menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Cetabever
 6. >
 7. Cetabever buitenbeits

Cetabever Buitenbeits

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Dekkend-transparant
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
DEKKEND SCHUUR & TUINHUIS BEITSCetabever dekkend schuur & tuinhuis beitsCetabever dekkend schuur & tuinhuis beits

Cetabever dekkende schuur- en tuinhuis beits (voorheen tuinbeits plus dekkend) is een hoogwaardige, weersbestendige, watergedragen buitenbeits. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout van hard- en zachthouten schuren, tuinhuizen en blokhutten. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,59
bekijk productBekijk product ▸
SNEL BEITS GEVEL DEKKEND READY MIXEDCetabever snel beits gevel dekkend ready mixedCetabever snel beits gevel dekkend ready mixed

Cetabever dekkende snel beits gevel is een watergedragen, zijdematte buitenbeits. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het is met name geschikt voor het beschermen van zachthout ofwel niet-maatvast houtwerk zoals gevelbetimmeringen en rabatdelen. Het is zeer elastisch en minder belastend voor het milieu. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf31,19
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT SNEL BEITS GEVEL & KOZIJNCetabever transparant snel beits gevel & kozijnCetabever transparant snel beits gevel & kozijn

Cetabever transparante snel beits gevel en kozijn is een watergedragen, zijdematte buitenbeits. Het is geschikt als transparante afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het is met name geschikt voor het beschermen van zachthout ofwel niet-maatvast houtwerk zoals gevelbetimmeringen en rabatdelen. Het is zeer elastisch en minder belastend voor het milieu. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf31,19
bekijk productBekijk product ▸
SCHUTTINGBEITSCetabever schuttingbeitsCetabever schuttingbeits

Cetabever schuttingbeits is een matte, watergedragen beits. Het beschermt tegen weersinvloeden, is waterafstotend en vochtregulerend en zorgt voor langdurig kleurbehoud. Het is te gebruiken in combinatie met de tuinhout sprayer en geschikt voor hard- en zachthouten tuinschuttingen. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,99
bekijk productBekijk product ▸
SCHUUR & TUINHUIS BEITS TRANSPARANT ZIJDEGLANSCetabever schuur & tuinhuis beits transparant zijdeglansCetabever schuur & tuinhuis beits transparant zijdeglans

Cetabever transparante schuur- en tuinhuis beits (voorheen tuinbeits plus) is een hoogwaardige watergedragen beits. Het beschermt het schilderwerk en hout al na 1 uur na aanbrengen tegen regen en vocht, doordat er een waterdichte afsluiting op de buitenste laag van de beits wordt gevormd. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,59
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUT BEITS DEKKEND MENGMACHINECetabever tuinhout beits dekkend mengmachineCetabever tuinhout beits dekkend mengmachine

Cetabever dekkende tuinhout beits (voorheen tuinbeits dekkend) is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking en is vochtregulerend en waterafstotend. Het beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergolas, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf22,39
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUT BEITS DEKKEND READY MIXEDCetabever tuinhout beits dekkend ready mixedCetabever tuinhout beits dekkend ready mixed

Cetabever dekkende tuinhout beits is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking, is vochtregulerend, waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergolas, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf18,79
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUT BEITS TRANSPARANTCetabever tuinhout beits transparantCetabever tuinhout beits transparant

Cetabever transparante tuinhout beits (voorheen tuinbeits transparant) is een oplosmiddelhoudende tuinbeits. Het is sterk impregnerend en voedt en beschermt het hout langdurig tegen weersinvloeden. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf18,79
bekijk productBekijk product ▸
MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN DEKKEND MENGMACHINECetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend mengmachineCetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend mengmachine

Cetabever dekkende meesterbeits deur en kozijn (voorheen Meesterbeits Dekkend) is een oplosmiddelhoudende, zijdeglanzende buitenbeits. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking verkregen. Het beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het beschermt hout langdurig tegen weersinvloeden en is met name geschikt voor hardhout aan het huis zoals deuren en kozijnen. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf40,79
bekijk productBekijk product ▸
MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN DEKKEND READY MIXEDCetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend ready mixedCetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend ready mixed

Cetabever dekkende meesterbeits deur en kozijn (voorheen meesterbeits dekkend) is een oplosmiddelhoudende, zijdeglanzende buitenbeits. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking verkregen. Het beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het beschermt hout langdurig tegen weersinvloeden en is met name geschikt voor hardhout aan het huis zoals deuren en kozijnen. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf28,79
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANTE MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN GLANSCetabever transparante meesterbeits deur & kozijn glansCetabever transparante meesterbeits deur & kozijn glans

Cetabever transparante meesterbeits deur en kozijn glans is een topkwaliteit buitenbeits. Het is geschikt voor toepassing op al het kaal of eerder transparant afgewerkte houtwerk aan de buitenkant van het huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren (met name hardhout). Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt er met minder lagen een duurzame bescherming bereikt. Deze glanzende beits biedt een optimaal glansbehoud en is vocht- en weersbestendig. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf28,79
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANTE MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN ZIJDEGLANSCetabever transparante meesterbeits deur & kozijn zijdeglansCetabever transparante meesterbeits deur & kozijn zijdeglans

Cetabever transparante meesterbeits deur en kozijn (voorheen meesterbeits transparant) is een topkwaliteit buitenbeits. Het is geschikt voor toepassing op al het kaal of eerder transparant afgewerkte houtwerk aan de buitenkant van het huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren (met name hardhout). Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt er met minder lagen een duurzame bescherming bereikt. Deze glanzende beits biedt een optimaal glansbehoud en is vocht- en weersbestendig. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf28,79
bekijk productBekijk product ▸

Cetabever buitenbeits voor onderhoud van houtwerk

Buitenhout heeft optimale bescherming nodig. Het wordt aangetast door weersinvloeden en dus ontkom je er niet aan om houtwerk te onderhouden. Bij Kleuro.nl ben je aan het juiste adres in je zoektocht naar een kwalitatieve buitenbeits. Wij zijn een webshop gespecialiseerd in verf- en lakproducten en verkopen diverse topmerken. Cetabever is een merk dat je aantreft in ons assortiment. Het merk is vooral bekend vanwege de beits- en olieproducten voor buiten. Zodra je een product van Cetabever bestelt in onze webshop profiteer je van een aantal interessante voordelen.

Cetabever: meester in de productie van beitsproducten

Cetabever is meester in de productie van beits en olie. De producten van Cetabever voorzien hout van een extra beschermlaagje waardoor het de komende drie jaar er weer tegenaan kan. Schimmel en verdroging worden met buitenbeits voorkomen. Cetabever staat garant voor een uitstekende kwaliteit. Dit kan ook niet anders, want het bedrijf is actief sinds 1920 en heeft talloze beits- en olieproducten op de markt gebracht. Ontdek de beitsproducten bij Kleuro.nl en plaats eenvoudig een bestelling op onze site.

Cetabever buitenbeits eigenschappen

Buitenbeits van Cetabever beschikt over een aantal kenmerken en eigenschappen waardoor een goed eindresultaat altijd realiseerbaar is. Beits dringt deels in het hout en is tevens vochtregulerend. Daardoor houdt het binnentrekkend vocht en schimmels op afstand. Dit heeft uiteraard een positieve uitwerking op je gezondheid. Met transparante beits blijven houtnerven goed zichtbaar, terwijl dekkende beits een goede keuze is als je hout wilt voorzien van een kleur. Ontdek welke Cetabever buitenbeits op jou van toepassing is en vraag zo nodig advies van een Kleuro.nl-beitsspecialist.

Hoe breng je buitenbeits op de juiste aan?

Buitenbeits van Cetabever is op eenvoudige wijze aan te brengen, maar doe je wel via een bepaald stappenplan. We helpen je graag op weg:

 1. Repareer eerst gaten in het hout voor je de beits aanbrengt op hout.
 2. Start met beitsen en schilder altijd met de nerf mee voor een mooi resultaat.
 3. Laat het 24 uur drogen, schuur het lichtjes op en breng vervolgens opnieuw een beitslaag aan.
 4. Nieuw en onbehandeld hout heeft vaak een derde laag beits nodig.

Kom je er niet uit of kan je wel een duwtje in de goede richting gebruiken? Kleuro.nl denkt graag met je mee.

Hierom bestel je buitenbeits in onze webshop

Wat voor buitenbeits van Cetabever je ook nodig hebt, je bestelt het in onze webshop. We bieden je altijd meer dan alleen buitenbeits. Welke voordelen zijn dat?

 • Een snelle levering: elke aankoop die je vr 23:59 uur doet, is morgen al in huis. Plaats je een order vr 11:59 uur? Dan wordt de beits vandaag nog bij je afgeleverd.
 • Een order vanaf 50,- bezorgen we helemaal gratis.
 • Buitenbeits betaal je op een manier die jou het beste uitkomt.
 • Met een slimme zoekfilter vind je altijd het juiste Cetabever-product. En anders kan je altijd contact opnemen met de klantenservice.
 • Het volledige Cetabever assortiment: heb je voor binnen nog beitsklussen liggen? Dan kan je gelijk Cetabever binnenbeits meebestellen.

Kleuro.nl voor al je buitenbeits producten

Kleuro.nl is daarom ht adres in je zoektocht naar Cetabever beitsproducten. Uiteraard hebben we je nog veel meer te bieden. Naast verf, lak, beits en olie bestel je bij ons ook al je andere verfbenodigdheden. We zetten altijd in op een uitstekende service en dit zie je ook terug in onze klantwaardering: gemiddeld een 9,2! Wil je beits ook in de toekomst blijven bestellen bij Kleuro.nl? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons beitsaanbod. We zijn ook te vinden op Facebook en LinkedIn voor iedereen die actief is op social media.

DEKKEND SCHUUR & TUINHUIS BEITSCetabever dekkend schuur & tuinhuis beitsCetabever dekkend schuur & tuinhuis beits

Cetabever dekkende schuur- en tuinhuis beits (voorheen tuinbeits plus dekkend) is een hoogwaardige, weersbestendige, watergedragen buitenbeits. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout van hard- en zachthouten schuren, tuinhuizen en blokhutten. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,59
bekijk productBekijk product ▸
SNEL BEITS GEVEL DEKKEND READY MIXEDCetabever snel beits gevel dekkend ready mixedCetabever snel beits gevel dekkend ready mixed

Cetabever dekkende snel beits gevel is een watergedragen, zijdematte buitenbeits. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het is met name geschikt voor het beschermen van zachthout ofwel niet-maatvast houtwerk zoals gevelbetimmeringen en rabatdelen. Het is zeer elastisch en minder belastend voor het milieu. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf31,19
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANT SNEL BEITS GEVEL & KOZIJNCetabever transparant snel beits gevel & kozijnCetabever transparant snel beits gevel & kozijn

Cetabever transparante snel beits gevel en kozijn is een watergedragen, zijdematte buitenbeits. Het is geschikt als transparante afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het is met name geschikt voor het beschermen van zachthout ofwel niet-maatvast houtwerk zoals gevelbetimmeringen en rabatdelen. Het is zeer elastisch en minder belastend voor het milieu. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf31,19
bekijk productBekijk product ▸
SCHUTTINGBEITSCetabever schuttingbeitsCetabever schuttingbeits

Cetabever schuttingbeits is een matte, watergedragen beits. Het beschermt tegen weersinvloeden, is waterafstotend en vochtregulerend en zorgt voor langdurig kleurbehoud. Het is te gebruiken in combinatie met de tuinhout sprayer en geschikt voor hard- en zachthouten tuinschuttingen. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,99
bekijk productBekijk product ▸
SCHUUR & TUINHUIS BEITS TRANSPARANT ZIJDEGLANSCetabever schuur & tuinhuis beits transparant zijdeglansCetabever schuur & tuinhuis beits transparant zijdeglans

Cetabever transparante schuur- en tuinhuis beits (voorheen tuinbeits plus) is een hoogwaardige watergedragen beits. Het beschermt het schilderwerk en hout al na 1 uur na aanbrengen tegen regen en vocht, doordat er een waterdichte afsluiting op de buitenste laag van de beits wordt gevormd. Buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf23,59
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUT BEITS DEKKEND MENGMACHINECetabever tuinhout beits dekkend mengmachineCetabever tuinhout beits dekkend mengmachine

Cetabever dekkende tuinhout beits (voorheen tuinbeits dekkend) is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking en is vochtregulerend en waterafstotend. Het beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergolas, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf22,39
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUT BEITS DEKKEND READY MIXEDCetabever tuinhout beits dekkend ready mixedCetabever tuinhout beits dekkend ready mixed

Cetabever dekkende tuinhout beits is een zijdeglanzende beits voor buiten op basis van alkydhars. Het heeft een sterk impregnerende werking, is vochtregulerend, waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Het is uiterst geschikt voor de bescherming van hard- en zachthouten pergolas, speeltoestellen en ander tuinhout zoals tuinmeubilair en schuttingen. Buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf18,79
bekijk productBekijk product ▸
TUINHOUT BEITS TRANSPARANTCetabever tuinhout beits transparantCetabever tuinhout beits transparant

Cetabever transparante tuinhout beits (voorheen tuinbeits transparant) is een oplosmiddelhoudende tuinbeits. Het is sterk impregnerend en voedt en beschermt het hout langdurig tegen weersinvloeden. Buitenduurzaamheid: 3 jaar. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf18,79
bekijk productBekijk product ▸
MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN DEKKEND MENGMACHINECetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend mengmachineCetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend mengmachine

Cetabever dekkende meesterbeits deur en kozijn (voorheen Meesterbeits Dekkend) is een oplosmiddelhoudende, zijdeglanzende buitenbeits. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking verkregen. Het beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het beschermt hout langdurig tegen weersinvloeden en is met name geschikt voor hardhout aan het huis zoals deuren en kozijnen. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf40,79
bekijk productBekijk product ▸
MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN DEKKEND READY MIXEDCetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend ready mixedCetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend ready mixed

Cetabever dekkende meesterbeits deur en kozijn (voorheen meesterbeits dekkend) is een oplosmiddelhoudende, zijdeglanzende buitenbeits. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking verkregen. Het beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Het is geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Het beschermt hout langdurig tegen weersinvloeden en is met name geschikt voor hardhout aan het huis zoals deuren en kozijnen. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf28,79
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANTE MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN GLANSCetabever transparante meesterbeits deur & kozijn glansCetabever transparante meesterbeits deur & kozijn glans

Cetabever transparante meesterbeits deur en kozijn glans is een topkwaliteit buitenbeits. Het is geschikt voor toepassing op al het kaal of eerder transparant afgewerkte houtwerk aan de buitenkant van het huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren (met name hardhout). Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt er met minder lagen een duurzame bescherming bereikt. Deze glanzende beits biedt een optimaal glansbehoud en is vocht- en weersbestendig. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf28,79
bekijk productBekijk product ▸
TRANSPARANTE MEESTERBEITS DEUR & KOZIJN ZIJDEGLANSCetabever transparante meesterbeits deur & kozijn zijdeglansCetabever transparante meesterbeits deur & kozijn zijdeglans

Cetabever transparante meesterbeits deur en kozijn (voorheen meesterbeits transparant) is een topkwaliteit buitenbeits. Het is geschikt voor toepassing op al het kaal of eerder transparant afgewerkte houtwerk aan de buitenkant van het huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren (met name hardhout). Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt er met minder lagen een duurzame bescherming bereikt. Deze glanzende beits biedt een optimaal glansbehoud en is vocht- en weersbestendig. Buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf28,79
bekijk productBekijk product ▸

Cetabever buitenbeits voor onderhoud van houtwerk

Buitenhout heeft optimale bescherming nodig. Het wordt aangetast door weersinvloeden en dus ontkom je er niet aan om houtwerk te onderhouden. Bij Kleuro.nl ben je aan het juiste adres in je zoektocht naar een kwalitatieve buitenbeits. Wij zijn een webshop gespecialiseerd in verf- en lakproducten en verkopen diverse topmerken. Cetabever is een merk dat je aantreft in ons assortiment. Het merk is vooral bekend vanwege de beits- en olieproducten voor buiten. Zodra je een product van Cetabever bestelt in onze webshop profiteer je van een aantal interessante voordelen.

Cetabever: meester in de productie van beitsproducten

Cetabever is meester in de productie van beits en olie. De producten van Cetabever voorzien hout van een extra beschermlaagje waardoor het de komende drie jaar er weer tegenaan kan. Schimmel en verdroging worden met buitenbeits voorkomen. Cetabever staat garant voor een uitstekende kwaliteit. Dit kan ook niet anders, want het bedrijf is actief sinds 1920 en heeft talloze beits- en olieproducten op de markt gebracht. Ontdek de beitsproducten bij Kleuro.nl en plaats eenvoudig een bestelling op onze site.

Cetabever buitenbeits eigenschappen

Buitenbeits van Cetabever beschikt over een aantal kenmerken en eigenschappen waardoor een goed eindresultaat altijd realiseerbaar is. Beits dringt deels in het hout en is tevens vochtregulerend. Daardoor houdt het binnentrekkend vocht en schimmels op afstand. Dit heeft uiteraard een positieve uitwerking op je gezondheid. Met transparante beits blijven houtnerven goed zichtbaar, terwijl dekkende beits een goede keuze is als je hout wilt voorzien van een kleur. Ontdek welke Cetabever buitenbeits op jou van toepassing is en vraag zo nodig advies van een Kleuro.nl-beitsspecialist.

Hoe breng je buitenbeits op de juiste aan?

Buitenbeits van Cetabever is op eenvoudige wijze aan te brengen, maar doe je wel via een bepaald stappenplan. We helpen je graag op weg:

 1. Repareer eerst gaten in het hout voor je de beits aanbrengt op hout.
 2. Start met beitsen en schilder altijd met de nerf mee voor een mooi resultaat.
 3. Laat het 24 uur drogen, schuur het lichtjes op en breng vervolgens opnieuw een beitslaag aan.
 4. Nieuw en onbehandeld hout heeft vaak een derde laag beits nodig.

Kom je er niet uit of kan je wel een duwtje in de goede richting gebruiken? Kleuro.nl denkt graag met je mee.

Hierom bestel je buitenbeits in onze webshop

Wat voor buitenbeits van Cetabever je ook nodig hebt, je bestelt het in onze webshop. We bieden je altijd meer dan alleen buitenbeits. Welke voordelen zijn dat?

 • Een snelle levering: elke aankoop die je vr 23:59 uur doet, is morgen al in huis. Plaats je een order vr 11:59 uur? Dan wordt de beits vandaag nog bij je afgeleverd.
 • Een order vanaf 50,- bezorgen we helemaal gratis.
 • Buitenbeits betaal je op een manier die jou het beste uitkomt.
 • Met een slimme zoekfilter vind je altijd het juiste Cetabever-product. En anders kan je altijd contact opnemen met de klantenservice.
 • Het volledige Cetabever assortiment: heb je voor binnen nog beitsklussen liggen? Dan kan je gelijk Cetabever binnenbeits meebestellen.

Kleuro.nl voor al je buitenbeits producten

Kleuro.nl is daarom ht adres in je zoektocht naar Cetabever beitsproducten. Uiteraard hebben we je nog veel meer te bieden. Naast verf, lak, beits en olie bestel je bij ons ook al je andere verfbenodigdheden. We zetten altijd in op een uitstekende service en dit zie je ook terug in onze klantwaardering: gemiddeld een 9,2! Wil je beits ook in de toekomst blijven bestellen bij Kleuro.nl? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons beitsaanbod. We zijn ook te vinden op Facebook en LinkedIn voor iedereen die actief is op social media.

FILTER