menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Binnen-buiten
> Eigenschappen
> Maximale laagdikte
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
HOUTROTVULLER REPARATIESETAlabastine houtrotvuller reparatiesetAlabastine houtrotvuller reparatieset

Alabastine houtrot reparatieset is een complete set voor houtrotreparatie en biedt alles wat nodig is voor een perfect resultaat. Dit pakket bestaat uit Alabastine impregneer, Alabastine houtrotvuller 500 gram, speciale reparatiespatel, mengplateau en een gebruiksaanwijzing. Het is van professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout. Het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Verwerkingstijd: 20 minuten. Droogtijd: 6 uur.

vanaf47,48
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIEPLAATJESAlabastine reparatieplaatjesAlabastine reparatieplaatjes

Alabastine houtrot reparatieplaatjes maken het repareren van grotere beschadigingen eenvoudiger. De plaatjes kunnen als mal gebruikt worden bij het repareren van hoeken in deuren en kozijnen. Hierdoor is het heel eenvoudig om een strakke hoek te maken. De set bestaat uit 5 plaatjes van verschillende maten. Daarom is er altijd een maat die goed past bij de klus. Ze zijn te gebruiken met Alabastine houtrotvuller, Alabastine houtrotvuller professioneel en Alabastine houtreparatie.

vanaf6,08
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTVULLERAlabastine houtrotvullerAlabastine houtrotvuller

Alabastine Houtrotvuller levert gegarandeerd professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout, binnen en buiten. Het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf33,80
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE HOUTREPARATIEAlabastine sneldrogende houtreparatieAlabastine sneldrogende houtreparatie

Alabastine Sneldrogende Houtreparatie is een oplosmiddelvrij middel voor het snel repareren van beschadigd en verrot hout. Het is in 30 minuten droog, minder schadelijk voor het milieu en krimpt niet. Dikte: max. 3 cm per laag. Verwerkingstijd: 20 minuten. Droogtijd: 2 uur.

vanaf36,90
bekijk productBekijk product ▸
HOUTREPARATIEAlabastine houtreparatieAlabastine houtreparatie

Alabastine houtreparatie is een 2-componenten product om beschadigd hout duurzaam te repareren. Scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels kunnen hiermee ijzersterk gerepareerd worden. Dit product heeft alle eigenschappen van hout en krimpt niet. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf16,97
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTVULLER PROFESSIONEELAlabastine houtrotvuller professioneelAlabastine houtrotvuller professioneel

Alabastine houtrotvuller professioneel is geschikt voor de reparatie van beschadigingen door houtrot op bijvoorbeeld kozijnen, deuren, dorpels of tuinhuis, binnen en buiten. Door de flexibele eigenschappen vormt dit product zich gemakkelijk naar de juiste vorm en het zakt niet uit, zelfs niet bij grote reparaties. Het is ook geschikt voor toepassing bij lage temperaturen en uitstekend schuurbaar. Het is te overschilderen met alle soorten verf (alkyd en acryl) en beits.

vanaf39,60
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROT STOPAlabastine houtrot stopAlabastine houtrot stop

Alabastine houtrotimpregneer is een houtrotstop die zacht en verrot hout, binnen en buiten, weer hard maakt. Het voorkomt verdere aantasting van het hout en krimpt niet. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTIMPREGNEER PROFESSIONEELAlabastine houtrotimpregneer professioneelAlabastine houtrotimpregneer professioneel

Alabastine houtrotimpregneer professioneel zorgt voor een perfecte voorbehandeling voordat een beschadiging gevuld kan worden met Alabastine Houtrotvuller Professioneel. Het impregneert en versterkt het door houtrot aangetaste hout. Hierdoor wordt de ondergrond steviger om een reparatie op aan te brengen. Deze stevige ondergrond zorgt er ook voor dat het vulmiddel beter zal hechten aan het hout. Hierdoor wordt de reparatie nog duurzamer. Na het aanbrengen kan na 30 minuten al gestart worden met het vullen van de beschadiging. Het is alleen te gebruiken in combinatie met Houtrotvuller Professioneel.

vanaf26,73
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTSTOPBolivia houtrotstopBolivia houtrotstop

Bolivia houtrotstop is een 2-componenten houtverzegeling op basis van epoxy. Het is toepasbaar op hout als deze voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Het dringt diep in het hout en doodt alle organismen die houtrot veroorzaken. Het hardt uit tot een epoxy bescherming en is in combinatie met de Bolivia 2k epoxy houtrotvuller een definitieve oplossing voor houtrotproblemen. De potlife is ca. 2 uur en het is, afhankelijk van de temperatuur, na 2 tot 24 uur doorgehard.

vanaf23,74
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTROTVULLERBolivia epoxy houtrotvullerBolivia epoxy houtrotvuller

Bolivia epoxy houtrotvuller is een 2-componenten plamuur op basis van epoxy. Dit product krimpt niet, is boter fijn, werkt soepel, hecht zeer goed, is blijvend flexibel, spijker en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. Geschikt voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle houtwerken. In combinatie met de Bolivia houtrotstop is dit een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf28,11
bekijk productBekijk product ▸
HOUTPASTA WATERVERDUNBAARClou houtpasta waterverdunbaarClou houtpasta waterverdunbaar

Clou Houtpasta is kneedbaar hout en wordt gebruikt om beschadigingen in hout te herstellen en weg te werken. Het is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren.

vanaf11,85
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM HOUTVERSTERKEREazyfix premium houtversterkerEazyfix premium houtversterker

Eazyfix premium houtversterker is een 2-componenten houtversterker. het is geschikt voor het behandelen van hout voordat Eazyfix premium houtrotvuller aangebracht wordt. Hierdoor wordt het hout zo sterk mogelijk gemaakt en blijft de houtrotvuller hechten aan het hout. De houtversterker is gemakkelijk te verwerken met een kwast. Er wordt geadviseerd om de componenten te mengen in een Eazyfix mengbeker, aangezien deze beker door de speciale binnencoating bestand is tegen de warmte die vrijkomt bij het mengen van de componenten. Verwerkingstemperatuur: 030C. Inwerktijd: 25 minuten.

vanaf10,63
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM HOUTROTVULLEREazyfix premium houtrotvullerEazyfix premium houtrotvuller

Eazyfix premium houtrotvuller is geschikt voor het blijvend repareren van kozijnen, deuren, trappen en meubels met houtrot of andere schade. Het kan ook gebruikt worden voor het vullen van scheuren, noesten en verbindingen en is geschikt voor zowel binnen als buiten. De 2 componenten bevinden zich in 1 koker. Omdat deze houtrotvuller op basis van epoxy is, blijft de reparatie na uitharding elastisch en beweegt het mee met de werking van het hout. Dit zorgt ervoor dat de reparatie goed blijft. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd eerst Eazyfix premium houtversterker te gebruiken. Verwerkingstemperatuur: 030C. Reparatiedikte: 020 mm. Verwerkingstijd na menging: 2025 minuten. Uithardtijd: 4 uur bij 20C.

vanaf33,29
bekijk productBekijk product ▸
Houtrot ReparatiemiddelKoopmans houtrot reparatiemiddelKoopmans houtrot reparatiemiddel

Koopmans houtrotreparatiemiddel is een oplosmiddelvrij semi-transparant reparatiemiddel voor het repareren, opvullen en verlijmen van hout, binnen en buiten. Het is geschikt voor kleine en grote reparaties, krimpt niet bij droging en is toepasbaar onder transparante verven. Het is geschikt voor reparaties vanaf ca. 5 mm, de potlife is ca. 30 minuten en het is na ca. 5 uur volledig uitgehard.

vanaf32,99
bekijk productBekijk product ▸
W340 2-COMPONENTEN HOUTPRIMERPolyfilla pro w340 2-componenten houtprimerPolyfilla pro w340 2-componenten houtprimer

Polyfilla pro w340 is een 2-componenten houtprimer op basis van urethaanacrylaat voor het voorbehandelen en impregneren van houtreparaties en het afdichten en sealen van kopse kanten zowel binnen als buiten. Het is te gebruiken als basis in combinatie met de w360 en de w370 houtreparatiepasta's. Het trekt diep in het hout, versterkt de hechting, voorkomt vochtindringing en is gemakkelijk doseer- en mengbaar.

vanaf70,61
bekijk productBekijk product ▸
W350 2-COMPONENTEN SNELDROGENDE HOUTREPARATIEPolyfilla pro w350 2-componenten sneldrogende houtreparatiePolyfilla pro w350 2-componenten sneldrogende houtreparatie

Polyfilla pro w350 is een 2-componenten, sneldrogende houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat voor het duurzaam repareren van schroef- en spijkergaten, kleine gaten en scheuren zowel binnen als buiten. Het is tevens als plamuur te gebruiken. Bij uitgevreesde noesten en kwasten wordt geadviseerd om te primeren met de w340. Het hecht uitstekend, is perfect schuurbaar en na 30 minuten overschilderbaar.

vanaf80,15
bekijk productBekijk product ▸
W360 2-COMPONENTEN HOUTREPARATIEPolyfilla pro w360 2-componenten houtreparatiePolyfilla pro w360 2-componenten houtreparatie

Polyfilla pro W360 is een 2-componenten houtreparatie op basis van urethaan-acrylaat voor het duurzaam repareren van houtrot, gaten en beschadigingen zowel binnen als buiten. Het is ook geschikt voor lamineren. Het is perfect schuurbaar, hecht uitstekend en wordt geleverd in een handige 2-in-1 koker. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar.

vanaf59,67
bekijk productBekijk product ▸
W370 2-COMPONENTEN HOUTREPARATIE GROTE GATENPolyfilla pro w370 2-componenten houtreparatie grote gatenPolyfilla pro w370 2-componenten houtreparatie grote gaten

Polyfilla pro W370 is een 2-componenten houtreparatie op basis van urethaanacrylaat voor duurzame reparaties van grote gaten in hout, houtrot en deelvervangingen tot 5 cm, zowel binnen als buiten. Het is tevens geschikt voor lamineren, heeft een uitstekende modelleerbaarheid, standvermogen en hechting, is perfect schuurbaar en overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf111,83
bekijk productBekijk product ▸
2-COMPONENTEN SNELDROGENDE HOUTREPARATIEPolyfilla pro 2-componenten sneldrogende houtreparatiePolyfilla pro 2-componenten sneldrogende houtreparatie

Polyfilla pro sneldrogend epoxy houtreparatie w310 is een 2-componenten, sneldrogende epoxy voor het vullen en repareren van kleine beschadigingen in houtwerk zowel binnen als buiten. Het is na slechts 20 minuten overschilderbaar, perfect schuurbaar en blijvend flexibel. Diepe reparaties van meer dan 1 cm in lagen opbouwen.

vanaf78,66
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTREPARATIE W300Polyfilla pro epoxy houtreparatie w300Polyfilla pro epoxy houtreparatie w300

Polyfilla pro epoxy houtreparatie w300 is een duurzame, makkelijk te modelleren 2-componenten epoxy voor houtreparatie binnen en buiten. Het is geschikt voor het repareren van houtrot en beschadigd hout. Het is na ca. 4 uur overschilderbaar. Maximale diepte van reparatie: 2 cm.

vanaf62,87
bekijk productBekijk product ▸
FIXProgold fixProgold fix

Progold fix is een 2-componenten impregneermiddel op basis van epoxy welke wordt gebruikt in combinatie met Progold repair 16 en Progold repair 4. Het is eenvoudig aan te maken in een Progold mengbeker. Het impregneermiddel kan aangebracht worden met een kwast. Let op, de kwast is maar n keer te gebruiken, kies daarom voor een wegwerpkwast. De gemiddelde verwerkingstijd bij 20C is ca. 20 minuten. De inwerktijd is 30 minuten, daarna dient de reparatie binnen 3 uur uitgevoerd te worden.

vanaf53,29
bekijk productBekijk product ▸
2K HOUTREPARATIEProgold 2k houtreparatieProgold 2k houtreparatie

Progold 2k houtreparatie is een duurzame, elastische, gemodificeerde polyester reparatiecompound, speciaal ontwikkeld voor het repareren van houtwerk binnen en buiten. Het is uitstekend verwerkbaar en schuurbaar en schilderbaar na ca. 1 2 uur.

vanaf48,24
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR 16Progold repair 16Progold repair 16

Progold repair 16 is een zeer duurzame, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. Het is geschikt voor het herstellen van aangetast hout en afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies, zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. Het heeft een uitstekende hechting in combinatie met Progold fix en is uitstekend modelleerbaar. Het is verwerkbaar bij temperaturen tussen 10C en 30C en heeft een lange verwerkingstijd. Het is overschilderbaar en schuurbaar na 16 uur (bij 20C).

vanaf59,52
bekijk productBekijk product ▸
Epoxypasta 2 in 1 QDProgold epoxypasta 2 in 1 qdProgold epoxypasta 2 in 1 qd

PROGOLD EPOXYPASTA QD 2 IN 1 is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy reparatiemassa, geschikt voor o.a. het herstellen van aangetast hout. Het is schuur- en overschilderbaar na 4 uur bij 20 graden en 65% RV.

vanaf54,20
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR 4Progold repair 4Progold repair 4

Progold repair 4 kit is een zeer duurzame, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. Het is geschikt voor het herstellen van aangetast hout en het afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. Het heeft een uitstekende hechting in combinatie met Progold fix, is uitstekend modelleerbaar en heeft een snelle uitharding. Het is verwerkbaar bij temperaturen tussen 0C en 30C en overschilderbaar en schuurbaar na 4 uur (bij 20C).

vanaf67,20
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 1Repair care dry flex 1Repair care dry flex 1

Repair care dry flex 1 is een reparatiepasta voor zeer snelle houtreparaties en lamineren, binnen en buiten. Het is na 1 uur overschilderbaar.

vanaf91,85
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 1 (2-IN-1)Repair care dry flex 1 (2-in-1)Repair care dry flex 1 (2-in-1)

Repair care dry flex 1 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in n koker voor zeer snelle houtreparaties en lamineren. Het is makkelijk doseerbaar met een standaard kitpistool en ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen. Uniek is de makkelijke verwerkbaarheid in combinatie met de zeer korte droogtijd. Het is geschikt voor het permanent repareren van beschadigd en rot hout van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels, het snel repareren van inbraakschades, het verlijmen en vullen van scheuren, voegen en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf55,52
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 4Repair care dry flex 4Repair care dry flex 4

Repair care dry flex 4 is een 2-componenten reparatiepasta op basis van epoxy voor permanente, kleine (5 mm) tot middelgrote (20 mm) houtreparaties, binnen en buiten. Het is gemakkelijk en prettig te verwerken en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Verwerkingstemeratuur: 0-35 graden celsius. Bij een juiste vermenging wordt het egaal geel van kleur.

vanaf79,46
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 4 (2-IN-1)Repair care dry flex 4 (2-in-1)Repair care dry flex 4 (2-in-1)

Repair care dry flex 4 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in een koker, welke in elk enkelvoudig kitpistool past. Dit vulmiddel gedraagt zich als hout waardoor het op dezelfde manier te bewerken en schilderen is, en beweegt met het hout mee. Het is geschikt voor kleine en middelgrote houtreparaties binnen en buiten en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Het is ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen waarbij de tijdsfactor van groot belang is. Uniek is de prettige verwerkbaarheid in combinatie met de korte droogtijd. Het is in alle seizoenen te gebruiken.

vanaf43,03
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 16Repair care dry flex 16Repair care dry flex 16

Repair care dry flex 16 is een reparatiepasta voor alle kleine tot grote soorten houtreparaties en projecten zonder tijdsdruk (het is na 16 uur schuur- en overschilderbaar). Het is geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen. Het is in n keer glad en strak af te werken, gemakkelijk schuurbaar en geschikt voor binnen en buiten.

vanaf70,35
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX IN 2IN1Repair care dry flex in 2in1Repair care dry flex in 2in1

Repair care dry flex in 2in1 is een reparatiepasta die zorgt voor repareren van beschadigd hout binnen. het is krimp- en oplosmiddelvrij.

vanaf36,09
bekijk productBekijk product ▸
Dry Flex Cool (Winterkwaliteit)Repair care dry flex cool (winterkwaliteit)Repair care dry flex cool (winterkwaliteit)

Repair care dry flex cool is een topkwaliteit houtreparatiepasta voor temperaturen onder 15C. Het heeft een extra lange potlife van 1 uur en is tot 24 uur na aanbrengen af te werken. Het is gemakkelijk te verwerken met de kwast en schuurbaar en overschilderbaar na ca. 15 uur met watergedragen (acrylaat), alkydhars- of high solid verf. Kaal hout dient eerst te worden behandeld met dry flex uni. Gebruiksaanwijzing: de benodigde hoeveelheid op een mengplateau doseren en mengen tot de blauwe kleur van Component A is verdwenen. Verwerkingstemperatuur: 0-15C.

vanaf78,54
bekijk productBekijk product ▸
BIO FLEX ALLROUNDRepair care bio flex allroundRepair care bio flex allround

Repair care bio flex allround is een epoxy houtreparatiepasta met 40% biobased grondstoffen voor alle soorten reparaties, het hele jaar door. Het is ideaal voor het permanent repareren van alle soorten houtrot en -aantastingen van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels. Het is ook geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, noesten en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Het is geschikt voor toepassing binnen en buiten en na 12 uur schuur- en overschilderbaar.

vanaf83,31
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX SUPER FINISH SF 2-IN-1Repair care dry flex super finish sf 2-in-1Repair care dry flex super finish sf 2-in-1

Repair care dry flex sf 2-in-1 is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. Het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.

vanaf51,36
bekijk productBekijk product ▸
DRY SEAL MPRepair care dry seal mpRepair care dry seal mp

Repair care dry seal mp is geschikt voor het plamuren en repareren van kleine gebreken in hout, binnen en buiten. Het is oplosmiddelvrij, overschilderbaar en uv-bestendig.

vanaf24,17
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX SUPER FINISH SFRepair care dry flex super finish sfRepair care dry flex super finish sf

Repair care dry flex sf is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. Het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.

vanaf86,62
bekijk productBekijk product ▸
Dry Shield SKRepair care dry shield skRepair care dry shield sk

Repair care DRY SHIELD SK is een uniek 2-in-1 product voor het afdichten van onbeschermd hout. Het voorkomt haarscheuren en is na 6 uur overschilderbaar. Het is goed schuurbaar, heeft een optimale hechting en is geschikt voor binnen en buiten.

vanaf58,30
bekijk productBekijk product ▸
DRY FIX UNIRepair care dry fix uniRepair care dry fix uni

Repair care dry fix uni is een elastische voorstrijk voor alle soorten dry flex. Het zorgt voor een optimale hechting van alle soorten dry flex aan de ondergrond, buiten. Het is tot 24 uur na aanbrengen af te werken met de kwast.

vanaf44,71
bekijk productBekijk product ▸
HOUTREPARATIE EP FLEXWijzonol houtreparatie ep flexWijzonol houtreparatie ep flex

Wijzonol houtreparatie ep flex is een oplosmiddelvrije 2-componenten houtreparatiemassa voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt voor het dichten van o.a. scheuren en naden en het duurzaam repareren van houten constructies, daar waar aangetast hout verwijderd is. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur.

vanaf66,19
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTVULLER REPARATIESETAlabastine houtrotvuller reparatieset

Alabastine houtrotvuller reparatieset

Alabastine houtrot reparatieset is een complete set voor houtrotreparatie en biedt alles wat nodig is voor een perfect resultaat. Dit pakket bestaat uit Alabastine impregneer, Alabastine houtrotvuller 500 gram, speciale reparatiespatel, mengplateau en een gebruiksaanwijzing. Het is van professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout. Het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Verwerkingstijd: 20 minuten. Droogtijd: 6 uur.

vanaf47,48
bekijk productBekijk product ▸
REPARATIEPLAATJESAlabastine reparatieplaatjes

Alabastine reparatieplaatjes

Alabastine houtrot reparatieplaatjes maken het repareren van grotere beschadigingen eenvoudiger. De plaatjes kunnen als mal gebruikt worden bij het repareren van hoeken in deuren en kozijnen. Hierdoor is het heel eenvoudig om een strakke hoek te maken. De set bestaat uit 5 plaatjes van verschillende maten. Daarom is er altijd een maat die goed past bij de klus. Ze zijn te gebruiken met Alabastine houtrotvuller, Alabastine houtrotvuller professioneel en Alabastine houtreparatie.

vanaf6,08
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTVULLERAlabastine houtrotvuller

Alabastine houtrotvuller

Alabastine Houtrotvuller levert gegarandeerd professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout, binnen en buiten. Het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf33,80
bekijk productBekijk product ▸
SNELDROGENDE HOUTREPARATIEAlabastine sneldrogende houtreparatie

Alabastine sneldrogende houtreparatie

Alabastine Sneldrogende Houtreparatie is een oplosmiddelvrij middel voor het snel repareren van beschadigd en verrot hout. Het is in 30 minuten droog, minder schadelijk voor het milieu en krimpt niet. Dikte: max. 3 cm per laag. Verwerkingstijd: 20 minuten. Droogtijd: 2 uur.

vanaf36,90
bekijk productBekijk product ▸
HOUTREPARATIEAlabastine houtreparatie

Alabastine houtreparatie

Alabastine houtreparatie is een 2-componenten product om beschadigd hout duurzaam te repareren. Scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels kunnen hiermee ijzersterk gerepareerd worden. Dit product heeft alle eigenschappen van hout en krimpt niet. Dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf16,97
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTVULLER PROFESSIONEELAlabastine houtrotvuller professioneel

Alabastine houtrotvuller professioneel

Alabastine houtrotvuller professioneel is geschikt voor de reparatie van beschadigingen door houtrot op bijvoorbeeld kozijnen, deuren, dorpels of tuinhuis, binnen en buiten. Door de flexibele eigenschappen vormt dit product zich gemakkelijk naar de juiste vorm en het zakt niet uit, zelfs niet bij grote reparaties. Het is ook geschikt voor toepassing bij lage temperaturen en uitstekend schuurbaar. Het is te overschilderen met alle soorten verf (alkyd en acryl) en beits.

vanaf39,60
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROT STOPAlabastine houtrot stop

Alabastine houtrot stop

Alabastine houtrotimpregneer is een houtrotstop die zacht en verrot hout, binnen en buiten, weer hard maakt. Het voorkomt verdere aantasting van het hout en krimpt niet. Droogtijd: ca. 6 uur.

vanaf19,76
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTIMPREGNEER PROFESSIONEELAlabastine houtrotimpregneer professioneel

Alabastine houtrotimpregneer professioneel

Alabastine houtrotimpregneer professioneel zorgt voor een perfecte voorbehandeling voordat een beschadiging gevuld kan worden met Alabastine Houtrotvuller Professioneel. Het impregneert en versterkt het door houtrot aangetaste hout. Hierdoor wordt de ondergrond steviger om een reparatie op aan te brengen. Deze stevige ondergrond zorgt er ook voor dat het vulmiddel beter zal hechten aan het hout. Hierdoor wordt de reparatie nog duurzamer. Na het aanbrengen kan na 30 minuten al gestart worden met het vullen van de beschadiging. Het is alleen te gebruiken in combinatie met Houtrotvuller Professioneel.

vanaf26,73
bekijk productBekijk product ▸
HOUTROTSTOPBolivia houtrotstop

Bolivia houtrotstop

Bolivia houtrotstop is een 2-componenten houtverzegeling op basis van epoxy. Het is toepasbaar op hout als deze voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Het dringt diep in het hout en doodt alle organismen die houtrot veroorzaken. Het hardt uit tot een epoxy bescherming en is in combinatie met de Bolivia 2k epoxy houtrotvuller een definitieve oplossing voor houtrotproblemen. De potlife is ca. 2 uur en het is, afhankelijk van de temperatuur, na 2 tot 24 uur doorgehard.

vanaf23,74
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTROTVULLERBolivia epoxy houtrotvuller

Bolivia epoxy houtrotvuller

Bolivia epoxy houtrotvuller is een 2-componenten plamuur op basis van epoxy. Dit product krimpt niet, is boter fijn, werkt soepel, hecht zeer goed, is blijvend flexibel, spijker en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. Geschikt voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle houtwerken. In combinatie met de Bolivia houtrotstop is dit een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.

vanaf28,11
bekijk productBekijk product ▸
HOUTPASTA WATERVERDUNBAARClou houtpasta waterverdunbaar

Clou houtpasta waterverdunbaar

Clou Houtpasta is kneedbaar hout en wordt gebruikt om beschadigingen in hout te herstellen en weg te werken. Het is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren.

vanaf11,85
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM HOUTVERSTERKEREazyfix premium houtversterker

Eazyfix premium houtversterker

Eazyfix premium houtversterker is een 2-componenten houtversterker. het is geschikt voor het behandelen van hout voordat Eazyfix premium houtrotvuller aangebracht wordt. Hierdoor wordt het hout zo sterk mogelijk gemaakt en blijft de houtrotvuller hechten aan het hout. De houtversterker is gemakkelijk te verwerken met een kwast. Er wordt geadviseerd om de componenten te mengen in een Eazyfix mengbeker, aangezien deze beker door de speciale binnencoating bestand is tegen de warmte die vrijkomt bij het mengen van de componenten. Verwerkingstemperatuur: 030C. Inwerktijd: 25 minuten.

vanaf10,63
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM HOUTROTVULLEREazyfix premium houtrotvuller

Eazyfix premium houtrotvuller

Eazyfix premium houtrotvuller is geschikt voor het blijvend repareren van kozijnen, deuren, trappen en meubels met houtrot of andere schade. Het kan ook gebruikt worden voor het vullen van scheuren, noesten en verbindingen en is geschikt voor zowel binnen als buiten. De 2 componenten bevinden zich in 1 koker. Omdat deze houtrotvuller op basis van epoxy is, blijft de reparatie na uitharding elastisch en beweegt het mee met de werking van het hout. Dit zorgt ervoor dat de reparatie goed blijft. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd eerst Eazyfix premium houtversterker te gebruiken. Verwerkingstemperatuur: 030C. Reparatiedikte: 020 mm. Verwerkingstijd na menging: 2025 minuten. Uithardtijd: 4 uur bij 20C.

vanaf33,29
bekijk productBekijk product ▸
Houtrot ReparatiemiddelKoopmans houtrot reparatiemiddel

Koopmans houtrot reparatiemiddel

Koopmans houtrotreparatiemiddel is een oplosmiddelvrij semi-transparant reparatiemiddel voor het repareren, opvullen en verlijmen van hout, binnen en buiten. Het is geschikt voor kleine en grote reparaties, krimpt niet bij droging en is toepasbaar onder transparante verven. Het is geschikt voor reparaties vanaf ca. 5 mm, de potlife is ca. 30 minuten en het is na ca. 5 uur volledig uitgehard.

vanaf32,99
bekijk productBekijk product ▸
W340 2-COMPONENTEN HOUTPRIMERPolyfilla pro w340 2-componenten houtprimer

Polyfilla pro w340 2-componenten houtprimer

Polyfilla pro w340 is een 2-componenten houtprimer op basis van urethaanacrylaat voor het voorbehandelen en impregneren van houtreparaties en het afdichten en sealen van kopse kanten zowel binnen als buiten. Het is te gebruiken als basis in combinatie met de w360 en de w370 houtreparatiepasta's. Het trekt diep in het hout, versterkt de hechting, voorkomt vochtindringing en is gemakkelijk doseer- en mengbaar.

vanaf70,61
bekijk productBekijk product ▸
W350 2-COMPONENTEN SNELDROGENDE HOUTREPARATIEPolyfilla pro w350 2-componenten sneldrogende houtreparatie

Polyfilla pro w350 2-componenten sneldrogende houtreparatie

Polyfilla pro w350 is een 2-componenten, sneldrogende houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat voor het duurzaam repareren van schroef- en spijkergaten, kleine gaten en scheuren zowel binnen als buiten. Het is tevens als plamuur te gebruiken. Bij uitgevreesde noesten en kwasten wordt geadviseerd om te primeren met de w340. Het hecht uitstekend, is perfect schuurbaar en na 30 minuten overschilderbaar.

vanaf80,15
bekijk productBekijk product ▸
W360 2-COMPONENTEN HOUTREPARATIEPolyfilla pro w360 2-componenten houtreparatie

Polyfilla pro w360 2-componenten houtreparatie

Polyfilla pro W360 is een 2-componenten houtreparatie op basis van urethaan-acrylaat voor het duurzaam repareren van houtrot, gaten en beschadigingen zowel binnen als buiten. Het is ook geschikt voor lamineren. Het is perfect schuurbaar, hecht uitstekend en wordt geleverd in een handige 2-in-1 koker. Het is na ca. 2 uur overschilderbaar.

vanaf59,67
bekijk productBekijk product ▸
W370 2-COMPONENTEN HOUTREPARATIE GROTE GATENPolyfilla pro w370 2-componenten houtreparatie grote gaten

Polyfilla pro w370 2-componenten houtreparatie grote gaten

Polyfilla pro W370 is een 2-componenten houtreparatie op basis van urethaanacrylaat voor duurzame reparaties van grote gaten in hout, houtrot en deelvervangingen tot 5 cm, zowel binnen als buiten. Het is tevens geschikt voor lamineren, heeft een uitstekende modelleerbaarheid, standvermogen en hechting, is perfect schuurbaar en overschilderbaar na ca. 4 uur.

vanaf111,83
bekijk productBekijk product ▸
2-COMPONENTEN SNELDROGENDE HOUTREPARATIEPolyfilla pro 2-componenten sneldrogende houtreparatie

Polyfilla pro 2-componenten sneldrogende houtreparatie

Polyfilla pro sneldrogend epoxy houtreparatie w310 is een 2-componenten, sneldrogende epoxy voor het vullen en repareren van kleine beschadigingen in houtwerk zowel binnen als buiten. Het is na slechts 20 minuten overschilderbaar, perfect schuurbaar en blijvend flexibel. Diepe reparaties van meer dan 1 cm in lagen opbouwen.

vanaf78,66
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HOUTREPARATIE W300Polyfilla pro epoxy houtreparatie w300

Polyfilla pro epoxy houtreparatie w300

Polyfilla pro epoxy houtreparatie w300 is een duurzame, makkelijk te modelleren 2-componenten epoxy voor houtreparatie binnen en buiten. Het is geschikt voor het repareren van houtrot en beschadigd hout. Het is na ca. 4 uur overschilderbaar. Maximale diepte van reparatie: 2 cm.

vanaf62,87
bekijk productBekijk product ▸
FIXProgold fix

Progold fix

Progold fix is een 2-componenten impregneermiddel op basis van epoxy welke wordt gebruikt in combinatie met Progold repair 16 en Progold repair 4. Het is eenvoudig aan te maken in een Progold mengbeker. Het impregneermiddel kan aangebracht worden met een kwast. Let op, de kwast is maar n keer te gebruiken, kies daarom voor een wegwerpkwast. De gemiddelde verwerkingstijd bij 20C is ca. 20 minuten. De inwerktijd is 30 minuten, daarna dient de reparatie binnen 3 uur uitgevoerd te worden.

vanaf53,29
bekijk productBekijk product ▸
2K HOUTREPARATIEProgold 2k houtreparatie

Progold 2k houtreparatie

Progold 2k houtreparatie is een duurzame, elastische, gemodificeerde polyester reparatiecompound, speciaal ontwikkeld voor het repareren van houtwerk binnen en buiten. Het is uitstekend verwerkbaar en schuurbaar en schilderbaar na ca. 1 2 uur.

vanaf48,24
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR 16Progold repair 16

Progold repair 16

Progold repair 16 is een zeer duurzame, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. Het is geschikt voor het herstellen van aangetast hout en afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies, zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. Het heeft een uitstekende hechting in combinatie met Progold fix en is uitstekend modelleerbaar. Het is verwerkbaar bij temperaturen tussen 10C en 30C en heeft een lange verwerkingstijd. Het is overschilderbaar en schuurbaar na 16 uur (bij 20C).

vanaf59,52
bekijk productBekijk product ▸
Epoxypasta 2 in 1 QDProgold epoxypasta 2 in 1 qd

Progold epoxypasta 2 in 1 qd

PROGOLD EPOXYPASTA QD 2 IN 1 is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxy reparatiemassa, geschikt voor o.a. het herstellen van aangetast hout. Het is schuur- en overschilderbaar na 4 uur bij 20 graden en 65% RV.

vanaf54,20
bekijk productBekijk product ▸
REPAIR 4Progold repair 4

Progold repair 4

Progold repair 4 kit is een zeer duurzame, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy. Het is geschikt voor het herstellen van aangetast hout en het afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. Het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. Het heeft een uitstekende hechting in combinatie met Progold fix, is uitstekend modelleerbaar en heeft een snelle uitharding. Het is verwerkbaar bij temperaturen tussen 0C en 30C en overschilderbaar en schuurbaar na 4 uur (bij 20C).

vanaf67,20
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 1Repair care dry flex 1

Repair care dry flex 1

Repair care dry flex 1 is een reparatiepasta voor zeer snelle houtreparaties en lamineren, binnen en buiten. Het is na 1 uur overschilderbaar.

vanaf91,85
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 1 (2-IN-1)Repair care dry flex 1 (2-in-1)

Repair care dry flex 1 (2-in-1)

Repair care dry flex 1 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in n koker voor zeer snelle houtreparaties en lamineren. Het is makkelijk doseerbaar met een standaard kitpistool en ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen. Uniek is de makkelijke verwerkbaarheid in combinatie met de zeer korte droogtijd. Het is geschikt voor het permanent repareren van beschadigd en rot hout van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels, het snel repareren van inbraakschades, het verlijmen en vullen van scheuren, voegen en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Het is zowel binnen als buiten toepasbaar.

vanaf55,52
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 4Repair care dry flex 4

Repair care dry flex 4

Repair care dry flex 4 is een 2-componenten reparatiepasta op basis van epoxy voor permanente, kleine (5 mm) tot middelgrote (20 mm) houtreparaties, binnen en buiten. Het is gemakkelijk en prettig te verwerken en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Verwerkingstemeratuur: 0-35 graden celsius. Bij een juiste vermenging wordt het egaal geel van kleur.

vanaf79,46
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 4 (2-IN-1)Repair care dry flex 4 (2-in-1)

Repair care dry flex 4 (2-in-1)

Repair care dry flex 4 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in een koker, welke in elk enkelvoudig kitpistool past. Dit vulmiddel gedraagt zich als hout waardoor het op dezelfde manier te bewerken en schilderen is, en beweegt met het hout mee. Het is geschikt voor kleine en middelgrote houtreparaties binnen en buiten en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Het is ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen waarbij de tijdsfactor van groot belang is. Uniek is de prettige verwerkbaarheid in combinatie met de korte droogtijd. Het is in alle seizoenen te gebruiken.

vanaf43,03
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX 16Repair care dry flex 16

Repair care dry flex 16

Repair care dry flex 16 is een reparatiepasta voor alle kleine tot grote soorten houtreparaties en projecten zonder tijdsdruk (het is na 16 uur schuur- en overschilderbaar). Het is geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen. Het is in n keer glad en strak af te werken, gemakkelijk schuurbaar en geschikt voor binnen en buiten.

vanaf70,35
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX IN 2IN1Repair care dry flex in 2in1

Repair care dry flex in 2in1

Repair care dry flex in 2in1 is een reparatiepasta die zorgt voor repareren van beschadigd hout binnen. het is krimp- en oplosmiddelvrij.

vanaf36,09
bekijk productBekijk product ▸
Dry Flex Cool (Winterkwaliteit)Repair care dry flex cool (winterkwaliteit)

Repair care dry flex cool (winterkwaliteit)

Repair care dry flex cool is een topkwaliteit houtreparatiepasta voor temperaturen onder 15C. Het heeft een extra lange potlife van 1 uur en is tot 24 uur na aanbrengen af te werken. Het is gemakkelijk te verwerken met de kwast en schuurbaar en overschilderbaar na ca. 15 uur met watergedragen (acrylaat), alkydhars- of high solid verf. Kaal hout dient eerst te worden behandeld met dry flex uni. Gebruiksaanwijzing: de benodigde hoeveelheid op een mengplateau doseren en mengen tot de blauwe kleur van Component A is verdwenen. Verwerkingstemperatuur: 0-15C.

vanaf78,54
bekijk productBekijk product ▸
BIO FLEX ALLROUNDRepair care bio flex allround

Repair care bio flex allround

Repair care bio flex allround is een epoxy houtreparatiepasta met 40% biobased grondstoffen voor alle soorten reparaties, het hele jaar door. Het is ideaal voor het permanent repareren van alle soorten houtrot en -aantastingen van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels. Het is ook geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, noesten en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. Het is geschikt voor toepassing binnen en buiten en na 12 uur schuur- en overschilderbaar.

vanaf83,31
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX SUPER FINISH SF 2-IN-1Repair care dry flex super finish sf 2-in-1

Repair care dry flex super finish sf 2-in-1

Repair care dry flex sf 2-in-1 is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. Het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.

vanaf51,36
bekijk productBekijk product ▸
DRY SEAL MPRepair care dry seal mp

Repair care dry seal mp

Repair care dry seal mp is geschikt voor het plamuren en repareren van kleine gebreken in hout, binnen en buiten. Het is oplosmiddelvrij, overschilderbaar en uv-bestendig.

vanaf24,17
bekijk productBekijk product ▸
DRY FLEX SUPER FINISH SFRepair care dry flex super finish sf

Repair care dry flex super finish sf

Repair care dry flex sf is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. Het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.

vanaf86,62
bekijk productBekijk product ▸
Dry Shield SKRepair care dry shield sk

Repair care dry shield sk

Repair care DRY SHIELD SK is een uniek 2-in-1 product voor het afdichten van onbeschermd hout. Het voorkomt haarscheuren en is na 6 uur overschilderbaar. Het is goed schuurbaar, heeft een optimale hechting en is geschikt voor binnen en buiten.

vanaf58,30
bekijk productBekijk product ▸
DRY FIX UNIRepair care dry fix uni

Repair care dry fix uni

Repair care dry fix uni is een elastische voorstrijk voor alle soorten dry flex. Het zorgt voor een optimale hechting van alle soorten dry flex aan de ondergrond, buiten. Het is tot 24 uur na aanbrengen af te werken met de kwast.

vanaf44,71
bekijk productBekijk product ▸
HOUTREPARATIE EP FLEXWijzonol houtreparatie ep flex

Wijzonol houtreparatie ep flex

Wijzonol houtreparatie ep flex is een oplosmiddelvrije 2-componenten houtreparatiemassa voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het is geschikt voor het dichten van o.a. scheuren en naden en het duurzaam repareren van houten constructies, daar waar aangetast hout verwijderd is. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur.

vanaf66,19
bekijk productBekijk product ▸
FILTER