Filters
Inhoudsmaat
1 ltr (3)2.5 ltr (1)5 ltr (3)10 ltr (4)
Glansgraad
Mat (2)Zijdeglans (2)
Kleur
Alle kleuren (mengmachine) (4)Lichte kleuren (mengmachine) (4)Wit (standaard) (4)Zwart (2)
Binnen-buiten
Binnen (2)Buiten (2)
Ondergrond
Behang (2)Beton (2)Gips en board (2)Steen en metselwerk (4)Stuc- en pleisterwerk (2)
Eigenschappen
Carbonatieremmend (2)Hoog weervast (2)Vochtregulerend (1)Vuilafstotend (2)
Droogtijd tot overschilderbaar
4 uur (1)6 uur (2)16 uur (1)
Theoretisch verbruik per liter
9 m² (2)10 m² (2)
Sikkens alphatex sfSikkens alphatex sfSikkens alphatex sf
 • Hoge dekking
 • Schrobvast
 • Eenvoudig te verwerken
vanaf23,40
bekijk productBekijk product ▸
Sikkens alphatex iqSikkens alphatex iqSikkens alphatex iq
 • Hoge dekking
 • Uitstekende bescherming
 • Zijdeglanzend
vanaf24,69
bekijk productBekijk product ▸
Sikkens alphatex iq matSikkens alphatex iq matSikkens alphatex iq mat
 • Hoge dekking
 • Uitstekende bescherming
 • Zeer hoge duurzaamheid
vanaf28,27
bekijk productBekijk product ▸
Sikkens alphatex satin sfSikkens alphatex satin sfSikkens alphatex satin sf
 • Schrobvast klasse 1
 • Volledig oplosmiddelvrij
 • Waterdampdoorlatend
vanaf225,55
bekijk productBekijk product ▸

Over Sikkens Alphatex:

De functie van verf voor binnen-en buitenmuren is naast het behalen van een prachtig resultaat natuurlijk ook het bieden van ultieme bescherming. Vooral in huishoudens met kinderen kunnen muren flink wat te verduren krijgen.
Buiten spelen juist de weersinvloeden weer een belangrijke rol. Wind, vocht en vuil kunnen buiten invloed hebben op de muur én op de verf. Gelukkig voldoen de verven en coatings van Sikkens aan de hoogste eisen. Sikkens is een voorloper op het gebied van technologie en alle muurverven zijn samengesteld uit de allerbeste ingrediënten. Om een professioneel eindresultaat te behalen heeft Sikkens meerdere binnen- en buitenmuurverven onder de naam Sikkens Alphatex.

Voor een zijdeglanzende- of matte finish heeft Sikkens voor buitengebruik de Sikkens Alphatex IQ. De zeer weervaste muurverven zijn dankzij de hoogkwalitatieve samenstelling uitermate krachtig, doch elastisch. Sikkens Alphatex IQ biedt uitstekende bescherming tegen vocht. Het vocht kan niet door de verflaag dringen, maar kan er wel uit. Naast de waterdampdoorlatende eigenschappen is Sikkens Alphatex IQ ook nog eens carbonatieremmend.

Om muren of plafonds binnen te voorzien van een matte- of zijdeglanzende uitstraling heeft Sikkens de Alphatex SF. Binnenmuren zijn, dankzij de zeer schrobvaste eigenschappen van Sikkens Alphatex SF, zeer gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Bij reiniging zal de muur niet gaan opglimmen, maar de prachtige hoogkwalitatieve eigenschappen uitstekend behouden.

Met de prettige verwerking van Sikkens Alphatex is het voor professionelen en particulieren mogelijk om zeer gemakkelijk een prachtig duurzaam eindresultaat te behalen. Daarnaast mengen wij bij Kleuro alle Sikkens Alphatex muurverven in elke gewenste kleur. Om een zo’n krachtig mogelijke kleurintensiteit te behalen worden alle kleuren bij ons gemengd met originele Sikkens Kleurpasta’s. Kies Sikkens Alphatex voor een mooi glad resultaat, een perfecte bescherming van de ondergrond en een prachtige kleurintensiteit.

Sikkens Alphatex: Producten

De hoogwaardige schrobvaste eigenschappen maakt Sikkens Alphatex IQ zeer geschikt om buiten toe te passen op winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerken en over oude intacte verflagen. De terpentine verdunbare verf op basis van acrylaatdispersie kan eventueel ook binnen in keukens en badkamers toegepast worden. Sikkens Alphacryl IQ in mat of zijdeglanzend kan dankzij de Duracryl Technology een superieure bestandheid tegen weersinvloeden creëren. Met deze acryl technologie zijn geschilderde ondergronden voorzien van een beschermende film. Sikkens Alphatex IQ is weinig vuilaanhechtend en waterdampdoorlatend. Als bijkomend voordeel is Sikkens Alphatex IQ ook nog eens carbonatieremmend. Voor een mooier en langduriger eindresultaat kun je poederende ondergronden eerst impregneren met Sikkens Alpha Fix. Gebruik Sikkens Alphatex IQ voor een jarenlange bescherming van de ondergrond met een prachtig glad eindresultaat.

Voor een zeer hoogdekkend resultaat heeft Sikkens voor binnenmuren Sikkens Alphatex SF met een matte- of zijdeglanzende finish. Dankzij de Max Cover Formula kan door de specifieke samenstelling van bindmiddelen, pigmenten en vulstoffen snel een optimale dekking worden bereikt. Sikkens Alphatex SF hecht uitstekend op winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. Het is geschikt voor muren en plafonds en kan zélfs toegepast worden als toplaag van een Alphaskin-glasweefselsysteem. Door de schrobvastheid van Sikkens Alphatex SF is vuil zeer makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De watergedragen samenstelling op basis van copolymeerdispersie maakt deze verf geurarm en geschilderde ruimtes zijn direct na het schilderen weer te gebruiken.

Bestel Sikkens Alphatex bij Kleuro.nl:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sikkens Alphatex producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sikkens Alphatex zeer hoogkwalitatieve muurverf voor binnen- en buitenmuren is je ondergrond jarenlang voorzien van een hoogkwalitatief resultaat.
 • Voor optimale bescherming van je ondergrond heeft Sikkens Alphatex voor binnen- en buitengebruik een matte of zijdeglanzende optie.
 • Sikkens Alphatex producten zijn verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sikkens mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sikkens Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
Toon filters