menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Huisverf
  6. >
  7. Structuurverf

Structuurverf

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 939 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ALPHA QUARTZ SFSikkens alpha quartz sfSikkens alpha quartz sf

Sikkens alpha quartz sf is een kwartshoudende, watergedragen, oplosmiddelvrije structuurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen. De verf is eenvoudig verwerkbaar in elke gewenste structuur en camoufleert oneffenheden in de ondergrond van o.a. beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, gipselementen en gipskartonplaten. Verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf190,30
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACOATSikkens alphacoatSikkens alphacoat

Sikkens Alphacoat is een waterverdunbare, kwartshoudende structuurverf op basis van copolymeerdisperie voor buiten. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. beton, gasbeton, metselwerk en bouwplaten. Het heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch, waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf188,11
bekijk productBekijk product ▸
KWARTS MATTSigma kwarts mattSigma kwarts matt

Sigma kwarts matt is een watergedragen, matte kwartsverf met een scherpe, grofkorrelige structuur voor een fraaie afwerking van binnenmuren. De verf heeft een hoge slijt- en stootvastheid en is waterdampdoorlatend, goed wasbaar en nat schrobbaar. Het is geschikt als verfraaiende afwerking voor o.a. beton, cellenbeton, metselwerk, gipselementen, gipskartonplaten, spaanplaat, en goed hechtende oude verflagen. Het is ook toepasbaar als grondlaag in sierpleisterssystemen. Verbruik: ca. 2-3 m per liter.

vanaf39,34
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FILLERSigma siloxan fillerSigma siloxan filler

Sigma siloxan filler is een vullende, kwartshoudende, sterk waterdampdoorlatende tussenlaag voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie. Het zorgt voor een gestructureerde tussenlaag in het Sigma siloxan systeem en is speciaal voor het camoufleren van gestructureerde minerale ondergronden. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat dit product niet carbonatatieremmend is. Het is tevens toe te passen op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. Verbruik: ca. 2,5-5 m per liter.

vanaf165,97
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK STRUCTUREHistor monodek structureHistor monodek structure

Histor monodek structure is mat en fijnkorrelig, op basis van kunstharsdispersie en geschikt voor toepassing binnen in o.a. trappenhuis, gang, woonkamer, keuken en badkamer. Het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. De verflaag is na ca. 1 maand drogen reinigbaar met een zachte borstel en water. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf23,62
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURVERF 3-IN-1Alabastine structuurverf 3-in-1Alabastine structuurverf 3-in-1

Alabastine structuurverf 3in1 extra fijn is een helder witte, in n laag dekkende structuurverf. Het voorkomt en repareert haarscheurtjes en alle kleine oneffenheden blijvend en is geschikt voor binnen en buiten. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf60,89
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURVERF SNELDROGENDAlabastine structuurverf sneldrogendAlabastine structuurverf sneldrogend

Alabastine structuurverf sneldrogend fijn is een helder witte, in n laag dekkende structuurverf. Het is al na 3 uur volledig droog, heeft een fijne structuur en is geschikt voor binnen en buiten.

vanaf38,61
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYAlabastine spacksprayAlabastine spackspray

Alabastine spackspray is geschikt voor het bijwerken en repareren van spack- en spuitwerk op wanden en plafonds binnen. Het is ook geschikt om plaatselijk structuur aan te brengen. Het is toepasbaar op pleisterwerk, gips- en spaanplaten en cellen betonnen oppervlakken. Het is ook geschikt voor de badkamer en het toilet. Verbruik: ca. 3-8 m per liter, afhankelijk van de grofte van de ondergrond.

vanaf25,88
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURSPRAYColormatic structuursprayColormatic structuurspray

Colormatic structuurspray herstelt de structuur van beschadigde kunststoffen. Het is geschikt voor bijvoorbeeld bumpers, spiegels en deurkozijnen en ook geschikt voor autointerieur zoals dashboards, portierbekleding, de middenconsole en de bekleding van de kofferbak.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURVERFHoeka structuurverfHoeka structuurverf

Hoeka structuurverf is een decoratieve, duurzame, goed vullende, kunstharsgebonden structuurverf met fijne kwartskorrels voor afwerking van wanden en plafonds binnen. Het heeft een uitstekende hechting, is stootvast, ademend en spanningsarm. Het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, gladde, vlakke, schone en droge ondergronden zoals bestaande verflagen, cement- en pleisterwerk, beton en gipsplaat. Aantal aanbevolen lagen: 1 2 met een blokkwast of roller. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf37,38
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM QUARTZMathys paracem quartzMathys paracem quartz

Mathys paracem quartz is een watergedragen verf op basis van styreenacrylaathars met kwartsstructuur voor binnen- en buitenwerk. Het bevat kwartskorrels en de uiteindelijke uitstraling is zeer afhankelijk van het gebruikte gereedschap. Rendement: 500 gram per m.

vanaf75,14
bekijk productBekijk product ▸
MURFILL QUARTZMathys murfill quartzMathys murfill quartz

Mathys murfill quartz is een Langdurig elastische en waterdichte muurbescherming met structuureffect. Het biedt Uitstekende weerstand tegen veroudering in normaal en in industrieel milieu, is waterdicht en waterdampdoorlaatbaar en beschermt met ijzer gewapend beton tegen carbonatatie en corrosie. Het is toepasbaar op ondergronden zoals metselwerk, beton, baksteen en cellenbeton. Het is tevens geschikt voor het wegwerken van lichte beschadigingen of onvolmaaktheden van de ondergrond. Rendement: 1-2.5 kg per m.

vanaf101,28
bekijk productBekijk product ▸
SPACK REPARATIEOriginalfix spack reparatieOriginalfix spack reparatie

Originalfix spackspray is ontwikkeld voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds. Het heeft een uitstekend standvermogen, heeft een snelle droging en een mooie spackstructuur en er kunnen diverse structuren mee gemaakt worden.

vanaf16,81
bekijk productBekijk product ▸
KWARTSVERF LIGHTPrinssen kwartsverf lightPrinssen kwartsverf light

Prinssen kwartsverf light is een lichtgewicht structuurverf met fijne kwartskorrel op basis van kunstharsdispersie voor binnen. Het is geschikt voor o.a. cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn stucwerk. Theoretisch rendement: fijn ca. 2,4 m per liter en grof ca. 1,6 m per liter.

vanaf44,64
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FILLERRelius silcosan fillerRelius silcosan filler

Relius Silcosan Filler is een gepigmenteerde, weerbestendige, buitengewoon goed ademende, waterafstotende, alkalibestendige, kwartshoudende, vullende tussenlaag voor monumentenzorg gebouwen, pleisters (PG Ic, II en III), minerale en kunstharsgebonden ondergronden. Het is ook geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden. Theoretisch rendement: ca. 7 m per liter.

vanaf309,45
bekijk productBekijk product ▸
Silat Contact-FillerRelius silat contact-fillerRelius silat contact-filler

Relius Silat Contact-Filler is een gepigmenteerde, kwartshoudende, hoogvullende en scheuropvullende tussen- en eindlaag op basis van silicaat voor binnen en buiten. Het is geschikt voor pleisters (PG II en III) en minerale en kunstharsgebonden ondergronden. Rendement: 2-3 m per kg.

vanaf67,12
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURVERF SPUITLAKRust-oleum structuurverf spuitlakRust-oleum structuurverf spuitlak

Rust-oleum structuurverf zorgt voor een veelkleurige structuurafwerklaag en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik op oppervlakken zoals metaal en hout. Theoretisch verbruik: ca. 2 m per spuitbus.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
GLOBACRYL FIBRATrimetal globacryl fibraTrimetal globacryl fibra

Trimetal globacryl fibra is een watergedragen, hoogvullende, matte renovatiemuurverf met microvezels op basis van een acrylaat bindmiddel. Het zorgt voor een duurzame bescherming van de buitenmuren en heeft een zeer goed vulvermogen, waardoor barsten gemakkelijk worden geegaliseerd en de oneffenheden van de ondergrond worden verborgen. Na droging is een systeem ontstaan dat haarscheurtjes overbrugt en een uitzonderlijke hechting verzekert. Het is alkalivast en carbonatatieremmend. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf259,62
bekijk productBekijk product ▸
GLOBACRYL QUARTZTrimetal globacryl quartzTrimetal globacryl quartz

Trimetal globacryl quartz is een watergedragen, vochtregulerende, goed slijtvaste, fijne kwartsverf voor buiten met een hoog vullend vermogen op basis van een vinylterpolymeer bindmiddel. Het kan aangebracht worden in een dikke laag en is uitzonderlijk bestand tegen slijtage. Het heeft een regelmatige, fijne structuur die de oneffenheden van de ondergrond maskeert. Barsten en gaten worden gemakkelijk geegaliseerd door het vulvermogen van de kwartskorrels. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf186,77
bekijk productBekijk product ▸
ALPHA QUARTZ SFSikkens alpha quartz sf

Sikkens alpha quartz sf

Sikkens alpha quartz sf is een kwartshoudende, watergedragen, oplosmiddelvrije structuurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen. De verf is eenvoudig verwerkbaar in elke gewenste structuur en camoufleert oneffenheden in de ondergrond van o.a. beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, gipselementen en gipskartonplaten. Verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf190,30
bekijk productBekijk product ▸
ALPHACOATSikkens alphacoat

Sikkens alphacoat

Sikkens Alphacoat is een waterverdunbare, kwartshoudende structuurverf op basis van copolymeerdisperie voor buiten. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. beton, gasbeton, metselwerk en bouwplaten. Het heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch, waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf188,11
bekijk productBekijk product ▸
KWARTS MATTSigma kwarts matt

Sigma kwarts matt

Sigma kwarts matt is een watergedragen, matte kwartsverf met een scherpe, grofkorrelige structuur voor een fraaie afwerking van binnenmuren. De verf heeft een hoge slijt- en stootvastheid en is waterdampdoorlatend, goed wasbaar en nat schrobbaar. Het is geschikt als verfraaiende afwerking voor o.a. beton, cellenbeton, metselwerk, gipselementen, gipskartonplaten, spaanplaat, en goed hechtende oude verflagen. Het is ook toepasbaar als grondlaag in sierpleisterssystemen. Verbruik: ca. 2-3 m per liter.

vanaf39,34
bekijk productBekijk product ▸
SILOXAN FILLERSigma siloxan filler

Sigma siloxan filler

Sigma siloxan filler is een vullende, kwartshoudende, sterk waterdampdoorlatende tussenlaag voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie. Het zorgt voor een gestructureerde tussenlaag in het Sigma siloxan systeem en is speciaal voor het camoufleren van gestructureerde minerale ondergronden. Het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. Toepassing op beton wordt afgeraden omdat dit product niet carbonatatieremmend is. Het is tevens toe te passen op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. Verbruik: ca. 2,5-5 m per liter.

vanaf165,97
bekijk productBekijk product ▸
MONODEK STRUCTUREHistor monodek structure

Histor monodek structure

Histor monodek structure is mat en fijnkorrelig, op basis van kunstharsdispersie en geschikt voor toepassing binnen in o.a. trappenhuis, gang, woonkamer, keuken en badkamer. Het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. De verflaag is na ca. 1 maand drogen reinigbaar met een zachte borstel en water. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf23,62
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURVERF 3-IN-1Alabastine structuurverf 3-in-1

Alabastine structuurverf 3-in-1

Alabastine structuurverf 3in1 extra fijn is een helder witte, in n laag dekkende structuurverf. Het voorkomt en repareert haarscheurtjes en alle kleine oneffenheden blijvend en is geschikt voor binnen en buiten. Verbruik: ca. 5 m per liter.

vanaf60,89
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURVERF SNELDROGENDAlabastine structuurverf sneldrogend

Alabastine structuurverf sneldrogend

Alabastine structuurverf sneldrogend fijn is een helder witte, in n laag dekkende structuurverf. Het is al na 3 uur volledig droog, heeft een fijne structuur en is geschikt voor binnen en buiten.

vanaf38,61
bekijk productBekijk product ▸
SPACKSPRAYAlabastine spackspray

Alabastine spackspray

Alabastine spackspray is geschikt voor het bijwerken en repareren van spack- en spuitwerk op wanden en plafonds binnen. Het is ook geschikt om plaatselijk structuur aan te brengen. Het is toepasbaar op pleisterwerk, gips- en spaanplaten en cellen betonnen oppervlakken. Het is ook geschikt voor de badkamer en het toilet. Verbruik: ca. 3-8 m per liter, afhankelijk van de grofte van de ondergrond.

vanaf25,88
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURSPRAYColormatic structuurspray

Colormatic structuurspray

Colormatic structuurspray herstelt de structuur van beschadigde kunststoffen. Het is geschikt voor bijvoorbeeld bumpers, spiegels en deurkozijnen en ook geschikt voor autointerieur zoals dashboards, portierbekleding, de middenconsole en de bekleding van de kofferbak.

vanaf19,45
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURVERFHoeka structuurverf

Hoeka structuurverf

Hoeka structuurverf is een decoratieve, duurzame, goed vullende, kunstharsgebonden structuurverf met fijne kwartskorrels voor afwerking van wanden en plafonds binnen. Het heeft een uitstekende hechting, is stootvast, ademend en spanningsarm. Het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, gladde, vlakke, schone en droge ondergronden zoals bestaande verflagen, cement- en pleisterwerk, beton en gipsplaat. Aantal aanbevolen lagen: 1 2 met een blokkwast of roller. Het is overschilderbaar na 18 uur. Theoretisch verbruik: ca. 2 m per liter.

vanaf37,38
bekijk productBekijk product ▸
PARACEM QUARTZMathys paracem quartz

Mathys paracem quartz

Mathys paracem quartz is een watergedragen verf op basis van styreenacrylaathars met kwartsstructuur voor binnen- en buitenwerk. Het bevat kwartskorrels en de uiteindelijke uitstraling is zeer afhankelijk van het gebruikte gereedschap. Rendement: 500 gram per m.

vanaf75,14
bekijk productBekijk product ▸
MURFILL QUARTZMathys murfill quartz

Mathys murfill quartz

Mathys murfill quartz is een Langdurig elastische en waterdichte muurbescherming met structuureffect. Het biedt Uitstekende weerstand tegen veroudering in normaal en in industrieel milieu, is waterdicht en waterdampdoorlaatbaar en beschermt met ijzer gewapend beton tegen carbonatatie en corrosie. Het is toepasbaar op ondergronden zoals metselwerk, beton, baksteen en cellenbeton. Het is tevens geschikt voor het wegwerken van lichte beschadigingen of onvolmaaktheden van de ondergrond. Rendement: 1-2.5 kg per m.

vanaf101,28
bekijk productBekijk product ▸
SPACK REPARATIEOriginalfix spack reparatie

Originalfix spack reparatie

Originalfix spackspray is ontwikkeld voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds. Het heeft een uitstekend standvermogen, heeft een snelle droging en een mooie spackstructuur en er kunnen diverse structuren mee gemaakt worden.

vanaf16,81
bekijk productBekijk product ▸
KWARTSVERF LIGHTPrinssen kwartsverf light

Prinssen kwartsverf light

Prinssen kwartsverf light is een lichtgewicht structuurverf met fijne kwartskorrel op basis van kunstharsdispersie voor binnen. Het is geschikt voor o.a. cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn stucwerk. Theoretisch rendement: fijn ca. 2,4 m per liter en grof ca. 1,6 m per liter.

vanaf44,64
bekijk productBekijk product ▸
SILCOSAN FILLERRelius silcosan filler

Relius silcosan filler

Relius Silcosan Filler is een gepigmenteerde, weerbestendige, buitengewoon goed ademende, waterafstotende, alkalibestendige, kwartshoudende, vullende tussenlaag voor monumentenzorg gebouwen, pleisters (PG Ic, II en III), minerale en kunstharsgebonden ondergronden. Het is ook geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden. Theoretisch rendement: ca. 7 m per liter.

vanaf309,45
bekijk productBekijk product ▸
Silat Contact-FillerRelius silat contact-filler

Relius silat contact-filler

Relius Silat Contact-Filler is een gepigmenteerde, kwartshoudende, hoogvullende en scheuropvullende tussen- en eindlaag op basis van silicaat voor binnen en buiten. Het is geschikt voor pleisters (PG II en III) en minerale en kunstharsgebonden ondergronden. Rendement: 2-3 m per kg.

vanaf67,12
bekijk productBekijk product ▸
STRUCTUURVERF SPUITLAKRust-oleum structuurverf spuitlak

Rust-oleum structuurverf spuitlak

Rust-oleum structuurverf zorgt voor een veelkleurige structuurafwerklaag en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik op oppervlakken zoals metaal en hout. Theoretisch verbruik: ca. 2 m per spuitbus.

vanaf16,45
bekijk productBekijk product ▸
GLOBACRYL FIBRATrimetal globacryl fibra

Trimetal globacryl fibra

Trimetal globacryl fibra is een watergedragen, hoogvullende, matte renovatiemuurverf met microvezels op basis van een acrylaat bindmiddel. Het zorgt voor een duurzame bescherming van de buitenmuren en heeft een zeer goed vulvermogen, waardoor barsten gemakkelijk worden geegaliseerd en de oneffenheden van de ondergrond worden verborgen. Na droging is een systeem ontstaan dat haarscheurtjes overbrugt en een uitzonderlijke hechting verzekert. Het is alkalivast en carbonatatieremmend. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

vanaf259,62
bekijk productBekijk product ▸
GLOBACRYL QUARTZTrimetal globacryl quartz

Trimetal globacryl quartz

Trimetal globacryl quartz is een watergedragen, vochtregulerende, goed slijtvaste, fijne kwartsverf voor buiten met een hoog vullend vermogen op basis van een vinylterpolymeer bindmiddel. Het kan aangebracht worden in een dikke laag en is uitzonderlijk bestand tegen slijtage. Het heeft een regelmatige, fijne structuur die de oneffenheden van de ondergrond maskeert. Barsten en gaten worden gemakkelijk geegaliseerd door het vulvermogen van de kwartskorrels. Verbruik: ca. 6 m per liter.

vanaf186,77
bekijk productBekijk product ▸
FILTER