menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Wijzonol
 6. >
 7. Wijzonol muurverf

Wijzonol Muurverf

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Kleur
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> (buiten)duurzaamheid
> Schrobvastheidsklasse
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
WIJZOTEX MATWijzonol wijzotex matWijzonol wijzotex mat

Wijzonol Wijzotex Mat is een matte, watergedragen, zeer goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van innovatieve zetmeeltechnologie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook toepasbaar op onbehandelde en met acrylaat muurverf behandelde ondergronden en tevens geschikt voor beschut buitenwerk. Het is na 1 maand schrobvast klasse 2 volgens DIN EN 13 300. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf18,63
bekijk productBekijk product ▸
PROJECTLATEXWijzonol projectlatexWijzonol projectlatex

Wijzonol projectlatex mat is een zeer goed dekkende, makkelijk verwerkbare muurverf voor binnen. Het is geschikt voor toepassing op alle soorten stucwerk, metselwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf47,50
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF KALKMATWijzonol muurverf kalkmatWijzonol muurverf kalkmat

Wijzonol muurverf kalkmat is een waterverdunbare, goed dekkende en reinigbare, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal, glasweefsel en op goed hechtend behang en met latex muurverf behandelde ondergronden. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf14,65
bekijk productBekijk product ▸
SUPERDEKWijzonol superdekWijzonol superdek

Wijzonol superdek is een matte, waterverdunbare, sneldrogende muurverf met hoge dekkracht voor binnen op basis van zetmeeltechnologie. Het is geschikt voor toepassing op cementgebonden ondergronden zoals beton, pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook geschikt voor toepassing op goed hechtend behang. Het is schrobvast volgens EN 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf20,41
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOTEX EXTRA MATWijzonol wijzotex extra matWijzonol wijzotex extra mat

Wijzonol wijzotex extra mat is een oplosmiddelvrije en waterverdunbare, schrobvaste en aanzetvrije gladde muurverf, op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk, plaatmateriaal en op glasweefsel. Het is ook geschikt voor beschut buitenwerk. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf156,59
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOTEX EXTRA REINIGBAARWijzonol wijzotex extra reinigbaarWijzonol wijzotex extra reinigbaar

Wijzonol wijzotex extra reinigbaar is een matte, extra goed reinigbare, oplosmiddelarme en waterverdunbare gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Het is zeer goed reinigbaar zonder cleaner, goed dekkend, dampdoorlatend en schrobvast klasse 1. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal die zeer goed en meerdere malen gereinigd moeten kunnen worden. Het is ook geschikt voor toepassing over bestaande muurverflagen. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf99,58
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOTEX SCHIMMELBESTENDIG ZIJDEGLANSWijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglansWijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglans

Wijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglans is een oplosmiddelvrije, watergedragen, schimmelbestendige gladde muurverf voor binnen op basis van terpolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens die regelmatig gereinigd worden. Het is zeer geschikt als afwerking van glasweefsel op wanden in o.a. kantoren, hotels, zieken- en verzorgingshuizen en scholen. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf187,92
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOTEX ZIJDEGLANSWijzonol wijzotex zijdeglansWijzonol wijzotex zijdeglans

Wijzonol Wijzotex Zijdeglans is een watergedragen, goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. De verf is gemakkelijk te verwerken, dampdoorlatend en schrobvast Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf138,41
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF EXTRA REINIGBAARWijzonol muurverf extra reinigbaarWijzonol muurverf extra reinigbaar

Wijzonol muurverf extra reinigbaar is een waterverdunbare, matte, extra goed reinigbare (schrobvast klasse 1), gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. De verf is uitstekend reinigbaar zonder cleaner, perfect dekkend en heeft een soepele verwerking. Het is geschikt voor toepassing steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en op goed hechtend behang. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf21,30
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF MATWijzonol muurverf matWijzonol muurverf mat

Wijzonol muurverf mat is een matte muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. Verbruik: ca. 7,5 mē per liter.

vanaf8,71
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF MATWijzonol muurverf matWijzonol muurverf mat

Wijzonol muurverf mat is een waterverdunbare, zeer goed dekkende, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en goed hechtend behang binnen. Het is zeer geschikt voor renovatieschilderwerk en schrobvast volgens DIN EN 13300 Klasse 2. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf17,50
bekijk productBekijk product ▸
BADKAMERMUURVERFWijzonol badkamermuurverfWijzonol badkamermuurverf

Wijzonol badkamermuurverf is een oplosmiddelvrije, watergedragen, matte, schimmelbestendige, gladde muurverf op basis van terpolymeerdispersie. Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens, binnen. Dit product is ook zeer geschikt voor renovatieschilderwerk. Het is schrobvast volgens en 13300, klasse 3. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf19,54
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERGRONDWijzonol isoleergrondWijzonol isoleergrond

Wijzonol isoleergrond is een waterverdunbare, aankleurbare, isolerende voorstrijk op basis van acrylaatcopolymeer, die het doorslaan van vele vervuilingen voorkomt. Het is geschikt voor toepassing op onbehandelde of met muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal binnen, met o.a. nicotineaanslag, waterkringen, koffievlekken, restanten van roetvlekken en bitumen. Het is ook ideaal op houtvezelplaten met in water oplosbare inhoudstoffen. Afhankelijk van de vervuiling of te isoleren stof kan een tweede laag noodzakelijk zijn. Het is geschikt om af te werken met waterverdunbare muurverven. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf64,63
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF EXTRAMATWijzonol muurverf extramatWijzonol muurverf extramat

Wijzonol muurverf extramat is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig extramatte, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel voor binnen. Het is speciaal geschikt als afwerking van met glasweefsel, sierpleisters en spack behandelde wanden of plafonds of op gipsplaat, pleister- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. Het is ook inzetbaar als uitstekend reinigbare, waterverdunbare ‘kalkmat’ door gebruik te maken van een blokwitter. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf19,74
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF VOOR BUITENWijzonol muurverf voor buitenWijzonol muurverf voor buiten

Wijzonol muurverf voor buiten is een weerbestendige muurverf die speciaal ontwikkeld is voor toepassing buiten en zeer geschikt is voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. De muurverf heeft een lage zijdeglans, waardoor de vuilaanhechting minimaal is, en het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf19,31
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF ZIJDEGLANSWijzonol muurverf zijdeglansWijzonol muurverf zijdeglans

Wijzonol muurverf zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. De verf is uitstekend reinigbaar (schrobvastheid klasse 1), zeer goed buitenduurzaam, perfect dekkend en geurarm. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf19,44
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPLEX 2SO EXTREEMWijzonol wijzoplex 2so extreemWijzonol wijzoplex 2so extreem

Wijzonol Wijzoplex 2SO Extreem is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is inzetbaar bij lage temperaturen en bij snel wisselende weersomstandigheden. Het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Onderhoudstermijn: 4-6 jaar. Rendement: 6-8 mē per liter.

vanaf205,68
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPLEX EIGLANSWijzonol wijzoplex eiglansWijzonol wijzoplex eiglans

Wijzonol Wijzoplex Eiglans is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 Klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 4-6 jaar. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf26,19
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPLEX ELASTDECORWijzonol wijzoplex elastdecorWijzonol wijzoplex elastdecor

Wijzonol wijzoplex elastdecor is een zijdeglanzende, elastische, watergedragen structuurmuurverf met een uitstekende buitenduurzaamheid voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing als hoogvullende, decoratieve, haarscheuroverbruggende wandafwerking (tot 0,3 mm) op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Verbruik: ca. 2,5-5 mē per liter.

vanaf226,65
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPLEX GEVELCOATWijzonol wijzoplex gevelcoatWijzonol wijzoplex gevelcoat

Wijzonol Wijzoplex Gevelcoat is een matte, waterafstotende, watergedragen, zeer damp-open, gladde muurverf voor buiten op basis van silan acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op geïsoleerde en na-geïsoleerde gevels en steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf164,59
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol muurverf: goede verf voor je muren

De muren in je huis verven doe je met muurverf van Wijzonol. Het verven van muren is een veel voorkomende klus bij een verhuizing, maar komt ook tijdens andere gelegenheden van pas. Met welke reden je je muren ook verft, kwaliteitsverf is belangrijk. Je gaat voor optimale dekking en een kleur die jou aanspreekt en aansluit op de meubels en accessoires van je interieur. Met Wijzonol verf voor muren haal je een kwaliteitsverf in huis met een perfecte dekking. Je bestelt de verf van dit merk bij Kleuro.nl. Wij zijn een webshop gespecialiseerd in allerlei verfsoorten en lakken voor binnen en buiten. Elke order die je bij ons plaatst levert je voordelen op.

Wijzonol: vakverf voor professionals

Wijzonol is een Nederlands verfmerk en zet vol in op kwaliteit en innovatie. Het merk wordt niet alleen gebruikt door professionele schilders, maar ook doe-het-zelvers kunnen met verf van Wijzonol uit de voeten. Wijzonol is ontstaan in 1916 en zet naast kwaliteit en innovatie in op duurzaamheid. De verf van dit merk kenmerkt zich dan ook door een lange levensduur. Je hoeft dus niet elk jaar opnieuw de muren van je huis te verven. Welke kamermuren je ook verft, met een merk als Wijzonol verzeker jij jezelf van een uitstekend resultaat.

Eigenschappen Wijzonol muurverf

Wijzonol muurverf is van de allerbeste kwaliteit. In 2050 moet ieder gebouw in Nederland duurzaam zijn en daarom is de verf van Wijzonol duurzaam geproduceerd zónder dat dit ten nadele gaat van de kwaliteit. De muurverf is gemaakt van biobased grondstoffen. Er is muurverf van Wijzonol voor zowel binnen als buiten. Uiteraard in een afwerking die voor jou wenselijk is. Zelfs voor vochtige ruimtes in huis heeft Wijzonol de juiste muurverf. De verf breng je eenvoudig aan en vaak is maar een enkele laag noodzakelijk voor een optimaal resultaat. Neem direct een kijkje bij ons veelzijdige muurverfassortiment van Wijzonol.

Tips bij het aanbrengen van Wijzonol muurverf

Ga je muurverf van Wijzonol aanbrengen op je muren? Ga voor het allerbeste resultaat en verdiep je daarom in onze tips:

 • Gebruik afdekfolie en afplaktape om morsen en vlekken tegen te gaan.
 • Voor je muurverf aanbrengt moet een ondergrond schoon en stofvrij zijn.
 • Direct muurverf aanbrengen op onbehandelde muren is niet slim. Behandel de muren eerst met voorstrijk en laat het goed drogen.
 • Maak tijdens het schilderen van je muren rechte banen en gebruik voor de randen een platte kwast.
 • Een rolstok brengt veel gemak bij het verven en voorkomt allerlei lichamelijke klachten.

Bestel Wijzonol Muurverf bij Kleuro.nl

Een order die je plaatst in onze webshop levert een aantal aantrekkelijke voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

 • Je geniet van een ruim assortiment verf en lak die je online bestelt.
 • Een aankoop die je vóór 23:59 uur doet, heb je morgen al in huis.
 • Wij rekenen geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 50,-.
 • De mensen van onze klantenservice helpen je graag bij het maken van de juiste beslissingen.
 • Bekijk eens de mogelijkheden binnen de rest van het Wijzonol assortiment.

Bel, mail of chat geheel vrijblijvend met een van onze medewerkers voor advies en support bij je aankoop.

Volg Kleuro.nl op social media

Ben je blij met de aankoop die je hebt gedaan in onze webshop? Ook in de toekomst voorzien we je graag van updates omtrent muurverf. Daarom vind je ons op social media. Zowel op LinkedIn als Facebook zijn we actief. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Belangrijk nieuws en aanbiedingen ontvang je direct in je mailbox.

WIJZOTEX MATWijzonol wijzotex matWijzonol wijzotex mat

Wijzonol Wijzotex Mat is een matte, watergedragen, zeer goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van innovatieve zetmeeltechnologie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook toepasbaar op onbehandelde en met acrylaat muurverf behandelde ondergronden en tevens geschikt voor beschut buitenwerk. Het is na 1 maand schrobvast klasse 2 volgens DIN EN 13 300. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf18,63
bekijk productBekijk product ▸
PROJECTLATEXWijzonol projectlatexWijzonol projectlatex

Wijzonol projectlatex mat is een zeer goed dekkende, makkelijk verwerkbare muurverf voor binnen. Het is geschikt voor toepassing op alle soorten stucwerk, metselwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf47,50
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF KALKMATWijzonol muurverf kalkmatWijzonol muurverf kalkmat

Wijzonol muurverf kalkmat is een waterverdunbare, goed dekkende en reinigbare, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal, glasweefsel en op goed hechtend behang en met latex muurverf behandelde ondergronden. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf14,65
bekijk productBekijk product ▸
SUPERDEKWijzonol superdekWijzonol superdek

Wijzonol superdek is een matte, waterverdunbare, sneldrogende muurverf met hoge dekkracht voor binnen op basis van zetmeeltechnologie. Het is geschikt voor toepassing op cementgebonden ondergronden zoals beton, pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is ook geschikt voor toepassing op goed hechtend behang. Het is schrobvast volgens EN 13300, klasse 2. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf20,41
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOTEX EXTRA MATWijzonol wijzotex extra matWijzonol wijzotex extra mat

Wijzonol wijzotex extra mat is een oplosmiddelvrije en waterverdunbare, schrobvaste en aanzetvrije gladde muurverf, op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk, plaatmateriaal en op glasweefsel. Het is ook geschikt voor beschut buitenwerk. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf156,59
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOTEX EXTRA REINIGBAARWijzonol wijzotex extra reinigbaarWijzonol wijzotex extra reinigbaar

Wijzonol wijzotex extra reinigbaar is een matte, extra goed reinigbare, oplosmiddelarme en waterverdunbare gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Het is zeer goed reinigbaar zonder cleaner, goed dekkend, dampdoorlatend en schrobvast klasse 1. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal die zeer goed en meerdere malen gereinigd moeten kunnen worden. Het is ook geschikt voor toepassing over bestaande muurverflagen. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf99,58
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOTEX SCHIMMELBESTENDIG ZIJDEGLANSWijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglansWijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglans

Wijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglans is een oplosmiddelvrije, watergedragen, schimmelbestendige gladde muurverf voor binnen op basis van terpolymeerdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens die regelmatig gereinigd worden. Het is zeer geschikt als afwerking van glasweefsel op wanden in o.a. kantoren, hotels, zieken- en verzorgingshuizen en scholen. Verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

vanaf187,92
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOTEX ZIJDEGLANSWijzonol wijzotex zijdeglansWijzonol wijzotex zijdeglans

Wijzonol Wijzotex Zijdeglans is een watergedragen, goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. De verf is gemakkelijk te verwerken, dampdoorlatend en schrobvast Klasse 1 volgens DIN EN 13300. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf138,41
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF EXTRA REINIGBAARWijzonol muurverf extra reinigbaarWijzonol muurverf extra reinigbaar

Wijzonol muurverf extra reinigbaar is een waterverdunbare, matte, extra goed reinigbare (schrobvast klasse 1), gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. De verf is uitstekend reinigbaar zonder cleaner, perfect dekkend en heeft een soepele verwerking. Het is geschikt voor toepassing steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en op goed hechtend behang. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf21,30
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF MATWijzonol muurverf matWijzonol muurverf mat

Wijzonol muurverf mat is een matte muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. Verbruik: ca. 7,5 mē per liter.

vanaf8,71
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF MATWijzonol muurverf matWijzonol muurverf mat

Wijzonol muurverf mat is een waterverdunbare, zeer goed dekkende, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en goed hechtend behang binnen. Het is zeer geschikt voor renovatieschilderwerk en schrobvast volgens DIN EN 13300 Klasse 2. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf17,50
bekijk productBekijk product ▸
BADKAMERMUURVERFWijzonol badkamermuurverfWijzonol badkamermuurverf

Wijzonol badkamermuurverf is een oplosmiddelvrije, watergedragen, matte, schimmelbestendige, gladde muurverf op basis van terpolymeerdispersie. Het is toepasbaar op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens, binnen. Dit product is ook zeer geschikt voor renovatieschilderwerk. Het is schrobvast volgens en 13300, klasse 3. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf19,54
bekijk productBekijk product ▸
ISOLEERGRONDWijzonol isoleergrondWijzonol isoleergrond

Wijzonol isoleergrond is een waterverdunbare, aankleurbare, isolerende voorstrijk op basis van acrylaatcopolymeer, die het doorslaan van vele vervuilingen voorkomt. Het is geschikt voor toepassing op onbehandelde of met muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal binnen, met o.a. nicotineaanslag, waterkringen, koffievlekken, restanten van roetvlekken en bitumen. Het is ook ideaal op houtvezelplaten met in water oplosbare inhoudstoffen. Afhankelijk van de vervuiling of te isoleren stof kan een tweede laag noodzakelijk zijn. Het is geschikt om af te werken met waterverdunbare muurverven. Het is overschilderbaar na ca. 5 uur. Theoretisch rendement: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf64,63
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF EXTRAMATWijzonol muurverf extramatWijzonol muurverf extramat

Wijzonol muurverf extramat is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig extramatte, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel voor binnen. Het is speciaal geschikt als afwerking van met glasweefsel, sierpleisters en spack behandelde wanden of plafonds of op gipsplaat, pleister- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. Het is ook inzetbaar als uitstekend reinigbare, waterverdunbare ‘kalkmat’ door gebruik te maken van een blokwitter. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf19,74
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF VOOR BUITENWijzonol muurverf voor buitenWijzonol muurverf voor buiten

Wijzonol muurverf voor buiten is een weerbestendige muurverf die speciaal ontwikkeld is voor toepassing buiten en zeer geschikt is voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. De muurverf heeft een lage zijdeglans, waardoor de vuilaanhechting minimaal is, en het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf19,31
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF ZIJDEGLANSWijzonol muurverf zijdeglansWijzonol muurverf zijdeglans

Wijzonol muurverf zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. Het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. De verf is uitstekend reinigbaar (schrobvastheid klasse 1), zeer goed buitenduurzaam, perfect dekkend en geurarm. Verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

vanaf19,44
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPLEX 2SO EXTREEMWijzonol wijzoplex 2so extreemWijzonol wijzoplex 2so extreem

Wijzonol Wijzoplex 2SO Extreem is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is inzetbaar bij lage temperaturen en bij snel wisselende weersomstandigheden. Het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Onderhoudstermijn: 4-6 jaar. Rendement: 6-8 mē per liter.

vanaf205,68
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPLEX EIGLANSWijzonol wijzoplex eiglansWijzonol wijzoplex eiglans

Wijzonol Wijzoplex Eiglans is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 Klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 4-6 jaar. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf26,19
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPLEX ELASTDECORWijzonol wijzoplex elastdecorWijzonol wijzoplex elastdecor

Wijzonol wijzoplex elastdecor is een zijdeglanzende, elastische, watergedragen structuurmuurverf met een uitstekende buitenduurzaamheid voor buiten op basis van acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing als hoogvullende, decoratieve, haarscheuroverbruggende wandafwerking (tot 0,3 mm) op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Verbruik: ca. 2,5-5 mē per liter.

vanaf226,65
bekijk productBekijk product ▸
WIJZOPLEX GEVELCOATWijzonol wijzoplex gevelcoatWijzonol wijzoplex gevelcoat

Wijzonol Wijzoplex Gevelcoat is een matte, waterafstotende, watergedragen, zeer damp-open, gladde muurverf voor buiten op basis van silan acrylaatdispersie. Het is geschikt voor toepassing op geïsoleerde en na-geïsoleerde gevels en steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Het is schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1. Buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. Verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

vanaf164,59
bekijk productBekijk product ▸

Wijzonol muurverf: goede verf voor je muren

De muren in je huis verven doe je met muurverf van Wijzonol. Het verven van muren is een veel voorkomende klus bij een verhuizing, maar komt ook tijdens andere gelegenheden van pas. Met welke reden je je muren ook verft, kwaliteitsverf is belangrijk. Je gaat voor optimale dekking en een kleur die jou aanspreekt en aansluit op de meubels en accessoires van je interieur. Met Wijzonol verf voor muren haal je een kwaliteitsverf in huis met een perfecte dekking. Je bestelt de verf van dit merk bij Kleuro.nl. Wij zijn een webshop gespecialiseerd in allerlei verfsoorten en lakken voor binnen en buiten. Elke order die je bij ons plaatst levert je voordelen op.

Wijzonol: vakverf voor professionals

Wijzonol is een Nederlands verfmerk en zet vol in op kwaliteit en innovatie. Het merk wordt niet alleen gebruikt door professionele schilders, maar ook doe-het-zelvers kunnen met verf van Wijzonol uit de voeten. Wijzonol is ontstaan in 1916 en zet naast kwaliteit en innovatie in op duurzaamheid. De verf van dit merk kenmerkt zich dan ook door een lange levensduur. Je hoeft dus niet elk jaar opnieuw de muren van je huis te verven. Welke kamermuren je ook verft, met een merk als Wijzonol verzeker jij jezelf van een uitstekend resultaat.

Eigenschappen Wijzonol muurverf

Wijzonol muurverf is van de allerbeste kwaliteit. In 2050 moet ieder gebouw in Nederland duurzaam zijn en daarom is de verf van Wijzonol duurzaam geproduceerd zónder dat dit ten nadele gaat van de kwaliteit. De muurverf is gemaakt van biobased grondstoffen. Er is muurverf van Wijzonol voor zowel binnen als buiten. Uiteraard in een afwerking die voor jou wenselijk is. Zelfs voor vochtige ruimtes in huis heeft Wijzonol de juiste muurverf. De verf breng je eenvoudig aan en vaak is maar een enkele laag noodzakelijk voor een optimaal resultaat. Neem direct een kijkje bij ons veelzijdige muurverfassortiment van Wijzonol.

Tips bij het aanbrengen van Wijzonol muurverf

Ga je muurverf van Wijzonol aanbrengen op je muren? Ga voor het allerbeste resultaat en verdiep je daarom in onze tips:

 • Gebruik afdekfolie en afplaktape om morsen en vlekken tegen te gaan.
 • Voor je muurverf aanbrengt moet een ondergrond schoon en stofvrij zijn.
 • Direct muurverf aanbrengen op onbehandelde muren is niet slim. Behandel de muren eerst met voorstrijk en laat het goed drogen.
 • Maak tijdens het schilderen van je muren rechte banen en gebruik voor de randen een platte kwast.
 • Een rolstok brengt veel gemak bij het verven en voorkomt allerlei lichamelijke klachten.

Bestel Wijzonol Muurverf bij Kleuro.nl

Een order die je plaatst in onze webshop levert een aantal aantrekkelijke voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

 • Je geniet van een ruim assortiment verf en lak die je online bestelt.
 • Een aankoop die je vóór 23:59 uur doet, heb je morgen al in huis.
 • Wij rekenen geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 50,-.
 • De mensen van onze klantenservice helpen je graag bij het maken van de juiste beslissingen.
 • Bekijk eens de mogelijkheden binnen de rest van het Wijzonol assortiment.

Bel, mail of chat geheel vrijblijvend met een van onze medewerkers voor advies en support bij je aankoop.

Volg Kleuro.nl op social media

Ben je blij met de aankoop die je hebt gedaan in onze webshop? Ook in de toekomst voorzien we je graag van updates omtrent muurverf. Daarom vind je ons op social media. Zowel op LinkedIn als Facebook zijn we actief. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Belangrijk nieuws en aanbiedingen ontvang je direct in je mailbox.

FILTER