menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Wagner

Wagner

Filter:
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Wattage
> Snelheid per minuut
> Aantal standen
> Afmeting in cm
> Project grootte
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
LUCHTSLANG 4 METERWagner luchtslang 4 meterWagner luchtslang 4 meter

Wagner 4 m slang voor hvlp voor de verfspuitsystemen w640, w650 en w660.

vanaf40,46
bekijk productBekijk product ▸
5-IN-1 TOOLWagner 5-in-1 toolWagner 5-in-1 tool

Wagner 5-in-1 tool heeft vijf functies. Het mes kan gebruikt worden om verf te schrapen en om te plamuren, het puntige uitsteeksel kan gebruikt worden om plamuur, kalk en cement te verwijderen, het ronde gedeelte is geschikt om verfrollers mee schoon te maken en de platte zijde is geschikt om verfblikken mee te openen.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
AANZUIGVERLENGSTUK W140/W180/W450Wagner aanzuigverlengstuk w140/w180/w450Wagner aanzuigverlengstuk w140/w180/w450

Wagner aanzuigverlengstuk voor de verfspuitsystemen W140, W180 en W450.

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
ALU BEKER MET DEKSEL 800 ML HVLPWagner alu beker met deksel 800 ml hvlpWagner alu beker met deksel 800 ml hvlp

Wagner beker alu met deksel 800 ml is geschikt voor alle HVLP verfspuiten. Het wordt geleverd exclusief spuitmond.

vanaf40,41
bekijk productBekijk product ▸
BEKER MET DEKSEL 1300 ML HVLPWagner beker met deksel 1300 ml hvlpWagner beker met deksel 1300 ml hvlp

Wagner beker met deksel 1300 ml HVLP voor de HVLP Wallperfect toestellen.

vanaf13,00
bekijk productBekijk product ▸
BEKER MET DEKSEL 1400 ML HVLPWagner beker met deksel 1400 ml hvlpWagner beker met deksel 1400 ml hvlp

Wagner beker met deksel 1400 ml is geschikt voor alle soorten hvlp van Wagner. Door het handige click&paint-systeem kan de beker gemakkelijk onder het verfpistool worden geplaatst.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
BEKER MET DEKSEL 250 ML HVLPWagner beker met deksel 250 ml hvlpWagner beker met deksel 250 ml hvlp

Wagner beker met deksel 250 ml is geschikt voor alle soorten hvlp van Wagner. Door het handige click & paint-systeem kan de beker gemakkelijk onder het verfpistool worden geplaatst.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
BEKER MET DEKSEL 800 ML HVLP/AIRLESSWagner beker met deksel 800 ml hvlp/airlessWagner beker met deksel 800 ml hvlp/airless

Wagner beker met deksel 800 ml is geschikt voor alle soorten HVLP/Airless-systemen van Wagner. Door het handige click&paint-systeem kan de beker gemakkelijk onder het verfpistool worden geplaatst.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
CLEANING SET SPRAY GUNWagner cleaning set spray gunWagner cleaning set spray gun

Wagner cleaning set spray gun is een reinigingsset voor HVLP- en XVLP-spuitpistolen.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
Control 150 MWagner control 150 mWagner control 150 m

Wagner control 150 m is een compacte en flexibele oplossing voor alle doe-het-zelvers. Het is een oplossing die dankzij de innovatieve en gepatenteerde high efficiency airless (hea) technologie het aanbrengen van verf ontzettend eenvoudig maakt. Dankzij de inhoud van 5,5 liter kunnen grote oppervlakken schoon en zonder constant bijvullen op comfortabele wijze gespoten worden. Het lekvrije deksel dient ook als pistool- en spuittiphouder. Zo raakt er niets verloren. De gereduceerde schakellogica zorgt voor eenvoudige bediening. De combinatie van innovatieve en gepatenteerde spuittip-technologie met een zeer efficiŽnte pomp met minder druk maakt gecontroleerd werken mogelijk met tot 55% minder spuitnevel. Het pistool is gemaakt van hoogwaardige en robuuste materialen en is dus sterk en duurzaam. Het heeft een geÔntegreerd en vervangbaar filtersysteem, wat zorgt voor een nog beter spuitbeeld. Dankzij de 7,5 meter lange airless-slang is er bovendien een grote actieradius. Het is geschikt voor materialen op water- en oplosmiddelbasis, zoals emulsie- en latexverven, vernissen, acrylverven, houtbeschermingsmiddelen, houtoliŽn, primers, lakken, beitsen, ontsmettingsmiddelen en oliŽn. Het is niet geschikt voor ontvlambare materialen.

vanaf314,10
bekijk productBekijk product ▸
AIRLESS SPUITINSTALLATIE CONTROL PRO 250 MWagner airless spuitinstallatie control pro 250 mWagner airless spuitinstallatie control pro 250 m

Wagner control series 250m is een compacte airless spuitmachine met draaggreep voor alle schilderwerkzaamheden van de ervaren doe-het-zelver, serviceverlener en de zzp-er die af en toe spuitprojecten heeft. Het materiaal wordt verneveld via high efficiency airless, hea-technologie, met een lage druk voor een spuitnevelarme, perfect dekkende verflaag. Gecombineerd met een nieuw spuittipontwerp overtuigt dit airless spuitsysteem met maximale controle en professionele resultaten zonder streepvorming. Op deze manier kunnen niet alleen geoefende gebruikers maar ook startende spuiters eenvoudig een perfect spuitresultaat bereiken. Alle oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen plus dispersie- en latexverf kunnen worden verwerkt. Dankzij het hoogwaardige airless-pistool met twee-vinger-trekker is optimaal bedieningscomfort gegarandeerd. De 9 meter lange en zeer flexibele slang zorgt voor een groot werkbereik.

vanaf467,10
bekijk productBekijk product ▸
HEA CONTROL PRO 250R VERFSPUITWagner hea control pro 250r verfspuitWagner hea control pro 250r verfspuit

Wagner control series 250r is makkelijk verplaatsbaar en licht van gewicht. Het is een ideale machine voor consumenten en doe-het-zelvers die standaard muurverf, beits of lakken verspuiten. De hea techniek biedt een goed en vol spuitbeeld. De machine kan alle gangbare materialen verspuiten met relatief weinig vermogen. Door de lage druk wordt de spuitnevel met ongeveer 55% gereduceerd en is de verfspuit makkelijker hanteerbaar. Het is geschikt voor materialen op water- of solventbasis, zoals muur- en latexverf voor binnenwanden, plafonds, kelderruimten en garages en lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen voor houten huizen, deuren, meubels, bekistingen, hekken of carports. Het is ook geschikt voor bijvoorbeeld corrosiebescherming van balustrades en stalen dragers.

vanaf467,10
bekijk productBekijk product ▸
AIRLESS SPUITINSTALLATIE CONTROL PRO 350 MWagner airless spuitinstallatie control pro 350 mWagner airless spuitinstallatie control pro 350 m

Wagner control series 350m is een krachtige, mobiele airless-spuitinstallatie voor alle schilderwerkzaamheden. Het is geschikt voor (ook) grote objecten voor de ervaren doe-het-zelver, serviceverlener en zzp-er die af en toe spuitprojecten heeft. Het beschikt over de high efficiency airless technologie en heeft dus minder druk en een innovatieve spuittip. Het zorgt gegarandeerd voor een streepvrije, perfect dekkende verflaag. Alle oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen plus dispersie- en latexverf kunnen worden verwerkt, met tot 55% minder spuitnevel dan bij traditionele airless-spuiten. Het hoogwaardige airless-pistool met twee-vinger-trekker en de 15 meter lange, zeer flexibele slang bieden optimaal bedieningscomfort. De wagen met telescoopgreep bespaart plaats bij het transport en de opslag en zorgt tevens voor het eenvoudig wisselen van werkplek.

vanaf629,10
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL SERIES VERFSPUIT 350RWagner control series verfspuit 350rWagner control series verfspuit 350r

Wagner control series 350r is een combinatie van een lichte compacte verfspuit met een krachtige verfpomp. Dit kunststof toestel is licht en makkelijk verplaatsbaar, maar heeft desondanks veel vermogen waardoor ook buiten- of gevelverf verspoten kan worden. Het heeft een hoogwaardig ergonomisch en instelbaar pistool, minder slijtage aan de onderdelen door de afwezigheid van filters, weinig spuitnevel en een 15 meter lange slang.

vanaf584,10
bekijk productBekijk product ▸
Manometercombinatie HEA voor PP90 en PS3.20Wagner manometercombinatie hea voor pp90 en ps3.20Wagner manometercombinatie hea voor pp90 en ps3.20

Wagner drukmeter probay hea is geschikt voor de powepainter 90 en prospray 3.20.

vanaf89,10
bekijk productBekijk product ▸
Airless verfpistool dynatec PSG 45Wagner airless verfpistool dynatec psg 45Wagner airless verfpistool dynatec psg 45

Wagner dynatec airless psg 45 is geschikt voor kleine verfprojecten binnen en buiten. Er kunnen gemakkelijk tuinhuisjes, schuttingen, bangkirai terrassen of tuinmeubels mee opgeknapt worden. De verfspuit heeft een verstuivingsvermogen van 45 watt en kan gebruikt worden voor lakken, oliŽn, beitsen en houtbeschermingsmiddelen. De tankinhoud bedraagt 0,4 liter.

vanaf26,96
bekijk productBekijk product ▸
Dynatec HVLP 320 verfspuitsysteemWagner dynatec hvlp 320 verfspuitsysteemWagner dynatec hvlp 320 verfspuitsysteem

Wagner dynatec hvlp 320 kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dankzij het verstuivingsvermogen van 90 watt kan de verfspuit gebruikt worden voor lakken, oliŽn, beitsen en houtbeschermingsmiddelen. De tank heeft een inhoud van 0,4 liter. Doordat de turbine op de grond staat, werkt het gemakkelijker en lichter doordat enkel het spuitopzetstuk vastgehouden hoeft te houden. De luchtslanglengte is 1,8 meter, voor voldoende bewegingsvrijheid tijdens de verfklus. Het systeem heeft een verstelbare verfstraal met vier standen: horizontaal, verticaal, breed en smal. Afmetingen: 26 x 15 x 21 cm. Gewicht: 2,7 kg.

vanaf71,96
bekijk productBekijk product ▸
automatische verfroller Easy RollerWagner automatische verfroller easy rollerWagner automatische verfroller easy roller

Wagner easy roller is een eenvoudige manier om verf te rollen zonder afstrijken en knoeien. De verf wordt van binnenuit aangevoerd en het is makkelijk om te reinigen.

vanaf35,06
bekijk productBekijk product ▸
EasyClean reinigingsmiddelWagner easyclean reinigingsmiddelWagner easyclean reinigingsmiddel

Wagner easyclean reinigt grondig alle verfdragende onderdelen van Wagner zuigerpompen en membraanpompen. Tegelijkertijd biedt het een optimale bescherming tegen corrosie. Gebruiksaanwijzing: schud grondig voor gebruik. Meng de inhoud in een verhouding van 1:30 met water en laat de oplossing in het systeem circuleren.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
Airless Verlenglans FWagner airless verlenglans fWagner airless verlenglans f

Wagner extension kan gebruikt worden op professionele ag-08 f-draad verfspuitpistolen.

vanaf50,62
bekijk productBekijk product ▸
FILTER L-XXL+ 2 X WITWagner filter l-xxl+ 2 x witWagner filter l-xxl+ 2 x wit

Wagner filter l-xxl is geschikt voor de verfspuitsystemen pro 117 en 119 en in combinatie met de L517, XL519 en XXL521 tips. Ze zijn geschikt voor vernis, grondverf, primer, vulmiddel, binnen latex en tectyl. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
FILTER M 2 X GEELWagner filter m 2 x geelWagner filter m 2 x geel

Wagner filter m is geschikt voor de verfspuitsystemen pro 115, 117 en 119 en in combinatie met de tip m 515. Het is geschikt voor vernis, grondverf, primer, vulmiddel en latex binnen.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
FILTER XS-S ROOD 2 STUKSWagner filter xs-s rood 2 stuksWagner filter xs-s rood 2 stuks

Wagner filter xs-s is geschikt voor de verfspuitsystemen pro 115, 117 en 119 en in combinatie met de tips xs 409 en s 411. Het is geschikt voor vernis en verf op water- en oliebasis. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
Finish Control 3500 met Can AdapterWagner finish control 3500 met can adapterWagner finish control 3500 met can adapter

Wagner finishcontrol 3500 xvlp + adapter is de kleinste in zijn klasse. De praktische schouderriem zorgt voor eenvoudig transport en de praktische koffer biedt plaats aan het apparaat en twee rechtop geplaatste spuitopzetstukken, die ook gevuld kunnen worden getransporteerd. De zeer duurzame verfspuit is vervaardigd uit grotendeels hoogwaardig aluminium en zorgt voor een zeer strak en professioneel spuitbeeld. Kleuren kunnen snel gewisseld worden door de opzetstukken. Het is ideaal voor de afwerking van o.a. deuren en kozijnen. Het wordt geleverd inclusief spuitpistool standardspray, praktische draagkoffer, draagriem, reinigingsborstel, filterzeef groot 30 mesh wit, filterzeef fijn 50 mesh rood, 3 x luchtfilterset, 3 x vultrechter, canadapter (voor 0,75 en 1 liter blikken).

vanaf602,96
bekijk productBekijk product ▸
FLEXIBEL VERLENGSTUKWagner flexibel verlengstukWagner flexibel verlengstuk

Wagner flexibel verlengstuk is een praktische accessoire voor airless verfspuiten van het merk Wagner. Met deze spuittip met flexibel verlengstuk kunnen horizontale oppervlakken gemakkelijk geverfd worden. Bovendien zijn ook moeilijk bereikbare plekken een stuk gemakkelijker te schilderen met behulp van dit verlengstuk. Deze accessoire is geschikt voor de Wagner w180 p en de Wagner w450 se verfspuiten.

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
FLEXIO 995Wagner flexio 995Wagner flexio 995

Wagner flexio 995 is een muurverfspuitsysteem waarmee muurverf, primers, lak, vernis, houtbeschermingsmiddelen, olie en beits op waterbasis en op solventbasis kan worden aangebracht. Met de 70 cm lange spuitlans kan op hoge plafonds, hoge muren en grote oppervlakken moeiteloos verf worden aangebracht. Het apparaat is voorzien van 1 spuitlans voor muurverf en primers (dikvloeibare verven), 1 adapter en 1 extra spuitopzetstuk voor lakken en beitsen (dunvloeibare verven). Het is geschikt voor middelgrote tot grote verfprojecten binnen (muren, plafonds) of buiten (tuinhuizen, garages, tuinhout, terrassen, tuinmeubels). De verf wordt via een slang direct uit de emmer aangezogen en door de lans geleid en komt perfect dekkend op de muur. Het reinigen is ook zeer comfortabel: dankzij de zelfreinigende functie is het systeem in enkele minuten schoon. Het is voorzien van een Click & Paint systeem waardoor verf en dus de beker binnen enkele seconden gewisseld kunnen worden. Door dit systeem kunnen ook andere opzetstukken op het toestel geplaatst worden. Verstuivingsvermogen: 200 Watt. Maximum debiet: 0-525 ml/min.

vanaf249,17
bekijk productBekijk product ▸
XVLP opzetstuk FineSprayWagner xvlp opzetstuk finesprayWagner xvlp opzetstuk finespray

Wagner frontend xvlp finespray is met name geschikt voor het bewerken van hout met beits of andere dunne vloeistoffen. Het heeft een inhoud van 1000 ml.

vanaf112,46
bekijk productBekijk product ▸
XVLP FrontEnd geel StandardSprayWagner xvlp frontend geel standardsprayWagner xvlp frontend geel standardspray

Wagner frontend xvlp standardspray is een pistoolopzetstuk (front-end) voor de xvlp finishcontrol 5000. Het is geschikt voor o.a. hoogvisceuze spuitlakken. Het is voorzien van een rvs beker met 1 liter inhoud en de gepatenteerde visco-tec spuittip 4,1 mm. Met dit opzetstuk kunnen materialen met hoog vaste-stofgehalte worden verwerkt.

vanaf112,46
bekijk productBekijk product ▸
Spuitopzetstuk WallSprayWagner spuitopzetstuk wallsprayWagner spuitopzetstuk wallspray

Wagner frontend xvlp wallspray voor de xvlp finishcontrol 5000 en 3500. Het is geschikt voor latex- en muurverven. Het opzetstuk is extra groot (container van 1400 ml) en extra licht.

vanaf112,46
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 300Wagner furno 300Wagner furno 300

Wagner furno 300 is een basic heteluchtpistool voor o.a. het verwijderen van verf, het ontdooien van leidingen en het losmaken van verroeste bouten. Het heeft een vermogen van 1200 watt en 2 temperatuurstanden (400įC en 600įC) en luchtsnelheden. Het heeft een corrosiebestendige nozzle en geÔntegreerde ophanghaak.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 500Wagner furno 500Wagner furno 500

Wagner furno 500 heteluchtpistool heeft 12 temperatuur instellingen van 65ļC tot 650ļC. Het is een veelzijdig apparaat, geschikt voor o.a. het verwijderen van verf, het ontdooien van leidingen en het verwijderen van stickers. Het heeft een Graphic LED scherm met drukknoppen, een vermogen van 1500 watt, 2 luchtsnelheden en cooling down modus. Het is een ergonomisch ontwerp voor comfort en balans en heeft een handige ophanglus.

vanaf53,96
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 750Wagner furno 750Wagner furno 750

Wagner Furno 750 is een elektronisch heteluchtpistool van professionele kwaliteit, perfect voor intensief gebruik. Het is voorzien van een ergonomisch en compact design voor meer comfort en gebruiksmogelijkheden. Het heeft een dynamisch en digitaal LCD-scherm voor specifieke regeling van de warmte met een variabel temperatuurbereik van 50įC tot 600įC voor meer nauwkeurigheid, veiligheid en efficiŽntie. Het digitale scherm heeft een geheugenfunctie met oproepfunctie voor de laatste instelling. Het is ideaal voor grotere karweien en wordt geleverd is een praktische, stevige kist in werkbankvorm voor opslag. Het wordt geleverd met een concentratorspuittip, reflecterende spuittip, brede concentratorspuittip, glasbeschermingsspuittip en 5-in-1 precisieschraper. Vermogen: 2000 W. Capaciteit luchtstroom: 820 l/min. Snoer: 1,8 m.

vanaf80,96
bekijk productBekijk product ▸
Furno Accessoire Concentrator Opzetstuk 14 mmWagner furno accessoire concentrator opzetstuk 14 mmWagner furno accessoire concentrator opzetstuk 14 mm

Wagner furno concentratie opzetstuk 14 mm is speciaal ontwikkeld om de heteluchtstroom te verkleinen waardoor makkelijker op kleine oppervlakken gewerkt kan worden. Het is dus ideaal voor het bewerken van kleine details.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
HANDIROLL 550Wagner handiroll 550Wagner handiroll 550

Wagner HandiRoll 550 is een hulpstuk waarmee in een aangename werkhouding en zonder afstrijken en geklieder moeiteloos de muren verfraaid kunnen worden. De verf wordt eenvoudig vanuit de geÔntegreerde verftank met de gewenste dosering in de rol gepompt. Zo kan iedereen het eigen werktempo bepalen. Reservoirinhoud: 550 ml. Het wordt geleverd met een roller met 230 mm rolbreedte en 12 mm vachtlengte. De roller kan eenvoudig vervangen worden door een Wagner reserverol.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
PROTIP HEA 311Wagner protip hea 311Wagner protip hea 311

Wagner hea protip 311 is geschikt voor de powerpainter 90 extra-hea en prospray 3.20 hea. Er kunnen dunne vloeistoffen zoals lak en beits mee verwerkt worden. Het geeft tot 50% minder spuitnevel en heeft een 0.011 inch spuitopening met een spuitbreedte van 15 cm.

vanaf67,46
bekijk productBekijk product ▸
HEA ProTip 415Wagner hea protip 415Wagner hea protip 415

Wagner hea protip 415 is een airless omkeertip met een spuitopening van 0,015 inch (0,38 mm) en een spuithoek van 40 graden met een straalbreedte van 190 mm. Nevelvorming wordt hiermee tot wel 55% verminderd. Dit heeft minder verfverlies, optimale spuitresultaten, gelijkmatig verdeelde verf en minder afplakken tot gevolg. Het wordt geleverd inclusief pistoolzeef en afdichting in houder.

vanaf67,46
bekijk productBekijk product ▸
NAALDSTRAALSPUITTIPWagner naaldstraalspuittipWagner naaldstraalspuittip

Wagner naaldstraalspuittip voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen zoals fietskettingen en motoren. Het is geschikt voor W95, W140P, W180P en W450SE.

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
ONDERDELEN WAGNER APPARATENWagner onderdelen wagner apparatenWagner onderdelen wagner apparaten

Onderdelen voor Wagner apparaten.

vanaf11,05
bekijk productBekijk product ▸
pistoolfilter Geel 0,014 mmWagner pistoolfilter geel 0,014 mmWagner pistoolfilter geel 0,014 mm

Wagner pistoolfilter geel filtert fijn. Deze filter wordt aangeraden bij het spuiten van gemiddeld vloeibare producten zoals vernis, grondverf, primer, vulmiddel en latex voor binnen. Een pistoolfilter moet worden vervangen zodra deze dusdanig verstopt zit, dat er met moeite nog materiaal doorheen komt. Bij niet tijdig vervangen kunnen onzuiverheden in het spuitwerk ontstaan, of zelfs interne schade binnen de apparatuur.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLFILTER ROOD 0,084 mmWagner pistoolfilter rood 0,084 mmWagner pistoolfilter rood 0,084 mm

Wagner pistoolfilter rood extra fijn. Deze filter wordt aangeraden bij het spuiten van zeer vloeibare producten zoals lak, vernis en verdunde verf op water- en oliebasis. Een pistoolfilter moet worden vervangen zodra deze dusdanig verstopt zit, dat er met moeite nog materiaal doorheen komt. Bij niet tijdig vervangen kunnen onzuiverheden in het spuitwerk ontstaan, of zelfs interne schade binnen de apparatuur.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLFILTER WIT 0,31 MMWagner pistoolfilter wit 0,31 mmWagner pistoolfilter wit 0,31 mm

Wagner pistoolfilter wit filtert fijn. Deze filter wordt aangeraden bij het spuiten van minder vloeibare producten zoals latex- en muurverf, brandbescherming, dakverf en corrosiewering. Een pistoolfilter moet worden vervangen zodra deze dusdanig verstopt zit, dat er met moeite nog materiaal doorheen komt. Bij niet tijdig vervangen kunnen onzuiverheden in het spuitwerk ontstaan, of zelfs interne schade binnen deapparatuur.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
POMP HERSTELKIT PP 117Wagner pomp herstelkit pp 117Wagner pomp herstelkit pp 117

Wagner pomp herstelkit voor de PP117. Deze kit vervangt alle onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

vanaf283,50
bekijk productBekijk product ▸
HEA PowerPainter 90 EXTRAWagner hea powerpainter 90 extraWagner hea powerpainter 90 extra

Wagner powerpainter 90 extra hea is geschikt voor binnen- en buitenmuurverf en grotere lak en beits klussen. Dit professionele apparaat is speciaal bedoeld voor zzp-ers, schilders en stucadoors. Het geeft een zeer glad en strak resultaat (zo strak als stucwerk), werkt efficiŽnt en is eenvoudig verplaatsbaar. Het zuigt de verf direct uit de emmer en wordt geleverd met een professioneel pistool en een manometer.Het heeft een grote actieradius met de slang van 15 meter. Hierdoor kunnen hoge plafonds en zelfs de gevels bereikt worden. Let op dat het gebruik van agressief bijtende vloeistoffen (zoals thinner) de levensduur van de machine sterk beÔnvloeden. Het wordt geleverd inclusief 0418717 vector pro (4 vinger trekker), 0418708 tip l (517), 0418719 slang 15 meter 1/4" geel, 0418721 aanzuigset en 118 ml zuiger olie.

vanaf1.070,96
bekijk productBekijk product ▸
ProSpray 3.20Wagner prospray 3.20Wagner prospray 3.20

Wagner ps 3.20 hea sp europe is dť keuze voor professionele schilders die een multi-inzetbare airless instappomp zoeken. Dit robuuste maar compacte model van 14 kg kan makkelijk worden meegenomen naar iedere klus. Het spuit oplosmiddelhoudende en waterdunbare lakken, lazuren, beitsen en latexverf (muurverf). Dankzij de high efficiency airless (hea) technologie is er tot 55% minder overspray en heeft de pomp een langere levensduur. Er wordt namelijk gewerkt met verminderde spuitdruk, waardoor er meer controle is en het resulteert in een mooi zacht spuitbeeld met minder verf. Het heeft een zeer eenvoudige inbedrijfstelling en hoge bedrijfszekerheid. Er kan rechtstreeks worden aangezogen uit de verfemmer maar ook is er een handige 5 liter bekerset als optie beschikbaar. Het wordt geleverd inclusief flexibele aanzuig, 538040 vector pro (4 vinger trekker), 554517 hea protip 517 (voor muurverf), 9984574 slang 15 meter 1/4" geel en 118 ml zuiger olie.

vanaf1.615,50
bekijk productBekijk product ▸
RAPID TAPEWagner rapid tapeWagner rapid tape

Wagner rapid tape is een vloeibare afplaktape.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKJES 5 STUKSWagner reinigingsdoekjes 5 stuksWagner reinigingsdoekjes 5 stuks

Wagner reinigingsdoekjes voor vloeren. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf7,95
bekijk productBekijk product ▸
RESERVEROL 230/12 MM VACHTLENGTEWagner reserverol 230/12 mm vachtlengteWagner reserverol 230/12 mm vachtlengte

Wagner reserverol 230/12 mm is een verfrol die speciaal voor de gladde oppervlakten is. De verfrol is 23 centimeter breed en beschikt over een vachtlengte van 12 mm. Het is geschikt voor elke verfroller van het merk Wagner, waaronder de turboroll 550.

vanaf6,26
bekijk productBekijk product ▸
RESERVEROL 230/20 MM VACHTLENGTEWagner reserverol 230/20 mm vachtlengteWagner reserverol 230/20 mm vachtlengte

Wagner reserverol 230/20 mm is een verfrol speciaal voor gladde oppervlakken. De verfrol is 23 centimeter breed en beschikt over een vachtlengte van 20 mm. De rol heeft een zachte, witte vacht geschikt voor het opnemen van veel verf. Het is geschikt voor elke verfroller van het merk Wagner, waaronder de turboroll 550.

vanaf7,16
bekijk productBekijk product ▸
RONDSTRAALSPUITTIPWagner rondstraalspuittipWagner rondstraalspuittip

Wagner rondstraalspuittip.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
SERVICE SET FINESPRAYWagner service set finesprayWagner service set finespray

Wagner service set finespray is een accessoire voor de verfspuiten van het merk Wagner. In deze service set zitten de belangrijkste wisselstukken waarmee ontbrekende onderdelen van een spuitopzetstuk voor lak en beits (perfectspray 800 ml/ perfectspray 1400 ml) vervangen kunnen worden.

vanaf16,64
bekijk productBekijk product ▸
SERVICE SET WALLPERFECTWagner service set wallperfectWagner service set wallperfect

Wagner service set wallperfect is een accessoire voor de verfspuiten van het merk Wagner. In deze service set zitten de belangrijkste wisselstukken waarmee ontbrekende onderdelen van een spuitopzetstuk voor muur- en plafondverf (wallperfect 1300 ml/ wallperfect 1800 ml) vervangen kunnen worden.

vanaf15,26
bekijk productBekijk product ▸
SERVICE SET WALLPERFECT I-SPRAYWagner service set wallperfect i-sprayWagner service set wallperfect i-spray

Wagner service set wallperfect i-spray is een accessoire voor de verfspuiten van het merk Wagner. In deze service set zitten de belangrijkste wisselstukken waarmee ontbrekende onderdelen van een spuitopzetstuk voor muur- en plafondverf (wallperfect 1300 ml i-spray / wallperfect 1800 ml i-spray) vervangen kunnen worden.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
Control Pro spuittiphouder setWagner control pro spuittiphouder setWagner control pro spuittiphouder set

Wagner spray guard assembly is een Control Pro Tiphouder voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO PISTOOLWagner control pro pistoolWagner control pro pistool

Wagner spray gun assembly control pro is een pistool voor de Wagner control series 250m, 350m, 250r en 350r.

vanaf175,46
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SLANG 15 METERWagner control pro slang 15 meterWagner control pro slang 15 meter

Wagner spray hose 15 meter voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R.

vanaf103,46
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 211Wagner control pro spuittip 211Wagner control pro spuittip 211

Wagner control pro spuittip 211 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 20 graden en een spuitopening van 0,011 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 311Wagner control pro spuittip 311Wagner control pro spuittip 311

Wagner control pro spuittip 311 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 30 graden en een spuitopening van 0,011 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 313Wagner control pro spuittip 313Wagner control pro spuittip 313

Wagner control pro spuittip 313 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 20 graden en een spuitopening van 0,013 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 413Wagner control pro spuittip 413Wagner control pro spuittip 413

Wagner control pro spuittip 413 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 40 graden en een spuitopening van 0,013 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 515Wagner control pro spuittip 515Wagner control pro spuittip 515

Wagner control pro spuittip 515 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 50 graden en een spuitopening van 0,015 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 517Wagner control pro spuittip 517Wagner control pro spuittip 517

Wagner spray tip 517 is een spuittip voor de Wagner control series 250m, 350m, 250r en 350r. Deze spuittip heeft een spuithoek van 50 graden en een spuitopening van 0,017 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 619Wagner control pro spuittip 619Wagner control pro spuittip 619

Wagner control pro spuittip 619 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 60 graden en een spuitopening van 0,019 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
Gele slang 15 meterWagner gele slang 15 meterWagner gele slang 15 meter

Wagner spuitslang 15 meter pro is geschikt voor de Wagner project pro 117, powerpainter 60, project pro 119 en powerpainter 90.

vanaf117,00
bekijk productBekijk product ▸
behangafstomer Steamforce EUWagner behangafstomer steamforce euWagner behangafstomer steamforce eu

Wagner steamforce eu is een behangafstomer, geschikt voor het afstomen van oud behang zonder gebruik te maken van chemicaliŽn. De afstomer is geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Het is uitgerust met een warmtegeÔsoleerde slang en ventielsysteem om veilig te kunnen werken. Het heeft een lange stoomtijd om grote vlakken te kunnen bewerken zonder onderbrekingen.

vanaf53,96
bekijk productBekijk product ▸
SteamForce ProWagner steamforce proWagner steamforce pro

Wagner steamforce pro is een krachtige behangafstomer. Naast de extra krachtige 2.75 kw motor heeft het een 5 meter slanglengte, een 7,5 liter tank en een ingebouwd opstapje. Er kan tot wel 90 minuten mee gewerkt worden, dus het is ideaal voor grotere klussen. Het wordt geleverd inclusief stoomplaat.

vanaf566,10
bekijk productBekijk product ▸
afdekfolie en tapeWagner afdekfolie en tapeWagner afdekfolie en tape

Wagner afdekfolie met tape. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren en wanden. Door de tape is dit afdekfolie snel en eenvoudig te bevestigen op bijvoorbeeld plinten.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
Control Pro verlenglansWagner control pro verlenglansWagner control pro verlenglans

Wagner Tip Extension voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R.

vanaf71,96
bekijk productBekijk product ▸
Control Pro spuitkop dichtsetWagner control pro spuitkop dichtsetWagner control pro spuitkop dichtset

Wagner tip seal kit is een set voor het dichten van de spuitkop. Het is geschikt voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
TIPCLEANWagner tipcleanWagner tipclean

Wagner tipclean is een op ethanol gebaseerde reinigingsvloeistof voor spuittips. Gebruiksaanwijzing: spuittip in de container plaatsen, goed afsluiten en op zijn kop zetten. Eerst moet de spuittip leeggespoten zijn. Dit gaat eenvoudig door de tip 180 graden te draaien in de spuittiphouder en nogmaals te spuiten. Vervolgens moet de tip direct in de tipclean opgeslagen worden, anders kunnen materiaalresten achterblijven en verstoppingen ontstaan.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
TURBOROLL 550Wagner turboroll 550Wagner turboroll 550

Wagner turboroll 550 heeft een sterke, door een accu aangedreven motor. Dit zorgt ervoor dat het werk nog sneller af komt. Eenvoudig met een druk op de knop wordt de verf automatisch uit de emmer in het geÔntegreerde verfreservoir gepompt. Het is geschikt voor alle soorten dispersieverf en latexverf. De verfroller beschikt over een reservoirinhoud van 550 ml en een verfrol met een breedte van 230 mm en een vachtdikte van 20 mm. Het wordt geleverd inclusief 4 AA batterijen.

vanaf44,06
bekijk productBekijk product ▸
VERFSPUITSYSTEEM UNIVERSEEL EXTRA EXTENSIONWagner verfspuitsysteem universeel extra extensionWagner verfspuitsysteem universeel extra extension

Wagner universal extra extension is geschikt voor het comfortabel verven van hoge muren, plafonds en vloeren. De totale lengte zonder spuitopzet is 60 cm en het is geschikt voor universele verfspuitsystemen (met uitzondering van de W 950 flexio en W 990 flexio), muurverfspuitsystemen en wood&metal sprayers.

vanaf33,26
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL EXTRA MASKING KITWagner universal extra masking kitWagner universal extra masking kit

Wagner universal extra masking kit is een afdekset voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden tijdens het schilderen. De set bevat 1 x afdekfolie 4 x 6 meter extra dik voor vloer en meubels, 1 x premium afdekfolie met plakband 20 x 0,55 meter voor complete muren en 1 x premium schildersplakband 20 meter x 36 mm.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
HVLP bekerzakjes 5 stuksWagner hvlp bekerzakjes 5 stuksWagner hvlp bekerzakjes 5 stuks

Wagner universal extra plastic cup covers zijn bekerzakjes voor de verfbekers van de Wagner HVLP spuitsystemen. Met de bekerzakjes wordt de verfbeker schoongehouden waardoor deze minder schoon hoeft te worden gemaakt.

vanaf1,34
bekijk productBekijk product ▸
Universal Sprayer W 575Wagner universal sprayer w 575Wagner universal sprayer w 575

Wagner universal sprayer flexio 575 is geschikt voor lakken, beitsen en muurverf. Het is ideaal voor kleine, moeilijk te verven ondergronden zoals meubels of hekken. Het is zeer handzaam en compact en makkelijk schoon te maken. Kleuren kunnen eenvoudig gewisseld worden en het apparaat heeft ondanks zijn omvang relatief veel vermogen. De hvlp geeft relatief weinig spuitnevel.

vanaf139,46
bekijk productBekijk product ▸
VERFSPUIT SYSTEEM UNIVERSAL W570 FLEXIOWagner verfspuit systeem universal w570 flexioWagner verfspuit systeem universal w570 flexio

Wagner Universal Sprayer W 570 Flexio is een draagbare verfspuit, geschikt om verfprojecten, van zowel kleine of grote omvang, te realiseren. Het is uitgerust met 2 spuitopzetstukken: 1 van 1300 ml is voor het verfwerk binnenshuis en de andere van 800 ml is voor de toepassing van een vloeibaar product zoals beits of lak. De I-Spray spuitkop, de X-boost turbine en de straal met veelsoortige afstellingen zorgen voor een dekkende en homogene toepassing. Vermogen: 200 watt. Werkdruk: 15 m≤ in 5 min. Max. stroomsnelheid: 500 ml/min.

vanaf134,96
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM W 590 FLEXIOWagner universeel spuitsysteem w 590 flexioWagner universeel spuitsysteem w 590 flexio

Wagner Universal Sprayer W 590 Flexio is speciaal geschikt voor de grotere klussen binnenshuis. Het wordt geleverd met 2 spuitopzetstukken: voor dikke (muurverf) en voor dunne (lakken en beitsen) verf. De krachtige X-Boost-turbine verwerkt in combinatie met de innovatieve I-Spray spuitkop alle gangbare verfsoorten zonder verdunning. Ook bij het spuiten zelf is flexibiliteit ingebouwd: de lucht- en verfhoeveelheid is traploos regelbaar (o-500 ml/min.). De spuitstraal naar wens horizontaal of verticaal en breed of smal ingesteld worden. Bij lakken en beitsen is ook een puntstraal mogelijk voor een snelle en perfect dekkende laag. Het wordt geleverd in een handige draagkoffer. Verstuivingsvermogen: 25-200 W. Opgenomen vermogen: 630 W. Maximale viscositeit: verwerkt alle gangbare verfsoorten zonder verdunning.

vanaf158,39
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM W 690 FLEXIOWagner universeel spuitsysteem w 690 flexioWagner universeel spuitsysteem w 690 flexio

Wagner Universal Sprayer W 690 Flexio bestaat uit 2 verfspuitsystemen voor de prijs van 1. Door de twee spuitopzetstukken is dit systeem voor binnen- en buitenprojecten met binnenverf, lakken of beitsen geschikt. Het innovatieve I-Spray spuitopzetstuk verstuift binnenmuurverf optimaal en zorgt voor een gelijkmatig en perfect dekkend resultaat. De spuitstraal laat zich variabel instellen en de luchthoeveelheid is traploos regelbaar. Bij het spuitopzetstuk Standard voor lakken en beitsen is zelfs een puntstraal mogelijk voor een snel en perfect aangebrachte verflaag. Het verwerkt alle gangbare verfsoorten zonder verdunning (bij gladde ondergrond en bijzonder dikvloeibare, gelachtige verf 10% verdunnen). Verstuivingsvermogen: 200 watt. Opgenomen vermogen: 630 watt. Lengte van de luchtslang: 3,5 meter.

vanaf179,96
bekijk productBekijk product ▸
W950 UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM FLEXIOWagner w950 universeel spuitsysteem flexioWagner w950 universeel spuitsysteem flexio

Wagner universal sprayer W 950 flexio maakt schilderklussen nog makkelijker: met de 70 cm lange spuitlans kan zelfs op hoge plafonds, muren en grote oppervlakken moeiteloos verf worden aangebracht. De verf wordt via een slang direct uit de verfemmer aangezogen en door de lans met een perfect dekkend resultaat op de muur gespoten. Dankzij de zelfreinigende functie is het systeem binnen enkele minuten weer schoon en met de meegeleverde adapter en het extra spuitopzetstuk kan het apparaat ook worden gebruikt voor het aanbrengen van lakken en beitsen. Verstuivingsvermogen: 200 V. Vermogensverbruik: 630 W. Slagvolume: Traploos regelbaar. Lengte van de slang: 3,5 m. Viscositeit: alle gangbare verven zonder verdunning.

vanaf251,96
bekijk productBekijk product ▸
VISCOSITEITSBEKER GROOTWagner viscositeitsbeker grootWagner viscositeitsbeker groot

Wagner viscositeitsbeker groot is een accessoire voor de verfspuiten van het merk Wagner. Het is een handige hulp bij het verdunnen van lakken alvorens deze te verspuiten. Op de meeste verpakkingen van o.a. lakken staat vermeld hoeveel het product verdund moet worden alvorens het kan verspoten worden. Zo niet, raadpleeg dan de viscositeitstabel (viscositeit = dikte van de verf) in de handleiding van het Wagner toestel. Gebruiksaanwijzing: Dompel de viscositeitsbeker in de verf, til de beker op en meet de tijd totdat de verftstraal door de trechter is gelopen. Vergelijk deze "uitlooptijd" met de viscositeitstabel. Het is makkelijk te reinigen: met water of oplosmiddel doorspuiten en onderdelen reinigen.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
W180PWagner w180pWagner w180p

Wagner W 180 P is een allrounder met een groot toepassingsgebied en daardoor ideaal voor renovatie- en herstelwerkzaamheden. Dit zeer functionele apparaat wordt gekenmerkt door een briljante verstuiving, grote oppervlaktecapaciteit en een nog eenvoudigere reiniging dankzij de verwisselbare pomp. Met de grote fijnafstelknop kan de capaciteit zeer precies op de betreffende toepassing worden afgestemd. Het is geschikt voor o.a. oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen, politoeren, houtveredelings-, plantenbeschermings- en impregneermiddelen en oliŽn. Vermogen: 110 W. Zuiger: 5 mm, hardverchroomd speciaalstaal. Cilinder: speciaalstaal. Maximale capaciteit: 270 gr/min. Maximale spuitdruk: 150 bar. Maximale viscositeit: 80 DIN-sec. Reservoirinhoud: 800 ml. Standaardspuitkop: 0,8 mm.

vanaf62,96
bekijk productBekijk product ▸
VERFSPUITTOESTEL W95Wagner verfspuittoestel w95Wagner verfspuittoestel w95

Wagner W 95 is het instapmodel van de Wagner verftoestellen en kan gebruikt worden voor het aanbrengen van lak, vernis, olie of beits op zowel water- als terpentinebasis. Het toestel brengt een gladde, homogene en egale laag aan en is met name geschikt voor kleine verfprojecten buiten, zoals de schutting, kozijnen, tuinhout, houten terrastegels of een tuinhuisje. De pomp is uitneembaar en gemakkelijk te reinigen. Vermogen: 70 W. Max. capaciteit: 140 gr/min. Max. spuitdruk: 120 bar. Max. reservoirinhoud: 600 ml. Inclusief rondstraalspuitkop 0,8 mm.

vanaf44,96
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZET WALL EXTRA I-SPRAY 1300 MLWagner spuitopzet wall extra i-spray 1300 mlWagner spuitopzet wall extra i-spray 1300 ml

Wagner wall extra i-spray is geschikt voor emulsies en latexverven binnenshuis. Het heeft een gepatenteerde i-sproeikop voor de fijnste verneveling en hoge viscositeit tolerantie, zelfs met dikke verfsoorten. De sproeikop is variabel: horizontaal/verticaal en breed/smal, afhankelijk van de werkrichting en de omvang van het project. Het is geschikt voor verfspuitsystemen uit de categorieŽn universal, wall en wood&metal (behalve w 100).

vanaf37,76
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZET WALL EXTRA I-SPRAY 1800 MLWagner spuitopzet wall extra i-spray 1800 mlWagner spuitopzet wall extra i-spray 1800 ml

Wagner wall extra i-spray is geschikt voor emulsies en latexverven binnenshuis. Het heeft een gepatenteerde i-sproeikop voor de fijnste verneveling en hoge viscositeit tolerantie, zelfs met dikke verfsoorten. De sproeikop is variabel: horizontaal/verticaal en breed/smal, afhankelijk van de werkrichting en de omvang van het project. Het is geschikt voor verfspuitsystemen uit de categorieŽn universal, wall en wood&metal (behalve w 100).

vanaf35,96
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZET MUUR EXTRA TEXTUURWagner spuitopzet muur extra textuurWagner spuitopzet muur extra textuur

Wagner Wall EXTRA Texture is geschikt voor sierpleister en structuurverven tot 1 mm korrelgrootte. De 3-voudig instelbare verfstraal kan nauwkeurig worden afgestemd op het betreffende object. Het is geschikt voor toepassing op Wagner Universal Sprayers. Reservoirinhoud: 1300 ml.

vanaf35,96
bekijk productBekijk product ▸
VERFSPUITSYSTEEM W450Wagner verfspuitsysteem w450Wagner verfspuitsysteem w450

Wagner wall sprayer W 450 is het ideale verfspuitsysteem voor binnenmuren en -plafonds. Het gepatenteerde I-Spray mondstuk zorgt voor de allerfijnste verstuiving, zodat met slechts ťťn keer opbrengen een gelijkmatige, dekkende verflaag gecreŽerd wordt. Het wordt geleverd met draagriem, oefenposter, mengstaaf, reserveafdichting voor het mondstuk en vultrechter. Vermogensopname: 460 W. Transportdebiet: 230 ml/min. Reservoirinhoud: 1,3 L. Slanglengte: 1,8 m. Arbeidssnelheid: 1,5 m≤/min.

vanaf107,96
bekijk productBekijk product ▸
ACCESSOIRES VOOR WAGNER HETELUCHTPISTOLENWagner accessoires voor wagner heteluchtpistolenWagner accessoires voor wagner heteluchtpistolen

Wagner accessoires voor de diverse heteluchtpistolen.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZETSTUK WOOD&METAL EXTRA BRILLIANTWagner spuitopzetstuk wood&metal extra brilliantWagner spuitopzetstuk wood&metal extra brilliant

Wagner wood&metal extra brilliant is een speciaal ontwikkeld spuitopzetstuk voor het opbrengen van verf op bijzonder gladde voorwerpen. De geoptimaliseerde spuitkop en luchtgeleider staan garant voor hoogwaardige, briljante oppervlakken.

vanaf26,96
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZETSTUK RADIATORWagner spuitopzetstuk radiatorWagner spuitopzetstuk radiator

Wagner wood en metal extra corner en reach 2361742 is geschikt voor het verspuiten van dunvloeibare materialen op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals radiatoren en hoekjes in kasten. De verfstraal wordt aan het uiteinde van de spuitopzet over 25į afgebogen zodat "om de hoekď spuiten mogelijk is. Reservoirinhoud: 600 ml.

vanaf26,96
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZETSTUK WOOD&METAL EXTRA DETAILWagner spuitopzetstuk wood&metal extra detailWagner spuitopzetstuk wood&metal extra detail

Wagner Wood&Metal EXTRA Detail is geschikt voor alle dunne oplosmiddelen en op water gebaseerde materialen zoals lakken, vernissen, houtbeschermingsmiddelen, primers en oliŽn. Het is geschikt voor kleine ruimtes en delicate items en heeft een ronde sproeikop voor schoon en nauwkeurig precisiewerk.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZETSTUK WOOD&METAL EXTRA LARGEWagner spuitopzetstuk wood&metal extra largeWagner spuitopzetstuk wood&metal extra large

Wagner Wood&Metal extra large is geschikt voor grote voorwerpen zoals garagedeuren en blokhutten. Door het extra grote verfreservoir kan langer gespoten worden zonder onderbrekingen. Het is geschikt voor toepassing op de Wagner HVLP verfspuiten.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
WOOD&METAL EXTRA SMALLWagner wood&metal extra smallWagner wood&metal extra small

Wagner wood en metal extra small is een spuitopzetstuk perfectspray voor lak, beits en houtbeschermingsmiddelen, geschikt voor de W 150. Het is het klassieke model opzetstuk voor het gelijkmatig en perfect opbrengen van verf op kleine en middelgrote objecten. Door de geoptimaliseerde spuitkop gaat het verven nog sneller. Met het click & paint systeem kan de verf en dus de beker binnen enkele seconden verwisseld worden en kunnen ook andere opzetstukken op het toestel geplaatst worden.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZETSTUK WOOD&METAL EXTRA STANDARDWagner spuitopzetstuk wood&metal extra standardWagner spuitopzetstuk wood&metal extra standard

Wagner Wood&Metal extra standard is een klassiek, veelzijdig model en ideaal voor het gelijkmatig en perfect opbrengen van verf op kleine en middelgrote objecten. Door de geoptimaliseerde spuitkop gaat het verven nog sneller. Het is geschikt voor de Universal Sprayer, Wall Sprayer en Wood&Metal Sprayer.

vanaf26,96
bekijk productBekijk product ▸
WOOD&METAL SPRAYER W100Wagner wood&metal sprayer w100Wagner wood&metal sprayer w100

Wagner wood en metal sprayer w 100 is speciaal ontwikkeld voor het spuiten van o.a. raamkozijnen, schuttingen en meubels. Door het hoge verstuivingsvermogen kan er nauwkeurig gewerkt worden met een perfect dekkend eindresultaat, ongeacht of er lak, beits of houtbeschermingsmiddelen gebruikt wordt. Hierdoor wordt een snel, perfect resultaat bereikt in elke situatie en elke werkrichting, ook op horizontale oppervlakken en boven hoofdhoogte. Het is voorzien van het click & paint snelwisselsysteem. Vermogen: 5 m≤ in 12 min. Verstuivingsvermogen: 65 W. Vermogensgebruik: 280 watt. Bekerinhoud: 800 ml.

vanaf85,46
bekijk productBekijk product ▸
WOOD & METAL SPRAYER W150Wagner wood & metal sprayer w150Wagner wood & metal sprayer w150

Wagner wood en metal sprayer w 150 is een verfpuitsysteem voor binnen en buiten met een verstuivingsvermogen van 70 watt. Het beschikt over een spuitopzetstuk en kan gebruikt worden voor lak, vernis, houtbeschermingsmiddelen, olie of beits, op waterbasis of op solventbasis. De verfhoeveelheid is traploos regelbaar van 0-140 ml per min.

vanaf88,16
bekijk productBekijk product ▸
HVLP hout en metaal verfspuitsysteem W 125Wagner hvlp hout en metaal verfspuitsysteem w 125Wagner hvlp hout en metaal verfspuitsysteem w 125

Wagner wood&metal sprayer w 125 eur is het meest compacte toestel in zijn soort en is daarmee geschikt voor kleine en middelgrote verfprojecten. Door het hoge verstuivingsvermogen kan er nauwkeurig gewerkt worden met een perfect dekkend eindresultaat met lak, olie, beits en houtbeschermingsmiddelen. Dit toestel is niet geschikt voor het verspuiten van muur-en plafondverf. Het zorgt ook voor een mooie afwerking in kleine hoekjes en de spuitstraal en het verfvolume zijn volledig aanpasbaar.

vanaf53,96
bekijk productBekijk product ▸

Wagner, specialist in verfspuiten

Overweeg je om grote oppervlakken te verven, maar zie je op tegen het vele werk? Maak het jezelf gemakkelijk door de aankoop van een verfspuit van Wagner en kies bijvoorbeeld voor de Wagner Airless verfspuit bij Kleuro.nl. Een verfspuit neemt je veel werk uit handen, is minder intensief en zorgt bovendien voor een prachtig eindresultaat. Dit gaat zeker ook op voor de Airless variant. Bij Kleuro.nl helpen we jou graag aan een verfspuit die aan je wensen voldoet. Bovendien levert een aankoop in onze webshop je altijd de nodige voordelen op.

Wagner verfspuit voor een strak resultaat

Met een Wagner verfspuit verzeker jij jezelf van een mooi eindresultaat. De keuze voor een verfspuit wordt voornamelijk bepaald door de omvang van een schilderklus. Je hoeft niet onnodig lang met een verfroller aan de slag en je bent dus sneller klaar. Bovendien is een verfspuit van Wagner in te zetten voor allerlei verfklussen. Huizen, appartementen, schuttingen, meubels, winkels of scholen, met de Airless verfspuit van Wagner kan je van alles aanpakken. Let op: gebruik een verfspuit alleen voor grotere oppervlakken. Maak je keuze voor een exemplaar dat aansluit op je wensen en budget.

Welke voordelen biedt een verfspuit?

Een verfspuit van Wagner levert je diverse voordelen op. Kleuro.nl zet de voordelen graag voor je uiteen:

 • Met een Wagner verfspuit verzeker jij jezelf van een strak eindresultaat.
 • Een verfspuit stelt jou in staat om sneller te werken.
 • Het gebruik van een verfspuit vergt een mindere fysieke inspanning en is dus geen aanslag op je lichaam.
 • Dankzij een verfspuit kies je voor verf met een perfecte dekking.
 • Met een Airless verfspuit gebruik je weinig verf zůnder dat het iets afdoet aan de afwerking. Je bespaart dus de nodige euro's.

Al deze voordelen maken het voor jou interessant om uit te zoeken welke verfspuit perfect aansluit op je wensen. Je kan altijd advies inwinnen bij onze klantenservice. Een van onze medewerkers helpt je graag in je zoektocht naar een verfspuit van Wagner.

Ontdek het gemak van een Airless Wagner verfspuit

Verfspuiten zijn er in allerlei soorten en maten. Dit geldt ook voor de verfspuit van Wagner. De Airless variant is er eentje die je allerlei gemakken oplevert. Hij werkt net iets anders dan een gewone verfspuit, want de verf wordt onder hoge druk en zonder luchtmantel door de opening geperst. Hij spuit uiterst nauwkeurig, want de verf wordt verneveld. Dit geeft jou de garantie een perfect eindresultaat. De Airless verfspuit van Wagner kan je ook wel vergelijken met een tuinslang. Hoe meer je je duim op de opening houdt, hoe meer de verf vernevelt. Kortom: een aanwinst voor zowel een ZZP'er als een particuliere schilder.

Tips bij het gebruik van een verfspuit

Ga je met een verfspuit van Wagner aan de slag en ga je voor maximaal resultaat? Met de tips van Kleuro.nl weet je zeker dat je slaagt!

 • Een goede voorbereiding is noodzakelijk: koop daarom voldoende afplaktape en afdekzeil.
 • Spuiten doe je altijd vanuit je onderarm en niet vanuit je pols.
 • Houd een spuitafstand aan van maximaal 15 centimeter.
 • Gebruik altijd schone verf en voorkom zoveel mogelijk verstoppingen rondom de opening van de verfspuit.
 • Het helpt om altijd eerst een stukje proef te spuiten.
 • Maak de verfspuit na afloop goed schoon. Zo heb je er langer plezier van!

Hierom bestel je bij Kleuro.nl

Een verfspuit kopen in onze webshop levert je altijd voordelen op. Graag zetten wij onze voordelen voor je op een rij:

 • Bestellen en betalen doe je veilig en snel dankzij een beveiligde verbinding.
 • Wat je vůůr 23:59 uur bestelt, ontvang je de volgende werkdag in huis.
 • Bestel je vůůr 11:59 uur, dan wordt je aankoop dezelfde dag nog bij je thuis bezorgd.
 • Vanaf Ä 50,- wordt je bestelling gratis verzonden.
 • Indien gewenst ontvang je passend advies van onze klantenservice.

Maak het jezelf gemakkelijk en koop een verfspuit van Wagner bij Kleuro.nl.

Bestel online je verfspuit bij Kleuro.nl

Bestel een verfspuit van Wagner in onze webshop en ontdek het gemak van dit product bij het verven van grote oppervlakken. Je maakt direct kennis met de voordelen van een verfspuit, maar ook met eerdergenoemde voordelen die wij jou bieden. Aarzel daarom niet om een aankoop te doen in onze webshop ůf laat je geheel vrijblijvend adviseren door een van onze medewerkers. We helpen je graag bij het maken van een keuze die goed aansluit op wat je nodig hebt. Bel ons of stuur ons een chat bericht op de website.

LUCHTSLANG 4 METERWagner luchtslang 4 meterWagner luchtslang 4 meter

Wagner 4 m slang voor hvlp voor de verfspuitsystemen w640, w650 en w660.

vanaf40,46
bekijk productBekijk product ▸
5-IN-1 TOOLWagner 5-in-1 toolWagner 5-in-1 tool

Wagner 5-in-1 tool heeft vijf functies. Het mes kan gebruikt worden om verf te schrapen en om te plamuren, het puntige uitsteeksel kan gebruikt worden om plamuur, kalk en cement te verwijderen, het ronde gedeelte is geschikt om verfrollers mee schoon te maken en de platte zijde is geschikt om verfblikken mee te openen.

vanaf5,39
bekijk productBekijk product ▸
AANZUIGVERLENGSTUK W140/W180/W450Wagner aanzuigverlengstuk w140/w180/w450Wagner aanzuigverlengstuk w140/w180/w450

Wagner aanzuigverlengstuk voor de verfspuitsystemen W140, W180 en W450.

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
ALU BEKER MET DEKSEL 800 ML HVLPWagner alu beker met deksel 800 ml hvlpWagner alu beker met deksel 800 ml hvlp

Wagner beker alu met deksel 800 ml is geschikt voor alle HVLP verfspuiten. Het wordt geleverd exclusief spuitmond.

vanaf40,41
bekijk productBekijk product ▸
BEKER MET DEKSEL 1300 ML HVLPWagner beker met deksel 1300 ml hvlpWagner beker met deksel 1300 ml hvlp

Wagner beker met deksel 1300 ml HVLP voor de HVLP Wallperfect toestellen.

vanaf13,00
bekijk productBekijk product ▸
BEKER MET DEKSEL 1400 ML HVLPWagner beker met deksel 1400 ml hvlpWagner beker met deksel 1400 ml hvlp

Wagner beker met deksel 1400 ml is geschikt voor alle soorten hvlp van Wagner. Door het handige click&paint-systeem kan de beker gemakkelijk onder het verfpistool worden geplaatst.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
BEKER MET DEKSEL 250 ML HVLPWagner beker met deksel 250 ml hvlpWagner beker met deksel 250 ml hvlp

Wagner beker met deksel 250 ml is geschikt voor alle soorten hvlp van Wagner. Door het handige click & paint-systeem kan de beker gemakkelijk onder het verfpistool worden geplaatst.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
BEKER MET DEKSEL 800 ML HVLP/AIRLESSWagner beker met deksel 800 ml hvlp/airlessWagner beker met deksel 800 ml hvlp/airless

Wagner beker met deksel 800 ml is geschikt voor alle soorten HVLP/Airless-systemen van Wagner. Door het handige click&paint-systeem kan de beker gemakkelijk onder het verfpistool worden geplaatst.

vanaf9,86
bekijk productBekijk product ▸
CLEANING SET SPRAY GUNWagner cleaning set spray gunWagner cleaning set spray gun

Wagner cleaning set spray gun is een reinigingsset voor HVLP- en XVLP-spuitpistolen.

vanaf8,96
bekijk productBekijk product ▸
Control 150 MWagner control 150 mWagner control 150 m

Wagner control 150 m is een compacte en flexibele oplossing voor alle doe-het-zelvers. Het is een oplossing die dankzij de innovatieve en gepatenteerde high efficiency airless (hea) technologie het aanbrengen van verf ontzettend eenvoudig maakt. Dankzij de inhoud van 5,5 liter kunnen grote oppervlakken schoon en zonder constant bijvullen op comfortabele wijze gespoten worden. Het lekvrije deksel dient ook als pistool- en spuittiphouder. Zo raakt er niets verloren. De gereduceerde schakellogica zorgt voor eenvoudige bediening. De combinatie van innovatieve en gepatenteerde spuittip-technologie met een zeer efficiŽnte pomp met minder druk maakt gecontroleerd werken mogelijk met tot 55% minder spuitnevel. Het pistool is gemaakt van hoogwaardige en robuuste materialen en is dus sterk en duurzaam. Het heeft een geÔntegreerd en vervangbaar filtersysteem, wat zorgt voor een nog beter spuitbeeld. Dankzij de 7,5 meter lange airless-slang is er bovendien een grote actieradius. Het is geschikt voor materialen op water- en oplosmiddelbasis, zoals emulsie- en latexverven, vernissen, acrylverven, houtbeschermingsmiddelen, houtoliŽn, primers, lakken, beitsen, ontsmettingsmiddelen en oliŽn. Het is niet geschikt voor ontvlambare materialen.

vanaf314,10
bekijk productBekijk product ▸
AIRLESS SPUITINSTALLATIE CONTROL PRO 250 MWagner airless spuitinstallatie control pro 250 mWagner airless spuitinstallatie control pro 250 m

Wagner control series 250m is een compacte airless spuitmachine met draaggreep voor alle schilderwerkzaamheden van de ervaren doe-het-zelver, serviceverlener en de zzp-er die af en toe spuitprojecten heeft. Het materiaal wordt verneveld via high efficiency airless, hea-technologie, met een lage druk voor een spuitnevelarme, perfect dekkende verflaag. Gecombineerd met een nieuw spuittipontwerp overtuigt dit airless spuitsysteem met maximale controle en professionele resultaten zonder streepvorming. Op deze manier kunnen niet alleen geoefende gebruikers maar ook startende spuiters eenvoudig een perfect spuitresultaat bereiken. Alle oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen plus dispersie- en latexverf kunnen worden verwerkt. Dankzij het hoogwaardige airless-pistool met twee-vinger-trekker is optimaal bedieningscomfort gegarandeerd. De 9 meter lange en zeer flexibele slang zorgt voor een groot werkbereik.

vanaf467,10
bekijk productBekijk product ▸
HEA CONTROL PRO 250R VERFSPUITWagner hea control pro 250r verfspuitWagner hea control pro 250r verfspuit

Wagner control series 250r is makkelijk verplaatsbaar en licht van gewicht. Het is een ideale machine voor consumenten en doe-het-zelvers die standaard muurverf, beits of lakken verspuiten. De hea techniek biedt een goed en vol spuitbeeld. De machine kan alle gangbare materialen verspuiten met relatief weinig vermogen. Door de lage druk wordt de spuitnevel met ongeveer 55% gereduceerd en is de verfspuit makkelijker hanteerbaar. Het is geschikt voor materialen op water- of solventbasis, zoals muur- en latexverf voor binnenwanden, plafonds, kelderruimten en garages en lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen voor houten huizen, deuren, meubels, bekistingen, hekken of carports. Het is ook geschikt voor bijvoorbeeld corrosiebescherming van balustrades en stalen dragers.

vanaf467,10
bekijk productBekijk product ▸
AIRLESS SPUITINSTALLATIE CONTROL PRO 350 MWagner airless spuitinstallatie control pro 350 mWagner airless spuitinstallatie control pro 350 m

Wagner control series 350m is een krachtige, mobiele airless-spuitinstallatie voor alle schilderwerkzaamheden. Het is geschikt voor (ook) grote objecten voor de ervaren doe-het-zelver, serviceverlener en zzp-er die af en toe spuitprojecten heeft. Het beschikt over de high efficiency airless technologie en heeft dus minder druk en een innovatieve spuittip. Het zorgt gegarandeerd voor een streepvrije, perfect dekkende verflaag. Alle oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen plus dispersie- en latexverf kunnen worden verwerkt, met tot 55% minder spuitnevel dan bij traditionele airless-spuiten. Het hoogwaardige airless-pistool met twee-vinger-trekker en de 15 meter lange, zeer flexibele slang bieden optimaal bedieningscomfort. De wagen met telescoopgreep bespaart plaats bij het transport en de opslag en zorgt tevens voor het eenvoudig wisselen van werkplek.

vanaf629,10
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL SERIES VERFSPUIT 350RWagner control series verfspuit 350rWagner control series verfspuit 350r

Wagner control series 350r is een combinatie van een lichte compacte verfspuit met een krachtige verfpomp. Dit kunststof toestel is licht en makkelijk verplaatsbaar, maar heeft desondanks veel vermogen waardoor ook buiten- of gevelverf verspoten kan worden. Het heeft een hoogwaardig ergonomisch en instelbaar pistool, minder slijtage aan de onderdelen door de afwezigheid van filters, weinig spuitnevel en een 15 meter lange slang.

vanaf584,10
bekijk productBekijk product ▸
Manometercombinatie HEA voor PP90 en PS3.20Wagner manometercombinatie hea voor pp90 en ps3.20Wagner manometercombinatie hea voor pp90 en ps3.20

Wagner drukmeter probay hea is geschikt voor de powepainter 90 en prospray 3.20.

vanaf89,10
bekijk productBekijk product ▸
Airless verfpistool dynatec PSG 45Wagner airless verfpistool dynatec psg 45Wagner airless verfpistool dynatec psg 45

Wagner dynatec airless psg 45 is geschikt voor kleine verfprojecten binnen en buiten. Er kunnen gemakkelijk tuinhuisjes, schuttingen, bangkirai terrassen of tuinmeubels mee opgeknapt worden. De verfspuit heeft een verstuivingsvermogen van 45 watt en kan gebruikt worden voor lakken, oliŽn, beitsen en houtbeschermingsmiddelen. De tankinhoud bedraagt 0,4 liter.

vanaf26,96
bekijk productBekijk product ▸
Dynatec HVLP 320 verfspuitsysteemWagner dynatec hvlp 320 verfspuitsysteemWagner dynatec hvlp 320 verfspuitsysteem

Wagner dynatec hvlp 320 kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dankzij het verstuivingsvermogen van 90 watt kan de verfspuit gebruikt worden voor lakken, oliŽn, beitsen en houtbeschermingsmiddelen. De tank heeft een inhoud van 0,4 liter. Doordat de turbine op de grond staat, werkt het gemakkelijker en lichter doordat enkel het spuitopzetstuk vastgehouden hoeft te houden. De luchtslanglengte is 1,8 meter, voor voldoende bewegingsvrijheid tijdens de verfklus. Het systeem heeft een verstelbare verfstraal met vier standen: horizontaal, verticaal, breed en smal. Afmetingen: 26 x 15 x 21 cm. Gewicht: 2,7 kg.

vanaf71,96
bekijk productBekijk product ▸
automatische verfroller Easy RollerWagner automatische verfroller easy rollerWagner automatische verfroller easy roller

Wagner easy roller is een eenvoudige manier om verf te rollen zonder afstrijken en knoeien. De verf wordt van binnenuit aangevoerd en het is makkelijk om te reinigen.

vanaf35,06
bekijk productBekijk product ▸
EasyClean reinigingsmiddelWagner easyclean reinigingsmiddelWagner easyclean reinigingsmiddel

Wagner easyclean reinigt grondig alle verfdragende onderdelen van Wagner zuigerpompen en membraanpompen. Tegelijkertijd biedt het een optimale bescherming tegen corrosie. Gebruiksaanwijzing: schud grondig voor gebruik. Meng de inhoud in een verhouding van 1:30 met water en laat de oplossing in het systeem circuleren.

vanaf20,66
bekijk productBekijk product ▸
Airless Verlenglans FWagner airless verlenglans fWagner airless verlenglans f

Wagner extension kan gebruikt worden op professionele ag-08 f-draad verfspuitpistolen.

vanaf50,62
bekijk productBekijk product ▸
FILTER L-XXL+ 2 X WITWagner filter l-xxl+ 2 x witWagner filter l-xxl+ 2 x wit

Wagner filter l-xxl is geschikt voor de verfspuitsystemen pro 117 en 119 en in combinatie met de L517, XL519 en XXL521 tips. Ze zijn geschikt voor vernis, grondverf, primer, vulmiddel, binnen latex en tectyl. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
FILTER M 2 X GEELWagner filter m 2 x geelWagner filter m 2 x geel

Wagner filter m is geschikt voor de verfspuitsystemen pro 115, 117 en 119 en in combinatie met de tip m 515. Het is geschikt voor vernis, grondverf, primer, vulmiddel en latex binnen.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
FILTER XS-S ROOD 2 STUKSWagner filter xs-s rood 2 stuksWagner filter xs-s rood 2 stuks

Wagner filter xs-s is geschikt voor de verfspuitsystemen pro 115, 117 en 119 en in combinatie met de tips xs 409 en s 411. Het is geschikt voor vernis en verf op water- en oliebasis. Verpakking bevat 2 stuks.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
Finish Control 3500 met Can AdapterWagner finish control 3500 met can adapterWagner finish control 3500 met can adapter

Wagner finishcontrol 3500 xvlp + adapter is de kleinste in zijn klasse. De praktische schouderriem zorgt voor eenvoudig transport en de praktische koffer biedt plaats aan het apparaat en twee rechtop geplaatste spuitopzetstukken, die ook gevuld kunnen worden getransporteerd. De zeer duurzame verfspuit is vervaardigd uit grotendeels hoogwaardig aluminium en zorgt voor een zeer strak en professioneel spuitbeeld. Kleuren kunnen snel gewisseld worden door de opzetstukken. Het is ideaal voor de afwerking van o.a. deuren en kozijnen. Het wordt geleverd inclusief spuitpistool standardspray, praktische draagkoffer, draagriem, reinigingsborstel, filterzeef groot 30 mesh wit, filterzeef fijn 50 mesh rood, 3 x luchtfilterset, 3 x vultrechter, canadapter (voor 0,75 en 1 liter blikken).

vanaf602,96
bekijk productBekijk product ▸
FLEXIBEL VERLENGSTUKWagner flexibel verlengstukWagner flexibel verlengstuk

Wagner flexibel verlengstuk is een praktische accessoire voor airless verfspuiten van het merk Wagner. Met deze spuittip met flexibel verlengstuk kunnen horizontale oppervlakken gemakkelijk geverfd worden. Bovendien zijn ook moeilijk bereikbare plekken een stuk gemakkelijker te schilderen met behulp van dit verlengstuk. Deze accessoire is geschikt voor de Wagner w180 p en de Wagner w450 se verfspuiten.

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
FLEXIO 995Wagner flexio 995Wagner flexio 995

Wagner flexio 995 is een muurverfspuitsysteem waarmee muurverf, primers, lak, vernis, houtbeschermingsmiddelen, olie en beits op waterbasis en op solventbasis kan worden aangebracht. Met de 70 cm lange spuitlans kan op hoge plafonds, hoge muren en grote oppervlakken moeiteloos verf worden aangebracht. Het apparaat is voorzien van 1 spuitlans voor muurverf en primers (dikvloeibare verven), 1 adapter en 1 extra spuitopzetstuk voor lakken en beitsen (dunvloeibare verven). Het is geschikt voor middelgrote tot grote verfprojecten binnen (muren, plafonds) of buiten (tuinhuizen, garages, tuinhout, terrassen, tuinmeubels). De verf wordt via een slang direct uit de emmer aangezogen en door de lans geleid en komt perfect dekkend op de muur. Het reinigen is ook zeer comfortabel: dankzij de zelfreinigende functie is het systeem in enkele minuten schoon. Het is voorzien van een Click & Paint systeem waardoor verf en dus de beker binnen enkele seconden gewisseld kunnen worden. Door dit systeem kunnen ook andere opzetstukken op het toestel geplaatst worden. Verstuivingsvermogen: 200 Watt. Maximum debiet: 0-525 ml/min.

vanaf249,17
bekijk productBekijk product ▸
XVLP opzetstuk FineSprayWagner xvlp opzetstuk finesprayWagner xvlp opzetstuk finespray

Wagner frontend xvlp finespray is met name geschikt voor het bewerken van hout met beits of andere dunne vloeistoffen. Het heeft een inhoud van 1000 ml.

vanaf112,46
bekijk productBekijk product ▸
XVLP FrontEnd geel StandardSprayWagner xvlp frontend geel standardsprayWagner xvlp frontend geel standardspray

Wagner frontend xvlp standardspray is een pistoolopzetstuk (front-end) voor de xvlp finishcontrol 5000. Het is geschikt voor o.a. hoogvisceuze spuitlakken. Het is voorzien van een rvs beker met 1 liter inhoud en de gepatenteerde visco-tec spuittip 4,1 mm. Met dit opzetstuk kunnen materialen met hoog vaste-stofgehalte worden verwerkt.

vanaf112,46
bekijk productBekijk product ▸
Spuitopzetstuk WallSprayWagner spuitopzetstuk wallsprayWagner spuitopzetstuk wallspray

Wagner frontend xvlp wallspray voor de xvlp finishcontrol 5000 en 3500. Het is geschikt voor latex- en muurverven. Het opzetstuk is extra groot (container van 1400 ml) en extra licht.

vanaf112,46
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 300Wagner furno 300Wagner furno 300

Wagner furno 300 is een basic heteluchtpistool voor o.a. het verwijderen van verf, het ontdooien van leidingen en het losmaken van verroeste bouten. Het heeft een vermogen van 1200 watt en 2 temperatuurstanden (400įC en 600įC) en luchtsnelheden. Het heeft een corrosiebestendige nozzle en geÔntegreerde ophanghaak.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 500Wagner furno 500Wagner furno 500

Wagner furno 500 heteluchtpistool heeft 12 temperatuur instellingen van 65ļC tot 650ļC. Het is een veelzijdig apparaat, geschikt voor o.a. het verwijderen van verf, het ontdooien van leidingen en het verwijderen van stickers. Het heeft een Graphic LED scherm met drukknoppen, een vermogen van 1500 watt, 2 luchtsnelheden en cooling down modus. Het is een ergonomisch ontwerp voor comfort en balans en heeft een handige ophanglus.

vanaf53,96
bekijk productBekijk product ▸
FURNO 750Wagner furno 750Wagner furno 750

Wagner Furno 750 is een elektronisch heteluchtpistool van professionele kwaliteit, perfect voor intensief gebruik. Het is voorzien van een ergonomisch en compact design voor meer comfort en gebruiksmogelijkheden. Het heeft een dynamisch en digitaal LCD-scherm voor specifieke regeling van de warmte met een variabel temperatuurbereik van 50įC tot 600įC voor meer nauwkeurigheid, veiligheid en efficiŽntie. Het digitale scherm heeft een geheugenfunctie met oproepfunctie voor de laatste instelling. Het is ideaal voor grotere karweien en wordt geleverd is een praktische, stevige kist in werkbankvorm voor opslag. Het wordt geleverd met een concentratorspuittip, reflecterende spuittip, brede concentratorspuittip, glasbeschermingsspuittip en 5-in-1 precisieschraper. Vermogen: 2000 W. Capaciteit luchtstroom: 820 l/min. Snoer: 1,8 m.

vanaf80,96
bekijk productBekijk product ▸
Furno Accessoire Concentrator Opzetstuk 14 mmWagner furno accessoire concentrator opzetstuk 14 mmWagner furno accessoire concentrator opzetstuk 14 mm

Wagner furno concentratie opzetstuk 14 mm is speciaal ontwikkeld om de heteluchtstroom te verkleinen waardoor makkelijker op kleine oppervlakken gewerkt kan worden. Het is dus ideaal voor het bewerken van kleine details.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
HANDIROLL 550Wagner handiroll 550Wagner handiroll 550

Wagner HandiRoll 550 is een hulpstuk waarmee in een aangename werkhouding en zonder afstrijken en geklieder moeiteloos de muren verfraaid kunnen worden. De verf wordt eenvoudig vanuit de geÔntegreerde verftank met de gewenste dosering in de rol gepompt. Zo kan iedereen het eigen werktempo bepalen. Reservoirinhoud: 550 ml. Het wordt geleverd met een roller met 230 mm rolbreedte en 12 mm vachtlengte. De roller kan eenvoudig vervangen worden door een Wagner reserverol.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
PROTIP HEA 311Wagner protip hea 311Wagner protip hea 311

Wagner hea protip 311 is geschikt voor de powerpainter 90 extra-hea en prospray 3.20 hea. Er kunnen dunne vloeistoffen zoals lak en beits mee verwerkt worden. Het geeft tot 50% minder spuitnevel en heeft een 0.011 inch spuitopening met een spuitbreedte van 15 cm.

vanaf67,46
bekijk productBekijk product ▸
HEA ProTip 415Wagner hea protip 415Wagner hea protip 415

Wagner hea protip 415 is een airless omkeertip met een spuitopening van 0,015 inch (0,38 mm) en een spuithoek van 40 graden met een straalbreedte van 190 mm. Nevelvorming wordt hiermee tot wel 55% verminderd. Dit heeft minder verfverlies, optimale spuitresultaten, gelijkmatig verdeelde verf en minder afplakken tot gevolg. Het wordt geleverd inclusief pistoolzeef en afdichting in houder.

vanaf67,46
bekijk productBekijk product ▸
NAALDSTRAALSPUITTIPWagner naaldstraalspuittipWagner naaldstraalspuittip

Wagner naaldstraalspuittip voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen zoals fietskettingen en motoren. Het is geschikt voor W95, W140P, W180P en W450SE.

vanaf11,66
bekijk productBekijk product ▸
ONDERDELEN WAGNER APPARATENWagner onderdelen wagner apparatenWagner onderdelen wagner apparaten

Onderdelen voor Wagner apparaten.

vanaf11,05
bekijk productBekijk product ▸
pistoolfilter Geel 0,014 mmWagner pistoolfilter geel 0,014 mmWagner pistoolfilter geel 0,014 mm

Wagner pistoolfilter geel filtert fijn. Deze filter wordt aangeraden bij het spuiten van gemiddeld vloeibare producten zoals vernis, grondverf, primer, vulmiddel en latex voor binnen. Een pistoolfilter moet worden vervangen zodra deze dusdanig verstopt zit, dat er met moeite nog materiaal doorheen komt. Bij niet tijdig vervangen kunnen onzuiverheden in het spuitwerk ontstaan, of zelfs interne schade binnen de apparatuur.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLFILTER ROOD 0,084 mmWagner pistoolfilter rood 0,084 mmWagner pistoolfilter rood 0,084 mm

Wagner pistoolfilter rood extra fijn. Deze filter wordt aangeraden bij het spuiten van zeer vloeibare producten zoals lak, vernis en verdunde verf op water- en oliebasis. Een pistoolfilter moet worden vervangen zodra deze dusdanig verstopt zit, dat er met moeite nog materiaal doorheen komt. Bij niet tijdig vervangen kunnen onzuiverheden in het spuitwerk ontstaan, of zelfs interne schade binnen de apparatuur.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
PISTOOLFILTER WIT 0,31 MMWagner pistoolfilter wit 0,31 mmWagner pistoolfilter wit 0,31 mm

Wagner pistoolfilter wit filtert fijn. Deze filter wordt aangeraden bij het spuiten van minder vloeibare producten zoals latex- en muurverf, brandbescherming, dakverf en corrosiewering. Een pistoolfilter moet worden vervangen zodra deze dusdanig verstopt zit, dat er met moeite nog materiaal doorheen komt. Bij niet tijdig vervangen kunnen onzuiverheden in het spuitwerk ontstaan, of zelfs interne schade binnen deapparatuur.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
POMP HERSTELKIT PP 117Wagner pomp herstelkit pp 117Wagner pomp herstelkit pp 117

Wagner pomp herstelkit voor de PP117. Deze kit vervangt alle onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

vanaf283,50
bekijk productBekijk product ▸
HEA PowerPainter 90 EXTRAWagner hea powerpainter 90 extraWagner hea powerpainter 90 extra

Wagner powerpainter 90 extra hea is geschikt voor binnen- en buitenmuurverf en grotere lak en beits klussen. Dit professionele apparaat is speciaal bedoeld voor zzp-ers, schilders en stucadoors. Het geeft een zeer glad en strak resultaat (zo strak als stucwerk), werkt efficiŽnt en is eenvoudig verplaatsbaar. Het zuigt de verf direct uit de emmer en wordt geleverd met een professioneel pistool en een manometer.Het heeft een grote actieradius met de slang van 15 meter. Hierdoor kunnen hoge plafonds en zelfs de gevels bereikt worden. Let op dat het gebruik van agressief bijtende vloeistoffen (zoals thinner) de levensduur van de machine sterk beÔnvloeden. Het wordt geleverd inclusief 0418717 vector pro (4 vinger trekker), 0418708 tip l (517), 0418719 slang 15 meter 1/4" geel, 0418721 aanzuigset en 118 ml zuiger olie.

vanaf1.070,96
bekijk productBekijk product ▸
ProSpray 3.20Wagner prospray 3.20Wagner prospray 3.20

Wagner ps 3.20 hea sp europe is dť keuze voor professionele schilders die een multi-inzetbare airless instappomp zoeken. Dit robuuste maar compacte model van 14 kg kan makkelijk worden meegenomen naar iedere klus. Het spuit oplosmiddelhoudende en waterdunbare lakken, lazuren, beitsen en latexverf (muurverf). Dankzij de high efficiency airless (hea) technologie is er tot 55% minder overspray en heeft de pomp een langere levensduur. Er wordt namelijk gewerkt met verminderde spuitdruk, waardoor er meer controle is en het resulteert in een mooi zacht spuitbeeld met minder verf. Het heeft een zeer eenvoudige inbedrijfstelling en hoge bedrijfszekerheid. Er kan rechtstreeks worden aangezogen uit de verfemmer maar ook is er een handige 5 liter bekerset als optie beschikbaar. Het wordt geleverd inclusief flexibele aanzuig, 538040 vector pro (4 vinger trekker), 554517 hea protip 517 (voor muurverf), 9984574 slang 15 meter 1/4" geel en 118 ml zuiger olie.

vanaf1.615,50
bekijk productBekijk product ▸
RAPID TAPEWagner rapid tapeWagner rapid tape

Wagner rapid tape is een vloeibare afplaktape.

vanaf2,95
bekijk productBekijk product ▸
REINIGINGSDOEKJES 5 STUKSWagner reinigingsdoekjes 5 stuksWagner reinigingsdoekjes 5 stuks

Wagner reinigingsdoekjes voor vloeren. Verpakking bevat 5 stuks.

vanaf7,95
bekijk productBekijk product ▸
RESERVEROL 230/12 MM VACHTLENGTEWagner reserverol 230/12 mm vachtlengteWagner reserverol 230/12 mm vachtlengte

Wagner reserverol 230/12 mm is een verfrol die speciaal voor de gladde oppervlakten is. De verfrol is 23 centimeter breed en beschikt over een vachtlengte van 12 mm. Het is geschikt voor elke verfroller van het merk Wagner, waaronder de turboroll 550.

vanaf6,26
bekijk productBekijk product ▸
RESERVEROL 230/20 MM VACHTLENGTEWagner reserverol 230/20 mm vachtlengteWagner reserverol 230/20 mm vachtlengte

Wagner reserverol 230/20 mm is een verfrol speciaal voor gladde oppervlakken. De verfrol is 23 centimeter breed en beschikt over een vachtlengte van 20 mm. De rol heeft een zachte, witte vacht geschikt voor het opnemen van veel verf. Het is geschikt voor elke verfroller van het merk Wagner, waaronder de turboroll 550.

vanaf7,16
bekijk productBekijk product ▸
RONDSTRAALSPUITTIPWagner rondstraalspuittipWagner rondstraalspuittip

Wagner rondstraalspuittip.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
SERVICE SET FINESPRAYWagner service set finesprayWagner service set finespray

Wagner service set finespray is een accessoire voor de verfspuiten van het merk Wagner. In deze service set zitten de belangrijkste wisselstukken waarmee ontbrekende onderdelen van een spuitopzetstuk voor lak en beits (perfectspray 800 ml/ perfectspray 1400 ml) vervangen kunnen worden.

vanaf16,64
bekijk productBekijk product ▸
SERVICE SET WALLPERFECTWagner service set wallperfectWagner service set wallperfect

Wagner service set wallperfect is een accessoire voor de verfspuiten van het merk Wagner. In deze service set zitten de belangrijkste wisselstukken waarmee ontbrekende onderdelen van een spuitopzetstuk voor muur- en plafondverf (wallperfect 1300 ml/ wallperfect 1800 ml) vervangen kunnen worden.

vanaf15,26
bekijk productBekijk product ▸
SERVICE SET WALLPERFECT I-SPRAYWagner service set wallperfect i-sprayWagner service set wallperfect i-spray

Wagner service set wallperfect i-spray is een accessoire voor de verfspuiten van het merk Wagner. In deze service set zitten de belangrijkste wisselstukken waarmee ontbrekende onderdelen van een spuitopzetstuk voor muur- en plafondverf (wallperfect 1300 ml i-spray / wallperfect 1800 ml i-spray) vervangen kunnen worden.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
Control Pro spuittiphouder setWagner control pro spuittiphouder setWagner control pro spuittiphouder set

Wagner spray guard assembly is een Control Pro Tiphouder voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R.

vanaf31,46
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO PISTOOLWagner control pro pistoolWagner control pro pistool

Wagner spray gun assembly control pro is een pistool voor de Wagner control series 250m, 350m, 250r en 350r.

vanaf175,46
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SLANG 15 METERWagner control pro slang 15 meterWagner control pro slang 15 meter

Wagner spray hose 15 meter voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R.

vanaf103,46
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 211Wagner control pro spuittip 211Wagner control pro spuittip 211

Wagner control pro spuittip 211 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 20 graden en een spuitopening van 0,011 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 311Wagner control pro spuittip 311Wagner control pro spuittip 311

Wagner control pro spuittip 311 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 30 graden en een spuitopening van 0,011 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 313Wagner control pro spuittip 313Wagner control pro spuittip 313

Wagner control pro spuittip 313 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 20 graden en een spuitopening van 0,013 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 413Wagner control pro spuittip 413Wagner control pro spuittip 413

Wagner control pro spuittip 413 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 40 graden en een spuitopening van 0,013 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 515Wagner control pro spuittip 515Wagner control pro spuittip 515

Wagner control pro spuittip 515 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 50 graden en een spuitopening van 0,015 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 517Wagner control pro spuittip 517Wagner control pro spuittip 517

Wagner spray tip 517 is een spuittip voor de Wagner control series 250m, 350m, 250r en 350r. Deze spuittip heeft een spuithoek van 50 graden en een spuitopening van 0,017 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
CONTROL PRO SPUITTIP 619Wagner control pro spuittip 619Wagner control pro spuittip 619

Wagner control pro spuittip 619 is een spuittip voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R. Deze spuittip heeft een spuithoek van 60 graden en een spuitopening van 0,019 inch.

vanaf50,36
bekijk productBekijk product ▸
Gele slang 15 meterWagner gele slang 15 meterWagner gele slang 15 meter

Wagner spuitslang 15 meter pro is geschikt voor de Wagner project pro 117, powerpainter 60, project pro 119 en powerpainter 90.

vanaf117,00
bekijk productBekijk product ▸
behangafstomer Steamforce EUWagner behangafstomer steamforce euWagner behangafstomer steamforce eu

Wagner steamforce eu is een behangafstomer, geschikt voor het afstomen van oud behang zonder gebruik te maken van chemicaliŽn. De afstomer is geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Het is uitgerust met een warmtegeÔsoleerde slang en ventielsysteem om veilig te kunnen werken. Het heeft een lange stoomtijd om grote vlakken te kunnen bewerken zonder onderbrekingen.

vanaf53,96
bekijk productBekijk product ▸
SteamForce ProWagner steamforce proWagner steamforce pro

Wagner steamforce pro is een krachtige behangafstomer. Naast de extra krachtige 2.75 kw motor heeft het een 5 meter slanglengte, een 7,5 liter tank en een ingebouwd opstapje. Er kan tot wel 90 minuten mee gewerkt worden, dus het is ideaal voor grotere klussen. Het wordt geleverd inclusief stoomplaat.

vanaf566,10
bekijk productBekijk product ▸
afdekfolie en tapeWagner afdekfolie en tapeWagner afdekfolie en tape

Wagner afdekfolie met tape. Het is geschikt voor het afdekken van vloeren en wanden. Door de tape is dit afdekfolie snel en eenvoudig te bevestigen op bijvoorbeeld plinten.

vanaf6,29
bekijk productBekijk product ▸
Control Pro verlenglansWagner control pro verlenglansWagner control pro verlenglans

Wagner Tip Extension voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350R.

vanaf71,96
bekijk productBekijk product ▸
Control Pro spuitkop dichtsetWagner control pro spuitkop dichtsetWagner control pro spuitkop dichtset

Wagner tip seal kit is een set voor het dichten van de spuitkop. Het is geschikt voor de Wagner Control Series 250M, 350M, 250R en 350.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
TIPCLEANWagner tipcleanWagner tipclean

Wagner tipclean is een op ethanol gebaseerde reinigingsvloeistof voor spuittips. Gebruiksaanwijzing: spuittip in de container plaatsen, goed afsluiten en op zijn kop zetten. Eerst moet de spuittip leeggespoten zijn. Dit gaat eenvoudig door de tip 180 graden te draaien in de spuittiphouder en nogmaals te spuiten. Vervolgens moet de tip direct in de tipclean opgeslagen worden, anders kunnen materiaalresten achterblijven en verstoppingen ontstaan.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
TURBOROLL 550Wagner turboroll 550Wagner turboroll 550

Wagner turboroll 550 heeft een sterke, door een accu aangedreven motor. Dit zorgt ervoor dat het werk nog sneller af komt. Eenvoudig met een druk op de knop wordt de verf automatisch uit de emmer in het geÔntegreerde verfreservoir gepompt. Het is geschikt voor alle soorten dispersieverf en latexverf. De verfroller beschikt over een reservoirinhoud van 550 ml en een verfrol met een breedte van 230 mm en een vachtdikte van 20 mm. Het wordt geleverd inclusief 4 AA batterijen.

vanaf44,06
bekijk productBekijk product ▸
VERFSPUITSYSTEEM UNIVERSEEL EXTRA EXTENSIONWagner verfspuitsysteem universeel extra extensionWagner verfspuitsysteem universeel extra extension

Wagner universal extra extension is geschikt voor het comfortabel verven van hoge muren, plafonds en vloeren. De totale lengte zonder spuitopzet is 60 cm en het is geschikt voor universele verfspuitsystemen (met uitzondering van de W 950 flexio en W 990 flexio), muurverfspuitsystemen en wood&metal sprayers.

vanaf33,26
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSAL EXTRA MASKING KITWagner universal extra masking kitWagner universal extra masking kit

Wagner universal extra masking kit is een afdekset voor veelzijdige toepassingsmogelijkheden tijdens het schilderen. De set bevat 1 x afdekfolie 4 x 6 meter extra dik voor vloer en meubels, 1 x premium afdekfolie met plakband 20 x 0,55 meter voor complete muren en 1 x premium schildersplakband 20 meter x 36 mm.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
HVLP bekerzakjes 5 stuksWagner hvlp bekerzakjes 5 stuksWagner hvlp bekerzakjes 5 stuks

Wagner universal extra plastic cup covers zijn bekerzakjes voor de verfbekers van de Wagner HVLP spuitsystemen. Met de bekerzakjes wordt de verfbeker schoongehouden waardoor deze minder schoon hoeft te worden gemaakt.

vanaf1,34
bekijk productBekijk product ▸
Universal Sprayer W 575Wagner universal sprayer w 575Wagner universal sprayer w 575

Wagner universal sprayer flexio 575 is geschikt voor lakken, beitsen en muurverf. Het is ideaal voor kleine, moeilijk te verven ondergronden zoals meubels of hekken. Het is zeer handzaam en compact en makkelijk schoon te maken. Kleuren kunnen eenvoudig gewisseld worden en het apparaat heeft ondanks zijn omvang relatief veel vermogen. De hvlp geeft relatief weinig spuitnevel.

vanaf139,46
bekijk productBekijk product ▸
VERFSPUIT SYSTEEM UNIVERSAL W570 FLEXIOWagner verfspuit systeem universal w570 flexioWagner verfspuit systeem universal w570 flexio

Wagner Universal Sprayer W 570 Flexio is een draagbare verfspuit, geschikt om verfprojecten, van zowel kleine of grote omvang, te realiseren. Het is uitgerust met 2 spuitopzetstukken: 1 van 1300 ml is voor het verfwerk binnenshuis en de andere van 800 ml is voor de toepassing van een vloeibaar product zoals beits of lak. De I-Spray spuitkop, de X-boost turbine en de straal met veelsoortige afstellingen zorgen voor een dekkende en homogene toepassing. Vermogen: 200 watt. Werkdruk: 15 m≤ in 5 min. Max. stroomsnelheid: 500 ml/min.

vanaf134,96
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM W 590 FLEXIOWagner universeel spuitsysteem w 590 flexioWagner universeel spuitsysteem w 590 flexio

Wagner Universal Sprayer W 590 Flexio is speciaal geschikt voor de grotere klussen binnenshuis. Het wordt geleverd met 2 spuitopzetstukken: voor dikke (muurverf) en voor dunne (lakken en beitsen) verf. De krachtige X-Boost-turbine verwerkt in combinatie met de innovatieve I-Spray spuitkop alle gangbare verfsoorten zonder verdunning. Ook bij het spuiten zelf is flexibiliteit ingebouwd: de lucht- en verfhoeveelheid is traploos regelbaar (o-500 ml/min.). De spuitstraal naar wens horizontaal of verticaal en breed of smal ingesteld worden. Bij lakken en beitsen is ook een puntstraal mogelijk voor een snelle en perfect dekkende laag. Het wordt geleverd in een handige draagkoffer. Verstuivingsvermogen: 25-200 W. Opgenomen vermogen: 630 W. Maximale viscositeit: verwerkt alle gangbare verfsoorten zonder verdunning.

vanaf158,39
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM W 690 FLEXIOWagner universeel spuitsysteem w 690 flexioWagner universeel spuitsysteem w 690 flexio

Wagner Universal Sprayer W 690 Flexio bestaat uit 2 verfspuitsystemen voor de prijs van 1. Door de twee spuitopzetstukken is dit systeem voor binnen- en buitenprojecten met binnenverf, lakken of beitsen geschikt. Het innovatieve I-Spray spuitopzetstuk verstuift binnenmuurverf optimaal en zorgt voor een gelijkmatig en perfect dekkend resultaat. De spuitstraal laat zich variabel instellen en de luchthoeveelheid is traploos regelbaar. Bij het spuitopzetstuk Standard voor lakken en beitsen is zelfs een puntstraal mogelijk voor een snel en perfect aangebrachte verflaag. Het verwerkt alle gangbare verfsoorten zonder verdunning (bij gladde ondergrond en bijzonder dikvloeibare, gelachtige verf 10% verdunnen). Verstuivingsvermogen: 200 watt. Opgenomen vermogen: 630 watt. Lengte van de luchtslang: 3,5 meter.

vanaf179,96
bekijk productBekijk product ▸
W950 UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM FLEXIOWagner w950 universeel spuitsysteem flexioWagner w950 universeel spuitsysteem flexio

Wagner universal sprayer W 950 flexio maakt schilderklussen nog makkelijker: met de 70 cm lange spuitlans kan zelfs op hoge plafonds, muren en grote oppervlakken moeiteloos verf worden aangebracht. De verf wordt via een slang direct uit de verfemmer aangezogen en door de lans met een perfect dekkend resultaat op de muur gespoten. Dankzij de zelfreinigende functie is het systeem binnen enkele minuten weer schoon en met de meegeleverde adapter en het extra spuitopzetstuk kan het apparaat ook worden gebruikt voor het aanbrengen van lakken en beitsen. Verstuivingsvermogen: 200 V. Vermogensverbruik: 630 W. Slagvolume: Traploos regelbaar. Lengte van de slang: 3,5 m. Viscositeit: alle gangbare verven zonder verdunning.

vanaf251,96
bekijk productBekijk product ▸
VISCOSITEITSBEKER GROOTWagner viscositeitsbeker grootWagner viscositeitsbeker groot

Wagner viscositeitsbeker groot is een accessoire voor de verfspuiten van het merk Wagner. Het is een handige hulp bij het verdunnen van lakken alvorens deze te verspuiten. Op de meeste verpakkingen van o.a. lakken staat vermeld hoeveel het product verdund moet worden alvorens het kan verspoten worden. Zo niet, raadpleeg dan de viscositeitstabel (viscositeit = dikte van de verf) in de handleiding van het Wagner toestel. Gebruiksaanwijzing: Dompel de viscositeitsbeker in de verf, til de beker op en meet de tijd totdat de verftstraal door de trechter is gelopen. Vergelijk deze "uitlooptijd" met de viscositeitstabel. Het is makkelijk te reinigen: met water of oplosmiddel doorspuiten en onderdelen reinigen.

vanaf4,46
bekijk productBekijk product ▸
W180PWagner w180pWagner w180p

Wagner W 180 P is een allrounder met een groot toepassingsgebied en daardoor ideaal voor renovatie- en herstelwerkzaamheden. Dit zeer functionele apparaat wordt gekenmerkt door een briljante verstuiving, grote oppervlaktecapaciteit en een nog eenvoudigere reiniging dankzij de verwisselbare pomp. Met de grote fijnafstelknop kan de capaciteit zeer precies op de betreffende toepassing worden afgestemd. Het is geschikt voor o.a. oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen, politoeren, houtveredelings-, plantenbeschermings- en impregneermiddelen en oliŽn. Vermogen: 110 W. Zuiger: 5 mm, hardverchroomd speciaalstaal. Cilinder: speciaalstaal. Maximale capaciteit: 270 gr/min. Maximale spuitdruk: 150 bar. Maximale viscositeit: 80 DIN-sec. Reservoirinhoud: 800 ml. Standaardspuitkop: 0,8 mm.

vanaf62,96
bekijk productBekijk product ▸
VERFSPUITTOESTEL W95Wagner verfspuittoestel w95Wagner verfspuittoestel w95

Wagner W 95 is het instapmodel van de Wagner verftoestellen en kan gebruikt worden voor het aanbrengen van lak, vernis, olie of beits op zowel water- als terpentinebasis. Het toestel brengt een gladde, homogene en egale laag aan en is met name geschikt voor kleine verfprojecten buiten, zoals de schutting, kozijnen, tuinhout, houten terrastegels of een tuinhuisje. De pomp is uitneembaar en gemakkelijk te reinigen. Vermogen: 70 W. Max. capaciteit: 140 gr/min. Max. spuitdruk: 120 bar. Max. reservoirinhoud: 600 ml. Inclusief rondstraalspuitkop 0,8 mm.

vanaf44,96
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZET WALL EXTRA I-SPRAY 1300 MLWagner spuitopzet wall extra i-spray 1300 mlWagner spuitopzet wall extra i-spray 1300 ml

Wagner wall extra i-spray is geschikt voor emulsies en latexverven binnenshuis. Het heeft een gepatenteerde i-sproeikop voor de fijnste verneveling en hoge viscositeit tolerantie, zelfs met dikke verfsoorten. De sproeikop is variabel: horizontaal/verticaal en breed/smal, afhankelijk van de werkrichting en de omvang van het project. Het is geschikt voor verfspuitsystemen uit de categorieŽn universal, wall en wood&metal (behalve w 100).

vanaf37,76
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZET WALL EXTRA I-SPRAY 1800 MLWagner spuitopzet wall extra i-spray 1800 mlWagner spuitopzet wall extra i-spray 1800 ml

Wagner wall extra i-spray is geschikt voor emulsies en latexverven binnenshuis. Het heeft een gepatenteerde i-sproeikop voor de fijnste verneveling en hoge viscositeit tolerantie, zelfs met dikke verfsoorten. De sproeikop is variabel: horizontaal/verticaal en breed/smal, afhankelijk van de werkrichting en de omvang van het project. Het is geschikt voor verfspuitsystemen uit de categorieŽn universal, wall en wood&metal (behalve w 100).

vanaf35,96
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZET MUUR EXTRA TEXTUURWagner spuitopzet muur extra textuurWagner spuitopzet muur extra textuur

Wagner Wall EXTRA Texture is geschikt voor sierpleister en structuurverven tot 1 mm korrelgrootte. De 3-voudig instelbare verfstraal kan nauwkeurig worden afgestemd op het betreffende object. Het is geschikt voor toepassing op Wagner Universal Sprayers. Reservoirinhoud: 1300 ml.

vanaf35,96
bekijk productBekijk product ▸
VERFSPUITSYSTEEM W450Wagner verfspuitsysteem w450Wagner verfspuitsysteem w450

Wagner wall sprayer W 450 is het ideale verfspuitsysteem voor binnenmuren en -plafonds. Het gepatenteerde I-Spray mondstuk zorgt voor de allerfijnste verstuiving, zodat met slechts ťťn keer opbrengen een gelijkmatige, dekkende verflaag gecreŽerd wordt. Het wordt geleverd met draagriem, oefenposter, mengstaaf, reserveafdichting voor het mondstuk en vultrechter. Vermogensopname: 460 W. Transportdebiet: 230 ml/min. Reservoirinhoud: 1,3 L. Slanglengte: 1,8 m. Arbeidssnelheid: 1,5 m≤/min.

vanaf107,96
bekijk productBekijk product ▸
ACCESSOIRES VOOR WAGNER HETELUCHTPISTOLENWagner accessoires voor wagner heteluchtpistolenWagner accessoires voor wagner heteluchtpistolen

Wagner accessoires voor de diverse heteluchtpistolen.

vanaf4,04
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZETSTUK WOOD&METAL EXTRA BRILLIANTWagner spuitopzetstuk wood&metal extra brilliantWagner spuitopzetstuk wood&metal extra brilliant

Wagner wood&metal extra brilliant is een speciaal ontwikkeld spuitopzetstuk voor het opbrengen van verf op bijzonder gladde voorwerpen. De geoptimaliseerde spuitkop en luchtgeleider staan garant voor hoogwaardige, briljante oppervlakken.

vanaf26,96
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZETSTUK RADIATORWagner spuitopzetstuk radiatorWagner spuitopzetstuk radiator

Wagner wood en metal extra corner en reach 2361742 is geschikt voor het verspuiten van dunvloeibare materialen op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals radiatoren en hoekjes in kasten. De verfstraal wordt aan het uiteinde van de spuitopzet over 25į afgebogen zodat "om de hoekď spuiten mogelijk is. Reservoirinhoud: 600 ml.

vanaf26,96
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZETSTUK WOOD&METAL EXTRA DETAILWagner spuitopzetstuk wood&metal extra detailWagner spuitopzetstuk wood&metal extra detail

Wagner Wood&Metal EXTRA Detail is geschikt voor alle dunne oplosmiddelen en op water gebaseerde materialen zoals lakken, vernissen, houtbeschermingsmiddelen, primers en oliŽn. Het is geschikt voor kleine ruimtes en delicate items en heeft een ronde sproeikop voor schoon en nauwkeurig precisiewerk.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZETSTUK WOOD&METAL EXTRA LARGEWagner spuitopzetstuk wood&metal extra largeWagner spuitopzetstuk wood&metal extra large

Wagner Wood&Metal extra large is geschikt voor grote voorwerpen zoals garagedeuren en blokhutten. Door het extra grote verfreservoir kan langer gespoten worden zonder onderbrekingen. Het is geschikt voor toepassing op de Wagner HVLP verfspuiten.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
WOOD&METAL EXTRA SMALLWagner wood&metal extra smallWagner wood&metal extra small

Wagner wood en metal extra small is een spuitopzetstuk perfectspray voor lak, beits en houtbeschermingsmiddelen, geschikt voor de W 150. Het is het klassieke model opzetstuk voor het gelijkmatig en perfect opbrengen van verf op kleine en middelgrote objecten. Door de geoptimaliseerde spuitkop gaat het verven nog sneller. Met het click & paint systeem kan de verf en dus de beker binnen enkele seconden verwisseld worden en kunnen ook andere opzetstukken op het toestel geplaatst worden.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
SPUITOPZETSTUK WOOD&METAL EXTRA STANDARDWagner spuitopzetstuk wood&metal extra standardWagner spuitopzetstuk wood&metal extra standard

Wagner Wood&Metal extra standard is een klassiek, veelzijdig model en ideaal voor het gelijkmatig en perfect opbrengen van verf op kleine en middelgrote objecten. Door de geoptimaliseerde spuitkop gaat het verven nog sneller. Het is geschikt voor de Universal Sprayer, Wall Sprayer en Wood&Metal Sprayer.

vanaf26,96
bekijk productBekijk product ▸
WOOD&METAL SPRAYER W100Wagner wood&metal sprayer w100Wagner wood&metal sprayer w100

Wagner wood en metal sprayer w 100 is speciaal ontwikkeld voor het spuiten van o.a. raamkozijnen, schuttingen en meubels. Door het hoge verstuivingsvermogen kan er nauwkeurig gewerkt worden met een perfect dekkend eindresultaat, ongeacht of er lak, beits of houtbeschermingsmiddelen gebruikt wordt. Hierdoor wordt een snel, perfect resultaat bereikt in elke situatie en elke werkrichting, ook op horizontale oppervlakken en boven hoofdhoogte. Het is voorzien van het click & paint snelwisselsysteem. Vermogen: 5 m≤ in 12 min. Verstuivingsvermogen: 65 W. Vermogensgebruik: 280 watt. Bekerinhoud: 800 ml.

vanaf85,46
bekijk productBekijk product ▸
WOOD & METAL SPRAYER W150Wagner wood & metal sprayer w150Wagner wood & metal sprayer w150

Wagner wood en metal sprayer w 150 is een verfpuitsysteem voor binnen en buiten met een verstuivingsvermogen van 70 watt. Het beschikt over een spuitopzetstuk en kan gebruikt worden voor lak, vernis, houtbeschermingsmiddelen, olie of beits, op waterbasis of op solventbasis. De verfhoeveelheid is traploos regelbaar van 0-140 ml per min.

vanaf88,16
bekijk productBekijk product ▸
HVLP hout en metaal verfspuitsysteem W 125Wagner hvlp hout en metaal verfspuitsysteem w 125Wagner hvlp hout en metaal verfspuitsysteem w 125

Wagner wood&metal sprayer w 125 eur is het meest compacte toestel in zijn soort en is daarmee geschikt voor kleine en middelgrote verfprojecten. Door het hoge verstuivingsvermogen kan er nauwkeurig gewerkt worden met een perfect dekkend eindresultaat met lak, olie, beits en houtbeschermingsmiddelen. Dit toestel is niet geschikt voor het verspuiten van muur-en plafondverf. Het zorgt ook voor een mooie afwerking in kleine hoekjes en de spuitstraal en het verfvolume zijn volledig aanpasbaar.

vanaf53,96
bekijk productBekijk product ▸

Wagner, specialist in verfspuiten

Overweeg je om grote oppervlakken te verven, maar zie je op tegen het vele werk? Maak het jezelf gemakkelijk door de aankoop van een verfspuit van Wagner en kies bijvoorbeeld voor de Wagner Airless verfspuit bij Kleuro.nl. Een verfspuit neemt je veel werk uit handen, is minder intensief en zorgt bovendien voor een prachtig eindresultaat. Dit gaat zeker ook op voor de Airless variant. Bij Kleuro.nl helpen we jou graag aan een verfspuit die aan je wensen voldoet. Bovendien levert een aankoop in onze webshop je altijd de nodige voordelen op.

Wagner verfspuit voor een strak resultaat

Met een Wagner verfspuit verzeker jij jezelf van een mooi eindresultaat. De keuze voor een verfspuit wordt voornamelijk bepaald door de omvang van een schilderklus. Je hoeft niet onnodig lang met een verfroller aan de slag en je bent dus sneller klaar. Bovendien is een verfspuit van Wagner in te zetten voor allerlei verfklussen. Huizen, appartementen, schuttingen, meubels, winkels of scholen, met de Airless verfspuit van Wagner kan je van alles aanpakken. Let op: gebruik een verfspuit alleen voor grotere oppervlakken. Maak je keuze voor een exemplaar dat aansluit op je wensen en budget.

Welke voordelen biedt een verfspuit?

Een verfspuit van Wagner levert je diverse voordelen op. Kleuro.nl zet de voordelen graag voor je uiteen:

 • Met een Wagner verfspuit verzeker jij jezelf van een strak eindresultaat.
 • Een verfspuit stelt jou in staat om sneller te werken.
 • Het gebruik van een verfspuit vergt een mindere fysieke inspanning en is dus geen aanslag op je lichaam.
 • Dankzij een verfspuit kies je voor verf met een perfecte dekking.
 • Met een Airless verfspuit gebruik je weinig verf zůnder dat het iets afdoet aan de afwerking. Je bespaart dus de nodige euro's.

Al deze voordelen maken het voor jou interessant om uit te zoeken welke verfspuit perfect aansluit op je wensen. Je kan altijd advies inwinnen bij onze klantenservice. Een van onze medewerkers helpt je graag in je zoektocht naar een verfspuit van Wagner.

Ontdek het gemak van een Airless Wagner verfspuit

Verfspuiten zijn er in allerlei soorten en maten. Dit geldt ook voor de verfspuit van Wagner. De Airless variant is er eentje die je allerlei gemakken oplevert. Hij werkt net iets anders dan een gewone verfspuit, want de verf wordt onder hoge druk en zonder luchtmantel door de opening geperst. Hij spuit uiterst nauwkeurig, want de verf wordt verneveld. Dit geeft jou de garantie een perfect eindresultaat. De Airless verfspuit van Wagner kan je ook wel vergelijken met een tuinslang. Hoe meer je je duim op de opening houdt, hoe meer de verf vernevelt. Kortom: een aanwinst voor zowel een ZZP'er als een particuliere schilder.

Tips bij het gebruik van een verfspuit

Ga je met een verfspuit van Wagner aan de slag en ga je voor maximaal resultaat? Met de tips van Kleuro.nl weet je zeker dat je slaagt!

 • Een goede voorbereiding is noodzakelijk: koop daarom voldoende afplaktape en afdekzeil.
 • Spuiten doe je altijd vanuit je onderarm en niet vanuit je pols.
 • Houd een spuitafstand aan van maximaal 15 centimeter.
 • Gebruik altijd schone verf en voorkom zoveel mogelijk verstoppingen rondom de opening van de verfspuit.
 • Het helpt om altijd eerst een stukje proef te spuiten.
 • Maak de verfspuit na afloop goed schoon. Zo heb je er langer plezier van!

Hierom bestel je bij Kleuro.nl

Een verfspuit kopen in onze webshop levert je altijd voordelen op. Graag zetten wij onze voordelen voor je op een rij:

 • Bestellen en betalen doe je veilig en snel dankzij een beveiligde verbinding.
 • Wat je vůůr 23:59 uur bestelt, ontvang je de volgende werkdag in huis.
 • Bestel je vůůr 11:59 uur, dan wordt je aankoop dezelfde dag nog bij je thuis bezorgd.
 • Vanaf Ä 50,- wordt je bestelling gratis verzonden.
 • Indien gewenst ontvang je passend advies van onze klantenservice.

Maak het jezelf gemakkelijk en koop een verfspuit van Wagner bij Kleuro.nl.

Bestel online je verfspuit bij Kleuro.nl

Bestel een verfspuit van Wagner in onze webshop en ontdek het gemak van dit product bij het verven van grote oppervlakken. Je maakt direct kennis met de voordelen van een verfspuit, maar ook met eerdergenoemde voordelen die wij jou bieden. Aarzel daarom niet om een aankoop te doen in onze webshop ůf laat je geheel vrijblijvend adviseren door een van onze medewerkers. We helpen je graag bij het maken van een keuze die goed aansluit op wat je nodig hebt. Bel ons of stuur ons een chat bericht op de website.

FILTER