menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Boonstoppel

Boonstoppel

Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
GARANTIE BEITS GLSBoonstoppel garantie beits glsBoonstoppel garantie beits gls

Boonstoppel garantie Beits glans is een transparante, hoogglanzende edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van houtsoorten waarvoor een transparante afwerking is gewenst zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbekledingen van schroten of rabatdelen. Dit product biedt goede bescherming van het hout tegen UV-straling, is waterwerend, heeft een goede buitenduurzaamheid en de aanwezige transparante kleurpigmenten geven het hout een blijvend zichtbare houtstructuur die nog enigszins wordt geaccentueerd. Verbruik: ca. 20 m per liter.

vanaf38,22
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE EXQUA D OR GRONDVERFBoonstoppel garantie exqua d or grondverfBoonstoppel garantie exqua d or grondverf

Boonstoppel garantie exqua dor grondverf is een hoogwaardige, luchtdrogende, vochtregulerende, weervaste grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout in een systeem met garantie exqua dor hoogglans. Het is tevens toepasbaar op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf54,34
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE EXQUA D OR HOOGGLANSBoonstoppel garantie exqua d or hoogglansBoonstoppel garantie exqua d or hoogglans

Boonstoppel garantie exqua d'or hoogglans is een zeer duurzame, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout gegrond met garantie exqua dor grondverf. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf75,90
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE GRONDLAKVERF 2000Boonstoppel garantie grondlakverf 2000Boonstoppel garantie grondlakverf 2000

Boonstoppel garantie grondlakverf 2000 is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van alkydhars. Het kan maximaal een jaar overstaan alvorens over te schilderen. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmaterialen en dergelijke. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen, op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal en op overstaand buitenwerk in meerjarige onderhoudsplannen. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf46,63
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE GRONDVERF PUBoonstoppel garantie grondverf puBoonstoppel garantie grondverf pu

Boonstoppel Garantie Grondverf PU is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het heeft een goede koudedroging vanaf 0C, verwerkt soepel en is slijtvast. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf46,92
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE HOOGGLANS SBBoonstoppel garantie hoogglans sbBoonstoppel garantie hoogglans sb

Boonstoppel Garantie Hoogglans SB is een luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. Deze lak heeft een hoge duurzaamheid, een lang glansbehoud en een goede droging bij lage temperaturen (vanaf 2C). Geschikt voor het aflakken van gegrond hout en het overschilderen van bestaande intact zijnde, gereinigde en geschuurde verflagen. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf43,01
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE INTERIEUR GRONDVERF PU / ACBoonstoppel garantie interieur grondverf pu / acBoonstoppel garantie interieur grondverf pu / ac

Boonstoppel garantie interieur grondverf pu/ac is een watergedragen, kras- en slijtvaste, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmateriaal en dergelijke en voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Dit product heeft een snelle droging waardoor meerdere lagen per dag kunnen worden aangebracht (overschilderbaar na 4-5 uur) en is duurzaam elastisch. Het isoleert tevens de in water oplosbare inhoudsstoffen van merbau en andere bloedende houtsoorten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf48,47
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE INTERIEURLAK HG PUBoonstoppel garantie interieurlak hg puBoonstoppel garantie interieurlak hg pu

Boonstoppel garantie Interieurlak hoogglans pu is een watergedragen, kras- en slijtvaste, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan alkydemulsie. Het kan gebruikt worden voor het aflakken van alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. De verf is tevens geschikt voor metaal en kunststof (mits de ondergrond is voorzien van een geschikt primer) en voor de afwerking van radiatoren, verwarmingsbuizen en -leidingen (mits op de juiste wijze voorbehandeld). Het werkt perfect in combinatie met Boonstoppel Garantie Interieur Grondverf PU. Rendement: 12 m per liter.

vanaf63,91
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE INTERIEURLAK MAT PU/ACBoonstoppel garantie interieurlak mat pu/acBoonstoppel garantie interieurlak mat pu/ac

Boonstoppel Garantie Interieurlak Mat PU/AC is een watergedragen, kras- en slijtvaste lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. Het is geschikt als voor- en aflak in het Garantie Interieur systeem met Garantie Interieur Grondverf PU/AC als grondlaag. Het is geschikt voor alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. Het is ook toepasbaar op metaal en kunststof, mits de ondergrond is voorzien van een geschikte primer, en geschikt voor de afwerking van radiatoren, verwarmingsbuizen en -leidingen en alle overige buizen en leidingen van metaal, mits op de juiste wijze voorbehandeld en er geen hogere temperaturen dan 90C ontstaan. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf62,26
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE INTERIEURLAK ZG PU ACBoonstoppel garantie interieurlak zg pu acBoonstoppel garantie interieurlak zg pu ac

Boonstoppel Garantie Interieurlak ZG PU / AC is een watergedragen, kras- en slijtvaste, zijdeglanzende, huidvetbestendige lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. Het is geschikt als voor- en aflak in het garantie interieur systeem met garantie interieur grondverf pu/ac als grondlaag. Het is geschikt voor alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf62,41
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE ONDERHOUDSVERF PUBoonstoppel garantie onderhoudsverf puBoonstoppel garantie onderhoudsverf pu

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het afschilderen van reeds voorbehandeld geveltimmerwerk, bijvoorbeeld in een meerjarig onderhoudsplan. Het is tevens geschikt voor het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrond geveltimmerwerk van nieuwbouwprojecten waaraan hoge duurzaamheidseisen worden gesteld en voor het overschilderen van bestaande oude verflagen op hout en metaalwerk waarvan de kale delen zijn bijgewerkt en de intact zijnde verflagen zijn gereinigd en geschuurd. De verf heeft een goede droging, al vanaf 0C, is kras- en slijtvast, heeft een uitstekende (kanten)dekking en een hoge en blijvende elasticiteit. Ook heeft de verf een hoge vulling: het geeft oud buitenschilderwerk met n behandeling een hoge bescherming en een verzorgd en esthetisch aanzien. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf60,98
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE PRIMER UNIVERSEELBoonstoppel garantie primer universeelBoonstoppel garantie primer universeel

Boonstoppel garantie primer universeel is een luchtdrogende, multifunctionele, corrosiewerende primer voor buiten op basis van gemodificeerd acrylaathars. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor staal en als hechtprimer voor thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen en op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen. Het is ook geschikt als 1-pot-systeem. Het is na 16 uur overschilderbaar met verven op alkydbasis. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf59,93
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE SNELGRONDBoonstoppel garantie snelgrondBoonstoppel garantie snelgrond

Boonstoppel garantie snelgrond is een sneldrogende, vochtregulerende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Dit product is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van o.a. hout en houten plaatmaterialen. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Ook kan deze snelgrond gebruikt worden voor het voorbehandelen van glaslatten en sponningen bij beglazingswerkzaamheden en voor het bijgronden van bestaande verflagen, welke nog dezelfde dag overgeschilderd moeten worden. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur en max. 16 uur (i.v.m. de hechting, anders moet er opnieuw geschuurd worden). Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,73
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE STANDVERFBoonstoppel garantie standverfBoonstoppel garantie standverf

Boonstoppel Garantie Standverf is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van alkydhars en standolie. Dit product bezit de kenmerkende eigenschappen van de vermaarde klassieke standverf, zoals hoge vulling, dekking, elasticiteit en duurzaamheid. Geschikt voor het hoogwaardig aflakken van hout en reeds voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 17 m per liter.

vanaf29,80
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE SYSTEEMVERFBoonstoppel garantie systeemverfBoonstoppel garantie systeemverf

Boonstoppel Garantie Systeemverf is een glanzende, duurzame, vochtregulerende, luchtdrogende grond-, voor- en aflak (eenpotsysteem) voor buiten op basis van gemodificeerd alkydhars. Het is geschikt voor het dekkend schilderen van zowel nieuwe als reeds eerder geschilderde raam- en deurkozijnen, ramen en deuren, daklijsten, boeiboorden en gevelbekleding, zoals rabatdelen, schrootjes en multiplex. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van metaalwerk dat reeds is voorzien van een geschikte primerlaag en voor het reconditioneren van buitenschilderwerk, ook in meerjarige onderhoudssystemen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf53,11
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE ZIJDEGLANS SBBoonstoppel garantie zijdeglans sbBoonstoppel garantie zijdeglans sb

Boonstoppel Garantie Zijdeglans SB is een zijdeglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars voor schilderwerk waaraan hoge eisen worden gesteld. Het is geschikt voor het hoogwaardig afschilderen van hout en het aflakken van metaal dat is voorzien van een roestwerend grondsysteem. Het is daarnaast geschikt voor het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrondgeveltimmerwerk van nieuwbouwprojecten waaraan hogeduurzaamheidseisen worden gesteld en voor het overschilderen van bestaande oude verflagen op hout en metaalwerk waarvan de kale delen zijn bijgewerkt en de intact zijnde verflagen zijn gereinigd en geschuurd. Het heeft een snelle doordroging, is slijt/ en krasvast en heeft een hoge duurzaamheid. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf63,34
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX ACRYLBoonstoppel garantietex acrylBoonstoppel garantietex acryl

Boonstoppel garantietex acryl is een matte, waterverdunbare en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. De verf is waterdampdoorlatend en zeer gemakkelijk te verwerken. Het is geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf57,38
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX FIXEERGRONDBoonstoppel garantietex fixeergrondBoonstoppel garantietex fixeergrond

Boonstoppel garantietex fixeergrond is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie voor zuigende en poreuze ondergronden. Zorgt voor vermindering van de zuiging van steenachtige ondergronden en plaatmaterialen en fixering(vastzetten) van poederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden. Heeft een groot indringend vermogen, ook in de diepere zones, een grote capillaire werking en is waterdampdoorlatend. Overschilderbaar met dispersiemuurverven en terpentineverdunbare muurverven. Ook zijn de wanden na gebruik van deze voorstrijk uitermate geschikt voor het aanbrengen van wandbekleding of behang met lijm of plaksel. Het naderhand afstomen van de wanden gaat dan ook beter zonder beschadiging van de wand. Overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 8-10 m.

vanaf96,84
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX ISOLEERBoonstoppel garantietex isoleerBoonstoppel garantietex isoleer

Boonstoppel Garantietex Isoleer is een watergedragen, isolerende, waterdampdoorlatende, onverzeepbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Speciaal geschikt voor het overschilderen van ondergronden verontreinigd met bijvoorbeeld rookaanslag, roetaanslag of waterkringen. Toepasbaar op praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. De verf is zeer schrobvast: klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: Ca. 6-8 m per liter.

vanaf143,12
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX MATBoonstoppel garantietex matBoonstoppel garantietex mat

Boonstoppel Garantietex Mat is een duurzame, waterverdunbare, matte en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Deze verf is zeer gemakkelijk te verwerken. Geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf26,64
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX SATINBoonstoppel garantietex satinBoonstoppel garantietex satin

Boonstoppel Garantietex Satin is een duurzame, waterverdunbare, zijdeglanzende en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Deze verf is zeer gemakkelijk te verwerken, onverzeepbaar en vergeelt niet. Geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. De verf is zeer schrobvast: klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf207,45
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX SL GEVELVERFBoonstoppel garantietex sl gevelverfBoonstoppel garantietex sl gevelverf

Garantietex SL Gevelverf is een duurzame, sterk waterdampdoorlatende, regendichte, spanningsarme gevelverf met scheuroverbruggende eigenschappen op basis van siliconenhars-emulsie. Droogt onder invloed van zonlicht, dus alleen buiten toepasbaar. Geschikt voor het behandelen van steenachtige ondergronden, zoals metselwerk en pleisterwerk. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat deze verf het beton niet beschermd tegen carbonatie. Ook zeer geschikt voor het behandelen van gevels met haar- en krimpscheuren (Scheuroverbruggend volgens NEN EN 1062-7, classificatie A1 t/m A3) en het overschilderen van oude, intacte muurverflagen op basis van kunstharsdispersie en silicaat. Deze verf is niet toepasbaar op dampremmende verflagen zoals alkydharsverf. Verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf381,83
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX TOPCOATBoonstoppel garantietex topcoatBoonstoppel garantietex topcoat

Boonstoppel garantietex topcoat is een waterverdunbare coating voor binnen en buiten op basis van 100% acrylaatdispersie met een uitstekende buitenduurzaamheid. De verf is waterdampdoorlatend, carbonatatieremmend en onverzeepbaar. Het is geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden zoals beton, metselwerk en pleisterwerk. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf162,15
bekijk productBekijk product ▸

Schilderen met verf van Boonstoppel

Boonstoppel is een merk dat onlosmakelijk is verbonden met schildersvakmanschap. Naast dat het een aantal ambachtelijke grondverven en lakken levert van de hoogste kwaliteit, heeft Boonstoppel een uitgebreide expertise op het gebied van monumentenadvies. Zo kun je er terecht voor kleurhistorisch onderzoek, om erachter te komen welke kleuren vroeger een monumentaal pand sierden. Hierbij adviseren de experts van Boonstoppel dan graag bij de keuze voor een nieuwe verf en met elke techniek deze het beste verwerkt kan worden. Bij Kleuro.nl vind je de lakken van Boonstoppel, die ook nog eens voor je in elke gewenste kleur gemengd kunnen worden. Kijk rond en laat je inspireren door dit exclusieve merk.

Wie is Boonstoppel?

Boonstoppel werd opgericht in Nederland in 1890 en heeft sindsdien een ononderbroken ambitie om de allerbeste ambachtelijke laksoorten en bijhorende orginele verfkleuren te leveren. Deze missie is inmiddels al meer dan een eeuw bewaard gebleven en heeft Boonstoppel een unieke positie in de markt gegeven. Het unieke karakter van Boonstoppel komt met name terug in de typische glans van de verven, die vele Hollandse grachtengordels van hun buitengewone uitstraling voorzien. Verken het assortiment van Boonstoppel op onze website en bestel snel en eenvoudig online.

Ontdek de hoge kwaliteit van Boonstoppel

De productlijn van Boonstoppel is gerust uniek te noemen en bestaat uit een serie aan verfsoorten van de hoogste kwaliteit. Er zijn hoogwaardige aflakken voor houtwerk binnen- en buitenshuis, waarbij uiteraard ook de bijhorende grondverf niet ontbreekt. Daarnaast worden er ook in het assortiment muurverven aangetroffen, die speciaal zijn ontwikkeld voor toepassing in monumentale panden. Ook al ligt de focus van Boonstoppel op producten voor ambachtelijke toepassingen en materiaal, hebben we wel een primer die universeel kan worden toegepast op kunststoffen en metaal. Hierdoor kun je deze ook voorzien van je ultieme aflak. Alle verven kenmerken zich de kwaliteit waar zelfs een connaisseur van onder de indruk is.

Tips bij het gebruik van Boonstoppel Verf

Producten van Boonstoppel zijn van professionele klasse en vergen hierdoor ook een zorgvuldige verwerking. Zo kun je het je het resultaat behalen, die recht doet aan deze producten. Om jezelf te verzekeren van een topresultaat, hebben we een aantal tips voor jou om de klus als een professional te klaren:

 • Zorg altijd met behulp van een professioneel reinigingsproduct voor een schone ondergrond.
 • Laat de ondergrond voor toepassing van de verf goed drogen.
 • Verwijder eventuele ondeugdelijke verf of loszittende delen.
 • Verricht, indien nodig, reparaties met passende vulmiddelen.
 • Let goed op de verwerkingscondities, zoals de temperatuur van de ondergrond en de omgeving.
 • Plak randen goed af met schilderstape zodat je hier geen verfspatten op krijgt. Verwijder tape na de klus zo snel mogelijk.

Als je verf van Boonstoppel gaat toepassen op een monumentaal pand, of wel wat hulp kan gebruiken bij de keuze van de juist verf of techniek, is het een goed idee om navraag te doen bij de experts van Boontstoppel. Ze adviseren en begeleiden graag bij jouw ultieme klus.

Bestel Boonstoppel bij Kleuro.nl

Als je producten van Boonstoppel koopt in onze webshop, dan geniet je een aantal mooie voordelen:

 • Een bestelling die is geplaatst voor 23:59 uur, wordt de volgende dag al thuisbezorgd.
 • Bovendien bezorgen wij orders met een aankoopbedrag vanaf €20,- helemaal gratis.
 • De omgeving waarin je bestelt en betaalt is beveiligd, zodat jouw gegevens veilig zijn.
 • Onze klantenservice staat altijd voor je klaar voor advies en ondersteuning.
 • Je vindt eenvoudig het product dat je zoekt met behulp van het zoekfilter.
 • Handige productpagina’s met onder andere Boonstoppel Garantietex Mat, Boonstoppel Garantie Exqua d'Or Hoogglans en Boonstoppel Garantie Hoogglans SB.

Vind snel en eenvoudig het Boonstoppel product dat jij nodig hebt voor jouw klus.

Zoeken, vinden en bestellen bij Kleuro.nl is heel erg gemakkelijk. Via de zoekfunctie of een van onze overzichtspagina’s vind je snel wat je nodig hebt. Kom je er nou zelf niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via e-mail, telefoon, whatsapp of handige LiveChat functie. Zo helpt een van onze experts je graag op weg. Als je spullen hebt besteld, zorgen wij ervoor dat het snel en zorgvuldig verpakt bij jou thuis aankomt. Veel succes met je klus!

GARANTIE BEITS GLSBoonstoppel garantie beits glsBoonstoppel garantie beits gls

Boonstoppel garantie Beits glans is een transparante, hoogglanzende edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van houtsoorten waarvoor een transparante afwerking is gewenst zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbekledingen van schroten of rabatdelen. Dit product biedt goede bescherming van het hout tegen UV-straling, is waterwerend, heeft een goede buitenduurzaamheid en de aanwezige transparante kleurpigmenten geven het hout een blijvend zichtbare houtstructuur die nog enigszins wordt geaccentueerd. Verbruik: ca. 20 m per liter.

vanaf38,22
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE EXQUA D OR GRONDVERFBoonstoppel garantie exqua d or grondverfBoonstoppel garantie exqua d or grondverf

Boonstoppel garantie exqua dor grondverf is een hoogwaardige, luchtdrogende, vochtregulerende, weervaste grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout in een systeem met garantie exqua dor hoogglans. Het is tevens toepasbaar op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Het is overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf54,34
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE EXQUA D OR HOOGGLANSBoonstoppel garantie exqua d or hoogglansBoonstoppel garantie exqua d or hoogglans

Boonstoppel garantie exqua d'or hoogglans is een zeer duurzame, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout gegrond met garantie exqua dor grondverf. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf75,90
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE GRONDLAKVERF 2000Boonstoppel garantie grondlakverf 2000Boonstoppel garantie grondlakverf 2000

Boonstoppel garantie grondlakverf 2000 is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van alkydhars. Het kan maximaal een jaar overstaan alvorens over te schilderen. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmaterialen en dergelijke. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen, op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal en op overstaand buitenwerk in meerjarige onderhoudsplannen. Het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf46,63
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE GRONDVERF PUBoonstoppel garantie grondverf puBoonstoppel garantie grondverf pu

Boonstoppel Garantie Grondverf PU is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het heeft een goede koudedroging vanaf 0C, verwerkt soepel en is slijtvast. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Het is overschilderbaar na 16 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf46,92
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE HOOGGLANS SBBoonstoppel garantie hoogglans sbBoonstoppel garantie hoogglans sb

Boonstoppel Garantie Hoogglans SB is een luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. Deze lak heeft een hoge duurzaamheid, een lang glansbehoud en een goede droging bij lage temperaturen (vanaf 2C). Geschikt voor het aflakken van gegrond hout en het overschilderen van bestaande intact zijnde, gereinigde en geschuurde verflagen. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf43,01
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE INTERIEUR GRONDVERF PU / ACBoonstoppel garantie interieur grondverf pu / acBoonstoppel garantie interieur grondverf pu / ac

Boonstoppel garantie interieur grondverf pu/ac is een watergedragen, kras- en slijtvaste, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. Het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmateriaal en dergelijke en voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Dit product heeft een snelle droging waardoor meerdere lagen per dag kunnen worden aangebracht (overschilderbaar na 4-5 uur) en is duurzaam elastisch. Het isoleert tevens de in water oplosbare inhoudsstoffen van merbau en andere bloedende houtsoorten. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf48,47
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE INTERIEURLAK HG PUBoonstoppel garantie interieurlak hg puBoonstoppel garantie interieurlak hg pu

Boonstoppel garantie Interieurlak hoogglans pu is een watergedragen, kras- en slijtvaste, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan alkydemulsie. Het kan gebruikt worden voor het aflakken van alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. De verf is tevens geschikt voor metaal en kunststof (mits de ondergrond is voorzien van een geschikt primer) en voor de afwerking van radiatoren, verwarmingsbuizen en -leidingen (mits op de juiste wijze voorbehandeld). Het werkt perfect in combinatie met Boonstoppel Garantie Interieur Grondverf PU. Rendement: 12 m per liter.

vanaf63,91
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE INTERIEURLAK MAT PU/ACBoonstoppel garantie interieurlak mat pu/acBoonstoppel garantie interieurlak mat pu/ac

Boonstoppel Garantie Interieurlak Mat PU/AC is een watergedragen, kras- en slijtvaste lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. Het is geschikt als voor- en aflak in het Garantie Interieur systeem met Garantie Interieur Grondverf PU/AC als grondlaag. Het is geschikt voor alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. Het is ook toepasbaar op metaal en kunststof, mits de ondergrond is voorzien van een geschikte primer, en geschikt voor de afwerking van radiatoren, verwarmingsbuizen en -leidingen en alle overige buizen en leidingen van metaal, mits op de juiste wijze voorbehandeld en er geen hogere temperaturen dan 90C ontstaan. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf62,26
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE INTERIEURLAK ZG PU ACBoonstoppel garantie interieurlak zg pu acBoonstoppel garantie interieurlak zg pu ac

Boonstoppel Garantie Interieurlak ZG PU / AC is een watergedragen, kras- en slijtvaste, zijdeglanzende, huidvetbestendige lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. Het is geschikt als voor- en aflak in het garantie interieur systeem met garantie interieur grondverf pu/ac als grondlaag. Het is geschikt voor alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf62,41
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE ONDERHOUDSVERF PUBoonstoppel garantie onderhoudsverf puBoonstoppel garantie onderhoudsverf pu

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor het afschilderen van reeds voorbehandeld geveltimmerwerk, bijvoorbeeld in een meerjarig onderhoudsplan. Het is tevens geschikt voor het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrond geveltimmerwerk van nieuwbouwprojecten waaraan hoge duurzaamheidseisen worden gesteld en voor het overschilderen van bestaande oude verflagen op hout en metaalwerk waarvan de kale delen zijn bijgewerkt en de intact zijnde verflagen zijn gereinigd en geschuurd. De verf heeft een goede droging, al vanaf 0C, is kras- en slijtvast, heeft een uitstekende (kanten)dekking en een hoge en blijvende elasticiteit. Ook heeft de verf een hoge vulling: het geeft oud buitenschilderwerk met n behandeling een hoge bescherming en een verzorgd en esthetisch aanzien. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf60,98
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE PRIMER UNIVERSEELBoonstoppel garantie primer universeelBoonstoppel garantie primer universeel

Boonstoppel garantie primer universeel is een luchtdrogende, multifunctionele, corrosiewerende primer voor buiten op basis van gemodificeerd acrylaathars. Het is toepasbaar als roestwerende primer voor staal en als hechtprimer voor thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen en op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen. Het is ook geschikt als 1-pot-systeem. Het is na 16 uur overschilderbaar met verven op alkydbasis. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf59,93
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE SNELGRONDBoonstoppel garantie snelgrondBoonstoppel garantie snelgrond

Boonstoppel garantie snelgrond is een sneldrogende, vochtregulerende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Dit product is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van o.a. hout en houten plaatmaterialen. Het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. Ook kan deze snelgrond gebruikt worden voor het voorbehandelen van glaslatten en sponningen bij beglazingswerkzaamheden en voor het bijgronden van bestaande verflagen, welke nog dezelfde dag overgeschilderd moeten worden. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur en max. 16 uur (i.v.m. de hechting, anders moet er opnieuw geschuurd worden). Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf41,73
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE STANDVERFBoonstoppel garantie standverfBoonstoppel garantie standverf

Boonstoppel Garantie Standverf is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van alkydhars en standolie. Dit product bezit de kenmerkende eigenschappen van de vermaarde klassieke standverf, zoals hoge vulling, dekking, elasticiteit en duurzaamheid. Geschikt voor het hoogwaardig aflakken van hout en reeds voorbehandeld metaal. Verbruik: ca. 17 m per liter.

vanaf29,80
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE SYSTEEMVERFBoonstoppel garantie systeemverfBoonstoppel garantie systeemverf

Boonstoppel Garantie Systeemverf is een glanzende, duurzame, vochtregulerende, luchtdrogende grond-, voor- en aflak (eenpotsysteem) voor buiten op basis van gemodificeerd alkydhars. Het is geschikt voor het dekkend schilderen van zowel nieuwe als reeds eerder geschilderde raam- en deurkozijnen, ramen en deuren, daklijsten, boeiboorden en gevelbekleding, zoals rabatdelen, schrootjes en multiplex. Het is tevens geschikt voor het overschilderen van metaalwerk dat reeds is voorzien van een geschikte primerlaag en voor het reconditioneren van buitenschilderwerk, ook in meerjarige onderhoudssystemen. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf53,11
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIE ZIJDEGLANS SBBoonstoppel garantie zijdeglans sbBoonstoppel garantie zijdeglans sb

Boonstoppel Garantie Zijdeglans SB is een zijdeglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars voor schilderwerk waaraan hoge eisen worden gesteld. Het is geschikt voor het hoogwaardig afschilderen van hout en het aflakken van metaal dat is voorzien van een roestwerend grondsysteem. Het is daarnaast geschikt voor het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrondgeveltimmerwerk van nieuwbouwprojecten waaraan hogeduurzaamheidseisen worden gesteld en voor het overschilderen van bestaande oude verflagen op hout en metaalwerk waarvan de kale delen zijn bijgewerkt en de intact zijnde verflagen zijn gereinigd en geschuurd. Het heeft een snelle doordroging, is slijt/ en krasvast en heeft een hoge duurzaamheid. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf63,34
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX ACRYLBoonstoppel garantietex acrylBoonstoppel garantietex acryl

Boonstoppel garantietex acryl is een matte, waterverdunbare en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. De verf is waterdampdoorlatend en zeer gemakkelijk te verwerken. Het is geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf57,38
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX FIXEERGRONDBoonstoppel garantietex fixeergrondBoonstoppel garantietex fixeergrond

Boonstoppel garantietex fixeergrond is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie voor zuigende en poreuze ondergronden. Zorgt voor vermindering van de zuiging van steenachtige ondergronden en plaatmaterialen en fixering(vastzetten) van poederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden. Heeft een groot indringend vermogen, ook in de diepere zones, een grote capillaire werking en is waterdampdoorlatend. Overschilderbaar met dispersiemuurverven en terpentineverdunbare muurverven. Ook zijn de wanden na gebruik van deze voorstrijk uitermate geschikt voor het aanbrengen van wandbekleding of behang met lijm of plaksel. Het naderhand afstomen van de wanden gaat dan ook beter zonder beschadiging van de wand. Overschilderbaar na ca. 6 uur. Verbruik: ca. 8-10 m.

vanaf96,84
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX ISOLEERBoonstoppel garantietex isoleerBoonstoppel garantietex isoleer

Boonstoppel Garantietex Isoleer is een watergedragen, isolerende, waterdampdoorlatende, onverzeepbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Speciaal geschikt voor het overschilderen van ondergronden verontreinigd met bijvoorbeeld rookaanslag, roetaanslag of waterkringen. Toepasbaar op praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. De verf is zeer schrobvast: klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: Ca. 6-8 m per liter.

vanaf143,12
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX MATBoonstoppel garantietex matBoonstoppel garantietex mat

Boonstoppel Garantietex Mat is een duurzame, waterverdunbare, matte en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Deze verf is zeer gemakkelijk te verwerken. Geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf26,64
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX SATINBoonstoppel garantietex satinBoonstoppel garantietex satin

Boonstoppel Garantietex Satin is een duurzame, waterverdunbare, zijdeglanzende en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Deze verf is zeer gemakkelijk te verwerken, onverzeepbaar en vergeelt niet. Geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. De verf is zeer schrobvast: klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 6-7 m per liter.

vanaf207,45
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX SL GEVELVERFBoonstoppel garantietex sl gevelverfBoonstoppel garantietex sl gevelverf

Garantietex SL Gevelverf is een duurzame, sterk waterdampdoorlatende, regendichte, spanningsarme gevelverf met scheuroverbruggende eigenschappen op basis van siliconenhars-emulsie. Droogt onder invloed van zonlicht, dus alleen buiten toepasbaar. Geschikt voor het behandelen van steenachtige ondergronden, zoals metselwerk en pleisterwerk. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat deze verf het beton niet beschermd tegen carbonatie. Ook zeer geschikt voor het behandelen van gevels met haar- en krimpscheuren (Scheuroverbruggend volgens NEN EN 1062-7, classificatie A1 t/m A3) en het overschilderen van oude, intacte muurverflagen op basis van kunstharsdispersie en silicaat. Deze verf is niet toepasbaar op dampremmende verflagen zoals alkydharsverf. Verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf381,83
bekijk productBekijk product ▸
GARANTIETEX TOPCOATBoonstoppel garantietex topcoatBoonstoppel garantietex topcoat

Boonstoppel garantietex topcoat is een waterverdunbare coating voor binnen en buiten op basis van 100% acrylaatdispersie met een uitstekende buitenduurzaamheid. De verf is waterdampdoorlatend, carbonatatieremmend en onverzeepbaar. Het is geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden zoals beton, metselwerk en pleisterwerk. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf162,15
bekijk productBekijk product ▸

Schilderen met verf van Boonstoppel

Boonstoppel is een merk dat onlosmakelijk is verbonden met schildersvakmanschap. Naast dat het een aantal ambachtelijke grondverven en lakken levert van de hoogste kwaliteit, heeft Boonstoppel een uitgebreide expertise op het gebied van monumentenadvies. Zo kun je er terecht voor kleurhistorisch onderzoek, om erachter te komen welke kleuren vroeger een monumentaal pand sierden. Hierbij adviseren de experts van Boonstoppel dan graag bij de keuze voor een nieuwe verf en met elke techniek deze het beste verwerkt kan worden. Bij Kleuro.nl vind je de lakken van Boonstoppel, die ook nog eens voor je in elke gewenste kleur gemengd kunnen worden. Kijk rond en laat je inspireren door dit exclusieve merk.

Wie is Boonstoppel?

Boonstoppel werd opgericht in Nederland in 1890 en heeft sindsdien een ononderbroken ambitie om de allerbeste ambachtelijke laksoorten en bijhorende orginele verfkleuren te leveren. Deze missie is inmiddels al meer dan een eeuw bewaard gebleven en heeft Boonstoppel een unieke positie in de markt gegeven. Het unieke karakter van Boonstoppel komt met name terug in de typische glans van de verven, die vele Hollandse grachtengordels van hun buitengewone uitstraling voorzien. Verken het assortiment van Boonstoppel op onze website en bestel snel en eenvoudig online.

Ontdek de hoge kwaliteit van Boonstoppel

De productlijn van Boonstoppel is gerust uniek te noemen en bestaat uit een serie aan verfsoorten van de hoogste kwaliteit. Er zijn hoogwaardige aflakken voor houtwerk binnen- en buitenshuis, waarbij uiteraard ook de bijhorende grondverf niet ontbreekt. Daarnaast worden er ook in het assortiment muurverven aangetroffen, die speciaal zijn ontwikkeld voor toepassing in monumentale panden. Ook al ligt de focus van Boonstoppel op producten voor ambachtelijke toepassingen en materiaal, hebben we wel een primer die universeel kan worden toegepast op kunststoffen en metaal. Hierdoor kun je deze ook voorzien van je ultieme aflak. Alle verven kenmerken zich de kwaliteit waar zelfs een connaisseur van onder de indruk is.

Tips bij het gebruik van Boonstoppel Verf

Producten van Boonstoppel zijn van professionele klasse en vergen hierdoor ook een zorgvuldige verwerking. Zo kun je het je het resultaat behalen, die recht doet aan deze producten. Om jezelf te verzekeren van een topresultaat, hebben we een aantal tips voor jou om de klus als een professional te klaren:

 • Zorg altijd met behulp van een professioneel reinigingsproduct voor een schone ondergrond.
 • Laat de ondergrond voor toepassing van de verf goed drogen.
 • Verwijder eventuele ondeugdelijke verf of loszittende delen.
 • Verricht, indien nodig, reparaties met passende vulmiddelen.
 • Let goed op de verwerkingscondities, zoals de temperatuur van de ondergrond en de omgeving.
 • Plak randen goed af met schilderstape zodat je hier geen verfspatten op krijgt. Verwijder tape na de klus zo snel mogelijk.

Als je verf van Boonstoppel gaat toepassen op een monumentaal pand, of wel wat hulp kan gebruiken bij de keuze van de juist verf of techniek, is het een goed idee om navraag te doen bij de experts van Boontstoppel. Ze adviseren en begeleiden graag bij jouw ultieme klus.

Bestel Boonstoppel bij Kleuro.nl

Als je producten van Boonstoppel koopt in onze webshop, dan geniet je een aantal mooie voordelen:

 • Een bestelling die is geplaatst voor 23:59 uur, wordt de volgende dag al thuisbezorgd.
 • Bovendien bezorgen wij orders met een aankoopbedrag vanaf €20,- helemaal gratis.
 • De omgeving waarin je bestelt en betaalt is beveiligd, zodat jouw gegevens veilig zijn.
 • Onze klantenservice staat altijd voor je klaar voor advies en ondersteuning.
 • Je vindt eenvoudig het product dat je zoekt met behulp van het zoekfilter.
 • Handige productpagina’s met onder andere Boonstoppel Garantietex Mat, Boonstoppel Garantie Exqua d'Or Hoogglans en Boonstoppel Garantie Hoogglans SB.

Vind snel en eenvoudig het Boonstoppel product dat jij nodig hebt voor jouw klus.

Zoeken, vinden en bestellen bij Kleuro.nl is heel erg gemakkelijk. Via de zoekfunctie of een van onze overzichtspagina’s vind je snel wat je nodig hebt. Kom je er nou zelf niet helemaal uit, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via e-mail, telefoon, whatsapp of handige LiveChat functie. Zo helpt een van onze experts je graag op weg. Als je spullen hebt besteld, zorgen wij ervoor dat het snel en zorgvuldig verpakt bij jou thuis aankomt. Veel succes met je klus!

FILTER
FILTER