menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
354 AFVALZAKKEN ROL 25 STUKSKip 354 afvalzakken rol 25 stuksKip 354 afvalzakken rol 25 stuks

Kip afvalzakken 354 zijn blauwe afvalzakken van sterke 50 mu en 80 mu LDPE-folie. Ze zijn uitstekend geschikt voor het weggooien van al het afval bij tal van schilder-, afplak- en afdekwerkzaamheden. Een rol bevat 25 stuks.

vanaf11,31
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE MICROVEZELDOEK ROOS ULTRA ZACHT3m scotch-brite microvezeldoek roos ultra zacht3m scotch-brite microvezeldoek roos ultra zacht

3m scotch-brite microvezeldoek roos ultra zacht is een zachte synthetische doek van de hoogste kwaliteit. De doek pluist nauwelijks en werkt snel. Hierdoor is deze ideaal voor het polijsten, poetsen en uitpoetsen. Materiaal: 83% polyester en 17% nylon. Afmetingen: 38 x 30 cm.

vanaf6,91
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT-IT III POETSDOEKEN 275 STUKS3m perfect-it iii poetsdoeken 275 stuks3m perfect-it iii poetsdoeken 275 stuks

3m perfect-it polijstdoek 320 mm x 400 mm is een zachte poetsdoek met een groot opnamevermogen, geschikt voor alle voorkomende poetswerkzaamheden. Het krast niet en geeft geen statische lading. Een doos bevat 275 stuks.

vanaf95,38
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGS- EN ONTVETTINGSDOEKEN DOOS 400 STUKS3m reinigings- en ontvettingsdoeken doos 400 stuks3m reinigings- en ontvettingsdoeken doos 400 stuks

3m professionele ontvettingsdoeken zijn geschikt voor het reinigen van kozijnen, het droogmaken van vochtige ondergronden of voor het afstrijken van de kwast. In ÚÚn handeling neemt de doek vuil en aanslag van de ondergrond op en laat het een superschoon oppervlak achter. Ook op een lichtvochtige ondergrond bewijst de doek zijn diensten. De doek heeft namelijk een hoog absorptievermogen van zes maal het eigen gewicht. De doek is gemaakt van nat geweven papier. Tegelijkertijd is de doek ook buitengewoon sterk, waardoor het papier niet ĺsnottertĺ als het nat wordt. De doeken worden geleverd op een rol met perforaties, waardoor elke keer een doek beschikbaar is. Hierdoor wordt nooit teveel materiaal afgescheurd en is de rol economisch in het gebruik. De rol wordt geleverd in een handzame doos - die ook dienst doet als dispenser ľ zodat de doeken goed beschermd worden tegen vuil en zo hun optimale werking behouden. Een verpakking bevat 400 stuks.

vanaf110,74
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE REINIGINGSPADS3m scotch-brite reinigingspads3m scotch-brite reinigingspads

3m sb98 scotch-brite reinigingspads wit is eenvoudig uit te spoelen/wassen na gebruik. Het is zeer efficiŰnt en zeer duurzaam.

vanaf206,10
bekijk productBekijk product ▸
7910 KLEEFDOEK3m 7910 kleefdoek3m 7910 kleefdoek

3m kleefdoek wit 175 mm x 235 mm is een handige, soepele, niet geweven kleefdoek met grote stofopnamecapaciteit. Het laat geen lijmresten achter en kleeft niet aan de hand.

vanaf31,10
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEK AQUA 10 STUKS3m kleefdoek aqua 10 stuks3m kleefdoek aqua 10 stuks

3m 50401 kleefdoek aqua.

vanaf11,57
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT-IT III HIGH PERFORMANCE POLISHING CLOTH3m perfect-it iii high performance polishing cloth3m perfect-it iii high performance polishing cloth

3m perfect-it ultra zachte poetsdoek high performance is een synthetische poetsdoek van de hoogste kwaliteit. De doek werkt snel, pluist nauwelijks en is ideaal voor allerhande poetsklussen. Het kan worden gebruikt voor het polijsten, poetsen en uitpoetsen. Afmetingen: 32 x 36 cm. Materiaal: 83% polyester en 17% nylon.

vanaf6,91
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKJE UNIRAG GTI86Anza kleefdoekje unirag gti86Anza kleefdoekje unirag gti86

Anza kleefdoekje prof unirag GTI86 is een ge´mpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
POETSLAPAnza poetslapAnza poetslap

Anza poetslap.

vanaf7,32
bekijk productBekijk product ▸
WIPES SCRUB 40 STUKSBison wipes scrub 40 stuksBison wipes scrub 40 stuks

Bison wipes scrub zijn vezelversterkte reinigingsdoekjes voor het zwaardere schoonmaakwerk. Ze zijn ideaal voor tijdens en na het klussen. Ze reinigen handen, gereedschappen en werkoppervlakken en verwijderen moeiteloos natte en deels ingedroogde vlekken verf, kit, bitumen, polyurethaan, purschuim, lijm, polyester vuller, epoxy, olie, smeer, benzine en inkt. Een pot bevat 40 doekjes.

vanaf8,98
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKJESEazyfix reinigingsdoekjesEazyfix reinigingsdoekjes

Eazyfix reinigingsdoekjes zijn speciaal voor het grondig schoonmaken van gereedschap en handen. De reinigingsdoekjes verwijderen resten van epoxy, kit, verf, lijm, vet en olie. Ze zijn tot twee keer effectiever dan normale reinigingsdoekjes. De doekjes scheuren niet, zijn pluisvrij en hebben een aangename geur. Ze zijn gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en het achtergebleven reinigingsmiddel op het product lost vanzelf op.

vanaf2,36
bekijk productBekijk product ▸
SPONSHardy sponsHardy spons

Hardy spons absorberend.

vanaf1,52
bekijk productBekijk product ▸
SprayMobLobadur spraymobLobadur spraymob

Lobadur spraymob is speciaal ontwikkeld om makkelijk de vloer te reinigen. Het is in het bijzonder geschikt voor parket-, houten, laminaat-, PVC- en kurkvloeren. Een set bestaat uit stok, vacht en refill (250 ml) en de vacht en refill zijn ook los te bestellen. Het heeft een ge´ntegreerd sproeisysteem voor eenvoudige en snelle reiniging en eenvoudig te monteren wasbare mop.

vanaf9,69
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN 50 STUKSMaster poetsdoeken 50 stuksMaster poetsdoeken 50 stuks

Master poetsdoeken zijn sterk absorberend, pluisvrij en oplosmiddelbestendig. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
MELAMINE SPONSNcoat melamine sponsNcoat melamine spons

Ncoat melamine spons is geschikt als applicatiegereedschap voor het aanbrengen van de producten Ncoat metal S 2-k en Ncoat 2k anti graffiti, bij toepassing op gladde en egale ondergronden waarbij de fijne structuur het toelaat om een geringe laagdikte van 5-10 micrometer te bereiken. Met deze spons kunnen met alleen wat water diverse soorten vlekken en strepen van allerlei vloeren zoals laminaat, steen, pvc, marmoleum en hout worden verwijderd. Ook is het ideaal om zeep en kalkresten te verwijderen.

vanaf2,45
bekijk productBekijk product ▸
STAALWOLPiwel staalwolPiwel staalwol

Piwel staalwol is stevige staalwol, geschikt voor het grondig schuren en reinigen van diverse oppervlakken zoals gasfornuizen, pannen, gereedschap en textiel. Bovendien kan de staalwol gebruikt worden om roest en vlekken te verwijderen.

vanaf2,85
bekijk productBekijk product ▸
BEZEMS EN ZAALVEGERSProgold bezems en zaalvegersProgold bezems en zaalvegers

Progold bezems en zaalvegers. De getoonde afbeelding is Progold zaalveger cocos 40 cm.

vanaf6,43
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN WIT 5 KGProgold poetsdoeken wit 5 kgProgold poetsdoeken wit 5 kg

Progold poetsdoeken wit hebben een hoog absorptievermogen en zijn pluisarm. Ze zijn zeer geschikt voor alle werkzaamheden waarbij het afgeven van kleur ongewenst is.

vanaf26,30
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGERProgold handreinigerProgold handreiniger

Progold handreiniger is een hoogwaardige handreiniger op basis van D-Limoneen, AloŰ Vera extracten, Jojoba extracten en huidvriendelijke schuurmiddelen. Het verwijdert extreem zware vervuilingen zoals verf, lak, inkt, vet, lijm en bitumen.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
Reinigingsvlies 3 stuksProgold reinigingsvlies 3 stuksProgold reinigingsvlies 3 stuks

Progold reinigingsvlies is geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken.

vanaf13,90
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKProgold kleefdoekProgold kleefdoek

Progold kleefdoek ge´mpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. Ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het ge´mpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.

vanaf2,70
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER DOEKJES 100 STUKSProgold allesreiniger doekjes 100 stuksProgold allesreiniger doekjes 100 stuks

Progold allesreiniger doekjes zijn ge´mpregneerd met sterk geconcentreerde universeel reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Ze zijn geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk en het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Door de goede eigenschappen van dit product de ondergrond niet meer nagewassen te worden, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden. De doekjes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren en huishoudelijk apparatuur. Een pot bevat 100 doekjes.

vanaf23,30
bekijk productBekijk product ▸
Vuilniszak 10 stuks op rol 120 literProgold vuilniszak 10 stuks op rol 120 literProgold vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf8,53
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK EN HANDVEGERProgold stofblik en handvegerProgold stofblik en handveger

Progold handveger.

vanaf3,90
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK METAALProgold stofblik metaalProgold stofblik metaal

Progold metalen stofblik.

vanaf8,07
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER BIGGETJEProgold stoffer biggetjeProgold stoffer biggetje

Progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
Schilderstoffer VladderProgold schilderstoffer vladderProgold schilderstoffer vladder

Progold stoffer vladder is een wat grotere schilderstoffer, waardoor deze lekker in de hand ligt.

vanaf15,56
bekijk productBekijk product ▸
Reinigingsdoekjes 100 stuksProgold reinigingsdoekjes 100 stuksProgold reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoek is geschikt voor het verwijderen van verf-, lijm-, olie- en kitresten op gereedschap en oppervlakken. Het heeft een 1 schurende zijde en 1 reinigende werking. Een verpakking bevat 100 stuks.

vanaf27,02
bekijk productBekijk product ▸
Non-Woven Poetsdoek Wit 200 stuksProgold non-woven poetsdoek wit 200 stuksProgold non-woven poetsdoek wit 200 stuks

Progold non-woven poetsdoeken wit hebben een hoog absorptievermogen en snelheid. Ze zijn van 100% hoogwaardige cellulose, zeer zacht en pluisarm.

vanaf48,78
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER HALVE MAANProgold stoffer halve maanProgold stoffer halve maan

Progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf12,36
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN BONT 5 KGProgold poetsdoeken bont 5 kgProgold poetsdoeken bont 5 kg

Progold poetsdoeken bont hebben een goed absorberend vermogen en zijn pluisarm. Ze zijn zeer geschikt voor industriŰle poets- en schoonmaakwerkzaamheden waarbij een zachte doek gewenst is.

vanaf13,48
bekijk productBekijk product ▸
POETSPAPIER 1-LAAGS 21.5 CM X 280 MQleaniq poetspapier 1-laags 21.5 cm x 280 mQleaniq poetspapier 1-laags 21.5 cm x 280 m

Qleaniq poetspapier is gemaakt van stevig en sterk absorberend papier. Het past in de Qleaniq poetsroldispenser midi en kan snel en eenvoudig naar beneden worden getrokken vanuit het midden van de rol. Omdat er geen kartonnen kern in zit, kan de rol ook gewoon op het werkblad of de tafel gezet worden en kan het papier vanuit de bovenkant getrokken worden. Het is dus direct klaar voor gebruik. Afmetingen: 275 m x 21,5 cm.

vanaf8,06
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q WIPESRepair care easy q wipesRepair care easy q wipes

Repair care easy q wipes zijn vochtige reinigingsdoekjes voor het snel en effectief reinigen van gereedschap en handen. Epoxy, verf, vet, vuil en olie worden met deze doekjes grondig verwijderd.

vanaf32,41
bekijk productBekijk product ▸
WAVE SPONSReynst wave sponsReynst wave spons

Reynst wave spons is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar en is ergonomisch afgestemd op de wensen van de professionele verwerker. Het is namelijk aan de zijkant in een golf gesneden waardoor het perfect in de hand ligt en er efficient mee gewerkt kan worden. Er wordt tijd en daarmee geld bespaard en het werkt ook nog eens prettiger en duurzaam. Het is bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS V74Reynst schuurspons v74Reynst schuurspons v74

Reynst schuurspons V74 is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar, specifiek ontwikkeld voor de bouw en bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf1,89
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL DOEKJES 100 STUKJESRust-oleum universol doekjes 100 stukjesRust-oleum universol doekjes 100 stukjes

Prochemko universol is dÚ vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Een pot bevat 100 doekjes.

vanaf25,32
bekijk productBekijk product ▸
SCRUB & CLEAN 80 STUKSRust-oleum scrub & clean 80 stuksRust-oleum scrub & clean 80 stuks

Prochemko scrub & clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. De doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden. Een pot bevat 80 doekjes.

vanaf25,32
bekijk productBekijk product ▸
STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP VERKOPERDSam staaldraadborstel softgrip verkoperdSam staaldraadborstel softgrip verkoperd

Sam staaldraadborstel met een softgrip handvat en 4 verkoperde rijen.

vanaf2,97
bekijk productBekijk product ▸
STAALBORSTELSam staalborstelSam staalborstel

Sam staalborstel voor universeel gebruik.

vanaf1,36
bekijk productBekijk product ▸
STAALDRAADBORSTELSam staaldraadborstelSam staaldraadborstel

Sam staaldraadborstel halfrond met kunststof handvat.

vanaf3,58
bekijk productBekijk product ▸
DRAADBORSTEL MESSING MET HANDGREEPSam draadborstel messing met handgreepSam draadborstel messing met handgreep

Sam staaldraadborstel verkoperd + handgreep is een blokmodel en heeft een gesloten houten handgreep.

vanaf11,26
bekijk productBekijk product ▸
BRUINE SPONS ZWARE WERKENSam bruine spons zware werkenSam bruine spons zware werken

Sam spons zware werken is een bruine spons die helpt om sterk vervuilde oppervlakken weer perfect schoon te krijgen.

vanaf3,62
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKSam kleefdoekSam kleefdoek

Sam kleefdoekje is een ge´mpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen. Afmetingen: 45 x 90 cm.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSSTOFFER HALVE MAANSam schildersstoffer halve maanSam schildersstoffer halve maan

Sam schildersstoffertje halve maan is een handig zakformaat schildersstoffertje voor het verwijderen van stof van o.a. kozijnen en deuren. Afmetingen: 15 x 4 x 5 cm.

vanaf8,05
bekijk productBekijk product ▸
DRAADBORSTEL MESSING 4 RIJENSam draadborstel messing 4 rijenSam draadborstel messing 4 rijen

Sam staaldraadborstel verkoperd heeft 4 rijen en een houten handgreep.

vanaf4,54
bekijk productBekijk product ▸
PIWEL STAALWOL 3 X 30 GRAMSam piwel staalwol 3 x 30 gramSam piwel staalwol 3 x 30 gram

Piwel staalwol voor industrieel gebruik. Het is geschikt voor schuren, reinigen of polijsten.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
STAALWOL 3 X 30 GRAMSam staalwol 3 x 30 gramSam staalwol 3 x 30 gram

Sam staalwol reinigt en polijst o.a. meubelen en houtwerk, glas, ruiten en voorruiten, gereedschap barbecues, ovens en keukenfornuizen.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSSTOFFERSam schildersstofferSam schildersstoffer

Sam stofborstel biggetje prof is een schildersstoffer met zwart haar. Het is geschikt voor het makkelijk stofvrij maken van schilderwerk.

vanaf10,74
bekijk productBekijk product ▸
STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIPSam staaldraadborstel softgripSam staaldraadborstel softgrip

Sam staaldraadborstel met softgrip handvat en 4 rijen.

vanaf10,68
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKSia reinigingsdoekSia reinigingsdoek

Sia reinigingsdoek is geschikt voor het reinigen van oppervlakken.

vanaf20,91
bekijk productBekijk product ▸
BORSTELSETTop tools borstelsetTop tools borstelset

Top tools borstelset.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
STAALBORSTELTopex staalborstelTopex staalborstel

Topex staalborstel 240 mm.

vanaf2,61
bekijk productBekijk product ▸
STAALBORSTELTopex staalborstelTopex staalborstel

Topex staalborstel houten model.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
VUILNISZAK ROL 10 STUKSTopex vuilniszak rol 10 stuksTopex vuilniszak rol 10 stuks

Topex vuilniszak. Een rol bevat 10 stuks.

vanaf5,65
bekijk productBekijk product ▸
PUINZAK 80 LITER ROL 5  STUKSTopex puinzak 80 liter rol 5 stuksTopex puinzak 80 liter rol 5 stuks

Topex puinzak super sterk van 100 mu met een inhoud van 80 liter. Een rol bevat 5 stuks.

vanaf4,70
bekijk productBekijk product ▸
RT5960 REINIGINGSDOEKJES 150 STUKSWakol rt5960 reinigingsdoekjes 150 stuksWakol rt5960 reinigingsdoekjes 150 stuks

Wakol RT5960 reinigingsdoekjes zijn ge´mpregneerde, goed zuigende doekjes voor het reinigen van de handen en gereedschap, vooral bij vervuiling met niet uitgeharde PU-kleefstoffen, oliŰn, vetten en lakken. Er zitten 150 stuks in de emmer met hersluitbare opening.

vanaf53,76
bekijk productBekijk product ▸
354 AFVALZAKKEN ROL 25 STUKSKip 354 afvalzakken rol 25 stuks

Kip 354 afvalzakken rol 25 stuks

Kip afvalzakken 354 zijn blauwe afvalzakken van sterke 50 mu en 80 mu LDPE-folie. Ze zijn uitstekend geschikt voor het weggooien van al het afval bij tal van schilder-, afplak- en afdekwerkzaamheden. Een rol bevat 25 stuks.

vanaf11,31
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE MICROVEZELDOEK ROOS ULTRA ZACHT3m scotch-brite microvezeldoek roos ultra zacht

3m scotch-brite microvezeldoek roos ultra zacht

3m scotch-brite microvezeldoek roos ultra zacht is een zachte synthetische doek van de hoogste kwaliteit. De doek pluist nauwelijks en werkt snel. Hierdoor is deze ideaal voor het polijsten, poetsen en uitpoetsen. Materiaal: 83% polyester en 17% nylon. Afmetingen: 38 x 30 cm.

vanaf6,91
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT-IT III POETSDOEKEN 275 STUKS3m perfect-it iii poetsdoeken 275 stuks

3m perfect-it iii poetsdoeken 275 stuks

3m perfect-it polijstdoek 320 mm x 400 mm is een zachte poetsdoek met een groot opnamevermogen, geschikt voor alle voorkomende poetswerkzaamheden. Het krast niet en geeft geen statische lading. Een doos bevat 275 stuks.

vanaf95,38
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGS- EN ONTVETTINGSDOEKEN DOOS 400 STUKS3m reinigings- en ontvettingsdoeken doos 400 stuks

3m reinigings- en ontvettingsdoeken doos 400 stuks

3m professionele ontvettingsdoeken zijn geschikt voor het reinigen van kozijnen, het droogmaken van vochtige ondergronden of voor het afstrijken van de kwast. In ÚÚn handeling neemt de doek vuil en aanslag van de ondergrond op en laat het een superschoon oppervlak achter. Ook op een lichtvochtige ondergrond bewijst de doek zijn diensten. De doek heeft namelijk een hoog absorptievermogen van zes maal het eigen gewicht. De doek is gemaakt van nat geweven papier. Tegelijkertijd is de doek ook buitengewoon sterk, waardoor het papier niet ĺsnottertĺ als het nat wordt. De doeken worden geleverd op een rol met perforaties, waardoor elke keer een doek beschikbaar is. Hierdoor wordt nooit teveel materiaal afgescheurd en is de rol economisch in het gebruik. De rol wordt geleverd in een handzame doos - die ook dienst doet als dispenser ľ zodat de doeken goed beschermd worden tegen vuil en zo hun optimale werking behouden. Een verpakking bevat 400 stuks.

vanaf110,74
bekijk productBekijk product ▸
SCOTCH-BRITE REINIGINGSPADS3m scotch-brite reinigingspads

3m scotch-brite reinigingspads

3m sb98 scotch-brite reinigingspads wit is eenvoudig uit te spoelen/wassen na gebruik. Het is zeer efficiŰnt en zeer duurzaam.

vanaf206,10
bekijk productBekijk product ▸
7910 KLEEFDOEK3m 7910 kleefdoek

3m 7910 kleefdoek

3m kleefdoek wit 175 mm x 235 mm is een handige, soepele, niet geweven kleefdoek met grote stofopnamecapaciteit. Het laat geen lijmresten achter en kleeft niet aan de hand.

vanaf31,10
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEK AQUA 10 STUKS3m kleefdoek aqua 10 stuks

3m kleefdoek aqua 10 stuks

3m 50401 kleefdoek aqua.

vanaf11,57
bekijk productBekijk product ▸
PERFECT-IT III HIGH PERFORMANCE POLISHING CLOTH3m perfect-it iii high performance polishing cloth

3m perfect-it iii high performance polishing cloth

3m perfect-it ultra zachte poetsdoek high performance is een synthetische poetsdoek van de hoogste kwaliteit. De doek werkt snel, pluist nauwelijks en is ideaal voor allerhande poetsklussen. Het kan worden gebruikt voor het polijsten, poetsen en uitpoetsen. Afmetingen: 32 x 36 cm. Materiaal: 83% polyester en 17% nylon.

vanaf6,91
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKJE UNIRAG GTI86Anza kleefdoekje unirag gti86

Anza kleefdoekje unirag gti86

Anza kleefdoekje prof unirag GTI86 is een ge´mpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
POETSLAPAnza poetslap

Anza poetslap

Anza poetslap.

vanaf7,32
bekijk productBekijk product ▸
WIPES SCRUB 40 STUKSBison wipes scrub 40 stuks

Bison wipes scrub 40 stuks

Bison wipes scrub zijn vezelversterkte reinigingsdoekjes voor het zwaardere schoonmaakwerk. Ze zijn ideaal voor tijdens en na het klussen. Ze reinigen handen, gereedschappen en werkoppervlakken en verwijderen moeiteloos natte en deels ingedroogde vlekken verf, kit, bitumen, polyurethaan, purschuim, lijm, polyester vuller, epoxy, olie, smeer, benzine en inkt. Een pot bevat 40 doekjes.

vanaf8,98
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKJESEazyfix reinigingsdoekjes

Eazyfix reinigingsdoekjes

Eazyfix reinigingsdoekjes zijn speciaal voor het grondig schoonmaken van gereedschap en handen. De reinigingsdoekjes verwijderen resten van epoxy, kit, verf, lijm, vet en olie. Ze zijn tot twee keer effectiever dan normale reinigingsdoekjes. De doekjes scheuren niet, zijn pluisvrij en hebben een aangename geur. Ze zijn gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en het achtergebleven reinigingsmiddel op het product lost vanzelf op.

vanaf2,36
bekijk productBekijk product ▸
SPONSHardy spons

Hardy spons

Hardy spons absorberend.

vanaf1,52
bekijk productBekijk product ▸
SprayMobLobadur spraymob

Lobadur spraymob

Lobadur spraymob is speciaal ontwikkeld om makkelijk de vloer te reinigen. Het is in het bijzonder geschikt voor parket-, houten, laminaat-, PVC- en kurkvloeren. Een set bestaat uit stok, vacht en refill (250 ml) en de vacht en refill zijn ook los te bestellen. Het heeft een ge´ntegreerd sproeisysteem voor eenvoudige en snelle reiniging en eenvoudig te monteren wasbare mop.

vanaf9,69
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN 50 STUKSMaster poetsdoeken 50 stuks

Master poetsdoeken 50 stuks

Master poetsdoeken zijn sterk absorberend, pluisvrij en oplosmiddelbestendig. Een verpakking bevat 50 stuks.

vanaf16,00
bekijk productBekijk product ▸
MELAMINE SPONSNcoat melamine spons

Ncoat melamine spons

Ncoat melamine spons is geschikt als applicatiegereedschap voor het aanbrengen van de producten Ncoat metal S 2-k en Ncoat 2k anti graffiti, bij toepassing op gladde en egale ondergronden waarbij de fijne structuur het toelaat om een geringe laagdikte van 5-10 micrometer te bereiken. Met deze spons kunnen met alleen wat water diverse soorten vlekken en strepen van allerlei vloeren zoals laminaat, steen, pvc, marmoleum en hout worden verwijderd. Ook is het ideaal om zeep en kalkresten te verwijderen.

vanaf2,45
bekijk productBekijk product ▸
STAALWOLPiwel staalwol

Piwel staalwol

Piwel staalwol is stevige staalwol, geschikt voor het grondig schuren en reinigen van diverse oppervlakken zoals gasfornuizen, pannen, gereedschap en textiel. Bovendien kan de staalwol gebruikt worden om roest en vlekken te verwijderen.

vanaf2,85
bekijk productBekijk product ▸
BEZEMS EN ZAALVEGERSProgold bezems en zaalvegers

Progold bezems en zaalvegers

Progold bezems en zaalvegers. De getoonde afbeelding is Progold zaalveger cocos 40 cm.

vanaf6,43
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN WIT 5 KGProgold poetsdoeken wit 5 kg

Progold poetsdoeken wit 5 kg

Progold poetsdoeken wit hebben een hoog absorptievermogen en zijn pluisarm. Ze zijn zeer geschikt voor alle werkzaamheden waarbij het afgeven van kleur ongewenst is.

vanaf26,30
bekijk productBekijk product ▸
HANDREINIGERProgold handreiniger

Progold handreiniger

Progold handreiniger is een hoogwaardige handreiniger op basis van D-Limoneen, AloŰ Vera extracten, Jojoba extracten en huidvriendelijke schuurmiddelen. Het verwijdert extreem zware vervuilingen zoals verf, lak, inkt, vet, lijm en bitumen.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
Reinigingsvlies 3 stuksProgold reinigingsvlies 3 stuks

Progold reinigingsvlies 3 stuks

Progold reinigingsvlies is geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken.

vanaf13,90
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKProgold kleefdoek

Progold kleefdoek

Progold kleefdoek ge´mpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. Ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het ge´mpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.

vanaf2,70
bekijk productBekijk product ▸
ALLESREINIGER DOEKJES 100 STUKSProgold allesreiniger doekjes 100 stuks

Progold allesreiniger doekjes 100 stuks

Progold allesreiniger doekjes zijn ge´mpregneerd met sterk geconcentreerde universeel reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. Ze zijn geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk en het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Door de goede eigenschappen van dit product de ondergrond niet meer nagewassen te worden, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden. De doekjes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren en huishoudelijk apparatuur. Een pot bevat 100 doekjes.

vanaf23,30
bekijk productBekijk product ▸
Vuilniszak 10 stuks op rol 120 literProgold vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 10 stuks op rol 120 liter

Progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. Verpakking bevat 10 stuks.

vanaf8,53
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK EN HANDVEGERProgold stofblik en handveger

Progold stofblik en handveger

Progold handveger.

vanaf3,90
bekijk productBekijk product ▸
STOFBLIK METAALProgold stofblik metaal

Progold stofblik metaal

Progold metalen stofblik.

vanaf8,07
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER BIGGETJEProgold stoffer biggetje

Progold stoffer biggetje

Progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
Schilderstoffer VladderProgold schilderstoffer vladder

Progold schilderstoffer vladder

Progold stoffer vladder is een wat grotere schilderstoffer, waardoor deze lekker in de hand ligt.

vanaf15,56
bekijk productBekijk product ▸
Reinigingsdoekjes 100 stuksProgold reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoekjes 100 stuks

Progold reinigingsdoek is geschikt voor het verwijderen van verf-, lijm-, olie- en kitresten op gereedschap en oppervlakken. Het heeft een 1 schurende zijde en 1 reinigende werking. Een verpakking bevat 100 stuks.

vanaf27,02
bekijk productBekijk product ▸
Non-Woven Poetsdoek Wit 200 stuksProgold non-woven poetsdoek wit 200 stuks

Progold non-woven poetsdoek wit 200 stuks

Progold non-woven poetsdoeken wit hebben een hoog absorptievermogen en snelheid. Ze zijn van 100% hoogwaardige cellulose, zeer zacht en pluisarm.

vanaf48,78
bekijk productBekijk product ▸
STOFFER HALVE MAANProgold stoffer halve maan

Progold stoffer halve maan

Progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.

vanaf12,36
bekijk productBekijk product ▸
POETSDOEKEN BONT 5 KGProgold poetsdoeken bont 5 kg

Progold poetsdoeken bont 5 kg

Progold poetsdoeken bont hebben een goed absorberend vermogen en zijn pluisarm. Ze zijn zeer geschikt voor industriŰle poets- en schoonmaakwerkzaamheden waarbij een zachte doek gewenst is.

vanaf13,48
bekijk productBekijk product ▸
POETSPAPIER 1-LAAGS 21.5 CM X 280 MQleaniq poetspapier 1-laags 21.5 cm x 280 m

Qleaniq poetspapier 1-laags 21.5 cm x 280 m

Qleaniq poetspapier is gemaakt van stevig en sterk absorberend papier. Het past in de Qleaniq poetsroldispenser midi en kan snel en eenvoudig naar beneden worden getrokken vanuit het midden van de rol. Omdat er geen kartonnen kern in zit, kan de rol ook gewoon op het werkblad of de tafel gezet worden en kan het papier vanuit de bovenkant getrokken worden. Het is dus direct klaar voor gebruik. Afmetingen: 275 m x 21,5 cm.

vanaf8,06
bekijk productBekijk product ▸
EASY Q WIPESRepair care easy q wipes

Repair care easy q wipes

Repair care easy q wipes zijn vochtige reinigingsdoekjes voor het snel en effectief reinigen van gereedschap en handen. Epoxy, verf, vet, vuil en olie worden met deze doekjes grondig verwijderd.

vanaf32,41
bekijk productBekijk product ▸
WAVE SPONSReynst wave spons

Reynst wave spons

Reynst wave spons is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar en is ergonomisch afgestemd op de wensen van de professionele verwerker. Het is namelijk aan de zijkant in een golf gesneden waardoor het perfect in de hand ligt en er efficient mee gewerkt kan worden. Er wordt tijd en daarmee geld bespaard en het werkt ook nog eens prettiger en duurzaam. Het is bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
SCHUURSPONS V74Reynst schuurspons v74

Reynst schuurspons v74

Reynst schuurspons V74 is een viscose spons gemaakt van plantaardig sponsmateriaal. De spons is biologisch afbreekbaar, specifiek ontwikkeld voor de bouw en bestand tegen verdund bleekwater (ca. 1 gram per liter).

vanaf1,89
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSOL DOEKJES 100 STUKJESRust-oleum universol doekjes 100 stukjes

Rust-oleum universol doekjes 100 stukjes

Prochemko universol is dÚ vervanger voor ammonia. Het is een biologisch afbreekbare verfreiniger en superontvetter, bijzonder veilig voor de huid, niet schuimend en het is niet nodig om na te wassen. Het is geschikt voor het reinigen, ontvetten en antistatisch maken van te verven oppervlakken en ook zeer geschikt als universele reiniger voor het reinigen van o.a. lamellen, ramen, vloeren, deuren, tapijten, gasfornuizen en kozijnen. Het verwijdert tevens nicotineaanslag. Een pot bevat 100 doekjes.

vanaf25,32
bekijk productBekijk product ▸
SCRUB & CLEAN 80 STUKSRust-oleum scrub & clean 80 stuks

Rust-oleum scrub & clean 80 stuks

Prochemko scrub & clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. De doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden. Een pot bevat 80 doekjes.

vanaf25,32
bekijk productBekijk product ▸
STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP VERKOPERDSam staaldraadborstel softgrip verkoperd

Sam staaldraadborstel softgrip verkoperd

Sam staaldraadborstel met een softgrip handvat en 4 verkoperde rijen.

vanaf2,97
bekijk productBekijk product ▸
STAALBORSTELSam staalborstel

Sam staalborstel

Sam staalborstel voor universeel gebruik.

vanaf1,36
bekijk productBekijk product ▸
STAALDRAADBORSTELSam staaldraadborstel

Sam staaldraadborstel

Sam staaldraadborstel halfrond met kunststof handvat.

vanaf3,58
bekijk productBekijk product ▸
DRAADBORSTEL MESSING MET HANDGREEPSam draadborstel messing met handgreep

Sam draadborstel messing met handgreep

Sam staaldraadborstel verkoperd + handgreep is een blokmodel en heeft een gesloten houten handgreep.

vanaf11,26
bekijk productBekijk product ▸
BRUINE SPONS ZWARE WERKENSam bruine spons zware werken

Sam bruine spons zware werken

Sam spons zware werken is een bruine spons die helpt om sterk vervuilde oppervlakken weer perfect schoon te krijgen.

vanaf3,62
bekijk productBekijk product ▸
KLEEFDOEKSam kleefdoek

Sam kleefdoek

Sam kleefdoekje is een ge´mpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen. Afmetingen: 45 x 90 cm.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSSTOFFER HALVE MAANSam schildersstoffer halve maan

Sam schildersstoffer halve maan

Sam schildersstoffertje halve maan is een handig zakformaat schildersstoffertje voor het verwijderen van stof van o.a. kozijnen en deuren. Afmetingen: 15 x 4 x 5 cm.

vanaf8,05
bekijk productBekijk product ▸
DRAADBORSTEL MESSING 4 RIJENSam draadborstel messing 4 rijen

Sam draadborstel messing 4 rijen

Sam staaldraadborstel verkoperd heeft 4 rijen en een houten handgreep.

vanaf4,54
bekijk productBekijk product ▸
PIWEL STAALWOL 3 X 30 GRAMSam piwel staalwol 3 x 30 gram

Sam piwel staalwol 3 x 30 gram

Piwel staalwol voor industrieel gebruik. Het is geschikt voor schuren, reinigen of polijsten.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
STAALWOL 3 X 30 GRAMSam staalwol 3 x 30 gram

Sam staalwol 3 x 30 gram

Sam staalwol reinigt en polijst o.a. meubelen en houtwerk, glas, ruiten en voorruiten, gereedschap barbecues, ovens en keukenfornuizen.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
SCHILDERSSTOFFERSam schildersstoffer

Sam schildersstoffer

Sam stofborstel biggetje prof is een schildersstoffer met zwart haar. Het is geschikt voor het makkelijk stofvrij maken van schilderwerk.

vanaf10,74
bekijk productBekijk product ▸
STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIPSam staaldraadborstel softgrip

Sam staaldraadborstel softgrip

Sam staaldraadborstel met softgrip handvat en 4 rijen.

vanaf10,68
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKSia reinigingsdoek

Sia reinigingsdoek

Sia reinigingsdoek is geschikt voor het reinigen van oppervlakken.

vanaf20,91
bekijk productBekijk product ▸
BORSTELSETTop tools borstelset

Top tools borstelset

Top tools borstelset.

vanaf3,09
bekijk productBekijk product ▸
STAALBORSTELTopex staalborstel

Topex staalborstel

Topex staalborstel 240 mm.

vanaf2,61
bekijk productBekijk product ▸
STAALBORSTELTopex staalborstel

Topex staalborstel

Topex staalborstel houten model.

vanaf2,38
bekijk productBekijk product ▸
VUILNISZAK ROL 10 STUKSTopex vuilniszak rol 10 stuks

Topex vuilniszak rol 10 stuks

Topex vuilniszak. Een rol bevat 10 stuks.

vanaf5,65
bekijk productBekijk product ▸
PUINZAK 80 LITER ROL 5  STUKSTopex puinzak 80 liter rol 5 stuks

Topex puinzak 80 liter rol 5 stuks

Topex puinzak super sterk van 100 mu met een inhoud van 80 liter. Een rol bevat 5 stuks.

vanaf4,70
bekijk productBekijk product ▸
RT5960 REINIGINGSDOEKJES 150 STUKSWakol rt5960 reinigingsdoekjes 150 stuks

Wakol rt5960 reinigingsdoekjes 150 stuks

Wakol RT5960 reinigingsdoekjes zijn ge´mpregneerde, goed zuigende doekjes voor het reinigen van de handen en gereedschap, vooral bij vervuiling met niet uitgeharde PU-kleefstoffen, oliŰn, vetten en lakken. Er zitten 150 stuks in de emmer met hersluitbare opening.

vanaf53,76
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> (inhouds)maat in ml
> Soort product
> Ondergrond
> Eigenschappen