menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 850 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
IMPRESSIOBalterio impressioBalterio impressio

Balterio impressio is een mooie unieke collectie die bestaat uit ruwe eik en verfijnde den op korte en brede planken. Bovendien hebben deze vloeren een panoramic design waardoor het décor optisch doorloopt van de ene plank naar de andere, waardoor de planken oneinding lang lijken. Afmetingen: 1261x244 mm. Dikte: 8 mm. Aantal groeven: 2.

vanaf22,45
bekijk productBekijk product ▸
ROSEBalterio roseBalterio rose

Balterio rose laminaat bestaat uit moderne kleuren met een extra matte uitstraling. De planken hebben een 2-zijdige v-groef aan de lange zijden. Afmetingen: 1261x189 mm. Dikte: 8 mm.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT XPERT PROBalterio laminaat xpert proBalterio laminaat xpert pro

Balterio xpert pro is door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Het heeft een dikte van 8 mm, heeft een v4 groef aan vier zijden en is ac4 klasse 32 voor intensief gebruik.

vanaf16,44
bekijk productBekijk product ▸
KRONOFIX COTTAGEKrono kronofix cottageKrono kronofix cottage

Krono kronofix cottage laminaatvloer is niet alleen mooi om te zien, maar ook onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven. Door de zeer sterke toplaag behoren vlekken en krassen tot het verleden. Deze laminaatvloer is heel eenvoudig te leggen en het resultaat is perfect. Dankzij het 2-zijdige v-groefje is deze laminaatvloer niet meer van een houten vloer te onderscheiden. Afmetingen: 1285 x 192 mm. Dikte: 7 mm.

vanaf12,10
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT RUSTIEKE FINISHKrono laminaat rustieke finishKrono laminaat rustieke finish

Krono selection clic laminaat is een mooie laminaatvloer met een dikte van 6 mm. Het is geschikt voor bijvoorbeeld slaapkamer, werkruimte of zolder.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
CLASSIC LC55 LAMINAATMeister classic lc55 laminaatMeister classic lc55 laminaat

Meister lc55 heeft een gegarandeerd lange levensduur. Tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft de vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze zandsteen uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. Het heeft een multiclic kliksysteem en een dikte van 7 mm.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT LC55SMeister laminaat lc55sMeister laminaat lc55s

Meister lc55s is een robuust ogende laminaatvloer. Het is gemakkelijk te reinigen en absoluut van deze tijd. Voor elke omgeving is er een passend decor verkrijgbaar. Daarnaast heeft de vloer zich bewezen als een vloer die tegen een stootje kan. Het is bestand tegen veel externe invloeden. De beschermende toplaag zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen of ander vuil geen directe beschadiging veroorzaakt. De vloer is voorzien van het multiclic kliksysteem. Dit kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. Door de vloeiende naadverbinding, helpt dit kliksysteem om de vloer schoon te houden. Het heeft geen v-groef en een dikte van 8,5 mm.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT NB400Meister laminaat nb400Meister laminaat nb400

Meister nb400 is een prachtige nadura vloer welke zeer duurzaam en tijdloos is. Het heeft door het gebruik van de wood powder technologie een prachtige 3d uitstraling en is ook nog eens zeer slijtvast met klasse 34. Het heeft een microvoeg rondom de plank en is door het unieke masterclic plus kliksysteem zeer gemakkelijk te plaatsen.

vanaf52,24
bekijk productBekijk product ▸
Rigid RL 400 S vloerMeister rigid rl 400 s vloerMeister rigid rl 400 s vloer

Meister rl400s multiclic is een bijzonder belastbare rigid-core landhuisdeel. De dragerplaat van rigide polymeer zorgt samen met de geïntegreerde contactgeluiddemping voor een zware en daardoor vibratiedempende constructie. Het hoogwaardige oppervlak met excimer-lak maakt de vloer bijzonder gelijkmatig mat. Met zijn fraaie landhuisdeelformaat is het bovendien absoluut een trendsetter. De smalle rondomlopende microvoeg ondersteunt deze hoogwaardige look. Dikte: 6 mm.

vanaf47,68
bekijk productBekijk product ▸
M6 unizip clic laminaatMeister m6 unizip clic laminaatMeister m6 unizip clic laminaat

Meister m6 laminaat nl unizip is een klassiek laminaat met een moderne touch. Het visgraat design ziet er chic, elegant en bijzonder veelzijdig uit. Zo is het een mooie vloer voor zowel royale alsook kleinere ruimtes. Het is van PVC en wordt zonder schadelijke weekmakers of oplosmiddelen geproduceerd. Het heeft een dikke, stabiele 8 mm HDF tussenlaag, een antistatisch, diamond pro-oppervlak en een micro v-voeg rondom de strook. Het is geschikt voor warmwater-vloerverwarming, maar niet geschikt voor elektrische vloerverwarming.

vanaf41,71
bekijk productBekijk product ▸
BASIC 600 4VParador basic 600 4vParador basic 600 4v

Parador basic 600 4V is een collectie met natuurlijke houtdecors, waarvan elk een perfecte basis is voor het interieur. Of het nou gaat om een klassieke of moderne woonstijl, binnen deze collectie is altijd wel een passende variant. Dankzij de micro v-groeven wordt elke plank afzonderlijk geaccentueerd. Dit geeft een mooi lijnenspel op de vloer en lijkt het alsof de vloer uit massieve parketplanken bestaat. Het heeft hierdoor de uitstraling van een houten vloer, maar de voordelen van laminaat. De vloeren vergen namelijk minimaal onderhoud. Alle producten binnen deze collectie behoren tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor intensief huishoudelijk gebruik en ze zijn ideaal voor de woonkamer, hal of keuken. Dikte: 8 mm.

vanaf22,94
bekijk productBekijk product ▸
TRENDTIME 4Parador trendtime 4Parador trendtime 4

Parador trendtime 4 4v is echt iets anders dan een traditionele laminaatvloer. Deze excentrieke collectie is echt voor degenen die het net even anders willen. Deze serie bestaat uit eigenzinnige decors, elk met een uniek uiterlijk. Naast apart zijn deze vloeren ook van topkwaliteit. De planken hebben een afmeting van 128,5 cm lang en 40 cm breed. Dit zijn relatief gezien brede planken die ervoor zorgen dat het interieur een rijke uitstraling krijgt. De dikte van het laminaat bedraagt 8 mm. Het laminaat behoort tot gebruiksklasse 32/ac4 en kan daarom worden toegepast in ruimten die intensief huishoudelijk en licht commercieel belast worden en de slijtvaste en krasbestendige toplaag is opgewassen tegen jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier.

vanaf31,05
bekijk productBekijk product ▸
Classic 1050Parador classic 1050Parador classic 1050

Parador classic 1050 biedt houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock systeem. Het is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals slaapkamer, keuken, hal en woonkamer. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering. De vloerplank is met een dikte van 8 milimeter stevig. De vloer heeft een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft het in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Daarnaast is de vloer te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming.

vanaf21,15
bekijk productBekijk product ▸
TRENDTIME 6Parador trendtime 6Parador trendtime 6

Parador trendtime 6 4v is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Het laminaat ziet er niet alleen uit als hout, maar het voelt ook nog eens zo. Het oppervlak heeft een houtreliëf dat zeer natuurgetrouw aanvoelt. Deze serie heeft een uniek formaat. De planken zijn ruim twee meter lang en bijna 25 cm breed. De plank heeft aan alle plankzijden een groef en de vloer staat naast het formaat ook bekend om de aantrekkelijke decors. Dikte: 9 mm.

vanaf28,58
bekijk productBekijk product ▸
Classic 1070Parador classic 1070Parador classic 1070

Parador classic 1070 4V is een vloer die kwaliteit en duurzaamheid verzekert. Deze serie bestaat uit decors met diverse houttinten, van zeer lichte tot donkere. Het laminaat ziet er uit als echt hout en voelt ook zo. De oppervlakte is namelijk geborsteld en voelt zeer natuurgetrouw aan. De vierzijdige v-groeven benadrukken de planken afzonderlijk, wat het realistische houtkarakter nog meer naar voren laat komen. Ze versterken het idee dat de vloer uit massieve houten onderdelen bestaat en geven de vloer meer diepte. Ook geven de vierzijdige v-groeven een mooi lijnenspel. Dikte: 9 mm.

vanaf32,23
bekijk productBekijk product ▸
ECO BALANCEParador eco balanceParador eco balance

Parador eco balance is een natuurlijke basis voor het interieur. Deze collectie bestaat uit verschillende decors met een natuurlijke uitstraling. De laminaatvloeren kennen een duurzaam productieproces en de kleuren van dit laminaat liggen dan ook dicht bij de natuur. Ieder decor past perfect in een interieur met een landelijke stijl. Het heeft zich dan ook laten inspireren door echte landhuisvloeren want de planken hebben het uiterlijk van massieve parketplanken. Met een dikte van 7 mm behoort het laminaat tot gebruiksklasse 31/ac3. Dit betekent dat het geschikt is voor huishoudelijk gebruik en dus ideaal is voor bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of gang. Ook zijn de vloeren te combineren met vloerverwarming, mits de juiste ondervloer wordt toegepast, en wordt voor het fabriceren relatief gezien minder hout gebruikt.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT EDITION 1Parador laminaat edition 1Parador laminaat edition 1

Parador edition 1 4V is laminaat van 8 mm dik met een minipearl structuur, wat door zijn terughoudende en matte optiek creatieve structuren zeer goed benadrukt. De lichtjes afgeschuinde kanten zorgen voor een harmonische overgang van de planken.

vanaf39,14
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT NEW CLASSICSParador laminaat new classicsParador laminaat new classics

Parador new classics bestaat uit laminaat met een 4V minivellingkant. Het heeft gebruiksklasse 23 voor intensief privégebruik en gebruiksklasse 32 voor middelhoog industrieel gebruik. Het is geschikt voor plaatsing op een vloerverwarming en heeft een dikte van 8 mm.

vanaf39,14
bekijk productBekijk product ▸
BASIC 200 LAMINAATParador basic 200 laminaatParador basic 200 laminaat

Parador basic 200 is een mooie basis laminaatcollectie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is 7 mm dik en is geschikt voor o.a. de woonkamer en slaapkamer. Het is ac3 klasse 31 en geschikt voor licht commercieel gebruik. Het is tevens geschikt voor vloerverwarming. Afmetingen: 1285 mm x 194 mm.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
TRENDTIME 1Parador trendtime 1Parador trendtime 1

Parador trendtime 1 is creatief en tijdloos en creëert een karaktervolle ruimte. Mede door de korte, smalle panelen van 128,5 x 15,8 cm wordt het interieur helemaal een met de rest van de inrichting. Het heeft gebruiksklasse ac4, klasse 32, is geschikt voor vloerverwarming en heeft een dikte van 8 mm.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
Basic 400 laminaatParador basic 400 laminaatParador basic 400 laminaat

Parador basic 400 is een degelijke, traditionele laminaatvloer. Ieder decor is perfect te combineren met verschillende woonstijlen. Dit zijn dan ook niet voor niets de populaire basics. Of het nou gaat om een modern of klassiek interieur, er is altijd een vloer die erbij past. De structuren van hout zijn bijna niet van echt te onderscheiden en de vloeren hebben een rustige uitstraling. Het is AC3 Klasse 31 voor licht commercieel gebruik en geschikt voor vloerverwarming. Dikte: 8 mm.

vanaf18,89
bekijk productBekijk product ▸
TRENDTIME 3 VISGRAATParador trendtime 3 visgraatParador trendtime 3 visgraat

Parador trendtime 3 4v visgraat is ongetwijfeld één van de meest bijzondere series van dit merk. Deze serie bestaat namelijk uit prachtige visgraatpatronen. Er is keuze uit de meest uiteenlopende decors, er kan dus hoe dan ook een kleur binnen deze serie gevonden worden die goed aansluit bij de woonstijl. De vloer heeft het uiterlijk van een echte visgraat parketvloer en het gemak van laminaat. De vloer heeft een dikte van 8 mm.

vanaf38,48
bekijk productBekijk product ▸
CLASSIC LAMINAATQuick-step classic laminaatQuick-step classic laminaat

Quick-step classic is meer dan een laminaatvloer in standaardafmetingen. Het biedt een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel. V-groef: geen. Afmetingen: 1200 mm x 190 mm. Dikte: 8 mm.

vanaf18,41
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT 8 MMYour floor laminaat 8 mmYour floor laminaat 8 mm

Laminaat van 8 mm dik, 24 cm breed en met een 4V.

vanaf11,21
bekijk productBekijk product ▸
IMPRESSIOBalterio impressio

Balterio impressio

Balterio impressio is een mooie unieke collectie die bestaat uit ruwe eik en verfijnde den op korte en brede planken. Bovendien hebben deze vloeren een panoramic design waardoor het décor optisch doorloopt van de ene plank naar de andere, waardoor de planken oneinding lang lijken. Afmetingen: 1261x244 mm. Dikte: 8 mm. Aantal groeven: 2.

vanaf22,45
bekijk productBekijk product ▸
ROSEBalterio rose

Balterio rose

Balterio rose laminaat bestaat uit moderne kleuren met een extra matte uitstraling. De planken hebben een 2-zijdige v-groef aan de lange zijden. Afmetingen: 1261x189 mm. Dikte: 8 mm.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT XPERT PROBalterio laminaat xpert pro

Balterio laminaat xpert pro

Balterio xpert pro is door de elegante uitstraling en de natuurlijke houtstructuur amper van echt hout te onderscheiden. Naast de hoogwaardige uitstraling is deze vloer bovendien heel eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Het heeft een dikte van 8 mm, heeft een v4 groef aan vier zijden en is ac4 klasse 32 voor intensief gebruik.

vanaf16,44
bekijk productBekijk product ▸
KRONOFIX COTTAGEKrono kronofix cottage

Krono kronofix cottage

Krono kronofix cottage laminaatvloer is niet alleen mooi om te zien, maar ook onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven. Door de zeer sterke toplaag behoren vlekken en krassen tot het verleden. Deze laminaatvloer is heel eenvoudig te leggen en het resultaat is perfect. Dankzij het 2-zijdige v-groefje is deze laminaatvloer niet meer van een houten vloer te onderscheiden. Afmetingen: 1285 x 192 mm. Dikte: 7 mm.

vanaf12,10
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT RUSTIEKE FINISHKrono laminaat rustieke finish

Krono laminaat rustieke finish

Krono selection clic laminaat is een mooie laminaatvloer met een dikte van 6 mm. Het is geschikt voor bijvoorbeeld slaapkamer, werkruimte of zolder.

vanaf6,74
bekijk productBekijk product ▸
CLASSIC LC55 LAMINAATMeister classic lc55 laminaat

Meister classic lc55 laminaat

Meister lc55 heeft een gegarandeerd lange levensduur. Tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft de vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze zandsteen uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. Het heeft een multiclic kliksysteem en een dikte van 7 mm.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT LC55SMeister laminaat lc55s

Meister laminaat lc55s

Meister lc55s is een robuust ogende laminaatvloer. Het is gemakkelijk te reinigen en absoluut van deze tijd. Voor elke omgeving is er een passend decor verkrijgbaar. Daarnaast heeft de vloer zich bewezen als een vloer die tegen een stootje kan. Het is bestand tegen veel externe invloeden. De beschermende toplaag zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen of ander vuil geen directe beschadiging veroorzaakt. De vloer is voorzien van het multiclic kliksysteem. Dit kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. Door de vloeiende naadverbinding, helpt dit kliksysteem om de vloer schoon te houden. Het heeft geen v-groef en een dikte van 8,5 mm.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT NB400Meister laminaat nb400

Meister laminaat nb400

Meister nb400 is een prachtige nadura vloer welke zeer duurzaam en tijdloos is. Het heeft door het gebruik van de wood powder technologie een prachtige 3d uitstraling en is ook nog eens zeer slijtvast met klasse 34. Het heeft een microvoeg rondom de plank en is door het unieke masterclic plus kliksysteem zeer gemakkelijk te plaatsen.

vanaf52,24
bekijk productBekijk product ▸
Rigid RL 400 S vloerMeister rigid rl 400 s vloer

Meister rigid rl 400 s vloer

Meister rl400s multiclic is een bijzonder belastbare rigid-core landhuisdeel. De dragerplaat van rigide polymeer zorgt samen met de geïntegreerde contactgeluiddemping voor een zware en daardoor vibratiedempende constructie. Het hoogwaardige oppervlak met excimer-lak maakt de vloer bijzonder gelijkmatig mat. Met zijn fraaie landhuisdeelformaat is het bovendien absoluut een trendsetter. De smalle rondomlopende microvoeg ondersteunt deze hoogwaardige look. Dikte: 6 mm.

vanaf47,68
bekijk productBekijk product ▸
M6 unizip clic laminaatMeister m6 unizip clic laminaat

Meister m6 unizip clic laminaat

Meister m6 laminaat nl unizip is een klassiek laminaat met een moderne touch. Het visgraat design ziet er chic, elegant en bijzonder veelzijdig uit. Zo is het een mooie vloer voor zowel royale alsook kleinere ruimtes. Het is van PVC en wordt zonder schadelijke weekmakers of oplosmiddelen geproduceerd. Het heeft een dikke, stabiele 8 mm HDF tussenlaag, een antistatisch, diamond pro-oppervlak en een micro v-voeg rondom de strook. Het is geschikt voor warmwater-vloerverwarming, maar niet geschikt voor elektrische vloerverwarming.

vanaf41,71
bekijk productBekijk product ▸
BASIC 600 4VParador basic 600 4v

Parador basic 600 4v

Parador basic 600 4V is een collectie met natuurlijke houtdecors, waarvan elk een perfecte basis is voor het interieur. Of het nou gaat om een klassieke of moderne woonstijl, binnen deze collectie is altijd wel een passende variant. Dankzij de micro v-groeven wordt elke plank afzonderlijk geaccentueerd. Dit geeft een mooi lijnenspel op de vloer en lijkt het alsof de vloer uit massieve parketplanken bestaat. Het heeft hierdoor de uitstraling van een houten vloer, maar de voordelen van laminaat. De vloeren vergen namelijk minimaal onderhoud. Alle producten binnen deze collectie behoren tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor intensief huishoudelijk gebruik en ze zijn ideaal voor de woonkamer, hal of keuken. Dikte: 8 mm.

vanaf22,94
bekijk productBekijk product ▸
TRENDTIME 4Parador trendtime 4

Parador trendtime 4

Parador trendtime 4 4v is echt iets anders dan een traditionele laminaatvloer. Deze excentrieke collectie is echt voor degenen die het net even anders willen. Deze serie bestaat uit eigenzinnige decors, elk met een uniek uiterlijk. Naast apart zijn deze vloeren ook van topkwaliteit. De planken hebben een afmeting van 128,5 cm lang en 40 cm breed. Dit zijn relatief gezien brede planken die ervoor zorgen dat het interieur een rijke uitstraling krijgt. De dikte van het laminaat bedraagt 8 mm. Het laminaat behoort tot gebruiksklasse 32/ac4 en kan daarom worden toegepast in ruimten die intensief huishoudelijk en licht commercieel belast worden en de slijtvaste en krasbestendige toplaag is opgewassen tegen jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier.

vanaf31,05
bekijk productBekijk product ▸
Classic 1050Parador classic 1050

Parador classic 1050

Parador classic 1050 biedt houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock systeem. Het is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals slaapkamer, keuken, hal en woonkamer. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering. De vloerplank is met een dikte van 8 milimeter stevig. De vloer heeft een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft het in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Daarnaast is de vloer te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming.

vanaf21,15
bekijk productBekijk product ▸
TRENDTIME 6Parador trendtime 6

Parador trendtime 6

Parador trendtime 6 4v is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Het laminaat ziet er niet alleen uit als hout, maar het voelt ook nog eens zo. Het oppervlak heeft een houtreliëf dat zeer natuurgetrouw aanvoelt. Deze serie heeft een uniek formaat. De planken zijn ruim twee meter lang en bijna 25 cm breed. De plank heeft aan alle plankzijden een groef en de vloer staat naast het formaat ook bekend om de aantrekkelijke decors. Dikte: 9 mm.

vanaf28,58
bekijk productBekijk product ▸
Classic 1070Parador classic 1070

Parador classic 1070

Parador classic 1070 4V is een vloer die kwaliteit en duurzaamheid verzekert. Deze serie bestaat uit decors met diverse houttinten, van zeer lichte tot donkere. Het laminaat ziet er uit als echt hout en voelt ook zo. De oppervlakte is namelijk geborsteld en voelt zeer natuurgetrouw aan. De vierzijdige v-groeven benadrukken de planken afzonderlijk, wat het realistische houtkarakter nog meer naar voren laat komen. Ze versterken het idee dat de vloer uit massieve houten onderdelen bestaat en geven de vloer meer diepte. Ook geven de vierzijdige v-groeven een mooi lijnenspel. Dikte: 9 mm.

vanaf32,23
bekijk productBekijk product ▸
ECO BALANCEParador eco balance

Parador eco balance

Parador eco balance is een natuurlijke basis voor het interieur. Deze collectie bestaat uit verschillende decors met een natuurlijke uitstraling. De laminaatvloeren kennen een duurzaam productieproces en de kleuren van dit laminaat liggen dan ook dicht bij de natuur. Ieder decor past perfect in een interieur met een landelijke stijl. Het heeft zich dan ook laten inspireren door echte landhuisvloeren want de planken hebben het uiterlijk van massieve parketplanken. Met een dikte van 7 mm behoort het laminaat tot gebruiksklasse 31/ac3. Dit betekent dat het geschikt is voor huishoudelijk gebruik en dus ideaal is voor bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of gang. Ook zijn de vloeren te combineren met vloerverwarming, mits de juiste ondervloer wordt toegepast, en wordt voor het fabriceren relatief gezien minder hout gebruikt.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT EDITION 1Parador laminaat edition 1

Parador laminaat edition 1

Parador edition 1 4V is laminaat van 8 mm dik met een minipearl structuur, wat door zijn terughoudende en matte optiek creatieve structuren zeer goed benadrukt. De lichtjes afgeschuinde kanten zorgen voor een harmonische overgang van de planken.

vanaf39,14
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT NEW CLASSICSParador laminaat new classics

Parador laminaat new classics

Parador new classics bestaat uit laminaat met een 4V minivellingkant. Het heeft gebruiksklasse 23 voor intensief privégebruik en gebruiksklasse 32 voor middelhoog industrieel gebruik. Het is geschikt voor plaatsing op een vloerverwarming en heeft een dikte van 8 mm.

vanaf39,14
bekijk productBekijk product ▸
BASIC 200 LAMINAATParador basic 200 laminaat

Parador basic 200 laminaat

Parador basic 200 is een mooie basis laminaatcollectie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is 7 mm dik en is geschikt voor o.a. de woonkamer en slaapkamer. Het is ac3 klasse 31 en geschikt voor licht commercieel gebruik. Het is tevens geschikt voor vloerverwarming. Afmetingen: 1285 mm x 194 mm.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
TRENDTIME 1Parador trendtime 1

Parador trendtime 1

Parador trendtime 1 is creatief en tijdloos en creëert een karaktervolle ruimte. Mede door de korte, smalle panelen van 128,5 x 15,8 cm wordt het interieur helemaal een met de rest van de inrichting. Het heeft gebruiksklasse ac4, klasse 32, is geschikt voor vloerverwarming en heeft een dikte van 8 mm.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
Basic 400 laminaatParador basic 400 laminaat

Parador basic 400 laminaat

Parador basic 400 is een degelijke, traditionele laminaatvloer. Ieder decor is perfect te combineren met verschillende woonstijlen. Dit zijn dan ook niet voor niets de populaire basics. Of het nou gaat om een modern of klassiek interieur, er is altijd een vloer die erbij past. De structuren van hout zijn bijna niet van echt te onderscheiden en de vloeren hebben een rustige uitstraling. Het is AC3 Klasse 31 voor licht commercieel gebruik en geschikt voor vloerverwarming. Dikte: 8 mm.

vanaf18,89
bekijk productBekijk product ▸
TRENDTIME 3 VISGRAATParador trendtime 3 visgraat

Parador trendtime 3 visgraat

Parador trendtime 3 4v visgraat is ongetwijfeld één van de meest bijzondere series van dit merk. Deze serie bestaat namelijk uit prachtige visgraatpatronen. Er is keuze uit de meest uiteenlopende decors, er kan dus hoe dan ook een kleur binnen deze serie gevonden worden die goed aansluit bij de woonstijl. De vloer heeft het uiterlijk van een echte visgraat parketvloer en het gemak van laminaat. De vloer heeft een dikte van 8 mm.

vanaf38,48
bekijk productBekijk product ▸
CLASSIC LAMINAATQuick-step classic laminaat

Quick-step classic laminaat

Quick-step classic is meer dan een laminaatvloer in standaardafmetingen. Het biedt een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel. V-groef: geen. Afmetingen: 1200 mm x 190 mm. Dikte: 8 mm.

vanaf18,41
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT 8 MMYour floor laminaat 8 mm

Your floor laminaat 8 mm

Laminaat van 8 mm dik, 24 cm breed en met een 4V.

vanaf11,21
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER