menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Sigma
 6. >
 7. Sigma s2u nova

Sigma S2U Nova

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Kleur
> Soort verf
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 850 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
S2U NOVA SATINSigma s2u nova satinSigma s2u nova satin

Sigma s2u nova satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Schilders zijn bovendien zeer te spreken over de uitstekende vloeiing van dit product. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf34,97
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA TRAPLAKSigma s2u nova traplakSigma s2u nova traplak

Sigma s2u nova traplak soft satin is een antislip traplak met lta+-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de Sigma traplak extra hard is en de trap beschermt tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Sigma s2u nova traplak is uniek door de antislip die is opgenomen in de verf. Deze antislip heeft zo’n kleine korrel dat het geen schade brengt aan de sokken maar wel zorgt voor voldoende structuur om niet uit te glijden. Sigma s2u nova traplak soft satin vergeelt niet omdat het een watergedragen lak is. Je hebt er dus jarenlang plezier van. Sigma nova s2u traplak is ook prettig in gebruik. Het heeft een lange opentijd, wat je de gelegenheid geeft een mooi strak resultaat neer te zetten. De Sigma s2u nova traplak soft satin is overschilderbaar na 5 uur. Let op dat je een voldoende dikke laag Sigma s2u nova traplak aanbrengt, ook op de hoeken. Met 1 liter Sigma traplak kun je ongeveer 10 m² schilderen. Voor een trap van 13 treden heb je voldoende aan een literblik om je trap één keer te lakken. Er wordt geadviseerd om na 1 laag grondverf nog 2 lagen Sigma s2u nova traplak soft satin aan te brengen. Sigma s2u nova traplak soft satin is beschikbaar in potten van 1 liter en 2,5 liter. Wij kunnen de traplak in vrijwel iedere gewenste kleur voor je mengen. Hiervoor gebruiken wij de originele kleurpasta’s van Sigma voor optimale kwaliteit. Let op, door de antislip-korrel is dit product met name geschikt voor de traptreden en minder geschikt voor omliggende delen zoals de trapleuning.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA MATTSigma s2u nova mattSigma s2u nova matt

Sigma s2u nova matt is een hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen met LTA®-technologie, waardoor het uitstekend bestand is tegen (huid)vetten en vuil. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als alkydhars. Het is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. Theoretisch verbruik: ca. 11 m² per liter.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA PRIMERSigma s2u nova primerSigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. Het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. Ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m² per liter.

vanaf43,72
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA GLOSSSigma s2u nova glossSigma s2u nova gloss

Sigma s2u nova gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Deze lakverf verwerkt gemakkelijk en vloeit uitstekend. Verbruik: ca. 11 m² per liter.

vanaf34,21
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SEMI GLOSSSigma s2u nova semi glossSigma s2u nova semi gloss

Sigma s2u nova semi-gloss is hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen met LTA®-technologie, waardoor deze kras- en slijtvast en bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen is. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Dankzij de uitstekende vloeiing is dit product bovendien zeer prettig te verwerken. Verbruik: ca. 13 m² per liter.

vanaf54,46
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY GLOSSSigma s2u nova spray glossSigma s2u nova spray gloss

Sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met LTA+TM technologie. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de LTA+TM technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Verbruik: ca. 6-7 m² per liter.

vanaf108,37
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY PRIMERSigma s2u nova spray primerSigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. Het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 6 m² per liter.

vanaf99,76
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY SATINSigma s2u nova spray satinSigma s2u nova spray satin

Sigma s2u nova spray satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+ tm technologie. De lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Het is in één laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. Het is tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Verbruik: ca. 5,5 m² per liter.

vanaf107,61
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma S2U Nova:

Binnenshuis kunnen houten deuren, kozijnen, trappen en meubels soms flink wat te verduren krijgen. Zélfs als je deze hebt voorzien van een beschermende laklaag. Vooral in huizen met kinderen en dieren kunnen gelakte ondergronden sneller beschadigen. Naast krassen en stoten speelt veelvuldige aanraking hierin een grote rol. Bij veelvuldige aanraking blijft er elke keer een stukje huidvet achter op de laklaag. Na verloop van tijd werkt dit huidvet in op de laklaag en verweekt deze. Wanneer de laklaag zacht en plakkerig wordt is deze gevoelig voor vuilaanhechting en beschadiging. Een beschadigde laklaag is alleen te herstellen door de laklaag volledig te verwijderen en de ondergrond opnieuw te lakken. Dit is een tijdrovende klus die je natuurlijk liever wilt vermijden. Gelukkig heeft Sigma hiervoor dé ultieme oplossing: Sigma S2U Nova. Sigma S2U Nova is een compleet lakverfsysteem dat bestaat uit meerdere lakken, primers en zélfs een speciale traplak. Dankzij de LTA+ Technologie kan door middel van speciale bindmiddelcombinaties een schild geboden worden. Het resultaat is een keiharde lak met optimale bescherming tegen huidvet en slijtage. De watergedragen lakverven van Sigma S2U Nova zijn geurarm, bieden een prachtig kleurbehoud en zijn daarnaast zeer makkelijk te verwerken. Bovendien is Sigma S2U Nova een milieuvriendelijkere keuze dankzij het DUBOkeur certificaat. Als professioneel of particulier kun je met Sigma S2U Nova, voor al je te lakken binnenwerk, een schitterend en duurzaam eindresultaat behalen.

Sigma S2U Nova Producten:

Om je houten ondergronden optimaal voor te bereiden kun je kiezen om eerst gebruik te maken van een primer. De Sigma S2U Nova Primer op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie is watergedragen en zeer geschikt voor het gronden en overgronden van hout. Daarnaast kan het als primer toegepast worden op diverse soorten kunststoffen en over bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is ook mogelijk om met deze primer staal en (non-ferro) metalen, die eerst voorzien zijn van een geschikt primersysteem, te overgronden. Wanneer je te maken hebt met veel repeterend werk kun je ook kiezen voor een verspuitbare primer, zoals Sigma S2U Nova Spray Primer. Het voordeel van deze primer is dat het verwerkbaar is met vrijwel alle spuitapparatuur en dat in één laag optimale dekking behaald kan worden.

Wanneer de ondergrond geprepareerd is kun je deze gaan lakken. Binnen de S2U Nova collectie heeft Sigma watergedragen lakverven in meerdere glansgraden, namelijk Matt, Satin, Semi-Gloss en Gloss. Deze hoogwaardige lakverven zijn op basis van polyurethaan-acrylaat en bevatten allen de LTA+ Technologie. Het resultaat is een zeer kras-, stoot- en slijtvast resultaat met bovendien een optimale huidvetresistentie. Zo is Sigma S2U Nova Satin een prachtig zijdeglanzende lakverf met excellente vloeiing en snelle droging. Daarnaast is het voorzien van een uitstekend kleurbehoud en kun je dankzij de lange open tijd een mooi egaal en dekkend resultaat behalen. De lakverf is in oneindig veel kleuren te mengen. Bij Kleuro gebruiken wij hiervoor altijd originele Sigma Kleurpasta’s. Voor veel repeterend werk kun je ook een prachtig zijdeglanzend resultaat behalen met Sigma S2U Nova Spray Satin. Deze bevat dezelfde hoogkwalitatieve eigenschappen, maar is uitstekend verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten.

Speciaal voor trappen en trapleuningen kun je van dezelfde kwaliteiten genieten als de lakverven middels Sigma S2U Nova Traplak. Het voordeel van deze zijdeglanzende traplak is dat je stroeve loopvlakken en gladde leuningen met hetzelfde product kunt behandelen. Aan deze traplak is een hele fijne korrel toegevoegd voor een anti-slip effect. Echter is de korrel dermate klein dat het geen schade aan je kleding geeft.

Zo kun je met Sigma S2U Nova meerdere ondergronden in je huis voorzien van een prachtig, duurzaam, kras- en slijtvast en vooral huidvetresistent hoogkwalitatief eindresultaat.

BESTEL BIJ Sigma S2U Nova KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma S2U Nova bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma S2U Nova is je ondergrond verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
 • Sigma S2U Nova is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Sigma S2U is verkrijgbaar in meerdere glansgraden. Wat je smaak ook is, met Sigma S2U Nova is je ondergrond voorzien van een duurzaam en keihard resultaat.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk eens onze Sigma Lak of het overzicht van onze Sigma primers.
S2U NOVA SATINSigma s2u nova satinSigma s2u nova satin

Sigma s2u nova satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Schilders zijn bovendien zeer te spreken over de uitstekende vloeiing van dit product. Verbruik: ca. 10 m² per liter.

vanaf34,97
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA TRAPLAKSigma s2u nova traplakSigma s2u nova traplak

Sigma s2u nova traplak soft satin is een antislip traplak met lta+-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de Sigma traplak extra hard is en de trap beschermt tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Sigma s2u nova traplak is uniek door de antislip die is opgenomen in de verf. Deze antislip heeft zo’n kleine korrel dat het geen schade brengt aan de sokken maar wel zorgt voor voldoende structuur om niet uit te glijden. Sigma s2u nova traplak soft satin vergeelt niet omdat het een watergedragen lak is. Je hebt er dus jarenlang plezier van. Sigma nova s2u traplak is ook prettig in gebruik. Het heeft een lange opentijd, wat je de gelegenheid geeft een mooi strak resultaat neer te zetten. De Sigma s2u nova traplak soft satin is overschilderbaar na 5 uur. Let op dat je een voldoende dikke laag Sigma s2u nova traplak aanbrengt, ook op de hoeken. Met 1 liter Sigma traplak kun je ongeveer 10 m² schilderen. Voor een trap van 13 treden heb je voldoende aan een literblik om je trap één keer te lakken. Er wordt geadviseerd om na 1 laag grondverf nog 2 lagen Sigma s2u nova traplak soft satin aan te brengen. Sigma s2u nova traplak soft satin is beschikbaar in potten van 1 liter en 2,5 liter. Wij kunnen de traplak in vrijwel iedere gewenste kleur voor je mengen. Hiervoor gebruiken wij de originele kleurpasta’s van Sigma voor optimale kwaliteit. Let op, door de antislip-korrel is dit product met name geschikt voor de traptreden en minder geschikt voor omliggende delen zoals de trapleuning.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA MATTSigma s2u nova mattSigma s2u nova matt

Sigma s2u nova matt is een hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen met LTA®-technologie, waardoor het uitstekend bestand is tegen (huid)vetten en vuil. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als alkydhars. Het is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. De harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. Theoretisch verbruik: ca. 11 m² per liter.

vanaf55,94
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA PRIMERSigma s2u nova primerSigma s2u nova primer

Sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. Het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. Ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. Het is overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 13 m² per liter.

vanaf43,72
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA GLOSSSigma s2u nova glossSigma s2u nova gloss

Sigma s2u nova gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Deze lakverf verwerkt gemakkelijk en vloeit uitstekend. Verbruik: ca. 11 m² per liter.

vanaf34,21
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SEMI GLOSSSigma s2u nova semi glossSigma s2u nova semi gloss

Sigma s2u nova semi-gloss is hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen met LTA®-technologie, waardoor deze kras- en slijtvast en bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen is. Het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. Het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. Dankzij de uitstekende vloeiing is dit product bovendien zeer prettig te verwerken. Verbruik: ca. 13 m² per liter.

vanaf54,46
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY GLOSSSigma s2u nova spray glossSigma s2u nova spray gloss

Sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met LTA+TM technologie. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de LTA+TM technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Verbruik: ca. 6-7 m² per liter.

vanaf108,37
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY PRIMERSigma s2u nova spray primerSigma s2u nova spray primer

Sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. Het is in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten. Het is ook toepasbaar als hechtprimer en uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Het is overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 6 m² per liter.

vanaf99,76
bekijk productBekijk product ▸
S2U NOVA SPRAY SATINSigma s2u nova spray satinSigma s2u nova spray satin

Sigma s2u nova spray satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+ tm technologie. De lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. Het is in één laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. Het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. Het is tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. Het is speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. Verbruik: ca. 5,5 m² per liter.

vanaf107,61
bekijk productBekijk product ▸

Over Sigma S2U Nova:

Binnenshuis kunnen houten deuren, kozijnen, trappen en meubels soms flink wat te verduren krijgen. Zélfs als je deze hebt voorzien van een beschermende laklaag. Vooral in huizen met kinderen en dieren kunnen gelakte ondergronden sneller beschadigen. Naast krassen en stoten speelt veelvuldige aanraking hierin een grote rol. Bij veelvuldige aanraking blijft er elke keer een stukje huidvet achter op de laklaag. Na verloop van tijd werkt dit huidvet in op de laklaag en verweekt deze. Wanneer de laklaag zacht en plakkerig wordt is deze gevoelig voor vuilaanhechting en beschadiging. Een beschadigde laklaag is alleen te herstellen door de laklaag volledig te verwijderen en de ondergrond opnieuw te lakken. Dit is een tijdrovende klus die je natuurlijk liever wilt vermijden. Gelukkig heeft Sigma hiervoor dé ultieme oplossing: Sigma S2U Nova. Sigma S2U Nova is een compleet lakverfsysteem dat bestaat uit meerdere lakken, primers en zélfs een speciale traplak. Dankzij de LTA+ Technologie kan door middel van speciale bindmiddelcombinaties een schild geboden worden. Het resultaat is een keiharde lak met optimale bescherming tegen huidvet en slijtage. De watergedragen lakverven van Sigma S2U Nova zijn geurarm, bieden een prachtig kleurbehoud en zijn daarnaast zeer makkelijk te verwerken. Bovendien is Sigma S2U Nova een milieuvriendelijkere keuze dankzij het DUBOkeur certificaat. Als professioneel of particulier kun je met Sigma S2U Nova, voor al je te lakken binnenwerk, een schitterend en duurzaam eindresultaat behalen.

Sigma S2U Nova Producten:

Om je houten ondergronden optimaal voor te bereiden kun je kiezen om eerst gebruik te maken van een primer. De Sigma S2U Nova Primer op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie is watergedragen en zeer geschikt voor het gronden en overgronden van hout. Daarnaast kan het als primer toegepast worden op diverse soorten kunststoffen en over bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Het is ook mogelijk om met deze primer staal en (non-ferro) metalen, die eerst voorzien zijn van een geschikt primersysteem, te overgronden. Wanneer je te maken hebt met veel repeterend werk kun je ook kiezen voor een verspuitbare primer, zoals Sigma S2U Nova Spray Primer. Het voordeel van deze primer is dat het verwerkbaar is met vrijwel alle spuitapparatuur en dat in één laag optimale dekking behaald kan worden.

Wanneer de ondergrond geprepareerd is kun je deze gaan lakken. Binnen de S2U Nova collectie heeft Sigma watergedragen lakverven in meerdere glansgraden, namelijk Matt, Satin, Semi-Gloss en Gloss. Deze hoogwaardige lakverven zijn op basis van polyurethaan-acrylaat en bevatten allen de LTA+ Technologie. Het resultaat is een zeer kras-, stoot- en slijtvast resultaat met bovendien een optimale huidvetresistentie. Zo is Sigma S2U Nova Satin een prachtig zijdeglanzende lakverf met excellente vloeiing en snelle droging. Daarnaast is het voorzien van een uitstekend kleurbehoud en kun je dankzij de lange open tijd een mooi egaal en dekkend resultaat behalen. De lakverf is in oneindig veel kleuren te mengen. Bij Kleuro gebruiken wij hiervoor altijd originele Sigma Kleurpasta’s. Voor veel repeterend werk kun je ook een prachtig zijdeglanzend resultaat behalen met Sigma S2U Nova Spray Satin. Deze bevat dezelfde hoogkwalitatieve eigenschappen, maar is uitstekend verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten.

Speciaal voor trappen en trapleuningen kun je van dezelfde kwaliteiten genieten als de lakverven middels Sigma S2U Nova Traplak. Het voordeel van deze zijdeglanzende traplak is dat je stroeve loopvlakken en gladde leuningen met hetzelfde product kunt behandelen. Aan deze traplak is een hele fijne korrel toegevoegd voor een anti-slip effect. Echter is de korrel dermate klein dat het geen schade aan je kleding geeft.

Zo kun je met Sigma S2U Nova meerdere ondergronden in je huis voorzien van een prachtig, duurzaam, kras- en slijtvast en vooral huidvetresistent hoogkwalitatief eindresultaat.

BESTEL BIJ Sigma S2U Nova KLEURO:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sigma S2U Nova bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

 • Met het gebruik van Sigma S2U Nova is je ondergrond verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
 • Sigma S2U Nova is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sigma mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sigma Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
 • Sigma S2U is verkrijgbaar in meerdere glansgraden. Wat je smaak ook is, met Sigma S2U Nova is je ondergrond voorzien van een duurzaam en keihard resultaat.
 • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
 • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Bij een besteding vanaf €20 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven, maar ook daar kun je korting krijgen.
 • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
 • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.
 • Bekijk eens onze Sigma Lak of het overzicht van onze Sigma primers.
FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Kleur
> Soort verf
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)