menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €20

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Histor
 6. >
 7. Histor one

Histor One

Filter:
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)
thuiswinkel.orgtrustpilot4.5 ratingTrustScore 4.5 | 855 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
ONE KRIJTVERFHistor one krijtverfHistor one krijtverf

Histor one krijtverf is een verf op waterbasis waarin natuurlijke pigmenten en krijt zijn toegevoegd. Dit geeft de verf na aanbrengen een prachtige poedermatte uitstraling. Het is uniek omdat het zowel op muren als op meubels en accessoires gebruikt kan worden. Het kan aangebracht worden met een spalter (korte brede kwast), stugge kortharige kwast of blokkwast. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf18,79
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF AFWASBAAR MATHistor one muurverf afwasbaar matHistor one muurverf afwasbaar mat

Histor one muurverf afwasbaar mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf24,39
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF MATHistor one muurverf matHistor one muurverf mat

Histor one muurverf mat is een waterverdunbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden binnen, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is ook geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf is schrobvast, heeft een gladde structuur en uitstekende dekking, is reukarm en oplosmiddelvrij. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf33,59
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK MAT ACRYLHistor one lak mat acrylHistor one lak mat acryl

Histor one lak acryl mat is een watergedragen lak, perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden binnen die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. De extra dekkende eigenschap maakt de verfklus makkelijk en bovendien is het werk na 4-6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf27,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK ZIJDEGLANS ACRYLHistor one lak zijdeglans acrylHistor one lak zijdeglans acryl

Histor one lak acryl zijdeglans is een luchtdrogende, kras- en slijtvaste, vuil- en (huid)vetresistente, beschermende lakverf voor binnen op basis van watergedragen urethan-acrylaathars. Het is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag zoals de Histor one grondverf. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf27,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK HOOGGLANS ALKYDHistor one lak hoogglans alkydHistor one lak hoogglans alkyd

Histor ONE lak alkyd hoogglans is een luchtdrogende, glanzende, extra dekkende lakverf voor binnen en buiten. Het is perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. Het geeft een hoogwaardige bescherming en is kras- en slijtvast. Verbruik: Ca. 16 m per liter.

vanaf27,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK MAT ALKYDHistor one lak mat alkydHistor one lak mat alkyd

Histor One lak alkyd mat is een extra duurzame, matte lakverf voor binnen en buiten. Het is perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. De lak geeft een hoogwaardige bescherming en is zeer kras- en slijtvast. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf27,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK ZIJDEGLANS ALKYDHistor one lak zijdeglans alkydHistor one lak zijdeglans alkyd

Histor one lak alkyd zijdeglans is een luchtdrogende, kras- en slijtvaste, vuil- en (huid)vetresistente, beschermende lakverf voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag zoals de Histor One Grondverf Alkyd. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf27,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF EXTRA MATHistor one muurverf extra matHistor one muurverf extra mat

Histor one muurverf extramat is een schrobvaste, waterverdunbare muurverf met een uitstekende dekking en gladde structuur voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
A4 KLEURSTAALHistor a4 kleurstaalHistor a4 kleurstaal

Histor one A4 kleurstaal. Het is verkrijgbaar in de diverse Histor One kleuren.

vanaf1,05
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ACRYLHistor one grondverf acrylHistor one grondverf acryl

Histor one grondverf acryl is een vochtregulerende grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaatdispersie en alkydemulsie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en andere ondergronden. Het is ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf38,39
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ALKYDHistor one grondverf alkydHistor one grondverf alkyd

Histor one grondverf alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op houtwerk en bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. De verf heeft een goede hechting, is extra dekkend, vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf38,39
bekijk productBekijk product ▸

Histor One: voor een bijzonder verfeffect

De muren en wanden in huis bepalen voor een belangrijk gedeelte de sfeer in huis. Wil jij je muren net dat beetje extra geven en investeer je graag in een sprekend interieur? Dit bereik je onder andere met verf en lak van Histor One. De verf en lak van dit Nederlandse merk koop je gemakkelijk online bij Kleuro.nl. Wij zijn dé verfwebshop van Nederland en hebben ook dit product in huis. Zodra je een aankoop doet op onze site profiteer je van een veelkleurig palet aan voordelen.

Histor One, een lust voor het oog

De verf van Histor is een lust voor het oog. Dit gaat ook op voor One-verf. Deze verf blinkt vooral uit in glans. Naast mat en zijdemat is er ook glansverf verkrijgbaar van dit merk. Behalve accentkleuren heb je bij Kleuro.nl ook de keuze uit vergrijsde kleuren en wittinten. Het is een uiterst mooi product en een absolute aanwinst voor je interieur. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, van uitstekende kwaliteit en goed betaalbaar. Zowel Histor One-verf als Histor One-lak dekt uitstekend.

Hoe breng je Histor One-muurverf aan?

Muurverf van Histor is dankzij onze handige tips gemakkelijk aan te brengen. Ontdek onze praktische adviezen voor een perfect resultaat:

 • Een goede voorbereiding start met een schone en droge ondergrond.
 • Gebruik een muurvuller om eventuele beschadigingen te repareren.
 • Verwerk de verf een temperatuur rond de 20 graden Celsius.
 • Gebruik voorstrijk bij een zuigende muur en breng zo nodig grondverf aan.
 • Breng de verf op de muren aan en werk daarbij van buiten naar binnen.
 • Verfbenodigdheden zoals bijvoorbeeld vachtrollers en blokkwasten zijn allemaal verkrijgbaar in onze webshop.

Start daarom je verfklus met Histor en ga voor een verrassend resultaat.

Ontdek de voordelen van Histor One bestellen bij Kleuro.nl

Bestel je verf in onze webshop? Bij elke aankoop geniet je van diverse voordelen:

 • Je plaatst een order altijd in een veilige online omgeving.
 • Kleuro.nl hanteert een snelle levering: wat je vóór 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis.
 • Wij leveren gratis vanaf € 20,-.
 • De slimme zoekfunctie helpt je in je zoektocht naar het juiste product.
 • Je kan te allen tijde een beroep doen op een deskundige klantenservice.
 • Het volledige Histor assortiment op kleuro.nl. Bekijk bijvoorbeeld eens alle Histor Muurverf.

Wil je ook in de toekomst Histor verf kopen en profiteren van scherpe prijzen? Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en LinkedIn.

ONE KRIJTVERFHistor one krijtverfHistor one krijtverf

Histor one krijtverf is een verf op waterbasis waarin natuurlijke pigmenten en krijt zijn toegevoegd. Dit geeft de verf na aanbrengen een prachtige poedermatte uitstraling. Het is uniek omdat het zowel op muren als op meubels en accessoires gebruikt kan worden. Het kan aangebracht worden met een spalter (korte brede kwast), stugge kortharige kwast of blokkwast. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf18,79
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF AFWASBAAR MATHistor one muurverf afwasbaar matHistor one muurverf afwasbaar mat

Histor one muurverf afwasbaar mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Verbruik: ca. 7-8 m per liter.

vanaf24,39
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF MATHistor one muurverf matHistor one muurverf mat

Histor one muurverf mat is een waterverdunbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden binnen, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is ook geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. De verf is schrobvast, heeft een gladde structuur en uitstekende dekking, is reukarm en oplosmiddelvrij. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf33,59
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK MAT ACRYLHistor one lak mat acrylHistor one lak mat acryl

Histor one lak acryl mat is een watergedragen lak, perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden binnen die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. De extra dekkende eigenschap maakt de verfklus makkelijk en bovendien is het werk na 4-6 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf27,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK ZIJDEGLANS ACRYLHistor one lak zijdeglans acrylHistor one lak zijdeglans acryl

Histor one lak acryl zijdeglans is een luchtdrogende, kras- en slijtvaste, vuil- en (huid)vetresistente, beschermende lakverf voor binnen op basis van watergedragen urethan-acrylaathars. Het is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag zoals de Histor one grondverf. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf27,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK HOOGGLANS ALKYDHistor one lak hoogglans alkydHistor one lak hoogglans alkyd

Histor ONE lak alkyd hoogglans is een luchtdrogende, glanzende, extra dekkende lakverf voor binnen en buiten. Het is perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. Het geeft een hoogwaardige bescherming en is kras- en slijtvast. Verbruik: Ca. 16 m per liter.

vanaf27,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK MAT ALKYDHistor one lak mat alkydHistor one lak mat alkyd

Histor One lak alkyd mat is een extra duurzame, matte lakverf voor binnen en buiten. Het is perfect te gebruiken voor het aflakken van hout en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. De lak geeft een hoogwaardige bescherming en is zeer kras- en slijtvast. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf27,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE LAK ZIJDEGLANS ALKYDHistor one lak zijdeglans alkydHistor one lak zijdeglans alkyd

Histor one lak alkyd zijdeglans is een luchtdrogende, kras- en slijtvaste, vuil- en (huid)vetresistente, beschermende lakverf voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydhars. Het is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden, voorzien van een voorgaande (grond)verflaag zoals de Histor One Grondverf Alkyd. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf27,19
bekijk productBekijk product ▸
ONE MUURVERF EXTRA MATHistor one muurverf extra matHistor one muurverf extra mat

Histor one muurverf extramat is een schrobvaste, waterverdunbare muurverf met een uitstekende dekking en gladde structuur voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf29,19
bekijk productBekijk product ▸
A4 KLEURSTAALHistor a4 kleurstaalHistor a4 kleurstaal

Histor one A4 kleurstaal. Het is verkrijgbaar in de diverse Histor One kleuren.

vanaf1,05
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ACRYLHistor one grondverf acrylHistor one grondverf acryl

Histor one grondverf acryl is een vochtregulerende grondverf voor binnen op basis van watergedragen acrylaatdispersie en alkydemulsie. Het is geschikt voor het gronden en overgronden van houtwerk en andere ondergronden. Het is ook toe te passen op bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf38,39
bekijk productBekijk product ▸
ONE GRONDVERF ALKYDHistor one grondverf alkydHistor one grondverf alkyd

Histor one grondverf alkyd is een grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op houtwerk en bestaande (grond)verflagen of plamuurlagen. De verf heeft een goede hechting, is extra dekkend, vochtregulerend en gemakkelijk verwerkbaar. Het is na ca. 16 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf38,39
bekijk productBekijk product ▸

Histor One: voor een bijzonder verfeffect

De muren en wanden in huis bepalen voor een belangrijk gedeelte de sfeer in huis. Wil jij je muren net dat beetje extra geven en investeer je graag in een sprekend interieur? Dit bereik je onder andere met verf en lak van Histor One. De verf en lak van dit Nederlandse merk koop je gemakkelijk online bij Kleuro.nl. Wij zijn dé verfwebshop van Nederland en hebben ook dit product in huis. Zodra je een aankoop doet op onze site profiteer je van een veelkleurig palet aan voordelen.

Histor One, een lust voor het oog

De verf van Histor is een lust voor het oog. Dit gaat ook op voor One-verf. Deze verf blinkt vooral uit in glans. Naast mat en zijdemat is er ook glansverf verkrijgbaar van dit merk. Behalve accentkleuren heb je bij Kleuro.nl ook de keuze uit vergrijsde kleuren en wittinten. Het is een uiterst mooi product en een absolute aanwinst voor je interieur. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, van uitstekende kwaliteit en goed betaalbaar. Zowel Histor One-verf als Histor One-lak dekt uitstekend.

Hoe breng je Histor One-muurverf aan?

Muurverf van Histor is dankzij onze handige tips gemakkelijk aan te brengen. Ontdek onze praktische adviezen voor een perfect resultaat:

 • Een goede voorbereiding start met een schone en droge ondergrond.
 • Gebruik een muurvuller om eventuele beschadigingen te repareren.
 • Verwerk de verf een temperatuur rond de 20 graden Celsius.
 • Gebruik voorstrijk bij een zuigende muur en breng zo nodig grondverf aan.
 • Breng de verf op de muren aan en werk daarbij van buiten naar binnen.
 • Verfbenodigdheden zoals bijvoorbeeld vachtrollers en blokkwasten zijn allemaal verkrijgbaar in onze webshop.

Start daarom je verfklus met Histor en ga voor een verrassend resultaat.

Ontdek de voordelen van Histor One bestellen bij Kleuro.nl

Bestel je verf in onze webshop? Bij elke aankoop geniet je van diverse voordelen:

 • Je plaatst een order altijd in een veilige online omgeving.
 • Kleuro.nl hanteert een snelle levering: wat je vóór 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis.
 • Wij leveren gratis vanaf € 20,-.
 • De slimme zoekfunctie helpt je in je zoektocht naar het juiste product.
 • Je kan te allen tijde een beroep doen op een deskundige klantenservice.
 • Het volledige Histor assortiment op kleuro.nl. Bekijk bijvoorbeeld eens alle Histor Muurverf.

Wil je ook in de toekomst Histor verf kopen en profiteren van scherpe prijzen? Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en LinkedIn.

FILTER
FILTER
> (inhouds)maat in ml
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Soort verf
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Voldoet aan wetgeving arbo voor gebruik binnen
> Droogtijd (tot overschilderbaar)
> Rendement per liter (m2)