menukleuro.nl
inloggen
inloggen
kleuro.nl
 Voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis!*
 Voor 11:00 uur besteld, vandaag nog in huis!*
 Geen verzendkosten vanaf €50

AdviesCustomer ServiceAanbiedingen
verf.nu
 1. Home
 2. >
 3. Merken
 4. >
 5. Vista

Vista

Filter:
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar
thuiswinkel.orgtrustpilot4.3 ratingTrustScore 4.3 | 943 reviews
vraagtekenHulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag!
FAQEmailContact formulierBel of Whatsapp naar
+31(0)172 - 423 323
LiveChat & telefoon direct bereikbaar:
maandag t/m vrijdag - 09:00 - 17:00 uur
Thinner 1Vista thinner 1Vista thinner 1

Libert thinner 1 is een verdunner die door zijn trage verdamping uitermate geschikt is voor kwasttoepassingen. Bij hoge omgevingstemperatuur of extreme luchtverplaatsing (bijvoorbeeld wind of bij buitenapplicaties op masten) is door het gebruik van deze thinner toch nog een aanvaardbare vloei en ontluchting van de verffilm mogelijk.

vanaf16,02
bekijk productBekijk product ▸
SILAAN ADDITIEFVista silaan additiefVista silaan additief

Vista silaan additief is een hechtpromotor voor 2K oplosmiddelhoudende grondlagen. Het zorgt er voor dat bijvoorbeeld de Vista 2K zwembad basecoat een goede rechtstreekse hechting heeft op tegels en keramiek. Het kan toegepast worden op o.a. Vista 2k pu finish, 2k pu primer, 2k zwembadverf basecoat en 2k zwembadverf topcoat. Verbruik: ca. 15 ml toevoegen aan 1 liter verf.

vanaf78,33
bekijk productBekijk product ▸
2K IMPREGNATIEVista 2k impregnatieVista 2k impregnatie

Vista 2k impregnatie is een 2-componenten polyurethaan impregnatielaag op basis van hydroxyacrylaten en alifatisch polyisocynaten voor o.a. beton, baksteen, asbestcement, gips en metselwerk. Het is alkalibestendig en penetreert diep in de ondergrond. Het is geschikt als impregnatielaag in het Vista 2k zwembadsysteem en andere PU systemen, maar ook als eindlaag toepasbaar. Het is overschilderbaar binnen ca. 12 uur. Verbruik: ca. 5-9 m≤ per liter.

vanaf167,18
bekijk productBekijk product ▸
2K PU FINISHVista 2k pu finishVista 2k pu finish

Vista 2k pu finish coating is een zijdeglanzende, polyurethane 2-componenten coating voor buiten. Het is geschikt als eindlaag in polyurethane, epoxy en anti-roest systemen. Het hecht tevens rechtstreeks op ijzer en is overschilderbaar na minimaal 12 en maximaal 24 uur. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf71,60
bekijk productBekijk product ▸
2K PU PRIMERVista 2k pu primerVista 2k pu primer

Vista 2k pu primer is een matte, roestwerende, universele 2-componenten polyurethaan coating voor buiten, toepasbaar als grondlaag in het Vista 2k pu systeem. De coating hecht goed op beton, polyester, staal, aluminium, verzinkt staal, rvs en op diverse 2-componenten coatings. Bij toepassing op geglazuurde tegels wordt geadviseerd om 1,5% Vista silaan additief toe te voegen. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf63,95
bekijk productBekijk product ▸
2K PU WEGENVERFVista 2k pu wegenverfVista 2k pu wegenverf

Vista 2k pu wegenverf is een 2-componenten polyurethaan wegenverf voor snelwegen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen, belijningen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. Daarnaast heeft de wegenverf een extreem hoge slijtvastheid, is deze goed reinigbaar en heeft het een hoog dekvermogen. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur en maximaal 24 uur. Het is berijdbaar na ca. 20 uur. Het wordt geleverd inclusief verharder. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf61,88
bekijk productBekijk product ▸
2K PU WEGENVERF SPRAYVista 2k pu wegenverf sprayVista 2k pu wegenverf spray

Vista 2k pu wegenverf spray is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethaan wegenverf voor o.a. belijningen van parkeerplaatsen, bedrijfshallen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. De verf zorgt voor weinig vuilaanhechting en is goed reinigbaar. Volledig belastbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 25 meter per spuitbus bij een lijn van 10 cm breed.

vanaf68,50
bekijk productBekijk product ▸
ZWEMBAD BASECOATVista zwembad basecoatVista zwembad basecoat

Vista 2k zwembad basecoat is een 2-componenten acrylaat-polyurethaan zwembadverf en grondlaag in kleur. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden, speel- en siervijvers van onbehandeld polyester, beton, cementpleisterwerk of voorzien van een 2k coating. Het heeft een goede hechting op staal, RVS, aluminium, verzinkt staal en koperlegeringen. Het is bestand tegen constante waterbelasting en weersinvloeden en is daarnaast toepasbaar als grond, hecht- en/of roestwerende laag onder de Vista 2k zwembad topcoat. Dit product kan ook in sommige gevallen als eindlaag dienen. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf63,32
bekijk productBekijk product ▸
2K ZWEMBADVERF TOPCOATVista 2k zwembadverf topcoatVista 2k zwembadverf topcoat

Vista 2k zwembad topcoat is een 2-componenten acrylaat-polyurethaan eindlaag binnen het Vista 2k zwembadverf concept. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van zwembaden en speel- en siervijvers. Het is bestand tegen constante waterbelasting, weersinvloeden en tegen in de handel gebruikelijke zwembadreinigers, ozonreinigingen en chloorwater (uitbleken pigment mogelijk) en het is hittebestendig tot 80ļC droge warmte. Het vormt geen voedingsbodem voor algen, is niet vergelend en heeft een harde en toch elastische verffilm. Mengverhouding: 5:1 in volume. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf70,90
bekijk productBekijk product ▸
2K ZWEMBADSEALERVista 2k zwembadsealerVista 2k zwembadsealer

Vista 2k zwembadsealer is speciaal voor zwembaden, vijvers, glijbanen, waterspeeltoestellen en andere waterpartijen. Het geeft een extra laagje aan het zwembad. Dit laagje zorgt ervoor dat de kleur langer behouden blijft en dat de coating langer mee gaat.

vanaf204,83
bekijk productBekijk product ▸
ANTI SILICONEN ADDITIEFVista anti siliconen additiefVista anti siliconen additief

Vista Anti siliconen is een additief voor oplosmiddelhoudende verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakteproblemen zoals kraters, visogen of hamerslageffect veroorzaakt door siliconenbesmetting. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Verbruik: ca. 15 ml per liter verf toevoegen.

vanaf20,80
bekijk productBekijk product ▸
AQUA 2K EP PRIMERVista aqua 2k ep primerVista aqua 2k ep primer

Vista aqua 2k epoxy primer is een roestwerende 2-componenten epoxy primer. Het biedt een supersterke grondlaag voor wanden, vloeren, trappen, meubels, staalconstructie en machines en heeft een extreem goede hechting op verschillende ondergronden zoals staal, ijzer, aluminium, verzinkt staal, koper, messing, beton en harde kunststoffen zoals pvc en polyester. Het is extreem roestwerend: het doorstaat de + 1000 uur saltspray test in combinatie met de Vista aqua 2k pu finish. Het heeft een zeer goede weerstand tegen chemicaliŽn zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliŽn, verdunde zuren en logen. Het is overschilderbaar na 3 uur (acryl) of 6 uur (2k) en binnen 24 uur. Mengverhouding: 5:1 in gewicht. Verbruik: ca. 8 m≤ per kg.

vanaf48,02
bekijk productBekijk product ▸
AQUA 2K PU CLEARVista aqua 2k pu clearVista aqua 2k pu clear

Vista aqua 2k pu clear is een waterverdunbare, kleurloze 2-componentenlak voor binnen op basis van polyuretaan. De lak heeft een supersterke afwerking op wanden, vloeren, trappen en meubels en is in hoogglans, zijdeglans en extra mat verkrijgbaar. Het geeft geen schrijf-effect en glanst niet op, is waterbestendig en tevens bestand tegen o.a. weekmakers (autobanden), olie, verdunde zuren, alcohol, rode wijn en hete koffie. Het is daardoor ook bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld barbladen en horecameubilair. Door de potlife van ca. 2,5 uur is het product ook uitermate geschikt voor grote oppervlakken. Let op: bij verwerking mag de ruimte niet te vochtig zijn omdat de verf dan niet goed kan uitharden. Verbruik: ca. 8 m≤ per kilo.

vanaf72,91
bekijk productBekijk product ▸
AQUA 2K PU FINISHVista aqua 2k pu finishVista aqua 2k pu finish

Vista aqua 2k pu finish is een waterverdunbare, niet vergelende, dekkende 2-componenten polyurethaan coating. Het is een zeer kras- en slijtvaste afwerking voor wanden, vloeren, trappen, meubels en machines. Het is tevens ideaal om te gebruiken in de bouw en industrie. Het biedt een goede weerstand tegen chemicaliŽn zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliŽn, verdunde zuren en logen. Verbruik: ca. 8 m≤ per kg.

vanaf70,60
bekijk productBekijk product ▸
AQUA ANTI SILICONENVista aqua anti siliconenVista aqua anti siliconen

Vista aqua anti siliconen is een additief voor watergedragen verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakte problemen zoals kraters, visogen en hamerslag effect, veroorzaakt door siliconenbesmetting. Verbruik: ca. 15 ml per liter verf toevoegen.

vanaf21,45
bekijk productBekijk product ▸
Aqua BO-KHVista aqua bo-khVista aqua bo-kh

VISTA AQUA BO-KH is een watergedragen, matte, isolerende muur- en plafondverf, geschikt voor binnen. Het is op kationische bindmiddelbasis, waardoor vlekken ook met deze watergedragen verf optimaal worden geÔsoleerd. Het renoveren van woningen of het overschilderen van nicotineverontreinigingen, droge watervlekken of brandschades is dan ook geen probleem. Het is spanningsvrij, niet vergelend, en zonder voorgaande grondlaag direct aan te brengen op diverse ondergronden. Tevens is het zeer goed dekkend. Het is overschilderbaar binnen ca. 4 tot 6 uur, heeft een hogere tixotropie (waardoor het product minder spettert), heeft een goede vloeiing en minder kans op aanzetten bij grotere oppervlakken doordat het product een lange opentijd heeft en het bevat geen alkyd en vergeelt daardoor niet. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf144,97
bekijk productBekijk product ▸
AQUA EXTREEMATVista aqua extreematVista aqua extreemat

Vista aqua extreemat is een witte, extreem (edel)matte binnenmuur- en plafondverf met een zeer lange open tijd. De verf heeft een aanzetvrije verwerking op grote oppervlakken, is makkelijk reinigbaar zonder opglanzen (schrobvast klasse 2), krasvast en bijna onzichtbaar bij te werken. Het zorgt voor net zo'n strak resultaat als spuitwerk. Verbruik: ca. 6 m≤ per liter.

vanaf143,78
bekijk productBekijk product ▸
AQUA INVISIBLE 5.0Vista aqua invisible 5.0Vista aqua invisible 5.0

Vista aqua invisible 5.0 is een waterverdunbare 2-componenten polyurethaan parketlak. Het zeer matte uiterlijk geeft de vloer een natuurlijke, onbehandelde uitstraling, zelfs bij toepassing van meerdere lagen. De lak is ontwikkeld vanuit decoratief oogpunt en is geschikt voor normaal belaste houten vloeren (zoals eik en teak), trappen, parket, bamboe en OSB-platen. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 3. Mengverhouding: 20:1 in gewicht. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf61,24
bekijk productBekijk product ▸
AQUA KLEURBEITSVista aqua kleurbeitsVista aqua kleurbeits

Vista aqua kleurbeits is een watergedragen kleurbeits geschikt voor het kleuren van vloeren, trappen, kozijnen, meubels van diverse houtsoorten binnen, met behoud van de tekening van het hout. Het heeft een diep indringend vermogen en is UV beschermend. Het is na ca. 6 uur overschilderbaar met watergedragen Vista, kleurloze 1- en 2-componenten systemen. Het is tevens overschilderbaar met oplosmiddelhoudende producten. Verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf29,90
bekijk productBekijk product ▸
AQUA NOESTEN PRIMERVista aqua noesten primerVista aqua noesten primer

Vista aqua noestenprimer is een witte, waterdampdoorlatende, watergedragen isoleerprimer voor binnen die doorbloedende noesten in houten ondergronden isoleert. Het is ook geschikt voor toepassing op oude laklagen. Het is na ca. 8 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 6 m≤ per liter.

vanaf52,60
bekijk productBekijk product ▸
AQUA SCHOOLBORDENVERFVista aqua schoolbordenverfVista aqua schoolbordenverf

Vista aqua schoolbordenverf is een speciale, matte, watergedragen lak om schoolborden of andere delen die beschreven worden met krijt te voorzien van een nieuwe laag. Het product kan binnen of onder overkapte buitenplaatsen worden toegepast. De verf is met alle soorten krijt beschrijfbaar (behalve vetkrijt), niet reflecterend, snel drogend (beschrijfbaar na ca. 24 uur) en goed te reinigen. Verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf25,39
bekijk productBekijk product ▸
AQUALINE WEGENVERFVista aqualine wegenverfVista aqualine wegenverf

Vista aqualine wegenverf is een matte, watergedragen wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van belijningen rondom parkeervakken en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. De verf heeft een vlugge droging (berijdbaar na ca. 2 uur) en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. Het is bij uitstek geschikt voor binnensituaties. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf46,63
bekijk productBekijk product ▸
BO-KH WAND- EN PLAFONDVERFVista bo-kh wand- en plafondverfVista bo-kh wand- en plafondverf

Vista BO-KH is een oplosmiddelhoudende, geurneutrale, spanningsvrije, extra matte binnenmuurverf. Het is geschikt voor het behandelen van plafonds en muren en heeft uitstekende isolerende eigenschappen bij verontreiniging van bijvoorbeeld nicotine, roet en watervlekken. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf142,43
bekijk productBekijk product ▸
AQUA ISOLEER- EN HECHTPRIMERVista aqua isoleer- en hechtprimerVista aqua isoleer- en hechtprimer

Vista Boscalit Aqua Isoleer- en hechtprimer is een watergedragen grondlaag voor het isoleren van o.a. nicotineplekken, roetaanslag, droge vochtvlekken, brandgeur, teer- en bitumenverontreiniging en houtinhoudsstoffen binnen. Dit product geeft de zekerheid van isoleren door middel van de 30 minutentest: als na 30 minuten de verontreiniging niet meer doorslaat, is isolatie zeker. Is dat niet het geval, dan kan dit proces nog een keer herhaald worden. Tevens is dit product een goede hechtgrond voor o.a. PVC, polyester, melamine, geglazuurde tegels en oude laklagen (alleen wit). Het is overschilderbaar na ca. 3Ė5 uur. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf39,05
bekijk productBekijk product ▸
CALCIMEXVista calcimexVista calcimex

Vista Calcimex is een sterk zuur ontvettings- en reinigingsconcentraat met een licht etsende werking. Het is onder andere geschikt voor het grondig verwijderen van sterke vervuilingen zoals oliŽn, vetten, roestafzet, kalkafzet en (salpeter)zouten op onbehandelde minerale ondergronden zoals beton, cement en baksteen. Ook kan het gebruikt worden voor sterke verontreinigingen op bestaande (vloer)coatingsystemen. Het kan eenvoudig geneutraliseerd en nagespoeld worden door een nabehandeling met Vista Viamond 704, in een gelijke mengverhouding.

vanaf22,61
bekijk productBekijk product ▸
GRIP ANTISLIPVista grip antislipVista grip antislip

VISTA GRIP OP SLIP BADKAMER SET is een complete set (1,2 m≤) waarmee eenvoudig een transparante watergedragen 2K PU coating, bijna onzichtbaar, kan worden aangebracht in natte ruimten. Het kan bijvoorbeeld worden toepast in de douche, in het bad of op de geglazuurde tegels zodat deze ruimten permanent slipveilig zijn. Het is hygiŽnisch, eenvoudig aan te brengen en heeft een officieel certificaat voor Anti-Slip Klasse C volgens DIN 51097. Het wordt bijvoorbeeld veel toegepast in hotels en verzorgingstehuizen.

vanaf179,33
bekijk productBekijk product ▸
ACCESSOIRES LIJNMARKERINGVista accessoires lijnmarkeringVista accessoires lijnmarkering

Vista Wegenverf spray-kar is een vierwielige lijnmarkeringskar voor de Vista Wegenverf-Spray. De kar rijdt heel stabiel en er kunnen twee spuitbussen achter elkaar worden gezet, waardoor een dubbele laagdikte kan worden aangebracht. Lijnbreedte: 80/120 mm.

vanaf77,64
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlVista verharders voor vista productenVista verharders voor vista producten

Losse harders voor de diverse vista producten.

vanaf22,41
bekijk productBekijk product ▸
KRIJT-SPRAYVista krijt-sprayVista krijt-spray

Vista krijt-spray is uiterst geschikt voor het aanbrengen van tijdelijke markeringen. Het kan zowel binnen als buiten worden aangebracht en is weer eenvoudig en milieuvriendelijk te verwijderen met water en viamond 704. Het is uiterst geschikt voor golfbanen, speelvlakken, horeca gelegenheden, 1,5 meter markeringen en evenementen. Het droogt snel (stofdroog na 10 minuten), is niet verzepend en oplosmiddelvrij en heeft een hoog dekvermogen. Verbruik: ca. 1 tot 2 m≤ per 500 ml.

vanaf22,38
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG AFBIJTVista lakweg afbijtVista lakweg afbijt

Vista Lakweg afbijtmiddel verwijdert een of meer lagen 1-component watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen van hout, metaal, kunststof, sierpleisters en beton. Dit afbijtmiddel verwijdert ook volledige glasweefselsystemen (lijm, weefsel en coating), alsmede muurverf, lijmresten en graffiti. Het heeft een langere inwerktijd (ca. 6-8 uur), maar na inwerken kan de te verwijderen laag in ťťn keer, zeer gemakkelijk worden verwijderd. De afbijt is biologisch afbreekbaar en PH-neutraal en bijt dus niet op de huid en is methyleenchloride en NMP-vrij. Door de thixotrope samenstelling kan het perfect verticaal worden aangebracht zonder dat het middel uitzakt. Na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. Verbruik: ca. 2-3 m≤ per liter (in dikke lagen aanbrengen).

vanaf32,36
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG F1 TURBO AFBIJTVista lakweg f1 turbo afbijtVista lakweg f1 turbo afbijt

Vista Lakweg F1 Turbo Afbijt is een zeer snel werkend, biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor met name buiten, met een inwerktijd tussen de 3 en 10 minuten. De afbijt is methyleenchloride- en NMP-vrij, PH-neutraal, bijt niet op de huid en tast de ondergrond niet aan. Geschikt voor het verwijderen van watergedragen en synthetische 1-component verflagen,verschillende 2-component PU-systemen en lijmresten op kleinere oppervlakken. Door de aanzienlijk kortere inwerktijd is dit deze afbijt ook sneller uitgewerkt. Na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. Verbruik: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf27,79
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG TOTAALREINIGERVista lakweg totaalreinigerVista lakweg totaalreiniger

Vista Lakweg Totaalreiniger is voor het diep reinigen van poriŽn van met Vista Lakweg of Vista Lakweg F1 Turbo afbijt te behandelden houtoppervlakken. Daarnaast verwijdert de Lakweg Totaalreiniger de laatste verfresten en neutraliseert de reiniger het achtergebleven afbijtmiddel. Tevens blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. Na 15 minuten inwerktijd nawassen met schoon water.

vanaf18,65
bekijk productBekijk product ▸
MATPROTECTIEVista matprotectieVista matprotectie

Vista matprotectie is een sterk geconcentreerd onderhoudsmiddel voor het behoud van de matte natuurlijke uitstraling van parketvloeren of trappen behandeld met vernis, lak, olie of wax. Het is geschikt voor laminaat, PVC, kurk en rubberen vloeren. Het reinigt en beschermt uitstekend, heeft een anti-slip (R9), is ook geschikt voor het behandelen van sportvloeren (DIN 18032/2) en behoudt een matte, natuurlijk uitstraling. Verbruik: 1 op 10/1 op 20 (50-100 ml verdunnen in 10 liter water).

vanaf22,92
bekijk productBekijk product ▸
PAINT SOFTENERVista paint softenerVista paint softener

Vista Paint Softener is een samenstelling van oplosmiddelen, geschikt voor het ontvetten, opweken en het verkrijgen van hechting op o.a. poedercoatings, kunststoffen en 2-componenten coatings. Na het opweken van de coating wordt een laag SŁdwest AllGrund K51 of SŁdwest Acryl Allgrund U50 geadviseerd. Door het toepassen van de Vista Paint Softener wordt schuren overbodig. Het is binnen 1 uur overschilderbaar.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
POLYPROPYLEENKORRELSVista polypropyleenkorrelsVista polypropyleenkorrels

Vista Polypropyleenkorrels zijn speciaal om toe te voegen aan de Vista Force One om een mooie anti-slip laag te verkrijgen.

vanaf10,58
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT MEUBELLAK BIOBASEDVista project meubellak biobasedVista project meubellak biobased

Vista project meubellak biobased is een 1-component watergedragen transparante meubellak voor houten tafels, stoelen, tafels, vensters en wanden binnenshuis. Het is bestand tegen huidvetten, biedt ultieme bescherming en geeft meubels een natuurlijke uitstraling met de laagst mogelijke glans. Het heeft een goede vloeiing, is zeer slijtvast en krasbestendig en vergeelt niet. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf52,00
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT MEUBELLAKVista project meubellakVista project meubellak

Vista Project Meubellak is een huidvetresistente, blanke, watergedragen, 1-component meubellak op basis van acryl/polyurethaan, geschikt om een kwalitatief hoogwaardig houtoppervlak op meubels en tafelbladen te verkrijgen. Tevens is deze meubellak toe te passen als wandafwerking over witte en licht gekleurde muurverven. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf51,67
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT PARKETLAK BIOBASEDVista project parketlak biobasedVista project parketlak biobased

Vista project parketlak biobased is een 1-component, zeer slijtvaste, watergedragen parketlak voor houten ondergronden zoals parketvloeren en trappen, binnen. Het zorgt voor natuurlijk ogende vloeren met de laagst mogelijke glans en biedt een ultieme bescherming, met behoud van de natuurlijke uitstraling. Het heeft een goeie vloeiing en vergeelt niet. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf58,58
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT PARKETLAK ZIJDEGLANSVista project parketlak zijdeglansVista project parketlak zijdeglans

Vista project parketlak zijdeglans is een transparante, watergedragen, 1-component parketlak op basis van acryl/polyurethaan voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. De lak is zeer slijtvast en heeft een mooie vloeiing en snelle droging. Daarnaast is de lak goed bestand tegen water en huishoudelijke alcoholvrije en licht alcoholhoudende reinigingsmiddelen. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf49,10
bekijk productBekijk product ▸
ECO-NAVULLINGVista eco-navullingVista eco-navulling

Vista Pull-Liner is een gepatenteerde navulling voor de 7, 8, 12 of 14 liter verfbak/rolbak. Deze navulling zorgt voor veel minder afval (bespaart tot 70%) en bespaart tevens tijd en materiaal. De bak is niet geschikt voor bijtende producten en oplosmiddelen.

vanaf8,31
bekijk productBekijk product ▸
REFLEXPARELSVista reflexparelsVista reflexparels

Vista reflex parels zijn unieke parels voor het verkrijgen van een reflectie op verschillende vloercoatings en wegmarkeringen zoals de Vista Wegenverf en de Aqualine Wegenverf (watergedragen wegenverf). Verbruik: ca. 25% per hoeveelheid verf toevoegen.

vanaf44,17
bekijk productBekijk product ▸
SJABLONENVista sjablonenVista sjablonen

Vista mallen op maat zijn sjablonen in verschillende formaten en vormen. Deze sjablonen kunnen als wegmarkeringen i.c.m. de Vista Wegenverf en Wegenverf-Spray gebruikt worden.

vanaf21,00
bekijk productBekijk product ▸
SPACK REPARATIEVista spack reparatieVista spack reparatie

Vista spack reparatie is een witte structuurspray op basis van pu-dispersie voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds binnen. Met deze spackspray kan eerder aangebracht spackwerk gedetailleerd worden nagebootst. Het is toepasbaar op o.a. beton, gipsplaat, stucwerk, hout en andere veel voorkomende ondergronden met de juiste voorbehandeling zoals spaanplaat en multiplex. Het materiaal heeft een uitstekend standvermogen en is na ca. 60 minuten overschilderbaar. Verbruik: ca. 1 m≤ per 400 ml.

vanaf19,78
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE ISOLEERSPRAYVista universele isoleersprayVista universele isoleerspray

Vista isoleerspray is een geurarme, oplosmiddelhoudende, sneldrogende (ca. 30 min), sterk isolerende verf en goed dekkende isoleercoating voor binnen en buiten. Het is een isolatiespray voor o.a. nicotinevlekken, roetvlekken, droge watervlekken, viltstift (geen analine/alcohol), lijmvlekken, teer en bitumen verontreinigingen, houtinhoudsstoffen (o.a. merbau en eiken), noesten in het hout en vezelplaat. Verbruik: ca. 1 m≤ per spuitbus.

vanaf8,41
bekijk productBekijk product ▸
TENNISPAINTVista tennispaintVista tennispaint

Vista tennispaint is een 1-component, watergedragen acrylaatverf voor betonnen tennisvelden zowel binnen als buiten. De verf is ideaal voor het maken van tennisbanen. Daarnaast is de verf zeer slijtvast, weerbestendig, makkelijk reinigbaar en milieuvriendelijk. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf353,60
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK EXTRA MATVista universele beschermingslak extra matVista universele beschermingslak extra mat

Vista universele beschermingslak extra mat is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. Het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. Deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vaste stof gehalte. Daarnaast is het nůg matter waardoor het nog meer onzichtbaar is.Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf31,61
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK HOOGGLANSVista universele beschermingslak hoogglansVista universele beschermingslak hoogglans

Vista universele beschermingslak hoogglans met vernieuwd receptuur is een watergedragen, heldere en niet vergelende alifatische polyurethaan. Het is een universele transparante lak die extra bescherming geeft aan onbehandelde betonnen-, houten- en met muurverf behandelde wanden. Het legt een onzichtbare beschermlaag over de geschilderde muur. Deze verbeterde kwaliteit beschermingslak is thixotropisch en heeft een goede vloeiing. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf28,73
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK ZIJDEGLANSVista universele beschermingslak zijdeglansVista universele beschermingslak zijdeglans

Vista universele beschermingslak zijdeglans met vernieuwd receptuur is een watergedragen, heldere en niet vergelende alifatische polyurethaan. Het is een universele transparante lak die extra bescherming geeft aan onbehandelde betonnen-, houten- en met muurverf behandelde wanden. Het legt een onzichtbare beschermlaag over de geschilderde muur. Deze verbeterde kwaliteit beschermingslak is thixotropisch en heeft een goede vloeiing. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf28,73
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE MENGKLEURVista universele mengkleurVista universele mengkleur

Vista universele mengkleur is een hoog geconcentreerde kleurpasta voor het aankleuren van alle gangbare watergedragen en oplosmiddelhoudende 1- en 2-componentenverven. Het heeft een hoge licht-, kalk- en cementechtheid, vormt geen huid en droogt niet in. Het is bestand tegen vorst en heeft een hoge kleurkracht met 1% mengkleur bij wit. Het is geschikt voor binnen en buiten.

vanaf5,82
bekijk productBekijk product ▸
VIAMOND 704Vista viamond 704Vista viamond 704

Vista viamond 704 is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel. Het is bijzonder geschikt voor o.a. het verwijderen van oliŽn, vetten, olievlekken, industriŽle vervuilingen, algen, mossen, roet en verontreinigingen door uitlaatgassen alsmede atmosferische verontreinigingen. Het is vrij van ammoniak en chloorbestanddelen, daarnaast is het biologisch afbreekbaar. Verbruik: ca. 25 m≤ per liter gemengd product.

vanaf21,79
bekijk productBekijk product ▸
VISTACRYL 1K VLOERVERFVista vistacryl 1k vloerverfVista vistacryl 1k vloerverf

Vista vistacryl 1k vloerverf is een 1-component waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. Het kan worden toegepast op onder andere beton, cement, hout en spaanplaat alsmede oude, niet sterk elastische 1-component vloerverven. Het is niet bestand tegen weekmakers in bijvoorbeeld autobanden, hiervoor kan de vistapox 4000 worden gebruikt. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf168,29
bekijk productBekijk product ▸
VISTAPOX 4000 VLOERCOATINGVista vistapox 4000 vloercoatingVista vistapox 4000 vloercoating

Vista vistapox 4000 vloercoating is een watergedragen 2-componenten epoxy coating. Het is geschikt als hoogwaardige, slijtvaste en chemicaliŽnbestendige afwerking op cement, beton, eterniet, pleisterwerk en muurwerk. Het is bestand tegen weekmakers uit autobanden, toe te passen op zowel vloeren (o.a. epoxyvloeren, garagevloeren, betonvloeren, magazijnvloeren) als ook op wanden, zeer slijtvast en goed reinigbaar. Het is te verkrijgen met drie verschillende soorten harders: een standaard zijdeglanzende harder, een keramiek versterkte en een anti-slip harder. De mengverhouding is 1:1 in gewicht. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf92,74
bekijk productBekijk product ▸
VISTAPOX HECHTPRIMER AEHVista vistapox hechtprimer aehVista vistapox hechtprimer aeh

Vista vistapox hechtprimer aeh is een hoogwaardige, watergedragen 2-componenten epoxy primer. Het is speciaal voor het creŽren van hechting op zeer gladde/gesloten ondergronden zoals verdicht beton (polybeton), keramiek, tegels, hardsteen en glas. Gevlinderde vloeren hoeven in veel gevallen niet meer geschuurd of gestraald te worden voordat er een vloercoating kan worden aangebracht: de hechtprimer kan vaak direct toegepast worden op gevlinderde vloeren. Het is na 16 uur en binnen 48 uur overschilderbaar met epoxy, polyurethaan en acrylaat coatings. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf66,44
bekijk productBekijk product ▸
VLOERVERFVista vloerverfVista vloerverf

Vista vloerverf is een oplosmiddelhoudende, dekkende vloercoating op basis van een polyurethaan alkydhars voor binnen- en buitengebruik. Het kan worden toegepast als afwerking op o.a. hout en steenachtige ondergronden. Het is dus bij uitstek geschikt voor o.a. houten vloeren, vloeren in schuren en betonnen balkons. Het is niet bestand tegen weekmakers (hiervoor is vistapox 4000 geschikt). Het is stofdroog na ca. 1 uur, overschilderbaar na ca. 10 uur en volledig belastbaar na 4 dagen. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf63,27
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERF 752Vista wegenverf 752Vista wegenverf 752

Vista Wegenverf 752 is een oplosmiddelhoudende wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van o.a. parkeervakken, belijningen en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. Door de lakachtige oppervlakte is deze verf geschikt voor industriŽle markeringen. Het heeft een zeer snelle droging en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf41,43
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERF SPRAYVista wegenverf sprayVista wegenverf spray

Vista wegenverf spray is een spuitbus waarmee lijnmarkeringen kunnen worden aangebracht. Dit product heeft een zeer snelle droging: na 1 uur is het al belastbaar. De verf heeft tevens een hoge slijtvastheid, is ideaal voor belijningen, is niet verzepend, goed dekkend en heeft een zijdeglanzende afwerking. Het is geschikt voor de belijning op beton, asfalt en straattegels. Verbruik: ca. 50 meter per spuitbus bij een streep/lijn van 50 mm breed.

vanaf40,86
bekijk productBekijk product ▸
ZWEMBADVERFVista zwembadverfVista zwembadverf

Vista Zwembadverf is een 1-component chloorrubberverf, geschikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden en speel- en siervijvers van onbehandeld beton of cementpleister of voorzien van oude chloorrubberverf. De verf is bestand tegen constante waterbelasting, weersinvloeden en is als eenpotsysteem zeer eenvoudig te verwerken. De verf is tevens bestand tegen de gebruikelijke zwembadreinigers, ozonreinigingen en chloorwater (uitbleken pigment mogelijk) en hittebestendig tot 80ļC droge warmte. De verf vormt geen voedingsbodem voor o.a. algen. Niet bestand tegen vetten en minerale oliŽn. Bij projecten adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf41,50
bekijk productBekijk product ▸

Vista Paint, verf speciaal voor professionals

Bij een specialistische verfklus hoort ook de juiste verf of coating. Kleuro.nl is hťt adres in je zoektocht naar verf speciaal voor professionals. Wij bieden jou de keuze uit de producten van Vista. Onder de naam Vista Paint zijn diverse specialistische verfproducten op de markt gebracht die je tegen een aantrekkelijke prijs bestelt in onze webshop. Ze zijn er voor zowel particulieren als ZZP'ers. Neem een kijkje bij ons veelzijdige assortiment, bestel wat je nodig hebt en profiteer daarnaast van onze aantrekkelijke voordelen.

Vista Paint, importeur en leverancier van speciaal verf

Vistapaint is een Nederlands bedrijf en opgericht in 1953. Het bestaat al ruim 20 jaar en biedt consumenten en zakelijke klanten de keuze uit allerlei soorten verf. Isolerende verf voor muren, specialistische muurverven, chloorrubber zwembadverf, 2-K zwembadcoating, hitte bestendige verf, goudlak, zilverlak, effectlakken, blanke vernissen, lakken en twee-komponenten polyurethaan verven zijn enkele voorbeelden van producten die we verkopen. Elk verfsoort van Vistapaint heeft een eigen toepassing. Een van onze medewerkers informeert je graag over de mogelijkheden van Vistapaint-verf en biedt zo nodig advies op maat voor je aan de slag gaat met je verfklus.

Waarom je kiest voor de producten van Vista

Waarom heeft het meerwaarde om een keuze te maken voor de producten van Vistapaint? Een logische vraag als je op zoek bent naar speciaal verf. Wij zetten een aantal voordelen voor je uiteen:

 • Vistapaint biedt oplossingen op het gebied van verf, speciaal voor professionals.
 • Je kiest altijd voor kwalitatieve en hoogwaardige producten.
 • Vistapaint is al ruim 50 jaar actief en heeft dus veel ervaring bij de productie en het importeren van specialistische verfsoorten.
 • Het bedrijf richt zich speciaal op verven waarvoor de nodige professie een vereiste is. Dit maakt de producten uitermate geschikt voor schildersbedrijven en ZZP'ers.
 • Vistapaint blijft innoveren en dit biedt mogelijkheden voor de toekomst.

Vista Projects, lak voor parket en meubels

Onder naam Vista Projects heeft Vista BV lak voor parket en meubels op de markt geÔntroduceerd. Het wordt gebruikt voor onder meer houten vloeren en trappen. Het is slijtvast, droogt snel en is er speciaal voor vloeren en trappen met een intensieve belasting. De lak kan goed tegen water en andere reinigingsmiddelen. Naast hout lak is er ook speciale lak voor meubels. Je gebruikt het onder meer voor houten tafelbladen en andere houten meubels die toe zijn aan een onderhoudsbeurt. Ook hierbij geldt: een goed advies van onze medewerkers geeft de garantie op een mooi resultaat.

Groots aanbod Vistapaint-verfproducten

Naast Vistapaint-verf en lak tref je bij Kleuro.nl ook andere verfproducten aan van dit merk. Primers, rolhouders, verlengstokken, rolbakken of lijnmarkering. Zo doe je bij ons altijd een complete aankoop voor je verfklus. Je hoeft er de deur niet voor uit, want alles bestel je gemakkelijk online. Zodra je een order plaatst in de webshop, maakt ons team de bestelling verzendklaar en kan je snel beginnen met je specialistische verfklus.

Wat is de meerwaarde van advies?

Bij Kleuro.nl maken we het jou gemakkelijk in je zoektocht naar Vistapaint-verf en bijbehorende producten. Met onze zoekfilter vind je al snel waar je naar op zoek bent of nodig hebt voor je verfklus. Toch is het raadzaam om je soms te laten adviseren door een professional. Bij Kleuro.nl zijn we specialist in de verschillende verfmerken en verfsoorten. We zijn niet gebonden aan een specifiek merk; daarom kan je altijd rekenen op een deskundig advies. Kleuro.nl-professionals gaan graag met jou op zoek naar het beste Vistapaint-product voor jouw individuele verfvraagstuk.

Waarom je een bestelling plaatst bij Kleuro.nl

Vistapaint-verf die je bestelt in onze webshop levert je altijd aantrekkelijke voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

 • Kleuro.nl hanteert een snelle levering. Wat je vůůr 23:59 uur bestelt, ontvang je de volgende werkdag in huis.
 • Wij verzenden een bestelling gratis vanaf Ä 50,-.
 • Elke aankoop die je doet, vindt plaats in een beveiligde online omgeving.
 • De mensen van onze klantenservice staan dagelijks voor je klaar met advies op maat en de nodige support.

Dit maakt het interessant om een aankoop te doen bij Kleuro.nl. Ontdek het gemak van onze webshop en koop je verf online.

Bestel online en blijf op de hoogte van onze acties

Welke verf van Vistapaint je ook bestelt, de kwaliteit is top. Maak je geen zorgen over eventuele praktische vragen. Er is altijd een medewerker beschikbaar voor advies of support. Wil je niets missen in specialistische verf of aanbiedingen? Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt alle updates en acties van Kleuro.nl periodiek in je mailbox.

Thinner 1Vista thinner 1Vista thinner 1

Libert thinner 1 is een verdunner die door zijn trage verdamping uitermate geschikt is voor kwasttoepassingen. Bij hoge omgevingstemperatuur of extreme luchtverplaatsing (bijvoorbeeld wind of bij buitenapplicaties op masten) is door het gebruik van deze thinner toch nog een aanvaardbare vloei en ontluchting van de verffilm mogelijk.

vanaf16,02
bekijk productBekijk product ▸
SILAAN ADDITIEFVista silaan additiefVista silaan additief

Vista silaan additief is een hechtpromotor voor 2K oplosmiddelhoudende grondlagen. Het zorgt er voor dat bijvoorbeeld de Vista 2K zwembad basecoat een goede rechtstreekse hechting heeft op tegels en keramiek. Het kan toegepast worden op o.a. Vista 2k pu finish, 2k pu primer, 2k zwembadverf basecoat en 2k zwembadverf topcoat. Verbruik: ca. 15 ml toevoegen aan 1 liter verf.

vanaf78,33
bekijk productBekijk product ▸
2K IMPREGNATIEVista 2k impregnatieVista 2k impregnatie

Vista 2k impregnatie is een 2-componenten polyurethaan impregnatielaag op basis van hydroxyacrylaten en alifatisch polyisocynaten voor o.a. beton, baksteen, asbestcement, gips en metselwerk. Het is alkalibestendig en penetreert diep in de ondergrond. Het is geschikt als impregnatielaag in het Vista 2k zwembadsysteem en andere PU systemen, maar ook als eindlaag toepasbaar. Het is overschilderbaar binnen ca. 12 uur. Verbruik: ca. 5-9 m≤ per liter.

vanaf167,18
bekijk productBekijk product ▸
2K PU FINISHVista 2k pu finishVista 2k pu finish

Vista 2k pu finish coating is een zijdeglanzende, polyurethane 2-componenten coating voor buiten. Het is geschikt als eindlaag in polyurethane, epoxy en anti-roest systemen. Het hecht tevens rechtstreeks op ijzer en is overschilderbaar na minimaal 12 en maximaal 24 uur. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf71,60
bekijk productBekijk product ▸
2K PU PRIMERVista 2k pu primerVista 2k pu primer

Vista 2k pu primer is een matte, roestwerende, universele 2-componenten polyurethaan coating voor buiten, toepasbaar als grondlaag in het Vista 2k pu systeem. De coating hecht goed op beton, polyester, staal, aluminium, verzinkt staal, rvs en op diverse 2-componenten coatings. Bij toepassing op geglazuurde tegels wordt geadviseerd om 1,5% Vista silaan additief toe te voegen. Het is overschilderbaar na ca. 12 uur. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf63,95
bekijk productBekijk product ▸
2K PU WEGENVERFVista 2k pu wegenverfVista 2k pu wegenverf

Vista 2k pu wegenverf is een 2-componenten polyurethaan wegenverf voor snelwegen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen, belijningen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. Daarnaast heeft de wegenverf een extreem hoge slijtvastheid, is deze goed reinigbaar en heeft het een hoog dekvermogen. Het is overschilderbaar na minimaal 8 uur en maximaal 24 uur. Het is berijdbaar na ca. 20 uur. Het wordt geleverd inclusief verharder. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf61,88
bekijk productBekijk product ▸
2K PU WEGENVERF SPRAYVista 2k pu wegenverf sprayVista 2k pu wegenverf spray

Vista 2k pu wegenverf spray is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethaan wegenverf voor o.a. belijningen van parkeerplaatsen, bedrijfshallen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. De verf zorgt voor weinig vuilaanhechting en is goed reinigbaar. Volledig belastbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 25 meter per spuitbus bij een lijn van 10 cm breed.

vanaf68,50
bekijk productBekijk product ▸
ZWEMBAD BASECOATVista zwembad basecoatVista zwembad basecoat

Vista 2k zwembad basecoat is een 2-componenten acrylaat-polyurethaan zwembadverf en grondlaag in kleur. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden, speel- en siervijvers van onbehandeld polyester, beton, cementpleisterwerk of voorzien van een 2k coating. Het heeft een goede hechting op staal, RVS, aluminium, verzinkt staal en koperlegeringen. Het is bestand tegen constante waterbelasting en weersinvloeden en is daarnaast toepasbaar als grond, hecht- en/of roestwerende laag onder de Vista 2k zwembad topcoat. Dit product kan ook in sommige gevallen als eindlaag dienen. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf63,32
bekijk productBekijk product ▸
2K ZWEMBADVERF TOPCOATVista 2k zwembadverf topcoatVista 2k zwembadverf topcoat

Vista 2k zwembad topcoat is een 2-componenten acrylaat-polyurethaan eindlaag binnen het Vista 2k zwembadverf concept. Het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van zwembaden en speel- en siervijvers. Het is bestand tegen constante waterbelasting, weersinvloeden en tegen in de handel gebruikelijke zwembadreinigers, ozonreinigingen en chloorwater (uitbleken pigment mogelijk) en het is hittebestendig tot 80ļC droge warmte. Het vormt geen voedingsbodem voor algen, is niet vergelend en heeft een harde en toch elastische verffilm. Mengverhouding: 5:1 in volume. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf70,90
bekijk productBekijk product ▸
2K ZWEMBADSEALERVista 2k zwembadsealerVista 2k zwembadsealer

Vista 2k zwembadsealer is speciaal voor zwembaden, vijvers, glijbanen, waterspeeltoestellen en andere waterpartijen. Het geeft een extra laagje aan het zwembad. Dit laagje zorgt ervoor dat de kleur langer behouden blijft en dat de coating langer mee gaat.

vanaf204,83
bekijk productBekijk product ▸
ANTI SILICONEN ADDITIEFVista anti siliconen additiefVista anti siliconen additief

Vista Anti siliconen is een additief voor oplosmiddelhoudende verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakteproblemen zoals kraters, visogen of hamerslageffect veroorzaakt door siliconenbesmetting. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Verbruik: ca. 15 ml per liter verf toevoegen.

vanaf20,80
bekijk productBekijk product ▸
AQUA 2K EP PRIMERVista aqua 2k ep primerVista aqua 2k ep primer

Vista aqua 2k epoxy primer is een roestwerende 2-componenten epoxy primer. Het biedt een supersterke grondlaag voor wanden, vloeren, trappen, meubels, staalconstructie en machines en heeft een extreem goede hechting op verschillende ondergronden zoals staal, ijzer, aluminium, verzinkt staal, koper, messing, beton en harde kunststoffen zoals pvc en polyester. Het is extreem roestwerend: het doorstaat de + 1000 uur saltspray test in combinatie met de Vista aqua 2k pu finish. Het heeft een zeer goede weerstand tegen chemicaliŽn zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliŽn, verdunde zuren en logen. Het is overschilderbaar na 3 uur (acryl) of 6 uur (2k) en binnen 24 uur. Mengverhouding: 5:1 in gewicht. Verbruik: ca. 8 m≤ per kg.

vanaf48,02
bekijk productBekijk product ▸
AQUA 2K PU CLEARVista aqua 2k pu clearVista aqua 2k pu clear

Vista aqua 2k pu clear is een waterverdunbare, kleurloze 2-componentenlak voor binnen op basis van polyuretaan. De lak heeft een supersterke afwerking op wanden, vloeren, trappen en meubels en is in hoogglans, zijdeglans en extra mat verkrijgbaar. Het geeft geen schrijf-effect en glanst niet op, is waterbestendig en tevens bestand tegen o.a. weekmakers (autobanden), olie, verdunde zuren, alcohol, rode wijn en hete koffie. Het is daardoor ook bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld barbladen en horecameubilair. Door de potlife van ca. 2,5 uur is het product ook uitermate geschikt voor grote oppervlakken. Let op: bij verwerking mag de ruimte niet te vochtig zijn omdat de verf dan niet goed kan uitharden. Verbruik: ca. 8 m≤ per kilo.

vanaf72,91
bekijk productBekijk product ▸
AQUA 2K PU FINISHVista aqua 2k pu finishVista aqua 2k pu finish

Vista aqua 2k pu finish is een waterverdunbare, niet vergelende, dekkende 2-componenten polyurethaan coating. Het is een zeer kras- en slijtvaste afwerking voor wanden, vloeren, trappen, meubels en machines. Het is tevens ideaal om te gebruiken in de bouw en industrie. Het biedt een goede weerstand tegen chemicaliŽn zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliŽn, verdunde zuren en logen. Verbruik: ca. 8 m≤ per kg.

vanaf70,60
bekijk productBekijk product ▸
AQUA ANTI SILICONENVista aqua anti siliconenVista aqua anti siliconen

Vista aqua anti siliconen is een additief voor watergedragen verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakte problemen zoals kraters, visogen en hamerslag effect, veroorzaakt door siliconenbesmetting. Verbruik: ca. 15 ml per liter verf toevoegen.

vanaf21,45
bekijk productBekijk product ▸
Aqua BO-KHVista aqua bo-khVista aqua bo-kh

VISTA AQUA BO-KH is een watergedragen, matte, isolerende muur- en plafondverf, geschikt voor binnen. Het is op kationische bindmiddelbasis, waardoor vlekken ook met deze watergedragen verf optimaal worden geÔsoleerd. Het renoveren van woningen of het overschilderen van nicotineverontreinigingen, droge watervlekken of brandschades is dan ook geen probleem. Het is spanningsvrij, niet vergelend, en zonder voorgaande grondlaag direct aan te brengen op diverse ondergronden. Tevens is het zeer goed dekkend. Het is overschilderbaar binnen ca. 4 tot 6 uur, heeft een hogere tixotropie (waardoor het product minder spettert), heeft een goede vloeiing en minder kans op aanzetten bij grotere oppervlakken doordat het product een lange opentijd heeft en het bevat geen alkyd en vergeelt daardoor niet. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf144,97
bekijk productBekijk product ▸
AQUA EXTREEMATVista aqua extreematVista aqua extreemat

Vista aqua extreemat is een witte, extreem (edel)matte binnenmuur- en plafondverf met een zeer lange open tijd. De verf heeft een aanzetvrije verwerking op grote oppervlakken, is makkelijk reinigbaar zonder opglanzen (schrobvast klasse 2), krasvast en bijna onzichtbaar bij te werken. Het zorgt voor net zo'n strak resultaat als spuitwerk. Verbruik: ca. 6 m≤ per liter.

vanaf143,78
bekijk productBekijk product ▸
AQUA INVISIBLE 5.0Vista aqua invisible 5.0Vista aqua invisible 5.0

Vista aqua invisible 5.0 is een waterverdunbare 2-componenten polyurethaan parketlak. Het zeer matte uiterlijk geeft de vloer een natuurlijke, onbehandelde uitstraling, zelfs bij toepassing van meerdere lagen. De lak is ontwikkeld vanuit decoratief oogpunt en is geschikt voor normaal belaste houten vloeren (zoals eik en teak), trappen, parket, bamboe en OSB-platen. Aantal aanbevolen lagen: minimaal 3. Mengverhouding: 20:1 in gewicht. Verbruik: ca. 8 m≤ per liter.

vanaf61,24
bekijk productBekijk product ▸
AQUA KLEURBEITSVista aqua kleurbeitsVista aqua kleurbeits

Vista aqua kleurbeits is een watergedragen kleurbeits geschikt voor het kleuren van vloeren, trappen, kozijnen, meubels van diverse houtsoorten binnen, met behoud van de tekening van het hout. Het heeft een diep indringend vermogen en is UV beschermend. Het is na ca. 6 uur overschilderbaar met watergedragen Vista, kleurloze 1- en 2-componenten systemen. Het is tevens overschilderbaar met oplosmiddelhoudende producten. Verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

vanaf29,90
bekijk productBekijk product ▸
AQUA NOESTEN PRIMERVista aqua noesten primerVista aqua noesten primer

Vista aqua noestenprimer is een witte, waterdampdoorlatende, watergedragen isoleerprimer voor binnen die doorbloedende noesten in houten ondergronden isoleert. Het is ook geschikt voor toepassing op oude laklagen. Het is na ca. 8 uur overschilderbaar. Verbruik: ca. 6 m≤ per liter.

vanaf52,60
bekijk productBekijk product ▸
AQUA SCHOOLBORDENVERFVista aqua schoolbordenverfVista aqua schoolbordenverf

Vista aqua schoolbordenverf is een speciale, matte, watergedragen lak om schoolborden of andere delen die beschreven worden met krijt te voorzien van een nieuwe laag. Het product kan binnen of onder overkapte buitenplaatsen worden toegepast. De verf is met alle soorten krijt beschrijfbaar (behalve vetkrijt), niet reflecterend, snel drogend (beschrijfbaar na ca. 24 uur) en goed te reinigen. Verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter.

vanaf25,39
bekijk productBekijk product ▸
AQUALINE WEGENVERFVista aqualine wegenverfVista aqualine wegenverf

Vista aqualine wegenverf is een matte, watergedragen wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van belijningen rondom parkeervakken en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. De verf heeft een vlugge droging (berijdbaar na ca. 2 uur) en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. Het is bij uitstek geschikt voor binnensituaties. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf46,63
bekijk productBekijk product ▸
BO-KH WAND- EN PLAFONDVERFVista bo-kh wand- en plafondverfVista bo-kh wand- en plafondverf

Vista BO-KH is een oplosmiddelhoudende, geurneutrale, spanningsvrije, extra matte binnenmuurverf. Het is geschikt voor het behandelen van plafonds en muren en heeft uitstekende isolerende eigenschappen bij verontreiniging van bijvoorbeeld nicotine, roet en watervlekken. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf142,43
bekijk productBekijk product ▸
AQUA ISOLEER- EN HECHTPRIMERVista aqua isoleer- en hechtprimerVista aqua isoleer- en hechtprimer

Vista Boscalit Aqua Isoleer- en hechtprimer is een watergedragen grondlaag voor het isoleren van o.a. nicotineplekken, roetaanslag, droge vochtvlekken, brandgeur, teer- en bitumenverontreiniging en houtinhoudsstoffen binnen. Dit product geeft de zekerheid van isoleren door middel van de 30 minutentest: als na 30 minuten de verontreiniging niet meer doorslaat, is isolatie zeker. Is dat niet het geval, dan kan dit proces nog een keer herhaald worden. Tevens is dit product een goede hechtgrond voor o.a. PVC, polyester, melamine, geglazuurde tegels en oude laklagen (alleen wit). Het is overschilderbaar na ca. 3Ė5 uur. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf39,05
bekijk productBekijk product ▸
CALCIMEXVista calcimexVista calcimex

Vista Calcimex is een sterk zuur ontvettings- en reinigingsconcentraat met een licht etsende werking. Het is onder andere geschikt voor het grondig verwijderen van sterke vervuilingen zoals oliŽn, vetten, roestafzet, kalkafzet en (salpeter)zouten op onbehandelde minerale ondergronden zoals beton, cement en baksteen. Ook kan het gebruikt worden voor sterke verontreinigingen op bestaande (vloer)coatingsystemen. Het kan eenvoudig geneutraliseerd en nagespoeld worden door een nabehandeling met Vista Viamond 704, in een gelijke mengverhouding.

vanaf22,61
bekijk productBekijk product ▸
GRIP ANTISLIPVista grip antislipVista grip antislip

VISTA GRIP OP SLIP BADKAMER SET is een complete set (1,2 m≤) waarmee eenvoudig een transparante watergedragen 2K PU coating, bijna onzichtbaar, kan worden aangebracht in natte ruimten. Het kan bijvoorbeeld worden toepast in de douche, in het bad of op de geglazuurde tegels zodat deze ruimten permanent slipveilig zijn. Het is hygiŽnisch, eenvoudig aan te brengen en heeft een officieel certificaat voor Anti-Slip Klasse C volgens DIN 51097. Het wordt bijvoorbeeld veel toegepast in hotels en verzorgingstehuizen.

vanaf179,33
bekijk productBekijk product ▸
ACCESSOIRES LIJNMARKERINGVista accessoires lijnmarkeringVista accessoires lijnmarkering

Vista Wegenverf spray-kar is een vierwielige lijnmarkeringskar voor de Vista Wegenverf-Spray. De kar rijdt heel stabiel en er kunnen twee spuitbussen achter elkaar worden gezet, waardoor een dubbele laagdikte kan worden aangebracht. Lijnbreedte: 80/120 mm.

vanaf77,64
bekijk productBekijk product ▸
no immage - Kleuro.nlVista verharders voor vista productenVista verharders voor vista producten

Losse harders voor de diverse vista producten.

vanaf22,41
bekijk productBekijk product ▸
KRIJT-SPRAYVista krijt-sprayVista krijt-spray

Vista krijt-spray is uiterst geschikt voor het aanbrengen van tijdelijke markeringen. Het kan zowel binnen als buiten worden aangebracht en is weer eenvoudig en milieuvriendelijk te verwijderen met water en viamond 704. Het is uiterst geschikt voor golfbanen, speelvlakken, horeca gelegenheden, 1,5 meter markeringen en evenementen. Het droogt snel (stofdroog na 10 minuten), is niet verzepend en oplosmiddelvrij en heeft een hoog dekvermogen. Verbruik: ca. 1 tot 2 m≤ per 500 ml.

vanaf22,38
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG AFBIJTVista lakweg afbijtVista lakweg afbijt

Vista Lakweg afbijtmiddel verwijdert een of meer lagen 1-component watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen van hout, metaal, kunststof, sierpleisters en beton. Dit afbijtmiddel verwijdert ook volledige glasweefselsystemen (lijm, weefsel en coating), alsmede muurverf, lijmresten en graffiti. Het heeft een langere inwerktijd (ca. 6-8 uur), maar na inwerken kan de te verwijderen laag in ťťn keer, zeer gemakkelijk worden verwijderd. De afbijt is biologisch afbreekbaar en PH-neutraal en bijt dus niet op de huid en is methyleenchloride en NMP-vrij. Door de thixotrope samenstelling kan het perfect verticaal worden aangebracht zonder dat het middel uitzakt. Na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. Verbruik: ca. 2-3 m≤ per liter (in dikke lagen aanbrengen).

vanaf32,36
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG F1 TURBO AFBIJTVista lakweg f1 turbo afbijtVista lakweg f1 turbo afbijt

Vista Lakweg F1 Turbo Afbijt is een zeer snel werkend, biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor met name buiten, met een inwerktijd tussen de 3 en 10 minuten. De afbijt is methyleenchloride- en NMP-vrij, PH-neutraal, bijt niet op de huid en tast de ondergrond niet aan. Geschikt voor het verwijderen van watergedragen en synthetische 1-component verflagen,verschillende 2-component PU-systemen en lijmresten op kleinere oppervlakken. Door de aanzienlijk kortere inwerktijd is dit deze afbijt ook sneller uitgewerkt. Na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. Verbruik: ca. 2 m≤ per liter.

vanaf27,79
bekijk productBekijk product ▸
LAKWEG TOTAALREINIGERVista lakweg totaalreinigerVista lakweg totaalreiniger

Vista Lakweg Totaalreiniger is voor het diep reinigen van poriŽn van met Vista Lakweg of Vista Lakweg F1 Turbo afbijt te behandelden houtoppervlakken. Daarnaast verwijdert de Lakweg Totaalreiniger de laatste verfresten en neutraliseert de reiniger het achtergebleven afbijtmiddel. Tevens blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. Na 15 minuten inwerktijd nawassen met schoon water.

vanaf18,65
bekijk productBekijk product ▸
MATPROTECTIEVista matprotectieVista matprotectie

Vista matprotectie is een sterk geconcentreerd onderhoudsmiddel voor het behoud van de matte natuurlijke uitstraling van parketvloeren of trappen behandeld met vernis, lak, olie of wax. Het is geschikt voor laminaat, PVC, kurk en rubberen vloeren. Het reinigt en beschermt uitstekend, heeft een anti-slip (R9), is ook geschikt voor het behandelen van sportvloeren (DIN 18032/2) en behoudt een matte, natuurlijk uitstraling. Verbruik: 1 op 10/1 op 20 (50-100 ml verdunnen in 10 liter water).

vanaf22,92
bekijk productBekijk product ▸
PAINT SOFTENERVista paint softenerVista paint softener

Vista Paint Softener is een samenstelling van oplosmiddelen, geschikt voor het ontvetten, opweken en het verkrijgen van hechting op o.a. poedercoatings, kunststoffen en 2-componenten coatings. Na het opweken van de coating wordt een laag SŁdwest AllGrund K51 of SŁdwest Acryl Allgrund U50 geadviseerd. Door het toepassen van de Vista Paint Softener wordt schuren overbodig. Het is binnen 1 uur overschilderbaar.

vanaf42,05
bekijk productBekijk product ▸
POLYPROPYLEENKORRELSVista polypropyleenkorrelsVista polypropyleenkorrels

Vista Polypropyleenkorrels zijn speciaal om toe te voegen aan de Vista Force One om een mooie anti-slip laag te verkrijgen.

vanaf10,58
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT MEUBELLAK BIOBASEDVista project meubellak biobasedVista project meubellak biobased

Vista project meubellak biobased is een 1-component watergedragen transparante meubellak voor houten tafels, stoelen, tafels, vensters en wanden binnenshuis. Het is bestand tegen huidvetten, biedt ultieme bescherming en geeft meubels een natuurlijke uitstraling met de laagst mogelijke glans. Het heeft een goede vloeiing, is zeer slijtvast en krasbestendig en vergeelt niet. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf52,00
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT MEUBELLAKVista project meubellakVista project meubellak

Vista Project Meubellak is een huidvetresistente, blanke, watergedragen, 1-component meubellak op basis van acryl/polyurethaan, geschikt om een kwalitatief hoogwaardig houtoppervlak op meubels en tafelbladen te verkrijgen. Tevens is deze meubellak toe te passen als wandafwerking over witte en licht gekleurde muurverven. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf51,67
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT PARKETLAK BIOBASEDVista project parketlak biobasedVista project parketlak biobased

Vista project parketlak biobased is een 1-component, zeer slijtvaste, watergedragen parketlak voor houten ondergronden zoals parketvloeren en trappen, binnen. Het zorgt voor natuurlijk ogende vloeren met de laagst mogelijke glans en biedt een ultieme bescherming, met behoud van de natuurlijke uitstraling. Het heeft een goeie vloeiing en vergeelt niet. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf58,58
bekijk productBekijk product ▸
PROJECT PARKETLAK ZIJDEGLANSVista project parketlak zijdeglansVista project parketlak zijdeglans

Vista project parketlak zijdeglans is een transparante, watergedragen, 1-component parketlak op basis van acryl/polyurethaan voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. De lak is zeer slijtvast en heeft een mooie vloeiing en snelle droging. Daarnaast is de lak goed bestand tegen water en huishoudelijke alcoholvrije en licht alcoholhoudende reinigingsmiddelen. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf49,10
bekijk productBekijk product ▸
ECO-NAVULLINGVista eco-navullingVista eco-navulling

Vista Pull-Liner is een gepatenteerde navulling voor de 7, 8, 12 of 14 liter verfbak/rolbak. Deze navulling zorgt voor veel minder afval (bespaart tot 70%) en bespaart tevens tijd en materiaal. De bak is niet geschikt voor bijtende producten en oplosmiddelen.

vanaf8,31
bekijk productBekijk product ▸
REFLEXPARELSVista reflexparelsVista reflexparels

Vista reflex parels zijn unieke parels voor het verkrijgen van een reflectie op verschillende vloercoatings en wegmarkeringen zoals de Vista Wegenverf en de Aqualine Wegenverf (watergedragen wegenverf). Verbruik: ca. 25% per hoeveelheid verf toevoegen.

vanaf44,17
bekijk productBekijk product ▸
SJABLONENVista sjablonenVista sjablonen

Vista mallen op maat zijn sjablonen in verschillende formaten en vormen. Deze sjablonen kunnen als wegmarkeringen i.c.m. de Vista Wegenverf en Wegenverf-Spray gebruikt worden.

vanaf21,00
bekijk productBekijk product ▸
SPACK REPARATIEVista spack reparatieVista spack reparatie

Vista spack reparatie is een witte structuurspray op basis van pu-dispersie voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds binnen. Met deze spackspray kan eerder aangebracht spackwerk gedetailleerd worden nagebootst. Het is toepasbaar op o.a. beton, gipsplaat, stucwerk, hout en andere veel voorkomende ondergronden met de juiste voorbehandeling zoals spaanplaat en multiplex. Het materiaal heeft een uitstekend standvermogen en is na ca. 60 minuten overschilderbaar. Verbruik: ca. 1 m≤ per 400 ml.

vanaf19,78
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE ISOLEERSPRAYVista universele isoleersprayVista universele isoleerspray

Vista isoleerspray is een geurarme, oplosmiddelhoudende, sneldrogende (ca. 30 min), sterk isolerende verf en goed dekkende isoleercoating voor binnen en buiten. Het is een isolatiespray voor o.a. nicotinevlekken, roetvlekken, droge watervlekken, viltstift (geen analine/alcohol), lijmvlekken, teer en bitumen verontreinigingen, houtinhoudsstoffen (o.a. merbau en eiken), noesten in het hout en vezelplaat. Verbruik: ca. 1 m≤ per spuitbus.

vanaf8,41
bekijk productBekijk product ▸
TENNISPAINTVista tennispaintVista tennispaint

Vista tennispaint is een 1-component, watergedragen acrylaatverf voor betonnen tennisvelden zowel binnen als buiten. De verf is ideaal voor het maken van tennisbanen. Daarnaast is de verf zeer slijtvast, weerbestendig, makkelijk reinigbaar en milieuvriendelijk. Verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.

vanaf353,60
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK EXTRA MATVista universele beschermingslak extra matVista universele beschermingslak extra mat

Vista universele beschermingslak extra mat is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. Het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. Deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vaste stof gehalte. Daarnaast is het nůg matter waardoor het nog meer onzichtbaar is.Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf31,61
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK HOOGGLANSVista universele beschermingslak hoogglansVista universele beschermingslak hoogglans

Vista universele beschermingslak hoogglans met vernieuwd receptuur is een watergedragen, heldere en niet vergelende alifatische polyurethaan. Het is een universele transparante lak die extra bescherming geeft aan onbehandelde betonnen-, houten- en met muurverf behandelde wanden. Het legt een onzichtbare beschermlaag over de geschilderde muur. Deze verbeterde kwaliteit beschermingslak is thixotropisch en heeft een goede vloeiing. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf28,73
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK ZIJDEGLANSVista universele beschermingslak zijdeglansVista universele beschermingslak zijdeglans

Vista universele beschermingslak zijdeglans met vernieuwd receptuur is een watergedragen, heldere en niet vergelende alifatische polyurethaan. Het is een universele transparante lak die extra bescherming geeft aan onbehandelde betonnen-, houten- en met muurverf behandelde wanden. Het legt een onzichtbare beschermlaag over de geschilderde muur. Deze verbeterde kwaliteit beschermingslak is thixotropisch en heeft een goede vloeiing. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf28,73
bekijk productBekijk product ▸
UNIVERSELE MENGKLEURVista universele mengkleurVista universele mengkleur

Vista universele mengkleur is een hoog geconcentreerde kleurpasta voor het aankleuren van alle gangbare watergedragen en oplosmiddelhoudende 1- en 2-componentenverven. Het heeft een hoge licht-, kalk- en cementechtheid, vormt geen huid en droogt niet in. Het is bestand tegen vorst en heeft een hoge kleurkracht met 1% mengkleur bij wit. Het is geschikt voor binnen en buiten.

vanaf5,82
bekijk productBekijk product ▸
VIAMOND 704Vista viamond 704Vista viamond 704

Vista viamond 704 is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel. Het is bijzonder geschikt voor o.a. het verwijderen van oliŽn, vetten, olievlekken, industriŽle vervuilingen, algen, mossen, roet en verontreinigingen door uitlaatgassen alsmede atmosferische verontreinigingen. Het is vrij van ammoniak en chloorbestanddelen, daarnaast is het biologisch afbreekbaar. Verbruik: ca. 25 m≤ per liter gemengd product.

vanaf21,79
bekijk productBekijk product ▸
VISTACRYL 1K VLOERVERFVista vistacryl 1k vloerverfVista vistacryl 1k vloerverf

Vista vistacryl 1k vloerverf is een 1-component waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. Het kan worden toegepast op onder andere beton, cement, hout en spaanplaat alsmede oude, niet sterk elastische 1-component vloerverven. Het is niet bestand tegen weekmakers in bijvoorbeeld autobanden, hiervoor kan de vistapox 4000 worden gebruikt. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf168,29
bekijk productBekijk product ▸
VISTAPOX 4000 VLOERCOATINGVista vistapox 4000 vloercoatingVista vistapox 4000 vloercoating

Vista vistapox 4000 vloercoating is een watergedragen 2-componenten epoxy coating. Het is geschikt als hoogwaardige, slijtvaste en chemicaliŽnbestendige afwerking op cement, beton, eterniet, pleisterwerk en muurwerk. Het is bestand tegen weekmakers uit autobanden, toe te passen op zowel vloeren (o.a. epoxyvloeren, garagevloeren, betonvloeren, magazijnvloeren) als ook op wanden, zeer slijtvast en goed reinigbaar. Het is te verkrijgen met drie verschillende soorten harders: een standaard zijdeglanzende harder, een keramiek versterkte en een anti-slip harder. De mengverhouding is 1:1 in gewicht. Verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

vanaf92,74
bekijk productBekijk product ▸
VISTAPOX HECHTPRIMER AEHVista vistapox hechtprimer aehVista vistapox hechtprimer aeh

Vista vistapox hechtprimer aeh is een hoogwaardige, watergedragen 2-componenten epoxy primer. Het is speciaal voor het creŽren van hechting op zeer gladde/gesloten ondergronden zoals verdicht beton (polybeton), keramiek, tegels, hardsteen en glas. Gevlinderde vloeren hoeven in veel gevallen niet meer geschuurd of gestraald te worden voordat er een vloercoating kan worden aangebracht: de hechtprimer kan vaak direct toegepast worden op gevlinderde vloeren. Het is na 16 uur en binnen 48 uur overschilderbaar met epoxy, polyurethaan en acrylaat coatings. Verbruik: ca. 15 m≤ per liter.

vanaf66,44
bekijk productBekijk product ▸
VLOERVERFVista vloerverfVista vloerverf

Vista vloerverf is een oplosmiddelhoudende, dekkende vloercoating op basis van een polyurethaan alkydhars voor binnen- en buitengebruik. Het kan worden toegepast als afwerking op o.a. hout en steenachtige ondergronden. Het is dus bij uitstek geschikt voor o.a. houten vloeren, vloeren in schuren en betonnen balkons. Het is niet bestand tegen weekmakers (hiervoor is vistapox 4000 geschikt). Het is stofdroog na ca. 1 uur, overschilderbaar na ca. 10 uur en volledig belastbaar na 4 dagen. Verbruik: ca. 10 m≤ per liter.

vanaf63,27
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERF 752Vista wegenverf 752Vista wegenverf 752

Vista Wegenverf 752 is een oplosmiddelhoudende wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van o.a. parkeervakken, belijningen en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. Door de lakachtige oppervlakte is deze verf geschikt voor industriŽle markeringen. Het heeft een zeer snelle droging en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. Verbruik: ca. 5 m≤ per liter.

vanaf41,43
bekijk productBekijk product ▸
WEGENVERF SPRAYVista wegenverf sprayVista wegenverf spray

Vista wegenverf spray is een spuitbus waarmee lijnmarkeringen kunnen worden aangebracht. Dit product heeft een zeer snelle droging: na 1 uur is het al belastbaar. De verf heeft tevens een hoge slijtvastheid, is ideaal voor belijningen, is niet verzepend, goed dekkend en heeft een zijdeglanzende afwerking. Het is geschikt voor de belijning op beton, asfalt en straattegels. Verbruik: ca. 50 meter per spuitbus bij een streep/lijn van 50 mm breed.

vanaf40,86
bekijk productBekijk product ▸
ZWEMBADVERFVista zwembadverfVista zwembadverf

Vista Zwembadverf is een 1-component chloorrubberverf, geschikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden en speel- en siervijvers van onbehandeld beton of cementpleister of voorzien van oude chloorrubberverf. De verf is bestand tegen constante waterbelasting, weersinvloeden en is als eenpotsysteem zeer eenvoudig te verwerken. De verf is tevens bestand tegen de gebruikelijke zwembadreinigers, ozonreinigingen en chloorwater (uitbleken pigment mogelijk) en hittebestendig tot 80ļC droge warmte. De verf vormt geen voedingsbodem voor o.a. algen. Niet bestand tegen vetten en minerale oliŽn. Bij projecten adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

vanaf41,50
bekijk productBekijk product ▸

Vista Paint, verf speciaal voor professionals

Bij een specialistische verfklus hoort ook de juiste verf of coating. Kleuro.nl is hťt adres in je zoektocht naar verf speciaal voor professionals. Wij bieden jou de keuze uit de producten van Vista. Onder de naam Vista Paint zijn diverse specialistische verfproducten op de markt gebracht die je tegen een aantrekkelijke prijs bestelt in onze webshop. Ze zijn er voor zowel particulieren als ZZP'ers. Neem een kijkje bij ons veelzijdige assortiment, bestel wat je nodig hebt en profiteer daarnaast van onze aantrekkelijke voordelen.

Vista Paint, importeur en leverancier van speciaal verf

Vistapaint is een Nederlands bedrijf en opgericht in 1953. Het bestaat al ruim 20 jaar en biedt consumenten en zakelijke klanten de keuze uit allerlei soorten verf. Isolerende verf voor muren, specialistische muurverven, chloorrubber zwembadverf, 2-K zwembadcoating, hitte bestendige verf, goudlak, zilverlak, effectlakken, blanke vernissen, lakken en twee-komponenten polyurethaan verven zijn enkele voorbeelden van producten die we verkopen. Elk verfsoort van Vistapaint heeft een eigen toepassing. Een van onze medewerkers informeert je graag over de mogelijkheden van Vistapaint-verf en biedt zo nodig advies op maat voor je aan de slag gaat met je verfklus.

Waarom je kiest voor de producten van Vista

Waarom heeft het meerwaarde om een keuze te maken voor de producten van Vistapaint? Een logische vraag als je op zoek bent naar speciaal verf. Wij zetten een aantal voordelen voor je uiteen:

 • Vistapaint biedt oplossingen op het gebied van verf, speciaal voor professionals.
 • Je kiest altijd voor kwalitatieve en hoogwaardige producten.
 • Vistapaint is al ruim 50 jaar actief en heeft dus veel ervaring bij de productie en het importeren van specialistische verfsoorten.
 • Het bedrijf richt zich speciaal op verven waarvoor de nodige professie een vereiste is. Dit maakt de producten uitermate geschikt voor schildersbedrijven en ZZP'ers.
 • Vistapaint blijft innoveren en dit biedt mogelijkheden voor de toekomst.

Vista Projects, lak voor parket en meubels

Onder naam Vista Projects heeft Vista BV lak voor parket en meubels op de markt geÔntroduceerd. Het wordt gebruikt voor onder meer houten vloeren en trappen. Het is slijtvast, droogt snel en is er speciaal voor vloeren en trappen met een intensieve belasting. De lak kan goed tegen water en andere reinigingsmiddelen. Naast hout lak is er ook speciale lak voor meubels. Je gebruikt het onder meer voor houten tafelbladen en andere houten meubels die toe zijn aan een onderhoudsbeurt. Ook hierbij geldt: een goed advies van onze medewerkers geeft de garantie op een mooi resultaat.

Groots aanbod Vistapaint-verfproducten

Naast Vistapaint-verf en lak tref je bij Kleuro.nl ook andere verfproducten aan van dit merk. Primers, rolhouders, verlengstokken, rolbakken of lijnmarkering. Zo doe je bij ons altijd een complete aankoop voor je verfklus. Je hoeft er de deur niet voor uit, want alles bestel je gemakkelijk online. Zodra je een order plaatst in de webshop, maakt ons team de bestelling verzendklaar en kan je snel beginnen met je specialistische verfklus.

Wat is de meerwaarde van advies?

Bij Kleuro.nl maken we het jou gemakkelijk in je zoektocht naar Vistapaint-verf en bijbehorende producten. Met onze zoekfilter vind je al snel waar je naar op zoek bent of nodig hebt voor je verfklus. Toch is het raadzaam om je soms te laten adviseren door een professional. Bij Kleuro.nl zijn we specialist in de verschillende verfmerken en verfsoorten. We zijn niet gebonden aan een specifiek merk; daarom kan je altijd rekenen op een deskundig advies. Kleuro.nl-professionals gaan graag met jou op zoek naar het beste Vistapaint-product voor jouw individuele verfvraagstuk.

Waarom je een bestelling plaatst bij Kleuro.nl

Vistapaint-verf die je bestelt in onze webshop levert je altijd aantrekkelijke voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

 • Kleuro.nl hanteert een snelle levering. Wat je vůůr 23:59 uur bestelt, ontvang je de volgende werkdag in huis.
 • Wij verzenden een bestelling gratis vanaf Ä 50,-.
 • Elke aankoop die je doet, vindt plaats in een beveiligde online omgeving.
 • De mensen van onze klantenservice staan dagelijks voor je klaar met advies op maat en de nodige support.

Dit maakt het interessant om een aankoop te doen bij Kleuro.nl. Ontdek het gemak van onze webshop en koop je verf online.

Bestel online en blijf op de hoogte van onze acties

Welke verf van Vistapaint je ook bestelt, de kwaliteit is top. Maak je geen zorgen over eventuele praktische vragen. Er is altijd een medewerker beschikbaar voor advies of support. Wil je niets missen in specialistische verf of aanbiedingen? Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt alle updates en acties van Kleuro.nl periodiek in je mailbox.

FILTER
FILTER
> Inhoudsmaat
> Glansgraad
> Ondergrond
> Eigenschappen
> Droogtijd tot overschilderbaar