestaan. Het wordt geleverd in degelijke kunststof box.

vanaf66,45
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERSETNeo schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset. De getoonde afbeelding is artikel 04-209.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
sleufschroevendraaierNeo sleufschroevendraaier

Neo sleufschroevendraaier

Neo schroevendraaier plat sl heeft een schroevendraaierschacht gemaakt van duurzaam chroom-vanadiumstaal en een magnetische punt voor extra grip op stalen schroeven. De ergonomische handgreep vermindert de handspanning tijdens het werk en het heeft het T‹V-certificaat.

vanaf2,33
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 9-delig In Koffer 1000vNeo schroevendraaierset 9-delig in koffer 1000v

Neo schroevendraaierset 9-delig in koffer 1000v

Neo schroevendraaierset 9-delig in koffer 1000v bevat 9 schroevendraaiers: kruis en sleuf. De schroevendraaierschachten zijn gemaakt van uitzonderlijk duurzaam s2-staal. De schroevendraaierbladen hebben een warmtebehandeling ondergaan om een geschikte buigweerstand en hardheid 56 hrc te verkrijgen. De ergonomische handvaten voorkomen wegglijden in de hand.

vanaf75,95
bekijk productBekijk product ▸
Flexibele schroevendraaierNeo flexibele schroevendraaier

Neo flexibele schroevendraaier

Neo Flexibele schroevendraaier incl. 12 bits, van CRMO Staal, TUV M+T.

vanaf20,85
bekijk productBekijk product ▸
PRECISIE SCHROEVENDRAAIERSETNeo precisie schroevendraaierset

Neo precisie schroevendraaierset

Neo precisie schroevendraaierset bevat tips waaronder micro-caps en micro-platte sleutels voor populaire smartphonemodellen. De 2-componenten schroevendraaier met een draaiende tip maakt het werk gemakkelijker. Het wordt geleverd in een compacte doos met een transparante klep. De getoonde afbeelding is artikel 06-110.

vanaf28,45
bekijk productBekijk product ▸
schroevendraaier pzNeo schroevendraaier pz

Neo schroevendraaier pz

Neo schroevendraaier pz heeft een schroevendraaierschacht gemaakt van duurzaam chroom-vanadiumstaal en een magnetische punt voor extra grip op stalen schroeven. De ergonomische handgreep vermindert de handspanning tijdens het werk en het heeft het T‹V-certificaat.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
Verwisselbare schroevendraaierset 12-delig 1000 vNeo verwisselbare schroevendraaierset 12-delig 1000 v

Neo verwisselbare schroevendraaierset 12-delig 1000 v

Neo verwisselbare schroevendraaierset 12-delig 1000v bevat bits die gecertificeerd zijn voor gebruik op onder spanning staande delen tot 1000 V. Dankzij het gebruik van s2 gelegeerd staal is de hardheid van de schroevendraaierbits 60 HRC, wat de levensduur en de kwaliteit van het werk aanzienlijk verbetert. De set biedt een breed scala aan standaard en speciale bits met een lengte van 100 mm en bevat ook een spanningstester 1000 V.

vanaf69,30
bekijk productBekijk product ▸
BITSCHROEVENDRAAIERNeo bitschroevendraaier

Neo bitschroevendraaier

Neo bitschroevendraaier met een lengte van 215 mm. het is van CrV Staal, Magnetisch, heeft een Pro Grip en is TUV M+T getest.

vanaf14,20
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 1000V 5-deligNeo schroevendraaierset 1000v 5-delig

Neo schroevendraaierset 1000v 5-delig

Neo schroevendraaierset 5-delig 1000v is uitstekend geschikt voor de professionele electricien. De schroevendraaiers zijn gemaakt uit chroom-molybdeen staal, zijn uitgerust met een twee-componenten-greep, hebben een magnetische punt en zijn TUV gecertificeerd. Maat plat: 2.5x75 mm, 4x100 mm en 6.5x150 mm. Maat kruis: PH1x80 mm en PH2x100 mm. Ze zijn getest tot 1000 V.

vanaf40,80
bekijk productBekijk product ▸
FLEXIBELE SCHROEVENDRAAIER 1/4 AANSLUITINGNeo flexibele schroevendraaier 1/4 aansluiting

Neo flexibele schroevendraaier 1/4 aansluiting

Neo flexibele schroevendraaier heeft een 1/4 aansluiting, is van magnetisch crmo staal en heeft een pro grip. Het is tuv m+t gecertificeerd.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
TORX SCHROEVENDRAAIERNeo torx schroevendraaier

Neo torx schroevendraaier

Neo schroevendraaier torx heeft een schroevendraaierschacht gemaakt van duurzaam chroom-vanadiumstaal en een magnetische punt voor extra grip op stalen schroeven. De ergonomische handgreep vermindert de handspanning tijdens het werk en het heeft het T‹V-certificaat.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERNeo schroevendraaier

Neo schroevendraaier

Neo schroevendraaier is gemaakt van chroom-vanadium s2 staal, uitgerust met een 2-componenten-greep en is tuv gecertificeerd. De getoonde afbeelding is artikel 04-085.

vanaf4,42
bekijk productBekijk product ▸
PRECISIESCHROEVENDRAAIERSET 5-DELIGNeo precisieschroevendraaierset 5-delig

Neo precisieschroevendraaierset 5-delig

Neo precisieschroevendraaierset 5-delig is bevat magnetische schroevendraaiers van crmo staal die tuv m+t gecertificeerd zijn. De getoonde afbeelding is artikel 04-227.

vanaf31,30
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 14-deligNeo schroevendraaierset 14-delig

Neo schroevendraaierset 14-delig

Neo schroevendraaierset 14-delig bevat de volgende items van crv-staal: 4, 5 en 6 mm, torx T10, T15, T20, T25, T27, T30 en T40, 6,5 x 100 mm, PH2 x 100 mm, PH1 x 75 mm en 1 bit set. Ze hebben een ergonomische handgreepvorm met perforatie die de vingerafdrukken nabootst en een plaats voor de duim. Aan de bovenkant van het handvat bevindt zich een maataanduiding, waardoor het gemakkelijk is om een schroevendraaier voor een specifieke taak te selecteren.

vanaf25,60
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERSETNeo schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset is gemaakt van chroom-vanadium s2 staal, uitgerust met een 2-componenten-greep en is tuv gecertificeerd. De getoonde afbeelding is artikel 04-260.

vanaf51,25
bekijk productBekijk product ▸
INLAY MET SCHROEVENDRAAIERS VOOR GEREEDSCHAPSKASTNeo inlay met schroevendraaiers voor gereedschapskast

Neo inlay met schroevendraaiers voor gereedschapskast

Neo schroevendraaierset 7-delig sl serie inleglade bevat 7 platte schroevendraaiers van s2-staal.

vanaf44,18
bekijk productBekijk product ▸
PLUS-MINUS SCHROEVENDRAAIER 100 MMNeo plus-minus schroevendraaier 100 mm

Neo plus-minus schroevendraaier 100 mm

Neo plus-minus schroevendraaier is speciaal bedoeld voor o.a. klemmen, zekeringskasten en schakelaars. Het is gecertificeerd voor gebruik op onder spanning staande delen tot 1000 v. De schroevendraaierschacht is gemaakt van duurzaam crv-staal en het schroevendraaierblad heeft een warmtebehandeling ondergaan om een geschikte weerstand tegen buigen en hardheid te verkrijgen. De speciale punt is speciaal ontworpen voor op rails gemonteerde stroomonderbrekers. De drielobbige handgreepvorm met geprofileerde duimsteun vermindert handinspanning tijdens het werk en vergemakkelijkt het verkrijgen van het juiste koppel. Het handvat voorkomt wegglijden in de hand en het is bestand tegen chemicaliŽn, oliŽn en vetten.

vanaf12,30
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERSETNeo schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset

Neo schroevendraaierset 4-delig bevat 4 schroevendraaiers van crv-staal met de afmetingen 5,5 x 100 mm, 6,5 x 100 mm, ph1 x 100 mm en ph2 x 150 mm. De schroevendraaiers hebben een ergonomische handgreepvorm met perforatie die de vingerafdrukken nabootst en een plaats voor de duim. Aan de bovenkant van het handvat bevindt zich een maataanduiding, waardoor het gemakkelijk is om een schroevendraaier voor een specifieke taak te selecteren.

vanaf20,85
bekijk productBekijk product ▸
PRECISIESETTop tools precisieset

Top tools precisieset

Top tools precisieset. De getoonde afbeelding is artikel 39d193.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
SLAGSCHROEVENDRAAIER 8-DELIGTopex slagschroevendraaier 8-delig

Topex slagschroevendraaier 8-delig

Topex slagschroevendraaier 8-delig van crv staal met een 1/2' en 5/16' aansluiting.

vanaf29,40
bekijk productBekijk product ▸
Schroevendraaierset 1000V 6-deligTopex schroevendraaierset 1000v 6-delig

Topex schroevendraaierset 1000v 6-delig

Topex Schroevendraaierset 1000v 6-delig van CrMo Straal. Het bestaat uit SL3 x 100 mm, SL4 x 100 mm, SL5.5 x 125 mm, PH1 x 80 mm en PH2 x 100 mm. Het wordt geleverd in transparante click-box.

vanaf18,95
bekijk productBekijk product ▸
PRECISIE SCHROEVENDRAAIERTopex precisie schroevendraaier

Topex precisie schroevendraaier

Topex precisie schroevendraaier met extra geharde punt, magnetisch en van crv staal. De getoonde afbeelding is artikel 39d77.

vanaf2,09
bekijk productBekijk product ▸
INLEGLADE SCHROEVENDRAAIERS SL 6-DELIGTopex inleglade schroevendraaiers sl 6-delig

Topex inleglade schroevendraaiers sl 6-delig

Topex inleglade schroevendraaiers sl.

vanaf21,80
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERTopex schroevendraaier

Topex schroevendraaier

Topex schroevendraaier met extra geharde punt, magnetisch en gemaakt van crv staal. De getoonde afbeelding is artikel 39d802.

vanaf2,14
bekijk productBekijk product ▸
INLEGLADE SCHROEVENDRAAIERS PHTopex inleglade schroevendraaiers ph

Topex inleglade schroevendraaiers ph

Topex inleglade schroevendraaiers ph 6-delig.

vanaf23,70
bekijk productBekijk product ▸
BITSCHROEVENDRAAIER 210 MMTopex bitschroevendraaier 210 mm

Topex bitschroevendraaier 210 mm

Topex bitschroevendraaier 210 mm is magnetisch en van crv staal.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERTopex schroevendraaier

Topex schroevendraaier

Topex schroevendraaier van 1000v crmo staal. Het is tuv gekeurd.

vanaf3,47
bekijk productBekijk product ▸
FLEXIBELE SCHROEVENDRAAIERTopex flexibele schroevendraaier

Topex flexibele schroevendraaier

Topex flexibele schroevendraaier magnetisch van crv staal. Het wordt geleverd inclusief bits.

vanaf18,95
bekijk productBekijk product ▸
STROOMSCHROEVENDRAAIERTopex stroomschroevendraaier

Topex stroomschroevendraaier

Topex stroomschroevendraaier is ce en tuv gecertificeerd. De getoonde afbeelding is artikel 39d055.

vanaf1,57
bekijk productBekijk product ▸
Spanningszoeker 190 mmTopex spanningszoeker 190 mm

Topex spanningszoeker 190 mm

Topex stroomschroevendraaier 100-250 v maakt het mogelijk om onder spanning staande kabels te detecteren. De geÔsoleerde handgreep ligt goed in de hand voor meer werkcomfort. Het is overeenstemming met Europese veiligheidsnormen, wat wordt bevestigd met het CE-certificaat.

vanaf1,89
bekijk productBekijk product ▸
SCHROEVENDRAAIERSETTopex schroevendraaierset

Topex schroevendraaierset

Topex schroevendraaierset van crv staal. De getoonde afbeelding is artikel 39D88.

vanaf13,25
bekijk productBekijk product ▸
PRECISIE SCHROEVENDRAAIERSETTopex precisie schroevendraaierset

Topex precisie schroevendraaierset

Topex precisie schroevendraaierset van crv staal. De getoonde afbeelding is artikel 39D558.

vanaf7,13
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER