menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Oplosmiddel
> Soort product
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
LIONPENSEEL PURPLE SERIE 786Goudhaantje lionpenseel purple serie 786Goudhaantje lionpenseel purple serie 786

Goudhaantje purple lionpenseel gebogen 786 heeft een gelakte houten steel, een verzilverde bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf4,65
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST FUTURA SERIE 180Goudhaantje ovale kwast futura serie 180Goudhaantje ovale kwast futura serie 180

Goudhaantje futura ovale kwast 180 is een mix van polyester vezel, heeft een gelakte beukenhouten steel en is opgebonden met extra verlijmde groen katoenen woeling. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerk resultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. De kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf11,41
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST SERIE 260Goudhaantje ovale kwast serie 260Goudhaantje ovale kwast serie 260

Goudhaantje ovale kwast 260 is een topkwaliteit kwast van 100% chinees varkenshaar chungking (90% tops). Het heeft een gelakte steel en verkoperde bus. Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven.

vanaf13,80
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA 680 PLATTE KWASTGoudhaantje futura 680 platte kwastGoudhaantje futura 680 platte kwast

Goudhaantje futura platte kwast dubbeldik 680 is gemaakt van een unieke mix van gemodificeerde polyestervezels welke zijn vastgezet in een inox roestvrij stalen bus. Dit in combinatie met de gelakte beukenhouten steel zorgt ervoor dat deze kwast jarenlang mee gaat. Het is geschikt voor zowel watergedragen lakken en beitsen als de traditionele lakken.

vanaf4,96
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE KWAST SERIE 660Goudhaantje platte kwast serie 660Goudhaantje platte kwast serie 660

Goudhaantje platte kwast 660 dubbeldik is gemaakt van zwart Chinees varkenshaar chungking (90% tops). Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Deze kwast is dubbeldik en heeft een houten gelakte steel met goudgele punt en verkoperde bus.

vanaf4,60
bekijk productBekijk product ▸
GEBOGEN FUTURA PENSEEL SERIE 780Goudhaantje gebogen futura penseel serie 780Goudhaantje gebogen futura penseel serie 780

Goudhaantje futura lionpenseel gebogen 780 is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte kan worden aangebracht. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kun je er uitstekend mee besnijden. De penselen zijn inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken, en bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
Radiator Kwast Serie 460Goudhaantje radiator kwast serie 460Goudhaantje radiator kwast serie 460

Goudhaantje Radiatorkwast 460 is een kwast van 100% chinees varkenshaar Chungking (60/70% tops), meest geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Het heeft een houten ongelakte steel, verkoperde bus en zwart varkenshaar. Het is, zoals de naam al aangeeft, te gebruiken voor het schilderen van radiatoren en moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat de kop scheef op de steel staat kan eenvoudig tussen de spijlen van de radiator geschilderd worden en kunnen de lastige hoekjes bereikt worden.

vanaf3,20
bekijk productBekijk product ▸
Futura 280 PatentpuntkwastGoudhaantje futura 280 patentpuntkwastGoudhaantje futura 280 patentpuntkwast

Goudhaantje Futura 280 Patentpuntkwast is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. Deze kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor alkydverven (terpentine) en acrylverven (watergedragen).

vanaf5,90
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA BLOKWITTERGoudhaantje futura blokwitterGoudhaantje futura blokwitter

Goudhaantje futura blokwitter recht 381 levert prachtig werk en is geschikt voor zowel de watergedragen als de synthetische verven die voldoen aan voc2010. Het is ideaal om muren of gevelbekleding te schilderen.

vanaf18,11
bekijk productBekijk product ▸
Lyonse Gebogen Penseel Serie 750Goudhaantje lyonse gebogen penseel serie 750Goudhaantje lyonse gebogen penseel serie 750

Goudhaantje gebogen Lionpenseel 750 is een in Nederland vervaardigde kwast van echt Hollandse topkwaliteit. Het is gemaakt van wit Chinees varkenshaar, Chungking 90% tops, heeft een verzilverde bus en een gelakte houten steel.

vanaf4,75
bekijk productBekijk product ▸
BESNIJKWAST FUTURA SERIE 684Goudhaantje besnijkwast futura serie 684Goudhaantje besnijkwast futura serie 684

Goudhaantje futura platte kwast besnijkwast 684 heeft een houten gelakte steel met groene punt, een inox bus en gemodificeerde polyester vezels. Het heeft een schuine zetting van de haren zodat er gemakkelijk besneden kan worden langs glas of kanten. Het is geschikt voor terpentine- en watergedragen verf.

vanaf7,15
bekijk productBekijk product ▸
Futura Radiatorkwast serie 480Goudhaantje futura radiatorkwast serie 480Goudhaantje futura radiatorkwast serie 480

Goudhaantje futura Radiatorkwast 480 heeft een houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. De kwast is geschikt voor watergedragen en terpentinegedragen lakken.

vanaf2,89
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST PURPLE SERIE 286Goudhaantje patentpuntkwast purple serie 286Goudhaantje patentpuntkwast purple serie 286

Goudhaantje purple patentpuntkwast 286 is een ronde kwast met heel zachte paarse kunststof haren, voor prachtig streeploos lakwerk. Het heeft een houten gelakte steel, is voorzien van een inox bus en heeft een ronde touwwoeling. Deze touwwoeling is verlijmd en opgebonden. Het is geschikt voor de verwerking van watergedragen verven en voor synthetische verven met een lage viscositeit.

vanaf5,68
bekijk productBekijk product ▸
speciale hoekkwast voor latex 265Goudhaantje speciale hoekkwast voor latex 265Goudhaantje speciale hoekkwast voor latex 265

Goudhaantje hoekkwast 265 heeft een houten gelakte steel, verkoperde bus en zuiver wit Chinees varkenshaar Chungking, 90% tops. Het is geschikt voor de verwerking van synthetische verven.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
Rechampir kwast Serie 288Goudhaantje rechampir kwast serie 288Goudhaantje rechampir kwast serie 288

Goudhaantje futura puntkwast 288 is een franse besnijkwast die speciaal ontwikkeld is om te schilderen in hoeken en voor het besnijden met zowel synthetische als watergedragen verven. Het is ook goed te gebruiken als besnijkwast voor latex muurverven.

vanaf6,81
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE KWAST PURPLE SERIE 686Goudhaantje platte kwast purple serie 686Goudhaantje platte kwast purple serie 686

Goudhaantje purple platte kwast dubbeldik 686 geeft een geweldig eindresultaat dankzij de gemodificeerde polystervezels. Deze zijn boterzacht en laten de verf optimaal vloeien. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf4,79
bekijk productBekijk product ▸
Hoekkwast 266Goudhaantje hoekkwast 266Goudhaantje hoekkwast 266

Goudhaantje hoekkwast 100% witte synthetische vezels 266 heeft een houten gelakte steel, een verkoperde bus en 100% witte synthetische vezels. Het is ideaal voor het besnijden van muurverven.

vanaf6,70
bekijk productBekijk product ▸
Facade kwast Serie 489Goudhaantje facade kwast serie 489Goudhaantje facade kwast serie 489

Goudhaantje futura facadekwast 489 is een dubbeldikke radiatorkwast met houten steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor zowel water- als terpentinegedragen verven.

vanaf11,78
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST PURPLE SERIE 186Goudhaantje ovale kwast purple serie 186Goudhaantje ovale kwast purple serie 186

Goudhaantje purple ovale kwast 186 is vervaardigd uit 100% synthetische vezels. Het is aanbevolen voor de verwerking van watergedragen verven en synthetische verven met een lage viscositeit. Het heeft een houten gelakte steel, inox bus en verlijmde touwwoeling.

vanaf10,30
bekijk productBekijk product ▸
Puntkwast Purple Serie 289Goudhaantje puntkwast purple serie 289Goudhaantje puntkwast purple serie 289

Goudhaantje purple puntkwast 289 is een puntkwast met puntig gezet haar, houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels, opgebonden met verlijmde touwwoeling.

vanaf6,73
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA LIONSE RECHTE PENSEEL SERIE 788Goudhaantje futura lionse rechte penseel serie 788Goudhaantje futura lionse rechte penseel serie 788

Goudhaantje futura lionpenseel 788 is een rechte penseel van polyester vezels, geschikt voor kleine klusjes. Het is een duurzame, gebonden kwast die streeploos resultaat geeft. Het is geschikt voor terpentine- en watergedragen verf.

vanaf2,03
bekijk productBekijk product ▸
RONDE KWAST PATENTPUNT SERIE 260Goudhaantje ronde kwast patentpunt serie 260Goudhaantje ronde kwast patentpunt serie 260

Goudhaantje patentpuntkwast 260 is een kwast van Chinees varkenshaar, chunking 90% tops. Het is geschikt voor het schilderen met terpentineverf en heeft een verkoperde bus en een gelakte houten steel.

vanaf5,30
bekijk productBekijk product ▸
DUO BRUSHGoudhaantje duo brushGoudhaantje duo brush

Paintpecker duo brush is een volwaardige en professionele kwast met ingebouwd penseel. Wanneer tijdens de schildersklus een penseel nodig is, dan kan deze eenvoudig met de duo brush tevoorschijn getoverd worden. Met behulp van de knop in de steel kan het penseel uit de kwast geschoven worden. Wanneer het penseel niet meer nodig is, kan het simpelweg weer teruggeschoven worden. Met het penseel kan makkelijk langs glas, randjes en hoekjes, scharnieren, afdekplaatjes, rubbers en andere obstakels gesneden worden. Met de professionele kwast kunnen grotere oppervlakken geschilderd worden.

vanaf17,30
bekijk productBekijk product ▸
TITANIUM KWAST RONDAnza titanium kwast rondAnza titanium kwast rond

Anza titanium kwast rond heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout en de kwast is geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM KWAST DUBBELDIK PLATAnza platinum kwast dubbeldik platAnza platinum kwast dubbeldik plat

Anza platinum dubbeldik plat heeft een dubbeldikke haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Geschikt voor alle verven.

vanaf8,66
bekijk productBekijk product ▸
TEXKWAST OVAALAnza texkwast ovaalAnza texkwast ovaal

Anza ovale texkwast met zwarte varkensharen en houten steel. Het is geschikt voor muurverven.

vanaf10,63
bekijk productBekijk product ▸
PRECISION PLATINUM DRIEHOEKIGE KWASTPENSEELAnza precision platinum driehoekige kwastpenseelAnza precision platinum driehoekige kwastpenseel

Anza precision platinum is een softgrip driehoekige kwastpenseel gebaseerd op het TriTech-principe: uniek ontwerp, volledige controle en perfecte precisie. Het houdt het midden tussen een kwast en een penseel en daarom wordt het ook wel een kwastpenseel genoemd. Zowel de vorm van de steel als de plaatsing van de synthetische haren is driehoekig (en past daarom precies in rechte hoeken). De steel is te kenmerken als artistiek en is bij uitstek geschikt voor precisie- en detailwerk en voor hoeken bij bijvoorbeeld kozijnen en deurposten. Het is geschikt voor watergedragen en VOC 2010 lakken zowel binnen als buiten. Het is voorzien van een beschermkapje die kan worden aangebracht voor kortstondige pauzes tussen de lagen door.

vanaf8,68
bekijk productBekijk product ▸
DIAMOND AQUA RONDAnza diamond aqua rondAnza diamond aqua rond

Anza diamond aqua rond heeft de allernieuwste beschikbare vezeltechnologie voor een supermooie afwerking van het (lak)werk. Het is geschikt voor alle waterbasis producten. Het heeft een grote opname, een perfecte patentpunt voor strak aflijnen/besnijden, een volgegoten kop en een geverniste beukenhouten steel. Het is geschikt voor alle waterbasis producten.

vanaf6,27
bekijk productBekijk product ▸
TITANIUM AQUA RONDAnza titanium aqua rondAnza titanium aqua rond

Anza titanium aqua rond is geschikt voor alle watergedragen lakken. De kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
DIAMOND CLASSIC KWAST RONDAnza diamond classic kwast rondAnza diamond classic kwast rond

Anza diamond classic rond is een professionele verfkwast van puur zwart varkenshaar met touwwoeling en geverniste houten steel. De kwast is zeer functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 8 t/m 24.

vanaf6,01
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM SOFT GRIP KWAST SCHUINAnza platinum soft grip kwast schuinAnza platinum soft grip kwast schuin

Anza platinum schuin softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf9,14
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM RADIATORKWASTAnza platinum radiatorkwastAnza platinum radiatorkwast

anza platinum radiatorkwast heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Geschikt voor alle verven.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlAnza titanium kwast schuinAnza titanium kwast schuin

Anza titanium kwast schuin heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 1,5 en 2.

vanaf14,19
bekijk productBekijk product ▸
DIAMOND AQUA PLATAnza diamond aqua platAnza diamond aqua plat

Anza diamond aqua plat heeft de allernieuwste beschikbare vezeltechnologie voor een supermooie afwerking van het (lak)werk. Het heeft een grote verfopname en is makkelijk schoon te maken. Het heeft een inox bus en geverniste beukenhouten steel en is geschikt voor alle waterbasis producten.

vanaf7,22
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlAnza titanium aqua rond puntAnza titanium aqua rond punt

Anza titanium aqua rond punt is geschikt voor alle watergedragen lakken. De kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.

vanaf8,70
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM SOFT GRIP KWAST RONDAnza platinum soft grip kwast rondAnza platinum soft grip kwast rond

Anza platinum rond softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf8,17
bekijk productBekijk product ▸
DIAMOND CLASSIC KWAST DUBBELDIK PLATAnza diamond classic kwast dubbeldik platAnza diamond classic kwast dubbeldik plat

Anza diamond classic is een professionele verfkwast van puur dubbeldik zwart varkenshaar met touwwoeling en geverniste houten steel. Deze kwast is zeer functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in 1 t/m 3 inch.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM RADIATORKWAST SOFT GRIPAnza platinum radiatorkwast soft gripAnza platinum radiatorkwast soft grip

Anza platinum radiatorkwast soft grip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat met emmersteun, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf10,38
bekijk productBekijk product ▸
EMAILLE LAKPENSEELAnza emaille lakpenseelAnza emaille lakpenseel

Anza emaille lakpenseel met varkensharen. Het is geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
VOORDEELKWAST WITAnza voordeelkwast witAnza voordeelkwast wit

Anza voordeelkwast wit heeft wit varkenshaar en een kunststof steel.

vanaf0,86
bekijk productBekijk product ▸
KWAST ROND 222Anza kwast rond 222Anza kwast rond 222

Anza verfkwast rond heeft zwart varkenshaar, een vernikkelde ring en een geverniste houten steel. Het is geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf3,35
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM SOFT GRIP KWAST DUBBELDIK PLATAnza platinum soft grip kwast dubbeldik platAnza platinum soft grip kwast dubbeldik plat

Anza platinum plat dubbeldik softgrip heeft dubbeldik synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf7,20
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST PROFAnza patentpuntkwast profAnza patentpuntkwast prof

Anza patentpuntkwast heeft Chinees varkenshaar en is geschikt voor algemeen gebruik.

vanaf5,28
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM SOFT GRIP KWAST PLATAnza platinum soft grip kwast platAnza platinum soft grip kwast plat

Anza platinum plat softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf7,38
bekijk productBekijk product ▸
SPALTERAnza spalterAnza spalter

Anza spalter heeft een gelakte houtsteel en wit krachtig haar.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM LYONS GEBOGEN PENSEELAnza platinum lyons gebogen penseelAnza platinum lyons gebogen penseel

Anza Platinum Lyons penseel gebogen heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Het is uitermate handig voor de kleine hoekjes en randjes die met een gewone kwast niet bereikt kunnen worden en het is geschikt voor alle verven.

vanaf7,78
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTER PARKETVERNISAnza blokwitter parketvernisAnza blokwitter parketvernis

Anza blokwitter parketvernis met een mix van varkenshaar en synthetische vezels. De kwast heeft een ergonomisch handvat en kan tevens worden gekoppeld aan alle Anza verlengstelen. Het is geschikt voor alle verven en beitsen.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
TITANIUM KWAST PLATAnza titanium kwast platAnza titanium kwast plat

Anza titanium plat heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 1 t/m 2.5.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT DUBBELDIK WIT 197Anza kwast plat dubbeldik wit 197Anza kwast plat dubbeldik wit 197

Anza 197 platte kwast wit dubbeldik is een platte verfkwast dubbeldik met wit haar en geverniste houten steel. Het is geschikt voor watergedragen verven.

vanaf3,76
bekijk productBekijk product ▸
LYONS GEBOGEN PENSEEL ZWARTAnza lyons gebogen penseel zwartAnza lyons gebogen penseel zwart

Anza gebogen lyons penseel zwart heeft zwart varkenshaar en een gelakte houten steel. Geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf7,78
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM BLOKWITTERAnza platinum blokwitterAnza platinum blokwitter

Anza platinum blokwitter heeft haren van synthetisch materiaal. De ring is van roestvrij staal. De softgrip steel ligt zeer comfortabel in de hand en past op Anza verlengstelen en het heeft een ophanghaakje. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf14,10
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM AQUA KWAST DUBBELDIK PLATAnza platinum aqua kwast dubbeldik platAnza platinum aqua kwast dubbeldik plat

Anza platinum aqua kwast plat heeft een dubbeldikke haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Het is geschikt voor verven op waterbasis en verkrijgbaar in 1 t/m 2.5 inch.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM KWAST OVAALAnza platinum kwast ovaalAnza platinum kwast ovaal

Anza platinum ovaal heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Geschikt voor alle verven.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
LYONS GEBOGEN PENSEEL WITAnza lyons gebogen penseel witAnza lyons gebogen penseel wit

Anza lyons gebogen penseel met wit varkenshaar en ongelakte houten steel. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf7,34
bekijk productBekijk product ▸
PRECISION PRO DRIEHOEKIGE KWASTPENSEELAnza precision pro driehoekige kwastpenseelAnza precision pro driehoekige kwastpenseel

Anza precision pro is een driehoekige kwastpenseel gebaseerd op het TriTech-principe: uniek ontwerp, volledige controle en perfecte precisie. Het houdt het midden tussen een kwast en een penseel en daarom wordt het ook wel een kwastpenseel genoemd. Zowel de vorm van de steel als de plaatsing van de synthetische haren is driehoekig (en past daarom precies in rechte hoeken). De steel is te kenmerken als artistiek en is bij uitstek geschikt voor precisie- en detailwerk en voor hoeken bij bijvoorbeeld kozijnen en deurposten. Het is geschikt voor watergedragen en VOC 2010 lakken zowel binnen als buiten. Het is voorzien van een beschermkapje die kan worden aangebracht voor kortstondige pauzes tussen de lagen door.

vanaf13,89
bekijk productBekijk product ▸
Diamond Aqua PuntAnza diamond aqua puntAnza diamond aqua punt

Anza diamond aqua punt is een professionele kwast voor verf op waterbasis (acryl). Het beschikt over de nieuwste vezeltechnologie voor een supermooie afwerking van het (lak)werk. Door de specifieke puntvorm kunnen hoeken goed bereikt en lijnen strak getrokken worden.

vanaf8,70
bekijk productBekijk product ▸
TITANIUM AQUA PLATAnza titanium aqua platAnza titanium aqua plat

Anza titanium aqua plat is geschikt voor alle watergedragen lakken. De kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTER PROFCopenhagen gold blokwitter profCopenhagen gold blokwitter prof

Copenhagen gold blokwitter heeft zwart Chinees varkenshaar, een verkoperde bus, een blank gelakte houten kap en steel en een emmerhaak.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
KWASTEN RONDCopenhagen gold kwasten rondCopenhagen gold kwasten rond

Copenhagen gold kwast rond alkyd heeft zwart Chinees varkenshaar, een vermessingde bus, katoenen woeling en een gewaxte beukenhouten steel.

vanaf5,25
bekijk productBekijk product ▸
KWAST OVAALCopenhagen gold kwast ovaalCopenhagen gold kwast ovaal

Copenhagen gold kwast ovaal alkyd is gemaakt van zwart Chinees varkenshaar met een vermessingde bus en katoenen woeling. De kwast is geschikt voor het schilderen van grote oppervlakten en o.a. voor verf op oplosmiddelenbasis. De woeling kan worden verwijderd wanneer de kwast door slijtage stugger wordt. Hierdoor blijft de kwast soepel voor gebruik. De kwast is 90% tops en van zeer hoge kwaliteit: ze worden al jaren gebruikt door zowel de professionele als thuisschilder.

vanaf9,94
bekijk productBekijk product ▸
KWAST ROND ACRYLCopenhagen gold kwast rond acrylCopenhagen gold kwast rond acryl

Copenhagen gold kwast rond acryl heeft een gemixte haarbezetting, vermessingde bus, katoenen woeling en gewaxte beukenhouten steel. Het is geschikt voor verven op acrylbasis.

vanaf5,23
bekijk productBekijk product ▸
GEBOGEN PENSEEL ALKYDCopenhagen gold gebogen penseel alkydCopenhagen gold gebogen penseel alkyd

Copenhagen gold penseel gebogen heeft zwart Chinees varkenshaar, een mat nikkelen bus, een gewaxte beukenhouten steel en is 90% tops.

vanaf7,68
bekijk productBekijk product ▸
Double Coat Polyester kwastDe ijssel double coat polyester kwastDe ijssel double coat polyester kwast

De ijssel polyester kwast heeft een ongeverfde steel en is daardoor geschikt voor het werken met poltix, double coat en ijmopox producten.

vanaf2,12
bekijk productBekijk product ▸
POLY-BRUSH SCHUIMKWASTEpifanes poly-brush schuimkwastEpifanes poly-brush schuimkwast

Epifanes poly-brush schuimkwast is vervaardigd van de hoogste kwaliteit zwart polyurethaanschuim. De zeer hoge dichtheid van het schuim en het scherp gesneden uiteinde zorgen voor een optimale verdeling van de verf en een lange inzetbaarheid. In tegenstelling tot vele andere schuimkwasten hebben ze een inwendige kunststof drager, wat zorgt voor een betere vormvastheid. Het is geschikt voor het gladstrijken van reeds aangebrachte 1- en 2-component(en) primers, verven en lakken op basis van alkyd, (poly-)urethane en epoxyhars. Het is ook ideaal voor het aanbrengen van Epifanes mahoniebeits en Epifanes teak oil sealer.

vanaf0,82
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM KWAST SYNTHETISCH RONDMeesterhand premium kwast synthetisch rondMeesterhand premium kwast synthetisch rond

Meesterhand kwast rond alkyd is van kunststof haar, heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie verven op terpentinebasis en watergedragen producten.

vanaf6,18
bekijk productBekijk product ▸
CLASSIC LYONSPENSEEL 20Meesterhand classic lyonspenseel 20Meesterhand classic lyonspenseel 20

Meesterhand classic lyonspenseel is speciaal voor nauwkeurige verfklussen en precisiewerk. Het wordt met name gebruikt voor de afwerking en het schilderen van bijvoorbeeld de achterzijde van cv-leidingen en de sponning in een kozijn. Het heeft een platte steel en wit chinees varkenshaar.

vanaf2,74
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM AQUA PLATTE KWASTMeesterhand premium aqua platte kwastMeesterhand premium aqua platte kwast

Meesterhand premium aqua kwast is een soepel smerende kwast met een probleemloze verwerking dankzij de combinatie van vezellengte en open krop. Dit zorgt voor zeer goede verfopname en -afgifte. Het is speciaal voor watergedragen lakken.

vanaf7,44
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM AQUA RONDE KWASTMeesterhand premium aqua ronde kwastMeesterhand premium aqua ronde kwast

Meesterhand premium aqua kwast rond is een soepel smerende kwast, speciaal voor watergedragen lakken, en heeft een probleemloze verwerking dankzij de combinatie van vezellengte en open krop. Dit zorgt voor zeer goede verfopname en -afgifte.

vanaf8,08
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM GEBOGEN PENSEELMeesterhand premium gebogen penseelMeesterhand premium gebogen penseel

Meesterhand premium gebogen penseel van kunststof haar heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.

vanaf4,47
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM KWAST SYNTHETISCH OVAALMeesterhand premium kwast synthetisch ovaalMeesterhand premium kwast synthetisch ovaal

Meesterhand premium kwast synthetisch ovaal heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.

vanaf6,52
bekijk productBekijk product ▸
KWAST OVAAL PROFMeesterhand kwast ovaal profMeesterhand kwast ovaal prof

Meesterhand kwast ovaal voor alkydverven.

vanaf8,53
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM KWAST SYNTHETISCH PLATMeesterhand premium kwast synthetisch platMeesterhand premium kwast synthetisch plat

Meesterhand premium kwast synthetisch plat heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.

vanaf3,42
bekijk productBekijk product ▸
KWAST ROND PROFESSIONEELMeesterhand kwast rond professioneelMeesterhand kwast rond professioneel

Meesterhand kwast is een professionele ronde schilderskwast voor verven op acryl- of alkydbasis.

vanaf9,36
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM PURDYMeesterhand premium purdyMeesterhand premium purdy

Meesterhand purdy van kunststof haar heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.

vanaf8,78
bekijk productBekijk product ▸
T220 HOUTPRIMER KWASTENPolyfilla pro t220 houtprimer kwastenPolyfilla pro t220 houtprimer kwasten

Polyfilla pro t220 houtprimer kwasten zijn speciaal voor het aanbrengen van de w340 2k houtprimer. Ze worden geleverd in een koker met 12 stuks.

vanaf18,09
bekijk productBekijk product ▸
LYONSE PENSEEL RECHT 6010Progold lyonse penseel recht 6010Progold lyonse penseel recht 6010

Progold lyonse penseel recht 6010 is een rechte lyonse penseel met blankgelakte steel en wit varkenshaar. Het penseel is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf1,15
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PUNT RED EXCLUSIVE 7110Progold kwast punt red exclusive 7110Progold kwast punt red exclusive 7110

Progold puntkwast red 7110 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids. Het is uitermate geschikt voor het besnijden van ramen, deuren en kozijnen en zorgt voor de juiste hoeveelheid verf en laagdikte in de hoeken van het kozijn waardoor schroei, schuren en overschilderen beter gaat. Het is een perfecte aanvulling op de ProGold Red (7100).

vanaf10,32
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST CLASSIC 7520Progold patentpuntkwast classic 7520Progold patentpuntkwast classic 7520

PROGOLD patentpunt kwast classic pvc 7520 van 100% polyester vezel heeft een groot opname- en afgiftevermogen en is vormvast. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf5,88
bekijk productBekijk product ▸
Platte kwast red 7150 ExclusiveProgold platte kwast red 7150 exclusiveProgold platte kwast red 7150 exclusive

Progold 7150 platte kwast exclusive red is een handgemaakte professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. Het is uitstekend geschikt voor het verwerken van solventgedragen lakken.

vanaf6,71
bekijk productBekijk product ▸
LYONSE PENSEEL 6020Progold lyonse penseel 6020Progold lyonse penseel 6020

Progold penseel gebogen 6020 is een gebogen penseel voor synthetische grond -en aflakken met een blankgelakte steel en wit varkenshaar.

vanaf5,28
bekijk productBekijk product ▸
PATENPUNTKWAST 7700 EXCLUSIVEProgold patenpuntkwast 7700 exclusiveProgold patenpuntkwast 7700 exclusive

Progold patentpuntkwast 7700 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf8,51
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST 6350Progold radiatorkwast 6350Progold radiatorkwast 6350

Progold radiatorkwast 6350 is een kwast met een lange, ongelakte steel en wit varkenshaar, geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verf zoals afbijt, beitsen, lakken en muurverven.

vanaf2,67
bekijk productBekijk product ▸
PUNTKWAST 7710 EXCLUSIVEProgold puntkwast 7710 exclusiveProgold puntkwast 7710 exclusive

Progold puntkwast wit 7710 is een professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn in een puntige vorm geplaatst om aflijnen en schilderen van hoeken te vergemakkelijken. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. Deze kwast is uitstekend geschikt voor het verwerken van watergedragen (verven) lakken.

vanaf10,45
bekijk productBekijk product ▸
Penseel Lyonse Gebogen Classic Flex 7330Progold penseel lyonse gebogen classic flex 7330Progold penseel lyonse gebogen classic flex 7330

Progold 7330 gebogen lyon penseel classic flex is een handgemaakte professionele gebogen lyonse penseel met blank gelakte steel. Het heeft zeer flexibele gemodificeerde polyestervezels en is vormvast. Het is geschikt voor watergedragen grond- en aflakken.

vanaf8,12
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTERProgold blokwitterProgold blokwitter

Progold blokwitter is een blokwitter met kunststof kap, kunststof steel en wit varkenshaar. Het is geschikt voor muurverven en dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf3,13
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT 7750 EXCLUSIVEProgold kwast plat 7750 exclusiveProgold kwast plat 7750 exclusive

Progold kwast plat exclusive 7750 is een handgemaakte professionele kwast met blankgelakte steel en haren vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. De kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf6,96
bekijk productBekijk product ▸
Texkwast Classic 7960Progold texkwast classic 7960Progold texkwast classic 7960

Progold 7960 texkwast classic is een handgemaakte professionele ronde kwast met blank gelakte steel. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en is vormvast. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf6,46
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PATENTProgold kwast patentProgold kwast patent

Progold kwast patentpunt heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.

vanaf0,85
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST 7000 EXCLUSIVEProgold patentpuntkwast 7000 exclusiveProgold patentpuntkwast 7000 exclusive

Progold patentpuntkwast 7000 is een professionele patentpuntkwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. De kwast is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf7,59
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST 7770 EXCLUSIVEProgold ovale kwast 7770 exclusiveProgold ovale kwast 7770 exclusive

Progold kwast ovaal exclusive 7770 is een professionele ovale kwast gemaakt van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn erg zacht en geven een goede veerkracht en voldoen prima aan de vergelijking met die van varkenshaar. De zachte bles van de vezels zorgt voor een voortreffelijke afwerking. De kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf13,03
bekijk productBekijk product ▸
Blokwitter 7910Progold blokwitter 7910Progold blokwitter 7910

Progold blokwitter ovaal 7910 is een handgemaakte professionele rechthoekige kwast met houten kap en steel. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en is eschikt voor muurverven alsmede dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf24,35
bekijk productBekijk product ▸
ONDERDEURTJEProgold onderdeurtjeProgold onderdeurtje

Progold onderdeurtje is een handig hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.

vanaf14,23
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLATProgold kwast platProgold kwast plat

Progold kwast plat heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.

vanaf0,90
bekijk productBekijk product ▸
Platte Kwast 7050 ExclusiveProgold platte kwast 7050 exclusiveProgold platte kwast 7050 exclusive

Progold platte kwast 7050 is een professionele platte kwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand.

vanaf7,32
bekijk productBekijk product ▸
Lyonse Penseel Exclusive gebogen 7120Progold lyonse penseel exclusive gebogen 7120Progold lyonse penseel exclusive gebogen 7120

PROGOLD GEBogen LYONse PENSeel 7120 met blankgelakte steel is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. Het is geschikt voor solventgedragen lakken en beitsen.

vanaf8,35
bekijk productBekijk product ▸
Kwast Ovaal Exclusive Red 7170Progold kwast ovaal exclusive red 7170Progold kwast ovaal exclusive red 7170

Progold kwast ovaal exclusive red 7170 is een handgemaakte professionele ovale kwast met blank gelakte steel. De korte vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en een meer gesloten vezelstructuur voor een betere verwerking en het aanbrengen van de juiste laagdikte. Het is geschikt voor oplosmiddelhoudende grond- en aflakken.

vanaf12,90
bekijk productBekijk product ▸
Patentpuntkwast Kunststof Steel 6080Progold patentpuntkwast kunststof steel 6080Progold patentpuntkwast kunststof steel 6080

PROGOLD KWAST PatentPUNT 6080 is een ronde kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. Het is geschikt Voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST 7070 EXCLUSIVEProgold ovale kwast 7070 exclusiveProgold ovale kwast 7070 exclusive

Progold Ovale Kwast 7070 is een professionele ovale kwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in een voorbesleten stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf15,66
bekijk productBekijk product ▸
Gebogen Lyonspenseel Exclusief 7890Progold gebogen lyonspenseel exclusief 7890Progold gebogen lyonspenseel exclusief 7890

PROGOLD GEBogen LYONse PENSEEL 7890 is een handgemaakte professionele gebogen lyonse penseel met blankgelakte steel. Het is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. Het is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf8,35
bekijk productBekijk product ▸
Kwast Patentpunt Classic Flex 7320Progold kwast patentpunt classic flex 7320Progold kwast patentpunt classic flex 7320

Progold patentpunt kwast classic flex is een handgemaakte professionele ronde patentpuntkwast met blank gelakte steel. Het heeft zeer flexibele gemodificeerde polyestervezels en een open vezelstructuur voor meer flexibiliteit en een hogere verfopname. Het is geschikt voor watergedragen grond- en aflakken.

vanaf7,91
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT KUNSTSTOF STEELProgold kwast plat kunststof steelProgold kwast plat kunststof steel

Progold kwast plat 6300 is een platte kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf1,58
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST 7100 EXCLUSIVE REDProgold patentpuntkwast 7100 exclusive redProgold patentpuntkwast 7100 exclusive red

Progold patentpuntkwast red 7100 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf8,24
bekijk productBekijk product ▸
LYONS PLAT PENSEELSam lyons plat penseelSam lyons plat penseel

Sam lyons penseel plat met wit varkenshaar en ongelakte houten steel. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf1,01
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST DUBBELDIK PLATSam verfkwast dubbeldik platSam verfkwast dubbeldik plat

Sam prof alkyd kwast plat dubbeldik is een dubbeldik uitgevoerde platte schilderskwast voor een uitmuntend resultaat. Het is geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf6,06
bekijk productBekijk product ▸
BEITS BLOKKWASTSam beits blokkwastSam beits blokkwast

Sam beits blokborstel is geschikt voor het behandelen van beits en vernis.

vanaf7,34
bekijk productBekijk product ▸
PATENTKWASTSam patentkwastSam patentkwast

Sam patentkwast is een allround kwaliteitskwast uitgevoerd met houten steel, kunststofwoeling en rode punt. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf3,65
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEELPENSEEL PLATSam universeelpenseel platSam universeelpenseel plat

SAM UNIVERSEELPENSEEL PLAT met wit varkenshaar en kort gelakte steel.

vanaf0,78
bekijk productBekijk product ▸
KWASTENSET ALKYD 3 STUKSSam kwastenset alkyd 3 stuksSam kwastenset alkyd 3 stuks

Sam verfkwast lak alkyd is geschikt voor lakverven binnen en buiten. De set bevat 3 platte kwasten van 30 mm, 40 mm en 50 mm. De kwasten hebben een houten handvat en witte haren en zijn geschikt voor verven op solventbasis.

vanaf9,63
bekijk productBekijk product ▸
LAKPENSEELSam lakpenseelSam lakpenseel

Sam lakpenseel met wit varkenshaar en ongelakte houten steel. Geschikt voor alle verven.

vanaf0,98
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT HOUTSam kwast plat houtSam kwast plat hout

Sam kwast plat hout is een kwaliteitskwast voor alkydverven. Het is uitgevoerd met houten steel.

vanaf4,45
bekijk productBekijk product ▸
BEITS KWASTENSETSam beits kwastensetSam beits kwastenset

Sam beits kwastenset 3-delig bestaat uit 3 verkwasten van 30, 40 en 50 mm met een houten steel. Ze zijn geschikt voor het beitsen van o.a. tuinmeubilair en schuttingen.

vanaf6,43
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PROFESSIONEEL RONDSam kwast professioneel rondSam kwast professioneel rond

Sam pro patentpunt acrylkwast is een professionele verfkwast met blauw uiteinde, geschikt voor verf op waterbasis.

vanaf6,66
bekijk productBekijk product ▸
AQUARELPENSEELSam aquarelpenseelSam aquarelpenseel

Sam aquarelpenseel met korte cederkleurige gelakte steel.

vanaf0,17
bekijk productBekijk product ▸
WEGWERP KWASTENSET PLAT 3 STUKSSam wegwerp kwastenset plat 3 stuksSam wegwerp kwastenset plat 3 stuks

Sam voordeel kwastenset plat is een set met 3 platte kwasten met wit haar en een grijze kunststof steel. Het is geschikt voor eenmalig gebruik.

vanaf3,78
bekijk productBekijk product ▸
PUNTKWAST WITSam puntkwast witSam puntkwast wit

Sam ronde puntkwast wit prof is een Frans model kwast met witte varkensharen en is geschikt voor verven op terpentinebasis.

vanaf4,61
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTER HOUTSam blokwitter houtSam blokwitter hout

Sam prof muurverf blokwitter hout is een professionele blokwitter met topkwaliteit wit varkenshaar en gelakte houten kap en steel.

vanaf6,98
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PROFESSIONEEL PLATSam kwast professioneel platSam kwast professioneel plat

SAM PRO KWAST PLAT ACRYL DD is een professionele verfkwast met uitstekende verfopname en -afgifte, geschikt voor acrylverf.

vanaf4,34
bekijk productBekijk product ▸
Kaart penselen S577 5 stuksSam kaart penselen s577 5 stuksSam kaart penselen s577 5 stuks

Sam KAART 5 PENSELEN S577.

vanaf4,17
bekijk productBekijk product ▸
Wegwerp Blokwitter Set 3 stuksSam wegwerp blokwitter set 3 stuksSam wegwerp blokwitter set 3 stuks

Sam voordeel blokwitterset bestaat uit kwasten voorzien van lange haren. Ze kunnen daardoor een flinke hoeveelheid (grond)verf opnemen. De mix van varkenshaar en synthetische vezels maakt de kwasten prima geschikt om verf in poriŽn aan te brengen. De set bestaat uit maat 70, 100 en 120.

vanaf8,03
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST WITSam radiatorkwast witSam radiatorkwast wit

Sam radiatorkwast met wit haar en ongelakte houten steel. Het is geschikt voor watergedragen verven en verkrijgbaar in maat 1 t/m 3.

vanaf2,75
bekijk productBekijk product ▸
GOMPENSEELSam gompenseelSam gompenseel

Sam gompenseel is een lijmkwast met wit varkenshaar. De lange variant heeft een houten steel van 17,5 en de korte variant van 10,5 cm heeft een kunststof steel.

vanaf6,21
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLATSam kwast platSam kwast plat

Sam basic kwast plat is een platte kwast met kunststof steel, geschikt voor alkydverven.

vanaf1,80
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTER EXTRASam blokwitter extraSam blokwitter extra

Sam basic muurverf blokwitter extra is geschikt voor muurverven.

vanaf4,83
bekijk productBekijk product ▸
VOORDEEL BLOKWITTERAnza voordeel blokwitterAnza voordeel blokwitter

Anza voordeel blokwitter van wit varkenshaar met kunststof kap en steel.

vanaf3,03
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWASTSET VOOR ACRYLLAK 3 STUKSSam verfkwastset voor acryllak 3 stuksSam verfkwastset voor acryllak 3 stuks

Sam verfkwastset lak acryl bevat 3 platte kwasten van 30 mm, 40 mm en 50 mm. Deze verfkwasten met houten handvat en witte haren zijn geschikt voor verven op waterbasis.

vanaf6,58
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE VERFKWAST ACRYLSam platte verfkwast acrylSam platte verfkwast acryl

Sam platte verfkwast acryl is vervaardigd uit een mix van varkenshaar en synthetische vezels. Het is zeer geschikt voor het werken met acrylverf en het hout ligt erg fijn in de hand.

vanaf5,76
bekijk productBekijk product ▸
KWAST RONDSam kwast rondSam kwast rond

Sam basic kwast rond is een ronde verfkwast met zwart varkenshaar en een witte steel met rode punt. Het is geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf2,46
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST VOORDEELSam radiatorkwast voordeelSam radiatorkwast voordeel

Sam voordeel radiatorkwast met wit haar en kunststof steel. Het is geschikt voor alle verven. Verkrijgbaar in maat 1 t/m 2.5.

vanaf1,97
bekijk productBekijk product ▸
BOKKENPOOTSam bokkenpootSam bokkenpoot

Sam bokkenpoot met chinees wit varkenshaar en ongelakte houten steel. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf3,45
bekijk productBekijk product ▸
BEITSKWAST PROFESSIONEEL PLATSam beitskwast professioneel platSam beitskwast professioneel plat

Sam prof beits kwast plat is een professionele verfkwast met groen uiteinde. De kwast is ideaal om vernis of beits aan te brengen.

vanaf6,54
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST MUURVERF RONDSam verfkwast muurverf rondSam verfkwast muurverf rond

Sam muurverf kwast rond s211 met grijs uiteinde is ideaal om muren mee te schilderen.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWASTSam radiatorkwastSam radiatorkwast

Sam pro radiatorkwast is een professionele radiatorkwast met wit Chinees varkenshaar, houten steel en gebogen vernikkelde bus.

vanaf5,33
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWASTEN PLAT 5 STUKSSam verfkwasten plat 5 stuksSam verfkwasten plat 5 stuks

Sam verfkwasten plat 5 stuks is een set van 5 platte kwasten met rood uiteinde. Ze zijn geschikt voor lakverf op solventbasis.

vanaf7,73
bekijk productBekijk product ▸
RONDE VERFKWAST ACRYLSam ronde verfkwast acrylSam ronde verfkwast acryl

Sam ronde verfkwast acryl met varkenshaar is geschikt voor verven op waterbasis.

vanaf4,83
bekijk productBekijk product ▸
wegwerp kwastenset rond 3 stuksSam wegwerp kwastenset rond 3 stuksSam wegwerp kwastenset rond 3 stuks

Sam voordeel kwastenset rond met wit haar en grijze kunststof steel. Ze zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
VOORDEELKWAST RONDSam voordeelkwast rondSam voordeelkwast rond

Anza voordeelkwast rond met wit haar en kunststof steel. Het is geschikt voor alle verven en verkrijgbaar in maat 8 t/m 20.

vanaf0,98
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST BEITS RONDSam verfkwast beits rondSam verfkwast beits rond

Sam beits kwast rond S294 is een kunststofvezel kwast met groen uiteinde, ideaal om vernis of beits aan te brengen.

vanaf5,71
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST MUURVERF PLATSam verfkwast muurverf platSam verfkwast muurverf plat

Sam muurverf kwast plat met grijs uiteinde is ideaal om muren te schilderen.

vanaf3,35
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST WITSam radiatorkwast witSam radiatorkwast wit

Sam radiatorkwast zorgt ervoor dat moeilijk bereikbare plekjes op de verwarming gemakkelijk geschilderd kunnen worden.

vanaf4,72
bekijk productBekijk product ▸
verfkwast professioneel 197 platSam verfkwast professioneel 197 platSam verfkwast professioneel 197 plat

Sam platte verfkwast S197 is ideaal voor verf op solventbasis op gladde en ruwe ondergronden .

vanaf4,22
bekijk productBekijk product ▸
R7 PUNTKWAST FRANSSam r7 puntkwast fransSam r7 puntkwast frans

Sam R7 puntkwast frans is een kwalitatieve puntkwast met een mix van synthetische vezels en een houten steel, speciaal voor minutieus afgewerkt verfwerk. Het is geschikt voor alle verven, heeft een uitstekende verfopname en bevloeiing, behoudt lang zijn vorm en heeft geen last van haaruitval.

vanaf15,82
bekijk productBekijk product ▸
GOMPENSEEL KORT 12 STUKSSam gompenseel kort 12 stuksSam gompenseel kort 12 stuks

Sam gompenseel kort met korte steel en korte, recht afgesneden witte varkensharen is uitermate geschikt om als lijm- of kleefkwast te gebruiken. Verpakking bevat 12 stuks.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
R7 VERFKWAST RONDSam r7 verfkwast rondSam r7 verfkwast rond

Sam R7 kwast rond is geschikt voor elk type verf. De kwast heeft een uitstekende verfopname en geleidelijke afgifte voor een optimale dekking.

vanaf9,18
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST BEITS PLATSam verfkwast beits platSam verfkwast beits plat

Sam beits kwast plat S159 met groen uiteinde is ideaal om vernis of beits aan te brengen.

vanaf6,30
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF BLOKWITTER 3-DELIGSam muurverf blokwitter 3-deligSam muurverf blokwitter 3-delig

Sam muurverf blokwitter 3-delig.

vanaf6,58
bekijk productBekijk product ▸
LYONPENSEEL PLATSam lyonpenseel platSam lyonpenseel plat

Sam lyonpenseel prof is een Platte Lyonse penseel met wit varkenshaar en blank gelakte steel.

vanaf0,64
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWASTSam radiatorkwastSam radiatorkwast

Sam Radiatorkwast met wit varkenshaar, houten steel en gebogen bus.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
R7 VERFKWAST PLATSam r7 verfkwast platSam r7 verfkwast plat

Sam R7 verfkwast plat is geschikt voor alle verven en kan gebruikt worden voor het schilderen van hout, kunststof en metaal. De hoogwaardige synthetische haren zorgen voor een hoge verfopname en kennen geen haarverlies. De haren zijn flexibel en zacht aan de top voor een streeploos resultaat. Geschikt voor hergebruik.

vanaf8,05
bekijk productBekijk product ▸
BASIC BEITS KWAST PLATSam basic beits kwast platSam basic beits kwast plat

Sam Basic beits kwast plat S217 heeft een kunststof steel en is geschikt voor het aanbrengen van beits en vernis.

vanaf4,96
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST RONDSam verfkwast rondSam verfkwast rond

Sam prof patentpuntkwast is een professionele synthetische kwaliteitskwast met originele touwwoeling. Het is met name geschikt voor solventgedragen lakken.

vanaf6,51
bekijk productBekijk product ▸
Hoekpenseel gebogenSam hoekpenseel gebogenSam hoekpenseel gebogen

SAM GEBOGEN LYONPENSEEL met zwart haar en blanke houten steel.

vanaf2,29
bekijk productBekijk product ▸
PROF GEBOGEN LYONPENSEEL RONDSam prof gebogen lyonpenseel rondSam prof gebogen lyonpenseel rond

Sam Prof gebogen lyonpenseel rond is een professionele gebogen lyonse penseel met wit varkenshaar en blank gewaxte steel.

vanaf7,58
bekijk productBekijk product ▸
HYBRIDE RONDStaalmeester hybride rondStaalmeester hybride rond

Staalmeester hybride rond is een patentpuntkwast van slijtvaste 100% synthetische vezel met een inox bus en verlijmde touwwoeling. Het is geschikt voor alle soorten verven.

vanaf9,19
bekijk productBekijk product ▸
Pro Hybrid Serie 2022 BesnijpuntkwastStaalmeester pro hybrid serie 2022 besnijpuntkwastStaalmeester pro hybrid serie 2022 besnijpuntkwast

Staalmeester hybride frans is in een punt geschoren zodat er direct probleemloos mee besneden kan worden. Deze 2-in-1 besnijpuntkwast is niet alleen geschikt voor het fijne werk bij kozijnen en profielen, maar ook voor de grotere oppervlakken. Het is uitgevoerd met een inox rvs bus, extra verlijmde touwwoeling en beukenhouten steel. Het is voorzien van een 100% synthetische vezel. Deze mix van vezels biedt naast een goede verfopname en -afgifte ook de juiste balans en weerstand voor een makkelijke verwerking van de verf. De vezels zijn daarnaast soepel en zacht voor een streeploos resultaat.

vanaf11,44
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST POLYESTERMIXStaalmeester radiatorkwast polyestermixStaalmeester radiatorkwast polyestermix

Staalmeester radiatorkwast is een universele radiatorkwast voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix. Het heeft een koperkleurige band en ongelakte beukenhouten steel met gekleurde punt. Door de gebogen kop is het zeer geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen. De karakteristiek gekleurde polyestermix is geschikt voor watergedragen en de nieuwe generatie VOC lakken en zorgt voor een streeploos eindresultaat.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
2024 Hoekpenseel Pro-HybridStaalmeester 2024 hoekpenseel pro-hybridStaalmeester 2024 hoekpenseel pro-hybrid

Staalmeester hybride lyon is voorzien van een mix van 100% synthetische vezels (zonder varkenshaar). Het biedt naast een goede verfopname en -afgifte ook de juiste balans en weerstand voor een makkelijke verwerking van de lak en is daarnaast soepel en zacht voor een streeploos resultaat.

vanaf10,53
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNT VERFKWAST 2010Staalmeester patentpunt verfkwast 2010Staalmeester patentpunt verfkwast 2010

Staalmeester patentpuntkwast 2010 is een universele patentpuntkwast die geschikt is voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie terpentinegedragen aflakken. De kwast is voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix en is vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen en reeds bol gezet voor het besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakken zoals kozijnen en profielen. De karakteristiek gekleurde polyestermix geeft een streeploos eindresultaat.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE KWAST 2010Staalmeester platte kwast 2010Staalmeester platte kwast 2010

Staalmeester platte kwast 2010 is een universele platte kwast, voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix. Het heeft een blank gelakte beukenhouten steel met herkenbare gekleurde punt. Deze platte kwast is uitermate geschikt voor het beitsen en vernissen van grote oppervlakken zoals (parket)vloeren. De karakteristiek gekleurde polyestermix is geschikt voor watergedragen en de nieuw generatie voc lakken en zorgt voor een streeploos eindresultaat.

vanaf6,26
bekijk productBekijk product ▸
BESNIJKWAST/FRANSE KWAST 2012Staalmeester besnijkwast/franse kwast 2012Staalmeester besnijkwast/franse kwast 2012

Staalmeester franse puntkwast is van origine een Belgische/Franse kwast en is voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix haar. De kwast is in een punt geschoren zodat direct probleemloos besneden kan worden. Met deze 2-in-1 kwast kan niet alleen het fijne werk bij kozijnen en profielen geschilderd worden, maar kunnen ook de grotere oppervlakken moeiteloos meegepakt worden. De kwast is geschikt voor verwerking van zowel watergedragen als de nieuwe generatie voc lakken en geeft een prachtig streeploos resultaat.

vanaf10,53
bekijk productBekijk product ▸
LIONPENSEEL PURPLE SERIE 786Goudhaantje lionpenseel purple serie 786

Goudhaantje lionpenseel purple serie 786

Goudhaantje purple lionpenseel gebogen 786 heeft een gelakte houten steel, een verzilverde bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf4,65
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST FUTURA SERIE 180Goudhaantje ovale kwast futura serie 180

Goudhaantje ovale kwast futura serie 180

Goudhaantje futura ovale kwast 180 is een mix van polyester vezel, heeft een gelakte beukenhouten steel en is opgebonden met extra verlijmde groen katoenen woeling. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerk resultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. De kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf11,41
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST SERIE 260Goudhaantje ovale kwast serie 260

Goudhaantje ovale kwast serie 260

Goudhaantje ovale kwast 260 is een topkwaliteit kwast van 100% chinees varkenshaar chungking (90% tops). Het heeft een gelakte steel en verkoperde bus. Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven.

vanaf13,80
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA 680 PLATTE KWASTGoudhaantje futura 680 platte kwast

Goudhaantje futura 680 platte kwast

Goudhaantje futura platte kwast dubbeldik 680 is gemaakt van een unieke mix van gemodificeerde polyestervezels welke zijn vastgezet in een inox roestvrij stalen bus. Dit in combinatie met de gelakte beukenhouten steel zorgt ervoor dat deze kwast jarenlang mee gaat. Het is geschikt voor zowel watergedragen lakken en beitsen als de traditionele lakken.

vanaf4,96
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE KWAST SERIE 660Goudhaantje platte kwast serie 660

Goudhaantje platte kwast serie 660

Goudhaantje platte kwast 660 dubbeldik is gemaakt van zwart Chinees varkenshaar chungking (90% tops). Het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Deze kwast is dubbeldik en heeft een houten gelakte steel met goudgele punt en verkoperde bus.

vanaf4,60
bekijk productBekijk product ▸
GEBOGEN FUTURA PENSEEL SERIE 780Goudhaantje gebogen futura penseel serie 780

Goudhaantje gebogen futura penseel serie 780

Goudhaantje futura lionpenseel gebogen 780 is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte kan worden aangebracht. De zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kun je er uitstekend mee besnijden. De penselen zijn inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken, en bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
Radiator Kwast Serie 460Goudhaantje radiator kwast serie 460

Goudhaantje radiator kwast serie 460

Goudhaantje Radiatorkwast 460 is een kwast van 100% chinees varkenshaar Chungking (60/70% tops), meest geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. Het heeft een houten ongelakte steel, verkoperde bus en zwart varkenshaar. Het is, zoals de naam al aangeeft, te gebruiken voor het schilderen van radiatoren en moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat de kop scheef op de steel staat kan eenvoudig tussen de spijlen van de radiator geschilderd worden en kunnen de lastige hoekjes bereikt worden.

vanaf3,20
bekijk productBekijk product ▸
Futura 280 PatentpuntkwastGoudhaantje futura 280 patentpuntkwast

Goudhaantje futura 280 patentpuntkwast

Goudhaantje Futura 280 Patentpuntkwast is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. De vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. De conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. De zeer zachte bovenkant van de vezels voor een streeploos afwerkresultaat. Door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. Deze kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor alkydverven (terpentine) en acrylverven (watergedragen).

vanaf5,90
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA BLOKWITTERGoudhaantje futura blokwitter

Goudhaantje futura blokwitter

Goudhaantje futura blokwitter recht 381 levert prachtig werk en is geschikt voor zowel de watergedragen als de synthetische verven die voldoen aan voc2010. Het is ideaal om muren of gevelbekleding te schilderen.

vanaf18,11
bekijk productBekijk product ▸
Lyonse Gebogen Penseel Serie 750Goudhaantje lyonse gebogen penseel serie 750

Goudhaantje lyonse gebogen penseel serie 750

Goudhaantje gebogen Lionpenseel 750 is een in Nederland vervaardigde kwast van echt Hollandse topkwaliteit. Het is gemaakt van wit Chinees varkenshaar, Chungking 90% tops, heeft een verzilverde bus en een gelakte houten steel.

vanaf4,75
bekijk productBekijk product ▸
BESNIJKWAST FUTURA SERIE 684Goudhaantje besnijkwast futura serie 684

Goudhaantje besnijkwast futura serie 684

Goudhaantje futura platte kwast besnijkwast 684 heeft een houten gelakte steel met groene punt, een inox bus en gemodificeerde polyester vezels. Het heeft een schuine zetting van de haren zodat er gemakkelijk besneden kan worden langs glas of kanten. Het is geschikt voor terpentine- en watergedragen verf.

vanaf7,15
bekijk productBekijk product ▸
Futura Radiatorkwast serie 480Goudhaantje futura radiatorkwast serie 480

Goudhaantje futura radiatorkwast serie 480

Goudhaantje futura Radiatorkwast 480 heeft een houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. De kwast is geschikt voor watergedragen en terpentinegedragen lakken.

vanaf2,89
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST PURPLE SERIE 286Goudhaantje patentpuntkwast purple serie 286

Goudhaantje patentpuntkwast purple serie 286

Goudhaantje purple patentpuntkwast 286 is een ronde kwast met heel zachte paarse kunststof haren, voor prachtig streeploos lakwerk. Het heeft een houten gelakte steel, is voorzien van een inox bus en heeft een ronde touwwoeling. Deze touwwoeling is verlijmd en opgebonden. Het is geschikt voor de verwerking van watergedragen verven en voor synthetische verven met een lage viscositeit.

vanaf5,68
bekijk productBekijk product ▸
speciale hoekkwast voor latex 265Goudhaantje speciale hoekkwast voor latex 265

Goudhaantje speciale hoekkwast voor latex 265

Goudhaantje hoekkwast 265 heeft een houten gelakte steel, verkoperde bus en zuiver wit Chinees varkenshaar Chungking, 90% tops. Het is geschikt voor de verwerking van synthetische verven.

vanaf5,57
bekijk productBekijk product ▸
Rechampir kwast Serie 288Goudhaantje rechampir kwast serie 288

Goudhaantje rechampir kwast serie 288

Goudhaantje futura puntkwast 288 is een franse besnijkwast die speciaal ontwikkeld is om te schilderen in hoeken en voor het besnijden met zowel synthetische als watergedragen verven. Het is ook goed te gebruiken als besnijkwast voor latex muurverven.

vanaf6,81
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE KWAST PURPLE SERIE 686Goudhaantje platte kwast purple serie 686

Goudhaantje platte kwast purple serie 686

Goudhaantje purple platte kwast dubbeldik 686 geeft een geweldig eindresultaat dankzij de gemodificeerde polystervezels. Deze zijn boterzacht en laten de verf optimaal vloeien. Het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.

vanaf4,79
bekijk productBekijk product ▸
Hoekkwast 266Goudhaantje hoekkwast 266

Goudhaantje hoekkwast 266

Goudhaantje hoekkwast 100% witte synthetische vezels 266 heeft een houten gelakte steel, een verkoperde bus en 100% witte synthetische vezels. Het is ideaal voor het besnijden van muurverven.

vanaf6,70
bekijk productBekijk product ▸
Facade kwast Serie 489Goudhaantje facade kwast serie 489

Goudhaantje facade kwast serie 489

Goudhaantje futura facadekwast 489 is een dubbeldikke radiatorkwast met houten steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. Het is geschikt voor zowel water- als terpentinegedragen verven.

vanaf11,78
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST PURPLE SERIE 186Goudhaantje ovale kwast purple serie 186

Goudhaantje ovale kwast purple serie 186

Goudhaantje purple ovale kwast 186 is vervaardigd uit 100% synthetische vezels. Het is aanbevolen voor de verwerking van watergedragen verven en synthetische verven met een lage viscositeit. Het heeft een houten gelakte steel, inox bus en verlijmde touwwoeling.

vanaf10,30
bekijk productBekijk product ▸
Puntkwast Purple Serie 289Goudhaantje puntkwast purple serie 289

Goudhaantje puntkwast purple serie 289

Goudhaantje purple puntkwast 289 is een puntkwast met puntig gezet haar, houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels, opgebonden met verlijmde touwwoeling.

vanaf6,73
bekijk productBekijk product ▸
FUTURA LIONSE RECHTE PENSEEL SERIE 788Goudhaantje futura lionse rechte penseel serie 788

Goudhaantje futura lionse rechte penseel serie 788

Goudhaantje futura lionpenseel 788 is een rechte penseel van polyester vezels, geschikt voor kleine klusjes. Het is een duurzame, gebonden kwast die streeploos resultaat geeft. Het is geschikt voor terpentine- en watergedragen verf.

vanaf2,03
bekijk productBekijk product ▸
RONDE KWAST PATENTPUNT SERIE 260Goudhaantje ronde kwast patentpunt serie 260

Goudhaantje ronde kwast patentpunt serie 260

Goudhaantje patentpuntkwast 260 is een kwast van Chinees varkenshaar, chunking 90% tops. Het is geschikt voor het schilderen met terpentineverf en heeft een verkoperde bus en een gelakte houten steel.

vanaf5,30
bekijk productBekijk product ▸
DUO BRUSHGoudhaantje duo brush

Goudhaantje duo brush

Paintpecker duo brush is een volwaardige en professionele kwast met ingebouwd penseel. Wanneer tijdens de schildersklus een penseel nodig is, dan kan deze eenvoudig met de duo brush tevoorschijn getoverd worden. Met behulp van de knop in de steel kan het penseel uit de kwast geschoven worden. Wanneer het penseel niet meer nodig is, kan het simpelweg weer teruggeschoven worden. Met het penseel kan makkelijk langs glas, randjes en hoekjes, scharnieren, afdekplaatjes, rubbers en andere obstakels gesneden worden. Met de professionele kwast kunnen grotere oppervlakken geschilderd worden.

vanaf17,30
bekijk productBekijk product ▸
TITANIUM KWAST RONDAnza titanium kwast rond

Anza titanium kwast rond

Anza titanium kwast rond heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout en de kwast is geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM KWAST DUBBELDIK PLATAnza platinum kwast dubbeldik plat

Anza platinum kwast dubbeldik plat

Anza platinum dubbeldik plat heeft een dubbeldikke haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Geschikt voor alle verven.

vanaf8,66
bekijk productBekijk product ▸
TEXKWAST OVAALAnza texkwast ovaal

Anza texkwast ovaal

Anza ovale texkwast met zwarte varkensharen en houten steel. Het is geschikt voor muurverven.

vanaf10,63
bekijk productBekijk product ▸
PRECISION PLATINUM DRIEHOEKIGE KWASTPENSEELAnza precision platinum driehoekige kwastpenseel

Anza precision platinum driehoekige kwastpenseel

Anza precision platinum is een softgrip driehoekige kwastpenseel gebaseerd op het TriTech-principe: uniek ontwerp, volledige controle en perfecte precisie. Het houdt het midden tussen een kwast en een penseel en daarom wordt het ook wel een kwastpenseel genoemd. Zowel de vorm van de steel als de plaatsing van de synthetische haren is driehoekig (en past daarom precies in rechte hoeken). De steel is te kenmerken als artistiek en is bij uitstek geschikt voor precisie- en detailwerk en voor hoeken bij bijvoorbeeld kozijnen en deurposten. Het is geschikt voor watergedragen en VOC 2010 lakken zowel binnen als buiten. Het is voorzien van een beschermkapje die kan worden aangebracht voor kortstondige pauzes tussen de lagen door.

vanaf8,68
bekijk productBekijk product ▸
DIAMOND AQUA RONDAnza diamond aqua rond

Anza diamond aqua rond

Anza diamond aqua rond heeft de allernieuwste beschikbare vezeltechnologie voor een supermooie afwerking van het (lak)werk. Het is geschikt voor alle waterbasis producten. Het heeft een grote opname, een perfecte patentpunt voor strak aflijnen/besnijden, een volgegoten kop en een geverniste beukenhouten steel. Het is geschikt voor alle waterbasis producten.

vanaf6,27
bekijk productBekijk product ▸
TITANIUM AQUA RONDAnza titanium aqua rond

Anza titanium aqua rond

Anza titanium aqua rond is geschikt voor alle watergedragen lakken. De kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.

vanaf6,47
bekijk productBekijk product ▸
DIAMOND CLASSIC KWAST RONDAnza diamond classic kwast rond

Anza diamond classic kwast rond

Anza diamond classic rond is een professionele verfkwast van puur zwart varkenshaar met touwwoeling en geverniste houten steel. De kwast is zeer functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 8 t/m 24.

vanaf6,01
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM SOFT GRIP KWAST SCHUINAnza platinum soft grip kwast schuin

Anza platinum soft grip kwast schuin

Anza platinum schuin softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf9,14
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM RADIATORKWASTAnza platinum radiatorkwast

Anza platinum radiatorkwast

anza platinum radiatorkwast heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Geschikt voor alle verven.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlAnza titanium kwast schuin

Anza titanium kwast schuin

Anza titanium kwast schuin heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 1,5 en 2.

vanaf14,19
bekijk productBekijk product ▸
DIAMOND AQUA PLATAnza diamond aqua plat

Anza diamond aqua plat

Anza diamond aqua plat heeft de allernieuwste beschikbare vezeltechnologie voor een supermooie afwerking van het (lak)werk. Het heeft een grote verfopname en is makkelijk schoon te maken. Het heeft een inox bus en geverniste beukenhouten steel en is geschikt voor alle waterbasis producten.

vanaf7,22
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlAnza titanium aqua rond punt

Anza titanium aqua rond punt

Anza titanium aqua rond punt is geschikt voor alle watergedragen lakken. De kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.

vanaf8,70
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM SOFT GRIP KWAST RONDAnza platinum soft grip kwast rond

Anza platinum soft grip kwast rond

Anza platinum rond softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf8,17
bekijk productBekijk product ▸
DIAMOND CLASSIC KWAST DUBBELDIK PLATAnza diamond classic kwast dubbeldik plat

Anza diamond classic kwast dubbeldik plat

Anza diamond classic is een professionele verfkwast van puur dubbeldik zwart varkenshaar met touwwoeling en geverniste houten steel. Deze kwast is zeer functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in 1 t/m 3 inch.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM RADIATORKWAST SOFT GRIPAnza platinum radiatorkwast soft grip

Anza platinum radiatorkwast soft grip

Anza platinum radiatorkwast soft grip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat met emmersteun, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf10,38
bekijk productBekijk product ▸
EMAILLE LAKPENSEELAnza emaille lakpenseel

Anza emaille lakpenseel

Anza emaille lakpenseel met varkensharen. Het is geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
VOORDEELKWAST WITAnza voordeelkwast wit

Anza voordeelkwast wit

Anza voordeelkwast wit heeft wit varkenshaar en een kunststof steel.

vanaf0,86
bekijk productBekijk product ▸
KWAST ROND 222Anza kwast rond 222

Anza kwast rond 222

Anza verfkwast rond heeft zwart varkenshaar, een vernikkelde ring en een geverniste houten steel. Het is geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf3,35
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM SOFT GRIP KWAST DUBBELDIK PLATAnza platinum soft grip kwast dubbeldik plat

Anza platinum soft grip kwast dubbeldik plat

Anza platinum plat dubbeldik softgrip heeft dubbeldik synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf7,20
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST PROFAnza patentpuntkwast prof

Anza patentpuntkwast prof

Anza patentpuntkwast heeft Chinees varkenshaar en is geschikt voor algemeen gebruik.

vanaf5,28
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM SOFT GRIP KWAST PLATAnza platinum soft grip kwast plat

Anza platinum soft grip kwast plat

Anza platinum plat softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf7,38
bekijk productBekijk product ▸
SPALTERAnza spalter

Anza spalter

Anza spalter heeft een gelakte houtsteel en wit krachtig haar.

vanaf11,35
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM LYONS GEBOGEN PENSEELAnza platinum lyons gebogen penseel

Anza platinum lyons gebogen penseel

Anza Platinum Lyons penseel gebogen heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Het is uitermate handig voor de kleine hoekjes en randjes die met een gewone kwast niet bereikt kunnen worden en het is geschikt voor alle verven.

vanaf7,78
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTER PARKETVERNISAnza blokwitter parketvernis

Anza blokwitter parketvernis

Anza blokwitter parketvernis met een mix van varkenshaar en synthetische vezels. De kwast heeft een ergonomisch handvat en kan tevens worden gekoppeld aan alle Anza verlengstelen. Het is geschikt voor alle verven en beitsen.

vanaf20,39
bekijk productBekijk product ▸
TITANIUM KWAST PLATAnza titanium kwast plat

Anza titanium kwast plat

Anza titanium plat heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 1 t/m 2.5.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT DUBBELDIK WIT 197Anza kwast plat dubbeldik wit 197

Anza kwast plat dubbeldik wit 197

Anza 197 platte kwast wit dubbeldik is een platte verfkwast dubbeldik met wit haar en geverniste houten steel. Het is geschikt voor watergedragen verven.

vanaf3,76
bekijk productBekijk product ▸
LYONS GEBOGEN PENSEEL ZWARTAnza lyons gebogen penseel zwart

Anza lyons gebogen penseel zwart

Anza gebogen lyons penseel zwart heeft zwart varkenshaar en een gelakte houten steel. Geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf7,78
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM BLOKWITTERAnza platinum blokwitter

Anza platinum blokwitter

Anza platinum blokwitter heeft haren van synthetisch materiaal. De ring is van roestvrij staal. De softgrip steel ligt zeer comfortabel in de hand en past op Anza verlengstelen en het heeft een ophanghaakje. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf14,10
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM AQUA KWAST DUBBELDIK PLATAnza platinum aqua kwast dubbeldik plat

Anza platinum aqua kwast dubbeldik plat

Anza platinum aqua kwast plat heeft een dubbeldikke haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Het is geschikt voor verven op waterbasis en verkrijgbaar in 1 t/m 2.5 inch.

vanaf7,55
bekijk productBekijk product ▸
PLATINUM KWAST OVAALAnza platinum kwast ovaal

Anza platinum kwast ovaal

Anza platinum ovaal heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. De rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. De steel is van gevernist hout. Geschikt voor alle verven.

vanaf8,72
bekijk productBekijk product ▸
LYONS GEBOGEN PENSEEL WITAnza lyons gebogen penseel wit

Anza lyons gebogen penseel wit

Anza lyons gebogen penseel met wit varkenshaar en ongelakte houten steel. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf7,34
bekijk productBekijk product ▸
PRECISION PRO DRIEHOEKIGE KWASTPENSEELAnza precision pro driehoekige kwastpenseel

Anza precision pro driehoekige kwastpenseel

Anza precision pro is een driehoekige kwastpenseel gebaseerd op het TriTech-principe: uniek ontwerp, volledige controle en perfecte precisie. Het houdt het midden tussen een kwast en een penseel en daarom wordt het ook wel een kwastpenseel genoemd. Zowel de vorm van de steel als de plaatsing van de synthetische haren is driehoekig (en past daarom precies in rechte hoeken). De steel is te kenmerken als artistiek en is bij uitstek geschikt voor precisie- en detailwerk en voor hoeken bij bijvoorbeeld kozijnen en deurposten. Het is geschikt voor watergedragen en VOC 2010 lakken zowel binnen als buiten. Het is voorzien van een beschermkapje die kan worden aangebracht voor kortstondige pauzes tussen de lagen door.

vanaf13,89
bekijk productBekijk product ▸
Diamond Aqua PuntAnza diamond aqua punt

Anza diamond aqua punt

Anza diamond aqua punt is een professionele kwast voor verf op waterbasis (acryl). Het beschikt over de nieuwste vezeltechnologie voor een supermooie afwerking van het (lak)werk. Door de specifieke puntvorm kunnen hoeken goed bereikt en lijnen strak getrokken worden.

vanaf8,70
bekijk productBekijk product ▸
TITANIUM AQUA PLATAnza titanium aqua plat

Anza titanium aqua plat

Anza titanium aqua plat is geschikt voor alle watergedragen lakken. De kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.

vanaf7,82
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTER PROFCopenhagen gold blokwitter prof

Copenhagen gold blokwitter prof

Copenhagen gold blokwitter heeft zwart Chinees varkenshaar, een verkoperde bus, een blank gelakte houten kap en steel en een emmerhaak.

vanaf14,01
bekijk productBekijk product ▸
KWASTEN RONDCopenhagen gold kwasten rond

Copenhagen gold kwasten rond

Copenhagen gold kwast rond alkyd heeft zwart Chinees varkenshaar, een vermessingde bus, katoenen woeling en een gewaxte beukenhouten steel.

vanaf5,25
bekijk productBekijk product ▸
KWAST OVAALCopenhagen gold kwast ovaal

Copenhagen gold kwast ovaal

Copenhagen gold kwast ovaal alkyd is gemaakt van zwart Chinees varkenshaar met een vermessingde bus en katoenen woeling. De kwast is geschikt voor het schilderen van grote oppervlakten en o.a. voor verf op oplosmiddelenbasis. De woeling kan worden verwijderd wanneer de kwast door slijtage stugger wordt. Hierdoor blijft de kwast soepel voor gebruik. De kwast is 90% tops en van zeer hoge kwaliteit: ze worden al jaren gebruikt door zowel de professionele als thuisschilder.

vanaf9,94
bekijk productBekijk product ▸
KWAST ROND ACRYLCopenhagen gold kwast rond acryl

Copenhagen gold kwast rond acryl

Copenhagen gold kwast rond acryl heeft een gemixte haarbezetting, vermessingde bus, katoenen woeling en gewaxte beukenhouten steel. Het is geschikt voor verven op acrylbasis.

vanaf5,23
bekijk productBekijk product ▸
GEBOGEN PENSEEL ALKYDCopenhagen gold gebogen penseel alkyd

Copenhagen gold gebogen penseel alkyd

Copenhagen gold penseel gebogen heeft zwart Chinees varkenshaar, een mat nikkelen bus, een gewaxte beukenhouten steel en is 90% tops.

vanaf7,68
bekijk productBekijk product ▸
Double Coat Polyester kwastDe ijssel double coat polyester kwast

De ijssel double coat polyester kwast

De ijssel polyester kwast heeft een ongeverfde steel en is daardoor geschikt voor het werken met poltix, double coat en ijmopox producten.

vanaf2,12
bekijk productBekijk product ▸
POLY-BRUSH SCHUIMKWASTEpifanes poly-brush schuimkwast

Epifanes poly-brush schuimkwast

Epifanes poly-brush schuimkwast is vervaardigd van de hoogste kwaliteit zwart polyurethaanschuim. De zeer hoge dichtheid van het schuim en het scherp gesneden uiteinde zorgen voor een optimale verdeling van de verf en een lange inzetbaarheid. In tegenstelling tot vele andere schuimkwasten hebben ze een inwendige kunststof drager, wat zorgt voor een betere vormvastheid. Het is geschikt voor het gladstrijken van reeds aangebrachte 1- en 2-component(en) primers, verven en lakken op basis van alkyd, (poly-)urethane en epoxyhars. Het is ook ideaal voor het aanbrengen van Epifanes mahoniebeits en Epifanes teak oil sealer.

vanaf0,82
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM KWAST SYNTHETISCH RONDMeesterhand premium kwast synthetisch rond

Meesterhand premium kwast synthetisch rond

Meesterhand kwast rond alkyd is van kunststof haar, heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie verven op terpentinebasis en watergedragen producten.

vanaf6,18
bekijk productBekijk product ▸
CLASSIC LYONSPENSEEL 20Meesterhand classic lyonspenseel 20

Meesterhand classic lyonspenseel 20

Meesterhand classic lyonspenseel is speciaal voor nauwkeurige verfklussen en precisiewerk. Het wordt met name gebruikt voor de afwerking en het schilderen van bijvoorbeeld de achterzijde van cv-leidingen en de sponning in een kozijn. Het heeft een platte steel en wit chinees varkenshaar.

vanaf2,74
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM AQUA PLATTE KWASTMeesterhand premium aqua platte kwast

Meesterhand premium aqua platte kwast

Meesterhand premium aqua kwast is een soepel smerende kwast met een probleemloze verwerking dankzij de combinatie van vezellengte en open krop. Dit zorgt voor zeer goede verfopname en -afgifte. Het is speciaal voor watergedragen lakken.

vanaf7,44
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM AQUA RONDE KWASTMeesterhand premium aqua ronde kwast

Meesterhand premium aqua ronde kwast

Meesterhand premium aqua kwast rond is een soepel smerende kwast, speciaal voor watergedragen lakken, en heeft een probleemloze verwerking dankzij de combinatie van vezellengte en open krop. Dit zorgt voor zeer goede verfopname en -afgifte.

vanaf8,08
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM GEBOGEN PENSEELMeesterhand premium gebogen penseel

Meesterhand premium gebogen penseel

Meesterhand premium gebogen penseel van kunststof haar heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.

vanaf4,47
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM KWAST SYNTHETISCH OVAALMeesterhand premium kwast synthetisch ovaal

Meesterhand premium kwast synthetisch ovaal

Meesterhand premium kwast synthetisch ovaal heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.

vanaf6,52
bekijk productBekijk product ▸
KWAST OVAAL PROFMeesterhand kwast ovaal prof

Meesterhand kwast ovaal prof

Meesterhand kwast ovaal voor alkydverven.

vanaf8,53
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM KWAST SYNTHETISCH PLATMeesterhand premium kwast synthetisch plat

Meesterhand premium kwast synthetisch plat

Meesterhand premium kwast synthetisch plat heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.

vanaf3,42
bekijk productBekijk product ▸
KWAST ROND PROFESSIONEELMeesterhand kwast rond professioneel

Meesterhand kwast rond professioneel

Meesterhand kwast is een professionele ronde schilderskwast voor verven op acryl- of alkydbasis.

vanaf9,36
bekijk productBekijk product ▸
PREMIUM PURDYMeesterhand premium purdy

Meesterhand premium purdy

Meesterhand purdy van kunststof haar heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.

vanaf8,78
bekijk productBekijk product ▸
T220 HOUTPRIMER KWASTENPolyfilla pro t220 houtprimer kwasten

Polyfilla pro t220 houtprimer kwasten

Polyfilla pro t220 houtprimer kwasten zijn speciaal voor het aanbrengen van de w340 2k houtprimer. Ze worden geleverd in een koker met 12 stuks.

vanaf18,09
bekijk productBekijk product ▸
LYONSE PENSEEL RECHT 6010Progold lyonse penseel recht 6010

Progold lyonse penseel recht 6010

Progold lyonse penseel recht 6010 is een rechte lyonse penseel met blankgelakte steel en wit varkenshaar. Het penseel is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf1,15
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PUNT RED EXCLUSIVE 7110Progold kwast punt red exclusive 7110

Progold kwast punt red exclusive 7110

Progold puntkwast red 7110 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids. Het is uitermate geschikt voor het besnijden van ramen, deuren en kozijnen en zorgt voor de juiste hoeveelheid verf en laagdikte in de hoeken van het kozijn waardoor schroei, schuren en overschilderen beter gaat. Het is een perfecte aanvulling op de ProGold Red (7100).

vanaf10,32
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST CLASSIC 7520Progold patentpuntkwast classic 7520

Progold patentpuntkwast classic 7520

PROGOLD patentpunt kwast classic pvc 7520 van 100% polyester vezel heeft een groot opname- en afgiftevermogen en is vormvast. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf5,88
bekijk productBekijk product ▸
Platte kwast red 7150 ExclusiveProgold platte kwast red 7150 exclusive

Progold platte kwast red 7150 exclusive

Progold 7150 platte kwast exclusive red is een handgemaakte professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. Het is uitstekend geschikt voor het verwerken van solventgedragen lakken.

vanaf6,71
bekijk productBekijk product ▸
LYONSE PENSEEL 6020Progold lyonse penseel 6020

Progold lyonse penseel 6020

Progold penseel gebogen 6020 is een gebogen penseel voor synthetische grond -en aflakken met een blankgelakte steel en wit varkenshaar.

vanaf5,28
bekijk productBekijk product ▸
PATENPUNTKWAST 7700 EXCLUSIVEProgold patenpuntkwast 7700 exclusive

Progold patenpuntkwast 7700 exclusive

Progold patentpuntkwast 7700 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf8,51
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST 6350Progold radiatorkwast 6350

Progold radiatorkwast 6350

Progold radiatorkwast 6350 is een kwast met een lange, ongelakte steel en wit varkenshaar, geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verf zoals afbijt, beitsen, lakken en muurverven.

vanaf2,67
bekijk productBekijk product ▸
PUNTKWAST 7710 EXCLUSIVEProgold puntkwast 7710 exclusive

Progold puntkwast 7710 exclusive

Progold puntkwast wit 7710 is een professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn in een puntige vorm geplaatst om aflijnen en schilderen van hoeken te vergemakkelijken. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. Deze kwast is uitstekend geschikt voor het verwerken van watergedragen (verven) lakken.

vanaf10,45
bekijk productBekijk product ▸
Penseel Lyonse Gebogen Classic Flex 7330Progold penseel lyonse gebogen classic flex 7330

Progold penseel lyonse gebogen classic flex 7330

Progold 7330 gebogen lyon penseel classic flex is een handgemaakte professionele gebogen lyonse penseel met blank gelakte steel. Het heeft zeer flexibele gemodificeerde polyestervezels en is vormvast. Het is geschikt voor watergedragen grond- en aflakken.

vanaf8,12
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTERProgold blokwitter

Progold blokwitter

Progold blokwitter is een blokwitter met kunststof kap, kunststof steel en wit varkenshaar. Het is geschikt voor muurverven en dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf3,13
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT 7750 EXCLUSIVEProgold kwast plat 7750 exclusive

Progold kwast plat 7750 exclusive

Progold kwast plat exclusive 7750 is een handgemaakte professionele kwast met blankgelakte steel en haren vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. De kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf6,96
bekijk productBekijk product ▸
Texkwast Classic 7960Progold texkwast classic 7960

Progold texkwast classic 7960

Progold 7960 texkwast classic is een handgemaakte professionele ronde kwast met blank gelakte steel. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en is vormvast. Het is geschikt voor alle muurverven.

vanaf6,46
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PATENTProgold kwast patent

Progold kwast patent

Progold kwast patentpunt heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.

vanaf0,85
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST 7000 EXCLUSIVEProgold patentpuntkwast 7000 exclusive

Progold patentpuntkwast 7000 exclusive

Progold patentpuntkwast 7000 is een professionele patentpuntkwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. De kwast is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf7,59
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST 7770 EXCLUSIVEProgold ovale kwast 7770 exclusive

Progold ovale kwast 7770 exclusive

Progold kwast ovaal exclusive 7770 is een professionele ovale kwast gemaakt van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn erg zacht en geven een goede veerkracht en voldoen prima aan de vergelijking met die van varkenshaar. De zachte bles van de vezels zorgt voor een voortreffelijke afwerking. De kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf13,03
bekijk productBekijk product ▸
Blokwitter 7910Progold blokwitter 7910

Progold blokwitter 7910

Progold blokwitter ovaal 7910 is een handgemaakte professionele rechthoekige kwast met houten kap en steel. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en is eschikt voor muurverven alsmede dun vloeibare voorstrijkmiddelen.

vanaf24,35
bekijk productBekijk product ▸
ONDERDEURTJEProgold onderdeurtje

Progold onderdeurtje

Progold onderdeurtje is een handig hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.

vanaf14,23
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLATProgold kwast plat

Progold kwast plat

Progold kwast plat heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.

vanaf0,90
bekijk productBekijk product ▸
Platte Kwast 7050 ExclusiveProgold platte kwast 7050 exclusive

Progold platte kwast 7050 exclusive

Progold platte kwast 7050 is een professionele platte kwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand.

vanaf7,32
bekijk productBekijk product ▸
Lyonse Penseel Exclusive gebogen 7120Progold lyonse penseel exclusive gebogen 7120

Progold lyonse penseel exclusive gebogen 7120

PROGOLD GEBogen LYONse PENSeel 7120 met blankgelakte steel is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. Het is geschikt voor solventgedragen lakken en beitsen.

vanaf8,35
bekijk productBekijk product ▸
Kwast Ovaal Exclusive Red 7170Progold kwast ovaal exclusive red 7170

Progold kwast ovaal exclusive red 7170

Progold kwast ovaal exclusive red 7170 is een handgemaakte professionele ovale kwast met blank gelakte steel. De korte vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. Het heeft gemodificeerde polyestervezels en een meer gesloten vezelstructuur voor een betere verwerking en het aanbrengen van de juiste laagdikte. Het is geschikt voor oplosmiddelhoudende grond- en aflakken.

vanaf12,90
bekijk productBekijk product ▸
Patentpuntkwast Kunststof Steel 6080Progold patentpuntkwast kunststof steel 6080

Progold patentpuntkwast kunststof steel 6080

PROGOLD KWAST PatentPUNT 6080 is een ronde kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. Het is geschikt Voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf1,74
bekijk productBekijk product ▸
OVALE KWAST 7070 EXCLUSIVEProgold ovale kwast 7070 exclusive

Progold ovale kwast 7070 exclusive

Progold Ovale Kwast 7070 is een professionele ovale kwast van de beste kwaliteit. De haren zijn handmatig in een voorbesleten stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. De perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf15,66
bekijk productBekijk product ▸
Gebogen Lyonspenseel Exclusief 7890Progold gebogen lyonspenseel exclusief 7890

Progold gebogen lyonspenseel exclusief 7890

PROGOLD GEBogen LYONse PENSEEL 7890 is een handgemaakte professionele gebogen lyonse penseel met blankgelakte steel. Het is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. Het is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.

vanaf8,35
bekijk productBekijk product ▸
Kwast Patentpunt Classic Flex 7320Progold kwast patentpunt classic flex 7320

Progold kwast patentpunt classic flex 7320

Progold patentpunt kwast classic flex is een handgemaakte professionele ronde patentpuntkwast met blank gelakte steel. Het heeft zeer flexibele gemodificeerde polyestervezels en een open vezelstructuur voor meer flexibiliteit en een hogere verfopname. Het is geschikt voor watergedragen grond- en aflakken.

vanaf7,91
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT KUNSTSTOF STEELProgold kwast plat kunststof steel

Progold kwast plat kunststof steel

Progold kwast plat 6300 is een platte kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. Het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.

vanaf1,58
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNTKWAST 7100 EXCLUSIVE REDProgold patentpuntkwast 7100 exclusive red

Progold patentpuntkwast 7100 exclusive red

Progold patentpuntkwast red 7100 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. De vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. De kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.

vanaf8,24
bekijk productBekijk product ▸
LYONS PLAT PENSEELSam lyons plat penseel

Sam lyons plat penseel

Sam lyons penseel plat met wit varkenshaar en ongelakte houten steel. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf1,01
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST DUBBELDIK PLATSam verfkwast dubbeldik plat

Sam verfkwast dubbeldik plat

Sam prof alkyd kwast plat dubbeldik is een dubbeldik uitgevoerde platte schilderskwast voor een uitmuntend resultaat. Het is geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf6,06
bekijk productBekijk product ▸
BEITS BLOKKWASTSam beits blokkwast

Sam beits blokkwast

Sam beits blokborstel is geschikt voor het behandelen van beits en vernis.

vanaf7,34
bekijk productBekijk product ▸
PATENTKWASTSam patentkwast

Sam patentkwast

Sam patentkwast is een allround kwaliteitskwast uitgevoerd met houten steel, kunststofwoeling en rode punt. Het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.

vanaf3,65
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSEELPENSEEL PLATSam universeelpenseel plat

Sam universeelpenseel plat

SAM UNIVERSEELPENSEEL PLAT met wit varkenshaar en kort gelakte steel.

vanaf0,78
bekijk productBekijk product ▸
KWASTENSET ALKYD 3 STUKSSam kwastenset alkyd 3 stuks

Sam kwastenset alkyd 3 stuks

Sam verfkwast lak alkyd is geschikt voor lakverven binnen en buiten. De set bevat 3 platte kwasten van 30 mm, 40 mm en 50 mm. De kwasten hebben een houten handvat en witte haren en zijn geschikt voor verven op solventbasis.

vanaf9,63
bekijk productBekijk product ▸
LAKPENSEELSam lakpenseel

Sam lakpenseel

Sam lakpenseel met wit varkenshaar en ongelakte houten steel. Geschikt voor alle verven.

vanaf0,98
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLAT HOUTSam kwast plat hout

Sam kwast plat hout

Sam kwast plat hout is een kwaliteitskwast voor alkydverven. Het is uitgevoerd met houten steel.

vanaf4,45
bekijk productBekijk product ▸
BEITS KWASTENSETSam beits kwastenset

Sam beits kwastenset

Sam beits kwastenset 3-delig bestaat uit 3 verkwasten van 30, 40 en 50 mm met een houten steel. Ze zijn geschikt voor het beitsen van o.a. tuinmeubilair en schuttingen.

vanaf6,43
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PROFESSIONEEL RONDSam kwast professioneel rond

Sam kwast professioneel rond

Sam pro patentpunt acrylkwast is een professionele verfkwast met blauw uiteinde, geschikt voor verf op waterbasis.

vanaf6,66
bekijk productBekijk product ▸
AQUARELPENSEELSam aquarelpenseel

Sam aquarelpenseel

Sam aquarelpenseel met korte cederkleurige gelakte steel.

vanaf0,17
bekijk productBekijk product ▸
WEGWERP KWASTENSET PLAT 3 STUKSSam wegwerp kwastenset plat 3 stuks

Sam wegwerp kwastenset plat 3 stuks

Sam voordeel kwastenset plat is een set met 3 platte kwasten met wit haar en een grijze kunststof steel. Het is geschikt voor eenmalig gebruik.

vanaf3,78
bekijk productBekijk product ▸
PUNTKWAST WITSam puntkwast wit

Sam puntkwast wit

Sam ronde puntkwast wit prof is een Frans model kwast met witte varkensharen en is geschikt voor verven op terpentinebasis.

vanaf4,61
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTER HOUTSam blokwitter hout

Sam blokwitter hout

Sam prof muurverf blokwitter hout is een professionele blokwitter met topkwaliteit wit varkenshaar en gelakte houten kap en steel.

vanaf6,98
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PROFESSIONEEL PLATSam kwast professioneel plat

Sam kwast professioneel plat

SAM PRO KWAST PLAT ACRYL DD is een professionele verfkwast met uitstekende verfopname en -afgifte, geschikt voor acrylverf.

vanaf4,34
bekijk productBekijk product ▸
Kaart penselen S577 5 stuksSam kaart penselen s577 5 stuks

Sam kaart penselen s577 5 stuks

Sam KAART 5 PENSELEN S577.

vanaf4,17
bekijk productBekijk product ▸
Wegwerp Blokwitter Set 3 stuksSam wegwerp blokwitter set 3 stuks

Sam wegwerp blokwitter set 3 stuks

Sam voordeel blokwitterset bestaat uit kwasten voorzien van lange haren. Ze kunnen daardoor een flinke hoeveelheid (grond)verf opnemen. De mix van varkenshaar en synthetische vezels maakt de kwasten prima geschikt om verf in poriŽn aan te brengen. De set bestaat uit maat 70, 100 en 120.

vanaf8,03
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST WITSam radiatorkwast wit

Sam radiatorkwast wit

Sam radiatorkwast met wit haar en ongelakte houten steel. Het is geschikt voor watergedragen verven en verkrijgbaar in maat 1 t/m 3.

vanaf2,75
bekijk productBekijk product ▸
GOMPENSEELSam gompenseel

Sam gompenseel

Sam gompenseel is een lijmkwast met wit varkenshaar. De lange variant heeft een houten steel van 17,5 en de korte variant van 10,5 cm heeft een kunststof steel.

vanaf6,21
bekijk productBekijk product ▸
KWAST PLATSam kwast plat

Sam kwast plat

Sam basic kwast plat is een platte kwast met kunststof steel, geschikt voor alkydverven.

vanaf1,80
bekijk productBekijk product ▸
BLOKWITTER EXTRASam blokwitter extra

Sam blokwitter extra

Sam basic muurverf blokwitter extra is geschikt voor muurverven.

vanaf4,83
bekijk productBekijk product ▸
VOORDEEL BLOKWITTERAnza voordeel blokwitter

Anza voordeel blokwitter

Anza voordeel blokwitter van wit varkenshaar met kunststof kap en steel.

vanaf3,03
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWASTSET VOOR ACRYLLAK 3 STUKSSam verfkwastset voor acryllak 3 stuks

Sam verfkwastset voor acryllak 3 stuks

Sam verfkwastset lak acryl bevat 3 platte kwasten van 30 mm, 40 mm en 50 mm. Deze verfkwasten met houten handvat en witte haren zijn geschikt voor verven op waterbasis.

vanaf6,58
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE VERFKWAST ACRYLSam platte verfkwast acryl

Sam platte verfkwast acryl

Sam platte verfkwast acryl is vervaardigd uit een mix van varkenshaar en synthetische vezels. Het is zeer geschikt voor het werken met acrylverf en het hout ligt erg fijn in de hand.

vanaf5,76
bekijk productBekijk product ▸
KWAST RONDSam kwast rond

Sam kwast rond

Sam basic kwast rond is een ronde verfkwast met zwart varkenshaar en een witte steel met rode punt. Het is geschikt voor verven op alkydbasis.

vanaf2,46
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST VOORDEELSam radiatorkwast voordeel

Sam radiatorkwast voordeel

Sam voordeel radiatorkwast met wit haar en kunststof steel. Het is geschikt voor alle verven. Verkrijgbaar in maat 1 t/m 2.5.

vanaf1,97
bekijk productBekijk product ▸
BOKKENPOOTSam bokkenpoot

Sam bokkenpoot

Sam bokkenpoot met chinees wit varkenshaar en ongelakte houten steel. Het is geschikt voor alle verven.

vanaf3,45
bekijk productBekijk product ▸
BEITSKWAST PROFESSIONEEL PLATSam beitskwast professioneel plat

Sam beitskwast professioneel plat

Sam prof beits kwast plat is een professionele verfkwast met groen uiteinde. De kwast is ideaal om vernis of beits aan te brengen.

vanaf6,54
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST MUURVERF RONDSam verfkwast muurverf rond

Sam verfkwast muurverf rond

Sam muurverf kwast rond s211 met grijs uiteinde is ideaal om muren mee te schilderen.

vanaf4,85
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWASTSam radiatorkwast

Sam radiatorkwast

Sam pro radiatorkwast is een professionele radiatorkwast met wit Chinees varkenshaar, houten steel en gebogen vernikkelde bus.

vanaf5,33
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWASTEN PLAT 5 STUKSSam verfkwasten plat 5 stuks

Sam verfkwasten plat 5 stuks

Sam verfkwasten plat 5 stuks is een set van 5 platte kwasten met rood uiteinde. Ze zijn geschikt voor lakverf op solventbasis.

vanaf7,73
bekijk productBekijk product ▸
RONDE VERFKWAST ACRYLSam ronde verfkwast acryl

Sam ronde verfkwast acryl

Sam ronde verfkwast acryl met varkenshaar is geschikt voor verven op waterbasis.

vanaf4,83
bekijk productBekijk product ▸
wegwerp kwastenset rond 3 stuksSam wegwerp kwastenset rond 3 stuks

Sam wegwerp kwastenset rond 3 stuks

Sam voordeel kwastenset rond met wit haar en grijze kunststof steel. Ze zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

vanaf4,82
bekijk productBekijk product ▸
VOORDEELKWAST RONDSam voordeelkwast rond

Sam voordeelkwast rond

Anza voordeelkwast rond met wit haar en kunststof steel. Het is geschikt voor alle verven en verkrijgbaar in maat 8 t/m 20.

vanaf0,98
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST BEITS RONDSam verfkwast beits rond

Sam verfkwast beits rond

Sam beits kwast rond S294 is een kunststofvezel kwast met groen uiteinde, ideaal om vernis of beits aan te brengen.

vanaf5,71
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST MUURVERF PLATSam verfkwast muurverf plat

Sam verfkwast muurverf plat

Sam muurverf kwast plat met grijs uiteinde is ideaal om muren te schilderen.

vanaf3,35
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST WITSam radiatorkwast wit

Sam radiatorkwast wit

Sam radiatorkwast zorgt ervoor dat moeilijk bereikbare plekjes op de verwarming gemakkelijk geschilderd kunnen worden.

vanaf4,72
bekijk productBekijk product ▸
verfkwast professioneel 197 platSam verfkwast professioneel 197 plat

Sam verfkwast professioneel 197 plat

Sam platte verfkwast S197 is ideaal voor verf op solventbasis op gladde en ruwe ondergronden .

vanaf4,22
bekijk productBekijk product ▸
R7 PUNTKWAST FRANSSam r7 puntkwast frans

Sam r7 puntkwast frans

Sam R7 puntkwast frans is een kwalitatieve puntkwast met een mix van synthetische vezels en een houten steel, speciaal voor minutieus afgewerkt verfwerk. Het is geschikt voor alle verven, heeft een uitstekende verfopname en bevloeiing, behoudt lang zijn vorm en heeft geen last van haaruitval.

vanaf15,82
bekijk productBekijk product ▸
GOMPENSEEL KORT 12 STUKSSam gompenseel kort 12 stuks

Sam gompenseel kort 12 stuks

Sam gompenseel kort met korte steel en korte, recht afgesneden witte varkensharen is uitermate geschikt om als lijm- of kleefkwast te gebruiken. Verpakking bevat 12 stuks.

vanaf4,11
bekijk productBekijk product ▸
R7 VERFKWAST RONDSam r7 verfkwast rond

Sam r7 verfkwast rond

Sam R7 kwast rond is geschikt voor elk type verf. De kwast heeft een uitstekende verfopname en geleidelijke afgifte voor een optimale dekking.

vanaf9,18
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST BEITS PLATSam verfkwast beits plat

Sam verfkwast beits plat

Sam beits kwast plat S159 met groen uiteinde is ideaal om vernis of beits aan te brengen.

vanaf6,30
bekijk productBekijk product ▸
MUURVERF BLOKWITTER 3-DELIGSam muurverf blokwitter 3-delig

Sam muurverf blokwitter 3-delig

Sam muurverf blokwitter 3-delig.

vanaf6,58
bekijk productBekijk product ▸
LYONPENSEEL PLATSam lyonpenseel plat

Sam lyonpenseel plat

Sam lyonpenseel prof is een Platte Lyonse penseel met wit varkenshaar en blank gelakte steel.

vanaf0,64
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWASTSam radiatorkwast

Sam radiatorkwast

Sam Radiatorkwast met wit varkenshaar, houten steel en gebogen bus.

vanaf5,10
bekijk productBekijk product ▸
R7 VERFKWAST PLATSam r7 verfkwast plat

Sam r7 verfkwast plat

Sam R7 verfkwast plat is geschikt voor alle verven en kan gebruikt worden voor het schilderen van hout, kunststof en metaal. De hoogwaardige synthetische haren zorgen voor een hoge verfopname en kennen geen haarverlies. De haren zijn flexibel en zacht aan de top voor een streeploos resultaat. Geschikt voor hergebruik.

vanaf8,05
bekijk productBekijk product ▸
BASIC BEITS KWAST PLATSam basic beits kwast plat

Sam basic beits kwast plat

Sam Basic beits kwast plat S217 heeft een kunststof steel en is geschikt voor het aanbrengen van beits en vernis.

vanaf4,96
bekijk productBekijk product ▸
VERFKWAST RONDSam verfkwast rond

Sam verfkwast rond

Sam prof patentpuntkwast is een professionele synthetische kwaliteitskwast met originele touwwoeling. Het is met name geschikt voor solventgedragen lakken.

vanaf6,51
bekijk productBekijk product ▸
Hoekpenseel gebogenSam hoekpenseel gebogen

Sam hoekpenseel gebogen

SAM GEBOGEN LYONPENSEEL met zwart haar en blanke houten steel.

vanaf2,29
bekijk productBekijk product ▸
PROF GEBOGEN LYONPENSEEL RONDSam prof gebogen lyonpenseel rond

Sam prof gebogen lyonpenseel rond

Sam Prof gebogen lyonpenseel rond is een professionele gebogen lyonse penseel met wit varkenshaar en blank gewaxte steel.

vanaf7,58
bekijk productBekijk product ▸
HYBRIDE RONDStaalmeester hybride rond

Staalmeester hybride rond

Staalmeester hybride rond is een patentpuntkwast van slijtvaste 100% synthetische vezel met een inox bus en verlijmde touwwoeling. Het is geschikt voor alle soorten verven.

vanaf9,19
bekijk productBekijk product ▸
Pro Hybrid Serie 2022 BesnijpuntkwastStaalmeester pro hybrid serie 2022 besnijpuntkwast

Staalmeester pro hybrid serie 2022 besnijpuntkwast

Staalmeester hybride frans is in een punt geschoren zodat er direct probleemloos mee besneden kan worden. Deze 2-in-1 besnijpuntkwast is niet alleen geschikt voor het fijne werk bij kozijnen en profielen, maar ook voor de grotere oppervlakken. Het is uitgevoerd met een inox rvs bus, extra verlijmde touwwoeling en beukenhouten steel. Het is voorzien van een 100% synthetische vezel. Deze mix van vezels biedt naast een goede verfopname en -afgifte ook de juiste balans en weerstand voor een makkelijke verwerking van de verf. De vezels zijn daarnaast soepel en zacht voor een streeploos resultaat.

vanaf11,44
bekijk productBekijk product ▸
RADIATORKWAST POLYESTERMIXStaalmeester radiatorkwast polyestermix

Staalmeester radiatorkwast polyestermix

Staalmeester radiatorkwast is een universele radiatorkwast voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix. Het heeft een koperkleurige band en ongelakte beukenhouten steel met gekleurde punt. Door de gebogen kop is het zeer geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen. De karakteristiek gekleurde polyestermix is geschikt voor watergedragen en de nieuwe generatie VOC lakken en zorgt voor een streeploos eindresultaat.

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
2024 Hoekpenseel Pro-HybridStaalmeester 2024 hoekpenseel pro-hybrid

Staalmeester 2024 hoekpenseel pro-hybrid

Staalmeester hybride lyon is voorzien van een mix van 100% synthetische vezels (zonder varkenshaar). Het biedt naast een goede verfopname en -afgifte ook de juiste balans en weerstand voor een makkelijke verwerking van de lak en is daarnaast soepel en zacht voor een streeploos resultaat.

vanaf10,53
bekijk productBekijk product ▸
PATENTPUNT VERFKWAST 2010Staalmeester patentpunt verfkwast 2010

Staalmeester patentpunt verfkwast 2010

Staalmeester patentpuntkwast 2010 is een universele patentpuntkwast die geschikt is voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie terpentinegedragen aflakken. De kwast is voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix en is vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen en reeds bol gezet voor het besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakken zoals kozijnen en profielen. De karakteristiek gekleurde polyestermix geeft een streeploos eindresultaat.

vanaf8,09
bekijk productBekijk product ▸
PLATTE KWAST 2010Staalmeester platte kwast 2010

Staalmeester platte kwast 2010

Staalmeester platte kwast 2010 is een universele platte kwast, voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix. Het heeft een blank gelakte beukenhouten steel met herkenbare gekleurde punt. Deze platte kwast is uitermate geschikt voor het beitsen en vernissen van grote oppervlakken zoals (parket)vloeren. De karakteristiek gekleurde polyestermix is geschikt voor watergedragen en de nieuw generatie voc lakken en zorgt voor een streeploos eindresultaat.

vanaf6,26
bekijk productBekijk product ▸
BESNIJKWAST/FRANSE KWAST 2012Staalmeester besnijkwast/franse kwast 2012

Staalmeester besnijkwast/franse kwast 2012

Staalmeester franse puntkwast is van origine een Belgische/Franse kwast en is voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix haar. De kwast is in een punt geschoren zodat direct probleemloos besneden kan worden. Met deze 2-in-1 kwast kan niet alleen het fijne werk bij kozijnen en profielen geschilderd worden, maar kunnen ook de grotere oppervlakken moeiteloos meegepakt worden. De kwast is geschikt voor verwerking van zowel watergedragen als de nieuwe generatie voc lakken en geeft een prachtig streeploos resultaat.

vanaf10,53
bekijk productBekijk product ▸
FILTER