Over Sikkens:

Gedurende de afgelopen 220 jaar is Sikkens uitgegroeid tot een internationaal erkend merk en zijn de producten van Sikkens een zeer veelgebruikte keuze voor professionelen en particulieren. De Nederlandse specialist op gebied van verf en coatings onderscheidt zich door ervaring, innovatie, technologie en perfectie. Verf moet tegenwoordig aan hoge eisen voldoen. Door nauw in contact te staan met klanten slaagt Sikkens, als onderdeel van AkzoNobel, erin om hun producten blijvend te verbeteren. Alle verven, lakken en coatings worden bij Sikkens met de meest hoogkwalitatieve ingrediënten vanuit een duurzaam oogpunt gecreëerd. Dankzij de expertise kan een hoogwaardige verf worden gemaakt die voorzien is van een soepele vloei, een krachtige kleurintensiteit en goede kras- en stootvastheid.

Sikkens is hét merk wanneer je als professioneel of particulier op zoek bent naar een hoogkwalitatief eindresultaat. Voor elke ondergrond en voor elke wens heeft Sikkens binnen zijn vele collecties wel een verf om dit hoogkwalitatieve resultaat te behalen.

Sikkens producten:

Sikkens biedt volledige verfsystemen voor vele ondergronden. Tegenwoordig moet verf voor binnen- of buitengebruik aan aanzienlijke verwachtingen voldoen. Binnen wil je ondergronden graag beschermen tegen bijvoorbeeld krassen, stoten en viezigheden. Buiten speelt juist de invloed van het weer een belangrijke rol. Gelukkig kan Sikkens, dankzij jarenlang onderzoek en ervaring, aan deze verwachtingen voldoen. Met het gebruik van Sikkens verf en coatings kun je zeker zijn van een maximaal beschermde ondergrond. Daarnaast behaal je dankzij Sikkens hoge kleurintensiteit en hoogwaardige kwaliteit een prachtig eindresultaat. Bij Kleuro waarborgen we de kleurintensiteit door alle kleuren uitsluitend met originele Sikkens kleurpasta’s te mengen. Om het gehele verfsysteem compleet te maken biedt Sikkens vele lakken, grondverven, muurverven en coatings voor binnen- en buitengebruik. Bij het gebruik van Sikkens verf en coatings kun je uitgaan van een soepele vloei, goede kras- en stootvastheid en een langdurig hoogwaardig resultaat.

Sikkens Rubbol

Hoogkwalitatieve lakken met zéér hoge dekkracht.

Zo is er de Sikkens Rubbol lijn. Deze lijn bestaat uit vele watergedragen of terpentinegedragen lakken voor binnen- of buitengebruik. Deze lakken hebben allen een zeer hoge dekkracht en kun je ondergronden, dankzij de hoogkwalitatieve eigenschappen, uitstekend beschermen tegen invloeden van buitenaf. Op waterbasis zijn er verscheidene Rubbol BL lakken die houten, kunststoffen, betonnen en pleisterwerk ondergronden optimaal beschermen en verfraaien. Zo is er de Sikkens Rubbol BL Rezisto lak, die naast een prachtige kleur- en glansbehoud, ook nog eens huidvetresistent is. Dit is een uitstekende keuze voor huizen waarin wordt geleefd. Alle Sikkens Rubbol BL watergedragen lakken kunnen ook buiten gebruikt worden, echter resulteert dit in een iets minder langdurige duurzaamheid. Om de duurzaamheid te verlengen, de applicatie te verbeteren en om een nóg intenser kleurresultaat te verkrijgen is het gebruik van een primer een goed idee. Primers zijn voor de laklaag aan te brengen en bij Kleuro hebben wij vele opties voor binnen- of buitengebruik. Om een perfecte basis voor de laklaag te creëren kun je als primer bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol Primer gebruiken. Voor buitengebruik zijn lakken en primers veelal op terpentinebasis en kun je daarmee een langere buitenduurzaamheid realiseren. Neem bijvoorbeeld Sikkens Rubbol XD High Gloss; met deze hoogglans buitenlak kan een buitenduurzaamheid van 8 tot 10 jaar worden behaald! Perfect dus voor ondergronden die flink onder invloed staan van het weer. Ook met Sikkens Rubbol SB en Sikkens Rubbol AZ kan op houten, stalen of kunststof ondergronden een langdurig en prachtig hoogglanzend resultaat worden verkregen. Voor een zijdeglanzend effect is de Sikkens Rubbol Finura Satin een uitstekende keuze. De stootvaste lakverf op basis van PU-alkydhars is weerbestendig, maar kan door de hoogkwalitieve eigenschappen eventueel ook toegepast worden op kozijnen en keukenkastjes binnen.

Sikkens Cetol

Beschermende en verfraaiende transparante houtlakken.

Voor transparante houtbescherming heeft Sikkens een volledige collectie watergedragen en terpentinegedragen transparante houtlakken onder de naam Sikkens Cetol. Met het gebruik van Sikkens Cetol houtlakken kun je de integriteit van de houttekening bewaren. Zo kun je het hout optimaal beschermen tegen externe invloeden, maar ook de natuurlijke schoonheid bewaren en accentueren. Voor binnengebruik is er de watergedragen Sikkens Cetol BL lijn. Deze bevat bijvoorbeeld Sikkens Cetol BL Varnish Mat. Dit is een matte beschermlak die ook als toplaag over bestaande houtlaklagen gebruikt kan worden. Voor buitengebruik is Sikkens Cetol Novatech een veelgebruikte keuze. Dankzij het sterk inkleurende vermogen kan deze vochtregulerende, semi-filmvormende lak óók als grondlaag toegepast worden onder Cetol TGL Satin Plus en Cetol TGX Gloss. Beiden kunnen door de volledige filmvorming optimale UV-bescherming bieden. Als semi-filmvormende houtlak heeft Sikkens de Sikkens Cetol HLS Plus. Deze transparante houtlak kan, zonder bladderen of craquelé effect, optimale bescherming bieden tegen vergrijzing.

Sikkens Alpha

Zéér hoogkwalitatief muurverfsysteem voor binnen en buiten.

Onder de naam Sikkens Alpha heeft Sikkens gehele verfsystemen voor binnen- en buitenmuren. Naast zeer hoogkwalitatieve muurverven bevat deze lijn ook primers, fixeermiddelen, voorstrijkmiddelen en topcoats. Voor binnenmuren is het vaak van belang dat een prachtig resultaat kan worden verkregen, maar dat de behandelde muur ook mooi blíjft! Vele muurverven van Sikkens zijn daarom zeer schrobvast. Neem bijvoorbeeld Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Dankzij de extreem matte uitstraling glanst deze verf niet op, wat het een uitstekende keuze maakt bij invallend strijklicht. Zelfs bij schoonmaken glanst deze muurverf niet op. Dankzij de zeer hoge kwaliteit is deze verf gebruikt tijdens de renovatie van het Rijksmuseum. Als aanvulling hierop heeft Sikkens ook de Sikkens Alphacryl Plafond verf die, dankzij de lange opentijd, geen strepend effect achterlaat. Voor een veel verkochte universele muurverf is Sikkens Alpha Projecttex een uitstekende keuze. De zeer matte, goed dekkende binnenmuurverf is geurarm, waterdampdoorlatend en verwerkt zeer prettig. Voor buitengebruik is juist de weersbestendigheid erg belangrijk. Naast vele temperatuurverschillen kunnen ondergronden daar ook te maken krijgen met vocht en schimmelgroei. De Sikkens Alphatex IQ Mat is bijvoorbeeld een matte muurverf op basis van acrylaatdispersie en is dankzij de hoogkwalitatieve samenstelling carbonatieremmend. Daarnaast is deze muurverf weervast, weinig vuilaanhechtend en zeer schrobvast. Voor nóg meer beschermende eigenschappen heeft Sikkens de Sikkens Alphaloxan buitenmuurverf. De zeer matte, minerale muurverf bevat een beschermende film waardoor de ondergrond beschermd is tegen aangroei van micro-organismen. Naast waterafstotende, vochtwerende en waterdampdoorlatende eigenschappen minimaliseert de buitenverf ook nog eens de groei van schimmel. Extreem hoge duurzaamheid kun je behalen door het gebruik van Sikkens Alpha Topcoat. Deze gevelverf biedt tot wel 10 jaar bescherming met een prachtig zijdeglanzend uiterlijk.

Sikkens Wapex

Afwerking voor ondergronden die onder invloed staan van hoge mechanische belasting.

De Sikkens Wapex lijn is specifiek voor ondergronden die moeten voldoen aan zeer hoge mechanische belasting. Voor zeer hoge functionele en esthetische afwerking van wanden en vloeren heeft Sikkens Wapex meerdere producten. Deze bieden allen een hoogkwalitatief slag- stoot- en slijtvast eindresultaat. Daarnaast is het ook nog eens verkrijgbaar in vele kleuren en is het zeer makkelijk te verwerken. Sikkens Wapex 660 is bijvoorbeeld een vloer- en wandcoating van epoxyhars, waarmee een zeer slijtvast resultaat kan worden verkregen. Op galerij- en balkonvloeren kun je juist weer de Sikkens Wapex 647 gebruiken. Deze vloercoating is weervast en heeft uitstekend kleurbehoud.

Bij Kleuro hebben wij zeer veel keuze in Sikkens producten. Kijk graag voor ons gehele Sikkens assortiment op onze website. Voor deskundig advies helpen wij je graag verder via onze klantenservice of in onze winkel.

Bestel Sikkens bij Kleuro:

Bij Kleuro vinden wij het belangrijk dat je kunt profiteren van een zo’n voordelig mogelijke service. Wij bieden de snelste levering in de markt! Twijfel niet langer en maak gebruik van de vele voordelen die Kleuro.nl te bieden heeft.

Als je Sikkens producten bestelt bij Kleuro.nl kun je profiteren van de volgende voordelen:

  • Met het gebruik van Sikkens verf & coatings is je ondergrond verzekerd van een zeer hoogkwalitatief eindresultaat met een prachtige kleurintensiteit en glansbehoud.
  • Sikkens verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren via het Sikkens mengsysteem. Alle kleuren worden bij ons gemengd met originele Sikkens Kleurpasta’s, zodat de kleur ook exact is wat je ervan verwacht.
  • Voor elke ondergrond en voor elke wens heeft Sikkens wel een verf in het assortiment.
  • Producten die ’s ochtends voor 11:59 uur besteld zijn worden vaak dezelfde dag al bezorgd.
  • Is het product voor 23:59 uur besteld? Dan zorgen wij ervoor dat het de volgende dag in huis is.
  • Bij een besteding vanaf €50 rekenen wij geen verzendkosten. Voor het buitenland gelden andere tarieven.
  • Ben je niet thuis tijdens de geplande bezorgtijd? Bij Kleuro.nl kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen.
  • Bestellingen zijn in de winkel af te halen. In dit geval betaal je dan helemaal geen bezorgkosten.