menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:59 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
thuiswinkel.org9.2 rating
9.2
kiyoh
98% beveelt kleuro.nl aan
Meer dan 3860 klantbeoordelingen
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
IMPRESSIOBalterio impressioBalterio impressio

Balterio impressio is een mooie unieke collectie die bestaat uit ruwe eik en verfijnde den op korte en brede planken. Bovendien hebben deze vloeren een panoramic design waardoor het décor optisch doorloopt van de ene plank naar de andere, waardoor de planken oneinding lang lijken. Afmetingen: 1261x244 mm. Dikte: 8 mm. Aantal groeven: 2.

vanaf22,45
bekijk productBekijk product ▸
KRONOFIX COTTAGEKrono kronofix cottageKrono kronofix cottage

Krono Kronofix Cottage laminaatvloer is niet alleen mooi om te zien, maar ook onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven. Door de zeer sterke toplaag behoren vlekken en krassen tot het verleden. Deze laminaatvloer is heel eenvoudig te leggen en het resultaat is perfect. Dankzij het 2-zijdige v-groefje is deze laminaatvloer niet meer van een houten vloer te onderscheiden. Afmetingen: 1285 x 192 mm. Dikte: 7 mm.

vanaf12,10
bekijk productBekijk product ▸
M6 unizip clic laminaatMeister m6 unizip clic laminaatMeister m6 unizip clic laminaat

Meister m6 laminaat nl unizip is een klassiek laminaat met een moderne touch. Het visgraat design ziet er chic, elegant en bijzonder veelzijdig uit. Zo is het een mooie vloer voor zowel royale alsook kleinere ruimtes. Het is van PVC en wordt zonder schadelijke weekmakers of oplosmiddelen geproduceerd. Het heeft een dikke, stabiele 8 mm HDF tussenlaag, een antistatisch, diamond pro-oppervlak en een micro v-voeg rondom de strook. Het is geschikt voor warmwater-vloerverwarming, maar niet geschikt voor elektrische vloerverwarming.

vanaf41,71
bekijk productBekijk product ▸
CLASSIC LC55 LAMINAATMeister classic lc55 laminaatMeister classic lc55 laminaat

Meister lc55 heeft een gegarandeerd lange levensduur. Tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft de vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze zandsteen uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. Het heeft een multiclic kliksysteem en een dikte van 7 mm.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT LC55SMeister laminaat lc55sMeister laminaat lc55s

Meister LC55S is een robuust ogende laminaatvloer. Het is gemakkelijk te reinigen en absoluut van deze tijd. Voor elke omgeving is er een passend decor verkrijgbaar. Daarnaast heeft de vloer zich bewezen als een vloer die tegen een stootje kan.Het is bestand tegen veel externe invloeden. De beschermende toplaag zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen of ander vuil geen directe beschadiging veroorzaakt. De vloer is voorzien van het Multiclic kliksysteem. Dit kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. Door de vloeiende naadverbinding, helpt dit Kliksysteem om de vloer schoon te houden. Het heeft geen v-groef en een dikte van 8,5 mm.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT NB400Meister laminaat nb400Meister laminaat nb400

Meister NB400 is een prachtige Nadura vloer welke zeer duurzaam en tijdloos is. Het heeft door het gebruik van de Wood Powder Technologie een prachtige 3D uitstraling en is ook nog eens zeer slijtvast met klasse 34. Het heeft een microvoeg rondom de plank en is door het unieke Masterclic Plus kliksysteem zeer gemakkelijk te plaatsen.

vanaf52,24
bekijk productBekijk product ▸
Rigid RL 400 S vloerMeister rigid rl 400 s vloerMeister rigid rl 400 s vloer

Meister rl400s multiclic is een bijzonder belastbare rigid-core landhuisdeel. De dragerplaat van rigide polymeer zorgt samen met de geïntegreerde contactgeluiddemping voor een zware en daardoor vibratiedempende constructie. Het hoogwaardige oppervlak met excimer-lak maakt de vloer bijzonder gelijkmatig mat. Met zijn fraaie landhuisdeelformaat is het bovendien absoluut een trendsetter. De smalle rondomlopende microvoeg ondersteunt deze hoogwaardige look. Dikte: 6 mm.

vanaf47,68
bekijk productBekijk product ▸
ECO BALANCEParador eco balanceParador eco balance

Parador Eco Balance is een natuurlijke basis voor het interieur. Deze collectie bestaat uit verschillende decors met een natuurlijke uitstraling. De laminaatvloeren kennen een duurzaam productieproces en de kleuren van dit laminaat liggen dan ook dicht bij de natuur. Ieder decor past perfect in een interieur met een landelijke stijl. Het heeft zich dan ook laten inspireren door echte landhuisvloerenm want de planken hebben het uiterlijk van massieve parketplanken. Met een dikte van 7 mm behoort het laminaat tot gebruiksklasse 31/AC3. Dit betekent dat het geschikt is voor huishoudelijk gebruik en dus ideaal is voor bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of gang. Ook zijn de vloeren te combineren met vloerverwarming, mits de juiste ondervloer wordt toegepast, en wordt voor het fabriceren relatief gezien minder hout gebruikt.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT EDITION 1Parador laminaat edition 1Parador laminaat edition 1

Parador edition 1 4V is laminaat van 8 mm dik met een minipearl structuur, wat door zijn terughoudende en matte optiek creatieve structuren zeer goed benadrukt. De lichtjes afgeschuinde kanten zorgen voor een harmonische overgang van de planken.

vanaf39,14
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT NEW CLASSICSParador laminaat new classicsParador laminaat new classics

Parador new classics bestaat uit laminaat met een 4V minivellingkant. Het heeft gebruiksklasse 23 voor intensief privégebruik en gebruiksklasse 32 voor middelhoog industrieel gebruik. Het is geschikt voor plaatsing op een vloerverwarming en heeft een dikte van 8 mm.

vanaf39,14
bekijk productBekijk product ▸
BASIC 200 LAMINAATParador basic 200 laminaatParador basic 200 laminaat

Parador Basic 200 is een mooie basis laminaatcollectie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is 7 mm dik en is geschikt voor o.a. de woonkamer en slaapkamer. Het is AC3 Klasse 31 en geschikt voor licht commercieel gebruik. Het is tevens geschikt voor vloerverwarming. Afmetingen: 1285 mm x 194 mm.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
TRENDTIME 1Parador trendtime 1Parador trendtime 1

Parador Trendtime 1 is creatief en tijdloos en creëert een karaktervolle ruimte. Mede door de korte, smalle panelen van 128,5 x 15,8 cm wordt het interieur helemaal een met de rest van de inrichting. Het heeft gebruiksklasse AC4, klasse 32, is geschikt voor vloerverwarming en heeft een dikte van 8 mm.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
Basic 400 laminaatParador basic 400 laminaatParador basic 400 laminaat

Parador basic 400 is een degelijke, traditionele laminaatvloer. Ieder decor is perfect te combineren met verschillende woonstijlen. Dit zijn dan ook niet voor niets de populaire basics. Of het nou gaat om een modern of klassiek interieur, er is altijd een vloer die erbij past. De structuren van hout zijn bijna niet van echt te onderscheiden en de vloeren hebben een rustige uitstraling. Het is AC3 Klasse 31 voor licht commercieel gebruik en geschikt voor vloerverwarming. Dikte: 8 mm.

vanaf18,89
bekijk productBekijk product ▸
Trendtime 3 VisgraatParador trendtime 3 visgraatParador trendtime 3 visgraat

Parador Trendtime 3 4V visgraat is ongetwijfeld één van de meest bijzondere series van dit merk. Deze serie bestaat namelijk uit prachtige visgraatpatronen. Er is keuze uit de meest uiteenlopende decors, er kan dus hoe dan ook een kleur binnen deze serie gevonden worden die goed aansluit bij de woonstijl. De vloer heeft het uiterlijk van een echte visgraat parketvloer en het gemak van laminaat. de vloer heeft een dikte van 8 mm.

vanaf38,48
bekijk productBekijk product ▸
BASIC 600 4VParador basic 600 4vParador basic 600 4v

Parador basic 600 4V is een collectie met natuurlijke houtdecors, waarvan elk een perfecte basis is voor het interieur. Of het nou gaat om een klassieke of moderne woonstijl, binnen deze collectie is altijd wel een passende variant. Dankzij de micro v-groeven wordt elke plank afzonderlijk geaccentueerd. Dit geeft een mooi lijnenspel op de vloer en lijkt het alsof de vloer uit massieve parketplanken bestaat. Het heeft hierdoor de uitstraling van een houten vloer, maar de voordelen van laminaat. De vloeren vergen namelijk minimaal onderhoud. Alle producten binnen deze collectie behoren tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor intensief huishoudelijk gebruik en ze zijn ideaal voor de woonkamer, hal of keuken. Dikte: 8 mm.

vanaf22,94
bekijk productBekijk product ▸
TrendTime 4Parador trendtime 4Parador trendtime 4

Parador Trendtime 4 4V is echt iets anders dan een traditionele laminaatvloer. Deze excentrieke collectie is echt voor degenen die het net even anders willen. Deze serie bestaat uit eigenzinnige decors, elk met een uniek uiterlijk. Naast apart zijn deze vloeren ook van topkwaliteit. De planken hebben een afmeting van 128,5 cm lang en 40 cm breed. Dit zijn relatief gezien brede planken die ervoor zorgen dat het interieur een rijke uitstraling krijgt. De dikte van het laminaat bedraagt 8 mm. Het laminaat behoort tot gebruiksklasse 32/AC4 en kan daarom worden toegepast in ruimten die intensief huishoudelijk en licht commercieel belast worden en de slijtvaste en krasbestendige toplaag is opgewassen tegen jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier.

vanaf31,05
bekijk productBekijk product ▸
Classic 1050Parador classic 1050Parador classic 1050

Parador classic 1050 biedt houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock systeem. Het is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals slaapkamer, keuken, hal en woonkamer. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering. De vloerplank is met een dikte van 8 milimeter stevig. De vloer heeft een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft het in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Daarnaast is de vloer te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming.

vanaf21,15
bekijk productBekijk product ▸
TrendTime 6Parador trendtime 6Parador trendtime 6

Parador Trendtime 6 4V is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Het laminaat ziet er niet alleen uit als hout, maar het voelt ook nog eens zo. Het oppervlak heeft een houtreliëf dat zeer natuurgetrouw aanvoelt. Deze serie heeft een uniek formaat. De planken zijn ruim twee meter lang en bijna 25 cm breed. De plank heeft aan alle plankzijden een groef en de vloer staat naast het formaat ook bekend om de aantrekkelijke decors. Dikte: 9 mm.

vanaf28,58
bekijk productBekijk product ▸
Classic 1070Parador classic 1070Parador classic 1070

Parador classic 1070 4V is een vloer die kwaliteit en duurzaamheid verzekert. Deze serie bestaat uit decors met diverse houttinten, van zeer lichte tot donkere. Het laminaat ziet er uit als echt hout en voelt ook zo. De oppervlakte is namelijk geborsteld en voelt zeer natuurgetrouw aan. De vierzijdige v-groeven benadrukken de planken afzonderlijk, wat het realistische houtkarakter nog meer naar voren laat komen. Ze versterken het idee dat de vloer uit massieve houten onderdelen bestaat en geven de vloer meer diepte. Ook geven de vierzijdige v-groeven een mooi lijnenspel. Dikte: 9 mm.

vanaf32,23
bekijk productBekijk product ▸
ELITE LAMINAATQuick-step elite laminaatQuick-step elite laminaat

Quick-step elite is een collectie stijlvolle planken met subtiele randen. Het biedt een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht. V-groef: ja. Dikte: 8 mm. Afmetingen: 1380MM X 156MM.

vanaf26,95
bekijk productBekijk product ▸
PERSPECTIVE WIDE V4 LAMINAATQuick-step perspective wide v4 laminaatQuick-step perspective wide v4 laminaat

Quick-step perspective wide 4V is geschikt voor alle woonruimtes in huis. Het zijn mooie brede planken met v-groef aan alle vier de zijden (V4). De dikte van 9,5 mm garandeert een lange levensduur en dempt het loopgeluid. Het heeft het gepatenteerde uniclic kliksysteem voor eenvoudige en snelle plaatsing en Scratch Guard technologie dat de toplaag tien keer krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
EXQUISA LAMINAATQuick-step exquisa laminaatQuick-step exquisa laminaat

Quick-step exquisa is een populaire tegelcollectie met een bijzonder toplaag die volledig synchroon loopt met het decor van de laminaat tegels. Het verschil in uitvoering per decor is zeer divers (van grote grijze tegels met een steenmotief tot laminaatplanken met een decor van meerdere steenmotieven die naadloos aansluiten). Een speciale markering op iedere plank maakt het plaatsen op de juiste plaats nog makkelijker. Het heeft een micro groef rondom de egale tegels en diepe naden bij planken met diverse patronen. De nagebootste cementvoeg geeft het laminaat een natuurlijke uitstraling en extra diepte aan het interieur. Enkele decoren zijn voorzien van een matte afwerking (een afwerking die een luxe tegelvloer verdient en de vloer een exclusief karakter geeft). Dikte: 8 mm. Afmetingen: 1224MM X 408MM.

vanaf26,96
bekijk productBekijk product ▸
LOCFLOOR 7MMQuick-step locfloor 7mmQuick-step locfloor 7mm

locfloor laminaat by quick-step heeft geen v-groef. Het heeft het gepatenteerde uniclic legsysteem en de collectie bevat hedendaagse, trendy decoren die zorgen voor een passende sfeer in elke kamer. Afmetingen: 1200 MM X 190 MM.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
IMPRESSIVE LAMINAATQuick-step impressive laminaatQuick-step impressive laminaat

Quick-step impressive doet zijn naam eer aan. Het heeft imponerende, zeer natuurgetrouwe, matte decoren en de v-groef heeft dezelfde print als de plank. Het meest imponerende is de HydroSeal beschermlaag. Hierdoor heeft vocht geen vat meer op de vloer en kan het zelfs geplaatst worden in de badkamer. Het is daarnaast zeer gemakkelijk te plaatsen. Afmetingen: 1380MM X 190MM.

vanaf24,25
bekijk productBekijk product ▸
LOCFLOOR 8MMQuick-step locfloor 8mmQuick-step locfloor 8mm

Locfloor by quick-step is een laminaatvloer met v-groef die makkelijk zelf te plaatsen is. Afmetingen: 1380x156 mm.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
ARTE LAMINAATQuick-step arte laminaatQuick-step arte laminaat

Quick-step Arte bestaat uit elegante, grote laminaattegels met een subtiele v-groef. Ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele houten vloer met de praktische voordelen van laminaat. Grootte plank: 624MM X 624MM. Dikte: 9,5 mm.

vanaf39,54
bekijk productBekijk product ▸
IMPRESSIVE ULTRA LAMINAATQuick-step impressive ultra laminaatQuick-step impressive ultra laminaat

Quick-step impressive ultra is een collectie slijtbestendige, middelgrote laminaatvloeren. Het zorgt voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel en dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is het niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt. V-groef: ja. Afmetingen: 1380MM X 190MM.

vanaf34,15
bekijk productBekijk product ▸
CLASSIC LAMINAATQuick-step classic laminaatQuick-step classic laminaat

Quick-step classic is meer dan een laminaatvloer in standaardafmetingen. Het bidet een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel. V-groef: geen. Afmetingen: 1200MM X 190MM. Dikte: 8 mm.

vanaf18,41
bekijk productBekijk product ▸
LARGO LAMINAATQuick-step largo laminaatQuick-step largo laminaat

Quick-step Largo laminaat maakt elke kamer bijzonder. Met de uitzonderlijke lengte van ruim twee meter ademt het klasse en kwaliteit. V-Groef: ja. Dikte: 9,5 mm. Afmetingen: 2050MM X 205MM.

vanaf27,75
bekijk productBekijk product ▸
CREO LAMINAATQuick-step creo laminaatQuick-step creo laminaat

Quick-step creo is een 7 millimeter dikke antistatische plank van 1200 millimeter lang en 190 millimeter breed, en uitstekend geschikt voor toepassingen in intensief gebruikte woonruimtes. Het is voorzien van de innovatieve Scratch Guard technologie, met een toplaag die het laminaat uitstekend bestand maakt tegen krassen.

vanaf14,80
bekijk productBekijk product ▸
MAJESTIC LAMINAATQuick-step majestic laminaatQuick-step majestic laminaat

Quick-step Majestic is niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Niet door er naar te kijken, want de print van de vloer loopt naadloos over in de voeg die aan vier zijden van de plank zijn gemaakt. Ook niet door er aan te voelen, want de nerven, kwasten en bewust gemaakt zaagsnedes lopen identiek met het decor van het laminaat. Het heeft dus alle voordelen van een massieve vloer, maar niet de nadelen. De extra lange lengte van de laminaatplanken van 205 cm en de breedte van 24 cm geven de vloer de uitstraling die uniek is voor een laminaatvloer. De Scratch Guard technologie maakt de toplaag tien keer krasbestendiger dan laminaat zonder deze toplaag. Dikte: 9,5 mm.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
ELIGNA HYDROSEAL LAMINAATQuick-step eligna hydroseal laminaatQuick-step eligna hydroseal laminaat

Quickstep eligna hydroseal biedt de uitstraling van een echte houten vloer, met alle voordelen van laminaat. De plank is 8 mm dik en heeft geen groef. Het kan in iedere ruimte geplaatst worden door de waterafstotende HydroSeal-bovenlaag. Afmetingen: 1380MM X 190MM.

vanaf21,55
bekijk productBekijk product ▸
PERSPECTIVE LAMINAATQuick-step perspective laminaatQuick-step perspective laminaat

Quick-step perspective wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen de planklengte en de plankbreedte. De diepe en rechte groeven vergroten het optische perspectief van het interieur. Aantal groeven: 4. Dikte: 9,5 mm. Afmetingen: 1380mm x 156mm.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
ELIGNA WIDE LAMINAATQuick-step eligna wide laminaatQuick-step eligna wide laminaat

Quick-step eligna wide is, naast trendy, ook breder en geeft door het prachtige decor en perfecte nuances ieder woonvertrek een sublieme sfeer. Een prachtig samenspel van de mooie houttekeningen zorgt voor een authentieke vloer met een echt natuurlijke beleving waar geen echt hout tegen op kan. V-groef: nee. Dikte: 8 mm. Afmetingen: 1380MM X 190MM.

vanaf24,25
bekijk productBekijk product ▸
PERSPECTIVE WIDE 2V LAMINAATQuick-step perspective wide 2v laminaatQuick-step perspective wide 2v laminaat

Quick-step perspective wide 2V benadrukt de natuurlijke kleurvariatie alsook de rustieke patronen. De diepe en rechte groeven creëren ook een typisch plankeneffect. Dikte: 9,5 mm. Afmetingen: 1376 mm x 190 mm.

vanaf31,45
bekijk productBekijk product ▸
ROSE WIDEVitality rose wideVitality rose wide

Vitality Rose wide is een trendy laminaatvloer die aanvoelt als een echte houten vloer maar de gemakken heeft van laminaat. Deze prachtige collectie is 1261 mm lang, 244 mm breed en heeft een V-groef aan de lange zijden van de plank. Het Soft Touch Mat effect geeft de indruk van een authentieke hout structuur en zorgt voor een zacht mat effect dat zijdezacht aanvoelt. Het is uitermate geschikt voor in huis maar past ook uitstekend in een kantoor omgeving. Door het Balterio ClickExpress legsysteem is deze laminaatvloer gemakkelijk zelf te plaatsen. Dikte: 8 mm.

vanaf18,85
bekijk productBekijk product ▸
DE LUXE V4Vitality de luxe v4Vitality de luxe v4

vitality de luxe 4V heeft een zeer realistische houtstructuur. De planken bevatten een v-groef aan vier zijdes, waardoor het effect van een houten vloer nog verder wordt vergroot. Ook wordt hiermee een speels effect in de woning gecreeerd. De vloer gaat zeer lang mee en is makkelijk schoon te houden. Afmetingen: 1261 mm x 190 mm mm. Dikte: 8 mm.

vanaf18,85
bekijk productBekijk product ▸
JUMBOVitality jumboVitality jumbo

Vitality Jumbo is door de extra brede laminaatplank en de v-groef rondom niet van een massief houten vloer te onderscheiden. De vloer heeft dus de luxe en rustieke uitstraling van echt hout, maar dat voor de prijs van laminaat. Ook is het laminaat eenvoudig zelf te leggen en is daarnaast het onderhoud een fluitje van een cent door de antibacteriële en waterafstotende toplaag. Afmetingen: 1261 mm x 244 mm. Dikte: 7 mm.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
LUNGOVitality lungoVitality lungo

Vitality Lungo laminaat is gemakkelijk plank voor plank te plaatsen dankzij het Balterio PressXpress systeem. De lange laminaat plank heeft een mat geborstelde structuur voor een zo realistisch mogelijke uitstraling. Aantal groeven: 4. Afmetingen: 2039 x 238 mm. Dikte: 8 mm.

vanaf23,35
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT 8 MMYour floor laminaat 8 mmYour floor laminaat 8 mm

Laminaat van 8 mm dik, 24 cm breed en met een 4V.

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
IMPRESSIOBalterio impressio

Balterio impressio

Balterio impressio is een mooie unieke collectie die bestaat uit ruwe eik en verfijnde den op korte en brede planken. Bovendien hebben deze vloeren een panoramic design waardoor het décor optisch doorloopt van de ene plank naar de andere, waardoor de planken oneinding lang lijken. Afmetingen: 1261x244 mm. Dikte: 8 mm. Aantal groeven: 2.

vanaf22,45
bekijk productBekijk product ▸
KRONOFIX COTTAGEKrono kronofix cottage

Krono kronofix cottage

Krono Kronofix Cottage laminaatvloer is niet alleen mooi om te zien, maar ook onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de uitdagingen van het dagelijkse leven. Door de zeer sterke toplaag behoren vlekken en krassen tot het verleden. Deze laminaatvloer is heel eenvoudig te leggen en het resultaat is perfect. Dankzij het 2-zijdige v-groefje is deze laminaatvloer niet meer van een houten vloer te onderscheiden. Afmetingen: 1285 x 192 mm. Dikte: 7 mm.

vanaf12,10
bekijk productBekijk product ▸
M6 unizip clic laminaatMeister m6 unizip clic laminaat

Meister m6 unizip clic laminaat

Meister m6 laminaat nl unizip is een klassiek laminaat met een moderne touch. Het visgraat design ziet er chic, elegant en bijzonder veelzijdig uit. Zo is het een mooie vloer voor zowel royale alsook kleinere ruimtes. Het is van PVC en wordt zonder schadelijke weekmakers of oplosmiddelen geproduceerd. Het heeft een dikke, stabiele 8 mm HDF tussenlaag, een antistatisch, diamond pro-oppervlak en een micro v-voeg rondom de strook. Het is geschikt voor warmwater-vloerverwarming, maar niet geschikt voor elektrische vloerverwarming.

vanaf41,71
bekijk productBekijk product ▸
CLASSIC LC55 LAMINAATMeister classic lc55 laminaat

Meister classic lc55 laminaat

Meister lc55 heeft een gegarandeerd lange levensduur. Tijdens de ontwikkeling van de vloeren is bijzonder veel aandacht geschonken aan dagelijks gebruik. Zo blijft de vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Naast het feit dat deze zandsteen uitermate welgekozen is voor intensief gebruik, is hij te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming. Het heeft een multiclic kliksysteem en een dikte van 7 mm.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT LC55SMeister laminaat lc55s

Meister laminaat lc55s

Meister LC55S is een robuust ogende laminaatvloer. Het is gemakkelijk te reinigen en absoluut van deze tijd. Voor elke omgeving is er een passend decor verkrijgbaar. Daarnaast heeft de vloer zich bewezen als een vloer die tegen een stootje kan.Het is bestand tegen veel externe invloeden. De beschermende toplaag zorgt ervoor dat gemorste vloeistoffen of ander vuil geen directe beschadiging veroorzaakt. De vloer is voorzien van het Multiclic kliksysteem. Dit kliksysteem is gebruiksvriendelijk, werkt snel en is steviger dan menig ander kliksysteem. Door de vloeiende naadverbinding, helpt dit Kliksysteem om de vloer schoon te houden. Het heeft geen v-groef en een dikte van 8,5 mm.

vanaf19,40
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT NB400Meister laminaat nb400

Meister laminaat nb400

Meister NB400 is een prachtige Nadura vloer welke zeer duurzaam en tijdloos is. Het heeft door het gebruik van de Wood Powder Technologie een prachtige 3D uitstraling en is ook nog eens zeer slijtvast met klasse 34. Het heeft een microvoeg rondom de plank en is door het unieke Masterclic Plus kliksysteem zeer gemakkelijk te plaatsen.

vanaf52,24
bekijk productBekijk product ▸
Rigid RL 400 S vloerMeister rigid rl 400 s vloer

Meister rigid rl 400 s vloer

Meister rl400s multiclic is een bijzonder belastbare rigid-core landhuisdeel. De dragerplaat van rigide polymeer zorgt samen met de geïntegreerde contactgeluiddemping voor een zware en daardoor vibratiedempende constructie. Het hoogwaardige oppervlak met excimer-lak maakt de vloer bijzonder gelijkmatig mat. Met zijn fraaie landhuisdeelformaat is het bovendien absoluut een trendsetter. De smalle rondomlopende microvoeg ondersteunt deze hoogwaardige look. Dikte: 6 mm.

vanaf47,68
bekijk productBekijk product ▸
ECO BALANCEParador eco balance

Parador eco balance

Parador Eco Balance is een natuurlijke basis voor het interieur. Deze collectie bestaat uit verschillende decors met een natuurlijke uitstraling. De laminaatvloeren kennen een duurzaam productieproces en de kleuren van dit laminaat liggen dan ook dicht bij de natuur. Ieder decor past perfect in een interieur met een landelijke stijl. Het heeft zich dan ook laten inspireren door echte landhuisvloerenm want de planken hebben het uiterlijk van massieve parketplanken. Met een dikte van 7 mm behoort het laminaat tot gebruiksklasse 31/AC3. Dit betekent dat het geschikt is voor huishoudelijk gebruik en dus ideaal is voor bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of gang. Ook zijn de vloeren te combineren met vloerverwarming, mits de juiste ondervloer wordt toegepast, en wordt voor het fabriceren relatief gezien minder hout gebruikt.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT EDITION 1Parador laminaat edition 1

Parador laminaat edition 1

Parador edition 1 4V is laminaat van 8 mm dik met een minipearl structuur, wat door zijn terughoudende en matte optiek creatieve structuren zeer goed benadrukt. De lichtjes afgeschuinde kanten zorgen voor een harmonische overgang van de planken.

vanaf39,14
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT NEW CLASSICSParador laminaat new classics

Parador laminaat new classics

Parador new classics bestaat uit laminaat met een 4V minivellingkant. Het heeft gebruiksklasse 23 voor intensief privégebruik en gebruiksklasse 32 voor middelhoog industrieel gebruik. Het is geschikt voor plaatsing op een vloerverwarming en heeft een dikte van 8 mm.

vanaf39,14
bekijk productBekijk product ▸
BASIC 200 LAMINAATParador basic 200 laminaat

Parador basic 200 laminaat

Parador Basic 200 is een mooie basis laminaatcollectie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is 7 mm dik en is geschikt voor o.a. de woonkamer en slaapkamer. Het is AC3 Klasse 31 en geschikt voor licht commercieel gebruik. Het is tevens geschikt voor vloerverwarming. Afmetingen: 1285 mm x 194 mm.

vanaf15,29
bekijk productBekijk product ▸
TRENDTIME 1Parador trendtime 1

Parador trendtime 1

Parador Trendtime 1 is creatief en tijdloos en creëert een karaktervolle ruimte. Mede door de korte, smalle panelen van 128,5 x 15,8 cm wordt het interieur helemaal een met de rest van de inrichting. Het heeft gebruiksklasse AC4, klasse 32, is geschikt voor vloerverwarming en heeft een dikte van 8 mm.

vanaf25,87
bekijk productBekijk product ▸
Basic 400 laminaatParador basic 400 laminaat

Parador basic 400 laminaat

Parador basic 400 is een degelijke, traditionele laminaatvloer. Ieder decor is perfect te combineren met verschillende woonstijlen. Dit zijn dan ook niet voor niets de populaire basics. Of het nou gaat om een modern of klassiek interieur, er is altijd een vloer die erbij past. De structuren van hout zijn bijna niet van echt te onderscheiden en de vloeren hebben een rustige uitstraling. Het is AC3 Klasse 31 voor licht commercieel gebruik en geschikt voor vloerverwarming. Dikte: 8 mm.

vanaf18,89
bekijk productBekijk product ▸
Trendtime 3 VisgraatParador trendtime 3 visgraat

Parador trendtime 3 visgraat

Parador Trendtime 3 4V visgraat is ongetwijfeld één van de meest bijzondere series van dit merk. Deze serie bestaat namelijk uit prachtige visgraatpatronen. Er is keuze uit de meest uiteenlopende decors, er kan dus hoe dan ook een kleur binnen deze serie gevonden worden die goed aansluit bij de woonstijl. De vloer heeft het uiterlijk van een echte visgraat parketvloer en het gemak van laminaat. de vloer heeft een dikte van 8 mm.

vanaf38,48
bekijk productBekijk product ▸
BASIC 600 4VParador basic 600 4v

Parador basic 600 4v

Parador basic 600 4V is een collectie met natuurlijke houtdecors, waarvan elk een perfecte basis is voor het interieur. Of het nou gaat om een klassieke of moderne woonstijl, binnen deze collectie is altijd wel een passende variant. Dankzij de micro v-groeven wordt elke plank afzonderlijk geaccentueerd. Dit geeft een mooi lijnenspel op de vloer en lijkt het alsof de vloer uit massieve parketplanken bestaat. Het heeft hierdoor de uitstraling van een houten vloer, maar de voordelen van laminaat. De vloeren vergen namelijk minimaal onderhoud. Alle producten binnen deze collectie behoren tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor intensief huishoudelijk gebruik en ze zijn ideaal voor de woonkamer, hal of keuken. Dikte: 8 mm.

vanaf22,94
bekijk productBekijk product ▸
TrendTime 4Parador trendtime 4

Parador trendtime 4

Parador Trendtime 4 4V is echt iets anders dan een traditionele laminaatvloer. Deze excentrieke collectie is echt voor degenen die het net even anders willen. Deze serie bestaat uit eigenzinnige decors, elk met een uniek uiterlijk. Naast apart zijn deze vloeren ook van topkwaliteit. De planken hebben een afmeting van 128,5 cm lang en 40 cm breed. Dit zijn relatief gezien brede planken die ervoor zorgen dat het interieur een rijke uitstraling krijgt. De dikte van het laminaat bedraagt 8 mm. Het laminaat behoort tot gebruiksklasse 32/AC4 en kan daarom worden toegepast in ruimten die intensief huishoudelijk en licht commercieel belast worden en de slijtvaste en krasbestendige toplaag is opgewassen tegen jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier.

vanaf31,05
bekijk productBekijk product ▸
Classic 1050Parador classic 1050

Parador classic 1050

Parador classic 1050 biedt houtdecors in bijna perfecte nabootsingen van de natuur en is eenvoudig te plaatsen dankzij het safe-lock systeem. Het is geschikt voor intensief gebruik in belopen vertrekken zoals slaapkamer, keuken, hal en woonkamer. Zodoende vormt het een uiterst betaalbare langetermijninvestering. De vloerplank is met een dikte van 8 milimeter stevig. De vloer heeft een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft het in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Daarnaast is de vloer te plaatsen in combinatie met ondervloer verwarming.

vanaf21,15
bekijk productBekijk product ▸
TrendTime 6Parador trendtime 6

Parador trendtime 6

Parador Trendtime 6 4V is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Het laminaat ziet er niet alleen uit als hout, maar het voelt ook nog eens zo. Het oppervlak heeft een houtreliëf dat zeer natuurgetrouw aanvoelt. Deze serie heeft een uniek formaat. De planken zijn ruim twee meter lang en bijna 25 cm breed. De plank heeft aan alle plankzijden een groef en de vloer staat naast het formaat ook bekend om de aantrekkelijke decors. Dikte: 9 mm.

vanaf28,58
bekijk productBekijk product ▸
Classic 1070Parador classic 1070

Parador classic 1070

Parador classic 1070 4V is een vloer die kwaliteit en duurzaamheid verzekert. Deze serie bestaat uit decors met diverse houttinten, van zeer lichte tot donkere. Het laminaat ziet er uit als echt hout en voelt ook zo. De oppervlakte is namelijk geborsteld en voelt zeer natuurgetrouw aan. De vierzijdige v-groeven benadrukken de planken afzonderlijk, wat het realistische houtkarakter nog meer naar voren laat komen. Ze versterken het idee dat de vloer uit massieve houten onderdelen bestaat en geven de vloer meer diepte. Ook geven de vierzijdige v-groeven een mooi lijnenspel. Dikte: 9 mm.

vanaf32,23
bekijk productBekijk product ▸
ELITE LAMINAATQuick-step elite laminaat

Quick-step elite laminaat

Quick-step elite is een collectie stijlvolle planken met subtiele randen. Het biedt een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht. V-groef: ja. Dikte: 8 mm. Afmetingen: 1380MM X 156MM.

vanaf26,95
bekijk productBekijk product ▸
PERSPECTIVE WIDE V4 LAMINAATQuick-step perspective wide v4 laminaat

Quick-step perspective wide v4 laminaat

Quick-step perspective wide 4V is geschikt voor alle woonruimtes in huis. Het zijn mooie brede planken met v-groef aan alle vier de zijden (V4). De dikte van 9,5 mm garandeert een lange levensduur en dempt het loopgeluid. Het heeft het gepatenteerde uniclic kliksysteem voor eenvoudige en snelle plaatsing en Scratch Guard technologie dat de toplaag tien keer krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
EXQUISA LAMINAATQuick-step exquisa laminaat

Quick-step exquisa laminaat

Quick-step exquisa is een populaire tegelcollectie met een bijzonder toplaag die volledig synchroon loopt met het decor van de laminaat tegels. Het verschil in uitvoering per decor is zeer divers (van grote grijze tegels met een steenmotief tot laminaatplanken met een decor van meerdere steenmotieven die naadloos aansluiten). Een speciale markering op iedere plank maakt het plaatsen op de juiste plaats nog makkelijker. Het heeft een micro groef rondom de egale tegels en diepe naden bij planken met diverse patronen. De nagebootste cementvoeg geeft het laminaat een natuurlijke uitstraling en extra diepte aan het interieur. Enkele decoren zijn voorzien van een matte afwerking (een afwerking die een luxe tegelvloer verdient en de vloer een exclusief karakter geeft). Dikte: 8 mm. Afmetingen: 1224MM X 408MM.

vanaf26,96
bekijk productBekijk product ▸
LOCFLOOR 7MMQuick-step locfloor 7mm

Quick-step locfloor 7mm

locfloor laminaat by quick-step heeft geen v-groef. Het heeft het gepatenteerde uniclic legsysteem en de collectie bevat hedendaagse, trendy decoren die zorgen voor een passende sfeer in elke kamer. Afmetingen: 1200 MM X 190 MM.

vanaf12,14
bekijk productBekijk product ▸
IMPRESSIVE LAMINAATQuick-step impressive laminaat

Quick-step impressive laminaat

Quick-step impressive doet zijn naam eer aan. Het heeft imponerende, zeer natuurgetrouwe, matte decoren en de v-groef heeft dezelfde print als de plank. Het meest imponerende is de HydroSeal beschermlaag. Hierdoor heeft vocht geen vat meer op de vloer en kan het zelfs geplaatst worden in de badkamer. Het is daarnaast zeer gemakkelijk te plaatsen. Afmetingen: 1380MM X 190MM.

vanaf24,25
bekijk productBekijk product ▸
LOCFLOOR 8MMQuick-step locfloor 8mm

Quick-step locfloor 8mm

Locfloor by quick-step is een laminaatvloer met v-groef die makkelijk zelf te plaatsen is. Afmetingen: 1380x156 mm.

vanaf19,79
bekijk productBekijk product ▸
ARTE LAMINAATQuick-step arte laminaat

Quick-step arte laminaat

Quick-step Arte bestaat uit elegante, grote laminaattegels met een subtiele v-groef. Ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele houten vloer met de praktische voordelen van laminaat. Grootte plank: 624MM X 624MM. Dikte: 9,5 mm.

vanaf39,54
bekijk productBekijk product ▸
IMPRESSIVE ULTRA LAMINAATQuick-step impressive ultra laminaat

Quick-step impressive ultra laminaat

Quick-step impressive ultra is een collectie slijtbestendige, middelgrote laminaatvloeren. Het zorgt voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel en dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is het niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt. V-groef: ja. Afmetingen: 1380MM X 190MM.

vanaf34,15
bekijk productBekijk product ▸
CLASSIC LAMINAATQuick-step classic laminaat

Quick-step classic laminaat

Quick-step classic is meer dan een laminaatvloer in standaardafmetingen. Het bidet een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel. V-groef: geen. Afmetingen: 1200MM X 190MM. Dikte: 8 mm.

vanaf18,41
bekijk productBekijk product ▸
LARGO LAMINAATQuick-step largo laminaat

Quick-step largo laminaat

Quick-step Largo laminaat maakt elke kamer bijzonder. Met de uitzonderlijke lengte van ruim twee meter ademt het klasse en kwaliteit. V-Groef: ja. Dikte: 9,5 mm. Afmetingen: 2050MM X 205MM.

vanaf27,75
bekijk productBekijk product ▸
CREO LAMINAATQuick-step creo laminaat

Quick-step creo laminaat

Quick-step creo is een 7 millimeter dikke antistatische plank van 1200 millimeter lang en 190 millimeter breed, en uitstekend geschikt voor toepassingen in intensief gebruikte woonruimtes. Het is voorzien van de innovatieve Scratch Guard technologie, met een toplaag die het laminaat uitstekend bestand maakt tegen krassen.

vanaf14,80
bekijk productBekijk product ▸
MAJESTIC LAMINAATQuick-step majestic laminaat

Quick-step majestic laminaat

Quick-step Majestic is niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Niet door er naar te kijken, want de print van de vloer loopt naadloos over in de voeg die aan vier zijden van de plank zijn gemaakt. Ook niet door er aan te voelen, want de nerven, kwasten en bewust gemaakt zaagsnedes lopen identiek met het decor van het laminaat. Het heeft dus alle voordelen van een massieve vloer, maar niet de nadelen. De extra lange lengte van de laminaatplanken van 205 cm en de breedte van 24 cm geven de vloer de uitstraling die uniek is voor een laminaatvloer. De Scratch Guard technologie maakt de toplaag tien keer krasbestendiger dan laminaat zonder deze toplaag. Dikte: 9,5 mm.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
ELIGNA HYDROSEAL LAMINAATQuick-step eligna hydroseal laminaat

Quick-step eligna hydroseal laminaat

Quickstep eligna hydroseal biedt de uitstraling van een echte houten vloer, met alle voordelen van laminaat. De plank is 8 mm dik en heeft geen groef. Het kan in iedere ruimte geplaatst worden door de waterafstotende HydroSeal-bovenlaag. Afmetingen: 1380MM X 190MM.

vanaf21,55
bekijk productBekijk product ▸
PERSPECTIVE LAMINAATQuick-step perspective laminaat

Quick-step perspective laminaat

Quick-step perspective wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen de planklengte en de plankbreedte. De diepe en rechte groeven vergroten het optische perspectief van het interieur. Aantal groeven: 4. Dikte: 9,5 mm. Afmetingen: 1380mm x 156mm.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
ELIGNA WIDE LAMINAATQuick-step eligna wide laminaat

Quick-step eligna wide laminaat

Quick-step eligna wide is, naast trendy, ook breder en geeft door het prachtige decor en perfecte nuances ieder woonvertrek een sublieme sfeer. Een prachtig samenspel van de mooie houttekeningen zorgt voor een authentieke vloer met een echt natuurlijke beleving waar geen echt hout tegen op kan. V-groef: nee. Dikte: 8 mm. Afmetingen: 1380MM X 190MM.

vanaf24,25
bekijk productBekijk product ▸
PERSPECTIVE WIDE 2V LAMINAATQuick-step perspective wide 2v laminaat

Quick-step perspective wide 2v laminaat

Quick-step perspective wide 2V benadrukt de natuurlijke kleurvariatie alsook de rustieke patronen. De diepe en rechte groeven creëren ook een typisch plankeneffect. Dikte: 9,5 mm. Afmetingen: 1376 mm x 190 mm.

vanaf31,45
bekijk productBekijk product ▸
ROSE WIDEVitality rose wide

Vitality rose wide

Vitality Rose wide is een trendy laminaatvloer die aanvoelt als een echte houten vloer maar de gemakken heeft van laminaat. Deze prachtige collectie is 1261 mm lang, 244 mm breed en heeft een V-groef aan de lange zijden van de plank. Het Soft Touch Mat effect geeft de indruk van een authentieke hout structuur en zorgt voor een zacht mat effect dat zijdezacht aanvoelt. Het is uitermate geschikt voor in huis maar past ook uitstekend in een kantoor omgeving. Door het Balterio ClickExpress legsysteem is deze laminaatvloer gemakkelijk zelf te plaatsen. Dikte: 8 mm.

vanaf18,85
bekijk productBekijk product ▸
DE LUXE V4Vitality de luxe v4

Vitality de luxe v4

vitality de luxe 4V heeft een zeer realistische houtstructuur. De planken bevatten een v-groef aan vier zijdes, waardoor het effect van een houten vloer nog verder wordt vergroot. Ook wordt hiermee een speels effect in de woning gecreeerd. De vloer gaat zeer lang mee en is makkelijk schoon te houden. Afmetingen: 1261 mm x 190 mm mm. Dikte: 8 mm.

vanaf18,85
bekijk productBekijk product ▸
JUMBOVitality jumbo

Vitality jumbo

Vitality Jumbo is door de extra brede laminaatplank en de v-groef rondom niet van een massief houten vloer te onderscheiden. De vloer heeft dus de luxe en rustieke uitstraling van echt hout, maar dat voor de prijs van laminaat. Ook is het laminaat eenvoudig zelf te leggen en is daarnaast het onderhoud een fluitje van een cent door de antibacteriële en waterafstotende toplaag. Afmetingen: 1261 mm x 244 mm. Dikte: 7 mm.

vanaf17,06
bekijk productBekijk product ▸
LUNGOVitality lungo

Vitality lungo

Vitality Lungo laminaat is gemakkelijk plank voor plank te plaatsen dankzij het Balterio PressXpress systeem. De lange laminaat plank heeft een mat geborstelde structuur voor een zo realistisch mogelijke uitstraling. Aantal groeven: 4. Afmetingen: 2039 x 238 mm. Dikte: 8 mm.

vanaf23,35
bekijk productBekijk product ▸
LAMINAAT 8 MMYour floor laminaat 8 mm

Your floor laminaat 8 mm

Laminaat van 8 mm dik, 24 cm breed en met een 4V.

vanaf9,71
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER