1. Home
 2. Merken
 3. Wijzonol
 4. Wijzonol industrielak

Wijzonol Industrielak

Filters
Inhoudsmaat
500 ml (2)1 ltr (2)2.5 ltr (2)
Glansgraad
Zijdeglans (1)Hoogglans (1)
Eigenschappen
Kras- en slijtvast (2)Roestwerend (2)
Wijzonol industrielak hoogglansWijzonol industrielak hoogglansWijzonol industrielak hoogglansvanaf28,73
bekijk productBekijk product ▸
Wijzonol industrielak zijdeglansWijzonol industrielak zijdeglansWijzonol industrielak zijdeglansvanaf28,73
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol industrielak: voor diverse ondergronden

Om de zoveel jaar is het belangrijk metaal, hout of kunststof te lakken voor een blijvend mooi resultaat. Vooral buiten is dit noodzakelijk. Met industrielak van Wijzonol investeer je in het juiste onderhoud van materialen en ondergronden. Voor de aankoop van industrielak ben je bij Kleuro.nl op de juiste plek. Als verf- en lakspecialist hebben we voor iedere verf- en lakklus de juiste benodigdheden en materialen in onze webshop. Met behulp van de handige zoekfilter vind je altijd waar je naar op zoek bent. Bovendien staat er altijd een professional tot je beschikking met antwoorden op je vragen en een deskundig advies.

Wijzonol: Nederlands merk gespecialiseerd in verf en lak

Wijzonol is een merk dat zijn strepen inmiddels dik heeft verdiend in de verf- en lakwereld. Dit Nederlandse bedrijf is dan ook al actief sinds 1916 en produceert sinds dat jaar lak en verf van topkwaliteit. Dit gebeurt op duurzame en milieuvriendelijke wijze zonder dat het afbreuk doet aan de kwaliteit. Met industrielak van Wijzonol voorzie jij een houten, metalen of kunststof ondergrond van een laklaag die zo'n 5 tot 6 jaar goed blijft zitten. Het is bestand tegen diverse weersomstandigheden en corrosie werend. Weet je niet welke lak geschikt is voor je lakklus? Win advies in bij een van onze Kleuro.nl-specialisten.

Wat is Wijzonol industrielak?

Wijzonol industrielak die je bij Kleuro.nl voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Zo is elke lak kras- en slijtvast en heeft het een actief werende roestwerking. Verder heeft industrielak een mooie vloei en is het gemakkelijk te verwerken. Zelfs jij als niet-professionele schilder brengt de industrielak van Wijzonol eenvoudig aan op een ondergrond. De meeste industrielak is na ongeveer 16 uur overschilderbaar. Wacht daarom altijd geduldig voor de eerste laklaag is opgedroogd voor je een nieuwe laklaag aanbrengt. Zijdeglas of hoogglans industrielak, Kleuro.nl heeft het allemaal. Neem een kijkje bij ons Wijzonol-assortiment en plaats je bestelling in onze webshop.

Hoe breng je industrielak aan op een ondergrond?

Industrielak van Wijzonol aanbrengen op metaal, kunststof of hout? Met onze handleiding slaag je bij elke industrielakklus:

 • Ontvet de ondergrond met een verfreiniger.
 • Breng zo nodig een primer aan en repareer eventuele beschadigingen.
 • Breng vervolgens de gekochte industrielak van Wijzonol aan op de ondergrond.
 • De kwaliteit van een kwast of roller is net zo belangrijk als de lak zelf. Bij Kleuro.nl tref je voor elke lakklus de juiste benodigdheden.

Hierom bestel je industrielak van Wijzonol in onze webshop

Doe je een aankoop bij Kleuro.nl? Wat je ook bestelt in onze webshop, elke order levert je voordelen op.

 • Vanaf 50,- wordt een order gratis verzonden.
 • Bestel vr 23:59 uur en je aankoop wordt morgen al bij je afgeleverd.
 • Met behulp van de slimme zoekfunctie vind je altijd waar je naar zoekt.
 • Je kan altijd een beroep doen op onze klantenservice. Onze professionals helpen je graag op weg.
 • Bekijk ook eens ons assortiment Wijzonol Lak.

Schroom niet om je vragen bij ons neer te leggen. Je bereikt ons via de chat, het contactformulier of via de telefoon.

Ontvang Kleuro.nl-updates in je mailbox

Industrielak van Wijzonol nodig voor het lakken van een bepaalde ondergrond? Je bestelt het in onze webshop. Naast eerdergenoemde voordelen heeft Kleuro.nl je nog meer te bieden. Zo denken we ook na over de toekomst en sturen we je de nodige updates omtrent nieuws en aanbiedingen. Je mist niets van Kleuro.nl door je in te schrijven voor de nieuwsbrief n door ons actief te volgen op LinkedIn en Facebook. We plaatsen regelmatig berichten en updates inzake Wijzonol producten en andere verfbenodigdheden.

Toon filters