menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
  1. Home
  2. >
  3. Verf
  4. >
  5. Bootverf
  6. >
  7. Bootlak jachtlak

Bootlak jachtlak

Filter:
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
SIGMARINE JACHTLAK HOOGGLANSSigma sigmarine jachtlak hoogglansSigma sigmarine jachtlak hoogglans

Sigma sigmarine jachtlak is een 1-component hoogglans aflak voor boven water. Het is geschikt voor binnen en buiten, eenvoudig aan te brengen met de kwast en goed resistent tegen verwering. Het is geschikt voor gebruik boven water op plaatsen waar geen constante spatwaterbelasting is en kan worden aangebracht over de meeste intacte alkydverven. Rendement: ca. 15 m per liter.

vanaf175,52
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 420 MUTIGUARDSigma sigmashield 420 mutiguardSigma sigmashield 420 mutiguard

Sigma sigmashield 420 is een 2-componenten hoog vaste polyamine uithardende epoxycoating. Het heeft een uitstekende waterweerstand, is geschikt voor ladingtanks van bulk- of oliedragers en opslagtanks en het is een buildcoat voor onderwatersystemen. Het heeft een uitstekende slijt- en slagvastheid, een uitstekende (zee)water weerstand en makkelijke reinigbaarheid. Theoretisch rendement: 5,4 m per liter.

vanaf1.244,45
bekijk productBekijk product ▸
VARNISH YACHT GLOSSSigma varnish yacht glossSigma varnish yacht gloss

Sigma varnish yacht gloss is een transparante hoogglans bootlak op terpentinebasis. Het is bestand tegen zoet en zout water en is alleen toepasbaar boven de waterlijn. Het is in het bijzonder geschikt voor het blank lakken van duurzaam houtwerk van jachten en boten. Het is goed bestand tegen weersinvloeden en heeft een zeer goede elasticiteit, waardoor temperatuurwisselingen door de verf worden opgevangen. Bovendien heeft het een uitstekende vloeiing, waardoor het gemakkelijk verwerkbaar is en een strak eindresultaat oplevert. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf46,92
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 520Sigma sigmadur 520Sigma sigmadur 520

Sigma sigmadur 520 is een 2-componenten, halfglanzende, high solid polyurethaan finish die gemakkelijk is aan te brengen met roller, kwast en airlessspuit. Het is onbeperkt overschilderbaar en uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden. Het heeft een goed kleur- en glansbehoud en is te verwerken vanaf -5 graden. Het is bij 15 graden overschilderbaar na minimaal 6 uur en de droogtijd tot terwaterlating is 24 uur. Aantal aanbevolen lagen per seizoen: 2. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf352,63
bekijk productBekijk product ▸
AFLAK SIGMARINE 48Sigma aflak sigmarine 48Sigma aflak sigmarine 48

Sigma sigmarine 48 is een alkydhars zijdeglansverf. Het is een zeer sterke aflaklaag voor algemene doeleinden net boven de waterlijn op het dek. Het is sneldrogend en water- en weerbestendig. Het is overschilderbaar na 20 uur. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: 12 m per liter.

vanaf265,47
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 42Sigma sigmarine 42Sigma sigmarine 42

Sigma sigmarine 42 is een 1-component blanke hoogglans lak voor boven water, zowel binnen als buiten. Het is goed bestand tegen zout- en zoetwater en krassen en slijten. Theoretisch rendement: 16,3 m per liter.

vanaf186,64
bekijk productBekijk product ▸
SigmaShield 1200Sigma sigmashield 1200Sigma sigmashield 1200

Sigma sigmashield 1200 is een 2-componenten oplosmiddelvrije, slijtvaste phenol/epoxy polyamine coating. Het is een 1-laagsysteem, ontworpen voor het onderwater gedeelte van ijsgaande schepen en ijsbrekers, door Lloyds register erkend als een slijtvaste ijs coating. Het is uitstekend bestand tegen slijten en stoten, Heeft een lage wrijving cofficint, is uitstekend bestand tegen crude oil tot aan 120C, is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede chemische weerstand tegen diverse chemicalin en oplosmiddelen. Het is overschilderbaar na 36 uur bij 10C. Rendement (m per liter): ca. 2,5 m per liter voor een droge laagdikte van 400 m.

vanaf2.201,53
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 580Sigma sigmadur 580Sigma sigmadur 580

Sigma sigmadur 580 hs semi-gloss is een 2-componenten, halfglanzende, high solid finish op basis van acrylaat-polyurethaan, die onbeperkt overschilderbaar is. Het heeft een uitstekende kleur- en glansbehoud en is bestand tegen corrosie en zeewater. Het is verwerkbaar tot -5 graden. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf460,17
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 460Sigma sigmashield 460Sigma sigmashield 460

Sigma sigmashield 460 is een glanzende 2-componenten met glasvezel versterkte polyamine adduct epoxy coating. Het is geschikt voor langdurige bescherming in gebieden die blootgesteld worden aan weer en wind en ijsgaande schepen. Het heeft een lage water doorlatendheid, is uitstekend roestwerend en slijtvast en is uitstekend bestand tegen stootbelasting. Het is te gebruiken in een systeem met een epoxy als primer. Het is na ca. 32 uur overschilderbaar. Rendement: ca.3,2 m per liter bij een droge laagdikte van 250 m.

vanaf1.125,69
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 49Sigma sigmarine 49Sigma sigmarine 49

Sigma sigmarine 49 is een 1-component hoogglans alkyd aflak voor binnen en buiten. Het is met name geschikt voor toepassing op bestaande coatings mits droog en vrij van verontreinigingen. Het is overschilderbaar na minimaal 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf279,47
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 880Sigma sigmashield 880Sigma sigmashield 880

Sigma sigmashield 880 is een 2-componenten high build polyamine uithardende epoxy coating. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij onderhoud aan off-shore constructies in getijde water. Het heeft een uitstekende resistentie tegen zeewater, is uitstekend corrosiebestendig en heeft een goede bestandheid tegen mechanische invloeden. De uitharding gaat voort bij immersie in water en het biedt langdurige bescherming met slechts n enkele laag. Het is bestand tegen goed ontworpen kathodische bescherming en is geschikt voor applicatie op het uitwendige deel van ingegraven leidingen en voor natgestraalde of ultra high pressure water (UHPWW) gereinigde ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 4,3 m per liter.

vanaf232,88
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 56Sigma vikote 56Sigma vikote 56

Sigma vikote 56 past in een 1-component bovenwatersysteem van 3 lagen Sigma vikote 18 en 2 lagen vikote 56. Het is een sneldrogende eindlaag voor bovenwater delen met een goed glans- en kleurbehoud. Het is bestand tegen water en spatten van milde chemicalin en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -10 graden. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf260,13
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 350Sigma sigmatherm 350Sigma sigmatherm 350

Sigma sigmatherm 350 is een halfglanzende, hittebestendige silicone/acryl afwerklaag. Het is geschikt voor gebruik als interne en externe bescherming van staalconstructies. Het is hittebestendig tot 350C, uitstekend bestand tegen verwering en zeer geschikt voor gebruik in combinatie met een anorganische zinkprimer. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16,8 m per liter bij een droge laagdikte van 25 m.

vanaf2.236,36
bekijk productBekijk product ▸
PANTSER JACHTLAK TRANSPARANTRambo pantser jachtlak transparantRambo pantser jachtlak transparant

Rambo pantser jachtlak transparant op basis van houtoliefenol-alkydhars geeft jachten (boven de waterlijn), meubels, deuren en ander hout een prachtig langdurige bolle hoogglans. De lak is geschikt voor binnen en buiten en is extreem weer- en water bestendig. Het vloeit mooi uit en beschermt jaren met blijvende hoogglans. Verbruik: ca. 17 m per liter.

vanaf13,59
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAKAvis jachtlakAvis jachtlak

Avis jachtlak hoogglans is een klassiek gestookte bootlak, gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Deze blanke lak munt uit door de uitstekende water- en weersbestendigheid. Daarnaast is het zeer elastisch en krasvast. Het is geschikt voor alle houten delen van het schip die hoogglanzend blank gelakt moeten worden. Het is ook geschikt voor houten voordeuren en tuinmeubelen. Buitenduurzaamheid: 2-3 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf26,32
bekijk productBekijk product ▸
BOERO SUNGLOSSBoero boero sunglossBoero boero sungloss

Boero sungloss is een synthetische, transparante vernis, geschikt voor alle houtsoorten. het is makkelijk te verwerken, heeft een hoge, bolle glans en is ideaal voor bijvoorbeeld mast, romp, kajuit en kajuitdeuren. Aantal aanbevolen lagen: 6. Overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf31,67
bekijk productBekijk product ▸
CHALLENGER HS CLEARBoero challenger hs clearBoero challenger hs clear

Boero Challenger HS Clear is een polijstbare 2-componenten polyacryl coating. Het kan rechtstreeks op voorbehandeld hout aangebracht worden, of op Challenger HS SE, als dubbele laag dekverf, of op Challenger HS, als bescherming van donkere tinten. Het is goed bestand tegen slijtage en ultraviolette stralen. Verbruik: ca. 11,3 m per liter.

vanaf63,77
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA TOPCOATBoero altura topcoatBoero altura topcoat

Boero altura tc is een 1-component polyurethaan hoogglanslak. Het is bestand tegen verwering en slijtage en speciaal bedoeld voor boten. Het is makkelijk aan te brengen met een kwast en heeft goede vloei-eigenschappen en een snelle droogtijd en geeft een langdurige glans. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf31,18
bekijk productBekijk product ▸
SMALTO POLYURETHAANBoero smalto polyurethaanBoero smalto polyurethaan

Boero smalto polyurethaan is een extra polyurethane 2-componenten topcoat voor binnen- en buitengebruik. Het heeft een prima dekking, is niet vergelend en is tevens geschikt voor de afwerking in epoxy systemen wanneer een hoge weerstand tegen atmosferische invloeden vereist wordt. Verbruik: ca. 12,5 m per liter.

vanaf185,83
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA UVBoero altura uvBoero altura uv

Boero Altura UV is een hoogglanzende, synthetische, heldere, veerkrachtige lak met een uitstekende opvullende eigenschap. Het is zeer goed bestendig tegen weersomstandigheden op het water en UV-stralen en behoudt zijn veerkracht voor lange tijd zonder mat te worden. Het is geschikt als finish voor iedere houtsoort. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf32,81
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA UV MATBoero altura uv matBoero altura uv mat

Boero Altura UV mat is een blanke, 1-component, synthetische polyurethaan lak. Het is bestand tegen atmosferische mariene factoren en UV-stralen en kan overal gebruikt worden op allerlei soorten houten oppervlakten binnen en buiten de boot. Aantal aanbevolen lagen: 2-4. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf31,55
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT KARAATDe ijssel double coat karaatDe ijssel double coat karaat

De ijssel double coat karaat is een high solid 2-componenten transparante aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, transparante pigmenten en gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv-filters. Het is gemakkelijk te verwerken met kwast of roller, heeft een hoge krasvastheid en uitstekend glansbehoud en is niet vergelend. Het is speciaal ontwikkeld voor het egaal af- of bijwerken van verkleurde houtsoorten. Verbruik: ca. 19,3 m per liter.

vanaf52,15
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COATDe ijssel double coatDe ijssel double coat

De ijssel double coat is een 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde alifatische isocyanaten. De lak heeft een goede vloei, is eenvoudig te verwerken met kwast*, roller* of luchtspuit, goed bestand tegen diverse chemicalin, heeft een hoge krasvastheid, uitstekend kleurbehoud en een zeer goede hechting op diverse kunststoffen (zelfs zonder toepassing van primers). Het is geschikt als aflak in 2-componenten verfsystemen op o.a. hout, staal, aluminium, epoxy, polyester en abs. Theoretisch verbruik: ca. 14,8 m per liter. *Let op, de matte variant kan het beste met een luchtspuit worden verwerkt. Kwast- en rollerapplicatie kan leiden tot strepen en aanzetten.

vanaf30,44
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT DUBBEL UVDe ijssel double coat dubbel uvDe ijssel double coat dubbel uv

De ijssel double coat dubbel uv is een high solid, transparante 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv filters. Het is geschikt als blanke aflak voor diverse houtsoorten. Theoretisch verbruik: ca. 14,5-19,3 m per liter.

vanaf52,15
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX TOPCOAT XDDe ijssel variopox topcoat xdDe ijssel variopox topcoat xd

De ijssel variopox topcoat xd is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxy hars met een gemodificeerd polyamine adduct als verharder en uv stabilisatoren. Het is toe te passen als epoxy systeem voor het ingieten of lakken van houten ondergronden in dikkere lagen, bijvoorbeeld tafelbladen. Het heeft geringe vergeling onder invloed van uv belasting, is bestand tegen diverse (huishoud)chemicalin, is goed bestand tegen waterimmersie en is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim. Het is na 24 uur overschilderbaar met double coat, double coat dubbel uv of double coat karaat. Rendement: ca. 0,24,0 m per kg.

vanaf39,23
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX ROLCOATINGDe ijssel variopox rolcoatingDe ijssel variopox rolcoating

De ijssel variopox rolcoating is een 2-componenten epoxy coating zonder oplosmiddelen. Het is toepasbaar als universele coating voor diverse toepassingen zoals vloeren, tanks en machineruimtes. Het heeft een uitstekende hechting, is goed verwerkbaar met rol of kwast, heeft een hoge watervastheid en een goede vloei. Verbruik: ca. 6,7-10 m per liter.

vanaf41,37
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX HB COATINGDe ijssel ijmopox hb coatingDe ijssel ijmopox hb coating

De ijssel ijmopox hb coating is een high solid 2-componenten tussen- en eindlaag op basis van epoxy en een polyamide verharder voor algemene toepassingen op o.a. voldoende voorbehandeld staal, aluminium, hout en polyester. Het geeft bescherming tegen corrosie (staal) en osmose (polyester). Verbruik: ca. 4,7-14 m per liter.

vanaf40,15
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAK POLYURETHAANDe ijssel jachtlak polyurethaanDe ijssel jachtlak polyurethaan

De ijssel jachtlak polyurethaan is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. Verbruik: ca. 15,3 m per liter.

vanaf37,55
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS VERNIS PUDe ijssel zijdeglans vernis puDe ijssel zijdeglans vernis pu

De ijssel zijdeglans vernis pu is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf37,55
bekijk productBekijk product ▸
BILGEVERFEpifanes bilgeverfEpifanes bilgeverf

Epifanes bilgeverf is een harde, oliebestendige verf op basis van gemodificeerde alkydhars. Bodemdelen onder de balken (bilge), waar gedurende enige tijd water blijft staan, kunnen worden voorzien van een of meer primerlagen (Epifanes multi marine primer) en twee lagen Epifanes bilgeverf. Het is daarnaast ook geschikt voor toepassing op o.a. kettingbakken en in natte ruimten op hout, staal, aluminium en polyester over de bijpassende primerlagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf23,79
bekijk productBekijk product ▸
POLY-URETHANEEpifanes poly-urethaneEpifanes poly-urethane

Epifanes poly-urethane is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van polyesterhars, isocyanaat en lichtechte pigmenten. Het heeft een hoge dekkracht, langdurig glansbehoud, optimale buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid en buitengewone stoot-, kras- en slijtvastheid. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld intact polyester. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaand 2-componenten aflaksystemen, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf42,42
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM HREpifanes aluminium hrEpifanes aluminium hr

Epifanes aluminium hr is een beschermende en verfraaiende aluminiumverf voor stalen en (giet)ijzeren voorwerpen en/of objecten die afwisselend of voortdurend aan zeer hoge temperaturen zijn blootgesteld, zoals ovens, uitlaten en spruitstukken. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf28,14
bekijk productBekijk product ▸
BLACK BOTTOMEpifanes black bottomEpifanes black bottom

Epifanes black bottom is een hoogwaardige, conserverende, teervrije zwarte coating/scheepslak die zowel onder als boven de waterlijn kan worden aangebracht. Door de dichte oppervlaktestructuur is deze coating goed bestand tegen continue waterbelasting en daarnaast biedt dit product een uitstekende hechting en is het zeer geschikt voor het overschilderen van teerlagen en directe toepassing op kaal staal en hout. Het is eenvoudig te verwerken, kleurvast en bestand tegen de inwerking van ultraviolette straling en de wisselende invloeden van water en lucht. Het bezit geen aangroeiwerende eigenschappen en zal, net als teer, na verloop van tijd aangroeien. Om aangroei tegen te gaan kunnen 5 dagen na het aanbrengen van de laatste laag black bottom twee lagen Werdol kopervrij worden aangebracht. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur met zichzelf en na ca. 5 dagen met antifouling. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf21,24
bekijk productBekijk product ▸
POLY-URETHANE BLANKEpifanes poly-urethane blankEpifanes poly-urethane blank

Epifanes poly-urethane blank is een 2-componenten jachtvernis op basis van polyesterhars en isocyanaat. De lak heeft een zeer hoge buitenduurzaamheid, kras-, stoot- en slijtvastheid en weer- en waterbestendigheid. Het ingebouwde uv-filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring. Het is geschikt als totaal vernissysteem op nieuw, niet werkend hout, binnen en buiten boven de waterlijn. Het is ook geschikt als vullaag voor een 1-component vernis, als uv-beschermend vernissysteem over epoxyhars of sealer- en hechtlaag van epoxyhars bij 1-component vernisafwerking of als onderhoud van bestaande 2-componenten vernissystemen ongeacht het merk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf42,42
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAKEpifanes bootlakEpifanes bootlak

Epifanes bootlak is een zeer hoogglanzende, 1-component klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Het heeft een optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud en zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met een geschikte primer zoals de Epifanes multi marine primer. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component aflakken, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf22,60
bekijk productBekijk product ▸
PP VERNIS EXTRAEpifanes pp vernis extraEpifanes pp vernis extra

Epifanes pp vernis extra is een hoogglanzende, hoogvullende 2-componenten vernis op basis van alkydhars en isocyanaat. Het heeft een hoge stoot-, slijt- en krasvastheid en optimale bestendigheid tegen water, alcohol en huishoudchemicalien. Het is een professionele, zeer sneldrogende isolatielaag, sealer en/of vullaag voor kaal hout, binnen en buiten boven de waterlijn, in synthetische of polyester vernissystemen. Tevens is het een isolatievernis voor tropische houtsoorten in blanke lak systemen of een harde en toch enigszins elastische grondvernis voor sterk werkend hout, zoals masten en roeispanen. Daarnaast is dit product geschikt voor interieurafwerking zoals deuren, betimmeringen, keukenmeubilair en aanrechtbladen en als onderhoud van bestaande, intacte, blanke 2-componenten interieursystemen. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf89,41
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HB COATEpifanes epoxy hb coatEpifanes epoxy hb coat

Epifanes epoxy hb coat is een oplosmiddelarme, conserverende 2-componenten coating op basis van een gemodificeerde epoxyhars met hoge anticorrosieve eigenschappen. Het is sneldrogend en heeft een hoge vaste stofgehalte. Hierdoor kan snel de benodigde droge laagdikte worden bereikt. Het is geschikt voor het snel opbouwen van laagdikte op polyester, gestraald of handontroest staal, aluminium en (hecht)hout, binnen en buiten, boven en onder de waterlijn. Het is ook geschikt als osmosebescherming en reparatie op polyester. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf33,92
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK BLANKEpifanes bootlak blankEpifanes bootlak blank

Epifanes bootlak blank is een hoogglanzende, klassieke 1-component jachtvernis op basis van houtolie/fenol en alkydhars. De lak heeft een optimale vloeiing, zeer hoge weer- en waterbestendigheid, hoge bolle glans en langdurig glansbehoud, ook in tropische klimaten. Het ingebouwde extra ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht. Deze vernis blinkt uit door een bijzonder hoog elastisch vermogen, waardoor de vernis niet scheurt op werkend hout. Het is geschikt voor toepassing op massief kaal hout zoals meranti, mahonie en oregon pine en hechthout binnen en buiten boven de waterlijn. Het is ook geschikt voor het onderhoud van bestaande, intacte 1- en 2-component(en) vernissystemen, ongeacht het merk. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf10,96
bekijk productBekijk product ▸
RAPIDCLEAREpifanes rapidclearEpifanes rapidclear

Epifanes rapidclear is een uv-beschermende zijdeglans vernis op basis van urethaan/alkydhars met uv-filter voor alle houtwerk, binnen en buiten, boven de waterlijn. Het hecht zeer goed op alle houtsoorten (ook vettige) en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. Door de vlotte overschildertijden, na ongeveer 5 uur en zonder tussenschuren, en het beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit product een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. Het is ook toepasbaar over bestaande 1- en 2-componenten vernissystemen, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
MACHINELAKVERFEpifanes machinelakverfEpifanes machinelakverf

Epifanes machinelakverf voor machines. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf58,22
bekijk productBekijk product ▸
SATIN FINISHEpifanes satin finishEpifanes satin finish

Epifanes satin finish is een 1-component aflak met een aangename halfglans. Het heeft een mooie vloeiing en slijtvastheid en optimale bescherming tegen alcohol en huishoudchemicalin. Het is geschikt voor binnentoepassing over geschikte primer- en/of aflaklagen, bijvoorbeeld Epifanes multi marine primer. Het is voor buitentoepassing geschikt als esthetische eindlaag over een totaal beschermend verfsysteem (primer en beschermende hoogglanzende aflak). Het is ook geschikt over intacte en voorbehandelde 1- en 2-componenten aflaklagen. Theoretisch rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf31,45
bekijk productBekijk product ▸
RAPIDCOATEpifanes rapidcoatEpifanes rapidcoat

Epifanes rapidcoat is een uv-beschermende zijdeglans vernis op basis van urethaan/alkydhars met uv-filter. Het biedt een zeer goede hechting op teak en overige (vettige) houtsoorten en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. Door de vlotte overschildertijden, na 5-6 uur zonder tussenschuren, en het beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. Het is geschikt voor toepassing op alle houtwerk, binnen en buiten boven water, als grondlaag en afwerklaag op alle rondhouten, relingen, potdeksels en ander houtwerk. Het is ook geschikt als sneldrogende en kleurgevende grondlaag voor Epifanes bootlak blank of Epifanes hardhoutolievernis (na schuren met p220) en als onderhoud van bestaande 1- en 2-component vernissystemen, ongeacht het merk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
MATLAKEpifanes matlakEpifanes matlak

Epifanes matlak is een zwarte 1-component, slijtvaste, chemicalien- en alcoholbestendige matlak op basis van urethaan/alkydhars. Bij interieurtoepassing kan de lak worden toegepast over geschikte primer- en/of aflaklagen. Bij exterieurtoepassing kan het alleen worden toegepast als esthetische eindlaag over een totaal beschermend verfsysteem (primer + beschermende hoogglanzende aflak, na schuren van deze laag met p320). De lak kan tevens worden toegepast over bestaande 1- en 2-componenten verflagen. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf31,45
bekijk productBekijk product ▸
EIGLANS BLANKEpifanes eiglans blankEpifanes eiglans blank

Epifanes eiglans blank is een sneldrogende, slijtvaste 1-component interieurvernis op basis van poly-urethaan/alkydhars. Het heeft een zeer aangename zijdeglans en mooie uitvloeiing en is goed bestand tegen water en spatten van alcohol en huishoudchemicalin. Het is geschikt voor toepassing over 1- en 2-componenten hoogglans vernissen. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf18,19
bekijk productBekijk product ▸
WATERLIJNVERFEpifanes waterlijnverfEpifanes waterlijnverf

Epifanes waterlijnverf is een hoogglanzende 1-component verf speciaal ontwikkeld om de waterlijn te schilderen. Het is uitmuntend bestand tegen de invloeden van wind en water. Het is raadzaam om bij volle belasting de waterlijn 5 10 cm boven de waterspiegel aan te brengen, zodat de waterlijnverf geen constante waterbelasting krijgt. Het is geschikt voor toepassing op bestaande verflagen, ongeacht welk merk en voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten, in combinatie met de geschikte primers. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf12,32
bekijk productBekijk product ▸
MULTIFORTEEpifanes multiforteEpifanes multiforte

Epifanes multiforte is een sneldrogende en slijtvaste verf voor dek en den. Deze halfglanzende verf biedt een prima bescherming voor plaatsen die intensief belast worden. Door de specifieke eigenschappen is onderhoud tijdens de vaart geen probleem. De toegevoegde acrylaat-copolymeer maakt dat deze verf een optimale hechting op vrijwel iedere ondergrond heeft (op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers). Het is ook geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component systemen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf63,74
bekijk productBekijk product ▸
MONO-URETHANE JACHTLAKEpifanes mono-urethane jachtlakEpifanes mono-urethane jachtlak

Epifanes mono-urethane is een hoogglanzende, slijtvaste 1-component aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. De lak heeft een hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud en een zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Deze aflak kenmerkt zich door de snelle initile doorharding. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
MULTIGUARDEpifanes multiguardEpifanes multiguard

Epifanes multiguard is een teervrije zwarte scheepslak voor onder en boven de waterlijn tot aan het berghout. Het is geschikt voor het onderhoud van bestaande teerlagen en voor directe toepassing op kaal staal en hout. Het is goed bestand tegen wisselende invloeden van lucht en water. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf60,85
bekijk productBekijk product ▸
AQUA MARINE INTERIEURVERNISEpifanes aqua marine interieurvernisEpifanes aqua marine interieurvernis

Epifanes aqua marine interieurvernis is een bijzonder sneldrogende, krasvaste, zijdeglanzende 1-component interieurvernis op waterbasis met een zeer fraaie satijnglans. Het is goed bestand tegen alcohol en huishoudchemicalien, heeft een optimale vloeiing en is slijtvast. Het heeft vrijwel geen geurbelasting en voldoet voor professioneel gebruik binnen aan arbo. Het kan worden toegepast over een hoogglans lak zoals Epifanes bootlak blank, Epifanes hardhoutolie, Epifanes rapidclear en op betimmeringen, panelen, deuren en vloeren. Het is ook geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten interieursystemen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf34,00
bekijk productBekijk product ▸
NAUTIFORTEEpifanes nautiforteEpifanes nautiforte

Epifanes nautiforte is een hoogglanzende 1-component aflak op basis van een niet-vergelende gesiliconiseerde alkydhars. De lak heeft een uitnemende buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid, langdurig glansbehoud en minimale vuilaanhechting. Door de niet vergelende eigenschap is deze lak ook uitermate geschikt voor het interieur van de boot en de minimale vuilaanhechting maakt dat het product veel wordt toegepast in gebieden waar de boot snel vuil wordt, zoals in de buurt van luchthavens en industrie. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken ongeacht welk merk. Verbruik: 15 m per liter.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
MULTILUXEpifanes multiluxEpifanes multilux

Epifanes multilux is een bijzonder hoogwaardige, niet-vergelende witte aflak. Door de uitzonderlijk mooie vloeiing, prima dekking en het vullend vermogen laat deze aflak zich goed verwerken en deze beantwoordt volledig aan de eigentijdse wensen en verwachtingen ten aanzien van glansbehoud, kleurvastheid, duurzaamheid en onderhoud. Door de specifieke samenstelling van de lak ontstaat er minder vuilaanhechting. Het is geschikt voor toepassing op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers en voor onderhoud van bestaande 1-component systemen. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf21,24
bekijk productBekijk product ▸
RUWA JACHTLAKGlitsa ruwa jachtlakGlitsa ruwa jachtlak

Glitsa ruwa jachtlak is een kleurloze, oplosmiddelarme bootlak voor buiten. Hiermee wordt al het maatvaste constructiewerk, zoals kozijnen en deuren, optimaal beschermd. Door de goede vulling en vloeiing wordt eenvoudig en snel een mooi en strak eindresultaat bereikt. Het is goed water- en weerbestendig en blijvend elastisch. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
ECOBOAT SPHydrant ecoboat spHydrant ecoboat sp

Hydrant Ecoboat SP is een zelfslijpende onderwaterverf, specifiek ontwikkeld om in zoetwatergebieden te worden toegepast. Het is echter ook mogelijk om gedurende korte periodes ook in zout water te varen. Het is geschikt voor gebruik onder alle voorkomende typen zeil en motorjachten tot een snelheid van maximaal 2830 knopen. Verbruik: bij een laagdikte van 50 micron droog: ca. 8,8 m per liter en bij een laagdikte van 150 micron droog: ca. 2,9 m per liter.

vanaf12,86
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAKVERFHydrant jachtlakverfHydrant jachtlakverf

Hydrant jachtlakverf is een hoogglanzende 1-componenten aflak op alkydhars basis. Het is geschikt voor vrijwel alle voorkomende reeds voorbehandelde hout- en metaaloppervlakken. Door de specifieke samenstelling heeft het een lange levensduur en een goed glansbehoud. Verbruik: ca. 14-15 m per liter.

vanaf4,98
bekijk productBekijk product ▸
WATERLIJNVERFHydrant waterlijnverfHydrant waterlijnverf

Hydrant waterlijnverf is een glanzende 1-component verf, speciaal ontwikkeld om op de romp van het schip aan te brengen. Het is zeer goed bestand tegen invloeden van wind en water, maar niet tegen constante waterbelasting. Het is om die reden raadzaam om het ongeveer 5-10 cm boven de waterspiegel aan te brengen, gemeten bij een normale belasting van het schip. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf2,44
bekijk productBekijk product ▸
DANBOLINEInternational danbolineInternational danboline

International danboline is een harde en sterke verf voor de bescherming van bilges, bakkisten en schotten tegen vochtopname en weersinvloeden. Het heeft een uitstekend dekkend vermogen, is chemisch bestand tegen morsen van olie en brandstof en is eenvoudig te reinigen. Het is geschikt voor polyester en voorbehandeld hout, staal en aluminium. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf27,10
bekijk productBekijk product ▸
SUPER GLOSS HSInternational super gloss hsInternational super gloss hs

International super gloss hs is een hoogglans aflak met een laag vos-gehalte (vluchtige organische stoffen) die is geoptimaliseerd voor rolapplicatie. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen. De high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1-2 lagen. Het kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. Hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag te bereiken geminimaliseerd. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,92
bekijk productBekijk product ▸
INTERIOR FINISH 750International interior finish 750International interior finish 750

International interior finish 750 is een sterke, hoogglanzende 2-componenten polyurethaan aflak die een uitstekende chemische bestendigheid biedt en eenvoudig te reinigen is. Dit product heeft, indien gebruikt in combinatie met Interior Primer 860, een Surface Spread of Flame certificaat en is dus geschikt om toe te passen in alle ruimtes aan de binnenzijde van het jacht. De verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid versnellen het applicatie proces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden. Het is geschikt voor toepassing op aluminium, GRP/FRP en staal. Geadviseerde aantal lagen: 1-2. Praktisch rendement: ca. 9,6-11,5 m per liter.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
TOPLAC PLUSInternational toplac plusInternational toplac plus

International toplac plus hg is een 1-component hoogglans aflak van hoge kwaliteit. De premium aflak is geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. Door de UV-filters beschermt de aflak het oppervlak langdurig tegen invloeden van zonlicht. Het kan eenvoudig worden aangebracht met een schuimroller, zonder dat er nagestreken hoeft te worden met een kwast. Het heeft een verbeterde reflectie en vloei en een unieke chemische structuur voor superieure duurzaamheid en vloei. Aanbevolen aantal lagen: 2-3. Het is na minimaal 16 uur en maximaal 3 dagen overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf41,56
bekijk productBekijk product ▸
GOLDSPAR SATINInternational goldspar satinInternational goldspar satin

International goldspar satin varnish is een polyurethaan met een mooie zijdeglans eindlaag, speciaal voor binnenhoutwerk. De sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof en biedt bescherming tegen het morsen van heet water en milde zuur- en akalihoudende producten. Het is niet te gebruiken op delen welke continu met water belast worden. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf19,17
bekijk productBekijk product ▸
WOODSKINInternational woodskinInternational woodskin

International woodskin is een teakblanke, flexibele, vochtregulerende houtolie. Door de microporeuze eigenschappen van deze olie kan het hout blijven ademen. Kleine gaatjes laten de verflaag uitzetten en krimpen, echter de gaatjes zijn zo klein dat het hout beschermd blijft tegen de invloeden van water (de oorzaak van schimmel). Het product is eenvoudig aan te brengen: het hoeft niet verdund te worden en schuren tussen de lagen is niet nodig. Door de uitstekende vloei en nivellerende eigenschappen droogt de olie op met een subtiele, doorzichtige glans en het dringt diep door in het hout en laat een dunne filmlaag achter die niet zal craqueleren of schilferen. Er is minimaal onderhoud nodig: schoonmaken en ieder jaar opnieuw aanbrengen. Het benadrukt de oorspronkelijke schoonheid van hout, inclusief oliehoudende houtsoorten zoals teak en iroko. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf27,74
bekijk productBekijk product ▸
INTERIOR FINISH 770International interior finish 770International interior finish 770

International Interior Finish 770 satin is een hoogwaardige 2-componenten polyurethaan aflak, speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Deze zijdeglanzende aflak is uitermate geschikt voor afwerking van plafonddelen aan de buitenzijde en voor alle oppervlakken waar een hoogglanzende aflak niet gewenst is. Mengverhouding: 7.1 volumedelen A:1 volumedeel B. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter met spuit en 20 m per liter met kwast/roller.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
BATBETS INTERSTAINInternational batbets interstainInternational batbets interstain

International batbets interstain is een mahoniehoutbeits voor het opkleuren en herstellen van verkleurd en verbleekt houtwerk. Het heeft impregnerende eigenschappen, is bestand tegen verkleuren en geschikt voor binnen en buiten gebruik. Het kan gemengd worden met 1-component vernissen om een donkerdere eindlaag te bereiken (volgens verdunningsaanbevelingen op het vernis label). Het kan alleen toegepast worden op kaal hout. Aantal aanbevolen lagen: 1-3.

vanaf16,65
bekijk productBekijk product ▸
ORIGINALInternational originalInternational original

International original is een traditionele, glanzende jachtvernis met uv-filter voor algemeen gebruik met goede vloeieigenschappen en uitstekend glansbehoud. De zeer transparante eindlaag maakt het bijzonder geschikt voor lichte houtsoorten. Het is eenvoudig te verwerken en is na zorgvuldige voorbereiding en na ontvetten met verdunning no. 1 voor alle houtsoorten geschikt, inclusief vettige houtsoorten zoals teak en iroko. Verbruik: ca. 11,7 m per liter.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTIONInternational perfectionInternational perfection

International perfection finish is een high-performance 2-componenten polyurethaan hoogglans aflak. Het is speciaal geformuleerd om het voor de professional en de booteigenaar mogelijk te maken een echt professionele eindafwerking op vrijboord, opbouw en dek te verkrijgen. Het biedt duurzaamheid en slijtvastheid en is bestand tegen brandstof, olie, milde zuren en reinigingsmiddelen. Geadviseerde aantal lagen: 2-3. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf51,71
bekijk productBekijk product ▸
COMPASSInternational compassInternational compass

International Compass is een sneldrogende, extreem duurzame en hoogglanzende 1-component vernis. Door de snel drogende werking wordt de werktijd verkort zonder effect te hebben op de esthetische en beschermende eigenschappen. De sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof. Er kunnen 2 lagen per dag aangebracht worden en schuren is alleen noodzakelijk na elke tweede of derde laag. Verbruik: Ca. 12,9 m per liter.

vanaf24,12
bekijk productBekijk product ▸
CRUISER ONEInternational cruiser oneInternational cruiser one

International Cruiser One is een 1-laags polijstende antifouling en is geschikt voor zeil- en motorboten (tot 25 knopen). Het is speciaal geformuleerd om 1 seizoen bescherming te bieden in zoet en brak water. Praktische rendement: ca. 9 m per liter.

vanaf34,20
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTION PLUSInternational perfection plusInternational perfection plus

International perfection plus combineert uitstekende chemicalien- en krasbestendige eigenschappen met superieure glans. Het heeft een tot wel vier keer langere levensduur in vergelijking met gewone 1-component vernissen en het biedt uitstekende UV-bescherming door de unieke combinatie van HALS (hindered amine light stabilisers) en UV-absorbers. Het zorgt voor een professioneel resultaat op een eenvoudige manier. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf52,56
bekijk productBekijk product ▸
SCHOONERInternational schoonerInternational schooner

International schooner is een traditionele hoogglans jachtvernis op tung-oil basis, geschikt voor zowel interieur als exterieur houtwerk. Het bevat uv-filters die de schadelijke zonnestralen uitfilteren en heeft daardoor een aanzienlijke duurzaamheid. De bijzondere kwasteigenschappen en fluweelachtige verwerking zorgen ervoor dat het heel eenvoudig is aan te brengen. De goede vloeiing en zelfegaliserende eigenschappen zorgen voor een exceptionele diep-gouden hoogglans eindlaag die de natuurlijke pracht van het hout accentueert. Rendement: ca. 14 m per liter met kwast en ca. 12 m per liter met spuit.

vanaf37,27
bekijk productBekijk product ▸
TOPLACInternational toplacInternational toplac

International toplac is een hoogwaardige 1-component aflak, geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. Het bevat UV-filters voor langere levensduur en het is bijzonder makkelijk aan te brengen met kwast, roller, conventionele spuit of verfkussen. De unieke chemische samenstelling zorgt dat deze lak alle traditionele aflakken in glans- en kleurbehoud ruimschoots overtreft. Aantal aanbevolen lagen: 1-3. Verbruik: ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.

vanaf41,56
bekijk productBekijk product ▸
LAGO RACING IIInternational lago racing iiInternational lago racing ii

International Lago Racing II is een op water gebaseerde onderwaterverf voor zoetwatergebieden. Het zorgt voor een harde, gladde afwerklaag die goed schoon te houden is en kan worden toegepast op Aluminium, Polyester, Lood, Staal, Hout, Composiet ofGietijzer. Aantal aanbevolen lagen: 2-3. Praktisch rendement: ca. 8,82 m per liter.

vanaf30,52
bekijk productBekijk product ▸
BRIGHTSIDEInternational brightsideInternational brightside

International brightside is een polyurethaan hoogglans aflak van superieure kwaliteit voor alle ondergronden boven de waterlijn. De teflonhoudende formule geeft een easy-clean, harde eindlaag en het is bestand tegen slijtage, vlekken, chemicalien en vuil. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 2. Theoretisch rendement: ca. 13,5 m per liter (kwast) of 11,2 m per liter (spuit).

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK CLASSICKoopmans bootlak classicKoopmans bootlak classic

Hydrant bootlak classic is een transparante, hoogglanzende houtbescherming voor zowel zachte als alle tropische houtsoorten buiten. Het is bijzonder geschikt als blanke afwerking op bijvoorbeeld (hard)houten deuren of leuningen van trappen en relingen van bijvoorbeeld boten. Het is voorzien van een actieve uv-blocker. Verbruik: ca. 18 m per liter bij een laagdikte van 30 micron.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAKKoopmans jachtlakKoopmans jachtlak

Hydrant jachtlak is een duurzame hoogglans vernis op basis van urethaan-alkydhars voor houten jachten, binnen en buiten. Rendement: ca. 17 m per liter.

vanaf9,89
bekijk productBekijk product ▸
YACHT VERNISLinitop yacht vernisLinitop yacht vernis

Linitop yacht vernis is een beschermende en decoratieve kleurloze vernis. Het combineert prestaties en gemakkelijke verwerkbaarheid en is speciaal voor barre en vochtige klimaten. Het verfraait het hout en maakt het waterafstotend voor lange tijd. Het beschermt daarnaast tegen uv-stralen en garandeert een optimale bescherming voor oppervlakken die onderhevig zijn aan extreme en moeilijke weersomstandigheden. Het is uitzonderlijk goed bestand tegen alle weersinvloeden en is dus ideaal voor ruimten die sterk aan vocht onderhevig zijn (badkamers) en voor boten. Het is verrijkt met soepele alkydharsen die de bewegingen van het hout opvangen, heeft een zeer mooie vloei (strakke film), vormt geen blazen, schilfert niet af en is afwasbaar. Het is geschikt als decoratieve bescherming van deuren, lijstwerk, luiken, balken, gevelbetimmering, meubels en boten (boven de waterlijn). Het kan worden toegepast op nieuw of eerder gevernist hout, behalve houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Rendement: 18 m per liter.

vanaf25,35
bekijk productBekijk product ▸
OWAGRIPOwatrol owagripOwatrol owagrip

Owatrol owagrip is een antislip polyurethaancoating voor binnen en buiten. Het is roestwerend en uv-bestendig en speciaal ontwikkeld voor extreme weersomstandigheden. Het heeft een uitstekende slijtagebestendigheid dankzij de dubbele werking van slipvaste vulstoffen (oppervlaktevulstof + basisvulstof = langdurige werking). De zijdeglans afwerking beperkt verblinding en vuilaanslag en het is onderhoudsvriendelijk. Het is geschikt voor toepassing op nieuw en geroest metaal, aluminium en geschilderde houten oppervlakken (polyurethaan, epoxy, alkyd, acryl) zoals dekken, loopbruggen en trappen. Aantal aanbevolen lagen: 2 3 (tussen de lagen minimaal 12 uur laten drogen). Theoretisch rendement: ca. 9 m tot 10 m per liter per laag.

vanaf65,30
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK HOOGGLANSTenco bootlak hoogglansTenco bootlak hoogglans

Tenco bootlak is een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten. Het is uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf24,26
bekijk productBekijk product ▸
BOTTOM COAT ZWARTTenco bottom coat zwartTenco bottom coat zwart

Tenco bottomcoat teervrij zwart is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan. Het wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. Het hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een uitstekende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en is eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf20,68
bekijk productBekijk product ▸
TOPCOAT ZWARTTenco topcoat zwartTenco topcoat zwart

Tenco topcoat teervrij is een speciale roestwerende coating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigers en andere objecten boven de waterlijn welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton, hout en verouderd polyester en hecht direct op oude teer- en bitumen-lagen. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
BOTTOM COAT TEERVRIJ BRONSTenco bottom coat teervrij bronsTenco bottom coat teervrij brons

Tenco Bottomcoat teervrij Brons biedt een beschermende afwerklaag voor Tenco Bottomcoat Zwart. Door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijderd. Het is toepasbaar als gladde, beschermende afwerklaag voor pleziervaart- en binnenvaartschepen. Verbruik: Ca. 8-10 m2 per liter.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK BLANK MATTenco bootlak blank matTenco bootlak blank mat

Tenco bootlak mat blank is een sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-polyurethaanharsen. Het is toepasbaar op alle hardhoutsoorten boven de waterlijn en is bestand tegen alle weersinvloeden en bestand tegen zoet en zout water. Het is ook binnen te gebruiken als blanke lak voor scheepsinterieurs, meubels, deuren en kozijnen. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
ANTI RUST COMPOUND VASTTenco anti rust compound vastTenco anti rust compound vast

Tenco anti rust compound vast is een roestwerend product op basis van paraffinische componenten en speciale vetten. Het kan ook over bestaande roest aangebracht worden en voorkomt verdere aantasting van het metaal. Het geeft een waterbestendige, niet hardende deklaag en is bruingeel van kleur. Het is zeer geschikt voor achter de betimmering in schepen. Verbruik: ca. 3-4 m per liter.

vanaf74,26
bekijk productBekijk product ▸
ANTI RUST COMPOUND VLOEIBAARTenco anti rust compound vloeibaarTenco anti rust compound vloeibaar

Tenco anti rust compound vloeibaar is een roestwerend product op basis van dun vloeibaar conserverende olie. Het geeft een waterbestendige, niet hardende, bruingele deklaag. Het is bijzonder geschikt als ruimspuitolie, hecht goed en spoelt niet van het oppervlak af bij het schoonmaken. Het kan ook achter de betimmering in schepen aangebracht worden en wordt tevens gebruikt als tank-float-coating tegen roestvorming van ballasttanks van schepen. Verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf44,96
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK BLANKTenco bootlak blankTenco bootlak blank

Tenco bootlak hoogglans is een sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethaanharsen. Het is toepasbaar op alle houtsoorten boven de waterlijn, zowel binnen als buiten, bestand tegen invloeden van zout en zoet water en uitstekend buitenduurzaam. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
SCHEEPSLAKTenco scheepslakTenco scheepslak

Tenco scheepslak is een dunne, roestwerende, sneldrogende scheepslak. Het is te gebruiken voor stalen en houten schepen, hecht direct op oude teer en opgeruwde verflagen en wordt gebruikt op ijzer, beton, hout, steen en verouderd polyester. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf61,16
bekijk productBekijk product ▸
SILVARNIS YACHTTrimetal silvarnis yachtTrimetal silvarnis yacht

Trimetal silvarnis yacht is een klassieke hoogglanzende vernis op basis van gemodificeerde alkydharsen met een goede weerstand tegen weersinvloeden en UV-straling. Het is bestemd om houtwerk buiten te beschermen en te decoreren. Dit product heeft door de toepassing van fenolharsen een hoge duurzaamheid tegen weersinvloeden en UV-straling. Verbruik: ca. 18,3 m per liter.

vanaf38,82
bekijk productBekijk product ▸
WOOD GLOSSVeneziani wood glossVeneziani wood gloss

Veneziani wood gloss is een heldere, 2-componenten, glanzende lak. Het is uitzonderlijk resistent tegen het matitieme milieu en heeft een uitstekende vloeiing en weerstand tegen slijtage. Het verbetert de schoonheid van het hout en wordt vooral aanbevolen voor de behandeling van zichtbare houten oppervlakken zowel binnen als buiten. Het is niet geschikt voor oppervlakken die permanent onder water staan. Aantal aanbevolen lagen: 6. Het is overschilderbaar na ongeveer 8 uur. Theoretische dekking per laag: ca. 19 m per liter.

vanaf54,09
bekijk productBekijk product ▸
WOOD MATT CLEARVeneziani wood matt clearVeneziani wood matt clear

Veneziani wood matt clear is een 2-componenten polyurethane, blanke zijdeglans aflak. Het heeft een goede kwaliteit, is zeer duurzaam en heeft een goede weerstand tegen het maritieme milieu. Het is met name geschikt voor het aflakken van schotten, meubels en andere houten oppervlakken binnen. Het is ook geschikt voor houten dekken en planken. Het is niet geschikt voor oppervlakken die permanent onder water staan. Aanbevolen aantal lagen: 3-4. Verbruik: ca. 16,7 m per liter.

vanaf56,16
bekijk productBekijk product ▸
AQUASTOPVeneziani aquastopVeneziani aquastop

Veneziani aquastop is een anti-osmose waterproof coating voor glasvezel. Het is speciaal geschikt voor preventie en bescherming en ook geschikt als isolerende ondergrond voor metalen onderdelen zoals roeren. Theoretisch rendement: 5 m per liter.

vanaf75,15
bekijk productBekijk product ▸
COASTERLAKWerdol coasterlakWerdol coasterlak

Werdol coasterlak is een hoogglanzende, robuuste 1-component aflak. De lak is gemakkelijk aan te brengen, heeft een mooie vloeiing, hoge kleur- en dekkracht en jarenlang glansbehoud. Het heeft tevens een prima buitenduurzaamheid en is weer- en waterbestendig. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande, intacte 1-component aflakken ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf37,65
bekijk productBekijk product ▸
GLANSGRAFIETWerdol glansgrafietWerdol glansgrafiet

Werdol glansgrafiet is een hoogglanzende grafietverf op basis van alkyd- en urethaanharsen voor toepassing op dek en den. Door de gladde en gesloten structuur vindt weinig vuilaanhechting plaats en laat de verflaag zich bijzonder gemakkelijk reinigen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf62,72
bekijk productBekijk product ▸
LOOPDEKKENVERFWerdol loopdekkenverfWerdol loopdekkenverf

Werdol loopdekkenverf is een halfglanzende, slijtvaste aflak voor loopdekken en gangboorden. Door de slijtvastheid en buitenduurzaamheid is deze verf bijzonder geschikt op beloopbare delen op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component systemen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf34,26
bekijk productBekijk product ▸
GRAFIETVERFWerdol grafietverfWerdol grafietverf

Werdol grafietverf is een niet-glanzende, sneldrogende grafietverf op basis van een watervaste gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor dek en den en voor onderhoud van bestaande grafietlagen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf39,53
bekijk productBekijk product ▸
KOPERVRIJWerdol kopervrijWerdol kopervrij

Werdol kopervrij is een half-synthetische onderwaterverf op basis van alkydhars en colofoniumhars. De verf bevat geen koper, koperverbindingen of tin, voorkomt algemene vervuiling van het onderwaterschip en beschermt bitumineuze onderwaterverven op de wind/waterlijn tegen inwerking van ultra violet en verontreinigingen in het oppervlaktewater. De laatste laag dient 4 uur tot maximaal 7 dagen voor de tewaterlating te worden aangebracht. Het is geschikt als laatste laag over traditionele onderwatersystemen op basis van teer of bitumen en is tevens toepasbaar op bestaande synthetische antifoulings, zoals Werdol antifouling tinvrij. Het is geschikt voor zoet water en voor kortstondig verblijf op zout water. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf27,63
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE JACHTLAK HOOGGLANSSigma sigmarine jachtlak hoogglans

Sigma sigmarine jachtlak hoogglans

Sigma sigmarine jachtlak is een 1-component hoogglans aflak voor boven water. Het is geschikt voor binnen en buiten, eenvoudig aan te brengen met de kwast en goed resistent tegen verwering. Het is geschikt voor gebruik boven water op plaatsen waar geen constante spatwaterbelasting is en kan worden aangebracht over de meeste intacte alkydverven. Rendement: ca. 15 m per liter.

vanaf175,52
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 420 MUTIGUARDSigma sigmashield 420 mutiguard

Sigma sigmashield 420 mutiguard

Sigma sigmashield 420 is een 2-componenten hoog vaste polyamine uithardende epoxycoating. Het heeft een uitstekende waterweerstand, is geschikt voor ladingtanks van bulk- of oliedragers en opslagtanks en het is een buildcoat voor onderwatersystemen. Het heeft een uitstekende slijt- en slagvastheid, een uitstekende (zee)water weerstand en makkelijke reinigbaarheid. Theoretisch rendement: 5,4 m per liter.

vanaf1.244,45
bekijk productBekijk product ▸
VARNISH YACHT GLOSSSigma varnish yacht gloss

Sigma varnish yacht gloss

Sigma varnish yacht gloss is een transparante hoogglans bootlak op terpentinebasis. Het is bestand tegen zoet en zout water en is alleen toepasbaar boven de waterlijn. Het is in het bijzonder geschikt voor het blank lakken van duurzaam houtwerk van jachten en boten. Het is goed bestand tegen weersinvloeden en heeft een zeer goede elasticiteit, waardoor temperatuurwisselingen door de verf worden opgevangen. Bovendien heeft het een uitstekende vloeiing, waardoor het gemakkelijk verwerkbaar is en een strak eindresultaat oplevert. Theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

vanaf46,92
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 520Sigma sigmadur 520

Sigma sigmadur 520

Sigma sigmadur 520 is een 2-componenten, halfglanzende, high solid polyurethaan finish die gemakkelijk is aan te brengen met roller, kwast en airlessspuit. Het is onbeperkt overschilderbaar en uitstekend bestand tegen atmosferische invloeden. Het heeft een goed kleur- en glansbehoud en is te verwerken vanaf -5 graden. Het is bij 15 graden overschilderbaar na minimaal 6 uur en de droogtijd tot terwaterlating is 24 uur. Aantal aanbevolen lagen per seizoen: 2. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf352,63
bekijk productBekijk product ▸
AFLAK SIGMARINE 48Sigma aflak sigmarine 48

Sigma aflak sigmarine 48

Sigma sigmarine 48 is een alkydhars zijdeglansverf. Het is een zeer sterke aflaklaag voor algemene doeleinden net boven de waterlijn op het dek. Het is sneldrogend en water- en weerbestendig. Het is overschilderbaar na 20 uur. Aantal aanbevolen lagen: 2. Verbruik: 12 m per liter.

vanaf265,47
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 42Sigma sigmarine 42

Sigma sigmarine 42

Sigma sigmarine 42 is een 1-component blanke hoogglans lak voor boven water, zowel binnen als buiten. Het is goed bestand tegen zout- en zoetwater en krassen en slijten. Theoretisch rendement: 16,3 m per liter.

vanaf186,64
bekijk productBekijk product ▸
SigmaShield 1200Sigma sigmashield 1200

Sigma sigmashield 1200

Sigma sigmashield 1200 is een 2-componenten oplosmiddelvrije, slijtvaste phenol/epoxy polyamine coating. Het is een 1-laagsysteem, ontworpen voor het onderwater gedeelte van ijsgaande schepen en ijsbrekers, door Lloyds register erkend als een slijtvaste ijs coating. Het is uitstekend bestand tegen slijten en stoten, Heeft een lage wrijving cofficint, is uitstekend bestand tegen crude oil tot aan 120C, is uitstekend bestand tegen water en heeft een goede chemische weerstand tegen diverse chemicalin en oplosmiddelen. Het is overschilderbaar na 36 uur bij 10C. Rendement (m per liter): ca. 2,5 m per liter voor een droge laagdikte van 400 m.

vanaf2.201,53
bekijk productBekijk product ▸
SIGMADUR 580Sigma sigmadur 580

Sigma sigmadur 580

Sigma sigmadur 580 hs semi-gloss is een 2-componenten, halfglanzende, high solid finish op basis van acrylaat-polyurethaan, die onbeperkt overschilderbaar is. Het heeft een uitstekende kleur- en glansbehoud en is bestand tegen corrosie en zeewater. Het is verwerkbaar tot -5 graden. Aantal aanbevolen lagen: 2. Het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. Verbruik: 10 m per liter.

vanaf460,17
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 460Sigma sigmashield 460

Sigma sigmashield 460

Sigma sigmashield 460 is een glanzende 2-componenten met glasvezel versterkte polyamine adduct epoxy coating. Het is geschikt voor langdurige bescherming in gebieden die blootgesteld worden aan weer en wind en ijsgaande schepen. Het heeft een lage water doorlatendheid, is uitstekend roestwerend en slijtvast en is uitstekend bestand tegen stootbelasting. Het is te gebruiken in een systeem met een epoxy als primer. Het is na ca. 32 uur overschilderbaar. Rendement: ca.3,2 m per liter bij een droge laagdikte van 250 m.

vanaf1.125,69
bekijk productBekijk product ▸
SIGMARINE 49Sigma sigmarine 49

Sigma sigmarine 49

Sigma sigmarine 49 is een 1-component hoogglans alkyd aflak voor binnen en buiten. Het is met name geschikt voor toepassing op bestaande coatings mits droog en vrij van verontreinigingen. Het is overschilderbaar na minimaal 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf279,47
bekijk productBekijk product ▸
SIGMASHIELD 880Sigma sigmashield 880

Sigma sigmashield 880

Sigma sigmashield 880 is een 2-componenten high build polyamine uithardende epoxy coating. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij onderhoud aan off-shore constructies in getijde water. Het heeft een uitstekende resistentie tegen zeewater, is uitstekend corrosiebestendig en heeft een goede bestandheid tegen mechanische invloeden. De uitharding gaat voort bij immersie in water en het biedt langdurige bescherming met slechts n enkele laag. Het is bestand tegen goed ontworpen kathodische bescherming en is geschikt voor applicatie op het uitwendige deel van ingegraven leidingen en voor natgestraalde of ultra high pressure water (UHPWW) gereinigde ondergronden. Theoretisch rendement: ca. 4,3 m per liter.

vanaf232,88
bekijk productBekijk product ▸
VIKOTE 56Sigma vikote 56

Sigma vikote 56

Sigma vikote 56 past in een 1-component bovenwatersysteem van 3 lagen Sigma vikote 18 en 2 lagen vikote 56. Het is een sneldrogende eindlaag voor bovenwater delen met een goed glans- en kleurbehoud. Het is bestand tegen water en spatten van milde chemicalin en kan toegepast worden bij lage temperaturen tot -10 graden. Het is overschilderbaar na minimaal 6 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf260,13
bekijk productBekijk product ▸
SIGMATHERM 350Sigma sigmatherm 350

Sigma sigmatherm 350

Sigma sigmatherm 350 is een halfglanzende, hittebestendige silicone/acryl afwerklaag. Het is geschikt voor gebruik als interne en externe bescherming van staalconstructies. Het is hittebestendig tot 350C, uitstekend bestand tegen verwering en zeer geschikt voor gebruik in combinatie met een anorganische zinkprimer. Het is na 24 uur overschilderbaar. Rendement: ca. 16,8 m per liter bij een droge laagdikte van 25 m.

vanaf2.236,36
bekijk productBekijk product ▸
PANTSER JACHTLAK TRANSPARANTRambo pantser jachtlak transparant

Rambo pantser jachtlak transparant

Rambo pantser jachtlak transparant op basis van houtoliefenol-alkydhars geeft jachten (boven de waterlijn), meubels, deuren en ander hout een prachtig langdurige bolle hoogglans. De lak is geschikt voor binnen en buiten en is extreem weer- en water bestendig. Het vloeit mooi uit en beschermt jaren met blijvende hoogglans. Verbruik: ca. 17 m per liter.

vanaf13,59
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAKAvis jachtlak

Avis jachtlak

Avis jachtlak hoogglans is een klassiek gestookte bootlak, gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Deze blanke lak munt uit door de uitstekende water- en weersbestendigheid. Daarnaast is het zeer elastisch en krasvast. Het is geschikt voor alle houten delen van het schip die hoogglanzend blank gelakt moeten worden. Het is ook geschikt voor houten voordeuren en tuinmeubelen. Buitenduurzaamheid: 2-3 jaar. Rendement: ca. 10 m per liter.

vanaf26,32
bekijk productBekijk product ▸
BOERO SUNGLOSSBoero boero sungloss

Boero boero sungloss

Boero sungloss is een synthetische, transparante vernis, geschikt voor alle houtsoorten. het is makkelijk te verwerken, heeft een hoge, bolle glans en is ideaal voor bijvoorbeeld mast, romp, kajuit en kajuitdeuren. Aantal aanbevolen lagen: 6. Overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf31,67
bekijk productBekijk product ▸
CHALLENGER HS CLEARBoero challenger hs clear

Boero challenger hs clear

Boero Challenger HS Clear is een polijstbare 2-componenten polyacryl coating. Het kan rechtstreeks op voorbehandeld hout aangebracht worden, of op Challenger HS SE, als dubbele laag dekverf, of op Challenger HS, als bescherming van donkere tinten. Het is goed bestand tegen slijtage en ultraviolette stralen. Verbruik: ca. 11,3 m per liter.

vanaf63,77
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA TOPCOATBoero altura topcoat

Boero altura topcoat

Boero altura tc is een 1-component polyurethaan hoogglanslak. Het is bestand tegen verwering en slijtage en speciaal bedoeld voor boten. Het is makkelijk aan te brengen met een kwast en heeft goede vloei-eigenschappen en een snelle droogtijd en geeft een langdurige glans. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf31,18
bekijk productBekijk product ▸
SMALTO POLYURETHAANBoero smalto polyurethaan

Boero smalto polyurethaan

Boero smalto polyurethaan is een extra polyurethane 2-componenten topcoat voor binnen- en buitengebruik. Het heeft een prima dekking, is niet vergelend en is tevens geschikt voor de afwerking in epoxy systemen wanneer een hoge weerstand tegen atmosferische invloeden vereist wordt. Verbruik: ca. 12,5 m per liter.

vanaf185,83
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA UVBoero altura uv

Boero altura uv

Boero Altura UV is een hoogglanzende, synthetische, heldere, veerkrachtige lak met een uitstekende opvullende eigenschap. Het is zeer goed bestendig tegen weersomstandigheden op het water en UV-stralen en behoudt zijn veerkracht voor lange tijd zonder mat te worden. Het is geschikt als finish voor iedere houtsoort. Verbruik: ca. 16 m per liter.

vanaf32,81
bekijk productBekijk product ▸
ALTURA UV MATBoero altura uv mat

Boero altura uv mat

Boero Altura UV mat is een blanke, 1-component, synthetische polyurethaan lak. Het is bestand tegen atmosferische mariene factoren en UV-stralen en kan overal gebruikt worden op allerlei soorten houten oppervlakten binnen en buiten de boot. Aantal aanbevolen lagen: 2-4. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf31,55
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT KARAATDe ijssel double coat karaat

De ijssel double coat karaat

De ijssel double coat karaat is een high solid 2-componenten transparante aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, transparante pigmenten en gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv-filters. Het is gemakkelijk te verwerken met kwast of roller, heeft een hoge krasvastheid en uitstekend glansbehoud en is niet vergelend. Het is speciaal ontwikkeld voor het egaal af- of bijwerken van verkleurde houtsoorten. Verbruik: ca. 19,3 m per liter.

vanaf52,15
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COATDe ijssel double coat

De ijssel double coat

De ijssel double coat is een 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde alifatische isocyanaten. De lak heeft een goede vloei, is eenvoudig te verwerken met kwast*, roller* of luchtspuit, goed bestand tegen diverse chemicalin, heeft een hoge krasvastheid, uitstekend kleurbehoud en een zeer goede hechting op diverse kunststoffen (zelfs zonder toepassing van primers). Het is geschikt als aflak in 2-componenten verfsystemen op o.a. hout, staal, aluminium, epoxy, polyester en abs. Theoretisch verbruik: ca. 14,8 m per liter. *Let op, de matte variant kan het beste met een luchtspuit worden verwerkt. Kwast- en rollerapplicatie kan leiden tot strepen en aanzetten.

vanaf30,44
bekijk productBekijk product ▸
DOUBLE COAT DUBBEL UVDe ijssel double coat dubbel uv

De ijssel double coat dubbel uv

De ijssel double coat dubbel uv is een high solid, transparante 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv filters. Het is geschikt als blanke aflak voor diverse houtsoorten. Theoretisch verbruik: ca. 14,5-19,3 m per liter.

vanaf52,15
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX TOPCOAT XDDe ijssel variopox topcoat xd

De ijssel variopox topcoat xd

De ijssel variopox topcoat xd is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxy hars met een gemodificeerd polyamine adduct als verharder en uv stabilisatoren. Het is toe te passen als epoxy systeem voor het ingieten of lakken van houten ondergronden in dikkere lagen, bijvoorbeeld tafelbladen. Het heeft geringe vergeling onder invloed van uv belasting, is bestand tegen diverse (huishoud)chemicalin, is goed bestand tegen waterimmersie en is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim. Het is na 24 uur overschilderbaar met double coat, double coat dubbel uv of double coat karaat. Rendement: ca. 0,24,0 m per kg.

vanaf39,23
bekijk productBekijk product ▸
VARIOPOX ROLCOATINGDe ijssel variopox rolcoating

De ijssel variopox rolcoating

De ijssel variopox rolcoating is een 2-componenten epoxy coating zonder oplosmiddelen. Het is toepasbaar als universele coating voor diverse toepassingen zoals vloeren, tanks en machineruimtes. Het heeft een uitstekende hechting, is goed verwerkbaar met rol of kwast, heeft een hoge watervastheid en een goede vloei. Verbruik: ca. 6,7-10 m per liter.

vanaf41,37
bekijk productBekijk product ▸
IJMOPOX HB COATINGDe ijssel ijmopox hb coating

De ijssel ijmopox hb coating

De ijssel ijmopox hb coating is een high solid 2-componenten tussen- en eindlaag op basis van epoxy en een polyamide verharder voor algemene toepassingen op o.a. voldoende voorbehandeld staal, aluminium, hout en polyester. Het geeft bescherming tegen corrosie (staal) en osmose (polyester). Verbruik: ca. 4,7-14 m per liter.

vanaf40,15
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAK POLYURETHAANDe ijssel jachtlak polyurethaan

De ijssel jachtlak polyurethaan

De ijssel jachtlak polyurethaan is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor toepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. Verbruik: ca. 15,3 m per liter.

vanaf37,55
bekijk productBekijk product ▸
ZIJDEGLANS VERNIS PUDe ijssel zijdeglans vernis pu

De ijssel zijdeglans vernis pu

De ijssel zijdeglans vernis pu is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf37,55
bekijk productBekijk product ▸
BILGEVERFEpifanes bilgeverf

Epifanes bilgeverf

Epifanes bilgeverf is een harde, oliebestendige verf op basis van gemodificeerde alkydhars. Bodemdelen onder de balken (bilge), waar gedurende enige tijd water blijft staan, kunnen worden voorzien van een of meer primerlagen (Epifanes multi marine primer) en twee lagen Epifanes bilgeverf. Het is daarnaast ook geschikt voor toepassing op o.a. kettingbakken en in natte ruimten op hout, staal, aluminium en polyester over de bijpassende primerlagen. Het is overschilderbaar na ongeveer 24 uur. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf23,79
bekijk productBekijk product ▸
POLY-URETHANEEpifanes poly-urethane

Epifanes poly-urethane

Epifanes poly-urethane is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van polyesterhars, isocyanaat en lichtechte pigmenten. Het heeft een hoge dekkracht, langdurig glansbehoud, optimale buitenduurzaamheid, weer- en waterbestendigheid en buitengewone stoot-, kras- en slijtvastheid. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld intact polyester. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaand 2-componenten aflaksystemen, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf42,42
bekijk productBekijk product ▸
ALUMINIUM HREpifanes aluminium hr

Epifanes aluminium hr

Epifanes aluminium hr is een beschermende en verfraaiende aluminiumverf voor stalen en (giet)ijzeren voorwerpen en/of objecten die afwisselend of voortdurend aan zeer hoge temperaturen zijn blootgesteld, zoals ovens, uitlaten en spruitstukken. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf28,14
bekijk productBekijk product ▸
BLACK BOTTOMEpifanes black bottom

Epifanes black bottom

Epifanes black bottom is een hoogwaardige, conserverende, teervrije zwarte coating/scheepslak die zowel onder als boven de waterlijn kan worden aangebracht. Door de dichte oppervlaktestructuur is deze coating goed bestand tegen continue waterbelasting en daarnaast biedt dit product een uitstekende hechting en is het zeer geschikt voor het overschilderen van teerlagen en directe toepassing op kaal staal en hout. Het is eenvoudig te verwerken, kleurvast en bestand tegen de inwerking van ultraviolette straling en de wisselende invloeden van water en lucht. Het bezit geen aangroeiwerende eigenschappen en zal, net als teer, na verloop van tijd aangroeien. Om aangroei tegen te gaan kunnen 5 dagen na het aanbrengen van de laatste laag black bottom twee lagen Werdol kopervrij worden aangebracht. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur met zichzelf en na ca. 5 dagen met antifouling. Verbruik: ca. 8 m per liter.

vanaf21,24
bekijk productBekijk product ▸
POLY-URETHANE BLANKEpifanes poly-urethane blank

Epifanes poly-urethane blank

Epifanes poly-urethane blank is een 2-componenten jachtvernis op basis van polyesterhars en isocyanaat. De lak heeft een zeer hoge buitenduurzaamheid, kras-, stoot- en slijtvastheid en weer- en waterbestendigheid. Het ingebouwde uv-filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring. Het is geschikt als totaal vernissysteem op nieuw, niet werkend hout, binnen en buiten boven de waterlijn. Het is ook geschikt als vullaag voor een 1-component vernis, als uv-beschermend vernissysteem over epoxyhars of sealer- en hechtlaag van epoxyhars bij 1-component vernisafwerking of als onderhoud van bestaande 2-componenten vernissystemen ongeacht het merk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf42,42
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAKEpifanes bootlak

Epifanes bootlak

Epifanes bootlak is een zeer hoogglanzende, 1-component klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Het heeft een optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud en zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met een geschikte primer zoals de Epifanes multi marine primer. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component aflakken, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf22,60
bekijk productBekijk product ▸
PP VERNIS EXTRAEpifanes pp vernis extra

Epifanes pp vernis extra

Epifanes pp vernis extra is een hoogglanzende, hoogvullende 2-componenten vernis op basis van alkydhars en isocyanaat. Het heeft een hoge stoot-, slijt- en krasvastheid en optimale bestendigheid tegen water, alcohol en huishoudchemicalien. Het is een professionele, zeer sneldrogende isolatielaag, sealer en/of vullaag voor kaal hout, binnen en buiten boven de waterlijn, in synthetische of polyester vernissystemen. Tevens is het een isolatievernis voor tropische houtsoorten in blanke lak systemen of een harde en toch enigszins elastische grondvernis voor sterk werkend hout, zoals masten en roeispanen. Daarnaast is dit product geschikt voor interieurafwerking zoals deuren, betimmeringen, keukenmeubilair en aanrechtbladen en als onderhoud van bestaande, intacte, blanke 2-componenten interieursystemen. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf89,41
bekijk productBekijk product ▸
EPOXY HB COATEpifanes epoxy hb coat

Epifanes epoxy hb coat

Epifanes epoxy hb coat is een oplosmiddelarme, conserverende 2-componenten coating op basis van een gemodificeerde epoxyhars met hoge anticorrosieve eigenschappen. Het is sneldrogend en heeft een hoge vaste stofgehalte. Hierdoor kan snel de benodigde droge laagdikte worden bereikt. Het is geschikt voor het snel opbouwen van laagdikte op polyester, gestraald of handontroest staal, aluminium en (hecht)hout, binnen en buiten, boven en onder de waterlijn. Het is ook geschikt als osmosebescherming en reparatie op polyester. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf33,92
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK BLANKEpifanes bootlak blank

Epifanes bootlak blank

Epifanes bootlak blank is een hoogglanzende, klassieke 1-component jachtvernis op basis van houtolie/fenol en alkydhars. De lak heeft een optimale vloeiing, zeer hoge weer- en waterbestendigheid, hoge bolle glans en langdurig glansbehoud, ook in tropische klimaten. Het ingebouwde extra ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht. Deze vernis blinkt uit door een bijzonder hoog elastisch vermogen, waardoor de vernis niet scheurt op werkend hout. Het is geschikt voor toepassing op massief kaal hout zoals meranti, mahonie en oregon pine en hechthout binnen en buiten boven de waterlijn. Het is ook geschikt voor het onderhoud van bestaande, intacte 1- en 2-component(en) vernissystemen, ongeacht het merk. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf10,96
bekijk productBekijk product ▸
RAPIDCLEAREpifanes rapidclear

Epifanes rapidclear

Epifanes rapidclear is een uv-beschermende zijdeglans vernis op basis van urethaan/alkydhars met uv-filter voor alle houtwerk, binnen en buiten, boven de waterlijn. Het hecht zeer goed op alle houtsoorten (ook vettige) en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. Door de vlotte overschildertijden, na ongeveer 5 uur en zonder tussenschuren, en het beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit product een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. Het is ook toepasbaar over bestaande 1- en 2-componenten vernissystemen, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
MACHINELAKVERFEpifanes machinelakverf

Epifanes machinelakverf

Epifanes machinelakverf voor machines. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf58,22
bekijk productBekijk product ▸
SATIN FINISHEpifanes satin finish

Epifanes satin finish

Epifanes satin finish is een 1-component aflak met een aangename halfglans. Het heeft een mooie vloeiing en slijtvastheid en optimale bescherming tegen alcohol en huishoudchemicalin. Het is geschikt voor binnentoepassing over geschikte primer- en/of aflaklagen, bijvoorbeeld Epifanes multi marine primer. Het is voor buitentoepassing geschikt als esthetische eindlaag over een totaal beschermend verfsysteem (primer en beschermende hoogglanzende aflak). Het is ook geschikt over intacte en voorbehandelde 1- en 2-componenten aflaklagen. Theoretisch rendement: ca. 13 m per liter.

vanaf31,45
bekijk productBekijk product ▸
RAPIDCOATEpifanes rapidcoat

Epifanes rapidcoat

Epifanes rapidcoat is een uv-beschermende zijdeglans vernis op basis van urethaan/alkydhars met uv-filter. Het biedt een zeer goede hechting op teak en overige (vettige) houtsoorten en benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. Door de vlotte overschildertijden, na 5-6 uur zonder tussenschuren, en het beperkte aantal noodzakelijke lagen is dit een snel en doeltreffend alternatief voor traditionele vernissystemen. Het is geschikt voor toepassing op alle houtwerk, binnen en buiten boven water, als grondlaag en afwerklaag op alle rondhouten, relingen, potdeksels en ander houtwerk. Het is ook geschikt als sneldrogende en kleurgevende grondlaag voor Epifanes bootlak blank of Epifanes hardhoutolievernis (na schuren met p220) en als onderhoud van bestaande 1- en 2-component vernissystemen, ongeacht het merk. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf32,30
bekijk productBekijk product ▸
MATLAKEpifanes matlak

Epifanes matlak

Epifanes matlak is een zwarte 1-component, slijtvaste, chemicalien- en alcoholbestendige matlak op basis van urethaan/alkydhars. Bij interieurtoepassing kan de lak worden toegepast over geschikte primer- en/of aflaklagen. Bij exterieurtoepassing kan het alleen worden toegepast als esthetische eindlaag over een totaal beschermend verfsysteem (primer + beschermende hoogglanzende aflak, na schuren van deze laag met p320). De lak kan tevens worden toegepast over bestaande 1- en 2-componenten verflagen. Verbruik: ca. 9 m per liter.

vanaf31,45
bekijk productBekijk product ▸
EIGLANS BLANKEpifanes eiglans blank

Epifanes eiglans blank

Epifanes eiglans blank is een sneldrogende, slijtvaste 1-component interieurvernis op basis van poly-urethaan/alkydhars. Het heeft een zeer aangename zijdeglans en mooie uitvloeiing en is goed bestand tegen water en spatten van alcohol en huishoudchemicalin. Het is geschikt voor toepassing over 1- en 2-componenten hoogglans vernissen. Verbruik: ca. 13 m per liter.

vanaf18,19
bekijk productBekijk product ▸
WATERLIJNVERFEpifanes waterlijnverf

Epifanes waterlijnverf

Epifanes waterlijnverf is een hoogglanzende 1-component verf speciaal ontwikkeld om de waterlijn te schilderen. Het is uitmuntend bestand tegen de invloeden van wind en water. Het is raadzaam om bij volle belasting de waterlijn 5 10 cm boven de waterspiegel aan te brengen, zodat de waterlijnverf geen constante waterbelasting krijgt. Het is geschikt voor toepassing op bestaande verflagen, ongeacht welk merk en voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten, in combinatie met de geschikte primers. Verbruik: ca. 4 m per liter.

vanaf12,32
bekijk productBekijk product ▸
MULTIFORTEEpifanes multiforte

Epifanes multiforte

Epifanes multiforte is een sneldrogende en slijtvaste verf voor dek en den. Deze halfglanzende verf biedt een prima bescherming voor plaatsen die intensief belast worden. Door de specifieke eigenschappen is onderhoud tijdens de vaart geen probleem. De toegevoegde acrylaat-copolymeer maakt dat deze verf een optimale hechting op vrijwel iedere ondergrond heeft (op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers). Het is ook geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component systemen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf63,74
bekijk productBekijk product ▸
MONO-URETHANE JACHTLAKEpifanes mono-urethane jachtlak

Epifanes mono-urethane jachtlak

Epifanes mono-urethane is een hoogglanzende, slijtvaste 1-component aflak op basis van luchtdrogende urethaanhars en lichtechte pigmenten. De lak heeft een hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud en een zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Deze aflak kenmerkt zich door de snelle initile doorharding. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken, ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
MULTIGUARDEpifanes multiguard

Epifanes multiguard

Epifanes multiguard is een teervrije zwarte scheepslak voor onder en boven de waterlijn tot aan het berghout. Het is geschikt voor het onderhoud van bestaande teerlagen en voor directe toepassing op kaal staal en hout. Het is goed bestand tegen wisselende invloeden van lucht en water. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf60,85
bekijk productBekijk product ▸
AQUA MARINE INTERIEURVERNISEpifanes aqua marine interieurvernis

Epifanes aqua marine interieurvernis

Epifanes aqua marine interieurvernis is een bijzonder sneldrogende, krasvaste, zijdeglanzende 1-component interieurvernis op waterbasis met een zeer fraaie satijnglans. Het is goed bestand tegen alcohol en huishoudchemicalien, heeft een optimale vloeiing en is slijtvast. Het heeft vrijwel geen geurbelasting en voldoet voor professioneel gebruik binnen aan arbo. Het kan worden toegepast over een hoogglans lak zoals Epifanes bootlak blank, Epifanes hardhoutolie, Epifanes rapidclear en op betimmeringen, panelen, deuren en vloeren. Het is ook geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten interieursystemen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf34,00
bekijk productBekijk product ▸
NAUTIFORTEEpifanes nautiforte

Epifanes nautiforte

Epifanes nautiforte is een hoogglanzende 1-component aflak op basis van een niet-vergelende gesiliconiseerde alkydhars. De lak heeft een uitnemende buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid, langdurig glansbehoud en minimale vuilaanhechting. Door de niet vergelende eigenschap is deze lak ook uitermate geschikt voor het interieur van de boot en de minimale vuilaanhechting maakt dat het product veel wordt toegepast in gebieden waar de boot snel vuil wordt, zoals in de buurt van luchthavens en industrie. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers of direct op voorbehandeld polyester. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1- en 2-componenten aflakken ongeacht welk merk. Verbruik: 15 m per liter.

vanaf34,16
bekijk productBekijk product ▸
MULTILUXEpifanes multilux

Epifanes multilux

Epifanes multilux is een bijzonder hoogwaardige, niet-vergelende witte aflak. Door de uitzonderlijk mooie vloeiing, prima dekking en het vullend vermogen laat deze aflak zich goed verwerken en deze beantwoordt volledig aan de eigentijdse wensen en verwachtingen ten aanzien van glansbehoud, kleurvastheid, duurzaamheid en onderhoud. Door de specifieke samenstelling van de lak ontstaat er minder vuilaanhechting. Het is geschikt voor toepassing op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers en voor onderhoud van bestaande 1-component systemen. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf21,24
bekijk productBekijk product ▸
RUWA JACHTLAKGlitsa ruwa jachtlak

Glitsa ruwa jachtlak

Glitsa ruwa jachtlak is een kleurloze, oplosmiddelarme bootlak voor buiten. Hiermee wordt al het maatvaste constructiewerk, zoals kozijnen en deuren, optimaal beschermd. Door de goede vulling en vloeiing wordt eenvoudig en snel een mooi en strak eindresultaat bereikt. Het is goed water- en weerbestendig en blijvend elastisch. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf17,99
bekijk productBekijk product ▸
ECOBOAT SPHydrant ecoboat sp

Hydrant ecoboat sp

Hydrant Ecoboat SP is een zelfslijpende onderwaterverf, specifiek ontwikkeld om in zoetwatergebieden te worden toegepast. Het is echter ook mogelijk om gedurende korte periodes ook in zout water te varen. Het is geschikt voor gebruik onder alle voorkomende typen zeil en motorjachten tot een snelheid van maximaal 2830 knopen. Verbruik: bij een laagdikte van 50 micron droog: ca. 8,8 m per liter en bij een laagdikte van 150 micron droog: ca. 2,9 m per liter.

vanaf12,86
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAKVERFHydrant jachtlakverf

Hydrant jachtlakverf

Hydrant jachtlakverf is een hoogglanzende 1-componenten aflak op alkydhars basis. Het is geschikt voor vrijwel alle voorkomende reeds voorbehandelde hout- en metaaloppervlakken. Door de specifieke samenstelling heeft het een lange levensduur en een goed glansbehoud. Verbruik: ca. 14-15 m per liter.

vanaf4,98
bekijk productBekijk product ▸
WATERLIJNVERFHydrant waterlijnverf

Hydrant waterlijnverf

Hydrant waterlijnverf is een glanzende 1-component verf, speciaal ontwikkeld om op de romp van het schip aan te brengen. Het is zeer goed bestand tegen invloeden van wind en water, maar niet tegen constante waterbelasting. Het is om die reden raadzaam om het ongeveer 5-10 cm boven de waterspiegel aan te brengen, gemeten bij een normale belasting van het schip. Verbruik: ca. 14 m per liter.

vanaf2,44
bekijk productBekijk product ▸
DANBOLINEInternational danboline

International danboline

International danboline is een harde en sterke verf voor de bescherming van bilges, bakkisten en schotten tegen vochtopname en weersinvloeden. Het heeft een uitstekend dekkend vermogen, is chemisch bestand tegen morsen van olie en brandstof en is eenvoudig te reinigen. Het is geschikt voor polyester en voorbehandeld hout, staal en aluminium. Verbruik: ca. 11 m per liter.

vanaf27,10
bekijk productBekijk product ▸
SUPER GLOSS HSInternational super gloss hs

International super gloss hs

International super gloss hs is een hoogglans aflak met een laag vos-gehalte (vluchtige organische stoffen) die is geoptimaliseerd voor rolapplicatie. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen. De high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1-2 lagen. Het kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. Hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag te bereiken geminimaliseerd. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf29,92
bekijk productBekijk product ▸
INTERIOR FINISH 750International interior finish 750

International interior finish 750

International interior finish 750 is een sterke, hoogglanzende 2-componenten polyurethaan aflak die een uitstekende chemische bestendigheid biedt en eenvoudig te reinigen is. Dit product heeft, indien gebruikt in combinatie met Interior Primer 860, een Surface Spread of Flame certificaat en is dus geschikt om toe te passen in alle ruimtes aan de binnenzijde van het jacht. De verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid versnellen het applicatie proces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden. Het is geschikt voor toepassing op aluminium, GRP/FRP en staal. Geadviseerde aantal lagen: 1-2. Praktisch rendement: ca. 9,6-11,5 m per liter.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
TOPLAC PLUSInternational toplac plus

International toplac plus

International toplac plus hg is een 1-component hoogglans aflak van hoge kwaliteit. De premium aflak is geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. Door de UV-filters beschermt de aflak het oppervlak langdurig tegen invloeden van zonlicht. Het kan eenvoudig worden aangebracht met een schuimroller, zonder dat er nagestreken hoeft te worden met een kwast. Het heeft een verbeterde reflectie en vloei en een unieke chemische structuur voor superieure duurzaamheid en vloei. Aanbevolen aantal lagen: 2-3. Het is na minimaal 16 uur en maximaal 3 dagen overschilderbaar. Rendement: ca. 12 m per liter.

vanaf41,56
bekijk productBekijk product ▸
GOLDSPAR SATINInternational goldspar satin

International goldspar satin

International goldspar satin varnish is een polyurethaan met een mooie zijdeglans eindlaag, speciaal voor binnenhoutwerk. De sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof en biedt bescherming tegen het morsen van heet water en milde zuur- en akalihoudende producten. Het is niet te gebruiken op delen welke continu met water belast worden. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

vanaf19,17
bekijk productBekijk product ▸
WOODSKINInternational woodskin

International woodskin

International woodskin is een teakblanke, flexibele, vochtregulerende houtolie. Door de microporeuze eigenschappen van deze olie kan het hout blijven ademen. Kleine gaatjes laten de verflaag uitzetten en krimpen, echter de gaatjes zijn zo klein dat het hout beschermd blijft tegen de invloeden van water (de oorzaak van schimmel). Het product is eenvoudig aan te brengen: het hoeft niet verdund te worden en schuren tussen de lagen is niet nodig. Door de uitstekende vloei en nivellerende eigenschappen droogt de olie op met een subtiele, doorzichtige glans en het dringt diep door in het hout en laat een dunne filmlaag achter die niet zal craqueleren of schilferen. Er is minimaal onderhoud nodig: schoonmaken en ieder jaar opnieuw aanbrengen. Het benadrukt de oorspronkelijke schoonheid van hout, inclusief oliehoudende houtsoorten zoals teak en iroko. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf27,74
bekijk productBekijk product ▸
INTERIOR FINISH 770International interior finish 770

International interior finish 770

International Interior Finish 770 satin is een hoogwaardige 2-componenten polyurethaan aflak, speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Deze zijdeglanzende aflak is uitermate geschikt voor afwerking van plafonddelen aan de buitenzijde en voor alle oppervlakken waar een hoogglanzende aflak niet gewenst is. Mengverhouding: 7.1 volumedelen A:1 volumedeel B. Aantal aanbevolen lagen: 1-2. Theoretisch rendement: ca. 10 m per liter met spuit en 20 m per liter met kwast/roller.

vanaf38,59
bekijk productBekijk product ▸
BATBETS INTERSTAINInternational batbets interstain

International batbets interstain

International batbets interstain is een mahoniehoutbeits voor het opkleuren en herstellen van verkleurd en verbleekt houtwerk. Het heeft impregnerende eigenschappen, is bestand tegen verkleuren en geschikt voor binnen en buiten gebruik. Het kan gemengd worden met 1-component vernissen om een donkerdere eindlaag te bereiken (volgens verdunningsaanbevelingen op het vernis label). Het kan alleen toegepast worden op kaal hout. Aantal aanbevolen lagen: 1-3.

vanaf16,65
bekijk productBekijk product ▸
ORIGINALInternational original

International original

International original is een traditionele, glanzende jachtvernis met uv-filter voor algemeen gebruik met goede vloeieigenschappen en uitstekend glansbehoud. De zeer transparante eindlaag maakt het bijzonder geschikt voor lichte houtsoorten. Het is eenvoudig te verwerken en is na zorgvuldige voorbereiding en na ontvetten met verdunning no. 1 voor alle houtsoorten geschikt, inclusief vettige houtsoorten zoals teak en iroko. Verbruik: ca. 11,7 m per liter.

vanaf15,86
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTIONInternational perfection

International perfection

International perfection finish is een high-performance 2-componenten polyurethaan hoogglans aflak. Het is speciaal geformuleerd om het voor de professional en de booteigenaar mogelijk te maken een echt professionele eindafwerking op vrijboord, opbouw en dek te verkrijgen. Het biedt duurzaamheid en slijtvastheid en is bestand tegen brandstof, olie, milde zuren en reinigingsmiddelen. Geadviseerde aantal lagen: 2-3. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf51,71
bekijk productBekijk product ▸
COMPASSInternational compass

International compass

International Compass is een sneldrogende, extreem duurzame en hoogglanzende 1-component vernis. Door de snel drogende werking wordt de werktijd verkort zonder effect te hebben op de esthetische en beschermende eigenschappen. De sneldrogende formulering minimaliseert vervuiling door stof. Er kunnen 2 lagen per dag aangebracht worden en schuren is alleen noodzakelijk na elke tweede of derde laag. Verbruik: Ca. 12,9 m per liter.

vanaf24,12
bekijk productBekijk product ▸
CRUISER ONEInternational cruiser one

International cruiser one

International Cruiser One is een 1-laags polijstende antifouling en is geschikt voor zeil- en motorboten (tot 25 knopen). Het is speciaal geformuleerd om 1 seizoen bescherming te bieden in zoet en brak water. Praktische rendement: ca. 9 m per liter.

vanaf34,20
bekijk productBekijk product ▸
PERFECTION PLUSInternational perfection plus

International perfection plus

International perfection plus combineert uitstekende chemicalien- en krasbestendige eigenschappen met superieure glans. Het heeft een tot wel vier keer langere levensduur in vergelijking met gewone 1-component vernissen en het biedt uitstekende UV-bescherming door de unieke combinatie van HALS (hindered amine light stabilisers) en UV-absorbers. Het zorgt voor een professioneel resultaat op een eenvoudige manier. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf52,56
bekijk productBekijk product ▸
SCHOONERInternational schooner

International schooner

International schooner is een traditionele hoogglans jachtvernis op tung-oil basis, geschikt voor zowel interieur als exterieur houtwerk. Het bevat uv-filters die de schadelijke zonnestralen uitfilteren en heeft daardoor een aanzienlijke duurzaamheid. De bijzondere kwasteigenschappen en fluweelachtige verwerking zorgen ervoor dat het heel eenvoudig is aan te brengen. De goede vloeiing en zelfegaliserende eigenschappen zorgen voor een exceptionele diep-gouden hoogglans eindlaag die de natuurlijke pracht van het hout accentueert. Rendement: ca. 14 m per liter met kwast en ca. 12 m per liter met spuit.

vanaf37,27
bekijk productBekijk product ▸
TOPLACInternational toplac

International toplac

International toplac is een hoogwaardige 1-component aflak, geschikt voor alle oppervlakken boven de waterlijn. Het bevat UV-filters voor langere levensduur en het is bijzonder makkelijk aan te brengen met kwast, roller, conventionele spuit of verfkussen. De unieke chemische samenstelling zorgt dat deze lak alle traditionele aflakken in glans- en kleurbehoud ruimschoots overtreft. Aantal aanbevolen lagen: 1-3. Verbruik: ca. 12 m per liter met kwast en ca. 8 m per liter met spuit.

vanaf41,56
bekijk productBekijk product ▸
LAGO RACING IIInternational lago racing ii

International lago racing ii

International Lago Racing II is een op water gebaseerde onderwaterverf voor zoetwatergebieden. Het zorgt voor een harde, gladde afwerklaag die goed schoon te houden is en kan worden toegepast op Aluminium, Polyester, Lood, Staal, Hout, Composiet ofGietijzer. Aantal aanbevolen lagen: 2-3. Praktisch rendement: ca. 8,82 m per liter.

vanaf30,52
bekijk productBekijk product ▸
BRIGHTSIDEInternational brightside

International brightside

International brightside is een polyurethaan hoogglans aflak van superieure kwaliteit voor alle ondergronden boven de waterlijn. De teflonhoudende formule geeft een easy-clean, harde eindlaag en het is bestand tegen slijtage, vlekken, chemicalien en vuil. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 2. Theoretisch rendement: ca. 13,5 m per liter (kwast) of 11,2 m per liter (spuit).

vanaf4,95
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK CLASSICKoopmans bootlak classic

Koopmans bootlak classic

Hydrant bootlak classic is een transparante, hoogglanzende houtbescherming voor zowel zachte als alle tropische houtsoorten buiten. Het is bijzonder geschikt als blanke afwerking op bijvoorbeeld (hard)houten deuren of leuningen van trappen en relingen van bijvoorbeeld boten. Het is voorzien van een actieve uv-blocker. Verbruik: ca. 18 m per liter bij een laagdikte van 30 micron.

vanaf9,59
bekijk productBekijk product ▸
JACHTLAKKoopmans jachtlak

Koopmans jachtlak

Hydrant jachtlak is een duurzame hoogglans vernis op basis van urethaan-alkydhars voor houten jachten, binnen en buiten. Rendement: ca. 17 m per liter.

vanaf9,89
bekijk productBekijk product ▸
YACHT VERNISLinitop yacht vernis

Linitop yacht vernis

Linitop yacht vernis is een beschermende en decoratieve kleurloze vernis. Het combineert prestaties en gemakkelijke verwerkbaarheid en is speciaal voor barre en vochtige klimaten. Het verfraait het hout en maakt het waterafstotend voor lange tijd. Het beschermt daarnaast tegen uv-stralen en garandeert een optimale bescherming voor oppervlakken die onderhevig zijn aan extreme en moeilijke weersomstandigheden. Het is uitzonderlijk goed bestand tegen alle weersinvloeden en is dus ideaal voor ruimten die sterk aan vocht onderhevig zijn (badkamers) en voor boten. Het is verrijkt met soepele alkydharsen die de bewegingen van het hout opvangen, heeft een zeer mooie vloei (strakke film), vormt geen blazen, schilfert niet af en is afwasbaar. Het is geschikt als decoratieve bescherming van deuren, lijstwerk, luiken, balken, gevelbetimmering, meubels en boten (boven de waterlijn). Het kan worden toegepast op nieuw of eerder gevernist hout, behalve houtsoorten die kleurende inhoudsstoffen bevatten zoals iroko. Rendement: 18 m per liter.

vanaf25,35
bekijk productBekijk product ▸
OWAGRIPOwatrol owagrip

Owatrol owagrip

Owatrol owagrip is een antislip polyurethaancoating voor binnen en buiten. Het is roestwerend en uv-bestendig en speciaal ontwikkeld voor extreme weersomstandigheden. Het heeft een uitstekende slijtagebestendigheid dankzij de dubbele werking van slipvaste vulstoffen (oppervlaktevulstof + basisvulstof = langdurige werking). De zijdeglans afwerking beperkt verblinding en vuilaanslag en het is onderhoudsvriendelijk. Het is geschikt voor toepassing op nieuw en geroest metaal, aluminium en geschilderde houten oppervlakken (polyurethaan, epoxy, alkyd, acryl) zoals dekken, loopbruggen en trappen. Aantal aanbevolen lagen: 2 3 (tussen de lagen minimaal 12 uur laten drogen). Theoretisch rendement: ca. 9 m tot 10 m per liter per laag.

vanaf65,30
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK HOOGGLANSTenco bootlak hoogglans

Tenco bootlak hoogglans

Tenco bootlak is een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten. Het is uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf24,26
bekijk productBekijk product ▸
BOTTOM COAT ZWARTTenco bottom coat zwart

Tenco bottom coat zwart

Tenco bottomcoat teervrij zwart is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan. Het wordt gebruikt ter bescherming van ijzer, beton, hout en verouderd polyester. Het hecht ook direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een uitstekende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en is eenvoudig in onderhoud. Verbruik: ca. 7-9 m per liter.

vanaf20,68
bekijk productBekijk product ▸
TOPCOAT ZWARTTenco topcoat zwart

Tenco topcoat zwart

Tenco topcoat teervrij is een speciale roestwerende coating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigers en andere objecten boven de waterlijn welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. Het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton, hout en verouderd polyester en hecht direct op oude teer- en bitumen-lagen. Verbruik: ca. 6-8 m per liter.

vanaf17,96
bekijk productBekijk product ▸
BOTTOM COAT TEERVRIJ BRONSTenco bottom coat teervrij brons

Tenco bottom coat teervrij brons

Tenco Bottomcoat teervrij Brons biedt een beschermende afwerklaag voor Tenco Bottomcoat Zwart. Door het gladde karakter van de afwerklaag wordt de aangroei van algen bemoeilijkt en kan eventuele aangroei gemakkelijk worden verwijderd. Het is toepasbaar als gladde, beschermende afwerklaag voor pleziervaart- en binnenvaartschepen. Verbruik: Ca. 8-10 m2 per liter.

vanaf22,46
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK BLANK MATTenco bootlak blank mat

Tenco bootlak blank mat

Tenco bootlak mat blank is een sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-polyurethaanharsen. Het is toepasbaar op alle hardhoutsoorten boven de waterlijn en is bestand tegen alle weersinvloeden en bestand tegen zoet en zout water. Het is ook binnen te gebruiken als blanke lak voor scheepsinterieurs, meubels, deuren en kozijnen. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
ANTI RUST COMPOUND VASTTenco anti rust compound vast

Tenco anti rust compound vast

Tenco anti rust compound vast is een roestwerend product op basis van paraffinische componenten en speciale vetten. Het kan ook over bestaande roest aangebracht worden en voorkomt verdere aantasting van het metaal. Het geeft een waterbestendige, niet hardende deklaag en is bruingeel van kleur. Het is zeer geschikt voor achter de betimmering in schepen. Verbruik: ca. 3-4 m per liter.

vanaf74,26
bekijk productBekijk product ▸
ANTI RUST COMPOUND VLOEIBAARTenco anti rust compound vloeibaar

Tenco anti rust compound vloeibaar

Tenco anti rust compound vloeibaar is een roestwerend product op basis van dun vloeibaar conserverende olie. Het geeft een waterbestendige, niet hardende, bruingele deklaag. Het is bijzonder geschikt als ruimspuitolie, hecht goed en spoelt niet van het oppervlak af bij het schoonmaken. Het kan ook achter de betimmering in schepen aangebracht worden en wordt tevens gebruikt als tank-float-coating tegen roestvorming van ballasttanks van schepen. Verbruik: ca. 4-6 m per liter.

vanaf44,96
bekijk productBekijk product ▸
BOOTLAK BLANKTenco bootlak blank

Tenco bootlak blank

Tenco bootlak hoogglans is een sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethaanharsen. Het is toepasbaar op alle houtsoorten boven de waterlijn, zowel binnen als buiten, bestand tegen invloeden van zout en zoet water en uitstekend buitenduurzaam. Verbruik: ca. 11-13 m per liter.

vanaf10,76
bekijk productBekijk product ▸
SCHEEPSLAKTenco scheepslak

Tenco scheepslak

Tenco scheepslak is een dunne, roestwerende, sneldrogende scheepslak. Het is te gebruiken voor stalen en houten schepen, hecht direct op oude teer en opgeruwde verflagen en wordt gebruikt op ijzer, beton, hout, steen en verouderd polyester. Verbruik: ca. 8-10 m per liter.

vanaf61,16
bekijk productBekijk product ▸
SILVARNIS YACHTTrimetal silvarnis yacht

Trimetal silvarnis yacht

Trimetal silvarnis yacht is een klassieke hoogglanzende vernis op basis van gemodificeerde alkydharsen met een goede weerstand tegen weersinvloeden en UV-straling. Het is bestemd om houtwerk buiten te beschermen en te decoreren. Dit product heeft door de toepassing van fenolharsen een hoge duurzaamheid tegen weersinvloeden en UV-straling. Verbruik: ca. 18,3 m per liter.

vanaf38,82
bekijk productBekijk product ▸
WOOD GLOSSVeneziani wood gloss

Veneziani wood gloss

Veneziani wood gloss is een heldere, 2-componenten, glanzende lak. Het is uitzonderlijk resistent tegen het matitieme milieu en heeft een uitstekende vloeiing en weerstand tegen slijtage. Het verbetert de schoonheid van het hout en wordt vooral aanbevolen voor de behandeling van zichtbare houten oppervlakken zowel binnen als buiten. Het is niet geschikt voor oppervlakken die permanent onder water staan. Aantal aanbevolen lagen: 6. Het is overschilderbaar na ongeveer 8 uur. Theoretische dekking per laag: ca. 19 m per liter.

vanaf54,09
bekijk productBekijk product ▸
WOOD MATT CLEARVeneziani wood matt clear

Veneziani wood matt clear

Veneziani wood matt clear is een 2-componenten polyurethane, blanke zijdeglans aflak. Het heeft een goede kwaliteit, is zeer duurzaam en heeft een goede weerstand tegen het maritieme milieu. Het is met name geschikt voor het aflakken van schotten, meubels en andere houten oppervlakken binnen. Het is ook geschikt voor houten dekken en planken. Het is niet geschikt voor oppervlakken die permanent onder water staan. Aanbevolen aantal lagen: 3-4. Verbruik: ca. 16,7 m per liter.

vanaf56,16
bekijk productBekijk product ▸
AQUASTOPVeneziani aquastop

Veneziani aquastop

Veneziani aquastop is een anti-osmose waterproof coating voor glasvezel. Het is speciaal geschikt voor preventie en bescherming en ook geschikt als isolerende ondergrond voor metalen onderdelen zoals roeren. Theoretisch rendement: 5 m per liter.

vanaf75,15
bekijk productBekijk product ▸
COASTERLAKWerdol coasterlak

Werdol coasterlak

Werdol coasterlak is een hoogglanzende, robuuste 1-component aflak. De lak is gemakkelijk aan te brengen, heeft een mooie vloeiing, hoge kleur- en dekkracht en jarenlang glansbehoud. Het heeft tevens een prima buitenduurzaamheid en is weer- en waterbestendig. Het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande, intacte 1-component aflakken ongeacht welk merk. Verbruik: ca. 15 m per liter.

vanaf37,65
bekijk productBekijk product ▸
GLANSGRAFIETWerdol glansgrafiet

Werdol glansgrafiet

Werdol glansgrafiet is een hoogglanzende grafietverf op basis van alkyd- en urethaanharsen voor toepassing op dek en den. Door de gladde en gesloten structuur vindt weinig vuilaanhechting plaats en laat de verflaag zich bijzonder gemakkelijk reinigen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf62,72
bekijk productBekijk product ▸
LOOPDEKKENVERFWerdol loopdekkenverf

Werdol loopdekkenverf

Werdol loopdekkenverf is een halfglanzende, slijtvaste aflak voor loopdekken en gangboorden. Door de slijtvastheid en buitenduurzaamheid is deze verf bijzonder geschikt op beloopbare delen op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers. Het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component systemen. Verbruik: ca. 12 m per liter.

vanaf34,26
bekijk productBekijk product ▸
GRAFIETVERFWerdol grafietverf

Werdol grafietverf

Werdol grafietverf is een niet-glanzende, sneldrogende grafietverf op basis van een watervaste gemodificeerde alkydhars. Het is geschikt voor dek en den en voor onderhoud van bestaande grafietlagen. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf39,53
bekijk productBekijk product ▸
KOPERVRIJWerdol kopervrij

Werdol kopervrij

Werdol kopervrij is een half-synthetische onderwaterverf op basis van alkydhars en colofoniumhars. De verf bevat geen koper, koperverbindingen of tin, voorkomt algemene vervuiling van het onderwaterschip en beschermt bitumineuze onderwaterverven op de wind/waterlijn tegen inwerking van ultra violet en verontreinigingen in het oppervlaktewater. De laatste laag dient 4 uur tot maximaal 7 dagen voor de tewaterlating te worden aangebracht. Het is geschikt als laatste laag over traditionele onderwatersystemen op basis van teer of bitumen en is tevens toepasbaar op bestaande synthetische antifoulings, zoals Werdol antifouling tinvrij. Het is geschikt voor zoet water en voor kortstondig verblijf op zout water. Verbruik: ca. 10 m per liter.

vanaf27,63
bekijk productBekijk product ▸
FILTER
FILTER
> Merk
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Oplosmiddel
> Kleur
> Soort product
> Dekkend-transparant
> Binnen-buiten
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
> Maximale verwerkingstijd
> Theoretisch verbruik per liter