menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Korrelgrofte
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
PAD PERFECT-IT III ULTRAFINA SE BLAUW3m pad perfect-it iii ultrafina se blauw3m pad perfect-it iii ultrafina se blauw

3m perfect-it iii ultrafina pad blauw is inzetbaar voor het verwijderen van machinedraaiingen en hologram effecten. Het is geschikt voor de verwerking van 3m poetsmiddel blauwe dop.

vanaf30,73
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE HANDPADS3m scotch-brite handpads3m scotch-brite handpads

3m handschuurpads zeer fijn 7447 zijn een superieur alternatief voor staalwol, draadborstels, schuurpapier en andere non-woven producten voor reinigings- of finishingtaken. Het is voorzien van een zeer fijne aluminiumoxide schuurkorrel voor reinigen, finishen, granuleren en verwijderen van imperfecties en pluisjes. Het is geschikt voor gebruik op hout, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber en composieten. Het is daarnaast herbruikbaar en bestand tegen scheuren, versplinteren, rafelen, vollopen en roestvorming. Het is geperforeerd voor snel en eenvoudig afscheuren om verspilling tegen te gaan. Het biedt zowel flexibiliteit als een effectieve snijwerking en nauwkeurige handbediening. Het biedt consistent fijne finishing-resultaten bij verschillende werkzaamheden, zoals lastige reinigingsklussen. Het ligt prettig in de hand voor precieze beheersing en kan worden gebruikt met een handpadblok voor een uniforme finishing, of op een schuurmachine voor grotere gedeelten. Door de snel snijdende, fijne aluminiumoxide schuurkorrels zijn deze pads een populaire keuze voor industriŽle professionals. De duurzame schuurkorrel breekt zelf af tijdens gebruik zodat er steeds nieuwe snijrandjes ontstaan, in tegenstelling tot traditionele schuurkorrels, zoals granaat, die snel slijten tijdens gebruik.

vanaf56,98
bekijk productBekijk product ▸
SPONSMOP GROEN 150 MM 2 STUKS3m sponsmop groen 150 mm 2 stuks3m sponsmop groen 150 mm 2 stuks

3m perfect-it iii sponsmop groen met een diameter 150 mm is medium agressief en allround inzetbaar. Het wordt geleverd per 2 stuks.

vanaf55,85
bekijk productBekijk product ▸
SOFTBACK SCHUURMATJE 115 MM X 140 MM3m softback schuurmatje 115 mm x 140 mm3m softback schuurmatje 115 mm x 140 mm

3m softback Schuurspons is ideaal voor het schuren van ronde kanten en moeilijk te schuren plekken.

vanaf47,83
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Brite Hookit Glansvacht 228 mm3m scotch-brite hookit glansvacht 228 mm3m scotch-brite hookit glansvacht 228 mm

3M 5713 SBS hookit poetsvacht is geschikt voor het verwijderen van kleine lakfoutjes waaronder compound-machinedraaiingen. Het heeft een snelle snijwerking voor efficiŽnte en effectieve resultaten.

vanaf43,91
bekijk productBekijk product ▸
Pro Grade Precision Blokschuurspons3m pro grade precision blokschuurspons3m pro grade precision blokschuurspons

3m pro grade precision blokschuurspons met stofkanalen is een 2-in-1 schuurspons met innovatieve kanalen aan de ene kant en een vlak oppervlak aan de andere kant. Het is ideaal voor detailwerk en vlakschuren. Het is gemaakt van premium mineralen en ultra-duurzaam schuim en gaat klus na klus mee. De innovatieve coating helpt verstopping te verminderen en de spons kan afgespoeld en opnieuw gebruikt worden.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
WAFELPAD3m wafelpad3m wafelpad

3m perfect-it iii wafelmops.

vanaf39,12
bekijk productBekijk product ▸
9550 sponsmop 150 mm oranje 2 stuks3m 9550 sponsmop 150 mm oranje 2 stuks3m 9550 sponsmop 150 mm oranje 2 stuks

3m 9550 sponsmop werkt met 3M Hookit en Quick Connect bevestigingssystemen voor eenvoudige wisseling. De foam constructie houdt compound vast.

vanaf63,06
bekijk productBekijk product ▸
SANDBLASTER ULTRAFLEX SCHUURSPONS3m sandblaster ultraflex schuurspons3m sandblaster ultraflex schuurspons

3m sandblaster ultra flexible schuurspons is een ultra flexibele 2-in-1 schuurspons. De 'honingraat' zijde voert het schuurmateriaal efficiŽnt weg, waardoor de spons minder snel volloopt. Voor gewelfde ondergronden kan deze zijde goed worden gebruikt. Het is nat en droog te gebruiken, binnen en buiten, en is ideaal voor hout, metaal en stuc- en pleisterwerk.

vanaf3,16
bekijk productBekijk product ▸
SUPERBUFF POETSVACHT3m superbuff poetsvacht3m superbuff poetsvacht

3m wollen poetsvacht 203 mm 05704 is een poetsvacht met een diameter van 203 mm. Het is een wollen poetsschijf (tweezijdig bruikbaar) die gebruikt kan worden in combinatie met 3m finesse-it polijstmiddel voor de laatste finish aan lak. Het heeft een inwendige schroefdraad 5/8".

vanaf60,03
bekijk productBekijk product ▸
7448 SCOTCH-BRITE HANDVEL GRIJS3m 7448 scotch-brite handvel grijs3m 7448 scotch-brite handvel grijs

3M 7448 SCOTCH BRITE handvel grijs is gemaakt van een sterk met schuurmineraal geÔmpregneerd nylon non-woven. Deze soepele constructie kan niet scheuren, versplinteren en kan zowel nat als droog gebruikt worden. Het is geschikt voor het verwijderen van lichte roestvorming, licht ontbramen en finishen van ferro en non-ferro metalen.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH BRITE DURABLE FLEX 200 X 100 MM PRE-CUT3m scotch brite durable flex 200 x 100 mm pre-cut3m scotch brite durable flex 200 x 100 mm pre-cut

3m scotch brite durable flex is een superieur alternatief voor staalwol, staalborstels, schuurpapier en andere non-woven producten voor reinigen of finishen. Het is geschikt voor gebruik op hout, verf, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber en composieten. De herbruikbare pad is bestand tegen scheuren en vollopen en zal nooit roesten, wat ervoor zorgt dat het een lange levensduur heeft. Het kan worden opgevouwen, op elkaar gestapeld of opgerold voor effectieve reiniging op vlakke, onregelmatige of geprofileerde oppervlakken.

vanaf88,79
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS UNIVERSEEL3m schuurspons universeel3m schuurspons universeel

3m schuurspons blokje 4-zijdig is een dun en vervormbaar schuursponsje voor het schuren van o.a. meubelen, stoelen en tafels. Het is verkrijgbaar in drie groftes van siliciumcarbide, heeft een coating aan beide zijden en is zeer flexibel.

vanaf31,05
bekijk productBekijk product ▸
DUBBELZIJDIGE POETSPAD 150 MM3m dubbelzijdige poetspad 150 mm3m dubbelzijdige poetspad 150 mm

3m dubbelzijdige poetspad.

vanaf44,52
bekijk productBekijk product ▸
Trizact Flexibel Handschuurvel 80x140 mm3m trizact flexibel handschuurvel 80x140 mm3m trizact flexibel handschuurvel 80x140 mm

3m 51262 trizact flexibele handpad is een flexibele schuurpad voor het met de hand schuren van primers, basislakken en 2K (blanke) lakken. Deze schuurpad is speciaal schuurpapier dat over de 3M Trizact technologie beschikt. Deze hoogwaardige kwaliteit is ideaal om 1K en 2K lakken te matteren in combinatie met een ontvetter. De schuurpad is flexibel, zacht en plooibare en heeft daardoor een uitstekende snijkracht en geweldige finish. Met een afmeting van 80x140 mm ligt deze pad prettig en comfortabel in de hand waardoor het oppervlak optimaal met een gelijkmatig schuurbeeld geschuurd kan worden.

vanaf82,07
bekijk productBekijk product ▸
09390 Buffing viltschijfje 76 mm3m 09390 buffing viltschijfje 76 mm3m 09390 buffing viltschijfje 76 mm

3m finesse-it polijstviltje blauw/wit 76 mm is geschikt voor traditionele polijsttoepassingen. De polijstpad heeft een agressievere werking dan schuimpads en is ontworpen voor gebruik met 3m finesse-it polijstmiddelen.

vanaf106,51
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH BRITE NYLON SCHUURPAD3m scotch brite nylon schuurpad3m scotch brite nylon schuurpad

3m 3m scotch-brite clean & finish handpad is een non-woven schuurmateriaal. Door de open constructie blijft het materiaal scherp en loopt het niet vol. Door de verende eigenschap worden zowel de hoge als de lage delen van het te schuren oppervlak bereikt. Het is geschikt voor het schuren van verweerde dekkende beitsen, acrylaat dispersies en transparante afwerkingen ter verkrijging van de juiste hechting. Daarnaast is het ook geschikt voor het schuren van vulmiddel op binnenmuren. Het is dus niet geschikt voor vlakschuren en het uitschuren van overgangen of plaatselijke beschadigingen. Het zorgt voor de juiste afname en krasdiepte waarbij een minimale laag van de coating wordt afgenomen. Bovendien is met dit materiaal het risico van het doorschuren op kanten sterk teruggebracht.

vanaf23,27
bekijk productBekijk product ▸
Trizact Hookit Handschuurpad 150 mm3m trizact hookit handschuurpad 150 mm3m trizact hookit handschuurpad 150 mm

3M TRIZACT HOOKIT HANDSCHUURPAD is geschikt voor Gebruik met Hookit-schijven. Het is gemaakt met een zacht schuim voor maximale flexibiliteit en het verspreiden van de druk van de vingers. Het is voorzien van een 2,54 cm (1") brede band waarmee het aan de hand kan worden bevestigd.

vanaf19,43
bekijk productBekijk product ▸
Schuurspons3m schuurspons3m schuurspons

3m schuurspons is ideaal voor het droog of nat schuren van hout, verf, metaal, kunststof en gipsplaat. Na gebruik kan het worden afgespoeld voor volgend gebruik. Het is vervormbaar, comfortabel, flexibel en handig. Het kan nat en droog worden gebruikt.

vanaf2,03
bekijk productBekijk product ▸
09448 Schuurpad3m 09448 schuurpad3m 09448 schuurpad

3m 9448 sb schuurpad fijn is een non-woven schuurmateriaal. Door de open constructie blijft het materiaal scherp en loopt het niet vol. Door de verende eigenschap worden zowel de hoge als de lage delen van het te schuren oppervlak bereikt. Het is geschikt voor het schuren van verweerde dekkende beitsen, acrylaat dispersies en transparante afwerkingen. Het is daarnaast ook geschikt voor het schuren van vulmiddel op binnenmuren. Het is uitsluitend geschikt voor het verkrijgen van de juiste hechting en dus niet voor vlakschuren, uitschuren van overgangen of plaatselijke beschadigingen. Het zorgt voor de juiste afname en krasdiepte waarbij een minimale laag van de coating wordt afgenomen. Bovendien wordt hierdoor het risico van doorschuren op kanten sterk teruggebracht. Het kan tot iedere gewenste grootte gevouwen of gescheurd worden.

vanaf27,83
bekijk productBekijk product ▸
WAFELPAD GROEN 75 MM3m wafelpad groen 75 mm3m wafelpad groen 75 mm

3m oerfect-it iii hooglans wafelmop groen behorende bij het 3m perfect-it iii lakcorrectie systeem.

vanaf48,51
bekijk productBekijk product ▸
FLEX SCHUURBLOK 2 IN 1Anza flex schuurblok 2 in 1Anza flex schuurblok 2 in 1

Anza flex schuurblok bevat 2 schuurblokjes (1 x fijn/middel en 1 x middel/grof) in 1 verpakking. Ze zijn droog en nat te gebruiken en geschikt voor kleine en ronde oppervlakken.

vanaf3,35
bekijk productBekijk product ▸
Diamant Polijstpad 125 mmGraphite diamant polijstpad 125 mmGraphite diamant polijstpad 125 mm

Graphite diamant polijstpad 125 mm is speciaal voor het polijsten en slijpen van natuur- en kunststeen. Het is ideaal voor het schuren van randen van gres tegels, geglazuurde tegels en terracotta. De klittenbandsluiting maakt snelle vervanging van de schijf mogelijk en de schijf kan op een haakse slijper gemonteerd worden met behulp van een speciale flexibele schijf.

vanaf16,10
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS WATERPROOFGraphite schuurspons waterproofGraphite schuurspons waterproof

Graphite schuurspons waterproof is uitermate geschikt voor het handmatig slijpen en gladmaken van plamuur, aflak lagen, gips, verven, kunststoffen, hout, metaal en vernislagen. Het is geschikt voor natte en droge verwerking en de schuurcoating zit aan vier zijden van de spons. Dankzij de zachte structuur past de spons zich perfect aan de vorm van grondoppervlakken aan. De spons kan in kleinere stukken worden gesneden om moeilijk bereikbare plaatsen te verwerken.

vanaf1,33
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURPAD VOOR MULTITOOLGraphite schuurpad voor multitoolGraphite schuurpad voor multitool

Graphite schuurpad voor multitool, geschikt voor meerdere merken.

vanaf8,08
bekijk productBekijk product ▸
PAD BOENMACHINE 5 INCHLecol pad boenmachine 5 inchLecol pad boenmachine 5 inch

Lecol pad 5 inch (12,5 cm) voor o.a. de imetec superplate boenmachine. De witte pad (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie. De rode pad (fijn grof) is geschikt voor het mat boenen van wasvloeren en inpoetsen van vloerolie en onderhoudsolie. De beige pad (fijn) is geschikt voor het zijdeglanzend boenen van wasvloeren. De groene pad (licht grof) is geschikt voor het reinigen van was en olievloeren. De zwarte pad (grof) is geschikt voor het inpoetsen van de eerste vullende waslaag en licht schurende en zwaar reinigende klussen.

vanaf3,86
bekijk productBekijk product ▸
PAD BOENMACHINE 6 INCHLecol pad boenmachine 6 inchLecol pad boenmachine 6 inch

Lecol pad 6 inch wit voor huishoudelijke boenmachine (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie.

vanaf4,27
bekijk productBekijk product ▸
6150 SUPERPAD SIAVLIES 13INCH/330MM 5 STUKSLecol 6150 superpad siavlies 13inch/330mm 5 stuksLecol 6150 superpad siavlies 13inch/330mm 5 stuks

Sia superpad 6150 siavlies 330 mm rood is een perfecte pad voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. De pad is zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachines zoals de Cleanfix floormac pe300.

vanaf39,94
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlLecol floorpad 13/16 inchLecol floorpad 13/16 inch

Lecol pad is de perfecte pad voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. De pad is zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachine. Het is door en door voorzien van korrels en zeer stabiel.

vanaf6,15
bekijk productBekijk product ▸
ONDERDEURTJEProgold onderdeurtjeProgold onderdeurtje

Progold onderdeurtje is een handig hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.

vanaf14,23
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS 3 STUKSProgold schuurspons 3 stuksProgold schuurspons 3 stuks

Progold schuurspons is comfortabel in gebruik en geschikt voor diverse ondergronden. Het is geschikt voor nat schuren, geeft een glad eindresultaat en is universeel toepasbaar. Door de open structuur zal de schuurspons niet vol lopen. Een verpakking bevat 3 stuks.

vanaf18,20
bekijk productBekijk product ▸
SOFTPAD 115 x 140 20 STUKSProgold softpad 115 x 140 20 stuksProgold softpad 115 x 140 20 stuks

progold softpad 115X140MM is een schuurpad van soft foam met een aluminiumoxide korrel. Het is in diverse korrelgroftes verkrijgbaar en is universeel toepasbaar voor het handschuren. Door het zachte materiaal is de softpad handzaam en worden scherpe kanten minder snel doorgeschuurd. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf30,80
bekijk productBekijk product ▸
COMBIBLOCKProgold combiblockProgold combiblock

Progold combiblock is een schuurblok van hard foam met een speciaal ontworpen blokvorm dat voor een beter resultaat zorgt op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het blok zorgt ervoor dat het schuren van onder andere glaslatten, hoeken en groeven eenvoudiger wordt. Verpakking bevat 6 stuks.

vanaf11,95
bekijk productBekijk product ▸
HANDPAD STANDAARDProgold handpad standaardProgold handpad standaard

Progold handpad standaard is een schuurpad van soft foam met een silicium carbide korrel. Door het zachte materiaal is de pad ideaal voor geprofileerde en ronde oppervlakken en moeilijk toegankelijke plaatsen. Het zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld zonder krassen en is droog en nat inzetbaar.

vanaf18,70
bekijk productBekijk product ▸
VLIES PADS 152 X 229 20 STUKSProgold vlies pads 152 x 229 20 stuksProgold vlies pads 152 x 229 20 stuks

Progold vlies pads 152x229 mm is schuurvlies met een starre binding, voorzien van een aluminium oxide korrel in korrelgrofte p320. Het vlies heeft een lange levensduur en is uitermate geschikt voor het handmatig matteren van zowel alkyd als acrylaat laklagen. Een verpakking bevat 20 stuks.

vanaf42,61
bekijk productBekijk product ▸
X-CUT SCHUURFOAMRupes x-cut schuurfoamRupes x-cut schuurfoam

Rupes x-cut schuurfoam is een schuurpad met klithechting, speciaal ontwikkeld voor het nat schuren. Het zorgt voor een glad resultaat zonder krassen.

vanaf35,41
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIM POLIJSTPAD WAFELRupes schuim polijstpad wafelRupes schuim polijstpad wafel

Rupes velcro waffle pad voor roterende polijstmachines.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
MICROFIBER POLIJSTPADSRupes microfiber polijstpadsRupes microfiber polijstpads

Rupes microvezel polijstpads voor excentrisch roterende polijstmachines. Ze zijn ontwikkeld om diepe swirls, krasjes en oxidatie te verwijderen. De vezels zijn kort en staan dicht op elkaar. Ze geven uitstekende correctie maar laten toch een mooie finish achter. Ze zijn te gebruiken in combinatie met de zwaardere polishing compounds van Rupes.

vanaf27,25
bekijk productBekijk product ▸
CUT & FINISH ROTARY WOOL PADRupes cut & finish rotary wool padRupes cut & finish rotary wool pad

Rupes wool pad is een polijstpad voor roterende machines. Het is gemaakt van de hoogste kwaliteit merino wol en de haartjes hebben een lengte van 20 mm en zijn extreem dicht op elkaar geplaatst in een speciale foam tussenschijf. De pad is perfect gebalanceerd en maakt het mogelijk om de vorm van het polijstoppervlak perfect te volgen. Het is geschikt voor vrijwel alle roterende machines en zal het best tot zijn recht komen op een machine die op lagere stand hoog koppel kan geven, zoals de Rupes bigfoot lh19e.

vanaf19,88
bekijk productBekijk product ▸
WOOL POLISHING PADRupes wool polishing padRupes wool polishing pad

Rupes wool polishing pad is geschikt voor zowel excentrische machines met vrije rotatie om de eigen as (lhr75, duetto, lhr15 en lhr21 serie) als de geforceerd excentrische machines (mille lk900e). De wolpad is gemaakt van 100% natuurlijke vezels, bevestigd op een polyester foamlaag. Tijdens het gehele productieproces wordt de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden om constante kwaliteit te waarborgen. Het heeft een stevigere dichtere foam laag zodat de beweging van de polijstmachine maximaal wordt overgebracht op het oppervlak. Hiermee wordt er extra polijstkracht gecreŽerd. Het heeft twee verschillende vezellengtes. Het voordeel hiervan is dat er hierdoor een betere slijpgraad balans wordt gecreŽerd waarbij de kortere haartjes krachtiger kunnen polijsten en de langere haartjes een mooiere finish achterlaten.

vanaf16,09
bekijk productBekijk product ▸
DA POLIJSTPADRupes da polijstpadRupes da polijstpad

Rupes foam pad is een polijstpad om oneffenheden uit blanke lak en lak te verwijderen.

vanaf11,27
bekijk productBekijk product ▸
ROTARY POLISHING PADRupes rotary polishing padRupes rotary polishing pad

Rupes polishing foam pad is speciaal ontwikkeld voor gebruik met roterende polijstmachines. Het is geschikt voor het verwijderen van krasjes, swirls en andere diepere lakimperfecties. De pad heeft een open cel structuur waardoor er zoveel mogelijk warmte afgevoerd kan worden en de kans op verbranden beperkt wordt. Het profiel is zo ontworpen dat de kans dat de steunplaat het lakwerk kan raken tot een minimum wordt beperkt.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
FOAM PAD 6 STUKSRupes foam pad 6 stuksRupes foam pad 6 stuks

Rupes polishing foam is speciaal ontworpen voor gebruik met de Rupes gel compounds en de Rupes polijstmachines. Ook andere polijstmachines met het juiste formaat steunplaat kunnen gebruikt worden met deze pad. De pad heeft een trapezevorm met een hoek van 24 graden om veiliger te kunnen werken. De open structuur zorgt voor goede afvoer van warmte, overtollig polijstmiddel en lakresidu.

vanaf38,74
bekijk productBekijk product ▸
Rotary Twisted Natural Wool PadRupes rotary twisted natural wool padRupes rotary twisted natural wool pad

Rupes rotary wool pad for backing pad is gemaakt van een premium mengsel van 100% natuurlijk schapenwol. Elke haar is gestoomd voor consistentie en kleurvastheid van de vezels. Daarnaast zijn de vezels vrijwel exact afgesneden op 35 mm. Het bevat geen synthetische vezels en is geoptimaliseerd voor gebruik met de Rupes rotary coarse compound. Dankzij het verdiepte velcro gedeelte kun je nog veiliger polijsten.

vanaf22,65
bekijk productBekijk product ▸
MICROFIBER PADRupes microfiber padRupes microfiber pad

Rupes d-a microfiber pad is een fijnharige, zachtere pad t.o.v. een wollen pad. Het biedt een ideale balans tussen correctie en finishing.

vanaf10,93
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURPADS FLEXIBELSam schuurpads flexibelSam schuurpads flexibel

Sam flexibele schuurspons is een flexibele schuurpad voor nat schuurgebruik op moeilijk bereikbare plaatsen. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf4,25
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONZEN 2 STUKSSam schuursponzen 2 stuksSam schuursponzen 2 stuks

Sam flexibele schuurpad voor nat schuurgebruik.

vanaf3,38
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURKURKSam schuurkurkSam schuurkurk

Sam schuurkurk is geperste natuurkurk met aan de handpalmzijde afgeronde hoeken. Het is geschikt voor droog schuurwerk. Afmetingen: 10 x 6 x 2,5 cm.

vanaf1,46
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS METAALSam schuurspons metaalSam schuurspons metaal

Sam schuurspons metaal is een handig hulpmiddel voor het afschuren van verflagen. Het is tevens geschikt voor decoratieve doeleinden.

vanaf1,06
bekijk productBekijk product ▸
MICROVEZEL-SCHUURPADSam microvezel-schuurpadSam microvezel-schuurpad

Homex microvezel schuurpad is geschikt voor het snel en effectief ontvetten van muur en plafond in bijvoorbeeld keukens. Het is te gebruiken i.c.m. de Anza schuurpad en de Anza schuurpad verlengsteel.

vanaf22,83
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURBLOK RUBBERSam schuurblok rubberSam schuurblok rubber

Sam schuurblok rubber is ideaal om te gebruiken voor het schuren zonder de handen of vingers te bezeren.

vanaf13,68
bekijk productBekijk product ▸
schuurblok flexibel fijn/middel + middel/grofSam schuurblok flexibel fijn/middel + middel/grofSam schuurblok flexibel fijn/middel + middel/grof

Sam flex schuurblok levert op zowel vlakke als complex gevormde oppervlakten heel keurig schuurwerk. De set bestaat uit een sponsje fijn/middel en een sponsje middel/grof.

vanaf3,37
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONSSam schuursponsSam schuurspons

Sam schuurspons is een flexibel schuurblok voor nat schuurgebruik. Het is uitwasbaar en herbruikbaar en handig voor het schuren van complexe vormen en lastig te bereiken plekken.

vanaf1,13
bekijk productBekijk product ▸
SIAVLIES PADSSia siavlies padsSia siavlies pads

Sia siavlies pad past zich heel goed aan alle vormen aan, in het bijzonder op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een gelijkmatig slijppatroon, een hoge scheurweerstand, geen verstopping en een lange levensduur dankzij dichte korrelspreiding en is nat of droog bruikbaar. Het is geschikt voor handmatige of machinale toepassingen.

vanaf8,58
bekijk productBekijk product ▸
POETSSCHIJVENSia poetsschijvenSia poetsschijven

Sia poetsschijf kan worden gebruikt bij het polijsten van diverse materialen. De lamsvelschijven en gele schijven zijn met name geschikt voor het polijsten van (oude) lak. De zwarte en witte polijstschijven zijn met name geschikt voor het verwijderen van hologrammen of voor de verzegeling. De bruine polijstschijven zijn geschikt voor het polijsten van harde lak en het oppoetsen van oude harde lak.

vanaf31,48
bekijk productBekijk product ▸
6711 SIAVLIES FLEX PADSSia 6711 siavlies flex padsSia 6711 siavlies flex pads

Sia 6711 Siavlies flex is zeer flexibel en past zich goed aan contouren aan. Het is met name geschikt voor het opschuren op moeilijk toegankelijke plaatsen, het matteren van nieuwe onderdelen en grondlagen en het matteren van lak voor het eindlakken. Het is geschikt voor handmatig schuren en zowel nat als droog toepasbaar. Verpakking bevat 25 stuks.

vanaf47,80
bekijk productBekijk product ▸
7972 SIASPONGE PADSia 7972 siasponge padSia 7972 siasponge pad

Sia 7972 Siasponge pad is uitermate geschikt voor de bewerking op moeilijk toegankelijke plaatsen zoals radiatoren, deurgrepen of bumpers. In tegenstelling tot schuurpapier kan deze soft pad zonder knikken gevouwen worden, daardoor wordt schade aan de lak vermeden. De pad heeft een hoge scheurbestendigheid, is machinaal inzetbaar en zeer flexibel. Het is geschikt voor het schuren van kunststoffen voor aanbrengen van de grondlaag, het opschuren van grondlagen vůůr het aanbrengen van vulmiddel, het fijn schuren van vulmiddel, het opschuren zonder vormverandering van het oppervlak, het matteren van lakken en het tussenschuren.

vanaf21,05
bekijk productBekijk product ▸
SIAVLIES SPONZENSia siavlies sponzenSia siavlies sponzen

Sia siavlies spons past zich goed aan alle vormen aan, in het bijzonder aan moeilijk toegankelijke plaatsen. Het is geschikt voor zowel nat als droog schuren, zonder dat de schuurkant volloopt. Het is vooral geschikt voor het aanslijpen van grondlagen en het matteren van metaalachtige laklagen en gevoelige soorten verf en lak. Verpakking bevat 6 stuks.

vanaf31,05
bekijk productBekijk product ▸
7983 SIASPONGE PADSia 7983 siasponge padSia 7983 siasponge pad

Sia 7983 siasponge pad met extra zacht dragermateriaal past zich uitstekend aan alle geprofileerde en geronde werkstukken aan en vertoont een heel geringe verstoppingstendens bij vulmiddelen evenals lak- en verftoepassingen. Deze eigenschappen garanderen een gelijkmatig en perfect schuurbeeld zonder krassen. Voor speciale toepassingen kan de pad ook vochtig ingezet worden. Met deze pad schuurt de lak of verf niet door, het zorgt voor een perfecte aanpassing aan het werkstuk en weinig verstopping. Ook is de pad meermaals te gebruiken. Het is geschikt voor het opruwen van hout, kunststof of metaal vůůr het aanbrengen van verf, het fijnschuren van vulmiddel, het schuren van vlakken, rondingen en profielen en het opruwen zonder vormverandering van het oppervlak.

vanaf9,67
bekijk productBekijk product ▸
7990 SIASPONGE BLOCKSia 7990 siasponge blockSia 7990 siasponge block

Sia 7990 siasponge block is universeel inzetbaar en onderscheidt zich door de eenvoudige hantering. Dankzij de korrellaag op de vier zijden en rond de randen past het blok optimaal aan alle sponningen, kanten en profielen aan. De speciaal ontworpen vorm garandeert eenvoudig werken op plekken waar maar ťťn zijde geschuurd moet worden, alsmede in ronde profielen. Het kan makkelijk worden schoongemaakt en daardoor meerdere keren worden gebruikt. Het is geschikt voor het opruwen van hout, kunststof of metaal vůůr het aanbrengen van verf, het fijnschuren van vulmiddel, het tussenschuren van lak en verf en het schuren in sponningen en bij lichte rondingen.

vanaf18,05
bekijk productBekijk product ▸
6150 SUPERPADS SIAVLIES 407MM DUNSia 6150 superpads siavlies 407mm dunSia 6150 superpads siavlies 407mm dun

Sia 6150 superpads Siavlies zijn perfecte pads voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. De pads zijn zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachines zoals de Cleanfix Floormac PE300. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf39,90
bekijk productBekijk product ▸
Siasponge 7990 CombiblockSia siasponge 7990 combiblockSia siasponge 7990 combiblock

Sia siasponge 7990 combiblock werkt eenvoudig en efficiŽnt. Het is vierzijdig bekleed met schuurkorrels, uitspoelbaar en dus meermaals te gebruiken en het zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld zonder vingerafdrukken.

vanaf8,76
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURBIMSSia schuurbimsSia schuurbims

Sia Schuurbims is met name toe te passen voor het schuren van hout. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf223,52
bekijk productBekijk product ▸
2951 SIATUR SIASOFT STROKENSia 2951 siatur siasoft strokenSia 2951 siatur siasoft stroken

Sia 2951 Siatur Siasoft is een schuurstrook op schuim met een extreem hoge flexibiliteit. Het heeft hoge prestaties bij het schuren van contouren en rondingen en is uitermate geschikt voor het matteren en schuren van intacte verflagen. Een verpakking bevat 20 stroken.

vanaf30,56
bekijk productBekijk product ▸
Houder Boenpad 7 x 14 cmTrae lyx houder boenpad 7 x 14 cmTrae lyx houder boenpad 7 x 14 cm

Trae-Lyx houder boenpad is in combinatie met de Trae-Lyx boenpads het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen.

vanaf4,66
bekijk productBekijk product ▸
BOENPADTrae lyx boenpadTrae lyx boenpad

Trae-lyx boenpad is het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen. Door het in combinatie met de padhouder te gebruiken kan gemakkelijk teveel gebruikte olie opgenomen of verdeeld worden over de vloer. De witte pad is geschikt voor Trae Lyx raw wood effect oil of watergedragen olie en de bruine pad is geschikt voor Trae Lyx hardwax of synthetische olie.

vanaf5,15
bekijk productBekijk product ▸
PAD PERFECT-IT III ULTRAFINA SE BLAUW3m pad perfect-it iii ultrafina se blauw

3m pad perfect-it iii ultrafina se blauw

3m perfect-it iii ultrafina pad blauw is inzetbaar voor het verwijderen van machinedraaiingen en hologram effecten. Het is geschikt voor de verwerking van 3m poetsmiddel blauwe dop.

vanaf30,73
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE HANDPADS3m scotch-brite handpads

3m scotch-brite handpads

3m handschuurpads zeer fijn 7447 zijn een superieur alternatief voor staalwol, draadborstels, schuurpapier en andere non-woven producten voor reinigings- of finishingtaken. Het is voorzien van een zeer fijne aluminiumoxide schuurkorrel voor reinigen, finishen, granuleren en verwijderen van imperfecties en pluisjes. Het is geschikt voor gebruik op hout, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber en composieten. Het is daarnaast herbruikbaar en bestand tegen scheuren, versplinteren, rafelen, vollopen en roestvorming. Het is geperforeerd voor snel en eenvoudig afscheuren om verspilling tegen te gaan. Het biedt zowel flexibiliteit als een effectieve snijwerking en nauwkeurige handbediening. Het biedt consistent fijne finishing-resultaten bij verschillende werkzaamheden, zoals lastige reinigingsklussen. Het ligt prettig in de hand voor precieze beheersing en kan worden gebruikt met een handpadblok voor een uniforme finishing, of op een schuurmachine voor grotere gedeelten. Door de snel snijdende, fijne aluminiumoxide schuurkorrels zijn deze pads een populaire keuze voor industriŽle professionals. De duurzame schuurkorrel breekt zelf af tijdens gebruik zodat er steeds nieuwe snijrandjes ontstaan, in tegenstelling tot traditionele schuurkorrels, zoals granaat, die snel slijten tijdens gebruik.

vanaf56,98
bekijk productBekijk product ▸
SPONSMOP GROEN 150 MM 2 STUKS3m sponsmop groen 150 mm 2 stuks

3m sponsmop groen 150 mm 2 stuks

3m perfect-it iii sponsmop groen met een diameter 150 mm is medium agressief en allround inzetbaar. Het wordt geleverd per 2 stuks.

vanaf55,85
bekijk productBekijk product ▸
SOFTBACK SCHUURMATJE 115 MM X 140 MM3m softback schuurmatje 115 mm x 140 mm

3m softback schuurmatje 115 mm x 140 mm

3m softback Schuurspons is ideaal voor het schuren van ronde kanten en moeilijk te schuren plekken.

vanaf47,83
bekijk productBekijk product ▸
Scotch-Brite Hookit Glansvacht 228 mm3m scotch-brite hookit glansvacht 228 mm

3m scotch-brite hookit glansvacht 228 mm

3M 5713 SBS hookit poetsvacht is geschikt voor het verwijderen van kleine lakfoutjes waaronder compound-machinedraaiingen. Het heeft een snelle snijwerking voor efficiŽnte en effectieve resultaten.

vanaf43,91
bekijk productBekijk product ▸
Pro Grade Precision Blokschuurspons3m pro grade precision blokschuurspons

3m pro grade precision blokschuurspons

3m pro grade precision blokschuurspons met stofkanalen is een 2-in-1 schuurspons met innovatieve kanalen aan de ene kant en een vlak oppervlak aan de andere kant. Het is ideaal voor detailwerk en vlakschuren. Het is gemaakt van premium mineralen en ultra-duurzaam schuim en gaat klus na klus mee. De innovatieve coating helpt verstopping te verminderen en de spons kan afgespoeld en opnieuw gebruikt worden.

vanaf4,49
bekijk productBekijk product ▸
WAFELPAD3m wafelpad

3m wafelpad

3m perfect-it iii wafelmops.

vanaf39,12
bekijk productBekijk product ▸
9550 sponsmop 150 mm oranje 2 stuks3m 9550 sponsmop 150 mm oranje 2 stuks

3m 9550 sponsmop 150 mm oranje 2 stuks

3m 9550 sponsmop werkt met 3M Hookit en Quick Connect bevestigingssystemen voor eenvoudige wisseling. De foam constructie houdt compound vast.

vanaf63,06
bekijk productBekijk product ▸
SANDBLASTER ULTRAFLEX SCHUURSPONS3m sandblaster ultraflex schuurspons

3m sandblaster ultraflex schuurspons

3m sandblaster ultra flexible schuurspons is een ultra flexibele 2-in-1 schuurspons. De 'honingraat' zijde voert het schuurmateriaal efficiŽnt weg, waardoor de spons minder snel volloopt. Voor gewelfde ondergronden kan deze zijde goed worden gebruikt. Het is nat en droog te gebruiken, binnen en buiten, en is ideaal voor hout, metaal en stuc- en pleisterwerk.

vanaf3,16
bekijk productBekijk product ▸
SUPERBUFF POETSVACHT3m superbuff poetsvacht

3m superbuff poetsvacht

3m wollen poetsvacht 203 mm 05704 is een poetsvacht met een diameter van 203 mm. Het is een wollen poetsschijf (tweezijdig bruikbaar) die gebruikt kan worden in combinatie met 3m finesse-it polijstmiddel voor de laatste finish aan lak. Het heeft een inwendige schroefdraad 5/8".

vanaf60,03
bekijk productBekijk product ▸
7448 SCOTCH-BRITE HANDVEL GRIJS3m 7448 scotch-brite handvel grijs

3m 7448 scotch-brite handvel grijs

3M 7448 SCOTCH BRITE handvel grijs is gemaakt van een sterk met schuurmineraal geÔmpregneerd nylon non-woven. Deze soepele constructie kan niet scheuren, versplinteren en kan zowel nat als droog gebruikt worden. Het is geschikt voor het verwijderen van lichte roestvorming, licht ontbramen en finishen van ferro en non-ferro metalen.

vanaf2,63
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH BRITE DURABLE FLEX 200 X 100 MM PRE-CUT3m scotch brite durable flex 200 x 100 mm pre-cut

3m scotch brite durable flex 200 x 100 mm pre-cut

3m scotch brite durable flex is een superieur alternatief voor staalwol, staalborstels, schuurpapier en andere non-woven producten voor reinigen of finishen. Het is geschikt voor gebruik op hout, verf, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber en composieten. De herbruikbare pad is bestand tegen scheuren en vollopen en zal nooit roesten, wat ervoor zorgt dat het een lange levensduur heeft. Het kan worden opgevouwen, op elkaar gestapeld of opgerold voor effectieve reiniging op vlakke, onregelmatige of geprofileerde oppervlakken.

vanaf88,79
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS UNIVERSEEL3m schuurspons universeel

3m schuurspons universeel

3m schuurspons blokje 4-zijdig is een dun en vervormbaar schuursponsje voor het schuren van o.a. meubelen, stoelen en tafels. Het is verkrijgbaar in drie groftes van siliciumcarbide, heeft een coating aan beide zijden en is zeer flexibel.

vanaf31,05
bekijk productBekijk product ▸
DUBBELZIJDIGE POETSPAD 150 MM3m dubbelzijdige poetspad 150 mm

3m dubbelzijdige poetspad 150 mm

3m dubbelzijdige poetspad.

vanaf44,52
bekijk productBekijk product ▸
Trizact Flexibel Handschuurvel 80x140 mm3m trizact flexibel handschuurvel 80x140 mm

3m trizact flexibel handschuurvel 80x140 mm

3m 51262 trizact flexibele handpad is een flexibele schuurpad voor het met de hand schuren van primers, basislakken en 2K (blanke) lakken. Deze schuurpad is speciaal schuurpapier dat over de 3M Trizact technologie beschikt. Deze hoogwaardige kwaliteit is ideaal om 1K en 2K lakken te matteren in combinatie met een ontvetter. De schuurpad is flexibel, zacht en plooibare en heeft daardoor een uitstekende snijkracht en geweldige finish. Met een afmeting van 80x140 mm ligt deze pad prettig en comfortabel in de hand waardoor het oppervlak optimaal met een gelijkmatig schuurbeeld geschuurd kan worden.

vanaf82,07
bekijk productBekijk product ▸
09390 Buffing viltschijfje 76 mm3m 09390 buffing viltschijfje 76 mm

3m 09390 buffing viltschijfje 76 mm

3m finesse-it polijstviltje blauw/wit 76 mm is geschikt voor traditionele polijsttoepassingen. De polijstpad heeft een agressievere werking dan schuimpads en is ontworpen voor gebruik met 3m finesse-it polijstmiddelen.

vanaf106,51
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH BRITE NYLON SCHUURPAD3m scotch brite nylon schuurpad

3m scotch brite nylon schuurpad

3m 3m scotch-brite clean & finish handpad is een non-woven schuurmateriaal. Door de open constructie blijft het materiaal scherp en loopt het niet vol. Door de verende eigenschap worden zowel de hoge als de lage delen van het te schuren oppervlak bereikt. Het is geschikt voor het schuren van verweerde dekkende beitsen, acrylaat dispersies en transparante afwerkingen ter verkrijging van de juiste hechting. Daarnaast is het ook geschikt voor het schuren van vulmiddel op binnenmuren. Het is dus niet geschikt voor vlakschuren en het uitschuren van overgangen of plaatselijke beschadigingen. Het zorgt voor de juiste afname en krasdiepte waarbij een minimale laag van de coating wordt afgenomen. Bovendien is met dit materiaal het risico van het doorschuren op kanten sterk teruggebracht.

vanaf23,27
bekijk productBekijk product ▸
Trizact Hookit Handschuurpad 150 mm3m trizact hookit handschuurpad 150 mm

3m trizact hookit handschuurpad 150 mm

3M TRIZACT HOOKIT HANDSCHUURPAD is geschikt voor Gebruik met Hookit-schijven. Het is gemaakt met een zacht schuim voor maximale flexibiliteit en het verspreiden van de druk van de vingers. Het is voorzien van een 2,54 cm (1") brede band waarmee het aan de hand kan worden bevestigd.

vanaf19,43
bekijk productBekijk product ▸
Schuurspons3m schuurspons

3m schuurspons

3m schuurspons is ideaal voor het droog of nat schuren van hout, verf, metaal, kunststof en gipsplaat. Na gebruik kan het worden afgespoeld voor volgend gebruik. Het is vervormbaar, comfortabel, flexibel en handig. Het kan nat en droog worden gebruikt.

vanaf2,03
bekijk productBekijk product ▸
09448 Schuurpad3m 09448 schuurpad

3m 09448 schuurpad

3m 9448 sb schuurpad fijn is een non-woven schuurmateriaal. Door de open constructie blijft het materiaal scherp en loopt het niet vol. Door de verende eigenschap worden zowel de hoge als de lage delen van het te schuren oppervlak bereikt. Het is geschikt voor het schuren van verweerde dekkende beitsen, acrylaat dispersies en transparante afwerkingen. Het is daarnaast ook geschikt voor het schuren van vulmiddel op binnenmuren. Het is uitsluitend geschikt voor het verkrijgen van de juiste hechting en dus niet voor vlakschuren, uitschuren van overgangen of plaatselijke beschadigingen. Het zorgt voor de juiste afname en krasdiepte waarbij een minimale laag van de coating wordt afgenomen. Bovendien wordt hierdoor het risico van doorschuren op kanten sterk teruggebracht. Het kan tot iedere gewenste grootte gevouwen of gescheurd worden.

vanaf27,83
bekijk productBekijk product ▸
WAFELPAD GROEN 75 MM3m wafelpad groen 75 mm

3m wafelpad groen 75 mm

3m oerfect-it iii hooglans wafelmop groen behorende bij het 3m perfect-it iii lakcorrectie systeem.

vanaf48,51
bekijk productBekijk product ▸
FLEX SCHUURBLOK 2 IN 1Anza flex schuurblok 2 in 1

Anza flex schuurblok 2 in 1

Anza flex schuurblok bevat 2 schuurblokjes (1 x fijn/middel en 1 x middel/grof) in 1 verpakking. Ze zijn droog en nat te gebruiken en geschikt voor kleine en ronde oppervlakken.

vanaf3,35
bekijk productBekijk product ▸
Diamant Polijstpad 125 mmGraphite diamant polijstpad 125 mm

Graphite diamant polijstpad 125 mm

Graphite diamant polijstpad 125 mm is speciaal voor het polijsten en slijpen van natuur- en kunststeen. Het is ideaal voor het schuren van randen van gres tegels, geglazuurde tegels en terracotta. De klittenbandsluiting maakt snelle vervanging van de schijf mogelijk en de schijf kan op een haakse slijper gemonteerd worden met behulp van een speciale flexibele schijf.

vanaf16,10
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS WATERPROOFGraphite schuurspons waterproof

Graphite schuurspons waterproof

Graphite schuurspons waterproof is uitermate geschikt voor het handmatig slijpen en gladmaken van plamuur, aflak lagen, gips, verven, kunststoffen, hout, metaal en vernislagen. Het is geschikt voor natte en droge verwerking en de schuurcoating zit aan vier zijden van de spons. Dankzij de zachte structuur past de spons zich perfect aan de vorm van grondoppervlakken aan. De spons kan in kleinere stukken worden gesneden om moeilijk bereikbare plaatsen te verwerken.

vanaf1,33
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURPAD VOOR MULTITOOLGraphite schuurpad voor multitool

Graphite schuurpad voor multitool

Graphite schuurpad voor multitool, geschikt voor meerdere merken.

vanaf8,08
bekijk productBekijk product ▸
PAD BOENMACHINE 5 INCHLecol pad boenmachine 5 inch

Lecol pad boenmachine 5 inch

Lecol pad 5 inch (12,5 cm) voor o.a. de imetec superplate boenmachine. De witte pad (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie. De rode pad (fijn grof) is geschikt voor het mat boenen van wasvloeren en inpoetsen van vloerolie en onderhoudsolie. De beige pad (fijn) is geschikt voor het zijdeglanzend boenen van wasvloeren. De groene pad (licht grof) is geschikt voor het reinigen van was en olievloeren. De zwarte pad (grof) is geschikt voor het inpoetsen van de eerste vullende waslaag en licht schurende en zwaar reinigende klussen.

vanaf3,86
bekijk productBekijk product ▸
PAD BOENMACHINE 6 INCHLecol pad boenmachine 6 inch

Lecol pad boenmachine 6 inch

Lecol pad 6 inch wit voor huishoudelijke boenmachine (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie.

vanaf4,27
bekijk productBekijk product ▸
6150 SUPERPAD SIAVLIES 13INCH/330MM 5 STUKSLecol 6150 superpad siavlies 13inch/330mm 5 stuks

Lecol 6150 superpad siavlies 13inch/330mm 5 stuks

Sia superpad 6150 siavlies 330 mm rood is een perfecte pad voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. De pad is zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachines zoals de Cleanfix floormac pe300.

vanaf39,94
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlLecol floorpad 13/16 inch

Lecol floorpad 13/16 inch

Lecol pad is de perfecte pad voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. De pad is zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachine. Het is door en door voorzien van korrels en zeer stabiel.

vanaf6,15
bekijk productBekijk product ▸
ONDERDEURTJEProgold onderdeurtje

Progold onderdeurtje

Progold onderdeurtje is een handig hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.

vanaf14,23
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS 3 STUKSProgold schuurspons 3 stuks

Progold schuurspons 3 stuks

Progold schuurspons is comfortabel in gebruik en geschikt voor diverse ondergronden. Het is geschikt voor nat schuren, geeft een glad eindresultaat en is universeel toepasbaar. Door de open structuur zal de schuurspons niet vol lopen. Een verpakking bevat 3 stuks.

vanaf18,20
bekijk productBekijk product ▸
SOFTPAD 115 x 140 20 STUKSProgold softpad 115 x 140 20 stuks

Progold softpad 115 x 140 20 stuks

progold softpad 115X140MM is een schuurpad van soft foam met een aluminiumoxide korrel. Het is in diverse korrelgroftes verkrijgbaar en is universeel toepasbaar voor het handschuren. Door het zachte materiaal is de softpad handzaam en worden scherpe kanten minder snel doorgeschuurd. Verpakking bevat 20 stuks.

vanaf30,80
bekijk productBekijk product ▸
COMBIBLOCKProgold combiblock

Progold combiblock

Progold combiblock is een schuurblok van hard foam met een speciaal ontworpen blokvorm dat voor een beter resultaat zorgt op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het blok zorgt ervoor dat het schuren van onder andere glaslatten, hoeken en groeven eenvoudiger wordt. Verpakking bevat 6 stuks.

vanaf11,95
bekijk productBekijk product ▸
HANDPAD STANDAARDProgold handpad standaard

Progold handpad standaard

Progold handpad standaard is een schuurpad van soft foam met een silicium carbide korrel. Door het zachte materiaal is de pad ideaal voor geprofileerde en ronde oppervlakken en moeilijk toegankelijke plaatsen. Het zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld zonder krassen en is droog en nat inzetbaar.

vanaf18,70
bekijk productBekijk product ▸
VLIES PADS 152 X 229 20 STUKSProgold vlies pads 152 x 229 20 stuks

Progold vlies pads 152 x 229 20 stuks

Progold vlies pads 152x229 mm is schuurvlies met een starre binding, voorzien van een aluminium oxide korrel in korrelgrofte p320. Het vlies heeft een lange levensduur en is uitermate geschikt voor het handmatig matteren van zowel alkyd als acrylaat laklagen. Een verpakking bevat 20 stuks.

vanaf42,61
bekijk productBekijk product ▸
X-CUT SCHUURFOAMRupes x-cut schuurfoam

Rupes x-cut schuurfoam

Rupes x-cut schuurfoam is een schuurpad met klithechting, speciaal ontwikkeld voor het nat schuren. Het zorgt voor een glad resultaat zonder krassen.

vanaf35,41
bekijk productBekijk product ▸
SCHUIM POLIJSTPAD WAFELRupes schuim polijstpad wafel

Rupes schuim polijstpad wafel

Rupes velcro waffle pad voor roterende polijstmachines.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
MICROFIBER POLIJSTPADSRupes microfiber polijstpads

Rupes microfiber polijstpads

Rupes microvezel polijstpads voor excentrisch roterende polijstmachines. Ze zijn ontwikkeld om diepe swirls, krasjes en oxidatie te verwijderen. De vezels zijn kort en staan dicht op elkaar. Ze geven uitstekende correctie maar laten toch een mooie finish achter. Ze zijn te gebruiken in combinatie met de zwaardere polishing compounds van Rupes.

vanaf27,25
bekijk productBekijk product ▸
CUT & FINISH ROTARY WOOL PADRupes cut & finish rotary wool pad

Rupes cut & finish rotary wool pad

Rupes wool pad is een polijstpad voor roterende machines. Het is gemaakt van de hoogste kwaliteit merino wol en de haartjes hebben een lengte van 20 mm en zijn extreem dicht op elkaar geplaatst in een speciale foam tussenschijf. De pad is perfect gebalanceerd en maakt het mogelijk om de vorm van het polijstoppervlak perfect te volgen. Het is geschikt voor vrijwel alle roterende machines en zal het best tot zijn recht komen op een machine die op lagere stand hoog koppel kan geven, zoals de Rupes bigfoot lh19e.

vanaf19,88
bekijk productBekijk product ▸
WOOL POLISHING PADRupes wool polishing pad

Rupes wool polishing pad

Rupes wool polishing pad is geschikt voor zowel excentrische machines met vrije rotatie om de eigen as (lhr75, duetto, lhr15 en lhr21 serie) als de geforceerd excentrische machines (mille lk900e). De wolpad is gemaakt van 100% natuurlijke vezels, bevestigd op een polyester foamlaag. Tijdens het gehele productieproces wordt de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden om constante kwaliteit te waarborgen. Het heeft een stevigere dichtere foam laag zodat de beweging van de polijstmachine maximaal wordt overgebracht op het oppervlak. Hiermee wordt er extra polijstkracht gecreŽerd. Het heeft twee verschillende vezellengtes. Het voordeel hiervan is dat er hierdoor een betere slijpgraad balans wordt gecreŽerd waarbij de kortere haartjes krachtiger kunnen polijsten en de langere haartjes een mooiere finish achterlaten.

vanaf16,09
bekijk productBekijk product ▸
DA POLIJSTPADRupes da polijstpad

Rupes da polijstpad

Rupes foam pad is een polijstpad om oneffenheden uit blanke lak en lak te verwijderen.

vanaf11,27
bekijk productBekijk product ▸
ROTARY POLISHING PADRupes rotary polishing pad

Rupes rotary polishing pad

Rupes polishing foam pad is speciaal ontwikkeld voor gebruik met roterende polijstmachines. Het is geschikt voor het verwijderen van krasjes, swirls en andere diepere lakimperfecties. De pad heeft een open cel structuur waardoor er zoveel mogelijk warmte afgevoerd kan worden en de kans op verbranden beperkt wordt. Het profiel is zo ontworpen dat de kans dat de steunplaat het lakwerk kan raken tot een minimum wordt beperkt.

vanaf8,50
bekijk productBekijk product ▸
FOAM PAD 6 STUKSRupes foam pad 6 stuks

Rupes foam pad 6 stuks

Rupes polishing foam is speciaal ontworpen voor gebruik met de Rupes gel compounds en de Rupes polijstmachines. Ook andere polijstmachines met het juiste formaat steunplaat kunnen gebruikt worden met deze pad. De pad heeft een trapezevorm met een hoek van 24 graden om veiliger te kunnen werken. De open structuur zorgt voor goede afvoer van warmte, overtollig polijstmiddel en lakresidu.

vanaf38,74
bekijk productBekijk product ▸
Rotary Twisted Natural Wool PadRupes rotary twisted natural wool pad

Rupes rotary twisted natural wool pad

Rupes rotary wool pad for backing pad is gemaakt van een premium mengsel van 100% natuurlijk schapenwol. Elke haar is gestoomd voor consistentie en kleurvastheid van de vezels. Daarnaast zijn de vezels vrijwel exact afgesneden op 35 mm. Het bevat geen synthetische vezels en is geoptimaliseerd voor gebruik met de Rupes rotary coarse compound. Dankzij het verdiepte velcro gedeelte kun je nog veiliger polijsten.

vanaf22,65
bekijk productBekijk product ▸
MICROFIBER PADRupes microfiber pad

Rupes microfiber pad

Rupes d-a microfiber pad is een fijnharige, zachtere pad t.o.v. een wollen pad. Het biedt een ideale balans tussen correctie en finishing.

vanaf10,93
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURPADS FLEXIBELSam schuurpads flexibel

Sam schuurpads flexibel

Sam flexibele schuurspons is een flexibele schuurpad voor nat schuurgebruik op moeilijk bereikbare plaatsen. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf4,25
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONZEN 2 STUKSSam schuursponzen 2 stuks

Sam schuursponzen 2 stuks

Sam flexibele schuurpad voor nat schuurgebruik.

vanaf3,38
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURKURKSam schuurkurk

Sam schuurkurk

Sam schuurkurk is geperste natuurkurk met aan de handpalmzijde afgeronde hoeken. Het is geschikt voor droog schuurwerk. Afmetingen: 10 x 6 x 2,5 cm.

vanaf1,46
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS METAALSam schuurspons metaal

Sam schuurspons metaal

Sam schuurspons metaal is een handig hulpmiddel voor het afschuren van verflagen. Het is tevens geschikt voor decoratieve doeleinden.

vanaf1,06
bekijk productBekijk product ▸
MICROVEZEL-SCHUURPADSam microvezel-schuurpad

Sam microvezel-schuurpad

Homex microvezel schuurpad is geschikt voor het snel en effectief ontvetten van muur en plafond in bijvoorbeeld keukens. Het is te gebruiken i.c.m. de Anza schuurpad en de Anza schuurpad verlengsteel.

vanaf22,83
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURBLOK RUBBERSam schuurblok rubber

Sam schuurblok rubber

Sam schuurblok rubber is ideaal om te gebruiken voor het schuren zonder de handen of vingers te bezeren.

vanaf13,68
bekijk productBekijk product ▸
schuurblok flexibel fijn/middel + middel/grofSam schuurblok flexibel fijn/middel + middel/grof

Sam schuurblok flexibel fijn/middel + middel/grof

Sam flex schuurblok levert op zowel vlakke als complex gevormde oppervlakten heel keurig schuurwerk. De set bestaat uit een sponsje fijn/middel en een sponsje middel/grof.

vanaf3,37
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONSSam schuurspons

Sam schuurspons

Sam schuurspons is een flexibel schuurblok voor nat schuurgebruik. Het is uitwasbaar en herbruikbaar en handig voor het schuren van complexe vormen en lastig te bereiken plekken.

vanaf1,13
bekijk productBekijk product ▸
SIAVLIES PADSSia siavlies pads

Sia siavlies pads

Sia siavlies pad past zich heel goed aan alle vormen aan, in het bijzonder op moeilijk toegankelijke plaatsen. Het heeft een gelijkmatig slijppatroon, een hoge scheurweerstand, geen verstopping en een lange levensduur dankzij dichte korrelspreiding en is nat of droog bruikbaar. Het is geschikt voor handmatige of machinale toepassingen.

vanaf8,58
bekijk productBekijk product ▸
POETSSCHIJVENSia poetsschijven

Sia poetsschijven

Sia poetsschijf kan worden gebruikt bij het polijsten van diverse materialen. De lamsvelschijven en gele schijven zijn met name geschikt voor het polijsten van (oude) lak. De zwarte en witte polijstschijven zijn met name geschikt voor het verwijderen van hologrammen of voor de verzegeling. De bruine polijstschijven zijn geschikt voor het polijsten van harde lak en het oppoetsen van oude harde lak.

vanaf31,48
bekijk productBekijk product ▸
6711 SIAVLIES FLEX PADSSia 6711 siavlies flex pads

Sia 6711 siavlies flex pads

Sia 6711 Siavlies flex is zeer flexibel en past zich goed aan contouren aan. Het is met name geschikt voor het opschuren op moeilijk toegankelijke plaatsen, het matteren van nieuwe onderdelen en grondlagen en het matteren van lak voor het eindlakken. Het is geschikt voor handmatig schuren en zowel nat als droog toepasbaar. Verpakking bevat 25 stuks.

vanaf47,80
bekijk productBekijk product ▸
7972 SIASPONGE PADSia 7972 siasponge pad

Sia 7972 siasponge pad

Sia 7972 Siasponge pad is uitermate geschikt voor de bewerking op moeilijk toegankelijke plaatsen zoals radiatoren, deurgrepen of bumpers. In tegenstelling tot schuurpapier kan deze soft pad zonder knikken gevouwen worden, daardoor wordt schade aan de lak vermeden. De pad heeft een hoge scheurbestendigheid, is machinaal inzetbaar en zeer flexibel. Het is geschikt voor het schuren van kunststoffen voor aanbrengen van de grondlaag, het opschuren van grondlagen vůůr het aanbrengen van vulmiddel, het fijn schuren van vulmiddel, het opschuren zonder vormverandering van het oppervlak, het matteren van lakken en het tussenschuren.

vanaf21,05
bekijk productBekijk product ▸
SIAVLIES SPONZENSia siavlies sponzen

Sia siavlies sponzen

Sia siavlies spons past zich goed aan alle vormen aan, in het bijzonder aan moeilijk toegankelijke plaatsen. Het is geschikt voor zowel nat als droog schuren, zonder dat de schuurkant volloopt. Het is vooral geschikt voor het aanslijpen van grondlagen en het matteren van metaalachtige laklagen en gevoelige soorten verf en lak. Verpakking bevat 6 stuks.

vanaf31,05
bekijk productBekijk product ▸
7983 SIASPONGE PADSia 7983 siasponge pad

Sia 7983 siasponge pad

Sia 7983 siasponge pad met extra zacht dragermateriaal past zich uitstekend aan alle geprofileerde en geronde werkstukken aan en vertoont een heel geringe verstoppingstendens bij vulmiddelen evenals lak- en verftoepassingen. Deze eigenschappen garanderen een gelijkmatig en perfect schuurbeeld zonder krassen. Voor speciale toepassingen kan de pad ook vochtig ingezet worden. Met deze pad schuurt de lak of verf niet door, het zorgt voor een perfecte aanpassing aan het werkstuk en weinig verstopping. Ook is de pad meermaals te gebruiken. Het is geschikt voor het opruwen van hout, kunststof of metaal vůůr het aanbrengen van verf, het fijnschuren van vulmiddel, het schuren van vlakken, rondingen en profielen en het opruwen zonder vormverandering van het oppervlak.

vanaf9,67
bekijk productBekijk product ▸
7990 SIASPONGE BLOCKSia 7990 siasponge block

Sia 7990 siasponge block

Sia 7990 siasponge block is universeel inzetbaar en onderscheidt zich door de eenvoudige hantering. Dankzij de korrellaag op de vier zijden en rond de randen past het blok optimaal aan alle sponningen, kanten en profielen aan. De speciaal ontworpen vorm garandeert eenvoudig werken op plekken waar maar ťťn zijde geschuurd moet worden, alsmede in ronde profielen. Het kan makkelijk worden schoongemaakt en daardoor meerdere keren worden gebruikt. Het is geschikt voor het opruwen van hout, kunststof of metaal vůůr het aanbrengen van verf, het fijnschuren van vulmiddel, het tussenschuren van lak en verf en het schuren in sponningen en bij lichte rondingen.

vanaf18,05
bekijk productBekijk product ▸
6150 SUPERPADS SIAVLIES 407MM DUNSia 6150 superpads siavlies 407mm dun

Sia 6150 superpads siavlies 407mm dun

Sia 6150 superpads Siavlies zijn perfecte pads voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. De pads zijn zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachines zoals de Cleanfix Floormac PE300. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf39,90
bekijk productBekijk product ▸
Siasponge 7990 CombiblockSia siasponge 7990 combiblock

Sia siasponge 7990 combiblock

Sia siasponge 7990 combiblock werkt eenvoudig en efficiŽnt. Het is vierzijdig bekleed met schuurkorrels, uitspoelbaar en dus meermaals te gebruiken en het zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld zonder vingerafdrukken.

vanaf8,76
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURBIMSSia schuurbims

Sia schuurbims

Sia Schuurbims is met name toe te passen voor het schuren van hout. Verpakking bevat 50 stuks.

vanaf223,52
bekijk productBekijk product ▸
2951 SIATUR SIASOFT STROKENSia 2951 siatur siasoft stroken

Sia 2951 siatur siasoft stroken

Sia 2951 Siatur Siasoft is een schuurstrook op schuim met een extreem hoge flexibiliteit. Het heeft hoge prestaties bij het schuren van contouren en rondingen en is uitermate geschikt voor het matteren en schuren van intacte verflagen. Een verpakking bevat 20 stroken.

vanaf30,56
bekijk productBekijk product ▸
Houder Boenpad 7 x 14 cmTrae lyx houder boenpad 7 x 14 cm

Trae lyx houder boenpad 7 x 14 cm

Trae-Lyx houder boenpad is in combinatie met de Trae-Lyx boenpads het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen.

vanaf4,66
bekijk productBekijk product ▸
BOENPADTrae lyx boenpad

Trae lyx boenpad

Trae-lyx boenpad is het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen. Door het in combinatie met de padhouder te gebruiken kan gemakkelijk teveel gebruikte olie opgenomen of verdeeld worden over de vloer. De witte pad is geschikt voor Trae Lyx raw wood effect oil of watergedragen olie en de bruine pad is geschikt voor Trae Lyx hardwax of synthetische olie.

vanaf5,15
bekijk productBekijk product ▸
FILTER