menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Goudhaantje

Goudhaantje

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
VERFROL BEUGEL 8 MMGoudhaantje verfrol beugel 8 mmGoudhaantje verfrol beugel 8 mm

Goudhaantje beugel 8 mm heeft een ergonomisch gevormde handgreep waarmee langdurig onvermoeid gewerkt kan worden. De handgreep is vervaardigd uit 2-componenten materiaal en ligt stevig maar aangenaam in de hand. De handgreep is voorzien van uitsparingen voor de Goudhaantje klik telescoopstangen. Het kan echter ook op andere telescoopstokken worden geplaatst. De beugel is vervaardigd uit verzinkt staal.

vanaf2,82
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL BEUGEL 6 MMGoudhaantje verfrol beugel 6 mmGoudhaantje verfrol beugel 6 mm

Goudhaantje beugel 6 mm heeft een ergonomisch gevormde handgreep waarmee langdurig onvermoeid gewerkt kan worden. De handgreep is vervaardigd uit 2-componenten materiaal en ligt stevig maar aangenaam in de hand. De handgreep is voorzien van uitsparingen voor de Goudhaantje klik telescoopstangen. Het kan echter ook op andere telescoopstokken worden geplaatst. De beugel is vervaardigd uit verzinkt staal.

vanaf1,22
bekijk productBekijk product ▸
BRUSHKEEPER PROGoudhaantje brushkeeper proGoudhaantje brushkeeper pro

Goudhaantje brushkeeper pro voor ronde kwasten helpt om tijdens en na de schilderklus de kwast eenvoudig te bewaren. Hierdoor hoeft de kwast niet schoongemaakt te worden of in water, terpentine of lijnolie bewaard te worden. De kwast blijft minimaal 4 dagen soepel. De koker is transparant, zodat zichtbaar is met welke kleur de kwast gebruikt is en de vlakke kant zorgt ervoor dat de kwast niet wegrolt als de kwast liggend bewaard wordt. Het kan eventueel gevuld worden met een klein beetje gel, water of terpentine om de kwast nog langer soepel te houden. De koker is meerdere keren te gebruiken aangezien het eenvoudig te reinigen is en het is gemaakt van gerecycled plastic. Het wordt geleverd exclusief kwast.

vanaf1,69
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA BLOKWITTERGoudhaantje futura blokwitterGoudhaantje futura blokwitter

Goudhaantje futura blokwitter recht 381 levert prachtig werk en is geschikt voor zowel de watergedragen als de synthetische verven die voldoen aan voc2010. Het is ideaal om muren of gevelbekleding te schilderen.

vanaf18,11
bekijk productBekijk product ▸
Facade kwast Serie 489Goudhaantje facade kwast serie 489Goudhaantje facade kwast serie 489

Goudhaantje futura facadekwast 489 is een dubbeldikke radiatorkwast met houten steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor zowel water- als terpentinegedragen verven.

vanaf11,78
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA LIONSE RECHTE PENSEEL SERIE 788Goudhaantje futura lionse rechte penseel serie 788Goudhaantje futura lionse rechte penseel serie 788

Goudhaantje futura lionpenseel 788 is een rechte penseel van polyester vezels, geschikt voor kleine klusjes. Het is een duurzame, gebonden kwast die streeploos resultaat geeft. Het is geschikt voor terpentine- en watergedragen verf.

vanaf2,03
bekijk productBekijk product ▸
GEBOGEN FUTURA PENSEEL SERIE 780Goudhaantje gebogen futura penseel serie 780Goudhaantje gebogen futura penseel serie 780

Goudhaantje futura lionpenseel gebogen 780 is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte kan worden aangebracht. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kun je er uitstekend mee besnijden. De penselen zijn inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken, en bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST FUTURA SERIE 180Goudhaantje ovale kwast futura serie 180Goudhaantje ovale kwast futura serie 180

Goudhaantje futura ovale kwast 180 is een mix van polyester vezel, heeft een gelakte beukenhouten steel en is opgebonden met extra verlijmde groen katoenen woeling. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerk resultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. De kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf11,41
bekijk productBekijk product ▸
Futura 280 PatentpuntkwastGoudhaantje futura 280 patentpuntkwastGoudhaantje futura 280 patentpuntkwast

Goudhaantje Futura 280 Patentpuntkwast is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. Deze kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor alkydverven (terpentine) en acrylverven (watergedragen).

vanaf5,90
bekijk productBekijk product ▸
BESNIJKWAST FUTURA SERIE 684Goudhaantje besnijkwast futura serie 684Goudhaantje besnijkwast futura serie 684

Goudhaantje futura platte kwast besnijkwast 684 heeft een houten gelakte steel met groene punt, een inox bus en gemodificeerde polyester vezels. Het heeft een schuine zetting van de haren zodat er gemakkelijk besneden kan worden langs glas of kanten. Het is geschikt voor terpentine- en watergedragen verf.

vanaf7,15
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA 680 PLATTE KWASTGoudhaantje futura 680 platte kwastGoudhaantje futura 680 platte kwast

Goudhaantje futura platte kwast dubbeldik 680 is gemaakt van een unieke mix van gemodificeerde polyestervezels welke zijn vastgezet in een inox roestvrij stalen bus. Dit in combinatie met de gelakte beukenhouten steel zorgt ervoor dat deze kwast jarenlang mee gaat. Het is geschikt voor zowel watergedragen lakken en beitsen als de traditionele lakken.

vanaf4,96
bekijk productBekijk product ▸
Rechampir kwast Serie 288Goudhaantje rechampir kwast serie 288Goudhaantje rechampir kwast serie 288

Goudhaantje futura puntkwast 288 is een franse besnijkwast die speciaal ontwikkeld is om te schilderen in hoeken en voor het besnijden met zowel synthetische als watergedragen verven. Het is ook goed te gebruiken als besnijkwast voor latex muurverven.

vanaf6,81
bekijk productBekijk product ▸
Futura Radiatorkwast serie 480Goudhaantje futura radiatorkwast serie 480Goudhaantje futura radiatorkwast serie 480

Goudhaantje futura Radiatorkwast 480 heeft een houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. De kwast is geschikt voor watergedragen en terpentinegedragen lakken.

vanaf2,89
bekijk productBekijk product ▸
Lyonse Gebogen Penseel Serie 750Goudhaantje lyonse gebogen penseel serie 750Goudhaantje lyonse gebogen penseel serie 750

Goudhaantje gebogen Lionpenseel 750 is een in Nederland vervaardigde kwast van echt Hollandse topkwaliteit. Het is gemaakt van wit Chinees varkenshaar, Chungking 90% tops, heeft een verzilverde bus en een gelakte houten steel.

vanaf4,75
bekijk productBekijk product ▸
Hoekkwast 266Goudhaantje hoekkwast 266Goudhaantje hoekkwast 266

Goudhaantje hoekkwast 100% witte synthetische vezels 266 heeft een houten gelakte steel, een verkoperde bus en 100% witte synthetische vezels. Het is ideaal voor het besnijden van muurverven.

vanaf6,70
bekijk productBekijk product ▸
speciale hoekkwast voor latex 265Goudhaantje speciale hoekkwast voor latex 265Goudhaantje speciale hoekkwast voor latex 265

Goudhaantje hoekkwast 265 heeft een houten gelakte steel, verkoperde bus en zuiver wit Chinees varkenshaar Chungking, 90% tops. Het is geschikt voor de verwerking van synthetische verven.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller schuim concaafGoudhaantje verfroller schuim concaafGoudhaantje verfroller schuim concaaf

Goudhaantje Lakroller schuim concaaf super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Doordat de uiteinden van de verfroller naar binnen zijn afgerond, wordt de verf naar binnen gedrukt bij het afrollen zodat er geen dikkere streepjes verf aan de zijkanten van de roller ontstaan. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is goed geschikt voor synthetische en watergedragen lakken en is ook geschikt voor Roestwerende lakken en polyester.

vanaf1,13
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST SERIE 260Goudhaantje ovale kwast serie 260Goudhaantje ovale kwast serie 260

Goudhaantje ovale kwast 260 is een topkwaliteit kwast van 100% chinees varkenshaar chungking (90% tops). Het heeft een gelakte steel en verkoperde bus. Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven.

vanaf13,80
bekijk productBekijk product ▸
RONDE KWAST PATENTPUNT SERIE 260Goudhaantje ronde kwast patentpunt serie 260Goudhaantje ronde kwast patentpunt serie 260

Goudhaantje patentpuntkwast 260 is een kwast van Chinees varkenshaar, chunking 90% tops. Het is geschikt voor het schilderen met terpentineverf en heeft een verkoperde bus en een gelakte houten steel.

vanaf5,30
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE KWAST SERIE 660Goudhaantje platte kwast serie 660Goudhaantje platte kwast serie 660

Goudhaantje platte kwast 660 dubbeldik is gemaakt van zwart Chinees varkenshaar chungking (90% tops). Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Deze kwast is dubbeldik en heeft een houten gelakte steel met goudgele punt en verkoperde bus.

vanaf4,60
bekijk productBekijk product ▸
LIONPENSEEL PURPLE SERIE 786Goudhaantje lionpenseel purple serie 786Goudhaantje lionpenseel purple serie 786

Goudhaantje purple lionpenseel gebogen 786 heeft een gelakte houten steel, een verzilverde bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf4,65
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST PURPLE SERIE 186Goudhaantje ovale kwast purple serie 186Goudhaantje ovale kwast purple serie 186

Goudhaantje purple ovale kwast 186 is vervaardigd uit 100% synthetische vezels. Het is aanbevolen voor de verwerking van watergedragen verven en synthetische verven met een lage viscositeit. Het heeft een houten gelakte steel, inox bus en verlijmde touwwoeling.

vanaf10,30
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST PURPLE SERIE 286Goudhaantje patentpuntkwast purple serie 286Goudhaantje patentpuntkwast purple serie 286

Goudhaantje purple patentpuntkwast 286 is een ronde kwast met heel zachte paarse kunststof haren, voor prachtig streeploos lakwerk. Het heeft een houten gelakte steel, is voorzien van een inox bus en heeft een ronde touwwoeling. Deze touwwoeling is verlijmd en opgebonden. Het is geschikt voor de verwerking van watergedragen verven en voor synthetische verven met een lage viscositeit.

vanaf5,68
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE KWAST PURPLE SERIE 686Goudhaantje platte kwast purple serie 686Goudhaantje platte kwast purple serie 686

Goudhaantje purple platte kwast dubbeldik 686 geeft een geweldig eindresultaat dankzij de gemodificeerde polystervezels. Deze zijn boterzacht en laten de verf optimaal vloeien. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf4,79
bekijk productBekijk product ▸
Puntkwast Purple Serie 289Goudhaantje puntkwast purple serie 289Goudhaantje puntkwast purple serie 289

Goudhaantje purple puntkwast 289 is een puntkwast met puntig gezet haar, houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels, opgebonden met verlijmde touwwoeling.

vanaf6,73
bekijk productBekijk product ▸
Radiator Kwast Serie 460Goudhaantje radiator kwast serie 460Goudhaantje radiator kwast serie 460

Goudhaantje Radiatorkwast 460 is een kwast van 100% chinees varkenshaar Chungking (60/70% tops), meest geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Het heeft een houten ongelakte steel, verkoperde bus en zwart varkenshaar. Het is, zoals de naam al aangeeft, te gebruiken voor het schilderen van radiatoren en moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat de kop scheef op de steel staat kan eenvoudig tussen de spijlen van de radiator geschilderd worden en kunnen de lastige hoekjes bereikt worden.

vanaf3,20
bekijk productBekijk product ▸
Vladder Extra lange schildersstofferGoudhaantje vladder extra lange schildersstofferGoudhaantje vladder extra lange schildersstoffer

Goudhaantje schildersstoffer vladder met extra lang, wit haar. Deze schilderstoffer is extra breed en goed gevuld met veel zacht haar waardoor een groot oppervlak makkelijk stofvrij gemaakt kan worden.

vanaf29,98
bekijk productBekijk product ▸
TELESCOOPSTOKGoudhaantje telescoopstokGoudhaantje telescoopstok

Goudhaantje telescoopstok professioneel is een ergonomische, lichtgewicht telescoopstang van fiberpijp met een stootbescherming en ovaal gevormde aluminium verlenging. Het is zeer licht in gebruik maar tevens ook zeer stabiel en stijf. Het is trapsgewijs instelbaar met vloeistofdichte bedieningsknop. Het is geschikt voor vrijwel alle verfbeugels.

vanaf53,53
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER MICROSTAR 9 MMGoudhaantje verfroller microstar 9 mmGoudhaantje verfroller microstar 9 mm

Goudhaantje verfrol blauwe microstar is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyestervezels met een poolhoogte van 9 mm. Deze roller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van alle soorten muurverven op gladde ondergronden, (parket)lakken en voorstrijkmiddel en kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. De roller spat minimaal, vervilt niet en is makkelijk te reinigen.

vanaf1,37
bekijk productBekijk product ▸
verfrol grijze flockGoudhaantje verfrol grijze flockGoudhaantje verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock is gemaakt van speciale weerstandgevende schuim waarop minuscule kleine vezels zijn aangebracht. Het biedt een perfect gladde en gelijkmatige eindafwerking. Het is geschikt voor kunsthars lakken, watergedragen lakken, roestwerende lakken en polyester lakken.

vanaf4,87
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER GROENE SCHILDERSTREEP 13 MMGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mmGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 13 mm is een professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. Het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf1,44
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER MICROSTAR 5 MMGoudhaantje verfroller microstar 5 mmGoudhaantje verfroller microstar 5 mm

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyester vezels. Het kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen, vervilt niet, is makkelijk te reinigen en spat minimaal. Het is bijzonder geschikt voor de nieuwe generatie pu en hybride lakken. Het is ook geschikt voor parketlakken.

vanaf1,06
bekijk productBekijk product ▸
NYLON ROLLER 11 MMGoudhaantje nylon roller 11 mmGoudhaantje nylon roller 11 mm

Goudhaantje verfrol nylon is een professionele, slijtvaste nylon roller voor het werken met oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals kunstharsen, roestwerende lakken, 2-componenten verven en epoxy lakken. Het heeft een goede verfopname, spat nauwelijks en vervilt niet.

vanaf1,33
bekijk productBekijk product ▸
NYLON ROLLER 6 MMGoudhaantje nylon roller 6 mmGoudhaantje nylon roller 6 mm

Goudhaantje verfrol nylon is een professionele, slijtvaste nylonroller. Het is geschikt voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven.

vanaf1,38
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER SCHUIM EXTRA FIJNGoudhaantje verfroller schuim extra fijnGoudhaantje verfroller schuim extra fijn

Goudhaantje verfrol schuim super fijn is gemaakt uit cfk-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal van 55 kg/m3. De extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is geschikt voor kunstharslakken en watergedragen lakken.

vanaf0,95
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER GROENE SCHILDERSTREEP 21 MMGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mmGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 21 mm is een professionele muurverfroller, geschikt voor algemene werkzaamheden. Het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf10,80
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER VESTAN 20-22 MMGoudhaantje verfroller vestan 20-22 mmGoudhaantje verfroller vestan 20-22 mm

Goudhaantje Verfrol standaard vestan wit 20-22 mm is gemaakt van een solide polyester vezel en beschikt over een hoge zuigkracht. Het is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller vilt 5 mmGoudhaantje verfroller vilt 5 mmGoudhaantje verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfrol vilt is een topkwaliteit roller gemaakt van een gemodificeerde acrylvezel. Doordat de korte vacht van 5 mm dik zeer dicht verweven is, krijg je door de speciale vezelstructuur een prachtige gelijkmatige verfafgifte. In vergelijking met een schuimroller zorgt deze roller voor een dikkere laagdikte waardoor de verf beter vloeit en het object langer wordt beschermd.

vanaf1,15
bekijk productBekijk product ▸
DUO BRUSHGoudhaantje duo brushGoudhaantje duo brush

Paintpecker duo brush is een volwaardige en professionele kwast met ingebouwd penseel. Wanneer tijdens de schildersklus een penseel nodig is, dan kan deze eenvoudig met de duo brush tevoorschijn getoverd worden. Met behulp van de knop in de steel kan het penseel uit de kwast geschoven worden. Wanneer het penseel niet meer nodig is, kan het simpelweg weer teruggeschoven worden. Met het penseel kan makkelijk langs glas, randjes en hoekjes, scharnieren, afdekplaatjes, rubbers en andere obstakels gesneden worden. Met de professionele kwast kunnen grotere oppervlakken geschilderd worden.

vanaf17,30
bekijk productBekijk product ▸

Goudhaantje: ambachtelijke kwasten voor elke schilderklus

Start je binnenkort met een schilderklus en zoek je hiervoor kwalitatieve schilderskwasten en verfrollers? Verf.nu is hét adres in je zoektocht naar perfecte kwasten en rollers. Bij ons kies je onder meer uit kwasten en rollers van Goudhaantje. Dit is een Nederlands merk en dus kies je voor producten van eigen bodem. De verfbenodigdheden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en sluiten perfect aan op de wensen die er zijn omtrent het schilderen. Neem daarom een kijkje bij ons assortiment kwasten en verfrollers en plaats je bestelling gemakkelijk online bij Kleuro.nl.

Goudhaantje, waarom je kiest voor dit merk

Kwasten en verfrollers van dit merk worden gemaakt bij Van Dam's Kwastenfabriek BV in Culemborg. Bij dit Nederlandse bedrijf, dat in 1928 werd opgericht, draait alles om kwaliteit. Dit wordt bereikt door goed te luisteren naar wat voor professionele schilders wenselijk is. De verfbenodigdheden worden op een ambachtelijke en vooruitstrevende manier gemaakt. Inmiddels is Van Dam's Kwastenfabriek BV uitgegroeid tot een gerenommeerd merk van kwasten. Dit maakt het voor jou aantrekkelijk om van dit bedrijf kwasten en rollers te bestellen voor jouw verfklus in onze webshop.

Eigenschappen van Goudhaantje kwasten

Goudhaantje kwasten worden geroemd om hun topkwaliteit. Toch hebben de kwasten van dit merk nog meer te bieden. Kleuro.nl zet de belangrijkste eigenschappen voor je op een rij:

 • - Kwasten van dit merk zijn vervaardigd van de beste beschikbare grondstoffen.
 • De kwasten worden gemaakt door goed opgeleide vakmensen en zijn voortdurend onderhevig aan strenge kwaliteitscontroles.
 • De kwasten liggen altijd prettig in de hand en dit maakt het verven een stuk aantrekkelijker.
 • Het aanbrengen van de verf of lak werkt probleemloos en draagt daarmee bij aan een ontspannen verfklus.

Het gemak van een Goudhaantje verfroller

De goede kwaliteit van dit Nederlandse merk zie je ook terug in het aanbod verfrollers bij Kleuro.nl. Ze zien er professioneel uit en zijn daarnaast slijtvast. Dankzij de ergonomisch ontworpen handgreep kan je uren schilderen zónder dat je last krijgt van een vermoeide hand. Ga je met een verfroller van dit merk aan de slag? Laat je geheel vrijblijvend adviseren door iemand van onze klantenservice of lees je vooraf goed in hoe je de verfroller optimaal gebruikt. Dit geeft je de garantie op een mooi eindresultaat, zodat je tenslotte voldaan bent over de schilderwerkzaamheden die je zelf hebt uitgevoerd.

Diverse soorten Goudhaantje kwasten en verfrollers

Bij Kleuro.nl kies je uit een veelzijdig assortiment Goudhaantje kwasten en verfrollers. De platte kwast is voorzien van een beukenhouten steel en komt goed van pas bij onder meer beitsen en lakken. De polyester vezels zijn veerkrachtig en kenmerken zich verder door een uitstekende opname van verf. De verfroller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van muurverf op gladde ondergronden, maar doet het ook prima in combinatie met (parket)lak of voorstrijkmiddel. Zowel de kwasten als rollers spatten minimaal en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Tips bij het gebruik van de Goudhaantje kwasten en rollers

Of je de kwasten en verfrollers van dit merk nu voor je eenmanszaak aanschaft of voor particulier gebruikt, praktische tips zijn altijd welkom, nietwaar? Kleuro.nl geeft je een aantal tips hoe je het maximale haalt uit je verfbenodigdheden:

 • Verven begint met een goede voorbereiding. Afplaktape, verfbakjes en afdekfolie zijn onmisbaar.
 • De kwast of roller is een onmisbaar hulpmiddel, maar kijk vooraf goed of hij aansluit op de ondergrond die je verft of lakt.
 • Verwijder vooraf eventuele pluisjes of stof voor een mooi eindresultaat.
 • Je nieuwe verfkwast of roller blijft mooi als je er zuinig op bent. Maak ze daarom na gebruik op de juiste manier schoon.

Waarom je je Goudhaantje kwasten besteld bij Kleuro.nl

De aankoop van kwasten en verfrollers in onze webshop levert je te allen tijde voordelen op. Welke voordelen wij jou bieden?

 • Vóór 23:59 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.
 • Bestel voor 11:59 uur en ontvang je aankoop tussen 18:00 en 22:00 uur in huis.
 • Vanaf € 50,- betaal je bij ons geen bezorgkosten.
 • Wij bieden je de keuze uit een breed assortiment verf en bijbehorende hulpmiddelen en accessoires.
 • Onze klantenservice staat altijd paraat voor advies omtrent je aankoop.

Plaats online een order in onze webshop

Dankzij Kleuro.nl kan je altijd snel aan je verfklus beginnen. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons je bestelling te doen. Uiteraard helpen we je graag bij het doen van een tevreden aankoop. Schroom daarom niet om contact op te nemen als je behoefte hebt aan advies op maat. Vergeet verder niet om ook een kijkje te nemen bij ons overige aanbod verfbenodigdheden. Bij Kleuro.nl doe je altijd een complete aankoop voor je verfklus. Zo koop je gemakkelijk alles op één adres en wordt schilderen je aantrekkelijk gemaakt.

VERFROL BEUGEL 8 MMGoudhaantje verfrol beugel 8 mmGoudhaantje verfrol beugel 8 mm

Goudhaantje beugel 8 mm heeft een ergonomisch gevormde handgreep waarmee langdurig onvermoeid gewerkt kan worden. De handgreep is vervaardigd uit 2-componenten materiaal en ligt stevig maar aangenaam in de hand. De handgreep is voorzien van uitsparingen voor de Goudhaantje klik telescoopstangen. Het kan echter ook op andere telescoopstokken worden geplaatst. De beugel is vervaardigd uit verzinkt staal.

vanaf2,82
bekijk productBekijk product ▸
VERFROL BEUGEL 6 MMGoudhaantje verfrol beugel 6 mmGoudhaantje verfrol beugel 6 mm

Goudhaantje beugel 6 mm heeft een ergonomisch gevormde handgreep waarmee langdurig onvermoeid gewerkt kan worden. De handgreep is vervaardigd uit 2-componenten materiaal en ligt stevig maar aangenaam in de hand. De handgreep is voorzien van uitsparingen voor de Goudhaantje klik telescoopstangen. Het kan echter ook op andere telescoopstokken worden geplaatst. De beugel is vervaardigd uit verzinkt staal.

vanaf1,22
bekijk productBekijk product ▸
BRUSHKEEPER PROGoudhaantje brushkeeper proGoudhaantje brushkeeper pro

Goudhaantje brushkeeper pro voor ronde kwasten helpt om tijdens en na de schilderklus de kwast eenvoudig te bewaren. Hierdoor hoeft de kwast niet schoongemaakt te worden of in water, terpentine of lijnolie bewaard te worden. De kwast blijft minimaal 4 dagen soepel. De koker is transparant, zodat zichtbaar is met welke kleur de kwast gebruikt is en de vlakke kant zorgt ervoor dat de kwast niet wegrolt als de kwast liggend bewaard wordt. Het kan eventueel gevuld worden met een klein beetje gel, water of terpentine om de kwast nog langer soepel te houden. De koker is meerdere keren te gebruiken aangezien het eenvoudig te reinigen is en het is gemaakt van gerecycled plastic. Het wordt geleverd exclusief kwast.

vanaf1,69
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA BLOKWITTERGoudhaantje futura blokwitterGoudhaantje futura blokwitter

Goudhaantje futura blokwitter recht 381 levert prachtig werk en is geschikt voor zowel de watergedragen als de synthetische verven die voldoen aan voc2010. Het is ideaal om muren of gevelbekleding te schilderen.

vanaf18,11
bekijk productBekijk product ▸
Facade kwast Serie 489Goudhaantje facade kwast serie 489Goudhaantje facade kwast serie 489

Goudhaantje futura facadekwast 489 is een dubbeldikke radiatorkwast met houten steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor zowel water- als terpentinegedragen verven.

vanaf11,78
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA LIONSE RECHTE PENSEEL SERIE 788Goudhaantje futura lionse rechte penseel serie 788Goudhaantje futura lionse rechte penseel serie 788

Goudhaantje futura lionpenseel 788 is een rechte penseel van polyester vezels, geschikt voor kleine klusjes. Het is een duurzame, gebonden kwast die streeploos resultaat geeft. Het is geschikt voor terpentine- en watergedragen verf.

vanaf2,03
bekijk productBekijk product ▸
GEBOGEN FUTURA PENSEEL SERIE 780Goudhaantje gebogen futura penseel serie 780Goudhaantje gebogen futura penseel serie 780

Goudhaantje futura lionpenseel gebogen 780 is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte kan worden aangebracht. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kun je er uitstekend mee besnijden. De penselen zijn inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken, en bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST FUTURA SERIE 180Goudhaantje ovale kwast futura serie 180Goudhaantje ovale kwast futura serie 180

Goudhaantje futura ovale kwast 180 is een mix van polyester vezel, heeft een gelakte beukenhouten steel en is opgebonden met extra verlijmde groen katoenen woeling. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerk resultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. De kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf11,41
bekijk productBekijk product ▸
Futura 280 PatentpuntkwastGoudhaantje futura 280 patentpuntkwastGoudhaantje futura 280 patentpuntkwast

Goudhaantje Futura 280 Patentpuntkwast is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. Deze kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor alkydverven (terpentine) en acrylverven (watergedragen).

vanaf5,90
bekijk productBekijk product ▸
BESNIJKWAST FUTURA SERIE 684Goudhaantje besnijkwast futura serie 684Goudhaantje besnijkwast futura serie 684

Goudhaantje futura platte kwast besnijkwast 684 heeft een houten gelakte steel met groene punt, een inox bus en gemodificeerde polyester vezels. Het heeft een schuine zetting van de haren zodat er gemakkelijk besneden kan worden langs glas of kanten. Het is geschikt voor terpentine- en watergedragen verf.

vanaf7,15
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA 680 PLATTE KWASTGoudhaantje futura 680 platte kwastGoudhaantje futura 680 platte kwast

Goudhaantje futura platte kwast dubbeldik 680 is gemaakt van een unieke mix van gemodificeerde polyestervezels welke zijn vastgezet in een inox roestvrij stalen bus. Dit in combinatie met de gelakte beukenhouten steel zorgt ervoor dat deze kwast jarenlang mee gaat. Het is geschikt voor zowel watergedragen lakken en beitsen als de traditionele lakken.

vanaf4,96
bekijk productBekijk product ▸
Rechampir kwast Serie 288Goudhaantje rechampir kwast serie 288Goudhaantje rechampir kwast serie 288

Goudhaantje futura puntkwast 288 is een franse besnijkwast die speciaal ontwikkeld is om te schilderen in hoeken en voor het besnijden met zowel synthetische als watergedragen verven. Het is ook goed te gebruiken als besnijkwast voor latex muurverven.

vanaf6,81
bekijk productBekijk product ▸
Futura Radiatorkwast serie 480Goudhaantje futura radiatorkwast serie 480Goudhaantje futura radiatorkwast serie 480

Goudhaantje futura Radiatorkwast 480 heeft een houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. De kwast is geschikt voor watergedragen en terpentinegedragen lakken.

vanaf2,89
bekijk productBekijk product ▸
Lyonse Gebogen Penseel Serie 750Goudhaantje lyonse gebogen penseel serie 750Goudhaantje lyonse gebogen penseel serie 750

Goudhaantje gebogen Lionpenseel 750 is een in Nederland vervaardigde kwast van echt Hollandse topkwaliteit. Het is gemaakt van wit Chinees varkenshaar, Chungking 90% tops, heeft een verzilverde bus en een gelakte houten steel.

vanaf4,75
bekijk productBekijk product ▸
Hoekkwast 266Goudhaantje hoekkwast 266Goudhaantje hoekkwast 266

Goudhaantje hoekkwast 100% witte synthetische vezels 266 heeft een houten gelakte steel, een verkoperde bus en 100% witte synthetische vezels. Het is ideaal voor het besnijden van muurverven.

vanaf6,70
bekijk productBekijk product ▸
speciale hoekkwast voor latex 265Goudhaantje speciale hoekkwast voor latex 265Goudhaantje speciale hoekkwast voor latex 265

Goudhaantje hoekkwast 265 heeft een houten gelakte steel, verkoperde bus en zuiver wit Chinees varkenshaar Chungking, 90% tops. Het is geschikt voor de verwerking van synthetische verven.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller schuim concaafGoudhaantje verfroller schuim concaafGoudhaantje verfroller schuim concaaf

Goudhaantje Lakroller schuim concaaf super fijn is gemaakt uit CFK-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. Doordat de uiteinden van de verfroller naar binnen zijn afgerond, wordt de verf naar binnen gedrukt bij het afrollen zodat er geen dikkere streepjes verf aan de zijkanten van de roller ontstaan. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is goed geschikt voor synthetische en watergedragen lakken en is ook geschikt voor Roestwerende lakken en polyester.

vanaf1,13
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST SERIE 260Goudhaantje ovale kwast serie 260Goudhaantje ovale kwast serie 260

Goudhaantje ovale kwast 260 is een topkwaliteit kwast van 100% chinees varkenshaar chungking (90% tops). Het heeft een gelakte steel en verkoperde bus. Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven.

vanaf13,80
bekijk productBekijk product ▸
RONDE KWAST PATENTPUNT SERIE 260Goudhaantje ronde kwast patentpunt serie 260Goudhaantje ronde kwast patentpunt serie 260

Goudhaantje patentpuntkwast 260 is een kwast van Chinees varkenshaar, chunking 90% tops. Het is geschikt voor het schilderen met terpentineverf en heeft een verkoperde bus en een gelakte houten steel.

vanaf5,30
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE KWAST SERIE 660Goudhaantje platte kwast serie 660Goudhaantje platte kwast serie 660

Goudhaantje platte kwast 660 dubbeldik is gemaakt van zwart Chinees varkenshaar chungking (90% tops). Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Deze kwast is dubbeldik en heeft een houten gelakte steel met goudgele punt en verkoperde bus.

vanaf4,60
bekijk productBekijk product ▸
LIONPENSEEL PURPLE SERIE 786Goudhaantje lionpenseel purple serie 786Goudhaantje lionpenseel purple serie 786

Goudhaantje purple lionpenseel gebogen 786 heeft een gelakte houten steel, een verzilverde bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf4,65
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST PURPLE SERIE 186Goudhaantje ovale kwast purple serie 186Goudhaantje ovale kwast purple serie 186

Goudhaantje purple ovale kwast 186 is vervaardigd uit 100% synthetische vezels. Het is aanbevolen voor de verwerking van watergedragen verven en synthetische verven met een lage viscositeit. Het heeft een houten gelakte steel, inox bus en verlijmde touwwoeling.

vanaf10,30
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST PURPLE SERIE 286Goudhaantje patentpuntkwast purple serie 286Goudhaantje patentpuntkwast purple serie 286

Goudhaantje purple patentpuntkwast 286 is een ronde kwast met heel zachte paarse kunststof haren, voor prachtig streeploos lakwerk. Het heeft een houten gelakte steel, is voorzien van een inox bus en heeft een ronde touwwoeling. Deze touwwoeling is verlijmd en opgebonden. Het is geschikt voor de verwerking van watergedragen verven en voor synthetische verven met een lage viscositeit.

vanaf5,68
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE KWAST PURPLE SERIE 686Goudhaantje platte kwast purple serie 686Goudhaantje platte kwast purple serie 686

Goudhaantje purple platte kwast dubbeldik 686 geeft een geweldig eindresultaat dankzij de gemodificeerde polystervezels. Deze zijn boterzacht en laten de verf optimaal vloeien. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf4,79
bekijk productBekijk product ▸
Puntkwast Purple Serie 289Goudhaantje puntkwast purple serie 289Goudhaantje puntkwast purple serie 289

Goudhaantje purple puntkwast 289 is een puntkwast met puntig gezet haar, houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels, opgebonden met verlijmde touwwoeling.

vanaf6,73
bekijk productBekijk product ▸
Radiator Kwast Serie 460Goudhaantje radiator kwast serie 460Goudhaantje radiator kwast serie 460

Goudhaantje Radiatorkwast 460 is een kwast van 100% chinees varkenshaar Chungking (60/70% tops), meest geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Het heeft een houten ongelakte steel, verkoperde bus en zwart varkenshaar. Het is, zoals de naam al aangeeft, te gebruiken voor het schilderen van radiatoren en moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat de kop scheef op de steel staat kan eenvoudig tussen de spijlen van de radiator geschilderd worden en kunnen de lastige hoekjes bereikt worden.

vanaf3,20
bekijk productBekijk product ▸
Vladder Extra lange schildersstofferGoudhaantje vladder extra lange schildersstofferGoudhaantje vladder extra lange schildersstoffer

Goudhaantje schildersstoffer vladder met extra lang, wit haar. Deze schilderstoffer is extra breed en goed gevuld met veel zacht haar waardoor een groot oppervlak makkelijk stofvrij gemaakt kan worden.

vanaf29,98
bekijk productBekijk product ▸
TELESCOOPSTOKGoudhaantje telescoopstokGoudhaantje telescoopstok

Goudhaantje telescoopstok professioneel is een ergonomische, lichtgewicht telescoopstang van fiberpijp met een stootbescherming en ovaal gevormde aluminium verlenging. Het is zeer licht in gebruik maar tevens ook zeer stabiel en stijf. Het is trapsgewijs instelbaar met vloeistofdichte bedieningsknop. Het is geschikt voor vrijwel alle verfbeugels.

vanaf53,53
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER MICROSTAR 9 MMGoudhaantje verfroller microstar 9 mmGoudhaantje verfroller microstar 9 mm

Goudhaantje verfrol blauwe microstar is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyestervezels met een poolhoogte van 9 mm. Deze roller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van alle soorten muurverven op gladde ondergronden, (parket)lakken en voorstrijkmiddel en kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. De roller spat minimaal, vervilt niet en is makkelijk te reinigen.

vanaf1,37
bekijk productBekijk product ▸
verfrol grijze flockGoudhaantje verfrol grijze flockGoudhaantje verfrol grijze flock

Goudhaantje verfrol grijze flock is gemaakt van speciale weerstandgevende schuim waarop minuscule kleine vezels zijn aangebracht. Het biedt een perfect gladde en gelijkmatige eindafwerking. Het is geschikt voor kunsthars lakken, watergedragen lakken, roestwerende lakken en polyester lakken.

vanaf4,87
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER GROENE SCHILDERSTREEP 13 MMGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mmGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 13 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 13 mm is een professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. Het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf1,44
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER MICROSTAR 5 MMGoudhaantje verfroller microstar 5 mmGoudhaantje verfroller microstar 5 mm

Goudhaantje verfrol microstar 5 mm is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyester vezels. Het kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen, vervilt niet, is makkelijk te reinigen en spat minimaal. Het is bijzonder geschikt voor de nieuwe generatie pu en hybride lakken. Het is ook geschikt voor parketlakken.

vanaf1,06
bekijk productBekijk product ▸
NYLON ROLLER 11 MMGoudhaantje nylon roller 11 mmGoudhaantje nylon roller 11 mm

Goudhaantje verfrol nylon is een professionele, slijtvaste nylon roller voor het werken met oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals kunstharsen, roestwerende lakken, 2-componenten verven en epoxy lakken. Het heeft een goede verfopname, spat nauwelijks en vervilt niet.

vanaf1,33
bekijk productBekijk product ▸
NYLON ROLLER 6 MMGoudhaantje nylon roller 6 mmGoudhaantje nylon roller 6 mm

Goudhaantje verfrol nylon is een professionele, slijtvaste nylonroller. Het is geschikt voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven.

vanaf1,38
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER SCHUIM EXTRA FIJNGoudhaantje verfroller schuim extra fijnGoudhaantje verfroller schuim extra fijn

Goudhaantje verfrol schuim super fijn is gemaakt uit cfk-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal van 55 kg/m3. De extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. Het is geschikt voor kunstharslakken en watergedragen lakken.

vanaf0,95
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERFROLLER GROENE SCHILDERSTREEP 21 MMGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mmGoudhaantje muurverfroller groene schilderstreep 21 mm

Goudhaantje verfrol groene schilderstreep 21 mm is een professionele muurverfroller, geschikt voor algemene werkzaamheden. Het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.

vanaf10,80
bekijk productBekijk product ▸
VERFROLLER VESTAN 20-22 MMGoudhaantje verfroller vestan 20-22 mmGoudhaantje verfroller vestan 20-22 mm

Goudhaantje Verfrol standaard vestan wit 20-22 mm is gemaakt van een solide polyester vezel en beschikt over een hoge zuigkracht. Het is geschikt voor gladde ondergronden.

vanaf4,94
bekijk productBekijk product ▸
Verfroller vilt 5 mmGoudhaantje verfroller vilt 5 mmGoudhaantje verfroller vilt 5 mm

Goudhaantje verfrol vilt is een topkwaliteit roller gemaakt van een gemodificeerde acrylvezel. Doordat de korte vacht van 5 mm dik zeer dicht verweven is, krijg je door de speciale vezelstructuur een prachtige gelijkmatige verfafgifte. In vergelijking met een schuimroller zorgt deze roller voor een dikkere laagdikte waardoor de verf beter vloeit en het object langer wordt beschermd.

vanaf1,15
bekijk productBekijk product ▸
DUO BRUSHGoudhaantje duo brushGoudhaantje duo brush

Paintpecker duo brush is een volwaardige en professionele kwast met ingebouwd penseel. Wanneer tijdens de schildersklus een penseel nodig is, dan kan deze eenvoudig met de duo brush tevoorschijn getoverd worden. Met behulp van de knop in de steel kan het penseel uit de kwast geschoven worden. Wanneer het penseel niet meer nodig is, kan het simpelweg weer teruggeschoven worden. Met het penseel kan makkelijk langs glas, randjes en hoekjes, scharnieren, afdekplaatjes, rubbers en andere obstakels gesneden worden. Met de professionele kwast kunnen grotere oppervlakken geschilderd worden.

vanaf17,30
bekijk productBekijk product ▸

Goudhaantje: ambachtelijke kwasten voor elke schilderklus

Start je binnenkort met een schilderklus en zoek je hiervoor kwalitatieve schilderskwasten en verfrollers? Verf.nu is hét adres in je zoektocht naar perfecte kwasten en rollers. Bij ons kies je onder meer uit kwasten en rollers van Goudhaantje. Dit is een Nederlands merk en dus kies je voor producten van eigen bodem. De verfbenodigdheden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en sluiten perfect aan op de wensen die er zijn omtrent het schilderen. Neem daarom een kijkje bij ons assortiment kwasten en verfrollers en plaats je bestelling gemakkelijk online bij Kleuro.nl.

Goudhaantje, waarom je kiest voor dit merk

Kwasten en verfrollers van dit merk worden gemaakt bij Van Dam's Kwastenfabriek BV in Culemborg. Bij dit Nederlandse bedrijf, dat in 1928 werd opgericht, draait alles om kwaliteit. Dit wordt bereikt door goed te luisteren naar wat voor professionele schilders wenselijk is. De verfbenodigdheden worden op een ambachtelijke en vooruitstrevende manier gemaakt. Inmiddels is Van Dam's Kwastenfabriek BV uitgegroeid tot een gerenommeerd merk van kwasten. Dit maakt het voor jou aantrekkelijk om van dit bedrijf kwasten en rollers te bestellen voor jouw verfklus in onze webshop.

Eigenschappen van Goudhaantje kwasten

Goudhaantje kwasten worden geroemd om hun topkwaliteit. Toch hebben de kwasten van dit merk nog meer te bieden. Kleuro.nl zet de belangrijkste eigenschappen voor je op een rij:

 • - Kwasten van dit merk zijn vervaardigd van de beste beschikbare grondstoffen.
 • De kwasten worden gemaakt door goed opgeleide vakmensen en zijn voortdurend onderhevig aan strenge kwaliteitscontroles.
 • De kwasten liggen altijd prettig in de hand en dit maakt het verven een stuk aantrekkelijker.
 • Het aanbrengen van de verf of lak werkt probleemloos en draagt daarmee bij aan een ontspannen verfklus.

Het gemak van een Goudhaantje verfroller

De goede kwaliteit van dit Nederlandse merk zie je ook terug in het aanbod verfrollers bij Kleuro.nl. Ze zien er professioneel uit en zijn daarnaast slijtvast. Dankzij de ergonomisch ontworpen handgreep kan je uren schilderen zónder dat je last krijgt van een vermoeide hand. Ga je met een verfroller van dit merk aan de slag? Laat je geheel vrijblijvend adviseren door iemand van onze klantenservice of lees je vooraf goed in hoe je de verfroller optimaal gebruikt. Dit geeft je de garantie op een mooi eindresultaat, zodat je tenslotte voldaan bent over de schilderwerkzaamheden die je zelf hebt uitgevoerd.

Diverse soorten Goudhaantje kwasten en verfrollers

Bij Kleuro.nl kies je uit een veelzijdig assortiment Goudhaantje kwasten en verfrollers. De platte kwast is voorzien van een beukenhouten steel en komt goed van pas bij onder meer beitsen en lakken. De polyester vezels zijn veerkrachtig en kenmerken zich verder door een uitstekende opname van verf. De verfroller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van muurverf op gladde ondergronden, maar doet het ook prima in combinatie met (parket)lak of voorstrijkmiddel. Zowel de kwasten als rollers spatten minimaal en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Tips bij het gebruik van de Goudhaantje kwasten en rollers

Of je de kwasten en verfrollers van dit merk nu voor je eenmanszaak aanschaft of voor particulier gebruikt, praktische tips zijn altijd welkom, nietwaar? Kleuro.nl geeft je een aantal tips hoe je het maximale haalt uit je verfbenodigdheden:

 • Verven begint met een goede voorbereiding. Afplaktape, verfbakjes en afdekfolie zijn onmisbaar.
 • De kwast of roller is een onmisbaar hulpmiddel, maar kijk vooraf goed of hij aansluit op de ondergrond die je verft of lakt.
 • Verwijder vooraf eventuele pluisjes of stof voor een mooi eindresultaat.
 • Je nieuwe verfkwast of roller blijft mooi als je er zuinig op bent. Maak ze daarom na gebruik op de juiste manier schoon.

Waarom je je Goudhaantje kwasten besteld bij Kleuro.nl

De aankoop van kwasten en verfrollers in onze webshop levert je te allen tijde voordelen op. Welke voordelen wij jou bieden?

 • Vóór 23:59 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.
 • Bestel voor 11:59 uur en ontvang je aankoop tussen 18:00 en 22:00 uur in huis.
 • Vanaf € 50,- betaal je bij ons geen bezorgkosten.
 • Wij bieden je de keuze uit een breed assortiment verf en bijbehorende hulpmiddelen en accessoires.
 • Onze klantenservice staat altijd paraat voor advies omtrent je aankoop.

Plaats online een order in onze webshop

Dankzij Kleuro.nl kan je altijd snel aan je verfklus beginnen. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons je bestelling te doen. Uiteraard helpen we je graag bij het doen van een tevreden aankoop. Schroom daarom niet om contact op te nemen als je behoefte hebt aan advies op maat. Vergeet verder niet om ook een kijkje te nemen bij ons overige aanbod verfbenodigdheden. Bij Kleuro.nl doe je altijd een complete aankoop voor je verfklus. Zo koop je gemakkelijk alles op één adres en wordt schilderen je aantrekkelijk gemaakt.

FILTER
FILTER